Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


200 inspiráló, példamutató Nő 7

2018.03.22

 

Domján Mia

Jógaoktató, cikkíró, segítő, inspiráló.

Test – szellem – lélek.

Rengeteg hasznos, inspiráló, érdekes, fejlesztő, és segítő cikke van.  Sok-sok témakörben ad hasznos ,,eszközöket”, a boldogabb, az egészségesebb, és az elégedettebb életre vágyóknak. Én mondhatom, hogy ő egy, igazi guru.

A Sat Nam Jóga oldalion meditációról, jógáról és tudatos életmódról ír.

Youtube-on található meditációi is szenzációsan értékesek, érdekesek, segítőek, hatásosak a mindennapi életben, a bőség, a szeretet, az egészség, a jobb, a boldogabb, és a gazdagabb életért.

 

,,Célom, hogy megmutassam, a jóga és a meditáció egy hatékony eszköz az átalakulásra, és az egészségnek, nyugalomnak és harmóniának helye van mindennapjainkban. Szeretnék minél több embert arra inspirálni, hogy merjenek változtatni, mert igenis lehet jobb, boldogabb, teljesebb életet teremteni.” – Domján Mia

http://satnamjoga.hu/rolam

 

Satnam blog

A Satnam életmód és jóga blogot olvasod,

aminek fókuszában az egészség, táplálkozás, jóga, meditáció, a harmónia és egyensúly megteremtése áll.

Olyan életmódbeli tippeket, trükköket, tapasztalásokat, szellemi tanításokat osztok meg, amiket én is kipróbáltam, csinálok vagy jelentős mértékben hatottak rám.

Szeretnéd megváltoztatni az életedet, inspirációt, esetleg ötleteket keresel a mindennapokhoz? Akkor itt a helyed! Szólj hozzá a témákhoz bátran és oszd meg a tapasztalásaidat!

A jóga, a meditáció, az egészség, a személyes kiteljesedés nem egymástól távol eső témák, hanem

mind egy olyan életmód(rendszer) része, amivel jobbá tehetjük életünket.

Ezen a területen mindig találhatunk inspirációkat, fejleszteni, mélyülni valót. Ezek a tanítások ma már mindenki számára elérhetőek, nem kell sehová sem mennünk, vagy mássá válnunk ahhoz, hogy felfedezzük legjobb Önmagunkat, és hogy megteremtsük az egyensúlyt bennünk.

Szeretnél ezekről a témákról még többet megtudni? Böngéssz a blogon és iratkozz fel a hírlevélre, hogy még több tippet, tanácsot és inspirációt kapj hétről-hétre.

Ha kérdésed, tapasztalatod, megosztani valód van, írj nekem, facebookon pedig csatlakozhatsz zárt csoportunkhoz is: Sat Nam Jóga

Kellemes időtöltést kívánok! Domján Mia

http://satnamjoga.hu/satnamblog/

 

Mia 25 évesen találkozott először a kundalíni jógával. Addig az állandó változás és az örök útkeresés jellemezte. Élt Londonban, Svájcban, Szlovéniában, és már fiatalon megtanulta, hogy a stressz és a túlfeszített életmód mit eredményez.

Mia a KRI (Kundalini Research Institute) által minősített kundalíni jóga és meditációs tanár, jelenleg a Level 2-es tanárképzést és a Leadership & Success programot végzi amellett, hogy rendszeres órákat és workshopokat tart országszerte.

Célja, hogy saját tapasztalatán keresztül megmutassa: egészség, boldogság, teljesség mind bennünk van, csak ki kell nyitnunk a kapukat hozzá.

Mia cikkek

http://satnamjoga.hu/vedelmi-mantrak/

http://satnamjoga.hu/10-dolog-amiert-erdemes-minden-reggelt-mezes-citromos-vizzel-kezdened/

 

 

Dunai Amina

Az önmagad.blog.hu írója. A Blogja önismeretről, pszichológiáról és lelki dolgokról, kapcsolatokról szól. Sok-sok hasznos tanáccsal.

Azért, hogy javítsunk az életünkön és fejlődjünk. Mert ha elég sokan döntünk úgy, hogy változunk, az egész világ megváltozik.

Kikből áll a világ? Olyan emberekből, mint te meg én. Ahhoz, hogy a világ jobb legyen, először az egyéneknek kell fejlődni, neked, nekem, meg neki is, meg ennek, meg annak meg amannak. Úgyhogy rajtad is múlik. A nevem Dunai Amina, a mottóm:

"Ha elég sokan döntünk úgy, hogy változunk, az egész világ megváltozik."

Szerintem ebben minden benne van. Az Önmagad Blog célja: segíteni, jobbá tenni az életedet. Mert ha az életed jobb lesz, akkor egy kicsit a világ is jobb lesz. Neked is jobb lesz benne élni, meg a családodnak, barátaidnak, rokonaidnak, kollégáidnak és mindenkinek. És ha ők is változnak egy kicsit, az még több emberre sugárzik ki. Ha önmagunkért teszünk, akkor másokért is teszünk, és végül megtaláljuk a világban a helyünket, boldogabbak leszünk. És végső soron ez a cél, amit mindannyian szeretnénk elérni.

https://www.facebook.com/%C3%96nmagad-Blog-101896636865493/about/?entry_point=page_nav_about_item&tab=page_info

 

 

Somogyi Mónika

,,Az a fontos, hogy a fogadó fél kíváncsi, nyitott és egy kicsit bizalmat mutató legyen az őt segítő szándékom és energiám fele, ami az én lelki, testi, egészségi és érzelmi állapotomtól függetlenül tud áramolni a kérő és igent mondó személy testébe, aurájába és a csakráiba, addig, amíg neki szüksége van rá a teljesség, az egészség, a jó lelki és érzelmi állapot elérése érdekében!”

,,Ez az átadás is ingyenes a részemről, része az életfeladatomnak, küldetésemnek! Mindezt egyedül találtam ki és fel magamban, gyakoroltam, tapasztaltam és fejlesztettem ki a módokat és a módszereket külső segítség nélkül, mert fájt a mások fájdalma, szenvedése, és szerettem volna mindig is segíteni, változtatni rajtuk, és még mostanában is folytatom a fejlesztést!”

,,Akinek bármilyen gondja-baja, problémája van, vagy csak egy halló fület szeretne találni, akkor megkereshet bármilyen módon, amit felsoroltam, csak legyen türelmes és kitartó ebben! Megpróbálok neki segíteni helyben, vagy személyesen, ha lehet! A célom: a beszélgetőpartnerem öröme és megnyugvása, és kimozdulása a találkozásunkkor való állapotából egy jobb állapot felé, egy egészebb, s kerekebb felé!”

Forrás: http://ecotrend.hu/monika/?p=396

 

 

Képes Anita

Egészség coach, életviteli tanácsadó, az Egyensúly Akadémia alapítója és vezető trénere. A gondolat ereje, Életmód tippek, Immunerősítés, Lélek, Mozgás, Tudatosság.

Több mint 14 éve foglalkozom az emberi test egészségével, a test-szellem-lélek egészség-teljesség kapcsolatát kutatja.

Miben segíthetek Neked?

Tudatos testsúlykontroll -fogyás- programok kialakítása, figyelembe véve az egyén táplálkozási szokásait, igényeit, egyéni életvezetési tanácsadás, testanalízis után

Lelki kibillenések egyensúlyba hoztala, korlátozó hitrendszerek lecserélése, új életpálya kialakítása Theta Healing technika segítségével

Életviteli problémák kiküszöbölése, testi-lelki támogatással. Mivel az életviteli problémák hátterében, az esetek többségében lelki okok húzódnak meg, így azon okok feltárása nagyon gyorsan a probléma megszűnéséhez vezet, ha a testi folyamatokat is megtámogatjuk!

Komplex programjaimat (legyen az akár csoportos, akár egyéni), gyakorlati módszerekkel segítem alkalmazni.

Tudásomat Magyarországon, Európa több országában, Amerikában és Srí Lankán szereztem, ötvözve a keleti és nyugati elméleti és gyakorlati tudásanyagot.

Theta Healing konzulensként kifejezetten fontosnak tartom, hogy hozzásegítselek Téged azon képességed kibontakoztatásában, ami az elégedett élet megteremtését szolgálja, bármely területen.

 

FILOZÓFIÁM

A test minden megnyilvánulása tükröt tart az életmódunknak, a lelki beállítottságunknak.

Személyes indíttatásom az egészséges test felépítésére irányul, hiszen üres testben nem fakadhatnak egészséges gondolatok sem, és nem jön létre egykönnyen a cél megvalósításához szükséges erő.

Élénken támogatom a a tudatos táplálkozást és prevenciót, mint életformát.

Speciális 15 (7+8) hetes tréning sorozatom a Ragyogó Nő Születik életmódváltó tréning, amely a tudatos testformálást, stressz kezelést, gondolatminták átprogramozását, lélek emelést, kiteljesedést tartalmazó gyakorlatorientált, egyedülálló programsorozat.

 

EGYENSÚLY AKADÉMIA

Az Egyensúly Akadémia képzéseinek, rendezvényeinek, egyéni tanácsadásainak célja, hogy segítse, támogassa résztvevőit, ügyfeleit egy teljesebb életvitel megteremtésében.

Az Egyensúly Akadémia tréningjei, eseményei, vagy egyéni foglalkozásai a résztvevők, testi-lelki-szellemi fejlődését és az egyéni harmónia megteremtését szolgálják, hiszen az egyén a társadalom alapegysége és jól-lététől függ az Őt körülvevő közeg életminősége. Legyen ez család, munkahely, barátok stb. Hiszünk benne, hogy a változás lehet könnyű és élvezetes is, ha felismerjük előnyeit és megragadjuk lehetőségeit.

Módszereink gyakorlat orientáltak, törekszünk a könnyedség megteremtésére úgy az egyéni, mint a csoportos foglalkozások alkalmával. Hiszünk abban, hogy mindenki egyedi és minden ember, egyedi elbírálást igényel, így a csoportos foglalkozások alatt is, van mód az egyéni konzultációkra.

Alkalmazott technikák: imagináció, meditáció, Theta Healing technika, Belső utazás, mozgások, kreatív feladatok

http://egyensulyakademia.com/barmi-legyen-az-almod-igy-erd-el-te/

http://egyensulyakademia.com/kepes-anita/

 

 

Kanyurszky Kata Tara
Tisztánlátó, parapszihológus, reiki mester-tanár, Meditációk, terápiák, Önmegismerés. Ha, egy problémának eléred a gyökerét az 100%-ban kioldódik a személyiségedből, bár Te több vagy egy személyiségnél.

ÉPP LÉLEK-ÉPP TEST

Bemutatkozás

Mindenki elég fényt hoz magával, hogy véghez tudja vinni az életében a maga csodáját.

Azonban az nem mindegy, hogy ez mennyi erőfeszítésébe kerül.

Ezzel a fénnyel már egész kicsi koromban találkoztam, megjelent bennem a látás képessége és a segíteni akarás.

Egy erős belső vágy késztetett felnőtt koromban, hogy megismerjem önmagam és választ kapjak arra, hogy miért pont azt a kihívást választják az emberek, amivel nehéz szembenézniük.

Iskolákban kerestem a választ, de nem volt az az érzésem, hogy” hazaérkeztem”. Befelé kezdtem figyelni egyre mélyebben és elkezdtem egyre magasabb szinten összefüggésében meglátni Önmagam „működését”. Ezzel, egyidejűleg elkezdtem teljességében látni test-lélek-szellemi szinten az embereket. Bele láttam a mostani és az előző életükbe, tudtam, hogy mi a gyökere a betegségeiknek és a problémáiknak.

Mindenki meghatározott céllal születik a Földre. Ez a vágy, hogy elérjük ezt a célt most is ott van bennünk nagyon erősen. Hiába próbálunk kisiklani a megoldandó helyzetekből, a vágy erősebb, hogy beteljesítsd Önmagad. Tisztánlátóként testi és lelki szinten teljes képet látok mindenkiről és mindenről. Belelátok az előző életekbe, ki mit hozott onnan, mi az amit meg kell oldania. Mi a mostani életben a probléma. Ki honnan jött és hová tart. Látom a betegségek és a problémák gyökereit, egyben a megoldást is. Sorsdöntő helyzetek mindig adódnak az életben, ilyenkor megtorpanunk és nem tudhatjuk, hogy mi a helyes lépés. Azért nem tudjuk, mert a saját problémánktól nem tudunk függetlenek lenni. Ilyenkor ”fény”, az Isteni iránymutatás általam.

Ma már sorsfordító terápiákat, meditációkat és tanfolyamokat tartok. A terápiák során kioldom azokat a blokkokat, amik az élet nehézségeit okozzák. Felkeresnek az emberek az életükkel kapcsolatos kérdéseikkel, helyes döntéshozatalért.

Tavasszal létrehoztam egy önzetlen szolgálatot, ahol több ezoterikus szakemberrel nyújtunk ingyen, segítséget a testnek és a léleknek.

Szeretettel várom a kérdéseket, ha életedben tisztánlátásra van szükség. Kapcsolat vagy párkapcsolat, egészség, munkahely, döntéshozatal, iránymutatás, bármi amiben nem látsz tisztán, szívesen segítek.

TERÁPIÁK, KEZELÉSEK MELYEK VISSZAADJÁK  SZABADSÁGOD AZ ÉLETBEN

I. ENERGIA KEZELÉS

1, Az aura feltérképezése (káros sugárzások stb), tisztítása, energiahiányos részének feltöltése, sérülésének kijavítása. 

2, Energiaközpontok (csakrák) zavart működésének feltérképezése és helyreállítása, mely visszahat a problémás területekre.

3, A meridiánokban a chi áramlás akadályainak megszüntetése

II. TERÁPIA

Ha megismered Önmagad csak akkor lehetsz boldog” - Papaji

Mindenki meghatározott céllal születik a Földre, magával hozva élettervét mely az előző életek megoldatlan problémáit és a fejlődés lehetőségét tartalmazza.

Mindjárt a születésnél szembesülünk a megoldandó feladatainkkal. A születés körülményei, mint pl a császármetszés, koraszülés, túlhordás, nehezen vagy könnyen születés, közvetlen a születés utáni komplikációk előre vetítik a megoldandó feladatokat. Már itt blokkolják az energia rendszerünket.

Viselkedésmintáinkat szüleinktől vagy a közvetlen környezetünktől vesszük át. Esetleg, mint egy válaszreakció jelenik meg bizonyos tapasztalásokra. Ezek egyrészt a személyiségünk részévé válnak, másrészt blokkolják az energiánkat.

A szervek megfelelő működéséhez szükséges a szabad energia-áramlás a testben.

Minél több blokk keletkezik egyes testrészeinkben, az nem kap megfelelő energiát és az ott található testrész megbetegszik. Oldással ezek is megszüntethetőek A múltban alakult különböző traumák, energiablokkok, kideríthetők, ezáltal megszüntethetőek mély relaxációban.

Az én segítségem az, hogy mint látó összefüggésében látom a páciens életét, azt a problémát, blokkot és egyben a megoldást is amivel hozzám fordult. Az általam alkalmazott technika segítségével könnyen kerülnek mély relaxációs állapotba. Ebben az állapotban megláthatók a tudatalattiban lévő berögzült viselkedésminták és a felismerés által visszaáll az egyensúly a páciens és a külső világ között. Segítetek felismerni azokat a gátakat, küzdelmeket, fájdalmakat melyek nem engedtek teljes életet élni. A terápia során úgy irányítom a pácienst, hogy ő is felismerje és meglássa a probléma gyökerét. Ilyenkor saját belső gyógyító energiája aktiválódik. A blokkok és gátak 100%-ban feloldódnak úgy, hogy soha többé nem kerülnek elő.  Minden ami ehhez kapcsolódik a hétköznapi életben, az megoldódik legyen az egészséggel kapcsolatos, elhízás vagy párkapcsolati probléma, anyagi helyzet, családi vagy munkahelyi konfliktus, alacsony önértékelés, félelmek. Bármi, ami az életedben problémaként felmerül és egyben hozzásegít a személyiségének fejlődéséhez.

Példa: 35 éves páciens nem várt gyermekként született, nagyfokú látás hiánnyal. Ebből adódóan szeretethiány, rossz önértékelés alakult ki és kevés fizetésért dolgozott. A terápiák során felismerte, hogy a szülők nem örömmel várták és ezért úgy érezte, hogy nem szeretik és az élet nem támogatja, ő nem fontos. Ezért egész életében lemondott magáról a vágyairól, nem akarta magát látni. Miután ezt felismerte, javult a látása, képviseli magát minden téren és ötször annyit keres mint előtte. Saját bevallása szerint az az érzése, hogy helye van a világban és megtalálta Önmagát benne.

,,Megtapasztaltam Nála a valódi és önzetlen szeretetet, Önmagam elfogadását, a minden pillanatban ott rejlő lehetőségeket, a Létezés csodáját!
Én nagyon hálás vagyok Neki minden élményért, tanításért! Egyszerűen hazataláltam.
Jártam már pszichológusnál, kézlengetőnél (kineziológus),
pszichiáternél és jósnál - egyik sem jött be, vagy csak egy ideig
segitett. Szerencsére megtaláltam a Katát - azóta rendeződött a
kapcsolatom a családommal, elköltöztem, új barátom van és azzal
foglalkozok amivel mindig is szerettem volna.
De a legjobb a tudat, hogy bármi probléma is jön, minden megoldható.”

,,Köszönöm Neked, hogy elvezetsz a valótlantól a valóságba, a sötétségből a fénybe! Isten megáldjon érte!”

,,Egyszer csak megfeneklett az életem, nem tudtam továbblépni, nem találtam magam a sok eljátszott szerep között. Ekkor ajánlotta egyik barátnőm Katát.
Katáról a legfontosabb azt tudni – szerintem – hogy nem „kinyilatkoztat”, nem Ő mondja meg, hogy mit kell tenned, hanem hozzásegít ahhoz, hogy saját magad tapasztald meg az érzéseidet, a félelmeidet, a fájdalmaidat és miután megértetted miről szól a dolog, te dönts. Az eredmény: megtisztulás, könnyebbség, megújulás és a jó élni érzése.
Nála, általa találkoztam a bölcsebbik énemmel, aki mindig tudja a kiutat egy-egy nehéz helyzetből.
Olyan „utazások” emléke él még bennem mindig, ahol úgy éreztem üres vagyok, nem vagyok senki és semmi, mégis létezem. Óriási erő, nyugalom, biztonságérzet és önbizalom birtokában lettem egyszerre.
Ezeket most is, és mindig köszönöm Neki.”

Email cím: zoldtara3@gmail.com

Skype: tara.tisztanlato

Források: http://www.lelekfeny.eoldal.hu/cikkek/magamrol.html
https://www.facebook.com/L%C3%89LEKF%C3%89NYeoldalhu-155972157800555/

http://www.elixirnet.hu/tanacsadok
 

 

Arató Mónika

Ismerd meg önmagad és minden lehetőségedet, ami segít megélni az életedben a Teljességet!

A Teljesség felé vezető utad során az oldal alapítója, Arató Mónika lesz segítségedre.

Gyógyító, tanító, író, kundalini jóga instruktor.

Több mint tíz évig dolgozott vezetőként különböző nemzetközi vállalatoknál. Majd emberek képzésével kezdett foglalkozni, vezetői coaching, szervezetfejlesztési folyamatok és vállalati tréningek keretében. Sikeres volt, valami mégis hiányzott.

Lépésről- lépésre haladt, egyre erősödő intuícióját követve, majd a „nagy ugrás” is elkövetkezett. Írni, tanítani és gyógyítani kezdett, és megérkezett azokhoz az életfeladatokhoz, amelyekben a mai napig is legnagyobb örömét leli. Immár több mint 10 éve gyógyít, tanít és ír.

Hivatása, hogy segítsen elérni a céljukat mindazoknak, akik egészséges, boldog és teljes életre vágynak.

Hivatásán belül különösen fontos területnek érzi, hogy tanítsa és segítse a nőket, hogy valódi ragyogásukat, önvalójuk tiszta tündöklését éljék.

A Nő a szépség megtestesítője, az öröm forrása, a mindennapok megédesítője, az otthon őrzője, a Férfi múzsája.

Képzések:

 • Agykontroll
 • Asszonysors- női agykontroll tréning
 • Fényadás
 • Megoldás-orientált coach képzés
 • Vezetői coach- tréneri képzés
 • Tudatosság Akadémiája- 6 hónapos képzés
 • A Csodák Útja- 1 éves képzés a Course in Miracles tanításai alapján
 • Danu papnője iskola- 3 éves képzés
 • 1,5 éves Gyógyítói kurzus Gill Roslin Wright-tal
 • Mátrix és kvantum gyógyítás: tiszta energiák közvetítése a test öngyógyító folyamataihoz
 • Munay- Ki beavatások
 • Access Bars és Body kezelések; stressz és akadályok tisztítása az életterületeinken, valamint testkezelések a fizikai fájdalomintenzitások feldolgozásához és tisztításához
 • Kundalini jóga instruktori diploma /Kundalini Research Institute-USA/ Yogi Bhajan tanításai alapján
 • Kundalini jóga intstruktori képzés – Level 2. Tudatos kommunikáció Yogi Bhajan tanításai alapján
 • “Leadership and success” kundalini jóga vezetőképző program

Megjelent könyve: Lélekcsemegék minden napra

Forrás: http://www.teljessegviraga.hu/bemutatkozas/

Olvass tovább minderről a Mesterprogram részletes leírásában, és élj a kedvezményekkel!

http://www.simratyogaworld.com/aktualis-programok/a-hit-megerositese-online-kurzus/

 

 

Hanna Sukhmani Kaur

kundalini jóga instruktor /KRI/, Yin jóga oktató, rekreációs segítő, rekreációs oktató. http://lelekmuhely108.hu/

Szeretettel köszöntelek és invitállak Kedves Olvasó, nézz körül!

A Lélekműhely108 életre hívója és életben tartója vagyok immár 10 éve.

Rekreációs segítőként, tanítóként és örök tanulóként tapasztalom az életet, és segítem a hozzám fordulókat.

1996-ban ébredt fel bennem a vágy,

hogy kilépjek a neveltetésem és a társadalmi elvárások korlátai, keretei közül.

Útkeresésem minden állomása,

önmagam egyre mélyebb feltérképezése a mozgáson, érintésen, légzésen, alkotáson keresztül vezetett.

Eddigi Utam főbb állomásai:

 • Agykontroll
 • Svédmasszázs
 • Fényadás
 • Bioenergetika
 • Reiki
 • Ma-uri masszázs Magyarországon, Dániában, Új-Zélandon
 • Ma-uri tréner
 • Holotróp légzéstréner
 • Rekreációs sportoktató
 • Azték indiántánc, dobkörök
 • Gabriel Roth 5Ritmus tánc
 • Hatha jóga
 • Hawaii Lomi Lomi masszázs, Hula, Kahi Loa
 • Papnőiskola
 • Lélekgyógyítás
 • Deeksha
 • Szakrális körtánc
 • Selyemfestés
 • Kundalini jóga

Törekszem integráltan ALKALMAZNI mindazt az ismeretanyagot, amit az elmúlt 20 év alatt „begyűjtöttem”.

Néhány éve a Kundalini Research Institute /KRI/ nemzetközi kundalini jóga tanárképzésén vettem részt, 2014 májusában diplomáztam.

2018 elején jóga oktatói továbbképzésen  Yin jóga oktatói képesítéssel gazdagodtam.

Jelenlegi életszakaszom főszereplője a kundalini jóga mint komplex, testi-lelki és szellemi megújulást hozó tudomány és művészet.

Elköteleződtem, hogy a saját fejlődésem megtapasztalásaiból fakadóan

minél több embert segítsek az egészséges, tudatos, szeretetteljes élet felé.

Yogi Bhajan és a kundalini jóga tanításait, adom tovább, rendszeres jógaórák és elvonulások alkalmával, valamint Yin jóga órákat vezetek.

Évente háromszor szervezek vezetek több napos elvonulást a természetbe, változó helyszíneken. Hiszem, hogy a jövő kulcsa, visszatalálni a természethez, a természetességhez  és visszakapcsolódni Földanyához.

A jóga mellett selyemmandala festő workshopokkal, szertartásokkal, valamint Gyógyító Érintéssel

várok mindenkit, aki  közelebb szeretne kerülni Önmagához

és egészséges, örömteli, szeretetteljes, kiteljesedett életet szeretne élni.

Nem a szeretet keresése a feladatod, hanem pusztán az, hogy felkutasd és megtaláld önmagadban az összes korlátot, amelyet ellene építettél. – Rumi

A szeretetet csak adni és kapni lehet a felszabadult szív teljességéből. – Yogi Bhajan

Áldás kísérjen a döntéseidben!

Szeretettel várlak,

Hanna Sukhmani Kaur
kundalini jóga instruktor /KRI/, Yin jóga oktató, rekreációs segítő

http://lelekmuhely108.hu/

 

Stress away - feszültség és traumaoldó workshop

Testünk mindenre stressz hatásra reagál

és izmaink, ízületeink elraktározzák az átélt tapasztalatokat.

Egészségünk, testi-lelki harmóniánk kulcsa

a szerzett kisebb nagyobb traumák megértése és feldolgozása.

"Fizikai testünkben van egy legmélyebb rétegekben fekvő izmunk,

amelynek állapota lényegesen befolyásolja fizikai és lelki jóllétünket.

Ez az izom a gerincet a medencén át a combbal össszekötő nagy horpaszizom vagy PSOAS, melyet a Lélek izmának is neveznek."

A psoas illetve a medence feszültsége mind fizikailag, mind lelkileg beszűkíti az embert.

Fizikailag az ülőmunka, a túlzásba vitt sportolás, lelkileg pedig az érzelmi traumák, tartós stressz, feszültté teszik a medencét, az izmok megrövidülnek.

A testben különböző disszharmonikus érzetek keletkeznek, mint pl. derék és csípő fájdalom, PMS, görcsös menzesz.

A workshopon bemelegítés és rávezető gyakorlatsor után egyszerűen, és hatékonyan lazítjuk el a psoas izmot és felszabadítjuk a medencét.

Az oldódás testileg, lelkileg azonnal érezhető lesz.

Ajánlott mindenkinek, aki érzelmi traumán esett át, tartósan stresszes helyzetben él, derékfájással küzd, erősen görcsös menzesztől szenved.

A gyakorlást vezeti:
Hanna Sukhmani Kaur – kundalini jóga instruktor, rekreációs oktató. Bejelentkezés szükséges: hanna.hearth@gmail.com

Szeretettel várlak.
Hanna

https://www.facebook.com/events/547552845589187

 

 

Sebestyén Éva

,,Egy projekt, ami igen figyelemreméltó munka és a hatása is egyre figyelemreméltóbb.

Egy ember, aki az életét arra tette fel, hogy hatással legyen a világra és minél nagyobb mértékben részt vegyen annak meggyógyításában – mégpedig megalkuvás nélkül.

Sokáig fogalmam sem volt, ki az a Sevaster1, bár újra és újra összefutottam ezzel a névvel, persze legfőképp akkor, amikor a youtube-on böngésztem, illetve facebookon ismerősök által megosztott videóknál is sok alkalommal erre lettem figyelmes, hogy “jé, ez is, meg ez is, meg amaz is ennek a titokzatos Sevaster1-nek a csatornáján van”.

Aztán egyszer csak összefutottam Évával a világhálón. “Véletlenül”, ahogy az lenni szokott.

Elkezdtünk beszélgetni, és hamar kialakult egy kölcsönös szimpátia, ahogy egyre több dolgot fedeztünk fel egymás gondolkodásmódjában és világképében, ami abszolút közös nevező. Meglepődtem -bár olyan nagyon nem volt meglepő- hogy Éva azonos ezzel a bizonyos titokzatos Sevaster1-gyel.
Megtudtam azt is, hogy az angol videókat illetve némely esetben az angol feliratokat magafordítja, valamint ő készíti el és teszi fel a feliratokat is.

Ő maga is készít videókat. Videói igen nagy mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy sok és egyre több ember kezdjen el gondolkodni, kérdéseket feltenni, igazi önmagához visszatérni – azaz FELÉBREDNI.”

Forrás és a teljes cikk: http://www.antaljudit.com/493/

 

 

Antal Judit

·  Life coach és aktivista (ennek leírását ld. alább a "hosszabb leírás" címszó alatt) vagyok. Nincs lehetetlen és nincs megoldhatatlan! :-)

Life coachként segítem az embereket a célkitűzésben, ügyeik sikerre vitelében, kommunikációs problémák megoldásában, életmódváltásban és még sok-sok területen.
Meditációt és relaxációs technikákat tanítok.
NLP és egyéb terápiás módszerekkel segítem az érzelmi gyógyulást és a kiegyensúlyozottságot.
Vonzás Coachként segítelek a kívánt életkörülmények megteremtésében. A "vonzás törvénye" dologban nincs a világon semmi "ezoterikus"!
Asszertivitás coaching módszerrel pedig abban segítem az embereket, hogy bátran, de szeretettel kiálljanak magukért, és őszintén, nyíltan vállalják önmagukat.

Mit jelent számomra a szó: "aktivista"?
Először is: mit NEM jelent?
NEM provokálok, NEM vonulok fel és hasonlók, csak segítem az emberek oktatását, felvilágosítását, hogy képesek legyenek a szociálisan éber, józan, felelősségteljes és környezettudatos viselkedésre és cselekvésre.
Szívesen működöm együtt bármely mozgalommal olyan ügyekben, amikben egyet tudok velük érteni, de egyiknek sem vagyok tagja vagy támogatója.
Egy mozgalomnak vagyok tagja, ezt pedig úgy hívják: EMBERISÉG!

Nagyszerű tanítók, aktivisták, előadók, írók stb vannak szerte a világon, akik munkájára rendszeresen felhívom a figyelmet, de soha nem gondolom egyikükről sem, hogy tévedhetetlenek. Ugyanakkor nincs köztük egy sem, akiről emondhatnám, hogy mindenben egyetértek vele - ettől még tisztelem és nagyrabecsülöm őket.

Az én olvasatomban az igazi (azaz tevékeny) bölcsesség
-alapja: "Egyvalamit tudok biztosan: azt, hogy nem tudok semmit." ~Szókratész
-lényege: "Amit jónak és helyesnek ismertem föl, azt a gyakorlatban is élem ahelyett, hogy csak megcsodálnám!" ~Kurt Tepperwein

Forrás:https://www.facebook.com/HelyesKerdes/about/?entry_point=page_nav_about_item&tab=page_info

 

,,Aktivista vagyok, ez a tevékenység emberi jogokkal, állatok védelmével, környezetvédelemmel, társadalmi változásokkal kapcsolatos, de legeslegfőképpen az ezekben a témákban való oktatásról és felvilágosításról, információ terjesztéséről és önálló gondolkodásra, önképzésre való biztatásról szól (NEM PEDIG tüntetések szervezéséről meg hasonlókról!); spirituális tanító is vagyok, ebben a minőségemben amit a legfontosabbnak tartok, az a spirituális réteg földeltségének és hitelessé válásának segítése és a “világi”, “földies” témákban való szégyenletes tudatlanságának megszüntetése. Naponta osztok meg bátorító üzeneteket Tarot és Angyal kártyák + intuíció segítségével. Gyógyítókat, tanítókat, segítőket képzek – írások, tanfolyamok, személyes coaching, videóleckék stb formájában.”

 

Nagyon fontosnak tartom a jóga és egyéb harmonikus mozgás általi kapcsolódást, önfejlesztést és a test-tudatosság fejlesztését.

Ami a spirituális aspektusomat illeti, érdekes lehet számotokra egy emlékem gyerekkoromból. Materialista, ateista családban nőttem fel, emlékszem, szüleim sokszor emlékeztettek arra, hogy ilyenek, hogy Isten, meg angyalok, tündérek, meg szellemek nem léteznek, ezeket az emberek csak képzelik, és ilyenek csak a mesékben léteznek. Én ezt egyfelől elfogadtam, másfelől pedig rendszeresen építettem oltárt az udvarban, legalábbis ma oltárnak nevezem, akkor és ott fogalmam se volt róla, hogy mit is csinálok… Pontosabban nem tudtam megnevezni vagy szavakkal megmagyarázni, mit is teszek, gyerekfejjel; csak azt tudtam, hogy a kövek, ágak és egyéb tárgyak, amiket szépen egymás mellé rendezek, segíteni fognak nekem egy bizonyos hangulatot megteremteni és kommunikálni valakivel, akit nem látok, de mégis ott van; vagy valahol távol, egy másik bolygón van. Azt is tudtam, hogy ezzel a tevékenységgel üzeneteket tudok közvetíteni láthatatlan barátaimnak, akik hatalmasak, és segíteni fognak nekem abban, hogy ezen a bolygón rendet tegyünk, békét hozzunk mindenki számára, enni adjunk az éhezőknek és meggyógyítsuk a betegeket. Na, ennél a pontnál lesznek, akik egyből kényszerzubbonyt akarnak majd rám adni, meg kígyót-békát rám kiabálni, de sebaj, most már mindegy :-D;-)Nem, nem hallottam hangokat és látomásaim se voltak, hanem valahogy TUDTAM, hogy kapcsolódnom kell valahova “fölfelé”; TUDTAM, hogy mindez így van és fogalmam se volt, honnan… A szüleimet amúgy nagyon okosnak tartottam és mindent elfogadtam tőlük, csak gondoltam, ezt az egyet ők nem érthetik…  

(Azt is kérdeztétek, hogy mióta foglalkozom spiritualitással, hát azt hiszem, akkor fentebb ezt meg is válaszoltam, és köszönöm a kérdést :-))

Amikor először hallottam szüleimtől arról, hogy a világon ilyen létezik, hogy gyerekek éheznek, meg háborúkban meghalnak, meg folyókat megmérgeznek stb, tisztán emlékszem a pillanatra, rettenetesen megharagudtam. És tudtam, egyszerűen TUDTAM, hogy ENNEK NEM KELL ÍGY LENNIE; és azt is tudtam, hogy nekem is fontos szerepem van abban, hogy itt a Földön rendet tegyünk. Akkor és ott – és azóta is nagyon sokszor – láttam magamat, ahogy az üzenetem, tanításom eljut sok emberhez és azok ráébrednek, hogy ezek a problémák igenis megoldhatók, és nem muszáj így élnünk! Láttam, hogy a konfliktusok enyhülnek, a problémák megoldódnak, létrejön a béke és az emberek elkezdenek felelősségteljesen cselekedni.

Remélem, nem értitek félre – és nem dőltök be azoknak se, akik félre akarják magyarázni – nem arról van szó, hogy valami nagy hősnek gondoltam magam. Ma sem gondolom ezt. Nem gondolom, hogy bárkinél is fontosabb, vagy okosabb, ügyesebb vagy akármilyenebb is lennék. Itt nem erről van szó. Épp ellenkezőleg: annyit gondolok magamról, amit rólatok is, mindenkiről: minden egyes embernek óriási szerepe van a világ jobbá tételében! Van egy videóüzenetem is erről, kérlek szépen benneteket, hallgassátok figyelmesen – a videó kemény két perces, úgyhogy KÉT EGÉSZ PERCET kérek szépen az életetekből :-)(A Magamról téma folytatása következik a videó alatt)

Szóval láthatjátok – sokan már tudtátok eddig is, de sokan lesznek olyanok is, akik ezen írás olvasásakor értesülnek erről – az aktivista, “rendet tevős” aspektusom igen erős. Nem vagyok és nem is voltam soha hajlandó belenyugodni az olcsó közhelyekbe, miszerint “az élet már csak ilyen”, “a világ már csak ilyen”, “az emberi természet már csak ilyen”. Mindent meg tudunk változtatni, ami nem tetszik, és ebben nagyszerű emberek járnak előttünk (lásd Alap filmek és emberek… katt ide<<< ) Apropó EMBERI TERMÉSZET, erről is van egy mókás kezdetű, de annál is komolyabb folytatású oktató videóm, pontosabban sorozatom (3 részes, átlagban kb 6-7 peces videók); aki szeretné bővíteni a tudását ezügyben és nem elégszik meg a régi, olcsó közhelyekkel, semmiképp se hagyja ki – itt megtaláljátok, az első részhez katt ide<<< (a folytatás linkjeit a videó alatt a leírásban megtaláljátok)

A munkám (a kártyázás, spirituális tanítás, a coaching stb) nagy része online történik, úgyhogy időm jó része írással, videók készítésével és azok feltöltésével, szerkesztésével, emailek megírásával, gTalk beszélgetésekkel telik. A munkám egyben a szenvedélyem és hobbim is.

Forrás és a teljes cikk: http://www.antaljudit.com/juditrol-vegre/

 

 

Holló-Szabó Julianna (Júlia) 

Író, személyiségfejlesztő tréner, életvezetési tanácsadó, az emberi gondolkodás kutatója. Közel harminc éve vizsgálja az ember lényének lelki, és szellemi szféráit, amelynek eredményeit közel tíz esztendeje, rendszeresen meg is osztja hallgatóival.

Víziója szerint a globális életminőség-emelkedés úgy érhető el, ha az egyén szintjén gyakorlunk hatást a tudatos gondolkodásmód kialakítására.

A GHV (Gondolat-Hit-Vonzás) Lélektudatosságfejlesztő központ megalapítója.

Központjának missziója nem más, mint hétköznapi nyelvre fordítani és átadni mindazt a tudást, amelyet az ember alig ismerhet meg önmagáról a szokványos oktatási rendszereken belül.

Különleges módszertanának köszönhetően, a mindennapos gyakorlatba ültetett új szokásrendszerek megfelelő megvilágításba helyezik a nála segítséget keresők önmagukról, és a világról kialakított képét.

Hittel vallja, hogy termékein és szolgáltatásain keresztül az ember összhangba kerül a vitathatatlan természeti törvényekkel, amelyek ismerete beteljesedést, ragyogó emberi kapcsolatokat, testi-lelki-szellemi egészséget, anyagi boldogulást, életen át tartó gazdagodást, és ragyogó, megnyugtató megoldásokat teremtenek. Forrás: http://holloszabojulianna.com/kapcsolat

Tudatosságfejlesztő tréner-előadó, életút-vezetési tanácsadó, lélektudatosság fejlesztő tréner.

Végzettségem szerint közgazdász, de valódi passzióm az emberi lélek kutatása. 30 éve szenvedélyes módon tanulmányozom, és cca. 10 éve meg is osztom, lélektudatosság fejlesztő trénerként, a hallgatóságommal, az emberi lényünknek azt a csodálatos részét, amelyet léleknek nevezünk. Szeretném egyszer és mindenkorra eloszlatni azt a tévedést, hogy a lélekről csakis vallások kapcsán, és csakis templomokban eshet szó.

Igenis tudnunk kell, hogy olyan ERŐ lakozik bennünk, amely semmihez nem fogható, és amelynek tagadása és nem felismerése rendkívüli módon lassíthatja és megnyomorítja az emberi fejlődésünk útját.

Fantasztikus tapasztalások várnak mindenkire, aki csak egyszer is veszi a fáradságot és hozzáfog az útkereséshez. Itt megkapod a fogódzókat és kivilágítom Neked a leszállópályát!

Az emberi hozzáállást tanítom, nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is.

Hetente új videókkal, tippekkel, gondolatébresztőkkel várom mindazokat az útkereső Társaimat, akiket érdekel a téma.

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=XlKO2YnerLY

Válaszd az életút elemzést, amelyből megtudható, mi a küldetésed, és az, hogy milyen módon érdemes tovább haladnod az életutadon: http://holloszabojulianna.com/konzultaciok/eletut-elemzes

Honlapunkon találkozhatsz Júliával: http://holloszabojulianna.com/ https://www.facebook.com/holloszabojulianna Gyere, iratkozz fel a heti INGYENES hírlevelünkre, újdonságokért, és Júlia legújabb tanításaiért: http://holloszabojulianna.com/ http://holloszabojulianna.tumblr.com/

 

 

Kálazi Ági

Tradicionális reiki mester, Tanár, Életvezetési tanácsadó, Kirándulásokat, táborokat, elvonulásokat vezet, Önismereti, meditációs tanfolyamokat és előadásokat tart szellemi központokban, klubokban, Ezoterikus rendezvényeket szervez és vezet, A Varázs Veszprém, Veszprém Varázs egész éves programsorozat egyik szervezője, Magyar Tradicionális Usui Reiki Egyesület társelnöke, Életerő Egyesület elnöke

Mielőtt rátértem volna az önismeret útjára, általános iskolában tanítottam. Imádtam a gyerekeket és a tanítást is, mégis valami hiányzott… Nem tudtam akkor még, hogy mi. Második gyermekemmel voltam gyesen, amikor megismerkedtem a reikivel. Mint a villám, úgy hasított belém a felismerés, hogy ez az!!! Meg van! Nem az iskolában kell tanítanom, hanem a reikit! De addig még hosszú volt az út… Az Út, amely bennem van…

Hogy éltem és élem a reikit?

Talán az fejezi ki a legtisztábban, hogy benne élek. Az avatásom óta eltelt már 23 év. Nincs napom a reiki nélkül. Minden nap vagy magamat reikizem, vagy másokat, avatok, tanítok, vagy csak hallgatom azt a sok apró csodát, amit mesélnek a reikisek. Boldog vagyok és hálás, hogy részese lehetek annak, amikor emberek először találkoznak a reikivel, amikor először érintődnek meg vele, általa vagy tőle. Legyen az kezelés, vagy az avatás csodája, békéje, felemelő csendje, misztériuma. Mi történik olyankor? El tudjuk mondani, de ami igazán fontos, ami a lényeg, az szavakkal vissza nem adható. A beavatás sohasem külső történés. Az belül zajlik, valahol mélyen… Együtt sírunk, nevetünk, örülünk ilyenkor, hogy IGEN, EZ AZ …Ez hiányzott! Meg van! Rátalálunk valamire, magunkban és elindulunk egy olyan úton, ami befelé vezet… Megnyílik egy olyan kapu, ami belülről nyílik…

Ezt az utat járom.

Ismerkedem magammal, a világgal, a belső világommal.

A tapasztalások, a megértések, a felismerések visznek tovább és törekszem ezek által a hozzám fordulóknak segíteni, támogatást adni, irányt mutatni.

Kezelések, beszélgetések, klubok, összejövetelek, tanfolyamok, táborok, szellemi iskola, gyógyító utak, kirándulások, amelyeket vezetek, mind olyan lehetőségek, ahol útjaink néhány órára, napra, hétre vagy évre összefuthatnak. Pillanatok, hogy találkozzunk egymással, érezzük, szeressük egymást és részesüljünk egymásból.

Mikor ezek a pillanatok tisztaszívűségben, szeretetben telnek, akkor örömet és gazdagságot teremtünk egymás számára.

Ezek a pillanatok mindent megérnek…

Tevékenységeim:

Reiki mesteri tevékenységemet a MaTURE (Magyar Tradicionális Usui Reiki Egyesület) keretein belül végzem. Egyesületünk célja, hogy a reiki hiteles oktatókon keresztül, működőképes módon jusson el mindenkihez, akinek szükséges van rá. www.reiki.org.hu

Forrás: http://kalaziagi-reiki.hu/rolam/

 

ÉLETERŐ EGYESÜLET

Egészséges Életmódot Segítő Egyesület

Az egyesület célja:

 • az egészséges életmóddal kapcsolatos szemléletformálás
 • az általános egészségmegvédés alapjainak és az egészséges táplálkozás tanítása
 • az egészségmegőrzés területén alternatív segítő módszerek terjesztése
 • ősi kínai bölcsességek tanítása, az ősi kínai gyógymódok megismertetése
 • a gyógynövények hatásainak megismertetése
 • óvodai, iskolai egészségmegőrző program kidolgozása és terjesztése
 • krónikus betegek testi, lelki és szellemi ápolása
 • rehabilitációs tevékenység
 • pszichés támaszadás
 • oktatás, tanfolyamok, ismeretterjesztő előadások szervezése, kiadványok, hang- és képfeltételek készítése és terjesztése
 • táborok szervezése, ezoterikus kegyhelyek felkeresése, zarándok utak szervezése
 • sorsátalakítás lehetősége, az ezoterikus asztrológia és asztropszichológia megismertetése.

,,Saját magunkon dolgozni, tisztulni, töltődni.”

http://kalaziagi-reiki.hu/eletero-egyesulet

 

 

Nirmala Krisztina Gráma

Nirmala azon fiatal tanítók egyike, aki már gyermekkorában felismerte a Szellem végtelen tudatát.

Hétvégi kurzusain és előadásain mindig arra hívja fel a hallgatói figyelmét, hogy a világ sokkal több, mint pusztán érzelmek és gondolatok összessége.

Tanításai a végtelen Létezőre való emlékezetet igyekszik tudatosítani a hozzá forduló emberekben.

Nirmala jelenleg is, egy olyan közösség létrehozásán dolgozik, amely együttesen képviseli a tiszta szeretetteljes tanítók és a megvilágosodott mesterek tanításait.

https://krisztinamaria.wordpress.com/category/bemutatkozas/

 

 

Boros Bea

Író. Szerelemről és Motivációról szóló írásai fantasztikusan csodásak, jók, szépek, inspirálóak. S másoknak is helyt ad, inspirál.

,,Adni magamból, másoknak. A sötétségben lámpaként megjelenni és utat mutatni. Tanulni és tanítani.

..Mutasd meg a benned rejlő értékeket!”

,,Szeretném, ha minél többen felfedeznénk az önmagunkban lévő értékeket. Ha megtapasztalnánk azt, hogy milyen érzés a jelenben lenni. Milyen érzés szeretni. Milyen érzés kifejezni mindazt, ami bennünk rejtőzik. Ha úgy érzed, hogy szeretnél adni másoknak és annak, amit adnál, a blogomat megfelelőnek véled, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és ketten, együtt létrehozzuk mindazt, ami megmutatja, hogy az élet telis-tele van értékekkel.”

,,Egy program, melyen keresztül segíteni szeretnénk azoknak az embereknek, akik késztetést éreznek annak irányába, hogy a kapcsolataikat fejlesszék.”

Szerelemről, mély szerelemről, párkapcsolatról, önbizalomról, sikerességről szóló írások.
www.adwyw.blog.hu

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=d3__jqI__IE

 

 

Laskai Nelli

Előadó. Író. Házassági tanácsadó, életöröm és motovációs tréner. Életöröm program megalkotója. A boldognak lenni oldal létrehozója. A Boldognak Lenni életmód könyv és az Összhangban lenni könyvek szerzője (önbizalom, párkapcsolat, kommunikáció, céltervezés)
Blogján - Párkapcsolatról, szülőségről, önbizalomról, kommunikációról, konfliktuskezelésről, és boldogságról is vannak írásai.

,,Kívánom, hogy megtaláld azt a gondolatot, ami a boldogabb életedet hozza el számodra!”

Gyakorlati tanácsok, pozitív gondolatok, letölthető anyagok.

,,http://laskainelli.blog.hu Ez a honlap annak szól, aki:

Szeretne őszintén mosolyogni, elégedett lenni az életével, működő, biztonságos párkapcsolatban élni, jól kezelni a konfliktusokat, megszabadulni a bűntudattól, megtalálni a céljait.

Ha illik rád a leírás, jó helyen jársz. Ezen a honlapon olyan írások találhatóak, melyek segítséget nyújtanak ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, boldog életet élj.

Gondolatok, módszerek egy párkapcsolati tanácsadó, motivációs tréner tollából. A Boldognak lenni című életmódkönyv és a Kezdj el élni! Életöröm program megalkotójától.”

,, Rajtam múlik, hogy miként élem a mindennapjaimat. Aktív előidézője vagy passzív elszenvedője vagyok az életemnek. A világ mindig több lehetőséget kínál, mint amennyit gondolok. Mindannyian a fejlődés útján járunk. Tarts velem, írj nekem, motiváljuk egymást, hogy tényleg örüljünk az életünknek.”

Ha kérdéssel fordulnál hozzám, küldj ide levelet: info@boldognaklenni.hu

www.boldognaklenni.hu

 

 

Kolontár Elvira

Író, természetgyógyász, a Harmonet vezető szerkesztője - életmód és spirituális tanácsadás.
A hazatérés. hu  oldalén érdekes cikkeket, gyakorlati tanácsokat olvashatsz a legkülönfélébb témákban, amelyek segítségül szolgálhatnak, ha szeretnél egészségesebben és boldogabban élni!  
Mindenki arra vágyik, hogy testileg-lelkileg egészséges és boldog életet éljen, ám a megvalósítás nem mindig könnyű.
Ha lépésről lépésre haladsz, valódi eredményt érhetsz el és megalkothatod azt az életet, amire mindig is vágytál, ami neked éppen a legjobb!
A tanácsadás keretében választ kaphatsz az alábbi kérdésekre:

- Hogyan válj testileg és lelkileg egészségessé, kiegyensúlyozottá?

- Hogyan fordíthatod a saját javadra a betegségeket, a stresszt, a problémákat?

- Hogyan alakítsd át az életmódodat lemondások és szenvedés nélkül?

- Hogyan élheted azt az életet, amit igazán szeretnél?

- Hogyan találhatd meg a számodra leghitelesebb belső útmutatást?

http://www.egeszsegvar.hu/index.php/xvi-fesztival-2012/46-tanacsadok/674-kolontar-elvira

 

 

,,Bien lányok” J

Fantasztikusan hasznos, segítő, teremtő, érdekes írások, cikkek az Egészséges, tudatos életmód témában.

Jobb, könnyebb, boldogabb életért rengeteg hasznos cikk található az oldalon.

Nagyszerűen fogalmazó, pozitív, klassz, érdekes és érdemes, értékes, izgalmas, szuper, segítő lányok írják a cikkeket. www.bien.hu

 

 

Rosta Erzsébet

Könyvek- , cikkek írója.

Az oldalán sok hasznos cikk van az egészség, pozitivitás, tudatos életmód, s egyéb témában. Nagyon hasznos dolgok, értékek, érdekességek találhatóak, olvashatóak az oldalán.

,,Önéletrajz helyett

Sokáig törtem a fejem, a bemutatkozó szöveg milyen legyen, rövid, csak annyi, hogy élek, vagy hosszú és részletes, de egyik megoldás sem nyerte el tetszésemet.

Ha rövid, nem derül ki, miért érdemes a honlapomon maradni, míg a hosszú bevezetőtől elmegy a kedve az olvasónak. Jó néhány bemutatkozó feltárulkozást elolvastam, de nem találtam egyetlen frappánsat sem, többnyire végtelen unalmasak voltak, mintha álláspályázathoz készültek volna.

Végül úgy döntöttem, beszéljenek helyettem inkább az írásaim, itt csupán néhány információt közlök magamról.

Egy időben orvos-pszichológus teamben vizsgáltam és véleményeztem balesetes gépkocsivezetőket, majd egy közlekedési információs társaságnál tudósítottam a forgalomról, közlekedési akadályokról,

aztán rádiós újságíróként jártam a vidéket, hogy riportjaimmal segítsek sok-sok rászoruló hallgatónak,

közben számos újságban jelentek meg cikkeim,

s az elmúlt húsz év alatt megírtam tíz könyvet.

Közülük hat kötet a kezekről szól: például “A kezed nem hazudik”, a “Kínai kézdiagnosztika”, vagy a "Hindu tenyérjóslás",

de írtam egy szakácskönyvet “Vegetáriánus konyha Indiában”,

egy másikban - „Titokzatos számok” címmel - a numerológia módszereinek ismertetése mellett, elsősorban a számokhoz kapcsolódó mítoszokat, hiedelmeket gyűjtöttem össze,

és megjelent egy útikönyvem is, a “Csalo! Csalo!”. Ez utóbbi - melyet a Fotók oldalamon számtalan fényképpel illusztrálok - egy meglehetősen veszélyes és kalandos útról számol be, ugyanis férjemmel, Rábai Attilával, egy kölcsönkapott gépkocsival mentünk el Indiába. Ha elolvassák, nemcsak élményeinkben osztoznak, hanem a cím jelentését is megtudják. A legutolsó - 2007. október végén megjelent - könyv címe “Hiedelmek, hagyományok, babonák a világ minden tájáról”. Ezt és az indiai útikönyvet a párommal közösen készítettük.

Eredetileg arra gondoltam, sorba veszem könyveim, az ötlettől a megjelenésükig, megmutatva, milyen fogadtatásban részesültek, milyen visszhangot keltettek, és - a belőlük vett rövid szemelvények, részletek bemutatása mellett - egyidejűleg közreadom néhány érdekesnek tartott riportomat, cikkemet, a legutolsó könyvemből pedig a részletes címlistát. Az érdeklődést látva azonban úgy döntöttem, rugalmas leszek, és

a látogatottsági statisztikák, valamint az olvasóim visszajelzéseinek figyelembevételével - akár új témákkal is - folyamatosan frissítem, bővítem honlapomat, és lesz meglepetés is. Ez nemcsak új tartalmak közlését jelenti, hanem a korábban megírt cikkeimre is érvényes, ugyanis, ha - akár Önöktől, akár máshonnan - új információkhoz jutok, vagy az olvasóim úgy kívánják, írásaimat kibővítem, átdolgozom.

Éppen ezért arra buzdítom minden kedves látogatómat, ha az oldalaimon található témák bármelyikével kapcsolatban kérdése vagy javaslata van, tegye fel, vagy írja meg. Amire csak tudok, és időm is engedi, válaszolni fogok. De szívesen veszem a honlapom tartalmával, megjelenésével kapcsolatos egyéb észrevételeiket, javaslataikat is.”

http://www.rostae-books.com

https://erzsebetrosta.hu

 

 

Sebestyén Szilvia

Sebestyén Szilvia külföldön végezte táplálkozástudományi tanulmányait, felépülése után arra tette fel az életét, hogy népszerűsítse azt a módszert amitől egészséges és boldog életet élhet minden család. Megteremtette ennek magyar nyelvű szakirodalmát 23 könyv készült különböző témákban, rendszeresen tart elméleti és gyakorlati táplálkozástudományi kurzust ahol a résztvevők elsajátítják az egészségmegtartó és gyógyító ételkészítést, személyes konzultációk során speciális étrendet készít az egészségkihívással küzdőknek. 

A Magdala-Gyermekekért Közcélú Alapítvány vezetőjeként önkéntesekkel együtt sikereket értek el a családok harmonikus működésének visszaállításában. Több mint ezer család újból biztonságban van azáltal, hogy a családfenntartók újból keresőképessé váltak, és a család minden tagja gyerekekkel, nagyszülőkkel együtt egészségesek a természetes ételek fogyasztása által. A családok képezik a Nemzet alapját, a jól és biztonságosan működő családok erős nemzetet eredményeznek

http://www.egeszsegvar.hu/index.php/eloadok-tanacsadok/985-sebestyen-szilvia

 

 

Lénárt Gitta

A nyersevő vegán életmód talán legismertebb hazai képviselője.

Több nagy sikerű könyvet írt a témában, és aktív közösségi szervező szerepet játszik.

Az életmódváltása arra ösztönözte, hogy gyorsan bővülő ismereteit és tapasztalatait megossza másokkal is. 2008-tól vezeti az internetes naplóját, és aktív közéleti szervező szerepet vállal, összejöveteleket szervez. 2010-től évente jelennek meg könyvei, és tanfolyamokat is tart a nyersevő életmód népszerűsítésére. 2011-től rendszeres előadó az évente megrendezésre kerülő Vegetáriánus Fesztiválon, és főszervezője a szintén évente tartott Zöldturmix Fesztiválnak. Ugyanebben az évben két társával elindította a Nyersétel Akadémiát, amely hivatalos keretet nyújt az előadások, tanfolyamok és összejövetelek szervezéséhez.

2013 februárjától állandó rovata indult a nyers ételekről a Civil Rádió A kanál forradalma című műsorában, mellyel havonta egyszer jelentkezik

"Élőnek nevezzük azokat az ételeket, italokat, amik nincsenek megfőzve vagy megsütve, azaz amit olyan formában fogyasztunk el, ahogy azt a természet megalkotta. Ha megeszem egy almát, vagy egy banánt, már az is élő étel... A testünk, a sejtjeink ezekre vágynak. Ettől tudunk többet nyerni a nyers ételekből – tápegészen fogyasztjuk őket.”

Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/L%C3%A9n%C3%A1rt_Gitta

 

Nagyon fontos az, hogy mit eszünk, tehát a táplálkozás, ezt gondolom, nem kell mondani. Hiszen, nem azért táplálkozunk, hogy ne legyünk éhesek, illetve nem csak azért. Hiszen a táplálkozás, amit megeszünk, az kihat szinte mindenre, - a gondolatainkra, hangulatunkra, a kreativitásunkra, dinamikánkra, és ezáltal az egész sorsunkra. Ugyanis, ha megfelelő a táplálkozásunk, akkor optimalizálhatjuk a teljesítményünket, képesek vagyunk előállítani saját boldogsághormonjainkat, szárnyat adhatunk a hangulatunknak.

Lénárt Gitta: Enzimtáplálkozás nyers ételekkel https://www.youtube.com/watch?v=icTqqotWFqE

http://www.egeszsegvar.hu/index.php/kezdolap

 

 

Lippai Marianna Író, előadó. Napjaink egyik legismertebb, egyik legkedveltebb internetes bloggere, aki sokaknak ad erőt, és motivációt az élet nehézségeivel szemben.

,,Az élet szép! Nagyon szép!
Nem hiszel benne? Csatlakozz az oldalamhoz, és én elhitetem veled... ÉLETKEdvvel:az ÉLETKEdv gondolatok írója: Lippai Marianna”

Létrehoztam ezt a személyes oldalt, amelynek az ÉLETKEdv nevet adtam.

,,Célom az, hogy naponta jelentkező írásaimmal, lelkemben megbúvó gondolataimmal bátorítást adjak és segítsek abban, hogy erősödjön az emberek hite, bízzanak az angyalokban, égi segítőikben, élvezzék és értékeljék az élet apró örömeit, merjenek mindent megélni, s tudjanak mosollyal az arcukon élni.

Az írásaim mellett továbbá motivációs előadásokat tartok országszerte, a boldogságról, a háláról, az elfogadásról és a szeretetről.

Az elmúlt három évben több kiadványom, könyvem is napvilágot látott. Megtalálható ezek között az ÉLETKEdv – KÖSZÖNÖM hálanapló, mindig az aktuális évre szóló ÉLETKEdv – életed naplója c. határidőnapló, és a Lippai Marianna ÉLETKEdv gondolatai c. könyv. Az ÉLETKEdvelők tábora, vagyis az olvasóim száma hétről hétre növekszik, amiben már egyre nagyobb számban vannak jelen a külföldi ÉLETKEdvelők is.
ÉLETKEdv mottóm: Ha mosoly van a szívedben, öröm van a lelkedben. Ha öröm van a lelkedben, mosoly fakad a szívedben. Ha ez mind meg van egyben, semmi gondod nem lehet az életben, a boldogságot pedig megtalálhatod mindenben. Ölelésem! Lippai Marianna”

Forrás: https://hu-hu.facebook.com/pg/%C3%89LETKEdv-546062808802852/about/?ref=page_internal

 

 

 

Szlávik Krisztina

,,Szlávik Krisztina vagyok, coach, tréner, tanár és emberi erőforrás szakember. Feladatom, hogy értékek felismerését, kiaknázását és teremtését segítsem elő egyének és szervezetek életében, és megkönnyítsem a változást, változtatást, és valami új megteremtését számukra.”

http://teremtobeszelgetesek.hu/magamrol

 

Magánéleti, üzleti és karrier coach

Megnézek még több bejegyzést

 

Önbizalom, motiváció és támogatás a változni és változtatni akaróknak

SZERETNÉL EGY SZEBB JÖVŐT MAGADNAK?

De mi a valódi és tartós változás receptje?

Valamit már régóta szeretnél, vagy valami már régóta nyomaszt, és – bár tudod mit kellene tenned – mégsem teszed?

Már többször nekifutottál, de mindig visszakerülsz oda ahonnan indultál (vagy mélyebbre)?

Még nem léptél, mert azt sem tudod hol kezd, és csak a nagy homályt látod? Utadban áll egy dilemma? Félsz? Esetleg túl nagy falatnak érzed a helyzetet?

 • Ha tényleg szeretnél változtatni, vagyis újat alkotni az életedben, munkádban vagy vállalkozásodban, és komolyan is gondolod azt, tudd meg, hogy minden elismerésem a tiéd, mert nagy fába vágtad a fejszédet! A változás és változtatás a legnehezebben kivitelezhető dolog, és bár nagyon akarjuk, mégsem történik meg, amit szeretnénk, ami pedig jó lenne nekünk és másoknak is. Sokszor érezzük, hogy valami az utunkban áll, valami látható vagy láthatatlan erő, amely hosszú és magas akadályként tornyosodik előttünk, mint maga a Berlini Fal, amely elzár minket egy szebb, sikeresebb élettől.

Vagy ott van a környezetünk, az országunk,  a családunk, a kollégáink, a főnökünk, az alkalmazottaink, akik – bár éppen arra hivatottak, hogy segítsenek és támogassanak –  de akarva-akaratlanul, valahogy épp ellenkezőjét teszik, és egyántalán nem értékelik és értik, hogy mit is szeretnél, vagy, hogy te nekik is jót akarsz, és ezzel aztán végképp visszahúznak, a reménytelenségbe és az egyedüllétbe és tehetetlenségbe taszítanak.

Te pedig érzed, hogy ’benned van’, képes lennél rá, próbálkozol is, de az eredmények mégsem mérhetőek, látványosak  érezhetőek vagy tartósak. Az is lehet, hogy addig jutottál, hogy gyötör a lelkiismeret, hogy veled valami nincs rendben vagy te nem tettél meg minden tőled telhetőt… Lehet, hogy az is frusztrál, hogy mások mintha boldogabbak, könnyedebbek lennének, vagy egyenesen elhúznak melletted?

Egy napon aztán kapod magad, hogy, beálltál a sorba, feladtad a harcot, elengedted a vágyaidat és az álmaidat, elfogadtad, amit ’a sors’ rád szabott, hogy ez ’Nekem nem megy…’, ‘Egyedül vagyok…, ’Magyarországon ez így van…’, hogy ’Nekem ennyi jutott..’, hogy ’A helyzet úgy sem fog változni, sőt egyre rosszabb lesz…’, hogy ’Én már tényleg mindent megpróbáltam…’, ’Én már nem kellek senkinek…’, ’Nincs más választásom…’, és éled tovább az életedet, ahogy eddig?

De egészen biztos, hogy ezt akarod? Ha mégsem, és ha maradt még benned egy kis ’kakaó’, akkor alkossuk meg és keverjük ki számodra a valódi és tartós változás recepjét!

Nem kell mást tenned, egyszerűen csak…

BESZÉLGESS VELEM, ÉS…

TEREMTS EGY SZEBB JÖVŐT MAGADNAK!

Mikor való Neked ez a szolgáltatás?

 • Ha már nem jó neked, ami van, szeretnél változtatni, de nem tudod hol kezd el.
 • Ha már többször nekifutottál, de nem sikerült.
 • Ha nincsenek céljaid, de szeretnéd, hogy legyen.
 • Ha szeretnél  valamit  létrehozni, megalkotni.
 • Ha már régóta foglalkoztat valami, de még mindig nem tudtál továbblépni benne vagy rajta.
 • Ha berögződött szokásaidon akarsz túllépni vagy szeretnéd magad átalakítani.
 • Ha dilemmád van vagy döntéshelyzet előtt állsz.
 • Ha szeretnél egy fontos eseményre felkészülni.
 • Ha valódi, mérhető és látványos sikereket szeretnél, és szeretnéd megtervezni és végigjárni az odavezető utat.
 • Ha szeretnél valamit egy külső, pártatlan féllel őszintén átbeszélni, mert az segítene az előre lépésben.
 • Ha bizalmas jellegű gondod van, amit olyasvalakivel tudnál csak megbeszélni, akit titoktartás kötelez.
 • Ha érzed, hogy jó lenne neked egy ilyen ’beszélgetés’, de még félsz is egy kicsit.

Mikor nem való Neked ez a szolgáltatás?

 • Ha épp minden tökéletes, és most nem akarsz semmit.
 • Ha 100%-ban tudod mit akarsz, és ennek minden egyes lépését látod magad előtt, és gond nélkül meg is teszed ezeket a lépéseket.
 • Ha nem érdekel, hogy valójában mit is akasz, és hogy hogyan tudnád azt megvalósítani.
 • Ha nem tudsz elfogadni ’segítséget’ mástól (bár itt te fogsz dolgozni :-).
 • Ha soha, de soha nem hinnéd el, hogy Te is képes vagy rá…

Mivel fordultak hozzám mostanában?

 • Üzleti célkitűzés, akcióterv, és mi legyen az az azonnali fókusz?
 • Hogyan tegyek szert nagyobb bevételre?
 • Párkapcsolati elengedés
 • Mi legyen a weboldalam címe?
 • Milyen életet szeretnék valójában?
 • Ki vagyok én, és mit akarok?
 • Hogyan érvényesítsem hatékonyabban az érdekeimet a családon belül?
 • Önéletrajz elkészítése, amely egyedi és önbizalmat ad az álláskereséshez

http://teremtobeszelgetesek.hu/

 

 

Gosztonyi Tímea

1990 óta foglalkozom asztrológiával. A klasszikus változattal kezdtem. Tanultam Kalo Jenőnél, Gonda Istvánnál, Gál Juditnál, majd életutam külföldre vezetett, s ott ismerkedtem meg a Huber módszerrel, hazatérésem után Bertalan Évánál végeztem el

az asztrológiai pszichológia iskolát.

Foglalkozom még Bach-virágterápiával,

kristálygyógyászattal,

reinkarnációs terápiával, a magyar hagyaték szerinti virágelixír és rügyelixír készítéssel, szakrális geometriával.

Szeretek rajzolni, festeni, alkotni.

A Kőrösi Csoma Sándor Magyar Egyetemen tanultam természetgyógyászatot,

Indiában pedig behatóan tanulmányoztam a védikus gyógyászat művészetét, az ajurvédát.

Életóra - Integrál szemléletű asztrológia iskola Lehet csatlakozni Előadó: Gosztonyi Tímea

Http://www.soterklub.hu/eloado/gosztonyi_timea

 

 

Szabó Ilona - Ica

SZI Kommunikációs fejlesztő és motivációs tréner, SZI Kommunikációs tréner, hormonegyensúly tanácsadó

Megalapítója vagyok a SZI Akadémiának, mely oktatja az általam kifejlesztett SZI Kommunikációs módszert, ami számos érzelmi blokk feloldó / felszabadító módszert tartalmaz.

A SZI Kommunikáció 

egy letisztult módszer azoknak, akik stabilitást szeretnének az életükben.

A Lélek és az Élet KÖZÖS nyelve. 
A SZI Kommunikációval, mely figyelembe veszi az érzelmi szinteket,  

a napi konfliktusok által kialakult negatív érzésekből származó energia blokkok

oldhatók fel, tisztázhatóak ki, AZONNAL.

-   Miben tudok Neked segíteni? Nézd meg a videóban! https://www.youtube.com/watch?v=jEtrp6ruWtk

www.sziakademia.hu

Örülök, hogy gondolkodsz az egyéni találkozáson.
Amellett, hogy a célom elsősorban az, hogy az érdeklődők számára tömegesen juttassam el a konfliktus kitisztázó és feloldó megoldásokat, emellett, ha úgy döntesz, hogy ütemesebben szeretnél haladni egy egyéni tréningen vagy konzultáción, akkor van lehetőség, hogy személyesen találkozzunk Budapesten és Debrecenben, vagy Skype-on  konzultáljunk. http://www.sziakademia.hu/cikkek/talalkozas-velem.html

Az alábbi „>>>Lelki életmentő gyakorlatokat” - dolgoztam ki, mely felsorolás nem teljes, csak jelzés értékű:

Az eddigi kiadványaim: 

A CSODA NEM CSAK 3 NAPIG TART c. köny (Soter Tea Házban kapható).

SZI KOMMUNIKÁCIÓS BEMUTATÓ ELŐADÁS  melyről az Erőszakmentes Kommunikáció is elsajátítható többe között (Soter Tea Házban kapható)

Kidolgoztam a bűntudat kitisztázásának tökéletes módját, melyből 5 félét tudtam eddig elkülöníteni, beazonosítani.

Kutatásaim során, azt tapasztaltam, hogy ezt még más nem dolgozta ki avilágon.

Számos érzelmi blokk felszabadító technika fűződik a nevemhez, mint például a CSALÓDÁS kitisztázás, KRITIKA kitisztázás, DÜH feloldás, stb, és folyamatosan fejlesztek:)

 

Remélem, hamarosan találkozunk valamelyik tréningemen

budapesten.jpgdebrecenben.jpgspanyolorszagban.jpg

a SZI Akadémia táborban!

 http://soterklub.hu/eloado/szabo_ilona

 

 

Antalné Bartha Andrea

Antropozófus Felnőtt Oktató, Kineziológus

Az elmúlt 10 évet az önismereti tanfolyamoknak és az alternatív gyógymódoknak szenteltem. Hiszek benne, hogy csak az a mélység, és az a bölcsesség, amit mi magunk elértünk, az tud másokhoz is eljutni. Sokféle módszerrel és rendszerrel ismerkedtem meg, mert különbözőek vagyunk és mindenkihez más út vezet, de a kincs és az érték ott rejlik mindannyiunkban.

Antropozófiai Felnőtt Oktatóként nagy gondossággal válogattam össze azokat a gyakorlatokat, amelyek nem csak szórakoztatóak, hanem segítik a tanultak teljes elmélyítését.

A workshopjaim célja az is, hogy olyan mélyebb oldalát tárjuk fel személyiségünknek és életünknek, amelyek sorsfordító felismeréseket hozhatnak.

Szeretettel várok mindenkit, aki szeretné jobban megismerni magát és készen áll a változásra!

http://enneagram-tanfolyam.hu/

 

 

Sárhidai Zsófi – Kreatív Boldogság Műhely

,,Szia! Sárhidai Zsófi vagyok, a munkám a hobbim: imádok rajzolni, és a kulisszatitkaimat meg is osztom a hozzám jelentkezőkkel. Ha inspiráló újdonságokra, kreatív időtöltésre és lelki feltöltődésre vágysz, akkor ajánlom figyelmedbe a Díjmentes Online Minitréninget, a nőknek szóló Festőpartykat és az anyukáknak, illetve gyermeküknek szóló Anya-Lánya, Anya-Fia Festőklubot.”

Szórakoztató és lélekgyógyító rajz-, illetve festőprogramokat tartok a Szépművészeti Múzeum Alkotóműhelyében és a MadeByYou Alkotóműhelyben. Ha inspiráló újdonságokra, kreatív időtöltésre és lelki feltöltődésre vágysz, ajánlom figyelmedbe a Díjmentes Online Minitréninget, az Anya-Lánya, Anya-Fia Festőklubot, a Festőpartykat és a Kreatív Örömnapokat!

Az alkotás hatására fejlődik a beleélő és megérző készség, az asszociációs készség, a problémamegoldó készség. Lélekápoló hatása segít abban, hogy az ember egészséges és harmonikus viszonyban legyen önmagával, valós énképet alakítson ki magáról, és ez a harmónia a társas kapcsolataiban is tükröződjön. Pszichológiai kísérletek bizonyítják a rajzolás, a festés és más kreatív alkotó tevékenységek lélekgyógyító hatását.

Tanítványaim a foglalkozásoknak köszönhetően újra gyermeki örömmel és lelkesedéssel rajzolnak, festenek! Az alkotás sok-sok örömöt és önbizalmat ad számukra.

Várlak Téged is a programok valamelyikén!!!

Ajándék lélekgyógyító rajzleckék emailben:
"Hogyan légy kreatív és boldog nő?"

Jelentkezz ITT és MOST az ajándék leckesorozatra...

 • Lélekgyógyító és stresszoldó rajzolás, festés – gyakorlatok lépésről lépésre
 • Önismerettel, nőiséggel és boldogságtervezéssel kapcsolatos kreatív gyakorlatok
 • Inspiráló videók, olvasmányok, sikersztorik a kreativitás és a boldogság témájáról

Lélekgyógyító, szórakoztató és kreativitásfejlesztő rajzolás, festés nőknek!
Díjmentes Otthoni Minitréning: http://zsofiasarhidai.com/dijmentes-online-minitrening/

Források: https://www.facebook.com/pg/zsofiasarhidai/about/?ref=page_internal

http://zsofiasarhidai.com/

 

 

Zólyomi-Zsirkai Noémi 

,,Célom volt segíteni másoknak, és megmutatni az embereknek, hogy le lehet olvasztani a zsírt mennyiségi étkezés, illetve megfelelő, rendszeres testmozgás mellett.” 

,,Rengetegen követik az életmód blogodat, inspiráció vagy lányok, anyukák ezreinek.  Mi az, amit te tanácsként , mintaként pluszban tudsz nekik adni, mint más edzők?

Fontos az, hogy jártam hasonló cipőben.  A legtöbb levélben, amit kapok, ezt olvasom. Tudják, hogy olyan vagyok, mint ők. Anyuka voltam, feleség, háztartással, gyerekkel , de képes voltam változtatni, ezért  sokan érzik azt, hogy ők is, így  megjön  a lelkesük  és elkezdenek  hinni magukban. A Facebook-on is azért jött létre - és most már lassan 5000 fővel működik - egy csoportunk, mert azt láttam, hogy nem mindenki olyan szerencsés, mint én.  Sok ember nem kap támogatást, s a környezetükben gyakran bántják, visszahúzzák őket.  Az, ahogy én lefogytam, ez egy út és nincs benne semmi titok, bárki meg tudja csinálni, csupán kitartás kell hozzá.  Erre próbálom a hozzám fordulókat rávezetni, hogy higgyenek magukban, határozzák el, lépjenek rá az útra és tartsanak ki. Minden nap órákat szánok rá, hogy levelekre válaszoljak, személyesen találkozzam bárkivel. Elmondom, leírom akár ezerszer is, ha kell, mert pontosan tudom, mennyit számít, ha van valaki, aki hisz benned. Szerintem, aki engem kedvel és olvas, az azért teszi, mert meglátja bennem saját magát. A hétköznapi embert, aki le tudott fogyni, és ez erőt ad nekii. Úgy gondolom  - és e szerint is élek - , hogy semmiről nem kell lemondanunk, csak tudunk kell mértéket tartani. Én imádtam mindig is az édességeket. Mai napig fogyasztok "rendes", cukros édességet is néha, akár fagyi formájában, vagy ha vendégségben vagyunk, nem szoktam hisztizni, ha meg kell enni egy szelet tortát. Miért is tenném? Viszont, ha itthon készítek édességeket, akkor odafigyelek az alapanyagokra. Rendszerint eritrittel (természetes édesítőszer) sütök, olykor mézet használok, sima illetve rétesliszt helyett teljeskiőrlésű tönköly lisztet, zabpehelylisztet, illetve szénhidrát csökkentett liszteket használok. nagyon sok édességet diétásítottam és a családtagok nagy örömmel fogadták, mert sem a  látványban, sem az ízben nem csalódtak.”

,,Nagyon boldog vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek, úgy, hogy közben a családom áll az első helyen az életemben, és marad időm rájuk. Számomra ennél fontosabb, nincs. Heti 7-8 edzést tartok. A skála elég színes: intervall, alakformáló, gerinc és stretching és fit-ball, soft-ball, kardiódzések : köredzés, kardió dance, cardio kick-boksz, flexi-bar,  step aerobik. Reggel és este vannak óráim, így a gyerekeket el tudom vinni az óvodába, és ebéd után már hozom őket haza. Idén ősszel szeretnék elkezdeni elindulni a jóga irányába, azon belül is a dinamikus jóga az, ami vonz.  Emellett, ha időm engedi futok és kerékpározok. Egyre gyakrabban hívnak meg rendezvényekre is, ezek főleg hétvégenként vannak. Eddig a téren a legnagyobb élményemnek a  2013-as FittArénát tartom, amikor Borsos Péterrel, mi indítottuk a napot, a nagyszínpadon. Csodálatos volt.

- Mi az, amit fontosnak tartasz a kicsiknek is már átadni a személyes példáddal? Nem csak a saját gyermekeidnek.

A gyerekek még nagyon jól formálhatóak. Nyitottak és mindent szeretnek, ami mozgás. Olyan szépen lehet terelgetni őket. Én minden szülőnek azt tanácsolom, ahogy a gyermeke szeretné, vagy ő látja, hogy érett rá, vigye el sportolni. Nagyon fontos a rendszeres mozgás testi, lelki és szellemi szempontból is. Rengeteg feszültséget vezet le vele a gyerek is. Az óvodában való bezártság, az iskolában a sok ülés után, muszáj, hogy sportoljanak valamit. Nagyon sok gyermek küzd gerincproblémákkal, gyengék az izmaik, nem tudnak futni 200 métert.  Ez szomorú, és igenis a mi felelősségünk is, hogy ezen változtassunk.”

Forrás és a teljes cikk: https://szalmaszalak.webnode.hu/news/duci-anyukabol-aerobik-edzo

 

 

,,Minden nő harmonikus párkapcsolatról, szép családról és egy olyan karrierről álmodik, amiben kiteljesedhet.”

Kircsi Kata (Micsoda Nő klub), http://lelekmentor.hu Lélekmentor | Life coach | Mediátor

https://www.facebook.com/pg/MicsodaNoKlub/about/?ref=page_internal Ez az oldal a Micsoda Nő Klub folytatása. A Lélekmentor oldalt azért hoztam létre, hogy segítsek helyreállítani a nők önbecsülését. Az a célom, hogy ezt a tudást minden magyar nőhöz eljuttassam, akinek szüksége van rá!

Nagyon örülök, hogy csatlakoztál hozzám,

és őszintén remélem, hogy ezzel a három részes videóval hozzájárulhatok ahhoz,

hogy újra boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élj,

és megkapd azt a figyelmet és szeretet a párodtól, amit megérdemelsz.

Ha azonnal látni szeretnéd az első videót, - ami a kommunikációról szól, -  ide kattintva elérheted,

Együtt megtaláljuk a megoldást

Miben tudok segíteni Neked?

Amikor a párkapcsolatod nincsen rendben az kihat az életed minden területére: ideges vagy a gyerekekkel, nem tudsz teljesíteni a munkahelyeden, és az otthon együtt töltött idő pedig maga a rémálom.

Ha nem látod a kiutat, vagy már abban sem hiszel, hogy egyáltalán van kiút, akkor most van számodra egy jó hírem! Gyere el az első alkalomra, ahol kockázatmentesen kipróbálhatod a módszeremet.

Együtt? Külön?

Ha megrekedt a kapcsolat, érdemes ránézni kívülről, mi romlott el, hogyan tudom megjavítani, mit kell ehhez nekem tennem.

 A problémáknál a leggyorsabb reakció, hogy váljunk el, attól majd megoldódik.

Ki kell ábrándítsalak, hogy nem fog, mert viszed tovább a következő kapcsolatodba. Tehát nem cél a válás, csak abban az esetben megoldás, ha már mindent megtettél, elmentél a falig, és még sem működik.

A coaching folyamat során feltérképezzük milyen fázisban van a kapcsolat, milyen eszközök, lehetőségek vannak a megoldásra.

Reális képet kaphatsz  a döntésed következményeiről.

Cselekvési tervet készítünk közösen, hogyan tudsz kilábalni ebből a dilemmából és végig vezetlek a megvalósulásig.

Együtt? 

Amennyiben sikerült megőrizni a kapcsolódást,

de valami miatt még sem érzed jól magad benne, akkor együtt megkeressük azt az életterületet, ami nem jól működik.

Célirányos kérdésekkel, tesztekkel rávezetlek, hogy min kellene változtatnod ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, ön azonos életet élj.

Segítek abban, hogyan kommunikálj a környezeteddel, hogy értsétek egymást.

Bevilágítok olyan vak foltokra, amire eddig nem láttál rá belülről.

Asszertív kommunikációval eléred, hogy a párod tudomására hozod az érzéseidet, azonban ezt ő nem támadásnak veszi, hanem mindketten győztesként élitek meg. Szükség esetén, amennyiben a férfi is hajlandó együttműködni, közös konfliktus kezelést, mediációt is alkalmazok.

Külön

Ha már meghoztad a döntést, mert  megtettél mindent és még sem működik, vagy nincs reális esély a kapcsolat megjavítására, akkor

abban tudok segíteni, hogyan találj újra önmagadra, hogyan állj talpra.

Hogyan indulj el egy más fajta életben, mik legyenek a prioritások, hogyan nyerd vissza az önbizalmadat, az önbecsülésedet.

Hogyan tudod magad stabilizálni anyagilag, lelkileg.

Ránézünk, hol tart most az életed és hová szeretnél eljutni.

Ehhez egy cselekvési tervet készítünk közösen és végig vezetlek ezen az úton a cél megvalósulásáig.

…igyekeztem megérteni őt, hogy megmentsem a kapcsolatunkat, azonban fizikálisan és mentálisan is egyre rosszabb állapotba kerültem.
… eredménye rádöbbentett, hogy ez így nem mehet tovább, saját magamért én vagyok a felelős, és lesz ami lesz, a jólét és a kényelem ellenére én kilépek ebből a csapdából.

Folyamatos önfeltárás, önmegismerés és tanulás során felfedeztem a bennem lévő hitet, erőt és nyitottságot arra, hogy mindig lehet változtatni, újra kezdeni.

Néhány évvel később már rá sem ismertem önmagamra, helyre billent az önbizalmam és az önbecsülésem, egy teljesen új életet sikerült megteremteni magamnak,

sugárzott belőlem a boldogság és a harmónia, amire mások is felfigyeltek.

A Lélekmentor oldalt azért hoztam létre, hogy segítsek helyreállítani a nők önbecsülését.

Az a célom, hogy ezt a tudást minden magyar nőhöz eljuttassam, akinek szüksége van rá! Kircsi Kata, Lélekmentor | Life coach | Mediátor, https://www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=G3mYdcU-8QQ

 

De ha kíváncsi vagy rám, hogy mi motivált arra, hogy elkészítsem Neked, akkor elmesélem. Hosszú évekig anya és feleség voltam egy  domináns férj mögött. Mindent megtettem, hogy megfeleljek az elvárásainak, hogy "jó feleség, jó anya és jó szerető" legyek, miközben belülről egyre rosszabbul éreztem magam. A gyermekünk kirepülése után kezdtem el keresgélni a helyemet a világban, az élet értelmét és egyáltalán azt, ki vagyok, ott legbelül. Az anya és feleség szerepek tökéletes megélése után, nem igazán tudtam, mit kezdjek az életemmel, mert kiüresedett a fészek, a kapcsolat. Mindketten igyekeztünk különböző pótszerekkel azt a tátongó űrt, ami keletkezett, betölteni, örömforrásokat szerezni, de ez csak ideig-óráig sikerült.

Egy nap arra eszméltem, hogy hárman vagyunk a házasságunkban és ezt nem is titkolta a férjem, sőt próbálta elfogadtatni velem ezt a helyzetet. Én vagyok az első, a  feleség, bizonyos napokon pedig a szerető. Még ebben a helyzetben is igyekeztem megérteni őt, hogy megmentsem a kapcsolatunkat, azonban fizikálisan és mentálisan is egyre rosszabb állapotba kerültem.
A rákszűrésem eredménye rádöbbentett, hogy ez így nem mehet tovább, saját magamért én vagyok a felelős, és lesz ami lesz, a jólét és a kényelem ellenére én kilépek ebből a csapdából. Nagyon nehéz, fájdalmas és félelmekkel teli évek következtek, amiből sokat tanultam. Felszámoltam az addigi életemet, a közös "barátokat", házat, autót és várost váltottam, ahol teljesen új alapokra építkeztem.

Folyamatos önfeltárás, önmegismerés és tanulás során

felfedeztem a bennem lévő hitet, erőt és nyitottságot arra, hogy mindig lehet változtatni, újra kezdeni.

Néhány évvel később már rá sem ismertem önmagamra,

helyre billent az önbizalmam és az önbecsülésem, egy teljesen új életet sikerült megteremteni magamnak,

sugárzott belőlem a boldogság és a harmónia, amire mások is felfigyeltek.

Egyre többen érdekelődtek, hogy mi történt velem, hogy csináltam és én csak meséltem, meséltem…így alakult meg a Micsoda Nő Klub, ahol ma már nők százait inspirálom a történetemmel.
Lélek mentorként és Life coachként ötvözni tudom a tanult módszereket és a saját tapasztalatomat, hogy Te is változást tudj elérni  az életedben, és a kapcsolatodban.

Erről szól ez a három részes ingyenes videó sorozat, aminek az első része azt feszegeti, miért és hogyan beszélünk el egymás mellett. Első videó: Sokszor miért nem értitek meg egymást a pároddal.

 

Kattints ide az első videó megtekintéséhez
(1. rész: Hol siklik el a kommunikáció?)
https://micsodanoklub.wistia.com/medias/mxegpnfgcc

 

Szép napot, 
Kata


https://www.youtube.com/watch?v=lST_sfY9dvs Micsoda Nő Klub bemutatkozás

Egy olyan közösség létrehozása, ahol olyan NŐk találkoznak, akik már többször felálltak és megfogalmazódott bennük az igény az önmagukra találásra.

Ötletekkel, saját megélésekkel, tapasztalatokkal, az általunk kipróbált működő módszerek bemutatásával segítjük és bátorítjuk egymást.

- Önbizalom, önbecsülés
- Párválasztás, párkapcsolat
- Smink és öltözködési tippek
- Mire vágyunk valójában mi nők?
- Mi mozgatja a férfiakat?
- Félelem, szorongás témákban.

Az interaktív találkozókon túl kirándulunk, meditálunk és vendég előadókkal színesítjük a programokat hétről hétre.

Célunk a női öntudatra ébredés támogatása, az önbizalom, önbecsülés erősítése. Ahol módszereket, ötleteket és szakmai segítséget kaphatsz.

Forrás: https://www.facebook.com/pg/MicsodaNoKlub/about/?ref=page_internal

 

 

Pirner Alma

·  Exotikus tánc világbajnok

·  Párkapcsolati & nőiesség coach

·  A rúdtánc magyarországi meghonosítója

·  Az Absolutely Woman alapítója

Személyes és Online tréningek, oktatás. Valamint ingyenes útmutatók, képzések is. És Pozitív, inspiráló, életmód cikkek írója.

,,Küldetésem

Az elmúlt 14 év tapasztalatát, tanulmányaimat és kutatásaimat megosztva, hozzásegíteni a Nőket különböző módszerekkel a kiteljesedéshez, legyen ez akár életvezetés, párkapcsolat, lélekápolás, életmód, táplálkozás, anyaság, vagy bármi egyéb terület, ahol segítségre van szükség. Mivel minden Nő egyedi, a módszereim is személyre szabottak.

Minden Nőnek kell egy mentor!

Amiben hiszek

Minden Nőnek joga van ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében, kortól és külső adottságoktól függetlenül, hogy boldog életet éljen, és kihozza magából a maximumot! Szerintem minden Nő megérdemli, hogy megvalósíthassa Önmagát az élet minden területén.

Légy gyönyörű, élj gyönyörűen!

Az elmúlt évtizedben több ezer nőt tanítottam és motiváltam, legyen szó akár magánéletről, akár hivatásról. Olyan módszereket dolgoztam ki, mely segítségével bármely nő képes sikeres, boldog, harmonikus életet élni, és elérni a teljességet.

2014 óta élek boldog házasságban, 2015 -ben pedig megszületett kisfiam, Alen, ezzel teljesedett ki életem. Úgy érzem, össze lehet hangolni női szerepeinket, mert csak így érhetjük el a harmóniát és boldogságot. Hiszek a személyes tapasztalásban. Csak olyat tanítok, és adok át a hozzám fordulóknak, amit magam is megtapasztaltam, átéltem. Blogomon ezt szeretném megosztani, tarts hát Velem!

Miért válaszd Almát?

18 éve foglalkozom előadó-művészettel, 2006-ban elnyertem az egzotikus tánc világbajnoki címet is. A színpadon mindig top formában kell lenni, ezért nagy hangsúlyt fordítok külsőmre, étrendemre. Mindig is törekedtem a harmóniára, melyért számos spirituális eszközt használok. A munkám rengeteg utazással jár, ahol nem csak a fellépésekre koncentrálok, hanem mindig tanulok valami újat, ismerkedem új trendekkel, irányzatokkal, stílusokkal, hogy aztán tovább adhassam.

14 éve született meg a gondolata egy különleges táncstúdió létrehozásának, 20 éves koromban. 22 évesen pedig meg is alapítottam cégemet, és Magyarország első egzotikus tánc és rúdtánc stúdióját. Azóta sikerült meghonosítani hazánkban, mint zászlóvivő a rúdtánc-fitness-t,  a nőies táncstílusokat, és rengeteg kiemelkedő eredményre szert tenni, mint például a Rúdtánc Világbajnokság rendezésének elnyerése 2011-ben. A legtöbb magyar rúdtáncos is tőlünk indult.

A tánc rengeteget segít a nőiesség felfedezésében, megélésében, fitten tart, fejleszti és növeli a testtudatot. Találd meg a hozzád leginkább illő táncstílust, és tanulj velem táncolni!

Rólam mondták:

“Sosem felejtem el az első bukdácsolós óráimat, amikor Alma állt mellettem, és számolta az erősítő guggolásaimat, melynek 5 nap izomláz lett az eredménye. Közben hétről-hétre erősödtem, és ezt már csak utólag vettem észre, hogy a női energiáim is erősödtek. Egyre több férfi mosolygott rám, és itták a szavaimat, mert egyszerűen megváltozott a kisugárzásom.

A nagy áttörést végül a Burlesque tánc hozta meg mind a “kapcsolatunkra”, mind a privát életemre. Megtanultam úgy végre mozogni, úgy öltözni, úgy sminkelni, ami igazán én vagyok. Nem másnak a majmolása, hanem a belső én felszabadításáról volt szó. A nőies tánc és külcsiny mellett elkezdtük építeni a belsőt is. Ott voltam a belső problémámmal, egy helyben topogtam, és nem tudtam megoldani. Alma akkor mutatta meg nekem a Csakratáncot, amikor a legjobban volt szükségem rá.” - Miss Mona Magnet

“Minden alkalommal izgatottan várom, hogy újra elérkezzen a coaching időpontja Almával. Az első találkozásunktól kezdve a maximális figyelmet nyújtja Számomra. Csupán már ezért nagyon hasznos legalább egy alkalmat Almával eltölteni, hogy tudatosan rálássunk, hogy a párkapcsolatunkban és az Életben minden más kapcsolatunkat érintően ezt a minőségű maximális figyelmet kellene, hogy adjuk Egymásnak.

Ahogy talán sokan mások is, konkrét igénnyel érkeztem Almához, hogy milyen területen szeretném a szakmai segítségét kérni, amiben az első pillanattól kezdve maximálisan megbíztam. De arra talán álmomban sem gondoltam, hogy a beszélgetéseink alapján ennél sokkal komplexebb coaching tervet állít össze Számomra, amire valójában szükségem van. Minden egyes alkalom után egyre közelebb kerülök a saját nőiségemhez, ami életem meghatározó ajándéka! Alma segítsége nélkül az elmúlt 31 évben ezt soha nem sikerült teljességgel megtapasztalnom. Gyönyörű élmény megélni, hogy a szakmai útmutatásai alapján végre elkezdhettem kinyílni és ragyogni, mint NŐ.” - Kovács Anna

https://absolutelywoman.hu/rolam/

 

Tanácsadás

Tapasztalt coachként több ezer nőnek segítettem elérni céljaikat, megvalósítani álmaikat, helyretenni önbecsülésüket és önbizalmukat. Neked is segítek!

A tanácsadásaimról röviden

Semmire nincs általános megoldás, minden embernél figyelembe kell venni a saját határait, adottságait, testfelépítését, lelki világát, és még sorolhatnám.

Saját magunkat nagyon nehéz tárgyilagosan megítélni, így nagyon hasznos egy objektív szem, tapasztalt tanácsadó, aki előítéletektől mentes, és célja nem kevesebb, mint hogy a legjobbat hozza ki belőled!

Az élet olyan területein segítelek kizárólag, amit én is megtapasztaltam személyesen. Kizárólag olyan témában érzem magam hitelesnek, amin én is keresztülmentem, és megoldottam a problémát.

Szakterületeim:

Nőiesség coaching

Nagyon sok nő nem meri megélni nőiességét, vagy éppen tönkretették az önbecsülését. Sokaknak az okoz gondot, hogy nagyon nehéz úgy karriert építeni, hogy közben feleség és/vagy anya is. A nőiesség coaching során feltérképezzük az elakadásokat, és megoldást találunk rá, hogy női szerepeidben is ki tudj teljesedni. Van akinek az alapoktól kell építkezni, mert sajnos nincs hozott családi minta. Ez sem lehetetlen!

Párkapcsolat, házasság

Boldog házasságban élek, van egy gyönyörű kisfiúnk. Emellett vállalkozásokat viszek, nőknek segítek, coachingot tartok és táncot is oktatok. Tudom, hogy nem egyszerű egy kapcsolatot menedzselni, hiszen egy harmonikus párkapcsolat fenntartása folyamatos munka. Ebben a munkában szeretnélek segíteni a párkapcsolati coachinggal.

Bármilyen problémád, elakadásod is van jelenlegi kapcsolatodban, vagy végre szeretnéd megtalálni a nagy Ő-t, örömmel tartok Veled, és segítelek utadon. A szexualitásodat szeretnéd fejleszteni, kiteljesíteni? Felfedezni új dolgokat? Akkor is jó helyen vagy.

Szexi és harmonikus anyuka

A gyermekáldás a legnagyobb öröm az életünkben, és egyúttal a legnagyobb kihívás. Egy gyermek nagyon fárasztó tud lenni, és ha még a munka és a háztartás is ránk hárul, nagyon nehéz nőnek és szexi feleségnek is maradni. De szerencsére nem lehetetlen! Fordulj hozzám bátran, ha Te is szeretnél életerőtől kicsattanó, magabiztos és szexi anyuka lenni! Az időmanagement mindennél fontosabb! Tanuld meg, hogyan maximalizálhatod ki a 24 órát, hogyan tudsz priorizálni, csoportosítani, delegálni.

Bra fitting

A nők több, mint 90%-a egyáltalán nincs tisztában a melltartó méretével, és rendszeresen rossz melltartót hord.

Külföldön végeztem egy olyan speciális tanfolyamot,

mely segítségével megtalálhatod azt a tökéletes melltartót, ami a legjobb választás a méreteidre és a melled formáira.

Egy igazán jó melltartó minden alkalomra magabiztossá tesz, legyen az munka, sport, vagy éppen randevú.

Personal shopping

Rengeteg ruhát, cipőt és kiegészítőt lehet vásárolni, de nagyon nehéz eligazodni a választékban.

Nem csak azzal kell tisztában lenned, hogy milyen alkalomra, hol érdemes bevásárolnod,

hanem azzal is, hogy a munkádhoz és az életstílusodhoz milyen alapdarabokra van elengedhetetlenül szükséged.

Egy speciális image tréning nevű tanfolyamot végeztem, ahol magabiztos tudásra tettem szert ezen a területen.

Rengeteg nőnek segítettem már olyan ruhatár kialakításában, mely minden élethelyzetben segít a megfelelő megjelenésben.

Ha igényled, szívesen kimegyek házhoz is egy kis gardróbmustrára.

Nőiesség tudománya

Egy igazi nő szépen beszél, tudja, milyen helyzetet, hogyan kell kezelni.

Odafigyel a testbeszédére, mely harmóniában van szavaival.

Tudja, milyen eseményen, hogyan kell megjelenni. Ismeri az etikettet, és szépen jár magassarkúban.

Bármilyen élethelyzetben is kell megállnod a helyedet, a segítségemmel garantáltan menni fog. ������

Egészséges életmód és táplálkozás

A szép test 70% a táplálkozáson és 30%-ban a mozgáson múlik.

Elengedhetetlen, hogy megfelelően táplálkozzunk, és odafigyeljünk életmódunkra, ez ugyanis nem csak testünkön, de arcunkon is meglátszik, és kihat egész életünkre.

Segítek Neked egy olyan életmódot kialakítani, melytől nem csak az alakod lesz gyönyörű, de energikus, életerős nővé is válsz. Én nem fogyókúrákat ajánlok. Életmódváltást, mely hosszútávon is tartható.

Személyre szabott, mert mindenkinek más a hatásos, nem vagyunk egyformák!

Hogyan tudok segíteni neked?

Online tréningjeim, programjaim

A legtöbb nőt érintő komplex témákban elkészítettem online tanfolyamaimat is, így kötetlenül, az otthonod kényelméből kezdheted el a vágyott területeken az átalakulást, mindezt hatékonyan,

és úgy, hogy közben végig fogom a kezedet online mentorodként e-mailben, facebook zárt csoportomban, és esetenként skype-on is.

Ráadásként pedig részese lehetsz egy fantasztikus online közösségnek, akik motiváltak és támogatják egymást.

https://absolutelywoman.hu/tanacsadas/

 

A tökéletes Valentin nap 5+1 lépése - Persze ezeket nem csak Valentin napon lehet megtenni.

Február a szerelem és szenvedély hónapja, és pont itt az idő, hogy az év vége után, ami leginkább az őrült hajtással és a családdal telt, végre egy kicsit a párkapcsolatunkkal is foglalkozzunk. 

Persze ezt nem csak azon a bizonyos Valentin napon lehet megtenni, de miért ne köthetnénk ehhez az alkalomhoz azt, hogy egy kicsit feltüzeljük magunkat és a másikat egyaránt, és lángra lobbantjuk a szenvedélyt.

Mindig jót mosolygok magamban azon, amikor emberek azt mondják: „minek ebbe ennyi energiát tenni, hisz a másik se tesz semmit.” Vagy: „ennyi év után törvényszerű az ellaposodás.” Vagy: „úgyis megy ez magától, minek így megtervezni.” Vagy: „a házasság, főleg, ha gyerekünk is van már, nem a szenvedélyről és a vad szexről szól…”

Ők bizonyára nem tudják, hogy a párkapcsolat halála az unalom és egyhangúság, ami aztán egyértelműen boldogtalansághoz vezet. Szóval dobd be magad alkalom adtán, a Valentin nap pedig erre egy kiváló alkalom.

·         0. LÉPÉS

Szervezzétek meg az estét jó előre (a gyerekfelügyeletet is)

Ha nem terveztek előre, nem is fog összejönni.

Ne előző nap kezdd el megszervezni ezt az estét, hanem hetekkel előre, hogy mindenki fel tudjon rá készülni. Így sokkal kevesebb az esélye, hogy bármi közbe jöhet. Oldjátok meg aznap estére a gyerekfelügyeletet is, hogy nyugodtan kikapcsolódhassatok kettesben. Ha pedig nem jön össze ez pont Valentin napkor, bármikor szervezhettek „randinapot”, sőt kötelező is bizonyos időközönként!

·         1. LÉPÉS

Hangolódjatok egymásra

Szánjatok időt az egymásra hangolódásra is, hiszen ha alapvetően nincs meg az intimitás kettőtök között, és el vagytok távolodva, sokkal több idő mire újra egy hullámhosszra kerültök. 

Szánjatok időt arra, hogy figyeljetek ebben az időszakban tudatosan egymásra, járjatok egymás kedvébe, tudatosan érintsétek, öleljétek, csókoljátok egymást többet, mint egyébként szoktátok.

Képzeld el, hogy milyen volt az első találkozásotok, amikor bele szerettél, elevenítsd fel magadban ezeket a pillanatokat. És Te milyen voltál az elején?

Szenvedélyes, csábító, szexi, figyelmes? Próbáld meg újra élni ezeket az érzéseket, mintha újra el kellene csábítanod Őt!

·         2. LÉPÉS

Minőségi idő együtt

Aznap este tegyétek félre a telefonjaitokat, ne menjen a háttérben a televízió, maximum valami jó kis zene, és figyeljetek csak egymásra.

Beszélgessetek egymást meghallgatva, simogassátok, csókolgassátok egymást, tervezzetek. Készíthetsz pár finom falatot is, és hűts be egy minőségi száraz pezsgőt. Csináljatok valami olyat, amit egyébként nem szoktatok, fő a változatosság. 

Találjatok ki közösen valami olyan tevékenységet, ami nem a mindennapi életetek része. Nem kell nagy dolgokra gondolni.

Lehet ez egy vacsora kettesben egy új étteremben, egy bor vagy pezsgőbárban tett látogatás, egy SPA vagy egy törökfürdő. A lényeg, hogy új élményekkel gazdagodjatok.

Olyat válasszatok, ami romantikus, és tudtok közben egymásra figyelni.

Akár randira is hívhatjátok egymást, ennek is van egy frissítő izgalma, pikantériája. Külön érkezzetek a helyszínre, készülj rá csinosan és szexisen, éljétek meg újra a kezdeteket.

·         3. LÉPÉS

A hangulat megteremtése – Intim környezet

Hass minden érzékszervre, és teremts a lakásból otthont, intim környezetet, érzéki hangulatot.

Ha van gyermeketek, nem kérdés, hogy a gyerekjátékokat, mesekönyveket redukáljuk a gyerekszobára, a háló és nappali most legyen csak a Tiétek!

Válassz egy kellemes illóolajat, ami fokozza az érzéki hangulatot, ilyenek például az ilang-ilang, narancs, rózsa, vanília, ámbra és a szantál.

Tudtad, hogy szakértők szerint az egyik legerotikusabb illat Yves Saint Laurent Opium nevű parfümje, mely ezeket az illatokat mind tartalmazza? 

Vegyél egy pár mécsest, a gyertyafénynek mindig nagyon erotikus hangulata van. Készíts be valami jó kis erotikus zenei mixet, melyből rengeteget találsz a Youtube-on, például “erotic lounge” címmel.

Öltöztesd az ágyatokat is “díszbe”, a megszokott és kényelmes pamut ágynemű helyett most bedohatsz valami erotikusabbat, piros szatén vagy fekete lakk lepedőt is akár, mely kiválóan alkalmas olajos masszázshoz és játékokhoz..

·         4. LÉPÉS

Vedd fel a legszebb fehérneműdet

Kár ez ellen tiltakozni, a férfiak vizuális típusok.

A legtöbben szexinek tartanak egy szép fehérneműt harisnyatartóval, hiszen ez hozzá tartozik a nagybetűs NŐ ismérvéhez.

Miért ne vehetnél most egyet magadnak, amit bedobsz este fürdés után?

Nem csak Te fogod magad jobb nőnek érezni, ha “feldíszíted” ilyen módon a testedet, de a férjed is szívesen elnézeget majd, mielőtt lehámozná rólad.

·         5. LÉPÉS

Próbáljatok ki valami olyat a szexben, amit még nem csináltatok

Azt gondolod ennyi év után már mindent próbáltatok? Nagyon tévedsz! Ha életetek végéig gyakoroltok, akkor sem fog minden beleférni. Ha tudod, milyen titkos vágyai vannak, valósíts meg egyet. Ha nem, kérd meg, hogy írja fel egy papírra, te tedd ugyanezt, és cseréljétek ki a cetlit. Utána már csak annyi dolgotok van, hogy váltsátok valóra a legmerészebb álmait a másiknak. Persze ehhez kell kellő önismeret, hogy tudd, mire vágysz, és kellő nyitottság, hogy ezt el is merd mondani. A jó házassághoz pedig mindkettő elengedhetetlen!

 

+1 EXTRA MEGLEPETÉS

Van egy extra tippem, amivel garantáltan feldobhatod ezt az estét, vagy bármelyik másikat is! Szerinted melyik az a férfi, aki egy forró ölbetáncnak vagy sztriptíznek nem örülne? Vagy akár ötvözhetnéd a kettőt is!

Vedd végre kezedbe az irányítást, használd ki, hogy NŐNEK születtél, és élj a nőiességeddel, szexualitásoddal.

Kattints az alábbi gombra, és nézd meg, én hogyan csinálom! Minden részletet megosztok veled a koreográfia betanítása mellett, mely ahhoz szükséges, hogy igazán magabiztosan és profin csábítsd el újra párodat!

Érdekel, hogyan csábíthatom el profin a páromat!

Forrás: https://absolutelywoman.hu/otthoni-csabitas/a-tokeletes-valentin-nap-51-lepese/

 

Újratervezés – Hogy ne sörétes puskával lőjünk csukott szemmel!

Célod egy jó terv nélkül csak egy vágy!

Nem véletlen, hogy a legtöbb ember soha nem éri el céljait, mert vagy nincsenek nekik, vagy irreálisak, vagy nincs mögötte egy komoly stratégia, lépésről – lépésre, időkorlátokkal.

Tudatosság és pontos tervezés nélkül olyan, mintha sörétes puskával lőnénk csukott szemmel….vagy eltalálunk valamit, vagy nem.

Teljesen mindegy, hogy életed melyik területén szeretnél előrébb jutni és fejlődni, tervezni ugyanúgy kell, pontról pontra, legyen szó akár magánéletről, anyagiakról, karrierről vagy saját magadról.

Gyakran érzi úgy az ember, hogy összecsapnak a feje felett a hullámok, semmi nem halad úgy, ahogy szeretné,

és mindenben csak a problémát látja, nem a lehetőséget.

Hidd el, tudom mit érzel, mert hosszú évek voltak nekem is,

mire elsajátítottam ezt a szemléletet, és szupertudatosan kezdtem élni az életemet.

Azóta viszont minden működik körülöttem.

Ha ezt a szemléletet egyszer elsajátítod, kicsiben és nagyban is tudod majd alkalmazni, az életed bármely területén.

Az új év új kezdet (is lehet), csak rajtad múlik!

Ha azonban nem szeretnéd, hogy a 2018-as év is csak úgy elmenjen, mint ahogy a legtöbb szürke hétköznap,

gyere el az ÚJRATERVEZÉS workshopomra, melyen pontos, kézzel fogható és gyakorlatias segítséget kapsz az éved megtervezéséhez pontról pontra.

Szerintem ez lesz a 2018 – as éved legjobb befektetése!

Bővebb info ès előzetes regisztràció: pirneralma@absolutelywoman.hu

Várok mindenkit, nőket, férfiakat és párokat is. Mindenkit, aki a maximumot szeretnè kihozni az életéből, ès ezèrt hajlandó tenni is!

Rakétàkat bekapcsolni!!!!

https://absolutelywoman.hu/esemenyek/ujratervezes-hogy-ne-soretes-puskaval-lojunk-csukott-szemmel/

Úgy érzed, kell egy kis segítség álmaid megvalósításához? Tervezzük meg együtt az évedet, projectedet lépésről lépésre! Igényeld évtervező SKYPE konzultációmat ITT, hogy mielőbb valóság legyen az álmodból!

Szükséged van egy saját mentorra? Azt hiszem, megtaláltad!:-)

Forrás: https://absolutelywoman.hu/absolutely-woman/barmit-elerhetsz/