Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pedagógiához - Cikkek és egyéb hasznos dolgok 12

2018.04.08

Megdöbbentő kísérlet – Így viselkedik a vízkristály a Szeretlek, Köszönöm szavakra!

by Neptunusz in Lélektár

Hogyan hat a rezgési energia az anyagokra? Nézd meg, milyen alakot ölt a víz, ha Mozart műve csendül fel!

http://filantropikum.com/wp-content/uploads/2016/02/vizkristalyok.jpg

Dr. Masaru Emoto bebizonyította, hogy az emberi érzelmek által okozott rezgéshullámok, amelyek például a beszéden, az érzéseken, gondolatokon keresztül keletkeznek, képesek befolyásolni a víz molekuláit. Az 1990-es években Dr. Emoto által végzett kísérletek során lett figyelmes arra, hogy például a kimondott szavak, hangok, imák, a zene, a környezet rezgései képesek megváltoztatni a víz kristályos szerkezetét. És ezt Emotonak sikerült is lefényképeznie, amint a víz a különböző típusú rezgéseket kibocsátó tényezők hatására más-más alakot ölt.

A kísérletekkel bebizonyosodott az is, hogy a pozitív tartalmú szavak kimondása után a víz szerkezete sokkal szimmetrikusabb, ha úgy tetszik harmonikusabb, míg a negatív töltetű szavak, hangok hatása diszharmóniát okoz.

Minden embernek saját rezgésszáma van, amit képes kibocsátani az érzelmei, beszéde, viselkedése révén. Ha azt is figyelembe vesszük, hogy az emberi test több mint 70 százaléka vízből áll, a kapcsolat a rezgési frekvencia és szervezet között még hangsúlyosabb. És itt jön képbe a zene is, amely szintén hat a vízkristályokra.

Ezért ezentúl figyeljünk arra, és emlékeztessük magunkat a tényre, hogy az környezetből áramló energiák, emlékek, hangok, zenék, szavak, mind hatással vannak ránk. Hogy önmagunkkal harmóniába kerüljünk, igyekezzünk mindenben a pozitívat meglátni, meghallani, megtapasztalni, mert ezek összhangot teremtenek nemcsak a lelkünkben, hanem a testünkben is.

Szeretetet adni a legjobb, hiszen azt rendszerint vissza is kapjuk az életben!

A képen láthatóvá is válik, ahogy a vízkristályok viselkednek, ha Mozart műve, John Lenon Imagine című dala csendül fel, vagy amint elhangzik a “Köszönöm”, vagy “Béke” szavunk.

https://www.youtube.com/watch?v=4kwSO0NmtoM

 

http://filantropikum.com/megdobbento-kiserlet-igy-viselkedik-a-vizkristaly-a-szeretlek-koszonom-szavakra

 

 

Szlávik Krisztina

,,Szlávik Krisztina vagyok, coach, tréner, tanár és emberi erőforrás szakember. Feladatom, hogy értékek felismerését, kiaknázását és teremtését segítsem elő egyének és szervezetek életében, és megkönnyítsem a változást, változtatást, és valami új megteremtését számukra.”

http://teremtobeszelgetesek.hu/magamrol

 

Magánéleti, üzleti és karrier coach

Megnézek még több bejegyzést

 

Önbizalom, motiváció és támogatás a változni és változtatni akaróknak

SZERETNÉL EGY SZEBB JÖVŐT MAGADNAK?

De mi a valódi és tartós változás receptje?

Valamit már régóta szeretnél, vagy valami már régóta nyomaszt, és – bár tudod mit kellene tenned – mégsem teszed?

Már többször nekifutottál, de mindig visszakerülsz oda ahonnan indultál (vagy mélyebbre)?

Még nem léptél, mert azt sem tudod hol kezd, és csak a nagy homályt látod? Utadban áll egy dilemma? Félsz? Esetleg túl nagy falatnak érzed a helyzetet?

 • Ha tényleg szeretnél változtatni, vagyis újat alkotni az életedben, munkádban vagy vállalkozásodban, és komolyan is gondolod azt, tudd meg, hogy minden elismerésem a tiéd, mert nagy fába vágtad a fejszédet! A változás és változtatás a legnehezebben kivitelezhető dolog, és bár nagyon akarjuk, mégsem történik meg, amit szeretnénk, ami pedig jó lenne nekünk és másoknak is. Sokszor érezzük, hogy valami az utunkban áll, valami látható vagy láthatatlan erő, amely hosszú és magas akadályként tornyosodik előttünk, mint maga a Berlini Fal, amely elzár minket egy szebb, sikeresebb élettől.

Vagy ott van a környezetünk, az országunk,  a családunk, a kollégáink, a főnökünk, az alkalmazottaink, akik – bár éppen arra hivatottak, hogy segítsenek és támogassanak –  de akarva-akaratlanul, valahogy épp ellenkezőjét teszik, és egyántalán nem értékelik és értik, hogy mit is szeretnél, vagy, hogy te nekik is jót akarsz, és ezzel aztán végképp visszahúznak, a reménytelenségbe és az egyedüllétbe és tehetetlenségbe taszítanak.

Te pedig érzed, hogy ’benned van’, képes lennél rá, próbálkozol is, de az eredmények mégsem mérhetőek, látványosak  érezhetőek vagy tartósak. Az is lehet, hogy addig jutottál, hogy gyötör a lelkiismeret, hogy veled valami nincs rendben vagy te nem tettél meg minden tőled telhetőt… Lehet, hogy az is frusztrál, hogy mások mintha boldogabbak, könnyedebbek lennének, vagy egyenesen elhúznak melletted?

Egy napon aztán kapod magad, hogy, beálltál a sorba, feladtad a harcot, elengedted a vágyaidat és az álmaidat, elfogadtad, amit ’a sors’ rád szabott, hogy ez ’Nekem nem megy…’, ‘Egyedül vagyok…, ’Magyarországon ez így van…’, hogy ’Nekem ennyi jutott..’, hogy ’A helyzet úgy sem fog változni, sőt egyre rosszabb lesz…’, hogy ’Én már tényleg mindent megpróbáltam…’, ’Én már nem kellek senkinek…’, ’Nincs más választásom…’, és éled tovább az életedet, ahogy eddig?

De egészen biztos, hogy ezt akarod? Ha mégsem, és ha maradt még benned egy kis ’kakaó’, akkor alkossuk meg és keverjük ki számodra a valódi és tartós változás recepjét!

Nem kell mást tenned, egyszerűen csak…

BESZÉLGESS VELEM, ÉS…

TEREMTS EGY SZEBB JÖVŐT MAGADNAK!

Mikor való Neked ez a szolgáltatás?

 • Ha már nem jó neked, ami van, szeretnél változtatni, de nem tudod hol kezd el.
 • Ha már többször nekifutottál, de nem sikerült.
 • Ha nincsenek céljaid, de szeretnéd, hogy legyen.
 • Ha szeretnél  valamit  létrehozni, megalkotni.
 • Ha már régóta foglalkoztat valami, de még mindig nem tudtál továbblépni benne vagy rajta.
 • Ha berögződött szokásaidon akarsz túllépni vagy szeretnéd magad átalakítani.
 • Ha dilemmád van vagy döntéshelyzet előtt állsz.
 • Ha szeretnél egy fontos eseményre felkészülni.
 • Ha valódi, mérhető és látványos sikereket szeretnél, és szeretnéd megtervezni és végigjárni az odavezető utat.
 • Ha szeretnél valamit egy külső, pártatlan féllel őszintén átbeszélni, mert az segítene az előre lépésben.
 • Ha bizalmas jellegű gondod van, amit olyasvalakivel tudnál csak megbeszélni, akit titoktartás kötelez.
 • Ha érzed, hogy jó lenne neked egy ilyen ’beszélgetés’, de még félsz is egy kicsit.

Mikor nem való Neked ez a szolgáltatás?

 • Ha épp minden tökéletes, és most nem akarsz semmit.
 • Ha 100%-ban tudod mit akarsz, és ennek minden egyes lépését látod magad előtt, és gond nélkül meg is teszed ezeket a lépéseket.
 • Ha nem érdekel, hogy valójában mit is akasz, és hogy hogyan tudnád azt megvalósítani.
 • Ha nem tudsz elfogadni ’segítséget’ mástól (bár itt te fogsz dolgozni :-).
 • Ha soha, de soha nem hinnéd el, hogy Te is képes vagy rá…

Mivel fordultak hozzám mostanában?

 • Üzleti célkitűzés, akcióterv, és mi legyen az az azonnali fókusz?
 • Hogyan tegyek szert nagyobb bevételre?
 • Párkapcsolati elengedés
 • Mi legyen a weboldalam címe?
 • Milyen életet szeretnék valójában?
 • Ki vagyok én, és mit akarok?
 • Hogyan érvényesítsem hatékonyabban az érdekeimet a családon belül?
 • Önéletrajz elkészítése, amely egyedi és önbizalmat ad az álláskereséshez

http://teremtobeszelgetesek.hu/

 

 

Életóra - Integrál szemléletű asztrológia iskola Lehet csatlakozni

Előadó: Gosztonyi Tímea

A Huber módszerben használt Életóra-Karmaóra technika,

egy egyedülálló prognózisrendszer, amely sokkal egyszerűbb, kevesebb idő alatt elsajátítható, mint az általam ismert eddigi prognózismódszerek (szolár, lunár, direkciók, fokszám szerinti aktiválódás, stb

A svájci Huber módszer, az asztrológiai pszichológia oktatója vagyok. Korlátozott létszámban oktatok. Erre azért van szükség, mert egy-egy előadás elméletét a jelenlévők horoszkópján a gyakorlatban is bemutatom. Első alkalomtól kezdve, saját képletünk elemzésén is dolgozunk csoportosan! A képleteket projektorral kivetítem, s a tanultakat mintaképleteken, csoporttársaink képletein és saját radixunkon (saját képlettel dolgozni nem kötelező, ha valaki nem szeretné, kérem szóljon előre!) is végignézzük. A kiscsoportos oktatás előnye, mindenkinek egyénileg is alkalma nyílik a gyakorlásra minden órán. Az órák interaktívak.

A tananyagba, a Huber módszeren túl beépítettem a klasszikus és a modern asztrológiának azon elemeit is, amelyek hasznos pluszt nyújtanak az elemzések kapcsán.

Az iskolába minden előképzettség nélkül is lehet jelentkezni. Az asztrológiai pszichológia gyakorlásának előfeltétele, hogy a tanítvány érett és kereső személyiség legyen, aki nyitott a befogadásra és változásra.

Olyan jelentkezőket is szívesen látok, akiknek jelenleg nincsenek még tervei arról, hogy asztrológusok legyenek, de szeretnék önmagukat, saját képességeiket és a környezetükben lévőket jobban megismerni, megérteni.

Talán szokatlan, de kijelenthetem, hogy aki elvégzi az egy éves tanfolyamot, az képes lesz mélyebb személyiségelemzésre, valamint meg tudja látni a horoszkópból az életnehézségek okait. A hatodik órától, minden órát horoszkópelemzéssel kezdünk (mintaképletek), ahol gyakorlatban is kifejtjük az addig tanultakat, s mindeközben tanácsadói gyakorlatra is szert teszünk.

Ha valamilyen oknál fogva nem tud eljönni valaki az órára, a tananyagot és a hanganyagot e-mailben megkaphatja. Ha hosszabb időre marad ki valaki, jelenléti könyve segítségével folytatni tudja az iskolát, egy következő csoportban (nem kell elölről kezdeni).

A tanfolyam témái röviden, az előadások sorrendjében:

1. Az aspektusok
Az aspektuskép. Teljesen új technika. A fényszögeken kívül a tudattalan életmotiváció megfejtése az aspektusok első látásra kuszának tűnő vonalaiból. Az egyes aspektusfigurák értelmezése a motiváció és külvilág viszonylatában.

2. A horoszkóp térszerkezete
Szubjektív mérő- és kapcsolatrendszer, a horoszkóp felosztása. Hemiszféra egyensúly, orientáció. A négy kardinális pont. A tengely-elmélet.

3. Az asztrológiai házak
Az asztrológiai házak, mint életterületek pszichológiai ismertetése. Az egyéni temperamentum és motiváció az életterületeken. Egy házon belüli dinamikus energia. A közbezárt jegyek jelentősége.

4. Az asztrológiai jegyek
A zodiákus jegyek értelmezésének hétköznapi kulcsai, a megélések, szintjei, pszichológiai értelmezésük. A temperamentum és motiváció az egyes jegyekben. A Napút, mint fejlődésünk útja.

5. Az égitestek
A planéták jelentéstartalma, méltósága, lokális determináció, a születési uralkodó és szerepe.

6. Temperamentum és motiváció.
A 4 elem, energia központú asztrológia a gyakorlatban. A hiányok megállapítása. A horoszkóp értelmezésének energia-alapú megközelítése.

7. A holdcsomók
A karmikus feladat a jelen életben. A karmikus feladat teljesítésének elősegítői és gátlói.

8. Az életünk célja, jövőképünk
Az életünk "választható" célja, jövő, hivatás. MC, MC urának kozmikus helyzete és a legmagasabb égitest a születési képletben, mint a kiteljesedés eszközei. A hozzá vezető út - tengelyelmélet.

9. Érzelem, szerelem és partnerség
Egyéni szerelmi és szeretetképesség. A saját és a másik nemhez való viszony. A szexualitás. Szülői hatások, mint az ismétlődő partnerkapcsolati problémák gyökere. Miért vonzunk bizonyos embereket? Mit is keresünk a másikban?

10. Az Életóra - Prognózis 1.
Életünk ciklusai. Egyes életfeladatok és kihívások időben való behatárolása. A múlt és jelen megértése, valamint tudatos felkészülés a jövőre. Sorsirányítás.

11. Személyiség és külalak
Személyiségünk kiteljesítése. A külalak a horoszkópban. Az aszcendens felismerése pontosításkor.

12. Fejlődési folyamat a horoszkópban - Életkönyv
Ciklikus ismétlődések az életben születéstől a halálig a személyiség fejlődése érdekében. Bizonyos élettémák és problémák visszatérésének okai és azok orvoslása. Az Életkönyv megírása, jövőnk megtervezése a múlt tükrében. Ez az előadás megmutatja, hogyan készítsünk a múltunkról asztrológiai biográfiát, amelynek ismeretében megtervezhetjük a jövőnket.

13. A holdcsomó horoszkóp. Sorsforduló
Előző életek tapasztalatainak összessége = karma horoszkóp. Életeken keresztül vonszolt témák. A tudattalanban lerakódott passzív komponensek tudatba hozása, a gátlások és komplexusok oldása.

14. Holdcsomó horoszkóp 2. A Holdcsomó horoszkóp prognózisjelölője: Karmaóra - Prognózis 2.
Karmikus élethelyzeteink, s annak kimenetele.

15. Holdfázisok
A születéskori holdfázis felismerése, értelmezése. 8 holdfázist különböztetünk meg, melyek megmutatják, hogy az inkarnálódott lélek hol jár a nagy inkarnációs cikluson belül. Megismerkedünk egy születéskori holdfázis alapú fogamzási módszerrel is, a Jónás módszerrel!

16. Ívdirekciók - Prognózis 3.
Az Ívdirekció progressziós módszer segítségével, bepontosítjuk a születési időt.

17. A születési idő pontosítása - Életóra-Karmaóra
Az Életóra progressziós módszer segítségével, a múltban megélt fontos események alapján beállítjuk a születési időt és megállapítjuk, hogy milyen planéta analógiák megélése fejlesztendő a személyiségben.

18. Partnerhoroszkóp - Klikkhoroszkóp
A partnerség erősségei és gyengeségei. Szerelmi, házas, szülői, testvéri, rokoni, munka és minden más társas kapcsolat elemzésének új technikái.

19. A bolygók "haladása" - Tranzitok - Prognózis 4.
A bolygók „átvonulása”, sebessége s ezek jelentősége a Radix planétákra. A tranzitok, mint a komplexusok aktiválói. A retrográd bolygók szerepe és megélése.

20. Generációs csoportfeladatok - Transzcendens bolygók a jegyekben
A generációkat érintő transzcendens bolygók szerepe az egyén és a társadalmi megélés szempontjából.

21. A Családi konstellációk és kapcsolataink a horoszkópban
Az asztrológiai pszichológia és a családállítás ötvözésének lehetősége a Radix horoszkóp segítségével. Hol látszanak a horoszkópban a többgenerációs elakadások, jóvátételi életek...

22. Egészségünk a horoszkópban. Az egészségügyi asztrológia alapjai.

23. A Chiron szerepe a horoszkópban, egészségünkben. A gyógyulás útja.

24. A Solar horoszkóp - - Prognózis 5.

25. Radix szintézis - Prognózistechnikák által az életút lekövetése, jövőbeli tendenciák - Elemzés menete

Kérdések és megoldások, a személyes szerep felismerése és a sorsjavító megoldások lehetőségei. Az elemzés menetének végigkövetése. Az elemzés körülményei. Miért vagyok felelős és miért nem?

A Huber módszer szerinti Életóra és Karmaóra fényszögek értelmezése és az aktuális tranzitok, együttes alkalmazása. A két progressziós módszer még pontosabban megmutatja, hogy mikor minek jön el az ideje.

Kérdések és megoldások betegséggel, anyagi, pályaválasztási, párkapcsolati stb. problémákkal összefüggésben. Férfi-női, szülő-gyermek, testvérek, stb. kapcsolatokban a személyes szerep felismerése és a sorsjavító megoldások lehetégeősi.

Az iskola elvégzése után a sikeresen vizsgázók emléklapot kapnak.

http://www.soterklub.hu/program/eletora_integral_szemleletu_asztrologia_iskola_lehet_csatlakozni

 

Gosztonyi Tímea

1990 óta foglalkozom asztrológiával. A klasszikus változattal kezdtem. Tanultam Kalo Jenőnél, Gonda Istvánnál, Gál Juditnál, majd életutam külföldre vezetett, s ott ismerkedtem meg a Huber módszerrel, hazatérésem után Bertalan Évánál végeztem el

az asztrológiai pszichológia iskolát.

Foglalkozom még Bach-virágterápiával,

kristálygyógyászattal,

reinkarnációs terápiával, a magyar hagyaték szerinti virágelixír és rügyelixír készítéssel, szakrális geometriával.

Szeretek rajzolni, festeni, alkotni.

A Kőrösi Csoma Sándor Magyar Egyetemen tanultam természetgyógyászatot,

Indiában pedig behatóan tanulmányoztam a védikus gyógyászat művészetét, az ajurvédát.

Életóra - Integrál szemléletű asztrológia iskola Lehet csatlakozni Előadó: Gosztonyi Tímea

Http://www.soterklub.hu/eloado/gosztonyi_timea

 

 

Szabó Ilona - Ica

SZI Kommunikációs fejlesztő és motivációs tréner, SZI Kommunikációs tréner, hormonegyensúly tanácsadó

Megalapítója vagyok a SZI Akadémiának, mely oktatja az általam kifejlesztett SZI Kommunikációs módszert, ami számos érzelmi blokk feloldó / felszabadító módszert tartalmaz.

A SZI Kommunikáció  

egy letisztult módszer azoknak, akik stabilitást szeretnének az életükben.

A Lélek és az Élet KÖZÖS nyelve. 
A SZI Kommunikációval, mely figyelembe veszi az érzelmi szinteket,  

a napi konfliktusok által kialakult negatív érzésekből származó energia blokkok

oldhatók fel, tisztázhatóak ki, AZONNAL.

-   Miben tudok Neked segíteni? Nézd meg a videóban! https://www.youtube.com/watch?v=jEtrp6ruWtk

www.sziakademia.hu

Örülök, hogy gondolkodsz az egyéni találkozáson.
Amellett, hogy a célom elsősorban az, hogy az érdeklődők számára tömegesen juttassam el a konfliktus kitisztázó és feloldó megoldásokat, emellett, ha úgy döntesz, hogy ütemesebben szeretnél haladni egy egyéni tréningen vagy konzultáción, akkor van lehetőség, hogy személyesen találkozzunk Budapesten és Debrecenben, vagy Skype-on  konzultáljunk. http://www.sziakademia.hu/cikkek/talalkozas-velem.html

Az alábbi „>>>Lelki életmentő gyakorlatokat” - dolgoztam ki, mely felsorolás nem teljes, csak jelzés értékű:

Az eddigi kiadványaim: 

A CSODA NEM CSAK 3 NAPIG TART c. köny (Soter Tea Házban kapható).

SZI KOMMUNIKÁCIÓS BEMUTATÓ ELŐADÁS  melyről az Erőszakmentes Kommunikáció is elsajátítható többe között (Soter Tea Házban kapható)

Kidolgoztam a bűntudat kitisztázásának tökéletes módját, melyből 5 félét tudtam eddig elkülöníteni, beazonosítani.

Kutatásaim során, azt tapasztaltam, hogy ezt még más nem dolgozta ki avilágon.

Számos érzelmi blokk felszabadító technika fűződik a nevemhez, mint például a CSALÓDÁS kitisztázás, KRITIKA kitisztázás, DÜH feloldás, stb, és folyamatosan fejlesztek:)

 

Remélem, hamarosan találkozunk valamelyik tréningemen

budapesten.jpgdebrecenben.jpgspanyolorszagban.jpg

a SZI Akadémia táborban!

 http://soterklub.hu/eloado/szabo_ilona

 

Szabó Ilona - A CSODA nem csak 3 napig tart - Konfliktus kitisztázó kézikönyv I.

Tartalom, szakmai, hallgatói és szerzői előszó, köszönetnyilvánítás, majd három megtörtént történeten keresztül bemutatom,

hogyan működik a konfliktus kitisztázó gyakorlat és milyen pozitív eredménye lett a külvilágban.

Ezután lépésről lépésre bemutatom a kitisztázó gyakorlatot, így az olvasó ott érezheti magát a tréningen, mint aki teljesen részese, hisz a benne felmerülő kérdésre azonnal választ kap, mivel azt a hallgatóim is feltették.

Ezek után, a tréningen egy önként jelentkezőt végig kísérek a gyakorlatokon és az olvasó elmerülve a történetben, vele együtt haladva emelkedik a tudatossági szinteken.

A függelékben helyeztem el az ÉRZELMI létrát, értékrendi fontosságok és érzelmek gyűjteményét, az olvasó széleskörű érzelmi intelligencia fejlesztésére.

A "Hogyan tovább?"-ra is kínálok lehetőséget az olvasónak, így azt érezheti, hogy valaki "fogja a kezét" és biztatja az önismereti úton. https://www.libri.hu/konyv/szabo_ilona.a-csoda-nem-csak-3-napig-tart.html

 

 

Teremtő / Motivációs gyakorlat:

 

Mikor használjam?

Napi rutinra. A gyakorlat nem kér többet, mint mikor amúgy is összeszeded a gondolataid.

Célja:

Hogy kidolgozzam magamból, ami megállít, bizonytalansággal, tölt el a célom fele vezető úton.

Hol állok az ÉRZELMI LÉTRÁN?  

………………………………………………………………………………………

 1

Boldogság, tudás, magabiztosság, szabadság, szeretet, nagyrabecsülés

 2

Szenvedély

 3

Lelkesedés, öröm, elragadtatás

 4

Örömteli várakozás, hit

 5

Derűlátás

 6

Remény

 7

Belenyugvás

 8

Unalom

 9

Borúlátás

10

Türelmetlenség, kielégületlenség, bosszankodás

11

Legyőzöttség érzete

12

Csalódottság

13

Kétség

14

Aggodalom

15

Mások hibáztatása

16

Elbizonytalanodás

17

Harag

18

Bosszúvágy

19

Düh, gyűlölet

20

Irigység

21

Bűntudat, önbecsülés hiánya, fenyegetettség érzete

22

Tehetetlenség, elkeseredettség, fájdalom, kétségbeesés, szorongás

 

   Mivel van konkrétan bajom? (Szeretném, ha.. / meg kellene csinálnom… / be kellene fejeznem…. / találnom kellene… DE)   

…………………………….....................................................................................

   Mi az, ami konkrétan megállít? (ez az ami „de” szócskával kezdődik)

…………………………….....................................................................................

    Mit szeretnék helyette elérni? (a „ne/nem” szócska nem szerepelhet.)

…………………………….....................................................................................

   Hogyan érhetném ezt el? Milyen ötletem van rá, hogy ez megvalósuljon?
(Csinálj rá ötletbörzét! Ha nincs ötleted, akkor kérdezd meg magadtól és válaszolj nagyon őszintén! Milyen csodának kellene megvalósulnia hozzá? Az nem érdekes, hogy van-e realitása vagy nincs! Egy a lényeg, TETSZENE az Neked?

 ……………………………..................................................................................

4   ……………………………..................................................................................

4   ……………………………..................................................................................

  Ha ezek így történnének illetve így tennék, akkor milyen  pozitív érzéseim lennének konkrétan?  Egyesével ismételd vissza, hogy újra ebbe a rezgésbe kerülj!

5   ……………………………..................................................................................

5  ……………………………..................................................................................

5   ………………………….......................................................................................

   Hol szeretnéd magad látni, fél, 1-2-5 év múlva? // És ez milyen érzés lenne?

 ITT mondunk köszönetet: ami hangozhat így is: „Köszönöm Atyám, hogy mind ez…. már GONDOLATI SÍKON MEGVALÓSULT. (Tehát ezzel még egyszer tudatosítjuk magunkban, hogy a valóságban nem, de gondolati szinten már megvalósult. Ilyenkor a belső hangunk, amelyik igyekszik szabotálni bennünket, még az sem talál olyat, amibe beleköthet. Nyugodtan felteheti a kérdést magában: tényleg megvalósult gondolati szinten? - IGEN - "Rendben,  akkor mehet tovább az egész!") Addig mondd, amíg meg nem érzed a HÁLÁT!

  Hol állok az érzelmi létrán? Hányat léptem fentebb? (nagyon fontos újra meghatározni és észrevenni a változást) 

…………………………….....................................................................................

  Mi az, amivel MOST kezdem azonnal, hogy elérjem a CÉL-om?
Itt használd ki, hogy fentebb mentél az érzelmi létrán, feljutottál a kreatív zónába és motiváltabb lettél.

…………………………….....................................................................................

…………………………….....................................................................................

…………………………….....................................................................................

 

http://www.sziakademia.hu/cikkek/teremto-gyakorlat-letoltese.html

 

 

 

AZ ÉLETFA KÖZÖSSÉG - INDITTATÁS, LELKI MOTIVÁCIÓ

Az Életfa Spirituális Közösség·

Az Életfa Mantra kör 2011 óta működik, először a fészek klubban gyűltünk össze kedd esténként, az arany kupola teremben, világzenei spirituálékat, mantrákat, rainbows dalokat énekelni, hangszeresen feldolgozni.Hamar kinőttük a helyet, és átköltöztünk a Magnet közösségi házba, a nagy terembe (juhar)Itt már a táncnak is nagyobb szerep jutott, a lélek és a test fel, megszabadulása volt a cél, a zenét a mantrákon a táncon keresztül. Ez sokszor sikerült sokunknak, a képeken talán érzékelhető. Idén két és fél év szünet után-mikor is megszülettek ikerlánykáink- úgy döntöttünk újraélesztjük ezt a közösséget, mégpedig egy új saját helyen, a belvárosban, a salétrom utca 10 -ben,

ahol sok barátot, gyógyítót, táncművészeket, táncterapeutákat, jóga tanárokat, énekeseket, zenészeket, dalszerzőket és még sokfélék a szellem és lélekszivárvány palettáit megelevenítő számunkra nagyon kedves embert ismerhettek meg, ha eljöttök hozzánk. február 9-én 18.00 órakkor az Életfa spirituális központ megnyitó mantra estjére. -Salétrom utca 10, 32 es kapucsengő

Természetesen élő zenés mantrázás, illetve koncert is lesz, ahogy szokott. lehet sokáig maradni, jókat enni, a vegán konyhánkban, különleges teákból választani a teakonyhában, jókat beszélgetni, új mantrákat tanulni, és ismerkedni a programjainkkal.

Az Életfa közösséget azért hoztam létre társaimmal, mert nagyon fontosnak érezzük a mai korban a közösségi élet visszaélesztését, a szociális és spirituális élet fejlesztését, a szeretet minél mélyebb és széleskörű megélését, a tudat tágulását, a kollektív ébredést és összefogást, egy jobb, élhetőbb jövő reményében és megalkotásában.

I z e l í t ő a z é v e s p r o g r a m f ü z e t b ő l : mantrakörök, élő zenés kundalini és női jóga, világzenei koncertek, Női körök- Szertartás, beszélgetés, éneklés, gyógyítás, közös zenélés közös vacsorák saját szakáccsal, társasjátékok, filmvetítések,- közös filmnézés projektoron, beszélgetés, közös vacsora gyógynövény tanfolyamok, aura szoma-, llatfürdő gyerekeknek szinterápiás előadás és tanfolyam, hennafestés, amulettkészités selyem-mandala tanfolyam üvegfestés rajzmeditáció, hangterápia hangmeditáció tarot sorselemzés, és előadás masszázsok integrál táncjóga kézműves fogalakozások gyógynövényes kozmetikumok, illóolajok alaptanfolyam integrál családállitás-théta healing párterápia, párkereső este

Részletes tájékoztatóval meg fognak jelenni oldalunkon az aktuális programok.

SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT!

https://www.facebook.com/Az-%C3%89letfa-Spiritu%C3%A1lis-K%C3%B6z%C3%B6ss%C3%A9g-717714061759768/

 

 

Belső Út Spirituális Központ

Bemutatkozás

2001-es megalakulásunk óta Fényt, Szeretetet és Szellemi táplálékot nyújtunk minden útkeresőnek, és fejlődési lehetőséget a már úton járóknak. Szolgáltatásaink a Test és a Lélek gyógyulását, tanfolyamaink és előadásaink a Szellemi ébredést segítik.

Energetikai gyógykezeléseink között megtalálható a Reiki, a Szellemgyógyászat, a Pszi-sebészet, a Kvantumgyógyászat, a Kristálygyógyászat, a Talpmasszázs, a Fül- és Testgyertyázás valamint a Tibeti hangtálas kezelés.

Angyali tanácsadásunkkal személyes kérdésekben fordulhattok hozzánk, melyben Uriel Arkangyal segítségével egy magasabb nézőpontból tekinthetsz rá saját életedre, problémáidra és azok megoldására.

Tanfolyamaink széles körben,  a legkülönbözőbb utakon segítik spirituális fejlődésedet. Legnépszerűbb tanfolyamunk, a Spirituális Önfejlesztő Tréning sokak életében jelentett pozitív áttörést. Az elméleti oktatáson túl érdekes gyakorlatokon és meditációkon keresztül tárjuk fel legbelsőbb énünket, megszabadulunk a régi rossz berögződéseinktől, melyek akadályozzák a fejlődésünket.

Két hetente szombaton, nyitott klubunkon az érdeklődők előadásokat hallhatnak különböző spirituális témákban, és lehetőség adódik a kötetlen beszélgetésekre, közös meditációkra, mantrázásokra.

 

Klubunkról

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt két hetente szombatonként 15 - 19 óráig tartó nyitott klubunkra!

Klubunkban a szeretet közelségét érezhetjük, ahol kellemes füstölőillat, megnyugtató relaxációs zene, és egy ízletes tea mellett kapcsolódhatunk ki, és töltődhetünk fel.

Szeretettel várjuk mindazokat, akik gyógyulni vágynak, akik keresik az utat belső fejlődésük felé, vagy akik szeretnének kicsit megpihenni, és megosztani gondolataikat, tapasztalataikat, spirituális élményeiket.

16:00 órától előadást hallgatthatunk a meghirdetett, aktuális témában. Az előadás után lehetőség van közös meditációra, gyógyító mantrázásra, bajanok éneklésére, valamint kötetlen beszélgetésekre.

Nincs belépő, csupán egy hozzájárulási díj mely nagylelkűséged kifejeződése, 1 000 Ft, (klubtagoknak 500 Ft). Egyéb adományaidat szívesen fogadjuk, így ingyen tudjuk kezelni azokat, akik a gyógyuláshoz szükséges eszközöket nem tudják megfizetni.

A klub mindenki számára nyitott, bármilyen vallási vagy egyéb hovatartozás nélkül.

Klubunkban mindig vidám a hangulat, és mindenki tegeződik, függetlenül kortól és nemtől, így megkönnyítve ezzel a kötetlen beszélgetések kialakulását, és felvállalván azt a meggyőződésünket, hogy minden ember egyenlő.

Igazi, mély barátságok alakulnak ki a rendszeresen idelátogató tagok között, és mindig szívesen látjuk az új érdeklődőket is.

Nyitottságunk lehetővé teszi, hogy klubunkban összetalálkozzon több vallási irányzat, alternatív gyógymód és meditációs technika, melyek ma is jól megférnek egymással, elég csak megnéznünk a mosolygó arcokat egy szombati klubnapon. Nem kívánjuk egymásra erőltetni saját hitvilágunkat, nem szándékozni meggyőzni senkit egyéni álláspontunk helyességéről, hiszen tudjuk, hogy minden út, melyen szeretettel haladunk, csak jó irányba mehet.

http://www.belsout.hu/naptar-esemeny

 

Belső Út Spirituális Központ és Egészséges Életmód Bolt

Fényt, Szeretetet és Szellemi táplálékot nyújtani minden útkeresőnek, és fejlődési lehetőséget a már úton járóknak.

Alternatív és holisztikus gyógyászati szolgáltatás · Mentálhigiénés szolgáltatás · Oktatás

·  Megnyitottuk webáruházunkat

·  Megnyitottuk Egészséges Életmód Boltunkat

http://www.belsout.hu

 

 

Boldogságklubok az országban

2014. szeptember 1. fontos dátum a Jobb Veled a Világ Alapítvány életében. Ekkor indultunk el az országos 10 hónapos Boldogság-kampányunkkal Bagdi Bella életmódfejlesztő énekesnő vezetésével, arra a csodálatos útra, amelyiken eljuttatjuk az emberek számára az ingyenes Boldogságprogramunkat. Célul tűztük ki, hogy több ezer embert megmozgatunk, és invitálunk arra, hogy keressék velünk együtt a boldogság kulcsát. A legfrissebb adataink szerint 7399 ember regisztrált programunkba, és megkezdték szeptemberben a boldogságfokozó gyakorlatokkal a pozitív gondolkodásra való hangolódást.

116 Klub helyszínen biztosítunk élő gyakorlási lehetőséget az országban, és külföldön is számos európai országban élő magyar társaink jóvoltából. A Klubtalálkozókon kívül minden nap lehetőségük van a Boldogságprogram oldalán >> az embereknek napi gyakorlási lehetőséggel tovább mélyíteni az pozitív megerősítéseket. A 116 Klubunk nagy sikerrel és nagy elszántsággal működik, önkéntes Klubvezetőink jóvoltából, akik áldozatos munkáját ezúton is köszönjük szépen!

Van az országban egy olyan Klubunk, ahol az emberek oly módon kapcsolódtak egymással, hogy nem csak a havi összejövetelek alkalmával találkoznak egymással. A miskolci Boldogságklub nagyon aktív Klubéletet folytat. Olyan csodálatos csapat jött össze náluk, hogy a havi találkozón kívül is találkoznak és Boldogságtúrákat tesznek a Bükkben. Nagyon nagyon büszkék vagyunk rájuk. Soltész Mónikát a miskolci Boldogságklub vezetőjét kérdeztem a csapatról.

Csete Nia: Mesélj nekünk a Klubotokról Mónika. Hányan vagytok, milyen összetételű a csapat, és merre vannak a városban a találkozók?

Soltész Mónika: A belvárosban tartjuk a Klubtalálkozóinkat egy olyan házban, ahol más alkalmak során is töltődnek, tanulnak, fejlődnek az emberek. 10-20 perc alatt a város bármely pontjáról ide érnek a tanulótársaim. Hivatalosan 49 fő regisztrált, akik online gyakorolják a boldogságfokozó technikákat, s közülük 27-37 fő jön el egy-egy Klubra. A Boldogságprogram oldalán, a neten viszont mindannyian szoktunk csevegni. Nagyon változatos összetételű a társaság. 3 évestől 57 évesig mindkét nem képviselteti magát, s erre nagyon büszkék vagyunk. Túrázásaink alkalmával pedig szeretnénk bejárni a Bükk minden zegét és zugát.

CsN: Milyen hangulatúak a Klubtalálkozók? Hogy érzik magukat az emberek, milyen visszajelzéseket kapsz?

SM: Nagyon építő jellegű, csodás hangulatú egy-egy Klubtalálkozó. Pozitív visszajelzéseket kapok. Szeretnek járni és feltöltődnek. Barátságok is szövődnek.

CsN: Végzik a napi feladatokat is a résztvevők? Aktív az online-élet a Boldogságprogram felületén, Miskolcon? Vagy inkább a havi találkozókat kedvelik?

SM: 20-22 fő végzi rendszeresen a napi feladatokat, ők visszajeleznek, a többi tagunk pedig alkalmanként végzik a feladatokat, ahogy idejük engedi. Eddig az eredeti közösségi portálon tartottuk a kapcsolatot online csoportban, most költözünk át a Boldogságprogram felületére, barátkozunk vele. Sajnos még nem jöttem rá, hogyan tudok képeket feltenni, de épp tegnap olvastam, hogy már ez a funkciótok is működik, és folyamatosak a fejlesztések. A személyes találkozók népszerűbbek a résztvevők között.

CsN: Hogy alakult ki, hogy összejöttök a csoportoddal, a havi Klubtalálkozókon kívül is?

SM: Az igény szülte. Szeretünk egymás társaságában lenni, sokat nevetünk, mert nagyon kedveljük egymást, és szeretünk vidámak lenni. Ezért ahogy időnk engedi megyünk és találkozunk, pl. 25-én lovagolást szerveztünk. November 9-én szalonnát fogunk sütni. S természetesen izgatottan várjuk a most pénteki Klubtalálkozót.

CsN: Mesélj róla, milyen volt a kirándulás a Bükkben, s merre jártatok?

SM: A Forrásvölgy tanösvényt jártuk végig, a Kecskelyuk barlangnál kissé elidőzve. Ez viszonylag rövid túra volt 11-14 óráig tartott. Ismerkedtünk, hangolódtunk egymásra. Támogatjuk a csapatot a gondolatainkkal, érzéseinkkel, jelenlétünkkel, így fokozva a pozitív gondolkodás kialakítását. Nekünk kiemelten fontos és várt téma lesz a novemberi Társas kapcsolatok ápolása - témakör.

Forrás és a teljescikk:http://jobbveledavilag.hu/boldogsagklubok-az-orszagban-1

Gyere, tegyük szebbé a világot!

Ha szeretnéd kipróbálni a felnőttek számára készített boldogságfokozó technikákat is, akkor csatlakozz a 10 hónapos Boldogságprogramhoz >>

Keresd fel a hozzád legközelebb eső csapatot, országszerte már 116 helyen elérhetőek a Boldogságklubok >>

Ha pedagógus vagy, akkor csatlakozz csoportoddal, osztályoddal, hogy ők is megtapasztalhassák a pozitív pszichológia gyerekeknek készített boldogság fokozó gyakorlatait >>

http://boldogsagprogram.hu/klubok

 

 

"A sikeres embernek módszerei vannak, a sikertelennek kifogásai."

 

Pozitív Emberek Klubja

Sokat hallhatunk, olvashatunk a pozitív gondolkodásról és jogosan merülhet fel bennünk a kérdés:

Miért van szükségem a pozitív gondolkodásra?  vagy  Miért jó a pozitív gondolkodás, milyen hasznom származik belőle?

Vegyünk egy egyszerű példát, egy sportolót például. Legyen rövidtávfutó. Miért lesz valaki rövidtávfutó? Hogyan lesz sikeres, eredményes?  Hogyan győzhet le másokat, hogyan szerezhet érmeket?

Elöször is ki kell tűznie a célt.

Határozottan.

Aztán hinnie kell benne, hogy képes lesz győzni a versenyeken és az edzéseken is feljlődni tud majd.

Végül kitartóan edzenie kell testét-szellemét, hogy a valóságban győzni tudjon, ne csak álmaiban, terveiben.

Ki képes erre?

Csak az, aki pozitívan gondolkodik. Lehetségesnek tartjuk, hogy egy pesszimista elkezd versenyszerűen futni és edzeni ,ha nem hisz a sikerében? Ugye hogy nem.

Látható, hogy már a kezdésnél szükség van a pozitív beállítottságra.

És ha kellő kitartással, hittel rendelkezik, akkor győzni fog a versenyeken. Persze nem lesz ettől még legyőzhetetlen, de

minden edzéssel töltött óra és minden elért győzelem növeli az önbizalmát, küzdőszellemét, erejét, hitét, kitartását.

Tudja hogy érdemes csinálni, mert az elismerés ott várja a célban. Lehet hogy arról álmodik, hogy kijut az olimpiára vagy első lesz az olimpián. Csak ilyen hit, akarat és kitartás által ér el valaki ilyen kimagasló eredményt.

Megállapíthatjuk tehát, hogy kimagasló erőfeszítések kimagasló eredményt hoznak idővel.

Most gondolkodjunk el azon, miként tudjuk ezt a példát átvinni a saját életünkbe!

http://pozitivklub.8x.hu/

 

Gyere, tegyük szebbé a világot!

 

 

Varázslatos Élet

Egy varázslatos élet kialakításában szeretnélek segíteni.

Vedd kezedbe az irányítást és valósítsd meg szívből jövő álmaid, vágyaid!

varazslatoselet.hu/sorosfordito-varazslatok

https://www.instagram.com/varazslatos.elet

 

 

A 64 DEEKSHA

"Indiai energiákkal feltöltődve várlak szeretettel egy szentséges és erőteljes tudatszint-emelő programra, melynek során 64 deekshát adunk és 64 áldást fogadunk."
Szeretettel várlak!
Kriszti
***
Bretán Krisztina - egység tréner
www.egysegdeeksha.hu

A 64 DEEKSHA ÁLTAL TÖBBEK KÖZÖTT MEGTAPASZTALHATOD...

* a tudatszinted emelkedését
* önmagad mélyebb megismerését, elfogadását és szeretetét
* az Isteni Jelenléttel való kapcsolat elmélyülését
* kapcsolataid kivirágzását
* blokkjaid oldódását
* a bőség beáramlását életedbe anyagi téren, élethelyzetek, lehetőségek, kapcsolatok formájában
* korlátozó hiedelmeid feloldódását, új nézőpontok megszületését
* szíved ébredését

... és még számtalan csodát!

https://www.facebook.com/events/152603878714553/

 

 

https://hu-hu.facebook.com/thetakert/

A ThetaHealing módszerét oktatjuk és alkalmazzuk kezeléseink során, igénybe véve a life-coaching és kineziológia eszköztárát is.

A Thétakert a hely ahol megpihenhetsz, ahol megújulhatsz, ahol kibonthatod rejtett álmaid, vágyaid, hogy segítségünkkel megvalósíthasd azokat. Szeretettel üdvözlünk oldalunkon!

Életviteli tanácsadás · Alternatív és holisztikus gyógyászati szolgáltatás · Oktatás

 

 

 

6 dolog, amit ha megtesz a szerelmed, a kapcsolatotok hosszú életű lesz

Megtalálni az igazit …rátalálunk a párunkra, és szeretnénk vele leélni az életünk, és amennyiben a következő dolgok jellemzőek rá, akkor ez jó eséllyel meg is fog történni.

#1 Megosztja veled a terveit és az álmait

Tudod róla, hogy milyen célokat szeretne elérni az életben, szeretne-e gyerekeket, hosszú távra tervez-e veled, milyen álmai vannak, amelyek lehet, hogy kissé légből kapottak, azonban bízik benned annyira, hogy mindezt megossza veled.

#2 Értékel téged, és ezt ki is mutatja

Mi másra vágyhatunk egy párkapcsolatban, minthogy a partnerünk elismerje mindazt, amit teszünk. Teljesen mindegy, hogy a karrierünkben szeretnénk kiteljesedni, az tesz boldoggá, ha csak a családunkra koncentrálunk, vagy az a célunk, hogy a szerelmünket tegyük boldoggá, igazán jól tud esni, ha a másik észreveszi a törekvéseinket, vagy azt, ha elérünk valamit, és mindezt szóvá is teszi.

#3 Hajlandó áldozatokat hozni

Egy működőképes párkapcsolat folyamatos kompromisszumokkal, és időnként áldozatokkal jár. Ez azt jelenti, hogy hajlandóak vagyunk a másikat időnként magunk elé helyezni, és akkor is megtenni dolgokat, vagy lemondani valamiről, ha alapvetően nem ez minden vágyunk. Mindez ráadásul csak akkor működik, ha kölcsönösen történik.

#4 Teljesen megbízik benned

Ez azt jelenti, hogy időnként olyan dolgokat is megoszt veled, amik lehet, hogy elsőre bántanak téged. Ugyanis teljes mértékben megbízik benned, és tudja, hogy előbb-utóbb felül tudsz emelkedni ezen, és nem sértésként gondolsz rá, hanem hálás leszel neki azért, hogy őszinte volt veled.

#5 Jóban és rosszban egyaránt veled van

Ez közhelyesnek tűnik, pedig sajnos cseppet sem magától értetődő. A társunk velünk van, bármin is menjünk keresztül, tud velünk örülni, és sírni, ha kell. Kitart mellettünk, mert tudja, hogy szükségünk van rá, és ő is hajlandó velünk megosztani az örömét és bánatát egyaránt.

#6 Tudja, hogy mivel tehet boldoggá

Minden apróságot ismer, amiért rajongsz, vagy amivel könnyedén mosolyt lehet csalni az arcodra. És ezeket nem csak akkor hívja segítségül, amikor szomorú vagy, hanem mindenféle ok nélkül, bármikor képes neked örömöt okozni.

Forrás: http://www.stylemagazin.hu/hir/6-dolog-amit-ha-megtesz-a-szerelmed-a-kapcsolatotok-hosszu-eletu-lesz/18545/keresd-a-not/fesztelen-mindennapok/

 

 

 

A gyereknevelés titka, hogy mennyire rendíthetetlenül szeretitek egymást a pároddal.

 

A gyerek kétpólusú világból születik, és abban is szeretne élni. Nem is létezne, ha már a sejti szinten megjelenő kettős vágy, a férfi adása és a nő befogadása ne fonódott volna eggyé. A tibetiek azt mondják: a lélek látja szülei szeretkezését, és ez az örvény vonzza bele az életbe. Később is így akarja látni szüleit: egybeöltve, egybeszeretve egymást. Ez számára a természetes és a biztonságos.

 

A gyermeknevelés alapja a szülök szerelme: két gyújtópont vonzalma, amelyek körül keringeni tud.  (Müller Péter)

 

 

Ha valaki megtalálja, hogy mit szeret csinálni és jó benne, akkor minden akarat erejével arra kell összpontosítania, hogy még véletlenül sem térjen le az útról, hanem menjen egyre közelebb hozzá és érjen a célba!

És sose adja fel, ha valakik lebeszélik róla.

És a legerősebb úton kell végighaladni, mert akkor biztos a siker. (Dévényi Ádám személyi edző, mentor) (y)

 

 

És az a legnagyobb baj vele hogy, ha veszekednek vagy kiabálnak valakivel sokat, az nagyon nagy hatással van az emberre

Rájöttem, hogy minden ember nagy hatással lehet egy másikra. Legyen az idegen vagy ismerős... De mindenki hatással tud lenni a másikra, még ha nem is veszi észre. Ha valakinek az életébe belekerülünk, már akkor hatással vagyunk rá.

És akkor vagyunk nagyon nagy hatással, ha tudatosan akarunk valakire hatással lenni. (Dévényi Ádám személyi edző, mentor) (y)

 

 

Megértjük az ok és okozat összefüggését. Csak tőlünk függ, hogy mi történik velünk.

Korábbi gondolatok, szavak, cselekedetek váltak jelenlegi állapotunkká, s most ültetjük el jövőnk magjait. Végül megnézzük, miért is dolgozunk a tudattal. Egyrészt azért, mert a megvilágosodás a legmagasabb szintű időtlen öröm, másrészt pedig azért, mert nem válhatunk mások hasznára, amíg magunk is zavarodottak és zaklatottak vagyunk. (Ole Nydahl)

 

 

Hozzáállás kérdése, hogy az ember valamit problémának lát, vagy éppen egy kihívásnak. Hogy túl akar lenni rajta, vagy nekimenni és megoldani a dolgot.

Ha fél tőle, vagy ha bátran nekiveselkedik. Ezek mind-mind hozzáállás kérdései. Aki negatívan áll a dolgaihoz és az életéhez, az sosem lesz boldog, mert minden jóban a legnagyobb rosszat látja majd.

 

Merni kell élni, és lépni álmaink és céljaink elérésének ügyében, mert így minden megváltozhat körülöttünk egy másodperc alatt, és

minden kis sikerélmény és dicséret egyre közelebb visz minket a boldogság kapujához, amely már tárt ajtókkal vár ránk.

Amint az ember egy adott területén az életnek sikereket ér el, az kihatással van a többi részére is, és a kisugárzása is megváltozik.

Márpedig nincs vonzóbb és siker teljesebb erény, mint a magabiztosság, mind a szerelemben, mind pedig a munkában. Lépni kell, cselekedni kell, hogy végre elérjük a boldogságot.

http://www.stylemagazin.hu/hir/Ferfiszempont-Mi-a-boldogsag-es-hogyan-is-erjuk-el/16310/keresd-a-not/ferfi-szemmel/

 

 

Ezt mondanám a fiatalabb énemnek, miután összetört a szíve

Utólag mindig okosabbak vagyunk. Főleg, akkor, ha nem csak egy csalódáson esünk át életünk során, hanem több akadályt is az utunkba gördített az élet. De vajon ki, mivel vigasztalná fiatalabb énjét így évekkel később?A szívtörés sajnos elkerülhetetlen része az életnek, de akárhogy is történik, fel kell állnunk és mennünk kell tovább.

Nem szabad benne ragadni az önsajnálatban, mert akkor sosem leszünk képesek értékelni az élet szépségeit, amikben annak ellenére is dúskálunk, hogy ezzel nem mindig vagyunk tisztában.

Nekem a legjobb barátnőm például a következőt mondta egy szakításom után:

 „Most komolyan mi történik, ha nem működik köztetek? Semmi, így vagy nagyszerű, ahogy vagy, és találsz valakit, aki tetőtől talpig szeret, hidd el. Mert ezt keresed, és ha ezzel nem találkozik ő, vagy bármelyik pasi, akkor el kell engedni. Lehet szeretni, szerelmesnek lenni, de hogy olyannal legyél együtt, aki nem becsül meg, az olyan luxus, amit egy ilyen kis csoda, mint te nem engedhet meg magának.”

Ezt a pár mondatot mindig felidézem, ha rosszul érzem magam. És hihetetlenül hálás vagyok, hogy ilyen barátaim vannak. Na és, hogy mit mondanánk még a pár évvel ezelőtti énemnek?

Azt, hogy nem mindig fog így fájni. Hogy gondolj bele, hogy hol látod magad öt év múlva. Látod magad mellett a fájdalmat? Nem ugye? Lehet, hogy nem fogsz felejteni, lehet, hogy még mindig megdobban a szíved, ha rágondolsz, de fel fogod ismerni, hogy nem is ér ez az egész annyit, mint gondoltad.

Hogy gondold végig, ki voltál azelőtt, hogy találkoztál vele. Hogy ki szeretnél lenni most. Fejlődni fogsz, változni, képes leszel újrakezdeni, és meg fogod érteni, hogy lehet, hogy részben definiált a másik ember elvesztése, de ez nem marad mindig így.

Fájni fog, és ezt nem tudod kikerülni. De ha valamit köszönhetsz ennek az egésznek, akkor az az, hogy jobban megismered majd önmagad, mint azt valaha is képzelted.

Még az is lehet, hogy a szívfájdalom kétszer annyi ideig tart, mint a kapcsolatotok, de ígérem, hogy ez el fog múlni. Hogy nem fogod elfelejteni, hogy milyen boldognak lenni.

Hogy évekkel később vissza fogsz nézni, és már nem leszel szomorú.

A legfontosabb dolog, amit megmondanék a fiatalabb énemnek az az, hogy mindig lesz valahogy. És hogy mindig lesz oka boldognak lenni.

http://www.stylemagazin.hu/hir/ezt-mondanam-a-fiatalabb-enemnek-miutan-osszetort-a-szive/18587/keresd-a-not/lelekhangok/

 

 

 

 

Hidd el, az idő a legértékesebb kincsed.

Ha rájössz, mekkora csoda vagy, és micsoda erő rejlik Benned,

nem fogod az idődet pazarolni méltatlan emberekre és helyzetekre.

Amikor tudod, hogy a legjobbat érdemled mindenből, meg is fogod kapni.
Nem arra születtél, hogy mások életét éld. Nem azért születtél, hogy megmentsd őket. Senki feladatát és megtapasztalását nem vállalhatod át. Ez mind-mind erő- és időpocsékolás.
Te egy különleges, egyedi tapasztalásokkal rendelkező lélek vagy.

Aki nem látja Benned a csodát, és a pótolhatatlanságot, azt engedd tovább sétálni.

Annál az embernél állj meg, aki tudja, hogy mindig melletted akar lenni, mert Téged senkivel és semmivel pótolni nem lehet.

Akinek már az is maga a csoda, hogy létezel. Neki adj az értékes idődből!

-Mohácsi Viktória-

 

 

 

4 esszenciális olaj, ami jó, ha van otthon

Az illóolajok olyan természetes olajok, amelyeket egy virágból, növényből vagy gyógynövényből desztillálnak.

Az illóolajok terápiás tulajdonságokkal rendelkeznek, és rendkívül magas rezgéseket is hordoznak.

Nemcsak illatosak, hanem különféle célokra is használhatóak. Segíthetnek testileg, érzelmileg és lelki szinten is meggyógyulni.

A parfümöktől eltérően az illóolajok nem mérgezőek és sokkal jobbak a környezet számára, ezért például kiváló választás lehet az otthonodban a mesterségesen illatosított gyertyák használata és még hangulatos is. Ezek a gyertyák szintén esszenciális olajokkal vannak

illatosítva, az ő segítségükkel is megteremthetjük a test, lélek, szellem egységét.

Párologtatóba cseppentve, aromaterápiás hatást, kellemes, nyugtató légkört teremthetünk velük otthonunkban, minden fajta kellemetlen hatás nélkül.

Levendula

A levendula illóolajnak nagyon sok terápiás előnye van, de ami a leghíresebb, hogy segít a szorongás csökkentésében és a nyugalom elősegítésében.

A levendula a tökéletes olaj, ha pihenni és lazítani szeretnél a nap folyamán. Abban is segíthet, hogy kikapcsolja az elmédet, mielőtt lefekszel.

A legjobb hatás érdekében keverj össze néhány csepp levendulaolajat vízzel egy tiszta spray palackban. Rázd fel, majd óvatosan permetezd be vele a párnádat és az ágyneműdet. Ha nem szeretnéd az ágyneműdet bepermetezni vele, akkor tedd ugyan ezt, egy kis törülközővel és éjszakára helyezd a párnádra.

Borsmenta

A borsmenta illóolaj rendkívül élénkítő hat testünkre és lelkünkre, emellett fokozza mind az öt érzékszervünk működését.

A borsmentaolaj energizáló, ami azt jelenti, hogy a nap bármely szakában nagyszerű „ébresztő” lehet. A borsmenta illóolajat igazán azért is imádjuk, mert segít a fejfájás és a migrén csökkentésében. Hogy hogyan?Egy kis szövet darabra vagy vatta korongra cseppents pár csepp borsmenta illóolajat és tedd az orrodhoz jó közel körülbelül öt percig.

Teafa

Az igazi csodaszer. A teafa illóolaj antibakteriális, tehát fertőtlenítő hatású. Vírusellenes és gombaellenes, így kiválóan alkalmas az otthoni használatra. Gyulladáscsökkentő, tehát nagyszerű lehet például egy pattanás helyi kezelésére, sebek gyógyítására (és egyben fertőtlenítésére). Csökkenti a bőrpírt és a hegek gyógyulását. Otthoni fertőtlenítéshez egyszerűen keverj össze néhány csepp teafa illóolajat vízzel, öntsd bele a keveréket egy spray palackba és máris használhatod a lakás bútorainak, helységeinek a fertőtlenítésére.

Szantálfa

A szantálfa rendkívül ritka és költséges, így gyakran keverik más illóolajokkal.

Érdemes körül tekintően vadászni rá és tiszta szantálfa illóolajat beszerezni, mert a szantálfa illóolajnak nagyon magas rezgése van.

Gyakran használják spirituális gyógyításra és a negatív energiák tisztítására.

Például egy csepp szantálfa olaj a nyak hátsó részere cseppentve, megóv a rossz energiáktól és segít feloldani a mérgező blokkokat.

A szantálfa olaj erősíti az aurát és segít a harmadik szem aktiválásában. Szantálfa gyöngyöket is jó használni meditáció alatt, de a fa ritkasága miatt nehéz ezeket beszerezni. Ha bármilyen sima fagyöngyöt találsz (például karkötő, nyaklánc), akkor a hasonló hatás érdekében dörzsöld be őket szantálfa illóolajjal.

Forrás: http://www.stylemagazin.hu/hir/4-esszencialis-olaj-ami-jo-ha-van-otthon/18557/stylelife/?utm_source=stylehu&utm_medium=referral&utm_campaign=article-content-slider

 

 

Baráti kör

Régi magyar és viszonylag sértő kijelentés szerint: „Disznók közt disznóvá válsz.”

Sajnos milyen igaz.

Ha jobb körökben mozogsz, többet látsz, többet hallasz, tapasztalsz és többet

tudsz tanulni. El tudod lesni a nálad okosabb, fókuszáltabb egyének taktikáit és

szokásait.

Ezzel szemben, ha nagyon alacsonyan határozod meg a mércét, akkor

a többiek úgymond „lehúznak” magunkkal miközben azon kapod magad, hogy minden nap órákat töltesz közösségi oldalakon, mint Facebook vagy Pinterest illetve, hogy a kedvenc témád a barátaiddal a tegnap esti szappanopera legérdekesebb mozzanata.

 

 

Sokan úgy gondolják, hogy a gyermek egy bizonyos értékrenddel és hitrendszerrel

születik erre a világra? Ez nem.

Minden egyes gyermeket megtanítanak,

hogy hogyan gondolkodjon a pénzről, a világról és miként bánjon a

pénzzel, minként viselkedjen.

Ezt hívjuk gyerekkori programozásnak.

Az összes gondolatod a múltbéli programozásodból ered.

Majd, ha felnőttként nem kérdőjelezed meg a gyermekkori programozásod,

akkor könnyen megjósolható az jövőd.

Csak meg kell nézni, honnan jöttél és automatikusan ugyan

oda tartasz.

 

De hogyan vagyunk pontosan „beprogramozva ”? Akármilyen misztikusan is

hangzik, mégis nagyon egyszerű.

A verbális programozás - Amiket hallottál fiatalabb korodban. Nem

válogattál a siker gondolkodásmód és a szegény gondolkodásmód közt. Amit

hallottál azt elfogadtad a te valóságodnak. Jó vagy rossz. Segítő vagy hátráltató.

„A pénz nem boldogít.” – „Nem vagyok aranyból.” – „Nehéz elhelyezkedni.” –

„Az élet nehéz.” – „A gazdagok fukarok.” – „Ha van pénzed, akkor nincs

szabadidőd.” – „Nem kaphatsz meg mindent.”

Nos, ha ezeket és ezekhez nagyon hasonló verbális behatások értek téged kicsi

korodban és eddig még nem kérdőjelezted meg őket, akkor merszen állíthatjuk,

hogy szegény vagy és a megélhetésért küzdesz.

„Mindent megkaphatsz, amit csak akarsz.” – „A pénz csak egy illúzió, pénz

az van bőségesen.” – „A pénz könnyen jön.” – „Te vagy a felelős.” – „Bármire

képes vagy, amit a fejedbe veszel.” – „Az lehetsz az életben, ami csak akarsz.” –

„Te különleges vagy és légy rá büszke, mert a másságban van a pénz.”

Nos, ha ezek és ehhez hasonló verbális behatások értek téged kicsi korodban

és eddig még nem kérdőjelezted meg őket, akkor merszen állíthatjuk, hogy

életed jó irányban mozog, nincsenek és nem is lesznek anyagi problémáid

hosszú távon.

 

 

A vizuális programozás - Mit láttál amikor fiatal voltál? Majom látja, majom

csinálja. Az alma esik messze a fájától.

Ezek és még több százezer hasonló mondat, kijelentés, értékrend és

hitrendszer mind-mind beleivódott gondolataidba kicsi korodban és a

tudatalattidba elraktározódott.

Olyannyira, hogy ma ezek a gondolatok vezérlik

egész életed.

Amikor ezt mondod, hogy ezt én gondolom úgy, akkor állj meg egy pillanatra

és kérdő jelezd meg magad – igaz-e? Nem csak a régi programozásom beszél

belőlem?

Mindenki egy programon fut, ha úgy teszik.

Ha keveset gondolkodunk rajt, és nem kérdőjelezzük meg,

akkor csak autó pilótán vagyunk. Reagálunk dolgokra, átgondolás nélkül.

A tudatalattink vezéreli életünk, nem pedig mi.

 

 

 

Éljünk tudatosan

– Tisztában vagy a szokásaiddal és hitrendszereddel?

A tudatosság az az, hogy megérted, hogy működsz. Én,

te és mindenki a szokásaink vagyunk.

Tehát minél jobb szokásaink vannak, annál jobbak vagyunk. Nem igaz?

Ahhoz, hogy megértsük magunk, fontos tisztában lenni

azzal a ténnyel, hogy szokásaink rabjai vagyunk.

Szokásaink formálnak minket olyanná, amilyenek vagyunk.

Ahol most vagyunk az életben, azt szokásainknak

köszönhetjük.

Ha siker szokásokat alakítottunk ki, akkor nagy valószínűséggel

sikeresek vagyunk az életben.

Fontos tudni, hogy a szokásainkat kedvünk szerint válogathatjuk meg. Ami

nem tetszik megválhatunk tőle és új szokásokat is bármikor kialakíthatunk.

Állítsd fel a saját világod

Hozz létre támogató szokás-világot, hitrendszert, gondolkodásmódot.

Hidd el, hogy te választhatod ki szokásaid, hogy mikor mire gondolsz és hogy

hogy élsz. Hidd el, hogy nem kell ugyanúgy gondolkodnod életed végéig.

Például én régen úgy gondoltam, hogy túl fiatal vagyok könyvírásra. Nyilvánvalóan

ez a gondolat nem segített egy picit sem álmaim megvalósításában és

abban hogy hivatásomnak élhessek.

Habár nyilván való, hogy ez csak egy tévhit és a könyvírásnak kicsi köze van

a korhoz, én mégis ragaszkodtam ehhez a gondolathoz, ami természetesen

évekig visszatartott engem a könyvírástól.

Míg rá nem jöttem, hogy én választhatom ki miket gondolok.

 

Amivel lecseréltem:

„Ha egy területen több tapasztalatod van, mint mindenki másnak, akkor tiszta

szívvel írhatsz róla egy bestseller könyvet is, kortól teljesen függetlenül.”

50 éves sikerek vezérigazgatók mennek el huszonéves fiatalok által tartott

retorikai előadásra, mivel ezek a fiatalok már évek óta ezzel foglalkoznak,

autoritással rendelkeznek ezen a területen és sokkal többet tudnak mint egy

vezérigazgató.

Tehát amit hallottál a múltban és ami alapján élsz, az nem feltétlen jó illetve

nem feltétlen segít céljaid megvalósításában. A döntéshatalommal csakis te

rendelkezel saját életed felett.

Ez igaz a szokásaidra, gondolataidra, hitrendszeredre és végérvényben

mindenre, amit te irányítasz és van rá befolyásod.

 

Forrás és a teljes klassz, értékes anyag https://anita-andrade.hu/ebook-sorozat-onfejlesztes

 

 

 

 

 

,,Az a legjobb érzés, amikor nem akarjuk letenni a könyvet, mert annyira elvarázsol bennünket, ráadásul fejlődik a fantáziánk, mi képzeljük el a főhőst, a mi világunk lesz.

A ritmus – drágaságaim. Hiába is rágjuk át magunkat az oldalakon, ha nem talált ránk a ritmus, nem rezeg a mi frekvenciánkon a történet.

Az a legjobb érzés, amikor minden porcikánk várja az olvasást, és nem akarjuk letenni a könyvet.”

 

 

A biztonságot nyújtó Férfi!

Ha megkérdezünk 100 Nőt, hogy mit szeretne egy Férfitól, 95-en első helyre a biztonságot teszik. Mire gondolnak? Mit tehet a XXI-ik századi Férfi? Megérthető-e a Nők igénye, vágya? Teljesíthető-e? Milyen helyzetben van, milyen folyamatokon megy át és milyen lehetőségei vannak a mai Férfinak? Milyen utat kell bejárni, mibe kell beavatódni? Megtudhatjuk, hogy mindez hogyan áll össze a biztonságot nyújtó Férfivá, mi a teendő ma férfiként, illetve hogyan segíthetik a Nők ezt a folyamatot. És hogyan nem. A felismerések és kézen fekvő megoldások segítenek, kapaszkodókat nyújtanak a mindennapokban.

Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!

A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.

https://www.facebook.com/events/543417889375594/?notif_t=event_calendar_create&notif_id=1520640039346772

 

 

Ez szuper, gratulálok, megérte a sok erőfeszítés és a kitartás!!

Köszönöm!! Igen, minden erőfeszítésnek meg van a gyümölcse! És jó példák vannak előttem, akiket jó követni!

Ezerszer köszönöm.

 

 

Avokádót a futóknak!

Írta: Gréta  Táplálkozás 

Az avokádó szuper gyümölcs, hiszen tele van egészséges anyagokkal, őrülten finom, ráadásul édesen és sósan is lehet fogyasztani. De miért is annyira jó futók számára?

Edzés előtt és után is kiváló tápanyagforrás

Sportolás után azért, mert bővelkedik elekrotolitokban (például káliumban) és kalciumban, magnéziumban,

így azokban a hatóanyagokban, amikre terhelés után szüksége van a szervezetednek.

Ha viszont még edzés előtt eszed, akkor rengeteg energiát ad, így kirobbanó formába kerülhetsz tőle!

Gyulladásgátló

Nagyon jól csökkenti a szervezetben kialakult gyulladást, ezt pedig többek között omega-3 zsírsav és fitoszterol tartalmának köszönhetjük. Ez utóbbi pedig leginkább az ízületi gyulladások csökkentésében hatásos. Ugye, milyen jól hangzik?

Védi a szívet

Mivel magas a zsírtartalma, ami természetesen egészséges zsírokat jelent, segít fenntartani a megfelelő koleszterinszintet. Arról nem is beszélve, hogy tele van olajsavval, ami pedig javítja a karotenoidok felszívódását, ezzel csökkentve a szívproblémák kialakulásának esélyét

+1: Mindemellett egyébként a bőrödet is védi, kívül-belül táplálhatod vele. Hasonlóan véd az UV-sugaraktól, mint a répa, de a kiszáradt bőrre is gyógyírt jelent.

Forrás: http://www.runnersworld.hu/90548-avokadot-a-futoknak

 

 

"Egy hétig minden reggelire avokádót ettem, és érdekes dolog történt a testemmel!"

Brigi A runnersworld.hu szerkesztője saján bőrén tesztelte a dolgot!

Helló, Brigi vagyok, avokádófüggő. Egyszerűen imádom az ízét, így hetente több alkalommal fogyasztom salátába kockázva, quacamoleként vagy csak szimplán, magában. Nemrég viszont olvastam egy érdekes tanulmányt, amelyben az avokádóról is szó esett, mint a legtápanyagdúsabb gyümölcs, és annak megannyi jótékony hatása. És arról is írtak, hogy ha minden egyes nap fogyasztjuk, gyorsan érezhetőek a jótékony hatásai. Így kipróbáltam, hogy egy hétig minden reggel avokádót reggelizem (egyik nap az ebédhez is becsúszott 3 szelet), hogy vajon tényleg tapasztalok-e bármi változást?

Olvasd el ezt is! Avokádót a futóknak!

Először is, íme pár adat:

Az avokádó 73%-a víz, 15%-a zsír. 8,5%-a szénhidrát, 2% pedig fehérje. 100 grammonként 160 kalóriát tartalmaz, ami magasnak tűnik, de mivel sok rosttal van tele, fogyókúrába is beilleszthető!

De mondom is, mit tapasztaltam:

 • Már az első naptól éreztem, hogy mennyire jól eltelít! Nagyon koránkelő vagyok, általában reggel sportolok, így sok idő telik el a reggeli és ebéd között (azért tízóraira mindig bekapok valamit). De szinte minden nap úgy várom az ebédet, mint a messiást! Máskor sem üres kalóriákat ettem reggelire (többnyire zabkását szoktam, kölest vagy teljes kiőrlésű kenyeret), viszont egyiknél sem éreztem azt a jóllakottságot, mint az avokádó esetében!
 • Télen könnyen kiszárad a bőröm, de úgy látszik jót tett a belső táplálás, mert 4-5 nap után azt éreztem, hogy már messze nem olyan rossz a helyzet, mint szokott lenni.

Az egészséges zsírok nem csak energiát adnak, eltelítenek, de a bőrt is táplálják. (Ja, és amúgy az ízületeknek is jót tesznek, ami a futások mellé kifejezetten jól jön!)

 • Magas ásványi anyag tartalommal bír az avokádó, több kálium van benne például, mint egy banánban.

Mivel a téli időszak közepén-végén, az emberek általában kezdenek már beleesni a tavaszi fáradtság tüneteibe, amit főként ezekkel az anyagokkal lehet orvosolni, én szuperül feltöltöttem magamat! Kirobbanó formában is vagyok, bár sokszor nehéz megállapítani, hogy az avokádó-evéstől van-e, én valamelyest ennek tudom be.

 • A benne található anyagok hangulatjavító hatással is bírnak, nem tudom, ez mennyire látszik, de talán kevesebbet vagyok grumpy, mint korábban... Ha nem hiszed, kérdezd meg a munkatársaimat vagy a pasimat!
Forrás: http://www.evamagazin.hu/egy-hetig-minden-reggelire-avokadot-ettem-96663

 

A 90 éves nagymamám mutatta ezt a módszert, azóta senki se beteg a családban! Íme a világ legerősebb immunrendszer erősítője, amire a szervezetednek szüksége van!

Gondoskodjunk hát magunkról, hogy a lehető legnagyobb egészségben vészeljük át főleg a hideg időszakokat, mint az ősz és a tél. De fogyasztása egész évben ajánlott! Készítsük el ezt az egészséges keveréket, és fogyasszuk rendszeresen! Sokan nem is tudják, de a legjobb, amit valaha tehetnek magukkal:

A hozzávalók:
400 gramm méz 3 citrom 2 gyömbérgyökér (kb. 250 gramm)

Elkészítés:

1.Mossuk meg, és reszeljük le a gyömbért, vágjuk kis darabokra a biocitromot, és tegyük az egészet magostól, héjastól együtt egy turmixgépbe.

2.Ezután adjuk hozzá a gyömbért, és turmixoljuk néhány percig.

3.Adjuk hozzá a keverékhez a mézet, ha nem eléggé folyékony akkor olvasszuk fel először vízgőz felett.

4.Tegyük az egészet egy 720 ml-es befőttesüvegbe, és fogyasszunk el belőle naponta 2-3 evőkanállal.

Ha elfogyott ez a mennyiség, egy hét szünet után készíthetünk egy újabb adagot.

Kérjük Osszátok meg, tudjanak erről a csodás módszerről minél többen!

Forrás: a tudasfaja.com

Forrás: http://tudnodkell.info/a-90-eves-nagymamam-mutatta-ezt-a-modszert-azota-senki-se-beteg-a-csaladban-ime-a-vilag-legerosebb-immunrendszer-erositoje-amire-a-szervezetednek-szuksege-van

 

 

,,Csak akkor vagyok szabad, ha tudok egyedül lenni anélkül, hogy magányosnak, vagy elveszettnek érezném magam!”

 

 

,,Hé TE! Igen TE! csak annyi, hogy MINDIG MOSOLYOGJ! J

 

 

Az élet lehet tündérmese. A te mesédet te írod. (HooponoponoWay.hu)

 

 

Minden olyanná válik,

amilyenné te teszed!

Te milyen érzésekkel

töltöd meg

a mai napodat?

- Utazás a Lelkem körül – Cser Melinda -

 

 

,,A csönd nem csupán a természet hangja, hanem a lélek legbenső szükséglete. (Tatiosz)

 

 

,,A dolgok nem annak látszanak, amik. Olyannak látjuk, amilyenek mi vagyunk.”

 

 

,,Én nem az vagyok, akinek

Te gondolsz engem.

Te vagy az, akinek,

Te gondolsz engem.”

 

 

Ha leülhetnél egy padra 1 órára és azzal beszélhetnél akivel akarsz (akár a múltból vagy a jelenből) ki lenne az?

 

 

,,Minél bölcsebbé válsz, annál hülyébbnek tűnsz az ostobák szemében.”

 

Mint egy fa

Egyszer elfogysz, ha csak magadból adsz. 

Adj szüntelen, de ne magadat, ne magadból. 

Ne úgy, hogy elveszted benne magad. 

Erősítsd magadat. 

Keresd meg, mi tölt és mi tart meg önmagadban.

Légy biztos és stabil magadban. Mint egy fa a víz partján.

Öleld át, tartsd a kezedben leveleit, verj gyökeret a földbe és tárd ki lelkedet a magasba. 

Légy vele összhangban. 

Kapaszkodj bele, megtart, erőt ad és újra feltölt. 

Szívd be a fényét és táplálkozz, hogy aztán te is táplálhass mást. - Cser Melinda –

 

 

,,A legszebb pillanatok az életben azok, amikor érzed, hogy a megfelelő helyen vagy, a megfelelő időben.”

 

 

A Szeretet az én ajándékom a világnak. Megtöltöm magam Szeretettel és a Szeretetet kisugárzom a Világba. (Wayne Dyer)

 

 

,,Kevés dolog ér annyit az életben, mint az őszinte szó, az önzetlenség, valamint a másikra áldozott figyelem és idő.”

 

 

,,Ha bármikor rossz napod van, emlékezz erre: ÉN SZERETLEK.”

 

 

,,Mindannyiunknak szüksége van biztatásra, és az a szép benne, hogy bárki képes rá!”

 

 

„A léleknek is van tükre, miként az arcnak. Ha a tükörből mosolygó arc tekint vissza ránk, lelkünk tele van szeretettel. Aki szeretni képes, arcán viseli ez érzés kifejezését; engedi, hogy mások is lássák, és részesüljenek belőle.” (S.T. Coleridge)

 

 

,,Annyira édes dolog tőled, hogy így törődsz másokkal

Igyekszem énis törődni veled és az igényeiddel, mert fontos vagy nekem. Sajnálom, hogy a többi ember eddig leseszarta mit akarsz és átbaszott meg játszott veled

Én igyekszem más lenni

És figyelni rád

Mert te is figyelsz rám

És ez.nagyonjóérzés.”

 

 

,,A szeretet nyelve a cselekvés.

A legszebb szavak pedig; az ölelés,

simogatás, megnevettetés

és mosolyra fakasztás, odafigyelés,

meghallgatás, törődés és bátorítás.

 

Minden nap szánj időt arra, hogy

ezen a nyelven szólj azokhoz,

akiket az élet neked ajándékozott.”

 

 

Ha igazán szeretünk valakit,

annak soha nem lenne szabad fájdalmat okoznunk.

Soha nem lenne szabad hagyni,

hogy szomorúság költözzön a tekintetükbe. (Laurell Kaye Hamilton)

 

 

,,Egészségesnek lenni nemcsak annyit jelent, hogy egészségesen táplálkozol.

Arról is szól, hogy mit gondolsz, és mit mondasz ki.”

 

Mit szólnál egy öleléshez,

jól esne az te neked?

Bele lenne csomagolva

barátság és szeretet.

Az ölelés azért csodás:

szívünk, lelkünk benne van.

Nem is értem, miért félnek

kipróbálni annyian?

Aranyosi Ervin - Baráti ölelés.

 

 

"Barátod vagyok.
Nevetésed vidámmá
tesz!
Bánatod megkönnyeztet.
Haragodat csitítanám,

fájdalmadat simítanám.
Ha akarod meghallgatlak,
ha szeretnéd békén hagylak.
De ha már kevés vagyok, s nem kellek,
add tudtomra. Szó nélkül elmegyek
mert a barátod vagyok."

 

 

,,Amit másról mondasz,

többet árul el rólad,

mint ő róla.

Figyelj a szavaidra.”

 

 

,,Néhány embernek ”túl sok” leszel. Túl hangos, túl érzékeny, túl ez, túl az. De tökéletes leszel azoknak, akik szeretnek és elfogadnak.”

 

 

,,Soha ne legyél annyira szomjas mások szeretetére, hogy elfogadsz minden bögrét, amit nyújtanak neked. Mert úgy nagyon könnyen megmérgeznek.”

 

 

,,Az évek során egyre jobban felismertem az emberi kapcsolataim ápolásának fontosságát. Csak azokat őrzöm meg az életemben, akikkel őszinteségre és elfogadásra épül a kapcsolatunk. Már nem mindenkit kínálok hellyel az asztalomnál.”

 

 

Soha senkinek ne könyörögj, hogy része legyen az életednek. Ha írsz, hívod, elmész hozzá, és továbbra is figyelmen kívül hagy téged, akkor sétálj el. Ezt hívják önbecsülésnek. (Steve Wentworth)

 

 

,,Soha ne pazarold

az idődet

magyarázkodásra

olyan embernek, aki

mindenáron félre

akar érteni!’

 

 

..Nem számít, milyen bunkón, alattomosan vagy lekezelően viselkedik veled valaki, soha ne süllyedj le az ő szintjére. Csak maradj nyugodt és erős, aztán ha szükséges, zárd ki őt az életedből.”

 

 

,,Az élet túl rövid ahhoz,

hogy olyan cipőt hordj,

ami tőri a lábadat,

olyan emberekkel legyél,

akik mellett nem érzed

értékesnek magad,

olyan munkát végezz, ami

megnyomorítja a lelkedet.

Merj változtatni! A legjobb időpont erre a most!”

 

 

,,Ha akarsz velem találkozni, akkor fogsz. Ha mégsem találkoznánk, akkor nem akartad igazán.”

 

 

,,AZ EMBEREK ANNYIRA FURCSÁK.

 

HEGYEKET TUDUNK MEGMÁSZNI, FEL TUDJUK TÁRNI A LEGMÉLYEBB ÓCEÁNOKAT ÉS UTAZUNK A VILÁGŰRBE.

DE VALAMILYEN OKNÁL FOGVA NEM TUDUNK TÚLLÉPNI

AZON AZ ÖTLETEN, HOGY NEKÜNK OLYAN

POLITIKAI HŰBÉRURAKRA VAN SZÜKSÉGÜNK,

AKIK MEGMONDJÁK NEKÜNK, HOGY MIT

TEHETÜNK ÉS MIT NEM A SAJÁT ÉLETÜNKBEN.”