Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egészség - Betegség ellen 12

2018.03.15

Szelénről

 

A szelén kulcsfontosságú a pajzsmirigy hormonjainak előállításához és metabolizmusához. 

Mivel a pajzsmirigy működéséhez nélkülözhetetlen, az enyhe mértékű szelénhiány akár ronthatja is a pajzsmirigyhormonok termelődését, és növelheti a pajzsmirigyproblémák, illetve a golyva rizikóját.

A szelénhiány tünetei éppen ezért a pajzsmirigy-alulműködés tüneteihez hasonlóak, ezek közé tartozik többek között például a fáradékonyság, a kognitív képességek és a memória romlása, a bőrszárazság, a székrekedés és a hidegre való érzékenység.

A fejlett országokban, az egészséges, kiegyensúlyozottan táplálkozó embereknél rendkívül ritka a valódi, betegségeket is okozó szelénhiány. A világ bizonyos részein, ahol a talaj szelénben szegény, az étrend pedig főként növényekből áll, jóval nagyobb a rizikója a hiánybetegség kialakulásának (a szelénhiány kockázata a legnagyobb Kína bizonyos részein). 

Az egészségesnél alacsonyabb szelénszint lehet jellemző a dialízissel kezelt vesebetegekre, a HIV-fertőzöttekre, illetve azokra, akik nagyon súlyos felszívódási zavarokkal küzdenek, vagy akiket intravénás táplálásra szorulnak.

Érdemes megjegyezni, hogy a szelén megfelelő felszívódása, hasznosulása szorosan összefügg néhány más tápanyaggal, főként a rézzel, a cinkkel, a C- és az E-vitaminnal.

http://www.egeszsegkalauz.hu/taplalkozas/pajzsmirigy-betegek-etrend-kiegeszitoje-a-szelen

 

Fontos a személyre szabott dózis
Hazánk a mérsékelten szelénhiányos államok közé tartozik Európában, azért kiegészítő pótlásáról fontos gondoskodnunk. Ugyanakkor fontos, hogy ne essünk túlzásokba, azaz ne vigyünk be a szükségesnél nagyobb mennyiséget.

 

 

Szelén - Felvidít

Ezt az anyagot nem véletlenül nevezik boldogsághormonnak, mert belső nyugalomról, elégedettségről és kiegyensúlyozottságról gondoskodik.

A szelén hangulatfokozó hatásának magyarázata egyszerű. Egyrészt az antioxidatív, illetve nehézfémmegkötő hatása természetesen a központi idegrendszerben is észrevehető, másrészt a szelén fontos alkotóeleme a neurotranszmittereknek, mint amilyen pl. a szerotonin.

Az alacsony szelénszinttel rendelkezőket gyakran sújtja szorongás, önbizalomhiány és depresszív hangulat. Ez az anyag nagyon fontos ellenszere a depressziónak.

Túlterheltnek érzik magukat, nem tudnak koncentrálni, és nagyon gyorsan elfáradnak, ami érthető módon jelentősen korlátozza az érintettek életminőségét.

A célzott szelénszedés azonban komolyan változtathat a közérzeten – amit különböző tanulmányok egyértelműen alátámasztottak.

Szelént tartalmazó élelmiszerek: teljes kiőrlésű gabonák, barna rizs, szezámmag, dió, búzacsíra, napraforgómag.

Szelén alapvető fontossággal bír az emberi egészség biztosításában. Ma már számos kutató szerint az egyik leghatásosabb gyógyerejű ásványi anyagot tisztelhetjük benne, és jelenleg mint potenciálisan hatékony rákellenes szert vizsgálják.

http://gyogyszernelkul.com/szelen-rak-ellen-es-a-jokedvert/

http://www.gyornet.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=216&Itemid=225

http://www.hirek.sk/mozaik/20110521201932/Jokedvre-derito-etelek.html

 

Mi is az az Anamé Frequency?
Nem más, mint egy olyan módszer, mely a mai modern technológiát, az ősi szellemi és spirituális tudást, és a világunkat előrelendítő Anamé energiát kombinálva képes a lehető legerősebb, legdirektebb és leghatékonyabb módon hatni testünkre, lelkünkre, szellemi fejlődésünkre, hangok és rezgések által.

Mit jelent a magasabb energiaszint?

Fizikai ismereteink alapján tudjuk, hogy az anyag, így a testünk is, rezgés, tehát végső soron energia.

Minél alacsonyabb a testünk rezgésének frekvenciája, annál „anyagibb” a test, annál jobban közelít a tehetetlen anyagba dermedéshez. Ennek végső foka a holttest vagy mondjuk a kő állapota.

Minél magasabb ez a frekvencia, a testünk anyaga annál közelebb van a magasabb szellemiséghez, az igéhez, ami az anyagot formálja, teremti és áthatja.

A körülöttünk lévő világ éppúgy rezgésből áll, ahogyan mi magunk. Rezgés az étel, az ital, az információ (a külvilágból származó és a belső világból jövő: pl. gondolatok). Te magad választod meg, hogy magasabb vagy alacsonyabb frekvencián rezgő ingereket engedsz be magadba, amik rezgésüknek megfelelően emelnek rajtad, vagy lehúznak téged.

Az Anamé Program gyakorlatai segítenek téged abban, hogy egyre magasabb energiaszintre juss. Tesszük ezt csakráid tisztításával, gyógyításával, energetizálásával.

Amint egy csakra élettelivé válik és magasabb energiaszintre lép, a hozzá tartozó életterületeden is pozitív változásokat fogsz megtapasztalni. Így hát az Anamé Program egy komplex út, mely nem csupán gyakorlatok ismétlését foglalja magában. Ez a belső béke és harmónia útja.

Mik hát a jellemzői a magasabb energiaszintnek? Milyen pozitív változásokat tapasztalsz meg, ha gyakorolsz?

Energiával teli állapotban vágysz a fizikai mozgásra. Tiszta levegőre, egészségesebb ételekre. Ez magával hozza a testi egészséget, fittséget. Az egészséges életmódnak nem kell lemondások sorozatának lennie. Ha megtapasztalod azt az élményt, hogy felszabadult és lelkileg kiegyensúlyozott vagy, nem is vágysz utána destruktív életmódra, nehéz ételekre, káros anyagokra.

Megtapasztalhatod a test regenerálódását, megfiatalodását.

Visszatér gyermekkorod elfeledett lelki könnyedsége, és az a pozitív attitűd, amellyel még nagy szemekkel csodálkoztál a világra.

Nyitottabbá válsz, derűsebbé. A kisugárzás nagyon fontos, ugyanis környezeted is úgy fog viszonyulni hozzád, ahogyan te magadhoz. Aki a belső béke útján halad, annak külső problémái is sokkal gördülékenyebben oldódnak majd meg. Nehéz párkapcsolati krízisek, megoldhatatlannak tűnő akadályok hullanak alá és tűnnek el a mélyben, mintha nem is lettek volna. Ezek mind csupán olyan alacsony energiaszintű képzetek, melyeket az agyad hamis képként szemed elé tár. Amint bizonyosságot nyersz saját magadban, és elkezdesz hinni abban, hogy minden a lehető legjobb forgatókönyv szerint történik, ezek a csalfa képek elveszítik jelentőségüket, eldobod őket.

A magasabb energiaszint tehát az élet minden területén változást hoz magával. Megszületve lelked apró, elrejtett bugyraiban, szépen lassan kihat egész sorsodra. Így találod meg helyedet a világban és éred el a legmagasabb boldogságot.

Források: https://www.facebook.com/events/138230403404333/?acontext={%22ref%22%3A%2222%22%2C%22feed_story_type%22%3A%2222%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22}

http://anameprogram.com/hu/mit-jelent-a-magasabb-energiaszint.31.aphtml

A Gokai – Az öt életszabály

 

A "Go" szó jelentése öt, a "Kai" útmutatást, útmutatót, életszabályt jelent.

Usui mester felfedezte ugyanis, hogy nem elég a testet meggyógyítani, elménk működését is meg kell változtatnunk, hogy ne alakuljon ki újra a betegség, képesek legyünk megőrizni a harmóniát.

A Gokai a Reiki legfontosabb tanításai közé tartozik. Noha egyszerűnek tűnnek ezek az útmutatások, a Gokai kántálásában hatalmas erő van, mely képes lecsendesíteni az elmét, segít fókuszálni az elmét, hosszú távon gyakorolva ezen útmutatások pozitív hatásai átvihetőek a hétköznapokba is.

A szavak erőteljes hatásáról Dr. Masaru Emoto publikálta azon felfedezését, hogy változik a vízcsepp kristály szerkezete, aszerint milyen szavakat használunk. Japánban használnak egy kifejezést a szavakban rejlő erő, energia kifejezésére, ez a Kototama.

Mivel a Gokai -t nagyon sok ember gyakorolja nap mint nap szerte a világon, ezért hatalmas erő rejlik használatában, melyet Te is gyakorolhatsz otthon.

Csak ülj le kényelmesen emeld a kezeidet Gassho tartásban a szíved elé és figyeld a hasi légzésed néhány percig, majd kántáld a Gokai -t akár japánul, akár magyarul.

A Gokai mélyebb jelentéséről a teljes Hatsurei Ho meditcáióról a Jikiden Reiki tanfolyamon még bővebb információt kaphatsz. Forrás: http://jikiden-reiki-tanfolyam.hu/gokai.html

 

A gokai az egyik legfontosabb eleme a reiki szellemiségének.

A gokait, ha mindennap szívből ismételjük észre fogjuk venni pozitív hatását az életünkben, lecsendesíti a gondolatokat, segít összpontosítani reikizés előtt. A gokai-jal bővebben a reiki tanfolyamon találkozhatsz, ahol segítséget kapsz ezen útmutatások mélyebb megértéséhez.

Sokan ismerik és alkalmazzák nap mint nap a reiki módszerének csodálatos gyógyító erejét, azonban kevesebb szó esik a reiki szellemi részéről.

Mikao Usui nemcsak egy gyógymódot hagyott hátra tanítványainak,

hanem kijelölt egy olyan dogmáktól mentes szellemi utat is,

melyet követve teljesebb és boldogabb életet valósíthatunk meg.

A gyakorlónak nap mint nap erőfeszítést kell tennie, hogy jobb emberré váljon a módszer gyakorlása által és végül akár elérje a megvilágosodás állapotát is.

A tudat megtisztítása mindig is fontos szerepet töltött be a reikiben. A reiki mesteri szint követelménye volt és ma is a tudat és az érzelmek megtisztítása a reikivel.

Az Usui Shiki Ryoho rendszere – amit nyugati reikiként ismerünk – a második fokozatának anyaga azok a speciális tudat tisztító technikák, mellyel a gyakorló képes dolgozni önmagán, feltárni a múlt sérüléseit és azokon felülemelkedni. Ez nem megy egyik pillanatról a másikra, több év is lehet míg a reiki gyakorló feldolgozza a múltját és megtisztul az érzelme és a tudata.

A reiki kezelés is hat természetesen a finom energetikai szinten. Ha nagyon sokat reikizünk – azaz reikit adunk másnak – ezzel is tisztíthatjuk saját magunk. Mivel a reiki a másokon segítés útja, ha ezt tiszta szívvel és önzetlen szolgálattal végezzük, így is csiszolódik a jellemünk, egyre jobb emberekké válhatunk. A folyamat végén az egó teljesen elbomlik, ez lényegében a végső cél.

A Hatsurei-Ho gyakorlata, mely nem más mint a reiki meditáció, ugyanezt célozza meg. Az elme lecsendesítése a légzés a tandenre fókuszálásának gyakorlatával történik meg, mely hasonló a zazen gyakorlatához. Rendszeres gyakorlásával ugyancsak megtisztítható a tudat, segít, hogy jobb csatornái legyünk a reikinek. A japán reiki iskolák tanításaiknak része ez a gyakorlat, hisz keleten nagy hangsúlyt helyeznek a meditáció gyakorlatára. Forrás és a teljes cikk: https://reiki-fehervar.hu/reiki-spiritualitas/

 

A reiki alap tanításai közé tartozik a Gokai (Go = öt / Kai = életszabály/útmutatás), mely igen hangsúlyos a tradicionális iskolák tanításában. Ez éppen annyira lényeges, mint a különböző technikák vagy például a szimbólum alkalmazása a mindennapos gyakorlatban. A Gokai ugyanis sokkal több, mint egy hat soros versike.

Mikao Usui mester tanításait mindennap alkalmazva, átültetve a mindennapokba, megteremthető a belső harmónia és képes vagy elengedni azokat a negatív gondalt mintákat, melyek megkeserítik a mindennapokat.

Usui mester ugyanis már 90 éve rájött, hogy az elme harmonizálása igen lényeges és e nélkül a fizikai gyógyulás sem lesz teljes vagy be sem következik. A Kokai Denju szövegében így fogalmaz a reiki megalapítója:

“Először mentálisan kell meggyógyítani önmagunkat és csak azután fizikailag. Amikor egy ember mentálisan meggyógyul és spirituálisan egészséges, a fizikai egészség természetesen következik be“

Természetesen a Gokai gyakorlása nem egyik napról a másikra fogja megváltoztatni az életed, apró lépcsőkön keresztül fogod elengedni azokat a negatív szokásokat és gondolat mintákat, melyek megakadályozzák, hogy megéld a belső békét.

 

A Gokai-t mindennap gyakorolhatod:

    Kántálhatod a meditáció előtt és után, megtapasztalva annak erős vibrációját.

    Tudatosíthatod mély jelentéstartamát a mindennapokban.

Akkor sem kell elkeseredned, ha nem megy ez elsőre tökéletesen és például, erőt vesz magadon a harag vagy elborít az aggódás, netán nehéz kifejezni a hálát, legyőz a lustaság, vagy nem tudsz kedves lenni bizonyos emberekkel… A Gokai tanítása ugyanis így kezdődik: Csak ma… Tehát minden nap új lehetőséget kapsz, egészen, amíg tökéletesen megvalósítod a tanítást, mely így hangzik:

A boldogság meghívásának titkos módszere, csodálatos gyógyír minden betegségre.

Csak ma:

 1. Ne légy dühös! Ne mérgelődj!
 2. Ne aggodalmaskodjál!
 3. Légy hálás!
 4. Teljesítsd a kötelességed! Tisztességesen végezd a munkád!
 5. Légy kedves az emberekhez!

Minden reggel és este kezeidet összetéve (Gassho pozíció) a meditáció során imádkozd e szavakat szívedből, fókuszálj erre az elmédben, és kántáld e sorokat.
A lelkeddel érezd [mindezt]
A száddal pedig mondd ki.

 

Japánul így hangzik az öt életszabály:

Kyo Dake Wa - Kjó dakeva - Csak Ma.
Ikaruna – Ikaruna - Nem vagyok dühös
Shin Pai Suna – Sinpajszuna - Nem aggódom
Kan Sha Shite - Kansa site - Hálás vagyok
Gyo o Hagame - Gjó o hageme - Teljesítem a kötelességem
Hito ni Shinsetsu ni - Hitonyi sinszecunyi - Kedves vagyok az emberekhez

 

Az egyes sorok magyarázata a következő:

 

Csak ma

Az élet napok az összessége, így minden nap ugyanolyan fontos. Talán bizonytalan vagy a jövődet illetően, de ha követed a Gokait, akkor csak a jelen pillanatra kell koncentrálnod. Ez egy fontos tanítás.

Ugyanis, ha képes vagy fókuszálni a jelenre, elkerülöd azt a csapdát, hogy múltban ragadj vagy feleslegesen a jövődön aggódjál.

A jelen pillanat ugyanis a legértékesebb, hisz csak a jelen helyzet az, amikor tudsz tenni valamit. A múlt már elmúlt, a jövő még nincs itt. Ha aggódsz a jövő miatt, légy aktív a jelenben, kövesd Mikao Usui reiki tanítását!

 

Ne légy dühös!

A harag nemcsak másoknak okoz fájdalmat, hanem rád nézve is káros.

Nem véletlen, hogy van olyan közmondás, mely ezt mondja “a harag megmérgez”.

Amikor ilyen állapotban vagy és düh érzése uralja az elméd, semmi sem lesz kerek. Haragosan nem tudsz boldog lenni.

Neheztelni valakire / akár önmagadra megterhelő, elvonja az energiád. Miért fektetnél energiát egy negatív érzés folyamatos fenntartásába, ahelyett, hogy pozitív célra irányítanád?

A reiki energia alkalmazásával a legerősebb harag is feloldható.


"A harag, a düh valójában teljesen felesleges érzelem.

A düh is, mint a legtöbb nem megfelelő reakcióként jelentkező érzelem, abból a bűntudatból ered, melyet azért érzünk, mert elválasztottuk magunkat az Egyetemes tudatállapottól.

Dühöngeni annyit tesz, mint irányításra vágyni, és éppen abból ered, hogy úgy érezzük, kicsúsztak kezünkből a dolgok, vagyis hogy nem vagyunk szinkronban isteni vagy egyetemes életcélunkkal."- írja Paula Horan


Amikor elvárásaink fölénk kerekednek és dühösek leszünk, mert valaki nem felelt meg szükségleteinknek vagy elvárásainknak, akkor hajlamosak vagyunk elfelejtkezni arról, hogy azok, akiket környezetünkbe vonzunk, tükörképeink csupán.
Minden általunk gondolt gondolat okká válik, és okozata bármikor visszaüthet ránk, esetleg épp, amikor legkevésbé számítunk rá. Igazából minden helyzet tükör, ok és okozat olyan közvetlen tükröződése, melyet épp te hoztál létre. Azok, akik úgy tűnik, "kiborítanak", vagy gyenge pontjaidra tapintanak, valójában nem igazi okozói haragodnak. Nekik is tanulniuk kell mindebből. Éppen azért vonzzátok egymást, mert egyformán szükségetek van bizonyos dolgok megtanulására.

Ha megfigyeljük, hogyan reagálunk másokra, akkor megtalálhatjuk, milyen régi beidegződések működnek még mindig pszichénkben, és hozzákezdhetünk e negatív minták megváltoztatásához.
A harag miatt nem szabad bűntudatot érezned.

Oly sok generáción át volt belénk programozva ez, hogy ugyancsak nehéz nem "bepörögni", ha a többiek dühe ránk támad. Ráadásul régóta engedtük, hogy elvárásaink irányítsanak bennünket, és hogy személyes sértésnek vegyük, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnénk. Az ebből következő sértettség okozza aztán, hogy dühösen kirobbanjunk.

Miközben megkíséreljük "újraprogramozni régi dühös viselkedésmintáinkat", meg kell engednünk magunknak, hogy érzelmeink kiszabaduljanak, nem szabad visszafojtani dühünket.

Inkább azzal próbálkozzunk, hogy lecsendesítsük reakciónkat, és elmondjuk, milyen érzést kelt bennünk a másik ember negatív kijelentése.

Ha a másik továbbra is ordít, bölcs dolog otthagyni és azáltal visszanyerni önuralmunkat, hogy nem reagálunk már erre.

Bármely hasonló epizód elején, a legjobb nem reagálni, hanem szeretetet sugározni magunkból. Nehéz dühöngeni, ha az ember mosolyog közben. Mosolyodat lehet, hogy viszonozza majd a másik.”

 

Ne aggodalmaskodjál!

Ha egyszer képes vagy bízni az Univerzumban és rábízni a sorsod, úgy élni az életed, hogy Te mindent megtettél az elvárt helyzet érdekében, ekkor elengedhetsz minden aggódást és megtalálhatod a belső békét. Noha természetesen igen nehéz teljesen kizárni ezt a belső ösztönt.

Ha már annyit teszel, hogy nem aggódsz az aggódás miatt, jelentős lépést tettél Önmagadért.

Ha zavar valami,

engedd el a vele járó stresszt, közelebb fogsz kerülni a valódi megoldáshoz!

,,Az aggódás azt jelenti, hogy elfelejtkezel arról, hogy mindennek isteni vagy egyetemes célja van. Ha igazán összhangban vagyunk Magasabb Énünk irányításával, és mindennap legjobb képességünk szerint élünk, akkor tudhatjuk, hogy megtettünk minden tőlünk telhetőt, s a többi már az Egyetemes Életerőtől függ.

Az aggódás olyan gondolkodási minta, amely abból ered, hogy az "Én vagyok" tudatállapottól (vagy Egyetemes Teljességtől) elkülönítve érzed magad.

Teljességgel hasztalan a múlt miatt aggódni - hiszen tudnunk kell azt, hogy mindenki (minket is beleértve) minden élethelyzetben a tőle telhető legjobb módon cselekszik, az abban az adott pillanatban rendelkezésére álló tudásának, vagy bölcsességének megfelelően.

Mindannyian egy bizonyos programozottság termékei vagyunk, és hajlunk arra, hogy ennek megfelelően cselekedjünk.

Ha sajnálod, hogy a múltban valamit éppen úgy tettél, jusson eszedbe, hogy akkor képességeidnek megfelelően cselekedtél; ezután mondj köszönetet az ebből tanultakért és haladj tovább.

Ugyanakkor vésd eszedbe azt, hogy minden igazságtalanság,

melyet ellened mások elkövettek, az ő adott programozásuk eredménye volt.

Csak jót kívánhatunk nekik és remélhetjük, hogy tanultak akkor cselekedeteikből.
A jövő miatt aggódni szintén hasztalan. "A legjobbat várd el az élettől, és ha valami olyat kapsz, amire nem számítottál, akkor tudjad (bízz abban), hogy jelenlegi helyzetedben ez a legjobb számodra." Még ha a történtek nagyon negatívnak is tűnnek, akkor éppen, csak olyan helyzet ez is, melyből tanulnod kell. Valamilyen módon segítettél létrehozni ezt a helyzetet, ha tudat alatt is, de azért, hogy tanulj belőle.

Így érezz hálát, hogy véget ért, és megint szabad vagy; aztán menj tovább. Vesd alá magad Magasabb Éned irányításának, és próbálj meg nem beavatkozni életed Egyetemes időbeosztásába. Tudd, hogy ha tökéletesen az áramlatokkal haladsz, akkor az események is ezzel egyidejűek.”

 

Légy hálás!

Az Univerzumtól származik az élet ajándéka épp úgy mint az oxigén, mely mindennap életben tart minket. Ezen felül az élet számos apró ajándékot ad nap mint nap, ami elkerüli a figyelmed. Ha képes vagy elkapni ezeket a pillanatokat és megköszönni, amit kapsz, ez hozzásegít, hogy elkezd megtapasztalni a hálát.

Ugyanis minél hálásabb vagy, az Univerzum annál több ad.

 

A hála hozzásegít, hogy elégedettebb légy, így boldog és teljes életet élhess. Egyszerűen csak lásd meg a mai napon is mennyi jó dolog történt veled, csak rajtad múlik, hogy ennek tudatában vagy-e.

 

,,Hálával eltelve élni bőségben való életet jelent. Ha folyamatosan a hála érzésével eltöltve élünk, nem csak azért érezve köszönetet, amit már megkaptunk, hanem azért is, amit tudunk, és bízunk benne, hogy mindezzel el leszünk látva a jövőben is, akkor egyszer csak mágnesként kezdjük magunkhoz vonzani a bőséget.

A bőség természetes létállapotunk.

Csak hiányra programozott faji tudatunkkal (vagy a kollektív tudattalannal való kapcsolatunk és saját személyes programjaink tartanak vissza mindazon dolgok elfogadásától, amelyek járnak nekünk.

Az ősi időkben a fő filozófiai és vallási rendszerek egyik alapeszméje éppen az volt, hogy jut mindenből mindenkinek. Tanításaik szerint: ha az ember megértette önmagát, akkor megértette Istent, s azáltal, hogy az ember önmagában egyre mélyebbre hatolt, képessé vált a félelmet szeretetté, a tudatlanságot bölcsességgé, a hiányt pedig bőséggé változtatni.

"Amit látsz, azzá fogsz válni magad is."

- Másképp fogalmazva: ha figyelmed középpontjában az áll, ami éppen hiányzik neked, akkor továbbra is a hiánytól fogsz szenvedni.

Ám akkor, ha folyamatosan észleled a téged körülvevő bőséget, és állandóan eltölt emiatt a hála érzete, bőség lesz az osztályrészed, s ez folyton növekedni fog. Semmiből nem szenvedünk hiányt ezen a planétán, elosztási rendszerünk alakult fonákul, éppen a hiányról táplált illúzióink következtében, s természetesen az ember mohósága miatt, ami megint csak a hiánytól való félelem következménye, s mindez fenntartja számunkra a hiány folyamatos állapotát.

Hálával eltelve élni annyit is jelent, hogy tudjuk, létünk mélyén mind egyek vagyunk, a külön-lét csak illúzió.

Fontos az is, hogy képesek legyünk a minket jogosan megillető bőség elfogadására. Ha tudat alatt "érdemtelennek" tartod magad a Univerzum javainak és gazdagságának elfogadására, akkor folyamatosan gátolod a bőség feléd tartó áradását.”

 

Teljesítsd a kötelességed!

A kötelesség nem csak a mindennapos munkádat jelenti, de azokat a kötelességeket és életeddel járó felelősségeket, amiért felelsz. Ha nem térsz ki ezen kihívások elől, ez spirituálisan is segíti a fejlődésed (a japán gondolkodás szerint). Talán úgy érezheted, hogy valaminek a végrehajtása nagy nehézséget igényel, melyet nem egyszerű végigcsinálni. Ugyanakkor a legtöbb ember tapasztalata az, hogy mindig tanultak valami értékeset, amikor nehéz élethelyzetben voltak. Így ez a sor azt tanítja neked, hogy tedd meg, amit meg kell tenned legjobb tudásod szerint.

 

,,Életünk harmonikus áramlásának létrehozásához különösen fontos, hogy őszinték legyünk önmagunkhoz. A magammal szembeni őszinteség azt is jelenti, hogy a dolgokat olyanoknak látom, amilyenek azok a valóságban. Sokan élünk a fantázia világában, amikor a valósággal kellene szembenézni. Ha tagadjuk, milyen a valóság igazi arca, s aztán mégis arra kényszerülünk, hogy szembenézzünk vele, komoly lelki törést is szenvedhetünk. Mai világunkban néha nehéz az igazsággal szembesülni, de ha a dolgok mélyére tekintünk és megvizsgáljuk saját viselkedésünket és az életünkben szerepet játszó emberek és helyzetek miértjét, végül együttérzés alakul majd ki bennünk mindenkivel szemben.
Igaz módon élni annyit jelent, mint összhangban élni Magasabb Éned céljaival. Igazul élni ugyanakkor a lehető legegyszerűbb dolog a világon. Az igazság világosságot gyújt bennünk.

Ha őszintén szembesülünk életünkkel, világosabban fogjuk látni, mit kell meg tanulnunk ebben az életünkben és kevésbé fog nehezünkre esni véghez is vinni ezt. Illúziók között élni ennél sokkal komplikáltabb dolog. A tagadás központi szerephez jut ilyenkor, és a hamisságok hálója hamarosan olyan szorosan körülfon minket, hogy "megvédjen" az igazságtól, hogy egyre nehezebbé válik megtalálnunk a kiutat ebből az útvesztőből.
Ha saját magadhoz őszinte vagy, akkor ezt az őszinteséget kivetíted a többiek felé is. Így már könnyebbé válik "úgy tenned másokkal, ahogy szeretnéd, hogy ők bánjanak veled". Ha becsülettel végzed dolgodat, akkor Magasabb Énedhez is őszinte vagy.

Az önmagad és mások iránt érzett szereteted tovább erősíti ezt az őszinteséget, mely aztán hozzásegít ahhoz, hogy harmóniát teremthess életedben.

Tehát élj igaz módon, a szeretettel megerősítve, és csak MA végezd a dolgod becsülettel.”

 

 

Légy kedves az emberekhez!

Amikor valaki kedves másokkal, ez arra ösztönöz, hogy ez a jó szándék továbbadódjon. A szívből jövő segítség és kedvesség egyszer visszajut hozzád talán egy olyan embertől, akitől nem is várnád.

Kedvesnek lenni segít a Világot jobbá tenni, a reiki adásával, egy jó szóval nem csak másoknak okozol örömet, Te magad boldog leszel.

 

,,Valójában mi, mindannyian, ugyanonnan jövünk. Az is világos, hogy az élet minden megjelenési formája kölcsönös függőségben áll egymással. Erre a tényre felhívták figyelmünket azok a pusztító változások, melyek az utóbbi időkben zajlottak le bolygónkon (s melyeket az Ember környezetének finom ökológiai egyensúlyával szembeni érzéketlensége okozott). Túlélésünk érdekében kezdünk rájönni, hogy le kell mondanunk én központúságunkról s arról, hogy le akarjuk igázni a természetet, és

meg kell tanulnunk szeretni és tisztelni az élet minden megjelenési formáját.

A fizikai kutatások eredményeképpen ma már tudjuk, hogy mindannyian ugyanabból a forrásból származó energia együttesek vagyunk.

Valójában teljesen tömör anyag nem létezik, csak különféle sűrűségű rezgések vannak.   
Az anyag minden formája más és más szinten rezeg, és mégis mindegyik összeköttetésben áll az összes többi anyaggal, hiszen nincsen közöttük semmiféle szilárd elválasztó korlát.

Így tehát, ha elfogadjuk önmagunk sokféleségét, ez hatást gyakorol a többiekre is. S ugyanígy, amikor elfogadjuk a többieket, ezen elfogadás tükröződését érezzük saját magunkban is.

E folyamat eredményeképpen bármely pozitív energia, irányuljon az akár másokra, akár saját magunkra, segít az egész planéta gyógyításában. A teljességnek minden személy, állat, növény és ásvány is része.
Ha szeretünk és tisztelünk mindent és mindenkit, az azt is jelenti, hogy tiszteljük magunkat is és közös Föld-anyánkat.”

Források: Szabó Gábor Jikiden Reiki Mester-Tanár cikke a GOKAI-ról, azaz a Reki 5 alapelvéről http://havasikatalin.hu/egyeb/vendegbejegyzesek/ és http://oriah-morzsai.blogspot.hu/2011/11/reiki-ot-alapelve.html

 

 

 

 

https://www.facebook.com/NaturAll8/photos/a.959764204066507.1073741831.590472244329040/1137810769595182/?type=3

Képek:

Szervezet méregtelenítése – Gyógyító gyümölcsök-zöldségek – Raising your vibration – Arc-, kéz-, talp reflexzónák – Anyagcserét gyorsító ételek – Színes gyümölcs-zöldség ,,szivárvány”

– Biológiai óra-Szervóra http://patikamagazin.eu/?modul=oldal&tartalom=1208092

 

http://patikamagazin.eu/?modul=oldal&tartalom=1212235 Betegségek kezelése természetes módon

 

 

 

 

Némethi Erika

A Tündérszív bloggere, egy "elszabadult erdőtündér" a szeretetről, szerelemről...

Közgazdász vagyok, 2 lábbal a földön, de közben prána-tanfolyamokat végeztem, kristálygyógyítást tanultam, de jártam SVT tanfolyamra is.

Ezek azonban mind csak szem-fel-nyitogatók voltak ahhoz az emlékezéshez, melynek során felismertem: ki vagyok valójában. Szeretetből vagyok – ahogyan Te is. Épp ezért szeretnék a segítőd lenni, hogy közösen haladhassunk egy olyan úton, melyen megtanulhatsz a SZÍVEDDEL LÁTNI, és dönteni! Fantasztikus kaland lesz!

...és Földi Gábor, egy különleges segítő ...
egy férfi, akitől a szeretetről, elfogadásról a legtöbbet tanultam. Valaki, aki sosem ítélkezik, aki előtt bátran vállalhatod önmagad, aki talán az "átlagember" szemében időnként fura különcnek tűnhet.

Különlegességét abból meríti, hogy az univerzumról hozott tudását – többünkkel ellentétben – nem felejtette el a születésekor. Emlékeiben őrzi megannyi más dimenzió tapasztalásait.

Furának tűnhet, de ha meghallgatod, a látásmódodban összeállnak a képkockák egy majdnem egésszé, és választ kapsz sok-sok kérdésedre az ÉLET-ről. 

http://tundersziv.hu/eloadasok/onelfogadas-est

http://tudat-om.hu/kik-vagyunk/

 

Péter Tamás

Mester hipnotizőr, coach és reiki mester vagyok.

Régóta foglalkoztat az elme hatalma, hogy milyen fantasztikus dolgokat lehet elérni az elménk csodálatos erejével. Racionálisan gondolkodó embernek tartom magam, így eleinte az akaraterővel, a kitartással, s egyéb hasonló tulajdonságokkal párosítottam az elménkben rejlő erőt.

Ahogy új módszereket és új gondolatokat ismertem meg, elkezdett bővülni, változni ez a paletta,

míg a hipnózisban megtaláltam azt a hatékony eszközt,

ami számomra szélesre tárta elménk csodálatos képességeinek tárházát.

Rengeteget fejlődtem az elmúlt években,

megértettem, hogy mi teremtjük meg tudatosan vagy tudat alatt

mindazt, ami velünk történik: érzéseinkkel, gondolatainkkal, szavainkkal és cselekedeteinkkel.

Megértettem azt is, hogy nem csak megérteni kell ezeket,

hanem hinni és e szerint élni is.

S ez utóbbi kettő a nagyobb kihívás, s egyben ez eredményezi a legtöbb változást is.

A fejlődés és az önfejlesztés elkötelezett híve vagyok, így nagy örömmel segítek abban, hogy mások is felfedezzék és kiaknázhassák a bennük rejlő lehetőségeket. Az általam használt módszereket is ez alapján választottam ki.

Ha nyitott vagy rá, a hipnózis segítségével megoldást találhatsz problémáidra, választ kaphatsz kérdéseidre tudatalattid felhasználásával.

Ha nem hiszel a hipnózisban, vagy racionálisabb megoldást keresel problémáidra, akkor a coaching folyamatot ajánlom neked, ahol is célorientált beszélgetésekkel, elgondolkoztató kérdésekkel és coaching eszközeimmel segíthetek,

hogy megtaláld és a felszínre hozd belső erőforrásaidat, erősségeidet, mellyel meg tudod oldani a problémát és el tudod érni céljaidat.

Ha szeretnéd megváltoztatni az életed, megoldani a problémáidat, elérni céljaidat, keress bátran!

További információk:

www.tomhipnozis.hu

www.tomcoaching.hu

 

Balázs Attila

Köszöntöm nagy tisztelettel.

Balázs Attilának hívnak, Sokan Cédrusként ismernek.

Mottóm, feladatom: “A Legnagyobb Ajándék A Földön, Szolgálni Másokat” – 1994 óta ezt teszem.

Megjártam Mennyet és Poklot , Mélységet és Csúcsot. Célom az volt, hogy nyugalmat leljek, kérdéseimre választ kapjak. Út-keresésem során megtanultam, magamba szívtam fontos értékeket , eszenciákat. Magamévá tettem a Kelet és Nyugat Hipnózisát, a Keleti Gyógyászat lényegét, sorsot változtató szemléletét, 17 masszázs terápiát, energiagyógyászati irányzatokat,  a természetgyógyászatot stb.

Találkoztam kóklerekkel, Félistenekkel, Istenekkel, lelkemet mind – mind emelte – gyúrta, mégis, a legtöbbet betegeimtől, tanulóimtól kaptam. Általuk tanultam, fejlődtem, fejlődök a legtöbbet.

Nagyon sok NAGYSZERŰ TANÍTÓTÓL, szakembertől tanultam (hazánkban és külföldön egyaránt), akikre  mai napig hálás szívvel gondolok.Leküzdöttem a depressziót, legyőztem a rákot, szembenéztem a halállal, a kilátástalansággal,

megismertem ön-magam, felszabadítottam Teremtő Erőimet, s gyógyítottam sebeim.

Minden ember szeretne boldog lenni, egészséges, sikeres, kiegyensúlyozott. Sokan keressük a helyünket az életben, sokan keressük a válaszokat a miértekre, vagy megjelenik a hogyan tovább kérdése bennünk.

Célom hogy segítsek, mint egy jó tréner.

További szakmai információk :

www.cedruscentrum.hu

www.cedrushipnoterapia.hu

Baráti Üdvözlettel
Balázs Attila

http://www.misztikusiranytu.hu/rolunk/

Masszázs oktató, hipnózis oktató. 19 éves koromban úgy döntöttem életemet, két kezemet mások segítésére-szolgálatára fogom használni. 1996 év végén megnyílt az ÚT ERÉNY és EGÉSZSÉG háza, az első Cédrus Centrum.

Célunk: lehetőséget adni azoknak, akik szeretnék megváltoztatni életüket, s szakmát szeretnének tanulni.

http://www.cedruscentrum.hu/tanitasok Cédrus Centrm - Oktatás - Önismeret – Gyógyászat, Masszázs és Oktatás Centrum

 

 

Kiss D Ferenc, pszi-sebész - Egészségedért Alternatív gyógyászati rendelő

Hogyan működik a pszi-sebészet energia, mi a lényege?

A pácienseim gyógyításánál egy igen magas rezgésű energiát alkalmazok a pszi-sebészeti technika alkalmazása által. 

Ami a legfontosabb, hogy egy regenerálódási folyamatot indít el a pszi-sebészeti energia az egész testben, az energetikai rendszerünkben és az aurában. Mivel a lélekre gyógyító hatást az energetikai rendszerünkön keresztül érjük el, ezért fontos és elengedhetetlen az energia testünk egészséges működésének helyreállítása is. Ha az energetikai testünk és a lélek egészségessé válik, megszűnik a betegség fizikai testünkben történő kivetülése is.

Felszívódnak a rákos daganatok, a polipok eltávoznak a testből, a toxikus anyagok kitisztulnak a szervezetünkből. A kóros elváltozásokat létrehozó majd éltető negatív energiákat távozásra kényszeríti a magas rezgésű pszi-sebészet energia.

Miden gyógyítónak kivétel nélkül tudnia kell azt a tényt, hogy minden betegség mögött van egy lelki eredet. A lelki eredetnek feltárásában és oldásában különböző kiválóan működő technikákat  alkalmazok. Fontos tudni, hogy a terapeuta és a páciensei közt történő beszélgetéseken, sokkal könnyebben oldásra kerülhetnek a betegségek lelki eredeteik. 

http://egeszsegedert.hu/

 

 

Energia Harmónia tanfolyam – ENHA alapfok

ISMERD MEG EDDIG REJTVE MARADT ERŐIDET,
LÁSS RÁ ÖNMAGADRA!

HASZNÁLD AZ ENERGIÁIDAT TUDATOSAN!
ÉLJ HARMONIKUSABB, BOLDOGABB ÉS EGÉSZSÉGESEBB ÉLETET!

Jók az intuícióid? Léteznek véletlenek?

Tudod érzékelni mások hangulatát, érzéseit? Lehetséges ez távolról is?

Miként működhet a gondolatolvasás? És mi is a valódi empátia?

Ébreszd fel és használd JÓL, tudatosan a benned élő végtelen erőt a kapcsolataid és életed irányításában!

Te alakítod az életedet?
Vagy csak sodródsz és keresed a válaszokat?

Megannyi kérdés, amikre ez a tanfolyam választ adhat neked!

Az energiák oldaláról látva önmagad, gondolataidat, érzéseidet, tetteidet és kapcsolataidat egy egészen más világ tárul fel előtted.
Nem titkos és nem is misztikus, sokkal inkább teljes és hiteles: az őszinte valóság, amitől újult erővel fogod teremteni és élni az életedet!
Az energiák ugyanis nem tudnak hazudni! Éppen ezért leszel képes ezzel a látásmóddal egy tudatosabb életet élni és teremteni.

Mit gondolsz?

– Szerinted annyi a világ, amennyit megmutattak neked?

– És Te? Te is csak az vagy, akit és amit a tükörben látsz? Vagy amit mások véleménye
szerint hiszel magadról?

– Tényleg csak atomok sokaságából állsz?

– Valóban szükség van a betegségekre és a szenvedésre?

– Miért érzed úgy néha, hogy nem Te irányítod az életedet, hogy csak sodródsz?

– És az örök kérdés: Ki is vagy Te valójában?

A világ egy sokkal színesebb és tágasabb hely, mint azt hinnéd.
Tele lehetőségekkel és csodákkal.


És Te is sokkal több vagy atomok és sejtek halmazánál.
Végtelen lehetőségek és fantasztikus teremtő erők birtokosa vagy.


Valódi kincs rejlik benned! Lehetőség a teremtésre, lehetőség a boldogságra.

És hogy miképpen tudsz hozzáférni ehhez az elrejtett kincshez?

Nos, a kincshez, önmagadhoz az út a megismerésen keresztül vezet. Ha megismered saját működésed, ha megérted a világ működését, megkapod a kulcsot, ami feltárja Neked a benned szunnyadó végtelen erőket.
Fedezd fel magadban ezt az ősi erőt! Ismerd meg az elfelejtett eredendő képességeidet!
Ébredj fel! Változtass az életeden pozitív irányba! Éld meg Önmagad! Tedd azt, amire valójában születtél: Légy végre boldog!

Ez a tanfolyam Neked szól,

– ha szeretnél egy teljesebb, boldogabb életet.

– ha szeretnéd megtudni, hogyan élhetsz kiegyensúlyozottabban, harmonikusabban.

– ha szeretnél kevesebb stresszt, haragot, gyűlöletet a mindennapjaidban.

– ha szeretnél egészségesebben, betegségek nélkül élni.

– ha szeretnéd a kapcsolataidat örömmel, pozitívan élni és építeni.

– ha szeretnéd megismerni valódi önmagad.

– ha szeretnél segíteni másoknak is.

A tanfolyamon megismerheted a benned lüktető kozmikus életenergia (aura) eredetét, forrását, tulajdonságait, jellemzőit, felhasználásának módjait, és irányítását.

Megértheted az univerzális kvantumenergiát, amely létrehozza és irányítja életedet.
A energia világának megismerésével elősegítheted saját magad, vagy mások gyógyulását.
Ezen keresztül megértheted és átérezheted az ok-okozati összefüggéseket a saját életedben.

Választ kaphatsz olyan kérdésekre, melyekre eddig nem találtad a válaszokat.

Megtanulhatod, hogyan érzékelheted a minden embert körülvevő energiatestben vagy aurában a mentális és fizikai betegségeket, energetikai elváltozásokat, blokkokat.

A tanfolyamon egyszerű, mindenki számára elsajátítható technikákat tanulsz, melyek segítségével visszaállíthatod az energia test (aura) egészséges állapotát, megtisztíthatod, valamint tiszta és egészséges univerzális energiával töltheted fel az energia központokat, csakrákat.

Részletesen megismerkedhetsz a legfontosabb energiaközpontokkal, csakrákkal, valamint ezek és a hozzájuk tartozó belső, fizikai szervek, testrészek kapcsolatával.

A tanfolyamon elhangzó témák:

– A kozmikus energia forrása, áramlása, és jellemzői.

– Világunk felépítése. Illúziók és a valóság.

– Hogyan hat ez az energia a mentális, finom fizikai és durva fizikai testre?

– Az energiatest felépítése: az aura és a csakrák.

– Az energiatest rezgéseinek átalakítása.

– Mentális és fizikai gyógyulás rezgésnöveléssel.

– Energetikai blokkok feloldása.

– Öngyógyítási technikák.

Hányan vannak egy tanfolyamon?

A kurzusokat kis csoportokban, illetve egyéni oktatás keretein belül tartjuk. A csoportos tanfolyamok általában 6-10 fős csoportlétszámban zajlanak.
Egyéni oktatást előre egyeztetett időpontban, hétköznapokon tudunk tartani.

Van lehetőség egyéni oktatásra?

Igen, erre hétköznapokon, előre egyeztetett időpontban van lehetőség. Amennyiben egyéni oktatásban szeretnéd elvégezni a tanfolyamot, keress telefonon vagy írj az alábbi kapcsolati űrlapon!

Fontos, hogy jól érezd magad!

A kurzus alatt ásványvizet, teát, kávét biztosítunk a résztvevőknek.
A kurzus elvégzéséhez semmiféle előzetes ismeretre nincs szükség, nem kell készülni, vagy tanulni.
A kurzus közben sok szünetet tartunk.
Nincsenek kötöttségek, nem kell megfelelned semminek és senkinek.

Szeretettel várunk a tanfolyamon!

Gyere el! Fedezd fel a benned szunnyadó erőket!
Élj teljesebb és boldogabb életet!
Teremts harmóniát az életedben!

Forrás: http://tudat-om.hu/prana-energia-tanfolyam/

 

 

https://www.facebook.com/pg/feltoltodesellazulaserotudatossagtere/services/

Mi a KörTér? Milyen hely a KörTér?

Azt szeretnénk, ha nem kellene ahhoz messzire utaznod, nyaralni menned, hogy lazíts, töltődj, ráláss, megérts, megerősítést kapj!

Teret tartunk, hogy visszatalálj örömteli önmagadhoz.

Támogat a feltöltődésben, a középpontodba való visszatalálásban.

Nyaralás: amiről mindenkinek a pihenés, lazulas, feltöltődés jut eszébe.

Maradás: egy természetes befelé figyelésben, amikor ráébredünk, hogy mindenhol jó, ahol éppen vagyunk

Családok, babás anyukák, éppen-nem gyermekesek számára – egyszóval mindenkinek - Tér megnyílni, ellazulni, megerősödni, rálátni, megérteni, CSAK LENNI elvárások, ítélet nélkül.

Utántöltés azoknak, akik csak adnak és adnak.

A KörTérben kipróbálhatod, megtapasztalhatod, hogyan támogathatnak utadon:

- a génjeidben hordozott bölcsességed megismerésében a GÉNKULCSOK,

- a tiszta és hatékony kommunikációban az EGYÜTTMŰKÖDŐ KOMMUNIKÁCIÓ,

- lehetőségeid átlátásában a KARMAASZTROLÓGIA,

- testi,energetikai tisztulásra,töltődésre a TALPMASSZÁZS és REIKI

- a gátló gondolatok átírásában az ACCESS BARS kérdésfeltevése,

- a test üzeneteinek meghallgatásában a GYÓGYÍTÓ RINGATÁS,

- testi-lelki-szellemi elakadásaid oldására az EFT,

- a tudatosság növelésében a JÓGA.

 

Alternatív és holisztikus gyógyászati szolgáltatás · Jógastúdió · Egészséges életmód és wellness témájú weboldal

 

http://www.kor-ter.hu/

https://www.facebook.com/pg/feltoltodesellazulaserotudatossagtere/about/?ref=page_internal

 

 

RECALL HEALING  - A betegségek titkainak a megfejtése

A Recall Healing® egy önismereti rendszer, amelynek segítségével sajátos nézőpontból érthetünk meg bármely élethelyzet (beleértve a betegségek és viselkedések) hátterében álló érzelmi okokat és azok összefüggéseit.

A módszer az önmagunkkal, valamint embertársainkkal (családunkkal, élettársunkkal, barátainkkal) való kapcsolódásunk belső ellentmondásait vizsgálja, ezek feltárásával és feloldásával segíti hozzá az érintettet egy jobb életminőség eléréséhez.

"Akár egyedül dolgozol a problémádon, akár a segítőd támogatásával, adj időt magadnak a felismerésekre, legyél türelmes magaddal. Senki sem várhatja el magától, hogy a hosszú évek, évtizedek alatt rögzült tudatalatti programok és mintázatok varázsütésre változzanak meg benne.

A Recall Healing önismereti rendszerével való munka, ha igazán komolyan veszed magadat, sokkal inkább egyfajta életmód, mintsem egy-egy ülésre korlátozódó, kampányszerű lelki tisztítókúra. Voltak olyan kérdéseim, amikre több évnyi kitartó önmunka eredményeképpen kaptam csak választ, és olyanok is vannak, amikre mind a mai napig keresem.

Az egyik legemlékezetesebb feltárásom során 'véletlenül' éppen 33 éves, 3 hónapos koromban értettem meg, mi miért történt velem életem 333. hónapjában.

Másfél évnyi kitartó, ám eredménytelen munkát követően derült égből csapott belém a felismerés, majd minden korábbi feszültség távozott, mintha csak egy rossz álom lett volna, amire minden egyes azóta eltelt pillanattal egyre tompábban tudok visszaemlékezni."

(Vajai Márta, a Recall Healing Hungary független intézményének vezetője)

A betegségek titkainak megfejtése – Élve eltemetett érzelmeink nyomában

https://scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17990951_1294641023950818_7500954151058593966_n.jpg?oh=2404bf9e49c03dad5d4209a8e61aee62&oe=5A7B3BF8

Ha tetszett, feltétlenül oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!
Ha pedig szeretnél többet tudni a Recall Healing módszerről, még 9 napig élhetsz a kedvezménnyel. Minden lényeges információt az egyes hivatkozásokra kattintva olvashatsz:
1. szint: http://www.recallhealing.hu/recall-healing-i-modul/
2. szint: http://www.recallhealing.hu/recall-healing-ii-modul/
párkapcsolat: http://www.recallhealing.hu/rh-kapcsolatok-triadok/

Dr. Gilbert Renaud több, mint 30 év tapasztalattal rendelkezik a holisztikus gyógyászat területén. Életművét – Recall Healing® – Dr. Hamer és Dr. Sabbah (Total Biology) munkássága inspirálta.

Recall Healing ingyenes oktatóvideók, végre, Magyarországon: http://video.recallhealing.hu/

Az új medicinát továbbgondolva Gilbert Renaud térképet ad a kezedbe.

Ugye, Te is észrevetted már, hogy mindannyiunk életében ugyanazok a megélések ismétlődnek, ciklikusan? Most kiszámolhatod és megértheted, honnan hozod ezeket a mintákat, és az ősök energiáival összekapcsolódva lehetőséged nyílik azok feloldására, ha szeretnéd. Ha a Biologika nagy felismeréseket hozott, a Recall Healing is hasznos lehet számodra.

Feloldhatod általa saját érzelmi blokkjaidat vagy segíthetsz vele szeretteidnek és a hozzád fordulóknak.

A Recall Healing ismeretével mindenki a saját tempójában haladhat előre az önismeret útján. Térj be hozzánk máskor is, mindig szeretettel látunk!

Recall Healing oktatóvideók: http://video.recallhealing.hu/
Választ kaphatsz kérdéseidre: http://csoport.recallhealing.hu/

Források: https://www.facebook.com/recallhealinghu/photos/a.524359890978939.1073741828.510115255736736/1450650018349917/?type=3

https://www.facebook.com/pg/recallhealinghu/about/?ref=page_internal                         

http://www.recallhealing.hu/recall-healing-i-modul/

 

 

 

,,Amikor a mentális tevékenység minimálisra csökken, a lélegzet is egyre finomabb lesz.”

 

http://transzcendentalis.hu/maharishi-mahesh-yogi-a-kundalinirol/

„Mélyen a gerincoszlopban van egy rendkívül finom vezeték. Vastagsága talán századrésze a hajszálénak, olyannyira végtelenül kifinomult. Úgy mondják, hogy amikor a belélegzett levegő elkezd ebben a rendkívül finom vezetékben áramlani, a test megtisztul. Voltaképpen az egész idegrendszer megtisztulását jelzi, amikor a levegő ebben a legfinomabb vezetékben áramlik. Hogyan hozza létre ezt a Transzcendentális Meditáció? Amikor a mentális tevékenység minimálisra csökken, a lélegzet is egyre finomabb lesz. […] Annak folytán, hogy a TM a lélegzetet mindinkább ritkává teszi, ez a gerincoszlopon keresztülfutó, rendkívül kifinomult és vékony vezeték is elkezdi érezni a fel-le áramló levegőt.”

 

 

 

 

 

Újjjjak

 

A minket körülvevő energiamezőt szabályossá, egészségessé tudjuk tenni, a sejtek hibás kommunikációját megszüntethetjük a tachionokkal, a szabad energia alkotórészeivel.

Így pozitívan tudunk hatni a szervezet legalapvetőbb folyamataira a sejtek működésére. Az ember egyensúlyi állapota helyrebillen, szervezete regenerálódik, érzelmileg stabil lesz.

 

 

ÉRZELMEINK KÖZVETLENÜL BEFOLYÁSOLJÁK DNS-ÜNK SZERKEZETÉT, AMELY KÖZVETLENÜL ALAKÍTJA A MINDENNAPJAINKBAN ÉRZÉKELT FIZIKAI VILÁGOT...
A DNS a sejtaktiválás antennájaként működik!
Elsődleges funkciója DNS-ünk működésének, hogy FOTONOKAT, FÉNYT és REZGÉSHANGOT vesz fel és továbbít.

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=907065672714367&set=a.243965909024350.59638.100002328276764&type=3

 

 

Ha képes vagy a TUDATOSSÁGODAT tágítani, egyre több dolgot leszel képes megérteni a téged körülvevő világból.
"A tiszta, vibráló tudatosság óceánja az, amely mindannyiunkban ott van, elménk forrásában, és gyökerében, a GONDOLAT forrásában és minden dolog forrásában. "

https://www.facebook.com/Felragyog%C3%B3-F%C3%89NY-212655972249726/

 

https://www.youtube.com/watch?v=adNFL5nNnGw

Tudatosság, tudatos, intelligens szellem, erő, energia - Ébredj emberiség, mert vége az álomnak! Amit nem akarnak hogy tudja az emberiség!

 

 

 

BioEnergy Life Center - Budapest

BIOENERGETIKA -, mint az ÖNGYÓGYÍTÓ RENDSZER szerves része, a sejtintelligencia, a Kapcsolatteremtő Gyógyítás - Gyógyulás alapjai...

 

BioEnergia kezelés - Mátrixenergia
Tanfolyam-tréning
Egyéni tanácsadás

 

Küldetés

--- mert " MINDEN CSALÁDBAN LEGYEN EGY GYÓGYÍTÓ"

--- LÉLEKTRÉNING

 

Speciális-egyéni gondolkodásmódot és öngyógyítói "tudatosságot - képességet", magasabb szintű rezgés szintet lehet elsajátítani, ill. Önmagunkban felszabadítani a Kapcsolatteremtő " Gyógyítás " - Gyógyulás bioenergetikai szinkronizációjával, felvételével, ill. napi szinten pl. MÉLY-LÉGZÉSSEL, vízterápia - víz programozásával.

Már tudjuk, hogy milyen jótékony gyógyulásunk idejére és teljességére nézve, ha tudatosan is támogatjuk csodálatos szervezetünk öngyógyító Bioenergetikai rendszerét.

Tegye meg időnként, hogy akár energetikai tudományossággal, tudatossággal, vagy egyszerűen „csak” csodálattal és szeretettel tekint Önmagára és testére és engedje meg számára az Energetikai Kiegyensúlyozást .

EGYSZERŰEN CSAK ENGEDJE ÁRAMOLNI ÖNMAGÁN AZ ENERGIÁT - A "NEM ELLENÁLLÁS" gondolatát gyakorolja és teste hálás lesz érte.

A szervezete ha megkapja erre az engedélyt, akkor "Ő" tudja hogyan kell egyensúlyba hoznia önmagát!

Az engedély azt jelenti, hogy tudatosan elengedi magát, időt ad magának erre, és egyszerűen szavakkal vagy gondolatban tudatja testével, hogy tudja képes a bioenergetikai önregenerációra és erre most megadja a teret, időt, az engedélyt.
A lényeg az, hogy ne zavarja elméjével a bioenergetikai folyamatot (ezzel csak belezavar és megszakítja a természetes folyamatot), hallgasson pl. zenét közben. Egyszerűen időnként engedje meg, hogy minden körülmény és helyzet ellenére is, LEGYEN jobban JÓBAN ÖNMAGÁVAL és IDŐNKÉNT CSAK ÚGY.., MOSOLYOGJON EGYET-EGYET ÖNMAGÁRA ÉS ÖNMAGÁNAK (már nagyon várja ezt Önmagától-Önmaga..)!

Tegye meg, hogy egyszer-egyszer hozzászól sejtjeihez, beszélgessen a sejtjeivel (a kiejtett hang, a szó energia - stressz), vagy ha az könnyebb, akkor gondolatban szólítsa meg sejtjeit, testét!

Szeresse és engedje fel azt a sejtszinten (DNS szakrális szinten!) működő univerzális bioenergetikai öngyógyító tudatosságot, mely Önben van!

Az egész szervezete tudatában van már „csak” a gyógyulási szándékának, tudatosságának is, és alkalmazkodik hozzá!

Még mielőtt bevenné a gyógyszerét, vagy meginná gyógynövény teáját, sejtszinti tudatossága már tudja, mit kezdjen a kapott bioenergetikai információval, anyaggal és mi a szándéka vele!

A szervezete egy életen át szolgálja Önt, ezzel szolgálhat és köszönetet mondhat Ön is!

https://www.facebook.com/pg/BioEnergy-Life-Center-Budapest-269821469785464/about/?ref=page_internal

 

 

"A FÉNY NEM KÍVÜLRŐL, HANEM BELÜLRŐL RAGYOG...
AZ ÉLETED ÁRASZTJA A FÉNYT... " - Salamon

Az Egyetlen OK Elméletet kimondja, hogy amilyen mértékben átmenetileg megfeledkezünk arról, hogy MI MAGUNK vagyunk a FÉNY, olyan mértékben leszünk híján a tökéletes egészségnek.

És mindösszesen csak annyit kell tennünk, hogy vissza emlékszünk FÉNY mivoltunkra, hogy emlékeztetjük rá magunkat valamilyen módon, miáltal lehetővé válik visszatérnünk természetes fény-rezgésállapotunkba.

És miközben optimális fényállapotunkban rezgünk, a fénynél sűrűbb összetevőknek többé semmiféle kötődési helye nem marad lényünkben, következésképen tovatűnnek, már amennyiben életutunk adott pontján ez a legmegfelelőbb számunkra.

Megtanultam, hogy gyógyítónak lenni - vagyis"közvetíteni" a gyógyulást mások számára, - ugyanolyan tiszta élmény.

Megtanultam, hogy egyszerűen belépjek az egyenletbe a másik személy és a világmindenség mellé, teljességgel felülemelkedjek mindenfajta technikán, és átengedjem magam az ÉRZÉSnek. Ez annyit tesz mint FIGYELNI... csak éppen egy másik érzékkel. Érzeni, megfigyelni, játszani, észlelni. Ítélkezés nélkül.

Tetemes részben ez a nyitja a talánynak.

Megtanultam, amikor túllépünk a technikán, egyúttal felülemelkedünk az irányultságon, a hajszálpontosan behatárolt és megkívánt eredményen, és felülemelkedünk az ítéletalkotáson is.

Mikor ezt teszed, a MEZŐ része leszel és érzéseknek, érzeteknek: forróság, hidegség, nedvesség, szárazság, húzás,nyomás, gyöngyözés és szikrázás.

Az egészben a legkülönösebb a mindezek alapját képező érzés egyszerűsége. Tudod, amikor leszűrtem mindezeket az érzeteket, lényegében egyvalami maradt belőlük: öröm és boldogság. ... ÜDVÖZÜLT BOLDOGSÁG.

Miközben megtapasztaltam ezt a boldogságot, beléptem a mezőbe, és eggyé váltam vele.

És felfedeztem,nem egyedül vagyunk a mezőben, hanem valamennyi embertársunkkal együtt...különösképpen pedig azzal a személlyel, akire a FIGYELMÜNKET fordítjuk, mivel - nézzünk szembe a ténnyel - mindnyájan arrafelé haladunk, amerre a figyelmünket, a tudatosságunk irányul.

Valami módon - tudatosan vagy másként - eme érintkezés során az illetőben képletesen szólva egy halk "hangocska" szólal meg:
" HÉ, HISZEN ÉN EMLÉKSZEM ERRE! EZ ÉN VAGYOK EGÉSZSÉGES REZGÉSEKKEL. EZ ÉN VAGYOK, AMIKOR FÉNYKÉNT REZGEK... AZT HISZEM ÚJRA EZT FOGOM TENNI!

Forrás: Eric Pearl :Salamon a kapcsolatteremtő gyógyításról

https://www.facebook.com/212655972249726/photos/a.212666768915313.1073741828.212655972249726/223054544543202/?type=3

 

 

Uralkodj magadon...

,,Amikor megtanuljuk szabályozni hangulatainkat,

ennek következtében energiánk és energiaáramlásunk természetét, akkor azt hamarosan gyógyításra fogjuk tudni használni,.."

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=917427441678190&set=a.243965909024350.59638.100002328276764&type=3

 

 

 

A gondolat ereje meggyógyíthat! Tanuld meg ezt a technikát!

A természet felruházott minket egy bámulatos “gyógymóddal”, ami minden betegségre megoldást kínál. Csak meg kell tanulnunk használni!

Az öngyógyításnak két lépcsőfoka van.

 • Az első, az izmok ellazítása.
 • A második, hogy elindítsunk egy programot a tudatalattiban, amely beindítja az öngyógyítást.

Az öngyógyítás folyamán a szervezet a saját képességeit használja fel, a gyógyításhoz.

Ehhez meg kell ismernünk önmagunkat és meg kell értenünk, hogy mi vagyunk a felelősek az egészségünkért. Így minden szervet kezelni tudunk, csakúgy mint az érzékszerveket, mint a látás, a hallás stb.

Relaxáció

A földre tégy le egy puha takarót és feküdj a hátadra. A karjaidat tedd a tested mellé, a tenyereid nézzenek kifelé, az ujjaidat enyhén behajlíthatod. A lábak és a lábfej kifelé mutasson, a fejed fordítsd valamelyik irányba. A szádat nyisd résnyire és a nyelvedet nyomd a felső fogsorodhoz. A szemeidet csukd be. Ne gondolj semmire, lélegezz lassan és egyenletesen. 2 – 5 perc alatt elkezdesz relaxálni.

Öngyógyítás

A sejteknek olyan mentális képességeik vannak mint a gyerekeknek.

Ahogyan egy gyereket is lehet nevelni, úgy a beteg sejteket is. Próbáld meg vizualizálni a beteg szervet és kezdj el beszélni hozzá, mondj neki valamit. Adj neki kedves, gyengéd, de határozott utasításokat, mintha egy gyerek lenne. Minden szervnek meg van a saját személyisége. A gyomor és a máj makacsabbak, ezért határozottan utasítsd őket.

A szív megértőbb, meghallgatja a kéréseket, a kedves parancsokat.

Amikor relaxálsz képzeld el, hogy látod a szíved belülről és látsz benne egy kicsi lángot – a szeretet forrását és az energiáét.

Képzeld el, hogy ez a láng megnő és betölti a szívedet és szétszóródik az egész testedben.

Próbáld meg elképzelni, ahogyan megtisztítja a teljes tested, eltávolítja a betegségeket és egészséget hoz helyettük.

Mondd magadban: Minden lélegzet közelebb visz a teljes megtisztuláshoz. A testemben lévő fény gyógyító energia.

Tedd a jobb kezed a tested azon részére, ahol tudod, hogy gyulladás, vagy más egészségügyi probléma van.

Vizualizáld, hogy a kezedből az energia áramlik az adott részre és elolvasztja a gyulladást, a betegséget, ahogyan a napsugár a havat.

Csak egy könnyed példa, de mindenki rendelkezik képzelőerővel és kialakíthatja a saját gyógyító vizualizációját. Relaxálj és indítsd be a tudatalattid öngyógyító képességét.

Amikor úgy érzed, hogy van egy kis időd, alkalmazhatod ezt a módszert, de a legjobb, ha egyedül vagy a helyiségben. Aki szereti a zenét, bekapcsolhat egy kellemes dalt is közben.

Forrás: http://tudnodkell.info/a-gondolat-ereje-meggyogyithat-tanuld-meg-ezt-a-technikat

 

 

 

Figyelmünket edzetté és

 a légzés uralására van szükség.

 

 

 

Mindennapi döntéseink hatalmas szerepet játszanak abban, hogy kik leszünk és hogyan élünk holnap, jövő héten, vagy évek múltán.

 

 

Intézményen belüli és kivüli kapcsolatok létrehozása,

amelyek lehetővé teszik a személyzet szakmai fejlődését és növeljék önértékelésüket

Együttműködés más intézményekkel, személyekkel, szervezetekkel az egészség megőrzése érdekében az országban és nemzetközi szinten.

 

Célja a fizikai, társadalmi, erkölcsi egészségszinvonalának emelése,

szakképzett egészségügyi nevelés és megelőzés által, amelyek összhangban vannak az orvosi tudomány fejlődésével és a keresztény lelkülettel.

Az orvosok, a nővérek és hidroterapeuták norvégiai és amerikai életmódközpontokban nyertek kiképzést és egységes orvosi kezelést segítik elő, a főhangsúlyt a természetes életmódra téve.

Programjában áll az élet minőségét nagymértékben befolyásoló tényezők legkorszerűbb, egyszerű és tudományos ismertetése: étrend, mozgás, zene, színek, víz, pihenés, levegő, bizalom, szellemi és lelki egyensúly. masszázsok, légzés-technikák, illatok, energia, szeretet, terápiák, napfény stb.

Az említett képességek hiánya a lakosság nagyrészét érintik, amik a hiányos életmód, tanítás és tanulás következményei,

A végkövetkeztetés az, hogy a lakosságnak különösen szükségük van egy egészséges életmód és belső, elérhető tudás kialakítására és elsajátítására, hozzájárulva testi – lelki és szellemi egészségük támogatásához.

A kutatások bebizonyították az ezen alapelvre felépített program jótékony hatását.

Ahhoz, hogy az itt alkalmazott program teljesen hatékony legyen, nagyon fontos a személyes, lelkiismeretes hozzáállás és felelősségtudat.

Kedves és szakmailag felkészült munkatársaink.

Viselkedésünk megváltozása, legyen az … személyreszabott tanácsadást igényel, ugyanis ezen viselkedéseknek erős érzelmi és konfliktusos hátterük van.

Nagyon sok egészségtelen viselkedésnek (szokásnak) vegyi-, érzelmi- vagy más természetű függőségi eleme van, amely a páciensek szaktanácsadását igényli.

 

A segítséget tudatosan, kívülről kell alkalmazni.

Amint van hatása a folyamatok alkalmazásának, törekedned kell minél többször alkalmazni, s ezáltal növekedni, fejlődni, boldogabbnak, egészségesebbnek lenni.

 

Életmód program

Nevelési összetevők

Mivel ezek nagymértékben az egészségtelen életmód és a rossz hatások-nevelés következményei, ezért kezelésük a rossz érzést, a rossz beidegződést okozó rizikó tényezők eltávolításában keresendő.

Tehát. az egészségügyi (testi, szellemi és lelki) nevelés célpontja ezeknek a tényezőknek a felismerése és egy egészséges életmóddal való helyettesítése.

 • Elkalauzolnak az ön egészségenek fantasztikus világába naprakész információkat szolgáltatnak napjaink leggyakoribb problémáival kapcsolatban

Választ nyújt a következő kérdésre:

Mi a teendő ezek megelőzése és/vagy gyógyítása érdekében?

 • Tájékoztatást nyújt a témakörökkel kapcsolatos elméletei és gyakorlati alkalmazások elsajátításában.
 • Gyakorlati megoldások a fizikai, szellemi és lelki állapot javítása érdekében.

 

 • Segédanyagot nyújtunk pácienseink részére. Különböző természetes gyógymódok és eljárások a gyógyulás folyamatában.

 

 

 

Szeretnél valamit? Vágyj rá, és megkapod!

Ha valamit nagyon szeretnél,

akkor meg kell tanulnod vágyni rá.

 

 

 

Te is tagjává válj a tudatos életmódot folytatók családjának.

 

 

,,Aki érzelmi biztonságban, testi-lelki értelemben ölelő melegségben nő fel, az gyerekként és később felnőttként is jóval eredményesebben tudja megoldani és kiegyensúlyozottabban átvészelni az élet nehézségeit.”

 

 

Amikor felszabadulunk a múlt terheitől,

jelen cselekedeteink a jövő megteremtésének termékeny talajává válnak.

A szándék hatalma katalizátorként működik az anyag, az energia és a tér-idő események számára, hogy bármi, amit akarunk, megvalósuljon. - Deepak Chopra

 

 

Ahhoz, hogy eredményeket érj el, először tudásra kell szert tenned.

A megszerzett tudásodat pedig használnod is kell tudni.

 

 

 

A szándék megfogalmazásával érdemes elkezdened.

Ez rögtön erőt és energiát indít el a megvalósításhoz.

 

 

 

Légy az, aki vagy! Kapcsolódj Felsőbb Énedhez

Szakértőnk, Diósy Kati elmagyarázza miért érdemes kapcsolódnunk Felsőbb Énünkhöz és mit kell tenni mindehhez.

Korábbi cikkünkben a szándék fontosságáról írtunk. Vagyis, hogy mit kell tenned azért, hogy a vágyaid valóra válhassanak.

Akkor felvetődött, hogy sokan azért érzik úgy,

hogy nem tudják megteremteni maguknak azt, amire vágynak, mert az ezotéria tanítása szerint, bár minden létező (emberek, állatok, növények, és az ásványvilág) egy soha el nem szakadó szállal kötődik a Teremtő Forráshoz és egymáshoz, az emberek legtöbbjénél nem élő ez a kapcsolat.

Miért van ez?

Ennek oka az lehet,

hogy az ego tévedései miatt (melyeket arról alkotott, hogy kik és mik is vagyunk valójában, és mire vagyunk képesek)

elszakadtak a teremtő forrásbeli részeiktől, (Magasabb Én, Felsőbb Én, Lélek),

és nem állították helyre még az együttműködést.

Szakértőnk, Diósy Kati  múlt heti cikkünkben elmagyarázta, kire, mire gondoljunk a Teremtő fogalma alatt?

Most pedig arra keressük a választ miért érdemes kapcsolódnunk Felsőbb Énünkhöz.

Miért nem tudnak sokan a Felsőbb Énjükről?

A Föld teremtésének a kezdetén még közvetlen volt a kapcsolat az emberi szellem és az univerzális szellem között.

Az ember tudta ki ő, honnan jött, és a földi működése során a vezettetést és az információkat a Felsőbb Lénye által a Teremtőtől kapta.

A kommunikáció nyelve az érzés volt. Ezek által érkezett számára visszajelzést arról, hogy a fejlődése, tapasztalatszerzése, önkifejezése milyen irányba halad.

Sok ezer évvel ezelőtt azonban egy kísérlet vette kezdetét. Ennek lényege az volt, hogy ha magára hagyják az energiát, azaz semmilyen spirituális befolyás nem éri, akkor merre tart. Ezért megengedésre került az elkülönülés illúziója, hogy az egyedi tudatosság - és ez ezáltal az a képesség kifejlődjön, hogy az ember egyfelől a Szellem tudatos társteremtője, másfelől egyúttal maga a Teremtő is legyen.

Ezzel egy időben kitűzték a harmóniába való visszatérés ideje is. Talán nem meglepő, hogy a spirituális tanítások 2012 körülre teszik ezt. Ennek megfelelően az emberiség fokozatosan eltávolodott a felsőbb részeitől, elfelejtette eredetét, és a vezettetés a szívéből a fejébe tevődött át, azaz az egója vette át az irányítást.

Ez a fény és a szeretet (a teremtő tulajdonságainak, és energiáinak) lecsökkenését hozta magával a bolygón, és megerősítette ezek ellentéteit, a negatív energiákat.

Az elkülönültség és magára hagyottság érzete kifejlesztette a félelmeket, a bűntudatot, a haragot, és ez magával hozta a hiányt, és a szenvedést.

De most mindez véget ér, lezárul.

Az utolsó 20 évben egyre erősödő hullámokban érkeznek azok az energiák és tanítások,

amelyek elkezdtek újból emlékeztetni bennünket valódi önmagunkra, a Felsőbb Részeinkre,

és segítik az összekapcsolódást velük, és általuk a Teremtővel, hogy a folyamatok megfordulhassanak.

Ebben mi a jó?

Visszatérést ahhoz az önvalónkhoz, akik valójában vagyunk.

Egy magasabb, és szeretetteljesebb nézőpontú szemléletet,

egyre több területen világosságot, belső békét, harmóniát, gyógyulást, egységtudatot és érzetet minden létezővel, pozitív irányú teremtő képességet.

Segítséget ahhoz, hogy felismerjük, elengedjük, megváltoztassuk a korlátozó és diszharmonikus érzelmi és gondolati energiáinkat.

Annak bölcsességét, hogy a Felsőbb Énünk segítségével a kezünkbe vegyük saját életünk irányítását,

és a vezetésével a legkönnyebb, legjobb, legörömtelibb életet éljük.

Hogyan alakítsd ki a kapcsolatot Felsőbb Éneddel?

Ez mindenképpen egy folyamat.

Kezdődik a kapcsolatfelvétellel, majd magasabb energiáink fokozatosan erősödő érzékelésével.

Később a valamilyen módon való „kommunikáció" és vezettetés is beindulhat,

ami egyre folyamatosabbá, és egyértelműbbé válik, és legvégül megtörténik az eggyé válás. Ekkor már az égi és földi részeink egybefonódnak, és a gondolataink önkéntelenül is a magasabb lényünk szellemiségét (és általa a Teremtő szellemiségét) képviselik.

Mit kell tenned?

A Felsőbb Énünkkel való eggyé válást először is a kapcsolat létrehozására irányuló szándék megfogalmazásával érdemes elkezdened.

Ez rögtön erőt és energiát indít el a megvalósításhoz. (Lásd a szándékról szóló cikkünket.)

Majd meditatív állapotban képzeld el, amint kilélegzed mindazt az energiát, amire nincs szükséged (negatív érzések, gondolatok stb.),

és kérd meg Felsőbb Énedet, hogy belégzéskor pedig az így megüresedett helyeken töltsön föl mindazokkal a magasabb energiáikkal, ami erősít, gyógyít, harmonizál téged.

Kérheted, hogy helyezze ki magát szembe velünk, s mutatkozzon meg számodra érzékelhető módon. Ekkor igyekezz információkat szerezni arról, hogy milyennek látod, mit érzel, majd egyesülj, olvadj össze vele, és kérd, hogy vezessen bennünket egész nap.

Mi segíti, és mi hátráltatja a Felsőbb Énnel való kapcsolatot?

 • Nagyban erősíti, ha egyre több tapasztalatot gyűjtesz arról, hogy ki vagyunk valójában, és ennek megfelelően élsz.
 • Ha használod magasabb tudásodat és képességeidet (pl. az öngyógyítást, a gondolati teremtést, a fizikai érzékelésen túli érzékelést stb.)
 • Az ego és a gondolatok helyett a szív, és az érzelmek (azaz a Felsőbb Én) vezérlete alá helyezed magad,

           és mindenre igyekszel szeretettel teli megoldásokat keresni.

 • Mindig a mostban vagy.

           A tapasztalatok földolgozása után nem foglalkozol tovább a múlttal,

                      és úgy élsz, hogy tudod, az aznapi energiáiddal teremted a jövődet.

 • Erősíted magadban az egészséges önszeretetet, önelfogadást, önbecsülést, önbizalmat, és magabiztosságot.
 • Egészségre, és harmóniára törekszel minden téren.
 • Folyamatosan karbantartod a testedet, és energiarendszeredet, és egyensúlyban a két oldaladat (bal-jobb) és pólusodat (férfi-női).
 • Köszönetet és hálát mondasz mindenért, ami van. (Bővebben lásd az erről szóló cikkünkben.)
 • Figyelmed fókuszát a pozitív dolgokra irányítod, gyűjtöd, erősíted azt.

Ezek által

folyamatosan emeled és erősíted a fényt és a szeretetet magadban, és egyre jobban közeledsz valódi énedhez, és a Teremtő frekvenciájához.

Természetesen mindezek hiánya, illetve ellentéte hátráltatja a folyamatos kapcsolódást és eggyé válást.

Így fontos, hogy ha valamiért kiesel a pozitív és harmonikus állapotból,

(ez pedig mindenképpen megtörténik, hiszen ember vagy),

akkor minél előbb állítsd helyre az egyensúlyodat.

Pl. ha negatív érzéseink keletkeznek valami miatt (harag, félelem, szomorúság, csalódottság stb.),

akkor mielőbb fejtsd meg,

hogy miért érzed azt,

engedd el őket,

és tedd meg a szükséges lépéseket,

változtatásokat önmagadban, és magad körül.

Majd a lehető legrövidebb idő alatt, térj vissza a békesség állapotába. Forrás: www.blikk.hu/eletmod/legy-az-aki-vagy-kapcsolodj-felsobb-enedhez/0gnh06w

 

 

Szerdai angyali üzenet - A szándék energiája

- B. Nagy Magdolna,

Szereted az angyalokat és te is érzed a szeretetüket? Az Örök Idők Angyali megérintenek és átölelnek angyali energiáikkal, amint erre kéred őket. Szerető támogatásuk leginkább abban nyilvánul meg, hogy segítenek tudatosabbá válnod, hogy jobban ki tudj állni önmagadért, és több önbizalmad legyen. A mai nap legfontosabb üzenete az Örök idők angyalaitól a szándék energiájának kihasználása. Hogyan használd ezt az erős energiát vágyaid megvalósítására? Útmutató az Örök Idők Angyalaitól. 

Amikor fáradt vagy és kedvetlen, talán csak annyit kérsz az angyaloktól, hogy nyugtassanak meg, és nyújtsanak segítséget. Ilyenkor az "elvárás energiáit" mozgatod meg, mert lelked mélyén elvárod a segítséget, szíved mélyén pedig tudod, hogy meg is kapod az angyali segítséget. Ez a fajta "elvárás" sok helyzetben van segítségedre, de amikor egy konkrét célt szeretnél elérni akkor ennél egy kicsit több energiát is érdemes megmozgatnod.

Képzeld most el azt az adott dolgot, helyzetet, amit életedben szeretnél megváltoztatni, jobb irányba terelni,

és a lehető legnagyobb örömmel megélni. Mi, az Örök Idők Angyalai mindvégig veled vagyunk közben.

Képzeld el... milyen lenne, ha már most azt a vágyott dolgot tapasztalnád meg, amit már nagyon régóta vársz.

Érezd át az esemény örömteli pillanatait (itt most a jelenben, mintha már megtörtént volna).

Érezd át ennek a kellemes élménynek az illatait.

Halld meg az eseményhez kapcsolódó örömteli hangokat...

Engedd, hogy az eseményhez kapcsolódó örömök át- meg átjárják a szívedet, testedet, lelkedet, szellemedet.

"Fürödj meg" ebben a sok szeretetet és örömöt hozó élményben, és most... tartsd meg magadban ennek az élménynek az energiáját.

Mi segítünk neked angyali energiáinkkal, hogy ez az örömteli "fürdőzés" az öröm élményének energiáiban minél tovább tartson, mert

minél tovább tudsz ebben a pozitív energiában "fürdeni",

     annál tovább tudod ezt az energiát tovább rezegtetni magadban.

Minél tovább tudod ezt az energiát tovább rezegtetni,

     annál gyorsabban tud a vágyott dolog megjelenni a valóságodban.

Tehát a mai napi üzenet: legyen meg benned a szándék,

hogy napjában akár többször is felidézd magadban ennek az örömteli élménynek a rezgését,

hogy többször és minél hosszabb ideig legyen ez a pozitív energia életed része.

A te feladatod ebben a helyzetben a pozitív rezgések és a hozzá kapcsolódó élmények megélése. Mi pedig angyali energiáinkkal segítünk a vágyott dolog megvalósulásához az éteri szálakat elrendeződni.

Ezért tartsd szem előtt az alábbi sorrendet:

 1. vizualizáld, lásd lelki szemeid előtt a vágyott dolgot,

         emellett éld át a vágyott dolog megérkezésének örömteli pillanatait,

               és a vágyott élmény rezgéseit örömmel fogadd el.

 1. a vágyott élmény rezgéseit napjában többször is éld át,

             mert ezzel segíted beépülni a mindennapjaidba vágyad tárgyát.

 1. legyen meg benned a szándék, hogy megteszed azt, ami ezzel kapcsolatban a Te dolgod.
 2. legyen meg benned az elvárás, hogy a vágyott dolog megvalósul.
 3. engedd, hogy mi az Örök idők angyalai segítsük a megvalósulást.

Engedd, hogy mi, az Örök Idők Angyalai segítsük a megvalósulást, mert gyakorta annyira szeretnéd megoldani az egyes helyzeteket, hogy nem figyelsz a belső hangodra. Ha pedig nem figyelsz belső hangodra, akkor az angyali üzeneteket sem hallod meg.

B. Nagy Magdolna http://ezoterikustanacsok.hu

 

Forrás: https://www.harmonet.hu/ezoteria/61890-szerdai-angyali-uzenet-a-szandek-energiaja.html

 

 

 

Dr. Wayne W. Dyer - A szándék hatalma - A kozmosz határtalan szervezőereje - Változtass világképeden, és a világ megváltozik!

Rejtve maradt képességeink és adottságaink életre keltése sokkalta inkább lehetséges, mint gondolnánk.

„Az univerzumban létezik egy mérhetetlen és leírhatatlan erő, melyet a sámánok szándéknak neveznek, és a kozmosz egészének kivétel nélkül minden létezőjét egy összekötő kapocs fűzi e szándékhoz. Amikor a varázslók magukhoz szólítják a szándékot, az eljő hozzájuk, és megnyitja a megvalósítás útját, ami annyit jelent, hogy a varázslók mindig véghezviszik, amibe belefogtak. - Carlos Castaneda

A szándék nem olyasvalami, amit Te csinálsz, hanem az univerzumban láthatatlan energiamezőként létező erő! Megszokott, mindennapi viselkedésformáid hatótávolságán kívül áramlik.

Módodban áll magadhoz vonzani ezt az energiát, és megtapasztalni az élet izgalmas, újszerű megélésének lehetőségét.

Hogyan? A szándék hatalmát alkalmazva hozzáférhetsz látszólag szunnyadó erőkhöz, amelyek segítségedre lesznek életed kulcsfontosságú időszakaiban, így valóra válthatod lelked hő vágyait. Melyek ezek az erők? Hol találhatók? Ki juthat a birtokukba, ki nem férhet hozzájuk, és miért? A szerző részletesen elmagyarázza mindezt.

Új szemmel tekinthetsz a szándékra, és a könyv gyakorlatain edződve hasznodra fordíthatod azt.

Eddig rejtve maradt, fantasztikus képességeket és adottságokat kelthetsz életre önmagadban!

A kötet gyakorlatait alkalmazva felfedezed, hogy sokkal kiválóbb ember vagy, mint amilyennek valaha is álmodtad magad.

A múlt gyűjtemény, emlék. A jövő elővételezés, a jelen a tudatosság. Amikor felszabadulunk a múlt terheitől, jelen cselekedeteink a jövő megteremtésének termékeny talajává válnak. A szándék hatalma katalizátorként működik az anyag, az energia és a tér-idő események számára, hogy bármi, amit akarunk, megvalósuljon.” - Deepak Chopra

Forrás: https://bookline.hu/product/home.action?_v=_&id=29115&type=22

 

 

Jólét teremtő megoldások

Lelki problémáid, a stressz, pénz gondok, magány, szexuális problémák megszűnését segítő útmutatók

Vajon, milyen élethelyzeted vár megoldásra, ami miatt égi segítőid ide vezettek a Jólét teremtő megoldásokhoz?

A Jólét teremtő megoldások tárháza, egy olyan hely, ahová akkor jössz, ha érzed, hogy valami gond van az életedben.

Ezeket az életút segítő gyakorlati útmutatókat, tanítások, azok választják, akik szeretnék megteremteni, a Testi, Lelki, Szellemi harmóniát,

hogy abban a teljességben éljenek amire szívük mélyén vágynak.

Te mire vágysz? Miben szeretnél pozitív változást?

Belső hangod szeretettel vezet a neked szóló legjobb útmutatóhoz, tanfolyami anyaghoz, meditációhoz vagy hangfelvételhez. Keresd meg ezt most, itt lejjebb!

 

http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=ezoterikus_tudas_anyagok

Minden, amit tudnod kell az
Ezoterikus tanácsokról

Az Ezoterikus tanácsok, összefüggéseiben tekint az életben felmerülő problémákra.

Ezért tanácsadóként, a megfelelő tudást és tapasztalatot nyújtja át a boldogabb, és egészségesebb életre vágyóknak,

Az Ezoterikus tanácsok küldetése, hogy a megszerzett ezoterikus tudás, a legtisztább, legegyszerűbb, és leghatékonyabb módon legyen

- tovább adva,

- és a tovább adott tudást használja az, aki igényes, és szeretné jobbá tenni az életét.

Mert ahhoz, hogy eredményeket érj el, először tudásra kell szert tenned.

A megszerzett ezoterikus tudásodat pedig használnod is kell tudni. Sőt! - a korábban megszerzett tudásoddal az új információkat, össze is kell tudnod hangolni.

Az Ezoterikus tanácsok oldalain megjelent cikkeket B. Nagy Magdolna írja.

A tanácsadások során, több éves tapasztalataimmal segítem a személyes fejlődésre vágyókat. Szem előtt tartva, az egyéni igényeket.

Tapasztalatom szerint csak az képes a boldogabb, és egészségesebb élet megélésére, akinél a test, a szellem, és a lélek hármas egysége nem csupán összhangban van, hanem folyamatosan megtudja tanulni, és használni is tudja, a mai felgyorsult világban, a szellemi tudás egyre növekvő áradatát.

Gyakorlati útmutatóimat használva, olyan ezoterikus tudást adok át Neked, amellyel már rövid távon - pozitív változást tudsz elérni az életedben.

Rendeld meg az Ezoterikus tanácsok
* SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓJÁT,
* Képzés anyagait, még ma. Hogy Te is megtapasztald, az ezoterikus tudás gyarapítása nem kiadás, hanem a legjobb befektetés amit megtehetsz önmagadért!

 

Így csináld, ha...

 

Így csináld, ha változást szeretnél, hogy boldogabb, és egészségesebb életet szeretnél
Iratkozz fel B. Nagy Magdolna
"Így csináld, hogy boldogabb, és egészségesebb életed legyen!" c. ingyenes email tanfolyamára, amelyben ezoterikus tanácsokat, tippeket és gyakorlati útmutatókat kapsz.


Ezeket azonnal használhatod önmagad számára, és családod életét is jobbá teheted!

 

 

 

Forrás: http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=rSDQrjqv01

 

 

Szabadulj fel a múlt terhei alól! Segítek, hogy a félelmeid, a téged blokkoló energiák, élethelyzetek kitisztuljanak az életedből, a testedből, és azok ne korlátozzanak téged.

Az egyéni konzultációd történhet személyesen Budapest XVIII.ker. vagy ha gondot okoz az utazás, akkor SKYPE-on.

Válassz a konzultációk közül!

http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=egyeni_kezelesek

http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=blog

 

 

 

Szabadulj meg a Fájdalom testektől!

Akik már régebb óta foglalkoznak ezotériával tudják,

hogy a csakratisztítás milyen jó hatással lehet az életükre. Sok kliensem eddig csak a csakratisztítást kérte, de néha nem elegendő a csakrák tisztítása, mert a Fájdalom test energiák olyan "rafinált" módon tudják lehúzni az emberek energiáját, hogy amiatt a csakrák újra és újra elszennyeződnek.
 

A Fájdalom testek útját állhatják a boldogságodnak

Amikor azt érzed, hogy nem jól alakulnak a dolgaid - tudod, hogy jobb életet szeretnél...

a korábbi érzelmi sérülések azonban, masszív fájdalom testé alakulhatnak az idők során,

és mind addig amíg nincsenek felismerve, kitisztítva, energetikailag blokkolhatják az életed több területét is.

Három hasznos információ, amit jó ha tudsz a Fájdalomtestekről

1. A Fájdalomtestek néha egy apró sérelem miatt kezdenek kialakulni. Például, ha a suliban cikiztek, sokat kritizáltak, akkor minden egyes ilyen bántás egy egy negatív mérgező nyílként rombolni kezdte a tested energiáját. Minél több ilyen bántalmazás történik, annál nagyobbra nőhet ez a negatív energia felhő, mely az idők során fájdalom testé alakul át, ami egy nagyon sűrű és masszív félelem, kirekesztettség, magány érzéssé alakul át.

2. Vannak olyan Fájdalomtestek, melyeket a családi mintákon keresztül, "örökölnek" az emberek. Tehát nem csak jelen életbeli Fájdalom testeket cipelhet valaki, hanem a "karmikus" kapcsolatokon keresztül is aktívak lehetnek.

3. A harmadik típusú Fájdalom testek pedig azok, amelyeket az érzékeny emberek megéreznek a környezetben. Ha érzékeny vagy az energiákra, és érzékeled a környezetedet, a hangulatokat, negatív energiákat, akkor érzékelheted mások fájdalom testét is.

A munkám során azonban gyakran találkozom azzal a ténnyel, hogy nem tudják az emberek felismerni, hogy a negatív energia amit érzékelnek az a környezetből feléjük zúduló negatív energia.

Ezért gyakran előfordul, hogy az érzékeny emberek azt hiszik, hogy csak a saját negatív gondolataik, érzelmeik miatt van káosz az életükbe.

A Fájdalom testek negatív energiája helyett, élhetsz boldogabb életet!

A Fájdalom testek nem örök éltűek. Nem kötelező őket magaddal cipelni, és azok hatása alatt élni.

Amikor a test energetikai vizsgálata során megnézem,

hogy hol vannak a csakrák elszennyeződve, akkor utána látszik az is, hogy hol vannak leragadt fájdalom testek is.

Ilyenkor gyakran kérdezik tőlem a konzultációkon, hogy elegendő a csakrákat tisztítani?

Nos, a csakrák tisztítása akkor elegendő, ha nincs ott Fájdalom test. Ha Fájdalom test is jelen van, akkor azt külön kell vizsgálni. Fel kell ismerni a Fájdalomtest jelenlétének az okát, és utána már könnyedén lehet távozásra bírni a Fájdalom testet.

FONTOS!

Sőt, nagyon, nagyon fontos tudni azt a Csakrák, Aura tisztításról, és a Fájdalomtestek tisztításáról:

 • Nem elegendő kitisztítani, leszedni a szennyeződéseket a fizikai testről,

      hanem fel kell ismerni a negatív energia kialakulásának az okát is!

Amikor klienssel dolgozom, fel kell derítenem, és látnom kell a gyökér okokat,

és azt a kliensnek is fel kell tudnia ismerni, és meg kell értenie.

Mert, hiába szedném le a negatív energiát a testéről,

ha nem tudja a kliens, hogy mi okozta a negatív energia jelenlétét, nem tudja mi az a gondolati, érzelmi minta, ami a problémát okozta,

akkor visszateremtheti nagyon könnyen a negatív dolgokat.

Vagyis, egy - egy tisztítás, oldás

nem csak arról szól, hogy leszedem a kliensről a negatív energiát,

hanem arról is,

hogy utána a kliens tudja azt is,

hogy milyen módon tudja megőrizni, megtartani az elért pozitív eredményt.

Hiszen amikor befejeződik az konzultáció, és elkezdi élni az életét, akkor a konzultáció során elhangzó információkat is használnia kell tudni.

Nagy öröm számomra, hogy olyan klienseim vannak, akik nem csak a negatív energiáktól szeretnének megszabadulni,

hanem tudni akarják azt is,

hogy hogyan teremthetik meg a boldogabb életet, és ezért hajlandóak megtenni a saját feladatukat is.

Ezért, ha már voltál nálam konzultáción (vagy online csináltunk oldást) dicsérd meg magad, mert te is a tudatos teremtők közé tartozol!

Ha pedig úgy érzed itt az ideje számodra is az egyéni konzultációnak, blokk oldásnak, Fájdalom test tisztításnak, akkor ezen a számon tudsz időpontot kérni, és megbeszélni a részleteket. (a konzultációkhoz nem szükséges utazni, lehet skypeon, vagy messengeren keresztül is elvégezni)

B. Nagy Magdolna

Forrás: http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=szabadulj_meg_a_fajdalom_testektol

 

 

Vajon, milyen lenne az életed, ha a régmúlt negatív energiái nem akadályoznák a boldogságodat? Választanád azt, hogy ezektől a terhektől megszabadulsz?.

http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=parkapcsolati_trening_rendeles_cwHn

 

 

 

B. Nagy Magdolna - Pénz, Párkapcsolat, Szex e-book

Az iskolában nem tanították meg

hogyan vonzd magadhoz a számodra ideális társat, az anyagi jólétet, és hogyan kaphatod meg a vágyott dolgokat...

Ezek miatt a hiányos tanítások miatt vannak az emberek a mai elakadt élethelyzetekbe,

mert az iskolai tanulmányok legfeljebb 10%-ban készítettek fel az életre!

A hiányzó 90% -on múlik azonban, a hosszan tartó boldog és jóléttel teli élet.

De mi szükséges ehhez?

B. Nagy Magdolna - Pénz, Párkapcsolat, Szex e-bookjából megtudhatod!

Gyakorlati útmutatókkal segítek Neked,

hogy felismerd azokat a hitrendszereket, energiákat, amelyek akadályozzák vágyaid megvalósulását.

Rámutatok, milyen eszközöket használj,

hogy beinduljanak a bőséget teremtő energiák. Így több pénzed lehet a pénztárcádban, és a folyószámládon is!

Megmutatom, milyen buktatókat kerülj el, ha boldog párkapcsolatban szeretnél közben élni, és ehhez hogyan éld meg saját nemed szépségét.

Azonban, aki valóban boldog életet szeretne élni,

annak érdemes megismernie azokat a titkokat, amelyek segítségével a pénz, a párkapcsolat és a szexualitás hármasát boldogan meglehet élni.

Hiszen minden ember veleszületett joga, hogy bőségben, jólétben és szeretetben tudjon élni

 • ezt Te is megkaphatod –
 • még akkor is, ha nem ezt tanították Neked.

Ezért is jó, ha megismered a Pénz, a Párkapcsolat, és a Szex hármas egységét segítő titkokat, amely tartalmazza a boldog élet megteremtését segítő gyakorlati útmutatókat. Ne várj tovább!

Könnyen érthető, egyszerűen használható útmutatókat kaphatsz, amelyek segítségedre lesznek a legkedvesebb titkaid, és reményeid megvalósításában.

http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=penz_parkapcsolat_szex