Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Régebbiek

2012 Május Mihelicz Norbert

A hazai, magyar, hungaroringi WTCC futamon Mihelicz Norbert autóversenyző fantasztikus győzelmet szerzett, s ezt egész Európa, s a világ láthatta, hogy milyen a magyar higgadtság, erő, dinamika versenyszellem, továbbá látta a világ a sportszerető, fantasztikus magyar közönséget. Köszönet a tehetségnek, köszönet az összefogásnak, köszönet a tehetségben gazdag magyar népnek.


2012 Április Kassai Viktor és Két magyart is díjaz a Nemzetközi Fair Play Bizottság

Két magyar, Szekeres Pál, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős helyettes államtitkára, paralimpiai bajnok vívó és Miklósa Erika operaénekes is kiérdemelte a Nemzetközi Fair Play Bizottság díját, melyet a tiszta játék népszerűsítése kategóriában ítélt meg nekik a szervezet végrehajtó bizottsága hétfőn Innsbruckban, az ifjúsági téli olimpia helyszínén. Kamuti Jenő, a bizottság elnöke hétfőn elmondta, hogy Szekeres pályafutása során folyamatosan népszerűsítette a tisztességes, becsületes küzdelmet, a tiszta játékot. Miklósa Erikával kapcsolatban hangsúlyozta, hogy az operaénekesnő - aki jelenleg is atletizál - például a gyengén látók olimpiai felkészülésében is részt vesz. Az ünnepélyes díjátadó ünnepségre április 28-án kerül sor Budapesten, ez európai fair play kongresszus, és az európai olimpiai bizottságok ugyanakkor tartandó kongresszusának keretein belül.

Kassai Viktor újra vitte a világba a hírét, hírünket. Kassai Viktor volt a bíró a Real Madrid-Bayern München BL-elődöntőben. Köszönet, hála, magyar virtus, magyar szakértelem = Kassai Viktor, ..(de egy kicsit, ..nagyon vegyél vissza, mert kezdesz pökhendi, szerénytelen lenni, s ennek nem lesz jó vége lásd Valentino Rossi).

 

2012 Március A magyar nép

Mert ...Fényesebb a láncnál a kard,
Jobban ékesíti a kart,
És mi mégis láncot hordunk!
Ide veled, régi kardunk!
A magyarok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!

A magyar név megint szép lesz,
Méltó régi nagy hiréhez;
Mit rákentek a századok,
Lemossuk a gyalázatot!
A magyarok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!


2012 Február - MASAT megalkotói, támogatói

A Masat–1 (a Magyar és satellite szavakból képzett szó) az első teljesen magyar építésű műhold. A mintegy 1 kilogramm tömegű, 10 centiméter élhosszú kocka formájú műholdat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen fejlesztették. Magyar idő szerint 2012. február 13-án 11 órakor indították útnak.2012 Január - Kassai Viktor

Kassai Viktor volt 2011 legjobb játékvezetője a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint. FANTASZTIKUS. KÖSZÖNJÜK.

2011 december ,,Jézuska"  és a segítő emberek.

Eljött a december szerető hazám újból és újból összefog - mikulásgyár, cipősdoboz, időseknek műsorok, szegényeknek, elesetteknek gyámolítás- s újból bebizonyítja mily erős ez a nemzet , s milyen sok nemes, érző lelkű ember lakja.

S eljön a szeretet ünnepe rengeteg gyereknek ajándék, mely boldoggá teszi őket, rengeteg szülőnek ajándék a gyermekét boldoggá látni. Nagy ünnep, nagy öröm, de jó, hogy van.

2011 december- A rövid pályás úszó-Európa-bajnokságot december 8. és december 11. között rendezték meg Szczecinben és 4 magyar arany született:

200 m-es mellúszás     Gyurta Dániel
200 m-es pillangóúszás     Cseh László
200 m-es vegyesúszás     Cseh László
400 m-es vegyesúszás     Cseh László


2011 november - Skawa Innovation

Első díjat nyert a magyar Easyling.com megoldás Közép-Kelet-Európa legnagyobb webes konferenciája, a „How-to-Web 2011” keretében zajló, innovatív induló vállalkozások számára kiírt Startup Challenge versenyen.
A november 10-én lezárult döntőben a magyar Skawa Innovation fiatal csapata 750 szakértő előtt mutatta be távmunka-rendszerre épülő, felhő-alapú fordító megoldását, mely a zsűri ítélete alapján mind technológiai, mind üzleti szempontból az összes pályázat közül a legjobbnak bizonyult. Az Easyling sikere jól példázza a magyar innovatív vállalkozások potenciálját.
- See more at: http://insiderblog.hu/blogzine/2011/11/11/magyar-gyozelem-az-europai-startup-donton/#sthash.y1OaBpM4.dpuf


2011 október - Kiss Norbert és Berki Krisztián

Október 2.-án Kiss Norbert fantasztikus győzelmet aratott a FIA Kamion Eb sorozatban a spanyol Jarama-ban. Fantasztikus volt. Fantasztikus kitartás és a magyar vírtus. Büszkék vagyunk rád.

Berki Krisztián Japánban a Tornász VB-én, megcsinálta azt amire képes, holott nagyon nagy nyomás volt rajt, túl nagy volt a tét, de ő mint a magyar szív, erő, akarat és kitartás példaképe megcsinálta. Gratuláció. Fantasztikus vagy. Nagyon szurkolt az ország neked. Nagy örömet szereztél hazádnak.
 

2011 szeptember Polgár Judit

Ez fantasztikus volt. Bátran, magyaros virtussal, hálásak vagyunk neked, hogy így öregbítetted a hazád hírét.Az első nő, aki sakk Európa-bajnokságon abszolút kategóriában érmet szerzett


2011 augusztus Pars Krisztián

Krisztián bebizonyítottad amit akartál. Büszke lehetsz magadra, s büszke lehet rád a hazád is. Nagy gratuláció.

 

2011 július Gyurta Dani, újra világbajnok

Fantasztikus vagy srác. Fantasztikusan okos vagy, Fantasztikusan nagy versenyző vagy, Fantasztikusan erős vagy. Büszke rád a hazád.


2011 június Francia és német elismerés a MABISZ-nak

Nemzetközi elismerést kapott a Magyar Biztosítók Szövetsége két ügyfélbarát eszköze, a Teljes Költség Mutató (TKM) és a Díjnavigátor kifejlesztése. Európa legnagyobb biztosítási piacainak képviselői példakánt tekintenek a hazai érdekvédelmi szövetség átalakítására. Mindkét termék példaszerűen illeszkedik abba az európai trendbe, amely egyre nagyobb jelentőséget kölcsönöz a költségtranszparenciának és a fogyasztóvédelemnek, s mindezt egy hatékonyabb és versenyképesebb biztosítási piac támogatásával valósítja meg” – összegezte a magyarországi szövetségnél tett látogatás egyik legfontosabb tanulságát Xavier Cognat, a Francia Biztosító Szövetség brüsszeli irodájának vezetője.

http://www.mabisz.hu/hu/sajtoszoba/171-sajtokozlemeny-20110609.html
 

2011 május Kassai Viktor, a világ egyik legjobb játékvezetője

Gratulálunk, hogy ilyen nagy dologra készen álltál, mint a BL döntő vezetése, s öregbítetted hazád, hazánk hírét. Büszkék lehetünk rág. Köszöntjük.

 

2010 szeptember A férfi vízilabda-válogatott
 

2010 augusztus Az úszók és a női kajak csapat 6-6 arany

Úszók - Fantasztikus eredmény 6 arany, s még több lehetett volna, de ez is fantasztikus eredmény. Csak így tovább, fantasztikusak az idősebbek és fantasztikusak a fiatalok.

Női kajak csapat - Fantasztikus eredmény 6 arany, s még több lehetett volna, de ez is fantasztikus eredmény. Csak így tovább, fantasztikusak az idősebbek és fantasztikusak a fiatalok.

 

2010 június-július foci vb KASSAI VIKTOR

Egy magyar a vb-n. Egy magyar a legjobbak közt. Fantasztikus büszkék vagyunk rád, a haza büszke rád. Köszönjük, hogy mindent megtettél, hogy ott legyél, s mindent megtettél a sikerért, köszönjük ezt az útmutatást.


2010 Május - Gera Zoltán
,,Szevasztok magyarok" Szia Zoli köszi.
Gera Zoltán az angol bajnokság álomcsapatának tagja, Gera Zoltán az év Fulham játékosa, Gera Zoltán a Hit Gyülekezet tagja, Gera Zoltán hazája büszkesége.

Fidesz - Jó kezdett... Kettős állampolgárság, 3 csapás, kisebb parlament, kisebb önkormányzatok, a pökhendi fideszes politikusok háttérbe szorítása pl Áder, Kövér, Pelczné, Deutsch, Pokorny). Csak így tovább és a haza büszke lesz rátok...de aztán gyülületkeltés, legális pénzmosás. sajnos ezernyi rossz sok sok rossz..


2010 Április - Mikó Irén
Mikó Irén professzor a Nemzetközi Kísérleti Mikrosebészeti Társaság elismerését, a Sun Lee Awar-díjat vehette át.

 

2010 Március. Jó pár riporter, szakkommentátor pl. Engi Klára, Pásztory Dóra, Szabó Gábor, Kurucz László. Köszönet az emberi, profi, kiváló munkáért.


2010 Február - Bárczy Pál
Sikerrel fejlesztettek űrsörnek is nevezett fémhabot a Nemzetközi Űrállomáson Bárczy Pál akadémikus találmányának segítségével. Földön gyártottunk fémhabot, február 7-én azonban az ISS-en mikrogravitációs körülmények között sikerült fémhabot fejleszteni és annak tulajdonságait vizsgálni.


2010 Január - A Magyar gyorskorcsolyázók.
Akik nem panaszkodnak, hanem dolgoznak, mindent megtesznek a sikerért, nem panaszkodásra fordítják az energiáikat, hanem felveszik a versenyt a világ legjobbjaival (dehát csak így lehet). Ha a kedves Sebestyén Júlia is a panaszkodás helyett magában keresné a hibát többre vinné. Egyszer megkérdezték a sokszoros magyar bajnok, világszintű Vasas vízilabdázók edzőjét mit szól a rossz bírói működéshez, azt mondta kb. - Előbb azt kell megnézni, hogy mi megtettünk e mindent a sikerért. Szóval sok sikert az olimpiához nektek Magyar  Gyorskorcsolyázók.

2009 December - Kovács ,,Koko" István
Kovács ,,Koko" István volt bokszoló, olimpiai bajnok,  aki nem felejt el kiállni a sportolókért, aki támogatja a fiatalokat, aki nemzetközi viszonylatban is vezető pozícióba került, mégis megmaradt a hazáját szerető, féltő, a hazájáért dolgozó ,,sportoló"-nak. Le kalappal előtted. Köszöni a hazád a munkád.

2009 November Erdei Zsolt
Erdei Zsolt bokszoló, aki akkor is feláll, ha már nincs szinte esély sem, s nem felejti elmondani, megköszönni a hazájának, a szurkolóknak, a magyar virtusnak. Aki nem felejti honnan jött és hova jutott. Aki segít ahol tud. Büszkék vagyunk rád, büszke rád az ország, büszke rád a nép, büszke rád Európa. Köszi... Bár azért több tehetség, több szerencse, több jó ember a közelben nem ártott volna neki, akkor sikeresebb is lehetett volna