Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pszichológia - Belső, Önbizalom, Siker, Boldogság 20

2018.03.22

Mi tesszük gazdaggá életünket, magunkat ajándékozzuk meg, rajtunk múlik, mennyire vagyunk találékonyak és boldogok.

Ezek az emberek valamennyien tisztában voltak képességeikkel és azzal, hogy mindenkinek fejlesztenie kell és meg kell osztania a többiekkel azt a sok csodát, amely megadatott neki.
Tiszta lelkesedésük, amellyel a legkisebb ajándékot fogadták, átragadt rám is.

Egy módja van, hogy kiálljuk a próbát: neki kell gyürkőzni. Így vagy úgy, valamilyen szinten addig kell újra meg újra próbálkozni, míg nem sikerül megtennünk, amire elszántuk magunkat.

Nem mindegy, hogy hit vagy félelmek töltenek-e el bennünket. (Marlo Morgan – Vidd hírét az igazaknak művéből)

 

 

Byron Katie szerint:

Az egész életünket kizárólag a gondolataink határozzák meg.

 

4 kérdés, ami megváltoztatja az életedet! Tedd fel magadnak!

Elhiszed, hogy létezik olyan négy kérdés, amitől teljesen átalakul a gondolkodásod és képes leszel elhitetni az agyaddal, hogy, amit eddig határozottan gondolt bizonyos dolgokról, az talán téves? Ehhez csupán egyetlen dologra lesz szükséged…őszinteségre önmagaddal szemben. Kezdhetjük?

Byron Katie 1986-ban fejlesztette ki módszerét, mely a „Munka” nevet kapta. Persze ehhez, ahogy ő fogalmazott, meg kellett ismernie az igazi poklot és átadni magát a legmélyebb depressziónak.

Két évig szinte ki sem kelt az ágyból, családját elhanyagolta, senki és semmi nem érdekelte. Aztán egy nap, a szanatórium padlóján feküdve ráeszmélt, hogy ez így nem mehet tovább.

Állítása szerint, akkor és ott megvilágosodott magával kapcsolatban és elhatározta, hogy újra felépíti önmagát. Ez annyira jól sikerült, hogy azóta emberek millióinak segít helyretenni életüket, mindössze négy kérdés feltételével.

Ez igaz? Egészen biztos, hogy igaz ez? Hogyan reagálsz, mi történik, ha elhiszed a gondolatot?

Ki lennél a gondolat nélkül?

Ki lennél, ha nem lennél képes ezt a gondolatot gondolni?

Hunyd le a szemed és mélyedj el ebben a kérdésben. Hogyan látnád magad, milyen nő jelenik meg előtted e nélkül a gondolat nélkül?

Esetleg egy boldog, kiegyensúlyozott, sugárzó nő? Haladj tovább ezen a gondolaton és írj le mindent, amit érzel közben.

Átfordítás

Elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor mindent, amit leírtál és éreztél, átfordítod önmagadra. Ez nem lesz egyszerű, de ki kell mondanod.

Az eredeti állításunk az volt, hogy a párom nem figyel rám.

Átfordítva ez úgy hangzik, hogy „én nem figyelek eléggé a páromra.”

Legalább olyan igaz ez, mint az eredeti, vagy még igazabb? Figyelsz te a párodra, miközben azzal vagy elfoglalva, hogy ő nem figyel rád? Keress három autentikus példát arra az életedből, hogy ez az átfordítás igaz.

Egy másik lehetséges átfordítás lehet az is, hogy tulajdonképpen nem is a párod figyelmére szomjazik a lelked, hanem a sajátodéra. Sokszor azért érzik elhanyagolva magukat az emberek egy párkapcsolatban, mert nem figyelnek eléggé önmagukra.

 

Minden rólad szól

Az életed akkor éri el igazi fordulópontját, mikor rájössz, hogy minden, ami másban zavar, az saját magadra vezethető vissza. Nem szeretnek eléggé, nem tartanak elég csinosnak, elég okosnak…ezek gondolatok a fejedben, melyek mégis teljes egészében meghatároznak téged.

Mégis miért kellene elhinned minden gondolatot, ami éppen eszedbe jut? Ha valaki például cikinek találja az aznapi szettedet, akkor az az ő gondolata és nem a tiéd. Hiszen valószínű, te azért öltöztél fel úgy, ahogy, mert neked az tetszett.

Vagyis, ha elhiszed, hogy ciki a szetted, akkor elhiszed annak a személynek a gondolatait, aki ezt állítja rólad. És ezen a ponton már nem ő gondolja cikinek a szettedet, hanem te. Ne feledd, hogy jogod van szelektálni a gondolataid között és eldönteni, hogy mit hiszel el magadról és a világodról.

Forrás és a teljes cikk: https://www.bien.hu/egeszseg-es-eletmod/lelki-harmonia/4-kerdes-ami-megvaltoztatja-az-eletedet-tedd-fel-magadnak/126950

 

Figyelj a gondolataidra!

„Ha azt tartod, hogy elveszett vagy, akkor el is vesztél. Ha azt hiszed, hogy nem mered megtenni, akkor nem is mered majd megtenni. Ha nyerni szeretnél, de úgy véled, nem tudsz nyerni, majdnem lehetetlen, hogy sikerüljön. Ha azt tartod, hogy veszíteni fogsz, veszítettél. Mert odakinn a világban látni fogod, hogy a siker az ember akaratával kezdődik.” - Lafayette Ron Hubbard

Pár éve berobbant a köztudatba az a felismerés, hogy mennyire fontos megválogatni gondolatainkat.

Nem, mintha ezt addig ne tudtuk volna, de mivel az emberek egyre tudatosabban élnek, ezért jóval nagyobb figyelmet kapott ennek fontossága.

Biztos már te is hallottál olyanokat, hogy

Az vagy, akinek hiszed magad, vagy,

hogy a gondolataid határoznak meg téged.

Nos, ezek nagy igazságok, ugyanis sok sikeres ember vallott arról, hogy

ők maguk már akkor sikeresnek látták magukat, mikor rajtuk kívül még senki más.

De hittek abban, hogy terveik megvalósulnak és nem hagyták, hogy a negatív történések túlságosan nagy befolyással legyenek gondolataikra.

Forrás és a teljes cikk: https://www.bien.hu/egeszseg-es-eletmod/lelki-harmonia/4-idezet-sikeres-emberektol-terveid-megvalositasahoz/127326

 

 

 

https://nyitottakademia.hu/video/2

,,Ha azonosulsz egy gondolattal, elhiszed, az hat rád.

Ugyanis az elme úgy műkődik, hogy igyekszik a valóságunkat összhangbahozni a gondolatainkkal.”

A hit szó másik jelentése: Program az agyunkban.

Abban az agyban, abban a computerben, ami a nyakadon fityeg, ha ott van az a program, az a hit, hogy mi lesz, akkor az olyan, mintha egy étteremben rendelbnél valamit. A pincér azt mondja: Értettem. Rendelve. És elintézi neked az az agy, amelyik az idegrendszereden kersztül az izmaidat működteti, hogy látszólag, véletlenül tényleg megtörténjen veled, de nem véletlen, azt te magad idézted elő.

 

 

 

http://egeszsegter.hu/cikk/883/dr-domjan-laszlo%3A-mit-jelent-a-pozitiv-gondolkodas-hogyan-lehet-azt-tartosan-fenntartani.html

Dr. Domján László: Mit jelent a pozitív gondolkodás, hogyan lehet azt tartósan fenntartani?

Dr. Domján László, orvos, reumatológus és az agykontroll magyarországi meghonosítója szerint

a pozitív gondolkodás egyenlő a megoldás-centrikus hozzáállással.

A lényege, hogy kiutat keresünk a problémából. ,,Nem kell mindig jól járnunk, mert a kudarcainkból tanuljuk a legtöbbet. Néha pofont kapok az élettől, két kérdést teszek fel: mit tanulhatok belőle és hogyan fordíthatom a hasznomra?"

Gondolkodjunk pozitívan! Nem mindig vagyunk ugyan ráhangolódva, pláne sok kudarc után, de az kétségtelen, hogy

valóban érdemes így gondolkodni, és utána érkezik a siker is. De hogyan induljunk el ebbe az irányba? Ebben segít nekünk dr. Domján László.

https://www.youtube.com/watch?v=eYZEZ4UtEYo

 

Pozitív gondolkodás - Megoldás-centrikus hozzáállás

"Én a pozitív gondolkodást úgy definiálom, mint megoldás-centrikus hozzáállást.

Tehát, hogy szembenézek a problémával, csak nem panaszkodással töltöm az életemet, hanem a kiutat keresem.

És dolgozom azon, hogy megoldódjon az a helyzet.

Ez, egy döntés kérdése: panaszkodni akarok, vagy tenni, azért hogy megváltoztassam az életemet. Ez fönntartható. A megoldás-centrikus hozzáállás az szerintem, egy döntés kérdése, és érdemes fenntartani.

 

A másik, ami bennem, ami nekem segített, hogy megoldás-centrikus, más szóval pozitív hozzáállást, pozitív gondolkodást építsek és tartsak fent, hogy ha látom a nagyobb képet.

Számomra egy kulcsélmény volt Michael Newton amerikai pszichológus munkájának a megismerése, mit a Lelkünk útjai könyv sorozatban írt le. Ő 6000 embert vitt nagyon nagyon mély hipnózisba, szokatlanul mély hipnózisba, ahol visszaemlékeztek a születésük előtti, életeik közötti időszakokra, és kirajzolódott egy kép, hogy miért vagyunk itt, honnan jöttünk, hova tartunk. Én is láttam magamat hipnózisban korábbi inkarnációban pl. francia szerzetesként, ami 3 évvel később beigazolódott.

 

…Mérei Ferenc világhírű magyar pszichológus-tól megkérdezték egy interjúban: hogy tud ilyen vidám, pozitív lenni. Azt mondta Mérei Ferenc, hogy: ,,Nem kell mindig jól járnunk, mert a kudarcainkból tanuljuk a legtöbbet. Néha pofont kapok az élettől, két kérdést teszek fel: mit tanulhatok belőle, és hogyan fordíthatom a hasznomra?"  tehát, ha ezzel a hozzáállással állunk hozzá, …és ha tudjuk, hogy milyen hatalmas erő áll rendelkezésünkre az elménk, a tudatalatti révén, akkor lazán veszzük, lazábban vesszük az akadályokat, akkor fenntartható szerintem a pozitív gondolkodás, vagyis a megoldás-központú hozzáállás.”

 

,,Néha pofont kapok az élettől, két kérdést teszek fel: mit tanulhatok belőle, és hogyan fordíthatom a hasznomra?" 

 

 

 

Ha megtörténik bennünk a tudatváltás,

ha megváltoztatjuk a gondolatainkat,

és a gondolataink által megváltoznak a cselekedeteink, és a döntéseink,

akkor igenis tudunk tenni azért, hogy egy szebb jövőbe vezető útra tereljük életünk pályáját. (Bagdi Bella)

 

 

,,Ismétléssel tudsz kialakítani új gondolkodási szokásokat!

Időbe telik mire megújítod gondolkodásmódodat, és megtanulsz hinni ezekben a megerősítésekben. Időre van szükség a hited fejlődéséhez, ami azáltal erősödik, hogy naponta kijelented a bőség megteremtésére vonatkozó megerősítéseket.

Amiről szüntelenül beszélsz, végül lényed részévé válik. Éppen ezért fontos, hogy rendszeresen gyakorolj, naponta 2x-3x jelentsd ki hangosan ebben a csomagban található kedvenc megerősítéseidet.

Meg kell tanulnod minden nap aktív szókincsed részeként alkalmazod őket a bőség megjelenésének elősegítéséhez.

Az agyunk folyamatosan az emlékekre reagál.

A szegénységtudatban élő emberek azért érzik magukat szegénynek, mert folyton olyan dolgokra fókuszálják a figyelmüket a múltból, amikor valami hiányzott nekik.

A bőségtudatodat úgy erősítheted, ha olyan emlékekre fókuszálsz, amelyekre a kártyák a figyelmedet irányítják.” http://bagdibella.hu/termek/boseg-megteremtese-megerosites-kartyak-kartyajatekka/

 

 

 

,,Negatív szokások negatív következményekkel, pozitív szokások pedig pozitív következményekkel társulnak.

Kezdjünk sikeres szokásokat felvenni, amik gyökeresen megváltoztatják az életünk menetét. Ha folytatod azt, amit mindig is csináltál, akkor továbbra is azt kapod, amit mindig is kaptál.”

,,A gondolataid terméke vagy! Amire gondolsz, azzá válsz.” https://www.youtube.com/watch?v=QWKC6Mu2ekU Jack Canfield - A Fókusz Ereje - SikerGuru Összefoglalás

 

 

 

..Mindenki azt a kisugárzást és energiát kapja, ami benne van. Mert mindig azt kapjuk vissza, amit önmagunk adunk.’’

 

 

,,Ne feledjük, mindenki úgy viselkedik, amit kihoz belőle a másik.”

 

 

 

Nap, mint nap dolgozz a célodon.

Napról napra nő a tudásod, ami képességé és hitté válik!

Ezen képességek és hit tesz téged sikeressé.

Mert ezek hatására sikeres személyiséggé válsz!

Minden nap tudatosan dolgozz a célodon.

Ha tudsz, keress hozzá segítőket és mentorokat.

https://www.youtube.com/watch?v=_uowdyUqlK8

 

 

Mi lesz, ha...?

Az emberek képesek önmagukat az őrületbe kergetni azzal, hogy állandóan a jövő miatt aggodalmaskodnak.

Azzal, hogy teret engedsz a félelmeidnek, rengeteg energiát pazarolsz el, egyúttal pedig elszalasztod a jelen lehetőségeit.

Tedd félre a polcra ezeket a negatív gondolatokat, és koncentrálj, vizualizáld a pozitívat.

és Rágódás a múlton

 

Nem érdemes a múlt hibáin, nagy csalódásain, vagy elszalasztott lehetőségein rágódnod! Ezeken már amúgy sem változtathatsz, csak a saját boldogságodat teszed tönkre az agonizálással.

Vond le a múlt tévedéseiből a tanulságot, majd engedd el a negatív gondolatokat, és lépj tovább!

Forrás: https://www.bien.hu/egeszseg-es-eletmod/lelki-harmonia/5-dolog-amivel-azonnal-fel-kell-hagynod-ha-boldog-akarsz-lenni/125368

 

 

Elégedettlenség.

A változás csak azután történhet, ha megtaláljuk a kiváltó okot.

A szeretetből teljesen hiányzik a félelem.

Légy hálás, azért amid van, és ne azt nézd, hogy mi nincs még meg.

A szeretet védelmet ad a szorongással szemben. Segíts a rászorulókon!

Ne hagyd, hogy a szorongás ellopja az örömödet!

Mondd ki, hogy ezt most befejezem, ennek semmi értelme sincs.  Nem pazarolhatsz még egy napot arra, hogy kínozd és szerencsétlenné tedd magad az aggódással.  Hiszen azzal még senki nem jutott előrébb.

Foglald el magad valamivel, ami kitölti az idődet és az elmédet!

Valami olyannal, ami boldogságot nyújt és segíteni fog Neked. Sokszor az ember unalmában vagy túl jó dolgában kezdi el beforgatni magát.

Találj magadnak olyan elfoglaltságot, ami örömteli és békés, hogy ne csak a munkáról és az alvásról szóljanak a mindennapjaid.

Ez is csak egy életszakasz

Nem kell mindent olyan komolyan venni az életben, mert minden megváltozhat, akár egyik napról a másikra.

Tartsd szem előtt, hogy, ha jelenleg éppen megrekedtél az életedben, ez csak egy pillanatnyi állapot és nem valaminek a vége.

Ebből a helyzetből leggyorsabban úgy tudsz kikerülni, ha változtatsz.

Bár egyszerűen hangzik, valójában ez is kőkemény munka, mivel az emberek többsége retteg a változástól.

Csak pozitívan!

Ha éppen nehéz élethelyzetbe kerültél, akkor is fontos, hogy megőrizd a pozitivitásodat, mert ez segíthet majd ki belőle.

Persze nem arról van szó, hogy mindig nevess, még akkor is, ha belül összetörtél, sőt hagyj magadnak időt feldolgozni a történteket, de utána szedd össze magad és keresd a megoldást, a kiutat, amibe kapaszkodhatsz.

 

 

Reggel

Attól a perctől fogva, hogy reggel kinyitod a szemed, már tudod alakítani a sorsodat.

Sokan megfeledkeznek arról, hogy a reggelek legtöbbször meghatározhatják a nap folytatását. És miért kellene morcosan indulnia az egésznek?

Hála

Neked elsősorban azt kell megtanulnod, hogy ott legyél boldog, ahol jelenleg vagy.

Légy hálás azért, amid van, mert sokan lennének a helyedben.

Tettek

Éld át úgy, ahogy kell és, amikor letelt a gyászidőszak, akkor már ne nézz vissza.

Ne mondogasd, hogy milyen rossz volt neked, mennyit kellett szenvedned, mert ez nem visz előre.

Csak azt nézd, hogy hol tartasz most és törekedj arra, hogy jobb legyen az életed.

 

Vedd észre az apró dolgokat!

„Aki a kicsit nem becsüli…” Felesleges folytatni, mert tudod a végét. Lehet, hogy ezt eddig főként a szüleidtől hallottad, de, ha átgondolod ezt a mondást rájössz, hogy teljes mértékben igaz.

Észre kell venned az apró örömöket az életedben, mert ez adja az alapot a mindennapjaidnak.

Ha valaki átenged a zebrán, rád mosolyog egy ismeretlen, virágot kapsz a párodtól, megdícsér a főnököd, nevetsz a barátaiddal, vehetsz magadnak szép dolgokat… ezek mind olyan dolgok, melyek megédesítik az életedet és kötelességed hálával tekinteni rájuk.

Fogadd el, hogy a szorongás normális

Ha folyton arra gondolsz, hogy „nem kellene ezen is idegeskednem” vagy „nem hiszem el, hogy még ezen is idegeskedem”, az nem segít leküzdeni a szorongást.

Gondold csak át, minden ember idegeskedik valamint, van, aki a kisebb dolgokon is, van, aki csak a nagyobb problémákon, de ez teljesen normális.

Kutatások bizonyították, ha emlékezteted erre magadat, elfogadod, hogy a szorongás természetes, akkor ez segít megszüntetni az öntudatlan, kellemetlen gondolatokat.

 

Igyekezz egészségesen élni

Az egészséges életmódon belül a rendszeres testmozgást és a megfelelő étkezést értjük, amelyek mind-mind segítnek abban, hogy elűzzük a szorongást.

Gondold át a következőket: jól alszol? Egészségesen étkeztél? Mozogtál az elmúlt napokban?

Ha nemleges ezekre a válaszod, akkor ne csodálkozz azon, ha a közérzeted sem jó.

Hidd el, ha ezeket betartod, akkor észrevétlenül is jobban fogod magad érezni a bőrödben és az elég kerülő akadályokat is könnyebben veszed majd.

Énekelj

Nem tudsz elaludni este, mert képtelen vagy kikapcsolni a fejedben a gondolatokat?

Az egyik megoldás, amivel álomba szenderülhetsz, ha elkezdesz magadban énekelni!

Biztosan ismerős az a helyzet is, amikor az éjszaka közepén felébredsz, de nem tudsz visszaaludni, mert abban a pillanatban, amikor felébredtél, elkezdtél a következő napi problémákon agyalni.

A magadban éneklés erre is jó megoldás lehet, tudományosan bizonyított tény ugyanis, hogy az éneklés stresszűző és szorongáscsökkentő hatással bír.

Lélegezz mélyeket

Ha már úgy érzed, semmi sem segít, nem csak szorongsz, már-már kezdesz bepánikolni, akkor vedd elő a leghatásosabb módszert: lélegezz mélyeket!

Pánikkor a lélegzésed felgyorsul, szinte kapkodod a levegőt, ezért elsőként azt kell megszüntetni.

Lassú, mély lélegzetvétellel lassan a feszítő érzés, a szorongás is megszűnik.

Nem kell, hogy tökéletesen tudj meditálni,

a lényeg, hogy koncentrálj néhány percig a be- és kilégzésre, és képes legyél lelassítani azt.

Menj el terápiára

Amennyiben úgy érzed, minden kötél szakad és az állandó szorongás, idegeskedés megnehezíti az életedet és tönkreteszi a mindennapjaidat, mindenképp fordulj szakemberhez.

Ebben semmi rossz sincs, sőt épp ellenkezőleg: az a fontos, hogy megtaláld a megoldást.

Ha ehhez pszichológus és terápia kell, akkor ezt el kell fogadnod. Hidd el, utána sokkal könnyebb és kiegyensúlyozottabb lesz az életed is.

Forrás: https://www.bien.hu/egeszseg-es-eletmod/lelki-harmonia/igy-kuzdd-le-a-szorongast-hasznos-tippek-pszichologusoktol/127524

 

Minden átmeneti

Szóval, ha éppen fáj valami, gondolj arra, hogy ez sem fog örökké tartani, elmúlik.

Az aggódás nem változtat meg semmit

Az aggódás nem változtatja meg a holnapot, csak elrontja a mai napot is.

Nagyon sok olyan történés van, amin nem tudsz változtatni, bármennyire szeretnél is, és nincs értelme még egy lapáttal rátenni azzal, hogy rágörcsölsz és panaszkodsz. Próbálj meg pozitívan, vagy legalábbis ne pesszimistán állni a dolgokhoz, hiszen nincs értelme elrontani azt az időt, amíg még boldog lehetsz azért, amin nem tudsz változtatni.

 

Minden lépéssel közelebb kerülsz a célhoz

Kilépni a komfortzónádból nem egyszerű feladat, de elengedhetetlen ahhoz, hogy meggyógyulj.

Ha szeretnéd magad mögött hagyni a fájdalmat és a traumát, kényszerítened kell magadat arra, hogy lépéseket tegyél a helyes irányba.

Nem lesz könnyű, és sokszor nem fogod szeretni, de ez kell ahhoz, hogy újra teljesen boldog lehess. Ha nagy trauma ért, még az is nehéz lehet, hogy emberek közé menj és beszélgess, de előbb-utóbb elkezded majd élvezni, és visszatér a régi éned. Tudod: babysteps – nem kell sietni sehová, de el kell indulni ahhoz, hogy elérj a célodig.

 

A negatív emberek nem a te problémáid

Vannak olyanok, akik alapvetően képtelenek pozitívan gondolkodni. Pesszimisták, le akarnak húzni a saját szintjükre, és a földbe döngölni azzal, hogy téged is ilyen negatív gondolkodásra késztetnek.

Ne hagyd magad! Attól, hogy ők ilyen szürkének látják a világot, neked még nem kell begubóznod.

Próbálj meg megszabadulni az ilyen emberektől, vagy legalább kevesebb időt tölteni a közelükben, főleg akkor, ha te is hajlamos vagy könnyen rosszabb hangulatba kerülni. Te csak maradj a pozitív életszemléletnél, és próbáld meg minél szebb színben látni a világot, így bevonzhatod a jó dolgokat ahelyett, hogy a pesszimizmus miatt olyan lehetőségeket hagynál ki, amiből esetleg tanulhatsz is.

,,Az is fontos, hogy a számodra értékes kapcsolatokat fenntartsd és időről időre ápold.

….Annál pedig nincs is jobb érzés, mikor rálelsz olyan lelkületű emberekre, mint, amilyen te is vagy és akikkel együtt boldog perceket szerezhettek egymásnak.”

Nincs más választásod

Valójában lehet filozofálgatni azon, hogy mit tegyél, ha padlóra kerülsz, de az igazság az, hogy egyetlen választásod van: megrázni magad, és tovább menni. Az nem mindegy, hogy ez mennyi időbe telik (ezen segíthetnek ezek a tippek például), de előbb-utóbb tényleg össze kell szedned magad, és folytatnod az életed ott, ahol abbahagytad. A lényeg az, hogy megerősödve, egy tapasztaltabb emberként gyere ki a negatívumokból is – a kérdés ugyanis nem az, hogy túléled-e ezt az időszakot, hanem az, hogy mennyit fogsz belőle tanulni, amit később hasznosíthatsz az életed során.

Forrás és a teljes cikk: https://www.bien.hu/egeszseg-es-eletmod/lelki-harmonia/7-dolog-amire-jo-emlekeztned-magadat-ha-minden-elromlik/123448

 

 

Siker Kulcsa tréning

Fedezd fel az önmagadban rejlő lehetőségeket, a varázserőt, amellyel teremthetsz!

Mi segítünk pálcát adni hozzá és receptet a többit neked kell megtenned! Válj önmagad varázslójává! Varázsold el a világot! Teremtsd meg azt a környezetet, azt a világot, amelyben szívesen élnél, amelyben örömödet lelnéd! Most eljött a Te időd a változásra!

1. Célkitűzés, Sikerelvek

2. Pénzügyi intelligencia

3. Kapcsolatépítés, Személyiségtípusok

4. Testbeszéd
5. Tudatalatti és feletti kommunikáció

6. Fejlődési folyamat

7. Mágikus teremtés

8. Energia áramlás

9. Teremtő szimbólumok, mantrák

10. Nyilvános beszéd

10 alkalom a változásra, a teremtésre!

Forrás: https://www.facebook.com/events/116149265804599/

 

 

 

,,…és a szeretteinknek is segítsünk abban,

hogy hogyan kell velünk jól bánni,

jól szeretni bennünket,

 

ehhez pedig elengedhetetlen

az önszeretet,

és hogy tiszteljük saját magunkat.”

 

 

 

,,Ha képes vagy kialakítani egy olyan közeget,

ahol önmagadért szeretnek,

és amelyben számíthatsz

az emberek önzetlen segítségére,

az nem csak annak a jele

hanem annak is, hogy az élet ezen területén is elismerésre méltó vagy.”

 

 

Mindenki azt kapja, amit kifelé közvetít!

 

 

 

A hiba mindig ugyanannál van, arany csibéim: aki olyan gyenge, hogy mást hibáztasson.
(Stephen King)

 

Az emberek hajlamosak a körülményeket hibáztatni a boldogtalanságukért. A barátaikat, a munkájukat, vagy éppen a családjukat okolják,

miközben az áhított célok eléréséhez sok esetben éppen saját magukon,

pontosabban a gondolkodásukon kellene változtatniuk!

Ha számodra is gondot okoz, hogy élvezd az élet egyszerű örömeit, és gyakran kerít hatalmába a depresszió, érdemes jobban megvizsgálnod az érzéseidet, és leszámolnod a negatív beidegződésekkel!

 

Azzá válsz, aki lenni szeretnél

Ahogy az életkörülményeid, úgy te is folyamatos változásokon mész keresztül, hogy végül azzá az emberré válhass, aki lenni szeretnél.

Észrevetted, hogy van olyan az életedben, akit régen imádtál, most viszont nem érted, hogyan állhattatok korábban olyan közel egymáshoz? Ez azért van, mert az akkori személyiségedhez ő illett, de mivel te is folyamatosan fejlődsz, ezért a baráti köröd is cserélődhet.

Ne ragaszkodj olyanokhoz, akik már nem passzolnak hozzád, inkább engedd el őket és csinálj helyet azoknak, akik alig várják, hogy az életed részévé válhassanak.

 

Rájössz, kik az igazán fontos emberek az életedben

Amikor negatív változás áll elő az életedben, akkor fontos körbenézned, hogy kik azok az emberek, akik ebben a helyzetben melletted állnak és támogatnak. Ilyenkor jössz rá, hogy kikre számíthatsz igazán.

Persze az is benne van a pakliban, hogy pár emberben csalódnod kell, de talán akkor jobb is, hogy így alakult.

Azokat a barátokat viszont becsüld meg, akik jóban-rosszban kitartanak melletted, mert ők kincsek az életedben.

Fontos, hogy olyan embereket gyűjts magad köré, akik a sikereidnek is legalább annyira örülnek, mint te magad, és nem irigykedve néznek rád.

Forrás: https://www.bien.hu/egeszseg-es-eletmod/lelki-harmonia/4-erv-amitol-konnyebb-lesz-elfogadnod-a-valtozasokat-az-eletedben/124981

 

 

 

Billentsd ki magad

Persze nem kell az egészet egyedül csinálnod, könnyebb, ha van egy társad, aki egy biztonsági hálóként melletted áll és biztat.

Keress olyan eseményeket, amik érdekelnek.

Próbálj meg egy kicsit nyitni a külvilágra és tudatosan figyelni a metakommunikációdra, hiszen ez, ha nem is gondolnád, nagyon sokat számít.

Tipp: Néhány perc mobilozás után tedd el a telefonod, a keresztbe tett kezek és lábak védekező pozíciójából pedig zökkenj ki egy kicsit, és keresd a társaságot a tekinteteddel.

Minden társaságban sikered lesz, ha nem folyamatosan magadról beszélsz, de nem is mindig csak hallgatsz, hanem megtalálod az arany középutat.

Mit is jelent ez? Hagyd, hogy mások magukról beszéljenek, és kérdezz is tőlük miért vagy hogyan kezdetű kérdéseket, amik jobban előreviszik a beszélgetést és azt mutatják, hogy tényleg érdeklődsz.

 

A jó hallgatóság mindig szimpatikus – ha alapvetően egy kicsit introvertált vagy, akkor ezzel biztosan nem lesz majd problémád. Hidd el, minden percben jobban fogod magad érezni társaságban, és lépésről lépésre egyre inkább megnyílsz majd.

 

Hasonlítgatás

Lássuk be, legtöbbször túl sokat foglalkozunk más emberek életével, illetve véleményével. Olyanokéval is, akikhez egyébként semmi közünk nincs. Az ember társas lény, ennél fogva természetes, hogy szeretnénk megfelelni a közösség elvárásainak, és mások sikereihez, tulajdonságaihoz mérjük saját érdemeinket. Nem mindegy azonban, hogy milyen céllal tesszük ezt, illetve milyen mentális folyamatokat indít el bennünk.

A sikeres példaképek inspirálóan hathatnak rád, tanulásra, fejlődésre ösztönözhetnek. Ha azonban mások sikereit a saját kudarcodként éled meg, úgy az hosszú távon boldogtalansághoz és elégedetlenséghez vezethet. Ne felejtsd el tehát emlékeztetni magad a saját értékeidre, és ne hagyd, hogy az irigység tönkre tegye az örömödet!

 

 

 

,,Az embereknek világszerte szükségük van a megfelelő készségekre és hatékony módszerekre.

Konkrét, mindennapi életüket befolyásoló módszereket és eljárásokat akarnak, melyek segítségével eldönthetik, hogy mit tegyenek, és mit ne.

Amikor a hallgatósághoz beszélek valahol, majdnem mindig odajön hozzám utána valamelyikük, hogy elmondja, mennyire hálás a tanult készségekért és konkrét módszerekért.

 

„Egyszerű a receptem: mutasd meg az embereknek annak szükségét, hogy találni kell valamit, ami kivezeti őket a betegségből, az öregségből és a halálból, engedd őket bepillantani az életörömödbe. Mondd meg az embereknek, hogy a tudat olyan, mint a tér: nyílt, tiszta és határtalan; beszélj az útról és a célról is.” (Láma Ole Nydahl)

 

 

,,A légzésünk összekapcsolja tudatunkat a testünkkel,

ezért a teljes légzésnek fontos szerepe a tudatunk lecsendesítése.

A harmonikus légzésünk eléréshez helyes életmódra van szükségünk. 

A módszer elsajátítása csak tőlünk függ, hogy mennyi időt szánunk rá és mennyire vagyunk nyitottak - befogadók. Megfelelő idővel és eredménnyel eljuthatunk a béke forrásához.”

 

 

Hogyan legyél kreatívabb, boldogabb, eredményesebb?!

 

Zenélj

Bizonyos tanulmányok szerint a hangszeren való gyakorlás oly módon fejleszti az agy motorikus funkcióit, finomítja az egész idegrendszert, melyre más tevékenység nem képes.  

Ehhez nincs szükség arra, hogy szaladj és beiratkozz fuvola órákra - hasonló előnyt érhetsz el számítógépes játékokkal is, ilyen lehet például az „Easy Piano” Nintendo DS-en, ami 13 külső hangjeggyel van felruházva és egy teljes oktávos billentyűzettel, de a „KB Piano” is szóba jöhet még, ami sokkal inkább számítógépre specializálódott, és amin több mint 100 különféle hangszeren játszhatsz, a gitártól egészen az okarínáig. Bizonyos módon az agy olyan, mint az izom – minél többet gyakorlatoztatod, annál hatékonyabb lesz.

 

Oldd meg a rejtélyt

Nézz meg egy ,,Colombo vagy egy Don Matteo”, -epizódot, ami segít növelni az intelligenciád.  Az ilyen jellegű TV -műsorok anélkül, hogy észrevennéd, edzik a kisagyat, javítják a problémamegoldó képességedet és fokozzák a társadalmi intelligenciádat.

 

Aludj eleget!

Az elegendő alvás segít az agynak feldolgozni a nap eseményeit, erősíti a memóriát és a neuronok közötti kapcsolatot, mely által könnyebb lesz a visszaemlékezés - bizonyította egy tanulmány, melyben a résztvevőknek egy szólistát mutattak 12 órával azelőtt, hogy egy részük végigaludta volna az éjszakát, másik csoportjuk pedig egyáltalán nem aludt. Mikor a szavakat fel kellett idézni, azok követték el a legtöbb hibát, akik nem aludtak. Ez azt jelenti, hogy nem megfelelő mennyiségű alvás rontja a memóriát.

 

Olvass

Keith Oatley, a Torontói Egyetem kognitív tudományainak doktora szerint:

azok, akik sokat olvasnak, általában több empátiára és szociális intelligenciára tesznek szert, mint azok, akik nem.

"Még ha csak egy újságot, vagy egy magazint olvasol is, különböző ötletekkel, újdonságokkal találkozol, amivel egy nagyobb tudásbázist hozol létre az elmédben” - mondta a szakértő.

 

Szocializálódj okosakkal!

A mentális torna, mely a szociális interakciókkal jár, a kognitív funkciókat fejlesztik - állítják a szakértők.

Kutatásokban azt tapasztalták, hogy azon a tanulóknak, akik szocializáltabbak voltak, a kognitív teljesítmény szintjük is magasabb volt.

Ez azt jelenti, hogy jobban emlékeznek a kapott információkra, amit később tervekhez, célokhoz és érvelésekhez alkalmaznak.

Juttasd magad a szocializáltság következő szintjére azáltal,

hogy olyan emberekkel töltöd az idődet, akik okosabbak, mint te!

Forrás és a teljes cikk: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/suli/3432/okos

 

 

Gyűjts inspirációt!

Keress olyan dolgokat, amelyek tetszenek neked, hatással vannak rád, inspirálnak! Legyen szó képekről, zenéről, vagy csak egy versről, a lényeg,  hogy fogjanak meg valahol.

Emellett ne csak gyűjtsd őket - mindig gondold át, hogy az adott dologban mi is tetszik neked, hogyan tudnád átalakítani, mit változtatnál rajta. Így pedig már könnyen át is viheted a gondolataidat a saját munkádba.

Az sem rossz megoldás, ha olyan embereket tanulmányozol, akiket kreatívnak tartasz.

 

Aludj jól, aludj eleget!

Az alváshiány nem tesz jót a testednek - nehéz úgy fókuszálnod, hogy közben álmos vagy.

A rossz alvási szokások nemcsak depressziót okozhatnak, illetve az egészségedre hathatnak károsan, de a kreativitást is megölhetik.

Ha a tested fáradt és nincs a legjobb formában, akkor az elméd sem lehet abban.

 

Tarts szüneteket!

Ha egyszer csak arra eszmélsz, hogy már órák óta ülsz a dolgod felett, akkor állj fel és tarts egy kis szünetet! Igazán kifizetődő, ha mnuka közben gyakran és rendszeresen szünetet tartasz, ez ugyanis segít felfrissülnöd, hogy utána újult erővel eshess neki a feladatodnak. Jó dolog, ha teljesen elmélyülsz a munkádban, de így lehet, hogy a kreativitásodat szorítod háttérbe. Ha viszont sétálsz egy kört a friss levegőn, mire visszatérsz, lehet, hogy egészen más fényben látod majd a dolgokat.

 

Keress hasonló érdeklődésű embereket!

Ha felfedezted magadban a tehetséget, használd ki azt! A legjobb, ha keresel hasonló érdeklődésű embereket, szervezeteket - itt támogathatjátok egymást, és közösen ötleteket gyűjthettek.

És olyanokkal dolgozhatsz együtt, akikkel biztosan megtaláljátok majd a közös nevezőt. Ráadásul az egészséges versenyszellem mindig segít, és így még nagyobb az esély arra, hogy jó minőségű lesz a munkád.

Forrás és a teljes cikk: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/suli/3335/12-tipp-a-kreativitasert

 

 

A kreatív emberekre jellemző

·  Tudják, hogy egy lelassult, negatív agy nem segít majd nekik.

Önsegítő könyveket olvasnak, jógáznak, meditálnak.

Tudják, hogy pozitív hozzáállással könnyebben érnek majd el sikereket.

·  Álmodoznak. Élvezik, hogy új helyekre utaznak, új dolgokon gondolkoznak, hisz tudják, ebből születnek a legmélyebb, legkülönlegesebb dolgok.

·  Szeretnek egyedül lenni. A legtöbb kreatív embert magányosnak, kirekesztettnek látják, általában nem illik rájuk egy sztereotípia sem. 

·  Állandóan kérdeznek. Hiszen mindig tűnődnek valamin, az élet kis és nagy dolgain egyaránt.

·  Nem félnek attól, hogy másnak gondolják őket. Tudják, hogy mások, de ez teszi őket egyedivé, imádják ezt megmutatni a többi embernek is.

·  Csak olyan barátokat akarnak, akik inspirálják, felemelik őket. Nem keresik a nagy célokkal és álmokkal rendelkező emberek társaságát, csak az olyanokét akikkel lelki társak lehetnek és ötleteket oszthatnak meg.

·  Olyan dolgokat tesznek, amikre más emberek nem hajlandók. Nem adják fel egykönnyen, néha  kudarcot vallanak, amiből tanulnak és nagy szorgalommal dolgoznak még fáradtan is.

A kreatív emberek igazi harcosok: erős akaraterejük van és nem hagyják, hogy bármi is az utukba álljon.

·  A legtöbb dologra igent mondanak. Ahogyan az életre is, hisz tudják, ez fogja nekik biztosítani a lehetőségeket. Még akkor is ha félnek és bizonytalanok. A lendület és a pozitív hozzáállás miatt történnek velük izgalmas dolgok.

·  Komolyan veszik a munkát. Akár tizenöt vagy több órát is dolgoznak egy nap.

Tudják, hogy ha nem dolgoznak keményen, az álmaik sem fognak valóra válni.

·  Összetett személyiségek. Sokszor érzik magukat meg nem értettnek, de ez nem érdekli őket.

Tulajdonságok és mély érzelmek bonyolult hálójával rendelkeznek, amire nagyon büszkék, hisz ez teszi őket érdekes emberekké.

·  Mély érzelmű, empatikus személyek. A legtöbb kreatív ember nagyon érzékeny.

·  Vigyáznak az egészségükre.

Tudják, hogy ha a test és a szellem nem egészséges, a kreatív munka is nehezebb lesz.

 Odafigyelnek az étekzésre, gyakran edzenek, meditálnak.

·  Az életük csak úgy ér valamit, ha a szívükre hallgatnak.  A szenvedélyük a mindenük, ami egyben az életet és a végzetüket is jelenti.

·  Mindig izgatottak akarnak lenni és kihívásokat keresnek, hiszen így teljesedhetnek ki. A legkevésbé sem akarnak átlagos életet.

Forrás: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/lelek/7473/kreativ-gondolkodas

 

 

 

Az első lépés ahhoz, hogy elérj valamit,

maga a szándék megléte.

 

A boldog élet egyik titka az,

ha előre tervezünk.

 

Ha boldogok akarunk lenni,

azt csináljuk, ami boldoggá tesz.

 

A kezdeményező energia nélkül,

ami az új irányba terel bennünket, sosem változna a helyzetünk.

 

Indítsuk a reggelt nyújtózkodással!

 

 

Aki valóban örömökben gazdag életet szeretne élni,

annak minden egyes reggel meg kell fogadnia,

hogy aznap is a boldogságot fogja keresni. Mindenhol.

 

 

Mindennapi döntéseink hatalmas szerepet játszanak abban, hogy kik leszünk és hogyan élünk holnap, jövő héten, vagy évek múltán.

 

 

Nagyon fontos a hatékony cselekvés, az, hogy az ember aktívan munkálkodjon életminősége javításán.

 

 

A fő tényező, ami meghatározza, hogy melyik lehetőség jön létre, az az Akarat.

 

,,Azzal együtt, hogy kedves és nagylelkű vagy,

váljál erőteljessé is, hogy ne ingadozz a kihívások közepette.”

 

 

Meg kell tisztulnunk, fel kell oldanunk a blokkjainkat ahhoz, hogy a feladatunkat fel tudjuk vállalni és véghez vinni. A karmaoldással oldjuk azokat a blokkokat is, melyek megakadályozzák azt, hogy eljuss a feladatodig.

 

Ha valaki folyamatosan dolgozik magán, megszabadulhat blokkjaitól, s így ezek már nem lesznek hatással a jelenre és jövőre.

 

A belső azaz az érzelmi és gondolati energia átalakítása létrehozza a külső (anyagi) változást.
 Lezáródott a harmadik dimenziós vaskorszak. Jelenleg egy átmeneti korban élünk. A dualitás egós mintáiból kifelé, de még nem vagyunk tartósan a 4, 5 dimenzió magasabb rezgésében.
A szellemi ébredők, a tudatszint és a rezgésszint emelésével segíti a kollektív átalakulást.

Minden egyes tudatos ember hozzájárul a saját átalakulása révén az emberiség átalakuláshoz..

 

Minden embere korlátlanul hozzájuthat az univerzum energiáihoz,

ám az energiavámpírok képtelenek erre,

mert negatív gondolkodásukkal blokkolták a forrást,

és így embertársaiktól próbálnak energiához jutni.

 

A negatív energia legnagyobb ellensége az optimizmus.

Minél pozitívabb vagy, minél magasabb a rezgésszinted,

annál több jó esemény történik veled.

 

 

Az energiaáramlás viszonylag egyszerű folyamat.

Energetikai terünket azok a gondolatok és érzések határozzák meg,

amelyek számunkra szimpatikusak,

amelyek közel állnak hozzánk,

amellyel azonosulni tudunk.

A pozitív érzések erősítik a teret, a negatív gondolatok gyengítik azt.

Gondolataink, érzéseink és életenergiánk nemcsak a testbe-elmébe zártan léteznek,

hanem a testet körülvevő energia térben is jelen vannak.

Normál körülmények között az energia is szabad áramlást mutat a magasabb koncentrációjú terektől a kevésbé energia dús terek fele.

Energetikai terünket elsősorban gondolataink és érzéseink határozzák meg,

amikkel azonosulunk.

A pozitív érzésekkel és gondolatokkal való azonosulás

erős energiateret hoz létre, míg a negatív érzések és gondolatok gyengítik ezt a teret.

 

keresd meg,

és engedd el az ezzel/ezekkel kapcsolatos maradék rossz érzéseidet (harag, csalódottság, fájdalom stb.)

Majd - ha szükséges - bocsáss meg.

Elsősorban a másiknak, de ha úgy érzed, akkor önmagadnak is.

Nem egyszer marad az emberben önvád azért,

hogy esetleg túl hosszú ideig maradt benne egy nem jól működő kapcsolatban, vagy túl gyorsan lépett ki belőle,

vagy, hogy valamit nem jól csinált és ezért romlott el, lett vége stb.

Végül a párkapcsolat tapasztalataiból vond le a tanulságokat. Például: Mit szükséges jövőben másképp csinálnod?

Szeresd magad!

Második lépésként azt tanácsolom,

kezdd el értékelni önmagadat, mint férfit, vagy nőt.

Fogaddd el, és szeresd önmagadat, a testedet, olyannak, amilyen.

Keresd meg,

hogy melyek azok a tulajdonságaid, testrészeid, amelyekkel elégedett vagy, amik különleges, szebb az átlagnál,

és ezek dicséretével, szeretetével erősítsd pozitív kisugárzásodat.

Mert ez az, amit a másik elsőként érzékel, felfog rólad.

Hogy mit közvetítesz magadról,

Ha te vonzónak és szerethetőnek tartod magad, akkor a másik nem képviselői is annak fognak látni, bárhogyan is nézel ki.

Kezdj el önmagaddal is úgy viselkedni,

ahogy szeretnéd, hogy a leendő párod viselkedjen veled.

Szeresd, becsüld, értékeld, kényeztesd stb. magad!

Ezzel kibocsátod azt azt az energiát magadból,

hogy mire van szükséged.

Így olyan párt vonzhatsz be az életedbe, aki ezt szívesen meg is adja neked. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy járj minél több helyre, ahol sok ember megfordul. Különféle programokra, és társaságokba, táncolni, kirándulni, moziba. Ami épp adódik.

Legyél nyitott, vidám, barátságos. Éld az életedet, úgy ahogyan éppen szeretnéd.

Ha önbizalmat, magabiztosságot,

„teljesen jó vagyok úgy, ahogyan vagyok" érzését

árasztod magadból amerre jársz,

akkor egyre több tekintetet fogsz magadra vonzani, és hamarosan válogathatsz a jelöltek közül

 

 

Te határozod meg tehát, hogy mennyire élsz jól, vagy rosszul,

és hogy teljességben, vagy pedig ürességben telnek napjaid.

A megoldás kulcsa gondolatainkban rejtőzik

Nagyon nagy segítségedre lehet, ha nem a megszokott előítéleteiddel kezded meg napjaidat. Fel kell hagyni az olyan rosszkedvű reggeli mantrák ismételgetésével, mint például: „Ma megint ballábbal keltem fel”, vagy „Előre érzem, hogy pocsék napom lesz”.

Pontosan ezek a mondások,

és még sok más a felelős azért a fáradtságérzetért, amelyre oly sokan panaszkodnak.

Tehát saját túlzó reakcióink felelősek a minket gyötrő stresszért.

Szemléletváltással azonban sok minden megváltoztatható.

A pozitív gondolat tetté válik

Ha sikerül irányítani gondolataidat, és tetteidet ellenőrzésed alatt tartod, a stressznek nem lesz esélye.


Az ember élete az, amit gondolatai teremtenek. Csak rajtad múlik, hogy mit gondolsz.

 

Tartsd a negatív gondolatokat kordában és összpontosíts a jelenre.

 

Időrablók

Tedd fel magadnak a kérdést,

valóban segítenek azok a dolgok,

amivel az időt múlatod, hogy közelebb kerülj céljaidhoz, jobban, egészségesebben, boldogabban érezd magad?

 

 

 

Úgy vettem észre, hogy a sikeres emberek, csak pár dologban térnek el a többségtől. 

Másként élnek, mert figyelnek pár fontos részletre, amire mások nem.

 

 

A célok azok, amelyek igazán motiválnak.

Ha gyermeked látja, hogyan érhet célt először a kis dolgokban, később ellenállhatatlan lendülettel valósítja meg az élet nagy eredményeit!

A sikeres életpálya a célok helyes kitűzésével kezdődik.

 


Célod egy jó terv nélkül csak egy vágy!

Nem véletlen, hogy a legtöbb ember soha nem éri el céljait, mert vagy nincsenek nekik, vagy irreálisak, vagy nincs mögötte egy komoly stratégia, lépésről – lépésre, időkorlátokkal.

Tudatosság és pontos tervezés nélkül olyan, mintha sörétes puskával lőnénk csukott szemmel….vagy eltalálunk valamit, vagy nem.

Teljesen mindegy, hogy életed melyik területén szeretnél előrébb jutni és fejlődni, tervezni ugyanúgy kell, pontról pontra, legyen szó akár magánéletről, anyagiakról, karrierről vagy saját magadról.

Gyakran érzi úgy az ember, hogy összecsapnak a feje felett a hullámok, semmi nem halad úgy, ahogy szeretné,

és mindenben csak a problémát látja, nem a lehetőséget.

Hidd el, tudom mit érzel, mert hosszú évek voltak nekem is,

mire elsajátítottam ezt a szemléletet, és szupertudatosan kezdtem élni az életemet.

Azóta viszont minden működik körülöttem.

Ha ezt a szemléletet egyszer elsajátítod, kicsiben és nagyban is tudod majd alkalmazni, az életed bármely területén. https://absolutelywoman.hu/esemenyek/ujratervezes-hogy-ne-soretes-puskaval-lojunk-csukott-szemmel/

 

 

A pozitív érzelmek nemcsak a jelenről szólnak, hatással vannak a jövőre is, tehát különösen fontosak az embert próbáló időkben.

 

A testi-lelki fittséghez a jó alvás is hozzátartozik.

 

A test és lélek egészsége, békéje a jó fizikai állapoton,- így a jó masszőrön is múlik.

 

Figyelek a gondolataimra, és csak pozitív és szeretetteljes gondolatokat engedélyezek magamnak.

 

 

Szenvedély az, ami segít előhozni a legmagasabb fokú kifejezését a tehetségednek.

 

A szenvedély a legnagyobb szerelmed. Szenvedély az, ami segít előhozni a legmagasabb fokú kifejezését a tehetségednek. Szenvedély, érdeklődés -- nem ugyanaz. Mondanád a kedvesednek, hogy „Jöjj hozzám feleségül! Érdekes vagy.

 

„Ha nagyszerű karriert akarsz, a szenvedélyed nyomában kell járni, követni kell az álmaid, követni kell, ami a legnagyobb elragadtatással tölt el az életben." - Larry Smith

 

 

 

,,Cselekvő, megoldás orientált ember vagyok.

Szeretem kézben tartani a dolgokat, és ha valahol elakadok, gyorsan megtalálni, hogyan léphetek tovább.”

 

 

Minden sikeresen működő vállalatnak

megvannak a saját céljai és értékei.

Ennek szellemében képesek döntéseket hozni.

 

 

Intézményen belüli és kivüli kapcsolatok létrehozása,

amelyek lehetővé teszik a személyzet szakmai fejlődését és növeljék önértékelésüket

Együttműködés más intézményekkel, személyekkel, szervezetekkel az egészség megőrzése érdekében az országban és nemzetközi szinten.

 

Célja a fizikai, társadalmi, erkölcsi egészségszinvonalának emelése,

szakképzett egészségügyi nevelés és megelőzés által, amelyek összhangban vannak az orvosi tudomány fejlődésével és a keresztény lelkülettel.

Az orvosok, a nővérek és hidroterapeuták norvégiai és amerikai életmódközpontokban nyertek kiképzést és egységes orvosi kezelést segítik elő, a főhangsúlyt a természetes életmódra téve.

Programjában áll az élet minőségét nagymértékben befolyásoló tényezők legkorszerűbb, egyszerű és tudományos ismertetése: étrend, mozgás, zene, színek, víz, pihenés, levegő, bizalom, szellemi és lelki egyensúly. masszázsok, légzés-technikák, illatok, energia, szeretet, terápiák, napfény stb.

Mivel a krónikus betegségek (a helytelen életmód következményei) mint a cukorbaj, a szív és érrendszeri betegségek, emésztésizavarok, reuma,

nagymértékben az egészségtelen életmód következményei,

ezért kezelésük a betegségokozó rizikó tényezők eltávolításában keresendő.

Az egészségügyi nevelés célpontja ezeknek a tényezőknek

a felismerése és egy egészséges életmóddal való helyettesítése.

Az említett képességek hiánya a lakosság nagyrészét érintik, amik a hiányos életmód, tanítás és tanulás következményei,

A végkövetkeztetés az, hogy a lakosságnak különösen szükségük van egy egészséges életmód és belső, elérhető tudás kialakítására és elsajátítására, hozzájárulva testi – lelki és szellemi egészségük támogatásához.

A kutatások bebizonyították az ezen alapelvre felépített program jótékony hatását.

Ahhoz, hogy az itt alkalmazott program teljesen hatékony legyen, nagyon fontos a személyes, lelkiismeretes hozzáállás és felelősségtudat.

Kedves és szakmailag felkészült munkatársaink.

Viselkedésünk megváltozása, legyen az … személyreszabott tanácsadást igényel, ugyanis ezen viselkedéseknek erős érzelmi és konfliktusos hátterük van.

Nagyon sok egészségtelen viselkedésnek (szokásnak) vegyi-, érzelmi- vagy más természetű függőségi eleme van, amely a páciensek szaktanácsadását igényli.

 

A segítséget tudatosan, kívülről kell alkalmazni.

Amint van hatása a folyamatok alkalmazásának, törekedned kell minél többször alkalmazni, s ezáltal növekedni, fejlődni, boldogabbnak, egészségesebbnek lenni.

 

Életmód program

Nevelési összetevők

Mivel ezek nagymértékben az egészségtelen életmód és a rossz hatások-nevelés következményei, ezért kezelésük a rossz érzést, a rossz beidegződést okozó rizikó tényezők eltávolításában keresendő.

Tehát. az egészségügyi (testi, szellemi és lelki) nevelés célpontja ezeknek a tényezőknek a felismerése és egy egészséges életmóddal való helyettesítése.

 • Elkalauzolnak az ön egészségenek fantasztikus világába naprakész információkat szolgáltatnak napjaink leggyakoribb problémáival kapcsolatban

Választ nyújt a következő kérdésre:

Mi a teendő ezek megelőzése és/vagy gyógyítása érdekében?

 • Tájékoztatást nyújt a témakörökkel kapcsolatos elméletei és gyakorlati alkalmazások elsajátításában.
 • Gyakorlati megoldások a fizikai, szellemi és lelki állapot javítása érdekében.

 

 • Segédanyagot nyújtunk pácienseink részére. Különböző természetes gyógymódok és eljárások a gyógyulás folyamatában.

 

 

 

Szeretnél valamit? Vágyj rá, és megkapod!

Ha valamit nagyon szeretnél,

akkor meg kell tanulnod vágyni rá.

 

 

 

Te is tagjává válj a tudatos életmódot folytatók családjának.

 

 

,,Aki érzelmi biztonságban, testi-lelki értelemben ölelő melegségben nő fel, az gyerekként és később felnőttként is jóval eredményesebben tudja megoldani és kiegyensúlyozottabban átvészelni az élet nehézségeit.”

 

 

Amikor felszabadulunk a múlt terheitől,

jelen cselekedeteink a jövő megteremtésének termékeny talajává válnak.

A szándék hatalma katalizátorként működik az anyag, az energia és a tér-idő események számára, hogy bármi, amit akarunk, megvalósuljon. - Deepak Chopra

 

 

Ahhoz, hogy eredményeket érj el, először tudásra kell szert tenned.

A megszerzett tudásodat pedig használnod is kell tudni.

 

 

 

A szándék megfogalmazásával érdemes elkezdened.

Ez rögtön erőt és energiát indít el a megvalósításhoz.

 

Légy az, aki vagy! Kapcsolódj Felsőbb Énedhez

Szakértőnk, Diósy Kati elmagyarázza miért érdemes kapcsolódnunk Felsőbb Énünkhöz és mit kell tenni mindehhez.

Korábbi cikkünkben a szándék fontosságáról írtunk. Vagyis, hogy mit kell tenned azért, hogy a vágyaid valóra válhassanak.

Akkor felvetődött, hogy sokan azért érzik úgy,

hogy nem tudják megteremteni maguknak azt, amire vágynak, mert az ezotéria tanítása szerint, bár minden létező (emberek, állatok, növények, és az ásványvilág) egy soha el nem szakadó szállal kötődik a Teremtő Forráshoz és egymáshoz, az emberek legtöbbjénél nem élő ez a kapcsolat.

Miért van ez?

Ennek oka az lehet,

hogy az ego tévedései miatt (melyeket arról alkotott, hogy kik és mik is vagyunk valójában, és mire vagyunk képesek)

elszakadtak a teremtő forrásbeli részeiktől, (Magasabb Én, Felsőbb Én, Lélek),

és nem állították helyre még az együttműködést.

Szakértőnk, Diósy Kati  múlt heti cikkünkben elmagyarázta, kire, mire gondoljunk a Teremtő fogalma alatt?

Most pedig arra keressük a választ miért érdemes kapcsolódnunk Felsőbb Énünkhöz.

Miért nem tudnak sokan a Felsőbb Énjükről?

A Föld teremtésének a kezdetén még közvetlen volt a kapcsolat az emberi szellem és az univerzális szellem között.

Az ember tudta ki ő, honnan jött, és a földi működése során a vezettetést és az információkat a Felsőbb Lénye által a Teremtőtől kapta.

A kommunikáció nyelve az érzés volt. Ezek által érkezett számára visszajelzést arról, hogy a fejlődése, tapasztalatszerzése, önkifejezése milyen irányba halad.

Sok ezer évvel ezelőtt azonban egy kísérlet vette kezdetét. Ennek lényege az volt, hogy ha magára hagyják az energiát, azaz semmilyen spirituális befolyás nem éri, akkor merre tart. Ezért megengedésre került az elkülönülés illúziója, hogy az egyedi tudatosság - és ez ezáltal az a képesség kifejlődjön, hogy az ember egyfelől a Szellem tudatos társteremtője, másfelől egyúttal maga a Teremtő is legyen.

Ezzel egy időben kitűzték a harmóniába való visszatérés ideje is. Talán nem meglepő, hogy a spirituális tanítások 2012 körülre teszik ezt. Ennek megfelelően az emberiség fokozatosan eltávolodott a felsőbb részeitől, elfelejtette eredetét, és a vezettetés a szívéből a fejébe tevődött át, azaz az egója vette át az irányítást.

Ez a fény és a szeretet (a teremtő tulajdonságainak, és energiáinak) lecsökkenését hozta magával a bolygón, és megerősítette ezek ellentéteit, a negatív energiákat.

Az elkülönültség és magára hagyottság érzete kifejlesztette a félelmeket, a bűntudatot, a haragot, és ez magával hozta a hiányt, és a szenvedést.

De most mindez véget ér, lezárul.

Az utolsó 20 évben egyre erősödő hullámokban érkeznek azok az energiák és tanítások,

amelyek elkezdtek újból emlékeztetni bennünket valódi önmagunkra, a Felsőbb Részeinkre,

és segítik az összekapcsolódást velük, és általuk a Teremtővel, hogy a folyamatok megfordulhassanak.

Ebben mi a jó?

Visszatérést ahhoz az önvalónkhoz, akik valójában vagyunk.

Egy magasabb, és szeretetteljesebb nézőpontú szemléletet,

egyre több területen világosságot, belső békét, harmóniát, gyógyulást, egységtudatot és érzetet minden létezővel, pozitív irányú teremtő képességet.

Segítséget ahhoz, hogy felismerjük, elengedjük, megváltoztassuk a korlátozó és diszharmonikus érzelmi és gondolati energiáinkat.

Annak bölcsességét, hogy a Felsőbb Énünk segítségével a kezünkbe vegyük saját életünk irányítását,

és a vezetésével a legkönnyebb, legjobb, legörömtelibb életet éljük.

Hogyan alakítsd ki a kapcsolatot Felsőbb Éneddel?

Ez mindenképpen egy folyamat.

Kezdődik a kapcsolatfelvétellel, majd magasabb energiáink fokozatosan erősödő érzékelésével.

Később a valamilyen módon való „kommunikáció" és vezettetés is beindulhat,

ami egyre folyamatosabbá, és egyértelműbbé válik, és legvégül megtörténik az eggyé válás. Ekkor már az égi és földi részeink egybefonódnak, és a gondolataink önkéntelenül is a magasabb lényünk szellemiségét (és általa a Teremtő szellemiségét) képviselik.

Mit kell tenned?

A Felsőbb Énünkkel való eggyé válást először is a kapcsolat létrehozására irányuló szándék megfogalmazásával érdemes elkezdened.

Ez rögtön erőt és energiát indít el a megvalósításhoz. (Lásd a szándékról szóló cikkünket.)

Majd meditatív állapotban képzeld el, amint kilélegzed mindazt az energiát, amire nincs szükséged (negatív érzések, gondolatok stb.),

és kérd meg Felsőbb Énedet, hogy belégzéskor pedig az így megüresedett helyeken töltsön föl mindazokkal a magasabb energiáikkal, ami erősít, gyógyít, harmonizál téged.

Kérheted, hogy helyezze ki magát szembe velünk, s mutatkozzon meg számodra érzékelhető módon. Ekkor igyekezz információkat szerezni arról, hogy milyennek látod, mit érzel, majd egyesülj, olvadj össze vele, és kérd, hogy vezessen bennünket egész nap.

Mi segíti, és mi hátráltatja a Felsőbb Énnel való kapcsolatot?

 • Nagyban erősíti, ha egyre több tapasztalatot gyűjtesz arról, hogy ki vagyunk valójában, és ennek megfelelően élsz.
 • Ha használod magasabb tudásodat és képességeidet (pl. az öngyógyítást, a gondolati teremtést, a fizikai érzékelésen túli érzékelést stb.)
 • Az ego és a gondolatok helyett a szív, és az érzelmek (azaz a Felsőbb Én) vezérlete alá helyezed magad,

           és mindenre igyekszel szeretettel teli megoldásokat keresni.

 • Mindig a mostban vagy.

           A tapasztalatok földolgozása után nem foglalkozol tovább a múlttal,

                      és úgy élsz, hogy tudod, az aznapi energiáiddal teremted a jövődet.

 • Erősíted magadban az egészséges önszeretetet, önelfogadást, önbecsülést, önbizalmat, és magabiztosságot.
 • Egészségre, és harmóniára törekszel minden téren.
 • Folyamatosan karbantartod a testedet, és energiarendszeredet, és egyensúlyban a két oldaladat (bal-jobb) és pólusodat (férfi-női).
 • Köszönetet és hálát mondasz mindenért, ami van. (Bővebben lásd az erről szóló cikkünkben.)
 • Figyelmed fókuszát a pozitív dolgokra irányítod, gyűjtöd, erősíted azt.

Ezek által

folyamatosan emeled és erősíted a fényt és a szeretetet magadban, és egyre jobban közeledsz valódi énedhez, és a Teremtő frekvenciájához.

Természetesen mindezek hiánya, illetve ellentéte hátráltatja a folyamatos kapcsolódást és eggyé válást.

Így fontos, hogy ha valamiért kiesel a pozitív és harmonikus állapotból,

(ez pedig mindenképpen megtörténik, hiszen ember vagy),

akkor minél előbb állítsd helyre az egyensúlyodat.

Pl. ha negatív érzéseink keletkeznek valami miatt (harag, félelem, szomorúság, csalódottság stb.),

akkor mielőbb fejtsd meg,

hogy miért érzed azt,

engedd el őket,

és tedd meg a szükséges lépéseket,

változtatásokat önmagadban, és magad körül.

Majd a lehető legrövidebb idő alatt, térj vissza a békesség állapotába. Forrás: www.blikk.hu/eletmod/legy-az-aki-vagy-kapcsolodj-felsobb-enedhez/0gnh06w

 

Szerdai angyali üzenet - A szándék energiája

- B. Nagy Magdolna,

Szereted az angyalokat és te is érzed a szeretetüket? Az Örök Idők Angyali megérintenek és átölelnek angyali energiáikkal, amint erre kéred őket. Szerető támogatásuk leginkább abban nyilvánul meg, hogy segítenek tudatosabbá válnod, hogy jobban ki tudj állni önmagadért, és több önbizalmad legyen. A mai nap legfontosabb üzenete az Örök idők angyalaitól a szándék energiájának kihasználása. Hogyan használd ezt az erős energiát vágyaid megvalósítására? Útmutató az Örök Idők Angyalaitól. 

Amikor fáradt vagy és kedvetlen, talán csak annyit kérsz az angyaloktól, hogy nyugtassanak meg, és nyújtsanak segítséget. Ilyenkor az "elvárás energiáit" mozgatod meg, mert lelked mélyén elvárod a segítséget, szíved mélyén pedig tudod, hogy meg is kapod az angyali segítséget. Ez a fajta "elvárás" sok helyzetben van segítségedre, de amikor egy konkrét célt szeretnél elérni akkor ennél egy kicsit több energiát is érdemes megmozgatnod.

Képzeld most el azt az adott dolgot, helyzetet, amit életedben szeretnél megváltoztatni, jobb irányba terelni,

és a lehető legnagyobb örömmel megélni. Mi, az Örök Idők Angyalai mindvégig veled vagyunk közben.

Képzeld el... milyen lenne, ha már most azt a vágyott dolgot tapasztalnád meg, amit már nagyon régóta vársz.

Érezd át az esemény örömteli pillanatait (itt most a jelenben, mintha már megtörtént volna).

Érezd át ennek a kellemes élménynek az illatait.

Halld meg az eseményhez kapcsolódó örömteli hangokat...

Engedd, hogy az eseményhez kapcsolódó örömök át- meg átjárják a szívedet, testedet, lelkedet, szellemedet.

"Fürödj meg" ebben a sok szeretetet és örömöt hozó élményben, és most... tartsd meg magadban ennek az élménynek az energiáját.

Mi segítünk neked angyali energiáinkkal, hogy ez az örömteli "fürdőzés" az öröm élményének energiáiban minél tovább tartson, mert

minél tovább tudsz ebben a pozitív energiában "fürdeni",

     annál tovább tudod ezt az energiát tovább rezegtetni magadban.

Minél tovább tudod ezt az energiát tovább rezegtetni,

     annál gyorsabban tud a vágyott dolog megjelenni a valóságodban.

Tehát a mai napi üzenet: legyen meg benned a szándék,

hogy napjában akár többször is felidézd magadban ennek az örömteli élménynek a rezgését,

hogy többször és minél hosszabb ideig legyen ez a pozitív energia életed része.

A te feladatod ebben a helyzetben a pozitív rezgések és a hozzá kapcsolódó élmények megélése. Mi pedig angyali energiáinkkal segítünk a vágyott dolog megvalósulásához az éteri szálakat elrendeződni.

Ezért tartsd szem előtt az alábbi sorrendet:

 1. vizualizáld, lásd lelki szemeid előtt a vágyott dolgot,

         emellett éld át a vágyott dolog megérkezésének örömteli pillanatait,

               és a vágyott élmény rezgéseit örömmel fogadd el.

 1. a vágyott élmény rezgéseit napjában többször is éld át,

             mert ezzel segíted beépülni a mindennapjaidba vágyad tárgyát.

 1. legyen meg benned a szándék, hogy megteszed azt, ami ezzel kapcsolatban a Te dolgod.
 2. legyen meg benned az elvárás, hogy a vágyott dolog megvalósul.
 3. engedd, hogy mi az Örök idők angyalai segítsük a megvalósulást.

Engedd, hogy mi, az Örök Idők Angyalai segítsük a megvalósulást, mert gyakorta annyira szeretnéd megoldani az egyes helyzeteket, hogy nem figyelsz a belső hangodra. Ha pedig nem figyelsz belső hangodra, akkor az angyali üzeneteket sem hallod meg.

B. Nagy Magdolna http://ezoterikustanacsok.hu

 

Forrás: https://www.harmonet.hu/ezoteria/61890-szerdai-angyali-uzenet-a-szandek-energiaja.html

 

 

 

Dr. Wayne W. Dyer - A szándék hatalma - A kozmosz határtalan szervezőereje - Változtass világképeden, és a világ megváltozik!

Rejtve maradt képességeink és adottságaink életre keltése sokkalta inkább lehetséges, mint gondolnánk.

„Az univerzumban létezik egy mérhetetlen és leírhatatlan erő, melyet a sámánok szándéknak neveznek, és a kozmosz egészének kivétel nélkül minden létezőjét egy összekötő kapocs fűzi e szándékhoz. Amikor a varázslók magukhoz szólítják a szándékot, az eljő hozzájuk, és megnyitja a megvalósítás útját, ami annyit jelent, hogy a varázslók mindig véghezviszik, amibe belefogtak. - Carlos Castaneda

A szándék nem olyasvalami, amit Te csinálsz, hanem az univerzumban láthatatlan energiamezőként létező erő! Megszokott, mindennapi viselkedésformáid hatótávolságán kívül áramlik.

Módodban áll magadhoz vonzani ezt az energiát, és megtapasztalni az élet izgalmas, újszerű megélésének lehetőségét.

Hogyan? A szándék hatalmát alkalmazva hozzáférhetsz látszólag szunnyadó erőkhöz, amelyek segítségedre lesznek életed kulcsfontosságú időszakaiban, így valóra válthatod lelked hő vágyait. Melyek ezek az erők? Hol találhatók? Ki juthat a birtokukba, ki nem férhet hozzájuk, és miért? A szerző részletesen elmagyarázza mindezt.

Új szemmel tekinthetsz a szándékra, és a könyv gyakorlatain edződve hasznodra fordíthatod azt.

Eddig rejtve maradt, fantasztikus képességeket és adottságokat kelthetsz életre önmagadban!

A kötet gyakorlatait alkalmazva felfedezed, hogy sokkal kiválóbb ember vagy, mint amilyennek valaha is álmodtad magad.

A múlt gyűjtemény, emlék. A jövő elővételezés, a jelen a tudatosság. Amikor felszabadulunk a múlt terheitől, jelen cselekedeteink a jövő megteremtésének termékeny talajává válnak. A szándék hatalma katalizátorként működik az anyag, az energia és a tér-idő események számára, hogy bármi, amit akarunk, megvalósuljon.” - Deepak Chopra

Forrás: https://bookline.hu/product/home.action?_v=_&id=29115&type=22

 

 

Jólét teremtő megoldások

Lelki problémáid, a stressz, pénz gondok, magány, szexuális problémák megszűnését segítő útmutatók

Vajon, milyen élethelyzeted vár megoldásra, ami miatt égi segítőid ide vezettek a Jólét teremtő megoldásokhoz?

A Jólét teremtő megoldások tárháza, egy olyan hely, ahová akkor jössz, ha érzed, hogy valami gond van az életedben.

Ezeket az életút segítő gyakorlati útmutatókat, tanítások, azok választják, akik szeretnék megteremteni, a Testi, Lelki, Szellemi harmóniát,

hogy abban a teljességben éljenek amire szívük mélyén vágynak.

Te mire vágysz? Miben szeretnél pozitív változást?

Belső hangod szeretettel vezet a neked szóló legjobb útmutatóhoz, tanfolyami anyaghoz, meditációhoz vagy hangfelvételhez. Keresd meg ezt most, itt lejjebb!

 

http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=ezoterikus_tudas_anyagok

Minden, amit tudnod kell az
Ezoterikus tanácsokról

Az Ezoterikus tanácsok, összefüggéseiben tekint az életben felmerülő problémákra.

Ezért tanácsadóként, a megfelelő tudást és tapasztalatot nyújtja át a boldogabb, és egészségesebb életre vágyóknak,

Az Ezoterikus tanácsok küldetése, hogy a megszerzett ezoterikus tudás, a legtisztább, legegyszerűbb, és leghatékonyabb módon legyen

- tovább adva,

- és a tovább adott tudást használja az, aki igényes, és szeretné jobbá tenni az életét.

Mert ahhoz, hogy eredményeket érj el, először tudásra kell szert tenned.

A megszerzett ezoterikus tudásodat pedig használnod is kell tudni. Sőt! - a korábban megszerzett tudásoddal az új információkat, össze is kell tudnod hangolni.

Az Ezoterikus tanácsok oldalain megjelent cikkeket B. Nagy Magdolna írja.

A tanácsadások során, több éves tapasztalataimmal segítem a személyes fejlődésre vágyókat. Szem előtt tartva, az egyéni igényeket.

Tapasztalatom szerint csak az képes a boldogabb, és egészségesebb élet megélésére, akinél a test, a szellem, és a lélek hármas egysége nem csupán összhangban van, hanem folyamatosan megtudja tanulni, és használni is tudja, a mai felgyorsult világban, a szellemi tudás egyre növekvő áradatát.

Gyakorlati útmutatóimat használva, olyan ezoterikus tudást adok át Neked, amellyel már rövid távon - pozitív változást tudsz elérni az életedben.

Rendeld meg az Ezoterikus tanácsok
* SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓJÁT,
* Képzés anyagait, még ma. Hogy Te is megtapasztald, az ezoterikus tudás gyarapítása nem kiadás, hanem a legjobb befektetés amit megtehetsz önmagadért!

 

Így csináld, ha...

 

Így csináld, ha változást szeretnél, hogy boldogabb, és egészségesebb életet szeretnél
Iratkozz fel B. Nagy Magdolna
"Így csináld, hogy boldogabb, és egészségesebb életed legyen!" c. ingyenes email tanfolyamára, amelyben ezoterikus tanácsokat, tippeket és gyakorlati útmutatókat kapsz.


Ezeket azonnal használhatod önmagad számára, és családod életét is jobbá teheted!

 

 

 

Forrás: http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=rSDQrjqv01

 

 

Párkapcsolati, és Pénz gondok blokkjainak oldása, egyéni konzultáción B. Nagy Magdolnával

Szabadulj fel a múlt terhei alól! Segítek, hogy a félelmeid, a téged blokkoló energiák, élethelyzetek kitisztuljanak az életedből, a testedből, és azok ne korlátozzanak téged.

Az egyéni konzultációd történhet személyesen Budapest XVIII.ker. vagy ha gondot okoz az utazás, akkor SKYPE-on.

Válassz a konzultációk közül!

http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=egyeni_kezelesek

http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=blog

 

 

 

Szabadulj meg a Fájdalom testektől!

Akik már régebb óta foglalkoznak ezotériával tudják,

hogy a csakratisztítás milyen jó hatással lehet az életükre. Sok kliensem eddig csak a csakratisztítást kérte, de néha nem elegendő a csakrák tisztítása, mert a Fájdalom test energiák olyan "rafinált" módon tudják lehúzni az emberek energiáját, hogy amiatt a csakrák újra és újra elszennyeződnek.
 

A Fájdalom testek útját állhatják a boldogságodnak

Amikor azt érzed, hogy nem jól alakulnak a dolgaid - tudod, hogy jobb életet szeretnél...

a korábbi érzelmi sérülések azonban, masszív fájdalom testé alakulhatnak az idők során,

és mind addig amíg nincsenek felismerve, kitisztítva, energetikailag blokkolhatják az életed több területét is.

Három hasznos információ, amit jó ha tudsz a Fájdalomtestekről

1. A Fájdalomtestek néha egy apró sérelem miatt kezdenek kialakulni. Például, ha a suliban cikiztek, sokat kritizáltak, akkor minden egyes ilyen bántás egy egy negatív mérgező nyílként rombolni kezdte a tested energiáját. Minél több ilyen bántalmazás történik, annál nagyobbra nőhet ez a negatív energia felhő, mely az idők során fájdalom testé alakul át, ami egy nagyon sűrű és masszív félelem, kirekesztettség, magány érzéssé alakul át.

2. Vannak olyan Fájdalomtestek, melyeket a családi mintákon keresztül, "örökölnek" az emberek. Tehát nem csak jelen életbeli Fájdalom testeket cipelhet valaki, hanem a "karmikus" kapcsolatokon keresztül is aktívak lehetnek.

3. A harmadik típusú Fájdalom testek pedig azok, amelyeket az érzékeny emberek megéreznek a környezetben. Ha érzékeny vagy az energiákra, és érzékeled a környezetedet, a hangulatokat, negatív energiákat, akkor érzékelheted mások fájdalom testét is.

A munkám során azonban gyakran találkozom azzal a ténnyel, hogy nem tudják az emberek felismerni, hogy a negatív energia amit érzékelnek az a környezetből feléjük zúduló negatív energia.

Ezért gyakran előfordul, hogy az érzékeny emberek azt hiszik, hogy csak a saját negatív gondolataik, érzelmeik miatt van káosz az életükbe.

A Fájdalom testek negatív energiája helyett, élhetsz boldogabb életet!

A Fájdalom testek nem örök éltűek. Nem kötelező őket magaddal cipelni, és azok hatása alatt élni.

Amikor a test energetikai vizsgálata során megnézem,

hogy hol vannak a csakrák elszennyeződve, akkor utána látszik az is, hogy hol vannak leragadt fájdalom testek is.

Ilyenkor gyakran kérdezik tőlem a konzultációkon, hogy elegendő a csakrákat tisztítani?

Nos, a csakrák tisztítása akkor elegendő, ha nincs ott Fájdalom test. Ha Fájdalom test is jelen van, akkor azt külön kell vizsgálni. Fel kell ismerni a Fájdalomtest jelenlétének az okát, és utána már könnyedén lehet távozásra bírni a Fájdalom testet.

FONTOS!

Sőt, nagyon, nagyon fontos tudni azt a Csakrák, Aura tisztításról, és a Fájdalomtestek tisztításáról:

 • Nem elegendő kitisztítani, leszedni a szennyeződéseket a fizikai testről,

      hanem fel kell ismerni a negatív energia kialakulásának az okát is!

Amikor klienssel dolgozom, fel kell derítenem, és látnom kell a gyökér okokat,

és azt a kliensnek is fel kell tudnia ismerni, és meg kell értenie.

Mert, hiába szedném le a negatív energiát a testéről,

ha nem tudja a kliens, hogy mi okozta a negatív energia jelenlétét, nem tudja mi az a gondolati, érzelmi minta, ami a problémát okozta,

akkor visszateremtheti nagyon könnyen a negatív dolgokat.

Vagyis, egy - egy tisztítás, oldás

nem csak arról szól, hogy leszedem a kliensről a negatív energiát,

hanem arról is,

hogy utána a kliens tudja azt is,

hogy milyen módon tudja megőrizni, megtartani az elért pozitív eredményt.

Hiszen amikor befejeződik az konzultáció, és elkezdi élni az életét, akkor a konzultáció során elhangzó információkat is használnia kell tudni.

Nagy öröm számomra, hogy olyan klienseim vannak, akik nem csak a negatív energiáktól szeretnének megszabadulni,

hanem tudni akarják azt is,

hogy hogyan teremthetik meg a boldogabb életet, és ezért hajlandóak megtenni a saját feladatukat is.

Ezért, ha már voltál nálam konzultáción (vagy online csináltunk oldást) dicsérd meg magad, mert te is a tudatos teremtők közé tartozol!

Ha pedig úgy érzed itt az ideje számodra is az egyéni konzultációnak, blokk oldásnak, Fájdalom test tisztításnak, akkor ezen a számon tudsz időpontot kérni, és megbeszélni a részleteket. (a konzultációkhoz nem szükséges utazni, lehet skypeon, vagy messengeren keresztül is elvégezni)

B. Nagy Magdolna

Forrás: http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=szabadulj_meg_a_fajdalom_testektol

 

 

Szeretnél, a társaddal
boldog, és bensőséges kapcsolatban élni?

Ha a válaszod igen, akkor van egy jó hírem!

Nem számít hány éves vagy, és az sem, hogy van e társad vagy nincs. De ha, boldog, meghitt kapcsolatot szeretnél - most megtudhatod, hogyan érd ezt el.

Hogyan érd el, hogy boldog, bensőséges kapcsolatban élj!

Bizonyára már Te is tapasztaltad, hogy néha a dolgok könnyen, mennek, mégis sokszor szembetalálkozol ismétlődő élethelyzetekkel. Olyan szituációkkal, számodra kellemetlen eseményekkel amelyekből szívesen kilépnél már. Sőt ha lehetne akkor soha többé nem szeretnéd már átélni.

Ezért kérdezem most tőled:

"Mit tennél meg azért, hogy a számodra ideális társsal együtt lehess?"

1. Vajon, milyen lenne az életed, ha a régmúlt negatív energiái nem akadályoznák a boldogságodat? Választanád azt, hogy ezektől a terhektől megszabadulsz?.

2. Milyen életed lehetne, ha a képességeidet nem kéne elfojtanod csak azért hogy párkapcsolatban élhess? Választanád azt, hogy elindulsz azon az úton ahol a saját életedet élheted?

3. Ki lehetnél, ha a számodra ideális társsal, a neked való társsal lehetnél együtt? Választanád azt, hogy megismered azokat a gyakorlati útmutatókat, melyek a mostani beragadt helyzetedből kimozdítanak?

4. Ha ez egyedül még nem megy: Elfogadnád a segítségem, melyet a Lélektárs vonzó Párkapcsolati tréning

4 hete alatt írott anyagok, és videós segítségen keresztül kaphatsz? - hogy a számodra ideális társsal lehess?

http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=parkapcsolati_trening_rendeles_cwHn

 

 

 

B. Nagy Magdolna - Pénz, Párkapcsolat, Szex e-book

Az iskolában nem tanították meg

hogyan vonzd magadhoz a számodra ideális társat, az anyagi jólétet, és hogyan kaphatod meg a vágyott dolgokat...

Ezek miatt a hiányos tanítások miatt vannak az emberek a mai elakadt élethelyzetekbe,

mert az iskolai tanulmányok legfeljebb 10%-ban készítettek fel az életre!

A hiányzó 90% -on múlik azonban, a hosszan tartó boldog és jóléttel teli élet.

De mi szükséges ehhez?

B. Nagy Magdolna - Pénz, Párkapcsolat, Szex e-bookjából megtudhatod!

Te is megélheted a Pénz - Párkapcsolat – Szex gyümölcsöző hármasát, ha megfelelően tudod összeválogatni ehhez a szerelem konyhájában az összetevőket.

Gyakorlati útmutatókkal segítek Neked,

hogy felismerd azokat a hitrendszereket, energiákat, amelyek akadályozzák vágyaid megvalósulását.

Rámutatok, milyen eszközöket használj,

hogy beinduljanak a bőséget teremtő energiák. Így több pénzed lehet a pénztárcádban, és a folyószámládon is!

Megmutatom, milyen buktatókat kerülj el, ha boldog párkapcsolatban szeretnél közben élni, és ehhez hogyan éld meg saját nemed szépségét.

Mivel a hangsúly a mai felgyorsult világban a gyors megoldások felé terelődik, ezért úgy állítottam össze a Pénz - Párkapcsolat – Szex e-bookot, hogy abban rövid, de gyorsan használható megoldásokat is találj.

* Mert...Van aki könnyedén alakít ki boldog kapcsolatot, mások nehezebben. Van aki könnyedén él anyagi jólétben, mások nehezen vonzzák magukhoz a kívánt anyagi javakat.

Azonban, aki valóban boldog életet szeretne élni,

annak érdemes megismernie azokat a titkokat, amelyek segítségével a pénz, a párkapcsolat és a szexualitás hármasát boldogan meglehet élni.

Hiszen minden ember veleszületett joga, hogy bőségben, jólétben és szeretetben tudjon élni

 • ezt Te is megkaphatod –
 • még akkor is, ha nem ezt tanították Neked.

Ezért is jó, ha megismered a Pénz, a Párkapcsolat, és a Szex hármas egységét segítő titkokat, amely tartalmazza a boldog élet megteremtését segítő gyakorlati útmutatókat. Ne várj tovább!

Könnyen érthető, egyszerűen használható útmutatókat kaphatsz, amelyek segítségedre lesznek a legkedvesebb titkaid, és reményeid megvalósításában.

http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=penz_parkapcsolat_szex