Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A jó kapcsolatért kell adni, szeretni, tenni, lenni, kapni. 9

2018.03.24

Sarkadi Kriszta - Szerelmeskönyv

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad, és ezáltal ellenállhatatlan vonzerőt gyakorolni mindenre, amit életed részévé akarsz tenni, akkor feltétlenül szerezd be a Szerelmeskönyvet!

Így napról napra - saját megtapasztalásaidon keresztül - olyan tudás birtokába jutsz, amely egész további életedet meghatározza.

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  

Ez az a könyv, amelyben minden benne van, amit eddig a párkapcsolati boldogságról megtanultam és megtapasztaltam. Olyan, mintha a koronája lenne mindannak, ami eddig az igazabolszerelem.hu oldalon keresztül elért hozzád.

Szerelmeskönyvet forgatva egy teljes éved lesz arra, hogy lapról lapra minden kérdésedre választ kapj, miközben megteremted magadnak azt a teljes életet, amelyben a boldogságtól sugárzóvá, és így ellenállhatatlanul vonzóvá válsz.

Miért vagyok egyedül?

Ha te is feltetted már magadnak ezt a kérdést, akkor a hozzá kapcsolódó érzéseket is ismered: szomorúság, tehetetlenség, harag, szégyen, félelem. Ráadásul a kérdést követik a gondolatok arról, miért nem vagy elég jó, mi mindent csinálsz rosszul, hányféle kudarc ért már és mennyire sikertelen vagy, amikor azzal próbálkozol, hogy szerelemben és párkapcsolati boldogságban élj.

Ha egy kicsit is foglalkoztál önismerettel, akkor azt is tudod, hogy ez egy ördögi kör: minél több ilyen gondolattal támadod magad, annál inkább csökkennek az esélyeid arra, hogy boldogan élj a kedveseddel.

Ebből a szempontból még annak sincs jelentősége, hogy egyedül, vagy párkapcsolatban élsz, hiszen lehet, hogy ott van melletted a párod, te mégis magányosnak és elhanyagoltnak érzed magad.

Bármelyik helyzetből indulunk is ki, egyszer csak eljön a pillanat, amikor eleged lesz, és valódi változást akarsz. Ha egyedül vagy, azt szeretnéd, hogy megérkezzen végre a párod, ha pedig boldogtalan párkapcsolatban élsz, akkor arra vágysz, hogy újra szerelmes és jókedvű lehess.

Szerelmeskönyv ebben fog utat mutatni neked azzal, hogy lépésről lépésre felkészít a szerelmes életre. Elegendő naponta egy oldalt elolvasnod belőle ahhoz, hogy gyökeresen átalakuljon az, ahogyan önmagadra, az emberekre, a szerelemre és a párkapcsolatra tekintesz.

Ez egy igazi gyakorlati útmutató, amely nem csak abban lesz a segítségedre, hogy megtaláld a párod, hanem abban is, hogy meglévő kapcsolataid harmonikusabbá váljanak.

Szerelmeskönyvben olvasottak hatására nem csak (leendő) kedvesedbe fogsz beleszeretni, hanem önmagadba és az egész életedbe is. Ragyogó, energikus, jókedvű emberré válsz, aki ellenállhatatlan vonzerőt gyakorol a környezetére.

Többé se testben, se lélekben nem leszel egyedül.

Mit tartalmaz a Szerelmeskönyv?

 • 365 szerelmes útravalót, hogy jól induljon minden egyes napod.
 • 365 gyógyító kérdést, hogy elengedhesd a régi mintákat, és felszabadultan újjászülethess.
 • 365 szerelemteremtő mantrát, hogy szeretetteljes, támogató gondolatokkal erősítsd magad.
 • 12 szépséges illusztrációt, hogy jókedvre derítsenek.
 • 10 fohászt, hogy könnyű legyen az isteni gondviselésre bíznod magad.
 • Számtalan játékot, ötletet, gyakorlatot és mini-szertartást, hogy mindig legyen muníciód, amikor önmagadra szeretnéd fordítani a figyelmed.
 • Egy részletes leírást arról, hogyan használd a Szerelmeskönyvet annak érdekében, hogy egy év alatt valóban csodálatos életet teremthess magadnak.
 • A könyv végén egy összefoglalót az én utamról, hogy jobban megismerhess, ha ehhez érzel kedvet.
 • Tartalomjegyzéket, hogy megjelölhesd és könnyedén visszakereshesd a kedvenc témáidat.

Itt beleolvashatsz: Nádasi Krisz író, szerkesztő írt a blogjában arról, milyen volt a Szerelmeskönyv kapcsán együtt dolgoznunk. Írásának a része 4 szerelmes útravaló és 4 illusztráció is, így ezeket elolvasva és megnézegetve képet kaphatsz arról, milyen is a Szerelmeskönyv belülről. Kattints ide: Szeretsz szerelmesnek lenni? - Sarkadi Kriszta könyvét szerkesztettem >>>

Krisztának nagyon érdekes foglalkozása van: abban segít hölgyeket és urakat, hogy megszeressék magukat, és hogy elhiggyék, mások által is szerethetőek. Krisztához egyedülálló vagy problémás kapcsolatban élő emberek látogatnak el, és aki megfogadja a tanácsait, egy éven belül az igaz szerelem is megtalálja. Ez a könyv is pontosan ezzel a céllal íródott: ha mindennap elolvasol belőle egy oldalt, végiggondolod és beépíted az életedbe, boldogabb leszel. Hiheted azt, hogy ez humbug. De nem az. Kriszta könyvéből látom, hogy az ő alapfelfogása a kulcs, ami tényleg nem varázslat és nem ezotéria és nem pszichológia: mindössze elfogadtatja veled, hogy értékes ember vagy és alapvető jogod, hogy szeress és viszontszeressenek.

 • A Szerelmeskönyv lépésről lépésre felkészít a szerelmes életre. Elegendő naponta egy oldalt elolvasnod belőle ahhoz, hogy gyökeresen átalakuljon az, ahogyan önmagadra, az emberekre, a szerelemre és a párkapcsolatra tekintesz. Ez egy igazi gyakorlati útmutató, amelynek hatására ragyogó, energikus, jókedvű emberré válsz, aki ellenállhatatlan vonzerőt gyakorol a környezetére.

 

Kinek való a Szerelmeskönyv?

Ez a különleges, egy teljes évre szóló, önismereti és boldogságteremtő programot tartalmazó könyv neked szól, ha

 • egyedül vagy és ezzel együtt szeretnéd jól érezni magad a bőrödben, miközben lehetővé teszed, hogy megérkezzen a párod is;
 • párkapcsolatban vagy, és tudod, ha te jól érzed magad, akkor a kapcsolatotok is egyre harmonikusabbá válik;
 • nem csak a párkapcsolat terén, hanem életed többi területén is szeretnéd felismerni, mi is az, amire valójában vágysz, majd pedig megteremteni azt;
 • már annyit hallottad tőlem (vagy mástól) ezt a „szeretem magam” dolgot, hogy szívesen kiderítenéd, hogyan is kell ezt csinálni és megtapasztalni;
 • örömmel kipróbálod a boldogságot hozó módszereket, amiket javaslok;
 • kíváncsi vagy rá, milyen ez a Sarkadi Kriszta közelről, ezért szívesen olvasod a személyes történeteket is, amelyeket a Szerelmeskönyv lapjain megosztok.

Mit gondolsz hát?

Szeretnél-e magad mellé a Szerelmeskönyv formájában egy virtuális társat, hogy a segítségével a hús-vér társad is megérkezhessen?

Hogy érzed, megéri-e ennek érdekében naponta 5-10 percet arra szánnod, hogy elolvass a Szerelmeskönyvből egy fejezetet, megválaszold a gyógyító kérdést, és időnként elismételd a szerelemteremtő mantrát?

Vajon van-e ennyi időd és energiád magadra? Vajon elég fontos vagy-e magadnak ahhoz, hogy a Szerelmeskönyv útmutatásait követve lépésről lépésre boldog és szerelmes életet teremts?

Ha a válaszod igen, akkor ne késlekedj, szerezz magadnak egyet, és kezdj bele az olvasásba! Engedd meg, hogy a Szerelmeskönyv bátorító kísérőd legyen a beteljesült szerelemhez és a párkapcsolati boldogsághoz vezető utadon!

Gondolj a többiekre is!

Szerelmeskönyv csodálatos ajándék minden olyan ismerősödnek, barátodnak, vagy családod egy-egy tagjának, akit szeretnél boldogabbnak látni. Talán te már mindent megpróbáltál:

 • vigasztaltad és bátorítottad;
 • elmondtad, mit kellene tennie ahhoz, hogy jobban érezze magát;
 • elvitted néhány remek helyre;

de rád nem hallgat, és nem történt semmilyen változás.

Tégy most egy próbát a Szerelmeskönyvvel! Add a kezébe, és figyeld, amint a napról napra olvasottak fokozatosan átalakítják a világnézetét. Máris együtt örülök veled: csodálatos érzés lesz látnod, amint egyre örömtelibbé és boldogabbá válik valaki, aki fontos neked.

Forrás: igazabolszerelem.hu/vasarlas/reszletek/22_szerelmeskonyv-se_testben_se_lelekben_ne_legy_egyedul/

És felkeltettem az érdeklődéset a könyv iránt? Remélem! Ha kíváncsi vagy rá, milyen egy-egy ilyen útravaló, mutatok néhányat!

Egyetlenegy tanács

 Ha csak egyetlenegy javaslatot adhatnál nekem arra, Kriszta, hogy jóra forduljon a sorsom, és rám találjon a szerelem, mi lenne az?  kérdezte tőlem egy társaságban a vacsoraasztal túloldalán ülő, hitetlenségét nem is palástoló férfi.  De gyakorlati tanács legyen ám! Semmiféle ezoterikus maszlagot nem fogadok el!  folytatta, de azért itt már mosoly bujkált a szemében.

Persze, egyetlenegy dolog nem jutott eszembe, csak száztizenegy, mégis választanom kellett, és amellett döntöttem, ami elsőnek ugrott be, és ami egyébként is egy népszerű, gyakran szóba kerülő téma.

 Jó. Akkor azt mondom, mostantól fordítsd a figyelmedet arra,

        ami szép és jó és örömteli volt a kapcsolataidban, és érezz egyre több hálát ezért. A többit pedig felejtsd el!

 Felejtsem el?! De hát ha nem figyelek ezek elkerülésére, akkor újra meg fog történni velem minden szörnyűség!  hördült fel beszélgetőpartnerem, és már nem volt sem cinikus, sem hitetlen, inkább valódi rémületet fedeztem fel a tekintetében.

 Ez tévedés. Épp fordítva van.

Amire a figyelmedet fordítod, abból lesz mindig, egyre több. Akkor is, ha azért figyelsz rá, hogy elkerüld.

Az pedig, hogy mire figyelsz, mindig egy döntés.

Tégy egy kísérletet: bármennyire is keményen próbálkozol, nem fogsz tudni egyszerre hálát érezni mindazért, amit eddigi szerelmeidtől kaptál és keseregni azon, mennyire szomorú a sorsod. Választanod kell a kettő között. És amelyiket választod, az kap egyre nagyobb teret az életedben. Nos, melyik legyen? A hála vagy a kesergés?

 Aha. Szóval azért vagyok egyre fásultabb, mert folyton csak azon szomorkodom, milyen szörnyen bántak velem eddig a nők?

 Úgy van.

 És ha ezentúl a hálára összpontosítok, egy csapásra minden jobb lesz?

 Ha nem is egy csapásra, de néhány héten belül mindenképpen.

 Rendben. Megegyeztünk  mondta nevetve, és az asztal fölött a kezét nyújtotta, mintha egy üzleti tárgyaláson lennénk.

Próbáld ki te is, és derítsd ki, igazam van-e!

Gyógyító kérdésed mára: Mi mindent köszönhetek eddigi szerelmeimnek?

Mai szerelemteremtő mantrád: Minden egyes napon számtalan dolog történik velem, amiért hálát adhatok.

Kislány a tükörben

A kétéves-forma kislány egy ideig távolról nézegette magát az áruház hatalmas tükrében. Mindenfélét kipróbált. Először azt nézte, mi történik, ha ide-oda járkál: elment a tükör végéig, és izgatottan figyelte, amint az utolsó haja szála is eltűnik belőle. Aztán visszaszaladt középre, és lassan kisétált a túloldalon. Majd elrohant a tükör előtt, és azon igyekezett, hogy közben még lássa is magát. Miután ebbe belefáradt, lassan odasétált a tükörhöz, és megérintette. Rácsodálkozott a kezére, a mozdulataira. Aztán egyszer csak adott egy nagy puszit magának a tükörben. Felkacagott, és elkezdte össze-vissza csókolni a tükörben lévő, egyre hangosabban nevető mását.

Teljesen belefeledkeztem a látványba, és már nem emlékeztem rá, hogy csak pár percet akartam itt tölteni, amíg beszerzem azt az egy dolgot, amire éppen szükségem volt. Most nem akartam hosszan körbesétálni, és begyűjteni mindent a listámról, csak egy gyors beköszönést terveztem. Ám az önmagát ennyire szerető kislány öröme magával ragadott, és teljesen leálltam: a hatékony intézkedés terve szertefoszlott.

A kislány egyáltalán nem törődött a környezetével. Nem érdekelte, ki az, aki nézi, és ki az, aki nem, és azzal sem foglalkozott, ki mit gondol róla. Eszébe sem jutott, hogy lenne bármi szégyellnivaló abban, amit tesz.

Akkor arra gondoltam, én is szeretnék ide visszatérni.

Visszatérni oda, ahol az önmagam iránt érzett szeretet feltétlen.

Tudatosítani akarom újra, hogy a fizikai szinten a saját testem a hozzám legközelebb álló barátom.

Hirtelen elöntött a hála, és elkezdtem megköszönni a testemnek mindazt, amit eddig értem tett: hogy elhozott az életemben idáig, ahol most tartok, hogy annyi örömet élhettem át általa, hogy annyi mindent alkothattam rajta keresztül.

Szóval, ha egyszer azt látod, hogy egy nagyáruházban a tükröt csókolgatom, tudd: nincs baj. Visszatértem.

Gyógyító kérdésed mára: Mit tehetnék ma, aminek a testem kifejezetten örülne?

Mai szerelemteremtő mantrád: Hálával és szeretettel gondoskodom a testem jóllétéről.

Ébresztés

Amikor az ébresztőórám megszólalt, megnyomtam a tízperces szundi gombot, és aludtam tovább. Amikor másodszor is megszólalt, ismét megnyomtam, és továbbra sem nyitottam ki a szemem. Ám ekkor már nem volt menekvés: éreztem, hogy az erős férfikarok lassan alám csúsznak, felemelnek, és máris a kedvesemre hengeredve találtam magam. Miközben ott feküdtem a hasán, ő csókokkal halmozott el, végigsimított rajtam, majd az ágy túloldalán finoman leengedett a puha szőnyegre. Ekkor már nyitva volt a szemem, és hangosan nevettem: ezt a reggeli játékot nem tudtam megunni.

Akkor találtuk ki, amikor felfedeztük, mennyire különböznek az ébredéshez kapcsolódó szokásaink. Én akár egy órát is képes vagyok heverészni (de fél órát mindenképpen), miközben tízpercenként szól az ébresztő. Ő viszont abban a pillanatban kipattan az ágyból, ahogy megszólal a saját órája, hiszen elérkezett a felkelés ideje. Így rettenetesen zavarta őt, hogy egy órán keresztül hallgatnia kell a vekkeremet, amikor még aludhatna.

Az én problémám viszont az volt, hogy bármennyire próbáltam, nem tudtam más módon életet lehelni magamba akkoriban. Mivel egy hálószobában, és egy ágyban aludtunk, olyan megoldást kellett találnunk, ami mindkettőnknek jó, így született meg az ölelgetős-ágyból-kihengerítős ötlet. Igen, jól gondolod, időnként más irányt vettek a mozdulataink, és csak jóval később kerültünk ki az ágyból, mint terveztük, ám a célját mindig elérte: bosszúság és neheztelés helyett öröm és nevetés hatotta át a reggeleinket. Ez volt az egyik első olyan mozzanat, ahol megtanultam: mindig, minden helyzetnek van megoldása, csak rá kell szánni az időt, hogy kreativitásunkat latba vetve megtaláljuk, ami mindkettőnknek megfelel.

Gyógyító kérdésed mára: Milyen helyzetben lenne most szükségem egy kreatív beszélgetésre? Mit szeretnék én? Mit szeretne ő?

Mai szerelemteremtő mantrád: Nyitott vagyok az új, különleges, kreatív megoldásokra.

A régi kapcsolatok elengedése

Becsuktam a szemem, és elképzeltem, hogy találkozom az ex-kedvesemmel meg az új barátnőjével. Mondjuk úgy, hogy egyszer csak szembejönnek az utcán. Miközben ezt a belső képet nézegettem, arra figyeltem, mit érzek. Nos… semmi jót. A gyomrom összeszorult, a mellkasomba hideg kúszott, a szememben pedig megjelentek a könnyek. Hát jó – gondoltam –, akkor ezzel még nem vagyok kész.

Ezt a történetet szoktam elmesélni azoknak, akik türelmetlenül kérdezik tőlem, mikor lesznek már túl lezárult kapcsolatukon, mikor lesz már teljes az elengedés. Nekem ez a gyakorlat segített. Akkor engedtem el ténylegesen azt, akit korábban a páromnak tudtam, amikor már semmi fájdalmat nem okozott az a gondolat, hogy ő valaki mással van. De ez csak az első lépés.  A második az, amikor már örülni is tudok ennek, és tiszta szívemből azt kívánom, legyenek boldogok egymással.

Ezért amikor elengedésben vagyok, időnként ránézek erre magamban. 

Valahányszor eszembe jut az ex-kedves, ezeket mondom el neki gondolatban: Szeretlek és elfogadlak olyannak, amilyen vagy. Megbocsátok neked, és megbocsátok magamnak. Elengedlek. Már nem vagyunk egy pár.  Szabad vagy, és szabad vagyok én is. Élj a lehető legnagyobb boldogságban, és kísérje áldás minden léptedet.

Amikor ezeket a szavakat úgy tudod kimondani, hogy közben szeretetet, békét, és örömöt érzel, akkor tudhatod, hogy valóban elengedted őt, és készen állsz egy új kapcsolatra.

Most tehetsz ezzel egy kísérletet akár úgy is, hogy minden eddigi kedveseddel összekapcsolódsz lélekben, és elmondod neki ezeket a szavakat. Abból, amit érzel közben, tudni fogod, hányadán állsz. Ha van közöttük akár csak egy is, akivel kapcsolatban a béke, a szeretet és az öröm helyett nyugtalanságot kezdesz el érezni, akkor a vele kapcsolatos emlékeidet még nem tisztítottad meg teljesen. Ami fontos, mert ez talán visszatarthat egy új, harmonikus kapcsolat létrejöttétől.

Gyógyító kérdésed mára: Ki az, akit talán még nem engedtem el teljesen?

Mai szerelemteremtő mantrád: Észreveszem és elengedem a szerelemre és a párkapcsolatra vonatkozó, felzaklató gondolataimat és érzéseimet.


Ha szükséged van plusz szeretetre az életedben, a könyvet itt tudod megrendelni!

Ha egy barátodnak kívánsz szerelmesebb életet, lepd meg őt karácsonyra!

Forrás: http://www.krisznadasiwrites.hu/blog/szerelmeskonyv-sarkadi-kriszta/

 

A saját magunkhoz való viszonyunk javítása

párkapcsolatunk boldoggá tételének alapfeltétele,

és Kriszta ebben az okosságával, határozottságával és céltudatosságával mérföldekkel előrébb jár, mint szinte bárki, akit ismerek.

Energiája, optimizmusa és remekbe csiszolt kommunikációs készsége pedig kivételesen alkalmassá teszi arra, hogy a tudását és a tapasztalatait jól használható módon adja át bárkinek, akinek szüksége van rá.

És akkor még nem is beszéltem arról a szakmai értelemben vett tudáskincsről, amit a párkapcsolatok ügyében már eddig is fölhalmozott ...

Ha valaki teljesen bizonyos akar lenni abban,

hogy az ország egyik legjobban képzett és legtapasztaltabb trénere az, akinek a tanfolyamán részt vesz, akkor biztos, hogy érdemes Kriszta programját választania.

A csoportos munka során a résztvevőket érő,

a fejlődésüket előmozdító pozitív kihívások a szív és a szakértelem által nyújtott nagyon biztonságos légkörben történnek meg.

Így a fejlődéssel, változással, rádöbbenésekkel együtt járó izgalom növeli a bizalmat saját magunkban és mások iránt is.

Ha valaki fejlődni szeretne és ugyanakkor jól is akarja magát érezni, szerintem ott a helye a szemináriumon vagy bármely csoportban.

Ha Krisztáról nem szakmai értelemben szeretnék írni, az nehezebb, mert kevésbé körvonalazott kérdés. Mondjam talán azt, hogy "Ha Isten azt akarta volna, hogy főzzek, akkor nem találta volna föl a gyorséttermeket."?

Vagy azt, hogy egy workshop előtt néhány perccel, a trénerek közötti váratlanul kirobbant, nagyon feszült pillanatban azzal tette helyre a dolgokat, hogy "Jó, jó, de most dolgoznunk kell!” - és akármilyen lelkiállapotban volt bármelyikünk is, ezt vitatni nem lehetett, úgyhogy dolgozni kezdtünk.

Vagy talán azt említsem, hogy a küldetése érdekében akár gazdaságtalan munkát is elvégezne? (Kriszta, emlékszel talán, mekkora vitánk volt erről a dunavarsányi stégen...?)

Vagy, hogy mennyire csodáltam mindig is a lelkiismeretességét,

azt az alaposságot, amit minden egyes munkájánál a felkészülésre fordított? A kifogyhatatlan energiáját? Azt a hosszú utat, amit eddig bejárt az igazi - hétköznapi, pszichológiai és spirituális értelemben vett - nőiség átélése és megértése során? Meddig folytassam? 2-3 sorról volt szó, de alig fér bele valami.

Azért még azt nem vagyok képes kihagyni, hogy megemlítsem: ő az a barátom, aki a legtöbbet nyújtotta nekem igazán kézzelfoghatóan a józanság, a munkaszeretet és a kitartás elsajátításában, melyeknek bizony akkor régen igencsak híján voltam, úgyhogy nagyon jól jött, és most is köszönöm.

Villányi Péter, pszichoterapeuta, író (a Kapcsoskönyv szerzője)

Forrás: http://igazabolszerelem.hu/referenciak/reszletek/23_villanyi_peter_pszichoterapeuta_iro_a_kapcsoskonyv_szerzoje/

 

 

igazabolszerelem.hu - Online kurzusok

Az online kurzus egy olyan (szöveg, vagy hang, vagy video, vagy e három kombinációjának formájában) készült tananyag, amely elektronikus módon (e-mailben vagy az internetről letölthetőként) érkezik meg hozzád. Ezért nevezik e-tanfolyamnak, e-kurzusnak is (angolul e-course).

A kurzus anyagát általában több kisebb részre bontva kapod meg, így lehetőséged nyílik arra, hogy minden részlettel annyi időt tölts, amennyi neked jólesik, és akkor, amikor neked jólesik.

Természetesen számtalan előnye van annak, ha egy számodra fontos témát csoportban vagy coach vagy más szakértő jelenlétében dolgozol fel.

Ám lehetnek olyan időszakok az életedben, amikor inkább egyedül lennél, inkább csak magadra figyelnél, és elég erőt érzel magadban ahhoz, hogy a gyakorlatokat akkor is elvégezd, ha nem kéri rajtad számon senki. Így nyugodtan, hosszan elmerülhetsz egy-egy feladat hatására felmerülő gondolataidban és érzéseidben. Nem szükséges másokhoz alkalmazkodnod, sem a véleményükre figyelned.

Online kurzusunk neked való, ha

 • az életedben épp aktuális a témája;
 • vagy egy régóta húzódó problémára találod meg benne a választ;
 • vagy éppen most szívesebben dolgozol magadon egyedül, mint csoportban;
 • vagy nincs időd egy csoport helyszínére elutazni;
 • vagy olyan helyen laksz, ahol nincs kihez fordulnod a témában;
 • vagy egyelőre kisebb összeget szeretnél személyes fejlődésedre szánni;
 • vagy érzed a változás szelét, és a kurzus anyagát szeretnéd a kezed ügyében tudni, amikor szükség lesz rá;
 • vagy ismersz és szeretsz minket, bízol bennünk, ezért szívesen szánsz időt, energiát és pénzt mindenre, amit kínálunk.

Bár nem kell sehová elmenned ahhoz, hogy e kurzus gyakorlatait elvégezd és megtapasztald az általuk hozott vágyott változásokat, az azért fontos, hogy rászánd az időt.

Ezért arra kérlek, hogy már a megrendelés pillanatában döntsd el,

hogy a hét melyik napján szeretnél rendszeresen legalább egy, de inkább két (vagy akár több) órát szentelni annak, hogy elvégezd a feladatokat, és csak magadra figyelj.

Ajándékozd meg belső lényedet ezzel az önmagaddal töltött idővel, és meglátod, a gyakorlatok elvégzése nem csak gyógyulást hoz, nem csak örömet okoz, nem csak új dolgokkal ismertet meg, hanem olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!
 

Itt vagyok, kedvesem! - szerelemteremtő online kurzusA 9 héten át érkező levelekben kérdéseimmel abban segítelek, hogy tisztázd, mire is vágysz valójában a szerelem és a párkapcsolati boldogság területén.

Olyan eszközöket adok a kezedbe, amelyekkel felismerheted és kitakaríthatod régi, elavult korlátozó hiedelmeidet, hogy többé ne akadályozhassanak abban, hogy úgy élj, ahogy szeretnél.

Belevonlak néhány játékos gyakorlatba, amelyek elvégzésével egyre több új dolgot próbálsz ki, és így fokozatosan felkészíted magad arra a belső változásra, amely magával hozza ideális társadat is. Érdekel

 
Szeretlek, kedvesem! - online kurzus pároknakEz egy hetedhét napra szóló online kurzus szerelmetek és kapcsolatotok megünneplésére! Ebben a hét napban lehetőséged nyílik olyan apróságokkal megajándékozni a kedvesedet, amelyeket nem kell sem megvásárolni, sem elkészíteni – mindig a rendelkezésedre állnak; könnyed és szórakoztató módon, sok nevetéssel fűszerezve felmérni, mi mindent tudtok – és nem tudtok – egymásról;

úgy megérinteni a párod testét, hogy közben a lelkét is érinted; megteremteni azt a közös látomást, amely szerint mostantól élni szeretnétek; és újra mélyen elköteleződni egymás mellett. A 7 nap elteltével azt fogod érezni, hogy nem csak a kapcsolatotok született újjá, hanem a kedvesed, és te magad is. Érdekel

 

A múzsa csókja - ideális életedet megteremtő online kurzusA heti rendszerességgel érkező mini levelekben szellemedet és lelkedet tápláló apróságok érkeznek egyenesen a postafiókodba.

A megerősítések, az egyszerű gyakorlatok, az elgondolkodtató kérdések, valamint az örömteli tevékenységekre vonatkozó ötletek lelkesedéssel és energiával töltenek fel, így egyre inkább jól érzed magad a bőrödben.

Ez pedig az első lépés ahhoz, hogy a szerelem, a párkapcsolatok, valamint életed többi területén is egyre inkább a vágyaid szerint alakuljanak a dolgokOlvass tovább, és tudd meg a részleteket! Érdekel

 

Elengedlek, továbblépek - online kurzusNégyhetes online-kurzus a szakítás vagy a válás okozta fájdalom enyhítésére, a sebzettség begyógyítására, lelki békéd visszanyerésére, valamint a régi kapcsolatokhoz való ragaszkodás felszámolására, hogy hamarosan újra megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Érdekel

Forrás: http://igazabolszerelem.hu/vasarlas/kategoriak/10_online_kurzusok/

 

 

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  

Talán úgy véled, a meditáció valami egzotikus dolog, amely a keletről érkező vallásokhoz kapcsolható. Lehet, arra gondolsz, hogy valami olyasmi, amihez egy bizonyos módon kell ülni. Előfordulhat, hogy azt hiszed, ilyen gyakorlatot csak a „szent emberek” végeznek. Ám ezen feltételezések egyike sem igaz. Amikor meditálsz, mindössze annyit teszel, hogy az elmédet egy bizonyos dologra összpontosítod. Valójában egy könyv olvasása vagy egy film nézése ugyanúgy egyfajta meditáció.

A meditáció se nem misztikus, se nem másvilági, se nem nehezen elsajátítható. Nem csak egy bizonyos „elit” élhet vele, és nem csak azoknak való, akik szerteágazó tudásra tettek szert a keleti vagy egyéb vallásokban. A meditáció nagyon is kézzelfogható, praktikus, és mindenki számára elérhető módszer. Ha semmilyen spirituális gyakorlatot nem folytatsz, és nem hiszel semmiféle istenben vagy felsőbb hatalomban, a meditáció gyakorlatával akkor is boldogabb életet teremthetsz magadnak.

A meditációt évezredek óta, több kultúrában alkalmazzák, mivel számtalan előnye van.

Mind a testünkre, mind az elménkre, mind az érzelmeinkre hatást gyakorol.

A rendszeres meditáció eredményeképpen

 • egészségesebb leszel, mert amikor a légzésedre figyelsz, csökken a vérnyomásod, lelassul a szívverésed, nyugodtabbá válsz;
 • élesedik az elméd, amely hatékonyabbá teszi a kommunikációdat mind a munkahelyeden, mind a szerelmed, a barátaid, a családod körében;
 • könnyebben tudsz koncentrálni, ezért kevésbé leterheltnek érzed magad;
 • tudatosítod az érzelmeidet, ezért ritkábban fordul elő, hogy túlreagálod a dolgokat;
 • hamarabb megtalálod a megoldást életed azon területein, ahol úgy érzed, elakadtál;
 • közelebb kerülsz önmagad, a körülötted lévő emberek, az életed, az életfeladatod megértéséhez.

A meditációhoz teremts nyugodt környezetet magadnak: kapcsold ki a telefonodat, és kérd meg a körülötted lévőket, hogy ne zavarjanak. Ha úgy érzed, gyújts meg egy gyertyát, és közben fogalmazd meg, milyen szándékkal ülsz most le meditálni.

Szeretem magam - meditációs cdAmikor elkezdjük szeretni és elfogadni magunkat épp olyannak, amilyenek vagyunk,

magabiztossá, örömtelivé és vonzóvá válunk.

Ettől meglévő kapcsolatunk meghittebbé válik, vagy, ha egyedül vagyunk, megérkezik az életünkbe a vágyott társ.

Ebben támogat mindaz, amit ezen a cd-n találsz: egy csokorra való pozitív megerősítés; egy szerelembehívó, és egy kapcsolatgazdagító, gyönyörű fohász; egy teremtő, egy napindító, és egy napzáró meditáció. Tudj meg róluk többet: olvass tovább, hallgass bele!

Meggyőződésem, hogy a boldog, örömteli élet alapja önmagunk egészséges szeretete.

Különösen igaz ez a szerelem és a párkapcsolatok esetében, ahol a legtöbb – a kapcsolatunkat észrevétlenül romboló – hatalmi harc épp azt célozza, hogy megszerezzük a másiktól hiányzó szeretet-adagunkat.

Amikor úgy érezzük, hogy a párunktól nem kapjuk meg, amire vágyunk,

az mindig annak tükre, hogy mit nem adunk meg saját magunknak.

Amikor nem tudunk adni magunknak, vagy nem tudjuk elfogadni, amit mások adnának,

annak a mélyén az rejlik, hogy úgy érezzük:

nem vagyunk elég jók, nem vagyunk méltók, nem érdemeljük meg mindazt a jót, amit az élet számunkra tartogat.

Ezeken a korlátozó hiedelmeken tudsz alapjaiban változtatni azzal, ha a cd-n szereplő meditációkat rendszeresen meghallgatod.

Vajon honnan tudhatod, hogy szereted-e magad? Önmagunk szeretete azt jelenti, hogy

 • tiszteletben tartjuk a saját életutunkat;
 • megtanuljuk kielégíteni saját igényeinket;
 • szeretetteli törődéssel fordulunk önmagunk felé;
 • nagyra becsüljük magunkat;
 • hiszünk magunkban; és
 • figyelünk belső bölcsességünk hangjára.

Mindezek megvalósításában támogatnak a felvételek, amiket ezen a cd-n találsz.

 

Miről szólnak a meditációk?

 1. Bevezető (02:40)

A rövid bevezetőből azt tudhatod meg, hogyan használd, és hogyan illeszd be a mindennapjaidba mindazt, amit ezen a meditációs cd-n találsz: tulajdonképpen azt mondom el ebben a néhány percben, amit most ezen az oldalon olvasol.

2. Szeretem magam - megerősítések (14:54)

Valószínűleg sok helyen olvastad és hallottad már,

hogy a valóságunkat a gondolatainkkal teremtjük meg,

épp ezért érdemes gondosan megválogatnunk őket.

Ám nagyon sok olyan gondolatunk van, amelyek eddigi életünk során olyan irányító programokká váltak bennünk, amelyek működését már annyira megszoktuk, hogy észre sem vesszük.

Vannak köztük olyanok, amelyek a hasznunkra válnak, és olyanok, amelyek akadályoznak abban, hogy önmagunkat szeretve boldog, örömteli életet éljünk. Ez utóbbiakat hívjuk korlátozó hiedelmeknek.

A megerősítések pedig olyan pozitív, jelen idejű állítások, amelyek segítségével átalakíthatod azokat az – esetleg tudattalan – korlátozó hiedelmeket, amelyek megnehezítik, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél. Ilyen megerősítésekből találsz egy csokorra valót ebben a meditációban – azokat, amelyek nekem a legfontosabbak voltak saját boldog, örömteli életem megteremtésében.

Hogyan hallgasd?

Sokféle lehetőségből választhatsz:

 • Ülj le egy nyugodt helyen, hunyd be a szemed, és a mondatokra figyelve, ismételd el őket (mindegyik után tartok egy kis szünetet, hogy ezt megtehesd). Ha szükségét érzed, nyugodtan változtasd meg a szavakat.
 • Miközben reggel otthon készülődsz (vagy a nap folyamán bármivel foglalatoskodsz), indítsd el a megerősítéseket, hadd szóljanak a háttérben – ha tudsz rájuk figyelni is, akkor ismételd meg őket; ha nem, úgy is jó. Mivel régi, korlátozó programjaid átalakításáról van szó, fontos, hogy az új megerősítések sokszor elhangozzanak, akár csak úgy, hogy agyad egy hátsó zugában raktározódnak el, miközben tudatosan nem is figyelsz rájuk.
 • Miközben autózol, a rádióból érkező, felzaklató hírek helyett hallgasd inkább a megerősítéseket – így gondolataiddal nem a világ bajaid erősíted, hanem a saját, boldog életedet teremted meg.
 • Miközben a városban jársz-kelsz, és ügyeket intézel, szintén választhatod azt, hogy a fülhallgatódon keresztül a pozitív megerősítéseket hallgatod.

Miközben újra és újra meghallgatod a mondatokat, hamarosan azt veszed észre, hogy képek és örömteli érzések is kísérik őket – így kezded el megteremteni a vágyott változást az életedben.

Mire számíthatsz?

A megerősítések rendszeres hallgatásával fokozatosan átalakul az életed.

Egyre inkább tudatában leszel annak, hogy mire vágysz igazán, és mindezek meg is érkeznek az életedbe.

Ahogy egyre jobban szereted és becsülöd magad, egyre több örömöt élsz át, amelytől vonzóvá és sugárzóvá válsz, így megérkezik a szerelem is: meglévő kapcsolatod meghittebbé válik, ha pedig egyedül vagy, akkor betoppan a hozzád méltó társ.

3. Hívom a kedvesem - fohász (05:50)

Ha most éppen az foglalkoztat a leginkább, hogy egyedül vagy, és nagyon vágysz arra, hogy megérkezzen a társad, akkor hallgasd meg ezt a fohászt minden reggel, és/vagy minden este, de minden nap legalább egyszer.

Néhány hét múlva már érezni fogod a hatását: megnő az önbizalmad, nyugodtabbá, vidámabbá válsz, és tudod, hogy nem kell semmit tenned: a szerelmed már elindult feléd, és hamarosan találkoztok. (Szövegét Jacob Glass: Invocations című könyvének imádságai ihlették.)

4. Szeretem a társam - fohász (06:11)

E fohász rendszeres meghallgatása jó szolgálatot tesz, ha ott van melletted a társad, és kapcsolatotok harmóniája fontos neked. Amióta elkészült, én sokat hallgatom, és a hatására mindig eláraszt a kedvesem iránt érzett szerelem. Ebben az állapotban pedig sokkal könnyebb megértenem a nehéz helyzeteket, elengedni az igazamhoz való ragaszkodást, és megbocsátani, ha erre van szükség. (Szövegét Jacob Glass: Invocations című könyvének imádságai ihlették.)

5. Teremtek - meditáció (06:50)

Önmagunk szeretete azt is jelenti, hogy pontosan olyan életet élünk, amilyet szeretnénk. Ez a rövid, ám rendkívül hatásos meditáció ennek a megteremtésében segít. Amikor észreveszed, hogy valami hiányzik az életedből, hagyd abba az ezen való kesergést. Ehelyett inkább hallgasd meg a meditációt, és a vágyott élet elképzelésével kezdd el megteremteni azt.

A Teremtek című meditációt most rögtön meghallgathatod: https://www.youtube.com/watch?v=PlFfIyvR-tE

6. Jókedvűen indulok - meditáció (17:24)

Ezzel a napindító meditációval csodákat hozó, örömteli kalanddá teheted a mindennapjaidat.

Ha minden reggel meghallgatod, az nem csak abban támogat, hogy jókedvűen, energikusan induljon a napod, hanem abban is, hogy választ kapj azokra a kérdésekre, amelyek éppen akkor a leginkább foglalkoztatnak.

A meditáció meghallgatásával

 • pozitív, teremtő energiával töltöd fel a napodat;
 • megkönnyíted a feladataid elvégzését;
 • kreatívabbá válsz;
 • tudni fogod, hogyan szeresd magad;
 • összekapcsolódsz lelked bölcsességével;
 • észreveszed a számodra fontos üzeneteket.

A felvétel különlegessége az, hogy a beszéd időről-időre megszűnik, így lehetőséged nyílik rá, hogy pusztán a zene szárnyain utazva, lelkeddel összekapcsolódva, tágabb tudatossággal szemléld éppen induló napodat.

7. Örömmel elengedek - meditáció (17:14)

Ez a napot lezáró meditáció abban támogat, hogy elengedd mindazt, ami ma történt, kipihend magad, és holnap derűsen, energikusan ébredj.

Közvetlenül elalvás előtt a legjobb meghallgatnod, és az sem baj, ha belealszol. Így amikor belekezdesz, ülhetsz is kedvenc foteledben, de fekhetsz is az ágyadban, a puha takaró alatt.

Ennek a felvételnek is az a különlegessége, hogy a beszéd időről-időre megszűnik, így lehetőséged nyílik rá, hogy pusztán a zene szárnyain utazva, lelkeddel összekapcsolódva, tágabb tudatossággal szemléld éppen lezáruló napodat.

Így a meditáció végén, vagy az álmaidon keresztül, vagy a másnapi történések kapcsán választ kapsz azokra a kérdésekre, amelyek éppen most a leginkább foglalkoztatnak.

A cd-n hallható szöveget Sarkadi Kriszta írta és mondja el. A zenét szerezte: Varga József.

Forrás: http://igazabolszerelem.hu/vasarlas/reszletek/13_szeretem_magam-meditacios_cd/

 
Megbocsátás - meditációs cdA szerelemre akkor vagyunk a legnyitottabbak,

amikor jól érezzük magunkat a bőrünkben

– téged is ebben fognak támogatni a CD-n hallható meditációk.

Közülük is legfontosabb a Megbocsátás meditáció.

Az új kapcsolati minták egyik alapelveként mélyreható változást hoz az életedbe,

ha gyakori meghallgatásával fokozatosan minden sérelmedet elengeded. Ha nem vagyunk hajlandóak megbocsátani, a bűntudat, a szégyen, a hibáztatás, a sértettség és az elutasítás ellenünk forduló érzéseihez ragaszkodunk.

Ilyenkor úgy véljük, nem érdemeljük meg mindazt a jót, amit a világ felajánl nekünk, és képtelenek leszünk elfogadni az ajándékait.

Gondolj úgy a megbocsátásra, mint érzelmi nagytakarításra. Lehetővé teszi, hogy helyet teremtsünk az újnak, mindannak, amire vágyunk.

Talán most felmerül benned a kérdés: miért kellene megbocsátanunk azoknak, akik ártottak nekünk, azoknak, akik bántottak minket?

Hiszen sokszor kifejezetten jó érzés sértődötten hátat fordítani valakinek, aki helytelenül viselkedett!

A hatalom érzésével tölt el kizárni őt az életünkből … Oly kényelmes tudni, hogy ő az okozója minden bajunknak!

Ám az igazság az, hogy függetlenül attól,

milyen jóleső érzések ezek az adott pillanatban, soha nem hozzák el a hosszan tartó, valódi boldogságot.

Amíg haragot táplálunk valaki iránt,

teljes mértékben elzárjuk magunkat annak a lehetőségétől,

hogy visszanyerjük a lelki békénket, és megnyissuk magunkat a szerelemnek.

Számtalan tanulmány igazolja,

hogy a negatív gondolatok, érzések, szavak és viselkedési minták hatással vannak testi, lelki és szellemi egészségünkre, valamint sikerességünkre és önbizalmunkra.

Ha nem vagyunk hajlandóak megbocsátani, az olyan, mintha saját magunkat ütnénk egy husánggal, és a másiktól várnánk, hogy érezze a fájdalmat.

Megbocsátási képességünkre nem a másiknak van szüksége, hanem nekünk.

Ha nem vagyunk hajlandóak megbocsátani, a bűntudat, a szégyen, a hibáztatás, a sértettség és az elutasítás ellenünk forduló érzéseihez ragaszkodunk. Ilyenkor úgy véljük, nem érdemeljük meg mindazt a jót, amit a világ felajánl nekünk, és képtelenek leszünk elfogadni az ajándékait. Gondolj úgy a megbocsátásra, mint érzelmi nagytakarításra. Lehetővé teszi, hogy helyet teremtsünk az újnak, mindannak, amire vágyunk.

Ha szeretnéd, hogy megszülessen benned, és veled maradjon a szerelem, vedd sorra mindazokat, akikre haragszol, és e meditációt gyakran meghallgatva bocsáss meg nekik.

Kívánom, hogy e meditációk vezessenek el ragyogó önmagadon keresztül a beteljesült szerelemhez, a harmonikus párkapcsolathoz!

(A megbocsátás jelentőségéről, illetve a saját életemre gyakorolt hatásáról részletesen írok az Ugyan, miért kellene megbocsátanom? című blogbejegyzésemben. Ide kattintva pedig részletes leírást találsz arról, hogy a rendszeres meditációs gyakorlat milyen módon járul hozzá ahhoz, hogy teljesebb, boldogabb életet élj.)

AJÁNLÁSOK

► Kriszta CD-je számomra egyfajta oázist jelent a mindennapok kaotikusságában: amikor nagyon feszült vagyok és szorít az idő, vagy éppen fájdalmas érzések kerítenek a hatalmukba, esetleg úrrá lesz rajtam a türelmetlenség életem eddig meg nem oldott problémái kapcsán, a meditációk elvégézésével nyugalmat, békét találok.

Legfontosabb számomra a Végtelen lehetőségek és a Belső béke című meditációk, mert pontosan abban segítenek, hogy nyugalommal bízzam nehézségeim megoldását egy felsőbb erőre, ne feszüljek neki görcsösen a megoldások keresésének korlátozott racionális tudatommal. Amikor az elengedettség állapotába kerülök, meglepő természetességgel rendeződnek el körülöttem a dolgok, néha egyszerűen csak azáltal, hogy problémáimat nem látom többé tragikusnak, elfogadom a jelenlétüket, és ezzel a szenvedés is megszűnik. Vagy ténylegesen, szinte észrevétlenül megoldódik a helyzet, és úgy kell magam figyelmeztetni arra, hogy hé, ez nemrég még nagy gondot okozott, most pedig simán megoldottad! Persze gyakran kibillenek ebből az ideális állapotból, de akkor sem esem kétségbe, hiszen ismerem a visszavezető utat: meditálni újra és újra.

A CD fő témáját, a Megbocsátás meditációt különleges alkalmakra tartogatom: amikor úgy érzem, valóban akadályozom magam azzal, hogy fájdalmat, dühöt táplálok életem egy fontos jelenbeli vagy múltbeli szereplője iránt. Nagyobb érzelmi igénybevétellel, ugyanakkor hihetetlen megkönnyebbüléssel jár igazi odafigyeléssel végigcsinálni ezt a meditációt; érkezzen meg hozzám azonnal, vagy később a hatása. Varga József gitárjátéka pedig hihetetlen finomsággal, intuícióval kíséri végig a meditációkat és segíti a ráhangolódást, elmélyülést. Számomra igazi ajándék a CD, szinte észrevétlenül vált mindennapjaim részévé. Köszönöm! Domján Móni, www.tavaszpont.com

 

 

► Szia Kriszta! A múlt hétvégén elvégeztem a reiki 1-es tanfolyamot, és a héten meditációs zenéket keresgéltem, olyat, ami "nekem szól"... Tudni kell rólam, hogy eddigi próbálkozásaim a meditációval rendszerint kudarcba fulladtak, amire a magyarázat állítólag az, hogy túl pörgős, aktív vagyok, és azt ajánlották, próbáljak meg mozgás közben meditálni, de én szeretném megtanulni az ellazulás eme passzívabb formáját is. Ekkor kezdtem nézelődni a You Tube-on, ahol rátaláltam arra, amit kerestem! Ezúton köszönöm Neked! Olyan kellemes transzba kerültem, hogy 2 perc elteltével újra elvégeztem az egészet, majd a teljes lelki béke állapotában feliratkoztam az oldaladra. A barátnőmnek is "megmutattalak" tegnap és megígérte, ha lemegy Orfűre, beugrik Pécsre a könyvesboltba, elhozni a cd-t! Még egyszer köszönöm az élményt, figyelemmel fogom kísérni a munkádat! Üdv: Lilla

 

MIRŐL SZÓLNAK A MEDITÁCIÓK?

1. Bevezető (02:00)

Minden gondolatunk vagy a szeretet, vagy a félelem rezgését hordozza, és ezek megfelelőit teremti meg az életünkben.

Amikor rendszeresen meditálunk, egyre inkább megtisztítjuk a teret önmagunkban ahhoz, hogy a szeretet rezgésével olyan életet teremtsünk magunknak, amely legmerészebb álmainkat is felülmúlja.
 

2. Megbocsátás (25:00)

Gyakran épp az akadályoz meg a szerelem és a boldog párkapcsolat átélésében,

hogy még nem bocsátottunk meg korábbi partnereinknek, a szüleinknek, önmagunknak, vagy bárki másnak.

Ez a meditáció elvezet egy olyan belső szentélybe, ahol képessé válsz a megbocsátásra, és átélheted az ebből fakadó felszabadultságot.
 
 

3. Szeresd magad (05:48)

Ez a meditáció akkor lehet a segítségedre, amikor valami nem úgy sikerült, ahogy eltervezted,

és kritikus önostorozásoddal újra és újra bántod magad.
 

4. Értékes vagy (06:12)

Hallgasd meg ezt a meditációt akkor, amikor megcsappant önmagadba vetett hited, és átmenetileg úgy érzed, semmit nem érsz és senkinek sem kellesz.
 

5. Végtelen lehetőségek (06:16)

Erre a meditációra akkor lehet szükséged, amikor elárasztanak a kétségek, és úgy véled, amit te szeretnél, abból talán sohasem lesz semmi.
 

6. Belső béke (05:32)

Zaklatottságodat csillapítja ez a meditáció, amikor úgy érzed, túl sok minden nyugtalanít, túl sok kérdésre keresed – mindezidáig hiába – a választ, és szeretnél végre belső békédhez visszatalálni.

A Belső béke meditációt hallgasd végig itt: https://www.youtube.com/watch?v=QrSLznUpVn0

 

7. Összekapcsolódás (05:50)

Ez a meditáció lesz a segítségedre, amikor félsz valamitől, vagy megmérettetés előtt állsz, vagy egy fontos találkozóra készülsz, és szeretnél megnyugodni, hogy a lehető legjobb formádat hozhasd.

A cd-n hallható szöveget Sarkadi Kriszta írta és mondja el. A zenét szerezte: Varga József.

Forrás: http://igazabolszerelem.hu/vasarlas/reszletek/7_megbocsatas-meditacios_cd/

 

Forrás: http://igazabolszerelem.hu/vasarlas/kategoriak/8_meditaciok/

 

 

 

 

 

Az egyik kiteljesedésre váró célod valószínűleg neked is a boldog, harmonikus párkapcsolat, vagy legalábbis a kiegyensúlyozott, örömteli kapcsolat valakivel, aki fontos neked. Ezek a céljaink kifejezett támogatást fognak élvezni.

Ez a támogatás abban is megnyilvánul majd,

hogy észre fogod venni azokat a gondolataidat,

amelyekkel nem közelebb hívod, hanem egyre távolabbra küldöd a párkapcsolati boldogság lehetőségét.

Ha például már hosszabb ideje nem találod a párodat,

akkor annak nem az az oka, hogy az, akit keresel, nem létezik,

hanem az, hogy a hiányról szóló gondolataiddal távol tartod őt.

Honnan ismerheted fel ezeket a gondolatokat?

Onnan, hogy amikor felbukkannak az elmédben, nem jó, hanem rossz érzésekkel töltenek el.

Ezekkel például biztosan gyakran találkoztál már:

 • Én most már mindig egyedül maradok.
 • Nincs is olyan férfi/nő, aki igazán tetszene nekem.
 • Minden valamirevaló férfi/nő mellett ott van már a párja.
 • Én biztos nem kellek senkinek.
 • Ha jön is, úgyis elhagy majd, mint az előző.

Nos, milyen érzés van most benned, hogy végigolvastad őket?

 • Tudom, hogy a kedvesem már elindult felém.
 • Alig várom, hogy végre összetalálkozzam a párommal!
 • Már most is élvezem az életem minden pillanatát, és amikor mellettem lesz a kedvesem, még csodálatosabb lesz minden!
 • Nagyszerű lesz végre együtt lenni!
 • Addig is, amíg a jövendőbelim ideér, szeretem magam, és felkészülök a közös életünkre.

És ezeket olvasni milyen érzés volt? Szerintem neked is fülig ér most a szád, mint nekem, amikor írtam őket!

Tehát csípd fülön a rossz érzést kiváltó gondolatokat,

és cseréld ki őket olyanokra,

amelyek jókedvvel és bizakodással töltenek el.

Ezekkel a gondolatokkal fogod elérni, hogy betoppanjon a kedvesed.

De az ilyen típusú gondolatok fognak segíteni abban is, hogy egyre szeretetteljesebbé váljon a kapcsolatod mindazokkal, akik fontosak neked.

Kattints, és olvasd tovább a teljes szerelmi előrejelzést itt: szerelmi előrejelzés - Nők Lapja Café >>>

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

http://igazabolszerelem.hu/blog/reszletek/607_mi_var_rad_januarban_a_szerelem_es_a_parkapcsolati_boldogsag_ter/

 

 

 

KÉRJ EGY CSODÁT

Ahogy látod, elkészült, elindult, megszületett weboldalunk, a www.igazabolszerelem.hu!

Ez már önmagában egy csoda! Képzeld – utánaszámoltam – pontosan kilenc hónappal ezelőtt fogant meg a gondolat, hogy ebben a formában, ezzel a témával szeretnénk foglalkozni!

Én nagyon sokszor megnyitom az oldalt, csak azért, hogy gyönyörködjek benne – nem hiába az én "gyermekem", nekem nagyon tetszik! Remélem, te is így leszel vele!

És most pedig jöjjön, amit a szerelemben megtapasztalható csodákról szeretnék megosztani veled.

Azóta, hogy elkezdtem önmagammal ismerkedni, nagyon sokféle felismerésre jutottam. Sőt, azt is megtapasztaltam, hogy egy-egy ilyen felismerésnek több rétege létezik – ahogy egyre inkább készen állok rá, úgy tudhatok meg egyre többet ugyanazon oldalamról.

Az egyik ilyen – önmagamra vonatkozó – megállapítás felszíne az, hogy

cselekvő, megoldás orientált ember vagyok.

Szeretem kézben tartani a dolgokat, és ha valahol elakadok, gyorsan megtalálni, hogyan léphetek tovább.

Később kiderült, ez még azt is jelenti, hogy igazából csak akkor érzem biztonságban magam, ha kézben tartom a dolgokat. Ha tudom, hogy mi a következő lépés; ha tudom, hogy a szeretteim közül ki, hol van éppen, és mivel foglalkozik; ha tudom, hogy pontosan mivel töltöm a holnapi napot, stb.

Ez így első hallásra nem olyan borzasztó, ám én mégis azt kezdtem el érezni, hogy mindezzel korlátozom is magam. Kevés teret engedek az intuíciónak, a kreativitásnak, a kalandnak, a váratlan események izgalmának, a meglepetés erejének, a rácsodálkozás örömének. Így elszántam magam arra, hogy fokozatosan csökkentem a szoros ellenőrzést életem eseményei felett, és arra törekszem inkább, hogy átadjam az irányítást egy nálam hatalmasabb teremtő erőnek, ami (vagy aki) úgyis jobban tudja, hogy adott helyzetben mi lenne a helyes lépés.

Ennek eredményeképpen rendre olyan helyzetekbe kerültem, ahol a végletekig tehetetlennek éreztem magam, és nem is volt más választásom, mint átadni az irányítást. Az ilyen esetekben jött jól Chuck Spezzano: If It's Heartbreak It Can Be Healed (Az összetört szív gyógyítható) című könyvének utolsó fejezete, melyet le is fordítottam:

KÉRJ EGY CSODÁT

Minden pár - akiket valaha is ismertem - találta már magát olyan helyzetben, amely látszólag a kapcsolat végét jelentette. E nehéz szituációk oka nyilvánvalóan valamilyen félreértés, hatalmi harc, élettelenség, rossz irány választása, vagy egy tudattalan törés. Fontos tudni, hogy még az ilyen helyzetek mélyén sem vagyunk tehetetlenek, és nem maradunk vigasz nélkül.

Munkám során első kézből tapasztalhattam meg, hogy az emberek elsősorban spirituális lények, és a személyes, valamint a kollektív fejlődés eredményeképpen mindannyian felismerjük ezt. Egyáltalán nem szükséges, hogy mindent mi magunk végezzünk el, mivel – bennünk vagy rajtunk kívül – létezik egy erő, amely irányt ad utazásunknak. Talán egy bizonyos vallás hívei vagyunk, talán egyszerűen csak tudatában vagyunk mélyen spirituális és békés lényegünknek – lényünk középpontjának -, így képesek vagyunk egy magasabb hatalomra támaszkodni, hogy vezessen minket. Néha félre kell állnunk és abba kell hagynunk a harcot azért, hogy e spirituális béke kecsesen megalkothassa a maga csodáit.

Amikor nehéz, vagy megoldhatatlannak tűnő helyzetbe kerülünk, kérhetünk egy csodát.

Amikor így teszünk, meghívjuk az összes olyan segítő erőt, amelyet az univerzum nekünk tart fenn.

Semmi vesztenivalónk nincs, viszont megnyerhetünk mindent azzal, hogy magasabb erőink kezébe helyezzük a dolgokat.

Amikor hitünket a spirituális szeretet tiszta energiájába helyezzük, csakis a siker melegen átölelő ragyogását tapasztalhatjuk meg.

Megoldhatatlan konfliktusok terhe alatt sok kapcsolat meghajol és eltörik.

Így ilyen helyzetekben ne habozz segítséget kérni a minket körülvevő erőktől – a szellem vagy az univerzum tiszta szeretetétől.

Ha egyelőre nem tartozik mindennapi szokásaid közé az, hogy csodáért folyamodsz, talán érdemes kipróbálnod, és adnod ennek a lehetőségnek egy esélyt. Semmit nem veszíthetsz, viszont mindent elnyerhetsz.

Amikor abbahagyod az ítélkezést, és inkább a szeretetet vagy a megbocsátást választod; amikor a hitedet és a bizalmadat arra használod, hogy végre megpillantsd az igazságot; amikor figyelmen kívül hagyod a bizonyítékokat, amelyeket a valóság illúziója kínál neked, akkor nyitottá válsz a befogadásra, és lehetővé teszed egy csoda megtörténtét. Tiéd lehet egy csoda pusztán azáltal, hogy kérsz egyet.

Mondd hát el magadnak: Csodákat kérő képességemet most elkezdem megismerni, hogy elkezdhessem megváltoztatni életem megoldhatatlannak tűnő helyzeteit.

Akár kezdd minden napodat ezzel: válaszd ki a legkínzóbb problémát, amivel éppen most szembesülsz (vagy a környezetedben valaki),

és szíved legmélyéről kérj egy csodát!

Kíváncsian várom a tapasztalataidat, akár gyakorlott „csodakérő” vagy, akár ennek az írásnak a hatására kezdtél bele. Írd meg a hozzászólások között!

Az elmúlt hetekben sokszor kértem csodát egy bizonyos helyzetre, ami a kedvesemmel kialakult - és a csoda megérkezett! De ezt inkább majd személyesen mesélem el, ha valamelyik csoportomban találkozunk …

Jut eszembe! Találkozhatunk előbb is! Holnap, a Pozitív Gondolkodók Napján, ahol arról beszélgetünk, mi a nők és mi a férfiak felelőssége a párkapcsolati kommunikációban; illetve mi az az érzelmi kockázatvállalás, és miért van rá egyáltalán szükség; valamint hogyan vezet mindez az örömteli, boldog párkapcsolathoz.

Gyere el, és töltődjünk fel együtt a sok hasonlóan gondolkodó ember, és a remekbe szabott előadások energiájában!

A részletekért kattints ide: Pozitív Gondolkodók Napja – az örömteli emberi kapcsolatokért.

Forrás: http://igazabolszerelem.hu/blog/reszletek/15_kerj_egy_csodat/

 

 

 

Bölcsen cselekszel, ha imádod a nőt

Amikor Arjuna Ardagh írását először elolvastam, mélyen meghatódtam, és azonnal tudtam, hogy ezt egyszer lefordítom, hogy hozzád is eljusson. Egy őszinte írás egy férfi tollából, amely egyszerre szól a férfiakhoz és a nőkhöz. Mindketten jobban érthetjük önmagunkat és a másikat általa.

Íme:

„Néhány napja, miután egy különösen csodálatos estét töltöttem a feleségemmel, Chamelivel, az alábbiakat írtam a Facebook oldalamra, mielőtt ágyba bújtam:

Életem során számtalan kiváló mesterrel találkoztam. Bőven volt tanításaikban részem. Ám egyikük, egy pillanatra sem közelíti meg az asszonyt, aki most az ágyamban alszik. A házasságom lett a gurum, a megváltásom, a múzsám, az ajtó, melyen át beragyog az isteni fény.

Amikor másnap felkeltem, sok kedves hozzászólást találtam az oldalon, ahogy máskor is. Az egyik férfi elég bátor volt ahhoz, hogy sebezhetőségét is vállalva így fogalmazzon: Köszönöm Arjuna, hogy ezt leírtad. Most rajtam áll a döntés, hogy irigykedjek rád, amiért neked van, ami nekem nincs, vagy válasszam inkább azt, hogy „én is ezt akarom” – hiszen megmutattad, hogy lehetséges.

Nagyon megérintett ez a néhány szó.

A következő napokban több hasonló üzenetet kaptam őszinte, sebezhető, ritka és bátor férfiaktól. Különböző módon, de mindannyian ugyanazt kérdezték:

Olvastam, amit a Facebook-ra írtál. Én is el akarok jutni ide. Kérlek, mutasd meg, hogyan.

Így aztán nekifogtam, és most itt van. Egy rövid összefoglaló arról, hogyan imádjuk a nőt, és miért ez a legbölcsebb dolog, amit egy férfi tehet. Először is bánjunk el néhány nagyon is érthető kifogással, amelyek talán most felmerülnek benned. Én is ismerem mindegyiket. ….

….

Minden nő szívének mélyén az isteni nőiség rejlik.

Ott van minden, ami csodálatos, ami kedves, ami inspiráló – minden nőben, mindig, mindenhol.

Az összes nő szívének a közepén a bölcsesség, az inspiráció, a szexuális kívánatosság, a simogató, gyógyító szeretet esszenciáját találod. Az esszenciáját mindennek.

Ám mindezt – jó okkal – koncentrikusan elhelyezkedő falak védik.

Ahhoz, hogy a falakon egyre beljebb juss,

fokozatosan növelned kell az odaadásodat, és amint ez megtörténik, áldásban részesülsz.

Ez nem olyasmi, amit szóbeli megállapodások révén elintézhetsz egy nővel.

Ő nincs is tudatában annak, hogyan nyissa ki ezeket a belső kapukat.

Az imádatban kifejeződő láthatatlan varázslat tárja szélesre őket.

Ha a legkülső falon kívül állsz, pusztán azzal találkozol, amivel a többi szerencsétlen férfi: pornográfiával. Percenként egy bizonyos összegért, megpillanthatod a mellét, talán más testrészeit is, és kielégítheted magad, miközben szíved mélyén szerelemre vágysz.

Belépve az első kapun, már részesülhetsz valami másban.

Amikor rád néz majd, különös csillogást veszel észre a nő szemében. Szemérmesen válaszol a kérdéseidre. Finoman érezteti veled, hogy van itt még sokkal több is, ami rád vár.

Ha megajándékozod őt az

 • elköteleződéseddel,
 • a figyelmeddel,
 • és az imádat apró csíráival,

átléphetsz a következő kapun, és ő megnyitja neked a szívét.

Megosztja veled a bizonytalanságait, sebzettségét, és legmélyebb vágyait. Sok férfi visszalép ezen a ponton, mert felismerik, hogy az ár, amit fizetniük kell azért, hogy még mélyebbre menjenek, túl magas ahhoz képest, amit hajlandóak megfizetni. Elkezdik megérezni a felelősség súlyát.

Ám azok, akik vállalják, hogy átlépnek a következő kapun is, ajándékba kapják a nő

 • hűségét;
 • hajlandóságát arra, hogy kitartson mellettük, bármi is történik;
 • hajlandóságát arra, hogy felnevelje a gyerekeiket;
 • figyelmét a beszélgetésekben; és ha igazán szerencsések, talán még azt is, hogy néha összeszedje utánuk a piszkos zoknikat.

És ez így folytatódik. Talán most már érted a lényegét.

A középponttól számított második fal környékén a nő leereszti személyiségének fátylait, és megmutatja neked, hogy emberi lényként egyben átjáró is egy sokkal hatalmasabb világba.

Megmutatja neked a haragot, amely nem az övé, hanem minden asszonyé. Felfedi előtted a türelmet, amely szintén egyetemes.

Beavat bölcsességébe. Ezen a ponton megtapasztalhatod a női archetípusokat, melyek istenként és istennőként, minden hagyományban megjelennek.

Majd pedig a középpontban, a legbelső szentélyben odaadásod minden szintjén egyszerre csak elárasztanak az ajándékok.

Felfedezed a nőiség esszenciáját, és egy nem feltétlenül romantikus, mégis megszentelt módon

felismered, hogy bármelyik nővel eljuthattál volna ide, ha hajlandó lettél volna a beavatás minden lépcsőjét végigjárni.

Minden nőben ott van a többi, és az összes nőben ott van mindegyik.

Amikor teljes szívedből szeretsz egy nőt, és lényének esszenciájával kapcsolódsz, az egyetemes női isteni tűzzel találkozol. Ez tesz gyönyörűvé minden nőt, akit a történelemből ismerünk. Ez a ragyogás árad Mona Lisából, Dante Beatricéjéből, és igen, Penelope Cruzból és Heidi Klumból is. Felfedezed azt az összetevőt, amely minden férfit arra késztet, hogy beleszeressen egy nőbe.

Amikor megtanulod, hogyan figyelj oda erre a női esszenciára, leborulsz a földre, könnyek csorognak az arcodon és azon csodálkozol, hogyan történhetett, hogy akár csak egy pillanatig is azt hitted, hogy mindez automatikusan jár neked.

Szóval, kedves barátom, érted, amit mondok? Ha sikerült felfognod, akkor talán most felmerül benned a kérdés:

De hogyan jutok el onnan, ahol most vagyok, oda, amiről te írsz?

Ennek sokféle módja van, de megosztok veled két dolgot, amelyek mentén elindulhatsz.

Először is tedd, amit én, és – bármilyen furcsán hangzik is - az otthonodban készíts egy oltárt az isteni nőiségnek. Csak női szimbólumokat helyezz el rajta. Én kitettem az alábbi képet: Dante Gabriel Rossetti: Angyali üdvözlet. Keress rá az interneten, és érteni fogod, miért. Kitettem Quan Yin szobrát. Ott van egy yoni alakú kő, és Georgia O’Keeffe egy festménye.

Rendezd be az oltárodat csupa olyasmivel, ami a nőiségre emlékeztet,

és minden nap tölts el előtte pár percet azzal, hogy kifejezed a hódolatodat. Igen, minden nap, a hódolatodat. Az imádatodat, a csodálatodat, az odaadásodat. Szórd tele rózsaszirmokkal. Olvass fel verseket. Ajánlj fel mindent, és kérd meg őt, hogy fedje fel előtted legbelső lényegét.

Meglásd, mindez csodákat művel: akár egyedül vagy, és arra vársz, hogy találkozz végre az igazival; akár kapcsolatban vagy és szeretnél mélyebben kapcsolódni az asszonyoddal.

A másik lépés, amit megtehetsz az, ha kialakítod azt a szokást, hogy az asszonyodnak – vagy bármely nőnek – naponta tízszer elmondasz valamit, amit csodálsz benne. Például: Imádom, ahogy nevetsz. Tetszik a samponod illata. Gyönyörű színe van a szemednek. Természetesen a megfelelő helyen mondd a megfelelő dolgot. A kedvesednek egészen merész kijelentéseket is tehetsz, de mindenki mással meg kell húznod a határokat. Kommunikációdat az határozza meg, hogy melyik kapunál találod magad. Ha például az élelmiszerbolt pénztárosának azt mondod, hogy milyen szépen gömbölyödik a keble, az inkább minősül zaklatásnak, mint őszinte elismerésnek.”

(Forrás: www.arjunaardagh.wordpress.com.)

Nos, mit érzel most? Hogyan hatott rád az írás? Milyen üzenetet hordoz számodra a nőkről? És a férfiakról? Éltél már át ilyet – fordult feléd már férfi ekkora odaadással? És a férfiakat is kérdezem: egyetértesz a leírtakkal? Van olyan nő az életedben, akinek sikerült legbelső lényegével kapcsolatba kerülnöd? Mit kellett ehhez megtenned vagy elengedned?

Átadom a szót neked …

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Forrás és a teljes cikk:  http://igazabolszerelem.hu/blog/reszletek/30_bolcsen_cselekszel_ha_imadod_a_not/

 

 

Sokszor írtam már arról, milyen lépéseket érdemes megtenned annak érdekében,

hogy magadhoz vonzd ideális társadat.

Aztán persze az általam leírtakon kívül is számtalan ötletből válogathatsz: talán új tevékenységekbe fogsz, regisztrálsz néhány társkereső oldalon, elkezdesz sportolni, vagy új ruhákat vásárolsz, hogy még jobban nézz ki, és szólsz a barátaidnak, hogy szívesen megismerkednél néhány új emberrel.

Arról azonban még nem esett szó,

hogy mivel érdemes felhagynod ahhoz, hogy megérkezzen az életedbe a megfelelő partner.

Lehet, hogy már sikeresen leszoktál néhány károsnak nevezett dologról, mint például a dohányzásról, vagy a túlzott evésről.

Most azonban a hozzáállásról, a hiedelmekről és az érzésekről lesz szó.

Ha ugyanis ezen területek valamelyikén képes vagy felhagyni valamely régi szokásoddal,

máris sokkal közelebb kerülsz ahhoz, hogy összetalálkozz ideális társaddal.

Összegyűjtöttem számodra néhány olyan dolgot, amelyeket érdemes megfontolnod,

ha szeretnéd, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

1. Hagyj fel a másik nem iránt érzett haragoddal.

Az eddigi párkapcsolataiban átéltek hatására talán észrevétlenül alakult ki benned az az általános harag, amit most már minden férfi vagy minden nő iránt érzel. Talán úgy véled, csalódottságod és dühöd nem tűnik fel senkinek, mert jól elrejtetted magadban. Ám a helyzet az, hogy mindez jól érzékelhető. Valószínűleg a másik sem tudná megfogalmazni, hogy miért nem akar közelebbi ismeretségbe kerülni veled – egyszerűen csak nem akar. Szóval csípd fülön azokat a gondolataidat, amelyek így kezdődnek: A férfiak mindig …., Minden nő … , és ereszd szélnek őket. Engedd meg, hogy a férfiak és a nők felfedjék előtted valódi, pillanatnyi énjüket – így sokkal nagyobb esélyed lesz arra, hogy megleld az igazit.

2. Zárd le múltbéli kapcsolataidat.

Ha úgy próbálsz meg randevúzni, hogy egy még befejezetlen kapcsolatot cipelsz magaddal, a másik érezni fogja, hogy nem vagy teljesen elérhető; hogy még neked is kétségeid vannak arra vonatkozóan, hogyan tovább. Ha abban reménykedsz, hogy valamely régi partnered visszatér, ezt mások is megérzik.

Ideális társad viszont nyilvánvalóan egy olyan partnerre vágyik, aki teljes egészében elérhető.

Nehéz lesz bárki számára is vonzóvá válnod,

amíg nem állsz teljesen készen.

3. Hagyd abba a tökéletességre való törekvést.

Mindaddig egyedül maradsz,

amíg úgy véled, a testednek, a pénztárcádnak, vagy az érzelmeidnek

tökéletes formába kell kerülnie ahhoz, hogy szerethető légy.

A tökéletesség állapota ritkán érhető el, hiszen eredendően tökéletlenek vagyunk.

Viszont van néhány szerencsés ember odakint, akiknek így vagy tökéletes, és hamvas, és üde, és vonzó, ahogy vagy.

4. Többé ne védd magad a sérülésektől.(Így nehéz lesz hozzád férni …)

Tudtad, hogy sokszor tudattalanul is sorozatos teszteknek vetjük alá lehetséges partnereinket, hogy kiderítsük:

biztosan nem fognak azon a módon megbántani, ahogy mások tették velünk a múltban?

Ám ez sajnos nem működik: a másik ugyanis – ha nincs is tudatában, de lelke mélyén – tisztában van vele, hogy próbára teszik, ezért vagy színlelni fog, vagy szándékosan elbukik a vizsgán.

Ehelyett egyrészt fogadd el, hogy a szerelemre is akkor vagy nyitott, ha nem vonod be páncélzattal a szívedet, és vállalod a sebezhetőséget.

Másrészt tiszteld magad eléggé ahhoz,

hogy mások is tiszteljenek, és határozottan, világosan húzd meg a határaidat.

5. Hagyd abba az ideális társ utáni kutatást.

Amikor a következő párkapcsolatodat „keresed”, az olyan, mint megtalálni egy tűt a szénakazalban. Bár, ha hirdetésekre válaszolsz, és társkereső oldalakon regisztrálsz, az hozhat némi sikert, és mindenképpen alkalmas arra, hogy nagy gyakorlatra tegyél szert a randevúzásban, mégis,

az emberek jó része ma is „véletlenül” találkozik a szerelmével – akkor, amikor készen áll rá.

Erre a legnagyobb esélyt azzal adod mindkettőtöknek, ha nem keresed, nem vársz rá, hanem már most csodálatos életet teremtesz magadnak.

6. Hagyd abba az arról való beszélgetést, mennyire nehéz megfelelő partnert találni, és milyen kevés azoknak a száma, akikből választani lehet.

Akik egyedül vannak, gyakran így panaszkodnak:
- Már nincsenek is jó pasik, vagy szép nők, akik függetlenek lennének!
- Ott, ahol én lakom, egyáltalán nincsenek egyedülálló férfiak vagy nők!
Nos, nyilván tisztában vagy már a törvényszerűséggel: azt látod, amiben hiszel.

Ugyanis egyáltalán nem arról van szó, hogy milyen férfiak és nők találhatók a környezetedben, illetve, hogy maradt-e néhány igazán jó pasi, és gyönyörű nő.

Egyáltalán nincs szükséged arra, hogy sok ilyen, meg olyan férfi vagy nő vegyen körül.

Amire szükséged van, és amire szíved mélyéről vágysz, az egy bizonyos ideális társ. Ő pedig már készen áll, és csak arra vár, hogy végre megváltoztasd a látásmódodat, és képes légy észrevenni őt.

Mindezek megvalósításában lehet segítségedre egy olyan módszer,

amelyben kikapcsolod hétköznapi gondolkodásodat, és a lelkeddel, a belső bölcsességeddel összefonódva veszed fel a kapcsolatot leendő ideális társaddal. Az Égi randevú című meditációs estről így írnak a résztvevők:

„Az egyik legszebb ajándék, amit a meditációban ideális társamtól kaptam, egy gondolat volt, amelyben megnyugtatott, hogy szereti és tiszteli minden eddigi kapcsolatomat más férfiakkal, és hálás értük, hiszen általuk fejlődhettem azzá, ami most vagyok.

Általuk tanultam meg úgy szeretni, ahogyan most szeretek.

Majd megkérdezte, hogy készen állok-e életünk legszebb és legnagyobb kalandjára? A válaszom igen volt ...

S miután egy gyönyörű, szív alakú mágnes dobog a mellkasomban, ami precíz radarként segít rátalálni a páromra a nyitott szemmel élt valóságban, az agyalással is felhagyhatok: a szívem ugyanis odavezet hozzá. Az elmém pedig jó szolgálatot tesz, hogy eligazodjak a közlekedésben ... (Sz. Ági)”

„Telepatikus úton kommunikálva jövendőbeli társunkkal nemcsak vele teremtettünk kapcsolatot s jöttünk rá, hogy sosem vagyunk egyedül, ha nem akarjuk magunkat a magányban elveszettnek érezni; hanem a bennünk lévő, vele kapcsolatos bizonyosság megvalósító erejét is engedtük végre teljes gőzzel működni, hatni. (Szabó Gabriella)”

Gyere hát el az Égi randevú című meditációs estre, és kezdd el magadhoz vonzani a párodat! E meditáció után többé nem kell azon gondolkoznod, vajon mit kell még tenned (vagy mit kell még elengedned) ahhoz, hogy végre rád találjon a szerelem – elég, ha belső hangod finom iránymutatásait követed.

Addig pedig írd meg a hozzászólások között: Mire emlékszel, neked miről kellett leszoknod ahhoz, hogy megérkezzen hozzád a partnered? Utólag hogy érzed: megérte? Ha végignézed a fenti, hatos listát, melyik az a pont, amelyik a leginkább elgondolkoztat? Mit gondolsz, melyik – a boldog, harmonikus párkapcsolatra vonatkozóan „ártalmas” – szokásodtól lenne most érdemes megválnod?

Átadom a szót neked …

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

P.S. Ha van kedved, olvass bele, miről írtam egy évvel ezelőtt: Zarándoklat a szerelem megszenteléséért. (Arról szól, miképpen lesz egy kirándulásból zarándoklat, és hogyan kapcsolódik mindez a szerelemhez …)

Forrás: http://igazabolszerelem.hu/blog/reszletek/63_ha_szerelemre_vagysz_hagyj_fel_nehany_regi_szokassal/

 

 

 

 

Így teremts boldog párkapcsolatot

A kedvenc padomon ültem éppen a napsütésben, amikor a szomszédos padra letelepedett egy idős férfi. Néhány percig szemlélte a tó, a fű, a virágok, a járókelők, az épületek, a gyerekek látványát, majd elővett egy rajztömböt, színes krétákat, és gyors mozdulatokkal rajzolni és színezni kezdett. Lopva, mégis csodálattal bámultam, ahogy pillanatok alatt megelevenedett az ujjai alatt a papír, és minden, amit a valóságban láttam, élethűen megjelent a képen.

Aztán egy fiatal fiú terelte el a figyelmemet: kényelmesen sétálva érkezett, az egyik kezében a telefonját tartotta a füléhez, a másikban egy szál vörös rózsát lóbált. Ő a másik oldalamon lévő padra ült le, így már jól hallottam, amint megbeszéli a randevú részleteit:
- Inkább te gyere ide, itt várlak a padon!

Érdeklődve néztem körül, kíváncsi voltam, kitalálom-e, ki érkezik meg a fiú szíve hölgyeként. Hamarosan meg is láttam két lányt: egy alacsonyabb, hosszú, fekete hajút, és egy magasabb, szőke, rövid hajút. Arra gondoltam, talán a „kisebb” lány lesz az, mivel a fiú sem volt sem testes, sem magas. Ám tévedtem: közeledtükre a fiú felállt, és a rózsát a magas, szőke lánynak nyújtotta:
- Ezt neked hoztam.
- Hülye vagy?! – volt a válasz – Mit kezdjek most ezzel a rózsával? Még egy csomó helyre megyünk, azt akarod, hogy végig cipeljem?!
- Jó, akkor máskor nem hozok – lehelte csalódottan a fiú, miközben mindhárman továbbindultak.

Ahogy a rajzolót figyelve a csodálattól, úgy e jelenetet átélve most a döbbenettől esett le az állam – hogy lehet ilyen durván visszautasítani egy ennyire kedves gesztust?

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ez csak egy kiragadott pillanat kettőjük közös életének folyamatából,

és sok előzménye lehetett ennek, ami esetleg megmagyarázhatja a lány viselkedését.

Mégis, azon kezdtem el gondolkodni, vajon nem viselkedünk-e néha mindannyian így?

Vajon képesek vagyunk-e észrevenni az örömet és a kedvességet abban, ahogy mások hozzánk fordulnak?

Vagy annyira tele van a fejünk az elvárásainkkal,

hogy inkább rágódunk azok nem teljesültén,

mint hogy észrevegyük a körülöttünk megszülető apró csodákat?

Nyilván te is sokszor kijelentetted már, hogy a kedveseddel való kapcsolatodban

boldogságra, békére, és harmóniára vágysz, és nem akarsz több drámát, veszekedést, csalódottságot.

Észrevetted, hogy (szabotálva a saját vágyaidat) hányszor választod

mégis a drámát előidéző gondolatokat olyankor, amikor épp ilyen könnyedén érezhetnéd magad boldognak is? Hajlamosak vagyunk ugyanis kényelmetlenül érezni magunkat, amikor a dolgok jól sikerülnek, és az életünk könnyedén áramlik …

Nézzünk egy példát. Gondolkodhatnál azon, milyen csodálatos délutánt töltöttél el annak a frissen megismert férfinak/nőnek a társaságában a múlt hétvégén.

Milyen finom volt az ebéd, és milyen jót beszélgettetek közben!

Ám belső szabotőröd úgy dönt, hogy e helyett inkább újra és újra arra összpontosít, hogy az illető nem telefonált, és soha többé nem hallottál felőle.

Vajon ettől az együtt töltött idő nem volt ugyanolyan élvezetes és szórakoztató? DE IGEN!

Neked azonban szabadságodban áll félrelökni az örömteli pillanatokban való lubickolást, és azon elmélkedni, mennyi minden van, ami megzavarhatja a boldogságodat …Vagy tegyük fel, hogy együtt autózol a pároddal valahová, így van egy kis időtök kettesben.

Ez alatt választhatnál olyan gondolatokat,

amelyek arról szólnak, mennyire szép helyen jártok épp;

milyen szerencsés vagy, hogy pont ő a társad; mennyi kalandot éltetek már át együtt; milyen sok lehetőség áll még előttetek közös életetekben.

Közben megsimogathatnád a kedvesed arcát, megérinthetnéd a kezét,

elmondhatnád neki, mennyire szereted.

Ehelyett az elménk hajlamos egy egészen más irányba terelni minket, valahogy így:

Nos, lássuk. Nézzük végig szép sorban,

mi az, amit az én párom nem úgy csinál, ahogy én szeretném?

Mi az, ami még nem működik tökéletesen a kapcsolatunkban?

Mi az, amit még nem teremtettünk meg?

Mi az, amit még nem kaptam meg tőle? Miért volt olyan pocsék a tegnap, és olyan rettenetes a múlt hét? Miért nem tud végre úgy viselkedni, ahogy szerintem kellene?

Persze, most kicsit eltúloztam, ám a helyzet az, hogy néha épp ennyire túlzásokba esünk.

Személyiségünk egy része mindig a negatívumokat fogja szemmel tartani,

épp azért, hogy a vágyott harmóniát és békét egyre távolabb tudja tőlünk.

Ám emlékezz: saját magadat csak TE tudod boldoggá tenni, és ennek a módja az, hogy elhatározod:

olyan dolgokra összpontosítod a figyelmedet, amelyek örömöt okoznak neked.

Az öröm és a boldogság már most is ott toporog párkapcsolatod küszöbén. Csak rajtad múlik, hogy ajtót nyitsz-e nekik, vagy még a lakatot is ráteszed, hogy örökre kint maradjanak. Nézz körbe, és mint egy profi detektív, kutass fel minden apró részletet, amely bebizonyítja neked, hogy már ma minden okod megvan a boldogságra!

Néhány ötlet arra vonatkozóan, hogyan csináld:

 • Válj tudatosabbá a párkapcsolatodat illetően.

Kezdd el megfigyelni, milyen gondolataid vannak kettőtökre vonatkozóan,

és hogy ezek azt a valóságot tükrözik-e, amit megteremteni szeretnél.

Vajon pozitív, támogató, és szeretetteli módon viszonyulsz a kedvesedhez?

 • Kezdj el egy listát írni arról, hogy mi az, amit szeretsz és nagyra becsülsz a társadban. Ha van kedved, mondd is el neki ezeket, és figyeld a hatást!
 • Amikor kritizálod őt valamiért, tedd fel magadnak a kérdést:

      Az, amit a másikban bírálok, hogyan vonatkozik rám is?

 • Vállald fel sebezhetőségedet, és kérdezd meg a párodat:

      Hogyan szerethetlek olyan módon, hogy az neked ténylegesen örömet okozzon?

     Kérlek, mondd el nekem, hogyan lehetnék ügyesebb abban, hogy kifejezzem az irántad érzett szeretetemet!

 • Gyere el az október 10-én (pontosan 10 nap múlva) induló, Vissza-Hozzánk című találkozó-sorozatra, és egy támogató, szeretetteli csapat részeként változtasd örömmel, boldogsággal és könnyedséggel telivé a párkapcsolatodat!

Összesen 30 órát töltünk együtt, és ez alatt részletesen körbejárjuk az összes fent említett témát, az új szokásokat alaposan begyakoroljuk, és mindennapi életed részévé tesszük. Így mindössze 10 hét alatt pont olyanná alakíthatod a pároddal való kapcsolatodat, amilyenné szeretnéd!

Addig pedig írd meg a hozzászólások között: A te párkapcsolatodnak milyen kríziseket és hullámvölgyeket sikerült már túlélnie? Mi segített ilyenkor? Mit figyeltél meg: mi az, ami közelebb visz, és mi az, ami eltávolít egymástól? És mi az, amit a hétköznapok színesítésére kitaláltatok?

Átadom a szót neked …

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Forrás: http://igazabolszerelem.hu/blog/reszletek/73_igy_teremts_boldog_parkapcsolatot/

 

 

 

A szerelem egy csoda, egy ajándék. Az ajándékot kapjuk.

Az ajándék csak akkor ér valamit, ha valóban tudjuk értékelni, ha önmagáért fogadjuk el, olyannak, amilyen.

A párkapcsolatban szükség van egymásra, de magunknak is magunkra. Szabadságra, de ugyanakor odaadásra. Odafigyelésre, de elvonulásra. Tiszteletre, de nem önfeláldozásra.
A hétköznapok okoznak nehézséget, a munka, a fáradtság, a pénzhiány, a ritkább találkozás. A türelem formál.

A kedvesség és a megértés továbblendít. A párom próbálja a karrierje és köztem megtalálni a helyes egyensúlyt. Nekem ezt kell megtanulni kezelni.

Amiért megéri, hogy odabújhatunk egymáshoz és csak mi létezünk. Elvonulunk a szürkeségből és magunkkal töltjük meg a teret. Tudni kell lemondani is ahhoz, hogy működjön.

Amikor minden természetes, de mégis tenned is kell érte. Bonyolult és mégis egyszerű. Ezért értehetelen az, amikor a boldogság megtalál, csak úgy, mert jönni akar. Szeretettel, Cs. Kata Forrás: http://igazabolszerelem.hu/blog/reszletek/73_igy_teremts_boldog_parkapcsolatot/

 

 

 

 

Bölcsen cselekszel, ha imádod a nőt

Amikor Arjuna Ardagh írását először elolvastam, mélyen meghatódtam, és azonnal tudtam, hogy ezt egyszer lefordítom, hogy hozzád is eljusson. Egy őszinte írás egy férfi tollából, amely egyszerre szól a férfiakhoz és a nőkhöz. Mindketten jobban érthetjük önmagunkat és a másikat általa.

Íme:

„Néhány napja, miután egy különösen csodálatos estét töltöttem a feleségemmel, Chamelivel, az alábbiakat írtam a Facebook oldalamra, mielőtt ágyba bújtam:

Életem során számtalan kiváló mesterrel találkoztam. Bőven volt tanításaikban részem. Ám egyikük, egy pillanatra sem közelíti meg az asszonyt, aki most az ágyamban alszik. A házasságom lett a gurum, a megváltásom, a múzsám, az ajtó, melyen át beragyog az isteni fény.

Amikor másnap felkeltem, sok kedves hozzászólást találtam az oldalon, ahogy máskor is. Az egyik férfi elég bátor volt ahhoz, hogy sebezhetőségét is vállalva így fogalmazzon: Köszönöm Arjuna, hogy ezt leírtad. Most rajtam áll a döntés, hogy irigykedjek rád, amiért neked van, ami nekem nincs, vagy válasszam inkább azt, hogy „én is ezt akarom” – hiszen megmutattad, hogy lehetséges.

Nagyon megérintett ez a néhány szó.

A következő napokban több hasonló üzenetet kaptam őszinte, sebezhető, ritka és bátor férfiaktól. Különböző módon, de mindannyian ugyanazt kérdezték:

Olvastam, amit a Facebook-ra írtál. Én is el akarok jutni ide. Kérlek, mutasd meg, hogyan.

Így aztán nekifogtam, és most itt van. Egy rövid összefoglaló arról, hogyan imádjuk a nőt, és miért ez a legbölcsebb dolog, amit egy férfi tehet. Először is bánjunk el néhány nagyon is érthető kifogással, amelyek talán most felmerülnek benned. Én is ismerem mindegyiket. ….

….

Minden nő szívének mélyén az isteni nőiség rejlik.

Ott van minden, ami csodálatos, ami kedves, ami inspiráló – minden nőben, mindig, mindenhol.

Az összes nő szívének a közepén a bölcsesség, az inspiráció, a szexuális kívánatosság, a simogató, gyógyító szeretet esszenciáját találod. Az esszenciáját mindennek.

Ám mindezt – jó okkal – koncentrikusan elhelyezkedő falak védik.

Ahhoz, hogy a falakon egyre beljebb juss,

fokozatosan növelned kell az odaadásodat, és amint ez megtörténik, áldásban részesülsz.

Ez nem olyasmi, amit szóbeli megállapodások révén elintézhetsz egy nővel.

Ő nincs is tudatában annak, hogyan nyissa ki ezeket a belső kapukat.

Az imádatban kifejeződő láthatatlan varázslat tárja szélesre őket.

Ha a legkülső falon kívül állsz, pusztán azzal találkozol, amivel a többi szerencsétlen férfi: pornográfiával. Percenként egy bizonyos összegért, megpillanthatod a mellét, talán más testrészeit is, és kielégítheted magad, miközben szíved mélyén szerelemre vágysz.

Belépve az első kapun, már részesülhetsz valami másban.

Amikor rád néz majd, különös csillogást veszel észre a nő szemében. Szemérmesen válaszol a kérdéseidre. Finoman érezteti veled, hogy van itt még sokkal több is, ami rád vár.

Ha megajándékozod őt az

 • elköteleződéseddel,
 • a figyelmeddel,
 • és az imádat apró csíráival,

átléphetsz a következő kapun, és ő megnyitja neked a szívét.

Megosztja veled a bizonytalanságait, sebzettségét, és legmélyebb vágyait. Sok férfi visszalép ezen a ponton, mert felismerik, hogy az ár, amit fizetniük kell azért, hogy még mélyebbre menjenek, túl magas ahhoz képest, amit hajlandóak megfizetni. Elkezdik megérezni a felelősség súlyát.

Ám azok, akik vállalják, hogy átlépnek a következő kapun is, ajándékba kapják a nő

 • hűségét;
 • hajlandóságát arra, hogy kitartson mellettük, bármi is történik;
 • hajlandóságát arra, hogy felnevelje a gyerekeiket;
 • figyelmét a beszélgetésekben; és ha igazán szerencsések, talán még azt is, hogy néha összeszedje utánuk a piszkos zoknikat.

És ez így folytatódik. Talán most már érted a lényegét.

A középponttól számított második fal környékén a nő leereszti személyiségének fátylait, és megmutatja neked, hogy emberi lényként egyben átjáró is egy sokkal hatalmasabb világba.

Megmutatja neked a haragot, amely nem az övé, hanem minden asszonyé. Felfedi előtted a türelmet, amely szintén egyetemes.

Beavat bölcsességébe. Ezen a ponton megtapasztalhatod a női archetípusokat, melyek istenként és istennőként, minden hagyományban megjelennek.

Majd pedig a középpontban, a legbelső szentélyben odaadásod minden szintjén egyszerre csak elárasztanak az ajándékok.

Felfedezed a nőiség esszenciáját, és egy nem feltétlenül romantikus, mégis megszentelt módon

felismered, hogy bármelyik nővel eljuthattál volna ide, ha hajlandó lettél volna a beavatás minden lépcsőjét végigjárni.

Minden nőben ott van a többi, és az összes nőben ott van mindegyik.

Amikor teljes szívedből szeretsz egy nőt, és lényének esszenciájával kapcsolódsz, az egyetemes női isteni tűzzel találkozol. Ez tesz gyönyörűvé minden nőt, akit a történelemből ismerünk. Ez a ragyogás árad Mona Lisából, Dante Beatricéjéből, és igen, Penelope Cruzból és Heidi Klumból is. Felfedezed azt az összetevőt, amely minden férfit arra késztet, hogy beleszeressen egy nőbe.

Amikor megtanulod, hogyan figyelj oda erre a női esszenciára, leborulsz a földre, könnyek csorognak az arcodon és azon csodálkozol, hogyan történhetett, hogy akár csak egy pillanatig is azt hitted, hogy mindez automatikusan jár neked.

Szóval, kedves barátom, érted, amit mondok? Ha sikerült felfognod, akkor talán most felmerül benned a kérdés:

De hogyan jutok el onnan, ahol most vagyok, oda, amiről te írsz?

Ennek sokféle módja van, de megosztok veled két dolgot, amelyek mentén elindulhatsz.

Először is tedd, amit én, és – bármilyen furcsán hangzik is - az otthonodban készíts egy oltárt az isteni nőiségnek. Csak női szimbólumokat helyezz el rajta. Én kitettem az alábbi képet: Dante Gabriel Rossetti: Angyali üdvözlet. Keress rá az interneten, és érteni fogod, miért. Kitettem Quan Yin szobrát. Ott van egy yoni alakú kő, és Georgia O’Keeffe egy festménye.

Rendezd be az oltárodat csupa olyasmivel, ami a nőiségre emlékeztet,

és minden nap tölts el előtte pár percet azzal, hogy kifejezed a hódolatodat. Igen, minden nap, a hódolatodat. Az imádatodat, a csodálatodat, az odaadásodat. Szórd tele rózsaszirmokkal. Olvass fel verseket. Ajánlj fel mindent, és kérd meg őt, hogy fedje fel előtted legbelső lényegét.

Meglásd, mindez csodákat művel: akár egyedül vagy, és arra vársz, hogy találkozz végre az igazival; akár kapcsolatban vagy és szeretnél mélyebben kapcsolódni az asszonyoddal.

A másik lépés, amit megtehetsz az, ha kialakítod azt a szokást, hogy az asszonyodnak – vagy bármely nőnek – naponta tízszer elmondasz valamit, amit csodálsz benne. Például: Imádom, ahogy nevetsz. Tetszik a samponod illata. Gyönyörű színe van a szemednek. Természetesen a megfelelő helyen mondd a megfelelő dolgot. A kedvesednek egészen merész kijelentéseket is tehetsz, de mindenki mással meg kell húznod a határokat. Kommunikációdat az határozza meg, hogy melyik kapunál találod magad. Ha például az élelmiszerbolt pénztárosának azt mondod, hogy milyen szépen gömbölyödik a keble, az inkább minősül zaklatásnak, mint őszinte elismerésnek.”

(Forrás: www.arjunaardagh.wordpress.com.)

Nos, mit érzel most? Hogyan hatott rád az írás? Milyen üzenetet hordoz számodra a nőkről? És a férfiakról? Éltél már át ilyet – fordult feléd már férfi ekkora odaadással? És a férfiakat is kérdezem: egyetértesz a leírtakkal? Van olyan nő az életedben, akinek sikerült legbelső lényegével kapcsolatba kerülnöd? Mit kellett ehhez megtenned vagy elengedned?

Átadom a szót neked …

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Forrás és a teljes cikk:  http://igazabolszerelem.hu/blog/reszletek/30_bolcsen_cselekszel_ha_imadod_a_not/

 

 

Mondj áldást - légy boldogabb!

Megáldani valakit annyit jelent: jót kívánsz neki.

Bármit kérhetsz és elérhetsz így, akár saját magad számára is.

„Az áldás a mentális energia legtisztább, legfinomabb formája, az univerzum egyik leghatalmasabb ereje, az isteni szeretet mozgósítója" – mondja ezoterikus szakértőnk, Diósy Katalin. –

„Megáldani, annyit jelent, hogy valami, vagy valaki számára jót kívánunk. Szeretetet, gyógyulást, vagy bármilyen pozitív energiát küldhetünk neki. Kérhetünk számára Isteni támogatást, vezettetést, hogy ennek segítségével az illető megoldja élete aktuális problémáját."

Ami van, és ami még nincs

Amit tiszta szívünkből megáldunk, az azonnal áldott lesz, azaz pozitív, erősítő, segítő energiákat kap.

Az áldásban az a különleges, hogy a kimondása után visszaszáll a küldőjére is, azaz a küldő is pozitív energiákban részesül általa.

Megáldhatunk minden létezőt pl. embert, tárgyat, családot, házat, saját magunkat, a testünket (egyes testrészeinket, vagy szerveinket), tulajdonságainkat.

Megáldhatunk bárkit és bármit azért, amivel már rendelkezik, (hogy még többje legyen belőle),

és azzal amivel nem, amire éppen ezért szüksége van.

„Használatával csodálatos változások érhetők el, mind magunkban, mind másokban – magyarázza tovább Katalin. –

 • „Először is mondjuk ki az illető nevét: Péter, megáldalak téged,..majd amit szeretnénk kérni számára: ... jó egészséggel, boldogsággal...stb.
 • és ezt fölerősíthetjük azzal, hogy még többször elismételjük, hogy ... megáldalak, megáldalak, és megáldalak!

Ha valamilyen tulajdonságra van szüksége az illetőnek, pl. a gyermekednek, mert fél a másnapi szerepléstől, akkor erősítsd azt az áldással. Pl. ...megáldalak téged nyugalommal, magabiztos előadásmóddal..."

Tiszta szívvel

Használd az áldást a hálával együtt minden nap, és számos jót vonzhatsz be az életdbe: 
könyebben átléphetsz az élet nehézségein, emellett pedig csodás változások és gyógyulások indulnak el benned. 
Erősődik a teremtéseidet segítő és a szeretet-képességedet fejlesztő energia.

Az áldást ráadásul az életünkben megjelenő problémás helyzetekkel, emberekkel kapcsolatban is használhatod:

„Ilyenkor azért a dologért áldd meg, amit szeretnéd, ha a jövőben a másik viselkedésében, vagy egy helyzetben megváltozna: ...megáldalak téged, amiért kedvesen beszélsz velem...

vagy, azért mert munkát találtam, megáldom magam..."- említ egy példát a szakértő.

Próbáld a kimondott szavak közben azt érezni,

mintha a szívedtől a másik szívéig egy szeretetfény indult volna el, és beburkolná őt.

Ha önmagadat áldod meg, akkor a saját szívedből elinduló energiákkal vond be saját magad.

Fontos, hogy tiszta szívből kívánj!

Az áldástól - azon kívül, hogy másokat segítesz, erősítesz vele –

elsősorban saját magadat fogod jobban érezni, lélekben emelkedettebb és boldogabb leszel.

Az érzelmeid átalakulnak azokkal az emberekkel vagy helyzetekkel kapcsolatosan,

amelyek eddig nem igazán tűntek szerethetőnek számodra.

Ezáltal az emberi kapcsolataid pozitív irányba változhatnak.

Ha önmagadra is használod, erősíted az önelfogadás és önszeretet képességedet, hitedet.

Forrás: http://www.blikk.hu/eletmod/mondj-aldast-legy-boldogabb/4h4pcqp