Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ide valók

 

,,Egy tökéletes kép volt, mikor láttam magam a szemedben,
Meg jó reggelt kívántam, édesen itt feküdtél mellettem,
És amit fülembe súgtál, rávéstem egy padra,
Tökéletes pillanatot ezzel az örökkévalóságnak adva”

 

 

Hihetetlen, elképzelhetetlen erő az önzetlen szeretet. Csak megmozdul benned, s máris megváltozik körülötted a levegő. Megváltozol, elsősorban te magad. Letörli arcodról a keserű vonást, kisimítja szemed alól a ráncokat, szemedbe derűt varázsol, amitől fényleni kezd az arcod is. Újraépíti egész testedet, és új embert épít belőled. Igazi békét ad és igazi örömet. Úgy nevetni és úgy nevettetni senki sem tud, mint akiben felébredt a szeretet. (Mezei Mária)

 

 

Az első csók azért is fontos, mert ha akkor kölcsönös elolvadás van, az bizony fontos jele annak, hogy valami mély érzés kezd kialakulni. Legalábbis azt vettem észre, ha a csók nagyon jó valakivel, akkor általában a szex is nagyon jó lesz. Ha a csókolózás nem szabadít fel tüzet, akkor, sajnos, a szex sem fog. Vannak nagyon finom intő jelek, amelyeken a legtöbb ember átsiklik. (Csernus Imre)

 

 

,,Mennyire tud várni valamit az ember, és amikor elérkezik az életébe, százszor édesebb, mint a legmerészebb képzelet.”

 

 

,,Isten tudja a dolgát, s előbb-utóbb elvezeti Őt is a megfelelő helyre. Oda, ahová tartozik. Melléd...!!”

 

 

Minden ember életében van egy olyan találkozás, amikor lelke hazatér. Amikor legszívesebben a világba kiáltaná: "Végre itt vagy!" Mintha hirtelen a szívében minden hiányt kielégülés töltene fel, végre értelmet nyer minden átszenvedett éjszaka.
Bármilyen is az emberi forma, bármilyen a külső, a szemében felismerjük a lelkét, és azt, hogy bizony évezredek óta ismerjük egymást. Nem kellenek a szavak, a szívek mesélnek egymásnak. Lelkünk pedig meghallja a másik lelkének lágy dallamát.
Úgy érezzük, hogy bolyongásunk véget ért, létünk értelmet nyert, megéreztük a szeretet csodáját, mit soha többé nem szeretnénk elveszíteni már...
-Mohácsi Viktória-

 

https://www.facebook.com/182456441781998/photos/a.192799760747666.52198.182456441781998/1237170049643960/?type=3

 

A párkapcsolatban a nagylelkű szerelem egy mindent összetartó kapocs, amelynek célja a közös boldogság és a partner boldogsága. Sokan tudjuk életünk meghatározó pillanataiból, hogy az önzetlen szeretet sokkal őszintébb és meggyőzőbb, mint bármi, amit önmagunkért teszünk. (Ole Nydahl)

 

 

-Te is érzed?
-Mit?
-A szívem, összevissza ver. Anya, mondta, hogy ez lesz, ha találkozom az igazival.

 

 

Megkaphatjátok a nőt, de ha nem szeretitek igazán: soha nem lesztek boldogok. És ti, asszonyok, tiétek a férfi, de ha nem szeretitek határtalanul: elveszítitek. Szárnyaló nőiességeket, ékességetek, finomságotok, csókjaitok és öleléseitek nélkül ők örök vándorok. Pedig ők is csak arra vágyakoznak, amire ti. Hogy szeressétek őket! S ők titeket. (Polgár Ernő)

 

,,Ha egy szerelem nem visz közelebb önmagamhoz, ha egy kapcsolatban nem segítem közelebb a társamat önmagához, akkor ez a szerelem - tűnjék bármily biztosnak és szenvedélyesnek is - nem lehet igazi."

 

,,Mi haszna a szívnek, ha össze van törve?
Csillag vagy! S mit csinál egy csillag? Ragyog. De összetört szívvel nem ragyog a csillag."

 

,,...a fájdalom tudja a módját, hogy a szárnyadat szegje, és megfosszon attól, hogy képes légy repülni. … És ha ez a fájdalom hosszú időn keresztül kezeletlen marad, akkor könnyen megfeledkezhetsz arról, hogy mindenekelőtt arra teremtettelek, hogy repülj.”

 

A nők nem azért bizonytalanabbak érzelmileg, mert tökéletlenek lennének. Ó, dehogy is. A nők hangulatváltásainak az a titka, hogy túl sokat fognak föl a világból, túl sok érzést élnek meg a környezetükből. Egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a sok különféle hatással. S amikor kiborulnak, amikor túl nagy bennük a káosz és az érzelmi hullámzás, elég, ha csak a válladba fúrják a fejüket, elég, ha csak átöleled őket. Te, a férfi, pusztán a jelenléteddel el tudod simítani a feszültséget.  (A. J. Christian)

 

Ha valakit igazán szeretsz, mindig mosolyát látod... akkor is, ha éppen rossz kedve van, akkor is, ha mérges, ha aggódik, ha szomorú. Te mégis a mosolyát látod. Azt a mosolyát, amit majd te varázsolsz arcára, szívébe, amikor fáradt, mérges, vagy bánatos. Mert szereted. Ilyenkor is. Sőt. Ilyenkor igazán. (Csitáry-Hock Tamás)

 

,,Naponta mondjam el még jókor, ami benned a legfőbb jó volt, hogy magadat is elfeledve lettél méltó a szeretetre"

 

Egy jó Nő olyan, mint egy drága bor.....
Ha kellő hozzáértéssel kóstolgatod, olyan élményben részesít majd, amitől egy életen át emlékszel az évjáratára! ;)

 

Én őszintén szólva nagyon élvezem, amikor egy férfi kinyitja nekem az ajtót, és maga elé enged.
Az etikett azt mondja: "Azért kell kinyitnom neki az ajtót, mert törékeny és gyenge."
Én viszont azt gondolom: "Úgy bánik velem, mint egy istennővel, királynő vagyok."
(Paulo Coelho)


,,Kezdettől fogva egy hullámhosszon voltunk, úgy éreztem megért engem, és ennél nincs nagyszerűbb érzés a világon. "

 

,,Az igaz szerelem felemel, s eggyé válik valós önmagaddal. Áramlik, mint a folyó a medrében és életet ad a világnak! Éld át és érezd a teremtés erejét, az eggyé olvadás gyönyörét s a boldogság forrását.”

 

,,Szükségem van valakire, akinek egyetlen vagyok, aki tisztel, akinek tökéletes vagyok, aki szeret, aki megbecsül, és aki nem akar elveszteni sohasem!"

 

,,Szeresd, aki melletted van, és élvezd a szeretetét.” (Osho)

 

..Ha el akarnám képzelni a mennyet, egy kinyíló ajtót képzelnék. És mögötte, ott találnám Őt, amint vár rám.”

 

“Hasított már beléd az érzés valakit megismerve, hogy “Ő az”? Érezted azt, hogy egy láthatatlan kapocs köt össze valakivel? Egy olyan kapocs, mely nem az ismeretségen alapul… nem azon, hogy régóta összetartozol valakivel és megtanultad szeretni… nem… Arról az érzésről beszélek, mikor úgy érzed, mintha a másik feledet találtad volna meg… mintha szíved meglelte volna elszakított darabját. Ő az az ember, aki mindig is hozzád tartozott, csak eddig nem találtál rá… ő az, akit nem kell megismerned ahhoz, hogy szeress, mert a szíved már ismeri őt… Nem kérdezel, nem gondolkozol… csupán érzel. Nem félsz letenni kezébe lelkedet, nem félsz rábízni magadat, mert tudod, ha téged bánt, önmagát bántja… mert egyek vagytok… talán már azóta, hogy megszületett lelketek. Te Ő vagy, és Ő te! Két test, egy lélek… Ő az IGAZI!”

 

 

,,Ha felébredek, megkereslek téged, hogy elmeséljem milyen.
Hogy neked is legyen kedved hozzá.
Hogy örömmel töltsön el beszélgetésünk minden pillanata...
Hogy legyen erőd, és bátorságod felnyitni szemed, hogy a végtelenbe tekints."

 

 

hogyan-ismerjuk-fel-a-lelkitarsunkat.jpg

 

 

,,Most csak azt akarom, hogy légy mellettem, és fedezd fel, hogy a kapcsolatunk nem a teljesítményről szól, és nem is arról, hogy a kedvemben kell járnod. Nem vagyok zsarnok, sem valami önző, követelőző, a saját elképzeléseihez ragaszkodó kis istenség. Én jó vagyok, és csak a legjobbat kívánom neked.
Ezt bűntudat, vádlás, vagy kényszerítés által nem vagy képes megtalálni, kizárólag csak a szeretetre épülő kapcsolaton keresztül.
És én igenis szeretlek téged.”
(William P. Young)

 

 

,, …én nemcsak egy darabkát akarok belőled és egy darabkát az életedből. Még ha képes is lennél rá – ami nem áll fenn –, hogy a legnagyobb részt add nekem, az még mindig nem az, amit én akarok. Én téged akarlak, teljesen és mindenestül,
a napodnak és lényednek minden részletét.”
(William P. Young)

 

 

"Úgy szerettem bele, ahogy az ember elalszik... Lassacskán, majd egyszer csak puff."

 

 

Azt hiszem, ez a szerelem. Egy hely, ahol az emberek, akik addig egyedül voltak, egyszer csak összekapaszkodnak és együtt pörögnek a levegőben, elszédülve a meglepetéstől, amit ez a különleges kötelék tartogat. Egy hely, ahova önként mész, és ámulattal. (Jodi Lynn Picoult)


Megszűnt körülöttük a világ, ahogy testük egymáshoz simult, és szívük egy ütemre dobbant. A bőrük egyszerre lángolt és borzongott, és érezték, amint a lelkük is egymásba olvad. Eltűnt minden (...) a múlt, a jelen és a jövő. Csak ők voltak, ketten, mégis... egyként. Érezték, hogy ez nem más, mint a színtiszta, halhatatlan szerelem.
(A. O. Esther)


Miközben egymásra nézünk, valami bekattan bennem, és hirtelen teljesen világosan látom, hogy mi történik velem. Mint amikor a kirakós összes darabkája a helyére kerül. Ugyanazt érzem az elmémben, a mellkasomban, és annyira tökéletes, hogy el sem tudom képzelni, hogyan létezhettem nélküle egészen eddig a pillanatig. (Kendare Blake)

 

 

Legyen a szex lépcsőfok egy bensőséges szerelmi kapcsolódás felé. Használd a szexet ahhoz, hogy két lélek találkozhasson - hogy ne csak két test találkozzon. Legyen a szex két ember energiájának meditatív tánca. És egy tánc sokkal gazdagabb, ha egy férfi és egy nő táncol együtt... és a szex a végső tánc... ahol két energia találkozik, egybeolvad, táncol és örvendezik. (Osho)

 

Meg kell tanulnod meglátni a rendkívüliséget a hétköznapiban, és ez nagy művészet. Egy nő nem csupán a bőre, nem csupán az arca, nem csupán a testi hányada. Egy nőnek lelke van! Bensőséges kapcsolatban kell vele lenned, részévé kell válnod az életének, a belső életének. …Az emberek unatkoznak a feleségük és férjük mellett, s ennek az az oka, hogy nem képesek valódi kapcsolatot teremteni a másik lelkével. A testtel kapcsolatot teremtenek ugyan, ám azt a kapcsolatot elmulasztják létrehozni, mely a szívet a szívvel, a középpontot a középponttal, a lelket a lélekkel összeköti. Mihelyt rájössz, hogyan teremts kapcsolatot a lelketek között, mihelyt lelki társakká váltok, akkortól szó sincs unalomról. Akkortól mindig akad felfedeznivaló a másikban. (Osho)

 

 

- Tulajdonképpen hogy terem a szeretet? - kérdeztem egyszer anyát.
- Magról vetik - nevetett rám.
- És honnan szerzik hozzá a magot?
- Nem kell azt vetni, szerezni. Belőlünk magunkból pereg. S megfogan a tenyér simogatásában, a szem pillantásában, minden ölelésben.
- Öntözni nem is kell?
- Dehogynem. Jó szóval.
- Nem könnyel?
- Ments ég. A könny sós, és a só kimarja a kis szeret palánta hajtásait.

- Elsősorban mi hát a szeretet?
- Biztonság. Ha szeretnek és szeretsz, mindig van szövetségesed.
- És mi a szeretet másodsorban?
- Erő. Ha feltöltődsz vele, könnyebbnek érzed a batyut, mit az élet a válladra rakott.
(Részlet, Kun Erzsébet: Családmesék - A szeretet c. kötetből)

 

 

„Két szerelmes, akik között mély harmónia van, felolvad egymásban.
Eggyé válnak. Együtt lélegeznek, egymás közt vannak; az együttlét létezik.
Ebben a mély szerelemben megtörténik, hogy a két személy megszűnik kettőnek lenni. Valami áramlani kezd kettejük között. Amikor ez az áramlás megindul, boldogságot éreznek, és egy pillanatra megvalósul az egység.” (Osho)

 

 

Kertem nárcisokkal
Végig űltetéd;
Csörgő patakokkal
Fáim éltetéd;
Rám ezer virággal
Szórtad a tavaszt
S égi boldogsággal
Fűszerezted azt.

(Csokonai Vitéz Mihály)

 

 

egy-csoda.jpg

 

 

https://www.facebook.com/Kristalycsakra/posts/610089819138162

MAI ÜZENET:
Önmagad fényében, benső tiszta létben
Minden eggyé válik Isten erejében
Öröm van szívedben - mindezt tapasztalod
Szerető fényedet a Világnak átadod!

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=5WxKk3wUZvI&index=1&list=RD5WxKk3wUZvI Freedom - Valdi Sabev

https://www.youtube.com/watch?v=XvrEj1CVGmU&list=RD5WxKk3wUZvI&index=2 Leo Rojas - Now I Feel Alive...

https://www.youtube.com/watch?v=oaQEeQQ3qy0&list=RD5WxKk3wUZvI&index=3 Leo Rojas - Celeste

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1695392060716695&set=a.1481854455403791.1073741832.100007377523221&type=3

 

 

"És abban a pillanatban lehullt a szívéről egy nagy rozsdás lakat.
Akkor kelt a nap. Kacagó sugarai aranycsikón nyargalták végig a fák tetejét. Szempillantás alatt felszáradt a harmat, szétfoszlottak a ködök. Ragyogott a kék ég, csillogtak a fűszálak. Egy sárgarigó felröppent a legmagasabb fenyő tetejére, és vidámat füttyentett.
És erre egyszerre megszólalt minden madár. Kacagtak a virágok, és kacagott a patak. Tündérek táncoltak a fák alatt, bukfencet vetettek örömükben a manók. A szellő megcsiklandozta a fák leveleit, és fent a sziklán tavaszillatú madárdalokat énekelt a visszhang.
- Milyen szép! - mondta még egyszer az ember.

Az angyalok pedig odaléptek hozzá, egyenként, lábujjhegyen és nyitott szívébe beletették a kincseket. A jóságot, a szeretetet és a békességet. Magasan fönt, az égben, fehér felhőtutajon a Jóisten ült, maga. Bárányfelhőket pöfékelt nagy kék pipájából, és alámosolygott a földre.
Így volt ez bizony, lelkecském, s így van azóta is. Háromféle ember él a világon: a rontó-ember, a gyűjtő-ember és a látó-ember. Te látó-ember leszel, ugye?
Amikor az erdőre kimégy, figyelve lépj, és lábujjhegyen. Mihelyt a fák alá belépsz, és felrebben előtted az első rigó: akkor már tudnod kell, hogy az erdő észrevett."

(Wass Albert)

 

 

a-kisfiu-kerdezi-az-apjat--mi-az-a-politika.jpg


 

Gene Haas a gépiparban elért sikerei mellett a jótékonykodást is fontosnak tartja. 1999-ben létrehozott alapítványán keresztül már közel ezer szervezetnek segített 22 millió dollárjával, melynek neve Gene Haas Foundation. Emellett pedig különböző képzési programokat is indított, mely révén részben a mérnöki utánpótlást is biztosítja.

 

https://www.facebook.com/tudatosan.hu/videos/971006359619339/?pnref=story

https://www.youtube.com/watch?v=wmlLUfouCFo

 

most-sikerulhet.jpg

 

https://www.facebook.com/ValtonOfficial/videos/1626095224279744/?pnref=story

 

Áldás kísérje minden egyes pillanatod! Kellemes kikapcsolódást és pihenést.

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1635764433408409&set=a.1575394419445411.1073741830.100009246053976&type=3

 

,,Több csúcs megmászása után nem csúszhatsz vissza többé, hanem szárnyakat növesztesz, s repülni kezdesz.”

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1539829569648010&set=a.1418401585124143.1073741827.100008629444307&type=3

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205518141968207&set=gm.922055457841925&type=3

 

https://www.facebook.com/tudatosan.hu/photos/a.195287183857931.59603.116276405092343/778262992227011/?type=3

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=300220930187621&set=a.281020178774363.1073741828.100005991498944&type=3

 

https://www.facebook.com/angyalimenedek/photos/a.214006932062975.51452.213996562064012/737810143015982/?type=3

 

oravcz-nori-ket-idezet.jpg

 

https://www.facebook.com/UtazasALelkemKorul/photos/a.349466188514116.1073741828.349296581864410/806579746136089/?type=3

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=954363117971461&set=gm.916551398392331&type=3

 

https://www.facebook.com/495710087159357/photos/a.495717210491978.1073741828.495710087159357/1063368040393556/?type=3

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=947176805335721&set=a.165422080177868.45162.100001302302612&type=3

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=873021879443136&set=a.106420306103301.14139.100002059977899&type=3&theater

 

http://szabadonebredok.info/a-harmonikus-elet-7-egyszeru-titka/

 

http://joportal.hu/johirek.php?readmore=1312 Szepes Mária: A lélek egészségének törvényei

 

https://www.facebook.com/547826528688893/photos/a.548018012003078.1073741829.547826528688893/615504908587721/?type=3

 


bizonyos-koron-felul..es-nem-a-vak-menti-meg-a-vilagot.jpg

 

 

Szeretnék hinni és hittel élni
Szeretnék mindig remélni
Szeretném, ha boldogság venne körül
S látni azt, hogy minden ember örül
Szeretnék segíteni a bajban lévőknek,
S pénzt adni a kéregetőknek
Szeretnék örülni más örömének
S tapsolni a más sikerének
Szeretném, ha béke lenne mindenütt
Robbanás helyett hallani hegedűt
Szeretnék csak örömömben sírni
A búslakodókat megvigasztalni.
Szeretnék mindig nevetni, kacagni
Másokat is mosolyogni látni.
Szeretném, ha mindez így lenne,
Más is ugyanígy hinne benne,
Ha tetteinket a szeretet vezérelné,
S ha ez így maradna mindörökké.

(Femis Éva: Femis idea)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1116632708360385&set=a.180325615324437.44745.100000410004785&type=3

 

https://www.facebook.com/637419232972230/photos/a.637419936305493.1073741825.637419232972230/951621561551994/?type=3&source=11

 

Napi megerősítés 8.sz.

Most feladom Magamban a bennem lévő félelmeket, és átalakítom Teremtő erővé, energiává és képességgé.

https://www.facebook.com/xradiohungary/photos/a.845178185540191.1073741828.843215595736450/988234911234517/?type=3

 

MÁRIA, TUDTAD-E? (ANGOL ÉS MAGYAR FELIRATTAL)

https://www.facebook.com/szilard.nyeste/videos/820303164693151/?theater

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1541453462835940&set=a.1404031116578176.1073741828.100009139044776&type=3

 

https://www.facebook.com/fenyorveny/photos/a.180864285410147.1073741827.180820765414499/554858531344052/?type=3

 

Mindig imádkozz olyan szemekért, melyekkel
a legjobbat látod meg az emberekben,
olyan szívért, ami megbocsátja a gonoszságot,
olyan elméért, mely elfelejti a rosszat,
és olyan lélekért, mely soha nem veszíti el a hitet Istenben.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1033870769969472&set=a.406841619339060.91172.100000396771530&type=3

 

Hónapok óta van egy egészen rövid, reggeli imádságom:
Add, Uram, hogy jobban szerethessek, mint tegnap!
Ennyi az egész. Szívesen átadom, mert ebben minden benne van.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=216884315319163&set=a.158294621178133.1073741827.100009927888169&type=3

 

https://www.facebook.com/182456441781998/photos/a.192799760747666.52198.182456441781998/1192025480825084/?type=3

 

idovel-az-ember-megerti.jpg

 

Merjetek kívánni magatoknak!   

Ezekre figyeljetek:

- Félelem érzése soha nem kapcsolódjon a kívánsághoz

- Ne más kárára kérjük
- Ne határozzuk meg pontosan, hogyan szeretnénk a megvalósulását

- Csak egyszerűen gondolatban és érzésekben koncentráljunk a kívánt eredményre!

- Érezzük át, milyen amikor megvalósul

- Lássátok magatokat kívülről is olyannak, amilyenek akkor vagytok, amikor megvalósult a kívánságotok.

Mindezeket részletesen, alaposan. Jó érzés lesz 

Kívánságra fel!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209211071458501&set=gm.968112943270483&type=3

 

 

osi-tudas---weoros.jpg

 

 

Reggel fél 6

" Anya csak akkor kelek fel, ha berakod az Om Mani-t, smile hangulatjel "
Az Óvodáig énekelte heart hangulatjel

Imádlak drága kincsem!

Namaste!

 

 

https://www.facebook.com/artFido/videos/966093893482172/

 

http://ezomisztika.hu/archetipusok

 

http://ezomisztika.hu/alomkutatas

 

 

,,Itt van a "képlet",ami alapján kiszámolhatjátok napi vízigényeteket.

Tehát

Testsúly (kg)=________
Osztva 10-zel=________ ( x250ml pohár víz naponta)

Osztva 4-gyel= ________ (liter víz naponta)

Ne felejtsd, hogy a testmozgás vagy a betegség fokozza a VÍZ (és nem egyéb folyadék) igényt!"

 

 

 

http://sorsunkutja.blogspot.hu/2011/11/sors-12-osvenye-es-felgyorsitott.html

 

 

http://eromerito.hu/content/olvasnivalok3

 

 

 

http://www.vilagok.hu/index.php?option=com_k2&view=item&id=596%3Akilenc-fatyol-mely-elrejti-az-igazsagot-az-emberi-lelek-elol&Itemid=581

 

http://eljunktudatosan.hu/eletmod/szimbolumok-jelentese.html

 

ubuntu.jpg

 

a-lelek-eneke.jpg

A bölcs titkos ládája

 Sok-sok évvel ezelőtt élt Indiában egy bölcs, aki azt mondta, hogy egy nagy titkot őriz egy varázs ládában, ami az élet minden területén sikeressé teszi, és ezért a világ legboldogabb emberének tartja magát. Sok irigy király ajánlott neki hatalmat és pénzt, még meg is próbálták ellopni a ládát, mind hiába. Minél jobban próbálkoztak a megszerzésével, annál boldogtalanabbak lettek, mert az irigység nem hagyta élni őket. Így teltek-múltak az évek és a bölcs egyre boldogabb lett. Egy nap egy kisfiú toppant be hozzá és azt mondta:
- Uram, én is határtalanul boldog szeretnék lenni, mint te. Megmutatod nekem, hogyan érjem el a boldogságot?
A bölcs a gyermek tisztaságát és egyszerűségét látva így szólt:
- Neked megmutatom a boldoggá válás titkát. Gyere velem és nagyon figyelj: Valójában két ládában őrzöm a boldogság titkát, a szívemben és az eszemben. A nagy titok pedig nem más, mint egy lépésekből álló sorozat, amit életed végéig követned kell.

 • Az első lépés azt, hogy tudd: Isten minden dologban ott van és ezért szeretned kell őt, és hálát adnod neki, mindazért, amid van.
 • A második lépés, hogy szeresd önmagad és minden nap lefekvéskor és felkeléskor ki kell jelentened: Én fontos vagyok, képes vagyok, értékes vagyok, okos vagyok, kedves vagyok, sokat várok magamtól, nincs olyan akadály, amit le ne tudnék győzni. Ezt hívják magas önbecsülésnek.
 • Harmadik lépés, hogy a gyakorlatban is megvalósítod, amit magadról állítasz. Vagyis ha azt gondolod, hogy okos vagy, viselkedj okosan; ha azt gondolod, hogy képes vagy, tedd meg amit kitűzöl magad elé; ha azt gondolod hogy nincs akadály amit ne tudnál legyőzni, akkor tűzzél ki célokat az életedben és harcolj értük amíg el nem éred. Ezt a lépést motivációnak hívják.
 • Negyedik lépés, hogy ne irigyelj senkit, azért amije van, vagy ami ő maga, ők elérték a céljukat, te érd el a sajátjaidat.
 • Ötödik lépés, hogy ne őrizgess a szívedben haragot senki iránt; ez az érzés nem fogja hagyni, hogy boldog légy. Hagyd, hogy Isten törvényei tegyenek igazságot, te bocsáss meg és felejts.
 • Hatodik lépés, hogy ne vedd el azt, ami nem a tiéd, emlékezz, hogy a természet törvényei szerint, ha valakitől elveszel valamit, akkor holnap elvesznek tőled valami értékesebbet annál, amit elvettél. Fizesd meg a tartozásodat, add vissza, ami nem a tiéd, kérj bocsánatot, add oda mindenkinek azt, ami megilleti. Így biztosítod a békédet.
 • Hetedik lépés: Ne bánj rosszul senkivel. A világ minden élőlényének joga van ahhoz, hogy tiszteljék és szeressék.
 • És végül a nyolcadik lépés. Mindig mosolyogva kelj fel, és fedezd fel a szépséget és a jót a téged körülvevő dolgokban, gondolj bele, hogy milyen szerencsés vagy, amiért annyi mindened van, segíts a többieknek, anélkül, hogy arra gondolnál, hogy semmit sem fogsz kapni cserébe; figyeld meg az embereket és fedezd fel bennük a jó tulajdonságaikat, nekik is add át a titkot, hogy győztessé váljanak, és így boldogok legyenek. 

          http://velunkazisten.hu/small_story/A_bolcs_titkos_ladaja

 

 

lakotakrol.jpg

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=RlP-6rY4ftM Hórusz szeme meditáció

 

https://www.youtube.com/watch?v=Z6EKUL4x4kg Mah Gar Bhadzsan - Bhajahu Re Mana

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=cvbJGZf-raY Nadine, az érzelmeket megértő és kifejező élethű robot.

170 cm magas robot Nadine robot a fejlesztője, Nadia Thalmann vonásait viseli. A szingapúri tudósok által megalkotott robot olyan szoftvert kapott, ami nemcsak hogy képes felismerni és megérteni a körülötte lévő emberek érzéseit, s ő maga is képes érzelmeket kifejezni, de tárolja is őket, tehát képes előzőleg történt beszélgetésekre, történésekre visszaemlékezni, történeteket mesélni, sőt, játszani is. Nadine az emberek testbeszédét illetve arckifejezését figyeli, ebből tudja megállapítani, hogy a környezetében lévők milyen hangulatban, lelkiállapotban vannak. Akár személyi asszisztensként vagy idősgondozóként is használhatják majd. Továbbá olyan gyermek robotokon is dolgoznak, amelyek gyerekek játszótársaivá lehetnek. A robot gyermek a tervek szerint képes lesz kérdésekre válaszolni, érzelmeket kifejezni és felismerni az embereket. Emellett felügyeli is az egyedül maradt gyermekeket, értesíti a szülőket vagy a dadát, ha valami probléma merül fel. Valamint a cél az, hogy több nyelven beszéljan, ezáltal oktatóként is segítheti a gyerekeket.

 

https://www.youtube.com/watch?v=LGHI3H3ouxM A Bedroom Wall Mandala by Samuel J Art

 

 

Fantasztikus sportszerűségről tett tanúbizonyságot Dominic Thiem, aki a David Goffin elleni Ausztrál Open harmadik fordulós mérkőzésen (az első szett elvesztése után vezetett a másodikban brékkel!) megadott egy pontot ellenfelének. Goffin returnje az alapvonalon pattant, ám a vonalbíró outot kiáltott. A sólyomszem Goffinnek adott igazat, a vezetőbíró pedig újra akarta játszatni a pontot. Thiem visszautasította a lehetőséget, és megadta a pontot a belgának, mondván, hogy a vonalbíró csak azután kiáltott, hogy ő már beleütött volna a labdába, ami nem ment pályára, tehát nem az out zavarta meg.
Jó látni, hogy az egyik legtehetségesebb fiatal teniszező ilyen tisztességes versenyző is. A mérkőzést végül Goffin nyerte, aki a meccs után twitteren köszönte meg ellenfelének sportszerűségét.

http://hosszabbitas.hu/tenisz/salakblog/felemelo-pillanatok

https://www.youtube.com/watch?v=tBtx8rl5Lss

 

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/atletico-meghato-helyre-kerult-a-szazgolos-f-torres-meze-kep-2482337

 

 

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-egy-magyar-nevet-viselheti-a-hetszeres-bajnok-klub-lelatoja-2463675

 

 

,,Bizonytalan helyzet ez. Ilyenkor jön képbe a megfelelő háttér, a család és a barátok, akik tartják benned a lelket akkor is, amikor neked már valójában elfogyott a hited….

 

Nagyon hálás vagyok azért, hogy élesben is kipróbálhattam a csuklómat, és érezhettem, hol tartok, miben kell még előrébb lépnem. Ez egy jó teszt volt arra, hogy lássam, merre kell tovább indulnom….

 

Az elmúlt években sokan tudatták velem, hogy azonosulni tudtak a problémáimmal, és velem együtt küzdöttek azért, hogy legyőzzék a saját gondjaikat. Sokan írták és mondták, hogy jobbulást kívánnak és várnak vissza, miközben én semmi másért nem küzdöttem, csak hogy újra versenyezni tudjak. Az eredmények pedig szinte semmit nem számítanak ahhoz képest, amin keresztülmentem ezekkel a sérülésekkel. Még hosszú út áll előttem.

De van hitem, és így előbb vagy utóbb meg fogom nyerni a harcot.” (Juan Martin DelPotro)

 

“Annyit tehet az ember, hogy elvégzi a szükséges munkát, ha így tesz, jó esélye van arra, hogy jól érezze magát az adott versenyen és jól menjen a játék” – mondta DelPo, aki 2011-ben már megnyerte ezt a tornát. “Van egy nagyszerű családom és sok csodálatos barátom, akik egyfolytában támogatnak engem. Nézték a meccsemet otthon Argentínában, pedig nagyon késő volt már. Tudom, hogy nagyon büszkék rám most, és emlékeznek arra, milyen szomorú voltam az elmúlt években” – tette hozzá del Potro.

 

 

„Az elmúlt hat évben sok tapasztalatot szereztem és rengeteg álmom valósult meg Németországban. Úgy érzem most jött el az idő, hogy megtegyem a következő lépést az utamon. Eddig is rengeteget tanultam pályafutásom során, de hatalmas lehetőségnek érzem, hogy a magyar bajnokságban játszhatok majd és a Bajnokok Ligájában is magasabb szintre léphetek” – mondta a Thüringenből a Ferencvároshoz igazolt holland válogatott góllővő kézilabdázó Danick Snelder

„Nemcsak Magyarországon, hanem az egész egész kézilabdás világban elismert az együttes, ezért nagy megtiszteltetés, hogy 2016-tól a csapat tagja lehetek. Remélem, hogy a játékommal a magyar bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is egyaránt segíteni tudom majd a csapatot. Természetesen az eddig megkezdett kézilabdás utamat is ugyanilyen sikeresen szeretném folytatni és tovább fejlődni minden téren.”

 

 

Szabó Edina: – Fantasztikus meccs volt fantasztikus közönség előtt, az volt az érzésem, hogy az egész meccsen görcsösek voltunk, pedig nagyon készültek a játékosaim. Olyan előnyhöz jutottunk, amire büszkék lehetünk.
Célestin Dailly: – Nagy csata volt, tudtuk, hogy az Érd jó csapat, kemény védekezéssel, valamint gyors játékkal, de fejben nagyon ott voltunk, amit mutat, hogy négy-öt gólos hátrányból is fel tudtunk állni.

 

 

„Minden nap azért dolgozom, hogy jobb legyek, nagyszerű, hogy ennek a pályán is meglátszik az eredménye. (Tina Stange a Larvik fantasztikus kézilabdázója) támadójátékukkal.

 

 

„Felnéztem a barátomra, aki mellettem állt, és arra gondoltam, meg kell szülnöm a gyerekeit, életben kell maradnom – Ronda Rousey, amerikai MMA-harcos. – Nem tudom, hogy nélküle sikerült volna-e átküzdenem magam a mélyponton. Lehet, hogy a folyamatos győzelmek nem tesznek jót mindenkinek... Lehet, az a sorsom, hogy megmutassam az embereknek, hogyan kell felállni a padlóról. Úgy érzem, még mindig veretlen vagyok, a veretlenség választás, mindenkit érnek veszteségek az életben, ahogy engem is, de ezek nem törnek meg. Újra meg akarok küzdeni Hollyval, le akarom győzni.”


 

„A meccs első felében csak tartottam magam, nem alakultak jól a dolgok – értékelt O’Sullivan. – Megpróbáltam pozitív maradni és követni a tanácsokat, amelyeket a pszichiáterem, Steve Peters adott az elmúlt négy vagy öt évben.”
„Nem aludtam rendesen már három napja. Azt hiszem, mindenki tudja, hogy álmatlanságban szenvedek. Teljesen kikészültem, meglehetősen nehéz volt az asztal mellett. Felül kellett emelkednem ezen, és meg kellett próbálnom belökni néhány golyót. Most beveszek némi gyógyszert, hogy segítsen aludni. Szükségem van egy könnyebb hónapra, hogy újra feltöltődjem.” - Ronnie O’Sullivan

 

 

Először az akarat dönt, aztán az energia/fáradság/rezgés. (Molnár József)

 

 

A jövőd felé akkor tartasz, amikor elindulsz az álmaid felé, a teremtő gondolatban. (Asajah Csilla)

 

 

az-elmenk-egyensulyi-allapota-foszerepet-jatszik-hetkoznapi-eletunkben.jpg

 

 

"A változtatás titka, hogy az energiádat nem a régi elleni harcra, hanem az új felépítésére összpontosítod." (Szókratész)

 

 

"A fejlődő gondolat először virágot hajt, aztán gyümölccsé érik." (Karinthy Frigyes)

(A fejlődő gondolatot pedig az érzés előzi meg)

 

 

,,Mindent elérhetünk, amit csak akarunk, de az érzelmeinket szedjük rendbe előbb. Álljunk ki magunkért, a céljainkért, és kitartóan, türelmesen vegyünk minden akadályt. Ne feledd: kedvességgel, tiszta szívvel...erősebb vagy bárkinél!”

 

 

"Szakadj el attól a madárrajtól, mely rossz felé száll! Még akkor is, ha ők százezren vannak, Te pedig egyedül.
A Te utad a Nap felé vezet."

 

 

Amit az ember rendszeresen ,,lát” a tudata ,,képernyőjén” akár órákon át, s naponta, az elindul a bevonzás, a megvalósulás útján. (Molnár József)

 

 

,,Kutasd fel magadban a derűt. Fedezd fel a szépséget mindenben, ami körül vesz. És ÖRÜLJ!”

Néha a feszültség és az aggodalmak miatt nem vesszük észre, milyen szép tud lenni a világ, de vedd észre az élet szépségeit, színeit, kellemes látványait, figyelj rájuk. Akard észre venni. :). Mosolyogj arra, akivel találkozol. Üdvözöld vidáman. Vidámmal beszélj, és cselekedj. Használj pozitív szavakat, Dicsérj, bátoríts, légy kedves, elismerő, humoros és mosolygós. Segíts másoknak, amiben csak lehet. Vedd észre az élet csodáit, minden órában, percben. Légy szeretettel önmagad és mások felé.

 

Mosolyogj úgy, mintha még sosem sírtál volna! Harcolj úgy, mintha még sosem veszítettél volna! Szeress úgy, mintha még sosem bántottak volna meg! (Paris Hilton)

 

Ahol én megjelenek, ott kisüt a nap, és még a fű is zöldebb. (Bíró Lajos)

 

az-optimizmus---onerobol-milliomos.jpg

 

,,,..És azt mondanám, hogy ez a felkészülésed, sőt az élet lényege azt megtanulni, hogy a megfelelő erőkifejtést használd, a megfelelő helyen, a megfelelő időben. (Békés harcos útja)

 

,,Az akadályok azok az ijesztő dolgok, amiket akkor látsz, amikor leveszed a szemed a célról."
 

 

,,A szuggesztió is a gondolatok erején alapul de közrejátszanak a pszichés erők is. A szellemi és a pszichés erők egyébként gyakran kölcsönösen befolyásoljak egymást. Különbséget teszünk az autoszuggesztió, azaz önmagunk befolyásolása — ez kulcsmondatok segítségével történik, amelyekkel programozzuk magunkat -a külső szuggesztió között, amellyel másokat befolyásolhatunk, illetve amellyel mások befolyásolnak minket . Ha például folyton azt halljuk a szüléinktől, hogy túl naivak és önállótlanok vagy tehetségtelenek vagyunk, szüleink feltételezéseinek köszönhetően gyengül az önbizalmunk, és életképtelennek fogjuk tartani magunkat.

A szuggesztió működése alkalmazásának gyakoriságán alapul. Ha például több hónapig vagy évig azt mondogatja valakinek, hogy mennyire nincs vonzereje és mennyire ügyetlen, az illető egy idő múlva valóban szürkének vagy ügyetlennek fogja tartani magát, még ha ez nem is felel meg a valóságnak.

Azonban van pozitív is, vagyis olyan, amely építően hat az emberre, és segíti a fejlődésben. A látomások kialakítása és megvalósítása is azt jelenti, hogy a gondolatok erejét alkalmazzuk. A vizionálás szellemi folyamat, amelynek során az ember a szellemi erők, különösen a képzelőerő segítségével meg tud valósítani előzőleg meghatározott célokat és projekteket. A vizionálás segítségével nemcsak a jelent, de a jövőt is befolyásolhatjuk, és kinyithatunk bizonyos csatornákat, hogy létrejöhessen a vízió.

Az összpontosítást joggal nevezhetjük művészetnek, mivel a legtöbb ember csak korlátozott mértékben képes hosszabb idegig összpontosítani valamire. Túl könnyen elkalandoznak a gondolatok, és elillannak a gondolati erők, ennek következtében túl keveset ér el az ember.

Nincs olyan akadály, amely tartósan ellen tudna állni a legmagasabb koncentráció rendkívüli erejének." (Helene Walterskirchen - Az energiaelv)

 

 

,,A sikeres ember pontosan tudja, mire vágyik, van terve a célja elérésére, hisz abban, hogy meg tudja valósítani a szándékát, és ideje nagy részét a megvalósításnak szenteli.”

 

 

tudatos-eletvitel-selfness.jpg

 

 

tudatosodnia-kell---torekedni-kell.jpg

 

 

"Legkönnyebben úgy jósolhatjuk meg a jövőt, ha magunk alkotjuk meg." (Peter Drucker)

 

Miért meditálnak a buddhisták?

Mindannyian boldogok szeretnénk lenni. Tudjuk, hogy vannak kellemes dolgok az életben, a tartós boldogság azonban csak a tudat megismeréséből fakadhat.

Forrás: http://www.buddhizmusma.hu/buddhizmus/meditaciorol.html

 

Könnyű magának, anyám..., mert maga varázsló.
- Ilyen szamárságot még gyerekkorodban sem mondtál. Nem vagyok varázsló, hanem csak azt tudtam, mikor kell valamiről lemondani ahhoz, hogy később mást megnyerjek. (Salamon Pál)

 

energia---krishnamurti.jpg

 

Legyen meg az önfegyelmed arra, hogy megtedd az apróbb dolgokat, melyeket nem szeretsz, azért, hogy életedet olyan dolgokkal tölthesd el, melyeket nagyon-nagyon szeretsz. (Andrew Matthews)

 

 

A saját képességeinkbe vetett bizalom képezi minden fejlődés alapját. (Ole Nydahl)

 

 

Nem a külső dolgok tesznek minket boldoggá, hanem a dolgokhoz való hozzáállásunk. (Ole Nydahl)

 

 

Senki sem tisztul meg attól, hogy tovább hempereg a sárban, és hosszasan kesereg jelenlegi vagy múltbéli gyengeségein. (Ole Nydahl)

 

 

Minden eseményt a tudatban tárolt benyomások idéznek elő. A mogorva emberek a hozzájuk hasonló nehéz esetekkel kerülnek összeütközésbe, míg az örömteli emberek könnyedén lelnek kellemes társakra. Mindenki azt vonzza, amit maga is kisugároz a világba. (Ole Nydahl)

 

 

A tiszta látásmód abszolút szintjén a gondolatokra és az érzelmekre úgy kell tekintenünk, mint amelyek a tudat eredendő bölcsességét fejezik ki. A kellemetlenekre célszerű úgy tekintenünk, mint azokra a hullámokra, melyeket szörfösként nem lovagolnánk meg, vagy mint a tévéműsorra, ami olyan rossz, hogy senki sem nézné meg. A tibetiek erre azt a kifejezést használják, hogy "olyan, mint a döglött tehén" - elég, ha az ember csak egyszer pillant oda. A zavaró érzelmeknek nincsen karjuk és lábuk, nem megfoghatók - kivéve azt a zavart, amit a rendszerünkben okoznak. Csupán annyi erővel rendelkeznek, amennyit mi fektetünk beléjük. (Ole Nydahl)

 

 

Az, hogy elkezdünk ráébredni zavaró érzelmeink természetére és lényegére, elsősorban azért válik a hasznunkra, mert nem leszünk többé a körülményeink áldozatai. (Jigme Rinpocse)

 

 

Az a tény, hogy nem kell szenvednünk az érzelmeink miatt, sokaknak segít. Egy bölcs ember soha nem tartja annyira valóságosnak az érzelmi világát, hogy az kimozdíthatná őt középpontjából, és arra kényszeríthetné, hogy saját akarata ellen tegyen vagy mondjon valamit. (Ole Nydahl)

 

 

Hogyan is zavarhatnak a bokrok és a hullámok, amikor tudod, hogy milyen hatalmasak a hegyek és milyen végtelenek az óceánok? (Ole Nydahl)

 

 

„A tudattal dolgozni olyan, mintha valakit ki szeretnénk sminkelni. Ha az illető közben tán­col, lehet, hogy a rúzs az orra hegyére, a szem­pillafesték pedig a fülére kerül. Ha azonban rá tudjuk venni, hogy nyugton üljön, minden pont úgy fog sikerülni, ahogy szeretnénk.” (Kalu Rinpocse)

 

 

„Mindig emlékezzünk arra az ígéretünkre, hogy a testünket, a beszédünket és a tudatunkat mások javára használjuk. Tudva azt, hogy minden lény javára dolgozunk, tartsuk meg ígéreteinket, győzzük le belső nehézségeinket és folytassuk kitartóan a gyakorlást.” (Lama Gendün Rinpoche)

 

 

valaszd-a-boldogsagot--valj-baranyfelhove.jpg

 

Hagyni, hogy agyunk "megpihenjen", a meditáció kulcskifejezése, ahogy Buddha is tanácsolja: "Meditációs gyakorlatod során semmit sem szabad ráerőltetned elmédre, de ne is hagyd, hogy elkalandozzon."
A nyugodt és csendes elmével elért békesség egyfajta ragyogást és fényességet, a boldogság érzését árasztja. Ez nemcsak nekünk nagyon jó, de a körülöttünk levőknek is sokat segíthet, hiszen nyugalmunk, belső vidámságunk betölti a levegőt, és ezáltal mások is részesei lesznek. (Dr. Pema Dordzse)

 

 

,,Buddha "Megvilágosodott embert" jelent szanszkrit/páli nyelven. Buddha követőjének harmóniában kell lennie önmagával és környezetével. Úgy él, hogy ne sértsen meg másokat. Nem veszi el azt, amit nem adnak oda neki. Erkölcsös, tiszta életet él. Nem hazudik, és durva szavakat nem használ. Nem részegíti le magát. Arról van meggyőződve, hogy minden szándékos cselekvése gondolatban, szavakban és tettekben visszahat önmagára és jellemének alakulására."

 

,,Megvilágosodott utazásotok legyen az öröm története, amit meg kívántok majd osztani mindazokkal, akik követni fognak benneteket ezen az úton."

 

Buddha (Gautama Sziddharta indiai herceg), miután a palotát elhagyta, hogy elérje a megvilágosodást, s hozzásegítse önmagát, és az embereket a szenvedés nélküli élethez, évekig vándorolt, több ,,mestert” is felkeresett, de egyik tanítása által sem jutott el a céljához. Míg 6 év vándorlás, és tapasztalatok után, egyszer Bodh-Gaya város előtt egyik ligetben leült egy fa alá – s azt mondta: addig nem kelek fel, amíg el nem érem a megvilágosodást. S elkezdett meditálni. Meditációs technikája az volt, hogy légzésére irányította a figyelmét. (Erőfeszítés nélküli, természetes, nyugodt, magától történő teljes be és kilégzési folyamatra irányította a figyelmét) Ekkor történt, hogy a démonok megpróbálták megzavarni a meditációját, minden erejükkel azon voltak, hogy eltérítsék a céljától. Mara a halál és vágy megtestesítője kísértette meg őt. Mára többféleképpen is megpróbálta visszacsalogatni, kísértésbe vinni őt a földi hívságok közé (a buddhizmus nagy része ma már egyetért abban, hogy Mára nem egy konkrét személy, hanem a tudat, - az elme jelensége, -  tisztulási folyamata közben jelentkező képek), sört mutatott neki, gyönyörű lányok és asszonyok képeit és a fényűző élet gyönyöreit. De Buddha ellenállt minden kísértésnek, mert már ismerte mindezek hiábavalóságát.

S pár nap meditálás után Sziddharta elméje tisztává és csendessé vált, majd elérte a megvilágosodást, - a tökéletes, teljes szeretet és boldogság, a minden tudás, az örök boldogság állapotát, a fénylő, hatalmas, kifogyhatatlan csodás energia állapotot.

Majd még pár napig a megvilágosodás boldogságában, élményében ült a fa alatt, hogy egész lényét annyira átjárja a megvilágosodás állapota, hogy örökké így maradjon. Majd elindult, hogy hirdesse a tant, és sugárzó, szeretetteljes lényével, tapasztalatával segítse az embereket a megvilágosodáshoz.

Sziddhárta herceg neve Buddha lett.

A buddha szó jelentése „a felébredt” vagy „a megvilágosodott” - a "budh" igető jelentése felébredni. Nagy kezdőbetűs alakja a történelmi Buddhára vonatkozik, kis kezdőbetűs alakjával a többi eddigi és ezután élő megvilágosodott tudatszintet elérőket nevezzük.

A Bodhgayából Benáreszbe vezető úton Buddha találkozott egy bráhminnal (pappal).
Amikor az meglátta őt megkérdezte Buddhától:
- Bráhmin vagy?
- Nem, nem vagyok bráhmin.
- Király vagy?
- Nem vagyok király.
- Isten vagy?
- Nem vagyok isten.
- Ember vagy?
- Nem vagyok ember?
- Ekkor a bráhmin megkérdezte – Ki vagy hát?
- Buddha így felelt: - Én vagyok a Jiná – (Jiná (Dzsiná) azt jelenti: győztes) – legyőztem saját magamat.

Buddha ezután 45 évig tanítványaival, követőivel vándorolt, hogy minél több emberhez eljuthasson, minél több embernek megmutathassa a szeretet, a boldogság, a szenvedés nélküli élethez vezető utat, állapotot.

(A hindik és a keleti buddhisták nem Buddhának, hanem Buda (nak) ejtik a nevét, pont úgy ahogy mi a saját fővárosunk nevét.)

 

 

,,Sokan vagyunk "spirituálisak", de csak kevesen jutunk ezen is túl!”

 

 

,,Tanítvány: - Későre jár. Feküdjünk le.

  Mester: – Későre jár. Ébredjünk fel.”

 

 

,,Keressétek a megvilágosodást, a többit megkapjátok ráadásnak” (Buddha)

 

 

A tehetséges gyerekek affektív jellemzői:

 • Fejlett igazságérzet: a tehetségesek igazságér­zete korán megmutatkozik, problémák forrásá­vá válhat, például, ha a tanár nem tudja felállí­tani és megvédeni az iskolai és osztálybeli rend­szabályokat.
 • Humorérzék: a tehetséges tanuló jobban tuda­tában van a mindennapok abszurditásának, többnyire képes ezt könnyűszerrel venni, s ez egyúttal pozitív énképhez is vezethet,
 • Érzelmi intenzitás: a tehetséges emberek gyakran élnek át intenzív érzelmi élményeket, emiatt nemegyszer túlérzékennyé is válnak.
 • Maximalizmus: általában sok energiát fektet­nek be tevékenységükbe, hogy mindent tökéle­tesen végezzenek, s megzavarodhatnak, ha ők vagy környezetük hibázik.
 • Sok energia: a tehetséges gyerekeknek sok az energiájuk, ez sokszínű tevékenységükben is megnyilvánul, s ugyanakkor több feladatot is tudnak megoldani kevesebb idő alatt.
 • Kötődés: a tehetségesek nemcsak az emberek­hez, de szakmai tevékenységükhöz is erősen kötődnek, ennek eredményeként feladataikat nagy elmélyüléssel oldják meg. (N. Kollár Katalin - Szabó Éva - Pszichológia pedagógusoknak)

 

 

 

Minden orvostanhallgató megmondhatja, hogy a fáradtság csökkenti a szervezet ellenállóképességét a megfázással és több száz más betegséggel szemben; és minden pszichiáter megmondhatja, hogy a fáradtság csökkenti az ellenállóképességet a félelemmel és idegességgel szemben. Ha tehát megelőzzük a fáradtságot, megelőzhetjük az idegeskedést.

Azt mondtam megelőzhetjük? Enyhe kifejezés. Dr. Edmund Jacobson két könyvet írt a lazításról: Fokozatos lazítás és Nyugodj meg címmel; a chicagói egyetem klinikai fiziológiai-laboratóriumának vezetőjeként éveken át kísérletezett a relaxációval, mint az orvosi gyakorlat egy módszerével.

Kijelentette, hogy bármilyen ideges vagy túlfűtött érzelmi állapot ,,megszűnik a tökéletes ellazulás idején.” Ez más szóval annyit jelent: Nem tudsz tovább idegeskedni, ha ellazulsz, megnyugszol.

Megelőzendő a fáradságot és az idegességet, az első szabály így szól: Pihenj gyakran. Pihenj, mielőtt elfáradnál. Miért olyan fontos ez? Mert a fáradtság elképesztő gyorsasággal kumulálódik. (Dale Carnegie)

 

 

·  “Ne félj attól, hogy a céljaid megvalósítása közben néha megszégyenülsz – ez része az elkötelezettségnek.” – Silvester Stallone

·  “Tanulmányozd mások sikereit. Tanulmányozd mások kudarcait még jobban! – Silvester Stallone

·  “To be a champion you must act like one, act like a champion.“ (Lou Ferrigno)

 

“Az 1 millió dollárnál magasabb bevételű cégek vezetői közt többen vannak azok, akik “a semmiből” építették fel a cégüket, mint azok, akik vásárolták vagy örökölték.”

 

“A cél olyan, mint a Sarkcsillag. Ráállítod az iránytűdet és amikor letérsz az utadról, segít visszatalálni.” – Marshall E. Dimmock

 

Csak az állja ki a próbát, aki rááll, hogy kipróbálja. (Marlo Morgan)

 

,,Csak az ér fel a csúcsra, aki hajlandó megmászni a hegyet.”

 

"Ha megszólal benned egy hang, hogy "Te nem tudsz festeni" - akkor csak fess nyugodtan tovább, és a hang el fog hallgatni." (Vincent van Gogh)

 

A legnagyobb százalékban nem az akarat, a gondolat és a vágy, hanem a tettek határozzák meg az életünket. (Molnár József)

 

,,Ami most vagy, a múltbéli tetteid következménye. Amit most teszel, az lesz a jövöd.”

 

Ellazult állapotban megnövekszik a szervezet öngyógyító képessége, a véráramlás javul az egész testben.

,,Meditatív ellazult állapotban minden információt befogad az elme.”

 

Ha a tapasztaló saját terében nyugszik, miközben természetesen azzal időzik, ami éppen történik, a tudat lenyugszik, és ragyogó lényegisége megjelenik. (Ole Nydahl)

 

 

Buddha követőjének harmóniában kell lennie önmagával és környezetével. Ezért a buddhista naponta öt erkölcsi gyakorlatot vállal magára. Úgy él, hogy ne sértsen meg másokat. Nem veszi el azt, amit nem adnak oda neki. Erkölcsös, tiszta életet él. Nem hazudik, és durva szavakat nem használ. Nem részegíti le magát. Arról van meggyőződve, hogy minden szándékos cselekvése gondolatban, szavakban és tettekben visszahat önmagára és jellemének alakulására.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204270758607798&set=a.1167952577659.21107.1793281544&type=3

 

 

 

,,Megvilágosodott utazásotok legyen az öröm története, amit meg kívántok majd osztani mindazokkal, akik követni fognak benneteket ezen az úton."

 

 

A legjobb mód, ahogy az ember tanul, az utánzás. A mimézis. De csak azokat akarjuk utánozni, és csak azokat tudjuk utánozni, akik cselekednek. Aki beszél, azt nem lehet utánozni, mert ha utánzol valakit, aki beszél, akkor csak beszélsz. Az pedig unalmas. Tanulni valakitől csak úgy lehet, hogy ha az a valaki cselekszik. És nem csak cselekszik, hanem örömmel csinálja azt, amit csinál, és boldogságot sugároz. (Feldmár András)

 

Az őszinte dicséretnek mágikus hatalma van. Ha azt akarod, hogy a másik fejlődjék, dicsérd őszintén. Ez mindig lehetséges. Vizsgáld a másikat, lásd meg tehetségét, képességeit, világíts rá azokra. (Michel Quoist)

 

 

Böjte Csaba: legnagyobb érték a gyermek legyen az iskolákban

„A gyermek Isten drága ajándéka, akiből a pedagógusnak nem kierőltetni kell a benne lakozó jót és értékeset, hanem őszinte, szent kíváncsisággal kell fordulnia felé, és nagy türelemmel ki kell szeretni belőle az értékeket“. Hozzátette, annak, hogy a magból majd egyszer termés legyen, alapvető feltétele a gyermek és a pedagógus közti kölcsönös tisztelete és bizalom kiépítése. Kiemelte a pedagógushivatás más munkakörökkel szembeni előnyét.

„A pedagógusnak éreznie kell azt, hogy halhatatlan dologgal, a gyermeki lélekkel foglalkozik, hiszen ami az ember lelkébe gyermekkorban beleivódik, belevésődik, az az egész életére megmarad útravalóul. A pedagógus szívében ez az érzés domináljon, és tegye oda az életét egy felettébb értelmes dologért még akkor is, ha esetleg nem is fizetik meg őt elég tisztességesen!“ – hangsúlyozta..

Az atya úgy véli, hogy a pedagógusnak nyugtalan, felgyorsult világunkban is nagy-nagy türelemmel kell hinnie abban, hogy mindegyik gyermekbe fektetett munkája majd egyszer gyümölcsözik.

„Fontos, hogy oktató-nevelő munkája során minden helyzetben uralni tudja az olyan érzelmeit, mint a düh, harag, csalódás. Hinnünk kell abban, hogy Jézus Krisztus nem bízott megvalósíthatatlan feladatot ránk! Mielőtt közös imára hívta a jelenlevőket, ismételten hangsúlyozta: „Munkájuk során sose feledjék, az iskolákban legnagyobb érték a gyermek legyen, akik gyengéd, szinte anyai szeretettel vegyenek körül! Járjanak békével!“.

 

„Egyébként elmondhatom, hogy mindnyájan, életkorra, nemre, érdeklődésre való tekintet nélkül ugyanarra a forrásra vagyunk kiéhezve: a reményre, a szeretetre, a bizalomra. Azt szeretnénk hallani, hogy minden helyzetben van megoldás, van jövőnk és kielégítő válasz valamennyi kérdésünkre. Szerintem Jézus Krisztus a XXI. század embere számára is megadja az általunk keresett válaszokat. A szeretet parancsa a legfőbb válasz minden kérdésünkre“ - fogalmazott.

 

,,Rájöttem, a Jóisten az embert olyannak teremtette, hogy jól érezze magát akkor, amikor jó dolgokat tesz. Hiszek abban, hogy az ember igazi természete tehát az, jó legyen. Ezért biztos vagyok abban, hogy előbb-utóbb a szeretet győzedelmeskedik majd a világban. Merjük hát szeretni egymást, kinyilvánítani az érzelmeinket, merjünk jók lenni és azt remélni, hogy minden jóra fordul!“

 

,,A Jóisten selejtet nem teremt, mindegyik gyermek egy-egy csoda. Ha egyikük-másikuk időnként rosszat is tesz, a pedagógust az sem jogosíthatja fel arra, hogy letérjen a szeretet útjáról.

Hiszek a szeretet pedagógiai eszközként történő használatában és abban, hogy mindegyik gyermek kibontakozni, kivirágozni akar.

A pedagógus jó edzőként álljon a gyerekek mellé, őket folyamatosan arra bíztassa, motiválja, hogy feladataikat meg tudják csinálni, s a korábban átélt kudarcaik ellenére is sikerélményeik lehetnek. Hiszen a gyermek mindig olyannak látja magát, amilyennek a felnőtt, például a pedagógus szeme mutatja őt. Ha értéktelennek tartjuk, állandóan csak szidjuk őt, akkor semmit sem akar és tud majd elérni az életben, belekerül egy olyan spirálba, ami osztályismétléshez, az iskolából történő kicsapáshoz és egyre nagyobb kudarcokhoz vezet. Ha viszont szeretetteljes hangon elbeszélgetünk vele, akkor fokozatosan kihozhatjuk belőle a benne rejlő értékeket, s az elérhető eredményei terén a határt a csillagos ég jelentheti“ – Böjte Csaba

Forrás: http://www.hirek.sk/itthon/20160218181751/Bojte-Csaba-legnagyobb-ertek-a-gyermek-legyen-az-iskolakban.html

 

 

http://img11.hostingpics.net/pics/934765Magiaenpintura.gif

 

 

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/brazilia-ha-ronaldinho-igy-keszul-abbol-nem-lesz-visszateres-2445779

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/kep-zsenialis-megoldas-az-apatol-errol-a-csapatrol-nevezte-el-a-lanyat-2458767

 

 

" Mielőtt elítélnél valakit, bíráld önmagad."

 

"Nem a másik tehet róla, hogy betelt a poharunk. Én vagyok a felelős, mert nem ürítettem rendszeresen."

(Thomas D`Ansembourg)

 

,,Egyetlen apró titka van az elengedésnek.

Ne.Fogd.Meg.”

 

Nem lehet nyugodtan èlni, ha valaki a múltjából nem vonja le a megfelelő tanulságot. Ezért megfontolandó a felejtés, és teljesen mást jelent a számontartás. Ha én elfelejtem, hogy mit tettem a múltban, de ebből nem tanultam, akkor az életem arra fog ítélni, hogy mindezt újra meg újra átéljem...!

-Dr Csernus-

 

https://www.facebook.com/169851043101777/photos/a.488527334567478.1073741827.169851043101777/934071323346408/?type=3

 

https://www.facebook.com/magyartermekek.azegeszsegert

 

https://www.facebook.com/saadia.saadia.5036?fref=pb&hc_location=friends_tab&pnref=friends.recent

 

Áldott csillagszeretetben eltöltött de vidám szórakoztató meghitt mesésen szép estét, Nyugodalmas gondtalan békés szeretettel fénnyel teli mennyei csodás szép jó éjszakát, Angyalok legmerészebb csoda tévő álmát, kívánom mindenkinek szeretettel

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=206975972981648&set=a.121098508236062.1073741829.100010077395071&type=3

 

 

Advent utolsó vasárnapján azt kívánom Nektek, hogy legyetek Ti az a láng, amelynek fényét látni szeretnétek az Élet– Ünnep minden napján.
Áldott utakat!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=282415311940863&set=a.286702421512152&type=3

 

Békés Àldott Fényességes Szeretteljes Csodàkkal, Mennyei Szeretettel teli Új Esztendőt. Mindenkinek olyan legyen az új éve, ami számára és a világnak a legjobb!!!

 

 

Szeretetet küldök MOST minden olyan embernek a Földön, aki az Egy Végtelen Teremtő Szeretet megnyilvánulásaként azon munkálkodott a 2015-ös évben, hogy ez a világ egyre jobban tükrözze az Isteni Rend elérhető legmagasabb szintű Szépségét és Bölcsességét - a Feltétlen Szeretettel összhangban. A 2016-os évben legyen áldás az életük minden területén, hogy a Szív Örömének Bőségében élhessenek. Kapjanak meg minden Égi és földi támogatást ahhoz, hogy szándékaikkal megvalósíthassák a Teremtő Egy legszebb álmait a Földön.
Egyúttal kívánok mindnyájunknak csodákkal, növekvő tudatossággal és Mennyei Szeretettel teli Új Esztendőt.

https://www.facebook.com/%C3%89breszt%C5%91-kulcsok-K%C3%B3dexe-881503978588104/

 

 

Áldott gyönyöröktől átitatott boldog új évet kívánok ...
Kívánom, hogy ringatozz a szerelem szirmainak ölelésében s , hogy Egész-ségben és tiszta tudatban töltsd a napjaid, az éjszakáid pedig mámoros fékezhetetlen szent szerelemben, amely feltölti, megáldja és bőséggel színezi életed.
Áldással és Szeretettel

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=984249574947023&set=pcb.984249631613684&type=3

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1541076302873656&set=a.1404031116578176.1073741828.100009139044776&type=3

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=762655703771736&set=a.421914017845908.83229.100000819393414&type=3

 

Kinyitjuk a könyvet. A lapok üresek. Magunk írjuk a szavakat. A könyv címe "Lehetőség" és az első fejezete "Újév"...
(Edith Lovejoy Pierce)

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=801596059952333&set=a.586719151440026.1073741829.100003058386738&type=3

 

 

valjanak-valora-legszebb-almaid.jpg

 

https://www.youtube.com/watch?v=bi4zIfKhzvE&feature=share Mantra of Avalokiteshvara - Tibetan Incantations

 

 

http://impressmagazin.hu/aram-nelkuli-futes-egy-olasz-diak-talalmanya/

 

http://tudomanyplaza.hu/new-york-templomai/

 

https://www.flickr.com/photos/projectapolloarchive/albums

 

https://amegoldas.eoldal.hu/img/original/3541/10410139_10152279914169425_698515758277971408_n.png kéz árny

https://amegoldas.eoldal.hu/img/original/3827/9-es-szorzo-ujjakon.jpg A 9-es szorzás az ujjakon elvégezve

Számból állatok rajzolása
https://www.facebook.com/Stylisheve/photos/pcb.1276104022430176/1276101329097112/?type=3
https://www.facebook.com/Stylisheve/photos/pcb.1270131633027415/1270130706360841/?type=3

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1027413923982955.1073741832.952177631506585&type=3&pnref=story

 

https://www.youtube.com/watch?v=NjQHi7klUjc A shiatsu és én

 

https://www.youtube.com/watch?v=MsFu6qMonMI Kyara Joyce - Látszat (Appearance)

 

https://www.youtube.com/watch?v=iAJu3gXRtNo Kyara Joyce - Az Igazság ereje

 

http://reinkarnacia.sk/quotes/bg.gif

 

https://www.facebook.com/cleia.ramos2/videos/vb.100001483723246/972187576174024/?type=2&theater baba megmutatja, hogy telefonál a mami

 

https://www.facebook.com/ApeCrime/videos/948026351941570/ gyerekek ,,nem jó” ajándékot kapnak.

 

https://www.facebook.com/xmnewsmedia/videos/1010621862313161/ ki és mi tetszik, kinek?

 

https://www.facebook.com/miCCCP/videos/648014855300677/?pnref=story Oroszlán nevet

 

…amikor Kevin Garnett visszatért a Minnesota Timberwolveshoz és üdvözölte őt legnagyobb szurkolója, Jiggly Boy.
https://www.youtube.com/watch?v=6_tnQdHU7Vg

 

https://www.youtube.com/watch?v=SSSBXPda50w#t=56 KissCam - Benny The Bull Kiss Cam Steals Celtic's Fan Girlfriend

 

A fiúnak már régóta tetszik egy lány, de eddig még nem tudta, hogyan mondja el ezt neki. Mivel eddig nem volt túl bátor, de nagyon ért a festéshez, ezért egy rendhagyó és ötletes megoldást választott. …

https://www.youtube.com/watch?v=5bhS2iicg6k

 

https://www.facebook.com/borayeter/videos/875298992551251/ İnsanlık ölmedi Az emberieség még él

 

https://www.facebook.com/121208074648525/videos/615340495235278/?pnref=story Awesomeeeeeee video effects.

 

https://www.facebook.com/artFido/videos/929271767164385/ An amazing body painted snow leopard and moving

 

https://www.facebook.com/deccannews/videos/vb.99543192159/10153775966317160/?type=2&theater INCREDIBLE Woman makes a beautiful rangoli in minutes

 

https://www.youtube.com/watch?v=VGtQfSkIDN0 9 Darter World Champoinship 2016 Gary Anderson

 

https://www.youtube.com/watch?v=XvYdV0Ws07A Ovechkin 500th&501th GOAL

 

https://www.youtube.com/watch?v=t0HSmtR4xhQ Melody vs. Kitty: Female Battles Final | Super freestyles Ball

 

https://www.youtube.com/watch?v=5VzprYCxPBQ Lindsey Stirling Christmas

 

https://www.youtube.com/watch?v=L2uqrvlioBA HAPPY NEW YEAR 2016 -The Fantastikids, english children choir

 

https://www.youtube.com/watch?v=qehqv13PJwI Lily and snowman

 

https://www.youtube.com/watch?v=_iAaEH_dR_Y Daniela Andrade and cutest dog - Christmas Time Is Here

 

https://www.youtube.com/watch?v=c7-PVAm3QsY&list=PLYPOWNRf4LrJvjB8Fs70gh9VgETn19jtI&index=6 Lazíts ! ... Romantic LOVE RELAX * A Szerelem hullámai

 

https://www.youtube.com/watch?v=3KpdzE3VlKA Papaji - Hagyj fel a kereséssel! …Ki vagyok én?…Itt és most.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Y07-ctimpm4&feature=youtu.be Abraham Hicks - Maradj mindig magas rezgéslemezen

 

https://www.youtube.com/watch?v=Eahvg74otXc Brian Tracy - A negatív érzelmek kiiktatása

 

https://www.youtube.com/watch?v=REGT07igASU Brian Tracy - A stressz és a feszültség kiiktatása A legtöbb szokásunk tanult

 

http://thebestofgifs.com/images/daily_gifdump_772_12.gif Puszi a kutyának, s a puszi visszajár

 

https://www.facebook.com/Ousman.Dogg/videos/789168517817167/ Delfin segít a kutyusnak

 

https://www.youtube.com/watch?v=f8IZnTgQWu0 Pemba Laka - Playing For Change Songs Around The World

 

 

Jobb, ha visszatérsz a párodhoz, s a mosolyában sütkérezel.

 

A költészet táplálja az erős szerelmet.

 

Csak a legmélyebb szerelem vehet rá a frigyre.

 

Túlságosan is hajlasz arra, hogy szeresd az embereket. A világ jó és kellemes a te szemedben.

 

Mások bűneit nem felejtem el oly hamar, mint kellene. Azt sem, ha megsértenek.

 

Köszönöm az agyserkentő társalgást, igen tanulságos volt.

 

Oh nincs mit. Én tartozom hálával.

 

Egy elbűvölt főhadnagy.

 

Felettébb pezsdítő.

 

Boldogan állok a rendelkezésére, jelezze, hogy miről hallana leginkább.

 

Kevesen vagyunk oly magabiztosak, hogy szerelmesek legyünk kellő bátorítás nélkül.

 

Nem lehet mindenki ennyire romantikus.

 

Az egyik legpáratlanabb látvány egész Európában.

 

- Nincsen tekintettel az idegeimre?

- Téved drágám, nagyon is tisztelem az idegeit, hisz régi ismerőseim idestova 20 éve.

 

Minden léleknek kell egy bizalmas, hogy legyen kihez vigaszért fordulnia szükségben. Sokféle támasz van melyet másoktól meg kaphatunk és melyeket magunknak nem nyújthatunk. A megértő, segítő szó, azért is használ, mert azt önzetlenül adja a felebarát.

 

Hogyan tudnám kiengesztelni a történtekért.

 

Ön nemesebb, semhogy..

 

Ha most is úgy érez, mint áprilisban, mondja meg rögtön, az én érzéseim változatlanok. De egy szavába kerül és örökre elhallgatok. Ám, hogyha mostmár másként érez. Akkor meg kell mondjam: megigézte testem, lelkem, és szeretem. Szeretem. Szeretem. Mostantól nem akarok elszakadni Öntől.

 

Tényleg kedvelem. Szeretem.

 

- El sem hiszem, hogy téged bárki megérdemel.

- De győzedelmeskedtél fölötte.

 

Kevésbé érdemes embernek nem is adnálak oda.

 

 - Büszkeség és Balítélet film -

 

 

Nevetés

Nap folyamán többször. Csökkenti a stresszhormon a kortizol és az adrenalin szintjét, fokozza az ellenállóképességet, hatása akár 24 órán át hat. Az elmúlt években több olyan vizsgálatot végeztek, amelyben azt vizsgálták, hogy bizonyos betegségekre hogyan hat a nevetés. Felfedezték, hogy a nevetés mint megelőző terápia pl. emeli a jó koleszterin szintjét, és csökkenti a gyulladást. Egy kisérlet szerint rossz hangulatú film megtekintése után átlagosan 35 %-kal csökkent az ereket bélelő hámszövetben a véráramlás, míg a vicces film után 22 %-kal javult. Két hormon: a béta-endorfin (a kedélyállapotot szabályozó vegyületek) és az emberi növekedési hormon (HGH, amely segít optimalizálni az immunrendszer működését) szintje 27 illetve 87 százalékkal növekedett azoknál a résztvevőknél, akik humoros filmeket néztek. A nevetés hatására felszabadul az endorfin, az úgynevezett „boldogsághormon” .

 

10 perc hanyatt fekvés csillapítja az elmét.

 

Tanulj meg helyesen lélegezni!

A modern kutatások is igazolják a légzés gyógyító hatását.  Tény, ha légzésedet naponta legalább 15 percen keresztül lelassítod annyira, hogy a belégzés és kilégzés körülbelül 3-3 másodperc legyen, csökken a vérnyomásod, ellazulsz és megnyugszol. A légzés közvetlenül hat az idegrendszerre is: figyeld csak meg, hogy a lelkiállapotoddal hogyan változik a légzésed.

 

Elősegíthetjük az energiaáramlást, ha egyik kezünk mutató és hüvelykujjával a másik kéz e két ujj közötti mélyedését dörzsölgetjük.

 

Hatásos akupresszúra: a szegycsont fölött, a két mell között négyujjnyi szélességben helyezkedik el a legfontosabb antistresszpont. Masszírozzuk két ujjal, körülbelül 5 percig.

 

A talpreflexzóna-masszázs nagyon jól alkalmazható stressz ellen. Léteznek speciális zoknik vagy talpbetétek, amelyek segítenek megtalálni a megfelelő pontokat. Pár percig a hüvelykujjunkkal masszírozzuk ezeket.

 

A Yin és a Yang stimulálnak

A Yinenergiák szabályozzák a test erőit. Bizonyos helyek masszírozásával stimulálhatjuk őket. Ilyen pont található például a csukló belső felszínén, a kisujj oldalán, illetve a sarok fölött, a boka belső oldalán, átlósan a csont fölött. Ökölbe szorított kézzel, az ujjpercekkel egymás után masszírozzuk meg ezeket a pontokat, amíg felmelegszenek. Ismételjük minden reggel. A Yangenergiák a lélek és a szellem irányítói. Csodálatosan stimulálhatjuk őket, ha a fül mögötti részt reggelente orbáncfűolajjal, este pedig bogáncsolajjal bedörzsöljük.

http://www.noinetcafe.hu/index.php/egeszseg-also/1785-20-tipp-az-idegesseg-es-stressz-ellen

 

 

Zöld tea

Remek stresszoldó hatása van, a benne található L-teanin aminósav szinte egyszerűen kisimítja a túlhajszolt idegeket.

 

Citromfű tea

Két fronton is hat: egyrészt idegnyugtató, másrészt a gyomorgörcsöt is csillapítja. Vizsgaidőszakban igazi áldás!

 

A macskagyökér teát szintén javasolják, hiszen valerénsavat tartalmaz, ami a természetes nyugtatók fő alkotóeleme.

 

Forró csoki

Nagyon egyszerű a képlet: a csoki boldogsághormont termel, a meleg pedig megnyugtat, így a kettő forró kombinációja jó hatással van a szervezetre.

 

Tej

Hallottál már arról, hogy a langyos tej segít az elalvásban? Ez nem véletlen, hiszen triptofánt tartalmaz, ami az anyagcsere közben hangulatjavító szerotoninná alakul át. Nagy mértékben csökkenti, a stressz hatást valamint segít ellazulni is, egy kis méz hozzáadásával még jobb hatást érhetünk el..

 

banan-es-kiwi-turmix.jpg

 

Citrusos levek

A C-vitamin szuperül likvidálja a stresszhormonokat és segít ellazulni.

http://www.cosmopolitan.hu/body_love/2015/10/17/8-ital-stressz-ellen/

 

 

,,A dohányzás, az erőtlen légzés és a stressz korlátozzák az oxigénbevitelt, így a glükóz erjedéséhez vezetnek, és a testben "erjedési mezők" alakulhatnak ki.

Ha gyengén lélegzünk, számtalan anyag reked a testben savak formájában, mert nem áll rendelkezésre elegendő oxigén az elégetésükhöz. Ezenkívül a szövetekben fellépő oxigénhiány fokozott savképződéshez, így további túlsavasodáshoz vezet. Hatékony segítséget jelent, ha tudatosan figyelünk arra, hogy intenzívebben lélegezzük ki a levegőt.

A kocogással, úszással, kerékpározással, síeléssel stb. biztosított oxigénzuhany során az oxigén elárasztja és felszámolja ezeket a lehetséges erjedési mezőket.

A levegővételek puszta egymásutánját azonban meg kell különböztetni az igazi légzéstől. A levegővétel tisztán testi, a légzés viszont szellemi folyamat, mert energiát is felveszünk légzés közben, még ha ez tudományosan nem is bizonyított. Ezt magunk is átélhetjük, ha arra összpontosítunk, hogy energiát lélegezzünk be. Azonnal érezni fogjuk légzésünk megváltozott minőségét.” (Kurt Tepperwein -  Savtalanítás, a fiatalság forrása - Általános jó közérzet a harmonikus sav-bázis egyensúly segítségével, Mérték kiadó)

 

 

magnezium-es-kalcium.jpg

 

Az omega-3 zsírsav jó karban tartja az idegrendszert, segíti a hangulatjavító hormonok termelődését, így feszültebb időszakban mindenképp ajánlott.

 

A folsav hiánya labilissá, depresszióssá, szorongóvá tehet a feszültebb időszakokban.

 

 

Dőlj hátra, és képzeld magad elé a zöld szín egy számodra szimpatikus árnyalatát. Koncentrálj szívverésedre, lélegezz nyugodtan, és képzeld, hogy minden bosszúság elhagyja tested. Három perc után szorítsd ökölbe kezed, és nyújtózz nagyot. A zöld nyugtató és stimuláló hatású, a koncentrációval párosítva biztosan segít a megnyugvásban.

http://delina.hu/egeszseg/tippek-a-nyugalmas-hetkoznapokhoz

 

 

kolin-es-inozit.jpg

 

Testen innen, anyagon túl, hozzád érkezett. Aki feléd nyúl, hogy elűzze azt, ami mérgez tudattalanul. …

Nekem a legnagyobb ajándék, nyíló Harmadik Szemed! Isteni Ék!
látja, ami igaz, örök és szép. (Szepes Mária)

 

 

Soha ne engedd, hogy valaki ne legyen boldogabb a veled való találkozás után, mint előtte. (Teréz Anya)

 

 

Tedd egész életedet ajándékká. Soha ne feledd, te magad vagy az ajándék. Légy ajándéka mindenkinek, aki életedbe lép, és akinek életébe te belépsz. Óvakodj attól, hogy bárkinek az életébe lépj, ha nem lehetsz ajándéka is egyben. (Neale Donald Walsch)

 

 

Elkezdődik küldetésem, hogy megszerettessem a Jóistent, úgy ahogy én szeretem. Ha a Jóisten meghallgatja kívánságaimat, mennyországom a földön fog eltelni a világ végéig. IGEN, MENNYEI BOLDOGSÁGOM AZ LESZ, HOGY JÓT TESZEK A FÖLDÖN. (Lisieux-i Szent Teréz)
,,Rózsaesőt hullatok a Földre”

 

,,Ne felejtsd el a végtelen lehetőségeket, amelyek a hitből erednek. Használd az adottságokat, amelyeket kaptál, és add tovább a szeretetet, amely megadatott számodra.” (Lisieux-i Szent Teréz)

 

„Ez az én imám, azt kérem Jézustól, hogy vonzzon oda szeretetének lángjai közé, hogy olyan szorosan egy legyek Vele, hogy Ő éljen és cselekedjen bennem.” (Lisieux-i Szent Teréz)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1028540787211887&set=a.339755802757059.77531.100001679273358&type=3

 

,,Jézus nem annyira a cselekedetek nagyságát nézi, sem a nehézségüket, mint inkább azt a szeretetet, amely ezekre a tettekre késztetett."(Lisieux-i Szent Teréz)

 

 

Egy alázatos és jámbor asszony kedvesebb nekem, mint egy gőgös szűz, s egy istenfélő életet élő asszony ugyanúgy szolgálhat engem, mint egy tiszta és alázatos szűz.

Ha két lélek a szeretetben eggyé lesz – és Isten dicsőségére gyermekeket hoznak világra és nevelnek föl – a lelki templomban, amelyet szeretetük épített nekem, én ott vagyok harmadikként. (Brigitta svéd országi szenthez Úr így szólt)

Pártolom a szegényeket, hiszen nincs más vigaszunk. (Szent Brigitta)

Egyetlen pap sem teszi életében azt, amit hirdet, ezért a szavának nincs foganatja. A szentségeket úgy szolgáltatják ki, hogy az gúnyszámba megy. Ennek a kornak a papjai fogták a tíz parancsot, és egyetlen paranccsá zsugorították össze: Adj pénzt! (Szent Brigitta)

http://24.hu/elet-stilus/2016/10/11/brigitta-krisztus-kerte-hogy-ne-az-o-jegyese-legyen/

 

Taníts felhőn járni

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=591142501038159&id=100004272436994 Tükör.

 

Két szenvedélyes életmód-tanácsadó összeállította, mik azok a rossz szokások, amiket most rögtön el kell felejtenünk. Nem holnap, nem a jövő héten, hanem most rögtön!

 

 

https://www.facebook.com/FlyUpFitness/videos/611888702297999/?pnref=story Train your kids to have healthy habits with a FAMILY workout at home!

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1017252468320448&set=a.202600659785637.56589.100001071124523&type=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=105304803200720&set=a.104409739956893.1073741827.100011636010148&type=3&theater

https://www.facebook.com/szepidezetnekeed/photos/a.1466851613605101.1073741827.1466624800294449/1587188024904792/?type=3&theater

https://www.facebook.com/HooponoponowayMagyarorszag/photos/o.61818650204/1015965278470969/?type=3&theEzasater

 

 

egyes-nezetek-szerint-a-betegsegek-arra-vezethetok-vissza--hogy-diszharmoniaban-elunk----ha-az-uj-nemzedek.jpg

https://joshualightningwarrior.files.wordpress.com/2014/10/spiritual_evolution.jpg?w=636&h=434

 

http://ezoterikus.info/3-tantargy-amit-tanitani-kellene-az-iskolakban-ahhoz-hogy-jobba-tegyuk-a-vilagot/

 

http://fem3.hu/musoraink/fem3cafe/16706_ongyogyitas-juss-el-a-tudatalattidhoz.html

 

 

vannak--akik-halasak.jpg

 

 

"Nem azért hibáztunk, mert túl nehéz észrevenni az igazságot; hanem azért hibáztunk, mert legkönnyebb és legkényelmesebb megoldás számunkra csak azt meglátni, ami összhangban áll az érzéseinkkel - legfőképp önzőekkel." (Alexander Solzhenitsyn)

 

 

 

anna-tesz-erte.jpg

 

 

 

Lélekringatás

Lazulj, töltődj, gyógyulj Lélekringatással!

Az életünkben bennünket ért negatív hatások, traumák, a fel nem dolgozott stresszek elraktározódnak és később testi-lelki tünetek formájában megnyilvánulnak. Lélekringatás a jelenlegi és múltbéli stresszek feloldásával, a test öngyógyító mechanizmusának beindításával segítséget nyújt a fizikai-lelki és szellemi egészség létrehozásában, fenntartásában.

Miben segíthet a lélekringatás?

-Szorongás, pánik
-depresszió
-alvásproblémák
-félelmek elengedése
-önbizalom és önértékelés fejlesztése
-kapcsolati, párkapcsolati problémák
-munkahelyi, családi konfliktusok rendezése
-gyereknevelési problémák
-gyász feldolgozása
-önmagunk megismerése
-tudatosság fejlesztése
-testi-lelki egészség, egyensúly létrehozása

Forrás: http://5mp.eu/web.php?a=lelekmasszazs-aniko

 

 

DRC

„Először meg kell álmodni, hogyan fogunk élni. És ha megálmodtuk, el lehet kezdeni átmenni a realitásba.” - Lengyel Sándor, a DRC (Dream Reality Cinema) feltalálója

http://dreamrealitycinema.hu/a-drc-eredetenek-rovid-tortenete/

 

 

Asea Redox

A redox molekulák biztosítani tudják számunkra, hogy sejtjeink működése egészséges legyen. Ha valamelyik sejtünk, bárhol legyen az a testünkben, valamilyen segítségre szorul, a redox (jelző) molekulák a szükséges segítséget megadják számára. A beteg sejteket megjavítják, és ha ez már nem lehetséges, akkor azt eltávolítják, és a szomszédos sejtek felhasználásával új, egészséges szervazonos sejtet építenek.

Csodamolekula vagy csak egyike az újabb szemfényvesztésnek?

Források: http://www.redox.hu/

http://kodpiszkalo.blog.hu/2013/10/25/asea_palackbazart_csodamolekulak

 

 

Akasha krónikák

Az akasha az univerzum történetét rögzítő tároló könyvtár, amelyben minden esemény, információ megtalálható a kezdetektől fogva. Ezt a rendszert a misztikusok "A Beszélõ Fény Krónikájának" is hívják.

Valahol, az Univerzum egy titkos - földi szemeink számára láthatatlan - szegletében létezik egy könyvtár, amelyben információkat őriznek múltunkról, jelenünkről és jövőnkről. Létezésünk (beleértve a növényeket, állatokat és embereket) minden egyes momentumának nyoma van az Akasha-könyvtárban

Rudolf Steiner úgy vélte, az Akasha-könyvtár voltaképp a kollektív tudat valamiféle energiamezőként való megtestesülése, amely nem csupán az emberiség életében megtörtént és bekövetkezésre váró történéseket, de minden gondolatot, érzelmet és vágyat is tükröz - az idők végezetéig.

A könyvtárban különböző rekeszek-mappák vannak, amik életkönyv részekre vannak bontva.

Minden embernek külön-külön kisebb könyvtár készlete van, amiben az összes előző  életeink minden információját tartalmazza. Legyen az szellemi, érzelmi, lelki vagy földi életforma. Ebben a könyvtárban minden részünknek az eredete-kezdete megtalálható.

Az Akasha krónika feltárásnak  nagy jelentősége van. Azért kapjuk meg az olvasás lehetőségét, hogy az életek hibáit, és jó információit fel tudjuk tárni a segítséget kérő személynek.

Az információ feltárással minden rejtélyre fényt tudunk deríteni.

A hibákat jóvá tudjuk tenni.

A megtanult képességeket, tapasztalatokat újra a felszínre tudjuk hozni. Így a jelenlegi életünket tudatosabban tudjuk irányítani!

Az élet kezdetének információit  tartalmazza: lélek, szellem eredeti minőség.
Akár képekben is láthatjuk azt a folyamatot, hogy életünk során min mentünk keresztül.

A részletekben találhatjuk:

 • milyen szellemi információt kaptunk a lelkünkhöz
 • milyen érzelmekkel vagyunk felruházva
 • milyen képességeink vannak
 • mi a lelkünk erőssége-gyengéi
 • itt olvashatjuk az összes megélt életünknek a karmáit........
 • az előző életek helyszínei
 • mikor, és miben haltál meg
 • mit tanultál meg az életek során
 • a család tagok között vannak e régi életbeli kapcsolódások

Szeretnél közelebb kerülni a lelked titkaihoz? Megtudni, mit súg neked a Forrás? Kiaknázni a képességeidet? Olyan döntéseket hozni, amelyek boldogabb végeredménnyel kecsegtetnek? Gyere el és sajátítsd el az eszköz használatát, amelynek a segítségével nem csak magadat ismerheted meg mélyebben, de másoknak is segítségére lehetsz.

Források: http://www.astronet.hu/tenyek-talanyok/lelekvandorlas-es-karma/az-akasha-kronikak-titkai-101647
http://www.egikapcsolat.eoldal.hu/cikkek/akasha-kronika/
http://esemenyhorizont.uw.hu/2002/akasha.html
https://www.facebook.com/akasha.kronika/posts/923905657698898

 

 

Agytréning

Az agytréninget sok névvel illetik. Az angol nyelvterületekről származik az AVS, ami az Audio Visual Stimulation rövidítése, vagy AVE, ami Audio-Visual Entrainment. Magyarul is lehet Audiovizuális Stimulációnak, illetve Fény- és Hangterápiás Stimulációnak nevezni. Ezek az elnevezések ugyan azt a módszert jelentik. 

Az agytréning egy fényt és hangot használó módszer, amivel az agyunk bizonyos területeit célzottan, egyes feladatok elvégzésére tanítjuk meg a képességek javításával. Képes az agyműködést serkenteni és lelassítani is, így a relaxáció mélyítése és a koncentráció javítása is lehetséges. Egyik legfontosabb hatása a stressz csökkentése. Ellazult állapotban megnövekszik a szervezet öngyógyító képessége, a véráramlás javul az egész testben, így az agyban is. Minden stresszel kapcsolatps probléma javulásnak indul.

A hormonháztartás kiegyensúlyozott lesz, ami főleg a "mestermirigy"-nek nevezett agyalapi mirigy működésének a kiegyensúlyozásának következménye.

A hormonok egyensúlya az alvást mélyebbé és pihentetőbbé alakítja.

Az elme lecsendesítésével az össze-vissza száguldó gondolatok is lecsendesednek, ezzel megkönnyíti az elalvást. Az agyféltekék egyensúlyának visszaállítása a pozizív é s negatív gondolatok egyensúlyát adja vissza, ami a depressziós tüneteket csökkenti. A két agyfélteke egyensúlya javulást hoz a hiparaktív és figyelemhiányos tünetekkel közdők számára. Az agy ilyenkor több ingerületátvivő anyagot képes termelni, és mindenzt természetes módon, külső gyógyszeres kezelés nélkül.

Hosszabb használat során növekszik az IQ, a koncentrációs képesség, a kreativitás, az információ feldolgozó kapacitás és sebesség egyaránt. Felgyorsítja a tanulást fiatal és idősebb korban is, ami segíti az a teljes életet átívelő tanulást.

Növeli az agy rugalmasságát, segíti a változást, a függőségek megszüntetését.

Általánosságban növeli a tudatosságot, segít hozzáférni a tudatalatti elnyomott információihoz.

 A következő területeken jelentkeznek a legerősebb hatások:  

 • Mély, pihentető relaxáció
 • Kevesebb szorongás, nyugalomérzet
 • Jobb, teljesebb alvás
 • Kreativitás növekedése
 • Vizualizációs képesség
 • Gyorsabb tanulás
 • Hormonális rendszer egyensúlya
 • Sportteljesítmény növekedés

Forrás: http://alfaoptima.hu/agytr%C3%A9ning.aspx

 

 

Kronobiológia

A kronobiológia vagy időbiológia tulajdonképpen egy ötvözete a genetikai tulajdonságok, a neveltetés a és kozmikus hatásoknak. Ezért is nevezik ezt a temperamentumunkra vonatkozó számítást Harmadik Szülőnek.

A kronobiológia azzal foglalkozik, hogy meghatározza, milyen energiákkal születtünk meg. A kiszámolt értékek segítenek megérteni, miért működünk úgy, ahogy működünk. Miért reagálunk úgy, ahogy reagálunk egy helyzetben.Nagyon sokan ezen keresztül értik meg gyermekük vagy házastársuk viselkedését.

Miben segít ez a módszer?

- mély és tiszta önismeret megszerzése

- emberi kapcsolataid javítása

- környezetedben élő emberek elfogadása

- párkapcsolatod alakítása, javítása

- anya-gyerek kapcsolat megértése, javítása

- adottságaid, képességeid felismerése

- munkatársak, családtagok közti helyes kommunikáció megtalálása

Forrás: http://www.lelekepiteszet.hu/tanfolyamok/szemelyisegelemzo-tanfolyam/
http://kronobiologia.atw.hu/
http://www.hajduildiko.hu/alternativ-megoldo-modszerek/kronobiologia/

 

 

alexander-technika.jpg

 

 

Diapozitív stresszoldás

A dia egy láthatatlan filmszalag, a pozitív előjelek, pedig a minket ért stresszek sokaságát jelöli. Minél több a stressz, annál betegebbek vagyunk és annál rövidebb az életünk. Az ember élete független a kortól, az a lényeg, mi van a láthatatlan filmszalagon. Minél kevesebb a diapozitív, annál jobb és harmonikusabb a létünk.

Ezzel a módszerrel a lélek kormányozza és ellenőrzi a testet.

Kiegyensúlyoz, erősít, általános hatása révén szabályoz és gyógyítólag hat. Mint tudjuk, a negatív behatások gyengítik az immunrendszert, és értékes energiákat tartanak fogva. A technika hatására az erőközpontok szétosztják az életerőt egyes szervek között. Korlátokat bont le, erősíti az önbizalmat, egészségesebbé, munkabíróbbá, kitartóbbá tesz minket, és az élet örömeinek élvezésére alkalmasabbá válunk.

A nevelés, a környezet, az életkörülmények, az iskolatársak, a barátok, a tanárok, a szülők, a társadalmi szokások, az uralkodó törvények ezer és ezer réteget vonnak a lélekre. Nehéz munkát jelent az igazi magnak a megtalálása. Nagyon sok ember nem ismeri önmagát, de a metódus hatására az elfedett lélek önmagára talál. Egyensúlyhiányban szenvedhet valaki akkor, ha olyan ideálokat követ, amely nem az ő egyénisége, mert nem ismeri saját egyéniségét.

Ez a metódus szellemi úton történő gyógyulás lehetőség adja, olyan tudást közvetít, amely betekintést enged a teremtés folyamatába. Miért kellene az embernek szenvednie? Ez a metódus választ ad a feltett kérdésekre. Ez a módszer nem verbális, hanem cselekvő beszélgetés. Szó nélkül, szív a szívnek tud segíteni. Belső gazdagodáshoz járulunk hozzá, az örömet szolgálja és minden másképpen fog kinézni. A lélek magva, igazi lényünk sokszor mélyen be van temetve, szinte elfelejtett és elrejtett kincs, melyet sok-sok réteg fed. A módszerrel igazi egyéniségünket tudjuk felszabadítani.

Forrás: http://www.lelekstudio.hu/dia

 

 

Egyéni Meditáció - Idősíkon való korrekció

A jelenben akadályozó programok, blokkok feltárása és korrekciója egyéni meditáción.
Módszer lényege, hogy feltárja azt az életeseményt, ahonnan a probléma ered. Azonosítható az energia elakadásának helye, melynek oldása csak úgy lehet tartós, ha egyidejűleg az egykori emocionális töltést semlegesítjük. A jelen csak a következményt mutatja meg, az ok a legtöbb esetben rejtve marad. Kideríthetjük, mikor blokkoltunk le egy olyan esemény folytán, amely ma is befolyással van ránk. Az elvégzett korrekciókkal helyreállítható az energiák szabad áramlása. Mivel a módszer a probléma okát a gyökereknél keresi meg, és az oldás is itt történik, jövőnk már olyanná válhat, amilyenné tenni szeretnénk. Tehát az oldással feloldhatjuk a blokkokat és a viselkedésmintákat.
Az alábbi problémákra hatékony megoldást jelent: Szorongás, stressz, hangulatzavarok, pánikbetegség, önbizalomhiány, párkapcsolati problémák, beilleszkedési nehézségek, allergia, pszichoszomatikus betegségek, testi-lelki gyógyulás, gondolkodás megváltoztatás, készség- és képességfejlesztés, harmónia, önismeret, blokkok, önbizalomhiány, depresszió, függőség, fóbia.
A kezelések 90 percesek. Várlak szeretettel

Forrás: https://www.facebook.com/SpiritIsland/photos/pcb.1671272613140817/1671272589807486/?type=3

 

 

Arolo kezelés

Az Arolo kezelési módszer lényege, hogy bármely betegség(ek) egy okra vezethető(k) vissza: az ember testében kialakult diszharmóniára. Ez a diszharmónia egy idő után betegségként jelenik meg a testben. Az Arolo kezelési rendszer az emberi testet 5 szintre osztja fel: anyagi, energetikai, pszichés, szellemi és spirituális.

Az Arolo módszer betegség filozófiája szerint a betegségek arra vezethetők vissza, hogy diszharmóniában élünk az Univerzummal, egy nálunk hatalmasabb Erővel - Istennel, Buddhával, Allahhal - mert nem vállaljuk fel saját isteni mivoltunkat.

Isteni eredetünk szerint tökéletesek vagyunk, és részei egy nálunk hatalmasabb Erőnek, mint ahogy része minden más is, a maga szintjén.  Mivel nem éljük meg mindennapjainkban ezt az isteni egységet, szeretetben és harmóniában, hanem elzárkózunk isteni eredetünk elől, a felénk áramló hatalmas isteni energiákat sem fogadjuk be, ami gyógyítólag hatna testünkre - lelkünkre - szellemünkre, ennek következtében teret adunk a betegségek kialakulásának is.

Az Arolo kezelés során egy speciális kartesztet alkalmazunk, ami segít feltárni azt a szintet, ahol a legnagyobb diszharmónia kialakult. (Ezek a szintek anyagi, energetikai, pszichés, szellemi és spirituális.) Ha megtörtént az Arolo teszt, akkor isteni energiák alkalmazásával helyreállítjuk az egyensúlyt, hogy ismét harmóniában legyünk isteni mivoltunkkal és az Univerzummal.

Az Arolo tehát soha nem a tünetekre hat, hanem a betegségeket kiváltó legmélyebb okra, mely visszahat a tünetekre és feloldja, semlegesíti azokat.

Forrás: http://ero-forras.hu/site/arolo-kezeles

 

 

 

Kókusz és spirulina

Az indonézek azt mondják a kókuszról, hogy a fa, amely megad mindent, ami az élethez kell.

Az ayurvéda szerint 99 baj gyógyítására alkalmas növény.

A kókuszdió nagyon tápláló és gazdag vitaminokban (C, E, B1, B3, B5 és B6), rost- és ásványi anyagokban (vas, szelén, nátrium, kalcium, magnézium és foszfor). Ellentétben a tehéntejjel, a kókusztej laktózmentes, így laktózérzékenyek is fogyaszthatják. Remek alapanyag különböző ételek főzéséhez, sütéséhez, turmixok készítéséhez.

Számos kultúra használta a kókusztejet arra, hogy a tesztoszterontermelést fokozza és növelje a teljesítőképességet.

http://www.hazipatika.com/eletmod/szex/cikkek/szexkave_osi_tipp_egy_tenyleg_jo_naphoz/20140902140319#TOS_center

A kókusz rengeteg káliumot tartalmaz és a legjobb természetes izotóniás ital.

A kutatások azt mutatják, hogy a kókuszvíz ugyanolyan elektrolit egyensúllyal rendelkezik, mint az izotóniás vizek, amelyek hasznosak egy hosszú, fárasztó testmozgás utáni folyadékpótlásra.

 

A spirulina egy étrendkiegészítő zöldalga.

A spirulina rendkívül sok vitamin, ásványi anyag és aminosav forrása, amik lehetővé teszik, hogy közérzete pozitív legyen! Vegetáriánusok számára gyakorlatilag a spirulina az egyetlen természetes B12 forrás.

A spirulina tartalmazza:

- mind a 18 létfontosságú aminosavat,

- vitaminokat: A, C, E, B1, B2, B5, B6, B9, B12,

- ásványi anyagokat: vas, jód, nátrium, kalcium, kálium, réz, mangán, magnézium, foszfor, szelén, cink, króm és vanádium,

- ezen kívül béta-karotinoidokat, több, mint 2000 különböző enzim, fikocianin, többszörösen telítetlen zsírsavak, értékes növényi fehérjék és klorofill.

 • Segíti a megbetegedésekkel szembeni ellenállást. Erősíti az immunrendszert.
 • A spirulina mérsékli az allergiás tüneteket azáltal, hogy a benne lévő C-fikocianin gátolja a hisztamin termelést, ami allergiás reakciókat vált ki.
 • A spirulina a kiemelkedően magas 60%os protein tartalmával javítja a fizikai teljesítő képességet és kalória mentes tápanyagot juttat a szervezetbe.
 • A spirulina gyulladáscsökkentő és gombaölő hatással is bír, ezáltal csökkenti a Candida albicans gomba erejét is.
 • Megelőzi és helyrehozza a máj, a vese és az emésztőrendszer elváltozásait.
 • Stabilizálja a magas koleszterin szintet, azon belül is a káros hatású LDL-koleszterin koncentrációját. Egy 2001-es tanulmány szerint aki rendszeresíti napi 2 gr spirulina fogyasztását, annak javul a glikált-hemoglobin és a lipid-profil szintje. Dupla ekkora fogyasztásnál a spirulina a vizsgált alanyok vérnyomását is csökkentette.
 • A spirulina fokozza a termékenységet és a megtermékenyítő képességet.

Források: http://www.hazipatika.com/taplalkozas/egeszseg_es_gasztronomia/cikkek/kokusz_az_elet_faja/20120801124543

http://www.jomtom.hu/termekek/bio-spirulina-bio-chlorella-por-es-tabletta-zoldajku-kagylopor/bio-spirulina-por-es-spirulina-tabletta

 

 

http://twice.hu/eletmod/eddig-ezt-soha-nem-tudtam-mikor-kell-vizet-inni

 

 

Csak az van, amire te figyelsz, az meg olyan lehet, amilyenné formálod vagy címkézed, ugyanis minden a te kezedben van. (Oravecz Nóra)

 

 

A szeretet és a megbecsülés mérhetetlen. Nincs akkorra mérce, mellyel mérhető lenne a fontossága, és a súlya is olyan hatalmas, hogy nincs mérleg, mely mérni képes. (Judi Sion)

 

A simogatás és a dédelgetés megindítja a csi áramlását a testben és a test körül. (Tom Kenyon)

 

 

A kisgyerekek közelebb állnak a buddhákhoz, mert tele vannak energiával, - a jelenben élnek, délután is alszanak, ha elfáradnak lepihennek, - de aztán iskoláskorba lépve, több feladat, mint amennyi való az emberkének,  és mindeközben nincs délutáni alvás, s elfogy az energia, kimerült Emberek lesznek.

 

Tégy valami jót ma valakiért.

 

,,A test egyszerűen nincs felkészülve arra, hogy hosszabb ideig jang állapotban maradjon. Szüksége van jinre. Szüksége van tétlenséggel, pihenéssel töltött időre, esetleg álmodásra.

De a nyugati kultúrában a semmittevés lustaságnak tűnik. Mégis, néha ez a legbölcsebb dolog, amit tehetünk. Ha jang akarsz lenni, akkor a legjobban teszed, ha némi időt azzal töltesz, hogy jin vagy."

 

 

“Egy problémát nem lehet ugyanazzal a gondolkodásmóddal megoldani, amivel azt létrehoztuk.”

 

 

Gyakran azon kezdünk el dolgozni egy „kicsit idegen” emberrel, hogy összeillők legyünk, ahelyett, hogy egymást gazdagítva és szeretve lubickolnánk egy olyan emberrel, aki valóban hozzánk illik. (Paeli Suutari)

 

Egy kapcsolat fejlődése olyan, mint a folyók egyesülése - fokozatosan történik meg, mielőtt a tengert elérik. Különbözőek a gyökereitek, ahonnét eredtek, de útközben bizonyos részeitek megtalálják egymást... azután, ahogy telnek az évek, újabb és újabb részek egyesülnek a lelketekben egyre nagyobb folyamokká. Soha többé nem lesztek már az a kicsi patak, aki voltatok..., de cserébe tiétek az óceán. (Paeli Suutari)

 

Jól választottál párt magadnak, ha visszanézve majd elmondhatod: "Szerethettük egymást, mert kezdettől fogva összeillők voltunk. Nem kényszerültünk arra, hogy feladjuk önmagunkat. Közösek voltak az értékeink és a céljaink nagy része is, így nem kellett lemondanunk róluk. (Paeli Suutari)

 

Létezik az "igazi", a FÉRFI, aki a lelkünket és a testünket is kiteljesíti, akivel nem mindig könnyű, de aki nélkül sokkal szegényebbek lennénk. (Paeli Suutari)

 

 

Egy lány, egy szabadtéri kávézóban ült, amikor olyan különleges dolog történt, hogy.... https://www.youtube.com/watch?v=rG7AjxbR5qk

 

http://utosvideok.eu/az-ara-es-edesapja-egy-csodalatos-eskuvon-a-templomba-befele-menet-megalltak-es-dobbenetes-dolgot-tettek

https://www.youtube.com/watch?v=bUFgYjKz70o#t=210

 

 

Sokszor mondom az előadásaimon, hogy nekem nincsenek negatív ismerőseim.
Ilyenkor úgy néznek rám, mintha valami Ufó lennék.
Pedig egész egyszerűen csak arról van szó, hogy vagy törlöm őket, vagy maguktól mennek, mert nem bírják a pozitivizmusomat...
Mivel nem vagyok hajlandó velük együtt játszani az "Ugye milyen szar az élet?" című játékot, azt mondják rám, hogy nagyképű vagyok, és keresnek maguknak valakit, akivel lehet fröcsögni a sok-sok negatív dologról egész nap.
Én nem kérek ebből, köszönöm!
Inkább élvezem az életet, mert ÉLNI jöttem a Földre, nem pedig lakni!
Neked is ezt javaslom, és hidd el a negatív, irigy emberek idővel eltűnnek az életedből.
Csodás napot nektek!

Péter

https://www.facebook.com/peter.szabo.3956/photos/a.230226250488766.1073741828.230189540492437/568256760019045/?type=3&theater

 

 

"Nem lesz semmi baj, ne félj, ne harcolj, csendes Buddha légy, az arcodon nem láthatják.../ Ez semmiség/ Minden néma perccel könnyebb, nem számit, hogy görcsbe görnyed benn a lelked, tedd meg érted, el ne késs...
a dolgok szépen elrendezve csekkolhatsz a végtelenbe… ahány megtartott ígéret, annyit érsz…kis lépés egy nagy embernek, kis ácsorgás a többieknek...nincs több apró-cseprő gond, nincs ébredés, nincs gyenge pont, egyszer az életben legyél atomkemény!!!!!!!!! "
https://www.youtube.com/watch?v=DkcQnwg5HpE

 

https://www.youtube.com/watch?v=KD7g_ok1r3Y Oliver Shanti - Buddha and Bonsai

 

http://www.earthcam.com/world/hungary/budapest/

 

http://www.biosziget.hu/mikrokameras-hajvizsgalat-problemak-feltarasara-i-31.html?osCsid=9586a1c99257c7ee572356c1072ef294

 http://homeonatural.hu/szolgaltatasok/57.html

http://www.webbeteg.hu/cikkek/pr/19152/vegezzen-otthon-etelintolerancia-tesztet

http://www.vitaminsziget.com/termek.php?id=490&katId=25

 

http://fsokozpont.hu/aura-tisztitas-aura-harmonizalas-csakra-tisztitas-csakra-harmonizalas-energetikai-kezeles

http://www.gyogyitoenergia.com/blog/mibol-all-egy-energetikai-kezeles

http://taplalkozas.bioenergetikus.hu/enzimek.php

,,A másik tévhit a fogyás kapcsán a hasnyálmirigy enzim tartalmú készítmények alkalmazása. Ezek a gyógyszerek zsírbontó LIPÁZ-t, keményítő bontó AMILÁZ-t, valamint fehérje bontó PROTEÁZ-t tartalmaznak, és az elfogyasztott táplálék felszívódásra alkalmas részecskékre bontását segítik elő. Egyszerű belátni tehát, hogy ezek a gyógyszerek nem hogy segítenének a testsúly csökkentésében, hanem éppen ellenkezőleg: fokozzák az elfogyasztott táplálék hasznosulását."

 

,,Európa legjobb piacának választották a Fővám téri Vásárcsarnokot. A CNN Travel toplistájának élén szerepelteti a Fővám téri Vásárcsarnokot. Budapest egyik legkedveltebb piaca olyan világhírű vásárok mellett szerepel a listán, mint az isztambuli Nagy Bazár, illetve a barcelonai Mercat de San Josep de la Boqueira, a londoni Portobello Road és a párizsi Les Puces. Az oldal sok pozitívumot emel ki a csarnokról, már a kezdetektől fogva: leírják, hogy a 19. század végén elkészült épület kora egyik legmodernebbjének számított speciális világítási- és hűtőrendszerének köszönhetően. A CNN szerint könnyű eligazodni a három szinten, de ajánlják a vezetett túrákat is, amelyek utat mutatnak a különféle kolbászok, sonkák, szalámik és lángosozók rengetegében. Ha pedig az ide látogatók odahaza, a konyhájukban is szívesen felidéznék a csarnokban szerzett gasztroélményeket, szerezzenek be egy csomag füstölt-őrölt paprikát, ajánlja az oldal." http://budapestcity.org/03-muemlekek/09/Kozponti-Vasarcsarnok/index-hu.htm

 

 

4 Dimenziós lények vagyunk mi emberek. A házaink 3Dimenziósak, mert van szélességük, hosszúságuk és magasságuk, tehát 3 kiterjedés, úgy mint nekünk embereknek is, de viszont a 4. az, hogy mi tudunk mozogni a térben. (Molnár József)

 

Akkor jön az a döntés, hogy: maradni egy helyzetben vagy elmenni, ha belementél a rosszba. A lényeg ne menj bele a rosszba!!! (Molnár József)

 

Valaki tesz érte, hogy sikeresen levizsgázzon majd. Mivel úgy alakította a napjának az időbeosztását, hogy legyen ideje tanulni, a majdani vizsgára kész legyen, úgy alakította a napját, hogy legyen energiája tanulni, s ezáltal majd sikeresen vizsgázni, hogy megkapja azt, amire most az idejét és energiáját adja. Talált, csinált időd és energiát sok sok napon át a majdani sikeres vizsga érdekében. De vajon miért nem ülnek le az emberek naponta több órára, hogy életük szerelméért tegyenek. Miért nem úgy alakítják a napjaiknak az időbeosztását, hogy legyen idejük a leendő szerelmükre gondolni, vele foglalkozni. A majdani találkozás bevonzása miatt, úgy alakítani a napját, hogy legyen energiája a leendő szerelmére gondolni, vele foglalkozni, s ezáltal majd létrejöjjön, sikeresen alakuljon a drága, igazi szerelmével a találkozás, hogy megkapják azt, amire az idejét és energiáját adják? (Molnár József)

 

Amire a gondolat az elme, amire ,,rámodja az igent”, ami ,,betalál” azt hisszük valósnak, az alapján akarunk, hiszünk, cselekszünk. Tehát ad meg az esélyt a jó dolognak, rengeteget foglalkozz vele, s jön az ,,igen”, (Molnár József)

 

Igen, amit az ember szeret, amit szenvedéllyel tesz, s beleteszi a szeretetét, az energiáját, annak klassz következménye van. Az iskolákban is be kellene vezetni, hogy minden gyermek a habitusának, a kis lelke érdeklődésének megfelelő anyagot is tanulhasson, hagy választhassa meg ő, hogy mit szeret szenvedéllyel, örömmel, szeretettel, mert amit igazán szeret az ember, azt csinálni fogja, s enegedi az energiákat magába hatni, megnyílik a tudásnak. S még értékesebb lesz ő és a világ, szebb és jobb!! (Molnár József)

 

Pozitív, jó cselekedetek, gondolatok felhalmozódása, pozitív, jó energiát hoz létre, ami változást hoz. (Molnár József)

 

Amivel az ember hosszú időn át - órákon, napokon, heteken, hónapokon át foglalkozik, azzá válik, azzá ,,rezeg”. (Molnár József)

 

Egyszerre csak egy dologgal foglalkozz, ne gondolj másra, ez nyugalom és energia. (Molnár József)

 

Akivé akarsz válni, olyan emberek, társaságában legyél, legyél velük minél több órát, napot, hetet, hónapot, s hasonlóvá válsz. (Molnár József)

 

A jó dolgok mint pl. a meditáció, a pihenés, nyugalom, a nyugodt cselekedetek minden egyes és a sok meg változást hoznak, megváltoztatnak. (Molnár József)

 

 

,,Nem nehéz gyorsan elérni azt, hogy a nő jól érezze magát – kellemes tapasztalatokat kellő részletességgel és érzelmi vonatkozásokkal kell előadni – valójában minél több részletet és érzelmet kell keverni a mondanivalóba."

 

 

,,Mindenkiben van egy ‘szeretet-tank’ – egy képzeletbeli tartály, melynek meg kell telnie szeretettel. Ha szeretetet kapunk – nyilvánuljon meg bármilyen formában is – szeretettartályunk mutatója a „teli” állás felé mozdul el. Ha tankunk „teli” van, akkor boldogok, kiegyensúlyozottak vagyunk, úgy érezzük, szeretnek minket. Fontos a saját szeretet-nyelvünk felismerése."

 

 

Van egy lényegi törvény: a gondolatuknak nincs önálló életük. A gondolatok…abból merítik erejüket, hogy azonosulsz velük. (Osho)

 

És egy fontos dolgot nem szabad elfelejtened: ha bármit észlelsz magadon-félelmet, haragot, gyűlöletet- és egyszerűen csak megfigyeled, ahogyan feltámad, ítélet és kárhoztatás nélkül, akkor az indulat el fog tűnni, hatalmas energiamennyiséget hagyva hátra, amit építő célokra használhatsz. És fel is kell használnod, ugyanis a szivárgások megszűnnek, te pedig duzzadsz az energiától. Ha viszont szeretetet, együttérzést, jóindulatot, alázatot észlelsz magadon, ezek nem fognak eltűnni. Szintén hatalmas energia rejlik bennük, ám minél jobban megfigyeled őket, annál erősebbé válnak benned, míg teljesen elborítanak. (Osho)

 

 

Kagawa goal against Schalke https://www.youtube.com/watch?v=hxRlDk35sEs

This is Why We Play color

https://www.youtube.com/watch?v=4KTodGpSpCA NBA “Hands"

 

kobibryant.jpg

 

"mindenki akkora, amekkora dolgok feldühítik."

http://joportal.hu/jotettek.php?readmore=3038

 

,,Ne vedd a szívedre a negatív személyeket, sem az energiát. Szállj ki azokból a helyzetekből, amik negatívitással vannak tele, mindig van választásod. Engedd el azt, ami rossz!”

 

 

Bárki lehetsz, bármit tehetsz, bármire szert tehetsz. Születésedtől fogva megillet a jog, hogy életed megteljen minden széppel és jóval. (Esther és Jerry Hicks - Kérd és megadatik!)

 

 

Sokat TETTÉL azért, hogy elérd az álmod?
Sokat TETTÉL azért, hogy ne érd el az álmod? (Molnár József)

 

 

Ha olyan dolgokat akarsz birtokolni, amelyek még soha nem voltak a tieid, olyan dolgokat kell tenned értük, amiket még sosem tettél! (Coco Chanel)

 

 

Koncentrálj arra, amit el akarsz érni! (Andrew Matthews)

 

 

Olyanná válsz, mint amit magadról gondolsz. …A kép, amit magadról elképzelsz, tett azzá, aki ma vagy. Ha megváltoztatod ezt a képet, akkor a képpel együtt te is megváltozol. (Andrew Matthews)

 

 

Pozitív-sikeres jövőkép.

 

 

Egész életünkben arra lettünk kondicionálva, hogy bizonyos gondolataink legyenek a dolgokról. A gondolatok tesznek bennünket boldogtalanná – de a gondolatainkat megváltoztathatjuk! Az életszínvonaladon úgy javíthatsz, ha a gondolataidon javítasz, és gondolataid hatással vannak érzéseidre.

(Andrew Matthews – Hallgass a szívedre)“

 

 

A boldogságért olykor keményen meg kell dolgozni. Olyan ez, mint otthon rendben tartása – meg kell őrizni az értékeket, és a szemetet ki kell dobni. Az egyik ember a szép kilátást veszi észre, a másik a koszos ablakot. Te választod meg, hogy mit látsz és mit gondolsz. (Andrew Matthews)

 

 

“Ha ez élet dögunalom, nézd meg, mennyi energiát fordítasz rá! Soha sem hallod, hogy valaki azt mondaná: “Hajnalban kelek, edzem a testem, tanulok, ápolom a kapcsolataimat, teljes gőzzel dolgozom – és SEMMI JÓ nem történik az életemben.” Életünk egy energiarendszer. Ha semmi jó nem történik benne, az a te hibád. Ha majd egyszer felismered, hogy a befektetett energia alakítja a körülményeidet, akkor már nem leszel áldozat.” (Andrew Matthews – Hallgass a szívedre)

 

 

Ráfordított energia + Türelem = Eredmények

Az emberek gyakran figyelmen kívül hagyják ezt az elvet. Azt kérdezik: “Mit kaphatok holnap, ha ma elvetem a babszemeimet?” A válasz: “Nedves babszemecskéket” A mag törvénye így szól: “Ma ültetsz, és KÉSŐBB aratsz!” Ma ültess babszemeket, és szedd le négy hónap múlva a termést. Amikor még mindenki magának termelt, valószínűleg ezt az elvet jobban értették. De manapság az instant levesek korát éljük.

(Andrew Matthews – Hallgass a szívedre)

 

 

Mindannyian saját sorsunk kovácsai vagyunk. Gondolataink körülményeket vonzanak és teremtenek. Ahogyan mi változunk, úgy változnak a körülményeink is. (Andrew Matthews)

 

 

Az élet nem a kifogásokat, hanem az erőfeszítéseket díjazza. (Andrew Matthews)

 

 

A sportban és az életben is arra kell összpontosítanod, amit akarsz! (Andrew Matthews)

 

 

A pozitív és negatív érzések nem képesek egyidejűleg jelen lenni a gondolkozásban. Vagy az egyik, vagy másik uralkodik. Neked kell gondoskodnod arról, hogy gondolkodásodra a pozitív gondolatok hassanak! Ebben a szokás törvénye van segítségedre. Alakítsd ki magadban a pozitív gondolatok szokását! Így a negatív érzelmek egyszerűen képtelenek lesznek behatolni. (Napoleon Hill)

 

 

Az alaptörvény kimondja, hogy a hasonló, hasonlót vonz. A negatív gondolkodás biztosan negatív eredményt hoz. Ennek megfelelően ha valaki rendszeresen optimistán és pozitívan gondolkozik, akkor ezen gondolatai kreatív erőket hoznak mozgásba – és a siker, ahelyett, hogy elkerülné, elkezd felé áramlani. (Norman Vincent Peale)

 

 

Minden rendben lesz.

 

 

Ki minek gondol, az vagyok annak...
(Weöres Sándor)

 

 

"Amiről azt gondolod, hogy mások gondolják rólad, azt Te magad gondolod saját magadról."

 

 

Ha olyan dolgokat akarsz birtokolni, amelyek még soha nem voltak a tieid, olyan dolgokat kell tenned értük, amiket még sosem tettél! (Coco Chanel)

 

Ha szárnyak nélkül születtél, hagyd, hogy kinőjenek! (Coco Chanel)

 

“Hova kell fújni a parfümöt? – kérdezte egy fiatal hölgy. Oda, ahol azt akarja, hogy megcsókolják. – mondtam.” (Coco Chanel)

 

“Nem értem, hogy tud egy nő kilépni a házból anélkül, hogy egy kicsit rendbe tenné magát – legalább udvariasságból. Ki tudja, talán aznap találkozik a végzetével. Ha így alakul, a legjobb, ha a lehető legcsinosabb a végzetnek.” (Coco Chanel)

 

“A világ legszebb színe az, ami jól áll neked.” (Coco Chanel)

 

"A divat első számú parancsa, hogy érezzük jól magunkat a viselt ruhában.” (Coco Chanel)

 

"Úgy vélem a csipke a valaha készült egyik legszebb utánzata a természet fantáziájának; a csipke mindig felidézi számomra azokat a egyedülálló tervezéseket, melyeknél a fák ágai és levelei hímezik az égboltot, és nem hiszem, hogy az emberi lélek bármely találmánya kecsesebb vagy pontosabb eredetű lehetne." (Coco Chanel)

 

„A divat mulandó, a stílus örök.” (Coco Chanel)„

 

Egy lánynak két dolognak kell lenni: előkelőnek és mesésnek.” (Coco Chanel)  

 

 

,,Ne félj! Érdekes dolgokat érezhetsz/ gondolhatsz, melyek nyitják belső szemed, szíved a Világmindenségre. Ezek próbálják az okos gondolataid elcsendesíteni, nyugtatni, és szívedet, és az érzéseket előtérbe helyezni. Tartalmas napod lesz, pont ettől.”

 

 

,,Az időtálló kapcsolatok kiindulópontja egy konfliktus, de a vége valami nagyszerű.”

 

,,Ki garantálja, hogy nem Isten trükkje volt, hogy közel hozzon minket egymáshoz?”

 

,,A barátság nem születik véletlenül.”

 

,,Nincsenek véletlenek. Ezek Isten trükkjei, hogy ne kelljen magyarázkodnia.”

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=zoTQWXPJAo0&feature=youtu.be Németh Dóra Adél - Tisztán ragyogó fény vagy

 

https://www.youtube.com/watch?v=MI04ZwNIv5Q&feature=share Palya Bea – Fák, virágok, fény

https://www.youtube.com/watch?v=FpGAvSwhS0Y Zalatnay Sarolta - Fák, virágok, fény

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ckRpTYOgAVA Mindy Smith & Inland Sky - On Top Of The World

 

https://www.youtube.com/watch?v=fWNaR-rxAic Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

 

https://www.youtube.com/watch?v=jT0gbcq5xqI Avant - You & I ft. KeKe Wyatt

 

https://www.youtube.com/watch?v=vFPajU-d-Ek  Belinda Carlisle - Heaven Is A Place On Earth

http://www.hotdog.hu/dalszovegforditas/a-f/belinda-carlisle-heaven-is-a-place-on-earth

 

https://www.youtube.com/watch?v=dAvq_gimOto Martha & the Vandellas - Heatwave

 

https://www.youtube.com/watch?v=9ZEURntrQOg Happy Together – Turtles

 

https://www.youtube.com/watch?v=D6TxoDoOmO4 Bing Crosby - As Time Goes by

 

https://www.youtube.com/watch?v=b-EqP0BLy1Q Bow Wow - Like You ft. Ciara

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=_5c4Pkz0jkk Irina Shayk per Intimissimi Uomo

 

https://www.youtube.com/watch?v=BiKVp2Hhqjk Intimissimi Gioia Bandeau starring Irina Shayk (Eng 30'')

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=nuVCVcw2mhg

 

 

SUPERFOOD SMOOTHIE - 100 ízletes és energiát adó ital receptje

Lendülj formába kívül-belül ezekkel az ínycsiklandozó receptekkel, melyek mind az egészséges életmód jegyében születtek meg!

Készíts könnyen és gyorsan, ám változatosan szuperételes smoothie-kat, és élvezd azok számos lenyűgöző pozitív hatását!

Rengeteg friss és finom íz tökéletes összhangban, egy pohárban, melyek mind lehetővé teszik, hogy energikusabb, egészségesebb és kiegyensúlyozottabb legyél! Julie Morris konyhaművész több mint száz recepttel bizonyítja, hogy a természet sokszínűségét milyen fantasztikusan tudod hasznosítani a konyhádban és az életedben egyaránt!

http://webaruhaz.edesviz.hu/superfood-smoothie.html

 

 

dinamikus-nyugalom.jpg

 

 

Túlságosan szégyenlős vagy?

 Nem szereted magad?

 Úgy érzed senki sem figyel Rád?

 

Ha úgy érzed ezek igazak Rád, nagy valószínűséggel kevés az önbizalmad, alacsony az önbecsülésed, önértékelésed!

Ez bizony hatással van a megjelenésedre, a döntéseidre, az emberi kapcsolataidra

és az életminőségedre is!

 

Szeretnél ezen változtatni?

 Szeretnél harmonikusabb, sikeresebb életet megteremteni saját magad számára?

 Szeretnél nagyobb önbecsülést, egészséged énképet kialakítani?

Akkor nézz szét a blogon! Olvasd el az önbizalomról szóló cikkeket, amiket Neked írtam!
Iratkozz fel az ingyenes 21 napos önbizalom fejlesztő e-mail tanfolyamra, ahol
még jobban segítelek, hogy egy erős, egészséges önbizalmat építs fel magadnak!

Itt nagyon sok tippel, trükkel és tanáccsal látlak el, hogy hogyan tudod
megerősíteni az önbizalmad és feltornázni az önbecsülésed,
hogy végre Te is egy önbizalommal teli, egészséges férfi/nő legyél!

Ne halogass tovább!

Szeretettel várlak, Kolozsi Mariann

http://www.theta-otthon.hu/ajandek-2/

 

 

http://purger.uw.hu/

 

 

http://a-magok-ereje.hu/miert-a-soul

 

http://www.tudatosagy.hu/neurofeedback-terapia/

 

 

http://deluxe.cafeblog.hu/2014/09/04/lista-minden-betegseg-lelki-okarol/

 

http://magyarfoldre.hu/cikkek/2396/penzkidobas_a_nad-_es_nyirfacukor_-_atveres

 

http://kodpiszkalo.blog.hu/2012/04/23/van-e_nyirfacukor_a_nyirfaban

 

http://pozitivnap.hu/inspiralo/10-dolog-ami-nelkul-nem-elhetsz-majusban

 

 

http://egeszsegespont.hu/2016/05/13/majus-21-en-telihold-es-10-millioszoros-teremto-nap-ujult-erovel-hato-pozitiv-energia-tukreben/

 

https://www.facebook.com/808520915843775/photos/a.808527739176426.1073741828.808520915843775/1293388057357056/?type=3

https://www.facebook.com/808520915843775/photos/a.808527739176426.1073741828.808520915843775/1298972463465282/?type=3

 

http://pozitivnap.hu/nagyvilag/ezek-a-kinaiak-olyan-hidat-epitettek-a-tavol-keleten-amilyet-meg-biztosan-nem-lattal

http://pozitivnap.hu/kultura-es-szorakozas/nepszeru-filmszineszek-hasonmasai-a-tortenelembol-egeszen-megdobbento-fotok

 

 

http://pozitivnap.hu/eletmod/alkoss-inspiralo-tablat-az-ujevre

 

http://napiboldogsag.com/

 

 

ha-dontened-kell--dunts-magad-mellett2.jpg

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=a2M7peXKRD4 Carlos Vives - Volvi a nacer (Quiero casarme contigo)

 

https://www.youtube.com/watch?v=FGbChJMZpgI Miguel Bosé – Te Amaré

 

https://www.youtube.com/watch?v=FUinZg5MC5U#t=110 Reyli Barba - Amor del Bueno

 

https://www.youtube.com/watch?v=acvIVA9-FMQ Jason Mraz & Colbie Caillat - Lucky

http://www.magyar-dalszoveg.hu/lyrics/4665_jason_mraz___lucky__official_single_cover_

 

 

Már látom mi fáj neked, keserves és boldog emlékeid mintha az enyémek lennének. Ki tudok nézni a szemeden, onnan látom most magamat - és megismerem a múltadat, sorsodat, örömeidet és rögeszméidet. Ráhangolódok gondolataid hullámhosszára, s veszem a szíved kódolt adásait. Ha a szíved gyorsabban ver, az én szívem is hevesebben fog dobogni. És ha valamitől félsz, én is szorongani kezdek, és lehet, hogy megértjük, mitől félünk mindketten.”

(Müller Péter)

 

https://www.youtube.com/watch?v=MjZoZlXxVtQ A szerelem és az alkímia - Egedi-Kovács Melinda, Jakab István

 

spirit girl.gif

 

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/96/e8/8f/96e88f2da4d00bdf5b21dabdf71f94b1.gif

 

https://static.md/024a8157af69a30611885e1aa96afec6.gif

 

https://static.md/f809b635889db2b7db2fb999a1c10cec.gif

 

http://elozoeletek.blogspot.hu/2015/09/a-hawaiiak-27-eletbolcsessege.html

 

http://www.almaimotthona.hu/legszebb-magyar-varak.html

 

https://www.facebook.com/JACKMICHAELNELSONXL/videos/832066576886492/ Lambada Dance Summer 2016

 

https://www.youtube.com/watch?v=oyatY-R-5cc&feature=youtu.be Schumann Resonance - Unforgettable Moments

 

 

http://vidto.me/6ndg6yxa0sfx.html Timothy Green különös élete (Alul a proceed to videot kell megnyomni, s utána elindítani a filmet.)

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=eW2MJo4CDJI

És az élet megy tovább (Magyar felirat) - E a Vida Continua Filme Completo

 

 

https://www.facebook.com/Humanilla/photos/a.639542929488831.1073741828.635593706550420/848928921883563/?type=3

 

https://www.facebook.com/HooponoponowayMagyarorszag/photos/a.404247206309449.95062.404227512978085/1028896120511218/?type=3

 

http://egeszsegeselet.tippek.net/a-szinkronicitas-okkal-tortenik

 

ahogy-haladsz-a-felebredes-fokozatain.jpg

 

 

http://deluxe.cafeblog.hu/2016/04/24/kovekre-pingalt-hipnotikus-mandalakepek/

 

 

http://joportal.hu/johirek.php?readmore=3205 Boldogságkristályok a csillagjegyed szerint

 

Ha az Oroszlán jegyében születtél, akkor igen népszerű vagy, ám kissé naiv, ezért sokan kihasználnak.

A citrin segít a tisztán látásban, és megvéd a negatív hatásoktól.

 

http://joportal.hu/johirek.php?readmore=3194 A születésnapodon kinyílnak az energiakapuk

 

http://szabadonebredok.info/az-oleles-miert-olyan-hihetetlenul-hatasos-terapias-eszkoz Az ölelés miért olyan hihetetlenül hatásos terápiás eszköz?

 

https://www.youtube.com/watch?v=m7OdMuFmDtw Bagdi Bella - Seress Christian: Ölelésed ősi békém

 

 

A bőrödet sok minden melegítheti, de a lelket csak egyvalami. Egy másik lélek. A másik. És ha lelked megtalálja párját, akkor bújik hozzá, reggeltől estig, estétől reggelig. És melegíti. Akkor is, ha bőrödön a hideg szél fut végig. És ennél kellemesebb meleg nem létezik. Az Ő lelke. (Csitáry-Hock Tamás)

 

 

a-4-szereni-idezet.jpg


 

 

Magyaros Szilvia: ,,Jézus szkita pártus herceg volt,vagyis MAGyar....Soha nem volt keresztény,nem keresztelkedett meg,és az ősMAGyaroknak sincs semmi köze a kereszténységhez....Azt István idejében hozták ránk a keresztes lovagok... A MAGyarok egyet vallottak,mégpedig a természettel,az állat és növényvilággal,na és persze embertársaikkal hogyan tudtak harmónikusan,békében szeretetben és egymás segitésével körforgásban élni...Nem voltak vallások,csak a MAGyarok Istenének az iratlan törvényei,melyet természetes volt nekik és nem volt nehezünkre betartani...
Sajnos ősiségünket és szellemi mivoltunkat,hovatartozásunkat sikeresen bemocskolták elhazudták,és sajnos az emberiség nagy része ezeken a tévutakon jár,a hazug szavaknak hisz,pedig nagyon egyértelmű és egyszerű lenne összerakni a képet,nem kell hozzá semmi más,csupán nyitottság...."

 

 

,,Amikor beszélgetünk valakivel, akaratlanul is a szemébe nézünk. Ha a tekintet az ajakra szegeződik, ez azt jelenti, hogy az illető valamit szeretne az arc attól a részétől kapni. Lehet találgatni, mit."

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1087196968003224&set=gm.980391602008310&type=3

 

 

,,El kell engedned mindent, hogy végül elnyerhesd, azt ami valódi.”

 

 

Földangyalok. Lehet, hogy angyal vagy?

http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20081028/lehet_hogy_angyal_vagy

http://www.noiportal.hu/main/npnews-3007.html

 

 

Fénymunkás vagy te is?

http://filantropikum.com/kik-a-fenymunkasok-mik-a-jelei-annak-hogy-te-is-az-vagy

 

 

Ikerláng

http://szabadonebredok.info/az-ikerlang-talalkozasokrol-azaz-ki-talalkozhat-a-masik-felevel-honnan-ismered-fel-ot

http://future.5mp.eu/web.php?a=future

 

 

Shakti név jelentése: kreatív nő

 

 

http://www.hazipatika.com/eletmod/szex/cikkek/szexkave_osi_tipp_egy_tenyleg_jo_naphoz/20140902140319#TOS_center

 

https://www.facebook.com/756769567697582/photos/a.756779547696584.1073741829.756769567697582/1222952224412645/?type=3&theater Egy kis társteremtő gyakorlat

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201204956441814&set=a.1243477542890.28591.1707900542&type=3&theater Felgördül a függöny, kigyúlnak a fények, Elkezdődött, és már tudod

 

,,Naponta mondjam el még jókor, ami benned a legfőbb jó volt, hogy magadat is elfeledve lettél méltó a szeretetre"  heart