Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Így kell szép világot építeni! A figyelem:) + A szépség szímfóniája idézetek

 

Így kell szép világot építeni! :) http://www.youtube.com/watch?v=nwAYpLVyeFU

 

https://www.facebook.com/MeirKay/videos/821002948038342/?pnref=story God is a….Eating Twinkies with God

 

https://www.facebook.com/WFMMagazineOFFICIAL/videos/vb.1587125451576533/1933428440279564/?type=2&theater Adni jó, Jónak lenni jó, segíteni jó, örömöt-mosolyt csalni az arcra jóó.:)

 

http://pozitivnap.hu/napi-pozitiv/szem-nem-marad-szarazon-ez-a-legszerethetobb-karacsonyi-video-szerintunk

https://www.youtube.com/watch?v=14cBlpWzcFQ John Lewis cég Amazing Christmas Reklam - For gifts you can't wait to give

 

https://www.facebook.com/sikerkozosseg/videos/485135814939514/ 20 dolog, amit többet kellene mondanunk

 

https://www.facebook.com/sikerkozosseg/videos/501254533327642 Mi az a nélkülözhetetlen összetevő, amitől igazán jó lesz a napod? Ha kíváncsi vagy rá, nézd meg a videót! - Louie Schwartzberg - Nature. Beauty. Gratitude. ,,Leleplezett boldogság”

 

https://www.youtube.com/watch?v=lEyAicCRdd8 Jóga Móka gyerekszemmel..gyerekszájjal :)

 

http://coub.com/view/mhbvd Az igazi boldogság - a kisgyerek megkapja a hokimeccsen a pakkot

 

 

http://www.alory.hu/articles/149/1/Majusi-tema---A-szepseg-szimfoniaja---idezetek/Page1.html

 

+

 

… az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te minek akarsz látni engem. (Dan Millman)

 

Ha valaki azt mondja, add alább, hagyd ott, te csak menj tovább, erős hittel, mert semmire sem vágysz véletlenül. Egyetlen érzés sem jön csak úgy. (Oravecz Nóra)

 

Az embereknek szüksége van arra, hogy kibeszélje magát, hogy meséljen magáról, hogy bátorítsák, hogy támogassák. Hallgasd meg a másikat, hallgasd meg újra meg újra fáradhatatlan szívvel-lélekkel. Vannak, akik tönkremennek abban, hogy sohasem találkoztak senkivel, aki annyira becsülte és szerette volna őket, hogy meghallgassa mondanivalójukat. .. Nagyon kevés ember tud meghallgatni másokat, mert kevesen
vannak olyanok, akik nincsenek eltelve önmagukkal, akiknek az énje nem hangos a lármától...Ha válaszolnod kell, ne kutass szavak után, mialatt a másik beszél, mert inkább a figyelmedre van szüksége, mint szavaidra..."
(Quanist)

 

Szeretünk! Mindig a Szeretetben vagy. Nincsen más igaz létező, csak a szeretet.
Csendesítsd le az elméd, hogy meghalld a lelked. Nyílj meg a szeretet szavára, nyisd ki a szíved a szeretet érintésére! Hívj minket, akik tiszta Fényből és Szeretetből vagyunk, mi megmutatjuk Neked a szeretet útját. Ma koncentrálj erre a szent érzésre, oszd meg embertársaiddal, hogy mindannyian együtt bővelkedjünk a Szeretetben. http://applications.frenys.com/113163752034591-mai-angyalkartyad/collection.php?quoteId=3356730&ref=canonical                                                                                                                                                                                          A szeretet csoda! Csodálatos érzés! Mely nélkül élni nem lehet! A mosoly pedig ajándék, szívnek és léleknek! (Kerepesi Edit)

 

Talán ez az a nap... amikor rádöbbensz valamire, amiről nem is álmodtál. ... amikor a szemed hirtelen ámulatba ejtő dolgokat lát meg.... amikor füled csak a dicsőség hangját hallja. ..... talán ez a nap lesz valami újnak a kezdete, amikor úgy érzed, hogy kitárul előtted a határtalan mindenség. (Pam Brown)

 

A vadság embertelen, s nem ismerünk olyan “Nagy Embert”, aki ne lett volna szelíd. Jézus, Buddha, Lao-ce, minden bölcs, szent és nagy művész: szelíd volt. Tudnod kell: a szelídség a legnagyobb erő.
(Müller Péter: Ji King Jóskönyv)

 

,,Az Örök Törvény mindannyinkban ott él lenyomatként. Minden férfi, mondjon bármit is, vágyik arra, hogy a nő felnézzen rá és tisztelje."

 

,,Ahhoz, hogy az ember győzni tudjon, hozzátartozik, hogy tudjon veszíteni is." (Erich Wolf Segal: Szerelmi történet)

 

Ha te meg én barátok vagyunk, akkor a kapcsolatunkat áthatja egyfajta várakozás. Amikor látjuk egymást, vagy távol vagyunk egymástól, ott vibrál a levegőben az együttlét, a nevetés és a beszélgetés várakozása. Ennek a várakozásnak nincs konkrét meghatározása; eleven és dinamikus, és minden, ami kialakul az együttlétünkből, az a valami különleges, egyedi ajándék, amelyen senki mással nem osztozunk. (William Paul Young)

 

A tökéletes ember üres, mint a falon vágott ablakrés, – mégis tőle kap fényt az egész szoba. (Brelich Angelo)

 

A győztesek soha nem adják fel, Akik feladják, soha nem győznek! (Németh Pál)

 

Megkaphatsz bármit, ha eléggé akarod. Csak olyan túláradó lelkesedéssel kell akarnod, amely kitör a tested fogságából és eggyé válik a mindenséget teremtő erőkkel. (Sheila Graham)

 

Az ember sohasem azt hallja, amit mondanak neki, hanem amit a szívével lefordít magának. (Müller Péter)

 

,,Ha vannak álmaid, csak higgy abban, hogy képes vagy őket megvalósítani, nem számít, mit mondanak mások csak higgy, és a szíved meg fogja mutatni az utat."

 

Abban a pillanatban, amikor a szerelemnek nevezett rendkívüli dolog bekövetkezik a szívedben, átérzed a mélységét, gyönyörűségét és felfedezed, hogy megváltozott számodra a világ. (Jiddu Krishnamurti)

 

A meditáció az egyik legnagyobb művészet az életben - talán a legnagyobb. (Jiddu Krishnamurti)

 

A meditáció az egyik legrendkívülibb dolog, és ha nem tudod mi az, akkor olyan vagy, mint egy vak ember a ragyogó színek, árnyékok és mozgó fények világában. Nem intellektuális ügy, hanem amikor a szív belép a tudatba, a tudat egészen más minőséget vesz fel; akkor tényleg határtalan, nemcsak a gondolkodásban és a helyes cselekvés készségében, hanem abban az érzésben is, hogy végtelen térben élsz, amelyben mindennek része vagy.
A meditáció a szeretet működése. Ez nem az egy vagy a sok szeretete. Olyan, mint a víz, amit bárki ihat bármilyen edényből, akár arany, akár cserépedény az, mert a víz kifogyhatatlan. Ekkor különös dolog történik, amit semmilyen drog vagy önhipnózis nem hozhat létre: mintha a tudat belépne önmagába, először a felszínén át, azután egyre mélyebben, mindaddig, amíg a mélység és magasság értelmét veszíti, és minden mérhető megszűnik. Ebben az állapotban teljes béke van - nem egy elégedettség, a saját kedvtelésedre, hanem olyan béke, aminek rendje, szépsége és intenzitása van. Mindezt el lehet pusztítani, ahogy egy virágot is tönkretehetsz, és mégis, éppen a sebezhetősége miatt elpusztíthatatlan. (Jiddu Krishnamurti)

 

,,Találkozni egy bölcs emberel, s társalogni vele: annyi eleven gyönyörűséget rejt magában, hogy nem csak azt látod meg benne, amit látni szeretnél, hanem olyannak fogod látni, amilyennek egy bölcset elképzeltél. Hozz hát nekem egy hatalmas ajándékot: magadat, aki már előre jutott a bölcsességben. Élj a Tudás minden Fényével.” (Seneca)