Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Boldogság és Siker 82

2019.05.30

Antoni Rita

A Nőkért Egyesület elnöke és az egyesületi oldal adminisztrátora, szerkesztője

2009-ben alapította többedmagával a Nőkért.hu (www.nokert.hu) feminista honlapot, majd 2013-ban a Nőkért Egyesületet, melynek célja a feminizmus történetének és a jelentős teljesítményt nyújtó, ám marginalizált nők (online és – szabadegyetem formájában – offline) megismertetése, valamint – elsősorban a szemléletformálás terén – a szexizmus és a nőkkel szembeni erőszak elleni küzdelem. Aktívan részt vett a családon belüli erőszak törvényi kodifikációjának kivívásában és több szexista illetve erőszakbagatellizáló médiamegnyilvánulás elleni megmozdulásban. 2014-ben elkészítette a Nővértékát (http://noverteka.v-comp.ch/noverteka/home.htm), a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség átfogó, kereshető magyar nőjogi és gender bibliográfiáját.

http://lmbttortenetihonap.hu/eloado/antoni-rita

 

 

Lisa és Szandi

Gyerekekre költik A Bank rekordnyereményét Szandiék

Jót játszani érkezett a TV2 game-show-jába Lisa és Szandi, a végén 14 millió forinttal távozott. A két barátnő fontos misszióra költi A Bank eddigi legnagyobb nyereményét.

hétfő este Lisa és Szandi: a műsor történetének rekordnyereményét, 14 190 000 forintot vitték el, melyet nemes célra költenek.

A pénz a legjobb helyre került, a két barátnő ugyanis több éve gyerekeknek, iskoláknak szervez fejlesztőprogramokat.

– Korábban egy munkahelyen dolgoztunk, aztán nagyon jóban lettünk, és megtaláltuk a közös célt: tenni a gyerekekért, a mosolyukért, a boldogágukért úgy, hogy élményeket adunk nekik – meséli a Borsnak Szandi, aki a barátnőjével úgy érkezett a műsorba, hogy ha nyernek, a pénzt mindenképp jó ügyre használják fel.

Így örült Szandi és Lisa a rekordnyereménynek

Lisa és Szandi pedagógiai foglalkozásokat, közösségfejlesztő és ifjúságvédelmi programokat szervez, amelyek a gyerekek készségeit fejlesztik, miközben olyan tulajdonságokat sajátítanak el, me­lyek később a jövőjüket szolgálják.

– A műsorba is egy fesztiválbusz makettjével érkeztünk, és most a nyereményből egy valódi buszt veszünk, mert erre van szükségünk ahhoz, hogy az ország több pontjára is eljuthassunk a csapatunkkal. A módszereinkkel segítünk a gyerekeknek a társas kapcsolataikban, az iskolai életükben. Ezekre a képességekre, készségekre ké­sőbb, felnőttkorukban nagy szükségük lesz – mondja Szandi, aki egyetlen történettel összefoglalta, miért vállalták ezt a küldetést.

Már valódi méretben is megvehetik a buszt

– Egy ötéves kislány életében először nálunk indult futóversenyen, és aznap este kaptunk az anyukájától egy fotót, amelyen a gyerek az éremmel a nyakában aludt el, mert a díj akkora boldogságot jelentett számára, hogy még éjszakára sem akarta levenni. Azóta futóedzésekre jár, és sportoló szeretne lenni. Ezek a pillanatok megerősítenek abban, hogy a gyermekeknek mekkora szükségük van motivációra, élményre és játékra.

Forrás: http://www.borsonline.hu/aktualis/gyerekekre-koltik-a-bank-rekordnyeremenyet-szandiek/176172

https://tv2.hu/musoraink/a_bank/293157_elkepeszto-alma-van-a-jatekosoknak-igy-szeretnenek-elmenyt-adni-masoknak.html Elképesztő álma van a játékosoknak, így szeretnének élményt adni másoknak

 

 

Gloria Steinem és Dorothy Pitman Hughes

A legendás amerikai feminista egész életében a nők felszabadításáért dolgozott.

1971-ben az afro-amerikai feminista Dorothy Pitman Hughes-zal együtt önálló feminista lapot hozott létre – a Ms. magazin első számát az olvasók nyolc nap alatt elkapkodták.

Steinem, annak érdekében, hogy hitelesen ábrázolja a nők helyzetét, sokat utazott; elmondása szerint az elmúlt évtizedekben többet aludt szállodában, mint a saját lakásában. Előadókörutakat tartott, a feminizmus „arca” lett, nők tízezreit inspirálta.

Mindig is szenvedélyesen hangoztatta, hogy mindenkinek joga van személyként kibontakozni, megvalósítani a benne rejlő potenciált anélkül, hogy ebben nemi vagy faji sztereotípiák, illetve gazdasági kizsákmányolás akadályozná. Az ideális aktivizmus számára: úgy alkotni közösséget, hogy közben elismerjük egymást mint egyént. Fontosnak tartja továbbá a közérthető nyelvezetet – ennek jegyében publikálta öt könyvét a feminizmusról, és megírta Marilyn Monroe életrajzát is

https://nokert.hu/h-20190401-0130/2660/6/gloria-steinem-85-eves-es-nem-all-meg

A két hölgy találkozásából született meg, az első kimondottan feminista hangvételű újság, a Ms. Magazine. Megalapították a Women’s Action Allience-t (Női Mozgalmak Szövetségét), ami elindította az 1971-ben kezdődő tüntetéseket is a nők jogaiért és a társadalmi megkülönböztetésből fakadó diszkrimináció felszámolásáért.

Az 1970-es években előadásokat tartottak szerte Amerikában, amelyekkel az osztályok közötti, illetve a rasszok közötti negatív megkülönböztetésre is felhívták a figyelmet. Mindketten politizáltak, míg Dorothy, Jimmy Carter kampányfelelőse volt, addig Gloria egyéni kampányba kezdett. Gloria poltikiai törekvésének egyik kiemelkedő tüntetés sorozata a dél-afrikai apartheid rezsim ellen szólt.

https://mystique.cafeblog.hu/2018/03/20/negy-no-aki-sikerrel-harcol-az-egyenjogusagert/&client=firefox-b&hl=hu&gl=hu&strip=1&vwsrc=0

 

 

Yuri Kochima japán-amerikai polgárjogi aktivista.

Yuri egy viszonylag jómodó, főként fehérek lakta környéken nőtt fel San Pedroban. Élete akkor változott meg, amikor Pearl Harbort követően az apját az FBI őrizetbe vette, mint a nemzetbiztonságot veszélyeztető gyanúsítottat. S bár beteg volt, megtagadták tőle az orvosi ellátást, így egy nappal szabadon engedése után, meghalt. Nem sokkal ezután Yuri és anyja három évre internáló táborba került. Miután férjhez ment, Yuri New Yorkba költözött, ahol találkozott Malcom X-szel és csatlakozott annak Egyesült Afroamerikai Szervezetéhez. A vietnami háború alatt mentora lett az ázsiai-amerikai mozgalomnak, hatására rengeteg fiatal csatlakozott törekvéseikhez. Yuri és férje 1988-ban elérte, hogy elnézést kérjenek az egész ázsiai-amerikai közösségtől az internálásért és némi anyagi kárpótlást is kapjanak az érintettek.

https://mystique.cafeblog.hu/2018/03/20/negy-no-aki-sikerrel-harcol-az-egyenjogusagert/&client=firefox-b&hl=hu&gl=hu&strip=1&vwsrc=0

 

 

Lady Gaga

Stefani Joanne Angelina Germanotta művésznevén Lady Gaga

Oscar-díjas, kétszeres Golden Globe- és kilencszeres Grammy-díjas, olasz származású amerikai énekesnő, dalszerző, színésznő. Leginkább bátorító üzeneteiről, kirívó öltözködéséről és élő előadásairól ismert.

Világszerte 27 milliós albumeladásával és 146 millió példányszámban értékesített kislemezeivel minden idők egyik legtöbb zenei kiadványt értékesítő előadója. Elismerései között szerepel 12 Guinness-rekord, 9 Grammy-díj, 1 Oscar-díj, 2 Golden Globe-díj, 1 BAFTA-díj, illetve ő kapta a Dalszerző Hírességek Csarnokának első Kortárs-Ikon díját. Divatikon életműdíjat kapott az Amerikai Divattervezők Tanácsától, rendszeresen bekerül a Billboard év végi sikerlistáiba, illetve a Forbes legbefolyásosabb és legnagyobb bevételt elérő embereit rangsoroló listáiba. 2013-ban a Time magazin Gagát a második legbefolyásosabb személynek választotta az elmúlt évtizedet tekintve, illetve 2015-ben a Billboard az Év nőjének nevezte. Ismert jótékonysági és társadalmi tevékenységeiért, többek között küzd az LMBT-jogokért, a HIV/AIDS megelőzéséért, illetve létrehozta a Born This Way Alapítványt, amelynek fő célja az ifjúság inspirálása és megvédése a fizikai és lelki bántalmazásoktól.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Lady_Gaga

 

 

Farkas Edith, a Szociális Missziótársulat alapítója, író

1877-ben született nemesi családban. Egyedüli gyerek volt, amit sajnált ugyan, de ez alkalmat adott neki a magányos elmélyülésre. Tanulmányai alatt szembesült a társadalmi egyenlőtlenségekkel és a nyomorral, ezért belépett a szegényeket segélyező Szent Erzsébet Egyesületbe. Társadalmi osztálya és kora általános felfogása ellenére tovább akart tanulni: a soproni Orsolyáknál szerzett tanítónői oklevelet.

Azonban nem tanított sokáig, mert megismerkedett gróf Pálffy Pálnéval, aki bevonta az általa elindított katolikus karitatív mozgalom munkájába.  Az 1891-es Rerum Novarum c. pápai enciklika már elismerte a munkások jogát az érdekképviseleti szervezkedésre.  Özv. gr. Pálffy Pálné ennek hatására szervezte meg a Katolikus Munkásnők Védőegyesületét az Európában már bevett ún. patronázsok mintájára. Ebből fejlődött ki 1906-ra az Országos Katholikus Nővédő Egyesület.

Farkas Edith a grófné megbízásából ezután az országot járta, - ismét átlépve társadalmi osztálya és neme korlátait - előadásokat, beszédeket tartott, és toborzott a nővédő munkához. Rendszeresen hangoztatta, hogy nem az unatkozó úrhölgyek jótékonykodásával kell a szociális kérdésekhez nyúlni, hanem a szervezett szociálpolitika keretei közé kell állítani a szociális gondoskodást: 

Nemcsak a nyomor és a szenvedés enyhítésére kell gondolnunk, hanem a szegénység és nyomor okainak megszüntetésére kell törekednünk. 

A Katolikus Nővédő Egyesület tagja, majd alelnöke (1906) és ügyvezető elnöke (1908) lett. Emellett megalakította a Katolikus Patronázs Egyesületet, majd (Korányi Sarolta együttműködésével) a Katolikus Tisztviselőnők és Női Kereskedelmi Alkalmazottak Országos Szövetségét, továbbá az Egyetemi Hallgatónők Szent Margit Körét, végül Rabolt Margittal a Katolikus Leányok Országos Szövetségét (KALÁSZ). Ekkora már országos ismertségre, népszerűségre tett szert. 

1908-ban megalapította az életművének számító Szocialis Missziótársulatot Fischer Colbrie Ágost kassai és Prohászka Ottokár székesfehérvári püspök támogatásával. 1911-ben a kormány támogatásával házat vett a Krisztina körúton – ebből fejlődött ki idővel a Szociális Missziótársulat Központi Székháza – és ugyanakkor megszervezte az első Szociális Iskolát, amely a magyar szociális apostolok kiképzésével foglalkozott. A Társulat munkájába a "kékfátyolos nővérek" mellett családos "kültagokat" is bevont. 1912- ben elindította a Szociális Missziótársulat hivatalos lapját, az Értesítőt - ebből fejlődött ki az idők folyamán a Keresztény Nő. Farkas több nyelven beszélt, és ezt a munkájában is kamatoztatta. 

A Szociális Missziótársulat az I. világháború alatt több kórházat vezetett és karitatív tevékenységet fejtett ki. 1918-ban, tekintettel a rendkívüli politikai helyzetre, Farkas Edith engedélyezte tagjainak a politikai tevéklenységet. Ennek nyomán szervezték meg a nővérek a Keresztény Női Tábort, és lett Slachta Margit 1920-ban az első magyar képviselőnő. 

1922-ben megindította a hajléktalanok menhelymisszióját. A harmincas években tovább bővítette a MIssziótársulatot. 

Főbb művei:

  • A Szocialis Missziótársulat rövid ismertetése (Bp., 1911);
  • Hivatalos pártfogó (Bp., 1912);
  • Missziós Útravalók (Bp., 1924).

Felhasznált irodalom: 

Wimmer M. Anzelm OSM: Farkas Edith élete

Balogh Margit: Slachta Margit, a "keresztény feminista" in Balogh Margit és S. Nagy Katalin szerk. Asszonysorsok a 20. században (Budapest, 2000

Forrás: https://nokert.hu/k-20190507-2318/2679/6/farkas-edith-szocialis-missziotarsulat-alapitoja-iro-1877-1942

 

 

Horváth Diána Szubhá

A szerencsés karmámnak köszönhetően 1986-ban születtem újra emberként egy vidéki keresztény családban.

Már gimnáziumban megfogalmazódott bennem, hogy a kereszténységet, mint vallást nem érzem magaménak, ezért elkezdtem keresni és rögtön a keleti vallások felé fordultam (micsoda „nem véletlen”). Sokat olvastam a krisna tudatról, a hinduizmusról, de egyik sem fogott meg igazán, hála hatalmas szabadságvágyamnak.

2004-ben elkezdtem a buddhizmussal foglalkozni, majd 2007-ben elérkezettnek láttam az időt, hogy felvegyem a kapcsolatot egy buddhista közösséggel. Csalhatatlan intuícióm, na meg az internet segítségével rátaláltam Lílávajra hétfő esti előadásaira és gyakori látogatóvá váltam a Keleti Kulturális Központban (KKK). Minél többet tudtam meg a buddhizmusról, annál világosabbá vált, hogy ez az, amit eddig kerestem.

Lelkesedésem addig fokozódott, hogy 2010 májusában, a Vészakh ünnepségen menedéket vettem. Mesteremtől, Lílávajrától a Szubhá nevet kaptam. Ugyan ebben az évben kezdtem el járni Lílávajra Szellemi jóga tanfolyamára, hogy tudatom mellett a testemet is hajlékonyabbá varázsoljam.

2011-ben végeztem az ELTE kommunikáció-művelődésszervező szakán, majd önkéntes programszervezőként kezdtem segíteni a Missziót.

A szaporodó feladatoknak köszönhetően 2012-től félállásban, 2013-tól pedig teljes állásban dolgozom az egyháznak mint programszervező és könyvtárvezető. Nagy örömmel tölt el, hogy olyasmivel foglalkozhatok, amit értékesnek találok és egyben a meggyőződésem is.

A KKK-ban berendezett kis kuckómban mindenkit szeretettel látok.

2013-ban bátorságom akkorára duzzadt, hogy megkezdtem Szisztematikus buddhista tanulmányaimat Vajramala szárnyai alatt, majd a 4. félévben vizsgát tettem a „Karma” témaköréből.

2014 elején vezetni kezdtem a Govinda könyvklubot, melynek nem titkolt célja az volt, hogy jobban megismerjük rendünk alapítójának, Láma Anagarika Govindának életét és munkásságát.

Jelenleg a kedd esti Metta meditációkat vezetem, és törekszem arra, hogy ezt a fajta szerető kedvességet, a mettát sugározzam a környezetemben, nem megfeledkezve arról, hogy véletlenül se vegyem túl komolyan magamat. ☺

"Engem kemény fából faragtak!
Tudok magamon uralkodni.
Nem látszott rajtam semmi, pedig hosszú évek szorgalmas munkája, tehetségem elismerése, egész jövõm forgott a kockán.
-Állatmûvész vagyok - mondtam.
-Mit tud? - kérdezte az igazgató.
-Madárhangokat utánzok.
-Sajnos - legyintett -, ez kiment a divatból.
-Hogyhogy? A gerle búgása? A nádiveréb cserregése? A fürj pitypalattyolása? A sirály vijjogása? A pacsirta éneke?
-Passzé - mondta unottan az igazgató.
Ez fájt. De azt hiszem, nem látszott rajtam semmi.
-A viszontlátásra - mondtam udvariasan, és kirepültem a nyitott ablakon."

/Örkény István/

Kellemes repülést mindenkinek!

https://buddhizmus.hu/hu/szemely/szubha

 

 

Sayalay Anuttara

Az angol származású burmai szerzetesnő, Sayalay Anuttara idén is ellátogat hazánkba, hogy részesülhessünk a tanításából.

A szerzetesnő sajátossága, hogy nem egy módszert tanít, hanem személyes interjúkat csinál az emberekkel, és a számukra megfelelő személyes instrukciókat adja. Ezeket a théraváda buddhista hagyomány (Buddha eredeti szövegei, a Páli Kánon, vagy Tripitaka) szerint teszi. Noha fő iskolázottsága a Pa Auk vonalból származik, elutasítja, hogy őt (és általában Buddha tanait és az erre épülő meditációt) egy módszerhez kössék. Szamathát és vipassanát tanít Buddha tanai szerint, viszont igyekszik azt személyre szabni. ​

http://sayalayanuttara.weebly.com/

Sayalay Anuttara szerint mindannyiunkban közös, hogy nem akarunk szenvedni. Vannak vágyaink, félelmeink, sóvárgásaink, szomorúsággal és dühvel teli pillanataink. Ha egy kívánság által meg tudnánk ezektől szabadulni, akkor nagyon sokan elértük volna már a megvilágosodást. Buddha azt mondta, hogy nem a külső világ miatt szenvedünk, hanem amiatt, ahogy a külvilágra figyelünk. Lehet, hogy azt gondolod, azért szenvedsz, mert a testedben van egy fájdalom vagy azért, mert más emberek szenvedést hoztak rád. Lehet, hogy az időjárást vagy a politikát okolod. Buddha felismerte, hogy nem ezek miatt, hanem a dolgokhoz való belső viszonyulásunk miatt szenvedünk. A világhoz viszonyulhatunk félelemmel, haraggal, gyűlölettel, szomorúsággal, büszkeséggel, féltékenységgel, szeretettel, együttérzéssel, bölcsességgel, fájdalommal, tehát nagyon sokféle módon. Buddha osztályozta ezeket az érzelmi állapotokat és két nagy csoportra osztott őket: helyes és helytelen hozzáállásra. Azt mondta, nincs közti állomás, ha a tudatunkat nem helyes módon irányítjuk a dolgokra, akkor csak helytelenül tudjuk ezt megtenni, amitől szenvedni fogunk. Ha viszont jól fordulunk a dolgok felé, akkor elmúlik a szenvedés.

http://blog.integralakademia.hu/sayalay-anuttara-egy-buddhista-szerzetesno-tanitasai-1-resz

https://www.youtube.com/watch?v=zE_S1ppguFY

 

Máta Amritánandamaji (sz.: 1953) indiai származású spirituális vezető és tanító, akit követői szentként tisztelnek.
Általánosan ismert neve: Amma (jelentése:anya), vagy Ammacsi ( anyácska); egyéb nevén "az ölelő szent"-nek is hívják, mert eddigi élete során már rengeteg (több mint 20 millió) embert ölelt meg.
Humanitárius aktivista, aki ismert a széles körben tevékenykedő jótékonysági szervezeteiről is.

A jelenkor egyik legfontosabb adakozója. A hajdani dél-indiai kislány életét a rászorulók segítésére tette fel, miután erős megtapasztalásai voltak Istenről. Nem vár tanítványokat, hanem éppenhogy ő járja a világot, húsz éve, adományokat gyűjtve. Azonban Amma nem csak gyűjt, hanem ad is: tanítása elsősorban abból áll, hogy teljes, elfogadó szeretetével átöleli az elébe sorjázó embereket, immár több, mint huszonhét milliót.

https://harmonet.hu/ezoteria/18723-atolelni-a-vilagot-szubjektiv-elmenybeszamolo-amma-muncheni-latogatasarol.html

Ayudh szanszkrit szó jelentése,,Béke”, Továbbá az AYUDH betűszó, az Amrita Yuva Dharma Dhara kezdőbetűiből áll össze, mely szabad fordításban azt jelenti szanszkritül: „fiatalok, akik mozgásban tartják a tisztesség kerekét. Az AYUDH egy olyan - Ammá (Mata Amritanandamayi)által inspirált - ifjúsági mozgalom, melynek tagjai spirituális értékeken nyugvó életet szeretnének élni. Önmagukon kezdve a változtatást, azon dolgoznak, hogy a jövő reménytelibb, békésebb és szociálisan érzékenyebb legyen. Galambot formázó logójuk két szárnya a szeretetet és odaadást szimbolizálja. Ammá egyik allegóriájában, farka a spirituális tudást, és a madár irányításához nélkülözhetetlen intellektust ábrázolja. Mindezen értékek segítenek nekünk szabadon szárnyalni, függetlenül és boldogan élni életünket.

 

 

Meera anya, spirituális tanító, eredeti nevén Kamala Reddy. (1960 -, India)
Szegény, mélynyomorban élő szülők gyermeke, akik a hindu vallás törvényei szerint élnek. Hat éves, amikor van egy olyan révülés élménye, amit rokonai, és a közelében levő ismerősei megvilágosodásként értékelnek. Ez a szamádinak mondott élmény eltart pár napig, és erős nyomokat hagy a kis Kamalában. 12 éves, amikor meglátogatja egyik nagybátyja, akivel addig soha nem találkozott, és akinek az a felismerése van, hogy ő Shakti istennő megtestesülése, avatára. Innentől kezdve úgy tekint Kamalára, mint segítő istennőjére, akinek tanácsaira, álmaira hagyatkozhat. Az ő rajongása kultuszt csinál a kislány köré, amihez egyre többen kezdenek el csatlakozni. 14 évesen elviszi őt egy asramban, ahol Kamala, Meera anya néven, tanítani kezd. Ezek az átadások először az asram tagjainak szólnak, majd egyre több kívülálló is csatlakozik, főleg nyugati emberek. 19 éves, amikor meghívják tanítani Kanadában. Itt nyilvános előadásokat tart. Két évvel később Németországba utazik, ahol egy éven keresztül folyamatos kurzusokat és eladásokat tart. 22 éves, amikor Németországban férjhez megy, és ugyanebben az évben meghal nagybátyja is. A tanításai egy rítus szerint zajlanak teljes csöndben. Az emberek hozzá járulnak, ő megérinti a homlokukat és mélyen a szemükbe néz. Ezalatt állítólagosan a személy tudatalattijával kommunikálva, megtölti azt fénnyel, kiiktatva a rossz gondolatokat, a félelmeket. Szóbeli tanításai korlátozottak, nem az értelem segítségével, hanem a mélyebb élményalapú információ átadással kommunikál. Ezekért nem fogad el pénzbeli juttatást, ingyen és ellenszolgáltatás nélkül folynak ezek az átadások. Szerinte a boldogság, a teljességben megélt élet, akárcsak a fény úgy van jelen körülöttünk, de úgy működik, mint az elektromosság, hogy aki nem tud magának villanyt kapcsolni, annak fel kell azt kapcsolni.

http://eletemmodja.blogspot.com/2014/12/szuletett-december-26-meera-anya.html

 

 

https://hu.fitnessonline365.com/best-success-tips-from-made-women-36733

https://nokert.hu/kategoriak/arckepcsarnok további inspiráló nők

http://www.supersoul.tv/category/supersoul-100/the-complete-list további inspiráló nők és férfiak

 

https://amegoldas.eoldal.hu/cikkek/200-inspiralo--peldamutato-no/

 

 

Légy olyannal, aki a hátországod lehet.
Mással egyszerűen nem éri meg. Nem érik meg a félig kapcsolatok, se az adok is meg nem is, se az álmatlan forgolódás az ágyban, hogy vajon mit csinál a másik.

Olyannal légy, aki megtanít élni, akivel rozétól ázott szájjal csókoljátok egymást miközben a konyhában táncoltok egy elfuserált számra, hogy aztán teli szájjal nevethessetek saját magatokon. Aki miatt a kedvenc napod lehet a hétfő, mert alig várod, hogy a vállgödrében ébredve kezdhesd a hetet. Akivel hajnal háromig gyárthattok összeesküvés elméleteket, kérdőjelezhetitek meg az élet értelmét és akinek nyugodtan kiöntheted a szíved egy fárasztó nap után.

Olyannal légy, akinek nem nyomás minden egyes szava a mellkasodon, nem a görcsöt és szorongást hozza elő belőled, nem azt a nőt, aki legszívesebben te magad is kilométerekről elkerülnél, mert süt róla a kétségbeesés. Olyan mellett köss ki, aki a legjobbat hozza ki belőled, akitől tanulsz, aki miatt önmagad legjobb verziója szeretnél lenni és mindezt különösebb erőfeszítés nélkül teszed.

Mert a megfelelő ember mellett egyszerű.

Légy olyannal, aki szembe fordít a kishitűségeddel és aztán az első sorban áll, hogy lássa, ahogy megvalósítod az álmaid.
Olyannal, aki minden egyes helyzetben rád fogadna, mert tudja, hogy ami köztetek van azt nem találná meg máshol. De nem is tervezi elengedni.

Légy valaki olyannal, aki mellett várod a vasárnap reggeleket, aki felhív, ha nem vagy vele, aki miatt végre elhiszed majd, hogy bízni nem gyerekes dolog.
Hogy a hűség nem olyan ’80-as évek és a szeretet nem csak egyoldalú lehet.

Légy olyannal, aki otthon és kaland egyszerre.
Hidd el, megéri várni rá.

Varga Emese Forrás: https://www.facebook.com/vargaemesezsebszoveg/posts/l%C3%A9gy-olyannal-aki-a-h%C3%A1torsz%C3%A1god-lehet-m%C3%A1ssal-egyszer%C5%B1en-nem-%C3%A9ri-meg-nem-%C3%A9rik-meg/1368887459918728/

 

 

Egy kicsit a szerelemről :) <3

Minden lélek az Igaz Párját keresi ezen a Földön, bár sokan tagadják, hogy létezik, vannak, akik nem hisznek ebben, ám egyre többen vagyunk, akik tudjuk, éljük.
Amikor egymásra leltek, szinte azonnal érzitek, hogy igen, megtaláltuk egymást. Ám az együtt maradás nem mindig egyszerű… Egymás nélkül még nehezebb. Ha Ő a Párod, és dolgotok, megoldandó feladatotok van egymással, hidd el, úgysem tudtok ellene tenni semmit, amikor eljön az ideje, nem tudjátok elkerülni a találkozást vagy az újratalálkozást, mert az egymás iránt érzett megmagyarázhatatlan vágy nem múlik el soha. Megpróbálhattok ezer másik úton menni tovább, utatok végén ott fogtok várni egymásra. <3
Ha most épp azon bosszankodsz, és folyamatos fájdalomban élsz, mert Ő éppen mással van, próbáld fentről tekinteni a folyamatot. Most máshol jár, más valakivel van megoldandó feladata, tanulnivalója, vagy éppen más valakinek tanít valamit. Ez mindenképp csak kettőtök kapcsolatának előnyére válik, legyél érte hálás, hogy az a másik olyan dolgot tanít meg Vele, ami által fejlődik, és még közelebb hozza majd Hozzád. Próbáld elfogadni, elengedni az irányítást. Ha nem a Párod, és nincs már dolgotok egymással, akkor csak idő kérdése, és sikerül a teljes elengedés, feledés, kihűlnek az érzelmek, és megtalálod azt a lelket, aki már rég csak Rád vár. Ha összetartoztok, akkor minden megoldódik a maga idejében. :) Ezt nem lehet siettetni, sürgetni, felgyorsítani. Szívetek mélyén érzitek, ha Ti vagytok egymásnak az az Egyetlenegy. Mindketten érzitek. Nem csak Te, hanem Ő is. Hagyd, hogy magától ébredjen rá erre, hagyd történni a dolgokat! Csak az akarást kell elengedni, az érzéseket úgysem tudod. Higgy abban, hogy minden úgy történik, ahogy történnie kell, épp akkor, amikor eljön az ideje. :) <3

Takács Kriszta

https://www.facebook.com/uthozzad/photos/a.756779547696584/1673937305980799/?type=3&theater

+

https://www.facebook.com/uthozzad/posts/%C3%A9s-ha-egy%C3%BCtt-fejl%C5%91dve-megt%C3%B6rt%C3%A9nik-a-kiegyenl%C3%ADt%C5%91d%C3%A9s-mindketten-el%C3%A9rtek-a-legyen-a/2161324623908729

 

Az Ikerelkek közti szerelmet csak a szeretet és a nagyon erős hit mentheti meg. E szeretetnek kristálytisztának kell lennie, valóban olyan ragyogónak, akár egy kristály. A hitnek olyan erősnek kell lennie, hogy az mindenkor megingathatatlan maradjon. Az érzésekben nem bújhat meg sem kételkedés, sem a félelemnek egyetlen szikrája sem.
Ha megrendülne a hited úton a beteljesülés felé, és elárasztanának a kétségeid, félelmeid, hagyd, hogy kitörjenek belőled, s próbáld mielőbb elengedni őket. Hadd menjenek!
Miután visszakerültél a középpontodba, áramoltasd a szereteted, lelkedből kiindulva, csakráidon keresztül, átjárva minden sejted. Így segíted kapcsolódásotokat, s általa emelkedsz Te magad is, általad pedig Ő, s ezt a semmihez sem fogható tiszta energiát áramoltatva emelkedik körülötted a Világ. ♥ ♥ ♥
Takács Kriszta

https://www.facebook.com/pg/uthozzad/about/?ref=page_internal

 

Hogy mire tanít Ő? Az 5. Dimenziós Társad, a Másik Feled, az Ikerlángod... Általa megtapasztalod a teljességet. Először a másik általi teljességet éled meg, majd a Tőle kapott sok fájdalmas lecke által Önmagad teljességét is. Hogy végre egy teljes egész tudj lenni, függetlenül a másiktól, függetlenül bárki mástól. Hogy kitárt lélekkel belesétálj az Élet áramlásába, a befogadásba, az elfogadásba. Szó szerint szétzúzza az évezredek óta Benned lévő akarást, iránytási kényszert. Megtanít a lelkeddel látni. S talán ez az egyik legnehezebb, ám legcsodásabb feladat itt, most, ebben az életünkben, ezen a bolygón. :) Valóban egy óriási vállalás, hisz ha Őt megtanulod a lelkeddel látni, általa mindenki mást magad körül ugyanúgy látsz majd. Minden, amire tanít, amire tanítjátok egymást, a Veletek kapcsolatba kerülő lelkekre is hatással van, hisz onnantól, hogy átlépsz ebbe a "nem is tudom, melyik bolygón járok" érzésbe, megélésbe, elfogadsz. Embereket, élethelyzeteket. És onnantól, hogy Őbenne teljes szíveddel, lelkeddel, tudatoddal hiszel, mindenki másban, és minden másban ugyanúgy tudsz majd hinni. <3 S jöjjön bármelyikőtök életébe bármilyen megtapasztalás, az csakis azért érkezik, hogy ráébredjetek, semmi nem lehet biztosabb annál, történjék bármi, Ti mindig ott lesztek egymásnak. Igaz Teljességben, Isteni Szeretetben, ami nem múlik el soha. :) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Takács Kriszta

https://www.facebook.com/uthozzad/photos/a.756779547696584/2035925189782007/?type=3&theater

 

Mindegy, hogy hol vagyunk itt a Föld nevű bolygón, s hogy kivel, mindez nem számít, mert Egybetartozunk. Mindig együtt vagyunk, most már Egységben, függetlenül a földi, fizikai történésektől. S ha véget ér itt a küldetésünk, Odafent büszkén tekintünk vissza, MI mindent megtettünk. Azzal a Szeretettel, mely most még itt felfoghatatlan, emeltük az Univerzum egy kis darabkáját. S közben Egymást is Kedvesem. ❤️

https://www.facebook.com/uthozzad/photos/a.1815174981857030/2207524622622062/?type=3&theater

 

 

Ártatlan kis flörtnek indult... De már a legelső pillanatban éreztem, hogy ez valami egészen más, mint amit eddigi életemben valaha tapasztaltam. Megcsapott valami semmihez sem fogható energia, mely egészen a sejtjeimbe hatolt, átjárva testem-lelkem minden apró zegzugát. Egyben volt ijesztő, és mint valami mágnes, úgy vonzott magához, s teljesen elragadott. Hiába választott el minket az a néhány száz kilométer, mintha megszűnt volna létezni hirtelen. Akkor még nem voltam tudatában, hogy ez egy olyan energia,melynek nem képezhet akadályt sem tér, sem idő. Mint ahogy azt sem, hogy elpusztíthatatlan, elmúlhatatlan, hisz ott van bennünk, s egymásban hívjuk életre. Soha nem fog megsemmisülni, s ahogy erősödik, azáltal transzformálódik át szeretetté. Olyan szeretetté, melyet eddig még nem tapasztalhattunk. Benne foglaltatik Minden, amire valaha vágytunk. Megértés, bizalom, törődés, összetartozás, szabadság. A tértelen, időtlen, végtelen energia MI vagyunk, Te és Én. Magunkkal hoztuk ide, s felébresztettük. Örökre. :) <3 <3 <3

https://www.facebook.com/uthozzad/photos/a.756779547696584/2056064207768105/?type=3&theater

 

 

<3

ÉJFÉLI RANDEVÚ

Öt gyertyafény játszik, éjfélt üt az óra
Dőlj hátra; tárd ki szíved ajtaját
Feküdj ide mellém hangolódj a jóra
Hunyd csak le lelked két ablakát

Negatív állapotod; felszabadult elméd
Míg befelé nézel Én szemeid látom
Elhagy jövő vágyad s minden múltbéli emlék
Lelkedben járok mikor kitárod

Látom szemeidet ITt vagyok benned
Ugyan abban a fényvillanásban születtünk
Eléget pillantásod; örök tűz a vágyad
Egymásban Édennyi kertet ültettünk

Én volnék az adó Te most épp a vendég
Eggyé válok minden rezdüléseddel
A múlt jelen és jövő lelkedben most elég
Egy vagyok minden szenvedélyeddel

Csillapítom szomjad; éhséged táplálom
Lélegezz lassan és mélyeket
Míg Te ébren álmodsz szellemem kántálom
A hajlított tér-idő képletet

Együtt égünk forrón lángolunk a mában
A mi szerelmünk örök tűz
Csókjaimat érzed, édes ízem szádban
Minden vágyad hozzám űz

Lassan megérintlek Te meglátod arcom
Boldog vagyok; érzem hogy érzel
Feloldódok benned mindameddig alszom
Valóra válik amit a szív elképzel

A tükrömben látlak sima és elámít
Ahogy egybe mosódik a két arc
Mosolyom csábít; igéd elkábít
Ahogy egybe fonódik a két harc

Levesszük egymás válláról a terhet
S Te visszaintegetsz a távolból
MAGasan együtt írjuk meg a tervet
Hogy meglássuk egymást a bárholból

Az ellenálhatatlan vágy újra fellobban
Egy érintésedtől elhamvadok
Éjjsötétben surranva MAGam lelkedbe loptam
Apránként mindent átadok

Viaszként olvadunk össze most a tűzben
Szabadon épp ahogy kívántuk
Elégettünk mindent a bú elvész a füstben
Aranyló ajtaink kitártuk

Elveszve benned; vissza térve hozzád
Végtelenné nyúlik bennünk a pillanat
Kezembe adtad kulcsod; kinyitottam fogdád
Eggyé válva ért minket a pirkadat

BABA Forrás: https://www.facebook.com/andrea.budai.393/posts/2461539847230135

 

VÉGZET

Itt vagy minden pillantásomban;
Minden sóhajomban!
Te vagy a fény a legszentebb óhajomban!

Itt vagy minden egyes lélegzetben!
Minden évben, században;
És évezredben.

Itt vagy minden szóban;
Minden mondatomban...
Bomba vagyok Te a tűz mitől berobban!

Itt vagy velem minden egyes érzésemben!
Minden mosolyomban;
Minden vérzésemben...

Itt vagyok veled! Nem vagyunk elválasztva!
Hisz egyek vagyunk...
Egyre kevésbé vagyok fellázadva!

Benned ébredtem, és Te is bennem ébredsz!
Befogadtuk egymást;
Általam célba érhetsz!

Hisz Te a kezdet Én pedig a végzet vagyok!
Szeretlek!
Te bennem és Én benned lakok!

BABA Forrás:  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1927824623934996&set=a.592609570789848&type=3&theater

https://www.youtube.com/watch?v=DId6OYJPEaM Starset - My Demons (magyar szöveg)

https://www.youtube.com/watch?v=zHZ02yweV1g Beth Hart and Joe Bonamassa - I'll Take Care of You [ с БГ Превод ]-by Marsel Mihaylov

 

A Kundalíni-jóga tudományában, a szexualitás és a spiritualitás összekapcsolódik egymással. A Kundalíni-jógát, arra fejlesztették ki, hogy a szexuális energiákat az alsóbb testrészekből, a felsőbb csakrákba emelje, és átalakítsa spirituális energiává. Továbbá, felkészítsen minket, egy magasabb szintű tudatosságra, és egészséges, kiegyensúlyozott, fizikai, mentális, érzelmi és szexuális életre. Ez a szemléletmód, új lehetőségeket nyit a szexuális kapcsolataink tekintetében.

Egészséges testtel, és lélek-tudatos elmével, jelentőségteljesebb kapcsolatokat vonzhatunk be életünkbe, és ápolhatunk, amelyek a szeretet, életöröm, és béke magasabb szintjén vibrálnak, ezáltal sokkal áthatóbbak és örömtelibbek, mint azelőtt.

A szexualitáson keresztül, is meg tudjuk tapasztalni, a bennünk lévő Isteniséget, ahhoz hogy ez megtörténjen először saját magunkat kell megtalálnunk és megszeretnünk. Ezután találunk rá, az igazi szerelemre, igazi partnerünkre. Először, önmagunkban kell megtalálnunk a boldogságot, biztonságot és békét, ezután tudjuk ezeket az energiákat párkapcsolatunkon belül is bevonzani. Munkálkodás önmagunkon, és a fejlődésünk által, képessé válunk megosztani, tiszta szeretetünket a partnerünkkel, amely már túl szárnyalja a pusztán testi szükségleteken, és társfüggőségen alapuló kapcsolatokat. A magasabb rezgésű párkapcsolatok, magasabb szintű szexuális összhangot tartalmaznak, egyesítik a yin és yang energiákat, és nem pusztán a fizikai testek egyesüléséről szólnak.
Két lélek egyesülése, ezen a rezgésen, mély, örömteli, átható, és ragyogó szexuális élményt nyújtanak, energiával tölti fel a testeket, és egyesíti az emberi és isteni energiákat a tiszta szerelemben, amelyet, mindannyian keresünk.
Ahhoz, hogy a szexuális energiáink rendben legyenek, szükségünk van kiegyensúlyozott energia rendszerre, ebben is segítséget nyújt a Kundalíni jóga. Rendszeres gyakorlással, kapcsolataink és energetikai rendszerünk egyensúlyba hozásával, társkapcsolataink minőségén is javíthatunk, és bevonzhatjuk az igazi partnerünket is.1. Téma: Kriya a szunnyadó Kundalini energiák felélesztésére, meditáció a bennünk lévő kreatív energiák aktiválására.

Forrás: http://valositsdmegonmagad.hu/10-alkalmas-adomanyos-kundalini-joga-gyakorlas-szexualitas-es-spiritualitas-jegyeben/

https://www.youtube.com/watch?v=B5WbSrorUyI The Song of the Butterfly [Hungary 2014] HD

https://www.youtube.com/watch?v=PLWNx57_RIU I LOVE YOU - Pavel Ruzhitsky

https://www.youtube.com/watch?v=GW1QoJxwPkw Only For You My Love ♔ LONA

https://www.youtube.com/watch?v=zUrJ5ki7gfE Chris Spheeris - Eros

 

,,A szexualitás valóban isteni lehet, és ha a szív tisztaságával fonódunk össze, akkor megerősíti a párok kapcsolódását. Az összekapcsolódás alatt az aurák összekeverednek, és eggyé válnak. Amikor a magasabb tudatosság e harmonizált állapotában kapcsolódunk, akkor az együttlét regenerálja a testet, és megújítja a pszichét. A hat érzék által teremtett intuitív energia nagyon erőteljes, és kreativitással ajándékoz meg, hogy minél szebb és felemelőbb legyen az összekapcsolódás élménye.

Összefoglalva tehát a tudat feletti energia és annak tudatos irányítása segít létrehozni azt, hogy megszabadulva a tudatalatti érzelmi és mentális blokkoktól, kristály tisztán, ártatlanul és szívből tudjunk egymáshoz kapcsolódni a szexualitás szentségében.”

Saját tapasztalatom az, hogy ahogyan a kundalini energiával fejlődöm, úgy változik a szexualitásom, és a szexualitáshoz kapcsolódó eddigi megtapasztalásaim, amelyek eddig is gyönyörűek, és nagyon emelőek voltak. Alakul át a megtapasztalás. Változik például az együttlét ideje. Sokkal hosszabb időn keresztül úszom az öröm energiájában, hiszen az energiát megtanuljuk irányítani a magasabb tudatosság által. A  csiklói vagy hüvelyi orgazmus már nem olyan fontos, helyette megjelenik egy egész testes gyönyörű élménye, amely telítve van lélek energiával. A  csikló, hüvelyi vagy méhnyaki orgazmus megélése pedig mélyebb, felemelőbb, transzcendens élmény.” Forrás: http://www.simratyogaworld.com/blog/mitol-lesz-szakralis-a-szexulitas/

https://www.youtube.com/watch?v=hc1zjvFgceA Pearl Jam - Future Days

https://www.youtube.com/watch?v=ter0p_iyIxk Earth, Wind & Fire - September

https://www.youtube.com/watch?v=JCaaSwoNm2c LMNT - Open Your Eyes (To Love)

https://www.youtube.com/watch?v=5-s7ol38Ifs Hilary Duff - Hey Now - What Dreams Are Made Of

,,Az utóbbi években nagyon érzékelhetővé vált a párkapcsolatok egy új, magasabb szintje, amely most elérhetővé vált a spirituális párok számára.

Ahhoz, hogy ezt a minőségű párkapcsolatot be tudjuk vonzani, és boldogak és sikeresek legyünk benne, meg kell érnünk rá elsősorban belül, és van néhány képesség, amit érdemes fejlesztenünk ennek érdekében.

A transzcendens szeretet és szerelem tantrikus egyesülésben az, amit keresünk. Hogy élvezhessük ezt a fajta egyesülést, néhány alap képességre van szükségünk, amelyekről az elkövetkező hetekben a kundalini jóga órákon együtt tanulunk, és  közösen gyakorlunk a fejlesztésük érdekében.”

Ezek a képességek:

  1. Az egészséges és vonzó test
  2. Aktív és nyitott energia központok (csakrák) és az energia irányítása
  3. Meditatív elme, amely éber, érzékeli és áramoltatja az energiát az egész testben
  4. Érzelmi egyensúly
  5. Spirituális egyensúly
  6. Intuitív kommunikáció

A Férfi nem ismerheti meg a Nőt, és a Nő nem ismerheti meg a Férfit, amíg nem egyesülnek a magasabb tudatosságban. - Yogi Bhajan

Forrás: http://www.simratyogaworld.com/aktualis-programok/transzcendens-szerelem-kundalini-joga-tanfolyam/

https://www.youtube.com/watch?v=snhhIoXNIDE Lupita D'Alessio - Algo divino

https://www.youtube.com/watch?v=ax7krBKzmVI The Beatles - Real Love

https://www.youtube.com/watch?v=_Ukl2A9YiLg Earth, Wind & Fire - All About Love (Audio)

https://www.youtube.com/watch?v=Y9AVoIROBt0 Stephen Bishop - It Might Be You

https://www.youtube.com/watch?v=JcC5VGOx8I8 Calum Scott - You Are The Reason (Lyric Video)

Ha valóra akarod váltani legmélyebb vágyad, és a szerelem örömeit a maguk teljességében akarod átélni, akkor nincs más út, mint hogy kitárd a szíved és a tested, és hagyd, hogy a szeretet, szerelem mozgassa. - David Deida

 

,,A párkapcsolatok és a szexualitás témája most hatalmas változáson megy át.

A szexualitás egy csodaszép energia, amelynek tudatos átélésével mélyebb szerelmet, nagyobb örömet és olyan fejlődést érhetünk el fizikailag, érzelmileg, szellemileg, spirituálisan és energetikailag, amely nagyban hozzájárul boldogságunkhoz.

Egy olyan korban élünk, ahol a tudásunk és a lehetőségeink adottak, hogy teljes életet éljünk, és teljes mértékben felfedezzük a szexualitásban rejtőző örömöket és lehetőségeket.

A szexuális energia az energia legerőteljesebb formája, amely életet képes teremteni. Nemcsak a nemiségben élhetjük meg, hanem befoghatjuk és átalakíthatjuk gyógyításra, önmegújításra, hosszú életre, spirituális fejlődésre és arra, hogy javítsuk az emberi kaliberünket, formátumunkat. Képessé válhatunk arra, hogy irányítsuk a szexuális energiánkat, és úgy éljük meg, ahogy a pillanatban számunkra éppen a legjobb.

Életteli testtel és egy lélek-tudatos elmével tartalmas kapcsolatokat ápolhatunk és vonzhatunk be, amelyek a szeretet, öröm, harmónia és béke magasabb frekvenciáján valósulhatnak meg, és amelyek emelkedettek. A szexuális teremtő energiát becsatornázhatjuk arra is, hogy emeljük az életünk minőségét a tudatosság által.”

* Szakrális Szexualitás * elvonulás Forrás: http://www.simratyogaworld.com/blog/szakralis-szexualitas-elvonulas-junius-14-16-bolcske-szent-andas-kastely/

 

Hogy lehet?

Érzem szíved vad lüktetését, hogy lehet?
Bús a kedvem ha nem látlak, hogy lehet?
Örömömben remegek jöttödre, hogy lehet?
Lelkemben örömtűz ég Neked, hogy lehet?
Csak úgy, ha szívem Téged igazán szeret!

Sopánka

 

Szív

Van egy szív,
Mely érted zakatol,
Vágyik Rád,
Mindig vár valahol!

Van egy szív,
Mely hiányol Téged,
Úgy imád,
Elbűvöli lényed!

Van egy szív,
Mely lelkedet várja,
Jól tudod,
Mert Te vagy a párja!

Van egy szív,
Mely szeretne látni,
Örökké
Csak Reád fog vágyni!

Sopánka https://www.poet.hu/vers/215936

 

Odabújnék

Odabújnék hozzád, átölelnélek,
A füledbe súgnék, szeretgetnélek,
Simogatnám tested lágyan kezemmel,
A szemedbe néznék mindkét szememmel!

Odabújnék hozzád, cirógatnálak,
Amikor akarom, megfoghatnálak,
Puszilgatnám érzéssel a nyakadat,
Vágynám észveszejtően a csókodat!

Odabújnék hozzád, megölelnélek,
Elbúgnád bánatod, megértenélek,
Beszélgetnénk mosolyogva napestig,
Egy életen át, nem tovább, csak eddig!

Odabújnék hozzád, elringatnálak,
Minden apróságtól megóvhatnálak,
Dúdolnék Neked altatódalokat,
Nézném szerelmesen alvó arcodat!

Sopánka https://www.poet.hu/vers/144716

 

Az érintésed

Vágyom álmomban érintésed,
A karomban lágyan pihenjél,
Fülemben cseng a nevetésed,
Nem hagyhatom azt, hogy elmenjél!

Az érintésed mindig érzem,
Szerelem nélkül lehetetlen,
Te vagy az értelmem és létem,
Benne vagy már az életemben!

Folyton érintésedre vágyom,
Azt akarom, hogy így maradjon,
Szívem szüntelen Érted lángol,
Vágyam rózsája ne hervadjon!

Megnyugtató az érintésed,
Azt érzem, valami húz hozzád,
Úgy kívánom az ölelésed,
Mindörökre szükségem van rád!

Az érintésed fantasztikus,
A lelkem boldogságban úszik,
Az élet Veled frenetikus,
Lelked végleg szívembe csúszik!

https://www.poet.hu/vers/147866

 

Sopánka

Gazdagon

Te vagy a mosoly és öröm nekem,
Veled már mindig boldogság terem,
Ha látom, hogy mosolyog a lényed,
A lelkem nagyon odavan Érted!

Te vagy a csoda és mámor nekem,
Veled oly élvezet az életem,
Ha látom, hogy nevet a két szemed,
Veled akarok lenni, csak Veled!

Te vagy a lelkem és a mindenem,
Veled az életem nagy szerelem,
Ha látom a mosolyt az ajkadon,
Nem halhatok meg már csak gazdagon!

https://www.poet.hu/vers/214989

 

Sopánka

Elért a szerelem

Elért a szerelem egy őszi hajnalon,
Azóta álmodom én Rólad, angyalom,
Nélküled, édesem, igazi fájdalom,
Élek-halok érted, tündéri magzatom!

Elért a szerelem, jókora jutalom,
Nem fékezhet engem hatalom, tilalom,
Ha meglátlak Téged, ölelésre szomjazom,
Veled az életem mennyei izgalom!

Elért a szerelem, csodás e fogalom,
Kezedet szeretném érezni magamon,
Szeretném, ha erre lenne sok alkalom,
Veled soha nem lesz semmilyen bánatom!

Elért a szerelem, én ezt nem tagadom,
Lelkemet elönti angyali nyugalom,
Nem engedem soha el, nem is akarom,
Veled az életet örömmel vállalom!

https://www.poet.hu/vers/213814

 

Sopánka

Jóéjt-csók

Jóéjt-csókom rajtad mászik,
Ugye, édes, hogy nem látszik,
Remélem, hogy sose fázik,
Csakis mindig Veled játszik!

Jóéjt-csókom Veled pihen,
Sose járt még ilyen vízen,
Ne csodálkozz ezen, hiszen
Téged forrón szeret szívem!

https://www.poet.hu/vers/211134

 

Sopánka

Ezt kívánom

Szeretem, hogy törődsz velem,
Ez olyan nagy öröm nekem,
Lelked mindig megölelem,
Kapcsolatunk egy rejtelem!

Bugyog bennem az érzelem,
Nagyon szeretlek, csendesen,
Boldog vagyok, ha lát szemem,
Egész nap szavadat lesem!

Veled vagyok, és Te velem,
Ezt kívánom, egyetlenem,
Mert Te vagy már az életem,
Melyet átsző a szerelem!

https://www.poet.hu/vers/209576

 

Sopánka

Tavasz

Tavasz közeledik, nyílnak a virágok,
Nekünk már örökre szerelmet kívánok,
Veled most mesésen pazar az életem,
Hogyan létezhetnék nélküled, édesem?

A szívembe éppen a tavasz költözött,
Ezért a lelkem most virágba öltözött,
Melletted, szerelmem, nincs bennem félelem,
Hogyan létezhetnék nélküled, édesem?

Itt van már a tavasz, virágillat terjeng,
Napsugár a téllel folytonosan verseng,
Irántad a szerelem végleg végtelen,
Hogyan létezhetnék nélküled, édesem?

https://www.poet.hu/vers/207712

 

Sopánka

Mindörökre velem

Tele szerelemmel lelkem,
Hiszen egy csodára leltem,
Mert e csoda Te vagy nekem,
Maradj mindörökre velem!

Elbűvöl ajkad mosolya,
Nem szerettem így még soha,
Kezed oly finom, kedvesem,
Maradj mindörökre velem!

Melletted szeretnék élni,
Gyengéden hozzád beszélni,
Nélküled párnám ölelem,
Maradj mindörökre velem!

https://www.poet.hu/vers/201345

 

Sopánka

Csillagokra

Ha csillagokra nézek,
Forró éjszakákon,
Rád gondolok, édes,
Hiszen Reád vágyom!

Ha csillagokra nézek,
Két szemedet látom,
Velük teljesülhet,
Az éjjeli álmom!

Ha csillagokra nézek,
Szép szemed kívánom,
Oly fontos vagy nékem,
Egyetlen virágom!

Ha csillagokra nézek,
Azt az egyet bánom,
Miért nem Te lettél,
Az én édes párom!

https://www.poet.hu/vers/198640

 

Sopánka

Velünk lehet

Hogyha folyó lennél, kedvesem,
Partodon ülnék én csendesen,
Hogyha csillag lennél, kedvesem,
Éjjel bámulnálak lelkesen!

Hogyha eső lennél, kedvesem,
Állnék és néznélek nedvesen,
Hogyha madár lennél, kedvesem,
Veled szállnék folyton, édesem!

Hogyha angyal lennél, kedvesem,
Tudnád, hogy miért is szenvedem,
Hogyha velem lennél, kedvesem,
Éreznéd, mindenem meglelem!

Hogyha virág lennél, kedvesem,
El nem is hervadnál sohasem,
Hogyha gyümölcs lennél, kedvesem,
Más étek nem kellene nekem!

Hogyha tüske lennél, kedvesem,
Szúrásodat én elviselem,
Hogyha szobor lennél, kedvesem,
Mindig ott lehetnél mellettem!

Hogyha tündér lennél, kedvesem,
Reád vágyakoznék rendesen,
De emberek vagyunk, életem,
Így velünk lehet a szerelmem!

https://www.poet.hu/vers/197207

 

Sopánka

Senki mással

Tartozom egy vallomással,
Csak Veled jó, senki mással,
Összebújunk lágyan ketten,
Csókolózunk önfeledten!

Melletted szép az életem,
Boldogságom vagy énnekem,
Rád gondolok én szüntelen,
Hiszen ilyen a szerelem!

Veled öröm minden percem,
Benned bájos angyalt leltem,
Tartozom egy vallomással,
Csak Veled jó, senki mással!

https://www.poet.hu/vers/193595

 

Sopánka

Csukd be

Csukd be a szemed, és ölelj,
Most semmi másra ne figyelj,
Felejtsed el minden gondod,
Öleljél, és legyél boldog!

Csukd be a szemed, és imádj,
Éppen semmi mást ne kívánj,
Fogjad a kezemet, kérlek,
Imádj, és mindig így ébredj!

Csukd be a szemed, és akarj,
A szerelmeddel felkavarj,
Öntsön el minket forróság,
Akarj, hisz együtt boldogság!

Csukd be a szemed, és csókolj,
Most semmi másra ne gondolj,
Tedd az ajkad az ajkamra,
Csókolj vágyat a vágyamra!

https://www.poet.hu/vers/193113

https://www.youtube.com/watch?v=xpN2XigcrQk Al Bano & Romina Power - Felicita

https://www.youtube.com/watch?v=Gu7g21mfOQI Boldogság - Felicita / Al Bano & Romina Power (magyar felirattal)

 

https://www.youtube.com/watch?v=wf89I3otWHI Annamary - Te vagy a szerelem az életemben (Official Music Video)

https://www.youtube.com/watch?v=I5PBVwvlquE Annamary - Dalold el gitár (Official Music Video)

https://www.youtube.com/watch?v=K-qf5QxPUx4 FELICITÁ—MAGYARUL

https://www.youtube.com/watch?v=HryDzXdawS4 Tudod mennyire jó szeretni téged? - André Rieu & His Johann Strauss Orchestra - Un amour d ete

 

,,Annyi csodás pillanat vesz minket körül az èletben..

Ott van, amikor mosolyt csalsz a másik arcára, amikor megfogod a kezèt annak akit szeretsz, ès amikor làtod, hogy kèt ember szereti egymást.

A csoda ott van mindenhol, csak neveld rá a szemed! ⭐”

 

Borongós az idő, a függöny lágyan lebben,
Kint a faágakon már a madár se rebben,
Este lett hirtelen, koromfekete minden,
De az én szívemben már hideg soha nincsen!

Hajnalban hűvös van, alszik még a természet,
Akkor is benne van lelkemben a költészet,
A hidegben az egyik asztal nagyot reccsen,
A szerelemnél csodásabb dolog már nincsen!

Felkel a nap, végre verőfényes lesz az ég,
Csodaszépnek látlak most, mint eddig soha még,
Szirmát bontogatja a sok mutatós virág,
Ha mellettem vagy, gyönyörű az egész világ!

A nap delelőn beragyogja az égboltot,
Kedvesem, ne okozzál sohasem bánatot,
Fejemtől lábamig minden porcikám szeret,
Melletted jó lenni egyedül és csak Veled!

Forrás: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=591736017825687&set=a.106213966377897&type=3&theater

https://www.youtube.com/watch?v=NpQ88a6zy8E Janet Jackson - That's the Way Love Goes (Video)

 

https://www.youtube.com/watch?v=A_jFZFuepXY Giovanni Marradi – Together

 

Balogh Sándor

Mióta...

Mióta nézem gyönyörű szemedet,
Melyből szinte olvasni lehet.
Mint a kisgyermek, figyelem csendben,
Ez a kedves tekintet megnyugtat engem.

Mióta égnek csókjaid a számon,
Minden érintésed epedve várom.
Szinte türelmetlenül sürgetlek, hajtalak,
Hogy oszd meg velem nektárját ajkadnak.

Mióta sírok, mert nem vagy itt velem,
Csilingelő hangod sem zenél nekem.
Elönt a szomorúság, hiányzol nagyon,
Ha Rád gondolok, beleremeg minden tagom.

Mióta készülök, hogy elmondjam: SZERETLEK,
S szerelmemnek Téged büszkén nevezlek.
Amit akartam, elértem, ez itt a part,
Egy érzés, mely a síron túl is örökké tart.

 

ÉGI SZERELEM

Veled EGY dallamban, benned a lelkedben.
Kítárod szíved át vezetsz a kertedben.
Andalít gyönyörrel fürdet a fényed.
A művészet által a valódi lényed.

Egy darab vagy belőlem, és Én is belőled.
Egy Világ mit adok, s mit kaptam Tetőled'.
Mert EGYséget alkotunk ITt válunk EGYé'.
Köszönöm neked, hogy szabaddá tettél!

Érezzük EGYmást! Ez a legmélyebb értelem.
MAGammá válhatok, repít az érzelem.
Isteni egységet alkotunk kincsem!
EGYetlenem! Hozzád hasonló sincsen'!

Ahogyan emelkedünk tudatunk is kitágul.
A valódi valóság elébünk tárul.
EGYütt repülünk a gyönyör fokán át.
Szemedben látom a Világ csodáját.

Érintenélek... hát lelked érintem.
Épp ettől szentséges! Világra hintem.
Engedj közel, hogy a füledbe sughassam;
ÉGi szerelmem a Világgal tudassam.

BABA https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2394734093910711&set=pob.100001224320924&type=3&theater

https://www.youtube.com/watch?v=5vheNbQlsyU& Lady Gaga - Always Remember Us This Way (From A Star Is Born Soundtrack)

https://www.youtube.com/watch?v=JPJjwHAIny4 Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (From A Star Is Born/Live From The Oscars)

https://www.youtube.com/watch?v=WokKw1uz4u0 Balázs Fecó – Idegen

https://www.youtube.com/watch?v=W9u_6KkLx4o Gitano - Álmaimban téged látlak én

 

"Nincs felemelőbb, mint egy dallam, ha időszerűvé válik benned valamiért."
<3

Mutasd meg magad, 
bársonyos puha ajkad érjen hozzám,
ölelésed végtelen terében, 
lehull rólam minden,
feloldódik lelkem a végtelen térben,
szétporlad, darabjaira esik lelkem legrejtettebb zuga,
magasabb lét síkjain egyesülünk újra,
az ég ölelő karjában.

Forrás: https://tudatviraga.wixsite.com/mysite/copy-of-irasaim?fbclid=IwAR2APhad2Ka4E2CPJt0OOAUzc4ApzXRntpGGEF1ONWEFEGbP_h_LtX1enF8

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZWLHXQHALfw Adriano Celentano e Gianni Morandi - Ti penso e cambia il mondo (Magyar felirattal)

https://www.youtube.com/watch?v=kUkRoIMyqFo Jenny Lind - Never Enough / The Greatest Showman

 

Üzenet Otthonra

Szólok hozzád, kérlek válaszolj,
mélységes megértés hangját keresem szüntelen,
kiküldött szavaim válaszát várom,

csak egy szót...kérlek, Istenem.
Küldj egy jelet, hogy hallod, amint imába foglalom neved,
hiszem, hogy a hallgatás fátyla mögött fohászom hallatán,
szerető melegség önti el szívedet.
Szólok a végtelen, néma éghez, 
talán valaki szavaim meghallja,
s megtöri végre a csendet,
arcom megsimogatja.
Érezni vágyom a mennyei hangot, mely szól lelkemhez,
szavaidnak minden cseppje begyógyítja sebeimet.
Leborulok eléd, szívemet megnyitom hozzád,
csak egy szót kérek, egyet...igazán.

Forrás: https://tudatviraga.wixsite.com/mysite/copy-of-irasaim?fbclid=IwAR2APhad2Ka4E2CPJt0OOAUzc4ApzXRntpGGEF1ONWEFEGbP_h_LtX1enF8

https://www.youtube.com/watch?v=8FoOMvLQg4U Oh Wonder - Technicolour Beat [Lyrics]

 

 

Vigyáz rám az égnek tüze, 
a felkelő nap sugara, 
látlak téged fent az égen, 
amint bontod szárnyaidat.

Nézz le rám te aranyhajú, 
kinek szeme, tüze, aranya, 
felfénylik a messzeségben, 
hívogatva csalogat. 

Arany haját szétterítve, 
a reggeli vadonban, 
harmat cseppet szedegetve, 
felmelegít virágokat. 
Napraforgó arcát mosolyra csábítja, 
gomba a kalapját örömében eldobja.

Kezdődik egy új nap, 
az égben is ünnepelnek, 
fáradt fényű csillagok nyugovóra térnek, 
estére ha a nap elfárad, 
ők világítják be az eget, 
apró fényű lyukacskákon árad rám a szeretet. 

Forrás: https://tudatviraga.wixsite.com/mysite/copy-of-irasaim?fbclid=IwAR2APhad2Ka4E2CPJt0OOAUzc4ApzXRntpGGEF1ONWEFEGbP_h_LtX1enF8

https://www.youtube.com/watch?v=2zjLBWnZGTU Leonard Cohen - Dance me to the end of love

https://www.youtube.com/watch?v=Woaf8nWDdM4 Vangelis - Rachel's Song (432 hz) HD

 

https://www.youtube.com/watch?v=AQKk1nkDa8U Lay all your love on me - Mamma Mia soundtrack from ABBA + lyrics

https://koncertsziget.hu/dalszoveg/lay_all_your_love_on_me_mag_803

 

https://www.youtube.com/watch?v=LzdsRu1zscs Mamma Mia! Here We Go Again - I've Been Waiting For You (Lyrics Video)

https://www.magyar-dalszoveg.hu/lyrics/abba-ive-been-waiting-for-you-abba

 

https://www.youtube.com/watch?v=HzjE33U_gy8 Guadalupe Pineda - Historia De Un Amor

 

https://www.youtube.com/watch?v=QuTrA55ZUfQ GREATEST BEST MAN SPEECH EVER – The Missing speech

https://www.youtube.com/watch?v=14w93x2T2WU Maid of Honour Raps her Speech to 'ICE ICE BABY' at her sister wedding! AMAZING!

https://www.youtube.com/watch?v=rAmmvj-7g6o This bride thought her first dance was ruined… you won’t believe what happened next

 

https://pszichoforyou.hu/kapcsolat-higiene/ „A tiszta kapcsolat valódi, hiteles és mentes a játszmáktól” – Kapcsolat-higiéné kezdőknek és haladóknak

 

"Szeretni kellene egymást, amíg lehet.

Összetartani. Sokat együtt lenni.

Egymásra odafigyelni. Beszèlgetni.

Egymás kezèt megfogni.

Mèg több ölelèst adni.

Egymást èrezni. Hiszen nincs is jobb annál, mint szeretetben lètezni.” – Lippai Marianna

 

 

Olvadozunk! Channing Tatum megható sorokkal köszöntötte születésnapján Jessie J-t

Szerző: LexiCobain

A színész múlt ősszel kezdett udvarolni az énekesnőnek és azóta is nagy az összhang közöttük.

 

Jessie J tegnap ünnepelte 31. születésnapját, mely jeles alkalomból párja, Channing Tatum is felköszöntötte őt az Instagramon keresztül.

A legboldogabb, szeretetben és fényben gazdag napot kívánom neked! Ezen a napon jöttél a világra és lángra gyújtottad azt érkezéseddel. Áldást hoztál szemeinknek, füleinknek, szívünknek és életünknek. Köszönöm szépen, hogy az vagy, aki vagy! Nagyon különleges vagy! Isten éltessen sokáig, bébi

– írta a színész bejegyzésében.

Születésnapjáról maga az érintett is megemlékezett a közösségi oldalon, posztjában pedig arról írt, mi mindent szeretne elérni ebben az évben.

 

Az egyetlen kívánságom a harmincegyedik születésnapomra az, hogy jobb legyek. Hogy jobban kezeljem a veszteséget. Jobban kezeljem a változást. Jobb legyek a félelmeimmel való szembenézésben. Jobban kezeljem az egyedüllétet. Jobban nyissak mások felé. Jobb legyek a másoktól való segítségkérésben. Jobban kommunikáljak. Szakítsak időt magamra és az arra érdemesekre. Jobb legyek a szeretetadásban. Jobb legyek a felém tanúsított szeretet fogadásában. Ne féljek többé önmagamat adni. Ne féljek olyasmit hordani, amit akarok. Merjek az ösztöneim szerint cselekedni. Jobb legyek a döntéshozatalban. Jobb barát legyek. Merjem önmagamat előre helyezni. Jobb legyek önmagam bemutatásában. Legyek magabiztosabb. Pihenjem ki magam. Szeressem a testemet. Nyissam meg a szívem a szeretet felé. Merjem bevallani, hogyan érzek. Jobb legyek az olyan dolgok elengedésében, melyek nem számítanak. Az általam tanulható leckére, ne pedig a győzelemre vagy a kudarcra koncentráljak. Szakítsak időt a kreálására. Jobb legyek abban, hogy az életet választom a munkával szemben. Ne ítélkezzek önmagam és mások felett. Tanuljam meg ünnepelni önmagamat. Legyek jobb a testemhez és az elmémhez. Ne hibáztassam önmagamat. Jobb hallgatóság legyek. Legyek jobb mások tettekben megmutatkozó ünneplésében, és ne csak fejben drukkoljak nekik. Inkább csináljak olyan zenét, amilyet én magam is szeretek, mint hogy olyat kreáljak, amilyet ki akarnak kényszeríteni tőlem. Legyek nyitottabb az új dolgokra. Következetesen szeressem önmagamat. Legyek jobb az életben. Legyek jobb önmagam adásában.

https://starity.hu/magazin/75515-olvadozunk-channing-tatum-meghato-sorokkal-koszontotte-szuletesnapjan-jessie-j-t/

 

"Szeretnünk kéne egymást addig is. Összejárni. Nevetni. Örülni. Köszönni. Alkotni. Szeretni. Főzni, enni, szeretni. Szeretkezni. Átölelni. Nevetni. Sírni a nevetéstől. Megpihenni. Simogatni. Mosolyogni csendben. Hallgatni nagyokat.
Ehelyett teljesen mást teszünk. Aggódunk, félünk, manipulálunk, kepesztünk, szorongunk, félünk, nyomulunk, kompenzálunk, akarunk, sértődünk, haragszunk, stb..
Mennyi elpocsékolt perc és óra… Mennyi elpocsékolt és kárba veszett nap és év… És egyszer ...
elmegyünk. Haraggal, el nem intézett dolgokkal.
Itt vagyunk most. Most még tudnánk szeretni. Most meg tudnánk nevetni. Hálásnak lenni, hogy élünk… (Fenyő Iván)

 

 

Fel tudod emelni a világot, ha szeretetet, áldást és békességet sugárzol a körülötted élő emberek felé. - Pam Grout

 

 

A társadalom olyan, mint egy család.

Ha a család minden tagja
Tökéletessé válik,
Akkor a család
Békében, fényben
És harmóniában úszik.
A közösség fejlődése
Az egyéni fejlődésből indul ki.
- Sri Chimnoy -

 

Tudod mi a JÓ?

Beszélgetni. Összejönni.

Együtt lenni. Nevetni.

Egymásra mosolyogni.

Egymás szemébe nézni.

A másik illatát érezni.

És a lelkét. Meg az egész

Lényét. Na, ez a JÓ!

- Lippai Marianna -

 

Az élet tisztelete azt jelenti, hogy a születés és a halál végpontjai között úgy bánunk egymással, hogy érdemes legyen a világon élni. (Popper Péter)

 

https://www.youtube.com/watch?v=1qlnxi46sss Gitano feat.: Takács Nikolas - Egy Szép Napon

 

Németh Noémi

ÖLELJ FÁT!

Ha túl sok stressz ér, s feszültség
természetet járok.
Kikapcsol az erdő, hegy, völgy,
rét, patak és árok.

Omló fehér jázmin, s akác
amerre szem ellát.
Labdarózsa lugasok közt
megölelek egy fát.

Áramlik az energia
kezem s a fa között.
Míg egy csapat madár vonul
habos felhők fölött.

Megnyugtat és lecsendesít
minden bokor, s cserje.
Feltölt, gyógyít és vigasztal,
felfrissül az elme.

Hálát érzek jóért, rosszért.
Így ad belső békét...
Ölelj fát! S megérzed mi a
könyörület, s részvét.

https://www.facebook.com/NemethNoemiQueenOfDark/photos/a.604084766304951/2265170150196396/?type=3&theater

 

LEG-EMBERTPRÓBÁLÓBB IDŐK

''Már hibák helyett csak küzdelmeket látok.
Különböző nézőpontokat.''
Ne gondold azt hogy Ők mégis mások!
Engedd el az Egós gondokat!

Ne ítéld el az ő valóságát!
Mindenkinek sajátos'az igazsága!
Ne bíráld az ő gyarlóságát!
Legyél ha kell vigaszsága!

Mindenkinek meg kell másznia a hegyet..
Ne húzd vissza! Felfele segítsd!
MAGosba emelkedik aki szeret!
Az aranykori eszmékre tanítsd!

Őt aki gőgös aki dühös, őt aki csalódott!
Ne nézd le és ne itéld el!
Tanítsd és tanulj tőle ha már így adódott!
Azonosulj a szívével!

Ha nincs dolgod vele csak némán haladj tovább!
Nincs helye gőgnek és ricsajnak!
Az isteninél ne add alább!
A démoni erők minden rosszat kicsalnak..

Hé ember! Ezek a leg-embertpróbálóbb idők!
''Mi sötét éjjelekben világító csillagok..''
Egymásnak feszülnek az ellentétes erők!
Rugnak harapnak ütnek kik vakok..

Kacagnak és tudatlanul aláznak..
Önazonosságuk veszendő.
Nincs menekvés! Úgy is megtalálnak!
Jajj az ember mennyire esendő..

Te csak tartsd magad! A legnagyobb esőben!
Széllel szemben is maradj MAGad!
Állj ki bátran! Hinned kell erődben!
Aranyra lel ki talpon marad!

BABA https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2418515181532602&set=pcb.2418515311532589&type=3&theater

 

 

 

https://www.facebook.com/hellstylerzofficial/videos/2402181036682425 Ha eleged van mindenből - Egyszerűen csak csinálj így! J

 

https://www.youtube.com/watch?v=Twfy_jWEDt4 Intervención en la Peatonal Drago - Zorba el Griego - HD - - Multiespacio cultural Gen

 

 

https://www.facebook.com/jihan.alhusseini/videos/10157250524177664/ Itt kezdődik a pedagógia :)… Szeretet, ölelések, törődés, mosoly, jókedv :)

 

http://www.varazsbetu.hu/beszelgessunk/gyerekek_akik_belulrol_ragyognak/ 

 

http://www.tanuljmaskepp.hu/elmenypedagogia/

 

https://mindsetpszichologia.hu/2019/04/14/szorongas-az-iskolaban-mit-tehetunk-ellene/

 

https://filantropikum.com/egy-afrikai-fiatal-ferfi-lett-a-vilag-legjobb-tanara-nyeremenye-1-millio-dollar/

 

,,Egy család általános közérzete nagyban függ attól, hogy milyen a szülők és a gyerekek közötti kapcsolat.”

 

https://www.babanet.hu/gyerek/szulok-es-gyerek/miert-nem-mindegy-nekem-az-ahogy-mas-banik-a-gyermekevel

 

https://www.csaladinet.hu/hirek/gyerekneveles/kisgyerekek/26068/lista_a_szulok_feladatairol_amin_az_internet_haborog_-_egy_ovono_gondolatai

 

https://pszichoforyou.hu/melegszivu-fegyelmezes

 

http://bekesiskolak.hu/

 

Légy boldog, szeress, légy szeretve.

 

,,Annyi csodás pillanat vesz minket körül az életben..
Ott van, amikor mosolyt csalsz a másik arcára, amikor megfogod a kezét annak akit szeretsz, és amikor látod, hogy két ember szereti egymást.
A csoda ott van mindenhol, csak neveld rá a szemed!" ⭐朗❤️

 

A fénymunkásoknak is kell gondoskodniuk a lelkükről...!

Ha nem áramlik szabadon az energiád, akkor nem fogsz tudni megfelelően segíteni másoknak. Nem tudsz összpontosítani, kimerülsz, és nem leszel hatékony. Te vagy a fény csatornája és ha a csatorna nem tiszta, akkor a fényenergia sem áramlik megfelelően. Tisztának kell maradnia az elmédnek, a testednek és a szellemednek, az otthonodnak, a kapcsolataidnak és a személyes energiameződnek is...☀️

A küldetésed beteljesítéséhez kapcsolatban kell maradnod az isteni önvalóddal (miután megtanultad irányítani a képességeidet) és nagyon fontos, hogy gondoskodj magadról! Ha nem áramlik szabadon az energiád, akkor nem fogsz tudni megfelelően segíteni másoknak. Nem tudsz összpontosítani, kimerülsz, és nem leszel hatékony. Te vagy a fény csatornája és ha a csatorna nem tiszta, akkor a fényenergia sem áramlik megfelelően. Tisztának kell maradnia az elmédnek, a testednek és a szellemednek, az otthonodnak, a kapcsolataidnak és a személyes energiameződnek is.

1. ENERGIABLOKKOK AZ OTTHONODBAN

A gyűjtögetés és a tárgyak felhalmozása energiablokkot teremt az környezetedben. Nagyon fontos, hogy időről időre megválj minden olyan tárgytól, amely már nem szolgál téged. Tapasztalataim szerint a legjobb a tavaszi és a téli napforduló (június és december) idején nagytakarítást végezni, mert ez az időszak kedvez az energetikai megújulásnak. Minden tárgynak van energiája és a régi újság-papírok, ruhák és csecsebecsék károsan hatnak az energiaáramlásra. Eleinte lehet, hogy kellemetlen érzés lesz megválni bizonyos dolgoktól, mert gyakran olyan viselkedési mintát vagy eszmét őriznek, melyek ugyan már nem szolgálnak minket, mi mégsem akarjuk elengedni őket. Azonban ha elengedjük a tárgyakat, akkor sokszor azt a terhet is letesszük, ami visszahúz minket és ami csak hátráltatja a fejlődésünket. Ismételd ezt a mondatot: „Elengedek mindent, ami nem szolgál már engem.”, miközben összepakolod a tárgyakat, egyenként áldd meg őket és add oda őket egy adományboltnak vagy egy barátnak, aki meg tudja újítani az energiáját általuk. Fénymunkásként nagyon fontos, hogy a környezeted tiszta és szellős legyen.

2. KERÜLJ MINDENT, AMI ENERGIARABLÓ

Léteznek „energiavámpír” emberek, akik annyi figyelmet igényelnek másoktól, hogy azzal teljesen leszívják az energiánkat. Fénymunkásként nagyon sok fényenergia van benned, ezért az ilyen emberek különösen vonzódnak hozzád. A társaságukban fizikailag, mentálisan és érzelmileg teljesen kimerültnek érzed magadat. Azért, hogy ezt elkerült, azonnal le kell védened magadat az 5. fejezetben bemutatott technikák egyikével. Spirituálisan is tisztíthatod magadat tengeri sós fürdővel vagy úgy, hogy elképzeled magadat egy csodálatosan tiszta vízesés alatt. A víz lemossa rólad az energiavámpírral való találkozás negatív hatását.
Fénymunkásként a természetes reakciód az együttérzés az ilyen emberrel szemben, de ne feledd, hogy neked a nagyobb jó érdekében kell dolgoznod és nem szolgálja az emberiség érdekét, ha egyetlen ember miatt lemeríted az energiakészletedet. A munkahely, a lakás és számos különböző tevékenység is energiarabló lehet.

3. MOZOGJ SOKAT

Az energiaáramlás biztosítása érdekében muszáj mozognod, ellenkező esetben érzelmileg és spirituálisan is rossz állapotba kerülsz. A különböző mozgásformákkal levezetheted a felgyülemlett feszültséget. A séta vagy futás segít, hogy kapcsolatban maradj a bolygóval. Az úszás és egyéb vizes sportok kitisztítják az aurádat és így megszabadulhatsz a nap végre felhalmozódó sötét energiától. A táncórákon kifejezheted a kreatív energiádat. Ne feledd, hogy energia vagy és az energia nem lehet mozdulatlan. Ez nagyon fontos az általános jólléted szempontjából. A mozgás segít, hogy a Fény-munkás lelked elégedett legyen a testében, amíg a Földön van.

4. ÉLJ MÉRTÉKLETESEN

A mértékletesség hiánya felborítja az egyensúlyt és ettől a Fénymunkás elveszíti a koncentrálóképességét és boldogtalan lesz. Súlyosan kimerülsz és összeomlasz, ha nem foglalkozol magaddal is. Gyógyítókként és gondozókként hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy milyen fontos a szórakozás. Engedd szabadjára a belső gyermekedet, hagyd, hogy jól érezze magát! Éppen annyira szükséged van a pihenésre, mint amennyire arra, hogy sugározd a fényedet.
Igyekezz egyensúlyba hozni a pénzügyeidet, hogy ne kelljen az anyagiak miatt aggódnod, ellenkező esetben elhomályosul a Fénymunkás tudatosságod. Én például szeretem azt képzelni, hogy egy kis hajón vagyok és ha nem dobom ki a felesleges dolgokat a fedélzetről, akkor elsüllyedek! Ez segít rájönnöm, hogy mi az, ami tényleg fontos és mi az, ami felesleges. Ez megszabadít az anyagiakkal együtt járó stressztől és egyszerűbbé teszi az életemet. A túl sok evés és ivás szinte mindig felborítja az egyensúlyodat. A mértékletes élet a koncentráció és az egyensúly titka.

5. SZERESD ÖNMAGADAT

Már beszéltem arról, hogy a Fénymunkások isteni küldetést teljesítenek a Földön. Ez néha igen nehéz és megterhelő lehet. Függetlenül attól, hogy Fénymunkásnak tartod-e magadat vagy sem, semmi szükség nincs arra, hogy irreális elvárásokat támassz magaddal szemben, mert így csak folyamatos kudarcélményeid lesznek és alacsony lesz az önértékelésed. Sokkal szebb életünk lehet, ha szeretjük és elfogadjuk magunkat olyanoknak, amilyenek vagyunk. Az önmagad iránt érzett feltétel nélküli szeretet igen jelentős mértékben támogatja a spirituális utadat. A Forrás csak oda vezet el minket, ahová el kell jutnunk. Nincsenek kerülőutak, csak megtanulnivaló leckék! Kockáztass és bízz benne, hogy az univerzum mindent megad, amire szükséged van! Ne félj attól, hogy hibázol vagy elbuksz! Az Forrás feltétel nélkül szeret téged és neked is így kell szeretned saját magadat!

6. FOGADD EL A SÖTÉT NAPJAIDAT

Az, hogy fényben élünk, nem azt jelenti, hogy nincsenek sötét napjaink. Ahogy már említettem, a Fénymunkásoknak az átlagnál több sötét napjuk van. A legfényesebben ragyogó embereknek a legsötétebb sikátorokon kell átmenniük. Fogadd el ezeket a napokat. Szinte az összes könyv haszontalan, amelyik a boldogság titkát próbálja nekünk elmondani, mert a sötét napjaink nélkül soha nem ismernénk meg a valódi boldogságot. A legtöbbet akkor fejlődünk, mikor kijövünk a sötétségből! Fogadd el, ha szomorú vagy és egy nehéz időszakon mész keresztül. Ne próbáld meg elkerülni, hanem inkább gondolj hálával és áldással a folyamatra.
Ígérem, hogy hamarosan újra a fényben leszel!

7. KERESS TÁMASZT

Nagyon fontos, hogy keressük a hozzánk hasonló emberek támogatását. Sok Fénymunkás elszigetelve érzi magát, úgy érzi, nem tartozik sehová. Attól való félelmükben, hogy nem értik meg vagy esetleg kinevetik őket, inkább elkerülik a többi ember társaságát. Azonban soha többé nem kell elrejtőznöd, ha találkozol hozzád hasonló emberekkel. Én is sokszor tapasztaltam már, milyen érzés kirekesztettnek lenni. Önmagam elnyomása azonban hatalmas stresszt és szomorúságot okozott. Ha a környékeden nem találsz támogató csoportot, akkor keress az interneten! A különböző honlapok, és fórumok nagyon sokat segíthetnek, és nem kell egyedül szenvedned! Társakat találhatsz, akik pont olyanok, mint te!

8. ENGEDD MEG MAGADNAK A PÉNZ ELFOGADÁSÁT

Sok Fénymunkásnak igen nehezére esik pénzt kérni a szolgáltatásaiért. Nagyon fontos tudatosítanod magadban, hogy Fénymunkásnak lenni nem azt jelenti, hogy folyton adsz másoknak és semmit nem kapsz cserébe! Teljesen rendben van, ha az emberek fizetnek neked! Az univerzum mindig egyensúlyra törekszik, de ott nincs egyensúly, ha valaki mindig ad és soha nem kap! Igenis élhetsz bőségben akkor is, ha a szíved szavát követed! Nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudsz másoknak segíteni, ha szegénységben élsz és nélkülözöl! Nem kell feltétlenül pénzt kérned a szolgáltatásaidért. Ameddig igazságosnak és egyenlőnek érzed, addig kaphatsz bármi mást is. Azok, akik túl sokat kérnek a kliensektől és csak kihasználják őket, hamar abbahagyják a tevékenységüket. Az univerzum egy nagyon igazságos és pontos könyvelő!

9. ÉLJ A SZENVEDÉLYEDNEK

Ne félj követni a hívásodat! Lesznek napok, amikor úgy érzed minden ellened van, de ne add fel! Az univerzum talán akadályokat görget eléd, de csak azért, hogy új utakat találj célod eléréséhez! Ha akadályhoz érek, mindig úgy gondom, azért van, mert valami sokkal jobb vár rám. A lelked reagál a szenvedélyedre! Ne engedj a félelemnek! Fogadd el az ajándékaidat és oszd meg őket a világgal!

Nagyon fontos, hogy a Fénymunkások egyensúlyban maradjanak és spirituálisan és fizikailag is kapcsolatban legyenek a Földdel. A fény csatornája vagy és ha a csatorna nem tiszta, akkor a fény nem tud szabadon áramolni. Az elmédnek, a testednek és a szellemednek mindig tisztának kell maradnia.

Részlet Sahvanna Arienta „A Fénymunkás” című könyvéből

https://www.facebook.com/noemi.nemeth73B2/posts/2450559721645702

https://www.youtube.com/watch?v=4x4BXrs6jTw Fénymunkások ideje 2

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=0-MdT1lloiM A Fénymunkás - Sahvanna Arienta

 

https://fenysziv.webnode.hu

https://fenysziv.webnode.hu/news/a-lelek-kozmosza-sziiriusziak-a-fenymunkasoknak-fenysziv

 

Utat mutatnak a fénymunkások

Ványik Dóra

Választják maguknak ezt a feladatot, bár sokszor ők maguk sem tudnak róla.

irdetés

Vannak emberek, akiknek a közelében — valamilyen megmagyarázhatatlan okból —, de találkozásunk első pillanatától jól érezzük magunkat. Sokszor új világokat mutatnak meg nekünk, más irányokba fordítanak, de mindezt a legnagyobb szeretettel teszik, és soha nem várnak viszonzást. Lehet, hogy éppen egy fénymunkással állunk szemben?

A boldogságot közvetítik

„A fénymunkások, vagy más néven fényküldöttek azt a feladatot vállalták, hogy pozitív energiát adnak a világnak — kezdi Völcsei Judit ezoterkus szakértő. — Teszik ezt sokszor anélkül, hogy bármilyen ellenszolgáltatást várnának érte, akár érzelmek formájában, akár figyelemben vagy bármely más módon. Az ő szeretetenergiájukért nem kell szeretetet adni cserébe. Tudatosítják bennünk, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk, és milyen feladatokat hoztunk erre az életünkre.” Fényküldött lehet egy idős bácsi vagy egy kicsi gyermek, de tömegével a 2000-es évben és 2012-ben érkeztek közénk. A sötétség és a félelem helyett fényt, a nyugalmat, a boldogságot közvetítik. „A 2000-es év azért is volt fontos, mert ekkor beléptünk a Vízöntő korszakba, és a régi, berögzött gondolkodást felváltotta egy új időszak, amikor a háromdimenziós látásmódot, az egóból történő cselekvést hátra kellett hagynunk. Ha azonban akkor nem tettük, most újra lehetőségünk van rá, hiszen nagyon hasonló energiák dolgoznak most, mint azokban az években.”

Önmagától gyógyít

Fénymunkássá nem lehet válni, ezt ugyanúgy a bardóban, azaz a leszületésünk előtti köztes létben vállaljuk, mint ahogyan az életfeladatunkat és az ahhoz vezető lépcsőfokokat is. És bizony egy fénymunkás is elfelejtheti, hogy ő ezt választotta. „Viszont nagyon könnyű őt emlékeztetni a képességeire. Például nem kell tanulnia a gyógyító technikákat, hanem ezeket magától tudja. Sokan közülük aztán valóban gyógyítók vagy tanítók lesznek, de az is előfordulhat, hogy a sarki fűszeres pultja mögött álló eladó is fénymunkás, aki egy szépen kifényesített almával teszi szebbé a napodat, miközben meghallgatja a bajodat, és esetleg tanácsot is ad. Közvetlen összeköttetésük van az Univerzummal, nem kell a kezükbe kártya, hiszen született médiumok. Képesek kapcsolatot teremteni az angyalokkal, és az itt ragadt lelkeket is érzékelik, és elvezetik a Fénybe. Nagyon összetett az ő küldetésük.”

Érzésből döntenek

Akinek van szeme rá, annak nagyon könnyű felismerni, ha fénymunkással van dolga, ugyanis fényes, világos aurájuk van. De az is megtapasztalhatja különleges energiájukat, aki nem látja a láthatatlan világot. „Olyannyira pozitív energia veszi őket körül, hogy szinte kívánkozunk a közelségükbe. Jó nekik elmondani a bánatunkat, és ha tanácsot adnak, azok nem kész válaszok, hanem legtöbbször lehetőségek, amelyeket magunknak kell megtapasztalnunk, és döntést hoznunk. Ugyanis ő ezzel a tapasztalással tudja elősegíteni, hogy az életfeladatunkat megvalósítsuk. Önzetlenek, jóhiszeműek, mindenkiben képesek meglátni a jót, mert a lelkeket látják, nem az embert és annak cselekedeteit. Rendkívül intuitívak, nem észből, hanem érzésből döntenek, és ők maguk is mindenből tanulnak. Érzésekkel kommunikálnak, szavak nélkül is képesek megérteni másokat és megértetni magukat.” Érdekes, de vannak, akik nem érzik jól magukat a fénymunkások közelségében. Ők azok, akik megragadtak a régi gondolkodásmódban, csak a racionális, kézzelfogható dolgokban hisznek. Nekik meg kell még érni a változásra.

https://meglepetes.hu/ezoteria/2017/11/09/utat-mutatnak-a-fenymunkasok

 

Sahvanna Arienta - A Fénymunkás I-II. Átfogó kézikönyv és gyakorlati tanácsadó földi feladatod megértéséhez, belső Erőd eléréséhez

A Fénymunkás I. - Útmutató feladatod megértéséhez
A Fénymunkás lélek nagyon különleges. Ők azok az emberek, akik a történelem során azért érkeztek a Földre, hogy vezessék és tanítsák az embereket. Napjainkban a globális problémák miatt igen nagy számban érkeznek Fénymunkások a Földre.
A Fénymunkások azonban nem mindannyian spirituális tanárok vagy politikai vezetők – vannak közöttük zenészek, bolti eladók, könyvelők, főállású anyák vagy hajléktalanok is. Sokan elfelejtették azt az isteni célt, amiért leszülettek és gyakran előfordul, hogy nem is olyan egyértelmű, hogy ők Fénymunkások, egy dolog azonban biztos: a Földnek még soha nem volt ilyen nagy szüksége a Fénymunkásokra, mint most.
Amikor először tanulmányozni kezdtem a Fénymunkásokat, sokkolt az a felismerés, hogy nagyon sokan elszigeteltnek érezték magukat, úgy érezték, hogy semmivel nincsenek összhangban, és hogy valamiképpen érdemtelenek. Sokan függőségekkel, ön-megkérdőjelezéssel és romlottsággal reagáltak, míg mások csendben szenvedtek, s életüket az üresség jellemezte, melyen nem tudtak változtatni. Nem értették azt az adományt, amit birtokoltak, vagy azt a születési jogot, melyet előző életeikben tett spirituális munkásságuk nyomán nyertek. Valójában ezek az adományok voltak az okai minden fájdalmuknak és félelmüknek. A szuper érzékenységért ebben a kemény világban nagy árat kell fizetni és ők nem voltak tudatában annak, hogy miért szenvednek,ám végül megtanulták, hogy hogyan használják azt mások megsegítésére és ez megváltoztatta egész életüket. Eltávolodni az emberi léttől nem volt könnyű, de a Fénymunkásoknak ismerniük kell magukat metafizikai szinten, meg kell haladniuk érzékelt fizikai identitásukat és meg kell vizsgálniuk igaz valójukat.
Amikor végre eljutottak az anyag által elfedett felszín mögé, megértették, hogy miért szenvedtek olyan sokat. Hálásak voltak ennek a könyvnek, amely végül rámutatott szenvedésükre és arra, hogy hogyan kell boldogulni ezzel.
A Fénymunkás II., A Fénymunkás forrása - Útmutató a Benned lévő erőhöz
Fénymunkások alapvető információkhoz jutottak arra vonatkozóan, hogy kik is ők, ideje volt megtenni a következő lépést. A Fénymunkás Forrása azért született, hogy segítségére lehessen azoknak, akik megtalálták önmagukat, és hogy mindazt a tudást, amit felfedeztek, gyakorlatban is megélhessék, és hogy tehetségüket megtanulják alkalmazni. Ez nem könnyű vállalkozás, de kivitelezhető tudatos változtatásokkal, melyeket minden egyes tevékenységben, folyamatban és tartalomban foganatosítani kell. Fénymunkásként élni a felemelkedés útján (vagy Istennel egységben) egy utazás - ami nem a szív elgyengítését szolgálja – és ez a könyv lehet a térképed az úton.
Ez a könyv végigvezet a felébredés fázisain. Ez nem könnyű, de azok az információk, melyeket megosztok veled, segíthetnek neked. Az a Fénymunkás, aki nem terjeszti a fényt, depressziós lesz és megtelik kétségekkel. A Fénymunkás II-ben elmondom, hogy hogyan használd tehetségedet és a különböző egészségre vonatkozó Fénymunkás gyakorlatokat, melyek felemelik az életedet. Végül azt is megbeszéljük, hogy hogyan olvaszd össze emberi mivoltodat a Fénymunkás szent szerepével. Kapcsolatban állni a magasabb birodalmakkal és közben a földön élni nem könnyű.
A fénymunkások különleges lelkek, akik speciális célok elérése érdekében inkarnálódtak. Néhány Fénymunkás azért jött, hogy nagy spirituális vezérré váljon; néhányan betegségeket gyógyítanak; mások csupán fényenergiájukat osztják meg. Az Univerzum dimenzióiból a Földre érkező Fénymunkások az elmúlt száz évben egyre nagyobb hullámokban érkeznek.
Ha késztetést érzel arra, hogy meg kell ragadnod különleges tehetségedet és élned kell vele, akkor most itt az ideje felébredni és megosztani tündöklő fényedet a világgal. Meg kell értened, hogy nem várják el tőled, hogy születésedtől kezdve tudd, mi a dolgod; a Fénymunkások nem születnek annak tudásával, hogy kik is ők valójában, vagy, hogy miért jöttek, csak folyamatosan késztetést éreznek a szolgálatra. Mivel a Fénymunkásoknak lassan kell alkalmazkodniuk a földi léthez, nagyon finoman szabad felébreszteni őket. Amikor valódi énjük megpróbál a felszínre törni, úgy érzik magukat, mintha egy idegen országba dobták volna őket, melynek nem ismerik a nyelvét. Minden Fénymunkásnak - aki késztetést érez a felszínre törni – van emberi oldala, mely könnyedén összhangba kerül azzal az élettel, melyet él és közben a bolygó segítségére van. Az ebben a könyvben lévő információk megkönnyítik azt, hogy elérd életed célját és azt is, hogy mesterszinten betöltsd szerepedet.

Sahvanna Arienta könyve páratlan a nemzetközi könyvpiacon. Ilyen alapossággal és ennyire érthetően még soha nem írt senki erről a valóban létező dologról, miszerint tényleg élnek közöttünk ezek a különleges emberek-lények, átfogó nevükön: Fénymunkások. Mivel az írónő által felvázolt jelenség Magyarországon szinte teljesen általánosnak mondható, miszerint ezek a különleges képességű, alapvetően pozitív rezgéssel rendelkező különleges csodaemberek közöttünk súlyos depresszióban szenvednek, ezért döntöttünk ez a könyv megjelentetése mellett. Véleményünk szerint az írónő két könyvének elolvasása vezethet oda, hogy ráeszmélnek a Fénymunkásaink valódi lényükre, kilépnek a mesterséges fekete világjukból, és elkezdik árasztani a Fényt először csak a kisebb, végül egyre nagyobb közösségekben. Ez napjaink egyik legfontosabb könyve. Bátran forgassátok csak, hiszen Nektek készült, kedves Fénymunkások! Tessék bátran vállalni Magatokat! Tudjátok, hogy Ti akartatok idejönni, a feladatok elől nem szabad elbújni a sötét oldalba, hanem ragyogva végrehajtani őket belsőtökből vett intuitív kreativitással. Ebben a kötetben egybekötve olvashatjátok Sahvanna 2 Fénymunkás könyvét, mely így teljes egységben lehet immáron a segítségetekre Önmagatok megtalálásában!

https://www.angyalimenedek.hu/konyv_fenymunkas.php

 

 

Cary Ellis DD Theodora Mulder PhD - Kvantum Életmód - A 21. századi Szuperember -Teljes útmutató az egészséges életmódhoz és a KVANTUM jólléthez

A tudomány és az ősi krónikák támogatásával ellenállhatatlanul haladunk egy olyan szürreális és nagyszabású jövő felé, mely jóval túlmutat a legvadabb elképzeléseinken is. MOST már ott ülünk azon a tökéletes hullámon, ami az új és izgalmas Egészség, Vitalitás, SZERETET, Bőség és Társteremtés felé visz minket, ahogy egyre inkább összeolvadunk az újonnan létrehozott 21. Századi Szuperember világgal.A Föld mágneses ereje az elmúlt 4000 évben most a legalacsonyabb, így megnyílt az út előttünk, hogy 21. Századi Szuperemberekké váljunk.
A kvantumfizika, ami Most vezető tudományág, támogatja azt az elképzelést, hogy a mágnesesség, a gondolat és az érzelem szó szerint azonnal átalakítja az anyagot és a körülöttünk zajló eseményeket. A Szív a legerősebb küldőeszközünk (sokkal erősebb, mint az agy), és ha veszünk egy mély Lélegzetet, rájöhetünk, hogy az Ősöknek igazuk volt, és a régen megjósolt Korszakváltás előttünk áll...
Mi van akkor, ha ez a Váltás, amit az Ősök megjósoltak, nem félelmetes kataklizma, hanem választ ad a legégetőbb kérdésekre? Mi van akkor, ha az Új gondolkodásmód és Létezés a fájdalmas betegségeket, megterhelő gazdasági küzdelmeket, a félelmet, a dühöt, a szomorúságot, a korrupt bankokat, a zűrzavaros kormányokat, a veszélyben lévő környezetet a legnagyobb győzelmünkké alakítja?
Ez a könyv az útiterv és az elszórt morzsa ehhez a nagy kalandhoz! Ez az az Útmutató a Most-hoz, amely a fenyegető személyes és globális válság közepette elnavigál minket az emberiség történelmének legizgalmasabb evolúciós ugrásának pályájára, amely úgy változtatja meg az életünket, mint amikor az emberiség felfedezte a nyelvet. 21. Századi Szuperember egy olyan útmutató, mely lépésről lépésre segít, hogy könnyedén megváltoztassunk mindent. Választ ad olyan kérdésekre, hogy kik vagyunk, miért vagyunk itt, és hová tartunk...
Ez az életünket megváltoztató Utazás Útikönyve, miközben a Korszakváltásnak hívott Evolúciós Ugrás szélén egyensúlyozunk. Ezeken az oldalakon elengedhetetlen eszközök vannak az erőteljes gondolat Teremtéshez, az egészséges életmódhoz, a vitalitáshoz, a bőséghez, a SZERETETHEZ, és hogy a Valódi Lényegünknek megfelelően ragyoghassunk a Világban, amivé hamarosan átalakulunk.
Lélegezz és Mosolyogj, miközben olvasol, mert sok mindent kell befogadnod a lenyűgöző Új Létezésről.
A 21. Századi Szuperember Rendszer négy RÉSZBŐL áll:
1. KORSZAKVÁLTÁS: A Kozmikus Fény és az Ősi Szövegek találkozása a kvantumfizikával
2. ELME: A LEGERŐSEBB titkos formula a SZERETET, egészség, bőség megteremtésére
3. LÉLEK: Éld az Álmaidat: Siker, Szenvedély, Párkapcsolat, Közösség
4. TEST: Fiatalodás – Egészséges táplálkozás, Tisztítás & Méregtelenítés
Minden „RÉSZ” nélkülözhetetlen elemeket tartalmaz. Már az is az információ mély integrációját eredményezi, ha naponta csak egy kicsit olvasol a könyvből. Hagyd, hogy ösztöneid vezessenek. Az agykapacitásod megnő, ahogy új ismereteket szerzel. Az Elme-Szív-Test-Lélek alkalmazkodik, ahogy ezeket a fogalmakat átültetjük a mindennapi életbe. Túlzott aktivitás, illetve fáradékonyság jelentkezhet, ahogy Új agysejtek és neurológiai utak aktiválódnak. Pozitív „újrakábelezés” zajlik, miközben elhagyjuk a régi struktúrákat és hiedelmeket. Meg fogsz lepődni, hogy milyen csodálatos ajtók nyílnak meg az életedben, amikor a régi hitrendszer összeomlik.
Szabadítsd fel az Elméd, engedd el a régi szerkezeteket; majd mozdulj, sétálj, játssz, Lélegezz, Mosolyogj és gyere vissza még több információért. Bárhol is olvasol, biztos, hogy nagyon jó helyen vagy. Ahogy egyre többet olvasol, ígérjük, nem ugyanaz a személy leszel, mint aki tegnap voltál! A Kvantum elvek Most Globális alapokon hatalmas hullámot generálnak! Csatlakozz azokhoz a milliókhoz, akik a Bolygón használják ezeket a kulcsokat, hogy előrébb jussanak az emberiség Útján. Ne maradj le Te sem!
Sajátítsd el a Kvantum Életmódot, válj Te is Szuperemberré!

https://www.angyalimenedek.hu/konyv_kvantum.php