Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selfness 14

2018.03.15

 

 

Hogy működik a teremtő gondolat? Tudj meg többet a vonzás törvényéről!

Astro2010. szeptember 29.

A Titok megjelenése óta mindenki a vonzás törvényéről, gondolataink teremtő erejéről beszél. Ha kipróbáltad a gyakorlatban, tudhatod, hogy számos kérdés vetődik fel az emberben, miközben gondolataira összpontosít. Van azonban egy jó hírünk számodra: mindezekre most megérkezett a Válasz!

2009-ben Titok-lázban égett a világ. Megismerkedhettél a vonzás törvényével: ha gondolataidra összpontosítasz, legmerészebb álmaidat is megvalósíthatod. Sokszor azonban épp elméd korlátai szabnak határt vágyaid megvalósulásának.

Gondolatainkkal olyannyira azonosulunk, hogy olykor azok irányítanak minket ahelyett, hogy mi irányítanánk őket. Mi sem bizonyítja ezt jobban a következő példánál. Hat béka ült egy tavirózsán. Az egyik úgy dönt, hogy leugrik róla. Hányan maradnak? A legtöbben kapásból rávágják, hogy öten. Pedig nem is olyan biztos, hogy a hatodik leugrott a tavirózsáról, hiszen nem tette meg, csak gondolt rá. A felismerés, hogy gondolatainkat mennyire valóságnak hisszük, szinte rémisztő.

Szelektív gondolkodás

Tudtad, hogy agyunk másodpercenként négyszázmilliárd bit információt fogad be, de mindössze kétezret tudatosítunk? Az evolúció során kialakult egy tudattalan rendszer agyunkban, a RAS, amely aszerint szelektálja a befogadott információkat, hogy melyek a legszükségesebbek az életben maradásunkhoz.

Emellett figyelmedet tudatosan is terelheted. Ha például terhes lennél, azt vennéd észre, hogy szinte mindenki áldott állapotban van körülötted.

Ezért fontos, hogy gondolataid nagy részét megtanuld irányítani,

hiszen ezzel azt vonzhatod be életedbe, amire szükséged van. Vagyis a beláthatatlan adatmennyiségből pont azt fogod kiszúrni, ami kihúz a csávából, vagy vágyaid irányába terel.

Formáld át az elméd!

Korábban a kutatók úgy hitték,

hogy gyermekkorunkban javarészt kialakulnak azok az idegi kötések, amelyek tetteinket, jellemünket, gondolatainkat formálják.

Napjainkban azonban bebizonyosodott,

hogy ezek az idegi pályák időskorban épp úgy kialakíthatóak, mint gyermekkorban, csupán nyitottnak kell lennünk az újdonságokra, és tisztában lenni a sémával, amitől meg akarunk szabadulni.

A Válasz című könyv szerzője 5 lépést javasol, amelyek révén megszabadulhatsz önkorlátozó tévhiteidtől:

1. Ábrándozz! Képzeld el, amit szeretnél.

         Éld át a vele járó érzelmeket,

                 hiszen agyunk azokra a dolgokra jobban emlékszik,

          amelyekhez érzelmek is társulnak.

2. Mondj ki a vágyaddal kapcsolatos mondatokat, méghozzá jelen időben.

3. Hogy érzelmi kapcsolatod agyadban tudatosuljon, vágyaid tárgyához

        készíts valamilyen kézzel fogható dolgot. Vezess róla egy füzetet, írj fogalmazást, rajzolj!

4. Ébredéskor, délben és lefekvéskor meditálj!

         Lazulj el, figyelj légzésedre,

                és amikor úgy érzed, üres a fejed,

                        tudatosítsd magadban, min szeretnél változtatni!

5. Tudatalattidat napközben is

        folyamatosan bombázhatod azzal, amit szeretnél.

       Nem kell mást tenned, mint kocogás, zenehallgatás vagy főzés közben

               elképzelned egy pillanatra, amire vágysz.

           Ez úgy rendezi ideghálózatodat,

                   hogy magadhoz vonzd azt, amit szeretnél.

A teremtés koronája

A teremtés fázisában az utolsó szakasz a legnehezebb, mert ilyenkor úgy érezheted, hogy a vágyad csupán karnyújtásnyira van tőled, és a stressz miatt kicsúszhat kezed közül a folyamat. De erre is létezik megoldás.

- Amikor már a vonzás fázisában vagy, te magad is meghiúsíthatod a beteljesülést. Félelem lehet úrrá rajtad, úgy érezheted, elveszítheted azt, ami már majdnem a tiéd. Dühöt érezhetsz mással és magaddal szemben, ha úgy véled, valaki vagy valami akadályoz célod elérésében.

- A végrehajtás fázisában a helytelen beszéd is akadályozhatja célod megvalósulását. Biztos te is tapasztaltad, hogy olykor jobb, ha babonából nem beszélsz arról, amit szeretnél bevonzani életedbe.

 • A kimondott szó ugyanis felhígíthatja a vonzás törvényének erejét.
 • Mindig csak olyasmit kívánj, aminek teljes szívedből képes vagy örülni.
 • Meditálj legalább napi 30 percet, mert ebben az elmeállapotban agyad kikapcsol, és működésbe hozza tudatalattid.

           Meditáció közben éld át a vágyaiddal járó pozitív érzéseket.

           Ügyelj arra, hogy tudatalattid csak a pozitív állításokat és a jelen időt ismeri, ezért úgy fogalmazd meg vágyadat, mintha már teljesült volna.

 • Mindent, amit életedbe vonzol, törődéssel, szeretettel és tisztelettel fogadj!

Ego kontra bölcsesség

Hogy lehetséges, hogy a vonzás törvényét sikeresen alkalmazod, meg is kapod, amit kívántál, de nem egészen úgy, mintahogy szeretted volna?
A Titkon túl című könyv szerzője, Lisa Love spirituális pszichológus segít felismerni a szellem, a lélek, az elme, az érzelmek és a test finom kölcsönhatásából eredő folyamatokat.

Szerinte a legtöbb félreteremtés mögött az áll, hogy vágyainkat nem szellemünk, hanem egónk diktálja, és eszerint szeretnénk életünkbe vonzani számos eseményt, ami aztán nagy gondba sodorhat minket.

Bizony, néha azért hibázunk, mert egyszerűen nem tudunk jobbat. De a melléfogások is megtanítanak valamire: elválasztani egónk vágyait belső bölcs énünk szándékaitól.

Tudtad?

- Tudatos elméd agytömeged 17 százalékát teszi ki, tudattalanod pedig a maradék 83-at.
- Tudatos elmédben az idegi folyamatok sebessége csupán 200 km/h, míg a nem tudatos idegi folyamatok 150 000 km/h-val száguldanak az idegpályákon. Talán emiatt felel tudatos agyunk a múltról és a jövőről alkotott gondolatainkért, míg tudattalanunk számára nem létezik más, csak a jelen.
- A tudatos elme memóriája legfeljebb 20 másodpercre szól, tudattalanunk emlékezete viszont folyamatos.

Forrás: http://www.joy.hu/14041_hogy_mukodik_a_teremto_gondolat_tudj_meg_tobbet_a_vonzas_t

 

Lisa Love - A Titkon túl

A Titok megjelenése óta mintha mindenki a vonzás törvényéről beszélne. A közkézen forgó elképzelés szerint a világon minden a miénk lehet, amire csak vágyunk. A vonzás törvénye azonban nem csupán a pozitív gondolkodás erejéről vagy a gyors meggazdagodás receptjéről szól. Lisa Love könyvében megmutatja, miként használhatjuk ezt a tudást spirituális módon.

Ahelyett, hogy emberi természetünk önző és kapzsi oldalát erősítenénk, ami egyre csak azt súgja: „még, még, még”, a szerző arra buzdít, hogy nézzünk egónk késztetései mögé, és olyan dolgokat és eseményeket vonzzunk be az életünkbe, amelyek nem csupán nekünk, de másoknak is javára válnak. Olyan alapvető szellemi meglátásokat oszt meg az olvasóval, amelyek elengedhetetlenek az igazi, tartós boldogság és elégedettség megvalósításához.

Forrás: https://bookline.hu/product/home.action?_v=Lisa_Love_A_Titkon_tul&id=250979&type=20

 

 

 

Légy hálás!

Mondj hálát az életedért - és tedd jobbá!

Szerző: Diósy Katalin

Eszedbe jut néha, hogy köszönetet mondj például azért, mert van mit enned, van hol aludnod? Vagy mindezeket teljesen természetesnek veszed, és csak panaszkodsz, hogy semmi jó nem történik veled?

Pedig ha megtanulsz örülni annak, ami van, még több jót vonzhatsz be az életedbe.      

"A hála és az áldás

két pozitív,

a teremtéseinket erősítő és a szeretetképességünket fejlesztő energia.

Ezért ha használjuk őket,

akkor sok jót vonzhatunk be az életünkbe általuk"


Elégedetlenkedés helyett

A legtöbb ember többnyire az életében nem működő dolgokra fókuszál. Azok miatt mérgelődik vagy szomorkodik, ami épp nem sikerült, amije épp nincs.

,,Sokan ismerik már azt az univerzális törvényt, hogy a hasonló a hasonlót vonzza" - magyarázza Katalin. - ,,Így ha gyakran vannak negatív gondolataink, rossz érzéseink, ezzel akár azt is elérhetjük, hogy még több problémát hozunk be a napjainkba. Ha viszont tudatosan a pozitív dolgokat kezdjük el összegyűjteni, akkor rájövünk, hogy sokkal több van belőlük az életünkben, mint a negatívakból."

Hálásnak lenni valamiért tehát egyenlő azzal, hogy köszönetet mondasz azért a bizonyos dologért.

Amit legtöbbször észre sem veszel, említésre sem méltatsz, mert általában természetesnek tartod. Például, hogy tested sejtjei sok-sok éve szolgálnak téged, és (ha te nem teszel ellene), fenntartják az egészségedet. Hogy van fedél a fejed fölött, hogy van mit enned, hogy van mibe felöltöznöd, hogy vannak családtagjaid, és van jó pár barátod, kollégád is, vagy épp egy kedves szomszédod, aki figyel rád, törődik veled... S ezt a sort még hosszan lehet folytatni.

Hogyan működik a gyakorlatban?

,,Próbáld ki azt, hogy mostantól mindenért elkezdesz köszönetet mondani" ,,Onnantól kezdve, amikor kinyitod a szemed reggel, adj hálát hálát mindazért, amid van, ami működik.

Észre fogod venni, hogy innentől kezdve

sokkal nagyobb energiával és örömmel látod el a napi feladataidat."

Amint ugyanis köszönetet mondasz valamiért,

a szívedet jó érzések töltik el, ezáltal pozitív rezgések generálódnak és indulnak el benned.

Minél több dologért vagy hálás a nap folyamán,

annál erősebbé válnak ezek a rezgések.

A belőled kiáradó pozitív energiák pedig egyrészt boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá tesznek, ráadásul magukhoz hívnak még több jót, és másokból is a pozitív érzelmeket, viselkedést fogják kihozni, kiváltani.

,,Sőt, azért is érdemes hálát adni, amikor valami általad nehézségnek vagy rossznak mondott dolog történik veled, mert abban is rengeteg ajándék, tanulság, ezáltal fejlődési lehetőség található számodra" - teszi hozzá Katalin. - ,,Mindez lehet, hogy csak később derül ki, amikor pár hónap múltán tekintesz vissza a történtekre. Pl. ha elbocsátanak a munkahelyedről, kiderülhet, hogy mindez rövidesen egy olyan álláshoz segíthet, amiről mindig is álmodtál, vagy végre saját vállalkozásodban valósíthatod meg régi elképzeléseidet, stb. Ráadásul, ha hálás vagy és köszönetet mondasz a problémákért is, akkor az ezáltal gerjesztett jó érzések energiái segítenek magadhoz vonzani az adott gond legjobb megoldási lehetőségeit is."

Forrás: http://www.blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&from=2720&pid=&pev=2014&pho=12&pnap=&kat=0&searchkey=&hol=&n=katicacska

 

 

A szív teremtő ereje

SZERESS BELE A VÁGYAIDBA!

A szívet egy erőteljes, mintegy 2,5 méter átmérőjű erőtér övezi.

Ez azt jelenti, hogy a szív jóval nagyobb erőteret generál, mint az agy! 

A szív által sugárzott erőtér valószínűleg még a mértnél is sokkal nagyobb, mivel a mai, még tökéletlen mérőberendezések nem tesznek lehetővé igazán pontos méréseket.

Az emberi szívet körülvevő elektromágneses mező nemcsak a test sejtjeit zárja magába,

hanem a testen kívüli területeket is.

A szív által létrehozott elektromos és mágneses mezők kommunikálnak testünk szerveivel.

Még azt is sikerült bebizonyítaniuk, hogy a szív és az agy összeköttetésben áll egymással, és a szív jelzi az agynak, milyen hormonokat, endorfinokat vagy más vegyületeket termeljen a testben.

Az agy nem önállóan cselekszik, hanem a szív jelzései alapján. Vagyis a szív osztja szét az információkat.

A további kísérletek során kiderült, hogy az információkat az érzelmek továbbítják.

Érzelmeink tartalmazzák tehát azokat az információkat, amelyek révén szívünk az agyat és a szerveket testünk pillanatnyi szükségleteiről tájékoztatja.

A szív mágneses mezeje 5x erősebb, mint az agy mágneses mezeje.

Szívünkből tehát sokkal nagyobb erő árad, mint az agyunkból.

Miért olyan fontos, hogy tudjuk ezt?    Egyszerűen azért, mert így végre megérthetjük, miért teljesülnek bizonyos vágyaink könnyedén, míg mások mindeddig nem váltak valóra, pedig rengeteget fáradoztunk értük, és a legjobb tudásunkkal, lelkiismeretesen magunk elé képzeltük őket.

Ha úgy mondogatjuk a megerősítéseket

vagy jelenítünk meg lelki szemeink előtt bizonyos képeket,

hogy a szívünk mélyén nem vagyunk meggyőződve vágyunk valóra válásának lehetőségéről, akkor csak az agyunk bocsát ki elektromágneses hullámokat,

míg érzelmeink központja, a szív, sokkal nagyobb erővel sugározza valódi meggyőződésünket - többnyire kételyeinket és aggodalmainkat. Ennek következménye kézenfekvő: életünkben csakis az válhat valóra, amiben a szívünk mélyén hiszünk.

A szívből sugárzó mágneses és elektromos hullámokat érzelmeink és meggyőződéseink teremtik. Mindegy, hogy e hullámok jótékony hatásúak vagy ártalmasak: így is, úgy is hihetetlen erővel áradnak a világba.

Hasonló hasonlót vonz. Ami energiánkkal azonos hullámhosszú, az valósággá válik az életünkben. Vagyis a meggyőződéseink valóra válnak.

Ezért, ha kívánsz, a legfontosabb, hogy:

- szívből kívánj, ne csak gondolatban;

- ha azt akarod, hogy kívánságod teljesüljön, légy meggyőződve arról, hogy tényleg valóra válik;

- ha azt akarod, hogy kívánságod teljesüljön, először érezd boldognak magad.

Önmagunkról táplált véleményünk szab irányt földi életünknek.

Ez természetesen azt is jelenti,

hogy csak akkor lesz erőnk és hatalmunk sorsunkat alakítani,

ha megtanuljuk megérteni, hogy minden erő és minden hatalom belőlünk fakad, és nem a külvilágból ér minket. A külvilág ugyanis saját bensőnk tükre.

Az energia nem törődik a morállal, és nem hoz ítéletet. Az energia csupán az általad küldött impulzusokra reagál.

A rendelkezésünkre álló legnagyobb erő: a szeretet.

Szeress bele a vágyaidba! Ez gerjeszti a lehető legnagyobb segítő energiát.   

SZERESS BELE A VÁGYAIDBA!

 
 

Hosszabb verziója a tanulmánynak:

A szív az emberi gondolkodás kezdetei óta a szeretet szimbólumának és érzelmeink központjának számított. Hogy ez mennyire igaz, azt bizonyítja néhány kísérlet, amelyet 1993-ban végeztek el.

Az 1991-ben alapított és forradalmi felfedezéseiről ma már világszerte ismert HearthMath Institute

újfajta kutatásokat végzett az érzelmek fiziológiájának, valamint a szív és az agy kölcsönhatásainak terén.

1993-ban pl azt vizsgálták, miként gyakorolnak hatalmat az érzelmek az emberi test fölött. A kutatás során testünknek elsősorban arra a területére koncentráltak, amelyet az érzelmek keletkezéséért teszünk felelőssé, vagyis a szívre.

Meglepően hamar, már az első vizsgálatok idején olyan meglepő megállapításra jutottak, amelyet érthetetlen módon korábban még senki sem fedezett fel: nevezetesen, hogy

a szívet egy erőteljes, mintegy két és fél méter átmérőjű erőtér övezi.

Ez azt jelenti, hogy a szív, jóval nagyobb erőteret generál, mint az agy.

A tudósok addig azt feltételezték,

hogy a maga elektromágneses impulzusaival az agy adóköre a legnagyobb.

Akkor azonban találtak egy erőteret, amely jóval nagyobb,

ráadásul olyan erős, hogy messze túlnyúlik a test határain.

A szív által sugárzott erőtér valószínűleg még a mértnél is sokkal nagyobb, mivel a mai mérőberendezések nem tesznek lehetővé igazán pontos méréseket.

Az első meglepetés után hamarosan felmerült a kérdés, hogy vajon mi célt szolgál a szívünket körülölelő erőtér?

A SZÍV ÁLTAL LÉTREHOZOTT ELEKTROMOS ÉS MÁGNESES MEZŐK KOMMUNIKÁLNAK TESTÜNK SZERVEIVEL.

Még azt is sikerült bebizonyítaniuk, hogy

a szív és az agy összeköttetésben áll egymással, és a szív jelzi az agynak, hogy milyen hormonokat, endorfinokat vagy más vegyületeket termeljen a testben.

Az agy nem önállóan cselekszik, hanem a szív jelzései alapján.

Vagyis valójában a szív osztja szét az információkat.

A kísérletek során kiderült, hogy az információkat az érzelmek továbbítják. Érzelmeink tartalmazzák tehát azokat az információkat, amelyek révén szívünk az agyat és a szerveket testünk pillanatnyi szükségleteiről tájékoztatja.

Ám ez még nem minden.

A kutatásokat folytatva felfedezték,

hogy a szív által gerjesztett elektromos és mágneses mezőt

nem csupán érzelmeink alkotják.

Erejét egy további meghatározó forrásból, nevezetesen meggyőződéseinkből is meríti, vagyis mindazokból a dolgokból, amelyekben mélységesen hiszünk, és amelyek szerint az életünket irányítjuk.

Mindezt magába foglalja a szívből információként áradó energia,

amelyet testünk akkora erővel sugároz, hogy nemcsak agyunkig és a szerveinkig jut el, hanem messze kiterjed a környezetünkre.

SZÍVÜNK EGYFAJTA KÖZVETÍTŐ, AMELY MINDEN MEGGYŐZŐDÉSÜNKET ÉS ÉRZELMÜNKET ÉLEKTROMOS ÉS MÁGNESES REZGÉSEKKÉ ÉS HULLÁMOKKÁ ALAKÍTJA ÁT.

Ezek az elektromágneses hullámok pedig nem korlátozódnak a testünkre, hanem mélyen behatolnak a környezetünkbe, és kölcsönhatásba lépnek mindennel, ami minket körülvesz.

 

 

A HearthMath Institut vizsgálatai kimutatták, hogy mekkora ez a kisugárzott energia.

- Az EKG-val mért elektromos ingerület az agy elektromos ingerületének (EEG) akár a hatvanszorosa is lehet.

- A szív mágneses mezeje ötezerszer erősebb, mint az agy mágneses mezeje.

Szívünkből tehát sokkal nagyobb erő árad, mint az agyunkból.

Miért olyan fontos, hogy tudjuk ezt?

Azért, mert így végre megérthetjük, miért teljesülnek bizonyos vágyaink egyszerűen, míg mások nem válnak valóra.

 -   Ha úgy mondogatjuk az affirmációkat vagy jelenítünk meg lelki szemeink előtt bizonyos képeket,

      hogy a szívünk mélyén nem vagyunk meggyőződve vágyunk valóra válásának lehetőségéről, akkor csak az agyunk bocsát ki elektromágneses hullámokat,

      míg érzelmeink központja, szív, ötezerszer nagyobb erővel sugározza valódi meggyőződésünket, kételyeinket, aggodalmainkat.

-    Ha meggyőződéseinket érzelmeink ereje is alátámasztja, összehasonlíthatatlanul nagyobb lesz a kibocsátott energia. Ám ha szomorúak, levertek és erőtlenek vagyunk, kívánhatunk, amit akarunk, a sivár érzelmek ereje nagyobb lesz, mint az értelmünké.

-    Amiben hiszünk megvalósul, mert, a hitnek van a legnagyobb mérhető ereje.

-    A szív jelzi az agynak, milyen hormonokat, vegyületeket termeltessen a testtel.

-    A szív testünk legerősebb adója. Ez gerjeszti a legerősebb rendelkezésünkre álló mágneses és elektromos energiát.

-    A szívből sugárzó elektromos és mágneses hullámokat érzelmeink és meggyőződéseink teremtik. Mindegy, hogy a hullámok jótékony hatásúak vagy ártalmasak: így is úgy is hihetetlen erővel áradnak világunkba.

-    A szív egyfajta közvetítő.

      Meggyőződéseinket egy másik nyelvre,

      a hullámok kódolt nyelvére fordítja,

      és hihetetlen erővel sugározza szét.

      Ez annyit jelent, hogy meggyőződéseink sugároznak belőlünk,

     és a rezonancia törvényének értelmében hasonló rezgésű energiát keresnek.

     Hasonló hasonlót vonz. Ami energiánkkal azonos hullámhosszú, az valósággá válik az életünkben.

-    Csak akkor kerülhetünk egy hullámhosszra az életünkben megvalósítandó dolgokkal, ha tudatosan vonzáskörünkbe vonjuk azokat.

 • Világunkban csak az valósulhat meg, amiben mélységesen hiszünk.

     Főleg a tekintetben igaz ez, amit magunkról hiszünk.

     Önmagunkról táplált véleményünk szab irányt életünknek.

     Ez azt is jelenti, hogy csak akkor lesz erőnk és hatalmunk sorsunkat alakítani,

     ha megtanuljuk megérteni, hogy minden erő és minden hatalom belőlünk fakad, és nem a külvilágból ér minket.

-         Pierre Franckh

 

Kicsit tudományosabban:

A modern természettudomány ismét megerősíti az ősi bölcseletet, ez alkalommal a szív befolyásos szerepével kapcsolatosan. Doc Childre stresszkutató 1992-ben megalapította az Institute of HeartMath tudományos kutatóközpontot, amelynek célkitűzése ama elképzelés tanulmányozása, miszerint az emberi szív mélységes bölcsességet hordoz, sőt talán fajunk spontán evolúciójának kulcsát is magába rejti.

Childre és a HeartMath kutatói csapata a legkülönbözőbb korszerű képalkotó eljárásokkal nyert adatok egész halmazát gyűjtötte össze, amelyekből egyértelműen kiviláglik, hogy őseinknek igazuk volt a szívnek az életre gyakorolt befolyását illetően.

Childre és Howard Martin az alábbi következtetésre jutott:

„A szívintelligenciája a tudatos értelem áradata,

Amelyet mi magunk is képesek vagyunk megtapasztalni,

mihelyt egyensúlyba hozzuk és összekapcsoljuk elménket és testi érzéseinket.”

Az 1970-es években John és Beatrice Lacey, a Fels Kutatóintézet fiziológusai felfedezték,

hogy a szív saját független idegrendszerrel rendelkezik, amelyre ők a „szív agyaként” utaltak.

Szívünk arra használja a legalább negyvenezer idegsejtjét,

hogy a tudathoz kapcsolódó olyan agyi központokkal kommunikáljon, mint az amigdala, a talamusz és az agykéreg.

Amikor ezzel először szembesültek, a tudósok úgy vélték, e szív-idegsejtek szerepe egyszerűen annyi, hogy feldolgozzák az odafentről, az agyból érkező jelzéseket.

A Lacey házaspár kutatásai azonban teljesen másra derítettek fényt.

Vizsgálataik kimutatták, hogy a szív korántsem engedelmeskedik automatikusan az agyból érkező üzeneteknek, sokkal inkább az idegi jelzéseket értelmezi, és az egyén pillanatnyi érzelmi állapota alapján reagál rájuk.

A kutatóházaspár arra a következtetésre jutott, hogy a szívnek megvan a saját külön logikája, a szívdobogás nem pusztán az élet mechanikus ritmusa, hanem egy értelmes nyelv kifejezőeszköze.

Az EKG-mintázatok elemzése bizonyítja, hogy a szívnek sokkalta több köze van az észleletekhez és a viselkedési válaszokhoz, mint azt a nyugati tudomány valaha képzelte volna.

A HeartMath kutatói megerősítették mindazt, amit a vallás, a költészet és a saját intuíciónk sugall nekünk az emberi tudatosság hajnala óta.

A szív az érintkezési felület a tudat és az érzelmeket előidéző fiziológiai reakciók között.

Mi több a kutatók azt is megállapították, hogy

a szeretet hatása is valós, és biokémiailag mérhető.

Childre és Martin kutatása sajátos technikák kidolgozásához vezetett, amelyek révén hozzáférhető a „szív koherens intelligenciája”, ahogyan ők nevezték.

Amikor a tesztalanyok

a szívükre összpontosítják figyelmüket,

és ezáltal mintegy aktiválják a benne fészkelő alapvető érzéseket,

amilyen  a szeretet, a megbecsülés vagy a törődés,

ezek az érzelmek nyomban megváltoztatják és koherensebb mintázatúvá teszik szívverésünk ritmusát.

E növekvő szívritmus-koherencia pedig olyan idegi és biokémiaia  folyamatok egész sorát indítja be, amelyek gyakorlatilag a test minden egyes szervére hatással vannak..

 

Tanulmányok bizonyítják, hogy a szív koherensebb működése

az intelligenciaszint megemelkedéséhez vezet,

ugyanis mérsékli a szimpatikus idegrendszer tevékenységét,

és egyidejűleg fokozza a paraszimpatikus idegrendszer növekedést elősegítő munkáját.

A koherensebb szívműködés által előidézett ellazulási reakció csökkenti a kortizol nevű stresszhormon termelését, és úgy állítja be a mellékvesét, hogy elővegyületeiből a dehidroepiandroszteron nevű öregedésgátló hormont állítsa elő.

Dr.Bruce Lipton

Forrás: http://angyalokhaza.hupont.hu/26/a-sziv-ereje-amivel-teremted-az#ixzz52juIUFHA
 

 

 

 

,,Minden sűrű anyag, energia.

A testünk is, egy besűrűsödött energiamező,

amely magasabb rezgésű energia hatására átalakítható.”


,,… évekig hallgattam az új tudatosságról üzeneteket, tanításokat, végeztem Orin ,Kryon , Kuthumi, Adamus és Ábrahám entitások rezgésszintemelő gyakorlatait.

A hosszú előkészítés után végre hat évvel ezelőtt, átéltem  spirituális utam következő csodáját.:

Megtapasztaltam,

hogy lehet szeretettel átalakítani egy konfliktus helyzetet.

Történet a következő.

Néhány éve már több barátom  tartozott kisebb pénzösszeggel. Sehogy sem tudtam behajtani rajtuk az adósságot.

Tehetelenül örlődtem, mikor eszembe jutott egy új gyakorlati módszer.  Logikus is, egyszerű is, így hát  elvégeztem.

Colin C. Tipping pszichiáter gyakorlata, Sorsfordító megbocsátás cimű könyvében található.

Felfoghatatlan volt számomra, amit tapasztaltam  Egy héten belül mindannyian rendezték az adósságukat, könyörgés, és noszogatás nélkül.

Valójában ezen a hétköznapi problémán keresztül felismertem, hogyan TEREMTEM öntudatlanul az élethelyzeteimet.

Boldog voltam, hogy megtapasztaltam a problémamegoldás egy teljesen egyedülálló módját.

Azóta is alkalmazom a mindennapjaimban, általa megváltozott az életem és az érzelmi állapotom.

Ezt  az ősi tudást tanítják számunkra újra, az új kor megvilágosodott mesterei.

Erről ír könyvében Eckhart Tolle és ezt tanítja David R. Hawkins: Elengedés Az önátadás útján c. könyvében.

Felgyorsult életvitelünk megkívánja a legegyszerübb módszert, hétköznapi problémák hatékony megszüntetésére.”

Az új szemléletmódom tapasztalatait olvashatod, a következő facebook oldalon:    https://www.facebook.com/sorsforditokorszak?ref=aymt_homepage_p

Forrás és a teljes cikk:  http://angyalokhaza.hupont.hu/5/magamrol

 

 

 

Colin C. Tipping - Sorsfordító megbocsátás

Több mint valószínű, hogy ez a könyv megváltoztatja az életed.

Átalakítja, ahogyan a múlt eseményeiről gondolkodsz, és másképp látod majd a jelen történéseit is kiváltképp, ami a kapcsolataidat illeti.

A megbocsátás hétköznapi formájától eltérően a sorsfordító megbocsátás könnyen megvalósítható és gyakorlatilag azonnali hatású, amivel lehetővé teszi, hogy kilépj az áldozatszerepből, megnyisd a szíved, és megemeld a rezgésszintedet. Ez a fajta feleszmélés nélkülözhetetlen napjainkban, amikor is már igen közel járunk a 2012-es nagy átmenethez.

Forrás: https://bookline.hu/product/home.action?_v=_&id=86936&type=22

,,… évekig hallgattam az új tudatosságról üzeneteket, tanításokat, végeztem Orin ,Kryon , Kuthumi, Adamus és Ábrahám entitások rezgésszintemelő gyakorlatait.

A hosszú előkészítés után végre hat évvel ezelőtt, átéltem  spirituális utam következő csodáját.:

Megtapasztaltam, hogy lehet szeretettel átalakítani egy konfliktus helyzetet.

Történet a következő.

Néhány éve már több barátom  tartozott kisebb pénzösszeggel. Sehogy sem tudtam behajtani rajtuk az adósságot.

Tehetelenül örlődtem, mikor eszembe jutott egy új gyakorlati módszer.  Logikus is, egyszerű is, így hát  elvégeztem.

Colin C. Tipping pszichiáter gyakorlata, Sorsfordító megbocsátás cimű könyvében található.

Felfoghatatlan volt számomra, amit tapasztaltam  Egy héten belül mindannyian rendezték az adósságukat, könyörgés, és noszogatás nélkül.

Valójában ezen a hétköznapi problémán keresztül felismertem, hogyan TEREMTEM öntudatlanul az élethelyzeteimet.

Boldog voltam, hogy megtapasztaltam a problémamegoldás egy teljesen egyedülálló módját.

Azóta is alkalmazom a mindennapjaimban, általa megváltozott az életem és az érzelmi állapotom.

Forrás és a teljes cikk:  http://angyalokhaza.hupont.hu/5/magamrol

 

 

Dr. David R. Hawkins - Elengedés - Az önátadás útja

A dr. Hawkins által részletezett elengedés egy olyan egyszerű és hatékony módszer,

melynek segítségével felszámolhatjuk a szeretet, az öröm, a siker, az egészség, sőt még a megvilágosodás belső gátjait is.

Bár dr. Hawkins gyakran nevezi az elengedést technikának, mégis inkább egy az emberi természetbe kódolt, gyakran öntudatlanul is megélt belső elmozdulásról van szó.

Ha ezt egyszer tudatosan végigkísérjük, olyan eszközzé alakíthatjuk, amelynek az élet bármely területén hasznát vehetjük, legyen az fizikai vagy érzelmi egyensúly, kreativitás, pénzügyi siker, szakmai előmenetel, kapcsolatok, nemiség vagy spirituális növekedés. A könyvben vázolt összefüggések és egyéb elegáns módszerek nemcsak a kíváncsi Olvasónak válnak javára, hanem minden szakembernek is, aki a mentálhigiénia, a pszichológia, a gyógyászat, az önsegítés, a szenvedélybetegségek vagy épp a spirituális fejlődés területén dolgozik.

Sokéves pszichiátriai tapasztalata során a szerző előtt elsődlegesen az a cél lebegett, hogy megtalálja az oly sokrétű emberi szenvedés enyhítésének leghatékonyabb módszerét. Az elengedés belső mechanizmusa a gyakorlatban rendkívül hasznosnak bizonyult, ezt részletezi ez az írás.

Míg dr. Hawkins korábbi köteteiben a magas tudatállapotokra és a megvilágosodás elérésére összpontosított, addig keresők ezrei egy jól alkalmazható technikát szerettek volna alaposabban megismerni, mely segítségével felszámolhatják a boldogság, a szeretet, az öröm, a siker, az egészség és végső soron a megvilágosodás belső akadályait. E könyv ezen akadályok elengedésének eszközével ajándékoz meg minket.

Minden szakember számára felbecsülhetetlen kinccsel szolgál, aki a mentálhigiénia, a pszichológia, a gyógyászat, az önsegítés, a szenvedélybetegségek vagy akár a spirituális fejlődés területén dolgozik.


 Részletek a könyvből

A 2012-ben elhunyt dr. David R. Hawkins a Spirituális Kutatások Intézetének igazgatója, valamint az odaadó nem-kettősség útjának alapítója. A tudatkutatás felfedezője, elismert előadó, kutató, orvos, és tudós. Tanácsadója volt katolikus, protestáns és buddhista kolostoroknak, szerepelt országszerte ismert televíziós és rádió műsorokban. Számos helyen tartott előadást, többek közt a Westminster Apátságban, az Oxford Fórumon, az amerikai Notre Dame és Harvard Egyetemeken. Dr Hawkinst, mint a magas tudatszintek tanítóját a „megvilágosodáshoz vezető út legfőbb tanítója” megnevezés is jól jellemzi. Személyes spirituális fejlődését e könyv „A szerzőről” című zárófejezete foglalja röviden össze. Életét az emberiség felemelésének szentelte.”

Forrás: http://filosz.hu/konyvek/elengedes/

 

 


 

 

https://timarkrisztina.hu Timár Krisztina Állásszerző- és karrier tréner

13 éve dolgozom nemzetközi cégek HR vezetőjeként, több mint 10000 önéletrajzot láttam és állásinterjúból is túl vagyok már az ezrediken.

Pontosan tudom, mik az álláskeresők leggyakoribb hibái, mitől jó egy önéletrajz, és milyen interjúszereplés alapján ajánlanak fel valakinek egy pozíciót.

Rendszeres előadó vagyok a legnagyobb Állásbörzéken és HR-es szakmai rendezvényeken. Oktatóanyagaim, tréningjeim, személyes konzultációim és az es online tanfolyamom már több ezer álláskeresőnek segítettek az elhelyezkedésben.

Örülök, hogy itt vagy velem, és készen állsz arra, hogy együtt megtaláljuk a következő állásodat!

Akár régóta keresel állást, akár csak most állsz neki a keresésnek, vízválasztó lesz, amit tanulni fogsz tőlem.

Hadd mondjam el miért.

Több mint 12 éve vagyok HR-es, 4 éve pedig oktatóanyagokkal, tréningekkel és személyes tanácsadással is segítem az álláskeresőket.

Szeretném a lehető legtöbb embernek megtanítani, hogyan lehet gyorsan elhelyezkedni.

De őszinte leszek veled.

Csak bizonyos típusú embereknek tudok segíteni.

 • Azoknak, akik azt keresik, hogy hogyan lehet egy helyzetet gyorsan és tisztességesen megoldani (kifogásokkal tele a padlás)
 • Azoknak, akik nyitottak a tanulásra és új módszerek befogadására (a megszokott módszerekkel csak a megszokott eredményeket érheted el)

Ha te úgy érzed, hogy nem vagy ilyen, akkor valószínűleg nem én vagyok a te embered. Nyugodtan tegyél egy próbát, de ha zavarónak érzed a tippjeimet, csak egy kattintás a levél alján a leiratkozás linkre és nem kapsz többet.

Ha viszont olyan ember vagy, aki hajlandó tanulni és nem csak a kifogásokat keresi, akkor jó helyen jársz, üdv még egyszer a fedélzeten!

Mire számíthatsz tőlem?

Mivel nem szeretem a mellébeszélést, most le is írom röviden, hogy mire számíthatsz tőlem:

1. Blog bejegyzések és videók

A amon van egy blog, ahová rendszeresen írok álláskereséssel kapcsolatos cikkeket. Amikor kiteszek egy újat, értesítelek e-mailben, és megírom, hogy miért érdemes elolvasnod.

2. Tréningek, események

Ha állásszerző tréninget vagy előadást tartok, esetleg a személyes tanácsadások menetében történik változás, arról is értesítelek.

3. Újdonságok, prémium termékek

Ha az álláskereséssel kapcsolatban bármilyen új oktatóanyagot készítek, azt is megküldöm neked e-mailben.

Ha úgy döntesz, hogy elfogadsz virtuális trénerednek, aki a gyors állásszerzésre készít fel téged, akkor már írom is a teendőidet!

 

 

5+1 tipp, hogyan lendülj túl az álláskeresés nehézségein

Szerző: Timár Krisztina Publikálva: 2017-09-14

Állást keresni senki sem szeret. A semmitmondó álláshirdetésektől kezdve a kellemetlen állásinterjúkig bármi megtörténhet. De hogyan lendülj túl ezeken? Mi segíthet kitartani és lendületben maradni az új állásod megtalálásáig?

Ha álláskeresés közben valami nem úgy alakul, ahogy tervezted, két út áll előtted.

 1. Hagyod, hogy az események bedaráljanak, vagy
 2. Továbblépési módszereket sajátítasz el, és amikor kell, alkalmazod őket.

A bedarálás azt jelenti, hogy gyűjtögeted a sérelmeket, és nem dolgozod fel, majd nem engeded el őket.

Ez sokszor nem is tudatos, de azt éred el vele, hogy egyre pesszimistább leszel. És mint egy ördögi kör, az új állás megszerzése is egyre nehezebb lesz.

A továbblépési stratégia ezzel szemben azt jelenti, hogy számítasz a nehézségekre, miközben fel is készülsz a kezelésükre.

Íme 5+1 módszer, amik segítenek túllendülni a nehézségeken:

1. Tudd az értékedet

Legyél tisztában a szakmai és emberi értékeiddel.

Sokan alulértékelik a képességeiket, és túl szerények.

Nem mernek beleírni sikereket az önéletrajzba,

nem mernek interjúkon az eredményeikről beszélni. Vannak, akik félnek korrekt fizetést is kérni.

 Ahhoz, hogy jól kezeld a nehézségeket,

hinned kell magadban,

  aminek az alapja az,

    hogy tudod, mekkora értéket képviselsz a cégek számára.

2. A 24 órás szabály

Ha valami rossz történik, azt nyugodtan éld meg.

Például ha kellemetlen volt egy interjú, vagy e-mailben jelzik, hogy mást vettek fel, akkor ne fojtsd el az érzelmeidet.

Lehetsz szomorú, felháborodott, csalódott, vagy bármi, ami jól esik.

De vedd úgy, hogy erre csak maximum 24 órád van.

Utána le kell zárnod és tovább kell lépned.

Sem a cégek működésén, sem a történteken nem tudsz változtatni.

Ezért a legjobb, amit tehetsz, hogy túllépsz a történteken,

és újult energiával ráveted magad a céljaid elérésére.

3. Egy jóbarát

Egy családtag vagy barát támogatása mindig jól jön.

Amikor elkezdesz állást keresni, döntsd el, hogy kit hívsz majd fel, vagy kit hívsz el kávézni, ha esetleg gond lesz. A lényeg, hogy ne kezdj el panaszblogot írni, és ne is az egész családi és baráti körödet terheld a nehézségeiddel. Legyen egy biztos pontod, de neki se panaszkodj folyamatosan, mert azzal csak elviselhetetlen terhet teszel a vállára.

4. Töltődj fel

Az álláskereséshez energia kell.

Ha nincs belőle elég, könnyen lemerülhetsz, és a továbblépések is nehezebbek lesznek.

Ilyenkor szánj a megszokottnál több időt azokra a dolgokra, amik feltöltenek:

 • a számodra fontos emberekre,
 • a sportra,
 • a hobbidra,
 • bármilyen tevékenységre, ami örömmel tölt el.

Legyen több az én-időd, töltekezz!

Ha az energiakészleted pozitívban van,

bármi történhet,

van honnan erőt merítened.

 5. Szakmázz

Keress olyan szakmai fórumokat, ahol megmutathatod a tudásodat!

Ha az álláskeresés során nem kapsz sok pozitív visszajelzést, a hozzád hasonló szakemberek társaságában még jól érezheted magad! Keresd meg a Facebookon vagy a LinkedInen azokat a szakmai csoportokat, közösségeket, amik érdekelnek, és ott fejtsd ki a véleményedet. Persze ne az álláskeresés nehézségeiről, hanem a szakmádat érintő trendekről, újdonságokról beszélgess.

Ha sok időd van, írj szakmai blogot! Ezzel nem csak az önbizamadnak, de a szakmai imidzsednek is jót teszel!

+1 Turbózd fel az önéletrajzodat

Egy jó önéletrajz olyan, mint egy önbizalom-bomba.

Már rengeteg ügyfelem önéletrajzét alakítottuk át közösen,

és kivétel nélkül mindenkin éreztem,

 hogy az új önéletrajz

 magabiztossággal és lelkesedéssel tölti el őket.

Ha ránézel az önéletrajzodra és nem érzel büszkeséget,

turbózd fel, itt és itt adok hozzá segítséget.

A csalódások lehetősége mindig benne vannak az álláskeresésben.

 • Bízz magadban, tudd az értékedet,
 • töltődj fel,
 • merítkezz a támogatódból
 • és egy pozitív szakmai közegből.
 • Minél tudatosabban követed ezeket a tippeket,

                        annál gyorsabban lendülsz túl a nehézségeken.

Forrás: https://timarkrisztina.hu/blog/5-tipp-hogyan-lendulj-tul-az-allaskereses-nehezsegein/

 

 

https://timarkrisztina.hu/blog/a-jo-oneletrajz-tenyleg-egyoldalas A jó önéletrajz

https://www.workania.hu/oneletrajz önéletrajz

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=dFHUYN6Tzts Állásinterjú: hogyan készülj fel?

https://www.youtube.com/watch?v=XVTCCfxSIbA Hogyan add el magad az állásinterjún?

 

 

 

 

Kapcsolat a Felsőbb-Énnel

ÉN-kapcsolati harmonizáció

(Fénymesteri tanítás)

 Tudatos lények vagytok! ÉN-tudattal rendelkező isteni entiások!

Folyamatos kapcsolat áll fönn Én-eitek között.

Ezek az Én-ek az isteni minőségből kiindulva, tudati szinteken át ereszkedve, egyre zártabbá váltak, így elvesztették a tudatos összekapcsolódás csatornáit, mely egy Fényoszlopban köti őket össze.

De az Én-tudatok elszakadni nem tudnak, mert a kapcsolat örök energiaként mindig rezeg közöttük.

Az emberi és Isteni ÉN-t a Felsőbb Én aspektusai kötik össze tudatrezgések frekvenciáin (fokozatain) keresztül.

 

Ezért minden kapcsolat az isteni minőséggel ezen tudati szinten keresztül, azaz a Felsőbb Én-be helyezkedésen keresztül érhető el.

Minden tudatszint felsőbb aspektusa egy Becsatoló Energia. Olyan, mint a vezeték (Fénycsatorna) végén a csatlakozó, ezen át kerül a rendszer energiája betöltésre… ez a magasabb frekvenciákhoz való hozzáférés.

Ez azt jelenti, hogy tudati rezgéseteket az alsóbb ének frekvenciáin túlemelve a Magasabb rezgések fényeibe helyezve, tudatosan ki kell alakítsátok a Fénykapcsolatot, a Tudat-csatornában.

Ha ezzel eléritek a Becsatoló Energia minimum-szintjét, rácsatlakozhattok tudati teretek szélesebb aspektusára. Így fejlődhettek tovább tudatos Én-eitek összekapcsolása révén.

Ez a Fénycsatorna az adott tudatszintek rezgéseit generálja a Fényoszlop felfelé és lefelé forgó spirálenergiájaként.

Minden tudatszint összeköttetésben áll egymással, de Én-ed azt tartja magára vonatkozónak, amelyik szintjén rezeg: azt tudja „olvasni”.

 

Tudatodat képzeld egy fénysávnak, mely oszlopként tart az Isteni Minőség Fénytudatából az anyagi világ tudatszintjeibe. A Fényoszlop te magad vagy, Fénytudat minőségedben. Ez a Fénytudat folyamatos spirálörvény-mozgásban van, visszacsatolások által, mert Tudatenergiáid tartják mozgásban.

A megismeréssel egy szakasz átfedését és tudati bekötődését éred el. Azaz olvasási engedélyt kapsz azon részekhez is.

 

Mintha csigalépcsőn haladnál fölfelé a vár tornyába… ami mellett elhaladtál, ott már ismered a „járást”, oda bármikor visszatalálsz, ha szeretnél.

Az ismeretlen szakaszok még tudati szinted előtt állnak.

Rezgésed emelésével és tudatos felismerésekkel folyamatosan lépsz egyet-egyet fölfelé.

Ez a fénycsatorna felfelé táguló örvénylést mutat, tölcsérszerűen áramló Fénnyel, mely lent beszűkül. A táguló tudat energiái örvénylenek e módon, hiszen rezgéseikkel tágítják megismerési területüket. Ezért a táguló tudat egyre nagyobb tér-idő egységeket fog át és egyre több dimenzióban kapcsolódik tudatosan össze.

 

A Felsőbb Én képes a Fényörvény középponti tengelyén haladva bekötődni az adott Tudatszintre, de ez a bekötődés mindig rezgésszint-függő.

Most hiába is akarnál Felsőbb Éneden keresztül Isteni szintedbe kötődni, ha jelenlegi tudatrezgésed nem képes befogadni azt. Nem értenél semmit, csak Határtalan Fény és tértelenség venne körül addig, amíg frekvenciáiban megbírsz maradni…

Hidd el, az sem jó, ha valami túl kevés, de a túl sok sem járható út. A pont jó, neked:).

 

Ezért mindig a Felsőbb ÉN a vezérlő. Pontosan tudja, mit bír el tudati rezgésed, milyen szinten vagy képes megértéssel fejlődni.

Első lépésként így vele kell kapcsolódnod. Tudati bekötési pontjaidon keresztül, lelki tereden át.

Nyugalomba helyezkedve, lelki rezgéseidbe emelkedve a szellemi szférákból szólítsd magadhoz Felsőbb ÉN-ed és kérd, kapcsolódjon tudatilag össze veled, hogy irányíthassa alacsonyabb éneidet.

Ő magához emel és rezgéseid behangolásával harmonizálja ÉN-energiáidat.

Nem szabad ragaszkodnod az alacsonyabb rezgésekhez, hogy le ne kösd magad túlzottan az alsóbb szintekhez.

Nyílj meg a Felsőbb Én Tudata előtt és engedd magadba Fényeit.

Ha megnyitottad magad fenntartások nélkül, akkor Ő képes magába emelni téged és átrezegni tudatod.

Ezzel aktiválja azon csatornáidat, mellyel tudatosíthatod magadban energiáit, azaz elfogadod a Felsőbb Én szellemi irányítását.

Csak engedd, hogy bekötődhessenek a tudati erők… közben figyelheted a csatlakozási pontokat az energiatereden. Finom fényszövedékek járnak át, fénylő energiák töltenek ki…

Amint érzed tudatodat tágulni, mint térben, dimenzióban és a dimenziós időben, tudhatod, sikeres kapcsolódási pontok jöttek létre.

A kapcsolódás nem minden esetben alakul ki tökéletesen az első hangolásnál. Gyakran kell megismételni, mert számos energiablokk állhatja útját. A tudati energiák is blokkolódhatnak hiedelmekkel. Ezek feloldása nem mindig sikerül elsőre.

Ezért javaslom, a Felsőbb Énnel való kapcsolódást és az ÉN-tudatosító gyakorlatot addig ismételd meg, míg semmilyen gátat nem érzel már a csatlakozásban, a kapcsolatban.

Felsőbb Én-ed pontosan tudja, mi kell neked a fejlődéshez, ezért akkor teszel legjobbat magadnak, ha rábízod az irányítást és hagyod dolgozni.

Kapcsolódás után ÉN-tudatod már aktív benned, így ráhangolódva vezethet téged fejlődésed, tudatosodásod útján, ha rezgéseiddel képes vagy benne maradni…

 

Tudatos munkát, Fény-re ébredést

 

Hiranus

Pusztai Orsolya

Kristálycsakra

 

Forrás: http://www.kristalycsakra.hu/index.php/tanitasok/101-kapcsolat-a-felsobb-ennel1

 

 

 

Kapcsolatteremtés a Felsőbb Énnel, Kapcsolatteremtő gyógyítás… A felsőbb énnel, és felsőbb lényekkel való kapcsolatról és kapcsolatfelvételről.

…Az itteni részünk nagyon lecsökkentett rezgésen működik, hogy igazodjon a 3D rezgéseihez, de folyamatos a „kapcsolat”, és ez fokozatosan emelkedő rezgésű átmenetel van megoldva, akár dimenziókon át. Természetesen a legmagasabb rezgésű részünk látja át legjobban a történéseket, okokat, és sugallja az ”alsó” részének a teendőket, információkat, és beszéli meg kísérőinkkel a teendőket, egyezik bele, vagy utasítja el jelenlétüket. Mivel ez a kapcsolat nem két különálló lény között létezik, természetesen más megközelítéssel kell hozzáállni, „beszélni” vele.

Éppen ezért másoknak könnyebb a mi felsőbb énünkkel „beszélni”. Kellő tudatossági szint elérésével és fejlődéssel nem kell már mások közvetítése, de ez egy folyamat, ami lehet rövidebb-hosszabb, ez teljesen egyéni. Azt is célszerű elfogadni, hogy földi emberi tudatunk képes csak egy bizonyos szintig képes értelmezni, elfogadni, felfogni információkat. A lélek „fejlettsége”, tudatosságra képessége nemcsak az inkarnációkon át megtett úton, tapasztalatokon múlik, hanem az alap, az isteni szikra belső indíttatásától is, ezért oly különbözőek az emberek hasonló, vagy azonos tapasztalatok megszerzése után is. Ám ez tesz minket egyedivé, megismételhetetlenné.

Ami meghatároz mindenkit, hogy mit tesz vagy nem tesz, a szeretet vezérli-e vagy sem.

A más nem földi lényekkel való kommunikáció a telepátia kategóriája, ami valamilyen szinten emberek között is működik, főleg, ha nagyon kötődik valaki egy másik emberhez erre tipikus példa a szerelem. Egymás gondolatát találjuk ki, vagy szülő gyermek kapcsolat, főleg az anyáknál. A föld túlsó oldaláról megérzik, ha csemetéjükkel baj van.

Ennél többet e dimenzió nem támogat, ez az egyik sajátja.

Ám magasabb rezgésű lényekkel éppen az ő oldaluk miatt már könnyebben lehetséges. Az ő energiájuk, rezgésük rásegít erre. …

Forrás és a teljes cikk: http://onmegvalositas.hu/program/kapcsolatteremtes_felsobb_ennel_kapcsolatteremto_gyogyitas%E2%80%A6

 

 

Karma Stúdió

Test-Lélek-Szellem EGÉSZSÉG.

A stúdiónk elérhetősége, ahol a programjainkra jelentkezhettek, fordulhattok hozzánk bizalommal:

Időpontok, témák és bejelentkezés emailban: forditsdmegasorsod@gmail.com

Miben segíthetek:

Csak egy utat mutathatok földi vagy épp más Dimenzióbeli erővel megtámogatva, ez rajtad áll mennyi energiát tudsz befogadni a MEZŐBŐL. Ahol az Univerzumtól kapott energiámat találod meg mostantól inkognitóban expresszióban tartom, hogy csak TE vagy TI koncentrálva érezhessétek, a kezelések alkalmával.

Újgenerációs gyógyulni vágyókat várunk. Újgenerációs Univerzumi (Morfogenetikus Mezőn) energiáit használva blokkjaitok oldására.

PROGRAMJAINK:

--Gyász és veszteségfeldolgozása.

----Rendszer és családállítás újfajta megközelítésben. Bars hozzájárulásával.

Bővebben az alábbi linkre kattintva:

http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2016/05/rendszer-es-csaladallitas-ujfajta.html

-- Access Bars kezelés - felszabadulás a gátjaink alól

-- Pránanadi kezelés

-- QUANTUM BALANCE: A KVANTUMGYÓGYÍTÁS, MÁTRIX, MORFOGENETIKUS MEZŐBEN

-- Akasha olvasás - Égi összeköttetés információ a LELKEDDEL

-- Csakratisztítás, auratisztítás feltöltés

-- Tér – tisztítás és rendezés: Merkabával

--"Szellemek"Entitások és földhöz-emberhez, házhoz stb.. ragadt szellemek elengedése

-- Átok, rontás bűbáj oldása, levétele

-- Spirituális Választerápia

-- Mire születtél? Mi az ÉLETFELADATOD? Életfeladat megtalálása és felvállalása.

-- KARMAOLDÁS:

:-) Családi karma blokkjainak megkeresése, oldása, Újfajta megközelítésben.

:-) Párkapcsolati karma, és blokkoldás, Újfajta megközelítésben

:-) Előző életből hozott karma blokkjaink oldása, Újfajta megközelítésben

:-) Ikerlélek bevonzása, blokkjainak -oldása, Újfajta megközelítésben.

:-) Belső Gyermek gyógyítása, karma és blokkoldása. Újfajta megközelítésben

:-) Teremtő-bőség bevonzó karma-blokkoldás, rávilágítás az okra, Újfajta megközelítésben

:-) Felsőbb énedhez való kapcsolódás, karma és blokkoldása. Újfajta megközelítésben

Facebook közösségi oldalunk:

https://www.facebook.com/pages/Fordítsuk-meg-a-sorsunkat/360731700698608

Karmaoldás értelméről bővebben:

Nagyon sok embert foglalkoztat mit is keres a földön, a karmájáról és a a karmaoldás folyamatáról és arról hogy ez mögött mi is van valójában.

 

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem az elmúlt 10 évben és nagyon sok különleges technikát sajátítottam el.

Talán rögtön azzal kezdeném, hogy maga az oldás nem törlést jelent, hanem az energiák átrendeződését!!! Ez nagyon fontos hiszen ahhoz, hogy valóban önmagad legyél nem törölni hanem integrálni kell az információkat, megérteni és elfogadni azokat…..megkeresni az OKOT MIÉRT VAGY ITT ÉS ARRA AZ ÚTRA LÉPNI.


Amikor a lélek arról dönt, hogy inkarnálódik a fizikai világba, akkor arról is dönt, hogy kettéválik. Ide egész emberként senki nem születik, hiszen ez a dualitások világa.

Mindig az az érzetünk hogy a másik felünk nincs meg és keressük csak keressük a tökéletességet a Földön (kivéve, mikor megszülettünk inkarnációs ciklust),

hiszen mindig azért jöttük, hogy tökéletesedjünk, fejlődjünk.

 

A leszületésünk előtt kiválasztottuk életünk fontosabb szereplőit, kis csengőket helyezünk el hogy segítse utunkat csak kérdés hogy meghalljuk e elég ezoterikusak vagyunk e hogy ezt a tervet véghez is vigyük.

 

Ám óriási átalakulásban van a Föld, s teljesen más törvények uralkodnak, mint évekkel, vagy akár hónapokkal ezelőtt.

Sokkal nagyobb szabad akaratot kaptunk, s most újraírhatjuk életünket. Talán érzitek is a változást magatokon.

Átalakul az ízlésünk, egyre inkább megyünk visszafelé a természetbe a táplálkozásban is.

 

Nagyon fontos, hogy fogyasszunk gyógynövényeket (aloe vera, ginzeng), sok-sok ásványi anyagot, kálciumot, c-vitamint, rostokat,

mert ezek mind támogatják s szílicium beépülését a szervezetbe.

Fogyasszatok sok folyadékot (főként tiszta forrásvizet és gyógyteákat),

mert sokkal gyorsabb így a tisztulási- és átalakulási folyamat.

A karma maga az “ok-okozat” törvénye.

Semmi nem történik világunkban véletlenül. Mindennek meghatározott oka van.

A dualitások világában eddig úgy éltünk, ha bármi történt, ami boldogságra adott okot, életünk egy másik területe szinte rögtön látványosan darabokra hullott. A duális világban így volt meg az egyensúly. Tudta az ember, hogy tökéletesen boldog sosem lehet. Bár hiszem, hogy eddig is a hozzáállás volt, ami igazán számított.

 

A jó hír az, hogy ez most megváltozhat.

Az évszázadok, évezredek alatt összegyűjtött sok szemetet, blokkot, gátat most levetheti magáról az igazságra éhes ember…

Az, aki úgy érzi, itt az ideje, hogy élvezhesse az életet ezen a csodás bolygón.

Hogy megélhesse végre azt a csodát, aki Ő. Hogy tisztában lehessen vele, mit is keres itt.

S hogy megérthesse Isteniségét.

A fényküldöttek különleges munkát, szerepet vállaltak a bolygó átalakulásában.

Azért születtek, hogy átsegítsék embertársaikat ezen a nehéz időszakon.

Hogy segítsenek a tudatosodásban, segítsenek abban, hogy az emberek felismerjék igazi önvalójukat.

 

Tapasztalataim szerint a fényküldöttek ismerik fel először a karmaoldás szükségességét.

Azt, hogy meg kell tisztulnunk, hogy fel kell oldanunk a blokkjainkat ahhoz, hogy ezt a feladatot fel tudjuk vállalni.

 

Rengeteg ember bolyong céltalanul, a sok blokknak köszönhetően, amit a több száz, vagy akár több ezer életük folyamán gyűjtöttek be, egyszerűen képtelenek továbblépni. Romokban hevernek az emberi kapcsolatok, soha nem volt a világunkban ennyi depressziós, pánikbeteg és öngyilkos ember. A pénztelenség pedig teljesen megnyomorítja az embereket. A saját blokkjaik akadályozzák meg őket abban, hogy rájöjjenek, kik is ők valójában, mit keresnek ebben a világban. Nem értik, nem tudják, merre, hogyan tovább.

 

Ha Te úgy érzed, életed bármely területe nem működik, ha nem látsz kiutat, ha már mindent megpróbáltál, de még a vonzás törvénye sem működik, akkor jobb, ha tudod, nem az utadat járod.

Nem a vállalt életfeladatodat éled, azért vagy boldogtalan.

A párkapcsolatok széthullanak, az ikerlelkek megtalálják, majd rögtön elhagyják egymást, mert még mindig ott működnek bennünk a blokkok, a régi energiák. 2011. 11. 11-én

megérkeztek azok az energiák a Földre, amellyel egyre inkább elhagyjuk a dualitást, és az egység felé törekszünk.

Így az ikerlélek kapcsolatok aktiválása is megkezdődött.

2015-ban rengetegen fogják megtalálni valódi társukat.

 

Az igazi szerelmet, a boldogságot nem tudod megélni, amíg a régi energiák működnek Benned.

Le kell zárni őket, hogy a kapcsolatok új energiából újra épülhessenek.

Ugyanis eddig volt bennünk egy kód, mely szerint életünk minden területe nem lehet tökéletes. Nem mehet minden jól.

Ez nem azt jelenti, hogy az oldás szétszakítja a kapcsolatokat, hogy megszakadnak az energiák, hanem egyszerűen átrendeződnek, minden a helyére kerül.

 

Többször hallottam az utóbbi időben olyan emberektől, akik boldog párkapcsolatban élnek, és ennek ellenére ott vannak a félelmek. Hiába találod meg a másik feled, ha több előző életben már bántottátok egymást.

A szerelem ellenére ezek az energialenyomatok ott vannak Benned, s nem engedik, hogy a maga tökéletességében éld meg a kapcsolatot.

 

Sokan pedig arra panaszkodnak, hogy az életfeladatukban, munkájukban nem találják a helyüket.

 

A karmaoldással oldjuk azokat a blokkokat is, melyek megakadályozzák azt, hogy eljuss a feladatodig.

Hogy észrevedd, felismerd, merre kell menned, mit kell csinálnod. Erre külön napokat, külön oldásokat tartunk.

 

Maga a karmaoldás egy folyamat. Hogy kinél meddig tart, az egyénfüggő.

 

A párkapcsolat nagyon fontos az emberiség jövője szempontjából.

A párkapcsolat az a témakör, ami nagy előrelépést illetve nagy visszahúzó erőt jelenthet az emberek fejlõdésében. Mindenek előtt fontos megemlíteni, hogy a spirituális út fontos részét képezi ez a terület. Itt tudunk a legtöbbet és leggyorsabban fejlődni, azonnali és gyors tükröt mutatnak számunkra partnereink.

A párkapcsolatotok működése sok mindent elárul fejlettségi, érettségi szintünkről.

Megmutatja, melyek azok a területek, ahol fontos még dolgoznunk magunkon. Egy kapcsolaton belül mindig nagyon erős a motiváció a helyzet megoldására, hiszen mély érzelmek vannak a háttérben, ez nagyon komoly húzóerő.

Ha valaki folyamatosan dolgozik magán, megszabadulhat blokkjaitól, s így ezek már nem lesznek hatással a jelenre és jövőre.

 

Régóta dolgozom különböző blokkoldó módszerekkel, de magasan a leggyorsabb és legnagyobb hatékonyságú.

Az oldások közben tanítást is kapunk, hiszen egy karma akkor tud feloldódni, ha megértetted, miért volt jelen az életedben.

“Csupán” energiamunkával nem lehet megoldani. Meg kell értened az életed eseményeit, különben teljesen értelmetlenek voltak.

 Külön segítő angyalokkal dolgozunk, akik az egész folyamat alatt végigkísérnek bennünket.

Ha esetleg az oldás alatt nem történik meg az összes felismerés, akkor a segítők velünk maradnak akár hetekig, míg kapunk az életben olyan helyzeteket, szituációkat, amikből megtörténhetnek a felismerések.

 

Ezért érzi mindenki azt, hogy az oldások hatására nagyon begyorsulnak a dolgok körülötte.

Egészen gyorsan elkezdünk tisztulni.

Ez természetesen a fizikai testen keresztül is történik.

 

A karmaoldás különböző témakörökre van szedve, és a tapasztalataim azt mutatják, hogy érdemes az összes részt elvégezi, mert sosem tudhatod, melyik témakör kapcsán jön fel olyan emlékkép, olyan blokk, aminek oldódnia kell.

 

Ezenkívül megtanulunk meditálni, kikapcsolni. 2015-ban már sokkal finomabb energiákkal dolgozunk, nagyobb hangsúlyt fektetünk a teremtésre, megtanulunk létezni és boldogulni az új energiában.

 

A legjobb hír pedig az, hogy az oldás folyamata alatt az egyenes ági rokonok is tisztulnak.

Ami azt jelenti, hogy a szülők, a gyermekek, a testvérek és a pár.

Rengeteg beszámolót kezdenek úgy, hogy a legjobb az egészben az, hogy óriási változáson mennek át a szeretteik.

 

Valljuk be, ez óriási dolog, mert nem mindenki tart a fejlődése azon szintjén, hogy felismerje az oldások és a változás fontosságát, s ezzel bizony rajtuk is tudunk segíteni. Engem ez megnyugvással tölt el.

 Így a végén csak annyit tanácsolok, ha érzed a változás fontosságát, ne habozz! A dolgok maguktól nem változnak, a döntést Neked kell meghoznod!Különleges csoportos és egyéni oldásokat tartok 

Várlak...Áldással és Szeretettel!!

 

  Örömmel veszem, ha eljössz  hozzám és lelked emelkedéséhez igénybe veszed a segítségemet.

Bármelyik módszert választod is, bizonyos, hogy az nem véletlen lesz, számodra a legjobb. 

 

Túl messze laksz és nem tudsz felkeresni? Ez nem lehet akadály, vannak programok, módszerek akkor is működnek, ha csak skype-on tudunk beszélgetni. Többen is érdeklődtök, és szeretnétek, ha személyesen látogatnék el hozzátok? Nagyon szívesen utazom, a részleteket pedig e-mailben tudjuk egyeztetni! Arra is van lehetőséged, hogy skypon vagy telefonon keresztül (visszahívlak) a karmádról, karma feladatod kielemezzük.

Várunk  Szeretettel 

Stódió Karma csap

         Érdeklődhetsz:

          forditsdmegasorsod@gmail.cata

Forrás:http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2015/08/karmaoldas-blokkoldas-ertelmerol.html

Forrás: http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2013/09/aktualis-blokkoldas-idopontjai-m...

 

 

 

 

http://www.kristalycsakra.hu/index.php/cikkek-irasok/452-energia-vedelem

 

 

 

http://www.kristalycsakra.hu/index.php/cikkek-irasok/500-a-felelem-mint-manko

 

 

 

 

Ön-gátló mechanizmusok

Az ember életében nagy szerepet játszanak azok az automatikus reakciók,

melyek a tanulás folyamán rögzülnek.

 

Ezek olyan energiainformációk,

melyek hozott vagy szerzett tapasztalatként tárolódnak, illetve épülnek energiaterünkbe.

 

A hozott információk, előző életbeli tapasztalatok és feladatok eredményeképpen, vagy éppen a magzati kor tapasztalataként kerülnek feljegyzésként tudatalattinkba.

Ezek a gondolatok az aktuális szituációk megélésekor aktiválódnak

és válaszüzenetként érzelmeket,

valamint abból képződő cselekvéseket kondicionálnak.

Minden tapasztalat, és a belőle megfogalmazott meggyőződés, főleg ha rendszeresen ismétlődik, előbb utóbb szokássá válik. Ebben csak az a szép,

hogy ez a szokás sokszor tudattalanul késztet minket cselekvésre,

ezért már csak az eredményét látjuk.

Ezek a tapasztalatok bennünk olyan feljegyzéseket hoznak létre,

amelyek a használati utasítás mintájára elmondják, mit-hogyan működtessünk a kérdéses szituációban.

 

1. Ezek a feljegyzések lehetnek velünk érkezett, a tudatalattinkban, lélekfeljegyzésként tárolt információk.

2. Lehetnek szerzett, a szocializációs folyamat során megtanult igazságok.

3. De akár másoktól tudattalanul átvett reakciók is, melyeknek alárendeljük magunkat.

 

A lélekfeljegyzések olyan tapasztalatok által szerzett meggyőződések, készségek és képességek melyeket a tudat, a téren és időn át tartó inkarnációs folyamata alatt szerzett.

Ezek jelen életünkben tehetségként, érzékenységként, rokon-, vagy ellenszenvként aktivizálódnak. Céljuk a további fejlődés elősegítése és a karmikus számlák kiegyenlítése.

 

A szerzett feljegyzések gyermekkorunkban, neveltetésünk családi illetve környezeti hatásai kapcsán kódolódnak belénk.

Ezek olyan folyamatos ingerhatások révén jönnek létre bennünk, melyeket nap, mint nap tapasztalunk és természetesként élünk meg.

Ezeken gyermekként nem is gondolkodunk, csak magunkban eltároljuk őket, és sokszor nem is tudjuk, hogy ezek működtetnek minket a háttérből.

A rendszeres cselekedet létrehoz bennünk egy gondolati kapcsolódást, mint összefüggést.

Pl. azért kell kezet mosni evés előtt, hogy a szennyeződések ne kerüljenek a szervezetünkbe, ha megfogjuk az ételt: tiszta kézzel egyél!

Ezt megtanulva kapcsolódik hozzá egy érzés, ha kezet mostam, az rendben van, megtisztultam, akkor ehetek: nyugodtság.

Ezt zárja a cselekedet: megmosom a kezem.

Ez egy tudatos kapcsolat,

 mely elindítja és végigvezeti bennem a gondolat-érzelem- cselekedet folyamatát.

 

Lehetnek azonban bennünk másfajta tudattalan késztetések is.

Ezeket magunkban hordozhatjuk már a fogantatásunk pillanatától. Édesanyánk és édesapánk minden információja benne van abban a két sejtben, amik összekapcsolódva, majd osztódva megadják a formát és a lehetőséget az új emberi életre. A DNS információk korántsem csak a fizikai megjelenésről és biológiai felépítésről tárolnak programokat. Bennük rejtőzik minden érzelmi és gondolati program is az adott létezőről. Mit gondolsz, akkor ezek hová lesznek? Természetesen beléd kerülnek, és a sejtmemórián keresztül beíródnak a tudatalatti terébe. Azután majd onnan aktiválódva késztetnek cselekedetre téged. Vannak olyan esetek, amikor egy gyermek pontosan úgy viselkedik, mint a születése előtt eltávozott apja. Honnan tanulhatta akkor a mintát, ha fizikailag nem volt előtte? Ki mutatta meg neki? Természetesen a sejt-tudat, ami még őrzi az édesapja minden információját a gyermekben.

 

Képesek vagyunk a kollektív tudati mintákra is rákapcsolódni.

Ha itt találunk követendőt, magunkat igazolót, akkor át tudjuk venni és onnantól a magunkénak hinni. Átéltél már olyat, hogy valaki elmesélt egy vele megtörtént vicces esetet neked? Annyira megtetszett, hogy magadra vonatkoztatva tovább adtad. Minél többször mesélted, annál igazabbnak tűnt, míg a végén már elhitted veled esett meg. A tudat képes a virtuális élményekből igazságot, hitrendszert kovácsolni…

 

A tudatunkban működő programok tehát késztetéseket hoznak létre bennünk.

Ezek vagy támogató, vagy tiltó érvénnyel vannak jelen.

A támogató meggyőződések valamilyen cselekedet megtételére ösztönöznek a vágyott dolog elérése érdekében.

A tiltó programok pedig veszélyként érzékelve az adott dolgot, igyekeznek távol tartani tőle, azaz a cselekedet szabotálására késztetnek.

Ezek lehetnek egyszerű védelmi programok: vigyázz a tűz forró, ne érintsd meg!

Ez teljesen rendben is van így, hiszen az élet védelmére utasítanak.

De mi van akkor, ha egy rosszul megfogalmazott tiltó program olyan dologtól akar eltávolítani, amire pedig szükségem lenne: a férfiak/nők mind csak azt akarják, ne higgy nekik!?

 

Ezek az önsors-rontó vagy önszabotáló programok bennünk.

 

selfsabotage

 

A tudat feladata az élet, azaz önmaga fenntartása, így rossz tapasztalat esetén igyekszik megóvni minket a már ismert negatív hatástól.

Ezt úgy éri el, hogy megakadályoz minden cselekvést, nehogy megint átéljük a számunkra fájdalmas szituációt.

Ezzel leblokkol, mi pedig vagy elfolytunk, vagy védekezésképpen ellentétesen cselekszünk.

Ha bárkiben elnyomtak gyermekkorában egy tiszta vágyat, és elhitették vele, hogy az számára nem jó, annak az információja eltárolódik gondolati-, és érzelmi szinten is benne.

Mivel gyermekként az a természetes, hogy amit tanulunk (mert még nincs saját tapasztalatunk) az igaz, elfogadjuk, hogy nem jó, nem nekem való, majd hozzákapcsolunk egy érzést is. Ugyanakkor valahol belül érezzük, nincs ez így rendjén… de elnyomjuk, és helyette a tiltó érzéskódot fogadjuk el.

Ez legtöbbször a BŰNTUDAT.

Ezért bármikor, ha ez az ember a vágyai irányába indul, vagy rájuk gondol, a gondolat azonnal összekapcsolódik a „nem jó” programmal és a vele együttműködő érzelemmel, a bűntudattal, ami benne megnyilvánulva olyan területeken gátolja őt, amiben kiteljesíthetné magát.

 

Így kerül az ember ön-gátló mechanizmusok irányítása alá.

Ha elfogadjuk mélyen belül azt az igazságot, hogy a harag rossz, akkor nem éljük meg a természetes haragunkat, amivel pedig megvédhetnénk magunkat, és elfolytunk. Ezáltal egyre haragosabbak leszünk belül, de nem veszünk róla tudomást, míg meg nem betegszünk, mert már a testünknek kell jeleznie, hogy egyáltalán tegyünk valamit.

Ugyanez igaz, minden olyan igazságra, ami bűntudattal párosul.

Nem engedhetem meg magamnak… azaz nem vagy elég jó hozzá, mondja benned az igazság. De ez kinek az igazsága? Tényleg így lenne?

Nem érdemlem meg… azaz még nem tettem meg mindent, nem szolgáltam rá, még nem fektettem bele elég energiát. De mikor lesz elég? Ki mondja ezt meg?

Nem tudom megtenni… azaz nem érzem magam elég okosnak, ügyesnek, erősnek hozzá. De mikor leszel az? Milyen erősnek, okosnak, ügyesnek kell lenned? Kihez méred magad?

Amíg nem ismerjük fel, hogy ezek a gátló igazságok irányítanak, addig tudatunkban teljesen természetes lesz, hogy ezt a „protokollt” kell használni hasonló helyzetek esetén.

 

selfsabotage2

 

Jó párkapcsolatra vágysz, de mégsem jön össze?

Itt az idő, hogy felismerd, milyen gátló meggyőződés van benned a párkapcsolattal összefüggően!

Lehet benned egy olyan igazság, mert ezt tapasztaltad gyerekkorodban, hogy minden kapcsolat szenvedéssel, lemondással és boldogtalansággal jár. Te viszont boldog szeretnél lenni. A tudatodban azonban a boldogság és a párkapcsolat nem fér meg együtt. Mit fogsz tenni? Tudat alatt szabotálod a kapcsolataidat, mert ez a belső meggyőződésed!

 

Anyagi bőségre vágysz, de kifolyik a pénz a kezedből, vagy meg sem kapod?

Itt az idő, hogy felismerd, milyen gátló meggyőződés van benned a bőséggel kapcsolatban!

Lehet, hogy azt tanultad, hogy a pénz „mocskos”. Ha te tisztán szeretnél élni, beengednél-e egy koszos dolgot az életedbe? Hát persze, hogy nem. Azonnal ellenakciót indítasz minden beáramló pénz energiára, bekapcsolod az ön-gátló mechanizmust.

 

Ha fel szeretnéd ezeket oldani, innen kell elindulni… és szépen felgöngyölíteni a felismerés és elfogadás erejével a téged mozgató szálakat.

Ha helyre teszed benned az igazságrendszereidet és rájössz, hogy dönthetsz magad is… átalakíthatod a késztetéseket, és élheted a saját életedet!

 

Sok sikert hozzá!

Szeretettel

Pusztai Orsolya – lélekgyógyász

Forrás: http://www.kristalycsakra.hu/index.php/cikkek-irasok/471-ongatlo-mechanizmusok

 

 

 

Pusztai Orsolya

Lélekgyógyász, karma-asztrológus.

Kristálycsakra és központ.

Hasznos, érdekes cikkek pl. életmód, ezoterikus, spirituális témában.

Tanítások a szellemi fényből és az Érzelmi kódok - Lelkünkkel való kapcsolódáshoz kártya és útmutató könyvek írója.

Életvezetési tanácsadás, energetikai tisztítás és gyógyítás, lélek-felszabadítás, blokkoldás, KARMA-HOROSZKÓP elemzés, Hipnotációs ülés, Szimbólumolvasás a Tarot segítségével. Meditációk tartása.

https://www.facebook.com/Kristalycsakra

http://www.kristalycsakra.hu/index.php/bemutatkozas/111-magamrol-oszinte-kitarulkozas1

 

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Hétköznaponként konzultációs órákat tartok,

melyek folyamán személyes életvezetési tanácsadás, energetikai tisztítás és gyógyítás, lélek-felszabadítás történik, egyéni problémakör szerint.

A találkozó alatt megbeszéljük és feltárjuk az életelakadások lényegi okait, felderítjük a lélekben megbújó akadályokat és gátló erőket, majd a tudat és a szeretetteljes akarat segítségével dolgozunk azok feloldásán.

A találkozók folyamán olyan felismerések és megértések segítik a személyes gyógyulást, melyek önmagunk teljességét hivatottak megmutatni nekünk.

A szellemi világok támogató erejét élvezve, feloldjuk azokat a gátakat, melyek boldogulásod útjában állnak!

A konzultáció időtartama 1 óra.

Várlak nagy szeretettel, ha úgy érzed, tudok segíteni neked.

A szabad időpontokban lehetőség van KARMA-HOROSZKÓP elemzésre is.

Születésünk időpontja megadja nekünk mindazon erők támogató vagy éppen megpróbáló hatását, melyen keresztül fejlődhetünk ezen életünkben.

Az elemzés alatt a személyiségbe kódolt múltbéli és jelenlegi karmikus feladatok figyelembevételével derül ki a vállalt sors, a felhasználható lehetőségek és a fejlődés iránya.

A Karma-horoszkóp egyfajta használati utasítás saját életünkhöz, ezáltal az önismereti utazás egyik kezdő klépése...

Ha érdekel mire vagy hivatott, várlak szeretettel.

Az elemzés kb. 1,5 órás.

Hipnotációs ülés

Elfojtott blokkok oldása, rejtett programok, késztetések felszabadítása, tudatalatti félelmek feltárása és elengedése hipnoterápiás ülésben.

A mélymeditáció alkalmával a tudatalatti terében, téren és időn túli tudatrezgésekben keressük meg a probléma okát, majd felismerve feloldjuk azt.

A hipnoterápiás konzultáció kb. 1,5 órás.

Szimbólumolvasás a Tarot segítségével

A konzultáció ideje alatt a Tarot kártya bölcsességét hívjuk segítségül kérdéseid megválaszolására, személyes útmutatásra.

A Tarot elemzés ideje kb. 1 óra.

Forrás: http://www.kristalycsakra.hu/index.php/foglalkozasok-tanfolyamok/340-szemelyes-konzultaciok

 

 

 

Kristálycsakra Központ

Örömmel értesítelek benneteket, hogy létrejött a Kristálycsakra központ,

egy olyan szellemi és fizikai tér, ahol a spirituális erő valósággá válik, és a lelki-szellemi fejlődés tapasztalható.

A Központban folyamatosan zajlanak programok, és várhatóan több foglalkozás is helyet kap még.

Testnek, szellemnek és léleknek... ahol Ég és Föld találkozik.

Várunk szeretettel aktuális programjainkra! 1094 Budapest, Tompa utca 17/A. III. emelet 21. Kapucsengő: 33

A jelenleg futó meditációkról a tanfolyamok menüpont alatt vagy a Főoldalon olvashatsz.

http://www.kristalycsakra.hu/index.php/kristalycsakra-kozpont/368-kristalycsakra-kozpont

https://www.facebook.com/permalink.php?id=1469939856582995&story_fbid=1469943049916009

 

 

 

Az Úton járóknak a meditáció olyan, mint az anyatej!

A szellemi fejlődés egyik alapeleme az, hogy rendszeresen meditáljunk, így kötve össze testi, lelki és szellemi Önvalónkat.

Mindez megnyitja bennünk azt a Fénycsatornát, mellyel beengedhetjük magunkba tudatosan szellemi erőinket, lelkünkön át.

Az Új Tudatosság energiáinak befogadásához és az azokban való megmaradáshoz

fokozatosan ki kell fejlesztenünk azt a tudatossági állapotot, mely részünkké válva koordinálja testi átalakulásainkat is…

Hármas egységünk: test, lélek és szellem – harmóniában működve minden szinten egészségben tart minket, mégis mindegyiknek megvan a saját rezgése és fejlődési folyamata.

Ha szeretnénk megismerni és összehangolni Létezésünk aspektusait,

akkor elengedhetetlen, hogy tudatunkat rendszeresen a lelki és szellemi terekre is fókuszáljuk és kifejlesszük ezt a készségünket.

Forrás: http://www.kristalycsakra.hu/index.php/kristalycsakra-kozpont/373-meditaciok-kedd-estenkent

 

 

 

Mi a fénytest?

Ahogy már valószínűleg tudod, ez a bolygó éppen felemelkedik.

Frekvenciája gyorsan emelkedik, és veszít abból a sűrűségéből és anyagából, amit a harmadik dimenzióban úgy ismerünk, mint összesűrűsödött fényt. Ez a sűrűség csökken, és a bolygó, valamint az emberek rezgési frekvenciája emelkedik. Ez meglehetősen izgalmas folyamat.

Univerzumodban a sűrűsödési folyamat elérte a tiszta fénytől való maximális távolságot. Ez a folyamat most megfordul, ami azt jelenti, hogy megkezdődhet az Egyhez való hazatérés.

Mindegyikőtök a fény közvetítője, és különleges feladattal, hajlamokkal és tehetséggel jöttetek ide. Sokan közületek specialisták a bolygó felemelkedésének segítésében.

Amint már tudod, a játszma 1988 márciusában hivatalossá vált.

A legtöbb fényközvetítővel akkor történt meg az, amit mi „az első fénytesti sík aktiválásának” nevezünk. Ez egy pici harang volt, ami elkezdett ujjongani a DNS struktúrában: „Hurrá, eljött a hazatérés ideje!”.

Ezzel megkezdődött a mutáció és az átváltozás folyamata. Bár a változást legtöbbször öröm kíséri, időnként mégis lehet nehéz. De, mint tudjátok, nem ez az első alkalom, hogy végigcsináljátok ezt a folyamatot. A legizgalmasabb kérdés a „Most hogyan csináljam?

Milyen energiákat, érzéseket és mennyi örömöt fogok kifejezni az újraegyesüléshez vezető úton?”

Amit a Forrás ki- és belégzésének nevezünk, az már sokszor megtörtént, és ez a mostani belégzés akkor lesz egyedi lefolyású, ha ez a bolygó és minden más bolygó is visszatér az Egyhez. Ez a bolygó éppen a fénybe emelkedik, vagy másképpen kifejezve: a felemelkedés állapotában van.

Ez lassú, fokozatos folyamat. Nem máról holnapra válsz anyagból fénnyé. Minden ember benne van ebben a folyamatban, és sokan közületek már megtették az út felét.

Forrás: Ariel Arkangyal - Fénytest c. könyvből (A könyv 1994-ben írodott, ma  már sokkal magasabb a  kollektív tudat rezgése)

Fischer Meerle Erzsébet

Forrás: http://angyalokhaza.hupont.hu/14/a-fenytest#ixzz52jvb1iEN


 

http://lendvaykati.gportal.hu/portal/lendvaykati/upload/658331_1277208295_08827.pdf

A fénytest / A fénytest kialakulásának 12 fokozata /Médiumi üzenetek Ariel arkangyaltól” című, Tashira Tachi-ren mediumon keresztüli rás.
A könyv tárgyalja a fénytest kialakulásával járó testi, mentális tünet együtteseket, a 12 sík sajátosságait és ezek „tüneteit” a kialakulás időszakaiban – az emberben. 
A könyvben elhangzik, hogy terjesszük az írást amivel a páni hangulat az egyes emberekbe csitulhat. 
Más módot nem látok a terjesztésre, mint az írást. 
Hozzáteszem, hogy egy adott időben azt gondoltam ez alapmű és minden útkereső polcán ül egy példány belőle.
https://sites.google.com/site/balazsrozalia/home/krisztus-tudat/a-fnytest-kialakulsnak-12-fokozata