Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pszichológia - Belső, Önbizalom, Siker, Boldogság 21

2018.03.22

Diósy Katalin

Diósy Kata vagyok, a teljességet, és általa eredeti Énünk harmóniáját, és szeretet-tudatosságát fizikai, érzelmi, mentális, és spirituális téren - azaz teljes körűen helyreállító tanácsadó, energetikai gyógyító, médium.

Az ANA-KÓD* Rendszer megalkotója, alkalmazója és oktatója. ANA-ról, és az ANA-KÓD® Rendszerről bővebben az erről szóló menüpontban lehet olvasni, vagy ide kattintva http://mesterlet.ewk.hu/ana--ana-kod--rendszer.

Az egyéni foglalkozásokon kívül, a fentiekkel kapcsolatos programokat, tanfolyamokat tartok, ismeretbővítő cikkeket írok, problémamegoldó, önismereti játékot vezetek, ill. tanítok.

Tanításaim főbb témakörei: kik vagyunk?, mit csinálunk a Földön?, milyen törvényszerűségek működtetnek bennünket, és az életünket, s hogyan fordítsuk mindezeket a javunkra?, bármilyen probléma megoldási menete, az eredeti Énjeinkkel való kapcsolódás és eggyé válás, érzékelőképesség-fejlesztés, a szeretet gyakorlata a mindennapi életben, öngyógyítás (teljes körűen, és véglegesen bármiből), mások (családtagjaink, vagy embertársaink) teljes körű segítése a fenti témakörökben.

Oldalaimon a munkámmal, a jelenlegi Föld és emberiség szintű változásokkal, átalakulásokkal kapcsolatos információkról olvashatsz

Személyes és csoportos gyógyítást, tanácsadást, a szellemi fejlődést, emelkedést, önmagunk, és az életünk harmóniájának a helyreállítását, az életfeladatot felismerni segítő (új energiás) programokat, tanfolyamokat tartok.

Minden programomon van élő médiumi közvetítés. Általában a Teremtő, Kryon, és a Plejádok Fényküldöttei szólnak rajtam keresztül a résztvevőkhöz. Azt az adott pillanatban (a résztvevők szükségleteihez, és az adott témához igazodva) az "égiek" döntik el, hogy milyen sorrendben jönnek, és egy alkalommal hányan nyilvánulnak meg.

Programjaimat az Eredeti Énem, ANA (és általa a Teremtő Szellem), meg az adott programot még inspiráló (azon közreműködő) Szellemi Vezetők, Mesterek felkérésére, velük összehangolódva készítem el.

2012. óta leginkább ANA-t, ill. a résztvevők Eredeti Énjeit közvetítem. Amelyek összessége nem más, mint ANA, és ANA nem más, mint a Teremtő Teljessége, mely magába foglal minden Mestert, Angyalt. A segítő Lények tanításaik, gyógyításaik, beavatásaik (amikor újra aktvizálódik valamilyen tudásunk, képességünk) által támogatják az egészségünk helyreállítását, a szellemi fejlődésünket, az életfeladataink felvállalását.

A személyes kezelések, és a tanfolyamok ideje alatt a résztvevőket az első pillanattól kezdve (az általam elindított, s az égi segítőink által optimalizált)

harmonizáló energiák veszik körül, melyek beindítják a testi, érzelmi és szellemi gyógyulási, emelkedési folyamatokat.

Ha segítségre, ill. tapasztalatcserére van szükséged

- bármilyen életproblémád,

 - a spirituális utadon való továbblépésed, haladásod, (különféle beavatások, DNS aktiválások, Eredeti Önvalóval (Felsőbb Én, Isteni Én) való kapcsolat és eggyé válás stb.)

- spirituális feladataidra való fölkészülésed, (öngyógyítás, mások gyógyítása, érzékelő-képesség fejlesztés, médiumitás, stb.) megoldásában.

 

Jelenleg

- a saját megéléseimen, tapasztalataimon alapuló - önmagunk és mások testi, lelki, szellemi gyógyulását támogató,

- az életünk harmóniájának a helyreállítását segítő,

- spirituális fejlődést (mesterré válást) eredményező,

- életfeladatainkat megtaláló, arra fölkészítő,

- az új energiák (utóbbi 27 év) információit és adományait átadó,

- az érzékszerveken túli érzékelő képességeket fejlesztő programokat, tanfolyamokat tartok, és mindezen témákban személyes tanácsadásokon egyénileg is segítek. Forrás: http://mesterlet.ewk.hu/

http://onmegvalositas.hu/szakember/diosy_katalin

 

Amire az adott pillanatban az egyénnek, vagy egy tanfolyami csoportnak szüksége van, azt rezgés-harmonizálással, az eredeti Én / Ének információinak közvetítésével, a szükséges tudnivalók, és gyakorlati teendők elmondásával adom át.

 

Minden tanfolyamomon, és a legtöbb programomon az alábbiakra lehet számítani: Az adott témával kapcsolatosan a résztvevők egyrészt "szellemi" információt kapnak (ez segít, hogy tudatosan ki tudjanak lépni a régi mintáikból), plusz energetikai segítséget (tisztítást, oldást, beavatást, aktiválást), hogy beinduljon a változás, és gyakorlati tanácsokat (hogyan csinálják másképp ezután, mit gyakoroljanak), hogy a hétköznapokban is új módon tudjanak működni, meg tudják tartani, és rögzíteni a programokon aktivált új (harmónikus, egészséges) mintákat.

I. Egyéni tanácsadás, energetikai gyógyítás, harmonizálás, beavatások Ismertetése. Módjai személyes találkozással, Skype-on, vagy Viberen, írásban.

Az egyéni tanácsadás, gyógyítás, és beavatás tudnivalói

Mivel lehet hozzám fordulni?

Ha segítségre van szükség

- bármilyen életprobléma,

- bármilyen betegség,

- a spirituális úton való továbblépés, haladás, (különféle beavatások, Eredeti Énnel (Felsőbb Én, Isteni Én) való kapcsolat és eggyé válás stb.) - spirituális feladatra való fölkészülés, (öngyógyítás, mások gyógyítása, érzékelő-képesség fejlesztés, médiumitás, stb.) megoldásában.

Minden oldalról -testi, érzelmi, szellemi, energetikai- segítek elindítani a gyógyulást, vagy az adott probléma megoldását, és a „szellemi segítőkkel” (Teremtő, ANA, saját Eredeti Énünk, Fénycsaládunk tagjai, vezető Mestereink) támogatjuk a továbblépést/továbbfejlődést mindabban, amiben épp szükséges.

Egész napos személyes foglalkozásokat is tartok, főként az alábbi témakörökben:

- az eredeti Énnel való kapcsolódás és kommunikáció,

- a teljes körú öngyógyítás megtanulása,

- az életproblémák megoldásának a menete és gyakorlata,

- a családtagok, ill. mások teljes körű segítése, gyógyítása,

- minden, amit az energiákról, működésükről, önmagunk valóságbeli lényéről, nem fizikai segítőinkről tudni érdemes, és az ezzel kapcsolatos érzékelőképesség fejlesztése,

- a halál átértékelése, tudnivalói, rossz érzések, félelmek oldása, szeretteink elengedése, érzékelése.

 II. Önfejlesztő, öngyógyító tanfolyamok, programok tartása: egyénileg, csoportosan, távoktatással.

 

III. Transzformáció társasjáték vezetése egyéni játékosoknak (mindenkinek a saját életproblémája megoldására) pároknak, közösségeknek, csoportoknak (közös probléma megoldására)

 

IV. Cikkek, médiumi üzenetek írása (a testi-lelki gyógyulás, szellemi átalakulás témákban)

 

I. A személyes tanácsadás, ill. foglalkozás a gyakorlatban úgy történik, hogy:

1. A problémával, az adott témával, vagy a betegséggel kapcsolatban mindazt a tudnivalót - szellemi információt –

átadom az illetőnek, amire épp az adott napon szüksége van (mi, miért történik vele, az univerzum működéséről, a szellemi törvényekről, önmagáról, testi-lelki működésünkről, másokról, a nem fizikai segítőkről, stb.)

a gyógyuláshoz, a változások beindításához,

a továbblépéshez, attól függően, hogy hol tart, és hol van elakadva.

Az én feladatom, hogy emlékeztessek mindenkit arra, hogy ki is ő valójában, mire képes, és segítsek elindulni, vagy haladni ezen az úton, de mindig úgy, ahogyan az illető ezt el tudja fogadni.

 

2. Tanácsokat és gyakorlatokat kap mindahhoz, ami épp szükséges pl. a fizikai egészsége megtartásához/helyreállításához, a gondolatai „egészségesre” programozásához, a negatív érzelmek elengedéséhez, teljes önvalója megtapasztalásához, testi-érzelmi-szellemi működése megértéséhez. A gyakorlatok egy része olyan, hogy otthon is folytatni kell őket, ha gyógyulni, változtatni akar valaki, mert a régi minták elengedése, megváltoztatása nem megy egyik percről a másikra.

 

3. Energetikai kezelés és átalakítás is történik, mindaz, amit az illető Eredeti Énje jónak lát, és kér aznap. Ez minden testére (érzelmi, mentális, spirituális, fizikai) hat, és szintén segíti a sejt szintű emlékezést, gyógyulást. Az én fény-gyógyító rendszerem az illető megérkezésétől kezdve aktívan működik, és folyamatosan kapom a vezettetést, hogy mi a teendőm. Van, hogy az aurában tevékenykedek, ritkábban a testen, és sokszor csak gondolati úton irányítom az energiát, a székemen ülve.

Bővebben: A létrehozott energiatérben (Fénycsatornában) a paciens Eredeti Énjével (mert e részünk tudja pontosan, hogy az élettervünk, vállalt feladataink szerint, éppen mire van szükségünk) összehangolódva, az ő információi (vezetése) szerint dolgozom az energiákkal, és a Fény-segítőkkel együtt.

Megtisztítjuk mindattól a rezgéstől a testet és az energiarendszert, ami az illetőt hátráltatja, és amit az adott pillanatban képes elengedni. Feltöltjük mindazokkal az energiákkal, amiből hánya van, a harmóniája helyreállításához, ill. aktiváljuk (beindítjuk) mindazon (sejtszintű, DNS szintű) energetikai változásokat, ami a továbblépéshez, a probléma megoldásához szükségesek.

 

4. Aki már elfogadja, az élő közvetítést is kap. ANA-tól, a Teremtőtől, saját Eredeti Énjétől, gyermeke, párja, esetenként meghalt rokona stb. Felsőbb Énjétől, esetleg saját segítő Angyalától, Mesterétől. Aki még nem fogadja ezt el, ott nincsen közvetítés. A számára érkező információkat én adom át.

 

5. Ha szükséges- vezetett meditációt is csinálunk (testi és érzelmi utazásokat; információk felhozását ebből, és esetleg előző életekből; negatív érzelmek oldását, elengedését; teljes megbocsátást; mentális programozást stb.).

Ez segít a gyógyulás útjában álló blokkok oldásában, a belső gyógyító erők felébresztésében, a változások elindításában és megtartásában.

 

Hozzám azoknak érdemes eljönni, akik már tudják, hogy változtatniuk szükséges, csak azt nem tudják, hogy mit, és hogyan csináljanak, ennek érdekében. Nálam legtöbbször a betegség vagy probléma megoldása után (esetenként közben) beavatásokat, képesség-fejlesztéseket is kap az illető, és a spirituális útjára, és feladataira is ráállítják (az Eredeti Énje és a segítői), ill. mindazt gyakoroltatják vele, ami épp szükséges a továbblépéséhez (pl. az isteni énnel való kommunikációt, sejt szintű kommunikációt önmagával, egyeseknél a médiumitást, valamilyen típusú gyógyítást stb.).

Forrás: http://mesterlet.ewk.hu/tevekenysegeim/ http://mesterlet.ewk.hu/bemutatkozas/  http://mesterlet.ewk.hu/aktualis-programok---uj-/

 


Bemutatkozás: Tanítottam általános iskolában, voltam üzletkötő, kisebb cégeknél és multinál szakmai és eladástechnikai oktató, e közben, és ez után, kisebb-nagyobb vállalkozások vezetője.

Mindezek mellett két dolog volt az, amit bárhol is dolgoztam éppen, egész életemben tettem.

Az egyik, hogy amit megtanultam és megtapasztaltam, azt utána azonnal továbbadtam másoknak, hogy megkönnyítsem a munkájukat.

A másik, hogy gyerekkoromtól szenvedélyesen kutattam a földi élet értelmét, az életproblémák, betegségek okát és a harmónia helyreállításának lehetőségeit.

Amikor a legfontosabb információkat összegyűjtöttem, és a megfelelő gyakorlati tapasztalatokat is megszereztem, otthagytam az üzleti világot, és elkezdtem ezeket egyéni tanácsadásokon, kezeléseken, és tanfolyamokon továbbadni.

Közben pedig haladtam a saját gyógyulási, és ébredési utamon is, lényem és a Mindenség rezgésminőségeinek a megismerése, és magamba fogadása által,

Az ANA volt az utolsó állomás.

Mert ő nem más, mint a Fény teljességének a neve az Univerzumban, az első teremtés (és eredetnevem vibrációja is egyben). Mindannyiunk Ős - eredet energiájának a Lénye, és mintázata, amely egykor elkezdett alkotó elemeire bomlani, hogy különféle összeállításokban megtapasztalhassa, és megismerhesse önmagát.

Ennélfogva képes lépésről-lépésre visszavezetni bennünket az eredeti Énjeinkbe, szeretet tudatosságunkba, s ez által a teljes harmónia állapotába.

 

Amire az adott pillanatban az egyénnek, vagy egy tanfolyami csoportnak szüksége van, azt rezgés-harmonizálással, az eredeti Én / Ének információinak közvetítésével, a szükséges tudnivalók, és gyakorlati teendők elmondásával adom át.

Az egyéni foglalkozásokon kívül, a fentiekkel kapcsolatos programokat, tanfolyamokat tartok, ismeretbővítő cikkeket írok, problémamegoldó, önismereti játékot vezetek, ill. tanítok.

 

Tanításaim főbb témakörei: kik vagyunk?, mit csinálunk a Földön?, milyen törvényszerűségek működtetnek bennünket, és az életünket, s hogyan fordítsuk mindezeket a javunkra?, bármilyen probléma megoldási menete, az eredeti Énjeinkkel való kapcsolódás és eggyé válás, érzékelőképesség-fejlesztés, a szeretet gyakorlata a mindennapi életben, öngyógyítás (teljes körűen, és véglegesen bármiből), mások (családtagjaink, vagy embertársaink) teljes körű segítése a fenti témakörökben.

 

Végzettségek, tanfolyamok:

Eredeti végzettségeim: Általános iskolai tanító, és Magyar nyelv-és irodalom szakos tanár

Tanfolyamok és programok, amelyek meghatározóak voltak a spirituális utamon:

- Gordon féle Szülői Eredményességi Tréning (1990),

- Agykontroll (1992),

- Pránanadi 1-7 gyógyítói + a 2 csontokkal foglalkozó és a 3 előző életes kommunikáció (utaztató) tanfolyam (2002-2006. között),

- Transzformáció játék facilitátor (2003),

- Spirituális gyógyítói tanfolyam (2005-kiváló minősítésű oklevéllel),

- Agykontroll Ultra (2007.),

- Kryoni beavatások (2007) - Fénycsatornás gyógyítónak, csoportos gyógyításra, egyéni és csoportos beavatások végzésére).

- Különféle energetikai gyógyítással, képességfejlesztéssel, médiumitással kapcsolatos meditációk, tanfolyamok     

   - Szellemgyógyászat,

- Angyalos tanfolyamok és meditációk,

- Ibolyaláng-tanfolyam,

- 7 sugár beavatások,

- Hogyan kérjünk az Univerzumtól?-tanfolyam,

- Látó és képességfejlesztő tanfolyam,

- Bőség tanfolyam,

- Kryon közvetítések, Kryoni továbbképzés gyógyítóknak stb.).

 

Ezek mellett:

Rengeteg könyvet elolvastam (és olvasok),

hosszabb - rövidebb ideig tanulmányoztam

- az asztrológiát,

- a számmisztikát,

- a kineziológiát,

- a homeopátiát,

- a Feng Shuit,

- a különböző jóslási formákat (kártya, kocka, rúna, Ji-king stb.),

- a gyógynövényeket,

- a zene,

- a mozgás,

- a kristályok,

- különféle szimbólumok,

- és esszenciák (pl. Bah-terápia, Aura-Soma) regeneráló, harmonizáló hatásait,

- a mágneses energia

- és a biorezonancia működését,

- és persze folyamatosan tájékozódom az újabb, és újabb módszerekről is (SVT, NLP, Theta Healing, Kapcsolatteremtő Gyógyítás stb.)

 

Mindezek egy teljes körű szemlélet és látásmódhoz juttattak, de egyik módszert sem éreztem a magaménak.

Nem véletlenül, mert a feladatom ANA-nak a lehozása volt a Földre.

Azaz a teljes Fény, az ős eredet energiánk kódjainak a rendszerével való működés, és az ehhez kapcsolódó tudás összerakása, és továbbadása.

Általuk pedig a harmóniába, és eredetünkbe való visszatalálás segítése.

 

Ennek megfelelően 2007-től a feladataimra való felkészítésem teljesen egyedi módon folytatódott.

De előbb pár szó arról, ahogyan kezdődött...

Soha nem akartam orvos lenni, mégis gyerekkoromban nem egyszer hajtogattam a nagymamám betegágyánál állva, hogy „ha nagy leszek, én biztosan meg tudlak majd gyógyítani”.

1992-ben elvégeztem az agykontroll tanfolyamot, és amit ott tanultam, azt sikerrel használtam is. Az elsajátított technikák közül legtöbbet – "érdekes módon" - mások gyógyítását gyakoroltam. A 90-es évek második felében megszaporodtak a családi és baráti körömben a súlyosabb betegségek. A szenvedés látványa nagyon megviselt.

Ennek kapcsán kezdtem el azon gondolkodni, hogy miért pont az az adott szerve, testrésze mondta fel a szolgálatot az illetőnek, miért nem egy másik.

Úgy éreztem, hogy biztosan van rá magyarázat, és ha erre rájövök,

akkor a gyógyulás mikéntjéhez is közelebb kerülök, hiszen a leghőbb óhajom az volt, hogy a szerettemet újra egészségesnek lássam.

Azokban az időkben még nem sok szakirodalmat lehetett találni e témában, így csak 1-2 könyv volt a segítségemre a megfejtésben (Kurt Tepperwein: Mit árul el a betegséged? Rüdiger Dalhke: A lélek nyelve:A betegség).

Közben valaki mesélt egy módszerről, ami szerinte a rákos daganatot is kisebbíteni, ártalmatlanítani tudja. Ez volt a pránanadi. Mivel édesapámnál akkortájt diagnosztizáltak nyelőcsőrákot, azonnal elrobogtam a következő 1-es tanfolyamra. 5 évig „nadiztam”. Elvégeztem az 1-7. gyógyító fokozatokat + a 2 csontokkal foglalkozót és a 3 előző életekbe „utaztató” tanfolyamokat.

Közben - kb. a 3-as tanfolyam után – a családomon kívül mások is megkértek, hogy segítsek meggyógyulniuk.

Az energetikai kezelések mellett minden esetben elmondtam a gyógyuláshoz szükséges szellemi tudnivalókat, és gyakorlati tanácsokat is adtam a visszanyert egészség megtartásához.

A napomból egyre több időt töltöttem kezelésekkel, és egyre kevesebbet a civil munkámmal.

Meglepett, hogy már a 3. 4. tanfolyammal - magasabb fokozatot végzettek segítsége nélkül - képes voltam a tünetmentességig segíteni, nagyon súlyos állapotban lévőket. (Ők, több mint 10 év eltelte után, ma is tünetmentesek.)

Most már tudom, hogy mindezt, a bennem lévő, eredetemként hordozott ANA energiának, és tudásnak köszönhetem.

E mellett több dolog is foglalkoztatott ez idő tájt, pl. hogy mi miért történik velünk, kik vagyunk valójában, miért vagyunk itt, milyen törvényszerűségek működnek az Univerzumban és az életünkben, mi van a születés előtt, és a halál után, mi is az életünk igazi értelme.

Az is nagyon érdekelt, hogy miért van annyi boldogtalan és beteg ember.

Lehetséges-e akár az egész életünket harmóniában és egészségesen leélni, és mit kell ehhez tenni. Rövidesen megtudtam, hogy igen, és azt is, hogy hogyan.

Mindent, amit tanultam, olvastam, amikre rájöttem, azt elsősorban magamon, a saját életemben teszteltem le, majd később a pacienseim is megerősítettek ezekben.

Célommá vált, hogy amire rájöttem, amit felfedeztem, megtanultam, megtapasztaltam, sikeresen végigcsináltam, azt másoknak is átadjam, ill. emlékeztessem rá (hiszen a tudás mindenkiben benne van).

2005-től tanítottam több spirituális iskolában, egyikben pár évig vizsgáztattam is energetikai gyógyítónak készülőket.

Tanácsadóként, meg energetikai kezelőként, és egyes témákban előadóként részt vettem egészségnapokon, fesztiválokon. 2006. őszétől ismereteim és gyakorlati tapasztalataim alapján elindítottam az első önálló tanfolyamomat Változz, és változtass! címen.

Egy nagy vágyam volt még akkoriban: az energetikai gyógyítást tanítani is szerettem volna.

Éreztem, hogy ez, az életfeladatom része.

Két dologban biztos voltam.

Az egyik, hogy beavatással (azaz alvó tudásnak és képességeknek újból aktívvá tételével) szeretném átadni a tudást,

a másik, hogy nem a pránanadit fogom tanítani. Kryon, a Fénycsatorna, meg a médiumitás...

2004. táján kerültek a kezembe az első olyan könyvek, amiket "égi segítők" diktáltak le médiumoknak.

Egy Ábrahám nevű fénylény tanításait olvastam el először (Jerry és Esther Hicks: Új életet kezdhetsz I.-II. kötetében),

és valamivel később akadtam rá az interneten a magyar nyelvű Kryon oldalra.

Az ő általuk elmondottakra éreztem először azt, hogy minden szavukkal egyet tudok érteni.

Kryonra az volt az első megjegyzésem, hogy „ez a valaki teljesen a szívemből beszél”.

Így nem volt véletlen, hogy amikor meghallottam, hogy itt Magyarországon is közvetítik őt, az első adandó alkalommal (2007. év elején) elmentem a programjára.

Egy beszélgetés során -a médiumán keresztül-

Kryon azt mondta, hogy ha elfogadom, akkor ad 3 beavatást, amelyek ráállítanak arra az útra és feladatokra, amit ez életemben, az emberiség önmagára ébresztésében vállaltam. Ennek a része a gyógyítás tanítása is, meg mindaz, amire már régóta vágytam.

Az első beavatásnál Kryon aktiválta azt a Fénycsatornát a testem, és az energiarendszerem körül,

aminek a segítségével kapcsolódok,

és be tudok hívni minden gyógyító-segítő fényenergiát az Univerzumból (pl. a Teremtő Forrás, magasabb dimenziók, a Föld és Új Föld, különféle bolygók energiái stb.),

és ezen keresztül mindig az a rezgés érkezik, amire az adott személynek, az adott testrészen, ill. az energiarendszere adott pontján épp szüksége van.

Az ebben a csatornában érkező energiák teljesen korszerűek, a mai új, ill. megváltozott rezgésekre, dns-re, és a most élő (többféle energetikai összetételű) emberekre vannak hangolva, így hatékony az indigó, kristály, szivárvány stb. felépítésű egyéneknél, és a más bolygókról érkezetteknél is.

A második avatás ahhoz segített hozzá, hogy csoportosan (azaz több személyt egyszerre) is képes legyek energetikailag gyógyítani, ébreszteni.

A 3. pedig, hogy én is avathassak másokat akár egyénileg, akár csoportosan.

Az első beavatás napja óta csak, és kizárólag, a "Fénycsatornás" módszerrel kezelek, a pránanadit (bár nagyon hálás vagyok az általa szerzett tapasztalatoknak) azóta nem használom, mivel a Fénycsatornám sokkal tágabb lehetőségeket nyújt.

Rajta keresztül bármelyik gyógyító energiát el tudom érni, le tudom hívni, amire nekem, vagy a paciensemnek szüksége van, így akár egy nadi szimbólumot is.

Az előző életes utaztatást is más módon, kezelés közben végzem, amikor szükséges, és csak azt nézzük meg az illető adott életéből/életeiből, amire az aktuális problémája kapcsán épp szüksége van. Ezt is Kryontól tanultam, az együttműködésünk során. Mert a beavatásoktól kezdve ő folyamatosan mellettem volt, és vezetett, inspirált.

Azóta elkezdtem öngyógyító tanfolyamokat is tartani, melyeken régebben Kryon, majd a Teremtő, mostanában az Eredeti Ének, ill. ANA segítségével kapják meg az energetikai átalakításokat és beavatásokat a résztvevők.

2007. ősze óta gyógyítóknak is tartok képzést/átképzést erre a módszerre.

A médiumi képességeimet sokáig észre sem vettem magamon, pedig rengeteget beszélgettem telepatikusan nem fizikai testű lényekkel, fénysegítőkkel, "halottakkal", vagy éppen olyanokkal, akik fizikailag messze voltak tőlem. 2003-ban elhunyt édesapám testéből eltávozott lényét, elmenetele első percétől kezdve érzékeltem, és több évig "beszélgettünk" úgy, hogy eszembe sem jutott, hogyan, és miért működik ez nekem.

A nadis kezelések közepette is lebonyolítottam egy-két eszmecserét a pacienseim, és elhunyt szeretteik között. Azután 2007. októberében az egyik tanfolyamom előtt Kryon megszólalt "bennem", hogy "mától beszélgetős avatások lesznek". Ami -mint kiderült- azt jelentette, hogy közvetítenem kell őt élőben a résztvevőknek. Reszketve, dadogva megtettem, de minden előzmény ellenére több hónapjába telt szegénynek, mire meg tudott győzni arról, hogy én erre képes vagyok, és elfogadtam ezt a feladatomat is.

 

Emiatt volt nagyon jó ajándék barátaimtól az eredetnevem megkérése. Mert a második nevem első betüje (hangja, rezgése) pont azt jelenti, hogy képes vagyok a szellemi világ üzeneteinek a vételére. Ez volt az, ami végül eloszlatott bennem minden kételyt.

Az eredetnévről és eredetenergiákról bővebben az erről szóló menüpontban lehet olvasni, vagy ide kattintva.

2008. májusától pedig megkért, hogy minden programomon tartsak élő közvetítést. Júniusban a Teremtő, júliustól a Plejádokbeliek, és azóta rengeteg Mester szólalt meg rajtam keresztül. Búcsú Kryontól...Jézus, és a Krisztus tudatosság teljessége (Rövidesen folytatom)

Programjaimat az Eredeti Énem, ANA (és általa a Teremtő Szellem), meg az adott programot még inspiráló (azon közreműködő) Szellemi Vezetők, Mesterek felkérésére, velük összehangolódva készítem el.

 

Minden programon tartok élő médiumi közvetítést, és a témának megfelelően, a program teljes ideje alatt, folyamatosan áradnak az egyénileg, és csoportosan szükséges tisztító, eredeti énünket helyreállító, ébresztő, gyógyító, harmonizáló energiák! Azt az adott pillanatban (a résztvevők szükségleteihez, és az adott témához igazodva) az Eredeti Ének döntik el, hogy ki, vagy kik jelentkeznek be, milyen sorrendben jönnek, és egy alkalommal hányan nyilvánulnak meg.

 

2007. óta, amikortól feladatommá vált a Szellemi világ információinak az átadása, a személyes kezelések és egyes programok alkalmával pl. megszólaltak már rajtam keresztül a Plejádok Fényküldöttei, a Teremtő, Kryon, Kuthumi, Adamus St. Germain, Michael Arkangyal, Hilarion, Ashtar Sheran, Seraphis Bey, Lady Nada/Mária Magdolna, Metatron (Melek Metatron és Metatron Arkangyal minőségében is), Jézus Krisztus, Merlin, Gabriel Arkangyal, Rafael Arkangyal, Uriel Arkangyal, Sanat Kumara, Sananda Kumara, az Istennő (a Teremtő női minősége), Gaia, Shakti, Napisten (és más, kevésbé ismert, személyes segítő mester, és angyal is).

 

2012. óta leginkább ANA-t, ill. a résztvevők Eredeti Énjeit közvetítem. Amelyek összessége nem más, mint ANA, és ANA nem más, mint a Teremtő Teljessége, mely magába foglal minden Mestert, Angyalt. A segítő Lények tanításaik, gyógyításaik, beavatásaik (amikor újra aktvizálódik valamilyen tudásunk, képességünk) által támogatják az egészségünk helyreállítását, a szellemi fejlődésünket, az életfeladataink felvállalását.

Diósy Kata

További részletek a Tevékenységeim menüpontban olvashatók!

Forrás: http://mesterlet.ewk.hu/bemutatkozas/ http://mesterlet.ewk.hu/aktualis-programok---uj-/

 

 

 

Íme a tökéletes testi-lelki egészség titka!

Sokan panaszkodnak, hogy képtelenek pozitívnak maradni, mert elég csak meghallgatni a híreket és máris elmegy a kedvük.

Pedig ennek ellenére

a te felelősséged megőrizni a harmóniát az életedben. Sőt, minden rossz ellenére igenis képes vagy rá.

Az egészség és a harmónia megőrzésére számos módszer létezik.

Most szakértőnk, Diósy Katain mondja el, hogy ezoterikus szempontból

mire kell figyelned ahhoz, hogy megőrizhesd energiaszintedet.

Te, a teljes egész

Ha egészséges vagy, és harmóniában élsz önmagaddal, akkor mindaz, ami te vagy ép, teljes, egész, és összhangban működik benned.

De mi is az pontosan ez az egész, aminek kell összhangba, harmóniába kerülnie?

„Valódi Énünknek (Belső vezetőnk, Szívünk szava, Lelkünk hangja, Magasabb Énünk, stb. - ki, hogyan érzékeli és hívja), a gondolatainknak, az érzelmeinknek, és a testünknek. Valódi Énünkön azt az Önvalónkat értem, aki ezt az életet, megtapasztalást választotta és megtervezte, s testet öltött, hogy mindezt végrehajtsa" – magyarázza Katalin. - Erről részletesebben a Hol voltunk, mielőtt megszülettünk? című cikkünkben olvashatsz.

Akkor érezzük jól magunkat,

ha minden részünk hozzájut mindahhoz,

ami megfelelő energetikai szinten tartja, kiegyensúlyozza, és ha egymással is folyamatosan, teljes egységben tudnak működni.

Testi egészség

Az alábbiakra minden nap, illetve heti rendszerességgel

szükséges lenne időt fordítanod az egészséged érdekében.

 • Mozogj rendszeresen (torna, tánc, úszás, laza futás stb.).

A könnyedén és örömmel végzett mozgás minden szervedre jótékonyan hat, pl. javítja a vérkeringést, segíti az anyagcsere folyamatokat, karbantartja az ízületeket, fokozza a teljesítőképességet, és nem utolsó sorban stresszoldó.

 • Tartózkodj minél többet a szabad levegőn (séta, kirándulés),
 • és fogyassz minél több természetes vitaminokban, ásványi anyagokban, enzimekben gazdag ételt, italt,

            hogy folyamatosan feltöltődhess mindazokkal az energiákkal, amik alkotnak bennünket.

 • Igyál megfelelő mennyiségű tiszta vizet, minimum 1,5-2 l /nap azért, hogy a salakanyagok, és méreganyagok kitisztítása, és a megfelelő állagú testfolyadékok érdekében.
 • Végezz naponta többször teljes légzést,

figyelj arra hogy az éltető oxigén minden egyes sejtedhez eljusson,

és az elhasználódott levegő pedig kiürüljön, mivel a légzés befolyásolja minden részünk működését (a keringést, az agyműködést, az energiaáramlást testen belül, és kívül is).

 • Iktass be a napirendedbe megfelelő mennyiségű aktív pihenést,

            amikor minden részed ellazulhat, kikapcsolhat (életkorodnak megfelelő óraszámban alvást, relaxálást, tengeri sós, vagy aromaterápiás fűrdőt stb.).

A lélek karbantartása

„Érzelmi és gondolati életedünket legalább olyan fontos karbantartani, mint a testünket folytatja Kati.

- Sőt, talán még annál is fontosabb,

mert fizikai részeinket gondolataink,

és az általuk kiváltott érzéseink vezérlik minden percben.

A testünk sejtjei ugyanis felveszik uralkodó érzelmeink és gondolataink rezgéseit,

és ennek megfelelően reagálnak, működnek.

Ha valami miatt ugyanis okáig fájdalmat érzünk, egy idő után a testünk is megtelik ennek a rezgésével, és fizikai fájdalommal fog reagálni, mivel egy bizonyos mennyiség után a szervezet szabadulni szeretne attól, ami nem jó számára, és ezt megmutatni nekünk, hogy változtathassunk."

Nincs jó rossz nélkül

„Az igaz, hogy nem tudod kivonni magad a napi élettel együtt járó hatások alól, pl. a félelemkeltő hírek, mások negatív viselkedése, panaszáradata,

de te döntöd el, hogy mennyit nézel tv-t vagy hallgatsz rádiót, illetve milyen adásokat nézel és hallgatsz,

valamint, hogy átveszed-e mástól a rosszkedvét, hagyod- e magad fölidegesíteni, lelombozni, ...stb.

Amennyiben így esett, akkor mennyi ideig maradsz ebben az állapotban – magyarázza tovább Kati. –

Ez mind a te felelősséged, és csak te tudod tudatosan úgy alakítani,

hogy azok a (pozitív, jó, kellemes, felemelő)

gondolatok és érzelmek legyenek túlsúlyban benned,

amelyekből erőt meríthetsz,

azaz amelyek feltöltenek és kiegyensúlyoznak."

Stresszcsökkentés: mit tehetsz?

•  Engedd el minél előbb rossz érzéseidet és a lehúzó gondolatokat

          (ehhez különféle légző-, meditációs, energetikai, és mentális gyakorlatok széles skálája áll a rendelkezésedre).

•  Ha szükséges, bocsáss meg önmagadnak és másoknak

           (ennek tudnivalóiról és gyakorlatáról a Bocsáss meg, és élj harmonikusabban! című cikkünkben olvashatsz).

•  Amit legbelül érzel, a szerint élj, azaz figyelj a belső hangokra, és kövessük őket, mert Valódi Énünk szeretne ezáltal, a legjobb módon kormányozni téged.

Koncentrálj a pozitívra!

A legtöbb gondolatod, érzelmed olyan legyen,

amely erősít, és feltölt,

 ennek érdekében:

 • koncentrálj arra, amit szeretsz magadban és másokban,
 • azt emlegesd,

      azt erősítsd,

      ami jó és szép, ami működik az életedben,

 • azt képzeld el,

      azt hangoztasd,

      amit valóban szeretnél, hogy történjen,

 • használj pozitív szavakat, megfogalmazásokat,
 • méltányolj mindent az életedben, még azt is, ami természetes, mondjunk köszönetet, hálát, áldást, amiért csak lehet (erről részletesebben a Mondj hálát az életedért - és tedd jobbá!
 • az életed boldogító élményeit, eseményeit minél többször elevenítsd fel, éld át gondolatban újra. Forrás: http://www.blikk.hu/eletmod/ime-a-tokeletes-testi-lelki-egeszseg-titka/g7vs7c1

 

 

 

 

Bocsáss meg és élj harmonikusabban!

 

Diósy Katalin

Amíg tiszta szívből

nem tudsz megbocsátani

 sem magadnak, sem másoknak,

addig nem tudsz harmonikus életet élni.

Ám szívből jót kívánni annak, aki megbántott nem is olyan egyszerű. Ebben segít ezoterikus szakértőnk, Diósy Katalin

Mindenkivel megtörtént már az életében, hogy mások akarva, vagy akaratlanul nagyon megbántották, esetleg bántalmazták, kihasználták, megalázó helyzetbe hozták.

Emiatt erős, és nagy mennyiségű negatív érzelem keletkezik bennünk, pl. szomorúság, düh, sértődöttség, harag, félelem, csalódottság, fájdalom, ill. ezek keveréke.

Az indulatok egyrészt irányulhatnak az elkövető személyre, vagy személyekre, de esetenként irányulhatnak saját magunkra is. Mert sokszor érezzük azt, hogy mi is hibásak vagyunk abban, hogy a helyzet úgy alakult, ahogyan alakult. Hiszen mi hagytuk, hogy a másik úgy bánjon velünk...hogy kihasználjon,... esetleg mi is agresszíven viselkedtünk, bántó dolgokat mondtunk, ...hagytuk elmérgesedni a helyzetet stb.

Amíg pedig a feloldatlan érzések akár mélyen elnyomva, akár a felszínen dúlnak a lelkünkben, addig folyamatosan fejtik ki bennünk a romboló hatásukat.

Elég csak rágondolnod...

Egy idő után ugyan mondhatjuk azt, hogy elmúlt és már nem gondolunk rá, nem foglalkozunk vele,

de ezzel a probléma nincs megoldva.

Hiszen elég az illető nevének az emlegetése, vagy netán a vele való találkozás,

esetleg egy hasonló szituáció, ami azon nyomban előhívja a rossz élményt.

A tudatalattiban ugyanis tárolódik minden momentum, ami ehhez a történéshez kapcsolódik (szín, szag, mozdulat, látvány, hang), és mintegy gombnyomásra, az energiarendszerünkben elraktározott negatív érzések megint ránk törnek, vagy éppen felébresztik a félelmet bennünk, hogy az a dolog akár újból megtörténhet velünk.

Mérgező gondolatok

Tehát amíg valóban fel nem dolgozzuk a történteket,

és meg nem bocsátunk a másiknak –

s ha szükséges önmagunknak is -,

addig nem fogunk tudni az adott területen továbblépni,

nem leszünk képesek kiegyensúlyozott, harmonikus életet élni. A „mérgező" gondolatok és a romboló érzések továbbra is az elménkben és a testünkben maradnak, és hosszú távon különféle tüneteket, betegségeket (főként szív, máj, epe, vese és ízületi problémákat) is eredményezhetnek.

Ezért érdemes mielőbb felszínre hozni és kitisztítani magunkból ezeket, és megbocsátani a történteket.

Mit jelent ez pontosan?

Elfogadását, megértését, és elengedését a megtörténteknek, a múltnak – és a továbblépés képességét.

Elfogadását annak,

- hogy abban a helyzetben – akkor, ott - valamiért úgy történt, ahogyan történt,

- hogy mi is, és mások is bármikor követhetnek el hibát,

- hogy a legjobb szándékkal is lehet a másik számára rossz megoldást választani,

- hogy mindegyik félnek - a saját szempontjai szerint - igaza van.

Megértését annak,

- hogy a másik,

  az akkor rendelkezésre álló tudása

  (tudatszintje, vagy szeretetszintje)

  és a képességei birtokában,

  a tőle telhető „legjobbat" cselekedte (és mi magunk is),

- hogy a történteket valamiért - amit érdemes megfejteni -, mi magunk vonzottuk be az

életünkbe.

Elengedését a kapcsolódó érzéseknek

és a múlt eseményeinek.

 Azaz nem foglalkoztat bennünket többet,

  továbblépünk,

    nincs ránk negatív hatással.

Sőt, ezentúl szeretettel gondolunk rá,

        mert tanultunk belőle –

   a fejlődésünket szolgálta. Segített az önmegismerésben, és esetenként változni, és bizonyos dolgokon változtatni is.

Hogyan végezd ezt a gyakorlatban?

Megváltozik a kapcsolat

Tudni érdemes, hogy a harag, vagy megbántottság olyan erős is lehet, hogy a teljes megbocsátás folyamata több napot, hetet, vagy akár évet vehet igénybe. Ezért lehet, hogy a gyakorlatot időről-időre szükséges újból és újból elővenni és végigcsinálni.

A megbocsátás teljes mértékben akkor történt meg,

ha a meditációban magad elé képzelve az illetőt (vagy önmagadat)

már nincs megbeszélni, vagy tisztázni való,

s elfogadással, megértéssel, szeretettel tudod a legjobbakat kívánni neki,

és útjára engedni őt.

Ekkor biztos lehetsz abban,

hogy megtisztulsz és felszabadulsz a nyomasztó, lehúzó érzelmektől.

Ez legtöbbször azt is eredményezi, hogy a másik személlyel/személyekkel a kapcsolatod a való életben is kiegyensúlyozottabbá válik, megértőbbekké válsz,

s a te érzelmi változásodnak köszönhetően egy,

a régebbihez hasonló helyzetet

már sokkal jobban leszel képes kezelni, mint addig.

Forrás: http://rakjegyuek.network.hu/blog/rak-jegyuek-klubja-hirei/bocsass-meg-es-elj-harmonikusabban

 

 

Ne légy mártír! Szeresd magad, más is fog

Sokan azt hiszik, hogy a szeretet jele a teljes önfeláldozás.

Pedig ha kimerült vagy, nem tudsz energiát adni.

Viszont ha egészséges vagy és harmóniában élsz,

akkor te és a környezetedben élők is boldog és kiegyensúlyozott életet élhetnek.

Múlt heti cikkünkben Diósy Kati ezoterikus szakértőnk segítségével tippeket adtunk ahhoz, hogyan őrizd meg a testi-lelki egészségedet azzal, azzal, hogy harcolsz az életedben lévő negatív események és gondolatok ellen. Most további tippeket adunk a feltöltődéshez, amelyekkel erősítheted az energiaszintedet.

1. Végezz energiafejlesztő mozgásokat és gyakorlatokat rendszeresen, mint amilyen pl. a jóga, tai-chi és a chi-kung.

2. Látogass el olyan helyekre, ahol magasabbak a rezgések, mint máshol, ilyenek pl. az egyes templomok (pl. a budapesti, vagy az esztergomi Bazilika, a budapesti Mátyás templom stb. kirándulóhelyek (Dobogókő, Attila –domb stb.), zarándokhelyek (Mária jelenések helyei, pl. Medjugorje stb.).

Ezeken a helyeken fontos figyelemmel lenni arra, hogy csak addig tartózkodj ott, amíg feltöltődsz, mert utána már a túltöltődés következtében szívritmuszavar, fejfájás, vagy estére álmatlanság léphet fel.

3. Hallgass valamilyen kellemes zenét vagy énekelj egy a szívednek és a fülednek jóleső dalt!

4. Meditálj! Ezen a gyakorlatok közben megérzékelheted fizikai és nem fizikai részeid állapotát, megtisztulhatsz negatív érzelmeidtől, átprogramozhatod a nem harmonikus gondolataidat, feltöltheted testedet és energiarendszeretedet stb.

5. Szintén hasznodra válhatnak az egészséges és harmonikus rezgéseket a szervezetünkbe juttató, kiegyensúlyozó különféle módszerek pl. biorezonancia, mágneses terápia, a Fény, és szeretet energiával történő, vagy szimbólumokat használó kezelések (reiki, pránanadi).

6. Segítenek még a test energetikai pontjainak a nyomása, stimulálása pl. akupunktúra, kopogtatós terápia stb., A különféle tisztító, lazító, frissítő masszázsok.

7. Az egyes színek, különféle ásványok, kristályok és esszenciák rezgései., valamint a számodra szép, pozitív dolgok látványa (táj, kép, film, virág), vagy elképzelése.

Forrás: http://www.blikk.hu/eletmod/ne-legy-martir-szeresd-magad-mas-is-fog/sqeye35

 

 

Szeretnél valamit? Vágyj rá, és megkapod!

Ha valamit nagyon szeretnél,

akkor meg kell tanulnod vágyni rá. Ezoterikus szakértőnk Diósy Katalin, most ebben segít.

A szándék fogalmát legtöbben úgy magyaráznák el, hogy az egy jövőbeni cselekvés elvégzésére irányuló elhatározás.

Azzal is egyet értenének, hogy ezt a bizonyos cselekvést mindig megelőzi egy gondolatban lejátszódó folyamat is, ami a cél megvalósításának, elérésének a megtervezésére irányul.

S e mellett kísérik még bizonyos érzelmek, amelyek lehetnek pozitívak pl. lelkesedés, eltökéltség, vagy negatívak pl. kétség, bizonytalanság, esetleg a kettő keveréke, amelyek vagy erősítik, vagy hátráltatják az illetőt abban, hogy a vágyott dolgot valóra váltsa.

Azt viszont már jóval kevesebben tudják, hogy a szándék sokkal több ennél.

Nagyon fontos energia bennünk, és körülöttünk,

azaz egy mindenhol jelen lévő energiamező.

Ennek a mezőnek a rezonanciája adja a hatóerőt ahhoz, hogy amit szeretnénk, az megváltozzon, megvalósuljon.

Energiát teremt hozzá.

Akik látják a különféle minőségű rezgéseket, azok aranyszínű fényként érzékelik.

Amikor szándékunkban áll valamit elérni, létrehozni,

akkor igazából egy energetikai folyamat lép működésbe.

Amikor leadod a rendelést

Nézzük, hogyan megy végbe mindez.

A tiszta szívből jövő szándékunk

csatlakoztat bennünket 

a Teremtő Forrás energiáihoz (az Isteni energiamezőhöz), és mindazon rezgésekhez, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az óhajunk megvalósuljon. Mert akár tudunk róla akár nem, akár elfogadjuk, akár nem, a Forrás révén, amelynek mi is a részei vagyunk, mindennel és mindenkivel kapcsolatban állunk.

Sőt energia formájában azzal is,

amivé válni akarunk,

aminek a birtokába szeretnénk jutni, amit meg szeretnénk valósítani, továbbá mindazokkal, ami, és aki az Univerzumban a segítségünkre lehet még ebben.

Így a szándékunkkal mozgósítjuk

 azt az erőt,

ami beindítja a fizikai megvalósuláshoz szükséges dolgokat,

s utána már csak az a feladatunk,

hogy fenntartsuk, tápláljuk, és erősítsük ezt, no meg, hogy megtegyük mindazt, ami cselekvést igényel.

És mindez a gyakorlatban...

Lássunk egy példát. Egyszerű, és világos szavakkal kifejezzük azt a szívből jövő igényünket arra, hogy a téli hónapokban egy szigeten szeretnénk üdülni, ahol meleg van.

(Elindul az energia, és kapcsolódik mindahhoz, ami segíti a szándékunk megvalósulást.)

Képzeletben már ott is vagyunk a tengerparton, a pálmafák alatt, felsejlik előttünk egy pár sziget neve, amelyekről már másoktól hallottunk, és pozitív érzések töltenek el bennünket, ahogy lelki szemeink előtt látjuk mindazt, amit ott átélhetünk.

(Gondolatainkkal és érzelmeinkkel elkezdjük táplálni a beindított folyamatokat.) Majd tovább folytatjuk az aznapi teendőinket.

Valamivel később, mondjuk úgy 1-2 nap múltán körbenézünk az interneten, hogy mely szigeteken van éppen január, február táján meleg.

Kicsit beleolvasunk a róluk fellelhető információkba, és tovább ábrándozunk arról, hogy mit csinálnánk, hogy éreznénk magunkat, ha ott lennénk.

(Ezzel tovább erősítettük az energiákat.)

Majd rövidesen valaki a baráti körünkből felveti, hogy kapott egy infót, egy szuper nyaralóhelyen lévő x szobás házról, igen jutányos áron. Ami akkor a legolcsóbb, ha több fő együtt veszi ki, és megkérdez bennünket, hogy nincs-e kedvünk csatlakozni. Az már nem is meglepő, hogy pár napja az ábrándozásaink közepette, pont baráti társaságban képzeltük el a nyaralást, és az említett sziget is azok között volt, amiket nézegettünk az interneten.

(Lám az „Univerzum" sem tétlenkedett, összehozta azokat, akiket a legjobb végkifejlet érdekében kellett.)

Innentől bár a tervezgetéssel továbbra is fontos energiákat adunk a megvalósuláshoz, de a megfelelő időben szükséges cselekedni is (szállást lefoglalni, figyelni, és megvenni az akciós repülőjegyeket stb.)

Szeretni kell - ennyi az egész

Érdemes tudni, hogy jelenleg az ún. „új energia" korszakában (az 1989-től indult időszakot nevezik a spiritualitással foglalkozók így)

még nagyobb erővel, hatalommal lett a szándék energiája fölruházva, mint előtte.

Ez azt jelenti, hogy akik magasabb rezgésszinttel rendelkeznek,

azaz több a szívükben a szeretet,

azok bármire fordítják a gondolatenergiáikat, szándékukat, nagyobb erőt képviselnek, és tudnak mozgósítani, mint az alacsony energiaszintű (kevésbé szeretetteljesen működő) emberek. None

Miért nem sikerül mégsem?

Ha mindez így van, akkor miért nem tudja sok ember megteremteni mindazt, amit szeretne? Mik az akadályai annak, hogy ez mindenkinél, minden esetben működjön?

A legelső, hogy bár minden létező (emberek, állatok, növények, és az ásványvilág) egy soha el nem szakadó szállal kötődik a Teremtő Forráshoz és egymáshoz,

az emberek legtöbbjénél nem élő ez a kapcsolat.

Mivel az ego tévedései miatt (melyeket arról alkotott, hogy kik és mik is vagyunk valójában, és mire vagyunk képesek) elszakadtak a teremtő forrásbeli részeiktől, (Magasabb Én, Felsőbb Én, Lélek), és nem állították helyre még az együttműködést.

Emiatt sokan nem képesek a megfelelő energiákhoz csatlakozni. (Legközelebb arról írunk majd, hogyan lehet ezt az együttműködést helyreállítana Teremtővel.)

 • A másik probléma, hogy túl sok olyan negatív gondolatunk, és érzésünk van,

             amelyik csökkenti a szándékunk energiáját, pl. úgysem jön össze rá a pénz, ...nincs időm erre stb. ...nekem sosem sikerül...stb.- így az elindított óhajunk ellen kezdünk el energiákat termelni,

 • és túl kevés bennünk mindaz, ami növelhetné,

            mint pl. a szenvedély, lelkesedés, öröm, bizalom, hit.

Ráadásul sok esetben nem megfelelő a rezgésszintünk,

azaz

nem vagyunk eléggé szeretetteljesek, és pozitívak,

ill. amikor kibillenünk a harmóniából,

akkor nem tudjuk rövid idő alatt helyreállítani azt.

Ezek miatt nem vagyunk képesek

biztosítani

mindazt az erőt, és energiát, ami szükséges a kívánt dolog megvalósulásához. Forrás: http://www.blikk.hu/eletmod/szeretnel-valamit-vagyj-ra-es-megkapod/hhqjl1m

 

 

 

Számolj le a magánnyal! Tippek, tanácsok

Unod, hogy még mindig egyedül vagy?

Minden pasid egy katasztrófa? Talán érdemes lenne elgondolkodnod, miért mindig ugyanazt a típust vonzod az életedbe. Miért hűtlen hozzám a pasim? Nem értem, miért egy önző dög a férjem, amikor én kiteszem érte a lelkem is...

Mikor találom már meg a párom?

Diósy Katalin ezoterikus szakértőnk gyakran kap ilyen és hasonló kérdéseket. Ha arra nem is tud válaszolni, mikor érkezik el életedbe az igaz szerelem, abban segítséget nyújthat, hogyan készülj fel a fogadására, illetve min kell változtatnod életedben, ahhoz, hogy kedvesed is tisztelettel bánjon veled.

Ha már van párod

Először is, tudnod kell, hogy az a pár, aki épp melletted van, az az adott pillanatban a legmegfelelőbb számodra. Őt azért vonzottad be az életedbe, mert általa akarsz tanulni önmagadról, és neki is megmutatni bizonyos dolgokat róla. Ha valami nem stimmel a kapcsolatotokban, akkor magadon igyekezz változtatni, ne a másikon (ami nem is igen fog sikerülni).

Ha változtatsz hozzáállásodon a másikhoz, a közös életetekhez, ezzel javíthatsz kettőtök viszonyán.

Csakis ezzel tudsz más viselkedést előcsalogatni kedvesedből: a könyörgés vagy fenyegetőzés nem használ.

Egyébként, amennyiben a kapcsolatban mindig azzal vagy elfoglalva,

hogy a másiknak mindent megadj, amire vágyik,

akkor benne fel sem merül, hogy neked is lehetnek igényeid.

Ezt csak abból látja, ha te a magad szükségleteinek kielégítésére is gondolsz.

Ha még nincs pasid....

Ha épp hosszabb ideje nincsen párod, az azt jelenti,

hogy valamiért hárítod, blokkolod azt, hogy legyen.

Például azzal, hogy

- nem dolgoztad fel az előző kapcsolat okozta fájdalmadat,

- nem engedted el a múltban gyökerező félelmeidet (pl: én úgy sem kellek, mert... túl csúnya, túl kövér, túl sovány vagyok...stb.)

- leértékeled magad,

- vagy tartasz egy újabb csalódástól.

Vigyázz, kész...

Ezért az új kapcsolatra való felkészülés azzal kezdődjön,

hogy dolgozd fel az előzőeket.

Ez azt jelenti,

hogy keresd meg,

és engedd el az ezzel/ezekkel kapcsolatos maradék rossz érzéseidet (harag, csalódottság, fájdalom stb.)

Majd - ha szükséges - bocsáss meg.

Elsősorban a másiknak, de ha úgy érzed, akkor önmagadnak is.

Nem egyszer marad az emberben önvád azért,

hogy esetleg túl hosszú ideig maradt benne egy nem jól működő kapcsolatban, vagy túl gyorsan lépett ki belőle,

vagy, hogy valamit nem jól csinált és ezért romlott el, lett vége stb.

Végül a párkapcsolat tapasztalataiból vond le a tanulságokat. Például: Mit szükséges jövőben másképp csinálnod?

Szeresd magad!

Második lépésként azt tanácsolom,

kezdd el értékelni önmagadat, mint férfit, vagy nőt.

Fogaddd el, és szeresd önmagadat, a testedet, olyannak, amilyen.

Keresd meg,

hogy melyek azok a tulajdonságaid, testrészeid, amelyekkel elégedett vagy, amik különleges, szebb az átlagnál,

és ezek dicséretével, szeretetével erősítsd pozitív kisugárzásodat.

Mert ez az, amit a másik elsőként érzékel, felfog rólad.

Hogy mit közvetítesz magadról,

Ha te vonzónak és szerethetőnek tartod magad, akkor a másik nem képviselői is annak fognak látni, bárhogyan is nézel ki.

Kezdj el önmagaddal is úgy viselkedni,

ahogy szeretnéd, hogy a leendő párod viselkedjen veled.

Szeresd, becsüld, értékeld, kényeztesd stb. magad!

Ezzel kibocsátod azt azt az energiát magadból,

hogy mire van szükséged.

Így olyan párt vonzhatsz be az életedbe, aki ezt szívesen meg is adja neked. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy járj minél több helyre, ahol sok ember megfordul. Különféle programokra, és társaságokba, táncolni, kirándulni, moziba. Ami épp adódik.

Legyél nyitott, vidám, barátságos. Éld az életedet, úgy ahogyan éppen szeretnéd.

Ha önbizalmat, magabiztosságot,

„teljesen jó vagyok úgy, ahogyan vagyok" érzését

árasztod magadból amerre jársz,

akkor egyre több tekintetet fogsz magadra vonzani, és hamarosan válogathatsz a jelöltek közül.

Forrás: http://www.blikk.hu/eletmod/szamolj-le-a-magannyal-tippek-tanacsok/8ps7b6n

 

 

Szeretnél gazdag lenni? Teremtsd meg magadnak!

Pénz, szeretet, egészség...Bármi, amire vágysz, a tiéd lehet. Ezoterikus szakértőnk, Diósy Katalin, segít abban, hogyan érheted el mindezt.

Valójában a bőség ennél sokkal több. Nem csak az anyagiakban, hanem olyan dolgokban való bővelkedést is jelent, amit pénzen nem lehet megvásárolni. A jóléthez, a lét fenntartásához - az itt, és most -, pillanatnyilag szükséges dolgok meglétét. Ételt, italt, lakóhelyet, pénzt, de egészséget, tudást, szeretetet, figyelmet, kedvességet, törődést nyújtó embertársakat (családot, barátokat) stb. is, vagy az eszközt és lehetőséget, ezek megteremtéséhez.

A bőség tudás, és lelkiállapot.

Tudás - hogy minden, amire csak szükséged van, rendelkezésedre áll, elérhető számodra -, és egy örömteli lelkiállapot együttese, az az érzés, hogy minden, amire vágysz, a megfelelő pillanatban megérkezik hozzád.

Igazából tehát egy tudatállapotot jelöl, és az ebben a tudatállapotban való működésed tudja megteremteni. Lássuk, hogyan!

Minden a tiéd lehet!

Az Univerzum határ nélküli bőséget tud biztosítani számodra életed minden területén, mert ő maga a Bőség.

Az, hogy ebből mennyi érkezik el hozzád, nem a sorstól, a véletlentől, vagy magától a Jóistentől függ,

hanem tőled.

A mindenhol, és mindenkire egyformán ható Kozmikus Törvény, a Rezgés, vagy Vonzás Törvényének a megfelelő működtetésétől.

Mivel egy energiatérben létezünk mindennel, ami van,

így amit épp akarsz, az igazából folyamatosan itt van körülötted, mint fizikai megvalósulásra váró rezgés.

Ami éppen nincs "itt", az csupán fizikai nézőpontunkból nincs "itt".

A megvalósulásának a lehetősége azonban minden pillanatban létezik.

Az életedben azonban csak akkor fog tudni fizikailag megjelenni,

ha a számodra szükséges dolgot magadhoz vonzod.

Azaz az uralkodó gondolataid, és érzelmeid rezgésével azonos hullámhosszra kerül,

majd elegendő energiát kap a megvalósuláshoz.

Azaz fönntartod és táplálod az adott frekvenciát.

Milyen nyelven veszél az Univerzum?

Az Univerzum minden pillanatban veszi a rezgésedet, és garantáltan igazodik ezekhez a jelekhez.

Az univerzum nyelve az uralkodó rezgésekből (érzelmekből, gondolatokból) érzékelhető információ.

Ha érzéseid és gondolataid a „nincs" körül forognak, akkor a hiány teremtődik, azaz nem is lesz.

Tehát, ha sokszor mondogatod azt hittel és meggyőződéssel (mindegy, hogy magunkban, vagy hangosan), hogy már megint nincs elég pénzem, nem fogom tudni befizetni a számlákat, velem senki sem törődik ...stb. akkor

az Univerzum ezt fogja teljesíteni, ha a "mennyi mindenem van, és amire még vágyom, az biztosan megérkezik hozzám", akkor azt.

Ami meghozza, felerősíti a megfelelő rezgésszintet:

 • Annak a tudata, hogy az Univerzumban teljes bőség uralkodik,

           és ebből mindenkinek mindig jut bőven, mert ez a forrás végtelen, korlátlan és kimeríthetetlen.

 • Ha minden nap számba veszed, és örülsz annak, amink van, ami működik az életedben,

             sőt ezért köszönetet és hálát adsz.

 • Önmagad szeretete, megbecsülése, értékelése.
 • Törekszel mindenben a legjobbá válni, a legjobbat nyújtani magadnak, és másoknak, és az élettől a legjobbat elvárni, s erre érdemesnek is tartod magadat.
 • Mindenben meglátod, megtalálod a szépséget, a jót, az örömet.
 • Életigenlés, elégedettség, az élet szeretete, azaz értékeled, és megbecsülöd az életet.
 • A megvalósítandó célok kitűzése, és követése.
 • A tevékenységeidet lelkesen, örömmel végzed.
 • A dolgok (pénz, szeretet, figyelem stb.) folyamatos áramoltatása, az adok-kapok egyensúlya.
 • Jótékonyság: amid épp van, annak a megosztása másokkal

                      (ez nem csak anyagi dolgokat jelent, hanem pl. az örömnek, egy jó szónak, kedvességnek, a tudásodnak, az élményeidnek az adását is).

 • Örülsz mások sikereinek (mert ebből tudod, hogy ha valakinek már sikerült, akkor neked is menni fog).
 • Tapasztalatként, a fejlődéshez, és a legjobb megoldás, a leghelyesebb cselekedet megtalálásához vezető útként értékeled azt, amit eddig kudarcnak neveztél.
 • Minden nap igyekszel boldoggá tenni önmagadat, és a környezetedben lévőket.

Ami leginkább távol tart a bőségtől, blokkolja a működését:

-Negatív érzések és gondolatok a vágyott dologgal kapcsolatban, pl.: félelem a szegénységtől, a betegségtől, a hó végi számláktól, a szeretettől, ...stb.

 • harag és féltékenység azokra, akiknek van, akiknél működik,
 • a múlt sikertelenségein, kudarcain való rágódás.
 • Az önbecsülés, önszeretet hiánya, az értéktelenség tudata, a „nem vagyok rá méltó, és nem érdemlem meg" érzései.
 • A „minek", „jó nekem úgy ahogyan van", „igazából nincs is rá szükségem" gondolatai.
 • A hiányra összpontosítás: a nincs-csel és nem-mel kezdődő mondatok.
 • Korlátozó gondolatok, pl:- általánosítás, ítélkezés, minősítés pl. ebben az országban..., a mai emberek..., a korombeli férfiak/nők...,
 • hit és meggyőződés arról, hogy „nehéz ..., nem lehet a mai világban..., én már csak ilyen vagyok..., nekem soha sem..., lehetetlenség..., nekem a (szüleim, a jelenlegi politikai rendszer, a gazdasági válság stb.) miatt..., stb.

Ezek egyrészt felemésztik az energiádat, másrészt a hiány frekvenciáját, a negatív dolog megtörténtét erősítik. Forrás: http://www.blikk.hu/eletmod/szeretnel-gazdag-lenni-teremtsd-meg-magadnak/xz7w076

 

 

https://herghelia.org/ujkezdet 150 éve működő rendszer a stressz, depresszió, szorongás, pánik kezelésére.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=42&v=Xlur85jq9UU Egészségügyi Életmód Központ – Mezőménes

Gyönyörű környezet, friss levegő, családias hangulat, ízletes és egészséges ételek, személyre szabott és kellemes mozgás és hidroterápia.

Szemléletformáló és ismeretterjesztő egészségügyi előadások. Közösségépítő programok.

Mindez csak ízelítő a Mezőménesi életmódközpont tevékenységéből.

Célunk és küldetésünk:

 • Tudatosítani, és gyakorlatban bemutatni azt, hogy nagy szerepünk van egészségünk megőrzésében.
 • Hogy a manapság oly gyakori civilizációs megbetegedések, mint a magas vérnyomás, a szív- és érrendszeri megbetegedések, vagy a II. típusú cukorbetegség megelőzhetőek, kordában tarthatóak vagy akár vissza is fordíthatók.
 • Hogy mindennapi döntéseink hatalmas szerepet játszanak abban, hogy kik leszünk és hogyan élünk holnap, jövő héten, vagy évek múltán.

1996 óta működő intézményünkben napjainkig több mint 20 000 életminőségén javítani kívánó vendég érkezett és távozott külsőleg belsőleg megújultan.

Sikerünk titka, az évtizedes szakértelem mellett, természet törvényeivel összhangban alkalmazott egyszerű, ám mégis egyedülálló kezelésekben rejlik. Legyen szó masszázsról, hidroterápiáról, gyógynövény-terápiáról vagy sportról.

Meggyőződésünk, hogy a test és a lelki egészség szorosan összefügg, így nagy hangsúlyt fektetünk vendégeink pszichoemocionális jólétére is.

És az eredmények?

Magukért beszélnek.

- Normalizálódó vérnyomás értékek.

- Csökkenő vércukor- és koleszterin szint.

- Szabadabb mozgás.

- Olvadó kilók. Karcsúsodó vonalak

- és szélesedő mosolyok tanúskodnak az egészséges életmód mellett.

Kíváncsi vagy, hogy mindezek mellett, vagy éppen ezzel együtt mi vesz rá valakit, hogy az első után itt töltse a második, harmadik, vagy ahogy a csúcstartó visszajárónk tette, az 57. turnust is? Iratkozz fel hírlevelünkre és hallgasd meg vendégeink tapasztalatait.

Ha érdekel, hogy érezte magát intézményünkben egy szakember, hallgasd meg Tóth Gábor és Sebestyén Balázs beszélgetését, amely 2016-ban hangzott el a MorningShow című műsorban.

Tudtad, hogy évente 30 vendéget teljesen ingyen és bérmentve fogadunk?

Tudd meg, hogyan lehetsz egy közülük.

Szeretnél változtatni, de nem tudod, hogyan kezd el?

Ingyenes video szemináriumaink, vegetáriánus- és vegán főzőtanfolyamaink által gyakorlati tanácsokhoz juthatsz. Nem kell mást tenned, mint feliratkoznod hírlevelünkre, hogy

 te is tagjává válj a tudatos életmódot folytatók családjának.

 

Küldetés nyilatkozat

Egészségügyi Életmód Központ – Mezőménes egy olyan keresztény intézmény, amely Krisztus önfeláldozó lelkületét követve dolgozik a szenvedőkért. Megbízatása az Isten képének helyreállítása az emberben (fizikai, lelki, szellemi és társadalmi téren), Krisztus nevelő és gyógyító példáját követve, amely magába foglalja az egészséges életmód gyakorlását, valamint nevelést ad az aktuális orvosi ismeretek alapján megelőzni, vagy lehetővé tenni a civilizáció betegségeinek visszafordítását.

CÉLKITŰZÉSEK

 • Olyan orvostudomány gyakorlása, amely hangsúlyozza az életmód megváltoztatását, az egészség előtérbe helyezését, valamint az egészségre nevelést.
 • Az emberi lényt teljesen átfogó orvosi ellátást biztosítani a pácienseknek (fizikai, szellemi, lelki,  érzelmi és társadalmi), esetenként különleges tanácsadást biztosítani.
 • Minden páciensnek magasszintű szolgáltatást biztosítani, minden ellenszolgáltatás nélkül.
 • Az intézmény pénzügyi függetlenségének fenntartása, megerősődésének és fejlődésének biztosítása
 • Az egészségügyi nevelők programjának fejlesztése
 • A fegyelmezett életmód jótékony hatásának tudományos bebizonyítása-klinikai kutatások alapján
 • A Románia-i Közegészség képének kreatív javítása  és fejlesztése
 • Minőségtől függően a lehető legelfogadhatóbb áron nyújtott szolgáltatások
 • Intézményen belüli és kivüli kapcsolatok létrehozása, amelyek lehetővé teszik a személyzet szakmai fejlődését és növeljék önértékelésüket
 • Együttműködés más intézményekkel, személyekkel, szervezetekkel az egészség megőrzése érdekében Romániában és nemzetközi szinten

https://herghelia.org/hu/kik-vagyunk/kuldetes-nyilatkozat/

Történelmi áttekintő és leírás

A mezőménesi életstílus-központ – Maros megye – egy non-profit társulat fiókja (Egészségügyi és Orvosi megelőzési központ).

Az EEK 1991-ben alakult meg, amelynek célja a fizikai, társadalmi, erkölcsi egészségszinvonalának emelése Romániában,

szakképzett egészségügyi nevelés és megelőzés által, amelyek összhangban vannak az orvosi tudomány fejlődésével és a keresztény lelkülettel.

Az orvosok, a nővérek és hidroterapeuták norvégiai és amerikai életmódközpontokban nyertek kiképzést és egységes orvosi kezelést segítik elő, a főhangsúlyt a természetes életmódra téve.

A társulat tevékenysége 1996-ban volt megkoronázva, Maros megyében, Mezőménesen, ahol egy gyönyörű környezetben nyitotta meg kapuit egy Romániában egyedülálló egészségügyi központ (különösen a vegetáriánus étrendnek köszönhetően, de nem csak). A központ 52 személyt tud elszállásolni 2 ill, 1 ágyas szobákban,

saját kezelőbázissal, orvosi rendelővel, biokémiai analíziseket végző laboratóriummal, működéskutató (feltáró) laboratóriummal rendelkezik.

Mezőménesi életmódközpont programjában áll az élet minőségét nagymértékben befolyásoló tényezők legkorszerűbb és tudományos megközelítése: étrend, gyógyszerek, mozgás, vérnyomás, vérkoleszterinszint, vércukorszint, a C reaktív fehérje, testtömeg, stb.

A központ rehabilitációs szolgáltatásokat nyújt a „civilizáció” krónikus betegségei kezelésére: szív és érrendszeri betegségek, cukorbetegség, tömegfelesleg, reomatikus megbetegedések, stressz-okozta betegségek, valamit stressz elleni programok, dohánymentes életmód elsajátítása, a testtömeg ellenőrző program, felsőfokú orvosi ellátás, étrend felügyelet. Az eredmények önmagukért beszélnek: egy tudományos felmérés szerint, amelyet egy híres amerikai egyetemmel közösen végeztek, csupán tíz nap alatt a koleszterinszint 31%-al csökkent, a vércukorszint, a kettes típusú cukorbetegek 80%-ánál 5 nap alatt elérte a normális szintet, a testtömeg átlagosan 1,6 kg-mal csökkent (a túlzott testtömegcsökkenés nem egészséges).

Mivel az említett betegségek a lakosság nagyrészét érintik és ugyanakkor a hiányos életmód következményei,

a végkövetkeztetés az, hogy a lakosságnak, és különösen az említett betegségben szenvedőknek, szükségük van egy egészséges életmód kialakítására és elsajátítására, hozzájárulva egészségük támogatásához.

A Mezőménesi Életmódközpontban használt gyógymódok: étrendterápia (teljesen vegetáriánus étrend), aerobic testgyakorlatok, növényterápia, fizióterápiás kezelések (hidroterápia, vízkúra, pakolások, masszázs), különös hangsúlyt fektetve az egészségügyi nevelésre.

A rehabilitációs program alapját az egészség nyolc alapelve képezi, amelyet a „New Start” (Új kezdet) név foglal magába:

 • napfény,
 • táplálék,
 • víz,
 • mértékletesség,
 • mozgás,
 • pihenés,
 • levegő,
 • bizalom,

-szellemi és lelki egyensúly.

A kutatások bebizonyították ezen nyolc alapelvre felépített program jótékony hatását.

A Mezőménesre ellátogató páciensek véleménye szerint ahhoz, hogy az itt alkalmazott program teljesen hatékony legyen, nagyon fontos a személyes, lelkiismeretes hozzáállás és felelősségtudat.

https://herghelia.org/hu/kik-vagyunk/tortenelmi-attekinto/

 

Életmód program Mezőménesen

1. Nevelési összetevők

Mivel a krónikus betegségek (a helytelen életmód következményei) mint a cukorbaj, a szív és érrendszeri betegségek, emésztésizavarok, reuma,

nagymértékben az egészségtelen életmód következményei,

ezért kezelésük a betegségokozó rizikó tényezők eltávolításában keresendő.

Az egészségügyi nevelés célpontja ezeknek a tényezőknek

a felismerése és egy egészséges életmóddal való helyettesítése.

Mezőménes kínálatai:

Orvosi szemináriumok:

 • Elkalauzolnak az ön egészségenek fantasztikus világába naprakész információkat szolgáltatnak napjaink leggyakoribb betegségeivel kapcsolatban
 • Választ nyújt a következő kérdésre:

Mi a teendő a betegségek megelőzése és/vagy gyógyítása érdekében?

Különleges programok

Táplálkozási kurzusok-vegetárius konyha

 • Tájékoztatást nyújt a táplálkozás témakörével kapcsolatosan gyakorlati alkalmazás- a mezőménesi finom ételek elkészítésének elsajátítása

Antistressz programok

 • Napjaink problémáinak okaival szembesítő programok
 • Gyakorlati megoldások felfedezése az élet fizikai és lelki szempontjának javítása érdekében

A dohányzásról való lemondást elősegítő programok azok részére, akik valóban le szeretnének mondani, annak ellenére, hogy úgy képzelik, ehhez nincs elegendő akaraterejük.

Testsúly ellenőrző programok, hogyan fogyjunk fokozatosan és egészségesen (0,5kg/hét)

Diabetikus – management program – mit kell tennem, ha II típusú cukorbeteg vagyok?

Segédanyagot nyújtunk pácienseink részére, mint:

Nevelő anyagok:

 • szórólapok, brosurák, tanulmányfüzetek minden páciens részére, az egészségügyi szemináriumok anyagának elmélyítése érdekében
 • könyvek és folyóiratok a Megelőző Orvostudomány témaköréből

2. Gyógyászati összetevők

Különböző természetes gyógymódok és eljárások a gyógyulás folyamatában (lásd. Természetes gyógymódok- kínálatunk)

https://herghelia.org/hu/kinalatunk/eletmod-program-mezomenesen/

 

Szállás és étkezés

Gyönyörű táj és meleg, családias hangulat várja az ideérkezőket. A Mezőménesi Életmódközpont nagy gondot fordít vendégei kényelmére, így kétágyas, fürdőszobás szobákkal várja a pácienseket.

Az étkezések kellemes, otthonos hangulatot teremtő közegben zajlanak.

A kedves és szakmailag felkészült munkatársaink által elkészített változatos vegán fogások étvágygerjesztően és esztétikusan, svédasztalos rendszerben kerülnek tálalásra.

Az életmódközpont 1993-95 között épült, majd 2008. elején teljes renováláson esett át.

A szállás körülményei kiemelkedőek (tisztaság, teljesen új, modern fürdőszobák, új bútorzat) amelyek mind felejthetetlen emlékké teszik a Mezőménesen eltöltött időt. (27 kétágyas szoba áll rendelkezésre és két apartman.)

https://herghelia.org/hu/kapcsolat/szallas-es-etkezes/

Kínálatunk

Mit kezelünk?

Tanácsadás

Viselkedésünk megváltozása, legyen az dohányzásról való lemondás, vagy a kalóriabevitel csökkentése elhízás esetén, személyreszabott tanácsadást igényel, ugyanis ezen viselkedéseknek erős érzelmi és konfliktusos hátterük van.

Nagyon sok egészségtelen viselkedésnek (szokásnak) vegyi-, érzelmi- vagy más természetű függőségi eleme van, amely a páciensek szaktanácsadását igényli. Az orvosok és az egészségügyi személyzet nagy része szakképzett a betegek tanácsadásában- az életmód megváltozása kontextusában. https://herghelia.org/hu/kinalatunk/tanacsadas/

Tapasztalt szakemberek

 

 

 

 

Szivárvány Lótusz Harmónia-Központ

https://www.facebook.com/pg/szivarvanylotusz/about/?ref=page_internal

Tibeti hangtál-kezelés, hangfürdő, energia-gyógyászat, ThetaHealing.

Tanfolyamok, előadások, gyógyító Lélekemelő-beszélgetés, meditációk,

Lélek-vezetési tanácsadás a test-lélek-szellem hármasának harmóniájáért.

 www.szivarvanylotusz.hu

 

 

 

Szabadulj meg a fluoridtól és a nehézfémektől: 4 hatásos méregtelenítő lépés!

2014-03-25 Rácz-Akácosi Attila 1 hozzászólás

A testünk belső természetes módján fel van vértezve egy automatikus méregtelenítő folyamattal.

Azonban a mai étkezési szokások, a tonnányi cukor, koffein, feldolgozott élelmiszer, fluorid, az oltóanyagok, a gyógyszerszármazékok, a növényvédő szerek, a kozmetikumok, a dioxinok,

a stressz, és a túlságosan kevés testedzés lelassíthatják a test méregtelenítő folyamatait…

Ezen a szinten a szervezet már nem képes az öntisztulásra, így arra sem képes, hogy megvédje a testedet a környezetedben található méreganyagokkal szemben.

A segítséget tudatos, kívülről kell alkalmazni, így megakadályozod azt, hogy a tested egy szemét-lerakóhelyhez hasonlítson.

Amint van hatása a méregtelenítő folyamatok alkalmazásának,

törekedned kell az ásványi anyagok pótlására, a szemétanyagok kiürítésére vizelet, epek, széklet és az izzadság segítségével.

Honnan tudhatod, hogy méregtelenítened kell?

Méregtelenítés

Onnan, hogy a 21. században élsz. Komolyra fordítva a szót, a méregtelenítés szükségességére nagyon sok jelből következtethetsz:

 • egyre inkább fáradtnak érzed magadat,
 • memória romlást, koncentrációs zavart figyelhetsz meg magadon;
 • allergiás jellegű tüneteket produkálsz,
 • gyakran kapsz el fertőzéseket (cseppfertőzést);
 • az idegeid sincsenek a legjobb állapotban, ingerlékeny leszel, ideges, és depressziós.
 • Problémád akadhat a fogyókúráddal,
 • a fájnak az izmaid, az ízületeid,
 • bőrkiütések jelennek meg a bőrödön (mint a pattanás),
 • de gombás fertőzések is jelentkezhetnek…

Az emésztésed is jelzi a méregtelenítés szükségességét, hiszen székrekedés, hasmenés, hasi puffadás és emésztési zavarok lépnek fel.

A méregtelenítés után a legtöbb ember a tünetei látványos javulásáról számol be:

a kezdeti nehézségeken túljutva mindannyian jobban érzik magukat – energikusabbá, erőteljesebbé, mozgékonyabbá válnak a méregtelenítő kúra után.

A teljes körű méregtelenítés a tápláltsági szint és a méregtelenítő képesség optimalizálása révén alakul ki.

Mihelyt ez megvalósul, elkezdhetjük a mobilizálni a salakanyagot az epén, a vizeleten, a székleten és az izzadságon keresztül, megkötni az ásványi anyagot.

A méregtelenítés 4 fontos lépése!

1. Kezdd el már ma a méregtelenítő napot!

Az első dolgod az legyen reggel, hogy

 megiszol egy citrom frissen kifacsart levét 3,5 dl meleg vízzel.

A citrom aktivizálja a májat, és a méreganyagok kiválasztásában segít. A folyamat kezdetén megindítja a salakanyagok távozását a bélrendszeredből.

A legtöbb salakanyag a bélrendszeren keresztül tud távozni a szervezetből.

Amennyiben ez a csatorna nem megfelelően működik, nem megfelelő ütemben és mértékben távozik a salakanyag sem. A sok visszamaradt méreganyag egyrészt székrekedést okoz, másrészt újra felszívódik a bélfalakon keresztül a szervezetbe. Ennek több káros hatása is van, de a legsúlyosabb, hogy a szervezet méregtelenítő folyamatait lelassítja, csökken a hatékonysága és növekedik a terhelése.

A bélrendszer egészségének helyreállítása során érdemes utána olvasni, hogy milyen ételek fogyaszthatók a méregtelenítés során.

Olyan ételeket válassz, melyek helyre teszik a belek természetes flóráját, ezzel is csökkentve a mérgező terheket.

Mielőtt méregteleníteni kezded a szervezetedet, küszöböld ki azokat az élelmiszereknek a fogyasztását, melyek allergizálhatnak, szedj 1-2 hónapon át probiotikumokat és enzimeket!

A probiotikumok segítségével megteremthető a bélrendszer egyensúlya, segít lebontani a táplálékot, helyre teszi a rossz baktériumok által okozott károkat.

2. Száműzd a mérgeket az étrendedből

1. Használj egészséges zsírokat, ilyen például az

 • olívaolaj,
 • lenolaj,
 • omega-3;

2. a máj fokozott méregtelenítéséért aminosavakat;

3. és ne feledkezz meg az ásványi anyagok pótlásáról sem, különös tekintettel

 • a cink
 • és szelén jelenlétére,

      ugyanis e kettő hozzásegít ahhoz, hogy a mérgező nehézfémek is kiürüljenek a szervezetedből.

4. A méregtelenítés során fontos, hogy sok zöldséget fogyassz,

 • ugyanis a növényekben található zöld színezőanyag, a klorofill,

       felépítését tekintve hasonló az emberi testben található hemoglobinhoz – vashoz –, amely a vér alapeleme.

 • A zöldségfogyasztással növeled a vörösvérsejt-termelődését,
 • javítod szervezeted oxigénellátását, ezáltal javul a vérkeringés.

3. Erősítsd a méregtelenítés folyamatát

Ez az a pont, ahol a méregtelenítés folyamat során a vér a májon keresztül megtisztul a sok méreganyagtól, baktériumtól.

Ehhez persze az kell, hogy a máj normálisan működjön. 

Az ember májának nagyon sok feladata van: emészti a zsírokat, tárolja a vitaminokat, segíti a szervezet energiaellátását.

Az alábbi jó tanácsok segítségével hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a májad megfelelően lássa el feladatait.

1. Szedjünk

 • folsavat
 • és B12, B6 vitamint,

2. valamint fogyasszunk kéntartalmú élelmiszereket, mint amilyen

 • a brokkoli,
 • az amerikai kelkáposzta,
 • a sima kelkáposzta,
 • a fehérretek,
 • a fokhagyma,
 • a hagyma
 • és az omega-3-as tojás.

A méregtelenítő folyamatodat felpörgetésében az alább leves és ivólé jó barátod lesz

Méregtelenítő erőleves

Nagy fazékba tegyél ezekből az összetevőkből, amennyit csak lehet:

 • kelkáposzta (amerikai),
 • mangold,
 • káposzta,  
 • kelkáposzta,
 • mustár zöldje, 
 • gyermekláncfű,
 • kelbimbó,
 • retek (fejér),
 • vízi torma,
 • tengeri alga,
 • shitake gomba,
 • koriander,
 • fokhagyma
 • és póréhagyma,
 • friss ánizskapor és ánizs,
 • friss gyömbér,
 • kurkuma.

Ezeket öntsd fel vízzel, és főzd puhára őket.

A hűtőben három napig eláll, így a nagy adag elkészítése sem lehet gond, hiszen ennek el kell fogynia három nap alatt.

Detoxikáló ivólé

Készítsünk juice-t a következő összetevőkből:

 • áloé vera lé (ez megtalálható a legtöbb bioboltban),
 • alma,  
 • cékla,
 • spárga, 
 • káposzta,
 • sárgarépa,
 • zeller,
 • uborka,
 • és petrezselyem.

Összeturmixolod, és ezt iszogatod, amikor  csak megszomjazol.

4. A méregtelenítésben további barátaid lehetnek

 • A moszatokból származó kiváló minőségű alginát-kiegészítők megkötik a belekben leragadt fémet.
 • A szelén, a cink,
 • az n-acetylcysteine,
 • az őzbogáncs
 • és a fokhagyma szintén támogatja a méregtelenítő folyamatodat.
 • A jód és a lecitin kiegészítők segítik a nátrium-fluorid vizelettel történő kiválasztódását, mint ahogy a kalcium-fluoridét, tovább elősegítik a fluoridok kiürítését.
 • A Chelation-terápia szintén javasolt, elsődlegesen a nehézfémek megkötését és kiürítését szolgálja.
 • A DMSA (Meso-2,3-dimercaptosuccinic acid) chelation” arra használható, hogy gyorsan távozásra kényszerítse a mérgező nehézfémeket, tekintettel az ólom és a higany jelenlétére. A DMSA nem természetes anyagokból készült, hanem mesterséges anyagokból készült, ezt fontos tudni annak, aki a természetes méregtelenítést kívánja követni.
 • A BioRay NDF csepp nagyon hatékony, csak természetes anyagokat tartalmazó cseppekkel segíti a méregtelenítő kúrádat. Kezdj napi 1-3 cseppel, melyet vízben feloldva iszol meg, majd hetente növeld az adagot 1-3 cseppel. Az optimális adagkét cseppentő (52 csepp) napi kétszer és egyszer közvetlenül lefekvés előtt.
 • A Sun Chlorella tabletta is jó választásnak bizonyul, akik nem szeretik a cseppet és a mesterséges anyagokat sem. Fokozatosan kezd el a kúrát, napi két tablettával az első héten. Majd két tablettával növeld a napi adagot, hetenként. A napi nyolc tabletta az ideális mennyiség.
 • Lenmagolajat, dióolajat vagy mélytengeri halolajt - Naponta egyél meg egy evőkanálnyit.
 • Zöld tea erős antioxidáns, mely nagyon jó italforrásként jelenik meg a méregtelenítésed folyamatában. Győződj meg arról, hogy koffeinmentes zöldteát fogyasztasz!
 • A gyermekláncfű és az őzbogáncs regenerálja és védi a májat. A kínai gyógyászat szerint, a máj a legaktívabb a tavaszi méregtelenítő időszakban.
 • Kapható egy sok gyógynövényből álló formula, az „Internal Cleanse”, amely méregtelenít, megnyugtatja az idegeket, kitisztítja az elmét, könnyíti az emésztést és még az ingadozó érzelmeket is kordában tartja.
 • Fürdéskor használj eukaliptusz, egyvirágú körtike, borsmenta, ánizskapor, fahéj, és „epsom sók” keveréket a revitalizáló keveréket. 20 percig áztasd magad a fürdővízben, és élvezd a gyógynövények kellemes hatását.
 • A méregtelenítés és a test-lélek tisztítása nem feltétlenül kell, hogy tavaszra essen, az egészséged karbantartására szolgáló program bármelyik évszakban élvezhető.
 • A szauna terápia nagyon hatékony a méregtelenítésben, de arra nagyon oda kell figyelni, hogy szaunázás után a megfelelő mennyiségben pótold az ásványi anyagokat, és ne száradjon ki a szervezeted, tehát a folyadékpótlással is foglalkoznod kell.

Sok sikert és hosszú életet!

Forrás: http://quartz.hu/inspirator/szabadulj-meg-fluoridtol-es-nehezfemektol-4-hatasos-meregtelenito-lepes/

 

+

http://www.vitalland.hu/meregtelenites

 

http://eljunktudatosan.hu/hko-gyogymodok/meregtelenito-kurak.html