Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A jó kapcsolatért kell adni, szeretni, tenni, lenni, kapni. 28

2018.05.20

,,Kívánom, hogy megtaláld azt a gondolatot, ami a boldogabb életedet hozza el számodra!”

Az alábbi mondatokkal (vagy hasonló építő tartalmú mondattal) pozitív hangvételű beszélgetést indíthatunk, kifejezhetjük általa a megbecsülést, a szeretetet, a hálát, vagy a tiszteletet. Természetesen csak akkor, ha valóban azt gondoljuk, és érzünk, amit mondunk.

1, Kívánom, hogy ma jól sikerüljön a napod, és sok vidám és elégedett pillanatod legyen!

2, Nagyon jólesett az ölelésed, örömmel tölt el, ha veled lehetek.

3, A legjobb választás vagy az életemben.

4, Értékesnek és megbecsültnek érzem magam melletted. Köszönöm.

5, Köszönöm és nagyra értékelem azt a sok energiát, amit a kapcsolatunkba fektetsz.

6, Az első randinkon gondolkoztam. A mai napig örülök, hogy megtörtént.

7, Nagyon jól nézel ki, és értékes, megbízható embernek tartalak. Megtiszteltetés, hogy a párod lehetek.

8, Sok minden történt azóta, mióta összejöttünk, de a szeretetem irántad ugyanúgy megvan.

9, Csodálattal tölt el, amikor látom, hogy milyen tehetséges vagy … -ben.

10, Ha újrakezdeném az életemet, megint téged választanálak.

Forrás. http://laskainelli.blog.hu/2017/05/25/10_mondat_amivel_jo_hangulatu_beszelgetest_indithatunk_otthon

+ Pozitív tartalmú, építő, kellemes, pezsdítő beszélgetések.

 

 

 

Az én példaképeim… Kik a te példaképeid, s miért?

 

Elég keveset vagyok gépközelben. Dolgozom, párkapcsolatban élek. Bizonyára mókásan hangzik ez így, de minden egyszerre és a legváratlanabb időpontban csöppent az életembe. Azt hiszem sikerült megtalálni azt a valakit, akire szükségem volt. Akivel ha minden jól sikerül szép jövő állhat előttünk. Nagyon közel került hozzám az elmúlt évben. Nem tudom mivel, de megragadott.. Lehetett ez egy tekintet, egy kézfogás, egy simogatás, egy érintés, egy csók, egy szó. Vagy ez így mind együtt. Imádok vele lenni. Minden este sétálgatunk, beszélgetünk, sokat vagyunk kettesben. Az elmúlt időszakban éltünk egy kis társasági életet is. Aztán találkoztunk még egy-egy baráttal. Sűrű napok voltak, de jó volt együtt tölteni. Kellemes érzéssel tölt a tudat, hogy mindent együtt éltünk át. Nagyon sok új embert kellett valamennyire megismernem, ez picit sokkolt, de szívből örülök is. Hiszen, ha egyikünk sem bánja, hogy mindenki találkozott mindenkivel, akkor, ennél jobban nem is alakulhatott volna. Mert bár már egy éve együtt vagyunk, nekem még randinak számítanak a találkozásaink. Bízom benne, hogy így is marad. Érzem rajta, hogy sokat jelentek neki, érzem az érintésén, az ölelésén, a nézésén. Bár van még bennük pici félelem és féltés. Amire csak az idő a megoldás. A közös élmények egyre inkább gyarapszanak majd, és ez egyre inkább közelebb és közelebb hoz majd minket egymáshoz. Kijelenthetem, hogy számomra, Ő a tökéletes férfi, mert így érzem.

 

Szóval nem hittem volna, hogy ezt fogom mondani, de számomra és a közvetlen környezetem számára is, az internetes ismerkedés pozitív képet adott. Sok a szkeptikus, sok a kételkedő, én is ezek közé tartoztam. Van mindenre példa, van mindenben akadály. Mégis egy próbát megér! Úgy gondolom egyre többen keresik fel ezt a fajta lehetőséget. Valaki a levelezésekben próbál megoldást találni, valaki csak időhiányban szenved, valaki pedig ad egy esélyt ennek is. Végülis valóban olyan, mint egy kávézó, rajtunk múlik a folytatás.

 

Záró idézet: "Hullócsillagot. Nézed a végtelen eget, és közben arra gondolsz, hogy bár ehhez a végtelenséghez képest mennyire semmi vagy, mégis, lelkedben a világmindenségnél nagyobb érzések férnek el. De most nem is ez a fontos. Hanem a hullócsillag. Amit vársz. Hogy kívánj valamit. És amikor az égen feltűnik, arra gondolsz, aki ugyanilyen várva, ám mégis, váratlanul megjelent az életedben, és arra vágysz, azt kívánod ezekben a pillanatokban, hogy Ő ne röpke életű hullócsillag legyen az életedben. Hanem örök Napod.."

http://norinautazasai.blogspot.hu/2017/06/minden-nap-valentin-nap-124365.html

 

Éljünk magunkért, éljünk a vágyainkért, éljünk addig, amíg még lehet. Mindig a megoldás jusson eszünkbe. Ha rosszat kapunk, akkor is mi adjunk jót, adjunk tiszteletet, adjunk mosolyt, kedvességet és higgyük el, hogy a jó mindig megtérül. Mindig visszarepül hozzánk.

https://www.facebook.com/pg/norinatravells/about/?ref=page_internal

 

 

Hé! Fogysz a holddal el,
Mi a baj, ne add fel!
Mondd el!
Hé! Nem az a bűn, ha fáj,
Hanem a néma száj!
Szólj már!

Hé! Fuss a téren át,
Gyere itt várok Rád,
Csak rád!
Hé! Sok a gond, értem én,
de jut azért nekünk fény!

Mosolyod majd átfűt, elvarázsol,
Elhiszed, hogy szebb holnap lehet a mából!
Gyere velem, át kell lépd a nincset,
Van hitem, hogy átéred egyszer a mindent!

Mosolyod majd átfűt, elvarázsol,
Elhiszed, hogy szebb holnap lehet a mából!
Gyere velem, át kell lépd a nincset,
Érezd, hogy a bánat messzire ment...!

Hé! Kapsz egy új ruhát -
A szeretet húzta rád;
Hordd hát!
Hé! Nézz fel, Nap süt Rád,
Ezt hogy tagadhatnád?!

Mosolyod majd átfűt, elvarázsol,
Elhiszed, hogy szebb holnap lehet a mából!
Gyere velem, át kell lépd a nincset,
Van hitem, hogy átéred egyszer a mindent!

Mosolyod majd átfűt, elvarázsol,
Elhiszed, hogy szebb holnap lehet a mából;
Gyere velem, át kell lépd a nincset,
Érezd, hogy a bánat messzire ment...!

(Átfűt, elvarázsol...
Át kell lépd a nincset...)

 

 

 

 

Szeretsz szerelmesnek lenni? – Sarkadi Kriszta könyvét szerkesztettem

Sarkadi Kriszta 2017 márciusában keresett fel azzal a kéréssel, hogy segítsek a könyve kiadásában. Akkoriban szerveztem az első könyvkiadás-könyvmarketing workshopot, így Krisztának alapból ezt ajánlottam: hogy jöjjön el, mert a legtöbb kérdésére választ fog kapni, és eldöntheti, hogyan tovább.

Krisztának nagyon érdekes foglalkozása van: abban segít hölgyeket és urakat, hogy megszeressék magukat, és hogy elhiggyék, mások által is szerethetőek. Krisztához egyedülálló vagy problémás kapcsolatban élő emberek látogatnak el, és aki megfogadja a tanácsait, egy éven belül az igaz szerelem is megtalálja. Ez a könyv is pontosan ezzel a céllal íródott: ha mindennap elolvasol belőle egy oldalt, végiggondolod és beépíted az életedbe, boldogabb leszel.

Hiheted azt, hogy ez humbug. De nem az. Kriszta könyvéből látom, hogy az ő alapfelfogása a kulcs, ami tényleg nem varázslat és nem ezotéria és nem pszichológia: mindössze elfogadtatja veled, hogy értékes ember vagy és alapvető jogod, hogy szeress és viszontszeressenek.

A Szerelmeskönyv lépésről lépésre felkészít a szerelmes életre. Elegendő naponta egy oldalt elolvasnod belőle ahhoz, hogy gyökeresen átalakuljon az, ahogyan önmagadra, az emberekre, a szerelemre és a párkapcsolatra tekintesz. Ez egy igazi gyakorlati útmutató, amelynek hatására ragyogó, energikus, jókedvű emberré válsz, aki ellenállhatatlan vonzerőt gyakorol a környezetére.

Felkeltettem az érdeklődésedet? Klikkelj át Kriszta oldalára, ott még többet megtudhatsz a könyvről!

 

Egyetlenegy tanács

Ha csak egyetlenegy javaslatot adhatnál nekem arra, Kriszta, hogy jóra forduljon a sorsom, és rám találjon a szerelem, mi lenne az? kérdezte tőlem egy társaságban a vacsoraasztal túloldalán ülő, hitetlenségét nem is palástoló férfi. De gyakorlati tanács legyen ám! Semmiféle ezoterikus maszlagot nem fogadok el! folytatta, de azért itt már mosoly bujkált a szemében.

Persze, egyetlenegy dolog nem jutott eszembe, csak száztizenegy, mégis választanom kellett, és amellett döntöttem, ami elsőnek ugrott be, és ami egyébként is egy népszerű, gyakran szóba kerülő téma.

Jó. Akkor azt mondom, mostantól fordítsd a figyelmedet arra,

        ami szép és jó és örömteli volt a kapcsolataidban, és érezz egyre több hálát ezért. A többit pedig felejtsd el!

Felejtsem el?! De hát ha nem figyelek ezek elkerülésére, akkor újra meg fog történni velem minden szörnyűség! hördült fel beszélgetőpartnerem, és már nem volt sem cinikus, sem hitetlen, inkább valódi rémületet fedeztem fel a tekintetében.

Ez tévedés. Épp fordítva van.

Amire a figyelmedet fordítod, abból lesz mindig, egyre több. Akkor is, ha azért figyelsz rá, hogy elkerüld.

Az pedig, hogy mire figyelsz, mindig egy döntés.

Tégy egy kísérletet: bármennyire is keményen próbálkozol, nem fogsz tudni egyszerre hálát érezni mindazért, amit eddigi szerelmeidtől kaptál és keseregni azon, mennyire szomorú a sorsod. Választanod kell a kettő között. És amelyiket választod, az kap egyre nagyobb teret az életedben. Nos, melyik legyen? A hála vagy a kesergés?

Aha. Szóval azért vagyok egyre fásultabb, mert folyton csak azon szomorkodom, milyen szörnyen bántak velem eddig a nők?

Úgy van.

És ha ezentúl a hálára összpontosítok, egy csapásra minden jobb lesz?

Ha nem is egy csapásra, de néhány héten belül mindenképpen.

Rendben. Megegyeztünk mondta nevetve, és az asztal fölött a kezét nyújtotta, mintha egy üzleti tárgyaláson lennénk.

Próbáld ki te is, és derítsd ki, igazam van-e!

Gyógyító kérdésed mára: Mi mindent köszönhetek eddigi szerelmeimnek?

Mai szerelemteremtő mantrád: Minden egyes napon számtalan dolog történik velem, amiért hálát adhatok.

Kislány a tükörben

A kétéves-forma kislány egy ideig távolról nézegette magát az áruház hatalmas tükrében. Mindenfélét kipróbált. Először azt nézte, mi történik, ha ide-oda járkál: elment a tükör végéig, és izgatottan figyelte, amint az utolsó haja szála is eltűnik belőle. Aztán visszaszaladt középre, és lassan kisétált a túloldalon. Majd elrohant a tükör előtt, és azon igyekezett, hogy közben még lássa is magát. Miután ebbe belefáradt, lassan odasétált a tükörhöz, és megérintette. Rácsodálkozott a kezére, a mozdulataira. Aztán egyszer csak adott egy nagy puszit magának a tükörben. Felkacagott, és elkezdte össze-vissza csókolni a tükörben lévő, egyre hangosabban nevető mását.

Teljesen belefeledkeztem a látványba, és már nem emlékeztem rá, hogy csak pár percet akartam itt tölteni, amíg beszerzem azt az egy dolgot, amire éppen szükségem volt. Most nem akartam hosszan körbesétálni, és begyűjteni mindent a listámról, csak egy gyors beköszönést terveztem. Ám az önmagát ennyire szerető kislány öröme magával ragadott, és teljesen leálltam: a hatékony intézkedés terve szertefoszlott.

A kislány egyáltalán nem törődött a környezetével. Nem érdekelte, ki az, aki nézi, és ki az, aki nem, és azzal sem foglalkozott, ki mit gondol róla. Eszébe sem jutott, hogy lenne bármi szégyellnivaló abban, amit tesz.

Akkor arra gondoltam, én is szeretnék ide visszatérni.

Visszatérni oda, ahol az önmagam iránt érzett szeretet feltétlen. Tudatosítani akarom újra, hogy a fizikai szinten a saját testem a hozzám legközelebb álló barátom. Hirtelen elöntött a hála, és elkezdtem megköszönni a testemnek mindazt, amit eddig értem tett: hogy elhozott az életemben idáig, ahol most tartok, hogy annyi örömet élhettem át általa, hogy annyi mindent alkothattam rajta keresztül.

Szóval, ha egyszer azt látod, hogy egy nagyáruházban a tükröt csókolgatom, tudd: nincs baj. Visszatértem.

Gyógyító kérdésed mára: Mit tehetnék ma, aminek a testem kifejezetten örülne?

Mai szerelemteremtő mantrád: Hálával és szeretettel gondoskodom a testem jóllétéről.


Ha szükséged van plusz szeretetre az életedben, a könyvet itt tudod megrendelni!

Ha egy barátodnak kívánsz szerelmesebb életet, lepd meg őt karácsonyra!

Forrás: http://www.krisznadasiwrites.hu/blog/szerelmeskonyv-sarkadi-kriszta/

 

 

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad, és ezáltal ellenállhatatlan vonzerőt gyakorolni mindenre, amit életed részévé akarsz tenni, akkor feltétlenül szerezd be a Szerelmeskönyvet!

Így napról napra - saját megtapasztalásaidon keresztül - olyan tudás birtokába jutsz, amely egész további életedet meghatározza.

 

,,Sokat elmond rólad, hogy melyik 5 emberrel vagy kapcsolatban.”

 

,,Hozzám tiszta szívvel, hittel, kedvesen és őszintén fordulj és főként bizalommal. Én is ilyen vagyok!”

 

,,Ha sikerül egy szerelmespárnak egymás mellett jól megöregedni, rádöbbennek arra, hogy ami összekapcsolja őket, az nem a két test egymást kívánása, nem is a férfiúi és női lélekvonzalma és taszítása, hanem egy mély sorsközösség, mely több, mint szerelem, több, mint szeretkezés, több, mint barátság.


A boldog szerelem békés, nyugodt, extatikus, eltéphetetlen kötelék. A boldog szerelem létfeltétel és munkafeltétel, mint a kenyér, a toll, a szabadság.  „

 

 

,,Arra vágyunk és azt az embert szeretnénk később is megtartani akinek számunkra ÉRTÉKE van!

Vagyis könnyedén megelőzheted az elhagyástól való félelmet, ha eléred, hogy ÉRTÉKES legyél Kedvesed számára.

Ha meglátja benned azt az értéket, amire NEKI SZÜKSÉGE van, akkor nehogy azt hidd, hogy képes lesz valamikor is elhagyni Téged!

Sőt, foggal-körömmel oroszlánként fog küzdeni érted, hogy megtartson. És innentől már nem neked kell azért küzdened, hogy a Párod legyen, hanem erőlködés nélkül akar majd melletted maradni. Micsoda könnyebbség!

 

A helyzet az, hogy a tetteink miatt fog valaki belénk szeretni és nem a szavaink miatt.

A szavak legfeljebb megolajozzák a kapcsolat kialakulását.

De a szavak hazudhatnak. Egy időre elhitethetik az emberrel, hogy jó irányba megy a kapcsolat, de ha a tettek pont az ellenkezőjét mutatják, akkor nem fog stimmelni és előbb utóbb kiderül hogy könnyebb volt valamit kimondani, mint megcsinálni.

Sok ember az előbbi alapján éli a kapcsolatát. Elhiszi, hogy a párja szereti őt, mert a párja szavakkal elhiteti. De a tettei már nem követik le a szavakat.

Ezért aztán szenved a kapcsolatában.

Hisz a párjában, mert hinni szeretne, de nem látja a szavak mögötti tettet, ami aztán összezavarja őt. Mivel SZERETNÉ ELHINNI, hogy valóban szereti őt a párja ezért kitart mellette, még akkor is amikor a párja tettei már nem igazolják vissza a szavait.

Fontos alapfeltétel egy kapcsolatban:

A párunk tetteinek higgyünk, és ne a szavainak.

A szavak becsaphatnak. A tettek nem fognak.

Szóval nem az számít, hogy mennyire ismerjük a másik nyelvét, hanem hogy mit tudunk tettekkel hozzátenni az ő életéhez, amit más nem tudott, és amire párunk mindig is vágyott.

Aztán ha rájött hogy van végre itt valaki, aki nem csak beszél, hanem tesz is valamit azért, hogy neki jobb legyen, akkor elkezd értékelni bennünket.”

 

"Maradjunk csak barátok!" – hangzik el a mondat annak a kedves lénynek a szájából, akivel el tudnád képzelni hátralévő életed minden percét!

Belenyugszol ebbe a döntésébe?

Mert hiszen ez az Ő döntése. A tiéd biztosan más lenne…

 Ha igen, akkor – sajnos erre nem tudok mit mondani – valóban megérdemled, hogy csak barátok maradjatok.

 Ha viszont nem törődsz bele, akkor mit tudsz csinálni?

 Nos, ma ezt nézzük végig.

 Kezdjük az elején. Mi válthatja ki valakiből azt, hogy “csak barátként” akarja a közeledésed, és ennél többet nem akar?

Két oka lehet:

 1. Szerinte nem érsz fel az Ő szintjéig.

Magyarán úgy érzi, nem tudsz semmit hozzáadni az életéhez, így minek töltse veled az idejét?

Ha belegondolunk, Te sem nagyon szeretnéd olyanra pazarolni az idődet, aki vagy ami nem tesz hozzá semmit sem az életedhez, nem igaz?

Ezért ha azt szeretnéd, hogy kilépj a “csak barát” szerepkörből akkor hozzá kell adnod valamit az életéhez!

De mi legyen az?

Bármi. Pontosabban bármi, amit Ő értékel!

Értékes akkor leszel, ha hozzásegíted őt ahhoz, hogy elérje a céljait az életben. Ha ebben segíted, akkor megváltozik a HOZZÁD állása, és egyenrangú partnerként kezd rád tekinteni.

Ha pedig céltudatosan törtetve segíted őt, akkor elkezd már felnézni rád!

Na, ha ide eljutottál, akkor kérdezd meg tőle ismét, hogy akar-e a párod lenni!

Borítékolom, hogy NEM fogja többet azt mondani, hogy “Legyünk csak barátok”. Sőt, örülni fog, hogy egy olyan ember szeretne a párja lenni, aki segíti őt az életben és hozzásegíti őt ahhoz amit szeretne elérni. Boldogan mond majd igent!

2. Nem látja meg benned azt az értéket, amit Te hozzá tudnál tenni az életéhez, így nem fájna neki, ha elveszítene.

Érték nélküli barátok jönnek mennek az életünkben. De az értékes barátok MÁR NEM!

Ahhoz hogy megváltozzon rólad a véleménye ÉRTÉKES BARÁTKÉNT kell rád tekintenie.

Hogyan válhatunk értékes baráttá?

 • figyelünk rá
 • meghallgatjuk
 • nem vágunk a szavába
 • elfogadjuk a véleményét
 • nem kritizáljuk
 • segítjük őt a céljai megvalósításában
 • részt veszünk AKTÍVAN az életében. Magyarán nem csak akkor vagyunk vele, ha nekünk jó, hanem akkor is, ha éppen máshoz lenne kedvünk, de neki szüksége van valakire, és te épp ott vagy, hogy légy valaki.

 A legtöbb barát ezeket a pontokat csak részben vagy sehogy nem tartja be. Így nem lesznek értékesek mások számára, csak egy ismerősök maradnak és kész.”

 Forrás és a teljes cikk: http://www.szerelmes.net/erdemes-tudni/

 

,,A szerelemben minden a barátsággal kezdődik.

Az érzelmi kötődés ott kezdődik, hogy barátként kezdünk tekinteni rá! És mivel jó barátként kezeljük, ezért szeretnénk vele minél többet lenni. Ha pedig már olyan sokat együtt vagyunk, akkor még jobban elmélyül közöttünk a barátság így egy idő után már rettegni kezdünk attól, hogy esetleg elveszíthetjük őt.

Na, és mi lobbanthatná lángra legjobban két ember között a kialakuló érzelmi kötődést?

Hát persze, hogy az elvesztéstől való félelem!”

 

Szóval nem az számít, hogy mennyire ismerjük a másik nyelvét, hanem hogy mit tudunk tettekkel hozzátenni az ő életéhez, amit más nem tudott, és amire párunk mindig is vágyott.

Aztán ha rájött hogy van végre itt valaki, aki nem csak beszél, hanem tesz is valamit azért, hogy neki jobb legyen, akkor elkezd értékelni bennünket.

De ez az értékelés egy idő után természetessé válna,

ha nem kezdenénk elhitetni vele, hogy BÁRMIKOR megvonhatjuk tőle azt a sok minden jót, amit az ő életéhez hozzáadtunk.

Eszébe juttatjuk hogy újból sivár, hiányos lesz az élete – nélkülünk.

Ettől nagyon ragaszkodni fog hozzánk, mert nem akar elveszíteni. Rájön ugyanis, hogy el is tud minket veszíteni.

Szóval ez egy játék. Még akkor is, ha azok, akik véletlenül estek szerelembe nem tudták. Ők is játszottak, csak nem tudatosan. A gond akkor van, ha kezd félresiklani a dolog és elkezdenek kapkodni. Ott kezdik elrontani.”

 

Tudtad, hogy van egy trükk, amivel Párod érlelődő szerelmét AZONNAL lángba tudod borítani?

A lány látva más lányok rajongását is elkezdett féltékeny lenni a barátjára, és elkezdte végre értékelni a fiút, aki az övé - de ha így folytatódik, már lehet hogy nem sokáig...

Akkor döbbent rá, hogy nem természetes az hogy vele jár a fiú, bármikor vége lehet és ha más lányok ennyire jól érzik magukat a barátjával akkor bármelyik pillanatban le is csaphatják a kezéről. Egy Andi nevű lányra meg végképp féltékeny volt, mert a lányon szabályosan látszott, hogy kell neki a srác.
Attól fogva aztán elkezdte Ő is felértékelni a fiút, amivel együtt elkezdett ragaszkodni is hozzá és végül teljesen beleszeretett, sőt még most is együtt élnek!

Tehát ha úgy érzed, hogy Párod nem értékel Téged eléggé, akkor ne próbáld meg győzködni őt arról, hogy igenis értékes ember vagy.

Helyette inkább azt érd el, hogy mások is meglássák a benned rejlő értéket, amit aztán felismerve Párod is újra fogja magában értékelni azt, hogy vagy neki, hiszen ilyenkor piszkálod meg benne az elvesztéstől való legbensőbb félelmeit!

Keríts a Párodnak egy vetélytársat! Most ne arra gondolj, hogy elkezdesz új párt keresni, mert nem erről van szó, ez nem szép dolog.

Arról van inkább szó, hogy azt a látszatot kelted, mintha önhibádon kívül mások is kezdenének észrevenni Téged - erről pedig végképp nem tehetsz, így Párod sem okolhat Téged ezért! Magyarán nem fogadod el senki randi ajánlatát, tartod mindenkitől a megfelelő távolságot, csak arra törekszel, hogy felkeltsd más emberek érdeklődést is irántad.

Párodnak azt kell éreznie, hogy kivételesen szerencsés, amiért éppen Ő kapott meg Téged.

Ennek érdekében azt a látszatot kell keltened benne, hogy valaki más az érzéseidet bármikor elveheti tőle!

Így aztán az ő érzéseinek és boldogságának is lőttek. Onnantól pedig már nem ő lesz az a szerencsés, aki VELED lehet!

Az elvesztéstől való félelem az egyik legkegyetlenebb és legtehetetlenebb érzés!”

 

Egy párkapcsolatot NEM A LOGIKA, hanem az ÉRZELMEK befolyásolják és mozgatják!

Ezért elkezdtem keresni, hogy mi váltja ki az adott Páromból a legmélyebb érzelmeket irántam.

És végül sikerült! Aztán rájöttem arra is, hogyan lehet apró dolgokkal ezeket az érzelmeket  egészen a végletekig befolyásolni.

A legjobb az egészben az, hogy nem volt annyira nehéz. Több Párom is volt és csak halkan, mindenféle nagyképűség nélkül mondhatom, hogy csak az nem volt belém szerelmes, akiről már az elején kiderül számomra, hogy nem teljesen illik hozzám ezért végig úgy irányítottam a dolgokat, hogy ne is essen belém.

A szerelem legyen veled!

Legközelebb egy nagyon hatásos ugyanakkor végtelenül egyszerű trükköt fogok majd bemutatni, amellyel azonnal szerelembe tudod borítani az éppen csak bimbózó párkapcsolatodat...”

Forrás: Tarnóczi Sándor - Szerelmes.net hírlevelekből

 

Sokan annyira vágynak párjuk szerelmére, hogy ezért akár mágushoz is hajlandóak elmenni, ahol szerelmi kötést kérnek.

De mi is az a szerelmi kötés?

Olyan kézzel nem megfogható, mágikus lelki kötődés kialakítása, amellyel valamely személynek egy másik személyhez való örökös ragaszkodását éri el.

Általában mágusok szokták ezt a kötést felrakni az őket megkérő személyre illetve annak aktuális, leendő vagy volt párjára, így összekötve őket időtlen-időkig. Rendszerint azonban ezt a szerelmi kötést kérő fél párja nem tudja, annak háta mögött végzik el…

A szerelmi kötés erejét és hatásosságát lehet vitatni. Mindenesete az érte elkért vaskos összeg kifizetését már kevésbé.

Aki hisz ebben és kérdéses hatásossága ellenére van rá sok ezer forintja az, nosza kérjen meg rá egy mágust.

Van azonban a két fél között kialakítandó szerelemnek egy másik, sokkal egzaktabb és jobban mérhető, befolyásolható módszere is, méghozzá a PSZICHOLÓGIA.

Ez nem jelent mást, mint azt, hogy a saját viselkedésünkkel befolyásolni tudjuk a körülöttünk élő más emberek viselkedését.

Tegyük fel, hogy az utcán sétálva rámosolyogsz valakire. Aztán tovább sétálva valaki másra ráöltöd a nyelved, vagy a középső ujjaddal bemutatsz neki.

Befolyásoltad őket a rólad kialakítandó véleményükben?

IGEN!

Azaz képes vagy arra, hogy mások hozzád fűződő érzelmeit alakítsd, formáld.

Eddig megvagyunk. De hogy lesz ebből szerelem?

Úgy hogy már csak azt kell tudni, hogy mi az a néhány közös pont, ami MINDEN emberben kifejlődik akkor, mikor szerelmes lesz valaki másba.

Összesen 3 ilyen közös pont van:

1.Az első a barátság. E nélkül nincs szerelem.

2.A második a tisztelet. Nem tudunk szeretni valakit, akit nem tisztelünk.

3.A harmadikat pedig a szenvedély.

 

Ha mind a hármat sikerülne egyidejűleg pszichológiai módszerekkel elérned, akkor képes lennél TUDATOSAN előidézni BÁRKINÉL a szerelmet!

Igen, jól olvastad, bárkinél!

 

 

Magyarán létre tudsz magadtól is hozni bárkivel szerelmi kötést, csakhogy nem kell hozzá mágushoz menned, hanem néhány alapelvet követve úgy befolyásolod kedvesed rólad alakított véleményét, hogy végül ő – erre reagálva – beléd szeret.

 

 

 

A szerelem pszichológiai alapjai

 

A szerelem pszichológiai alapjait BÁRKI elsajátíthatja!

 

Szerencsére az, hogy valaki szerelmes lesz-e beléd vagy sem, nem csupán a szerencse dolga,

hanem kiszámítható emberi reakció,

mely minden esetben létrejön,

ha valakinek a legfontosabb lelki szükségleteit kielégíted!

 

,,Elégítsd ki folyamatosan Kedvesed lelki szükségleteit, és meglátod nem fogod tudni levakarni magadról!

 

Szabály: Kedvesed tudat alatt függeni kezd tőled, ha alapvető érzelmi és baráti igényeit kielégíted!”

 

,,A barátság és a szerelem is akkor kezd felbomlani, amikor kezdjük előtérbe helyezni és felhánytorgatni párunknak a hibáit.”

 

 

HOGYAN ÉRD EL ÉS TARTSD MEG PÁROD SZERELMÉT?

 

A szerelem lángjának meggyújtásához szükséges 3 alapvető elem:

1. A barátság,

2. A tisztelet, és

3. A szenvedély.

 

A legtöbb kapcsolat azért megy tönkre, vagy azért nem alakul ki szerelem a két fél között, mert hiányzik a három alapvető elem egyike vagy másika.

 

Ha már most is Igazából szerelmesek vagytok egymásba jelenlegi

Kedveseddel, akkor biztosra veheted, hogy Ő is és Te is elértétek

egymásnál a három feltételt, még abban az esetben is, ha nem tudatosan csináltátok, csupán ösztönösen hoztátok össze.

 

De ahhoz, hogy ez így is maradjon és ne érjen csúfos véget a kapcsolatotok, - vagy ha valamilyen okból mégis megtörténik,

akkor a következő Párod szívében bénázás nélkül azonnal

szerelmet tudj ébreszteni, - meg kell ismerned milyen feltételeket kell teljesítened!

 

A szerelmes.net weboldal segítségével Te is képes leszel arra, hogy megváltoztasd és befolyásold kedvesed érzelmeit, hangulatát, álláspontját

és viselkedését. Csupán pszichológia eszközöket alkalmazva könnyedén elérheted nála, hogy beléd zúgjon, (ha eddig még nem tette volna) vagy

még jobban szerelmes legyen beléd, ha éppen most indulna virágzásnak kapcsolatotok.

Nézzük, hogyan kezdj hozzá!

A szerelem felébresztése bárkiben ahhoz hasonlít, mint mikor tüzet szeretnénk valahol gyújtani.

A tűzgyújtás minden esetben sikerülni fog,

ha megvan a hozzá szükséges három alapfeltétel mindegyike.

Nem csak egy vagy két komponens, hanem mind a három egyszerre!

A tűz gyújtáshoz szükség van hozzá oxigénre, mely az égést táplálja,

égési hőmérsékletre, mely fellobbantja a tüzet, és éghető anyagra, mely

nélkül hiába van oxigén és égési hőmérséklet a tűz bizony nem fog meggyulladni.

De mi történik, ha a három elemből elveszünk egyet?

A tűz abban a pillanatban kialszik. Ha visszahelyezzük a hiányzó elemet, akkor ismét lángra lobban.

Ugyanígy van a szerelemmel is.

Mindhárom elemre szükséged van ahhoz, hogy meggyújtsd valakinek a szívében az érted lobogó szerelem tüzét. Ha csak kettőt tudsz teljesíteni, akkor a szerelem az ő részéről sajnos nem fog tudni kialakulni!

A szerelem lángjának meggyújtásához szükséges

3 alapvető elem:

 • barátság,
 • tisztelet
 • és szenvedély.

Forrás és a teljes cikk: http://www.szerelmes.net/erdemes-tudni/

http://www.szerelmes.net/a-szerelem-3-titka

 

 

 

A tisztelet

A büszkeség a TISZTELETBŐL fakad. Párod akkor lesz büszke rád, ha valami olyan dolgot csinálsz, amiért Ő elkezd felnézni rád és ezért elkezd vele együtt tisztelni is.

Tisztelni sok mindenért lehet téged. Például azért amit korábban már elértél ez életedben, vagy azért amit épp most érsz el, vagy esetleg azért, amit majd egyszer nagy valószínűséggel el fogsz érni.

Mivel a tisztelet a szerelem egyik kötelező alappillére, ezért az az ember, aki nem büszke arra, hogy az övé vagy, valószínűleg nem is tisztel téged.

És ha nem tisztel, akkor sajnos az irántad érzett szerelmével is akadhatnak gondok, efelől ne legyenek kétségeid.

Tehát elsőként azt érd el, hogy tiszteljen téged és akkor automatikusan büszke is lesz rád!

 

azt tiszteled:

 • Akinek határozott véleménye van mindenről?
 • Aki már számos dolgot letett életében az asztalra, és ezzel neked is jobbá tette az életed?
 • Aki tőled függetlenül is megállja a helyét, ha kell, és nem omlik össze, ha nem kap tőled lelki bíztatást, mert amúgy egy talpraesett ember?
 • Aki egyenes gerinccel tartja magát az adott szavához, ezért megbízhatsz benne?
 • Akinek céljai vannak az életében, amiért küzd még akkor is, amikor a számtalan nehézség miatt a legtöbben már feladták körülötte?

 

 

A tisztelet fontosságát magadon is ellenőrizni tudod, ha felelsz az alábbi kérdésre:

Kinek a társaságát keresed jobban?

Annak, akire felnézel és becsülöd őt, vagy annak, a kit lenézel és semmire sem tartasz?

 

Neked azt kell elérned, hogy Párod felnézzen rád, tiszteljen téged valamiért.

Ez a „valami” tulajdonképpen bármi lehet.

Bármi, amit Te tudsz, vagy elértél életedben ÉS Párod is értékeli!

A kettőnek együtt kell teljesülnie, hiszen hiába vagy mondjuk világelső élsportoló - akiből pusztán pár ember van a világon, és akire tízből 9 ember büszke lenne, ha a párja lennél - ha jelenlegi Párod amúgy nem sokra tartja magát a sportot és a sportolók által elért eredményeket, akkor ezért ő nem fog tisztelni téged.

 

Igen, a tiszteletet csak kiérdemelni lehet. Megvenni, vagy kierőszakolni nem. A baj csak az, hogy Párod szerelméhez neked ki kell érdemelned a tiszteletét is.

Sajnos az, aki folyton visszadobja a "mit csináljunk ma este?", "mit együnk ma délben?", "hová menjünk nyaralni?", "kiket hívjunk meg a hétvégi buliba?", "milyen filmet nézzünk meg a moziban?" stb. apró, de naponta sokszor elhangzó kérdések eldöntését a Párjának irdatlan mértékű tiszteletet enged ki a kezéből!

Aztán meg csodálkozunk, hogy Párunk miért nem tisztel minket?

A "Dönts" taktikával jórészt kiérdemelheted vagy visszaszerezheted a tiszteleted!

Forrás: http://www.szerelmes.net/szerelem-start/

 

 

 

Barátság

Ez a történet az IGAZI barátságba kalauzol minket, mely a barátot helyezi minden szituációban előtérbe.

Hogyan kapcsolódik a szerelemhez? És miért fontos ez?

Mert a szerelem egyik fontos része a mély barátság.

De mit csinálj, hogy Párod (vagy leendő Párod) számára igaz barátként tűnj fel, és így aztán beléd is szeressen?

Ha kíváncsi vagy rá, akkor fordítsd meg a kérdést és gondolj bele: neked mi esne jól egy másik embertől, mit kellene neki ahhoz csinálnia, hogy úgy érzed: Ő egy igazi barát!

Nem egy ismerős, nem csak egy haver, nem huszadrendű valaki, hanem úgy gondolj rá: A BARÁTOM!

Mikor mondod valakire, hogy "Soha ilyen jó barátom nem volt még az életemben?"

Akkor, ha:

1. Jól érezd magad a társaságában.

Ez az alap. Bármit is csinálsz vele, egy percét sem szabad utólag megbánnod, különben valahol nem stimmel a barátságotok. Boldognak kell érezned magad mikor vele vagy, hiszen egy igaz jó barát lelki kielégülést hoz az életünkben. Ha az illető társaságában egy pillanatig is szorongsz, ott nincs őszinte barátság.

2. Mikor nem vagy vele, alig várod, hogy végre jöjjön, végre újból találkozhassatok.

Szinte a nap csúcspontját jelentse számodra, ha végre újból találkozhatsz vele, vagy dumálhattok telefonon, chatelhettel a neten, elmehettek együtt bulizni, kirándulni.

3. Gondolkozás nélkül ki merd mondani előtte azt, ami a szívedet nyomja.

Köntörfalazás és szavak megválogatása nélkül elmondhass neki bármit.

4. Ha rossz történik veled, melléd áll.

Ha kell megvéd, még akkor is ha tudja, hogy nem jó dolgot tettél. Sokunkkal előfordul, hogy nem mindig teszünk jót, de nagyon örülünk, ha van, aki akkor is kiáll értünk!

 

De vajon mit kell tenned ahhoz, hogy párod igazi barátnak tekintsen téged?

1. Muszáj rá szánnod a figyelmed

 

  Párodnak éreznie kell, hogy Te értékeled az ő társaságát, amit úgy érhetsz el nála, ha csak rá figyelsz mikor vele vagy, nem osztod meg a figyelmed más dolgokkal kapcsolatban.

 

2. Érezze, hogy megérted őt

 

  Nem elég rá figyelned, meg kell mutatnod, hogy ismered is a véleményét a világról.

 

3. El kell fogadnod őt olyannak, amilyen.

 

  Érdemes átgondolnod, hogy választottadnak vajon mind a három fenti alapvető lelki szükségletét kielégíted-e egyszerre, és ha nem, akkor gondold át, hogy mint tudnál még javítani!

 

Meglátod, neki is változni fog a hozzád állása, mert az emberek olyanok, mint a tükör: mindig azt a viselkedést kapod vissza, amit Te adsz nekik!

 

  ki az: 

 • aki előtt bármit megtehetsz, nem fog rád furán nézni,
 • akinek bármit elmondhatsz, nem él vissza vele
 • aki előtt hangosan, visszafogottság nélkül gondolkozhatsz, 
 • akinek kiöntheted a szívedet, és nem sértődik meg rád,
 • nem kezd el okoskodni neked és 
 • akiben a legmesszemenőbbig bármikor megbízhatsz?

 

Ezek alapján mikor érezzük magunkat jól valaki társaságában?

Akkor, ha úgy érezzük, hogy ő is jól érzi magát a mi társaságunkban! Vajon melyik emberrel vagyunk szívesebben: aki lelkes és örül, mikor meglát bennünket, boldog egész végig, amíg velünk van, vagy inkább egy olyan emberrel, akiről lerí, hogy a pokolba kíván minket, csak púp vagyunk a hátán, semmire sem tart bennünket, fapofával, unott arccal tűr meg maga mellett?

Hát persze hogy azzal, aki örül nekünk.

Tehát akkor mit is csinálj, hogy a jelenlegi Szerelmed (vagy még csak a leendő Szerelmed) a legjobb barátként gondoljon rád?

1. Örülj neki, ha találkozol vele, mutasd hogy boldog vagy, ha vele lehetsz.

2. Engedd el magad: légy inkább egy kicsit viccesebb, mint egy kicsit komorabb.

3. Ha szeretne veled mélyebb, lelkét érintő dolgokról beszélni, hagyd hogy elmondhassa mi nyomja a szívét.

4. Segítsd őt mindenben, amit el szeretne érni. Ne Te döntsd el, hogy mi akarjon lenni és mi nem.

5. Tölts vele minél több időt, hogy jobban megismerhessen téged.

6. Bármit is mond rád, ami neked esetleg nem tetszik, ne ellenkezz vele, hagyd hogy az legyen az ő véleménye. Bizonyítsd be neki helyette inkább TETTEKKEL, hogy rosszul ítélt meg téged.

7. Akkor is törődj vele és keresd a társaságát, ha gondja, baja van, ne csak a vidám percekben.

8. Állj ki érte. Mindig!

9. Biztosítsd róla szóban, hogy Te barátként gondolsz rá és jól érzed magad vele.

 

Hogyan válhatunk értékes baráttá?

 • figyelünk rá
 • meghallgatjuk
 • nem vágunk a szavába
 • elfogadjuk a véleményét
 • nem kritizáljuk
 • segítjük őt a céljai megvalósításában
 • részt veszünk AKTÍVAN az életében. Magyarán nem csak akkor vagyunk vele, ha nekünk jó, hanem akkor is, ha éppen máshoz lenne kedvünk, de neki szüksége van valakire, és te épp ott vagy, hogy légy valaki.

 A legtöbb barát ezeket a pontokat csak részben vagy sehogy nem tartja be. Így nem lesznek értékesek mások számára, csak egy ismerősök maradnak és kész.

Nem annyira nehéz ez, mint ahányan...... elrontják! Csak lazán, semmi pánik, add magad és vedd könnyedén őt is és az életet is. Ez az egy van belőle. Minek görcsölni rajta?

A szerelem legyen veled!

:-)

Szenvedély

 

Érd el párodnál egyszerre

 • a legtökéletesebb barátságot,
 • a legmélyebb tiszteletet
 • és a legforróbb szenvedélyt.

 

Tarnóczi Sándor

Forrás: http://www.szerelmes.net

http://www.hazateres.net/index.php?option=com_k2&view=item&id=140:f%C3%B3kusz-%C3%A9s-figyelem-%E2%80%93-amire-figyelsz-az-v%C3%A1lik-val%C3%B3s%C3%A1gg%C3%A1&Itemid=5

http://www.szerelmes.net/A-szerelem-3-feltetele.pdf

http://www.szerelmes.net/erdemes-tudni/

 

 

 

,,Bár szokták mondani, hogy "az ellentétek vonzzák egymást", de ez egy baromság! Az ellentétek lehet, hogy RÖVIDTÁVON vonzzák egymást, de hosszútávon egészen biztosan taszítják egymást. Aki nem hiszi az próbáljon együtt élni egy olyan emberrel, aki szöges ellentéttel gondolkozik mindenről amiben ő hisz. Ezt hosszútávon nem lehet elviselni, főleg hogy a nap nagy része veszekedéssel fog telni azért, mert mindenről mást gondolnak! Szóval szerelemben nincs olyan, hogy az ellentétek vonzzák egymást.

Ha mindezt egy példával szeretném megvilágítani, akkor tegyük fel, hogy van egy templombajáró, istenfélő ember, aki megismerkedik egy másikkal. Szimpatikus neki és elkezd vele járni. Aztán pár nap múlva kiderül a párjáról, hogy ő ateista, sőt állandóan istent gyalázva káromkodik. Persze ez a káromkodó félnek fel sem tűnik, mert hát ő ezt szokta meg, és örül, hogy a párja mennyire kis aranyos, kedves. Igen, mert ő meg egy alázatos személy pont azért, mert mélyen vallásos.
Tehát most ott tartunk, hogy az egyik fél egyre jobban kezd vonzódni a másikhoz (az ateista a vallásoshoz) mivel örül, hogy talált végre egy „normális” embert, míg a másik fél egyre jobban távolodik tőle érzelmileg, mivel őt nagyon zavarja, hogy párja ennyire nem tiszteli Istent.

Aztán tovább fokozva a dolgot egyszer csak az ateista elkezdni "megreformálni" a párját, és többször hangosan szóvá teszi, hogy "minek mész te templomba, már megint oda jársz ahhoz a…" és csak szidja, szidja azt a lényt (Istent), akiben a párja annyira hisz. Betelik az istenfélőnél a pohár és lehet, hogy nem mond semmit arról, amit érez és gondol a párjáról, de RÁJÖN, HOGY ŐK BIZONY NEM HOGY HOSSZÚTÁVON, DE MÉG RÖVID TÁVON SEM FOGNAK TUDNI EGYÜTT ÉLNI, mert amit a másik hisz és gondol arról amiről ő is gondol valamit (ez a vallás), az merőben más és neki még sértő is. Ezért nem alakul ki nála a szerelem legkisebb jele sem, sőt fogja magát és elhagyja.

Az ateista pedig áll és nem érti, hogy őt miért hagyták el, mikor szerinte minden olyan jól alakult. Neki bejött a párja kedvessége és mégsem érti, hogy miért nem lelt viszonzásra a feléje irányuló igyekezete.
Nos, az ok az alapvető különbségekben volt!”

Forrás és a teljes cikk: http://www.szerelmes.net/erdemes-tudni/

 

A beszéd sok dologra használható, többek közt csábításra is.

Sőt, szexelhetsz is vele.

Szíved hölgye azonban nem biztos, hogy rögtön a köszönés után a nedves részletekbe menne.

Ha óvatosan közelítesz, akkor viszont mindkettőtökre forró élmény vár.

Vérforraló telefonszex-tippek. Nem töltitek együtt az estét? Ez még nem ok arra, hogy ne szexeljetek. Vedd kézbe a telefonodat, és tárcsázd a barátnődet.

Először is az időpont: késő este telefonálj. Kérdezd meg e-mailben vagy sms-ben: „Milyen későn hívhatlak? Mikor bújsz ágyba?

Azt szeretném, hogy ellazult legyél, amikor hívlak, hogy már ne az elmúlt nap járjon az eszedben.” Meg fogja mondani, hogy mikor telefonálj.

A hölgy tehát már ágyban van, pizsamában, és várja a hívásodat.

Emlékezz arra, hogy a szex egy nőnél a lélekben kezdődik. Nem úgy megy, hogy megkérdezed, hogy éppen mi van rajta, és hogy lenne-e kedve kényeztetni magát telefonon keresztül, ez nem fog működni.

Vedd úgy, mint egyfajta előjátékot.

Beszélj hozzá, dobj be semleges témákat, ha ez az első ilyen hívás, érdekes dolgokat tudhatsz meg róla.

Talán már említette, hogy nagyon szereti a mély beszélgetéseket, így mondhatod neki, hogy

 

„Imádom veled ezeket a mély dumálásokat.

Mindig találok benned valami újat,

szeretlek felfedezni, kicsit beléd látni.” Az ilyen nagyon burkoltan szexuális töltetű dolgoktól garantáltan beindul.

Jöhetnek a jó öreg kétértelmű mondatok, amik tulajdonképpen elég egyértelműek. „Olyan jó kapcsolatba lépni veled.” Ez neki szellemi előjáték lesz, vagy „Bárcsak ott ülhetnék melletted, hogy lássam a szemed beszélgetés közben.”

 

De ha például egy kis szünet van, akkor lehet kicsit kockáztatni: „Nem olyan volt ez, mint egy csókszünet?”, és biztos azt fogja mondani, hogy „De, azt hiszem.” Folytasd nyugodtan: „Ha most ott lennék, mélyen a szemedbe néznék. Megcsókolnálak, érezni akarnálak.”

 

Honnan tudod, hogy benne van?

Hirtelen mély levegőt vesz, és azt mondja: „Tényleg? Folytasd…”, és fogadd meg a tanácsot! De mindig nagyon óvatosan, finoman: „ Most, épp előttem állnál, nagyon szeretnélek megnézni azután, hogy megcsókoltalak, hogy lássam a vágyat a szemedben. Ebből simán ki tudnám találni, hogy mit tegyek a testeddel. Tudnám, hogy mit csináljak.”

Innentől vedd át az irányítást.

Lényegében egy képet festesz, a legtöbb férfi azonban a gyengeségéről fest képet. Ennél a pontnál fel kell mérned a helyzetet.

Megkérdezheted, hogy „Akarsz többet hallani?”

Az esetek 99.9%-ában igent mond.

Utána olyasmivel folytasd, mint „Miután megcsókoltalak, megnézném, mit mond nekem a tested, és pontosan tudnám, mit kell tennem. A nyakadnál kezdeném…” – szóval meséld el neki.
Innentől minden attól függ, hogyan mesélsz. „Megfognálak, megfordítanálak, és tetőtől talpig végigcsókolnám a hátad.” És közben hallgatod, ahogy lélegzik. Ha gyorsabban lélegzik, vagy sóhajt, jó úton jársz.

 

Még még még…

 

Ekkor mondhatod neki, hogy

 „Oké, ha most ott lennék, mit csinálnál velem?”, és hagyd, hogy elmondja.

 

Sok férfi nem hagyja, hogy egy nő szavakba öntse a szexualitását, csak mert nem tudják, hogy a nők nagyon is szexuális teremtmények.

 

Reagálj arra, amit mesél, bátorítsd.

A telefon biztonságában sok olyasmi kiderülhet, amit szemtől szembe nem mert még elmondani. Ezen tehát ne lepődj meg.

Ha már ennyire megnyílt, megkérdezheted, merre kalandozik a keze. Innen pedig már olyan, mint egy sportközvetítés. Persze a bátorító szavak akció közben is jól jönnek, meséld el te is, hogy mit csinálsz, egészen a végéig.

Ahogy nem illik azonnal hátat fordítani a párodnak, úgy a telefonszexet is érdemes lezárni egy szexi sms-sel vagy e-maillel másnap. Alig várja majd, hogy hazaérj.

 

Forrás: http://femina.hu/kapcsolat/telefonszex/

 

 

,,A jó szexhez

Éppen mert fontos emlék lesz, ne kapkodj!

Akár egy pohár ital mellett kezdj el hozzá beszélni és szépen mondd el neki, mint egy mesét, mi minden fog ezen az éjszakán történni.

Közben persze érzékien cirógasd meg

és ha van rajta ruhanemű, azt finom mozdulatokkal szépen le is hámozhatod róla.

De közben folyton duruzsolj hozzá,

lehelj a fülébe

és biztosítsd arról, hogy jól fogja érezni magát.

 

Incselkedj vele, hogy úgy kívánjon, mint még soha!

Érje be először csekélyebb gyönyörökkel, hidd el, minden apró simogatásárt hálás lesz! Rendkívül izgatja, ha combját, a hasát, a nyakát cirógatod. De ha közben magaddal is foglalkozol kicsit, még jobban bevadul!

 

Csak csepegtesd a gyönyört, éheztesd a nagyvadat!

Nyelved hegyét érintsd hozzá a legérzékenyebb területére, majd emeld el onnan. Ismételd meg többször ezt a kis incselkedést, közben a kezed se tétlenkedjen! Igen, ott alul matathatnak ujjaid, ezzel is fokozva a kéjt, amit ilyenkor él át.

 

A sóhajok azok, amik teljesen felizzítják a már egyébként is forró levegőt. Az érzéki simogatástól és lágy öleléstől borzongani kezd a bőr és hevesebben verni a szív.”

 

 

 

Ettől a ter­mé­sze­tes cso­da­ital­tól szu­per­ke­mény lesz a férfi

Mutatunk egy végtelenségig egyszerű csodaszert, amelynek rendszeres fogyasztása pozitív változást indít el szexuális teljesítményedben. Elképesztő hatását te is tapasztalod majd, ha kipróbálod.

Ez az egyébként egyszerűen elkészíthető házi Viagra egy rendkívül erős afrodiziákum, ráadásul olcsó és természetes!

Hozzávalóit pedig szinte bármelyik nagyobb élelmiszerboltban beszerezheted. Ugyanis nem lesz másra szükséged, csak görögdinnyéreés citromlére!

Mind a dinnye, mind a citrom telis-tele van olyan ásványi anyagokkal és nyomelemekkel, melyek elengedhetetlenek az egészség megőrzésében. Citrulin és likopon: így hívják azt a két, szerelmi életet és vágyat befolyásoló  vegyületet, amelyben a dinnye és a citrom is gazdag.

Mindkét vegyület valójában szuper hatékony afrodiziákum, mely a vágykeltődinnyeital révén a leghatásosabb.

Természetes vágylekeltő csodaital

Hozzávalók:

1 kg görögdinnye

4 citrom

Ez az egyébként egyszerűen elkészíthető házi Viagra egy rendkívül erős afrodiziákum, ráadásul olcsó és természetes!

Így készítsd:

A dinnyét vágd apró kockákra – jöhet a héjából a fehérebb rész is –, turmixold össze, kellemes folyadékot kapsz. A kapott dinnyelevet tedd föl egy fazékba forrni, majd, mikor rottyan egyet, add hozzá a frissen facsart citromlevet – legalább 4 citromból. Várd meg, míg újra felforr a lé, majd húzd le a tűzről.

A készterméket hagyd kihűlni, majd töltsd bele egy szimpatikus palackba. Reggel éhgyomorra és lefekvés előtt egy-egy kupica, és garantáltan jobban fogsz teljesíteni az ágyban!

Forrás: homehealthyrecipes https://ripost.hu/cikk-ettol-a-termeszetes-csodaitaltol-szuperkemeny-lesz-a-ferfi

 

,,Az istennő az a hétköznapi nő, aki kilépett az önbizalomhiány árnyékából a szeretet fényébe.
Ő képes a kedvességre és a szeretetre, azonban senki nem járatja vele a bolondját – ő egy harcos királynő, akinek van ereje…" (Queenism)

 

(csókolódznak)

-Látod ez működik.

-Mert ha csókolódzunk, nem beszélsz. (Melissa és Joey)

 

 

A szemed színe, a szépség legmagasabb foka. (Melissa és Joey)

 

,,Amikor megnyílnak a csatornák, és az érzelmek kiáradnak.”

 

 

Lassú dalnál átkarollak, átölellek.

 

 

A kutatás szép hívatás, illik a női elméhez.

 

-Mindenki kétszer teszi be a kenyeret a pirítóba.

-De nem ott, ahonnan én jövök.

-Oh, persze, hiszen ott, ahol maga eddig élt, a pirítós az elme és a tudás gyümölcse.

Jól van, gúnyolódjon csak velem, de ha majd egyszer felébred édesded álmából, és megérzi a frissen sült, meleg, ízes vajas briós illatát, megérti, hogy az életben az ízek is fontosak, nemcsak a munka.

 

- Nézze, hagyjuk ki ezt az ürgét J.J. Ne pocsékoljuk a drága időnket…

- Rendben van, így is bő választékunk van. Hagyjuk abba.

- Ö..Az nagy hiba volna J.J.

- Kate, hallottad a megrendelőt.

- Ezt a fickót meg kell nézni, csak két perc az egész.

- Hasonlít a zabpelyhes ürgéhez

- Nos Phil, most nem a maga véleménye számít, hanem az övéké. Eddig kómában voltak, most nézzen rájuk, számukra

   Ez a fickó egy álom. Jóképű, őszinte, illedelmes, fel áll, ha belépsz a szobába, az ágyadba hozza a brióst.. ..ha az ő margarinját választod, talán valóban karcsúbb leszel, és majd ő kopog be hozzád.

 

Oh, míly édesen fest az orcád a lágy holdfényben.

 

 

Kedves Idegen Lány,

Idegen, aki épp valahol fekszel az ágyadban. Álmodsz. Álmodsz egy férfiról, akinek még nem látod, nem ismered az arcát. Nem tudod a nevét. De tudod, érzed, hogy Ő ott van. Létezik. És találkozni fogsz Vele.

Megszólítod. Megérinted a kezét és ujjaitok összefonódnak. Lassan, ahogyan a borostyán felkúszik a fára. A keze megsimogatja a tarkódat és beletúr a hajadba. Lassan közelebb hajol Hozzád. Érzed a leheletét, majd a csókjait a nyakadon. Érzi Ő is és érzed Te is, hogy most, éppen most történik valami amire már igen régen vártatok. Mindketten.

Közben este lesz. Hallgatod a szuszogását, ahogyan melletted alszik és tudod, hogy most minden a legnagyobb rendben van. Átöleled. Ott szuszog. Érzed az illatát. Tudod, hogy Ő ott van Neked. Ott van melletted. Ott vagytok egymásnak. A Te és Én mellett újra lett "Mi ketten". Elálmosodsz, majd elalszol.

Álmodsz egy férfiról, aki odaadja Neked a legértékesebb vagyonát. A szeretetét. Az ölelését. Az érintését és a szerelmét.

Már van arca. Mikor reggel felébredsz, Ő már mosolyog és Téged néz. Ilyenkor lát a legszebbnek. Kócosan. Álmosan. Ránézel és felveszed a napi első "ruhadarabodat" amiben a legszebb vagy. A mosolyodat. Visszamosolyogsz Rá. Igazán szép lesz ez a reggel. Meleg, napsütés, madárcsicsergés. Majd valamikor. Nemsokára...

Írta: Fekets Zoltán

http://adwyw.blog.hu/2017/02/11/kedves_idegen_lany_idegen_aki_epp_egy_ferfirol_almodsz

Gondolatok egy férfi tollából a nőknek

 

Kedves Nők!

Vagyunk néhányan, talán nem is olyan kevesen férfiak, akik tudják mit jelent kifejezni a szeretetünket, sokféle módon. Virágot venni, hogy a kedves arra nyissa ki a szemét reggel a születésnapján. Reggelit, ebédet készíteni, mert jól esik adni és mosolyogni látni. Mécseseket tenni egy kád víz mellé. Keresni egy jó zenét. Összebújni a takaró alatt egy hideg téli estén és romantikus filmet nézni, ami szeretkezésbe torkollik. Olyanba, ahol a férfi szereti és tiszteli a nő testét, adni akar és szeretni. És mégis, sokszor mi vagyunk egyedül. Mert valami okból az kell, aki fájdalmat okoz nektek. Aki leszar benneteket. Azért mert ő erősnek tűnik. Ő valójában gyenge és Ti kevésnek tartjátok magatokat vagy nem is tapasztaltatok még mást. Szeretném, ha az értékes nők nem ragadnának bele seggfejekkel ilyen szar kapcsolatokba azért, mert a megszokás, és mert úgyse találtok jobbat. Nem így van. Van valaki, aki tudja értékelni azt amit adni vagytok képesek. Akinek nem kell megfelelned mert olyannak szeret, amilyen vagy. Sosem értettem ezeket a seggfej kisfiúkat akik képesek így bánni egy nővel. Ti nők, többet érdemeltek ennél. Vannak pasik akik észre se veszik ha vacsit csinálsz nekik, ha odafigyelsz rájuk. Nem értékelik, mert természetes. És vannak férfiak akik hálásak érte. Az apró figyelmességekért amiket minden nap megteszel értük mert szereted őket és ki szeretnéd mutatni. Nem igaz, hogy nincs ilyen. Csak Ti nem találtátok még meg egymást. 

Írta: Fekets Zoltán

 

 

,,Az igazi változás társadalmunkban otthon kezdődik: tanítsuk meg fiainknak és lányainknak, hogy miről szól az, ha igazi társ vagy!”

,,Nemrég átjött hozzám egy barátom kávézni, üldögéltünk és az életről beszélgettünk. Egy ponton megjegyeztem: „Megyek és elmosogatok, rögtön jövök”.

Erre úgy nézett rám, mintha azt mondtam volna, hogy űrhajót építek. Csodálattal vegyes csodálkozással tette hozzá: „Örülök, hogy segítesz a feleségednek. Én nem szoktam, mert ha mégis, a nejem sosem dicsér meg. Múlt héten például felmostam, és azt se mondta, köszi.”

Visszaültem mellé az asztalhoz, és elmagyaráztam, hogy én nem „segítettem” a feleségemnek. Ami azt illeti, a feleségemnek nem segítségre van szüksége, hanem egy partnerre. Én partner vagyok az otthoni teendők elvégzésében, és nem „segítség” az, hogy házimunkát is végzek….

Én is ott lakom, a házhoz tartozom. Ami pedig a dicséretet illeti, megkérdeztem a barátomat, hogy mikor fordult elő utoljára, hogy a felesége végzett a takarítással, a mosással, az ágynemű felhúzásával, a gyerekek megfürdetésével, a főzéssel, a rendrakással és a többivel, és te annyit mondtál: köszönöm.

De nem csak egyszerű köszönömről van szó, hanem a totális elismerésről: „Nahát! Fantasztikus vagy!!!!”…

Akkor hát dicsérd őt úgy, ahogy elvárod, hogy ő dicsérjen téged, ugyanolyan intenzitással. Nyújtsd a kezed, viselkedj igazi társ módjára, ne pedig úgy, mint egy vendég, aki csak enni, aludni, fürdeni és a szexuális szükségleteket kielégíteni érkezik. Érezd magad otthon. Ez a te házad is.

Az igazi változás társadalmunkban otthon kezdődik: tanítsuk meg fiainknak és lányainknak, hogy miről szól az, ha igazi társ vagy!”

http://www.ujegyensuly.hu/helyem-a-vilagban/nem-segitek-a-felesegemnek

http://www.anazahra.com/wp-content/uploads/2014/09/1-husband-helping-wife-422x280.jpg

 

 

Remény. Áldás vagy átok. Csak érzed, hogy ő az. Ő az a lány az álmaidból, akiről 15 éve álmodtál. A múlt, a család, a megfelelés, a lelki sebek mégis arra viszik, hogy bár Te vagy az egyetlen ember az életében, akire számíthat és aki valóban szereti, mégis az egyetlen akit valóban ellök magától. A férfi harcol. A férfi megtesz mindent azért a nőért, akit szeret. Meddig? Meddig tart az önzetlen szeretet? Meddig ég az a tűz, amit csak az egyik oldalon táplálnak? Meddig él az a szeretet és szenvedély, az a béke és nyugalom, amiről úgy érzed nem ebben az életben született? Mindig csak adni, bármennyire is érzi mindened, hogy úgy van és jó így, idővel elfárad a lélek. És mint már sokszor, egyszerűen csak átveszi minden helyét a belső üresség. Megtanulod kezelni. Megtanulod, hogy ne engedd át magad ennek az érzésnek. Megtanulod elfogadni. De vannak időszakok mikor a szeretni vágyó szív és lélek egyszerűen csak szenved a keserűségtől. A hiánytól. A szeretetlenségtől. A hiábavalóságtól. Persze szeretetet adni sosem volt hiába. Belőled nem fogy el, mert korlátlanul adhatsz belőle, neked mégsem lesz kevesebb. Mégis olykor utána magadban hordasz valamiféle megmagyarázhatatlanul mély fájdalmat. Szellemmé vált számomra. Egy elérhetetlen, magát elrejtő, sötétségbe burkolózó vágyakozássá.

Szerző: TS

adwyw.blog.hu/2017/03/19/louise_l_hay_9_titkos_uzenete_az_onmegvalositasrol

 

 

 

Egyszer csak megérkezik. Nem akkor, amikor Te akarod, hanem akkor, amikor megértél rá. Nem előbb, nem később, hanem pontosan abban a pillanatban, amikor befogadóvá váltál arra, hogy felismerd és megéld. Érezni fogod. Olyan, mint amikor egy hosszú nap után megérkezel az otthonodba. Oda, ahol melegség járja át minden egyes porcikád, s ahol eltűnik mindaz, ami eddig a fejedben motoszkált. Teljesen ellazulsz és abban a csodálatos élményben van részed, amikor a szeretet lángra lobban és beragyogja egész lényed. Ekkor fog értelmet nyerni minden nehézség, ami eljuttatott téged eddig a pillanatig. Köszönd meg és légy hálás érte, hisz minden csak azért történik, hogy önmagad minél többször és minél mélyebben meg tudd élni.

 

http://adwyw.blog.hu/2017/04/08/egyszer_csak_megerkezik_nem_elobb_nem_kesobb_hanem_pontosan_abban_a_pillanatban

 

 

“Köszönöm az édesanyjának, hogy megszülte és köszönöm a jó Istennek, hogy utamba sodorta! Összeházasodtunk! Alig várjuk, hogy Isten színe előtt is kimondjuk a boldogító igent! Olyan hálás vagyok! Mindenért!” – írta az énekesnő. Instagram-oldalán. Kimondta a boldogító igent Antal Timi, az X-Faktor harmadik szériájának második helyezettje.

 

,,Boldogságot teremt, ahogy a másik emberre nézel, mosolyogsz, és másokról gondoskodsz. Az igazi öröm nem függ sem vagyontól, sem hírnévtől.”

 

Rúzsa Magdi és kedvese találkozásuk első percében érezték, hogy egymás mellett élnek majd életük végéig, így nyilvánvaló volt az is, hogy előbb-utóbb hivatalosan is összekötik az életüket. Ez a nap hamarosan eljön.

 

,,Ha sikerül egy szerelmespárnak egymás mellett jól megöregedni, rádöbbennek arra, hogy ami összekapcsolja őket, az nem a két test egymást kívánása, nem is a férfiúi és női lélekvonzalma és taszítása, hanem egy mély sorsközösség, mely több, mint szerelem, több, mint szeretkezés, több, mint barátság.

 

,,Elbűvölve, elvarázsolva lenni csodás...elbűvölni egymást..teljesen elvarázsolni egymást, csodálatos átéléssel megélni egymást..a szerelmet...úgy hogy a legszebb álmok válnak valóra, ..megszenteltetett erős kapcsolat, egy örök szerelem-barátság-szövetség...szenvedélyes és nagyon felemelő csodás érzelmek, melyeket átélni maga a földi mennyország, olyan mint amilyen a legszebb, a legjobb csók megélése..amikor lehunyja az ember a szemét..s megéli...átéli...átadva magunkat az érzésnek, élménynek ...átadva magunkat a másiknak ...hm csodás..és..a leírhatatlanul jó, nagyon kellemes érintések, melyek olyan jók, hogy érzi az ember, hogy már-már repül magasan, s ez nagyon jó.. átélni szenvedélyesen és gyengéden, azt a különleges élményt, ahogy hozzáér egymáshoz a két gyönyörű szép szerelmes, na ez a nagyon csodás...megérinteni meleg szerelemmel a másikat, ..lassan és gyorsan a magasba reptetni a szerelmünket, úgy hogy táncoljon a lelke az örömtől, érezze hogy ...érzi hogy most nagyon boldog... ..az egész olyan mint egy soha el nem múló lelki-testi-szellemi kielégülés, beteljesülés..megtestesülés.. ..mosoly :)...szeretet <3...áhhhhhh....olyan boldog az ember, ...ha érzi, látja, tapasztalja, hogy a szerelme önfeledt boldog, akkor, abban az esetben mindketten oltári nagyon, igazán boldogak, s ekkor beérett a szenvedélyes, meleg érzelmek házassága, tiszta minden..tisztává vált, s..ez így nagyon jó..így válik teljessé a csillogó szerelem...s ahogy egymás szemébe néznek. na az... hm...tudják, hogy.... érzik.-.Megjöttem..Itthon vagyok!!...szeretkezve, szeretgezve, szeretgetve...szeretve vagyok nagyon!!!...nagyon.... nagyooooon..csodás érzés!... Micsoda szép ....gyönyörű ....igaz ....szerelem ... .igazi szerelem

 

Egymásban szabadok lettünk

 

Édenben ébredtünk

 

Lehet megválltás egy ölelés, csoda érintés,

álomízű, de mégis eleven.

 

Hozzádfűz

 

Bennem élsz


A boldog szerelem békés, nyugodt, extatikus, eltéphetetlen kötelék. A boldog szerelem létfeltétel és munkafeltétel, mint a kenyér, a toll, a szabadság.  „

Melegen tartasz a szerelmeddel.

Élménymaraton

élményorgia

Ízgató kényztetés.

Életre szoló szeretet.

Nyári szellőn érkezel.

tökéletesen értjük egymás szívnyelvét

 

Mikor találkoztunk én már készen álltam rád. Készen, hogy befogadjalak a szívembe, a lelkembe, az életembe. Alig vártam, hogy végre megfogd a kezem, és soha ne engedd el többé. Mikor megláttalak, az idő megállt egy kicsit. A szívem ezernyi kis darabkája a múlt egy egy lépcsőfokán ragadt, mert oly sok minden tört le belőle egy darabot. De ahogy felém közeledtél beleremegtem az érzésbe, ahogy a lehullott kis darabok visszataláltak, és összeforrtak megint.
Vártam rád, de arctalan voltál még, megfoghatatlan gondolat, érzés. Csak a szemedbe kellett néznem, és felismertelek. Közeledtél felém, s nem is értetted még, miért vonzzalak úgy, csak jöttél lassan, félve, lopakodva körbejártál, hogy aztán végre szembe állhass velem, megmutatva magad. Megmutatva, kit kell óvjak, szeressek, tiszteljek, féltsek, ringassak keblemen, tartsam lelked meleg tenyeremben. Feladatom vagy, tanulságom, kísértésem, leckém. Pont akkor érkeztél, mikor már tudtam, hogyan is foglak szeretni, hiszen szívem összes melegét neked tartogattam, összes tüzét neked akartam adni tudtom nélkül is. Bárhová mentem, kerestelek, s mikor már feladtam te találtál rám. S már készen vártalak. Készen arra, hogy örökké szeresselek.

Agárdi Zsóka https://www.facebook.com/lelekgondolat/photos/a.860258520702425.1073741827.860238730704404/1180762518652022/?type=3

 

,,Fénylő tágranyiló szemmel…figyeld, elakad a hangunk…”

 

,,Két fénysugár a ködben.
Jöttél akkor és én jöttem
Látod így volt írva sorsunk.”

 

,,Kéz a kézben együtt az úton…”

 

Nem hiszek mágikus karkötőkben, sem pedig teliholdkor elsuttogott, gyertyafénynél összpontosítva elszavalt varázsigékben. Abban hiszek, hogy egyszer csak a lelked beérik. Mindegy, hogy hány éves vagy, érezni fogod, amikor ez bekövetkezik. És akkor, nem előbb, nem is később, akkor majd a lelked impulzusokat küld a világba, elkezd fényleni, melegen lüktetni, és vonzza majd magához a másik lelkét, akár a mágnes. Pontosan akkor keresztezitek majd egymás útját, amikor mindketten megértetek rá, éppen időben. Mert létezik, ott van valahol, mindenkinek van. Az a bizonyos, az a valódi, az igaz, a megismételhetetlen. Sem a görcsös akarás, sem a mantrák, semmilyen ima nem hozza el, amikor még a lelked nem áll rá készen. Ki kell várni, érni, fejlődni, tapasztalatokat gyűjteni, erősödni, hogy mire megérkezik, már álarcok nélkül, meztelen szívvel álljatok egymás előtt, csupaszon, önmagatokként, tárt karokkal, mondván: készen vagyok rá, hogy szeresselek, úgy, ahogy azt megérdemled.

-Agárdi Zsóka-

 

Van, amikor a szavaknak nincs helye. Amikor hiába mondanál bármit, nincs értelme. Van, amikor csak egy érintés segíthet. Vagy egy ölelés, amiben a lelkek érintkeznek. S van, hogy elég egy tekintet, ami sokkal többet mond el minden szónál. Két olyan szempár, ami ha egymásra néz, az egész testük vibrál. Olyankor beszélnek igazán. Nem szavakkal, hanem más nyelven. Azon a nyelven, amit a legjobban értenek. Ketten, együtt, szeretetben. Ha meghallod, hogy mit mondok most neked, akkor a szavak eltörpülnek és megérted a nyelvemet. Azt a nyelvet, ami a lelkekhez elvezet. http://adwyw.blog.hu/2017/01/24/ha_meghallod_hogy_mit_mondok_most_neked

 

 

A szerelem sokszínűsége.

 

Test, Lélek, és Szellem – az ember mindhárom síkon szerelmes, mert háromsíkú teremtmény.

A valódi szerelem azonban csakis az, mely mindhárom síkon létrejön. …A legerősebb érzéki vágy, a legbujább kívánság - és az „istent imádok benned, érinteni sem merlek" együtt. Nem külön! Ha szerelmes vagy, istent ölelsz. Azt mondod: „Mindenem!” A félbetépett másik felemet találtam meg benned….

Az igazi szerelem nem mindennapi érzés… Csoda! A legintenzívebb emberi élmény. …A szerelem állapotában éljük át, hogy az életünk sokkal csodásabb, mint ahogy azt a szürke, józan hétköznapban véljük. (Müller Péter)

Mindenneljobbanoddal.

 

ha tested fázik, lelkem Rád adom és betakarlak vele

 

,,Csókold meg szemhéjam, simítsd el bánatom, fürödj mosolyomban.”

 

A belülről jövő ragyogás.

 

Az igaz szerelem lélekben köttetett.

 

,,Egymást nézve megyünk.”

 

Két kis fűszál dús fák között

 

Két kis porszem hegyek mögött.

 

Völgyek mélyén két kisvirág

 

Mérhetetlen boldogság!

 

,,Édesebb vagy, mint egy csokipuding tejszínhabbal a tetején.”

,,Megérinted a kezét és ujjaitok összefonódnak. Lassan, ahogyan a borostyán felkúszik a fára. A keze megsimogatja a tarkódat és beletúr a hajadba. Lassan közelebb hajol Hozzád. Érzed a leheletét, majd a csókjait a nyakadon. Érzi Ő is és érzed Te is, hogy most, éppen most történik valami, amire már igen régen vártatok. Mindketten.

Közben este lesz. Hallgatod a szuszogását, ahogyan melletted alszik és tudod, hogy most minden a legnagyobb rendben van. Átöleled. Ott szuszog. Érzed az illatát. Tudod, hogy Ő ott van Neked. Ott van melletted. Ott vagytok egymásnak. A Te és Én mellett újra lett "Mi ketten".”

 

Egy kicsit... Nagyon... Szeretlek... Ennyi.

 

,,És ha végre azt mondjuk: „mi”,

És ha egyszer azt mondjuk: „mi”,

És ha egyszer, akkor az örökké.”

 

 

Te élsz a lelkemben mindörökre / örökké.

 

,,Amikor átjárja a meleg a lelked.”

 

,,SZERELMI ADVENT.”

 

,,Édenbe kóstoltál.”

 

,,Misztikus Minőségek Ébredéseik Valósulnak meg !!!! Ennyire Erős Szerelmi Gyönyörökben.”

 

,,Szenvedélyes szerelem épp úgy elfoghat, ahogy egy lágy, finom érzésekkel teli végtelen szeretet is a kapcsolatodban.”

 

,,Szerelmed a napfény, mely orcámat csókolja,

nevetésed a zeném,

és a karjaid között, menedékre találok e vad világ elöl.”

 

,,A szex szent dolog volt, mielőtt a spiritualitást és a szexualitást szétválasztották, pedig nem kéne.”

 

,,A szeretkezés jó dolog, de ha az ember azzal a valakivel van együtt, akibe szerelmes, akkor lesz csak igazán csodálatos az egész." (Kaposi Krisztina)

 

Legyen a szex lépcsőfok egy bensőséges szerelmi kapcsolódás felé. Használd a szexet ahhoz, hogy két lélek találkozhasson - hogy ne csak két test találkozzon. Legyen a szex két ember energiájának meditatív tánca. És egy tánc sokkal gazdagabb, ha egy férfi és egy nő táncol együtt... és a szex a végső tánc... ahol két energia találkozik, egybeolvad, táncol és örvendezik. (Osho)

 

"A nő furcsa egy teremtés... hogyan született? A haja... a haja mindent elmond. Temetted-e valaha az arcod egy tengernyi hajba, és kívántad-e, hogy örökké ott maradj? És az ajka, amikor rád tapad, olyan, mint a hűvös bor, amit egy sivatagi utazás után kortyolgatsz."

 

Az Új Világ eljövetele…

Az Ikerlángok és szerepük

https://sites.google.com/site/balazsrozalia/home/kik-vagyunk/talld-meg-ikerlelkedet

 

Az Ikerláng találkozás lépcsőfokai:

https://sites.google.com/site/balazsrozalia/home/kik-vagyunk/ikerlng-tallkozs-lpcsfokai

 

„Boldog időszakom van, nem számítottam rá, hogy van valami, ami ennyire hatással tud lenni rám, mint ez a gyűrű az ujjamon.”