Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pszichológia - Belső, Önbizalom, Siker, Boldogság 46

2018.05.01

A tudtára kell adnod mennyire dögös és hogy lázba hoz téged minden alkalommal.

 

Hogyan hódítsd meg örökre a nőt - A nők szeretik a gondoskodást és igénylik a figyelmet. Még szép, kinek ne tetszene az, hogy virágot kap, felsegítik a kabátját vagy megajándékozzák egy doboz bonbonnal. A nő ilyenkor nem csak csokit kap, hanem saját vonzerejének kellemes elismerését.

 

A jó kommunikációs képesség mindenképp előnyös egy férfi számára,

viszont ugyanilyen fontos a jó testbeszéd is.

Mozgásunk, tartásunk, mimikánk legalább annyi impulzust és üzenet küld partnereinknek,

mint maga a beszéd, így érdemes ezt a területet sem elhanyagolnunk. ,,A testbeszédünk többet elárul rólunk, mint hinnénk.A testbeszéd valójában nem más, mint az ember érzelmi állapotának a leképezése,megjelenítése,megjelenése.”


A szemkontaktus - A bizonytalan szemkontaktus azt sugallja az embereknek,

hogy sunyi vagy szégyenlős a személyiségünk, hisz amint ránk néznek, elkapjuk a fejünket.

A karizmatikus férfiak tekintete mindig magabiztos a beszélgetések során,

ami rendkívül vonzó a gyengébbik nem számára.

Nem csoda, hogy a férfiak szeme az egyik legkiemeltebb pont a nőknél.

 

A nélkülözhetetlen mosoly - A mosoly minden szempontból a testbeszéd legfontosabb kelléke.

Amikor a környezeted mosolyogni lát, biztosítod őket arról, hogy kényelmesen érzed magad, jókedvű vagy és magabiztos. Ilyen kiegyensúlyozott állapotot sugallni maga a karizma fogalma.

 

SZÜNET - Erre azért van szükség, hogy amikor beszélgetsz vele, hagyj időt szervezetének az adrenalin termelésre.

Fiziológusok ugyanis kimutatták, hogy egy adrenalin injekció után az agy szivacsként szívja magába az információt,

másrészt a szervezet engedelmesen hajtja végre az összes utasítást. Az adrenalin termelést bizonyos érzelmek váltják ki.

A beszéd közötti szünetekben a nő várja az információkat, ezért nem érdemes túl hosszúra sem venni őket.

 

A tartás - Az egyenes testtartás a testbeszéd egy másik formája, melynek segítségével magabiztosságot és erőt sugárzunk.

Ha görnyedtek vagyunk, az a fáradságot és levertséget tükrözi, mely további bizonytalansághoz és kételyhez vezet.

Húzzuk ki magunkat, állakat pedig fel.

 

Légy nyitott - További fontos eleme a testbeszédünknek a nyitott testhelyzet.

 

Érintés - ,,minden alkalmat megragadott annak érdekében, hogy valakit feltöltsön pozitív energiájával. Ezt olykor egy vállveregetéssel, vagy egy őszinte kézfogással érte el.

A lényeg az érintés, mely pótolhatatlan kapcsolatot alakít ki közted és partnered között.”

 

Egy jó illat (Parfüm, tusfürdő), Fehér póló, ing,           ,,A férfi segít a háztartásban”,           ,,A nő büszke akar lenni magára, s a másik is büszke legyen rá.” 

Gasztronómia.  Mi egy férfi legvonzóbb cselekedete? A nők 80% úgy tartja, hogy a főzés. Mivel dobhatja fel a férfi egy nő kedvét? Azzal, hogy ételt készít neki. Egyszóval - tanulj meg főzni.

 

A nők azokat a férfiakat tekintik szexuálisan vonzónak, akikre jellemző a magabiztosság és függetlenség.

 

Szenvedély és tűz - A nők szeretik a szenvedélyt és ezért egy szenvedélyes férfit szeretnének maguk mellett.

Próbálja meg természetes szenvedélyt kisugározni magadból. Itt az ideje, hogy így kommunikálj a nőkkel!

Mindegy, hogy éppen a szürke hétköznap eseményeiről beszélgetsz, vagy a legutóbbi fergeteges nyaralásodról, töltsd meg azt tűzzel és szenvedéllyel. Meglátod sikered lesz!

 

,,A FÉRFI - Határozott, Kezdeményező, Magabiztos, Stabil, Nem vár megerősítésre, Erős, Energikus, Jól csókol.

Minden helyzetet tud kezelni. Szórakoztat, ,,Mosolyra fakaszt,” ,,A könnyeid letőrli”, ,,Szeretettel”, ,,Tetszik”, Kényeztető szeretet, gyönyőrű(en), dalolva, virágzó, halk, lágyan, lágy, krémes, fehér tökéletes habbal.

A "napos délután" helyett például mondhatsz olyasmit, hogy "szívet melengetően napos délutánunk volt, olyan, amikor az ember örül, hogy éL.. ". Fejezd ki magad színesen, szinte festői módon.”

 

Lehetsz akár kétszer is elvált, négyszer könyvtárba beíratott – ez

nem jogosít fel arra, hogy tapasztaltabbnak és okosabbnak tartsd magad egy Nőnél. Legalábbis, a nő így gondolja.

 

Egy okos nő az alapján ítél, hogyan beszél a férfi a körülötte lévőkkel. Ez természetes is, mivel ebből tudja leszűrni, hogy hogyan is beszélne vele kapcsolatuk komolyabbra fordulása esetén.

Próbálj az este folyamán néhányszor odamenni hozzá, megfogni a kezét, esetleg megragadni a tekintetét vagy küldeni egy puszit. Vagy még jobb, nyomj a kezébe egy kis cetlit, amire azt írod, hogy „te vagy itt a legszebb”. a nőknek tetszenek azok a férfiak, akik mindent előre elterveznek, és főleg az estét.

Ezért is egy jó tanács – ne rakd át a felelősséget az ő kis törékeny vállára.

 

A nő nem szereti azt a férfit - aki lekezelő, fölényes, vitázó, neveletlen, fukar.

 

A nő felé alázatot és bizalmat is mutat egyben. Ezt a nők nagyon szeretik! http://puahun.blogspot.hu/2011/11/testbeszed-leckek-legkarizmatikusabb.html http://puahun.blogspot.hu/2011/11/hogyan-legyel-sarmos.html http://puahun.blogspot.hu/2011/11/ferfi-vonzero-receptje.html

 

Hagyd, hogy a másik beszéljen

Klasszikus módszer a partnerszerzésnél, hogy hagyja az ember a másikat beszélni.

Ezt nevezik a randiguruk „horgolj és kussolj” módszernek, mivel nem kell más, mint megfelelő kérdéseket feltenni, amikre a másik fél „ráharap” és elkezd beszélni – önmagáról.

 

Hogy miért jó ez? Mert amikor magunkról beszélünk, akkor az agyunknak azok a területei aktiválódnak, amik például a szexnél vagy egy finom étel elfogyasztásánál.

Vagyis: jól érezzük magunkat az illetóvel és így vonzóbbnak is találjuk őt. Forrás: Business Insider http://mindenkimaskeppegyforma.reblog.hu/7-tipp-a-karizmatikussagunk-novelesehez

 

,,Egy aranyszabály

 

Kérdés, hogy miként alakíthatsz ki magadról fantasztikus első benyomást.

A kiindulási alap meglehetősen egyszerű:

az emberek azokat kedvelik, akik kedvelik őket.

Az emberiség az eddigi történelme során túlnyomórészt olyan törzsi viszonyok között élt, ahol elsődleges volt az ösztönök szerepe. Ebben a környezetben élet-halál kérdése volt a saját törzshöz tartozók azonnali felismerése. Akinek az ösztönei jól működtek, máris túlélte a találkozást.

Amikor bizonyos emberek öltözéke, megjelenése, viselkedése és beszéde hasonló, automatikusan feltételezik, hogy körülbelül egyforma a hátterük, a neveltetésük, sőt az értékrendjük is.

Egy törzshöz tartozónak érzik magukat.”

 

 

Pozitív érzések -,,A pozitív érzések, például a szeretet, az öröm, a biza­lom vagy a bátorság a bennük lévő erő révén derűssé tesznek, motiválnak, pozitívan stimulálnak minket. Kedvezően befolyásolják eszmevilágunkat és intuíciónkat, és bizonyos színt kölcsönöznek cselekedeteinknek és életünknek. Emellett a pozitív érzések megkönnyí­tik a másokkal folytatott kommunikációt és interakciót. Azok az emberek, akik pozitív érzelemvilágban élnek, rendszerint kellemes, megértő, objektív, kiegyensúlyo­zott és derűs emberek.”

,,A pozitív érzelmek kitágítják a határaidat - Te is tapasz­tal­tad már, ha folya­ma­to­san pozi­tív érzel­me­ket élsz át, való­ság­gal szár­nya­kat kapsz és egyre több ötle­ted van, egyre több jó tör­té­nik veled? Ez azért van, mert a nega­tív érzel­mek inkább beszű­kí­tik gon­dol­ko­dá­sun­kat és cse­le­ke­de­te­in­ket, addig a pozi­tí­vak kitá­gít­ják meg­szo­kott gon­do­lat­vi­lá­gun­kat és kre­a­ti­vi­tásra, újdon­sá­gok kere­sé­sére és a töb­bi­ek­kel való kap­cso­la­tokra

ser­ken­tenek.”

,,Fontos szerepe van önmagunk buzdításának és annak, hogy pozitív ,,párbeszédet” folytassunk magunkkal. A legsikeresebb sportolóknál mindvégig szól a fejükben az a bizonyos

buzdító hang.”

,,A siker nem fogja lejjebb adni, ezért nekünk kell felemelkedni hozzá.”

"Korábban azt szoktam mondani magamban reménykedve, *bárcsak megváltoznának a dolgok körülöttem*. Aztán megtanultam, csak akkor fognak megváltozni a körülményeim, ha én megváltozom."

,,Csak az ér fel a csúcsra, aki hajlandó megmászni a hegyet.” - ,,Csak úgy lehet megmászni a hegyet, ha megmásszuk a hegyet.”

,,Láss távolabb, ne csak azt, ami a szemed előtt van. Nem vesztem szem elől a végcélt.”         

,,Minden sikertelenséget tekints a sikerhez vezető lépcsőfoknak és meglásd!!! eléred fokról-fokra lépkedve a sikert - a céljaidat.”

Szeretet energia és a mosoly energia nagyon hatásos, ezért tudatosan használd önmagad és mások életében.

 

Az embert nem a hite-vallása, hanem a tettei minősítik. (Molnár József)

 

 ,,…önmagunk kézben tartása, koncentráció és meditáció, ez vezet a bölcsességhez." (Buddha)

 

Előbb szeresd azt, amit meg akarsz tapasztalni az életedben. Szeress bele a gondolatába, az elképzelésbe, az érzésbe. Ha beleszeretsz mélyen és őszintén, megkapod, bármi legyen is az. A szeretet ugyanis a legerősebb és legvonzóbb erő a világon - nincs semmi, ami ellent tudna állni neki. (Abraham Hicks)

 

Minden körülmények között nyugodt légy, akár eszel, akár iszol, akár beszélsz, lélegzel, gondolkozol, vagy bármi mást csinálsz, s akkor a siker nem marad el. (Molnár József)

 

,,A negatív érzelmek oka, az önmagunk vagy mások felé irányuló vádaskodás, hibáztatás, ítélkezés.” (Molnár József)

 

,,A bölcsesség előrelép, és azt mondja: "Igen, a tiéd kell legyen, de meg kell szolgálnod. Növekedned kell, dolgoznod kell, de addig nem a tiéd, amíg meg nem fizetted az árát." Fontos a növekedésünkhöz és a nemzetek növekedéséhez, hogy megértsük a dharmákban levő különbségeket, amelyek a fejlettségi szinttől függenek, és hogy képesek legyünk felismerni saját dharmánkat azon jellemzők alapján, amikre rátalálunk saját természetünkben." (Annie Besant – DHARMA)

 

Van mondjuk egy vágyad, amit el akarsz érni. Így, ahogy vagy, még nem lehet a tiéd. Éretlen vagy rá. Ilyenkor látjuk, hogy a teljesüléshez "idő kell". Ez nem azt jelenti, hogy türelmetlenül nézed az órádat és lapozod a naptáradat, miközben ujjaddal idegesen dobolsz az asztalon, hanem hogy alkalmassá érleled magad a teljesüléshez. (Müller Péter)

Önmagunk biztatása és dicsérete is fontos dolog. (Joseph Miller)

,,Ha nyugodt vagy, sikeres leszel, s ha sikeres vagy, megnyugszol.” (Molnár József)

 

Minden körülmények közt nyugodt légy, és akkor a siker nem marad el. (Molnár József)

Aki sikert ér el, hisz magában, és még több sikert ért el. (Molnár József)

Bízz a meditáció, és a teljes kipihentség csodájában. (Joseph Miller)

 

 

Minden hosszú távú jó eredmény a jó okok felhalmozódásának köszönhető. Ugyanígy igaz az is, hogy ha hathatós eredményekre kívánunk jutni, hathatós okokra van szükségünk. (Tendzin Gyaco, a XIV. Dalai Láma)

 

Ha a tudatunkban felmerülő gondolat - legyen az akár kívánság, elképzelés vagy cél - rögzül a tudatban, és újra meg újra aktiválódik, hasonló vagy azonos erőket fog magához vonzani, és gondolatkomplexummá sűrűsödik. (Kurt Tepperwein)

 

Hogyan javíthatsz életed problémás területein?

Az egyik, a direkt mód: tudatosan jobb érzést keltő nézőpontokból tekintesz a kihívást jelentő területekre, keresed a megkönnyebbülést okozó gondolatokat. Egyszerűen fogalmazva mást gondolsz az adott területről, mint amit jelenleg megélsz. Kitalálsz történeteket, fantáziálsz, elképzeled, hogy már minden elrendeződött.

A másik, az indirekt mód: figyelmen kívül hagyod a problémás területeket, és olyan területekre figyelsz, amelyek már most is jól mennek, és jó érzésekkel tudsz viszonyulni hozzájuk – az így megszerzett pozitív rezgéslendületet fokozatosan képes leszel átvinni a korábban problémát jelentő helyzetekre is.

Csak úgy javíthatsz egy helyzeten, ha jobban érzed magad, amikor rá gondolsz.

 

Gondolataidat ne igazságtartalmuk alapján válogasd meg, hanem az alapján, hogyan érzed magad tőlük.

Végső soron tehát érzéseidre kell figyelned. Ehhez pedig tudatos összpontosítás szükséges. Ha rosszul érzed magad, az mindig azt jelenti, hogy blokkolod a teremtőenergiát; ha jól, az pedig azt, hogy engeded, hogy áramoljon. (Abraham-Hicks)

 

Ha meg akarjuk változtatni külső valóságunkat, hogy valami pozitív, valami csodálatos, valami boldog, izgalmas legyen,

  • az 1. lépés az, hogy felszámoljuk a negatív hatásokat.
  • Felhagyunk a negatív érzelmek kifejezésével,
  • távol maradunk a negatív emberektől,
  • hátat fordítunk a negatív könyveknek, negatív magazinoknak és tévéműsoroknak,

-és kizárólag arra összpontosítunk, hogy milyen emberek akarunk lenni. Mit akarunk elérni. (Brian Tracy)

 

,,A célod elérése arról szól, hogy mindig maradj összhangban azzal, amire vágysz.”

,,Azért nem kaptad meg eddig, mert más rezgésen vagy a vágyaddal.” Minden energia – elég, ha ezt tudatban tartod. Hangolódj rá annak a valóságnak a frekvenciájára, amelyben élni szeretnél – és megkapod. Ez nem filozófia, ez fizika. (Albert Einstein)

Vágyad azért nem teljesült még, mert olyan rezgésállapotban tartod magad, amely nincs összhangban vágyad rezgésével.

CSAK, ÉS KIZÁRÓLAG EZ AZ OKA!

Fontos, hogy megértsd, hogyha megállsz és elgondolkozol a dolgon, vagy ha egy pillanatra megpihensz, és megvizsgálod mit ÉRZEL, pontosan beazonosíthatod a benned rejlő ellentmondásokat.

Tehát mindössze annyit kell tenned, hogy erőlködés nélkül és fokozatosan, apránként elengeded az ellenállást szülő gondolataidat, az egyedüli gátló tényezőket. Egyre növekvő megkönnyebbülésed jelzi majd, hogy feladod az ellenállást - éppúgy, ahogy korábban a fokozott feszültség, a harag, a kielégületlenség és az ehhez hasonló érzések azt jelezték, hogy egyre csak erősítetted az ellenállást. (Abraham- Hicks)

,,Az ellazult szellem és a kiegyensúlyozott energia állapot optimális táptalajt biztosít a vizualizációs gyakorlatokhoz. A vizualizált képek, gondolatok és érzések energetikailag gazdag talajra hullanak, és azonnal ki tudnak csírázni.”

,,Az összpontosítást joggal nevezhetjük művészetnek, mivel a legtöbb ember csak korlátozott mértékben képes hosszabb idegig összpontosítani valamire. Túl könnyen elkalandoznak a gondolatok, és elillannak a gondolati erők, ennek következtében túl keveset ér el az ember….

Ha összpontosítja és egy bizonyos szándékra vagy vágyra irányítja minden szellemi erejét, akkor azt a legtöbb esetben el is éri. …Nincs olyan akadály, amely tartósan ellen tudna állni a legmagasabb koncentráció rendkívüli erejének….

Ahhoz, hogy intenzíven összpontosítsunk valamire, a belső nyugalom és összeszedettség állapotára van szükségünk. Senki sem tud például koncentrálni, ha rohanás és zűrzavar veszi körül, vagy ide-oda cikáznak a fejében a gondolatok. Ha a nyugalomba vezetjük szellemünket és értelmünket, amelyek folyton azon fáradoznak, hogy mindent érthető formába öntsenek, egység lép a szétforgácsoltság helyébe, így megtakarítjuk azokat az energiákat, amelyeket egyébként minden irányba szétszórnánk. Igazi nyugalom esetén a nagyon intenzív, ugyanakkor nagyon oldott éberség állapotában vagyunk. Belső nyugalom csak akkor jön létre, ha gyakoroljuk, miként irá­ni hatjuk a figyelmünket egy bizonyos tárgyra. (Helene Walterskirchen)

 

Feladni a célodat, mert éppen visszaesést tapasztalsz olyan, mintha kiszúrnád a másik három gumidat is, mert az egyik defektet kapott. (Christine Kane)

 

A nem éppen eszményi környezettel úgy birkózhatsz meg a legkönnyebben, ha szem előtt tartod a célodat. A körülmények ritkán tökéletesek, szóval ha a családi vagy munkakörnyezeted nem segíti elő a sikered elérését, fokozott erőfeszítéseket kell tenned a fókuszod élességének megőrzésére! (Donald Trump)

 

Tenni és szívből akarni. Tartsd a szemed a célon. (Pe-chi-ce)

 

,,Ha van egy elég nagy célod, és a tekintetedet erre a célra szegezed, akkor az akadályokon könnyedén átlendülsz. De ha a figyelmedet a célod helyett az akadályokra és azok leküzdésére fordítod, akkor nagyon hamar még azt is elfelejted, hogy mi volt eredetileg a valódi célod.
Ettől fogva az akadályok leküzdése válik magává a céllá. Ez pedig egyrészt fásultsághoz és kiégéshez vezet, másrészt pedig, mivel a figyelmed az akadályokon és a küzdelmen van, ebből tapasztalsz majd egyre többet és többet... Ezt szokták úgy hívni, hogy ördögi kör, vagy Joseph Heller után szabadon, a 22-es csapdája...
Ne ess ebbe a hibába! Tartsd a tekintetedet a célodon!”

,,A fókuszt őrizd meg” (mj)

  A sportban és az életben is arra kell összpontosítanod, amit akarsz! (Andrew Matthews)

 

A tiszta látásmód abszolút szintjén a gondolatokra és az érzelmekre úgy kell tekintenünk, mint amelyek a tudat eredendő bölcsességét fejezik ki. A kellemetlenekre célszerű úgy tekintenünk, mint azokra a hullámokra, melyeket szörfösként nem lovagolnánk meg, vagy mint a tévéműsorra, ami olyan rossz, hogy senki sem nézné meg. A tibetiek erre azt a kifejezést használják, hogy "olyan, mint a döglött tehén" - elég, ha az ember csak egyszer pillant oda. A zavaró érzelmeknek nincsen karjuk és lábuk, nem megfoghatók - kivéve azt a zavart, amit a rendszerünkben okoznak. Csupán annyi erővel rendelkeznek, amennyit mi fektetünk beléjük. (Ole Nydahl)

 

Mikor a tudatosodás lépcsőjén felfelé halad az ember, minden lépés után egy kis pihenő következik. Ez a pihenő, a beépítés időszaka, amikor látszólag nem történik semmi, de belül, az Ember lényében nagy változások zajlanak. (Pusztai Orsolya)