Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A jó kapcsolatért kell adni, szeretni, tenni, lenni, kapni. 19

2018.03.24

Mindig jót mosolygok magamban azon, amikor emberek azt mondják: „minek ebbe ennyi energiát tenni, hisz a másik se tesz semmit.” Vagy: „ennyi év után törvényszerű az ellaposodás.” Vagy: „úgyis megy ez magától, minek így megtervezni.” Vagy: „a házasság, főleg, ha gyerekünk is van már, nem a szenvedélyről és a vad szexről szól…”

Ők bizonyára nem tudják, hogy a párkapcsolat halála az unalom, ami aztán egyértelműen boldogtalansághoz vezet. Szóval dobd be magad alkalom adtán, a Valentin nap pedig erre egy kiváló alkalom.

 

A tökéletes Valentin nap 5+1 lépése

Nézd meg a teljes bejegyzést ITT, már csak azért is, mert Valentin nap alkalmából készültem Neked egy meglepetéssel, ami a blogbejegyzés alján található.:-)

Szeretettel:
Pirner Alma
Absolutely Woman

A tökéletes Valentin nap 5+1 lépése - Persze ezeket nem csak Valentin napon lehet megtenni.

Február a szerelem és szenvedély hónapja, és pont itt az idő, hogy az év vége után, ami leginkább az őrült hajtással és a családdal telt, végre egy kicsit a párkapcsolatunkkal is foglalkozzunk. 

Persze ezt nem csak azon a bizonyos Valentin napon lehet megtenni, de miért ne köthetnénk ehhez az alkalomhoz azt, hogy egy kicsit feltüzeljük magunkat és a másikat egyaránt, és lángra lobbantjuk a szenvedélyt.

Mindig jót mosolygok magamban azon, amikor emberek azt mondják: „minek ebbe ennyi energiát tenni, hisz a másik se tesz semmit.” Vagy: „ennyi év után törvényszerű az ellaposodás.” Vagy: „úgyis megy ez magától, minek így megtervezni.” Vagy: „a házasság, főleg, ha gyerekünk is van már, nem a szenvedélyről és a vad szexről szól…”

Ők bizonyára nem tudják, hogy a párkapcsolat halála az unalom és egyhangúság, ami aztán egyértelműen boldogtalansághoz vezet. Szóval dobd be magad alkalom adtán, a Valentin nap pedig erre egy kiváló alkalom.

·         0. LÉPÉS

Szervezzétek meg az estét jó előre (a gyerekfelügyeletet is)

Ha nem terveztek előre, nem is fog összejönni.

Ne előző nap kezdd el megszervezni ezt az estét, hanem hetekkel előre, hogy mindenki fel tudjon rá készülni. Így sokkal kevesebb az esélye, hogy bármi közbe jöhet. Oldjátok meg aznap estére a gyerekfelügyeletet is, hogy nyugodtan kikapcsolódhassatok kettesben. Ha pedig nem jön össze ez pont Valentin napkor, bármikor szervezhettek „randinapot”, sőt kötelező is bizonyos időközönként!

·         1. LÉPÉS

Hangolódjatok egymásra

Szánjatok időt az egymásra hangolódásra is, hiszen ha alapvetően nincs meg az intimitás kettőtök között, és el vagytok távolodva, sokkal több idő mire újra egy hullámhosszra kerültök. 

Szánjatok időt arra, hogy figyeljetek ebben az időszakban tudatosan egymásra, járjatok egymás kedvébe, tudatosan érintsétek, öleljétek, csókoljátok egymást többet, mint egyébként szoktátok.

Képzeld el, hogy milyen volt az első találkozásotok, amikor bele szerettél, elevenítsd fel magadban ezeket a pillanatokat. És Te milyen voltál az elején?

Szenvedélyes, csábító, szexi, figyelmes? Próbáld meg újra élni ezeket az érzéseket, mintha újra el kellene csábítanod Őt!

·         2. LÉPÉS

Minőségi idő együtt

Aznap este tegyétek félre a telefonjaitokat, ne menjen a háttérben a televízió, maximum valami jó kis zene, és figyeljetek csak egymásra.

Beszélgessetek egymást meghallgatva, simogassátok, csókolgassátok egymást, tervezzetek. Készíthetsz pár finom falatot is, és hűts be egy minőségi száraz pezsgőt. Csináljatok valami olyat, amit egyébként nem szoktatok, fő a változatosság. 

Találjatok ki közösen valami olyan tevékenységet, ami nem a mindennapi életetek része. Nem kell nagy dolgokra gondolni.

Lehet ez egy vacsora kettesben egy új étteremben, egy bor vagy pezsgőbárban tett látogatás, egy SPA vagy egy törökfürdő. A lényeg, hogy új élményekkel gazdagodjatok.

Olyat válasszatok, ami romantikus, és tudtok közben egymásra figyelni.

Akár randira is hívhatjátok egymást, ennek is van egy frissítő izgalma, pikantériája. Külön érkezzetek a helyszínre, készülj rá csinosan és szexisen, éljétek meg újra a kezdeteket.

·         3. LÉPÉS

A hangulat megteremtése – Intim környezet

Hass minden érzékszervre, és teremts a lakásból otthont, intim környezetet, érzéki hangulatot.

Ha van gyermeketek, nem kérdés, hogy a gyerekjátékokat, mesekönyveket redukáljuk a gyerekszobára, a háló és nappali most legyen csak a Tiétek!

Válassz egy kellemes illóolajat, ami fokozza az érzéki hangulatot, ilyenek például az ilang-ilang, narancs, rózsa, vanília, ámbra és a szantál.

Tudtad, hogy szakértők szerint az egyik legerotikusabb illat Yves Saint Laurent Opium nevű parfümje, mely ezeket az illatokat mind tartalmazza? 

Vegyél egy pár mécsest, a gyertyafénynek mindig nagyon erotikus hangulata van. Készíts be valami jó kis erotikus zenei mixet, melyből rengeteget találsz a Youtube-on, például “erotic lounge” címmel.

Öltöztesd az ágyatokat is “díszbe”, a megszokott és kényelmes pamut ágynemű helyett most bedohatsz valami erotikusabbat, piros szatén vagy fekete lakk lepedőt is akár, mely kiválóan alkalmas olajos masszázshoz és játékokhoz..

·         4. LÉPÉS

Vedd fel a legszebb fehérneműdet

Kár ez ellen tiltakozni, a férfiak vizuális típusok.

A legtöbben szexinek tartanak egy szép fehérneműt harisnyatartóval, hiszen ez hozzá tartozik a nagybetűs NŐ ismérvéhez.

Miért ne vehetnél most egyet magadnak, amit bedobsz este fürdés után?

Nem csak Te fogod magad jobb nőnek érezni, ha “feldíszíted” ilyen módon a testedet, de a férjed is szívesen elnézeget majd, mielőtt lehámozná rólad.

·         5. LÉPÉS

Próbáljatok ki valami olyat a szexben, amit még nem csináltatok

Azt gondolod ennyi év után már mindent próbáltatok? Nagyon tévedsz! Ha életetek végéig gyakoroltok, akkor sem fog minden beleférni. Ha tudod, milyen titkos vágyai vannak, valósíts meg egyet. Ha nem, kérd meg, hogy írja fel egy papírra, te tedd ugyanezt, és cseréljétek ki a cetlit. Utána már csak annyi dolgotok van, hogy váltsátok valóra a legmerészebb álmait a másiknak. Persze ehhez kell kellő önismeret, hogy tudd, mire vágysz, és kellő nyitottság, hogy ezt el is merd mondani. A jó házassághoz pedig mindkettő elengedhetetlen!

 

+1 EXTRA MEGLEPETÉS

Van egy extra tippem, amivel garantáltan feldobhatod ezt az estét, vagy bármelyik másikat is! Szerinted melyik az a férfi, aki egy forró ölbetáncnak vagy sztriptíznek nem örülne? Vagy akár ötvözhetnéd a kettőt is!

Vedd végre kezedbe az irányítást, használd ki, hogy NŐNEK születtél, és élj a nőiességeddel, szexualitásoddal.

Kattints az alábbi gombra, és nézd meg, én hogyan csinálom! Minden részletet megosztok veled a koreográfia betanítása mellett, mely ahhoz szükséges, hogy igazán magabiztosan és profin csábítsd el újra párodat!

Érdekel, hogyan csábíthatom el profin a páromat!

Forrás: https://absolutelywoman.hu/otthoni-csabitas/a-tokeletes-valentin-nap-51-lepese/

 

 

 

 

 

 

Tudom, hogy időnként fontos kipanaszkodni magunkat valakinek, aki értő füllel és együttérzéssel hallgat minket.

Arra kell csak figyelned, hogy miután kipanaszkodtad magad, elmondod-e ugyanezt (talán addigra már indulatok nélkül) az érintettnek is.

Miért fontos ez?

Tegyük fel, hogy van valami, ami a kedveseddel kapcsolatban bosszant, vagy akár mélységesen felzaklat.

Ha nem mondod el neki, akkor nem tud róla, és nem áll módjában változtatni rajta.

Talán most azt gondolod: de tudnia kellene, hiszen ez természetes dolog!

Ám sajnos tévedsz.

Különbözőek vagyunk, mert különböző élettapasztalatok formáltak minket.

Ami neked természetes, az másnak nem az. Ami másnak természetes, az neked nem az.

Sőt, nem is vagyunk gondolatolvasók, így amit nem hozol szóba, annak nincs lehetősége a felszínre kerülni és átalakulni.

Ráadásul mindaddig,

amíg ezen a felzaklató dolgon tartod a figyelmed, és panaszkodsz róla másoknak,

energiát adsz neki,

és ezzel megnöveled. Egyre rosszabb és nehezebb lesz a helyzet, a változásnak pedig esélye sincs.

Kattints a linkre, és olvass tovább arról, mit tehetsz annak érdekében, hogy februártól mindez másképp legyen. Link

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta
szeretetterapeuta,
a Szerelmeskönyv írója


PROGRAMAJÁNLÓ

Az élet szerelmesei találkozósorozat

Ez a különleges program neked szól, ha

 • egyedül vagy és ezzel együtt szeretnéd jól érezni magad a bőrödben, miközben lehetővé teszed, hogy megérkezzen a párod is;
 • párkapcsolatban vagy, és tudod, ha te jól érzed magad, akkor a kapcsolatotok is egyre harmonikusabbá válik;
 • nem csak a párkapcsolat terén, hanem életed többi területén is szeretnéd felismerni, mi is az, amire valójában vágysz, majd pedig megteremteni azt;
 • már annyit hallottad tőlem (vagy mástól) ezt a „szeretem magam” dolgot, hogy szívesen kiderítenéd, hogyan is kell ezt csinálni és megtapasztalni;
 • örömmel kipróbálod a boldogságot hozó módszereket, amiket javaslok;
 • szeretnél hozzád hasonlóan gondolkodó emberek társaságában jókat nevetni, és könnyedén, szórakozva önmagadról, valamint a párkapcsolati boldogságról tanulni;
 • kíváncsi vagy rá, milyen ez a Sarkadi Kriszta közelről; milyen hatással van rád és az életedre az, ha hetente egyszer eltöltesz vele néhány órát.

Kattints ide a részletekért: Az élet szerelmesei találkozósorozat >>>

HA KÉRDÉSED VAN ... Sarkadi Kriszta ugyfelszolgalat@igazabolszerelem.hu

 

Az élet szerelmesei találkozósorozat

Minden, ami az életedben veled történik, a visszatükröződése annak,

ahogyan gondolkodsz; annak, ahogyan érzed magad.
 
Furcsa egy állítás ez, de megtapasztaltam, hogy igaz.

Sokáig én is azt gondoltam, mint mindenki: majd, ha a körülményeim megváltoznak (mert lesz pénzem, lesz boldog párkapcsolatom, lesz jó munkahelyem), na, majd akkor jól érzem magam.

El sem tudtam volna képzelni, hogy ez éppen fordítva van:

először jól „kell” érezzem magam,

és ez majd fokozatosan átalakítja a körülményeimet.
 
Aztán elkezdtem beengedni ezt a gondolatot, és ezt mondtam:
- Rendben, tegyük fel, ez igaz. De hogyan csináljam? Hogyan érezzem jól magam, amikor minden olyan nehéz, visszahúzó és kiábrándító az életemben?
 
A válasz, ami érkezett, még tovább bonyolította a helyzetet: rájöttem,

hogy nem a látszólagos valóságom megfigyelésével kell töltenem az időmet, hanem azzal,

hogy arra fókuszáljak, amit szeretnék; arra, ami jó érzést okoz.

Ez egy egyszerű dolog, de beletanulni egyáltalán nem volt könnyű! Időnként úgy éreztem, kettészakadok: az elmém egyik része a megszokott, régi, az aktuális helyzet megfigyeléséből fakadó, korlátozó hiedelmeket hajtogatta, a másik része pedig már az új, örömet okozó gondolatokra figyelt.
 
Rendszeres, tudatos, folyamatos éberséget igénylő tevékenységeken és szokásokon keresztül jutottam el oda, hogy ma már el sem tudom képzelni, hogyan érezhettem valaha is terhesnek, hiányosnak, boldogtalannak az életet, amit élek.

Mostanra sikerült kialakítanom azt a belső hozzáállást, amely lehetővé teszi, hogy mindaz, ami történik velem, a legszebb álmaimat is felülmúlja. És nem csak időnként. Minden egyes napon szerencsésnek, boldognak, erőtől sugárzónak és elégedettnek érzem magam.
 
Ide foglak elvinni téged is, ha velem tartasz Az élet szerelmesei találkozósorozat résztvevőjeként.
 
Az egyik kérdés, ami ezzel kapcsolatban egy olvasómtól érkezett, ez volt:
De miért kell ehhez egy találkozósorozat? Miért nem elég, ha minden nap elolvasom a Szerelmeskönyvből a soron következő fejezetet? Miért nem elég, ha egy előadás keretében elmondod nekünk a lényeget?
 
Tudom, hogy a Szerelmeskönyv olvasása rengeteget jelent, hiszen számtalan kedves visszajelzést kaptam erről.

Tudom, hogy egy előadás meghallgatása kivételes inspirációt jelent, és új ötleteket ad, amit aztán szabadságunkban áll kipróbálni a gyakorlatban is.
 
Ám Az élet szerelmesei találkozósorozat esetében sokkal többről van szó. Olyasmiről, amihez egy szöveg elolvasása, vagy egy előadás meghallgatása nem elegendő.

 • Az örömteli, boldog élethez vezető, valódi és tartós változáshoz új szokásokat kell kialakítanod, néhány régit pedig el kell engedned.
 • Meg kell tanulnod az elmédet egészen másképp használni, mint eddig.
 • Ehhez pedig rendszeres, folyamatos gyakorlásra van szükség.
 • Ezt lehet, egyedül is elkezded, de inspiráció és támogatás nélkül nagy valószínűséggel hamar abbahagyod. 

Új dolgok elsajátítása közben az elején rendkívül lelkesek vagyunk, de aztán észrevétlenül elkezdünk visszacsúszni a megszokottba. Hogy állsz például a január 1-én tett elhatározásaiddal? Mindegyik megvalósulásáért teszel, minden nap? Vagy van már köztünk néhány, amely eltűnt a süllyesztőben?
 
Ha a résztvevője vagy Az élet szerelmesei találkozósorozatnak, az azt jelenti, hogy heteken át ott állok melletted.

Folyamatosan arra inspirállak, hogy amit megmutatok neked, azt valóban átültesd a gyakorlatba, és életed szerves részévé tedd.

Ennek az eredménye az lesz, hogy

 • alapvetően megváltozik a gondolkodásod: képes vagy a figyelmedet folyamatosan a pozitív és örömteljes dolgokon tartani;
 • új módon kezdesz el önmagaddal és a környezeteddel kommunikálni: így azt teremted meg, amire vágysz, nem pedig azt, amit elkerülni akarsz;
 • a vágyaid szinte maguktól, könnyedén valósulnak meg;
 • a találkozóinkon garantáltan jól érzed magad: ez pedig azonnal elindít afelé, hogy a körülményeid is átalakuljanak;
 • egy csodálatos, vidám, örömteljes közösség részévé válsz: új barátaid lesznek, akik támogatnak, felemelnek, bátorítanak.

Igen, javulnak a kapcsolataid. Igen, ha még nincs melletted, akkor valószínűleg hamarosan megérkezik a párod is. Igen, egészségesebb, élettel telibb leszel. Igen, egyre nagyobb lesz a bőség az életedben.
 
De mindez csak a következménye annak a mélyreható, pozitív változásnak, amely a gondolkodásodban, valamint a hozzáállásodban történik, és amely egész további életedet meghatározza.
 
Gyere, várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta


Ezt írják róla, akik már részt vettek:

Amikor elkezdtem Az élet szerelmesei találkozósorozatot,

akkor 4 éve szingliként éltem, alacsony önértékeléssel és bűntudattal, amiért én vetettem véget a nem működő párkapcsolatomnak. Úgy éreztem, hogy nem vagyok szerethető, és hogy a számomra vonzó férfiak elérhetetlenek.

A csoport csodás teret biztosított a gyógyulásra. Új barátaim lettek, akikkel erős szeretetkapcsolat alakult ki. Sokat nevettünk, beszélgettünk és játszottunk, jól szórakozunk együtt.

A napi olvasmányok szélesítették a látókörömet, a gyakran mondogatott mantrák erősítették az önbizalmamat és a pozitív életszemléletemet.
Sokat nőtt az önbizalmam, már elhiszem, hogy szerethető vagyok. Gyengédebben bánok magammal, nyitottabb vagyok az új dolgokra, könnyebb, örömtelibb életet élek.
És ami az egyik fontos eredménye ennek az időszaknak, hogy a férfiakkal való kapcsolat az elérhetetlenből természetessé változott.

Hálás köszönet mindezért!
Mindenkinek ajánlom, aki boldogabb életet szeretne élni! Judit, 32

A találkozósorozat kezdetekor mélyponton volt az életem. Hosszú évek óta  nem volt már párkapcsolatom, bezárkóztam. Plusz rossz döntéseket hoztam, amelyek még jobban lehúztak. Egyetlen öröm és siker forrásom a munkám volt.

Felismertem hogy változnom  és változtatnom kell az életemen! Kriszta már korábban segített sikeresen feldolgozni a szüleimmel való kapcsolatomat így és nem volt kétségem, hogy ott a helyem Az élet szerelmesei csoportban.

Itt fokozatosan ismertem meg önmagamat, a berögzült hiedelmeimet, a megoldásokat a változásra. Ebben a folyamatban a Szerelmeskönyv napi  "tanításai " voltak a segítségemre, változatos gondolatokkal, történetekkel  segítve  a fejlődésemet.

A találkozók alkalmával - amiket Kriszta fantasztikus  módon épített fel - a gyakorlatok, a megosztások, a feladatok, a beszámolók, a meditációk szeretetteljes légkört teremtettek. Minden alkalmat hol megkönnyezve, hol önfeledt nevetésben éltünk meg. Rám nagy hatást gyakorolt a csoport támogató ereje, felszabadultan kimondtam a gondolataimat, az érzéseimet. Már a való életben is képes vagyok ezt megtenni. Kinyíltam a továbbfejlődésre és a párkapcsolatra.

A Szerelmeskönyv pedig továbbra is az útitársam! Vali


HA KÉRDÉSED VAN ...
Sarkadi Kriszta
ugyfelszolgalat@igazabolszerelem.hu

 

 

"...Egy kapcsolatban két ember van.

Két emberen múlik, ha szép és virágzó, ha könnyed és mosolygós és két ember teszi azt reménytelenné, pengeszájúvá, búskomorrá, veszekedőssé.
Én hibám és Te hibád nincs, MI hibánk van.

Sokszor teszünk vesszőt oda, ahová pontot kellene.
Mert a pont nehéz.
A pont elfogadás, belenyugvás, a pont veszteség
A pont vége egy olyan életnek, ami nem lehet a Tiéd, hiába vágytál rá.
A pont az álmok és ideák vége, terveké, amiket már nem fogsz megvalósítani.
A pont kicsit a hiábavalóság érzése.
A hiábavaló küzdéseké, az eddigi melóé, az éveké, amiket belefektettél valamibe, ami most elsétál. ...
...
A pont félelmetes ennek ellenére néha a legjobb, ami történhet Veled.
Tedd ki, és nézz a tükörbe.

Gyönyörű vagy és bátor.

Megtalálod majd, aki nem ismer Veled pontot, csak ezer vesszőt, mert egy pillanatig sem leszel neki sok, vagy kevés. Csak Te leszel, és ez PONT elég lesz hozzá."

http://madartelevizio.hu/kozma-zsofia-az-elkurt-kapcsolatok-margojara-avagy-a-pont-ereje/

 

Kozma Zsófia AZ ELKÚRT KAPCSOLATOK MARGÓJÁRA, AVAGY A PONT EREJE

A remény nagy kurva

Sokszor visz olyan helyekre, ahol nincs keresnivalód és sokszor késztet olyan dolgok megtételére, amit nem kellene megtenned. A szerelem is tud ilyen kurva lenni, együtt meg aztán végképp borítékolhatják, hogy idióta legyél. Van, hogy valaminek vége, olyan is van, hogy el sem kezdődött igazán, de ez a kettő elhiteti Veled, hogy van keresnivalód kapcsolatokban és helyzetekben, mert az, hiába minden kézzel és szívvel fogható bizonyíték az ellenkezőjére, lehet még jó. Lehetsz Te még ott boldog. Ha nem is most, majd holnap, holnapután, ha a csillagok állása kedvező lesz, ha okosabb, megértőbb kedvesebb, vékonyabb leszel. Ha többet mosolyogsz. Olyankor is, mikor semmi kedved. De csak nem jön az a melengető és biztonságos érzés, hogy Te itt fontos vagy, hogy szerethető vagy.

A Te hibád, – gondolod. Te nem tettél meg mindent, Te vagy hitvány, Te vagy csúnya, Te vagy az, aki kerékkötője a dolognak, miattad nem működik, miattad bántanak, miattad kerülsz méltatlan helyzetbe, miattad vagy egyedül, miattad hagynak el. Hazugság.

Egy kapcsolatban két ember van. Két emberen múlik, ha szép és virágzó, ha könnyed és mosolygós és két ember teszi azt reménytelenné, pengeszájúvá, búskomorrá, veszekedőssé. Én hibám és Te hibád nincs, Mi hibánk van. Ha a Tiéd annyi, hogy olyan helyen kerestél szeretetet, ahol nem volt, és mégis megmagyaráztad magadnak, hogy lesz, akkor az a Te részed belőle. Ha kényelemből, reménykedésből, félelemből maradtál ott, ahol Neked nem terem babér, akkor meg az.

Sokszor teszünk vesszőt oda, ahová pontot kellene

Mert a pont nehéz. A pont elfogadás, belenyugvás, a pont veszteség. A pont vége egy olyan életnek, ami nem lehet a Tiéd, hiába vágytál rá. A pont az álmok és ideák vége, terveké, amiket már nem fogsz megvalósítani. A pont kicsit a hiábavalóság érzése. A hiábavaló küzdéseké, az eddigi melóé, az éveké, amiket belefektettél valamibe, ami most elsétál. A pont magányos. A pont félelmetes, mert bizonytalan, hogy hogyan tovább. A pont épp ezért veszélyes is. A pont előtt volt valamid. Reményeid, valami kis szar a kezedben, ami még ha tényleg szar is, de legalább tele volt a kezed vele, lehetett kapaszkodni bele, lehetett markolni. Levegőt markolni ellenben iszonyatosan félelmetes. Pontot tenni kicsit halál. A pontot meg kell gyászolni, a pont rohadék és rohadtul fáj. A pont (Buddhista barátaim figyelmébe) az ego elengedése.

Szembenézés azzal a ténnyel, hogy nem voltál elég jó és bizony nem szerettek, nem szeretnek. Elengedése annak a nevetséges gondolatnak, hogy majd egyszer mégis.

A pont a remény elengedése, hogy bizonyítékot kapj arra, hogy elég vagy, szerethető vagy és nincs Veled baj

Félsz a ponttól, mert kudarcot vallottál. Nem feleltél meg.
És ez valóban így van. DE!

Mikor pontot kell tenned, hajlamos vagy elfelejteni, hogy előtte hányszor fájt. Hogy hányszor égett, hányszor szúrtak beléd kést, hogy hányszor voltál hibbant, hányszor voltál egyedül. Nem fizikailag, úgy ketten voltatok. De ez máz, külcsín. Társas magány.

Elfelejted, hogy a pont előtt is féltél, hogy a pont előtt sem voltál önmagad, hogy a pont előtt is levegőt markoltál, hogy a pont előtt sem voltál egész. És ettől, pusztán ettől az egy értelmes gondolattól a pontnak máris megváltozik az értéke. Helye lesz.

Mert a pont fájhat, most kurvára fájnia is kell, ha volt jelentősége a kapcsolatnak, ha szerettél, ha terveztél vele, ha komolyan gondoltad és akartad, de gondolj arra, hogy ez most csak egyszer fáj ennyire, viszont soha a büdös életben nem fog többet. Nincsenek kis fájások, se nagy fájások, nincs megalázás, nincsenek méltatlan helyzetek, nincs félelem, nincs bizonytalanság, nincs színjáték, nincs maszk, nincs már semmi, amitől eddig nem érezted magad egésznek és boldognak.

Ha kiteszed azt a pontot, elfogadod, hogy kudarcot vallottál, elfogadod, hogy nem szerettek, hogy nem voltál fontos. Neki. Vesztettél. És közben hatalmasat nyertél.

Visszanyerted önmagad. Kicsit megtépázottan ugyan, de most szabad vagy és ha tükörbe nézel, a saját arcod látod.

Nem játszmázol, nem akarsz már megfelelni, nem akarod a szeretet látszatát és nem akarsz érte koldulni.

Igazit akarsz. És meg fogod kapni. Mert értékes, erős és szerethető vagy. És fontos.

Nem kell tökéletesnek lenned hozzá, hogy szeressenek. Azt mondják, a tiszteletet ki kell érdemelni. A szeretet viszont vagy van, vagy nincs. Ahol pedig van, ott soha nem lesz pont. Ha pontot tettél, vagy Rád tettek pontot, akkor az a pont megmentett attól, hogy olyan helyen keresd, ahol soha nem találtál volna rá.

A pont félelmetes ennek ellenére néha a legjobb, ami történhet Veled.

Tedd ki, és nézz a tükörbe. Gyönyörű vagy és bátor. Megtalálod majd, aki nem ismer Veled pontot, csak ezer vesszőt, mert egy pillanatig sem leszel neki sok, vagy kevés. Csak Te leszel, és ez PONT elég lesz hozzá.

 

Szer vagy Elem?

Úgy gondolom, a "szerelmünket" mi választjuk meg, tudatosan.

Régebben mindig abban a kis naív burokban lebegtem, hogy a szerelem csak jön, a szánkat kitátjuk, szemünk fennakad, nyálunk kifolyik, elsöpör és nem tehetünk ellene semmit. Leigáz, majd romba dönt. Mert csak úgy. Mert van és kész. Mert elvakít és kész. Mert anya és apa ezt mondta. Mert a könyvekben ezt olvastam. Mert a filmekben ezt láttam. Mert a szomszéd kutya gazdájának a nagyanyjának az élettársának az unokahúga ezt mondta. Nem.

Ez túl kényelmes és hanyag hozzáállás és ha ilyen labilis alapokra helyezzük a számunkra oly' becses kapcsolatot, a talaj könnyen kicsúszhat a lábunk alól. Vegyi koktélokra bízni, vagy alapozni egy párkapcsolatot? Ugyan...ennél már csak az orosz rulett lehetne rosszabb. 

Szentimentálisan, ugyanakkor olyan szépen hangzana, de mégsem...

egy társas kapcsolat, egy közös nevezőn álló érzelmi egyesülés bizony semmivel sem másabb, mint egy közös vállalkozás és minél tisztább fejjel lépnek be a felek,

minél gördülékenyebb a kommunikáció, minél konkrétabb a folyamat, a cél - és nincs emocionális sikkasztás -, annál produktívabb és erősebb lesz az a bizonyos láthatatlan kötél, ami egybefog Vele.

A párkapcsolat egy közösen vállalt feladat, amiben jogunk és lehetőségünk van eldönteni, milyen formában és keretek között vagyunk hajlandóak részt venni annak érdekében, hogy két ember a legmagasabb szinteken legyen képes támogatni és emelni egymást.

A párunk szexuális kiegyensúlyozottsága, általános érzelmi élete nagyban függ tőlünk és részben felelősek vagyunk azért, hogy Ő örömét lelje bennünk és a kapcsolatunkban, vagyis feladatunknak kell tartsuk, hogy jól érezze magát velünk, hogy töltsük egymást és egymás vágyainak elérésében is segíteni, támogatni kell választottunkat és persze magunkat is.

Két ember csak úgy tud fejlődni egymás mellett, ha mindketten, önszántukból nyomják bele az energiát abba a "közösülésbe", amit ők elhatározással, akarattal és nem utolsó sorban masszív kiállással véghez visznek. Ehhez racionálisnak kell lenni, ami azonban nem zárja ki a játékosságot, a dinamikát, vagy akár a kedves szeleburdiságot. 

Mióta megtanultam kontrollálni az érzelmeimet és nem utolsó sorban megtanultam értelmezni azokat, rájöttem, hogy a másikban való feloldódás igenis választás, döntés és közös, kemény munka eredménye. A fentebb említett, idealizált érzelmi fellángolást azonban sokan összekeverik a fizikai vonzalommal, hiszen rettentő gyorsan tudnak ezek a  - többnyire külső - ingerek az agyban érzelmekként adaptálódni és aki nem elég éber, szemfüles, vagy "szilárd", az könnyen egy kémiai csapdában - mondhatnám akár azt is, hogy pöcegödörben - találja magát. Ugyanakkor ez a fajta célzottság nem zárja ki azt a megfoghatatlanságot, azt ameghatározhatatlanságot, amit akkor érzünk, mikor azt mondjuk : szeretjük. Mert nem tudjuk, miért szeretjük, csak szeretjük. Tudatosan felépített körülmények között is lehetünk spontán cselekvők és érzők. Ezt hívom érzéknek.

Az persze más kérdés, hogy ahhoz, hogy ez a stabil és szép áramlat megtelepedjen és gyökeret verjen, annak bizony feltételei vannak, amiket bármikor, bárkivel személyre szabhatunk. Ha akarunk. Erről szól a döntésünk. Teret adunk-e annak, hogy ez az ember belépjen az én életembe?

Bár meg kell valljam, nagyon nem szeretem azt a szót használni, hogy "szerelem". Ebben a szóban benne van a "lebegés", a "párolgás", a "köd", " a bódultság" , a "linkség", a " 15 perc hírnév", tehát minden, ami instabil és igen, igen, finom, krémes, selymes, lágy, meleg, csábító, de mégis...csak lebeg...csak párolog...csak elbódít. Ennek  a szónak nincs súlya, nincs benne az az édes teher, amit azzal vállalok, hogy egy emberrel közös utat választok. Szóljon ez bármennyi időre is. Nincs benne az én választásom. Amíg "szerelmes" vagyok, addig a természet választ helyettem. Ez az ő trükkje, de onnantól kezdve, hogy én ezt a kotyvaszt milyen hévvel hörpintem fel, vagy egyáltalán : belenyúlok-e a pohárkába vékony ujjacskáimmal, hogy kihalásszam a csalit, az teljességgel meghatározza a potenciális kapcsolat sorsát és az már bizony az én választásom lesz. Tehát nincs benne a tudatosság, a felvállalás, az elköteleződés, a kizárólagosság, nincsen benne Ő meg Én. 

A szerelem elbagatelizáló és kezdetleges. Igen, kell a vonzalom, kell a kémia - persze hogy kell, ez mindennek a motorja -, de a szerelem pontosan csak ennyi : attrakció. Hormonális reakció. Úgyhogy, ha ebből a gondolatmenetből indulok ki, akkor lehet, hogy szerelmes vagyok, de ez semmit nem jelent. A cipőimbe is szerelmes vagyok, de ez bármikor elmúlhat és felgyújthatom őket. Ennél mélyebb alapokra kell helyeznem a Jimmy Choo tűsarkúival való kapcsolatomat. Alattomos a  természet, mert aljas módszerekkel - mint például a szerelem - próbálja rávenni az embert a szaporodásra. Mert nem önzetlen, csak egy ámítás azzal a hátsó szándékkal, hogy rávegye szerencsétlen áldozatokat arra, hogy olyanra adják a fejüket, melyre józan ésszel elég kevés ember lenne hajlandó.

Egy párkapcsolat komoly elköteleződés és az ebben való részvételt - ha törvényhozó lennék - bizony pszichológiai alkalmassági tesztekhez kötném. Csakúgy, mint a gyermekvállalás kérdéskörét. … 

Én elsődlegesen nem szerelmes akartam lenni, mikor őt VÁLASZTOTTAM és szerelmemmé TETTEM, hanem egy hosszan ívelő, betonbiztos alapokon nyugvó barátságot gondoltam kialakítani, aminek aztán meglesznek a sajátos mélységei és magasságai. Érzelmekkel. Szexszel. Sokkal. Keményekkel és lágyabbakkal. …

Vészesen veszélyesnek tartom azt a kijelentést, hogy egy jó kapcsolat alapja a szex. Rendkívül romboló szemléletmód és ennél már csak a hangulatom lehetne változékonyabb. Az emberek a lehető legrosszabb - és legegyszerűbb - oldaláról ragadják meg a párkapcsolat természetét. Mindenki a testiséget hajszolja, a kielégülést és ezektől tesz függővé ennél sokkal értékesebb dolgokat, amik valóban összekovácsolhatnák őket.

Ugyanakkor azt is látom, hogy azokat az izgalmas elme-játszmákat, amiknek csakis férfi és nő között lehet meg a bája, a vadsága, az ereje, az összeolvasztó képessége, azokat egyszerűen ignorálják.

Miért adjuk ilyen könnyen a személyünket? Mélységes tisztelet természetesen a kivételeknek.

Miért akarjuk könnyen és gyorsan kikaparni a földet, ha finomsággal, kifinomultsággal, belső igénnyel a még jobb iránt még mélyebbre és még alaposabban áshatunk? Miért akarunk mindent egyszerre? Miért akarjuk könnyen és bérmentve? Miért nem akarjuk bepiszkolni a kezünket? Miért nem kell a bonyolultság, ami tulajdonképpen maga a feladat? Miért nem küzdünk eleget a másikért és miért akarjuk magunkat feljogosítva érezni arra, hogy ő jár nekünk? Vagy hogy nekünk ez jár?

Többek között azért is Ő az első komoly párkapcsolatom, mert nem csak én válogattam, magamnak, hanem én is segítettem a másik választását azzal, hogy nem létesítettünk kapcsolatot egymással. Hisz ő egy ember, egy érző, lélegző, dobogó szívű, élő test és általában pontosan tudom, hogy mi az, amit én tudnék neki adni, anélkül hogy túl sokat elvennék belőle. Egyszerűen nem tudom megtenni azt egy érző lénnyel, hogy rajta gyakoroljak, rajta kísérletezzem, tehát én - egyoldalúan - sosem lennék képes eldönteni, hogy nekem ez az ember „ kell”. Kell a másik elvadultsága is, kell, hogy érezzem rajta, hogy ő ezt alám rakja, engedélyt ad arra, hogy szeressem és megtépázzam. Ennek a „felajánlásnak” azonban kölcsönösnek kell lennie, tehát bennem is meg kell születnie annak az elhatározásnak, hogy engem is szerethet és nyúzhat és csűrhet-csavarhat. Egy pillanatig nem érzem magam feljogosítva arra, hogy egy emberrel akár fizikálisan, akár mentálisan, vagy érzelmileg bármit megtegyek. Nem bírja el a tudatom. Én ehhez porszem vagyok. Egy senki.

És amilyen erős a „SZER-elő” energia, pont olyan gyenge is.Én már kiismertem a „logikáját”, így addig már sikerült eljutnom, hogy csak akkor hat rám, ha én azt akarom.

És most akarom. Életem jelen fázisában akarom. Az én olvasatomban tehát a szerelem józan, alapos és mélyen gyökeredző. És talán nem is szerelemnek hívják. Hanem többnek.

Nóra

http://ujegyensuly.hu/onkifejezes/szer-vagy-elem

 

 

A kapcsolat új dimenziói

A transzperszonális emberi kapcsolatok megjelenése, a családi karma oldásának kezdete.

Mivel könnyebben megérezzük, ki milyen energiájú,

kevesebb ember iránt fogunk érdeklődni, mint eddig.

Elkerüljük azokat, akik energiát vesznek el tőlünk.

 

Az alsó három csakra állapotából fel kell emelkedünk a szívcsakrába.

Ez azt is jelenti, hogy hatalmi drámákon alapuló kapcsolatokat

fel kell váltania szívbéli kapcsolatoknak.

Aki már átment egy-két jelentős belső átalakuláson,

egyszerűen megunja ezeket a hatalmi drámákat,

igyekszik távol tartani magát a feszült helyzetektől.

 

A sűrűanyagban élő ember az ilyeneket gyengének, gyávának tekinti, mert az nem áll oda harcolni, erejét fitogtatni.

A felemelkedés útját járó ember pedig pontosan látja,

mennyit veszít egy-egy ilyen csatározásal, ezért inkább kiáll.

Ez már jelentős spirituális lépés.

Ha ez gyakran sikerül, új távlatok nyílnak meg előttünk.

 

Kezdünk belépni a szívcsakra előcsarnokába:

olyan emberi kapcsolatokba kerülünk, amelyek már nem a birtokláson, önzésen, zsaroláson, uralkodáson alapulnak,

hanem az őszinteségen, nyíltságon és örömön.

Akkor leszünk képesek megélni ezt,

ha kitisztítottuk “alsó asztrálisunkat”, kioldódtak belőlünk a legsűrűbb rezgésű földi energiák: birtokvágy, ragaszkodás, önzés, irigység, gyűlölet, hamisság és nagyon sok félelem.

Az ilyen kapcsolatok, beszélgetések jellemzője, hogy rendkívül jól érezzük benne magunkat, és nem akarunk semmit sem kapni a másiktól.

Ezek a kapcsolatok mentesek mindenféle alsó rezgésű megnyilvánulástól: bántás, kioktatás, szurkálódás, megszégyenítés, indulat, fölényeskedés, stb. Nincs ragaszkodás sem, nem érzünk sürgető vágyat az újabb találkozásra. Majd ha úgy kell lennie, eljön az ideje.

Az ilyen típusú kapcsolatokhoz azonban két ember kell,

attól, hogy mi megváltoztunk,

még nem fog mindenki körülöttünk kedves és bájos lenni.

Mindenkivel azonban nem tudunk emelkedettebb témákról beszélni,

mert bár ha el is indulnak a felemelkedés útján,

sokan még a 3. csakra szintjén maradnak, tudatukat gúzsba köti a félelem és a vágyak.

Ilyenkor teszünk néhány kísérletet,

aztán feladjuk, de megértéssel vagyunk irántuk, hisz tudjuk, hogy a legnagyobb spirituális lépés legyőzni a félelmet.

 

A transzperszonális kapcsolatok akkor jönnek létre,

amikor mindkét fél kifelé tart a szokványos földi létből.

A beszédtémák is a lélek történéseire, szellemi fejlődésre, örök emberi értékekre irányulnak.

 

Belső utunkon hamarosan felfedezzük,

hogy nem minden téves hiedelmünk a miénk.

Hirtelen rájövünk, hogy ezt nem is mi hisszük, hanem valakitől gondolkodás nélkül eltanultuk, többnyire közeli hozzátartozóinktól.

Ezek a felismerések fontosak felemelkedésünk útján,

mert egyre jobban magunkra ismerjünk, egyre jobban tudjuk, hogy kik vagyunk és kik nem.

Az ilyen átvett félelmek mentén jutunk el személyes fejlődésünk és családi karmánk összefüggésének felismeréséhez. A családi szintű karma már csak a szívcsakra területére tartozik. Amikor elkezdjük megsejteni az itt rejlő hatalmas erőket és hatásokat, kis híján elájulunk. Rájövünk, hogy óriási mennyiségű feldolgozatlan esemény van a család tudattalanjában. Isteni énünk elénk hozza, amivel éppen foglalkoznunk, bőven elég az is, nem kell mindent hirtelen feldolgoznunk.

Ebben a szakaszban már kezdünk kicsit önmagunk fölé nőni, nyiladoznak az új távlatok.

Szeretnénk még szebben élni, még több szeretetet az életben és az egész világon. Kívánságunkat meg is hallgatják.

A szívcsakra kezd megnyílni

Az Egység első érintése, további tisztulások, első érintkezések a szellemi családdal.

A szeretetteljesebb világ belül a szívcsakra állapotánál kezdődik.

Egy kicsit elhagytuk már az alsóbb csakrákat,

de még nem egészen érkeztünk meg a szívcsakra tiszta világába. Hol az egyik állapotban vagyunk, hol a másikban.

A szívcsakra területe a felső asztrális síkhoz tartozik, így akkor bontakozik ki, amikor őszinte, tiszta, érdek nélküli érzéseket élünk meg karmikus kötöttségek nélkül.

A felemelkedési folyamatban a tisztulás eredményeként fokozatosan kinyílik a szívünk.

Ez ünnepi és örömteli pillanat.

Olyan, mintha a mennyország nyílna meg

és nekünk egy kis belső munka árán be kellene lépnünk.

Kezdjük elhagyni a dualitás világát, Itt lehetnek az első Egység élményeink. Isten megérinti a szívünket.

Ezt a gyönyörű pillanatot érezni és tudni fogjuk, akár meditációban, akár templomban, akár folyóparton sétálva következik be.

Ez olyan mély benyomást gyakorol az emberre, hogy ettől kezdve csak ezt szeretné megélni.

A szívcsakra bezárulásához fájdalmas, nehéz érzések kapcsolódhatnak, melyek a megnyíláskor felszínre jönnek. Ezt számos nemkívánatos érzelmi állapot követhet: sírás, nevetés, megkönnyebbülés, ingerlékenység. Ezek a rövid, heves érzelmi megnyilvánulások blokkoldásnak is nevezhetők. Természetesen maradnak még bennünk olyan érzelmek, melyek lehúznak, ezek is felszínre fognak jönni, de ezeken dolgoznunk kell, nem múlnak el egy-két perc alatt. A szívcsakra kibontakozását akadályozhatja: harag, gyűlölet, rosszindulat, irigység,szomorúság, veszteség, súlyos betegség, bűntudat, félelem, önbüntető “szenvedés-program”. A szenvedés a leghatékonyabb spirituális ébresztő: mélységes megtapasztalása a legnagyobb tartós öröm elérésére ösztökél.

A szívcsakra kapujában áthalad a törésvonalon, ott ahol az egység kettétört.

Ezen a ponton kell ismét áthaladnunk és visszavennünk, amit itt hagytunk.

Hatalmas mennyiségű energia, öröm és az Egység érzései várnak itt ránk.

A szellemi családunkkal is itt vesszük fel ismét a kapcsolatot.

Nem inkarnálódott testvéreink ezen a rezgésszámon élnek, ide kell felemelkednünk, hogy velük össze tudjunk kapcsolódni.

Ha ez megtörtént álmunkban vagy meditációban,

a törésvonalseb gyorsan gyógyulni kezd.

Az átélés hatására belülről “tudjuk”, hogy vannak segítőink, akik a legnehezebb pillanatban sem hagynak el, és érezzük, hogy nem vagyunk egyedül.

A szellemi család fontos képviselője a szívcsakra egyéb tulajdonságainak is: összetartozás érzése, összefogás, közösségi élet, tiszta szereteten alapuló kapcsolat.

Ebben a szakaszban felléphetnek testi tünetek is. A legáltalánosabb a szívcsakra megnyílását kísérő nyomó jellegű fájdalom a mellkas közepén.

Ha a fájdalmat csökkenteni szeretnénk,

valamilyen módon emelkedett állapotba kell jutnunk, mert a fájdalmat alacsony rezgések okozzák. A másik gyakori tünet a gerinc- és keresztcsonti fájdalom.

Ez általában annak a jele, hogy lényünk határai tovább tágulnak, és Isteni Énünk egy erősebb, magasabb rezgésű “rétege” foglal helyet bennünk.

A fájdalmak addig tartanak, míg egész testünk harmóniába nem kerül az új rezgésekkel. Természetesen ezek is csak átmeneti fájdalmak. Akinek ilyen fájdalmai vannak, először menjen orvoshoz és csak akkor gondolkozzon el a fentieken, ha az eredmények negatívak.

A dualitás utolsó napjai

Szellemi-lelki ingázás a 3. és az 5. dimenzió között

Ez erős kettősséget jelent, ami akár évekig is eltarthat. Vannak napok, amikor kiválóan működik minden és mindenki körülöttünk. Máskor jobb lett volna, ha fel sem kelünk.

Ez azért van, mert vannak részeink, amelyek kitisztultak, míg mások visszarántanak az anyagi világba.

Az ember itt egyértelműen eldönti, hogy nem akar a régi, lehúzó világban élni, az emelkedett állapot annyira jó.

Emelkedettebb állapotban jobban rálátunk saját rosszabb állapotunkra és embertársaink szenvedéseire is.

Tisztán érzékeljük, hogy nem mindenki választotta a felemelkedés útját.

Továbbra is találkozunk velük, de reakciónk más lesz. A gyűlölködők csak egymással foglalkoznak, nem látnak meg minket, mi pedig csak a szép és kellemes dolgokat látjuk meg. Ha pedig meglátunk egy hajléktalant, mélységes emberi együttérzéssel megértjük az ő útját, lelke választását.

Minél tovább vagyunk ebben az állapotban, annál inkább feltűnik a két döntés közötti különbség.

Az ingázás az Isteni Én és az egó között is folyik. Isteni Énünk egyre inkább átveszi a vezetést. Egyszerűen megtapasztaltuk, hogy akkor járunk jól, ha intuíciónkra hallgatunk. Egónkban félelemmel teli gondolatok jelennek meg, melyek beszűkítik a tudatot.

Ez a belső tusakodás eltart egy darabig, mert bizonyosságot akarunk nyerni, hogy az isteni vezetésben valóban megbízhatunk-e. E belső ingázó állapot külső megjelenése az, amit spirituális gőgnek nevezünk. Az egó saját céljaira fel akarja használni a tőle magasabb erőt, mert kicsinek és jelentéktelennek érzi magát. Megszédülünk saját spirituális nagyságunktól.

Különleges képességeink nyílnak meg vagy gyógyító erő áramlik a kezünkből, de az is lehet, hogy csak úgy érezzük, mi már mindennel tisztában vagyunk.

Innentől kezdve osztjuk az áldást és a tudást mindenkinek, tisztánlátónak, gyógyítónak hirdetjük magunkat, kiválasztottnak érezzük magunkat. Magasról beszélünk az emberekkel, mert úgy gondoljuk, mi már hatalmas szellemi magaslatokon vagyunk.

Az egó egy idő után azonban olvadni kezd, belső biztonságunk és a felsőbb vezetésbe vetett bizalmunk növekszik az Isteni Én vezetésének hatására.

Ugyanis megtapasztaljuk, hogy az Isteni Énre hallgatva milyen jó élményekben van részünk, de azt is, hogy ha nem hallgatunk rá, akkor keservesen megbánjuk.

Ez a folyamat hosszú, hullámzásokkal és belső vívódásokkal teli, de aki a felemelkedés mellett döntött, az a végére fog érni, és minden irányítást átad Isteni Énjének.

Forrás és a teljes cikk:

Szabó Judit: Az anyagból a fénybe

eljunktudatosan.hu/spiritualitas/a-felemelkedes-lepesei.html

 

 

 

A legmagasabb szintű elérhető elmeállapotot anahatnak hívjuk.

Intuíciót, belső erőt és a teljes nyitottság képességét hozza el, hogy azt tegyük, amit kell.

Ebben az állapotban örömteliek, igazak, könyörületesek és ellazultak vagyunk. http://gurnam.blog.hu/2015/06/11/mantrak_376
 

 

 

 

Legyen olyan csodaszép a napod, amilyet szeretnél, hangolódj rá!
Szeretettel.

 

 

 

,,Célom volt segíteni másoknak, és megmutatni az embereknek, hogy le lehet olvasztani a zsírt mennyiségi étkezés, illetve megfelelő, rendszeres testmozgás mellett.” 

,,Rengetegen követik az életmód blogodat, inspiráció vagy lányok, anyukák ezreinek.” …

- Mi volt a legnehezebb része az utadnak az egészséges életmód felé? A szembesülés azzal, hogy bizony kövér vagy, a biztatások mellett időnként megnyilvánuló bántó kritikák az interneten, egy-egy ismerőd, tapintatlan megjegyzése?

Igen, így volt, sokat sírtam ezek miatt. Aztán egyszer a férjem azt mondta:

azzal, hogy kitárulkozok a világnak az internetes naplóm révén,

el kell fogadnom, hogy vannak és lesznek gonosz emberek is, akik hátráltatni próbálnak. Ekkor elapadtak a könnyeim

és csak magamra figyeltem, a cél lebegett a szemem előtt:

tudtam, hogy képes leszek megváltoztatni az addigi szokásaimat. 

Utána már csak azokkal az emberekkel foglalkoztam, akiknek tényleg számított nekem a véleménye.

Nem engedtem, hogy visszatartsanak, ha bántottak is, utána csak erősebb lettem tőle. Lehet, hogy ők is kellettek ahhoz, hogy most az legyek, aki vagyok.

,,Nagyon boldog vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek, úgy, hogy közben a családom áll az első helyen az életemben, és marad időm rájuk. Számomra ennél fontosabb, nincs.” - Zólyomi-Zsirkai Noémi 

Forrás és a teljes cikk: https://szalmaszalak.webnode.hu/news/duci-anyukabol-aerobik-edzo

 

 

 

- Mi az, amit fontosnak tartasz a kicsiknek is már átadni a személyes példáddal? Nem csak a saját gyermekeidnek.

A gyerekek még nagyon jól formálhatóak. Nyitottak és mindent szeretnek, ami mozgás.

Olyan szépen lehet terelgetni őket. Én minden szülőnek azt tanácsolom, ahogy a gyermeke szeretné, vagy ő látja, hogy érett rá, vigye el sportolni.

Nagyon fontos a rendszeres mozgás testi, lelki és szellemi szempontból is. Rengeteg feszültséget vezet le vele a gyerek is.

Az óvodában való bezártság, az iskolában a sok ülés után, muszáj, hogy sportoljanak valamit. Nagyon sok gyermek küzd gerincproblémákkal, gyengék az izmaik, nem tudnak futni 200 métert.  Ez szomorú, és igenis a mi felelősségünk is, hogy ezen változtassunk.” - Zólyomi-Zsirkai Noémi 

Forrás és a teljes cikk:https://szalmaszalak.webnode.hu/news/duci-anyukabol-aerobik-edzo

 

 

 

Szalmaszalak

Segítő emberek, segítség embereknek

https://szalmaszalak.webnode.hu

 

 

 

A Jótékony hatásait minél szélesebb körben meg kell ismertetni.

 

Gyógymódot, csak meg kell ismertetni az emberekkel.

 

 

 

 

,,Az elmélet nem ér semmit, a bizonyíték nélkül.”

 

 

,,Ha az embert semmi sem csábítja másra, könnyebb koncentrálnia.”

 

 

,,Ne hagyd, hogy a múltad tönkretegye a jövődet”

 

 

,,Az emberi agy, ha hordozója jól ki tudja használni a kapacitását, szinte csodákra képes.”

 

 

 

A tudománynak is ez a lényege. Igaz?

Ami viszont tényeken alapul, és nem jövendőmondáson.

Aha. Kegyed szerint. Amire én akkor azt mondom: a racionalitáson; függvényeken, listákon, besorolásokon, csak épp a világ nem így működik, az agyunk meg pláne nem.

- Úgy érte, az emberek nem racionálisak?

- Nézze, a racionalitás egy eszköz, de nem az egyetlen, amivel élni lehet. Már jóval az előtt, hogy mi osztályozni kezdtük volna az intelligenciát, igaz ősibb, de gyakran szórakoztatóbb módszerekkel tették azt meg elődeink. (Mentalista)

 

 

 

Nappal telefonokat árulok,

de éjjel mindig arról álmodom, hogy megvalósítom azt, amire születtem. Mindig is énekelni akartam.

Amióta az eszemet tudom, mindig operaénekes szerettem volna lenni. (A hang ereje)

 

 

 

,,A tehetséged, a tudásod, az akaratod és az elméd utat fog törni magának.”

 

 

Túl sok a kérdésed, és túl sokat panaszkodsz.

Bízol? A vezetődben, bennünk?

Úgy érzed neked kellene vezetned, és nem..

Ha tényleg ez a vágyad, ne add fel. Bízz abban, hogy a tehetséged és rendkívüli elméd utat tőr magának. (Szemfényvesztők 2)

 

 

 

Áh, csak a léböjt-kúra beszél belőlem. (Melissa és Joey)

 

Azt játszuk, amire a válasz: Russel Burke Ohioból? (Melissa és Joey)

 

Hadd gondoljam át. Oké. (Melissa és Joey)

 

Ez kaja orgazmus. (Melissa és Joey)

 

,,- Azt gondoltam.. Kedves volt, Igazi úriember.

- Igen, van ilyen hatása a francia bornak.

 

Na, nem csókolgatjuk az embert. Szolgálatban.

 

 

Látom, nyomja valami a lelked.

 

 

Érdekel a véleményem, vagy csak bólogassak? (Melissa és Joey)

 

 

Ne kímélj. De kímélj! (Melissa és Joey)

 

 

Már voltam egy-két ajtó túloldalán. Mondd neki:

Sajnálom.

Elena a világ másik feléről jött, de mi nők egy nyelven beszélünk: Bocsánatkérés.

Mondd neki: Fáj, ha sírni látlak Elena.

Tényleg?

Különleges vagy. Nem minden fán terem olyan lány, akivel megértjük egymást. Csak most ébredtem rá, milyen fontos vagy nekem. És hiányozni fogsz, ha elmész. (Melissa és Joey)

 

 

Ha ez kicsit vigasztal. Én nem megyek sehová, soha, bármilyen gond is merüljön fel köztünk, ilyenek a házastársak nem?. (Chuck)

 

 

- Amit csak szeretnél. Elolvastam a levelet.

- Ja, a levelet. ..és, hogy találtad meg?

- A párnámra tetted.

- Ah..oh..ö igen..és tetszik?

- Tökéletes. Te is tökéletes vagy.

- Tökéletes vagy. Jaj, nem drágám, csak Isten tökéletes. De valaki egészen megközelíti. (Szívem csücskei)

 

 

Ha megcsókolsz egy lányt, adj bele mindent. (Melissa és Joey)

 

 

Vágyom az ajkaidra. (Melissa és Joey)

 

 

(csókolódznak)

-Látod ez működik.

-Mert ha csókolódzunk, nem beszélsz. (Melissa és Joey)

 

 

A szemed színe, a szépség legmagasabb foka. (Melissa és Joey)

 

Kényeztetést szimatolok.

 

Audrey Hepburn idézetei megnyitják a szívet

,,Engem a szívből jövő dolgok érdekelnek.

Egy nőt nem a ruhái tesznek gyönyörűvé, nem az alakjától, és nem is attól szép, ahogyan a haját fésüli. A szépség a nő szemében látszik, hiszen a szem az ajtó a szívhez, ahol a szeretet lakik. A valódi szépség a nő lelkét tükrözi.

Elhiszem, hogy erősnek kell lenni, amikor valami rossz dolog történik. Hiszek abban is, a boldog nők a legszebbek. Elhiszem, hogy holnap egy újabb nap következik, mert hiszek a csodákban is.

Amikor gondozod a kertedet, hiszel a holnapban.

Semmi sem lehetetlen (Impossible), a szó maga mondja, én vagyok (I’m possible) a lehet.

Mindig próbálok még jobbat tenni. Mindenkor előre tekintek. Próbálom túllépni a határaimat.

Adni maga az élet. Ha nem akarsz adni többé, nincs miért élned.

Ha a világom holnap összeomlana, visszagondolnék mindenre, ami örömet és izgalmat okozott, és szerencsésnek érezném magam, hogy megélhettem. Ennyi pontosan elég lenne.”

 

 

 

Tobozmirigy tónusok – egy ősi gyógyító technika a ma emberének

A hangok gyakorlatilag finom masszázsban részesítik a testet és az így kialakult meditatív állapot segít az összpontosításban és a relaxációban, a negatív érzelmek és a stressz elengedésében, a kitartás és a koncentráció fenntartásában. A tónusok zengetése szinkronizálja az agyhullámokat

és perceken belül segít enyhíteni a feszültséget, idegességet.

A tónus-technika remek eszköz a hang-fül kapcsolat fejlesztésére és a hangok útján történő érzékelés finomítására is.

De mindenekelőtt a tónus-technika helyreállítja a test és a lélek harmóniáját.

Segít ráébredni önmagunkra és az én mélyebb szintjeinek érzékelésére, összehangolódni a lélek és a szellem legmagasabb rezgéseivel.

A módszer kifejlesztése óta emberek ezrei tanulták meg a technika használatát az egészség és a mentális összpontosítás fejlesztésére.

Orvosok, ápolónők, pszichológusok, terapeuták, masszőrök, tanárok és üzletemberek visszajelzéseikben egyaránt

megerősítették a tónusok pozitív hatásait

mind a személyes életükben, mind a munkájukkal összefüggésben.

A magánhangzók és az energiaközpontok

A tónusok ereje a magánhangzókban rejlik: a hangzók sokkal fontosabbak a tónus-technikában, mint a hangmagasság (akármilyen is az, alacsony vagy magas). Sok ember képes érzékelni az egyes hangzók eltérő energiáját, érzelmi színezetét és hatását is.

A tónusok különleges hatást gyakorolnak az emberi test energiaközpontjaira is, amelynek működését ma már a modern orvoslás és pszichológia is tanulmányozza (így a test mérhető elektromágneses mezejét, az izommozgató idegeken áthaladó elektromos impulzusokat vagy az agyi szinapszisokat).

Forrás és a teljes cikk: http://napielemozsia.hu/cikkek/tobozmirigy-tonusok-egy-osi-gyogyito-technika-a-ma-emberenek#.Wo61jH3IZzU

 

Elfeledett képességeink újra felélednek a tobozmirigy tónusok technikájával

A spirituális hagyományok és a tudomány közeledésének egyik kiváló példája dr. Todd Ovokaitys, a Baltikumból származó orvos-kutató munkája, aki a lézervezérelt őssejtterápiától kezdve a HIV-gyógyszerkutatáson keresztül a hangokkal történő gyógyításig számtalan különleges kezdeményezést felkarolt. Évtizedek óta az egyik legfőbb vizsgálódási területe az emberi DNS és annak felhasználási lehetőségei a gyógyításban, a sejt-, szövet- és szervregenerációban, az öregedés visszafordításában, illetve mérséklésében. Kutatói csapata jelenleg az őssejtterápiás innovációk területén a vezető kutatók közé tartozik, őt magát pedig meghívták az őssejtterápián dolgozó legjobb Harvard-orvosok sorába. Az egyik legkülönlegesebb projektje pedig a Tobozmirigy Tónusok Technika, amit 2017-ben Magyarországon is újra bemutat, ezúttal jó néhány új információval együtt.

A tobozmirigy – a halhatatlanság és az intuíció kulcsa

A tobozmirigy az egyik legkülönlegesebb és legtitokzatosabb kis szerv a fizikai testünkben.

A finomfizikai test részeként ismert harmadik szemhez, a homlokcsakrához tartozó belső elválasztású mirigy, ez a csakra pedig az intuícióért, a tisztánlátásért felelős.

A gyermekekben jó néhány évig még tökéletesen működik a tobozmirigy, ezért ők még képesek „látni" a fizikai szem számára láthatatlan valóságokat, például a tündéreket, angyalokat, az aurát, az energiákat.

A beiskolázással kezdődően azonban működése fokozatosan romlik és a gyermekek jó része teljesen elveszíti ezt a képességét.

Azzal, hogy intuíciónkat és belső érzékelésünket egyre kevesebbet használjuk, és érzékelésünket csak a látható fizikai valóságra összpontosítjuk, felnőtt korra teljesen inaktiválódhat a tobozmirigyünk.

Vannak azonban olyan technikák, amelyekkel újra vissza lehet hozni ezt a belső látást, a tisztánérzékelést, de akár egy baleset vagy egy komoly trauma is kiválthatja ezt.

Az emberiség történelmében voltak olyan korszakok, amikor ez a mirigy is kifogástalanul működött, és a hozzá kapcsolt, ma extraszenzoriálisnak, vagyis érzékfelettinek (ESP) tartott képességeket természetesnek tekintették és megfelelően használták a mindennapokban.

A tobozmirigy a kulcsa a lelkünk céljával vagy a szellemi vezetőinkkel való összehangolódásnak is, ezen kívül – a DNS-sel való kapcsolata révén – összefüggésbe hozzák a fizikai test élettartamának meghosszabbításával, a hosszú élettel is.

Tobozmirigy Tónusok Technika

A tobozmirigyet aktiváló technikák közül a speciális mantrák és hangok rezgetése igen hatékony, ugyanakkor biztonságos módszer.

Dr. Todd tónus-technikája is a tobozmirigyet rezgésbe hozó hangokra, tónusokra épül, amelyek éneklése és zengetése különféle hatásokat hoz létre a fizikai és a szubtilis testekben. Ennél a módszernél nem számít a dallam, a ritmus, sem a szöveg, csak a kiáramló lélegzet által keltett hangrezgés.

Egyszerű, ám annál erőteljesebb technikáról van szó, amit bárki képes elsajátítani és használni mindenféle képzés és énekhang nélkül is.

A tónus-technika használatakor azonnal érezhetők a hangok fizikai, mentális, érzelmi és spirituális egészségünkre gyakorolt jótékony hatásai.

A nemzetközi szinten elismert médiumtól, Lee Carrolltól származó információk szerint ezeket az ősi tónusokat azokban az időkben használták, amikor az emberek a mostaninál magasabb tudatszinten élve még tisztában voltak a fizikai test DNS-en keresztül történő megfiatalodásának lehetőségeivel és alkalmazták is azokat a hosszabb élet elérése érdekében (Lemúria).

A sajátos módon képzett és zengetett hangok mélyen módosult tudatállapotokba juttatnak.

Ez a lemúriai technika emeli a tudatszintet, és hozzákapcsol a 12 DNS-szálhoz.

A tónusok erőteljes módon aktiválják a DNS-ben rejlő alapvető kódokat és emlékeket, amelyek segítenek újra felszínre hozni az ősi képességeinket,

helyreállítani a korábban már elért mesteri mivoltunkat, továbbá magasabb szintű létállapotokat létrehozni.

Ezek olyan transzcendentális állapotok, amelyeket egyébként csak évekig tartó meditációs gyakorlatokkal lehetne megtapasztalni.

A tónusok használatának egyszerű technikája erősíti a belső energiáinkkal és rezgéseinkkel kapcsolatos tudatosságunkat, belső érzékelésünket is.

Ezen a tudatosságon keresztül élőbbnek érezzük magunkat, elmélyül a kapcsolatunk a környezetünkkel és új, élőbb módon tudunk másokhoz is kapcsolódni.

Tudományos eredményeken alapuló ősi eljárások a modern ember szükségleteire szabva.

Dr. Todd Ovokaitys kétnapos tanfolyamán feltárulnak a DNS-ben rejlő titkok: a fiatalodás, az egészségmegőrzés és a tudatosság elérésének lehetőségei.  2017-ben Budapesten is lesz lehetőség a szemináriumon való részvételre, amely feljogosít arra, hogy jelentkezz a 2017 tavaszán Franciaországban, Chamonix-Mont-Blanc városában tartandó nagyszabású rendezvényre, a Lemúriai Kórus workshopra (amelynek előfeltétele a tobozmirigy tónusok ismerete).

Ha te is szeretnéd kiaknázni a hangokban rejlő gyógyító, fiatalító és tudatosságemelő potenciálokat a saját életedben, várunk szeretettel dr. Todd Ovokaitys A DNS evolúciója című szemináriumán! Kattintás után bővebb információhoz juthatsz: A DNS evolúciója

Forrás és a teljes cikk: http://napielemozsia.hu/cikkek/elfeledett-kepessegeink-ujra-felelednek-a-tobozmirigy-tonusok-technikajaval#.Wo61mH3IZzU

 

 

http://napielemozsia.hu/cikkek/napi-elemozsia-saturday-session-006-relax-es-meditacio#.Wo61p33IZzU

 

 

Így változtasd át a magányt hasznos egyedüllétté

 

 

"A hit azt jelenti, hogy az ember elhiszi, amit még nem lát - ennek a hitnek pedig az a jutalma, hogy látni fogja, amiben hisz." - Szent Ágoston

 

Viszont a tudomány világában a hit azt jelentheti, hogy elhiszed azt, amit még nem láthatsz működni csak kigondoltad, hogy megvalósítható és működő képes lesz!

 

„Tudományban a hit azt jelenti, hogy az ember elhiszi, amit még nem lát, de bízik a tudásában - ennek az a jutalma, hogy látni fogja működni azt, aminek a működésében hitt."

 

 

 

Szikszay Csaba - TUDATOS ÉLETMÓD feketén fehéren

A könyv ami megtanít a kezedbe venni a sorsodat, érthetően és egyszerűen rávezet, hogyan alakíthatod tudatosan az életedet!

Mindannyian szebb, kiegyensúlyozottabb, minőségibb életről álmodozunk, ám kevesen hiszik azt, hogy ennek a megvalósításnak kulcsa a mi kezünkben van. Szikszay Csaba (mester coach) könyvéből megtudhatod,

hogyan érheted el a megérdemelt életminőséget és miképpen alakíthatod tudatosan az életedet.

Felvértez azzal a tudással és magabiztossággal, amely önmagad és a saját világod újrateremtéséhez szükséged van!

Mit kaphatsz a könyvből?

1. Példákat amik beváltak, működnek ( a magyar embereknek is) és ami neked ötleteket fog adni, a saját tudatos életed kialakításához.

2. Lépésről lépésre magyarázatokat ad, mit érdemes és mit nem érdemes megtenned.

3. Gyakorlati tanácsok és elvek, közérthetően, tömören megfogalmazva, sallangok és misztikus félrebeszélések nélkül.

http://tudatosan.hu/tekonyv/

 

 

Bizony ;) <3

Mindent megkapsz a legelső alkalmas pillanatban! Csak magadban juss el odáig.

- Mohácsi Viktória

 

 

 

- ASZTA KÉPZELD TUDOD, HOGY KI A KIRÁLY EGYRE JOBBAN NÁLATOK?

Kicsoda?

Tudom

Már nem annyira örült, már lehet hozzászólni, mindent intézkedik.

- Aha

- Meg tette a hatását a 3-4 év olyan munkahely,

ahol naponta dicsérik, kedvesek vele, elismerik a munkáját, biztatják, szépen beszélnek vele.

- Igen. De ha jobb helyen lett volna. Akkor nagyobb változás lett volna.

- Igen, ez így van, hogy írod. Pontosan!!

 

 

 

 

- Szereted a KITTIT?

- Aha

- Szép név a Kitti illik hozzád.

- Köszi

- miért szereted? mi jó benne?

   mi jó vele?

- Más mint a többi lány.

Megismertem és rájöttem hogy nagyon hasonlítunk egymásra külsőleg belsőleg valamilyen értelemben.

Pont az én stílusom.

Pont amilyen kell.

Nem veszekszik soha velem.

Meghallgat.

Megért.

Szeret.

Vele el tudom képzelni a jövőmet.

Röviden, amik most eszembe jutottak éppen.

- AHHH. EZ IGEN!!

Ja, így nem csodálom, hogy szereted.

Tök jók ezek, amiket írtál--- ezek kellenek a jó kapcsolathoz.

- Pontosan.

 

 

AZ ÉRZELMI CSÚCSOK FERGETEGES GYÖNYÖRŰSÉGEK , FELÉBRESZTIK ÉGI SZERELMÜNK SZENT TÜZÉT , S EZ ÁLTAL BETELJESEDIK AZ ÉGBEN ÍRT CSODÁS , ÉGI SZERELEM , FELEJTHETETLEN , IGAZ MISZTIKUMOK VÁGYAINAK , GYÖNYÖREI , EMLÉKEI , S IGAZ HAZATALÁLÁSAHHH , S MEGÉRKEZÉÉSEHHH , A VAD ÉRZELMEK NETOVÁBBJAIN , KALANDOZVA , S ÉLVEZKEDVE , EMLÉKEK , BEVILLANÁSAIN KERESZTŰŰŰL!!!

 

Úr Istenem , Ez A Gyönyörök Szerelmese , Amikor , A Szíved Annyira Kalapál , S Dobog , Azt Érzed Nem Fér El A Lüktetéssel A Mellkasodba , S El Árulja Rakoncátlan Fickándozásaival Érzelmed Misztikumaival , Csak Is A Vágyaid Hova Tartozását . A Gyönyörök Vulkán Kitörések Ismétlődéseinek Egymás Utáni Orgazmusoknak Vad Táncainak Újra És Újra Feltörő , Önálló Szabad Gyönyörök Kertjében , Révül A Tudatlanságban !!!! Rátaláltál A Vízhangra , Ami Vissza Tükrözi Érzelmi Hovatartozásaidat , Nem Kellenek Szavak , Magától Válaszolnak Érzéki Tüzi Játékok Önálló Újra És Újra Éledésének Irányíthatatlan Megélt Vágyai Képzeletbeli Válaszolásain Keresztül , Igen Naná , Hogy Ezt Kell Megélnünk A Másodpercek Pillanatain Keresztül , Áldott Gyönyörűségek Éledhetnek a Szerelmi Frekvenciákon Áldott Gyönyörök Hullámzó Ritmusok Újra Éledésében !!! Ez Maga A Beteljesedés , Vad Láva Tűz Felperzseiéseik!!!!

 

Csodás Érzelmi , Misztikus Minőségek Ébredéseik Valósulnak meg !!!! Ennyire Erős Szerelmi Gyönyörökben Átélt Az Isten Nő - És Isteni Pasi - Boldogság Rezgéseik Felébresztik A Szerelmi Öntudat Sebeiknek Misztikus Gyöngédségeiken Keresztüli Gyógyulásaikat!!!! A Vonzódást Lehetetlen Megállítani , S Leblokkolni , Figyelmen Kívül Hagyni!!!! Amik A Két Fénysugárnak Meg Kell Változniuk !!!! Ők Annyira Vonzódnak Egymás Felééééhhhhhh!!!! Ahogy Igent Mondotok , Abba A Pillanatba Semmi Nem Képes Tönkre Tenni!!!! Égi Szerelmi Gyönyörű Találkozás Átéléseik Válnak Valóra!!!!️

 

A siker jobbára azon múlik, hogy akkor is kitartsunk, amikor mások már feladták.” (William Feather)

MINDANNYIAN EGYEK VAGYUNK
SZERETETBŐL ÉS ENERGIÁBÓL VAGYUNK ITT A FÖLDÖN !!

���� Szeretettel ♥ ( Add Tovább )
Ősi Szivárvány Terápia : Ez egy Ősi Energia , Atlantiszon , És Medulia Szigetén használták a Druidák.

Az Univerzum energiáját feltöltjük a meridián hálózaton keresztül, tiszta fényt jutattunk az aurába, lélekcsatornába.

Minden negatív energia átalakul  kötések és blokkok megszűnnek, majd egy rendkívül magas rezgésű Szeretet energiával, Delfin "hang" rezgéssel töltjük fel a csakrákat és az aurát!

Ez a Csodálatos Terápia, Belső változást indít el a lelkedben, öngyógyító folyamatokat a testedben!

♥ Hála, Szeretet, ♥ Mindenkinek. ♥

Szeretnénk minél több embernek segiteni, ráébredni arra, hogy mindenki képes mindenre, felismerni képességeinket, teremteni és fejlődni.

Mi magunk vagyunk a csoda élvezzük ki életünk minden pillanatát, és varázsoljuk szebbé világunkat.

Arra születtetek, hogy életeteket szabadon, bőségben, szerelemben töltsétek. Ha hiszel magadban, mindenre képes vagy!

♥ Áldás Áldás Áldás ♥ Namaste �Satnama � Nesua�� Bejelentkezés Szükséges ! :D Elérhetőség: +36304495713
Lélek Mentor ����

Gyere Velünk a "Szeretet Szigetére"

 • ,, Jól csak a szívével lát az ember.
  Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.''
  Saint- Exupéry

  Nézd, veled leszek...

  Nap leszek, sugárzó reggeleken.
  Vörösben játszó mesés csoda.
  Ott leszek minden napkezdeten,
  s leszek estéid bíboralkonya.

  Langy eső leszek nyári délután.
  Simogatom borongós homlokod,
  mosdatlak tikkasztó hőség után,
  aszályban, lásd, enyhülést hozok.

  Mezőkön fű leszek lábaid alatt,
  lágyan bársonyos, simogató.
  Kacagón csiklandozom a talpadat.
  Ágyad leszek: selymes, nyugtató.


  Bódító, virágos réted leszek.
  Derűm sugárzón marad veled.
  Heverj le! Átölel szerető karom.

  Zöld lombok halk susogása leszek,
  cirógatlak, mint az esti szél.
  Smaragdcsillogással körülveszlek,
  s tóként, csobogó vizem mesél.

  Ezüstös holdként dúdolok neked
  altatót, mélykék, bársonyos égen.
  Ágyadba osonok, levetkezek...
  s tündérként ölellek bűvös éjjen. (Harcos Katalin)

https://hu-hu.facebook.com/laszlo.harits