Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A hazát hátráltatók-díj (Akikre nem vagyunk büszkék, joggal)

Ez már nincs, mert...Nem fókuszálunk a rosszra, a negatív ,,emberekre", politikusokra, hiszen annyi fantasztikus, csodás, sikeres, inspiráló, hős, segítő ember van Magyarországon, hogy nincs idő, s energia a negatív emberekre.

 

2009 Sólyom László, Kisteleki István

Sólyom László köztársasági elnök, aki miatt diplomáciai balhé volt a románokkal, a szlovákokkal, aki nem megy Amerikába. Istenem László ezeken a helyeken magyarok élnek, állj ki értük, ne csak magad nézd!

Sólyom László - Aki nemet mondott a családon belüli erőszak megfékezésére irányuló törvénynek, mert jogot az erőszak tevőnek, de hogy mi lesz a békés, emberi élethez joggal, ami kijár a családoknak, az nem fontos neki. Vajon magát vagy egy családtagját kímélte.

Azt hittem a köztársasági elnök ha kell halni fog a hazájáért, az emberekért, aki dolgozik a hazájáért, az emberekért. Aki felemeli a hangját a hazájáért, az emberekért, nem csak saját magáért. Szégyellje magát. A haza többet érdemelt volna.

 

Kisteleki István akit miután megválasztottak, a legnézettebb televíziós csatorna nem hosszabbított szerződést és milliárd bevételtől esett el a labdarúgás. Több százmilliót adó cégek nem adtak a gyermek focira. Kirúgta a legnépszerűbb edzőt - aki miatt is - idejöttek a brazilok, az argentinok, a real madrid, játszottunk a világbajnokkal, az Európa-bajnokkal, mert ugye ha a legjobb akarsz lenni a legjobbakkal kell felvenni a harcot. Rengeteg ember ment meccsekre.

Teltek az évek újra van jó tv szerződés, újra mennek az emberek a válogatott meccsekre, de még nincs jó edzőnk. Hisz nem kellett a népszerű edző aki nem juttatott ki minket az Európa-bajnokságra, de az az edző aki népszerűtlen a szurkolók és játékosok körében és nem juttat ki a világbajnokságra az szerződés hosszabbítást kap. István ne légy képmutató és ne légy köpönyegforgató.

Kisteleki István aki lemagyarázza az égről is a csillagokat, minden jóért ő is tett, minden rosszért más a hibás.

István dolgozni kell, ahogy tette. De kevesebb önhéjázás, a hibák belátása és kijavítása, tehát nem ragaszkodni a hibákhoz, rossz döntésekhez. Meglátni, meghallani a kritikákat, s elismerni jogosságukat.

Nem csodálkoznék ha politikusnak menne, ott magyaráznak meg mindent, s máris nem kell változtatni semmin. Szégyellje magát. A haza többet érdemelt volna.

Ne gondolja István, hogy olyan nehéz kijutni a világbajnokságra, összefogással, munkával sikerül. Tudom most megmagyarázná, hogy nem, akkor ne legyen vezető és vigye azt a szövetségi kapitányt is aki nem hisz ebben. HA NEM HISZNEK A VEZETŐK, HOGY HIGGYENEK A TÖBBIEK. 

Elég a kifogásokból hisz vannak akik összetudják fogni az embereket, vannak akik dolgoznak a hazájukért, vannak akiknek fontos az eredmény nem csak a pozíció, vannak akik hisznek egy jobb jövőben, vannak akik nem magyarázkodnak hanem megfelelő tervekkel, emberekkel véghez viszik a ,,lehetetlent".

 

2010 Január Néhány magyar sportriporter. Miért kellett így tönkre tenni a kézilabda-közvetítést? Néha már le kellett vennem a hangot, mert a károgót nem bírtam elviselni, egy magyar ki magyarokat szid a nehéz helyzetben (vajon turáni átok- nem sajnos néha előfordul ilyen mindenhol, reméljük minél hamarabb tanulnak az illetékesek). Hát érdekes, hogy egy kereskedelmi tv, amiben magyar focit közvetítenek, szidják a magyar focit, hát ha ilyen rossz akkor nem nézem.

Akarsz kis munkával nagy pénzhez jutni: legyél sport riporter. Afrika-kupa meccs közben akár msn-ezhetsz is, elég ha néha felnézel, mondasz valamit, úgyse rúgnak ki. Vagy szidhatod a Hofer urat, aztán kiderül nem is ő a hibás. De szidhatod a magyar focit, mi közben utálod, és ezért felveszed a jó fizetést, egyáltalán nem is kell jónak lenned (dehát állami cég). Hát kevés ember magázza a Madárt, de valakinek csak ez jut, a sikeres nem vonzza a sikertelent. Remélem minél hamarabb megtalálja a helyét a világban kedves uram. Szerintem menjen a Hír-tv-be, hisz ott vesznek fel pénzt azért az emberek, hogy az MSZP-t szidják. (Ilyen könnyű Magyarországon pénzhez jutni, lehet, hogy elmegyek én is, á nem, én inkább az energiámat a hazám építésére, fejlődésére használom.) Most sem azért írom ezt, hogy önt szidjam, hisz a lényeg tényleg az, hogy találja meg a helyét a világban az ember, s energiáit önmaga, a családja, a hazája, s az emberek jobbítására használja. Sok sikert kívánok hozzá önnek, hiszen minden dolgos, jó emberre szüksége van a hazának.

2010 Február A politikusok

Az egyik párt ezt igéri, a másik azt, az egyik szerint a másik a legrosszabb, hazának ártó párt, a másik szerint az egyik.

A következő párt tagja terrorista gyanús. Az MSZP politikusok a BKV ügyekben érintettek. A fideszes Bencsik Jánosra szavazz, mert minden jó oka ami Tatabányán volt (mik? blablabla), minden Bencsiknek köszönhető.Viszont ami nem valósult meg az mind a szemét, hazaáruló, rosszul dolgozó kormánynak köszönhető.

Hagyátok abba ovisok, nöjjetek fel, és kezdjetek dolgozni, dolgozni, dolgozni magatokért, a varosotokért, a hazátokért, mindenki képes aki hisz.

2010 Március Politikusok és a ,,sportriporter Knézy"

Csalnak, lopnak,hazudnak, csak a rossz érdekli őket, hitvány emberek.

2010 Május Fidesz

Hiába kérte őket az MKP, hogy halasszák el a kettősállampolgárságot, jól keresztbe tettek a szlovákiai magyaroknak.

Kezdődik a pökhendiség: mi biztosítjuk az 1/3 -ott az ellenzéknek a bizottságokban, ja csak semmire nem mennek vele.

Pintér úr szerint jogos volt a rendőri beavatkozás okt. 23-án, máris jön a FIDESZ ejnye bejnye ilyet ne mondjon, hisz már megvan a dosszié a vallomásról, ja bocs az az ítélet.

 

 2011 Augusztus Schmidt Mária Terror házás

Hihetetlen cinizmus. Kiderült, hogy egy Fideszes képviselő megzsarolt egy embert. Erre Máriának a legnagyobb gondja, hogy a fiatalember nem figyelt arra, hogy lehallgathatják, az nem zavarja, hogy zsarolt. DÖBBENET. Undorító. De reméljük, hogy csak egyszeri emberi tévedésről van szó, s végre elkezd dolgozni a hazájáért, s nem csak magáért és a pártért.

2011 FIDESZ A rengeteg hazugságért, mellébeszélésért, csúsztatásért.

 

Más számokat fúj Matolcsy és mást Rogán

Kiszivárgott Matolcsy Bécsbe küldött levele

Rogán szerint ha a törvényjavaslata miatt megbüntetik az országot nem az emberek fizetnek, hanem az állam. Mindha az nem a mi pénzünk lenne. S különben is más kormányokat is megbüntettek.

 

Hihetetlen ez a cinizmus, ez már tényleg hazaárulás. Csak a párt létezik, a többi ember nem lényeges.

 2011 október Tarlós István

Kinevezte az Új színház élére Dörner Györgyöt, aztán megindult a tiltakozás (én nem tudtam miért, most már tudom), tiltakoztak színházi emberek, magánemberek, állami alkalmazott magánemberként, s Tarlós azt mondja nem hátrál meg. Miért? Harc van. Hozott egy rossz döntést, be kell látni, aztán helyre hozni, ne hogy már ragaszkodjunk a rossz döntéseinkhez.

2012 november Farkas Flórián

Arra bíztatja a cigányokat, hogy ne menjenek Kanadába, maradjanak itt mert az átverés, bűncselekmény, de nincs bizonyíték, - s hogy ő mit tesz, azt mondja még vár míg hivatalosan kiderülnek a dolgok-, tehát akár évekig is hagyja a külföldön rekedt kiszolgáltatott embereket. Mert szerinte itt kell boldogulni. De miért? Kérdem én, irigyek vagyunk azokra a magyarokra akik sikereket, boldogságot érnek el külföldön, netán öregbítik hazánk hírnevét.

+Totális háborút indítana az uzsorások ellen Farkas Flórián. De miért csak indítana, ma kedd van tegyél lépéseket, hatalmad van, pénzed van, mi akadályoz meg? Miközben a kormányt dícsfényezed, de a saját hazád, néped nyomorog

2011 Decemberben nem foglalkozom a rosszal a szeretettel teljes december advent, mikulás, arany-, ezüst, bronz-karácsony, szeretet ünnepe, szilveszter, december az ünnepről szóljon.

 

2012 Január Selmeczi Gabriella

A Fidesz szóvivője Selmeczi Gabriella szerint az emberek már nem kíváncsiak azoknak a tanácsaira, akik Magyarország és a magyar családok válságát okozták.

Hát igen nem is!!!!!

 

1 millió munkahely helyett 2011 harmadik negyedévében nagyjából 70 ezerrel kevesebben dolgoztak az országban, mint a gazdasági-pénzügyi válság 2008. őszi kitörésekor.

 

Bár a főiskolai tanárok miniszterelnöki kinevezése formalitás, Orbán Viktor decemberben mégis megakasztott egy ilyen eljárást. A kivételes eset elszenvedője Majtényi György történész, a volt adatvédelmi ombudsman, Majtényi László fia. Évtizedek óta nem fordult elő, hogy formai indok nélkül hiúsuljon meg egy főiskolai tanár kinevezés.

 

Több ezer ember elbocsátása közben 54 helyettes államtitkárt nevezett ki Orbán Viktor miniszterelnök június 7-i hatállyal az illetékes miniszterek javaslatára.

 

Adóemelések közben Ünnepi gálaest az alaptörvényre.

 

Segítség a devizahiteleseknek, de kedves Gabriella jól felvittétek 320–ra az eurót.

 

Közel 500 milliárdba került a MOL visszavásárlása, s most már 420 a benzin ára.

A kormánypárt szóvivője arra reagált, hogy Szanyi Tibor délelőtti sajtótájékoztatóján egyebek mellett párhuzamot vont a január 2-án az Operában, az alaptörvény hatályba lépése alkalmából tartandó ünnepség, valamint a hitleri és sztálini díszszemlék, és az észak-koreai diktátor temetése között.

Selmeczi Gabriella szombaton, az MTI-nek küldött közleményében azt írta, ennek a hangnak továbbra sincs helye a magyar demokráciában.

Comm: Szanyi Tibor nekem sem mindig a szívem csücske, de ha arra gondolok miket hordott össze rögtelen politikai pályája alatt Főméltóságú (nem tudom, hogy babéros, vagy angyalos) Kövér László házelnök Úr, akkor inkább Szanyihoz járatnám unokámat illemtanra.

Comm: Selmeczi Gabriella talán másnapos és félrebeszél. Arról beszéljen hogyan nyúlták le a hathatós közreműködésével a nyugdíjpénztári pénzeket. Tájékozódhatna arról, anno mennyibe került a fürdőszoba a részére. Persze abból a pénzből amit akkor a nyugdijasoktól lenyúltak. (Forrás: http://nol.hu/belfold/selmeczi_gabriella_meglatta_szanyiban_a_kommunista_bunost)

Hát igen Selmeczi párttársa emberek leváltását több ezer hugenotta megöléséhez hasonlította.

S közben találtam egy 2011-es hírt mely szerint: A fideszes Selmeczi Gabriella kétmillió forinttal tartozik az adóhatóságnak öt éve!!!!

 

2012 Azokra nem vagyunk büszkék aki, lop, csal, hazudik, s a magyar vagy bármely más népet a nyomorba visz. De a tisztességes többség előbb vagy utóbb, de mindig győz!

,,A szeretet tesz téged egésszé. Olyan mint a ragasztó-egyben tartja az embert. …A szeretet teszi kreatívvá az embert; ha hiányzik, akkor az illető rombolni kezd. …Szeretet nélkül az ember elfelejti a kreativitás nyelvét, és rombolóvá válik- így születnek a bűnözők és a politikusok.

Ha az ember gyerekkorában nélkülözi a szeretetet, politikus vagy bűnöző lesz, esetleg megörül vagy valamiképpen a rombolás útjára lép, mert nem fogja tudni, hogyan teremtsen. Az élete értelmetlen lesz, semmi jelentőséget nem fog találni benne." Osho

Az élet nem engedheti meg magának, hogy ilyen könnyen elpusztítsák, ennél sokkal nagyobb ellenállást fog tanúsítani. Ebben az ellenállásban pedig ott van egy új ember születése, egy új hajnal, egy új rend, az élet és a létezés egészének újjászületése. Osho megfordítja a közismert bölcsességet, miszerint a hatalom korrumpál - állítása szerint akik hatalomra vágynak, már eleve korruptak, s amint elérik céljukat, korrupciójuk nyilvánvalóvá válik.