Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Boldogság és Siker 25

2018.03.15

,,Minden Nőnek joga van ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében, kortól és külső adottságoktól függetlenül, hogy boldog életet éljen, és kihozza magából a maximumot! Szerintem minden Nő megérdemli, hogy megvalósíthassa Önmagát az élet minden területén."

 

Aykanna - I love you, I thank you https://www.youtube.com/watch?v=l0mcMoIyJ7o

AYKANNA will be playing live in yoga classes at http://TadasanaFestival.com April 20-22, 2012 in Santa Monica,…

 

Köszönöm József ,az összes többi Nő nevében ,ugyanúgy fordítva is igaz :) 

 

Hallom a köszönetedet kedves Ildikó, hálás vagy ezért az igaz, jó idézetért nekem. :) Nagyon szivesen. Namaste. ...És Igen, igazad van neked, és egyetértek én is veled, hogy fordítva is igaz. ...Azt gondolom, hogy jó tudatni, éreztetni a másik emberrel, hogy mennyire jó, tökéletes, fontos és csodálatos. És, ha kell bátorítani is kell, lehet, hogy legyen önmaga bátran, mert joga van megélnie Önmagát. Jó megajándékozni a másikat és önmagunkat az elköteleződéssel, a szeretettel, odaadással, a figyelemmel, törődéssel,

és az imádat apró csíráival is.... ..és aztán.még ..biztatni, megérteni, reptetni, segíteni, dicsérni, értékelni, megbecsülni, elismerni, boldoggá tenni és lenni, szeretve lenni és szeretni, IGAZÁN SZÍVBŐL SZERETNI <3

 

 

 

http://www.simratyogaworld.com/blog/szent-hazassag

Szent Házasság

A múlt év novemberében írtam egy blogot, ami az Egyben rejlő hatalmas erőről szólt. Indiai tapasztalataink, és egy szikh házaspárral való beszélgetésünk ihlette az írást.

A házaspárral való beszélgetés vezetett el ahhoz, hogy utánanézzek a szikh házassági ceremóniának, amely a szent házasság alapját adja.

A szikhek az Anand Karaj házassági ceremónián adják össze a házaspárt,  és az ekkor énekelt himnuszok, amit Guru Ram Das alkotott meg, a Siri Guru Grant Sahib- ban (a szikhek szent könyvében) megtalálhatóak. ” Erről a ceremóniáról hamarosan részletesebben írok!”- írtam akkor, novemberben. Most jött el a folytatás ideje, mikor magam is megértem minderre.

A szikh házasság nem csupán egy fizikai és hivatalos kapcsolat,

de egy szent egység is két lélek között, ahol fizikailag két individuális testként jelennek meg, de valójában Egyként egyesülnek.

A szikh házassági ceremóniát Anand Karaj- ként ismerik, ami „gyönyörteli egységet” jelent. 

Az Anand Karaj abból áll, hogy a pár négyszer megkerüli az oltáron lévő Guru Granth Sahib Ji- t (a szikhek Szent Könyvét), miközben a Laavaa- t, a házassági himnuszt recitálják. A megkerülés a Gurunak való elköteleződés jele, aki tanúja az eseménynek.

A szikhek úgy kezelik a Szent Könyvet, mint egy élő személyt, egy valóságos Gurut, hiszen tíz élő guru után az 1700- as évek elején úgy döntöttek, hogy a tizenegyedik guru maga a Siri Guru Granth Sahib legyen, és több élő gurura nem lesz szükség.

A Könyv megkerülése a ceremónián azt is jelenti, hogy a Guru a pár életének középpontja, ő adja a házasság szentségét és stabilitását.

A megkerülési szertartás a lélek utazásának megértését is jelenti, amely átkel a világon, hogy Eggyé váljék Istennel. A házassági ceremónia alatt a Guru Granth Sahib Ji jeleníti meg a forrást, míg a jelenlevő közösség (Sadh Sangat) jeleníti meg a támogatást.

Első Laavaa (a Könyv első megkerülése)- hangsúlyozza a család és a közösség kötelességeinek teljesítését 

Az első körben az Úr elmondja utasításait a házasélet napi feladataira vonatkozóan.

A Védák Brahmahoz szóló himnuszai helyett a dharma becsületes életmódját választja, és lemond a bűnös tettekről.

Meditálj Isten Nevein, öleld át és őrizd kegyelettel a Névre való kontemplatív emlékezést. Imád és rajongd a Gurut, a Tökéletes Igaz Gurut, aki minden bűnödet eloszlatja.

A jószerencse által eléred a mennyei gyönyört, és az Úr, Har, Har, Har, édesnek tűnik az elme számára. Az Úr szolgálója, Nanak hirdeti ezt, és így az első körben a házassági ceremónia elindul.

Második Laavaa (a Könyv második megkerülése)- leírja a vágyódás szintjeit, és az egymás iránti szeretetet hangsúlyozza

A második körben az Úr elvezet az Igaz Guruval való találkozáshoz, az Elsődleges Létezéshez. Isten félésével, a Félelemnélküli Úrral az elmében, az önteltség szennye eltörlődik. Az Istenfélelemben, a szeplőtlen Úr dicséretét zenged, és megpillantod az Úr Jelenlétét.

Az Úr, a legfőbb Úr, az Univerzum Ura és Mestere átitat és betölt mindent, teljesen eltölt minden teret. Mélyen bent és kívül is, csak az Egyetlen Úr létezik. Isten odaadó szolgái összegyűlve, az öröm dalait éneklik. Az Úr szolgálója, Nanak hirdeti ezt a házassági ceremónia Második Körében, a Shabad zengésének szüntelen áramában.

Harmadik Laavaa (a Könyv harmadik megkerülése) – leírja a lélek szabadságának szintjeit

A Harmadik Körben az elme eltelik az Isteni Szeretettel.

Találkozva az Úr alázatos Szentjeivel, már megtaláltam az Urat, a jószerencse által. Már megtaláltam a hibátlan Urat, és éneklem az Őt dicsőítő énekeket. Elmondom az Úr Énekeinek szavait.

A jószerencse által megtaláltam az alázatos Szenteket, és kimondom az Úrral való Kimondhatatlan Beszélgetést.

Az Úr neve, Har, Har, Har, vibrál és visszhangzik a szívemben; az Úron meditálva már felismerem a sorsomat a homlokomra írva.

Az Úr szolgálója, Nanak hirdeti ezt a házassági ceremónia Harmadik Körében, és az megtelik az Úr iránti szeretettel.

Negyedik Laavaa- ( a Könyv negyedik megkerülése)- leírja a harmónia végső szintjét és az Egységet a házaséletben, ahogyan az emberi szeretet összeolvad az isteni szeretettel

A Negyedik Körben az elmém csendes lesz, és megtalálom az Urat.

Tanítványként intuitív könnyedségben találkozom Vele, az Úr oly édesnek tűnik az elmémnek és a testemnek.

Az Úr oly édesnek tűnik, és én örülök az Istenemnek. Éjjel és Nappal, szeretettel az Úrra fókuszálom a tudatosságomat.

Elértem az én Uramat és Mesteremet, az elmém gyümölcseinek vágyát.

Isten neve zeng és rezeg. Az Úr Isten, az Uram és Mesterem, egyesül az Ő Mennyasszonyával, és a Mennyasszony szíve kivirágzik a szent Névben.

Az Úr szolgálója, Nanak hirdeti ezt a Negyedik Körben, és megtaláltuk az Örökkévaló Urat.

Laavaa, Guru Granth Sahib Ji, 773 – 774. oldal

Ahogyan mélyültem az Egység megtapasztalásában Istennel, és ezzel párhuzamosan a Kedvesemmel,

úgy születettek meg az EGY ERŐ tanítások, amelyeket Veres Krisztával együtt kezdtünk el megalkotni éppen egy évvel ezelőtt. Ennek a folyamatnak, és Krisztának is nagyon sokat köszönhetek.

 

A soron következő EGY ERŐ szakrális zarándoklatra február 20-án indulunk Egyiptomba.

A zarándoklat egy útban kapcsolja össze Siwa Oázisát, a Fáraó beavató helyét és Abu Simbelt, a Királynő beavató helyét, majd a két erő a phileai Ízisz Templomban egyesül EGY ERŐVÉ, a Király és Királynő Szent Házasság Templomában.

A zarándoklat alatt együtt utazunk:

 • szertartásokkal,
 • az ősi helyek meditációs hangolódással való bejárásával
 • az ősi Egyiptom mitológiájával, gyógyító eszközeivel és archetípusaival,
 • az egyéni és páros tudatosságot emelő, tantrikus kundalini jóga gyakorlatokkal. Gyakorlás szinte minden nap lesz pl. a Szfinxnél, a sivatagban, a Nílusnál, szakrális helyek közelében.

Kiknek ajánljuk ezt az utazást?

Nőknek és férfiaknak, egyéneknek és pároknak, akik érzik a hívást. Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel.

Ha szeretnél beavatódni A Szent Házasság energiájába, és részt venni az utazáson, akkor jelentkezz most!

Az út részletes programjáról olvass itt bővebben!

 

Egyiptom, szerelem, a jóga, csodák és én…

A hajnali gyakorlásomban összeállt a nagyobb kép, hogy mit is csinálok én valójában mostanság.

Először is végtelenül hálás vagyok, hogy a kundalini jóga rám talált. Nem én találtam rá, ő választott ki magának.

Az „Ő” ebben az esetben egy hatalmas erővel rendelkező tudatosság-energiafolyam, amely beszippantja azokat, akik előtt felsejlik, hogy az emberi élet több csodát tartogat, mint amit valaha is képzeltünk, és amit meg szeretnénk tapasztalni a saját életünkben.

Hálás vagyok, hogy egy olyan eszköz jött el hozzám, ami hűen szolgál abban, hogy megtaláljam, megéljem és tapasztaljam a lélekfeladatomat.

Köszönöm, hogy összekapcsol az önvalómmal, ezért minden válasz belülről érkezik.

Olyan, mintha én lennék a festőművész, aki az élete képét megalkotja, és ő lenne az ecset, aminek segítségével a képet a vászonra álmodom. De nem akármilyen ecset! Inkább varázspálcának tűnik, ami az isteni erőt koncentrálja egy pontba, és segítségével a szándékom erőteljesebben kivetül.

Néha olyan érzésem van, mintha a kundalini jóga egy végtelen medence lenne, ahonnan mindig épp azok az eszközök bukkannak fel, amelyek az aktuális tovább lépésemet elősegítik.

Most, hogy egy februári elvonulással Egyiptomba készülünk, nem is csodálkozom, hogy olyan kriját gyakorlok napi szinten, amiben van egyiptomi fáraó kéztartás (ilyen krijából kettőt is gyakorlok, az egyik, amit még máshol nem mutattam meg, a Mesterprogram online kurzus tematikájában szerepel) is, és hogy superman pózban álldogálok percekig.

Megszoktam azt is, hogy nemcsak a kriják és meditációk vonzódnak be, hanem a témák is, amiket tanítok. Ezek a témák sok embert megszólítanak, akikkel éve óta együtt szörfölünk ezen az enegiaáramlaton, és akiknek végtelenül hálás vagyok, hogy tanulnak tőlem, hogy én is tanulhatok tőlük, és hogy láthatom az életük kiteljesedését.

A lélekfeladatom egy része az (amiben egyre jobban megerősödöm), hogy olyan ősi helyszínekre kísérjek embereket, amelyek segítenek abban, hogy visszavegyünk magunkhoz olyan képességeket és erőket, amelyek számos vaskori életben elvesztek.

Az indiai elvonulásunk a hit megerősítésére és a bátorság magamhoz vételére tanított.

Ott találtam meg az önzetlenség, az örömből és tudatos szolgálatból vállalt áldozat, a nemes férfienergia és a szent házasság energialenyomatait. Emlékezni tanított, hogy mindez valamikor a miénk volt.

Egyiptomban már jártam 2011-ben. Akkor éppen a Kedvesemmel a kapcsolatunk hajnalát éltük.

Az érte és a kapcsolatért elmondott ima a Nagy Piramisban azóta is tartja a teret számunkra. Pár évvel az egyiptomi utazásom után egy karmaoldáson az az információ is eljutott hozzánk, hogy volt már egy egyiptomi közös életünk, ahol a tökéletes párkapcsolatot tapasztalhattuk meg.

A kapcsolat olyan gyönyörű és olyan tökéletes volt, mint egy csipkeköltemény. Ezt a csipkét az utána következő vaskori közös életeinkben elszaggattuk. Ebben az életünkben azonban (némi, vaskori hibák újra tudatosításában eltelt időszak után) lehetőségünk van helyreállítani.

Az egyiptomi utazás célja, ami alkotótársamban, Veres Krisztában, bennem és számos velünk utazóban lélekhangként megszólalt az,

hogy visszakapjuk saját elveszett királyi ragyogásunkat, és ezáltal felemeljük a kapcsolatainkat, és azok újra királyi nemességükben, ragyogó ékkőként legyenek jelen az életünkben, egy erős alapot képezve a lélek szárnyalásához.

Ez egy egyedi, és nagyon értékes utazás (ami ebben a formában valószínűleg többet nem áll fel, hiszen a fejlődésünk újabb irányok felé fordít), amely során olyan szakrális helyszínekre jutunk el, ahol a királyi erőnket, a ragyogásunkat újra magunkhoz vehetjük.

Az utazás egyik pólusa (a nemes férfi vagy király ereje) Siwa Oázisa, a Fáraók Beavató helye, ahol Nagy Sándor Királlyá szentelődött, és ahol megfordult Kleopátra és Magdaléna is.

A másik, királynői pólus az abu simbeli Hathor Gyógyító Templom és Misztérium Iskola, a Királynők Beavató Helye.

A két erő egyesülése pedig a philai Ízisz Templomban, a Király és Királynő Szent Házasság Templomában történik meg.

Ma hajnalban megérkezett hozzám a következő varázslatos helyszín energiája is, amit majd Egyiptom után járok be, valamikor az elkövetkező években.

A kundalini jóga és a tantrikus numerológia vezetett el ahhoz is,

hogy tudatosítsam, hogy ki vagyok valójában, és milyen ösvényt kell bejárnom a boldogságomhoz és teljességemhez.

Az eredeti kreatív frekvencia számom alapján született tanár vagyok, akit Isten erre a feladatra teremtett. Az ösvényem pedig a gyógyítás ösvénye. Ha hozzám kapcsolódsz, gyógyul az életed (bocs, a gyógyulás néha fáj, de a vége mindig jó), és az örömhöz jutsz közelebb. A sorsszámom pedig az erős aura, mely emelkedést és inspirációt ad azoknak, akik hozzám kapcsolódnak. Az ajándékom az ima és a fókuszálás képessége.

Az is csoda számomra, hogy az élet összekapcsolt minket újra Veres Krisztával, aki a papnő iskolában a mesterem volt, és akivel együtt álmodtuk meg az egyiptomi EGY ERŐ zarándoklatot.

Kriszta is emlékezik. Oly annyira, hogy követte a lelke hívását, és Egyiptomban él 2010 óta.

Számos csodás szakrális helyszínre vezetett már elvonulásokat, és magába szívta Egyiptom erejét.

Ezért tudja olyan hitelesen közvetíteni a királyi és királynői lét, a ragyogás és a szent kapcsolódás, az egy erő energiáját. Közös életeink és ez életbeli tapasztalásaink pedig azt mutatják, hogy segítenünk kell emlékezni másoknak is ezen az úton.

„ Alexander és Kleopátra, azzal, hogy a Lelküket követték, szélesebbre tárták az átjárót Lemúria és az éppen élt földi valóság között. Mária Magdaléna és Jézus testben is kiteljesedő szerelme és küldetése minden nőben és férfiben elültette a magot, melyből megszülethet a Királynő és a Király. Akkor, ha nő és férfi lépnek a Lélek választásaival.” - Veres Kriszta: Az amazigh hercegnő című regényéből.

 

Ha benned is rezonál valami Egyiptom bölcsességéből és emlékezéséből,

ha vágysz az igaz, tiszta szerelemre,

ha kapcsolatod (akár már létező, akár még vagy már nem) legmagasabb minőségét szeretnéd élni,

ha magadhoz kívánod újra venni királyi erődet, ragyogásodat és bátorságodat,

akkor tarts velünk az EGY ERŐ szakrális zarándoklatra Egyiptomba 2018. február 20-tól március 2-ig!

 Az elvonulásról olvass tovább itt, tedd fel a kérdéseidet nekünk, és jelentkezz most!

Szeretettel várunk!

http://www.simratyogaworld.com/blog/egyiptom-szerelem-a-joga-csodak-es-en

 

 

Varázsfa – Tedd vele jobbá az életed és mások életét!

http://www.thesecret.hu/blogok/kleopatra/varazsfa-tedd-vele-jobba-eleted-masok-eletet

 

https://www.joy.hu/14968_sztarok_es_gurujaik_-_es_neked_ki_a_gurud

 

 

 

Hogy működik a teremtő gondolat? Tudj meg többet a vonzás törvényéről!

Astro2010. szeptember 29.

A Titok megjelenése óta mindenki a vonzás törvényéről, gondolataink teremtő erejéről beszél. Ha kipróbáltad a gyakorlatban, tudhatod, hogy számos kérdés vetődik fel az emberben, miközben gondolataira összpontosít. Van azonban egy jó hírünk számodra: mindezekre most megérkezett a Válasz!

2009-ben Titok-lázban égett a világ. Megismerkedhettél a vonzás törvényével: ha gondolataidra összpontosítasz, legmerészebb álmaidat is megvalósíthatod. Sokszor azonban épp elméd korlátai szabnak határt vágyaid megvalósulásának.

Gondolatainkkal olyannyira azonosulunk, hogy olykor azok irányítanak minket ahelyett, hogy mi irányítanánk őket. Mi sem bizonyítja ezt jobban a következő példánál. Hat béka ült egy tavirózsán. Az egyik úgy dönt, hogy leugrik róla. Hányan maradnak? A legtöbben kapásból rávágják, hogy öten. Pedig nem is olyan biztos, hogy a hatodik leugrott a tavirózsáról, hiszen nem tette meg, csak gondolt rá. A felismerés, hogy gondolatainkat mennyire valóságnak hisszük, szinte rémisztő.

Szelektív gondolkodás

Tudtad, hogy agyunk másodpercenként négyszázmilliárd bit információt fogad be, de mindössze kétezret tudatosítunk? Az evolúció során kialakult egy tudattalan rendszer agyunkban, a RAS, amely aszerint szelektálja a befogadott információkat, hogy melyek a legszükségesebbek az életben maradásunkhoz.

Emellett figyelmedet tudatosan is terelheted. Ha például terhes lennél, azt vennéd észre, hogy szinte mindenki áldott állapotban van körülötted.

Ezért fontos, hogy gondolataid nagy részét megtanuld irányítani,

hiszen ezzel azt vonzhatod be életedbe, amire szükséged van. Vagyis a beláthatatlan adatmennyiségből pont azt fogod kiszúrni, ami kihúz a csávából, vagy vágyaid irányába terel.

Formáld át az elméd!

Korábban a kutatók úgy hitték,

hogy gyermekkorunkban javarészt kialakulnak azok az idegi kötések, amelyek tetteinket, jellemünket, gondolatainkat formálják.

Napjainkban azonban bebizonyosodott,

hogy ezek az idegi pályák időskorban épp úgy kialakíthatóak, mint gyermekkorban, csupán nyitottnak kell lennünk az újdonságokra, és tisztában lenni a sémával, amitől meg akarunk szabadulni.

A Válasz című könyv szerzője 5 lépést javasol, amelyek révén megszabadulhatsz önkorlátozó tévhiteidtől:

1. Ábrándozz! Képzeld el, amit szeretnél.

         Éld át a vele járó érzelmeket,

                 hiszen agyunk azokra a dolgokra jobban emlékszik,

          amelyekhez érzelmek is társulnak.

2. Mondj ki a vágyaddal kapcsolatos mondatokat, méghozzá jelen időben.

3. Hogy érzelmi kapcsolatod agyadban tudatosuljon, vágyaid tárgyához

        készíts valamilyen kézzel fogható dolgot. Vezess róla egy füzetet, írj fogalmazást, rajzolj!

4. Ébredéskor, délben és lefekvéskor meditálj!

         Lazulj el, figyelj légzésedre,

                és amikor úgy érzed, üres a fejed,

                        tudatosítsd magadban, min szeretnél változtatni!

5. Tudatalattidat napközben is

        folyamatosan bombázhatod azzal, amit szeretnél.

       Nem kell mást tenned, mint kocogás, zenehallgatás vagy főzés közben

               elképzelned egy pillanatra, amire vágysz.

           Ez úgy rendezi ideghálózatodat,

                   hogy magadhoz vonzd azt, amit szeretnél.

A teremtés koronája

A teremtés fázisában az utolsó szakasz a legnehezebb, mert ilyenkor úgy érezheted, hogy a vágyad csupán karnyújtásnyira van tőled, és a stressz miatt kicsúszhat kezed közül a folyamat. De erre is létezik megoldás.

- Amikor már a vonzás fázisában vagy, te magad is meghiúsíthatod a beteljesülést. Félelem lehet úrrá rajtad, úgy érezheted, elveszítheted azt, ami már majdnem a tiéd. Dühöt érezhetsz mással és magaddal szemben, ha úgy véled, valaki vagy valami akadályoz célod elérésében.

- A végrehajtás fázisában a helytelen beszéd is akadályozhatja célod megvalósulását. Biztos te is tapasztaltad, hogy olykor jobb, ha babonából nem beszélsz arról, amit szeretnél bevonzani életedbe.

 • A kimondott szó ugyanis felhígíthatja a vonzás törvényének erejét.
 • Mindig csak olyasmit kívánj, aminek teljes szívedből képes vagy örülni.
 • Meditálj legalább napi 30 percet, mert ebben az elmeállapotban agyad kikapcsol, és működésbe hozza tudatalattid.

           Meditáció közben éld át a vágyaiddal járó pozitív érzéseket.

           Ügyelj arra, hogy tudatalattid csak a pozitív állításokat és a jelen időt ismeri, ezért úgy fogalmazd meg vágyadat, mintha már teljesült volna.

 • Mindent, amit életedbe vonzol, törődéssel, szeretettel és tisztelettel fogadj!

Ego kontra bölcsesség

Hogy lehetséges, hogy a vonzás törvényét sikeresen alkalmazod, meg is kapod, amit kívántál, de nem egészen úgy, mintahogy szeretted volna?
A Titkon túl című könyv szerzője, Lisa Love spirituális pszichológus segít felismerni a szellem, a lélek, az elme, az érzelmek és a test finom kölcsönhatásából eredő folyamatokat.

Szerinte a legtöbb félreteremtés mögött az áll, hogy vágyainkat nem szellemünk, hanem egónk diktálja, és eszerint szeretnénk életünkbe vonzani számos eseményt, ami aztán nagy gondba sodorhat minket.

Bizony, néha azért hibázunk, mert egyszerűen nem tudunk jobbat. De a melléfogások is megtanítanak valamire: elválasztani egónk vágyait belső bölcs énünk szándékaitól.

Tudtad?

- Tudatos elméd agytömeged 17 százalékát teszi ki, tudattalanod pedig a maradék 83-at.
- Tudatos elmédben az idegi folyamatok sebessége csupán 200 km/h, míg a nem tudatos idegi folyamatok 150 000 km/h-val száguldanak az idegpályákon. Talán emiatt felel tudatos agyunk a múltról és a jövőről alkotott gondolatainkért, míg tudattalanunk számára nem létezik más, csak a jelen.
- A tudatos elme memóriája legfeljebb 20 másodpercre szól, tudattalanunk emlékezete viszont folyamatos.

Forrás: http://www.joy.hu/14041_hogy_mukodik_a_teremto_gondolat_tudj_meg_tobbet_a_vonzas_t

 

Lisa Love - A Titkon túl

A Titok megjelenése óta mintha mindenki a vonzás törvényéről beszélne. A közkézen forgó elképzelés szerint a világon minden a miénk lehet, amire csak vágyunk. A vonzás törvénye azonban nem csupán a pozitív gondolkodás erejéről vagy a gyors meggazdagodás receptjéről szól. Lisa Love könyvében megmutatja, miként használhatjuk ezt a tudást spirituális módon.

Ahelyett, hogy emberi természetünk önző és kapzsi oldalát erősítenénk, ami egyre csak azt súgja: „még, még, még”, a szerző arra buzdít, hogy nézzünk egónk késztetései mögé, és olyan dolgokat és eseményeket vonzzunk be az életünkbe, amelyek nem csupán nekünk, de másoknak is javára válnak. Olyan alapvető szellemi meglátásokat oszt meg az olvasóval, amelyek elengedhetetlenek az igazi, tartós boldogság és elégedettség megvalósításához.

Forrás: https://bookline.hu/product/home.action?_v=Lisa_Love_A_Titkon_tul&id=250979&type=20

 

 

 

 

Légy hálás!

Mondj hálát az életedért - és tedd jobbá!

Szerző: Diósy Katalin

Eszedbe jut néha, hogy köszönetet mondj például azért, mert van mit enned, van hol aludnod? Vagy mindezeket teljesen természetesnek veszed, és csak panaszkodsz, hogy semmi jó nem történik veled?

Pedig ha megtanulsz örülni annak, ami van, még több jót vonzhatsz be az életedbe.      

"A hála és az áldás

két pozitív,

a teremtéseinket erősítő és a szeretetképességünket fejlesztő energia.

Ezért ha használjuk őket,

akkor sok jót vonzhatunk be az életünkbe általuk"


Elégedetlenkedés helyett

A legtöbb ember többnyire az életében nem működő dolgokra fókuszál. Azok miatt mérgelődik vagy szomorkodik, ami épp nem sikerült, amije épp nincs.

,,Sokan ismerik már azt az univerzális törvényt, hogy a hasonló a hasonlót vonzza" - magyarázza Katalin. - ,,Így ha gyakran vannak negatív gondolataink, rossz érzéseink, ezzel akár azt is elérhetjük, hogy még több problémát hozunk be a napjainkba. Ha viszont tudatosan a pozitív dolgokat kezdjük el összegyűjteni, akkor rájövünk, hogy sokkal több van belőlük az életünkben, mint a negatívakból."

Hálásnak lenni valamiért tehát egyenlő azzal, hogy köszönetet mondasz azért a bizonyos dologért.

Amit legtöbbször észre sem veszel, említésre sem méltatsz, mert általában természetesnek tartod. Például, hogy tested sejtjei sok-sok éve szolgálnak téged, és (ha te nem teszel ellene), fenntartják az egészségedet. Hogy van fedél a fejed fölött, hogy van mit enned, hogy van mibe felöltöznöd, hogy vannak családtagjaid, és van jó pár barátod, kollégád is, vagy épp egy kedves szomszédod, aki figyel rád, törődik veled... S ezt a sort még hosszan lehet folytatni.

Hogyan működik a gyakorlatban?

,,Próbáld ki azt, hogy mostantól mindenért elkezdesz köszönetet mondani" ,,Onnantól kezdve, amikor kinyitod a szemed reggel, adj hálát hálát mindazért, amid van, ami működik.

Észre fogod venni, hogy innentől kezdve

sokkal nagyobb energiával és örömmel látod el a napi feladataidat."

Amint ugyanis köszönetet mondasz valamiért,

a szívedet jó érzések töltik el, ezáltal pozitív rezgések generálódnak és indulnak el benned.

Minél több dologért vagy hálás a nap folyamán,

annál erősebbé válnak ezek a rezgések.

A belőled kiáradó pozitív energiák pedig egyrészt boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá tesznek, ráadásul magukhoz hívnak még több jót, és másokból is a pozitív érzelmeket, viselkedést fogják kihozni, kiváltani.

,,Sőt, azért is érdemes hálát adni, amikor valami általad nehézségnek vagy rossznak mondott dolog történik veled, mert abban is rengeteg ajándék, tanulság, ezáltal fejlődési lehetőség található számodra" - teszi hozzá Katalin. - ,,Mindez lehet, hogy csak később derül ki, amikor pár hónap múltán tekintesz vissza a történtekre. Pl. ha elbocsátanak a munkahelyedről, kiderülhet, hogy mindez rövidesen egy olyan álláshoz segíthet, amiről mindig is álmodtál, vagy végre saját vállalkozásodban valósíthatod meg régi elképzeléseidet, stb. Ráadásul, ha hálás vagy és köszönetet mondasz a problémákért is, akkor az ezáltal gerjesztett jó érzések energiái segítenek magadhoz vonzani az adott gond legjobb megoldási lehetőségeit is."

Forrás: http://www.blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&from=2720&pid=&pev=2014&pho=12&pnap=&kat=0&searchkey=&hol=&n=katicacska

 

 

A szív teremtő ereje

SZERESS BELE A VÁGYAIDBA!

A szívet egy erőteljes, mintegy 2,5 méter átmérőjű erőtér övezi.

Ez azt jelenti, hogy a szív jóval nagyobb erőteret generál, mint az agy! 

A szív által sugárzott erőtér valószínűleg még a mértnél is sokkal nagyobb, mivel a mai, még tökéletlen mérőberendezések nem tesznek lehetővé igazán pontos méréseket.

Az emberi szívet körülvevő elektromágneses mező nemcsak a test sejtjeit zárja magába,

hanem a testen kívüli területeket is.

A szív által létrehozott elektromos és mágneses mezők kommunikálnak testünk szerveivel.

Még azt is sikerült bebizonyítaniuk, hogy a szív és az agy összeköttetésben áll egymással, és a szív jelzi az agynak, milyen hormonokat, endorfinokat vagy más vegyületeket termeljen a testben.

Az agy nem önállóan cselekszik, hanem a szív jelzései alapján. Vagyis a szív osztja szét az információkat.

A további kísérletek során kiderült, hogy az információkat az érzelmek továbbítják.

Érzelmeink tartalmazzák tehát azokat az információkat, amelyek révén szívünk az agyat és a szerveket testünk pillanatnyi szükségleteiről tájékoztatja.

A szív mágneses mezeje 5x erősebb, mint az agy mágneses mezeje.

Szívünkből tehát sokkal nagyobb erő árad, mint az agyunkból.

Miért olyan fontos, hogy tudjuk ezt?    Egyszerűen azért, mert így végre megérthetjük, miért teljesülnek bizonyos vágyaink könnyedén, míg mások mindeddig nem váltak valóra, pedig rengeteget fáradoztunk értük, és a legjobb tudásunkkal, lelkiismeretesen magunk elé képzeltük őket.

Ha úgy mondogatjuk a megerősítéseket

vagy jelenítünk meg lelki szemeink előtt bizonyos képeket,

hogy a szívünk mélyén nem vagyunk meggyőződve vágyunk valóra válásának lehetőségéről, akkor csak az agyunk bocsát ki elektromágneses hullámokat,

míg érzelmeink központja, a szív, sokkal nagyobb erővel sugározza valódi meggyőződésünket - többnyire kételyeinket és aggodalmainkat. Ennek következménye kézenfekvő: életünkben csakis az válhat valóra, amiben a szívünk mélyén hiszünk.

A szívből sugárzó mágneses és elektromos hullámokat érzelmeink és meggyőződéseink teremtik. Mindegy, hogy e hullámok jótékony hatásúak vagy ártalmasak: így is, úgy is hihetetlen erővel áradnak a világba.

Hasonló hasonlót vonz. Ami energiánkkal azonos hullámhosszú, az valósággá válik az életünkben. Vagyis a meggyőződéseink valóra válnak.

Ezért, ha kívánsz, a legfontosabb, hogy:

- szívből kívánj, ne csak gondolatban;

- ha azt akarod, hogy kívánságod teljesüljön, légy meggyőződve arról, hogy tényleg valóra válik;

- ha azt akarod, hogy kívánságod teljesüljön, először érezd boldognak magad.

Önmagunkról táplált véleményünk szab irányt földi életünknek.

Ez természetesen azt is jelenti,

hogy csak akkor lesz erőnk és hatalmunk sorsunkat alakítani,

ha megtanuljuk megérteni, hogy minden erő és minden hatalom belőlünk fakad, és nem a külvilágból ér minket. A külvilág ugyanis saját bensőnk tükre.

Az energia nem törődik a morállal, és nem hoz ítéletet. Az energia csupán az általad küldött impulzusokra reagál.

A rendelkezésünkre álló legnagyobb erő: a szeretet.

Szeress bele a vágyaidba! Ez gerjeszti a lehető legnagyobb segítő energiát.   

SZERESS BELE A VÁGYAIDBA!

 
 

Hosszabb verziója a tanulmánynak:

A szív az emberi gondolkodás kezdetei óta a szeretet szimbólumának és érzelmeink központjának számított. Hogy ez mennyire igaz, azt bizonyítja néhány kísérlet, amelyet 1993-ban végeztek el.

Az 1991-ben alapított és forradalmi felfedezéseiről ma már világszerte ismert HearthMath Institute

újfajta kutatásokat végzett az érzelmek fiziológiájának, valamint a szív és az agy kölcsönhatásainak terén.

1993-ban pl azt vizsgálták, miként gyakorolnak hatalmat az érzelmek az emberi test fölött. A kutatás során testünknek elsősorban arra a területére koncentráltak, amelyet az érzelmek keletkezéséért teszünk felelőssé, vagyis a szívre.

Meglepően hamar, már az első vizsgálatok idején olyan meglepő megállapításra jutottak, amelyet érthetetlen módon korábban még senki sem fedezett fel: nevezetesen, hogy

a szívet egy erőteljes, mintegy két és fél méter átmérőjű erőtér övezi.

Ez azt jelenti, hogy a szív, jóval nagyobb erőteret generál, mint az agy.

A tudósok addig azt feltételezték,

hogy a maga elektromágneses impulzusaival az agy adóköre a legnagyobb.

Akkor azonban találtak egy erőteret, amely jóval nagyobb,

ráadásul olyan erős, hogy messze túlnyúlik a test határain.

A szív által sugárzott erőtér valószínűleg még a mértnél is sokkal nagyobb, mivel a mai mérőberendezések nem tesznek lehetővé igazán pontos méréseket.

Az első meglepetés után hamarosan felmerült a kérdés, hogy vajon mi célt szolgál a szívünket körülölelő erőtér?

A SZÍV ÁLTAL LÉTREHOZOTT ELEKTROMOS ÉS MÁGNESES MEZŐK KOMMUNIKÁLNAK TESTÜNK SZERVEIVEL.

Még azt is sikerült bebizonyítaniuk, hogy

a szív és az agy összeköttetésben áll egymással, és a szív jelzi az agynak, hogy milyen hormonokat, endorfinokat vagy más vegyületeket termeljen a testben.

Az agy nem önállóan cselekszik, hanem a szív jelzései alapján.

Vagyis valójában a szív osztja szét az információkat.

A kísérletek során kiderült, hogy az információkat az érzelmek továbbítják. Érzelmeink tartalmazzák tehát azokat az információkat, amelyek révén szívünk az agyat és a szerveket testünk pillanatnyi szükségleteiről tájékoztatja.

Ám ez még nem minden.

A kutatásokat folytatva felfedezték,

hogy a szív által gerjesztett elektromos és mágneses mezőt

nem csupán érzelmeink alkotják.

Erejét egy további meghatározó forrásból, nevezetesen meggyőződéseinkből is meríti, vagyis mindazokból a dolgokból, amelyekben mélységesen hiszünk, és amelyek szerint az életünket irányítjuk.

Mindezt magába foglalja a szívből információként áradó energia,

amelyet testünk akkora erővel sugároz, hogy nemcsak agyunkig és a szerveinkig jut el, hanem messze kiterjed a környezetünkre.

SZÍVÜNK EGYFAJTA KÖZVETÍTŐ, AMELY MINDEN MEGGYŐZŐDÉSÜNKET ÉS ÉRZELMÜNKET ÉLEKTROMOS ÉS MÁGNESES REZGÉSEKKÉ ÉS HULLÁMOKKÁ ALAKÍTJA ÁT.

Ezek az elektromágneses hullámok pedig nem korlátozódnak a testünkre, hanem mélyen behatolnak a környezetünkbe, és kölcsönhatásba lépnek mindennel, ami minket körülvesz.

 

 

A HearthMath Institut vizsgálatai kimutatták, hogy mekkora ez a kisugárzott energia.

- Az EKG-val mért elektromos ingerület az agy elektromos ingerületének (EEG) akár a hatvanszorosa is lehet.

- A szív mágneses mezeje ötezerszer erősebb, mint az agy mágneses mezeje.

Szívünkből tehát sokkal nagyobb erő árad, mint az agyunkból.

Miért olyan fontos, hogy tudjuk ezt?

Azért, mert így végre megérthetjük, miért teljesülnek bizonyos vágyaink egyszerűen, míg mások nem válnak valóra.

 -   Ha úgy mondogatjuk az affirmációkat vagy jelenítünk meg lelki szemeink előtt bizonyos képeket,

      hogy a szívünk mélyén nem vagyunk meggyőződve vágyunk valóra válásának lehetőségéről, akkor csak az agyunk bocsát ki elektromágneses hullámokat,

      míg érzelmeink központja, szív, ötezerszer nagyobb erővel sugározza valódi meggyőződésünket, kételyeinket, aggodalmainkat.

-    Ha meggyőződéseinket érzelmeink ereje is alátámasztja, összehasonlíthatatlanul nagyobb lesz a kibocsátott energia. Ám ha szomorúak, levertek és erőtlenek vagyunk, kívánhatunk, amit akarunk, a sivár érzelmek ereje nagyobb lesz, mint az értelmünké.

-    Amiben hiszünk megvalósul, mert, a hitnek van a legnagyobb mérhető ereje.

-    A szív jelzi az agynak, milyen hormonokat, vegyületeket termeltessen a testtel.

-    A szív testünk legerősebb adója. Ez gerjeszti a legerősebb rendelkezésünkre álló mágneses és elektromos energiát.

-    A szívből sugárzó elektromos és mágneses hullámokat érzelmeink és meggyőződéseink teremtik. Mindegy, hogy a hullámok jótékony hatásúak vagy ártalmasak: így is úgy is hihetetlen erővel áradnak világunkba.

-    A szív egyfajta közvetítő.

      Meggyőződéseinket egy másik nyelvre,

      a hullámok kódolt nyelvére fordítja,

      és hihetetlen erővel sugározza szét.

      Ez annyit jelent, hogy meggyőződéseink sugároznak belőlünk,

     és a rezonancia törvényének értelmében hasonló rezgésű energiát keresnek.

     Hasonló hasonlót vonz. Ami energiánkkal azonos hullámhosszú, az valósággá válik az életünkben.

-    Csak akkor kerülhetünk egy hullámhosszra az életünkben megvalósítandó dolgokkal, ha tudatosan vonzáskörünkbe vonjuk azokat.

 • Világunkban csak az valósulhat meg, amiben mélységesen hiszünk.

     Főleg a tekintetben igaz ez, amit magunkról hiszünk.

     Önmagunkról táplált véleményünk szab irányt életünknek.

     Ez azt is jelenti, hogy csak akkor lesz erőnk és hatalmunk sorsunkat alakítani,

     ha megtanuljuk megérteni, hogy minden erő és minden hatalom belőlünk fakad, és nem a külvilágból ér minket.

-         Pierre Franckh

 

Kicsit tudományosabban:

A modern természettudomány ismét megerősíti az ősi bölcseletet, ez alkalommal a szív befolyásos szerepével kapcsolatosan. Doc Childre stresszkutató 1992-ben megalapította az Institute of HeartMath tudományos kutatóközpontot, amelynek célkitűzése ama elképzelés tanulmányozása, miszerint az emberi szív mélységes bölcsességet hordoz, sőt talán fajunk spontán evolúciójának kulcsát is magába rejti.

Childre és a HeartMath kutatói csapata a legkülönbözőbb korszerű képalkotó eljárásokkal nyert adatok egész halmazát gyűjtötte össze, amelyekből egyértelműen kiviláglik, hogy őseinknek igazuk volt a szívnek az életre gyakorolt befolyását illetően.

Childre és Howard Martin az alábbi következtetésre jutott:

„A szívintelligenciája a tudatos értelem áradata,

Amelyet mi magunk is képesek vagyunk megtapasztalni,

mihelyt egyensúlyba hozzuk és összekapcsoljuk elménket és testi érzéseinket.”

Az 1970-es években John és Beatrice Lacey, a Fels Kutatóintézet fiziológusai felfedezték,

hogy a szív saját független idegrendszerrel rendelkezik, amelyre ők a „szív agyaként” utaltak.

Szívünk arra használja a legalább negyvenezer idegsejtjét,

hogy a tudathoz kapcsolódó olyan agyi központokkal kommunikáljon, mint az amigdala, a talamusz és az agykéreg.

Amikor ezzel először szembesültek, a tudósok úgy vélték, e szív-idegsejtek szerepe egyszerűen annyi, hogy feldolgozzák az odafentről, az agyból érkező jelzéseket.

A Lacey házaspár kutatásai azonban teljesen másra derítettek fényt.

Vizsgálataik kimutatták, hogy a szív korántsem engedelmeskedik automatikusan az agyból érkező üzeneteknek, sokkal inkább az idegi jelzéseket értelmezi, és az egyén pillanatnyi érzelmi állapota alapján reagál rájuk.

A kutatóházaspár arra a következtetésre jutott, hogy a szívnek megvan a saját külön logikája, a szívdobogás nem pusztán az élet mechanikus ritmusa, hanem egy értelmes nyelv kifejezőeszköze.

Az EKG-mintázatok elemzése bizonyítja, hogy a szívnek sokkalta több köze van az észleletekhez és a viselkedési válaszokhoz, mint azt a nyugati tudomány valaha képzelte volna.

A HeartMath kutatói megerősítették mindazt, amit a vallás, a költészet és a saját intuíciónk sugall nekünk az emberi tudatosság hajnala óta.

A szív az érintkezési felület a tudat és az érzelmeket előidéző fiziológiai reakciók között.

Mi több a kutatók azt is megállapították, hogy

a szeretet hatása is valós, és biokémiailag mérhető.

Childre és Martin kutatása sajátos technikák kidolgozásához vezetett, amelyek révén hozzáférhető a „szív koherens intelligenciája”, ahogyan ők nevezték.

Amikor a tesztalanyok

a szívükre összpontosítják figyelmüket,

és ezáltal mintegy aktiválják a benne fészkelő alapvető érzéseket,

amilyen  a szeretet, a megbecsülés vagy a törődés,

ezek az érzelmek nyomban megváltoztatják és koherensebb mintázatúvá teszik szívverésünk ritmusát.

E növekvő szívritmus-koherencia pedig olyan idegi és biokémiaia  folyamatok egész sorát indítja be, amelyek gyakorlatilag a test minden egyes szervére hatással vannak..

 

Tanulmányok bizonyítják, hogy a szív koherensebb működése

az intelligenciaszint megemelkedéséhez vezet,

ugyanis mérsékli a szimpatikus idegrendszer tevékenységét,

és egyidejűleg fokozza a paraszimpatikus idegrendszer növekedést elősegítő munkáját.

A koherensebb szívműködés által előidézett ellazulási reakció csökkenti a kortizol nevű stresszhormon termelését, és úgy állítja be a mellékvesét, hogy elővegyületeiből a dehidroepiandroszteron nevű öregedésgátló hormont állítsa elő.

Dr.Bruce Lipton

Forrás: http://angyalokhaza.hupont.hu/26/a-sziv-ereje-amivel-teremted-az#ixzz52juIUFHA
 

 

 

 

,,Minden sűrű anyag, energia.

A testünk is, egy besűrűsödött energiamező,

amely magasabb rezgésű energia hatására átalakítható.”


,,… évekig hallgattam az új tudatosságról üzeneteket, tanításokat, végeztem Orin ,Kryon , Kuthumi, Adamus és Ábrahám entitások rezgésszintemelő gyakorlatait.

A hosszú előkészítés után végre hat évvel ezelőtt, átéltem  spirituális utam következő csodáját.:

Megtapasztaltam,

hogy lehet szeretettel átalakítani egy konfliktus helyzetet.

Történet a következő.

Néhány éve már több barátom  tartozott kisebb pénzösszeggel. Sehogy sem tudtam behajtani rajtuk az adósságot.

Tehetelenül örlődtem, mikor eszembe jutott egy új gyakorlati módszer.  Logikus is, egyszerű is, így hát  elvégeztem.

Colin C. Tipping pszichiáter gyakorlata, Sorsfordító megbocsátás cimű könyvében található.

Felfoghatatlan volt számomra, amit tapasztaltam  Egy héten belül mindannyian rendezték az adósságukat, könyörgés, és noszogatás nélkül.

Valójában ezen a hétköznapi problémán keresztül felismertem, hogyan TEREMTEM öntudatlanul az élethelyzeteimet.

Boldog voltam, hogy megtapasztaltam a problémamegoldás egy teljesen egyedülálló módját.

Azóta is alkalmazom a mindennapjaimban, általa megváltozott az életem és az érzelmi állapotom.

Ezt  az ősi tudást tanítják számunkra újra, az új kor megvilágosodott mesterei.

Erről ír könyvében Eckhart Tolle és ezt tanítja David R. Hawkins: Elengedés Az önátadás útján c. könyvében.

Felgyorsult életvitelünk megkívánja a legegyszerübb módszert, hétköznapi problémák hatékony megszüntetésére.”

Az új szemléletmódom tapasztalatait olvashatod, a következő facebook oldalon:    https://www.facebook.com/sorsforditokorszak?ref=aymt_homepage_p

Forrás és a teljes cikk:  http://angyalokhaza.hupont.hu/5/magamrol

 

 

 

Colin C. Tipping - Sorsfordító megbocsátás

Több mint valószínű, hogy ez a könyv megváltoztatja az életed.

Átalakítja, ahogyan a múlt eseményeiről gondolkodsz, és másképp látod majd a jelen történéseit is kiváltképp, ami a kapcsolataidat illeti.

A megbocsátás hétköznapi formájától eltérően a sorsfordító megbocsátás könnyen megvalósítható és gyakorlatilag azonnali hatású, amivel lehetővé teszi, hogy kilépj az áldozatszerepből, megnyisd a szíved, és megemeld a rezgésszintedet. Ez a fajta feleszmélés nélkülözhetetlen napjainkban, amikor is már igen közel járunk a 2012-es nagy átmenethez.

Forrás: https://bookline.hu/product/home.action?_v=_&id=86936&type=22

,,… évekig hallgattam az új tudatosságról üzeneteket, tanításokat, végeztem Orin ,Kryon , Kuthumi, Adamus és Ábrahám entitások rezgésszintemelő gyakorlatait.

A hosszú előkészítés után végre hat évvel ezelőtt, átéltem  spirituális utam következő csodáját.:

Megtapasztaltam, hogy lehet szeretettel átalakítani egy konfliktus helyzetet.

Történet a következő.

Néhány éve már több barátom  tartozott kisebb pénzösszeggel. Sehogy sem tudtam behajtani rajtuk az adósságot.

Tehetelenül örlődtem, mikor eszembe jutott egy új gyakorlati módszer.  Logikus is, egyszerű is, így hát  elvégeztem.

Colin C. Tipping pszichiáter gyakorlata, Sorsfordító megbocsátás cimű könyvében található.

Felfoghatatlan volt számomra, amit tapasztaltam  Egy héten belül mindannyian rendezték az adósságukat, könyörgés, és noszogatás nélkül.

Valójában ezen a hétköznapi problémán keresztül felismertem, hogyan TEREMTEM öntudatlanul az élethelyzeteimet.

Boldog voltam, hogy megtapasztaltam a problémamegoldás egy teljesen egyedülálló módját.

Azóta is alkalmazom a mindennapjaimban, általa megváltozott az életem és az érzelmi állapotom.

Forrás és a teljes cikk:  http://angyalokhaza.hupont.hu/5/magamrol

 

 

Dr. David R. Hawkins - Elengedés - Az önátadás útja

A dr. Hawkins által részletezett elengedés egy olyan egyszerű és hatékony módszer,

melynek segítségével felszámolhatjuk a szeretet, az öröm, a siker, az egészség, sőt még a megvilágosodás belső gátjait is.

Bár dr. Hawkins gyakran nevezi az elengedést technikának, mégis inkább egy az emberi természetbe kódolt, gyakran öntudatlanul is megélt belső elmozdulásról van szó.

Ha ezt egyszer tudatosan végigkísérjük, olyan eszközzé alakíthatjuk, amelynek az élet bármely területén hasznát vehetjük, legyen az fizikai vagy érzelmi egyensúly, kreativitás, pénzügyi siker, szakmai előmenetel, kapcsolatok, nemiség vagy spirituális növekedés. A könyvben vázolt összefüggések és egyéb elegáns módszerek nemcsak a kíváncsi Olvasónak válnak javára, hanem minden szakembernek is, aki a mentálhigiénia, a pszichológia, a gyógyászat, az önsegítés, a szenvedélybetegségek vagy épp a spirituális fejlődés területén dolgozik.

Sokéves pszichiátriai tapasztalata során a szerző előtt elsődlegesen az a cél lebegett, hogy megtalálja az oly sokrétű emberi szenvedés enyhítésének leghatékonyabb módszerét. Az elengedés belső mechanizmusa a gyakorlatban rendkívül hasznosnak bizonyult, ezt részletezi ez az írás.

Míg dr. Hawkins korábbi köteteiben a magas tudatállapotokra és a megvilágosodás elérésére összpontosított, addig keresők ezrei egy jól alkalmazható technikát szerettek volna alaposabban megismerni, mely segítségével felszámolhatják a boldogság, a szeretet, az öröm, a siker, az egészség és végső soron a megvilágosodás belső akadályait. E könyv ezen akadályok elengedésének eszközével ajándékoz meg minket.

Minden szakember számára felbecsülhetetlen kinccsel szolgál, aki a mentálhigiénia, a pszichológia, a gyógyászat, az önsegítés, a szenvedélybetegségek vagy akár a spirituális fejlődés területén dolgozik.


 Részletek a könyvből

A 2012-ben elhunyt dr. David R. Hawkins a Spirituális Kutatások Intézetének igazgatója, valamint az odaadó nem-kettősség útjának alapítója. A tudatkutatás felfedezője, elismert előadó, kutató, orvos, és tudós. Tanácsadója volt katolikus, protestáns és buddhista kolostoroknak, szerepelt országszerte ismert televíziós és rádió műsorokban. Számos helyen tartott előadást, többek közt a Westminster Apátságban, az Oxford Fórumon, az amerikai Notre Dame és Harvard Egyetemeken. Dr Hawkinst, mint a magas tudatszintek tanítóját a „megvilágosodáshoz vezető út legfőbb tanítója” megnevezés is jól jellemzi. Személyes spirituális fejlődését e könyv „A szerzőről” című zárófejezete foglalja röviden össze. Életét az emberiség felemelésének szentelte.”

Forrás: http://filosz.hu/konyvek/elengedes/

 

 

 

 

 


 

https://timarkrisztina.hu Timár Krisztina Állásszerző- és karrier tréner

13 éve dolgozom nemzetközi cégek HR vezetőjeként, több mint 10000 önéletrajzot láttam és állásinterjúból is túl vagyok már az ezrediken.

Pontosan tudom, mik az álláskeresők leggyakoribb hibái, mitől jó egy önéletrajz, és milyen interjúszereplés alapján ajánlanak fel valakinek egy pozíciót.

Rendszeres előadó vagyok a legnagyobb Állásbörzéken és HR-es szakmai rendezvényeken. Oktatóanyagaim, tréningjeim, személyes konzultációim és az ingyenes online tanfolyamom már több ezer álláskeresőnek segítettek az elhelyezkedésben.

Örülök, hogy itt vagy velem, és készen állsz arra, hogy együtt megtaláljuk a következő állásodat!

Akár régóta keresel állást, akár csak most állsz neki a keresésnek, vízválasztó lesz, amit tanulni fogsz tőlem.

Hadd mondjam el miért.

Több mint 12 éve vagyok HR-es, 4 éve pedig oktatóanyagokkal, tréningekkel és személyes tanácsadással is segítem az álláskeresőket.

Szeretném a lehető legtöbb embernek megtanítani, hogyan lehet gyorsan elhelyezkedni.

De őszinte leszek veled.

Csak bizonyos típusú embereknek tudok segíteni.

 • Azoknak, akik azt keresik, hogy hogyan lehet egy helyzetet gyorsan és tisztességesen megoldani (kifogásokkal tele a padlás)
 • Azoknak, akik nyitottak a tanulásra és új módszerek befogadására (a megszokott módszerekkel csak a megszokott eredményeket érheted el)

Ha te úgy érzed, hogy nem vagy ilyen, akkor valószínűleg nem én vagyok a te embered. Nyugodtan tegyél egy próbát, de ha zavarónak érzed a tippjeimet, csak egy kattintás a levél alján a leiratkozás linkre és nem kapsz többet.

Ha viszont olyan ember vagy, aki hajlandó tanulni és nem csak a kifogásokat keresi, akkor jó helyen jársz, üdv még egyszer a fedélzeten!

Mire számíthatsz tőlem?

Mivel nem szeretem a mellébeszélést, most le is írom röviden, hogy mire számíthatsz tőlem:

1. Blog bejegyzések és videók

A weboldalamon van egy blog, ahová rendszeresen írok álláskereséssel kapcsolatos cikkeket. Amikor kiteszek egy újat, értesítelek e-mailben, és megírom, hogy miért érdemes elolvasnod.

2. Tréningek, események

Ha állásszerző tréninget vagy előadást tartok, esetleg a személyes tanácsadások menetében történik változás, arról is értesítelek.

3. Újdonságok, prémium termékek

Ha az álláskereséssel kapcsolatban bármilyen új oktatóanyagot készítek, azt is megküldöm neked e-mailben.

Ha úgy döntesz, hogy elfogadsz virtuális trénerednek, aki a gyors állásszerzésre készít fel téged, akkor már írom is a teendőidet!

 

 

5+1 tipp, hogyan lendülj túl az álláskeresés nehézségein

Szerző: Timár Krisztina Publikálva: 2017-09-14

Állást keresni senki sem szeret. A semmitmondó álláshirdetésektől kezdve a kellemetlen állásinterjúkig bármi megtörténhet. De hogyan lendülj túl ezeken? Mi segíthet kitartani és lendületben maradni az új állásod megtalálásáig?

Ha álláskeresés közben valami nem úgy alakul, ahogy tervezted, két út áll előtted.

 1. Hagyod, hogy az események bedaráljanak, vagy
 2. Továbblépési módszereket sajátítasz el, és amikor kell, alkalmazod őket.

A bedarálás azt jelenti, hogy gyűjtögeted a sérelmeket, és nem dolgozod fel, majd nem engeded el őket.

Ez sokszor nem is tudatos, de azt éred el vele, hogy egyre pesszimistább leszel. És mint egy ördögi kör, az új állás megszerzése is egyre nehezebb lesz.

A továbblépési stratégia ezzel szemben azt jelenti, hogy számítasz a nehézségekre, miközben fel is készülsz a kezelésükre.

Íme 5+1 módszer, amik segítenek túllendülni a nehézségeken:

1. Tudd az értékedet

Legyél tisztában a szakmai és emberi értékeiddel.

Sokan alulértékelik a képességeiket, és túl szerények.

Nem mernek beleírni sikereket az önéletrajzba,

nem mernek interjúkon az eredményeikről beszélni. Vannak, akik félnek korrekt fizetést is kérni.

 Ahhoz, hogy jól kezeld a nehézségeket,

hinned kell magadban,

  aminek az alapja az,

    hogy tudod, mekkora értéket képviselsz a cégek számára.

2. A 24 órás szabály

Ha valami rossz történik, azt nyugodtan éld meg.

Például ha kellemetlen volt egy interjú, vagy e-mailben jelzik, hogy mást vettek fel, akkor ne fojtsd el az érzelmeidet.

Lehetsz szomorú, felháborodott, csalódott, vagy bármi, ami jól esik.

De vedd úgy, hogy erre csak maximum 24 órád van.

Utána le kell zárnod és tovább kell lépned.

Sem a cégek működésén, sem a történteken nem tudsz változtatni.

Ezért a legjobb, amit tehetsz, hogy túllépsz a történteken,

és újult energiával ráveted magad a céljaid elérésére.

3. Egy jóbarát

Egy családtag vagy barát támogatása mindig jól jön.

Amikor elkezdesz állást keresni, döntsd el, hogy kit hívsz majd fel, vagy kit hívsz el kávézni, ha esetleg gond lesz. A lényeg, hogy ne kezdj el panaszblogot írni, és ne is az egész családi és baráti körödet terheld a nehézségeiddel. Legyen egy biztos pontod, de neki se panaszkodj folyamatosan, mert azzal csak elviselhetetlen terhet teszel a vállára.

4. Töltődj fel

Az álláskereséshez energia kell.

Ha nincs belőle elég, könnyen lemerülhetsz, és a továbblépések is nehezebbek lesznek.

Ilyenkor szánj a megszokottnál több időt azokra a dolgokra, amik feltöltenek:

 • a számodra fontos emberekre,
 • a sportra,
 • a hobbidra,
 • bármilyen tevékenységre, ami örömmel tölt el.

Legyen több az én-időd, töltekezz!

Ha az energiakészleted pozitívban van,

bármi történhet,

van honnan erőt merítened.

 5. Szakmázz

Keress olyan szakmai fórumokat, ahol megmutathatod a tudásodat!

Ha az álláskeresés során nem kapsz sok pozitív visszajelzést, a hozzád hasonló szakemberek társaságában még jól érezheted magad! Keresd meg a Facebookon vagy a LinkedInen azokat a szakmai csoportokat, közösségeket, amik érdekelnek, és ott fejtsd ki a véleményedet. Persze ne az álláskeresés nehézségeiről, hanem a szakmádat érintő trendekről, újdonságokról beszélgess.

Ha sok időd van, írj szakmai blogot! Ezzel nem csak az önbizamadnak, de a szakmai imidzsednek is jót teszel!

+1 Turbózd fel az önéletrajzodat

Egy jó önéletrajz olyan, mint egy önbizalom-bomba.

Már rengeteg ügyfelem önéletrajzét alakítottuk át közösen,

és kivétel nélkül mindenkin éreztem,

 hogy az új önéletrajz

 magabiztossággal és lelkesedéssel tölti el őket.

Ha ránézel az önéletrajzodra és nem érzel büszkeséget,

turbózd fel, itt és itt adok hozzá segítséget.

A csalódások lehetősége mindig benne vannak az álláskeresésben.

 • Bízz magadban, tudd az értékedet,
 • töltődj fel,
 • merítkezz a támogatódból
 • és egy pozitív szakmai közegből.
 • Minél tudatosabban követed ezeket a tippeket,

                        annál gyorsabban lendülsz túl a nehézségeken.

Forrás: https://timarkrisztina.hu/blog/5-tipp-hogyan-lendulj-tul-az-allaskereses-nehezsegein/

 

https://timarkrisztina.hu/blog/a-jo-oneletrajz-tenyleg-egyoldalas A jó önéletrajz

https://www.workania.hu/oneletrajz önéletrajz létrehozása

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=dFHUYN6Tzts Állásinterjú: hogyan készülj fel?

https://www.youtube.com/watch?v=XVTCCfxSIbA Hogyan add el magad az állásinterjún?

 

 

 

 

http://www.kristalycsakra.hu/index.php/tanitasok/101-kapcsolat-a-felsobb-ennel1 ÉN-kapcsolati harmonizáció. Tudatos lények vagytok! ÉN-tudattal rendelkező isteni entiások! Folyamatos kapcsolat áll fönn Én-eitek között….

Kapcsolat a Felsőbb-Énnel

ÉN-kapcsolati harmonizáció

(Fénymesteri tanítás)

 Tudatos lények vagytok! ÉN-tudattal rendelkező isteni entiások!

Folyamatos kapcsolat áll fönn Én-eitek között.

Ezek az Én-ek az isteni minőségből kiindulva, tudati szinteken át ereszkedve, egyre zártabbá váltak, így elvesztették a tudatos összekapcsolódás csatornáit, mely egy Fényoszlopban köti őket össze.

De az Én-tudatok elszakadni nem tudnak, mert a kapcsolat örök energiaként mindig rezeg közöttük.

Az emberi és Isteni ÉN-t a Felsőbb Én aspektusai kötik össze tudatrezgések frekvenciáin (fokozatain) keresztül.

 

Ezért minden kapcsolat az isteni minőséggel ezen tudati szinten keresztül, azaz a Felsőbb Én-be helyezkedésen keresztül érhető el.

Minden tudatszint felsőbb aspektusa egy Becsatoló Energia. Olyan, mint a vezeték (Fénycsatorna) végén a csatlakozó, ezen át kerül a rendszer energiája betöltésre… ez a magasabb frekvenciákhoz való hozzáférés.

Ez azt jelenti, hogy tudati rezgéseteket az alsóbb ének frekvenciáin túlemelve a Magasabb rezgések fényeibe helyezve, tudatosan ki kell alakítsátok a Fénykapcsolatot, a Tudat-csatornában.

Ha ezzel eléritek a Becsatoló Energia minimum-szintjét, rácsatlakozhattok tudati teretek szélesebb aspektusára. Így fejlődhettek tovább tudatos Én-eitek összekapcsolása révén.

Ez a Fénycsatorna az adott tudatszintek rezgéseit generálja a Fényoszlop felfelé és lefelé forgó spirálenergiájaként.

Minden tudatszint összeköttetésben áll egymással, de Én-ed azt tartja magára vonatkozónak, amelyik szintjén rezeg: azt tudja „olvasni”.

 

Tudatodat képzeld egy fénysávnak, mely oszlopként tart az Isteni Minőség Fénytudatából az anyagi világ tudatszintjeibe. A Fényoszlop te magad vagy, Fénytudat minőségedben. Ez a Fénytudat folyamatos spirálörvény-mozgásban van, visszacsatolások által, mert Tudatenergiáid tartják mozgásban.

A megismeréssel egy szakasz átfedését és tudati bekötődését éred el. Azaz olvasási engedélyt kapsz azon részekhez is.

 

Mintha csigalépcsőn haladnál fölfelé a vár tornyába… ami mellett elhaladtál, ott már ismered a „járást”, oda bármikor visszatalálsz, ha szeretnél.

Az ismeretlen szakaszok még tudati szinted előtt állnak.

Rezgésed emelésével és tudatos felismerésekkel folyamatosan lépsz egyet-egyet fölfelé.

Ez a fénycsatorna felfelé táguló örvénylést mutat, tölcsérszerűen áramló Fénnyel, mely lent beszűkül. A táguló tudat energiái örvénylenek e módon, hiszen rezgéseikkel tágítják megismerési területüket. Ezért a táguló tudat egyre nagyobb tér-idő egységeket fog át és egyre több dimenzióban kapcsolódik tudatosan össze.

 

A Felsőbb Én képes a Fényörvény középponti tengelyén haladva bekötődni az adott Tudatszintre, de ez a bekötődés mindig rezgésszint-függő.

Most hiába is akarnál Felsőbb Éneden keresztül Isteni szintedbe kötődni, ha jelenlegi tudatrezgésed nem képes befogadni azt. Nem értenél semmit, csak Határtalan Fény és tértelenség venne körül addig, amíg frekvenciáiban megbírsz maradni…

Hidd el, az sem jó, ha valami túl kevés, de a túl sok sem járható út. A pont jó, neked:).

 

Ezért mindig a Felsőbb ÉN a vezérlő. Pontosan tudja, mit bír el tudati rezgésed, milyen szinten vagy képes megértéssel fejlődni.

Első lépésként így vele kell kapcsolódnod. Tudati bekötési pontjaidon keresztül, lelki tereden át.

Nyugalomba helyezkedve, lelki rezgéseidbe emelkedve a szellemi szférákból szólítsd magadhoz Felsőbb ÉN-ed és kérd, kapcsolódjon tudatilag össze veled, hogy irányíthassa alacsonyabb éneidet.

Ő magához emel és rezgéseid behangolásával harmonizálja ÉN-energiáidat.

Nem szabad ragaszkodnod az alacsonyabb rezgésekhez, hogy le ne kösd magad túlzottan az alsóbb szintekhez.

Nyílj meg a Felsőbb Én Tudata előtt és engedd magadba Fényeit.

Ha megnyitottad magad fenntartások nélkül, akkor Ő képes magába emelni téged és átrezegni tudatod.

Ezzel aktiválja azon csatornáidat, mellyel tudatosíthatod magadban energiáit, azaz elfogadod a Felsőbb Én szellemi irányítását.

Csak engedd, hogy bekötődhessenek a tudati erők… közben figyelheted a csatlakozási pontokat az energiatereden. Finom fényszövedékek járnak át, fénylő energiák töltenek ki…

Amint érzed tudatodat tágulni, mint térben, dimenzióban és a dimenziós időben, tudhatod, sikeres kapcsolódási pontok jöttek létre.

A kapcsolódás nem minden esetben alakul ki tökéletesen az első hangolásnál. Gyakran kell megismételni, mert számos energiablokk állhatja útját. A tudati energiák is blokkolódhatnak hiedelmekkel. Ezek feloldása nem mindig sikerül elsőre.

Ezért javaslom, a Felsőbb Énnel való kapcsolódást és az ÉN-tudatosító gyakorlatot addig ismételd meg, míg semmilyen gátat nem érzel már a csatlakozásban, a kapcsolatban.

Felsőbb Én-ed pontosan tudja, mi kell neked a fejlődéshez, ezért akkor teszel legjobbat magadnak, ha rábízod az irányítást és hagyod dolgozni.

Kapcsolódás után ÉN-tudatod már aktív benned, így ráhangolódva vezethet téged fejlődésed, tudatosodásod útján, ha rezgéseiddel képes vagy benne maradni…

 

Tudatos munkát, Fény-re ébredést

 

Hiranus

Pusztai Orsolya

Kristálycsakra

 

Forrás: http://www.kristalycsakra.hu/index.php/tanitasok/101-kapcsolat-a-felsobb-ennel1

 

 

 

Kapcsolatteremtés a Felsőbb Énnel, Kapcsolatteremtő gyógyítás… A felsőbb énnel, és felsőbb lényekkel való kapcsolatról és kapcsolatfelvételről.

…Az itteni részünk nagyon lecsökkentett rezgésen működik, hogy igazodjon a 3D rezgéseihez, de folyamatos a „kapcsolat”, és ez fokozatosan emelkedő rezgésű átmenetel van megoldva, akár dimenziókon át. Természetesen a legmagasabb rezgésű részünk látja át legjobban a történéseket, okokat, és sugallja az ”alsó” részének a teendőket, információkat, és beszéli meg kísérőinkkel a teendőket, egyezik bele, vagy utasítja el jelenlétüket. Mivel ez a kapcsolat nem két különálló lény között létezik, természetesen más megközelítéssel kell hozzáállni, „beszélni” vele.

Éppen ezért másoknak könnyebb a mi felsőbb énünkkel „beszélni”. Kellő tudatossági szint elérésével és fejlődéssel nem kell már mások közvetítése, de ez egy folyamat, ami lehet rövidebb-hosszabb, ez teljesen egyéni. Azt is célszerű elfogadni, hogy földi emberi tudatunk képes csak egy bizonyos szintig képes értelmezni, elfogadni, felfogni információkat. A lélek „fejlettsége”, tudatosságra képessége nemcsak az inkarnációkon át megtett úton, tapasztalatokon múlik, hanem az alap, az isteni szikra belső indíttatásától is, ezért oly különbözőek az emberek hasonló, vagy azonos tapasztalatok megszerzése után is. Ám ez tesz minket egyedivé, megismételhetetlenné.

Ami meghatároz mindenkit, hogy mit tesz vagy nem tesz, a szeretet vezérli-e vagy sem.

A más nem földi lényekkel való kommunikáció a telepátia kategóriája, ami valamilyen szinten emberek között is működik, főleg, ha nagyon kötődik valaki egy másik emberhez erre tipikus példa a szerelem. Egymás gondolatát találjuk ki, vagy szülő gyermek kapcsolat, főleg az anyáknál. A föld túlsó oldaláról megérzik, ha csemetéjükkel baj van.

Ennél többet e dimenzió nem támogat, ez az egyik sajátja.

Ám magasabb rezgésű lényekkel éppen az ő oldaluk miatt már könnyebben lehetséges. Az ő energiájuk, rezgésük rásegít erre. …

Forrás és a teljes cikk: http://onmegvalositas.hu/program/kapcsolatteremtes_felsobb_ennel_kapcsolatteremto_gyogyitas%E2%80%A6

 

 

Karma Stúdió

Test-Lélek-Szellem EGÉSZSÉG.

A stúdiónk elérhetősége, ahol a programjainkra jelentkezhettek, fordulhattok hozzánk bizalommal:

Időpontok, témák és bejelentkezés emailban: forditsdmegasorsod@gmail.com

Miben segíthetek:

Csak egy utat mutathatok földi vagy épp más Dimenzióbeli erővel megtámogatva, ez rajtad áll mennyi energiát tudsz befogadni a MEZŐBŐL. Ahol az Univerzumtól kapott energiámat találod meg mostantól inkognitóban expresszióban tartom, hogy csak TE vagy TI koncentrálva érezhessétek, a kezelések alkalmával.

Újgenerációs gyógyulni vágyókat várunk. Újgenerációs Univerzumi (Morfogenetikus Mezőn) energiáit használva blokkjaitok oldására.

PROGRAMJAINK:

--Gyász és veszteségfeldolgozása.

----Rendszer és családállítás újfajta megközelítésben. Bars hozzájárulásával.

Bővebben az alábbi linkre kattintva:

http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2016/05/rendszer-es-csaladallitas-ujfajta.html

-- Access Bars kezelés - felszabadulás a gátjaink alól

-- Pránanadi kezelés

-- QUANTUM BALANCE: A KVANTUMGYÓGYÍTÁS, MÁTRIX, MORFOGENETIKUS MEZŐBEN

-- Akasha olvasás - Égi összeköttetés információ a LELKEDDEL

-- Csakratisztítás, auratisztítás feltöltés

-- Tér – tisztítás és rendezés: Merkabával

--"Szellemek"Entitások és földhöz-emberhez, házhoz stb.. ragadt szellemek elengedése

-- Átok, rontás bűbáj oldása, levétele

-- Spirituális Választerápia

-- Mire születtél? Mi az ÉLETFELADATOD? Életfeladat megtalálása és felvállalása.

-- KARMAOLDÁS:

:-) Családi karma blokkjainak megkeresése, oldása, Újfajta megközelítésben.

:-) Párkapcsolati karma, és blokkoldás, Újfajta megközelítésben

:-) Előző életből hozott karma blokkjaink oldása, Újfajta megközelítésben

:-) Ikerlélek bevonzása, blokkjainak -oldása, Újfajta megközelítésben.

:-) Belső Gyermek gyógyítása, karma és blokkoldása. Újfajta megközelítésben

:-) Teremtő-bőség bevonzó karma-blokkoldás, rávilágítás az okra, Újfajta megközelítésben

:-) Felsőbb énedhez való kapcsolódás, karma és blokkoldása. Újfajta megközelítésben

Facebook közösségi oldalunk:

https://www.facebook.com/pages/Fordítsuk-meg-a-sorsunkat/360731700698608

Karmaoldás értelméről bővebben:

Nagyon sok embert foglalkoztat mit is keres a földön, a karmájáról és a a karmaoldás folyamatáról és arról hogy ez mögött mi is van valójában.

 

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem az elmúlt 10 évben és nagyon sok különleges technikát sajátítottam el.

Talán rögtön azzal kezdeném, hogy maga az oldás nem törlést jelent, hanem az energiák átrendeződését!!! Ez nagyon fontos hiszen ahhoz, hogy valóban önmagad legyél nem törölni hanem integrálni kell az információkat, megérteni és elfogadni azokat…..megkeresni az OKOT MIÉRT VAGY ITT ÉS ARRA AZ ÚTRA LÉPNI.


Amikor a lélek arról dönt, hogy inkarnálódik a fizikai világba, akkor arról is dönt, hogy kettéválik. Ide egész emberként senki nem születik, hiszen ez a dualitások világa.

Mindig az az érzetünk hogy a másik felünk nincs meg és keressük csak keressük a tökéletességet a Földön (kivéve, mikor megszülettünk inkarnációs ciklust),

hiszen mindig azért jöttük, hogy tökéletesedjünk, fejlődjünk.

 

A leszületésünk előtt kiválasztottuk életünk fontosabb szereplőit, kis csengőket helyezünk el hogy segítse utunkat csak kérdés hogy meghalljuk e elég ezoterikusak vagyunk e hogy ezt a tervet véghez is vigyük.

 

Ám óriási átalakulásban van a Föld, s teljesen más törvények uralkodnak, mint évekkel, vagy akár hónapokkal ezelőtt.

Sokkal nagyobb szabad akaratot kaptunk, s most újraírhatjuk életünket. Talán érzitek is a változást magatokon.

Átalakul az ízlésünk, egyre inkább megyünk visszafelé a természetbe a táplálkozásban is.

 

Nagyon fontos, hogy fogyasszunk gyógynövényeket (aloe vera, ginzeng), sok-sok ásványi anyagot, kálciumot, c-vitamint, rostokat,

mert ezek mind támogatják s szílicium beépülését a szervezetbe.

Fogyasszatok sok folyadékot (főként tiszta forrásvizet és gyógyteákat),

mert sokkal gyorsabb így a tisztulási- és átalakulási folyamat.

A karma maga az “ok-okozat” törvénye.

Semmi nem történik világunkban véletlenül. Mindennek meghatározott oka van.

A dualitások világában eddig úgy éltünk, ha bármi történt, ami boldogságra adott okot, életünk egy másik területe szinte rögtön látványosan darabokra hullott. A duális világban így volt meg az egyensúly. Tudta az ember, hogy tökéletesen boldog sosem lehet. Bár hiszem, hogy eddig is a hozzáállás volt, ami igazán számított.

 

A jó hír az, hogy ez most megváltozhat.

Az évszázadok, évezredek alatt összegyűjtött sok szemetet, blokkot, gátat most levetheti magáról az igazságra éhes ember…

Az, aki úgy érzi, itt az ideje, hogy élvezhesse az életet ezen a csodás bolygón.

Hogy megélhesse végre azt a csodát, aki Ő. Hogy tisztában lehessen vele, mit is keres itt.

S hogy megérthesse Isteniségét.

A fényküldöttek különleges munkát, szerepet vállaltak a bolygó átalakulásában.

Azért születtek, hogy átsegítsék embertársaikat ezen a nehéz időszakon.

Hogy segítsenek a tudatosodásban, segítsenek abban, hogy az emberek felismerjék igazi önvalójukat.

 

Tapasztalataim szerint a fényküldöttek ismerik fel először a karmaoldás szükségességét.

Azt, hogy meg kell tisztulnunk, hogy fel kell oldanunk a blokkjainkat ahhoz, hogy ezt a feladatot fel tudjuk vállalni.

 

Rengeteg ember bolyong céltalanul, a sok blokknak köszönhetően, amit a több száz, vagy akár több ezer életük folyamán gyűjtöttek be, egyszerűen képtelenek továbblépni. Romokban hevernek az emberi kapcsolatok, soha nem volt a világunkban ennyi depressziós, pánikbeteg és öngyilkos ember. A pénztelenség pedig teljesen megnyomorítja az embereket. A saját blokkjaik akadályozzák meg őket abban, hogy rájöjjenek, kik is ők valójában, mit keresnek ebben a világban. Nem értik, nem tudják, merre, hogyan tovább.

 

Ha Te úgy érzed, életed bármely területe nem működik, ha nem látsz kiutat, ha már mindent megpróbáltál, de még a vonzás törvénye sem működik, akkor jobb, ha tudod, nem az utadat járod.

Nem a vállalt életfeladatodat éled, azért vagy boldogtalan.

A párkapcsolatok széthullanak, az ikerlelkek megtalálják, majd rögtön elhagyják egymást, mert még mindig ott működnek bennünk a blokkok, a régi energiák. 2011. 11. 11-én

megérkeztek azok az energiák a Földre, amellyel egyre inkább elhagyjuk a dualitást, és az egység felé törekszünk.

Így az ikerlélek kapcsolatok aktiválása is megkezdődött.

2015-ban rengetegen fogják megtalálni valódi társukat.

 

Az igazi szerelmet, a boldogságot nem tudod megélni, amíg a régi energiák működnek Benned.

Le kell zárni őket, hogy a kapcsolatok új energiából újra épülhessenek.

Ugyanis eddig volt bennünk egy kód, mely szerint életünk minden területe nem lehet tökéletes. Nem mehet minden jól.

Ez nem azt jelenti, hogy az oldás szétszakítja a kapcsolatokat, hogy megszakadnak az energiák, hanem egyszerűen átrendeződnek, minden a helyére kerül.

 

Többször hallottam az utóbbi időben olyan emberektől, akik boldog párkapcsolatban élnek, és ennek ellenére ott vannak a félelmek. Hiába találod meg a másik feled, ha több előző életben már bántottátok egymást.

A szerelem ellenére ezek az energialenyomatok ott vannak Benned, s nem engedik, hogy a maga tökéletességében éld meg a kapcsolatot.

 

Sokan pedig arra panaszkodnak, hogy az életfeladatukban, munkájukban nem találják a helyüket.

 

A karmaoldással oldjuk azokat a blokkokat is, melyek megakadályozzák azt, hogy eljuss a feladatodig.

Hogy észrevedd, felismerd, merre kell menned, mit kell csinálnod. Erre külön napokat, külön oldásokat tartunk.

 

Maga a karmaoldás egy folyamat. Hogy kinél meddig tart, az egyénfüggő.

 

A párkapcsolat nagyon fontos az emberiség jövője szempontjából.

A párkapcsolat az a témakör, ami nagy előrelépést illetve nagy visszahúzó erőt jelenthet az emberek fejlõdésében. Mindenek előtt fontos megemlíteni, hogy a spirituális út fontos részét képezi ez a terület. Itt tudunk a legtöbbet és leggyorsabban fejlődni, azonnali és gyors tükröt mutatnak számunkra partnereink.

A párkapcsolatotok működése sok mindent elárul fejlettségi, érettségi szintünkről.

Megmutatja, melyek azok a területek, ahol fontos még dolgoznunk magunkon. Egy kapcsolaton belül mindig nagyon erős a motiváció a helyzet megoldására, hiszen mély érzelmek vannak a háttérben, ez nagyon komoly húzóerő.

Ha valaki folyamatosan dolgozik magán, megszabadulhat blokkjaitól, s így ezek már nem lesznek hatással a jelenre és jövőre.

 

Régóta dolgozom különböző blokkoldó módszerekkel, de magasan a leggyorsabb és legnagyobb hatékonyságú.

Az oldások közben tanítást is kapunk, hiszen egy karma akkor tud feloldódni, ha megértetted, miért volt jelen az életedben.

“Csupán” energiamunkával nem lehet megoldani. Meg kell értened az életed eseményeit, különben teljesen értelmetlenek voltak.

 Külön segítő angyalokkal dolgozunk, akik az egész folyamat alatt végigkísérnek bennünket.

Ha esetleg az oldás alatt nem történik meg az összes felismerés, akkor a segítők velünk maradnak akár hetekig, míg kapunk az életben olyan helyzeteket, szituációkat, amikből megtörténhetnek a felismerések.

 

Ezért érzi mindenki azt, hogy az oldások hatására nagyon begyorsulnak a dolgok körülötte.

Egészen gyorsan elkezdünk tisztulni.

Ez természetesen a fizikai testen keresztül is történik.

 

A karmaoldás különböző témakörökre van szedve, és a tapasztalataim azt mutatják, hogy érdemes az összes részt elvégezi, mert sosem tudhatod, melyik témakör kapcsán jön fel olyan emlékkép, olyan blokk, aminek oldódnia kell.

 

Ezenkívül megtanulunk meditálni, kikapcsolni. 2015-ban már sokkal finomabb energiákkal dolgozunk, nagyobb hangsúlyt fektetünk a teremtésre, megtanulunk létezni és boldogulni az új energiában.

 

A legjobb hír pedig az, hogy az oldás folyamata alatt az egyenes ági rokonok is tisztulnak.

Ami azt jelenti, hogy a szülők, a gyermekek, a testvérek és a pár.

Rengeteg beszámolót kezdenek úgy, hogy a legjobb az egészben az, hogy óriási változáson mennek át a szeretteik.

 

Valljuk be, ez óriási dolog, mert nem mindenki tart a fejlődése azon szintjén, hogy felismerje az oldások és a változás fontosságát, s ezzel bizony rajtuk is tudunk segíteni. Engem ez megnyugvással tölt el.

 Így a végén csak annyit tanácsolok, ha érzed a változás fontosságát, ne habozz! A dolgok maguktól nem változnak, a döntést Neked kell meghoznod!Különleges csoportos és egyéni oldásokat tartok 

Várlak...Áldással és Szeretettel!!

 

  Örömmel veszem, ha eljössz  hozzám és lelked emelkedéséhez igénybe veszed a segítségemet.

Bármelyik módszert választod is, bizonyos, hogy az nem véletlen lesz, számodra a legjobb. 

 

Túl messze laksz és nem tudsz felkeresni? Ez nem lehet akadály, vannak programok, módszerek akkor is működnek, ha csak skype-on tudunk beszélgetni. Többen is érdeklődtök, és szeretnétek, ha személyesen látogatnék el hozzátok? Nagyon szívesen utazom, a részleteket pedig e-mailben tudjuk egyeztetni! Arra is van lehetőséged, hogy skypon vagy telefonon keresztül (visszahívlak) a karmádról, karma feladatod kielemezzük.

Várunk  Szeretettel 

Stódió Karma csap

         Érdeklődhetsz:

          forditsdmegasorsod@gmail.cata

Forrás:http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2015/08/karmaoldas-blokkoldas-ertelmerol.html

Forrás: http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2013/09/aktualis-blokkoldas-idopontjai-m...

 

 

 

 

http://www.kristalycsakra.hu/index.php/cikkek-irasok/452-energia-vedelem

 

 

 

http://www.kristalycsakra.hu/index.php/cikkek-irasok/500-a-felelem-mint-manko