Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egészség - Betegség ellen 35,5

2020.02.14

Légy olyannal, aki a hátországod lehet.
Mással egyszerűen nem éri meg. Nem érik meg a félig kapcsolatok, se az adok is meg nem is, se az álmatlan forgolódás az ágyban, hogy vajon mit csinál a másik.

Olyannal légy, aki megtanít élni, akivel rozétól ázott szájjal csókoljátok egymást miközben a konyhában táncoltok egy elfuserált számra, hogy aztán teli szájjal nevethessetek saját magatokon. Aki miatt a kedvenc napod lehet a hétfő, mert alig várod, hogy a vállgödrében ébredve kezdhesd a hetet. Akivel hajnal háromig gyárthattok összeesküvés elméleteket, kérdőjelezhetitek meg az élet értelmét és akinek nyugodtan kiöntheted a szíved egy fárasztó nap után.

Olyannal légy, akinek nem nyomás minden egyes szava a mellkasodon, nem a görcsöt és szorongást hozza elő belőled, nem azt a nőt, aki legszívesebben te magad is kilométerekről elkerülnél, mert süt róla a kétségbeesés. Olyan mellett köss ki, aki a legjobbat hozza ki belőled, akitől tanulsz, aki miatt önmagad legjobb verziója szeretnél lenni és mindezt különösebb erőfeszítés nélkül teszed.

Mert a megfelelő ember mellett egyszerű.

Légy olyannal, aki szembe fordít a kishitűségeddel és aztán az első sorban áll, hogy lássa, ahogy megvalósítod az álmaid.
Olyannal, aki minden egyes helyzetben rád fogadna, mert tudja, hogy ami köztetek van azt nem találná meg máshol. De nem is tervezi elengedni.

Légy valaki olyannal, aki mellett várod a vasárnap reggeleket, aki felhív, ha nem vagy vele, aki miatt végre elhiszed majd, hogy bízni nem gyerekes dolog.
Hogy a hűség nem olyan ’80-as évek és a szeretet nem csak egyoldalú lehet.

Légy olyannal, aki otthon és kaland egyszerre.
Hidd el, megéri várni rá.

Varga Emese Forrás: https://www.facebook.com/vargaemesezsebszoveg/posts/l%C3%A9gy-olyannal-aki-a-h%C3%A1torsz%C3%A1god-lehet-m%C3%A1ssal-egyszer%C5%B1en-nem-%C3%A9ri-meg-nem-%C3%A9rik-meg/1368887459918728/

 

 

Egy kicsit a szerelemről :) <3

Minden lélek az Igaz Párját keresi ezen a Földön, bár sokan tagadják, hogy létezik, vannak, akik nem hisznek ebben, ám egyre többen vagyunk, akik tudjuk, éljük.
Amikor egymásra leltek, szinte azonnal érzitek, hogy igen, megtaláltuk egymást. Ám az együtt maradás nem mindig egyszerű… Egymás nélkül még nehezebb. Ha Ő a Párod, és dolgotok, megoldandó feladatotok van egymással, hidd el, úgysem tudtok ellene tenni semmit, amikor eljön az ideje, nem tudjátok elkerülni a találkozást vagy az újratalálkozást, mert az egymás iránt érzett megmagyarázhatatlan vágy nem múlik el soha. Megpróbálhattok ezer másik úton menni tovább, utatok végén ott fogtok várni egymásra. <3
Ha most épp azon bosszankodsz, és folyamatos fájdalomban élsz, mert Ő éppen mással van, próbáld fentről tekinteni a folyamatot. Most máshol jár, más valakivel van megoldandó feladata, tanulnivalója, vagy éppen más valakinek tanít valamit. Ez mindenképp csak kettőtök kapcsolatának előnyére válik, legyél érte hálás, hogy az a másik olyan dolgot tanít meg Vele, ami által fejlődik, és még közelebb hozza majd Hozzád. Próbáld elfogadni, elengedni az irányítást. Ha nem a Párod, és nincs már dolgotok egymással, akkor csak idő kérdése, és sikerül a teljes elengedés, feledés, kihűlnek az érzelmek, és megtalálod azt a lelket, aki már rég csak Rád vár. Ha összetartoztok, akkor minden megoldódik a maga idejében. :) Ezt nem lehet siettetni, sürgetni, felgyorsítani. Szívetek mélyén érzitek, ha Ti vagytok egymásnak az az Egyetlenegy. Mindketten érzitek. Nem csak Te, hanem Ő is. Hagyd, hogy magától ébredjen rá erre, hagyd történni a dolgokat! Csak az akarást kell elengedni, az érzéseket úgysem tudod. Higgy abban, hogy minden úgy történik, ahogy történnie kell, épp akkor, amikor eljön az ideje. :) <3

Takács Kriszta

https://www.facebook.com/uthozzad/photos/a.756779547696584/1673937305980799/?type=3&theater

+

https://www.facebook.com/uthozzad/posts/%C3%A9s-ha-egy%C3%BCtt-fejl%C5%91dve-megt%C3%B6rt%C3%A9nik-a-kiegyenl%C3%ADt%C5%91d%C3%A9s-mindketten-el%C3%A9rtek-a-legyen-a/2161324623908729

 

 

Az Ikerelkek közti szerelmet csak a szeretet és a nagyon erős hit mentheti meg. E szeretetnek kristálytisztának kell lennie, valóban olyan ragyogónak, akár egy kristály. A hitnek olyan erősnek kell lennie, hogy az mindenkor megingathatatlan maradjon. Az érzésekben nem bújhat meg sem kételkedés, sem a félelemnek egyetlen szikrája sem.
Ha megrendülne a hited úton a beteljesülés felé, és elárasztanának a kétségeid, félelmeid, hagyd, hogy kitörjenek belőled, s próbáld mielőbb elengedni őket. Hadd menjenek!
Miután visszakerültél a középpontodba, áramoltasd a szereteted, lelkedből kiindulva, csakráidon keresztül, átjárva minden sejted. Így segíted kapcsolódásotokat, s általa emelkedsz Te magad is, általad pedig Ő, s ezt a semmihez sem fogható tiszta energiát áramoltatva emelkedik körülötted a Világ. ♥ ♥ ♥
Takács Kriszta

https://www.facebook.com/pg/uthozzad/about/?ref=page_internal

 

Hogy mire tanít Ő? Az 5. Dimenziós Társad, a Másik Feled, az Ikerlángod... Általa megtapasztalod a teljességet. Először a másik általi teljességet éled meg, majd a Tőle kapott sok fájdalmas lecke által Önmagad teljességét is. Hogy végre egy teljes egész tudj lenni, függetlenül a másiktól, függetlenül bárki mástól. Hogy kitárt lélekkel belesétálj az Élet áramlásába, a befogadásba, az elfogadásba. Szó szerint szétzúzza az évezredek óta Benned lévő akarást, iránytási kényszert. Megtanít a lelkeddel látni. S talán ez az egyik legnehezebb, ám legcsodásabb feladat itt, most, ebben az életünkben, ezen a bolygón. :) Valóban egy óriási vállalás, hisz ha Őt megtanulod a lelkeddel látni, általa mindenki mást magad körül ugyanúgy látsz majd. Minden, amire tanít, amire tanítjátok egymást, a Veletek kapcsolatba kerülő lelkekre is hatással van, hisz onnantól, hogy átlépsz ebbe a "nem is tudom, melyik bolygón járok" érzésbe, megélésbe, elfogadsz. Embereket, élethelyzeteket. És onnantól, hogy Őbenne teljes szíveddel, lelkeddel, tudatoddal hiszel, mindenki másban, és minden másban ugyanúgy tudsz majd hinni. <3 S jöjjön bármelyikőtök életébe bármilyen megtapasztalás, az csakis azért érkezik, hogy ráébredjetek, semmi nem lehet biztosabb annál, történjék bármi, Ti mindig ott lesztek egymásnak. Igaz Teljességben, Isteni Szeretetben, ami nem múlik el soha. :) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Takács Kriszta

https://www.facebook.com/uthozzad/photos/a.756779547696584/2035925189782007/?type=3&theater

 

Mindegy, hogy hol vagyunk itt a Föld nevű bolygón, s hogy kivel, mindez nem számít, mert Egybetartozunk. Mindig együtt vagyunk, most már Egységben, függetlenül a földi, fizikai történésektől. S ha véget ér itt a küldetésünk, Odafent büszkén tekintünk vissza, MI mindent megtettünk. Azzal a Szeretettel, mely most még itt felfoghatatlan, emeltük az Univerzum egy kis darabkáját. S közben Egymást is Kedvesem. ❤️

https://www.facebook.com/uthozzad/photos/a.1815174981857030/2207524622622062/?type=3&theater

 

A Kundalíni-jóga tudományában, a szexualitás és a spiritualitás összekapcsolódik egymással. A Kundalíni-jógát, arra fejlesztették ki, hogy a szexuális energiákat az alsóbb testrészekből, a felsőbb csakrákba emelje, és átalakítsa spirituális energiává. Továbbá, felkészítsen minket, egy magasabb szintű tudatosságra, és egészséges, kiegyensúlyozott, fizikai, mentális, érzelmi és szexuális életre. Ez a szemléletmód, új lehetőségeket nyit a szexuális kapcsolataink tekintetében.

Egészséges testtel, és lélek-tudatos elmével, jelentőségteljesebb kapcsolatokat vonzhatunk be életünkbe, és ápolhatunk, amelyek a szeretet, életöröm, és béke magasabb szintjén vibrálnak, ezáltal sokkal áthatóbbak és örömtelibbek, mint azelőtt.

A szexualitáson keresztül, is meg tudjuk tapasztalni, a bennünk lévő Isteniséget, ahhoz hogy ez megtörténjen először saját magunkat kell megtalálnunk és megszeretnünk. Ezután találunk rá, az igazi szerelemre, igazi partnerünkre. Először, önmagunkban kell megtalálnunk a boldogságot, biztonságot és békét, ezután tudjuk ezeket az energiákat párkapcsolatunkon belül is bevonzani. Munkálkodás önmagunkon, és a fejlődésünk által, képessé válunk megosztani, tiszta szeretetünket a partnerünkkel, amely már túl szárnyalja a pusztán testi szükségleteken, és társfüggőségen alapuló kapcsolatokat. A magasabb rezgésű párkapcsolatok, magasabb szintű szexuális összhangot tartalmaznak, egyesítik a yin és yang energiákat, és nem pusztán a fizikai testek egyesüléséről szólnak.
Két lélek egyesülése, ezen a rezgésen, mély, örömteli, átható, és ragyogó szexuális élményt nyújtanak, energiával tölti fel a testeket, és egyesíti az emberi és isteni energiákat a tiszta szerelemben, amelyet, mindannyian keresünk.
Ahhoz, hogy a szexuális energiáink rendben legyenek, szükségünk van kiegyensúlyozott energia rendszerre, ebben is segítséget nyújt a Kundalíni jóga. Rendszeres gyakorlással, kapcsolataink és energetikai rendszerünk egyensúlyba hozásával, társkapcsolataink minőségén is javíthatunk, és bevonzhatjuk az igazi partnerünket is.1. Téma: Kriya a szunnyadó Kundalini energiák felélesztésére, meditáció a bennünk lévő kreatív energiák aktiválására.

Forrás: http://valositsdmegonmagad.hu/10-alkalmas-adomanyos-kundalini-joga-gyakorlas-szexualitas-es-spiritualitas-jegyeben/

 

,,A szexualitás valóban isteni lehet, és ha a szív tisztaságával fonódunk össze, akkor megerősíti a párok kapcsolódását. Az összekapcsolódás alatt az aurák összekeverednek, és eggyé válnak. Amikor a magasabb tudatosság e harmonizált állapotában kapcsolódunk, akkor az együttlét regenerálja a testet, és megújítja a pszichét. A hat érzék által teremtett intuitív energia nagyon erőteljes, és kreativitással ajándékoz meg, hogy minél szebb és felemelőbb legyen az összekapcsolódás élménye.

Összefoglalva tehát a tudat feletti energia és annak tudatos irányítása segít létrehozni azt, hogy megszabadulva a tudatalatti érzelmi és mentális blokkoktól, kristály tisztán, ártatlanul és szívből tudjunk egymáshoz kapcsolódni a szexualitás szentségében.” Forrás: http://www.simratyogaworld.com/blog/mitol-lesz-szakralis-a-szexulitas/

 

,,Az utóbbi években nagyon érzékelhetővé vált a párkapcsolatok egy új, magasabb szintje, amely most elérhetővé vált a spirituális párok számára.

Ahhoz, hogy ezt a minőségű párkapcsolatot be tudjuk vonzani, és boldogak és sikeresek legyünk benne, meg kell érnünk rá elsősorban belül, és van néhány képesség, amit érdemes fejlesztenünk ennek érdekében.

A transzcendens szeretet és szerelem tantrikus egyesülésben az, amit keresünk. Hogy élvezhessük ezt a fajta egyesülést, néhány alap képességre van szükségünk, amelyekről az elkövetkező hetekben a kundalini jóga órákon együtt tanulunk, és  közösen gyakorlunk a fejlesztésük érdekében.”

Ezek a képességek:

  1. Az egészséges és vonzó test
  2. Aktív és nyitott energia központok (csakrák) és az energia irányítása
  3. Meditatív elme, amely éber, érzékeli és áramoltatja az energiát az egész testben
  4. Érzelmi egyensúly
  5. Spirituális egyensúly
  6. Intuitív kommunikáció

Forrás: http://www.simratyogaworld.com/aktualis-programok/transzcendens-szerelem-kundalini-joga-tanfolyam/

 

A Férfi nem ismerheti meg a Nőt, és a Nő nem ismerheti meg a Férfit, amíg nem egyesülnek a magasabb tudatosságban. - Yogi Bhajan

 

Ha valóra akarod váltani legmélyebb vágyad, és a szerelem örömeit a maguk teljességében akarod átélni, akkor nincs más út, mint hogy kitárd a szíved és a tested, és hagyd, hogy a szeretet, szerelem mozgassa. - David Deida

 

,,A párkapcsolatok és a szexualitás témája most hatalmas változáson megy át.

A szexualitás egy csodaszép energia, amelynek tudatos átélésével mélyebb szerelmet, nagyobb örömet és olyan fejlődést érhetünk el fizikailag, érzelmileg, szellemileg, spirituálisan és energetikailag, amely nagyban hozzájárul boldogságunkhoz.

Egy olyan korban élünk, ahol a tudásunk és a lehetőségeink adottak, hogy teljes életet éljünk, és teljes mértékben felfedezzük a szexualitásban rejtőző örömöket és lehetőségeket.

A szexuális energia az energia legerőteljesebb formája, amely életet képes teremteni. Nemcsak a nemiségben élhetjük meg, hanem befoghatjuk és átalakíthatjuk gyógyításra, önmegújításra, hosszú életre, spirituális fejlődésre és arra, hogy javítsuk az emberi kaliberünket, formátumunkat. Képessé válhatunk arra, hogy irányítsuk a szexuális energiánkat, és úgy éljük meg, ahogy a pillanatban számunkra éppen a legjobb.

Életteli testtel és egy lélek-tudatos elmével tartalmas kapcsolatokat ápolhatunk és vonzhatunk be, amelyek a szeretet, öröm, harmónia és béke magasabb frekvenciáján valósulhatnak meg, és amelyek emelkedettek. A szexuális teremtő energiát becsatornázhatjuk arra is, hogy emeljük az életünk minőségét a tudatosság által.”

* Szakrális Szexualitás * elvonulás Forrás: http://www.simratyogaworld.com/blog/szakralis-szexualitas-elvonulas-junius-14-16-bolcske-szent-andas-kastely/

 

 

https://pszichoforyou.hu/kapcsolat-higiene/ „A tiszta kapcsolat valódi, hiteles és mentes a játszmáktól” – Kapcsolat-higiéné kezdőknek és haladóknak

 

 

"Szeretni kellene egymást, amíg lehet.

Összetartani. Sokat együtt lenni.

Egymásra odafigyelni. Beszèlgetni.

Egymás kezèt megfogni.

Mèg több ölelèst adni.

Egymást èrezni. Hiszen nincs is jobb annál, mint szeretetben lètezni.” – Lippai Marianna

 

 

"Szeretnünk kéne egymást addig is. Összejárni. Nevetni. Örülni. Köszönni. Alkotni. Szeretni. Főzni, enni, szeretni. Szeretkezni. Átölelni. Nevetni. Sírni a nevetéstől. Megpihenni. Simogatni. Mosolyogni csendben. Hallgatni nagyokat.
Ehelyett teljesen mást teszünk. Aggódunk, félünk, manipulálunk, kepesztünk, szorongunk, félünk, nyomulunk, kompenzálunk, akarunk, sértődünk, haragszunk, stb..
Mennyi elpocsékolt perc és óra… Mennyi elpocsékolt és kárba veszett nap és év… És egyszer ...elmegyünk. Haraggal, el nem intézett dolgokkal.
Itt vagyunk most. Most még tudnánk szeretni. Most meg tudnánk nevetni. Hálásnak lenni, hogy élünk… (Fenyő Iván)

 

 

Fel tudod emelni a világot, ha szeretetet, áldást és békességet sugárzol a körülötted élő emberek felé. - Pam Grout

 

 

A társadalom olyan, mint egy család.

Ha a család minden tagja
Tökéletessé válik,
Akkor a család
Békében, fényben
És harmóniában úszik.
A közösség fejlődése
Az egyéni fejlődésből indul ki.
- Sri Chimnoy -

 

Tudod mi a JÓ?

Beszélgetni. Összejönni.

Együtt lenni. Nevetni.

Egymásra mosolyogni.

Egymás szemébe nézni.

A másik illatát érezni.

És a lelkét. Meg az egész

Lényét. Na, ez a JÓ!

- Lippai Marianna -

 

Az élet tisztelete azt jelenti, hogy a születés és a halál végpontjai között úgy bánunk egymással, hogy érdemes legyen a világon élni. (Popper Péter)

 

https://www.youtube.com/watch?v=1qlnxi46sss Gitano feat.: Takács Nikolas - Egy Szép Napon

 

Németh Noémi

ÖLELJ FÁT!

Ha túl sok stressz ér, s feszültség
természetet járok.
Kikapcsol az erdő, hegy, völgy,
rét, patak és árok.

Omló fehér jázmin, s akác
amerre szem ellát.
Labdarózsa lugasok közt
megölelek egy fát.

Áramlik az energia
kezem s a fa között.
Míg egy csapat madár vonul
habos felhők fölött.

Megnyugtat és lecsendesít
minden bokor, s cserje.
Feltölt, gyógyít és vigasztal,
felfrissül az elme.

Hálát érzek jóért, rosszért.
Így ad belső békét...
Ölelj fát! S megérzed mi a
könyörület, s részvét.

https://www.facebook.com/NemethNoemiQueenOfDark/photos/a.604084766304951/2265170150196396/?type=3&theater

 

 

https://www.facebook.com/hellstylerzofficial/videos/2402181036682425 Ha eleged van mindenből - Egyszerűen csak csinálj így! :)

 

https://www.youtube.com/watch?v=Twfy_jWEDt4 Intervención en la Peatonal Drago - Zorba el Griego - HD - - Multiespacio cultural Gen

 

 

https://www.facebook.com/jihan.alhusseini/videos/10157250524177664/ Itt kezdődik a pedagógia :)… Szeretet, ölelések, törődés, mosoly, jókedv :)

 

http://www.varazsbetu.hu/beszelgessunk/gyerekek_akik_belulrol_ragyognak/ 

 

https://mindsetpszichologia.hu/2019/04/14/szorongas-az-iskolaban-mit-tehetunk-ellene/

 

http://www.tanuljmaskepp.hu/elmenypedagogia/

 

https://filantropikum.com/egy-afrikai-fiatal-ferfi-lett-a-vilag-legjobb-tanara-nyeremenye-1-millio-dollar/

 

,,Egy család általános közérzete nagyban függ attól, hogy milyen a szülők és a gyerekek közötti kapcsolat.”

 

https://www.babanet.hu/gyerek/szulok-es-gyerek/miert-nem-mindegy-nekem-az-ahogy-mas-banik-a-gyermekevel

 

 

https://www.csaladinet.hu/hirek/gyerekneveles/kisgyerekek/26068/lista_a_szulok_feladatairol_amin_az_internet_haborog_-_egy_ovono_gondolatai

 

https://pszichoforyou.hu/melegszivu-fegyelmezes

 

http://bekesiskolak.hu/

 

Légy boldog, szeress, légy szeretve.

 

,,Annyi csodás pillanat vesz minket körül az életben..
Ott van, amikor mosolyt csalsz a másik arcára, amikor megfogod a kezét annak akit szeretsz, és amikor látod, hogy két ember szereti egymást.
A csoda ott van mindenhol, csak neveld rá a szemed!" ⭐朗❤️

 

A fénymunkásoknak is kell gondoskodniuk a lelkükről...!

Ha nem áramlik szabadon az energiád, akkor nem fogsz tudni megfelelően segíteni másoknak. Nem tudsz összpontosítani, kimerülsz, és nem leszel hatékony. Te vagy a fény csatornája és ha a csatorna nem tiszta, akkor a fényenergia sem áramlik megfelelően. Tisztának kell maradnia az elmédnek, a testednek és a szellemednek, az otthonodnak, a kapcsolataidnak és a személyes energiameződnek is...☀️

A küldetésed beteljesítéséhez kapcsolatban kell maradnod az isteni önvalóddal (miután megtanultad irányítani a képességeidet) és nagyon fontos, hogy gondoskodj magadról! Ha nem áramlik szabadon az energiád, akkor nem fogsz tudni megfelelően segíteni másoknak. Nem tudsz összpontosítani, kimerülsz, és nem leszel hatékony. Te vagy a fény csatornája és ha a csatorna nem tiszta, akkor a fényenergia sem áramlik megfelelően. Tisztának kell maradnia az elmédnek, a testednek és a szellemednek, az otthonodnak, a kapcsolataidnak és a személyes energiameződnek is.

1. ENERGIABLOKKOK AZ OTTHONODBAN

A gyűjtögetés és a tárgyak felhalmozása energiablokkot teremt az környezetedben. Nagyon fontos, hogy időről időre megválj minden olyan tárgytól, amely már nem szolgál téged. Tapasztalataim szerint a legjobb a tavaszi és a téli napforduló (június és december) idején nagytakarítást végezni, mert ez az időszak kedvez az energetikai megújulásnak. Minden tárgynak van energiája és a régi újság-papírok, ruhák és csecsebecsék károsan hatnak az energiaáramlásra. Eleinte lehet, hogy kellemetlen érzés lesz megválni bizonyos dolgoktól, mert gyakran olyan viselkedési mintát vagy eszmét őriznek, melyek ugyan már nem szolgálnak minket, mi mégsem akarjuk elengedni őket. Azonban ha elengedjük a tárgyakat, akkor sokszor azt a terhet is letesszük, ami visszahúz minket és ami csak hátráltatja a fejlődésünket. Ismételd ezt a mondatot: „Elengedek mindent, ami nem szolgál már engem.”, miközben összepakolod a tárgyakat, egyenként áldd meg őket és add oda őket egy adományboltnak vagy egy barátnak, aki meg tudja újítani az energiáját általuk. Fénymunkásként nagyon fontos, hogy a környezeted tiszta és szellős legyen.

2. KERÜLJ MINDENT, AMI ENERGIARABLÓ

Léteznek „energiavámpír” emberek, akik annyi figyelmet igényelnek másoktól, hogy azzal teljesen leszívják az energiánkat. Fénymunkásként nagyon sok fényenergia van benned, ezért az ilyen emberek különösen vonzódnak hozzád. A társaságukban fizikailag, mentálisan és érzelmileg teljesen kimerültnek érzed magadat. Azért, hogy ezt elkerült, azonnal le kell védened magadat az 5. fejezetben bemutatott technikák egyikével. Spirituálisan is tisztíthatod magadat tengeri sós fürdővel vagy úgy, hogy elképzeled magadat egy csodálatosan tiszta vízesés alatt. A víz lemossa rólad az energiavámpírral való találkozás negatív hatását.
Fénymunkásként a természetes reakciód az együttérzés az ilyen emberrel szemben, de ne feledd, hogy neked a nagyobb jó érdekében kell dolgoznod és nem szolgálja az emberiség érdekét, ha egyetlen ember miatt lemeríted az energiakészletedet. A munkahely, a lakás és számos különböző tevékenység is energiarabló lehet.

3. MOZOGJ SOKAT

Az energiaáramlás biztosítása érdekében muszáj mozognod, ellenkező esetben érzelmileg és spirituálisan is rossz állapotba kerülsz. A különböző mozgásformákkal levezetheted a felgyülemlett feszültséget. A séta vagy futás segít, hogy kapcsolatban maradj a bolygóval. Az úszás és egyéb vizes sportok kitisztítják az aurádat és így megszabadulhatsz a nap végre felhalmozódó sötét energiától. A táncórákon kifejezheted a kreatív energiádat. Ne feledd, hogy energia vagy és az energia nem lehet mozdulatlan. Ez nagyon fontos az általános jólléted szempontjából. A mozgás segít, hogy a Fény-munkás lelked elégedett legyen a testében, amíg a Földön van.

4. ÉLJ MÉRTÉKLETESEN

A mértékletesség hiánya felborítja az egyensúlyt és ettől a Fénymunkás elveszíti a koncentrálóképességét és boldogtalan lesz. Súlyosan kimerülsz és összeomlasz, ha nem foglalkozol magaddal is. Gyógyítókként és gondozókként hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy milyen fontos a szórakozás. Engedd szabadjára a belső gyermekedet, hagyd, hogy jól érezze magát! Éppen annyira szükséged van a pihenésre, mint amennyire arra, hogy sugározd a fényedet.
Igyekezz egyensúlyba hozni a pénzügyeidet, hogy ne kelljen az anyagiak miatt aggódnod, ellenkező esetben elhomályosul a Fénymunkás tudatosságod. Én például szeretem azt képzelni, hogy egy kis hajón vagyok és ha nem dobom ki a felesleges dolgokat a fedélzetről, akkor elsüllyedek! Ez segít rájönnöm, hogy mi az, ami tényleg fontos és mi az, ami felesleges. Ez megszabadít az anyagiakkal együtt járó stressztől és egyszerűbbé teszi az életemet. A túl sok evés és ivás szinte mindig felborítja az egyensúlyodat. A mértékletes élet a koncentráció és az egyensúly titka.

5. SZERESD ÖNMAGADAT

Már beszéltem arról, hogy a Fénymunkások isteni küldetést teljesítenek a Földön. Ez néha igen nehéz és megterhelő lehet. Függetlenül attól, hogy Fénymunkásnak tartod-e magadat vagy sem, semmi szükség nincs arra, hogy irreális elvárásokat támassz magaddal szemben, mert így csak folyamatos kudarcélményeid lesznek és alacsony lesz az önértékelésed. Sokkal szebb életünk lehet, ha szeretjük és elfogadjuk magunkat olyanoknak, amilyenek vagyunk. Az önmagad iránt érzett feltétel nélküli szeretet igen jelentős mértékben támogatja a spirituális utadat. A Forrás csak oda vezet el minket, ahová el kell jutnunk. Nincsenek kerülőutak, csak megtanulnivaló leckék! Kockáztass és bízz benne, hogy az univerzum mindent megad, amire szükséged van! Ne félj attól, hogy hibázol vagy elbuksz! Az Forrás feltétel nélkül szeret téged és neked is így kell szeretned saját magadat!

6. FOGADD EL A SÖTÉT NAPJAIDAT

Az, hogy fényben élünk, nem azt jelenti, hogy nincsenek sötét napjaink. Ahogy már említettem, a Fénymunkásoknak az átlagnál több sötét napjuk van. A legfényesebben ragyogó embereknek a legsötétebb sikátorokon kell átmenniük. Fogadd el ezeket a napokat. Szinte az összes könyv haszontalan, amelyik a boldogság titkát próbálja nekünk elmondani, mert a sötét napjaink nélkül soha nem ismernénk meg a valódi boldogságot. A legtöbbet akkor fejlődünk, mikor kijövünk a sötétségből! Fogadd el, ha szomorú vagy és egy nehéz időszakon mész keresztül. Ne próbáld meg elkerülni, hanem inkább gondolj hálával és áldással a folyamatra.
Ígérem, hogy hamarosan újra a fényben leszel!

7. KERESS TÁMASZT

Nagyon fontos, hogy keressük a hozzánk hasonló emberek támogatását. Sok Fénymunkás elszigetelve érzi magát, úgy érzi, nem tartozik sehová. Attól való félelmükben, hogy nem értik meg vagy esetleg kinevetik őket, inkább elkerülik a többi ember társaságát. Azonban soha többé nem kell elrejtőznöd, ha találkozol hozzád hasonló emberekkel. Én is sokszor tapasztaltam már, milyen érzés kirekesztettnek lenni. Önmagam elnyomása azonban hatalmas stresszt és szomorúságot okozott. Ha a környékeden nem találsz támogató csoportot, akkor keress az interneten! A különböző honlapok, és fórumok nagyon sokat segíthetnek, és nem kell egyedül szenvedned! Társakat találhatsz, akik pont olyanok, mint te!

8. ENGEDD MEG MAGADNAK A PÉNZ ELFOGADÁSÁT

Sok Fénymunkásnak igen nehezére esik pénzt kérni a szolgáltatásaiért. Nagyon fontos tudatosítanod magadban, hogy Fénymunkásnak lenni nem azt jelenti, hogy folyton adsz másoknak és semmit nem kapsz cserébe! Teljesen rendben van, ha az emberek fizetnek neked! Az univerzum mindig egyensúlyra törekszik, de ott nincs egyensúly, ha valaki mindig ad és soha nem kap! Igenis élhetsz bőségben akkor is, ha a szíved szavát követed! Nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudsz másoknak segíteni, ha szegénységben élsz és nélkülözöl! Nem kell feltétlenül pénzt kérned a szolgáltatásaidért. Ameddig igazságosnak és egyenlőnek érzed, addig kaphatsz bármi mást is. Azok, akik túl sokat kérnek a kliensektől és csak kihasználják őket, hamar abbahagyják a tevékenységüket. Az univerzum egy nagyon igazságos és pontos könyvelő!

9. ÉLJ A SZENVEDÉLYEDNEK

Ne félj követni a hívásodat! Lesznek napok, amikor úgy érzed minden ellened van, de ne add fel! Az univerzum talán akadályokat görget eléd, de csak azért, hogy új utakat találj célod eléréséhez! Ha akadályhoz érek, mindig úgy gondom, azért van, mert valami sokkal jobb vár rám. A lelked reagál a szenvedélyedre! Ne engedj a félelemnek! Fogadd el az ajándékaidat és oszd meg őket a világgal!

Nagyon fontos, hogy a Fénymunkások egyensúlyban maradjanak és spirituálisan és fizikailag is kapcsolatban legyenek a Földdel. A fény csatornája vagy és ha a csatorna nem tiszta, akkor a fény nem tud szabadon áramolni. Az elmédnek, a testednek és a szellemednek mindig tisztának kell maradnia.

Részlet Sahvanna Arienta „A Fénymunkás” című könyvéből

https://www.facebook.com/noemi.nemeth73B2/posts/2450559721645702

https://www.youtube.com/watch?v=4x4BXrs6jTw Fénymunkások ideje 2

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=0-MdT1lloiM A Fénymunkás - Sahvanna Arienta

 

https://fenysziv.webnode.hu

https://fenysziv.webnode.hu/news/a-lelek-kozmosza-sziiriusziak-a-fenymunkasoknak-fenysziv

 

Utat mutatnak a fénymunkások

Ványik Dóra

Választják maguknak ezt a feladatot, bár sokszor ők maguk sem tudnak róla.

irdetés

Vannak emberek, akiknek a közelében — valamilyen megmagyarázhatatlan okból —, de találkozásunk első pillanatától jól érezzük magunkat. Sokszor új világokat mutatnak meg nekünk, más irányokba fordítanak, de mindezt a legnagyobb szeretettel teszik, és soha nem várnak viszonzást. Lehet, hogy éppen egy fénymunkással állunk szemben?

A boldogságot közvetítik

„A fénymunkások, vagy más néven fényküldöttek azt a feladatot vállalták, hogy pozitív energiát adnak a világnak — kezdi Völcsei Judit ezoterkus szakértő. — Teszik ezt sokszor anélkül, hogy bármilyen ellenszolgáltatást várnának érte, akár érzelmek formájában, akár figyelemben vagy bármely más módon. Az ő szeretetenergiájukért nem kell szeretetet adni cserébe. Tudatosítják bennünk, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk, és milyen feladatokat hoztunk erre az életünkre.” Fényküldött lehet egy idős bácsi vagy egy kicsi gyermek, de tömegével a 2000-es évben és 2012-ben érkeztek közénk. A sötétség és a félelem helyett fényt, a nyugalmat, a boldogságot közvetítik. „A 2000-es év azért is volt fontos, mert ekkor beléptünk a Vízöntő korszakba, és a régi, berögzött gondolkodást felváltotta egy új időszak, amikor a háromdimenziós látásmódot, az egóból történő cselekvést hátra kellett hagynunk. Ha azonban akkor nem tettük, most újra lehetőségünk van rá, hiszen nagyon hasonló energiák dolgoznak most, mint azokban az években.”

Önmagától gyógyít

Fénymunkássá nem lehet válni, ezt ugyanúgy a bardóban, azaz a leszületésünk előtti köztes létben vállaljuk, mint ahogyan az életfeladatunkat és az ahhoz vezető lépcsőfokokat is. És bizony egy fénymunkás is elfelejtheti, hogy ő ezt választotta. „Viszont nagyon könnyű őt emlékeztetni a képességeire. Például nem kell tanulnia a gyógyító technikákat, hanem ezeket magától tudja. Sokan közülük aztán valóban gyógyítók vagy tanítók lesznek, de az is előfordulhat, hogy a sarki fűszeres pultja mögött álló eladó is fénymunkás, aki egy szépen kifényesített almával teszi szebbé a napodat, miközben meghallgatja a bajodat, és esetleg tanácsot is ad. Közvetlen összeköttetésük van az Univerzummal, nem kell a kezükbe kártya, hiszen született médiumok. Képesek kapcsolatot teremteni az angyalokkal, és az itt ragadt lelkeket is érzékelik, és elvezetik a Fénybe. Nagyon összetett az ő küldetésük.”

Érzésből döntenek

Akinek van szeme rá, annak nagyon könnyű felismerni, ha fénymunkással van dolga, ugyanis fényes, világos aurájuk van. De az is megtapasztalhatja különleges energiájukat, aki nem látja a láthatatlan világot. „Olyannyira pozitív energia veszi őket körül, hogy szinte kívánkozunk a közelségükbe. Jó nekik elmondani a bánatunkat, és ha tanácsot adnak, azok nem kész válaszok, hanem legtöbbször lehetőségek, amelyeket magunknak kell megtapasztalnunk, és döntést hoznunk. Ugyanis ő ezzel a tapasztalással tudja elősegíteni, hogy az életfeladatunkat megvalósítsuk. Önzetlenek, jóhiszeműek, mindenkiben képesek meglátni a jót, mert a lelkeket látják, nem az embert és annak cselekedeteit. Rendkívül intuitívak, nem észből, hanem érzésből döntenek, és ők maguk is mindenből tanulnak. Érzésekkel kommunikálnak, szavak nélkül is képesek megérteni másokat és megértetni magukat.” Érdekes, de vannak, akik nem érzik jól magukat a fénymunkások közelségében. Ők azok, akik megragadtak a régi gondolkodásmódban, csak a racionális, kézzelfogható dolgokban hisznek. Nekik meg kell még érni a változásra.

https://meglepetes.hu/ezoteria/2017/11/09/utat-mutatnak-a-fenymunkasok

 

https://www.angyalimenedek.hu/konyv_fenymunkas.php

 

 

Cary Ellis DD Theodora Mulder PhD - Kvantum Életmód - A 21. századi Szuperember -Teljes útmutató az egészséges életmódhoz és a KVANTUM jólléthez

A tudomány és az ősi krónikák támogatásával ellenállhatatlanul haladunk egy olyan szürreális és nagyszabású jövő felé, mely jóval túlmutat a legvadabb elképzeléseinken is. MOST már ott ülünk azon a tökéletes hullámon, ami az új és izgalmas Egészség, Vitalitás, SZERETET, Bőség és Társteremtés felé visz minket, ahogy egyre inkább összeolvadunk az újonnan létrehozott 21. Századi Szuperember világgal.A Föld mágneses ereje az elmúlt 4000 évben most a legalacsonyabb, így megnyílt az út előttünk, hogy 21. Századi Szuperemberekké váljunk.
A kvantumfizika, ami Most vezető tudományág, támogatja azt az elképzelést, hogy a mágnesesség, a gondolat és az érzelem szó szerint azonnal átalakítja az anyagot és a körülöttünk zajló eseményeket. A Szív a legerősebb küldőeszközünk (sokkal erősebb, mint az agy), és ha veszünk egy mély Lélegzetet, rájöhetünk, hogy az Ősöknek igazuk volt, és a régen megjósolt Korszakváltás előttünk áll...
Mi van akkor, ha ez a Váltás, amit az Ősök megjósoltak, nem félelmetes kataklizma, hanem választ ad a legégetőbb kérdésekre? Mi van akkor, ha az Új gondolkodásmód és Létezés a fájdalmas betegségeket, megterhelő gazdasági küzdelmeket, a félelmet, a dühöt, a szomorúságot, a korrupt bankokat, a zűrzavaros kormányokat, a veszélyben lévő környezetet a legnagyobb győzelmünkké alakítja?
Ez a könyv az útiterv és az elszórt morzsa ehhez a nagy kalandhoz! Ez az az Útmutató a Most-hoz, amely a fenyegető személyes és globális válság közepette elnavigál minket az emberiség történelmének legizgalmasabb evolúciós ugrásának pályájára, amely úgy változtatja meg az életünket, mint amikor az emberiség felfedezte a nyelvet. 21. Századi Szuperember egy olyan útmutató, mely lépésről lépésre segít, hogy könnyedén megváltoztassunk mindent. Választ ad olyan kérdésekre, hogy kik vagyunk, miért vagyunk itt, és hová tartunk...
Ez az életünket megváltoztató Utazás Útikönyve, miközben a Korszakváltásnak hívott Evolúciós Ugrás szélén egyensúlyozunk. Ezeken az oldalakon elengedhetetlen eszközök vannak az erőteljes gondolat Teremtéshez, az egészséges életmódhoz, a vitalitáshoz, a bőséghez, a SZERETETHEZ, és hogy a Valódi Lényegünknek megfelelően ragyoghassunk a Világban, amivé hamarosan átalakulunk.
Lélegezz és Mosolyogj, miközben olvasol, mert sok mindent kell befogadnod a lenyűgöző Új Létezésről.
A 21. Századi Szuperember Rendszer négy RÉSZBŐL áll:
1. KORSZAKVÁLTÁS: A Kozmikus Fény és az Ősi Szövegek találkozása a kvantumfizikával
2. ELME: A LEGERŐSEBB titkos formula a SZERETET, egészség, bőség megteremtésére
3. LÉLEK: Éld az Álmaidat: Siker, Szenvedély, Párkapcsolat, Közösség
4. TEST: Fiatalodás – Egészséges táplálkozás, Tisztítás & Méregtelenítés
Minden „RÉSZ” nélkülözhetetlen elemeket tartalmaz. Már az is az információ mély integrációját eredményezi, ha naponta csak egy kicsit olvasol a könyvből. Hagyd, hogy ösztöneid vezessenek. Az agykapacitásod megnő, ahogy új ismereteket szerzel. Az Elme-Szív-Test-Lélek alkalmazkodik, ahogy ezeket a fogalmakat átültetjük a mindennapi életbe. Túlzott aktivitás, illetve fáradékonyság jelentkezhet, ahogy Új agysejtek és neurológiai utak aktiválódnak. Pozitív „újrakábelezés” zajlik, miközben elhagyjuk a régi struktúrákat és hiedelmeket. Meg fogsz lepődni, hogy milyen csodálatos ajtók nyílnak meg az életedben, amikor a régi hitrendszer összeomlik.
Szabadítsd fel az Elméd, engedd el a régi szerkezeteket; majd mozdulj, sétálj, játssz, Lélegezz, Mosolyogj és gyere vissza még több információért. Bárhol is olvasol, biztos, hogy nagyon jó helyen vagy. Ahogy egyre többet olvasol, ígérjük, nem ugyanaz a személy leszel, mint aki tegnap voltál! A Kvantum elvek Most Globális alapokon hatalmas hullámot generálnak! Csatlakozz azokhoz a milliókhoz, akik a Bolygón használják ezeket a kulcsokat, hogy előrébb jussanak az emberiség Útján. Ne maradj le Te sem!
Sajátítsd el a Kvantum Életmódot, válj Te is Szuperemberré!

https://www.angyalimenedek.hu/konyv_kvantum.php

 

,,LEGYEN MINDEN LÉNY BOLDOG

RAGYOGJANAK A VIRÁGOK

LEGYENEK SZEBBEK A HOLNAPOK

FÉNY URALJA A VILÁGOT!”

https://www.youtube.com/watch?v=ZBPaRmuv95k Bagdi Bella és zenekara: Állj mellém

 

https://www.youtube.com/watch?v=9Btf2FEg_10 Bagdi Bella: Öröm tölti be szívem (Official Music Video)

 

https://www.youtube.com/watch?v=vsATSoZVSKo&feature=share Az aranykor elkezdődött

 

Az alacsony energiaszint alacsony energiaszintet vonz. Az alacsony energiaszintű érzések, mint a düh, a gyűlölet, a bűntudat, a szégyen és a félelem, elgyengítenek; és még többet vonzanak hozzád magukból. Ha magasabb rezgésre hangolod érzéseidet: szeretetre, harmóniára, kedvességre, békére és örömre, akkor ezekből vonzol majd még többet magadhoz, és ezt a magasabb energiaszintet oszthatod meg a világgal. – Wayne Dyer –

 

https://www.facebook.com/mikloskomaromifanpage/videos/837144049700858/ Eckhart Tolle: egy igazán vicces jelenet és egy hatalmas tanítás

,,Mindaz, ami vagy, és amit birtokolsz ebben a Jelen Pillanatban, az az, hogy tudatában vagy a saját létezésednek és a közvetlen környezeted észlelésének.”

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=A3-j-po6L6A A bölcs nem reménykedik

 

https://www.facebook.com/watch/?v=10155634749333707 Gabby Bernstein Live

 

 

,,Sayalay Anuttara szerint mindannyiunkban közös, hogy nem akarunk szenvedni.

Vannak vágyaink, félelmeink, sóvárgásaink, szomorúsággal és dühvel teli pillanataink

Ha egy kívánság által meg tudnánk ezektől szabadulni, akkor nagyon sokan elértük volna már a megvilágosodást. Buddha azt mondta, hogy nem a külső világ miatt szenvedünk, hanem amiatt, ahogy a külvilágra figyelünk. Lehet, hogy azt gondolod, azért szenvedsz, mert a testedben van egy fájdalom vagy azért, mert más emberek szenvedést hoztak rád. Lehet, hogy az időjárást vagy a politikát okolod.

Buddha felismerte, hogy nem ezek miatt, hanem a dolgokhoz való belső viszonyulásunk miatt szenvedünk.

A világhoz viszonyulhatunk félelemmel, haraggal, gyűlölettel, szomorúsággal, büszkeséggel, féltékenységgel, szeretettel, együttérzéssel, bölcsességgel, fájdalommal, tehát nagyon sokféle módon. Buddha osztályozta ezeket az érzelmi állapotokat és két nagy csoportra osztott őket: helyes és helytelen hozzáállásra. Azt mondta, nincs közti állomás, ha a tudatunkat nem helyes módon irányítjuk a dolgokra, akkor csak helytelenül tudjuk ezt megtenni, amitől szenvedni fogunk.

Ha viszont jól fordulunk a dolgok felé, akkor elmúlik a szenvedés.”

http://blog.integralakademia.hu/sayalay-anuttara-egy-buddhista-szerzetesno-tanitasai-1-resz/  https://www.youtube.com/watch?v=zE_S1ppguFY Sayalay Anuttara Budapest Talk
 

https://www.youtube.com/watch?v=9K8BfhMFCtE&list=PLTs4XlcJ9H5BKqdosb-pHoDz00QqEN0Xn Sáfár Emese és dr. Veress Adrienn: Okkultizmus, pszichológia és spirituális önismeret

 

Negativitás megtisztítása

OM BENZA SATO SAMAYA MANU PALAYA BENZA SATO TENO PA TISHA DRI DRO MEY BHAWA SUTO KAYO MEY BHAWA SUPO KAYO MEY BHAWA ANU RAKTO MEY BHAWA, SARWA SIDDHI MEM PRAYATSA SARWA KARMA SU TSA MEY TSI TAM SHRI YAM KURU HUM HA HA HA HA HO BHAGHAVAN SARVA TATHAGATA BENZA MA MEY MUN ZHA BEN ZHI BHAWA MAHA SAMAYA SATO AH

Mantra a rossz karma feldolgozására, tisztítására, A kötelmek, bűnök és rossz karma feloldozása érdekében szokták recitálni. Erős a tisztító hatása.

​Forrás: https://tudatviraga.wixsite.com/mysite/mantrak?fbclid=IwAR2APhad2Ka4E2CPJt0OOAUzc4ApzXRntpGGEF1ONWEFEGbP_h_LtX1enF8

A 100 szótagú mantra alkotja a a Bardo 100 Istenségének lényegiségét.

Ez egy Vadzsraszatva gyakorlat és egyben egy tantrikus megvalósítás is,amikor a gyakorló megtisztul a negatív cselekedetektől és a negatív karmáktól. Azoktól is,amit előző életei során halmozott fel.

Ez egy alapvető gyakorlata a Mahasandhi jógának,és a „Nagy tökéletes tanítás” néven ismert Dzogchen-nek. A 100 szótagú mantra gyökér mantrája; Om Vajrasattva Hum, melyet a gyakorlónak, minden nap legalább hétszer el kell ismételnie a siker érdekében, még ha a mantra 100 szótagját nem is ismétli.

Ennek a mantrának mindegyik szótagja reprezentálja a a testünkben székelő Száz Békés és Haragvó Istenség egyikét,akikkel találkozhatunk halálunk után a a Bardó állapotában.

Akik a a100 szótagú mantra tantrikus gyakorlatát gyakorolják; folyamatosan fejlődik, tisztul, áldásokban részesül, mélyül az együttérzése mások iránt, mélyebben érzi a karmikus folyamatokat, mélyül a hite és bizalma guruja iránt.

Forrás: https://vadzsra.blog.hu/2010/02/14/a_100_szotagu_mantra

 

 

Humee Hum Brahm Hum

Humee Hum Brahm Hum Mantra, amely segít összekapcsolni a szívünket a tudatosságunkkal.

Hallgassátok ezt a mantrát, otthon is, hiszen a mantrák rezgések, amelyek keresztül mennek a Nádikon, kitisztítják az energia csatornákat, és megemelik a tudatállapotunkat.

https://www.youtube.com/watch?v=TVkPtmt5fbk

https://www.facebook.com/events/1963672353671586/?event_time_id=2252166421488843

 

 

Rakhe Rakhanhar

,,Szeretem, mert figyelmet igényel a zengetése, és igazán mélyre visz. A hatásairól nem is beszélve. Lebontja az akadályokat, ami miatt nem tudsz haladni az utadon, védelmet ad és megszabadít a negatív erőktől. Hát, a mai világban ez nem rossz segítség.”

https://www.youtube.com/watch?v=WhwmszbtzG0

 

 

 

Tomek Noémi (Örömvirág)

ThetaHealing® instruktor és konzulens, Points-of-You™ tréner és Source Memory Healer

Változtass a sorsodon szeretettel!

Az Örömvirág azt az életérzést szimbolizálja, ami ThetaHealing® technika megismerését követően vált részemmé. Immáron bő két évtizede ismerkedem olyan hagyományos és alternatív módszerekkel, amelyek által teljesebb és boldogabb életet élhetünk.

Amikor "véletlenül" eljutottam egy ThetaHealing® alaptanfolyamra, megértettem azt az utat, amit eddig bejártam. Tudtam, hogy ez a hivatásom. Tudtam, hogy egykor azért tanultam tanárnak az egyetemen, hogy egyszer valóban azzá válhassak. Tudtam, hogy azért foglalkoztam több mint húsz évet kommunikációval, hogy felkészüljek az igazi feladatomra, hogy ezt a csodálatos technikát minél többekkel megismertessem.

Tudásom az elmúlt években több új területtel bővült, így egyike vagyok a kevesebb, mint egy tudatnyi magyarországi Points of You trénernek, valamint abba a néhány fős csapatba tartozom, akik előző életes utaztatásokat tarthatnak a Source Memory Healing technika segítségével.

Végtelenül hálás vagyok mindazoknak, akik által azzá váltam, aki ma vagyok, és tiszta szívvel köszönöm a Teremtő sosem szűnő támogatását.

Vagyok, aki vagyok:) Már nem csak keresem, de járom is az utamat.  Az elmúlt években megtanultam elengedni, megengedni, szeretni és szeretve lenni.

https://www.oromvirag.hu/?fbclid=IwAR0GLZ7ObFV5ua4SrbGJwTzXc9hbeZcOwF6pmmoJhuQzXTDUeTEBGzU6Zc4

 

 

Nagy Gyöngyi Napsugár, Lélelkmediátor

Nagy Gyöngyi Napsugár vagyok, már fiatalon a barátaim ismerőseim gondját-baját hallgatva, őket támogatva beérkezett a térbe a pszichológia. A Babes-Bólyai Tudományegyetem hallgatójaként pszichológia szakon végeztem, lélekmediátor lettem.

Jó pár év önmunka, segítői lét, konzultáció után találkoztam Tomek Noémivel, akinél kliensként kaptam betekintést a ThétaHealing technikába, mely elképesztő gyorsasággal rendkívüli megtapasztalásokat hozott. Magával ragadott az élmény, s elkezdtem tanulni, elsajátítani hozzá a megfelelő tudásanyagot, tanfolyamról tanfolyamra a technikát: ThetaHeling-konzulens lettem. ThetaHealing az ún. théta agyhullámok állapotában fejti ki hatását, a tudatalatti küszöbén állva módunkban áll, módunk van arra, hogy a tudatunk elől elzárt szférából előhívjunk emlékeket, élményeket, érzéseket, s ezeket átalakítsuk. Többször előfordul, hogy a megoldandó feladat, probléma mögött egy teljesen más élmény, tapasztalás áll. Legtöbb traumatikus rögzítés, amely befolyásolja életünket, életminőségünket a fogantatástól 7 éves korig lévő életszakaszunk, melyet a ThetaHealing segítségével, kellő nyitottsággal könnyedén feldolgozhatunk.

Időközben megtanultam Source Memory Healinget, ami egy erőteljes érzelmi töltetű technika, a probléma, elakadás... karmikus forrásemlékének gyógyításával foglalkozik, ez lehet a fogantatástól kezdve a jelen életből vagy akár előző életekből is. Ez a technika azok számára javasolt, akik úgy érzik, hogy vannak olyan részei az életüknek, amelyek akár több éves belső munka hatására sem változnak, s akik hajlandóak elég mélyre menni a tartós változás érdekében.

A Points of You egy különleges, inspiratív és játékos módszer, amely újszerűen teszi lehetővé, hogy számtalan új szempontból lássunk rá adott témákra.

Lélekmediátorként életformámmá vált az, hogy az embereket a napos oldalra forgassam, melyhez hol a pszicholóiga, hol a ThetaHeling, hol a Source Memory, hol pedig Points of You technikát hívom segítségül.

Várlak szeretettel 

https://www.oromvirag.hu/nagy-gyongyi-napsugar

 

Napsugár - Napra forgatlak·

Szívvel-lélekkel, különböző technikákkal, akár játékosan is rálátást kínálok az életedben lévő elakadásra.

ThetaHealing az egyik legerőteljesebb ma ismert életjobbító technika. Előnye, hogy elfogadó, akár azonnali változást generál, kíméletes, és gyakorlatilag bárkinek lehetősége van arra, hogy hozzáférjen.

Source Memory Healing, mely forrásemlék gyógyítást jelent. Forrásemléknek nevezünk minden olyan alapélményt, tapasztalást, traumát, amely erőteljes érzelmi töltettel bír. Ezek a forrásemlékek jöhetnek a jelen életből, a fogantatástól a jelen pillanatig, de jöhetnek előző életekből, vagy akár a felmenőktől, generációs mintaként. Hangsúlyozni kell, hogy erőteljes érzelmi töltéssel jár.

A Points of You egy különleges, inspiratív és játékos módszer, amely újszerűen teszi lehetővé, hogy számtalan új szempontból lássunk rá adott témákra.

Hipnózisban, delta agyhullámok mentén előző életes blokk oldás.

A Spirituális választerápia (SVT) egy olyan pontos, gyors és hatékony módszer, mely a tudatalattiban lévő programokat vizsgálja és távolítja el a blokkokat.

Várlak szeretettel:

Konzultációs lehetőség személyesen, telefonon, internetes portálon keresztül.

https://www.facebook.com/pg/napraforgat/about/?ref=page_internal

 

 

Cservenkai Vivien, Kundalini-jóga oktató, Lélek Coach  http://valositsdmegonmagad.hu

Amennyiben, úgy érzed VALAMI VISSZAHÚZ céljaid elérésétől, esetleg nem tudod HOGYAN TOVÁBB, netán PÁRKAPCSOLATI PROBLÉMÁKKAL küzdesz, akkor jó helyen jársz. Ezt az oldalt azzal a céllal hoztam létre, hogy segítsek másoknak önmaguk rátalálásában, kibontakozásában és kiteljesedésében.

Módszereim segítségével, a tudatalattiban rögzült félelmek, téves minták, diszharmonikus energiák, és negatív dolgok kitisztulnak, és új pozitív minták kerülnek a helyükbe. Más szóval, a tudatban és a tudatalattiban egy szoftverfrissítés történik, aminek segítségével könnyebben tudjuk megoldani életfeladatainkat, és problémáinkat egyaránt.

Cservenkai Vivien vagyok, hivatásom Lélek Coach.  Az életemben lévő nehézségek, és mély pontok, sok-mindenhez hozzásegítettek, általuk jutottam el arra az elhatározásra, hogy segítsek másoknak is, problémáik más megvilágításba helyezésében.

Kerestem a válaszokat a miértekre, azonban kezdetben még csak a felszínen tapogatóztam. Ahogy, a különböző technikákon keresztül, belevetettem magam saját önvalóm megismerésére, úgy ástam egyre mélyebbre és mélyebbre, ahol végül rátaláltam önmagamra. Sok időbe telt, míg a mélységből a felszínre került a valódi Énem, és eljutottam arra a pontra, hogy megvalósítsam önmagam.

Számos módszert kipróbáltam, és rájöttem hogy mindegyik tanított valamire, és fejlődtem általa. Ebből kiindulva, én is elkezdtem tanulni a különböző technikákat, először a saját életem  megkönnyítésére, később pedig már a másoknak történő segítségnyújtás céljából.

A tanácsadás során, célom hogy a tudásom mások számára is segítséget nyújtson, egy adott élethelyzet megértésében,  és a személyes fejlődésben. Forrás: http://valositsdmegonmagad.hu/bemutatkozas-2/

 

Sat Nam, Cservenkai Vivien- Liv Tara Kaur vagyok, 2013-ban találkoztam először a Kundalini-jógával, ami első alkalommal magával ragadott. Akkoriban kezdtem keresni a válaszokat a miértekre, az élet megpróbáltatásai, és viszontagságai rávilágítottak, a válaszokat önmagamban találom. Ennek hatására, elkezdtem ásni, és felderíteni, ami a felszínem alatt rejtve van. Ebben segítettek, a különböző önismereti és önfejlesztő technikák, módszerek, amelyeket alkalmam volt elsajátítani, és megismerni. Elvégeztem a Feng Shui tanácsadói, és Családállítás terapeuta képzést, megismerkedtem a Prana Nadi energiagyógyászattal, Kronobiológia módszertanával, Tartot kártya elemzéssel, Numerológiával, Agykontrollal, Ingás sorstisztítás módszerével, és sok egyéb technikával, amelyeket jelenleg is hasznosítok életemben. Az évek folyamán, a jóga gyakorlást is folytattam, bár többnyire rendszertelenül.

Az átütő változást, a Kundalini-jóga oktatóvá válás, hozta életemben. Elkezdett integrálódni bennem a tudatosság, rendszeresítettem a gyakorlásokat, meditációkat, és beindult egy teljes átalakulás. Elengedtem a gyeplőt, teret engedtem a változásnak, hagytam, hogy a jóga tisztítson és összekapcsoljon önmagammal. Eleinte nehéz volt elköteleződni, azonban tudatosult bennem, hogy ez segít túljutni az akadályokon, és fejlődéshez vezet. A napi gyakorlások, segítenek abban, hogy szívemmel lelkemmel kapcsolódjak önmagamhoz, és másokhoz egyaránt, az elmémben nyugalom legyen, és higgadtam kezeljem az élet megpróbáltatásait. Törekszem, egészséges életmódot folytatni, és a jóga jótékony hatásait, mindennapi életemre, élethelyzeteimre is kiterjeszteni. A jóga és meditáció segít felkészíteni a mindennapokra, hiszen ami a szőnyegen történik magukkal visszük a valódi Életbe, ahol lehetőséget kapunk a gyakorlásra, és megmutathatjuk kik is vagyunk valójában.

Jelenleg, a 2-es szintű Kundalini-jóga tanárképzőt végzem, folyamatosan képzem magam, tanulok, tapasztalok. Vállalok magánoktatásokat, Lélekállító terapeuta vagyok, és egyéni lélektréningeket is tartok, ahol alkalmazom, az évek alatt szerzett tudásbázisomat.

Célom, hogy minél több embert rávilágítsak, az élet nem a jóga teremben zajlik, hanem a jóga egy eszköz az élethez, ami lehetőséget ad, változtatni önmagunkon, hogy boldogabb és teljesebb életet élhessünk. Szeretnék inspirálni másokat, a tudatos, egészséges életmódra, és segíteni beintegrálni a gyakorlások jótékony hatásait a mindennapokba.

Wahe Guru

http://www.jadespirit.hu/eloadok/cservenkai-vivien/

 

Adományos Kundalini-Jóga & Meditáció a Millenáris Parkban Májustól
Feltöltődés, Kikapcsolódás, Mozgás & Kultúra egy helyen.
Jógázz, és meditálj a Természetben, és töltődj fel pozitív energiákkal!
Májustól, minden héten szabadtéri Kundalini-jóga órákat tartok, a Millenáris Park B és D épülete előtti füves részen. Gyere csatlakozz te is, és hozd magaddal barátod, barátnőd, anyukád, apukád, vagy akivel szívesen töltöd az időd.

https://www.facebook.com/ValositsdMegOnmagad/posts/1320235834784011:0

 

A Kundalíni-jóga tudományában, a szexualitás és a spiritualitás összekapcsolódik egymással. A Kundalíni-jógát, arra fejlesztették ki, hogy a szexuális energiákat az alsóbb testrészekből, a felsőbb csakrákba emelje, és átalakítsa spirituális energiává. Továbbá, felkészítsen minket, egy magasabb szintű tudatosságra, és egészséges, kiegyensúlyozott, fizikai, mentális, érzelmi és szexuális életre. Ez a szemléletmód, új lehetőségeket nyit a szexuális kapcsolataink tekintetében.

Egészséges testtel, és lélek-tudatos elmével, jelentőségteljesebb kapcsolatokat vonzhatunk be életünkbe, és ápolhatunk, amelyek a szeretet, életöröm, és béke magasabb szintjén vibrálnak, ezáltal sokkal áthatóbbak és örömtelibbek, mint azelőtt.

A szexualitáson keresztül, is meg tudjuk tapasztalni, a bennünk lévő Isteniséget, ahhoz hogy ez megtörténjen először saját magunkat kell megtalálnunk és megszeretnünk. Ezután találunk rá, az igazi szerelemre, igazi partnerünkre. Először, önmagunkban kell megtalálnunk a boldogságot, biztonságot és békét, ezután tudjuk ezeket az energiákat párkapcsolatunkon belül is bevonzani. Munkálkodás önmagunkon, és a fejlődésünk által, képessé válunk megosztani, tiszta szeretetünket a partnerünkkel, amely már túl szárnyalja a pusztán testi szükségleteken, és társfüggőségen alapuló kapcsolatokat. A magasabb rezgésű párkapcsolatok, magasabb szintű szexuális összhangot tartalmaznak, egyesítik a yin és yang energiákat, és nem pusztán a fizikai testek egyesüléséről szólnak.
Két lélek egyesülése, ezen a rezgésen, mély, örömteli, átható, és ragyogó szexuális élményt nyújtanak, energiával tölti fel a testeket, és egyesíti az emberi és isteni energiákat a tiszta szerelemben, amelyet, mindannyian keresünk.
Ahhoz, hogy a szexuális energiáink rendben legyenek, szükségünk van kiegyensúlyozott energia rendszerre, ebben is segítséget nyújt a Kundalíni jóga. Rendszeres gyakorlással, kapcsolataink és energetikai rendszerünk egyensúlyba hozásával, társkapcsolataink minőségén is javíthatunk, és bevonzhatjuk az igazi partnerünket is.1. Téma: Kriya a szunnyadó Kundalini energiák felélesztésére, meditáció a bennünk lévő kreatív energiák aktiválására.

http://valositsdmegonmagad.hu/10-alkalmas-adomanyos-kundalini-joga-gyakorlas-szexualitas-es-spiritualitas-jegyeben/

 

 

Bónyai Nikolett

,,9 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem természetgyógyászként, alternatív mozgás-masszázsterapeutaként és lélekgyógyászként.

Fő szakterületem a tudatalatti terápiák, oldások. Számos technikát tanultam és alkalmazok sikeresen. Vannak, akik a holisztikus masszázsok és energetikai kezelések által keresik a feltöltődést.

Évek óta tartok csoportos meditációkat, tánc meditációkat és oktatok Kundalini jógát.

A napi gyakorlás az életem része, egy életforma, melyben megtalálható a jóga, a meditáció, a mantrázás és a Theta Healing. Úgy vélem, hogy a rendszeres önmunka nélkül nem lenne Teljes az életem. Ebben segítenek a saját megéléseim is, melyeket az önismereti-szellemi Utamon szereztem az évek során és szerzek folyamatosan.

Táborokat, elvonulásokat tavasszal és ősszel tartok, immár 6. alkalommal, melyek nagy energetikai lökést adnak a résztvevőknek.
Fontosnak tartom a folyamatos tanulást, fejlődést elméleti, gyakorlati és szellemi szinten egyaránt.

Életfeladatom, hivatásom, hogy segítsek az ébredező lelkeknek megtalálni önmagukat, kézen fogjam őket és vezessem, amíg szükségét érzik. Segíteni őket spirituális Útjuk felfedezésében, továbbá feltárni és oldani a hozzám fordulók testi, lelki, energetikai problémáit, útmutatást adni a tovább lépéséhez.”http://teljesseg.blogspot.com/p/legy-valtozas.html

,,Szeretettel köszöntelek!

Bónyai Nikolettnek hívnak.

A blogon olvasható lehetőségek Neked is szólnak kedves Kereső, hogy megtapasztald, hogyan lehetséges minden szempontból minőségibb, boldogabb, energikusabb, egészségesebb és teljesebb életet élni.
A napi gyakorlás az életem része, egy életforma, melyben megtalálható a jóga, a meditáció, a mantrázás és a Theta Healing. Úgy vélem, hogy a rendszeres önmunka nélkül nem lenne Teljes az életem.

9 éves terápiás tapasztalattal, kívülről nézve segítek ránézni és tudatosítani, majd feloldani bármilyen lelki eredetű nehézséget az életedben. Ebben segítenek a saját megéléseim is, melyeket az önismereti-szellemi Utamon szereztem az évek során és szerzek folyamatosan. A csoportos órákon pedig a közösség ereje segíti az egyéni fejlődésedet.
Fontosnak tartom a folyamatos tanulást, fejlődést elméleti, gyakorlati és szellemi szinten egyaránt.
Hálás vagyok tanítóimnak, akik segítettek megtapasztani valódi Önmagam. Életre szóló élményeket, megértéseket kaptam az Utam során, melyeket igyekszek  továbbadni azoknak, akik úgy érzik, hogy tudom őket támogatni.
Milyen módszerek, eszközök állnak a rendelkezésünkre a test-lélek-szellem egyensúlyának érdekében?
-A ThetaHealing® Technika gyors, egyszerű, fájdalommentes és hatékony segítséget ad az önkorlátozó hiedelmek és az emlékek érzelmi blokkjainak felszabadítására, a pozitív minták betöltésére, melynek hatására azonnal érezhető változás áll be az életünkben, mely lehet lelki, fizikai, spirituális vagy lelki szinten.
- A Source Memory Healing, Forrás Emlék Gyógyításban az emlékeket egy meditációs utazással egy mély, nagyrészt delta agyhullámban derítjük fel és engedjük el az ebből eredő negatív, karmikus blokkokat, mely maradandó és hatékony változást idéz elő.

-Minden problémának, disszonanciának, betegségnek megvannak a lelki okai. Ezeket az okokat a Kineziológia, a Spirituális Választerápia vagy az Integratív tudatalatti terápia módszereivel segítek tudatosítani és oldani. Egy egyéni terápiában csak Rád és a hozott problémádra fókuszálunk, hatására felszabadulnak a tudatalatt raktározott sérülések, fájdalmak, helyreállnak az öngyógyító folyamatok és emelkedést, megértést, új fajta, tudatos hozzáállást hozhat minden szinten.

-A Kundalíni jóga órákat pedig azonak ajánlanám, akik szeretnének fejlődni és ezért hajlandóak is tenni. A gyakorlatok, légzések, meditációk és mantrák tisztítják a tudatalattit és a fizikai szemmel láthatatlan energetikai csatornákat. A jóga gyakorlásával egyre inkább háttérbe szorul az egó és kinyílunk az érzésekre, a Tudatra, arra a minőségi Életre és Létezésre, ahol a tiszta kommunikáció működik, ahol energikusak, boldogok és egészségesek vagyunk és nem az elme vezérel, hanem a tiszta Szívünk.

-Különböző problémákat szép eredménnyel lehet segíteni a Reconnective Healing® módszerével (Eric Pearl általi Kapcsolatteremtő kezelés) és egyéb kvantum technikákkal. Ezek az energiák új frekvencián működnek, ellentétben a korábbi energia gyógyászati eljárásokkal. Messze túl mutat a korábban alkalmazott technikákon és aki kipróbálja megkapja azt a gyógyulást, amit számára az Univerzum tartogat, lehet ez fizikai, mentális, érzelmi vagy spirituális szinten. Az eredeti, hibátlan DNS-hez segít visszatalálni.

-Ha energetikai és fizikai feltöltődésre vágysz, próbáld ki a keleti masszázsokat: Hawaii Lomilomi, Kahi Loa, Shiatsu masszázs, Kínai masszázs és Talpmasszázs. Lazítja a fáradt izmokat, felszabadítja az energaikai blokkokat és feltölti a testet-lelket egyaránt. Nem utolsó sorban nagyon hatékony megelőzés szempontjából is.

-Rendszeresen tartok csoportos Lélektáncot, melyek csodálatos lehetőségek arra, hogy megtapasztaljuk Önmagunkat és Szabadságunkat. A foglalkozások során ki lehet mozogni, lélegezni a felgyülemlett stresszt és feszültséget, ezáltal lecsendesedik az elme, egyensúlyba kerül a lélek és feltöltődünk csodás energiákkal és ragyogással.
-Létrehoztam és tanítom a saját módszeremet, a Lélekkulcsot, mely szintén a tudatalatti blokkokat segíti kitisztítani inga segítségével.
Képesítéseim:

Alternatív masszázs-mozgásterapeuta - Shiatsu masszázs - Callanetics - Qi-gong - Aktív szellemgyógyászat I-II. - One Brain Kineziológia - Spirituális Választerápia - alap, haladó - Spirituális Újjáépítés - Kínai masszázs - Szellemgyógyászati Akadémia  - Reiki I-II. - Lélekhang - Hatha jóga - Reconnective Helaing I-II. - Lélekkulcs - Theta Healing alap, haladó , Theta Healing Game of life - Theta Healing Teremtés, bőség, Theta Healing Intuitív anatómia - Theta Healing Áss mélyebbre - Kundaílini jóga tanárképző - Integrált Lomilomi masszázs - Source Memory Healing

Életfeladatom, hivatásom, hogy segítsek az ébredező lelkeknek megtalálni önmagukat, kézen fogjam őket és vezessem, amíg szükségét érzik. Segíteni őket spirituális Útjuk felfedezésében, továbbá feltárni és oldani a hozzám fordulók testi, lelki, energetikai problémáit, útmutatást adni a továbblépéséhez.

Várlak szeretettel Téged is, ha szívesen kipróbálnád bármelyik kezelést, vagy részt vennél a csoportokon és akkor is, ha kérdéseid vannak.

Bővebb információt a témaköröknél talász vagy kérj hírlevelet. Kellemes olvasást!

Szeretettel: Bónyai Nikolett
okleveles természetgyógyász
alternatív masszázs-mozgásterapeuta
Theta Healing® konzulens
Source Memory Healer
Kundalíni jóga instruktor
www.harmoniacentrum.hu

http://teljesseg.blogspot.com/p/rolam.html

 

Gazdag Dóri, jógaoktató, tibeti hangtálterapeuta

Hiszem, hogy szeretve-vezetve vagyunk, és, hogy semmi más dolgunk nincs, mint figyelni a jeleket és aztán rábízni magunkat az Égre. Fent pedig már úgy is elég megbízható döntések születnek.

18 éves koromban, mikor először kezdtem el jógázni még csak nem is álmodtam róla, hogy egyszer majd minden téren megváltoztatja az életemet ez az ősi tudás, ami azóta is az összes kérdésemre választ ad. Akkor csak örültem neki, hogy az egyébként rendkívül szorongó, ideges mentális alkatom megnyugszik. Időközben eltelt több, mint 10 év. Tanultam róla sokat itthon, nyugaton, és keleten is különböző mestereknél, de még mindig csak csodálom, hogy mennyire összetett és hatékony rendszer mind ez, és hogy mindig tud újat mutatni.

Célom – a mai, anyagi társadalomban – hogy az emberek észrevegyék és megtapasztalják azt, hogy máshogyan is lehet élni ebben a felgyorsult világban. Kiterjesztve ezt a figyelmet egyaránt az egészséges életmódra, és az egészséges gondolatokra is. Sokan mondják nekem, hogy: “de hát én nem tudom, hogyan kell jógázni!” Majd ezzel a kifogással el is intézik a dolgot és felmentik, megfosztják saját magukat egy csodálatos lehetőségtől. Én sem tudtam magamtól, hogy hogyan kell a fejemen állni. Hanem valaki megtanította. A kérdés csak az, hogy valaki mennyire bátor elmerülni saját belső lényében, csendjében.

A jóga mellett életemben kiemelt szerepet kap a Krisna-tudat is. A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán eltöltött 3 év alatt a lehető legtermészetesebben belekerült a hétköznapjaimba a bhakti jóga, vagy is az odaadó szeretet jógája. Hiszem, hogy szeretve-vezetve vagyunk, és, hogy semmi más dolgunk nincs, mint figyelni a jeleket és aztán rábízni magunkat az Égre. Fent pedig már úgy is elég megbízható döntések születnek.

Áldás az úton!

http://ujegyensuly.hu/szerzo/gazdag-dori

,,Ez egy olyan dolog, ami nem múlt időben van, hanem még mindig feladatom. De nem is hiszek abban, hogy bizonyos traumákat, emlékeket, nehéz helyzeteket csak úgy le lehet tenni, manapság divatosan mondva el lehet vagy kell engedni. Persze van, ami nem a miénk, és valóban nincs vele feladatunk (pl. a romboló hatású transzgenerációs mintáink, vagy a szomszéd pocsék zenei ízlése), de van egy saját csomagunk, főleg így harminc után, amit mindig viszünk magunkkal. És szerintem csak elfogadni lehet, hogy ez márpedig a miénk. Sőt ettől lettem az, aki ma vagyok. Az én legnagyobb feladatom pedig a feltétel nélküliség. Nagyon-nagyon szeretnék olyan ember lenni, aki a másikban mindig csak és kizárólag a szívét, a lelkét látja, és nem azokat a felszíni, kérges rétegeket, amik alól üvölt a metrón, csapkod a bankban, vagy esetleg közvetlenül megbánt egy-egy szavával, tettével. Valaki azt mondja erre, hogy "de nem vagyunk szentek"! Én meg azt mondom, de! Én szeretnék az lenni és szeretném mindig mindenkiben a Fényt látni és magaban is csak ezt őrizni.”

https://totalpackage.blog.hu/2019/01/08/gazdag_dora_ashtanga_es_jin_joga_oktato

https://www.facebook.com/pg/Gazdag-D%C3%B3ri-j%C3%B3gaoktat%C3%B3-269192480616842/about/?ref=page_internal

 

 

Ruttner Kata, freelancer riporter, mindfulness coach⁣⁣⁣
Írásaim: @satnamjoga.hu www.mindfulpackage.com --,,Ruttner Kata vagyok mindfulness eszközöket alkalmazó tanácsadó (coach) és szabadúszó újságíró. Itt a Mindful Package-en olyan módszerekkel inspirállak, amelyek Neked is segíthetnek, hogy egészséges, önazonos és kiegyensúlyozott életet élhess.”

,,Nekem valahogy eddig mindig úgy volt, hogy ha valami nagyon érdekelt, ha valamire nagyon vágytam és elkezdtem vele foglalkozni mélyebben, akkor az élet bedobta a lehetőségeket. Így volt a tévézéssel... Egy veszprém megyei kis városból Ajkáról indulva sikerült 21 évesen főiskola mellett bejutnom első tévés munkahelyemre a TV2-höz. Sosem felejtem el az első napot amikor izgulva sétáltam a Róna utcába, és csak az a mondat járt a fejemben, hogy “megyek a tévébe.” Szinte el sem hittem :) aztán érdekelt a pszichológia, faltam az ilyen jellegű könyveket, majd bedobta egy ismerosom altal az elet a coach tanfolyamot. Elvegeztem. Ezutan jelentkeztem pszichológia szakra Szegedre, felvettek, de Anyukam abban az évben halt meg és nem volt erőm sem akkor, sem utána évben elkezdeni. Közben már réges rég érdekelt a jóga aztán a meditáció. A meditációt 2016 óta veszem komolyan, most itt van nekem a mindfulness és idén bejött a kundalini, vele együtt pedig Domján Mia, akitől sokat tanulhatok spirituális szinten is minderről. De lesznek közös projktjeink is, majd figyeljétek. Szóval tényleg az van, ahogy Mia is mondja. Ne a célt keresd, hanem a szándékot. Ha az megvan az élet segít abban, hogy az utadat járd.”

https://www.instagram.com/p/Bvl_tilgth5/

,,A Total Package Ruttner Kata mindfulness life coach, szabadúszó újságíró, minőségi életmód blogja. Egy olyan csomag, amelyben egymás után gyűlnek azok a valóságos tapasztalások, melyek által az élet teljes lehet, amelyek által egyensúlyba kerülhetünk. Lassítsunk le együtt a mindennapos rohanásban!” https://totalpackage.blog.hu/

https://ruttnerkata.wordpress.com/

 

 

Kelemen Krisztina (Bhagti Kaur) hangterapeuta, a mantrák szerelmese, és elkötelezett tanítója!

,,A hajnali jóga gyakorlásban Kriszta által fogjuk eredeti hangzásban hallani a Japji-t, illetve  hangfürdőt is ad a csoportnak hangtálakkal és gonggal. Kriszta hangterápiával foglalkozik, gongok és tibeti hangtálak rezgéseivel támogatja vendégei testi-lelki-szellemi egyensúlyának helyreállítását és fenntartását. Hatha és kundalini jógát gyakorol, a mantrák keltetették fel érdeklődését a gurmukhi iránt. A szikhek szent könyve, a Guru Granth Sahib gurmukhi nyelven íródott, ez az a spirituális nyelv, amelynek rezgésein keresztül a szikh guruk átadják tanításaikat a világnak. Amritszárban tanult Parvinder Singh Khalsától, hogy eredeti nyelven tudja olvasni a Guru Granth Sahib csodálatos imáit.”

http://teljesseg.blogspot.com/p/legy-valtozas.html

 

 

Molnár Meli, Kundalini, Barkan Method Hot Yoga oktató

2006-ban kezdtem jógázni, villámszerű volt a felismerés, hogy ez az ami hiányzott az életemből. Gyakoroltam, néha kevesebbet, néha többet. 2014-ben szereztem meg Jimmy Barkan által vezetett Hot Yoga TT első szintű diplomáját. Aztán jött egy betegség az életemben, ami mindent megváltoztatott. A legnagyobb tanítóm lett abban, hogyan találjak vissza önmagamhoz. Nem a fejemből kezdtem megoldani a dolgokat, hanem a szívem nyitottam egyre nagyobbra. 2017-ben elvégeztem a Rebirthing Kundalíni jógaterapeuta képzést Navnihal Kaur Bujáki Gabriellánál. A Kundalíni jóga számomra művészet és tudomány egyben: megtanít a saját hangszereden játszani és megtapasztalod a teremtő, öngyógyító belső erőd, ami segít a felemelkedésben.

Sat Nam

http://www.barkan.hu/trainers/molnar_meli/

 

 

Béki Flóra

Külső és belső utazásom a jógával 2016-ban kezdődött. Amikor először a matracra álltam, tudtam, hogy a jóga ezentúl végigkísér az utamon. A jóga többek között azt tanítja, hogy minden külső dolog valamilyen belső dolog szimbóluma, tehát minden kapcsolatban áll mindennel. Ahogy mélyült a gyakorlásom, éreztem, ahogyan változni, formálódni kezdek. A jógagyakorlás tudati és testi síkon is olyan magasságokba repített, ahol azelőtt még sose jártam. Testem erősebbé, rugalmasabbá vált, mozgásom könnyedebb lett. De az igazán lényeges dolgok belül történtek! Elengedtem felesleges félelmeimet, magabiztosabbá, alkalmazkodóbbá és boldogabbá váltam, a világ pedig kivirágzott körülöttem. Megtapasztaltam, ha képes vagyok uralni a testem egyes ászanákban, képes vagyok uralni a gondolataimat is. Ez a kepesseg mindannyiunkban megvan. Célom, hogy segítségemmel mások is megtapasztalhassák a jógagyakorlás jótékony es csodálatos hatásait. Namaste

http://www.barkan.hu/trainers/beki-flora/

 

Sárvári Annamária, Gyógymasszőr & Érintésterapeuta, Euphoria Pole & Fitness

,,A mai nap elindult valami nagyon nagy változás és energia , mely meghatározza az Egész Életemet. Eldöntöttem , hogy a Hivatásomnak szentelem az Életem. Mert EZ VAGYOK ÉN. EHHEZ ÉRTEK ÉS ETTŐL VAGYOK AZ AKI. Ezzel fekszem , ezzel kelek , és ha másoknak tudok segíteni abban , hogy megismerjék önmagukat , testüket és lelküket , az egy csodálatos érzés.
Élesben indult el a történet , mert ez most addig így lesz , ameddig én élek és vagyok.
Mindig mindenért megküzdöttem , és soha nem a könnyebbik út adatott meg , de ettől lesz annyira erős és szenvedélyes minden , mely körülvesz és amit átadok. Mindennap úgy ébredek fel , hogy HÁLÁT adok mindenért mely történik , mert minden Értem van.
Köszönöm , akik eddig is és ezek után is velem tartanak és támogatnak. Akik egy szót sem tesznek felém , ott sincs harag...miért lenne? Nem része ennek a folyamatnak. Szèpen elválunk és ennyi. Viszont ha segítséget kérnek tőlem , en azt megadOM. A munkámmal.

Nagyon sok olyan Ember van , kik segítették a mostani Amy-t , ahogyan ezen a fotón is látszik. Kizárólag a fejlődésre és a fejlesztésre törekszem. Pozitív hozzáállásommal , szókimondásommal , őrült megnyilvánulásaimmal , humorral és semmiképpen sem képmutatással valamint àlarcokkal igyekszem megteremteni egy olyan közeget , melyben Te is és Jómagam is úgy érezzük magunkat , hogy az eredményes legyen és töltekezzünk.

Nagyon szép estét kívánok és Minden reggel ébredj úgy , hogy ma is egy Csoda fog történni. Szeress élni és Tiszteld , valamint Becsüld önmagad. Váljon Valóra Minden Álmotok.

Amy”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=429583461187448&set=a.357656751713453&type=3&theater

 

Szigeti Krisztina

Alapító itt: Egyensúly Központ és tulajdonos itt: Egyensúly Magazin

http://www.szexualcoach.hu/

http://www.szigetikrisztina.hu/

http://www.kapcsolaticoach.hu/

http://www.egyensulymagazin.hu/

https://www.facebook.com/krisztina.szigeti.3/about?lst=100001679273358%3A100000798762560%3A1557346072

 

 

Frankó Betta tanácsadó szakpszichológus, művészetterapeuta, Gyászfeldolgozás Módszer specialista

Szeresd Önmagad, szeresd az Életed! Segítek, hogy elengedd a múltat és az önismeret útján keresztül visszatalálj legjobb önmagadhoz.

Lelkisúgó

Szeretettel köszöntelek! Nagyon örülök, hogy itt vagy.
Frankó Betta szakpszichológus, önismereti- és életvezetési tanácsadó vagyok. Legfőbb célom, hogy megtanulj hinni önmagadban és hivatásom, hogy az önismeret útján visszavezesselek belső egyensúlyodhoz. Mélyen hiszek a lelki egészség erejében és vallom – mivel saját bőrömön is megtapasztaltam –, hogy önmagunk megismerésével megváltoztathatjuk az életünket.
Ezért hoztam létre a Lelkisúgót (frankobetta.com/blog), hogy segítségével hétről-hétre személyiségfejlesztő és egészségpszichológiai tanácsokat oszthassak meg Veled.

A Lelkisúgó nevű blogomat azért hoztam létre, mert rendkívül fontosnak tartom, hogy beszéljünk az önismeretről és a pszichológiáról a mindennapokban. Hétről-hétre, minden vasárnap olyan gondolatokat és tapasztalatokat osztok meg Veletek bejegyzéseimben vagy videóimban, amelyek tanácsadási praxisomban leggyakrabban előkerülnek, s amelyekről úgy gondolom, hogy figyelmet igényelnek.

Mélyen hiszek a lelki egészség erejében és vallom – mivel saját bőrömön is megtapasztaltam –, hogy önmagunk megismerésével megváltoztathatjuk az életünket. Hivatásom, hogy az önismeret útján keresztül visszatalálj belső egyensúlyodhoz és megtanulj hinni önmagadban.

Ha kérdésed van, bátran írj a lelkisugo@gmail.com címen, amelyre a lehető leghamarabb (legfeljebb 1-2 héten belül) igyekszem válaszolni. Sokan írtok, s visszajelzéseiteknek mindig örülök

https://www.facebook.com/pg/lelkisugo/about/?ref=page_internal

Benned rejlik a kulcs életed megváltoztatásához.

Segítek, hogy elengedd a múltat és az önismeret útján keresztül visszatalálj legjobb önmagadhoz.

Így segítek.

A pszichológiai tanácsadás célja, hogy önismereted fejlesztésével javulást hozzunk létre az életminőségedben, személyes kapcsolataidban és az Önmagadról alkotott képben. Az ülések során arra törekszünk, hogy egy másik szemszögből nézzünk rá a kialakult helyzetre, hogy aztán abba az irányba léphessünk tovább, amely a fejlődést, illetve a gyógyulást a leginkább szolgálja. 

EGYÉNI TANÁCSADÁS & COACHING

Találj vissza önmagadhoz és győzd le mindazt, ami visszatart személyes fejlődésedben.

CSOPORTOS ÖNISMERETI PROGRAMOK

Az önfejlesztés egyik rendkívül hatékony módja a csoportban végzett önismereti munka. Fedezd fel az önismereti csoportok erejét!

MŰVÉSZETTERÁPIA

Az alkotás önmagunk megismerésének játékos, kalandos útja. A szimbólum- és művészetterápia különböző eszközei (képzőművészet, mozgás, zene, irodalom) lehetőséget adnak élményeink kifejezésére, érzéseink megragadására, miközben önbizalmunkat is erősítik.

Ingyenes önismereti tréning & HAVI LELKISÚGÓ HÍRLEVÉL

Célom, hogy szeretettel támogassalak az önismereted útján. Havi hírlevelemben ezért önbizalom- és önismeretfejlesztő tanácsokat, illetve bátorító - olykor személyes - gondolatokat osztok meg Veled

https://www.frankobetta.com/szolgaltatasok

 

 

Frankó Dóra

Frankó Dóra tanácsadó szakpszichológus, relaxációs terapeuta vagyok. 
Relaxációs terapeutaként abban segítek, hogy elengedd szorongásaid és megtaláld a boldogságod önmagadban. Mélyen hiszek a kreatív önkifejezés és a tudatosság életátalakító erejében és hivatásom, hogy elkísérjelek ahhoz, aki a szíved mélyén vagy.

Szakmai háttérem:
Pszichológiai tanulmányok
Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen 2012-ben szereztem pszichológus diplomát, tanácsadás-és iskolapszichológia mesterszakon. A Magyar Szimbólumterápiás Egyesületnél váltam autogén relaxációs trénerré. Tanulmányaimat 2014-ben az Evangélikus Hittudományi Egyetem szociáletika mesterszakán bővítettem. Végül, az ELTE tanácsadó szakpszichológus továbbképzésén végeztem család- és pártanácsadásszakirányon 2017-ben.
Mese-, kifejezés- és szimbólumterápia: írás és rajzelemzés...
Egyetemi tanulmányaimmal párhuzamosan grafológus oklevelet szereztem a Grafodidakt Plusz Stúdió képzésén. Az írás gyógyító erejét felhasználva kezdtem el grafoterápiával foglalkozni.
A képi kifejezés pszichológiája iránti érdeklődésem dr. Vass Zoltán rajzelemzés képzésein mélyítettem el. Ezt követően dr. Antalfai Márta Katarzisz Komplex Művészetterápiás módszerének megismerésével a művészetterápia és a meseterápia elemeit is be tudom építeni az önismereti folyamatba. Ezeket a nonverbális és szimbólumterápiás módszereket ötvözöm pszichológusi munkámban.
Honlapom: autogenrelaxacio.blogspot.com
Szolgáltatásaim:
- Autogén tréning gyerekeknek és felnőtteknek
- Stresszkezelés & személyiségfejlesztés gyerekeknek mese- és szimbólumterápiával
- Várandós autogén relaxáció
- Önismereti grafoterápia

http://bethesdakozpont.blogspot.com/p/franko-dora.html

 

 

Dr. Nagy Erzsébet

1986-ban végeztem a SOTE Általános Orvosi Karán. 1986-87-ben a stuttgarti Bethesda Kórházban dolgoztam ösztöndíjasként. Itt kezdtem el akupunktúrát tanulni a Német Akupunktúra Társaságnál. 1996-ban belgyógyászatból szakvizsgáztam. A dr. Eöry Ajándok szervezte Hagyományos Kínai Orvosi Főiskola hároméves képzésében vettem részt, és orvosi diplomát szereztem hagyományos kínai orvoslásból 1997-ben (a vizsgát a WHO >>Egészségügyi Világszervezet<< felügyelte).
1998-ban a Haynal Imre Orvostovábbképző Egyetemen is levizsgáztam akupunktúrából. Ugyanitt részt vettem elektro-akupunktúrás képzésen is. 2000-ben a budapesti Medicinális Laser Centrumban lézergyógyászatból vizsgát tettem. 

2010-ben Schüssler-só therapeuta végzettséget is szereztem.
2004-ben kezdtem el a Magyar Hipnoterápiás Egyesületnél a hipnoterápiás képzést, majd további pszichoterápiás képzésemet a Tündérhegyen folytattam. 2014-ben pszichoterápiás szakorvosi vizsgát tettem. 

Az évek folyamán megszerzett orvosi tudásommal, tapasztalatommal próbálok segíteni betegeimen szakorvosként, és tradicionális kínai gyógymódot alkalmazó orvosként.  

Szolgáltatásaim:
- Akupunktúra
- Egyéni állítások
- Pszicho- és hipnoterápia
- Életmódtanácsadás

http://bethesdakozpont.blogspot.com/p/dr.html

Bethesda Életmód

Mi, a Bethesda Központ munkatársai valljuk, hogy az egészség a legnagyobb ajándék. Tapasztalatainkkal és egészségfejlesztő ötletekkel szeretnénk segítséget nyújtani mindazoknak, akik testi és lelki jólétük növeléséhez keresnek megbízható forrást.

Tovább recepttárunkhoz és információs oldalunkhoz...

www.bethesdaeletmod.blogspot.com

http://bethesdakozpont.blogspot.com/p/bethesda-eletmod.html

 

 

Záborszky Zsófia, Pszichológus, tréner, család- és párterapeuta-jelölt. Az NMHH egyik pszichológus szakértője, a holisztikus szemléletű Aurum Életműhely egyik alapító tagja, a Lélekszörf blogjának szerzője. https://pszichoforyou.hu/author/zaborszkyzsofi/

Számomra a pszichológia nem szimplán munkát, hanem inkább hivatást jelent. Egészen kiskoromtól kezdve tudtam, hogy majd emberekkel szeretnék foglalkozni, és később, részben saját önismereti élményeim és tapasztalataim hatására tovább körvonalazódott, hogy legszívesebben az emberek lelki egészségével szeretnék foglalkozni. Pszichológusként azt élem meg, hogy egy szakavatott kísérő lehetek a hozzám fordulók életében: nem az én utam, és nem csak én mutatom az irányt, de egy időre a kliens mellé szegődhetek, és segíthetek kiigazodni saját élethelyzetében, gondolkodásmódjában, érzelemvilágában, kötődéseiben. Továbbá, ami nagyon fontos: észlelem és jelzem, hogy milyen súlyos a probléma, s milyen kezelést igényel a valódi változás.

Hiszem, hogy életünk ajándék, és olykor nehéz, de szép felelősség olyanná alakítani, amilyenre vágyunk, ami hozzánk illik. Mindannyian szembetalálkozunk életünk során nehézségekkel, küzdünk szorongásokkal, félelmekkel, helytelen önértékeléssel és félrecsúszott kapcsolatokkal. Azonban, ha ezek eluralkodnak rajtunk, könnyen válhatunk pszichésen beteggé (pl.: depresszióssá, kényszerbeteggé, pánikbeteggé, fóbiássá, kapcsolat-, vagy szerfüggővé, stb.), ami aztán megakadályoz a teljes életben, kibontakozásban. Ezért nagyon hasznosnak tartom egy segítő szakember felkeresését egy probléma észlelése után minél hamarabb, hogy minél hamarabb visszanyerhesse pszichés egészségét az érintett.

Pályám elején menekült és migráns fiatalokkal dolgoztam: segítettem őket háborús traumáik feldolgozásában és kulturális beilleszkedésükben. Emellett számos egyéni ügyfélnek és párnak, családnak lehettem kísérője életük egy-egy nehéz szakaszán, támogathattam őket a változásban. Szakemberként nagyon fontosnak tartom a hitelességet, így folyamatosan járok különféle szakmai továbbképzésekre és nagy hangsúlyt fektetek saját személyes önismeretem fejlesztésére.

Fontos számomra a hitéletem, férjem lelkipásztor, egy gyülekezet plántálását vezeti Budapesten, melyben én is részt veszek. Szakdolgozataim és több műhelymunkám keretében is kutattam a keresztény közegben szocializálódott fiatalok identitásalakulását, a hit hatását az egyéni lelki egészségre nézve, a vallásból eredő szégyent és kezelését. Egy nagyobbkörű nemzetközi kutatásba is bekapcsolódtam, mely a gyülekezetek egészségének faktorait vizsgálta. Nagyon fontosnak tartom az egyéni hitélet és Istenkapcsolat szakmai kísérését.

http://eletmuhely.com/bemutatkozas/

 

http://eletmuhely.com/bemutatkozas további segítők

http://eletmuhely.com/

 

 

Helstáb Laura, pszichológus, kommunikátor, a Mindset Pszichológia szakújságírója. Iskolapszichológusként és meseterapeutaként dolgozik. Érdeklődési területe a művészet, mese, divat, és a pozitív pszichológia.

https://mindsetpszichologia.hu/2019/04/14/szorongas-az-iskolaban-mit-tehetunk-ellene/?fbclid=IwAR01PKLOejp9HnO7f-kN6KNowGFtgyFnPjiif-gKceHx3dAKT7aJHLlvI0s

”Az adott lelki probléma – például egy függőség vagy szorongás – sokszor bonyolult rendszerbe ágyazott, melynek a családtagok is részei, és ebben a rendszerben egy egyensúlyi állapot áll fent, aminek valahogy a probléma is a része. Ha ezt kivesszük, és a rendszer egyik tagja változni kezd – még akkor is, ha pozitív irányba – az hatással van a többiekre, akiknek szintén változnia kellene, ez pedig elég erős ellenállást tud szülni.”

Fontos dolog, amiről ritkán beszélünk a terápia kapcsán - pedig kellene!

https://www.facebook.com/permalink.php?id=261697378031240&story_fbid=350275989173378

https://jogespszichologia.hu/tag/helstab-laura/