Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sok fantasztikus, jó, nagyszerű szép dolog vegyesen 22

 

,,Ha valóban szereted magad és másokat; ha valóban boldogságot akarsz szerezni magadnak és másoknak, akkor ahhoz az élet szeretete, megfelelő életvezetés, nyitott szív és elme kell.

Buddha megvilágosult lény, aki a lényeget tanítja, az ösvényt és eredményeit, az eszközt, amely megvalósítja az örökké tartó boldogságot."

Minden pozitív energia amit kibocsátunk, egyidejűleg bennünket is erősít. Pozitív energiát küldhetünk szavakkal, mozdulatokkal (taglejtésekkel), kézrátevéssel, mantrákkal vagy imádsággal. Minden jókívánság, rítus és áldás egy gyógyító energia-áramlás aktiválását szolgálja.

Aki szeret, megváltoztatja a világot. Aki jóakaratú, egy segítő és gyógyító mezőt teremt. Ezek a mezők távolságokon is túl hatni tudnak a társadalom kollektív tudatára. Ebben rejlik számomra a spirituális utak jelentősége: pozitív energiát teremtenek és megváltoztatják a világot. (Willigis Jäger)

„A megvilágosodás nem buddhista, hanem általános emberi élmény...(Yamada Rosh)

 

 

Egyszer csak felfedezed, hogy szárnyaid vannak! Lassan megrebbented őket, elkezded mozgatni, egyre gyorsabban, és merészebben mozgatni - és fölszállsz! És elhagyod a földet, mocsarat, és minden bánatot, gondot, nehézséget. És szállsz! Repülsz! Tiéd a kék ég. És a csillagos ég. A végtelenség... Nem köt semmi. Sem a saját lelked, sem egy vesztébe rohanó világ, sem egy beteg társadalom gondja. Szabad vagyok - ez öröm. És ami még csodálatosabb érzés: végre hazataláltál!
(Müller Péter)

 

 

Aki Belső Templomába hazatalál, azt kívülről érkező széllökések már nem tudják eltéríteni. (Zentai Anna)

 

 

Ha Isten meghallgat, úgy segít rajtad, hogy odaküld hozzád egy olyan embert, akinek még nincs kőből a szíve. Aki meghallgat, megvigasztal, meggyógyít. Aki nem abból indul ki, hogy nekem jó, mi a fenét jajgat ez? Hanem letörli a verejtéket a homlokodról. Kimondja azt az egyetlen szót, amit jól tudsz te is, de önmagadnak nem mondhatod, mert azt várod, hogy a másik mondja ki. Anélkül hatástalan. Mert csak a szeretet gyógyít. (Müller Péter)

https://www.facebook.com/182456441781998/photos/a.192799760747666.52198.182456441781998/1135126826514950/?type=3&fref=nf

 

 

Kell, hogy az embernek megadassék a képesség a szép felismerésére, a gyönyörűségre. Ezt elérheti, ha tisztán vannak tartva az érzései, ha szerényebben, kevesebb munkával megél s ráér a pihenésre s a pihenésben a bölcseletre, az isteni természet ismeretére. Ebben a kialakulásban él a mai ember, keresi az igazat, a szépet s önmagát... Keresi önmagát és az Istenbe vetett bizalmát. Az Isten megközelítésére feltétlenül szükséges, hogy az embernek tiszta legyen az érzése, befolyástalan a gondolatmenete. (Csontváry Kosztka Tivadar)

 

 

Végül minden álom megtalálja a maga formáját: minden szomjúság számára van hullám, minden szív számára szerelem.

Mai lélekcsemege szeretettel! Ha minden nap csak egy kicsit teszel magadért, az is sokkal több a semminél. Minden nap csak egy lépést lépj, közelebb lesz hozzád a cél. Ha túl sok benned a bánat és a seb, ha mindet egyszerre tépnéd fel, nagy fájdalmakat kellene megélned. Az élet nem akar bántani téged, oda akar adni mindent, amit csak elképzelsz. Ám azt a kicsit, minden nap neked kell megtenned. Az élet így kitárja kapuit Neked.Dobja Neked az ajándékokat, csak észre kell venned. Mert megérdemelsz mindent, hogy szebb, gazdagabb, boldogabb életed legyen. Míg nem szereted és tiszteled magad, az élet tehetetlen, mert szíved zárva van! (Kovács Gyöngyi)

 

 

"És mindenki, aki veled találkozik az élet útján, legyen megérintve valahogy a te jelenléted, a kegyelem, a fényed és a nyitottságod által, a bölcsességed és a szereteted által. És ezen a találkozón keresztül legyenek inspirálva, hogy megtalálják az Igazságot önmagukban."

 

 

A szépet csodálni,
Az igazat óvni,
A nemeset tisztelni,
A jót körülölelni,
Ez vezeti az embert
Az életben célokhoz

(Rudolf Steiner)

 

 

"Ott kezdődik a nagyemberség, hogy az ember észreveszi, hogy mások is élnek a földön őkívüle, és amit tesz, úgy teszi, hogy nemcsak magára gondol, hanem másokra is." (Szabó Magda)

 

 

,, Sok angyal van közöttünk, aki nem csupán álruhát öltött, de a születése pillanatában odafenn hagyta az angyal-múltjára való emlékezetét is. Ő sem tudja, hogy angyal. Nem emlékszik rá. Csak érzékenyebb.... Finomabb.... A bármilyen sötét és mélyre süllyedt gengszter világban élünk, Ő úgy érzi, hogy mégsem tehet meg mindent. Neki nem szabad. Mindenki lop, neki nem lehet. Mindenki megbízhatatlan, link, Ő nem lehet az. Mindenki gátlástalanul hazudik, Ő elpirul. Nem engedi hazudni a származása. Össze akarja tartani, ami széthullana. Egyszerű, romlatlan lelkületű emberek ezek, jók, tiszták és becsületesek. Rengetegen vannak. Ezekre mondjuk, hogy rendes emberek.”

 

 

,,Aki megtalálta " középpontját", messzire sugárzik!
Hívójele bejárja a világot, és akinek szól, meghallja s válaszol.
Rokon lelkek, ha tiszták, állandó adásban-vételben vannak.
Ne félj, hogy társtalan maradsz.
Szíved adásban van és megtalálod a veled "egyívásút".
Minden az "adó" erején és tisztaságán múlik. Ha csillagodat követed, életed is megváltozik.”

 

 

,, Hiszek amit hiszek, tudom amit tudok, vagyok aki vagyok.
Hiszek EGY Istenben.Tudom, hogy az EGYBEN én is benne vagyok, tehát hiszek magamban is. Vagyok egy lélek a VAGYOKból.
Nem értek mindenkit ahogy engem sem ért bárki. Ehhez azonos úton, s megközelítőleg azonos távon kell járjunk. Nem célom senki belső világának, hitének megváltoztatása. Nem hagyom senkinek, hogy engem eddigi hitemről bárhogyan próbáljon eltéríteni. Járom az utam, hol lassan, hol sebesen, de ez az én utam. Nem másé. Szóval? Érted már?”

 

 

„Elmondom mi számít - szerintem. Hogy ne keseredjünk meg. Hogy bátor szívvel éljünk. Hogy édes legyen az álmunk. Hogy bízzunk a jóban. Hogy ne csapjuk be magunkat. És hogy ne hibáztassunk másokat. Mert aki boldogtalan, annak senki nem oldhatja meg az életét helyette. Aki meg boldog, az igyekezzen másnak is adni belőle. ... Azt mondják, ott az otthon, ahol a szív. Igaz, de hozzáteszem: ott az otthon, ahol lehet szépen, szeretetben, boldogságban élni, vállalva azt, aki vagy, törekedve a közös jóra.”

 

 

MI A BOLDOGSÁG?

Hogy mi a boldogság? Most elmesélem,
Ha ideülsz mellém, szótlanul, szépen.
Hunyd be a szemed, ne gondolj semmire,
Figyelj a lelkednek rezdülésire.
A boldogság ott mélyen, tebenned van,
Most szunnyad éppen, némán és hangtalan.
Jelre vár, hogy kinyíljon, mint a virág,
Ébredő fény, melytől más lesz a világ.
Boldogság, amikor másnak adni tudsz,
Ha békét hozol, nem szörnyű háborút.
Nem mérlegelsz, segítsz, ha valaki kér,
Megosztod, ha asztalodon van kenyér.
Mersz szeretni, hagyod, hogy szeressenek,
Letörlöd az érted hullott könnyeket.
Bízol, nyílt szívvel várod az új csodát,
Egy versben, egy dalban, ott a boldogság
A boldogságért néha szenvedni kell,
Egyszer eljön, vedd hát észre, jól figyelj!
Engedned kell, hogy szívedet mossa át,
S kezedet megfogja egy igaz barát.
Ne félj attól, hogy most talán sírni kell,
Szívedből lassan eltűnik a teher.
Hallgasd szívverésed friss, új dallamát,
Kicsiny csoda, de ez már a boldogság.

Farkas Éva

 

 

Áldás csak azon gondolataink és tetteinken van, amelyek a szeretetből táplálkoznak! Szeress! Áraszd ki ezt a szeretetet világba! A világnak nagyon nagy szüksége van rád! (K. Gyöngyi)

 

https://lelekebreszto.files.wordpress.com/2010/12/buddha.gif?w=240&h=320

 

 

,,Buddha emberi lény, akiben rengeteg a megértés és a szeretet. Akiben sok az együttérzés, a megértés és a szeretet, az csodákra képes.’’ (Buddha élete)

 

Az eredeti (ősi) buddhizmus két fő erénye a maitrí („barátságos érzület”, szeretet) és a karuna (részvét) volt, amely a szolidaritás érzésén alapul.

 

Azt szokta mondani a buddhizmusról, hogy nem vallás. Akkor micsoda?
Az, ahogy a dolgok vannak. A hagyományosan buddhista országokban a buddhizmust a csö vagy dharma kifejezésekkel jelölik, ami azt jelenti: ahogy a dolgok vannak. Ha tudjuk, hogyan vannak a dolgok, akkor bölcsen tudunk cselekedni, s ez meghozza számunkra a boldogságot, amire vágyunk, és el tudjuk kerülni a szenvedést. Buddha látta, hogyan vannak a dolgok, ezt tanította, az ő útmutatásai révén elkerülhetjük a nehézségeket, boldogok lehetünk, és olyanná válhatunk, mint ő.  (Láma Ole Nydahl)

 

"Minden jó, jóval kapcsolatos a tudatból származik, minden rossz, rosszal kapcsolatos a tudatból származik." Buddha

 

 

https://www.facebook.com/tudatosnok.hu/photos/a.804387176242972.1073741828.800928456588844/1164630866885266/?type=3

A legfontosabb, hogy folyamatosan jól érezd magad. A belülről fakadó boldogság egy magasabb rezgésszintre emel. Ez az örömteli állapot egy lelkesítő intenzitással bíró energiateret tart fenn benned, ami folyamatosan pulzál , áramlik körülötted. Amikor ez a természetes életöröm tartósan jelen van az életedben, megjelennek körülötted a hasonló rezgésű boldog emberek, események.
Ezen a rezgésszinten már csak olyan dolgokat vonzol magadhoz, amik a boldogságodat, a fejlődésedet támogatják, rezgésszintedet folyamatosan fenntartják. Ez a fajta jelenléted nemcsak földi létezésed szintjén rezonál, hanem kiáradva az univerzumba, magasabb dimenziókkal is kapcsolatot teremt. Ilyen módon lehetőség nyílik számodra más síkokat is érzékelni és ezekből a rezgéstartományokból további ismeretekre szert tenni .

Tudatosan éld meg azt a rezgésszintet, ahol éppen most vagy és figyeld meg, hogy milyen életszituációkat vonzol be percről -percre. Az ősfélelem, a harag, az elégedetlenség, stb… rezgésszintjén maradni nagyon veszélyes, mert a legtöbb embertársunk még itt tartózkodik. Itt kapod meg tőlük az ennek az életérzésnek megfelelő legfájdalmasabb tapasztalásokat.
Ebből neked kell tudatosan kiemelkedned, innen senki sem tud téged kiszakítani. Erre csak még jobban rányomja bélyegét a környezeted, a párkapcsolatod, ahová öntudatlanul beékelődtél. Amíg a félelemben élsz, a borús eget látod. Csak úgy látsz tisztán, ha már a felhők fölé emelkedtél …!
(Jakab István)

http://vivanatura.hu/component/acymailing/archive/view/listid-3/mailid-562-mindig-a-magasban

 

https://www.youtube.com/watch?v=7xHZn_jSnKk&sns=fb CARAMEL – Végtelen

 

 

A boldog ember jól érzi magát, szórakozik,
és közben megváltoztatja a világot, mintegy mellesleg.
(Riikka Pulkkinen)

 

https://www.youtube.com/watch?v=zIEIvi2MuEk WestJet Christmas Miracle: real-time giving

 

http://www.littlecupofrandom.com/wp-content/uploads/2013/09/autumn-colors-52853.jpg

 

,,Olyan egyszerű dolgok. Legyek egészséges, tudjak dolgozni. Ha egészséges vagyok, nem fáj a derekam, nem fáj a nyakam, jól kelek, akkor örömmel megyek dolgozni. Ha örömmel megyek dolgozni, akkor örömömet lelem a munkámban. Ha örömömet lelem a munkámban, akkor az rányomja a bélyegét az egész napomra...
A dolgok nagyon piciken múlnak, azokat a piciket kell összerakni és megbecsülni. És nem kell túlbonyolítani, nincs mit. Hát annyi szép dolog van egy üveg borban és egy jó vacsorában is.”

 

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/2e/ac/03/2eac033669fb82ae5e62108882cffa3d.gif téli szép hóesés

 

http://lylani.lapunk.hu/tarhely/lylani/kepeslap/113993.gif téli szép hóesés 2

 

https://www.facebook.com/Cineplex/videos/10150569155724990/?pnref=story Make time for what you love

 

https://www.facebook.com/Hugsandkissessxox/videos/970253359734757 Angel Chrismas

 

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/4a/73/3c/4a733c24e769f3d4631483912a81d8a3.gif

 

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/fc/c2/80/fcc280b72b98135aaa1ee4e149d4c055.jpg

 

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/a7/d9/23/a7d9234c64bd9851cf352dcba8588b35.gif chocolate hemm-hamm

 

http://giphy.com/gifs/christmas-merry-boots-13cKbz2ADpw2SQ Csizmás pom mikulás

 

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/f0/d9/55/f0d95516f38dc073ad5bbf4bb257535f.gif cicák lefetyelnek

 

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/eb/b5/6e/ebb56e6942c3ab33c3567b2f5d7afa7f.gif nyuszmusz banánt eszik

 

http://i.giphy.com/javHxbM3JgrcY.gif kutyus mellé fekszik

 

https://lh3.googleusercontent.com/-Fs6ITo_MN80/VjnuUNMAknI/AAAAAAADClk/GRVp-inyO8Q/w506-h285/slika+063+dan+%C5%A1alaaaaaa.gif baba felfedezi magát a tükörben

 

https://media.giphy.com/media/9NAXpI52kjBjG/giphy.gif cica és ló barátság

 

http://i.imgur.com/z62JN06.gif dog doing yoga

 

https://www.facebook.com/feedbac/videos/10152693688652035 DogFIT

 

https://www.facebook.com/HuffPostQuebec/videos/934262419995561/ Cica masszázs

 

http://33.media.tumblr.com/df78004d65b007a5e28d6b87b237f11f/tumblr_nmj9jqwH6V1rc7zl1o1_400.gif virág kinyílás

 

http://4.bp.blogspot.com/-KwucJIJI2ns/Vl2oGngpMuI/AAAAAAAAZw0/_nazfD1DmZU/s1600/430_56_2014_10_06_278_Igene-ni-n-iien-.gif.pagespeed.ce.xHnPesUrKx.gif szív

 

http://lh3.googleusercontent.com/-4w78uTaAtbE/Vk2m1hkx3oI/AAAAAAAAQ7Q/SsW_7H2p7lM/s400/15+-+1 villogó angyal fénylő szív

 

https://www.facebook.com/buzzwix/videos/1494262250879681/?pnref=story Baba álma :)

 

https://www.facebook.com/kyarajoy/photos/a.837295532958955.1073741828.827232330631942/1032560480099125/?type=3

 

A szív jósága olyan, mint a nap melege: életet ad. Csak a jóság, a szeretet maradandó. Olyan, akár a forrás. Minél többet merítesz belőle, annál jobban buzog. Légy jó!
(Henryk Sienkiewicz)

 

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/eb/af/86/ebaf86e568d4e0749cc4fa77bdfb73d9.gif  Disney mókus pá

 

https://www.youtube.com/watch?v=ae1NA1M1bEY

 

https://www.youtube.com/watch?v=qzsT_YGHzT8

 

 

 

http://www.ferfibarlang.hu/meghoditja-dubait-a-magyar-talalmany.html

 

http://www.agraroldal.hu/magyar-talalmany-az-olcsobb-aramert.html

 

https://www.youtube.com/watch?v=YEn9bQkBXkE Audi A7: Auto Pilot Car of the Future

 

http://hir.ma/kulfold/szines-hirek/egy-edesanya-talalmanya-amivel-labra-allhatnak-a-mozgasserult-gyerekek-video/213987?utm_source=HIR&utm_medium=HIR&utm_campaign=HIR

 

http://www.tisztajovo.hu/erdekessegek/2015/11/17/orgona-amely-a-tenger-hullamait-hasznalja

 

http://player.hu/otthon/mar-mar-ijesztoen-elethuek-ezek-a-3d-s-padlok/

 

Számból állat rajz

https://www.facebook.com/Stylisheve/photos/pcb.1276104022430176/1276101329097112/?type=3

https://www.facebook.com/Stylisheve/photos/pcb.1270131633027415/1270130706360841/?type=3

 

 

https://www.facebook.com/barandijital/videos/990681587663134/ BABA ÉS ANÍYUKA TORNÁZIK

 

http://33.media.tumblr.com/301de90e09756db0da57ceb8a6555650/tumblr_n3dfi4pm4I1radt3do2_r1_250.gif MACSKA PUSZI

 

https://www.facebook.com/notes/kyara-sahila/te-r%C3%A1ma-vagy-%C3%A9n-r%C3%A1ma-vagyok/468675796653947

 

https://www.youtube.com/watch?feature=trueview-instream&v=hYWrl5tGHd0 Nőnek lenni jó

 

http://4.bp.blogspot.com/-i6M3yjyxxT8/VWScDK2fJqI/AAAAAAAAQRQ/wPqq_hAeOKA/s320/un+perro+nivel+genio.gif Kutya elmés

 

https://www.facebook.com/angolnyelvtanitas.hu/photos/a.156991421019913.46945.153035221415533/1017856744933372/?type=3 Angol kifejezések magyarul vicc

 

https://www.facebook.com/video.php?v=10154308100369466&pnref=story hűhaaaa tánc

 

 

http://receptneked.hu/edes-sutemenyek/pudingos-tejfolos-kocka-2/

 

http://www.tudasfaja.com/gyomberes-mezes-elixir-a-hideg-idokre/

 

http://www.tudasfaja.com/sokan-rosszul-csinaljak-igy-fozd-istenire-a-feher-rizst-egyszeru-trukk-amit-ismerned-kell

 

http://ezatutirecept.blogspot.hu/2015/07/madartej-szelet-az-iz-ami-rabul-ejt.html

 

http://www.almaimotthona.hu/kandirozott-narancshej-keszitese-hazilag.html

 

https://www.facebook.com/bonappetitmag/videos/10156269029660367 How to Sandwich-ify Your Thanksgiving Leftovers

 

http://ezatutirecept.blogspot.hu/2015/03/pottyoske.html

 

https://www.facebook.com/izbolygo/posts/936294929761540

 

http://ripost.hu/cikk-karacsonyi-gesztenyetorta-dietas-csodadesszert-az-unnepre

 

http://www.mindenegybenblog.hu/nagyi-receptjei/dedike-kedvenc-kremjei-dobos-rigojancsi

 

http://webcukraszda.hu/unnepi-dios/

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=985789064826929&id=100001875331412&pnref=story

 

 

http://travelo.hu/turista/2015/11/09/negy_lengyel_kiralyi_kastelyt_ingyen_nezhet_meg_novemberben/

 

http://www.eupolisz.hu/usa_nemzeti_parkok

 

http://www.nlcafe.hu/utazas/cikk/tel-varos-utazas-ho/

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=auSo1MyWf8g What A Wonderful World With David Attenborough

 

https://www.youtube.com/watch?v=TqlntkL9zDY&feature=share Beethoven - Silence

 

https://www.youtube.com/watch?v=kcihcYEOeic Ludovico Einaudi - Nuvole Bianche [HD]

 

 

https://www.facebook.com/Mindenegybenblog/photos/a.292835390790098.69346.292601364146834/987154441358186/?type=3

 

A leggyönyörűbb emberek azok, akik ismerik a kudarcot, a szenvedést, a harcot, a veszteséget, és megtalálják a kivezető utat a mélységből. Ezekben az emberekben megvan a kellő megbecsülés, érzékenység és megértés az élet iránt, amely eltölti őket részvéttel, kedvességgel és szeretetteljes törődéssel. (Elisabeth Kübler-Ross)

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=446848675520857&set=a.141918002680594.1073741829.100005871848677&type=3

 

https://www.facebook.com/TibiOldala/photos/a.782916188391036.1073741828.688083597874296/1239698179379499/?type=3

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=180034692351438&set=a.149564058731835.1073741830.100010347257226&type=3

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1629238107394375&set=a.1575394419445411.1073741830.100009246053976&type=3

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1919210388304610&set=a.1548490258709960.1073741830.100006470010264&type=3

 

https://www.facebook.com/Edesviz/photos/a.122555367777115.11483.122552304444088/1088719311160711/?type=3

 

"Ne vegyél semmit személyesnek! Semmit sem tesznek mások, mert miattad van. Amit mások mondanak vagy tesznek, egy vetülete a saját valóságuknak, a saját álmaiknak. Amikor immunis vagy mások véleményére és cselekedeteire, akkor nem leszel áldozata a szükségtelen szenvedésnek." (Don Miguel Ruiz)

 

https://www.facebook.com/eletszepitok/photos/a.355847267797016.81673.268519349863142/912572748791129/?type=3&theater

 

„Ha a családomba beleszületik egy gyermek, nem mondom neki, hogy várjuk meg, amíg tizennyolc éves lesz, hogy eldönthesse, milyen néphez akar tartozni, milyen kultúrában akar élni, milyen nyelven akar beszélni, magyar, német vagy román akar-e lenni, hanem megtanítom azokra az értékekre, amelyek fontosak nekem. Nemcsak anyagi javaimat akarom megosztani a családommal, hanem a szellemi-lelki vagyonomat, identitásomat és a hitemet is – vallja Böjte Csaba, aki több ezer gyermeket fogadott be az általa alapított otthonokba. A ferences rendi szerzetes szerint a rossznak nincs jövője, csak a szeretetnek.

 

http://www.parokia.hu/hir/mutat/6963/

 

Ha megnézzük lehetőségeinket, láthatjuk, hogy nagyon jó feltételek között élhetünk: tanulhatunk, van kiépített egészségügy, tudjuk, hogyan lehet egészségesen táplálkozni, szabadon utazhatunk, és még hosszasan sorolhatnám, de egy a lényeg: soha nem voltunk még ilyen jó helyzetben. Egyszer egy néni azt mondta nekem, hogy nem tudom, mit beszélek, hiszen ők nagyon szegények. Megkérdeztem a nénit, hogy hány cipője van: tíz, esetleg húsz, vagy még annál is több? Durcásan felelte, hogy több mint húsz. De ha húsz évvel ezelőtt tettem volna fel ugyanezt a kérdést, talán a válasz az lett volna, hogy két cipője van. Ha pedig ezért őt szegénynek neveztem volna, biztosan megsértődik. Manapság annyi cipőnk van – nekem is –, hogy ha ma elindulnánk, nem tudnánk őket elkoptatni halálunk napjáig sem, mégis sokszor úgy érezzük, hogy szegények vagyunk. Miért? A világ leggazdagabb embere is azért gyűjt, mert úgy érzi, hogy nincs elég neki. Belülről kellene megváltoznunk, és magunkévá tenni a jézusi eszmét: ne gyűjtsetek a földön kincseket!

Ha nem tudjuk megosztani kenyerünket a rászorulókkal, annak lesz következménye. Soha nem elég a magunk gondjával törődni.

Hogyan lehet hidat képezni a szegények és a gazdagok között?

Sok szegény embert segítettem, de tapasztalatom szerint nem az volt az igazi segítség, ha a nyomornegyedben ruhát, ágyneműt vagy ételt osztottam. Az igazi segítség az volt, hogy befogadtam az életembe egy-egy bajban lévő gyereket, embert vagy családot. A befogadáskor „szerződést" kötök velük. A gyerekeknek elmondom, hogy ezentúl gondoskodom róluk, ennek fejében ők tanulnak és dolgoznak. Szép lassan átjárják a gyermeket is azok az értékek, amik engem mozgatnak, és valóban megváltozik az életük. Jézus Krisztus nem a mennyek országából osztogatta az embereknek a hasznos tanácsait, hanem eljött közénk. Odabújt Máriához, odament a napkeleti bölcsekhez, együtt élt az apostolokkal. Csak akkor lesz átjárható a világ, ha befogadjuk egymást az életünkbe.

Nyilatkozataiban nagyon egyszerűen beszél arról, hogyan kezel súlyos problémákat, konfliktusokat. A hétköznapokban azonban sokszor azt érezzük, hogy nem vagyunk képesek hasonló gondokat orvosolni.

Isten nem teremtett selejtet, minden egyes ember Isten drága ajándéka. Ha a poros padlásról előkerülne egy eredeti Rembrandt-festmény, lehetne rajta bármennyi kosz, pókháló és légypiszok, attól az még eredeti Rembrandt, mert egy zseni alkotta. Lehet, hogy egy hozzánk került gyereken van némi pókháló és piszok, de attól még eredeti, mennyei alkotás. Ha így közeledek a gyermek felé, akkor megérzi a tiszteletemet, a bizalmamat, és felszínre tör belőle az a szép ragyogás, amit Isten öntött belé.

Azt mondja, hogy szerződést köt a gyerekekkel. Betartják a szerződést, vagy el-eltérnek tőle?

Semmi olyat nem kérek a gyerekektől, ami számukra rossz lenne. Bármi, amit kérek, a javukra válik az életben. Próbálom megértetni, hogy ha tanul és dolgozik, akkor gazdagabb, boldogabb lesz az élete. Nekem mint pedagógusnak nem az a feladatom, hogy tutujgassam a gyereket, hiszen ez itt nem a Disneyland. Nálunk nem szórakozni kell, hanem tanulni, dolgozni, kibontakozni. Általában ezt megértik a gyerekek. Aki nem érti meg, azt kézen fogom, kiviszem a piacra a kofához, aki néha olyan hittanórát tart, hogy akár jegyzetelni is lehetne a szavait. Elmeséli, hogy mennyit dolgozik, hajnalban kel, túrja a földet, esőben, hidegben is árulja a portékáját. Elmondom a gyereknek, hogy ez az út is járható, és akkor is szeretni fogom, ha petrezselymet árul majd a piacon, mégis azért drukkolok, hogy ő jobban, könnyebben éljen. Helyette nem cselekedhetek, a labdát neki kell kapura rúgnia.

Volt olyan eset, ahol az emberi segítség már kevésnek bizonyult?

Ha a gyerek lóg, pofátlan, nem tanul, hazudozik, akkor megkeresem a legközelebbi rokonát és hazaviszem. Neveljék ők vagy adják állami otthonba. Kegyetlen dolognak tűnhet ez, de hála Istennek az elmúlt húsz év alatt nagyon kevés ilyen eset volt. Nem szabad bizonyos szint alá menni, nem szabad a jézusi tanításból engedni. Előfordult az is, hogy a gyerek magától visszatért hozzánk két-három év múlva.

A panaszkodó emberek sokszor a politikusokra, a nagyhatalmakra, bankokra és még sok egyébre mutogatnak, vagyis felelősöket keresnek. Miért?

Több mint ötezer gyereket fogadtunk be az otthonainkba, de egyet sem a nagyhatalmak és titkos összeesküvők küldtek hozzánk, hanem az alkohol, a lustaság, a rossz döntések, a széthullott családok. Emberi hibák miatt kerülnek utcára a gyerekek. Európában naponta hat-hétezer abortuszt végeznek. Ezt nem a nagyhatalmak kényszerítik ki.

Ferenc pápa meghirdette az irgalmasság évét. Arra kell biztatni mindenkit, hogy becsüljük meg egymást.

 

http://www.parokia.hu/hir/mutat/6963/

 

 

"Igen, folyamatosan félrevert harangok mellett nem lehet családot alapítani, munkát vállalni, gyereket szülni. Abba kellene hagyjuk az állandó pánikolást, nyafogást, siránkozást és merjük kimondani a gyerekeink, fiataljaink előtt, hogy ennyi cipőnk, ruhánk soha nem volt, és őseinknek sem volt az elmúlt ezer év alatt, és azt is mondjuk el, hogy ilyen mennyiségű élelmiszer, információ, luxuscikk soha nem volt még a Kárpát-medencében. Nehéz a magyar ember sorsa? Igen, vagy 10-20 kilóval átlagban valóban nehezebb a kelleténél, és ezért kell fogyókúrázzunk. Ennyi kövér ember, megműveletlen föld, leszüreteletlen almafa, megkapálatlan szőlőtőke soha nem volt itt a Kárpát-medencében!"

(Böjte Csaba)

 

 

Sokan a múlt árnyaitól örökké szenvedve élik az életüket boldogtalanul, félelmekkel, kishitűséggel telve. Ezek az emberek folyamatosan hátratekintenek, ahelyett, hogy megacélozott jellemmel, kihúzott gerinccel inkább előre, a szebb jövő felé fordulnának.
A múlton rágódni elvesztegetett idő. Ne bánd azt, ami elmúlt! Engedd el, mit elveszítettél! Úgysem tudsz változtatni azon, ami elmúlt. Felesleges időpocsékolás. Ne tekints mindig hátra! Menj csak előre! Élvezd inkább a jelent, és higgy a jövődben!
Élj tudatosan, és hidd el: minden egyes pillanat ajándék. A jövőd nem a múltad miatt fog megváltozni. Hanem ha változtatsz a hozzáállásodon…
(Szalai Vivien)

 

 

Az élet körforgások sora. Elérkezett számodra az újjászületés ideje. Ne félj elengedni a megszokottat, mert az új addig nem jelenhet meg életedben, amíg a régitől, idejétmúlttól meg nem szabadulsz.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=557878904365466&set=a.100794146740613.1907.100004300831996&type=3

 

Megváltozhat egy ember? Kibújhat-e a bőréből? Vagy személyisége és sorsa menthetetlenül kijelölt számára egy utat? Vagy épp ellenkezőleg? Életünk folytonos tanulás és újrakezdés, mikor is szabad akarattal választhatunk jó és rossz között? De ad-e mindig az élet új esélyt, s csak rajtunk múlik, hogy sikerül-e élnünk vele? S ha van bűn, és ha van bűnhődés, jár-e mindenkinek a bűnök bocsánata is?
Sok gyűlölet van a világban. Sok és sokféle. Egyedül a gyűlölet az, amely nem képes megbocsátani. A gyűlölet az, amely nem látja be a saját felelősségét és kötelességét: csak a másik elmulasztott felelősségét és kötelességét látja.
Ahogy Görgey Etelka fogalmaz: „A gyűlölet az önzés kiteljesedése, a másik érdekeinek és értékeinek teljes szem elől tévesztése”
A szeretet meglátja a másik érdekeit és értékeit, és a sajátjai mellé helyezi őket. Így képes megbocsátani is, megteremtve ezzel az újrakezdés lehetőségét.

https://hu-hu.facebook.com/461079420604196/photos/a.461080370604101.109006.461079420604196/1062123963833069/

 

 

AZ ÍTÉLET SZÉTSZED, A SZERETET ÖSSZERAK. ...
Ha hozzányúlsz bárki hibájához, csakis akkor teheted, ha nem csupán könyörtelenül szétszeded, de össze is tudod rakni.
Az ítélet szétszed, a szeretet összerak.
De ha ott hagyod, ízekre szedve, olyan, mintha megölted volna.
(Müller Péter)
https://www.facebook.com/csillagforras/photos/a.171032456295031.44831.168793726518904/1026612694070332/?type=3

 

 

Kezdj el magadon változtatni, ahelyett, hogy odamennél valaki máshoz azt mondanád neki, hogy ,,Változzál meg!" Ha pedig te magad megváltoztál és túlléptél önmagadon, akkor felajánlhatod, hogy segítesz valakinek abban, hogy ő is változzon. És ha ezt segítségként teszed, akkor az nem személyes. A segítség nem büszkeségből vagy egoból születik, hanem szeretetből, mert tiszta szívből azt kívánod a másiknak, hogy ő is eljusson arra a szintre, ahová te is eljutottál.

- Sri Swami Vishwananda

 

 

,,Csak a MOST létezik!, nincs múlt és nincs jövő, éld meg mindíg a pillanatot de a lényeg hogy Boldogan és a Szeretet által ez csak rajtad múllik ezt soha ne feledd .
Az életed te irányítod ès mindig minden a Te kezedben van légy Boldog ez a lényeg!
Áldás kísérje minden egyes pillanatod !"

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1637254623259390&set=a.1575394419445411.1073741830.100009246053976&type=3

 

 

https://www.facebook.com/azutaboldogsaghoz/photos/a.315320825187361.91824.106490619403717/1039512246101545/?type=3

 

De jó lenne jónak lenni,
mindig, mindig csak szeretni,
lelkem szállna, mint a lepke,
olyan könnyű, lenge lenne.

De jó lenne jónak lenni,
csak a szépet észrevenni,
nem félni, és nem remegni,
mindig, mindig csak szeretni.

De jó lenne jónak lenni,
a nagy Istent megkeresni,
a lábához kuporodni,
és az Igét befogadni.

(Juhász Magda)

 

https://www.facebook.com/973385939371626/photos/a.973393232704230.1073741828.973385939371626/975510402492513/?type=3

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1627064734278379&set=a.1575394419445411.1073741830.100009246053976&type=3

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=921380714581997&set=a.165422080177868.45162.100001302302612&type=3&permPage=1

 

Szeretettel Neked!

Az élet egyszerű, pihenj, lazíts, s adj időt magadnak a játékra, táncolj, dalolj érezd hogy egy életed van, s nem mindegy hogyan telnek napjaid.
Míg önmagad felé nem tárod ki szívedet, és nem értékeled nagyra magad, nem szeretheted, azt aki vagy. Ints búcsút a bűntudatnak, szabadíts meg magad a vádaskodás és a szégyenkezés terhétől. Lásd magad olyannak, amilyennek Isten lát téged, minden szempontból ártatlannak. Lásd magadban azt a mágikus tudást, hogy képes vagy felelősségteljesen élni, hinni és remélni. Bízz életedben, az emberekben, önmagad megvalósító hatalmában, bízz a látható és láthatatlan világ támogató jóságában. Bízz a szeretetben, a békében, s a benned lakozó harmónia végső győzelmében.

Szeretettel: K. Gyöngyi

https://www.facebook.com/szivforras.aszeretethangjai/posts/1905792839646463

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1191125757568252&set=a.314765848537585.91909.100000125174407&type=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=940572702662798&set=a.165422080177868.45162.100001302302612&type=3

,,Vannak olyan emberek, akik a megjelenèsükkel változtatják meg az életünket, mások pedig a távozásukkal...!”

https://www.facebook.com/547826528688893/photos/a.548018012003078.1073741829.547826528688893/602397836565095/?type=3

 

Ne törekedj arra, hogy összehangolódj az emberekkel magad körül, mert minden ember máshol van a rezgések skáláján. Az egyik boldog, a másik boldogtalan. Az egyik örül, a másik panaszkodik. Az egyiknek épp jó napja van, a másiknak rossz. Ha mindenkivel meg akarod találni a közös hangod belebolondulsz és esélyed sem lesz stabilnak maradni - és általában ilyenkor őket vádolod amiért negatív hatással vannak rád.
A feladatod sokkal egyszerűbb ennél! Hangolódj össze a kiterjesztett Éneddel, a Forrásoddal, tartsd magad a legmagasabb rezgésállapotokon, és aztán hagyd, hogy a Vonzás Törvénye elhozza az életedbe azokat, akikkel egy hullámhosszon vagy. Az emberek átválogatása nem a te dolgod! Te csak tartsd a lehető legmagasabb rezgést (érezd magad jól bármilyen indokot felhasználva erre) a többi magától megtörténik. Csak olyan események, találkozások, együttműködések és kapcsolatok lehetnek életed részei, amelyekkel hasonló frekvencián vagytok. Akikkel nem vagy egy hullámhosszon, azok fokozatosan kirezegnek az életedből.
(Abraham Hicks)

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1621989764785876&set=a.1575394419445411.1073741830.100009246053976&type=3&permPage=1

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=964027626969218&set=a.209232512448737.50958.100000859680280&type=3

 

A varázslat az, ami mindannyiunkban ott van, és csak arra vár, hogy előjöhessen. A csodák, a megvalósult álmok, na meg a hit... mind ott rejtőzik mélyen, csak arra várva, hogy végre észrevedd, hogy a te életed is lehet más. Másabb, boldogabb, sokkal jobb annál, mint amire vágysz.

(Oravecz Nóra)

 

http://ezoteria-extra.hu/az-univerzum-20-torvenye-amelyet-te-sem-kerulhetsz-ki/

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=920187111368024&set=a.165422080177868.45162.100001302302612&type=3

 

A Föld bármely pontján is élsz, a SZERELEM mindenhol ott van.
Hisz az emberi érzelmek közül az egyik legcsodásabb és legmélyebb érzéseket hozza felszínre Bennünk. ... Az Életek összekapcsolódnak az Időn is túllépve. Összeköti őket egy Ősi Erő, amely átlép a téren és az időn át. Ez az ősi erő ott van Benned is, és összekapcsol azokkal a Lelkekkel, akikkel ezt az ÉRZÉST tanuljátok.

Áradj a Szerelem hullámain, ... Gretazus
A SZERELEM HULLÁMAIN ... https://www.youtube.com/watch…
https://www.facebook.com/csillagforras/photos/a.171032456295031.44831.168793726518904/1026581564073445/?type=3

 

Marilyn Monroe - A legtöbben buta szőkének tartották, pedig igencsak művelt volt. Mozartot és Beethovent hallgatott, a kedvenc írói pedig Dosztojevszkij, Shaw, Salinger és Hemingway voltak.  Egykori férje, Joe DiMaggio húsz éven keresztül, hetente háromszor vitt friss virágot a sírjához, mert ígéretet tett Marilynnek.

 

https://www.facebook.com/szeretlekalegszebbszo/photos/a.226061320748532.56180.214671915220806/1041669995854323/?type=3

 

Az a férfi, ki tisztel, szeret, kiben bízom, és aki önmagával jóban van, az a férfi az egekig repíthet. Mellette és vele testem szabadon áramolhat, nincs kontroll, azt teszem mit testem kíván, úgy és akkor, mire vágya van,
mert tudom és érzem, hogy figyel rám, mozdulatai és tekintete egyszerre óvó és finom, mégis vad és szenvedélyes, eksztázisba repítő.
Engedem, mert bízom. Benne és magamban. A bizalom az egyik legjobb afrodiziákum.
(L.A)

 

https://www.youtube.com/watch?v=TlVlloGMCqo Jolly és Suzy Loca Loca

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=368521503313888=pcb.2404076873432641242_&type=3&theater

http://images.clipartpanda.com/pink-minnie-mouse-clip-art-5c7ce2e7e2067b65689e98a44c2a39e6.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=UhbNHmrMhyk Hófehérke és a hét törpe - Más vágyam nincs csak ő

 

 

Olvadozik... tőled. Attól, amit adsz neki, az érzéstől, amit kap tőled. És te is olvadozol. Attól, amit ad neked, az érzéstől, amit kapsz tőle. És ez így jó. Mert mindketten olvadoztok egymástól. És ez fontos. Ez kell. Mert addig olvadoztok, amíg teljesen egymásba olvadtok. És eggyé váltok. Tökéletes, szép egységgé. (Csitáry-Hock Tamás)

 

 

https://www.facebook.com/182456441781998/photos/a.192799760747666.52198.182456441781998/1128563880504578/?type=3

 

Az igaz szerelmedet nem választod, hanem felismered. (Mooji)


"Én megtaláltam ám egy szívet, egy nemes lelket, amellyel ha együtt lehettem, többnek éreztem magam, mint voltam, mert mindaz voltam, ami lehettem." (Johann Wolfgang von Goethe)

 

https://www.facebook.com/107252126094462/photos/a.111478792338462.20178.107252126094462/555784184574585/?type=3

 

Váci Mihály : Két szárny

Még alig emelkedő gondolatnak
vagyunk mi egy-egy szárnya.
Lehullna ez az égreszálló madár,
ha a két szárny elválna.

Két szárny vagyunk, de fenn a fellegekben
nem szállhatunk, csak mind a ketten
szívverésnyire pontos
együtemben.

Szállj hát velem
egy rezdülésű szárnycsapással.
Hullongó tollak voltunk egyedül,
- szárnyak lettünk egymással

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1074291255937732&set=a.136778716355662.19332.100000706031953&type=3

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=233181033514603&set=a.102456163253758.6457.100004681235982&type=3&theater

 

,,Megtaláltad a boldogságot és ez az igaz szerelemben mutatkozik meg. Hiszen az igaz szerelmed megsokszorozza a szerelmed és erőt, illetve gyengédséget ad neked. Éppen ezért biztonságban érzed magad. Ez a boldogság egy egész életre szól!”

 

http://www.csaladinet.hu/hirek/szabadido/karacsony/1696/szerelem_es_fagyongy

 

https://www.youtube.com/watch?v=6kz4Ya1hJrc Marc Almond & Gene Pitney - Something's Gotten Hold Of My Heart (lyrics)

 

https://www.youtube.com/watch?v=cmDgxGOoHAQ Zenit – Milujem

https://www.youtube.com/watch?v=UmfkHD5tFq4 Pál Utcai Fiúk – Szarvas

 

https://www.youtube.com/watch?v=Q1TtlhFlZKw Dred & Doris - Sodorjon a szél

 

https://www.youtube.com/watch?v=LUrUPzLm5SI 2NE1 - I LOVE YOU M/V

 

https://www.youtube.com/watch?v=9mJcqzTcT5ATone Damli feat. Eric Saade – Imagine

 

https://www.youtube.com/watch?v=_uLDneG8XJg Bruno Mars - Marry You Official

https://www.youtube.com/watch?v=zRCsZ5a3aCM Jason Derulo - "Marry Me"

 

 

,,Elmondom szerintem, mi a szerelem. A szerelem, az hogy beszélsz hozzám. A szelídség a hangodban, ami ..a szerelem, az hogy hozzám érsz, és vezetsz, hogy merre menjek. És mikor megcsókollak, ...mikor megcsókollak, az egészen a lelkemig hatol. A szerelem… hozzá tartozik a kötelesség, a hűség, a felelősség.”

,,Aki illedelmesen szerelmes az szól neked, hogy habos a szád sarka...és aki vadul szerelmes? Szó nélkül lecsókolja onnan.”

A szájak találkozása a legtökéletesebb, legistenibb érzés, mely az embernek megadatott, a boldogság utolsó, végső határa. Csók közben, csakis a csók közben érezzük úgy néha, hogy megvalósul a lehetetlen, amit kergetünk, egyesül a két lélek, összeforr a két alélt szív. (Guy de Maupassant)

https://www.youtube.com/watch?v=g03eArfP88o Kim Hyun Joong - Kiss Kiss

 

 

A legfőbb boldogság, a legkötőbb,
a legodaadóbb, istenitőbb,
az, amely úgy hív, hogy borzongsz bele,
az, amelyben két világ egy zene.

(Szabó Lőrinc)

http://www.hotdog.hu/dalszovegek_magyarul/p-s/selena-gomez-good-for-you

https://www.youtube.com/watch?v=1TsVjvEkc4s Selena Gomez – Good For You

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=vi4unW-6xlI Frad Astaire - The Way You Look Tonight

https://www.youtube.com/watch?v=hPy0xQ67bTE Tom Jones - Anniversary Song

 

 

…Önkéntelenül a lány keze után nyúlt, mert meg akarta érinteni ezt a káprázatot, ezt az ujjai közt szétmálló boldogságot és varázst, amit a lány jelentett neki.(Balogh Boglárka) ….Annyira féltem, hogy az érintései csak tovább mélyítik a sebeimet. De amikor vele voltam, a fájdalom egy csapásra elmúlt. Mintha csak gyengéden átölelt volna a szívével. Vele boldognak éreztem magam….Alig-alig aludtam. Valaminő félöntudatlanságban hevertem, nem akarván elhinni, hogy végre valóban itt tartok, hozzásimulva, vele összegömbölyödve tölthetem az éjből még hátralévő időt. (Vavyan Fable)… Ha valaki egyszer megkérdezné, része vagy-e az életemnek, csak ránéznék, elmosolyodnék, és azt felelném: "Igen, a legjobb része." (Chris Gallatin)

http://www.hotdog.hu/dalszovegek_magyarul/t-z/taylor-swift-enchanted

https://www.youtube.com/watch?v=UTtbPTzrxFM Taylor Swift - Enchanted lyrics

 

 

"aztán elszenderedtem a karjaiban..és Ő is....
....puhán burkolóztam az erős vállak biztonságába...mosollyal csodáltam a Férfit aki az álomTündérek ölelésében olyan édesen pihent mint egy Áldott újszülött....
..végig simítottam a karját és kibújtam az ölelésből....eszembe jutott ,hogy amikor érkezett éhes volt s azóta órák teltek el s mi "csak " egymást ettük....
...magamra tekertem a kendőmet és a konyhába siettem....
...azt mondta valami könnyűt enne ....
...a szerelem mámorában ringatózva alkotni kezdtem valami különlegeset könnyűt és elbűvölőt"
(Padmashri)

 

https://www.youtube.com/watch?v=QNhsG-w8_Vs Bella Thorne-Call It Whatever /MagyarFelirattal/

 

 

Nyitottá válni és valóban kinyílni .... belepihenni a biztonságba, hogy szeretni és szeretve lenni az igazi Csoda a földi Létben.... és engedni a gyönyört ,hogy körül ölelje a nappalokat és az éjjeleket...a gyönyörűséget ünnepelni....gyógyítani a félelmeket..... átírni szeretetté.... mert adni "csak" abból lehet ami Nekem is van... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=966969010008413&set=a.209232512448737.50958.100000859680280&type=3

 

 

A legfontosabb a Tisztelet. A tisztelet ölel át mindent. A szeretetet, az odafigyelést, a szerelmet, az empátiát, a kedvességet, az alázatot.
Egy Felnőtt Férfi és Nő között ez a legfontosabb. Ez által tudnak úgy egymásra nézni, úgy egymáshoz szólni, úgy vigyázni, úgy egymáshoz érni, úgy egymásért tenni, úgy közeledni, úgy szeretni, ÚGY....
Ez csak akkor lehetséges, ha SAJÁT MAGAMAT teljes mértékben képes vagyok tisztelni, csak akkor tudom a másikat is.
Ahogy magammal bánok, pont úgy fogok a másik emberrel is bánni, és pont úgy fog a másik ember is velem bánni, amilyen mértékben tisztelem saját magamat, és ezáltal ŐT.

https://www.facebook.com/231683500354839/photos/a.231697830353406.1073741828.231683500354839/432811073575413/?type=3&theater

 

 

,,Ha találsz valakit, aki segít elfelejteni a múltat, akkor ő lesz a jövőd!”

 

A múlt talán egy horgony, amely visszahúz. Talán el kell engedned azt, aki voltál, hogy azzá válj, akivé leszel. (Szex és New York c. sorozat)

 

https://www.facebook.com/csikungutja/photos/a.517544154953974.1073741827.510270232348033/987552867953098/?type=3

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=756809254449534&set=a.127338487396617.23239.100003614007487&type=3

,,Vannak olyan emberek, akik a megjelenèsükkel változtatják meg az életünket, mások pedig a távozásukkal...!”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=407415742801472&set=a.281020178774363.1073741828.100005991498944&type=3

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=180026539018920&set=a.149564058731835.1073741830.100010347257226&type=3

 

Sokan a múlt árnyaitól örökké szenvedve élik az életüket boldogtalanul, félelmekkel, kishitűséggel telve. Ezek az emberek folyamatosan hátratekintenek, ahelyett, hogy megacélozott jellemmel, kihúzott gerinccel inkább előre, a szebb jövő felé fordulnának. A múlton rágódni elvesztegetett idő. Ne bánd azt, ami elmúlt! Engedd el, mit elveszítettél! Úgysem tudsz változtatni azon, ami elmúlt. Felesleges időpocsékolás. Ne tekints mindig hátra! Menj csak előre! Élvezd inkább a jelent, és higgy a jövődben! Élj tudatosan, és hidd el: minden egyes pillanat ajándék. A jövőd nem a múltad miatt fog megváltozni. Hanem ha változtatsz a hozzáállásodon… (Szalai Vivien)

 

,,Az élet körforgások sora. Elérkezett számodra az újjászületés ideje. Ne félj elengedni a megszokottat, mert az új addig nem jelenhet meg életedben, amíg a régitől, idejétmúlttól meg nem szabadulsz.”

 

https://www.facebook.com/onbizalomedzo/photos/a.296902013822767.1073741828.296720733840895/485552521624381/?type=3

 

Amíg nem tudsz szabadjára engedni valakit, addig nem tudod megteremteni a feltétlen bizalmat és szeretetet sem. Addig csupán birtokolni vágysz, s ez mind félelmeid következménye. Amíg arra törekszel, hogy bűntudatot kelts a másikban, addig nem jöhet létre egy lélektársi kapcsolódás.
Egy tudatos ember életében nincs szükség játszmákra. Tudja, hogy minden egy Isteni terv alapján zajlik. Akár áldozat, akár zsarnok, a hitét kell visszaszereznie. Meg kell találni azt a pontot, amikor elveszett az ősbizalom, és felvette jelenlegi szerepét.
Nincs szükség arra, hogy mások életét irányítsd. Tiszteld magad annyira, hogy rendbe teszed a saját portádat, s ragyogásod behívja azokat a lélektársakat, akikkel kölcsönösen segítitek egymást az úton. Hidd el, mindenki számára vonzóbb egy olyan ember, aki a maga teljességében ragyog, sugározza a szabadságot, mint az, aki állandóan feszült és kontrollál. Egy boldog lélekhez bárki szívesen kapcsolódik.
Neked semmi más dolgod, mint megtalálni a középpontod, és sugározd a fényed. A többi már úgyis régen eldőlt odafent... -Mohácsi Viktória-

 

"Valamit elengedni annyit jelent, mint megváltozva tovább menni..."

 

https://www.facebook.com/remembermeforbaby/photos/a.159368444262238.1073741828.159362980929451/419880991544314/?type=3&theater

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1629238107394375&set=a.1575394419445411.1073741830.100009246053976&type=3

 

Ahhoz, hogy el tudj engedni dolgokat, meg kell értened, mit-miért éreztél és miért nincs többé szükséged azokra. (Mitch Albom)

 

Ahhoz, hogy elengedd, más emberré kell lenned. Meg kell változnod. Mintha nem is te lettél volna, a régi. Az a szereped elmúlt, befejezted, s csak azután kezdhetsz élni egy másik szerepet.
Nehéz megcsinálni...
Nehéz megváltozni...
Ahhoz nagyon érett és szabad lélek kell, hogy tudjon átváltozni. Benne van, eggyé válik vele, éli - és egy rövid idő után már nincs benne, nem azonos vele és nem éli. Amin túllépünk, annak meg kell halni bennünk.
Csak utána lehet "föltámadni" - új életet kezdeni..." (Müller Péter)

 

https://www.youtube.com/watch?v=ceSl8gdtrRE Bergendy: Úgy szeretném

 

Ne tekints hátra, ne vájkálj a múltban, mert ami elmúlt, elmúlt. És ne aggodalmaskodj a jövő miatt, mert az messze van. Élj a jelenben, és tedd olyanná, hogy érdemes legyen visszaemlékezni rá. (Tuti Gimi c. filmsorozat)

 

https://www.facebook.com/szeretlekalegszebbszo/photos/a.226061320748532.56180.214671915220806/1028178167203506/?type=3

 

A stílusnak párkapcsolati hatása is van. Hogy ne lenne. Még mindig minden mindennel összefügg. A stílusos ember stílusos társat keres. Mást nem is tehet, mert önmagához választ társat, nem a normák szerint elvárt módon lép kapcsolatra. Vagyis nem azért, mert egyedül lenni ciki. Ez alól nem kivétel sem férfi sem nő. Sőt nem kivétel sem fiú sem lány. Utóbbiak ugyanis pontosan annyira választanak stílustalan vagyis önértékelésükben hiányos párt, mint ahol maguk járnak. Függetlenül a kortól.
https://www.facebook.com/enakademia/photos/a.601552319977223.1073741828.601545313311257/754820744650379/?type=3

 

,,Az első szárnycsapásokat mindenkinek magának kell megtennie… csak utána lehet párosan szelni az eget….!”

 

"Pénzzel és tárgyakkal nem lehet megváltani azt az időt, amit két ember adhat egymásnak az életéből."

 

A figyelem és a szeretet mindig édestestvérek. Ha a szeretet iránti szükségleted el van nyomva, akkor követeled a figyelmet másoktól. (Osho)

 

Nem szerethetlek, ha magamat nem szeretem. Az "együtt" boldogságát nem tudja megélni az, aki a sajátjáról lemond. (Müller Péter)

 

http://szabadonebredok.info/kapcsolat-mint-tukor/

 

El sem hiszi, mennyire fontos azt hallani valakitől, hogy "köszönöm", vagy az, hogy valaki azt mondja neked, hogy szeret téged. Ez az emberi természet része. Mindegyikünknek fontos érezni, hogy értékelik. (Adam J. Jackson)

 

Minden jó emberi kapcsolat a kölcsönösen kinyilvánított együttérzésen és szereteten alapszik. Erre épül a boldogság. (Tendzin Gjaco, Dalai láma)

 

 

https://www.facebook.com/TibiOldala/photos/a.782916188391036.1073741828.688083597874296/1239698179379499/?type=3

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204849618070438&set=ms.c.eJxNyMERACAIA7CNvFaKwP6LKR~_PPENsKFWHkQGZLf5J9OQcIyTN8Z6aU2~_8LiWuEfE~-.bps.a.10204092340738978.1073741830.1538731761&type=3&theater

 

https://www.facebook.com/tudatosnok.hu/photos/a.804387176242972.1073741828.800928456588844/1164630866885266/?type=3

 

Köszönöm, hogy beléptél az életembe, és örömet szereztél nekem, köszönöm, hogy szerettél, és elfogadtad az én szeretetemet. Köszönöm az élményeket, az emlékeket, amelyeket életem végéig féltő gonddal megőrzök. És főleg köszönet illet, amiért megmutattad nekem, hogy eljön az idő, amikor elengedhetlek. (Nicholas Sparks)

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1639084686365786&set=a.1374862839454640.1073741828.100007928101317&type=3

 

"Azt add, amire vágyik, ne azt, amire szerinted vágynia kellene.
Szeresd úgy, ahogy szeretné, ha szeretnék, ne úgy, ahogy te szeretnéd szeretni, vagy ahogy szeretnéd, hogy téged szeressenek. Szabd rá a szereteted.
Figyeld rezdüléseit, merülj el világában, váltsd valóra álmait, lepd meg! Mert ha csak adsz, adsz, és adsz ész nélkül, egy napon szembesülhetsz azzal, hogy ez a tengernyi tett egy cseppé sem állt össze. Nem azért, mert kevés vagy, és nem is azért, mert ő hálátlan, hanem azért, mert egyszerűen nem azt, és nem úgy kapta, amire, és ahogyan vágyott.

Néha, az akinek annyi mindent adunk, csak távolodik tőlünk, és nem vesszük észre, hogy a kevesebb, több, s a kapucsínónak eszpresszónak kellett volna lennie, mert ő úgy szereti..." (Manna OWell)

 

https://www.facebook.com/szeretlekalegszebbszo/photos/a.226061320748532.56180.214671915220806/1037414762946513/?type=3

 

"Ha azt mondom valakinek, hogy szeretlek, szeretlek, szeretlek, és ő őszintén megvizsgálja az életét, de azt találja, hogy rosszabb lett, mióta vele vagyok, akkor én nem szeretem őt. Függetlenül attól, hogy mit mondok. Tehát a szeretet bizonyítéka a szeretetben van, nem a szeretőben." (Feldmár András)

 

https://www.facebook.com/szexualisintelligencia/photos/a.557516060945211.143224.501508343212650/1114798875216924/?type=3

 

"Az igazi szerelem felemel és mindig többre sarkall. Lángra lobbantja szívünket és békét teremt az elménkben. "
(Szerelmünk lapjai)

 

https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/photos/a.383892351621151.102319.225023067508081/1070607336282979/?type=3

 

Melletted arcom megszínesül,

melletted szemem élénkebben csillan,

melletted szívem hangosabban dobban,

s a világ fényeket szül.

 

Melletted nem érint a sok rossz,

melletted a most mindennél fontosabb,

melletted más szív nem lehet igazabb,

mert lelkemmel bánni tudsz

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=233498823482824&set=a.102456163253758.6457.100004681235982&type=3

 

,,A szerelem maga a csoda, aki ezt átéli igazán boldog, és ez a boldogság rendkívüli, magasztos, szárnyaló lelkiállapot!”

 

"Amíg ember az ember, kell neki a “valaki”, akivel egészen egy tud lenni. Nem gyöngül ez az igény az élet delén, és nem szűnik meg öregkorban sem. Talán inkább egyre fokozódik. Annak nagyon szép az élete, akinek halála pillanatáig megvan ez az egyetlen “valakije”. (Csőgl János)

 

"Egyszer majd valaki… maradni fog. Valaki, aki nem ijed meg az élettől, a szerelmedtől. Aki a támaszod lesz; a Társad, a Szeretőd, a Csapattagod, a legjobb Barátod.
Egyszer majd valakivel szinte eggyé válsz, egyszer majd a szíved... haza talál."
(Manna OWell)

 

,,A hosszan tartó szerelem titka az összeillő pár.”

 

"Az élet, kedvesem, teljesség.
Az élet, hogy egy férfi és egy nő találkoznak,
mert összeillenek, mert olyan közük van egymáshoz,
mint az esőnek a tengerhez,
egyik mindig visszahull a másikba,
alkotják egymást, egyik feltétele a másiknak.
Ebből a teljességből lesz valami,
ami összhang, s ez az élet."

(Márai Sándor)

 

Ha egy kapcsolatban mindkét fél kiteljesedett életet él, akkor van esélye a kapcsolatnak arra, hogy beérjen és virágozzék.

Melyek a legkedvezőbb feltételek egy boldog kapcsolathoz?

Egyfajta közös szemlélet, és alapvető megértés. Továbbá tisztelet. Bátorságra is szükség van. S kommunikációra, ami nem mindig szavakban valósul meg. Egy kapcsolatnak legyenek mélyebb szintjei.  (Szakjong Mipham Rinpocse)

 

"Akkor vagy otthon, … amikor az lehetsz, aki vagy. És a másik örömet lel benned, nem akar megváltoztatni, és nem kritizál, hanem örül neked úgy, ahogy vagy."

(Feldmár András)

 

https://www.facebook.com/IntimSziget/photos/a.296709323757721.63598.296248857137101/935852089843438/?type=3

 

Nem az számít, ki mit gondol – rólad… Az számít, ki szeret – téged. Nem az a fontos, aki arcával mosolyog csak Rád, az a fontos, aki lelkével teszi.

Nem az számít, aki mindent tud rólad, az számít, aki szívedet ismeri. Nem az a fontos, aki szemével néz téged, csak az, aki szívével lát. Ne törődj azzal, aki csak kapni akar tőled, azzal foglalkozz, aki adni is akar.

Nem az a fontos, aki a hiányt nézi benned, csak az, aki kincseidet látja. Ne azzal foglalkozz, aki saját képére akar formálni…
…csak azzal, aki a sajátodra.

Csitáry-Hock Tamás

 

https://www.youtube.com/watch?v=bHmAXKusC6s László I. Attila feat Kristóf Katalin - Álom

 

,,Nekem nem kellenek ígéretek, vagy túlzó szavak. Pontosan látom, ha nem igaz. Nem kell, hogy minden percben rajtam járjon az agyad. Tedd a dolgod, éld az életed. De mikor újra találkozunk, add nekem a maximumot. Beszélj, érj hozzám, csókolj, perzselj a tekinteteddel, égess a simogatásoddal. Már türelmes vagyok. Nem sürgetek semmit. Várok, akire érdemes. Akiért megéri harcolni. De ugyanezt a kitartást szeretném érezni a másik oldalról is. Nem baj, ha nem, akkor megyek tovább. Már megtanultam hogyan kell elengedni azt, aki nem érdemes a figyelmemre. Már erős vagyok. Tisztában vagyok önmagammal. Hibáimmal és értékeimmel egyaránt. Ismerem céljaim, vágyaim, elvárásaim, értékrendem. Ezek szerint megyek és harcolok. Viszont már nem elvakultan, bármi áron. Csak és kizárólag azért, aki szintén hajlandó értem tenni. Megadom az időt, a teret és a lehetőséget is. Csak rajtad áll mit kezdesz vele. És leginkább rajtad áll, tőled megkapom-e ugyanezeket.”

 

https://www.facebook.com/SzexHumor/photos/a.162298263878428.35488.161120940662827/792791667495748/?type=3

 

https://www.facebook.com/820291151354276/photos/a.820308074685917.1073741828.820291151354276/1018155971567792/?type=3&theater

 

Hősszerelmes férfi vagyok. Szerintem csak így érdemes egy kapcsolatba belemenni. Félgőzzel énekelni sem lehet, a színpad sem tűri el, ha nem adok bele mindent. (Fekete Dávid)

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1073359942722646&set=a.565572430168069.1073741834.100001459517300&type=3

 

http://tvbenemlatsz.info/10-apro-jel-amibol-kiderul-hogy-a-pasid-odavan-erted

 

https://www.facebook.com/elvissopranosirokesmeselek/photos/a.1479603835587226.1073741829.1479555615592048/1700485200165754/?type=3

 

Amikor RÁD figyelek, akkor megélhetem veled az Egységet, visszaidézhetek mindent ami erőt és hitet ad nekem. Látom, érzem és tudom a válaszokat, eltűnnek, eltörpülnek a kérdések. Amikor rád figyelek akkor boldog vagyok, teljes vagyok, örülök, hogy élhetek.

Eddig figyeltem rád, s mostantól csak RÁD figyelek! Mert miközben ezt teszem, megjelenik egy mélységesen-mély szeretet a szívemben, a Lelkemben, és ez felemel mindkettőnket. Bármi is történt és történik az életben csak azt tudom mondani, hogy a Szeretet mindig ott áll mindenek felett, és szeretni kell, szeretni érdemes!

Amikor RÁ figyelsz, akkor közelebb kerülsz a szeretethez és a végtelenhez. Amikor ezt éled akkor közelebb kerülsz a Mindenséghez, a Lelkedhez. Amikor így élsz, akkor éled igazán az életedet!

Ilyenkor valóságossá válik minden, mert ilyenkor tényleg figyelsz. Megszentelt pillanat ez, amikor a kettő eggyé válik, amikor valódi egyéniségek találkoznak és ebben a valódi találkozásban, ebben a legszentebb pillanatban, különlegességé válnak. Igazságok, különbözőségek tűnnek el a szeretet nevében. Eltűnik minden, ami nem a szeretet és ott marad a Szeretet a legcsupaszabb csomagolásban. Úgy ahogy eddig még sosem láthattad.

Ott vagyunk ketten a térben, Önmagunk megszentelt terében és nem teszünk mást, én Rád figyelek, és te Rám figyelsz.

Nekem mostantól ez az élet valódi értelme! Így figyelni téged, így kapcsolódni, így élni meg a szeretetet! EGYÜTT- VELED!

-Váradi Andrea-

 

"A szeretet, amely véget ér, csak a szeretet árnyéka. Az igazi szeretet kezdet és vég nélküli."  (Hazrat Inayat Khan)

 

https://www.youtube.com/watch?v=lHE6eT0blQM Ha belehalok százszor is...

 

"Nem az a legalapvetőbb érzelmi szükségletünk, hogy szerelmesek legyünk, hanem az, hogy társunk őszintén szeressen, olyan szeretettel, mely nem az ösztönökből fakad, hanem értelmi és akarati világában gyökerezik.
Arra van szükségünk, hogy olyasvalaki szeressen, aki szabadon döntött mellettünk, s aki meglátja bennünk a szeretetreméltót. Az ilyen szeretet erőfeszítést és önfegyelmet kíván. Azzal a döntéssel jár, hogy energiáinkat befektetve a másik javát igyekezzük szolgálni, s ha erőfeszítéseink nyomán gazdagodik az élete, az minket is megelégedéssel tölt el, hiszen őszintén szeretünk valakit."
(Gary Chapman)

 

https://www.youtube.com/watch?v=QpXLKAuDnPQ Csodára várva / Waiting for the miracle : Leonard Cohen magyar felirat

 

,,A szívednek meghittségre és biztonságra van szüksége. Olyan férfi kell neked, akihez minden este hazatérhetsz és élvezni akarod a kalandot, miközben megöregedtek. Az ideális férfi valószínűleg a közelben bujkál és várja, hogy megtedd az első lépést.”

 

Hogy miért nincs valakim?
Mert nem Valakit keresek.
Mert a Valaki Bárki lehet, aki kedveset szól, megölel, virágot hoz és betakar.
A Valakivel lehet sétálni, nevetni, kirándulni és szeretkezni, a Valaki éli az életét, időt tölt velem, mikor kedve szottyan, aztán továbbmegy.
A Valaki fontos ember, tudja mit akar, rám szól, ha elkenődött a festék, ha kilóg a blúz, ha ottmaradt a morzsa a fogamon.
A Valaki fel és lecserélhető, ma van-holnap nincs, súlytalan madár, ki ágról ágra száll.
Valakije Mindenkinek lehet.
Én nem az életemhez, a napjaimhoz, a perceimhez, hanem a sorsomhoz keresek egy másik sorsot.
Egy csendet a magányomhoz, egy bölcsőt a gondolataimhoz, egy szájat a szavaimhoz.
Gyógyírt az üvöltésemhez, szigetet a szívemhez, erős kart a botlásaimhoz.
Hogy bársonyos, puha öl legyek a magányához, hogy ünnep legyek a perceihez, hogy oltalmazó menedék legyek a gyengeségeihez.
Valakit, aki nem Valaki, aki egyetlenegy, aki csend, rend, káosz, kiáltás, muzsika és öröm. Akinek szeme, füle, bőre, szája, lélegzete vagyok, aki világ és világosság, aki súlyos és súlytalan.
Akiben boldogan tudok lakni és nem szól rám, ha koszos cipővel az ágyra fekszem, aki a magasba dob és elkap, ha zuhanok.
Akinek én vagyok a folytatása és ő az én elejem, aki kimondja, amit álmomban gondolok, akit betűkabátba burkolhatok, akinek nem vagyok sok és nem vagyok kevés, se túl hideg, se túl meleg, hanem pont jó.
Aki akkor jön, mikor jönnie kell, aki megérdemli a kidobott éveket, az üres falakat, az elpazarolt ifjúságom, a zajos életem.
Akinek cinkosa vagyok, pajtás és múzsa, akivel el lehet bújni a ruhásszekrény aljába, aki lenyalja velem a fakanalat.
És ez nem lehet Valaki, csak olyan, akinek a sorsa az enyém tükre, a folt a ruháján az én cérnámhoz való, a lépte visszhangzása altató mesém, illata béke, hangja megváltásom.
Ezért van Senkim és ezért nincs Valakim.
Mert a Valakire sohasem kell várni, az jöhet ma, tegnap, holnap, vagy akármikor.
A sors-társ az más.
Az akkor jön, mikor pontban jönnie kell és nem érkezik Valakihez vagy Bárkihez.
Csak hozzám, mert én Én vagyok."
- Bihari Viktória

 

https://www.youtube.com/watch?v=tZQuaPWJhr0 Te vagy a millióból az EGYETLEN ...

 

,,Légy Te a vándor,
ki végül Hazatalál.”

 

Arra céloztam, hogy nagyon fontos és szép dolog valakinek az "első" szerelem lenni, de még sokkal felelősségteljesebb, meghatóbb érzés az "utolsó" szerelemnek lenni, valakit "kikísérni" az életből.... Most már meg kell találnom azt az Embert, Szerelmet, aki engem kísér el... (Gy. Éva)

 

https://www.youtube.com/watch?v=0Dv4aJUMJks Demjén: Lepihenni melletted

 

,,Biztos voltam benne, hogy megjelensz, egymásba botlunk és én tudni fogom megcáfolhatatlanul: Te vagy az. Kerestelek." (Rakovszky Zsuzsa)

 

Van, aki mellett nem tudsz elmenni. Képtelenség. Meglátod, és egyszerűen érzed, hogy köze van hozzád. Nem tudod a hogyant, csak érzed: azt, hogy a tiéd, hogy hozzád tartozik, bele az életedbe. Nem kell keresni a pillanatokat, jönnek azok maguktól. Beszáguldanak az életünkbe és szebbé teszik azt. Értük élünk, azokért a percekért, amikor valami megmozdul. Olyankor minden más. Nem csak elhiszed, hogy vannak csodák, hanem be is bizonyosodik, hogy léteznek. Amikor a Véletlen egyetlen pillanatban találkozik a Sorssal képes teljesen megváltoztatni és felülírni az életedet. És van, hogy a másikét is. (Oravecz Nóra)

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=757003234430136&set=a.127338487396617.23239.100003614007487&type=3

 

https://www.facebook.com/oravecznora/photos/a.185601784829180.47761.183706788352013/1003988782990472/?type=3

 

https://www.facebook.com/182456441781998/photos/a.192799760747666.52198.182456441781998/1116319385062361/?type=3

 

Tudom, jössz… az elmúlt évek álmaiból születtél… Közeledsz… Te pedig tudod, hogy várlak… miközben életembe először nem félek valamitől, amit nem ismerek. A szerelemben, kettőből egy lesz – mondják a bölcsek, csak a tükrön kell átlépni, az egymásba ölelkezés szentségében, önként, magunkon túllépve. Nincs védekezés, titkok, birtoklás… a lelkem nyitott, beleremeg a váratlanba - amire várok. Minden védelem nélkül csupaszon, megosztom veled a teljességet. Akár szavak nélkül is… Feltétel nélkül áramlunk egymásba - az elfogadásba és megadásba, a szeretet türelmével, mint viharos fergeteg felhői felett, csókban összeforró naplemente. Szabadság ez, a szabadság ölelése - hazatalálás önmagunkba … Varázslatos várakozás, hiszen nagyon régen vágylak. Nekem már nem kellenek a csillagok és a miértekhez, mikorokhoz sem ragaszkodom… Nélküled vagy miattad jöttem rá? Nem tudom… Csak tudom, a bizonyosságot a szívemben, hogy jössz. És ez elég. A Rád várakozásnak, örök gazdája lettem én a mindenségben… az idő nélküli MOST-ban… mert Elrendeltetett…

- Zhilyon®

 

 

,,Képes vagy rá, hogy megérts engem, hiszen ezért találtunk egymásra, mert olyan jól megértjük egymást. Szeretsz és elfogadsz engem, tudod, hogy egy csodálatos és értékes lény vagyok akivel öröm együtt lenni. Tudod, hogy a döntéseimet azért hozom, mert mindannyiunknak jót és csakis jót kívánok.
Fontos neked, hogy nekem is jó legyen minden amit csinálsz, hiszen ezért vagyunk együtt, hogy örömet okozzunk egymásnak, hogy szeressük és támogassuk egymást.
Nem fordulsz el tőlem, hogy másnál keresd azt amit tőlem is megkaphatsz, mert tudod hogy szeretlek és hogy boldoggá tudlak tenni. Mindent meg tudok neked adni amire igazán szükséged van, mert semmi más vágyam nincs mint hogy boldognak lássalak, hiszen ezért vagyok itt veled.
Képes vagyok rá, hogy túljussak bármilyen nehézségen, mert a szeretettel teli, jó célok elérésében nem vagyok egyedül. Az egész világ helyesel, mögöttem áll és támogat, olyan erőt ad nekem, amely előtt nem létezhet akadály. Nem fogok fájdalmat okozni neked, mert így döntök. Megbocsátok neked mindenért, amivel akarva vagy akaratlanul megbántottál és megbocsátok magamnak, ha bármivel is megbántottalak.
Úgy döntök hiszek ebben a kapcsolatban. Hiszek abban, hogy képesek vagyunk szeretni és segíteni egymást, mert ez az amire mindannyian vágyunk. Hiszek abban, hogy képesek vagyunk elfogadni egymást, és hogy mindig van mit tanulnunk egymástól. Támogatni fogjuk egymást a boldogsághoz vezető úton, megfogjuk egymás kezét, mert együtt erősebbek vagyunk. Ez a kapcsolat a tiszta öröm megnyilvánulása, az élet szeretetét
képviseli, és bárki aki látja, boldog bizonyosságot nyer, hogy létezik ilyen és lehetséges így élni. Tanúként állunk a világ előtt, hogy képesek vagyunk szeretni és boldognak lenni, és a boldogságunk fénye egyre nő és
nő, ragyog mindazokra, akik keresztezik az utunkat.

Megáldom ezt a kapcsolatot, hogy lámpásként világítson mindazoknak akik a sötétségben tapogatóznak, hogy példaként álljon a világ előtt, hogy szeretünk, hogy imádunk élni, szeretni és szeretve lenni. Csodákra vagyunk együtt képesek.”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=519388204857567&set=a.277732409023149.64020.100003591777311&type=1&comment_id=519436571519397&ref=notif&notif_t=like

 

https://www.facebook.com/AntenaSarajevo/videos/vb.140112922678398/911877762168573/?type=2&theater

 

Egy csók annyira egyszerű dolog, hogy szinte fel sem tűnik. De ha jobban szemügyre vennénk, megláthatnánk, hogy minden csóknak megvan a sajátos jelentése. A művészet az, hogy meg tudjuk fejteni azt a bizonyos jelentést. A csók különböző emberek számára különböző tartalommal bír. A jelentés végső soron attól függ, aki a csókot adja és aki a csókot látja. A csók aktusa mindig ugyanaz. Mégis minden csóknak megvan a maga sajátos jelentése. Kifejezheti egy férj soha nem szűnő rajongását vagy egy feleség mélységes megbánását. Jelképezheti egy anya növekvő aggodalmát vagy egy szerető lángoló szenvedélyét. De akármit is jelentsen, minden csók egy alapvető emberi szükségletet tükröz. A másik emberhez való kötődés igényét. Ez a vágy olyan elemi erejű, hogy mindig megdöbbenünk, mikor egyesek mégsem értik meg! (Született feleségek c. film)

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1035256099859595&set=a.816481541737053.1073741825.100001256430730&type=3

 

Elfogult vagyok…

Valóban az vagyok? Azt gondolod, többet látok a valóságnál. Többet látok rajtad, többet látok benned. És igazad van. Valóban többet látok. De nem a valóságnál. Többet látok, mint amit magad látsz, és többet, mint amit mások látnak. Többet, szebbet, igazabbat. De nem többet a valóságnál. Hanem magát a valóságot. Aki Te vagy. Mert azt láttam meg, ami mások elől rejtve van. Azt a szépséget az arcodon, azt a csodát a szemeidben. Amit szívvel és lélekkel lehet látni. Ami a legfontosabb. Az igazi értéket. A valóságot.

Téged.

-Csitáry-Hock Tamás-

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1051620118211206&set=a.599992170040672.1073741826.100000896834052&type=3

 

„Ha az ünnep elérkezik az életedben, akkor ünnepelj egészen. (…) Tisztálkodjál belülről és kívülről. Felejts el mindent, ami a köznapok szertartása és feladata. Az ünnepet nemcsak a naptárban írják piros betűkkel. Nézd a régieket, milyen áhítatosan, milyen feltétlenül, milyen körülményesen, mennyi vad örömmel ünnepeltek! Az ünnep a különbözés. Az ünnep a mély és varázsos rendhagyás.” (Márai Sándor)

 

,,A szerelem nem a másik emberben van, hanem bennünk. Mi ébresztjük föl magunkban. De ahhoz, hogy fölébreszthessük, szükségünk van a másikra.”

 

,,SZENTTÉ TESZED
A legnagyobb ajándék, hogy vagy. Neki, akiért élsz.
Hatalmas ajándék, hogy most élsz a földön. Annak, akit szeretsz.
Felfoghatatlan ajándék, hogy szereted Őt. A párod, aki nélkül nem lennél.
Örök ajándék, hogy szerelmes szereteted szüntelenül árad. Érte és általa.
Amikor ugyanígy szeret Téged, észrevétlenül isteni ajándékká válik.
Ekkor teljesül be végleg boldog ajándékod, Szentté teszed.”

 

 

Igazi társad csak az lehet, akitől nem félsz. Aki előtt nem kényszerülsz színjátékra. Nem is tudsz. Ha igazi társad, úgy jár benned, mint saját magában, és te is őbenne. Másokhoz hasonlóan te is sok mindent nem szeretsz magadban, de még annál is több dolog van, amiről nem is tudod, hogy benned van. Eldugtad, magad előtt is. Vagy így mondom inkább: lehazudtad. Olyan helyre dugtad, hogy te sem látsz oda. Nem is akarsz, nem is tudsz róla, de ő tud! Ő látja! (Müller Péter)

 

 

"és akkor….
megállt az idő…
...minden, angyal és az idő ura egy csodás ragyogásban megadta ezt nekem,hogy megnyújtva a teret lelassítsa a pillanatot….s engem csodás fényben pillangó szárnyakon repített …
...olyan mély békével érkeztem meg hozzád, amit talán még soha nem éreztem…
....mintha átsuhant volna minden szenvedés, amit megéltem és ez a pillanat gyógyította volna lelkem kettéhasadt részeit….
...voltam egy csodálatos nimfa egy tündér egy angyal egy fényben fürdő tünemény…így éreztem Én…..akkor…
.....életem könyvének arannyal szőtt lapja lett az a pillanat…"

(Padmashri)

 

 

,,Két szív, mikor összeér, egymással dallamot cserél, úgy érzi, végre szebben él.”

 

 

,,Ha az életed értelmét keresed, Szíved boldogságát és halhatatlan örömét, ha azt az Egyet keresed, amiért az Embernek érdemes élni: akkor tanulj meg Szeretni." (Müller Péter)

 

 

Te légy az őrzőm,
Te légy a kincsem,
Te légy a csendem, szó ami nincsen.
Te légy a párom, álmodd az álmom,
Te vezess által az égi varázson.

Szóljon a hangod, törjed a csendem,
vesszen az éjjel szürke szívemben.
Csengjen az ének, járjad a táncod,
lelkembe oltva égjen a lángod

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=379303632235675&set=a.102456163253758.6457.100004681235982&type=3

 

 

Ugye tudod, hogy egyszer eljön az a Valaki, aki mindent megváltoztat, felülír..aki mellett megérzed, milyen igazán boldognak lenni..aki nem akar változtatni rajtad semmit, aki mellett önmagad lehetsz..aki, ha melletted van is hiányzik, mert nem tudsz betelni vele…és aki mellett nem kell attól rettegned, hogy átver, megcsal, visszahúz vagy könnyet csal a szemedbe. Igen, egyszer csak betoppan az életedbe és te nem esel kétségbe, nem riadsz meg és nem próbálsz meg hadakozni ellene. Mert azonnal összeforr a lelketek.. És mert vigyáz rád, és tudod, hogy nem engedné meg azt, hogy elveszítsétek egymást. Mert a vérévé váltál. (Jurák Kata)

 

,,akivel olyan könnyű együtt lenni, mint a pehely.... hogy közösen úgy szeljük az életet, mint kés a vajat…,akivel nem kell megküzdeni,...aki ha melléd teszi magát, akkor úgy érzed, hogy végre két szárnnyal repülhetsz és ezáltal tovább jutsz!"

 

 

,,…most is azt érzem,
ahogy hozzád simulva kezem két kezedhez ér,
-s az kapocsként szorítja szárnyát nyitó lelkem...
ilyenkor mindent felülmúl az őrült szenvedély.

Én megpróbálok szeretni- mindhalálig, ha kell.
Ölembe hullt boldogságom soha nem adom.
Tőlem múlhatnak évek, és napok hagyhatnak el,
én mindig csak őt: azt az égig érő szívet akarom.

Én rendületlenül bízom az érző emberi vágyban,
mi nem veszíti el soha énjének valódi mivoltát,
s megőrzi majd kincsként azt a mérhetetlen lázat,
mitől bódultan mámorossá váltak a forró éjszakák.”

 

 

,,Drága Egyetlenem!

Mindenki vágyik arra, hogy valakinek teljesen odaadhassa magát -hogy mély lelki- kapcsolatban legyen egy másik emberrel, hogy valaki igazán és csakis őt szeresse, de én azt mondom: "Nem".
Mindaddig nem, amíg elégedett és boldog nem leszel az egyedüllétben, és abban, hogy teljesen és maradéktalanul Nekem adod magad. Mert addig nem állsz készen arra az intenzív és különleges személyes kapcsolatra, amelyet számodra tartogatok. Senkivel és semmivel sem egyesülhetsz, amíg Velem nem egyesültél. Szeretném, ha felhagynál a tervezgetéssel, a kívánságokkal, és engednéd, hogy átnyújtsam Neked a létezés nagyszabású tervét-egy olyan tervet, amely minden képzeletedet túlszárnyalja. Azt szeretném, hogy a legjobbat kapd. Kérlek, hagyd, hogy elhozzam Neked.
Fontos, hogy mindig figyelj Rám, és a legjobbat várd. Hogy mindennap megéld az elégedettséget, ami ÉN VAGYOK. Figyelj és tanulj a dolgokból, amelyeket mutatok Neked. És várj. Ez minden. Ne aggódj. Ne nyugtalankodj. Ne nézd, másnak mi van, vagy hogy mit adtam neki. Ne nézd a dolgokat, amelyekről azt gondolod, hogy szükséged van rájuk. Csak Engem nézz, különben nem fogod meglátni, amit mutatni akarok Neked. És akkor, ha felkészültél, megleplek egy szerelemmel, amely sokkal, de sokkal csodálatosabb, mint amiről valaha is álmodtál.
Láthatod, hogy amíg nem állsz készen, és amíg az a valaki, akit Neked szántam, nem áll készen (ebben a pillanatban is azon dolgozom, hogy mindkettőtöket felkészítselek), amíg mindketten meg nem elégedtek pusztán Velem és az élettel,, amelyet Nektek szántam, nem lesztek képesek megtapasztalni a szerelmet, amely a Velem való kapcsolatotokat példázza. Ez a tökéletes szerelem.
Én Drága Egyetlenem! Én azt szeretném, ha a Tiéd lenne ez a legcsodálatosabb szerelem. Szeretném, ha megelevenedne előttem Velem köttetett kapcsolatod képe, és örülhetnék a szépség, a tökéletesség és a szerelem eme uniójának, amint a kézzelfogható, anyagi világban is testet ölt. Tudd, hogy kimondhatatlanul szeretlek. Higgy, és légy boldog.

Szeretettel: Isten "

(Arielle Ford - Élj úgy mintha)

https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek/posts/581003395267394

 

 

"Férfi vagyok
Olthatatlan vágyat érzek
Számomra Te vagy a végzet
Miattad eldobom
A férfi vértet."
- J.Soldier

 

 

Légy csillag, fényt sugárzó,
Balsorsom éjjelén;
S hajnal, mely harmatot hoz,
Örömkönyűt nekem:
Oh légy a nagy világon
Egyetlen mindenem!
(Gyulai Pál)

 

 

Olykor el is mosolyodott, ráfüggesztve szemét egy percre. (...) Úgy érezte, tekintete áthatol a lelkén, mint azok a napsugarak, melyek a víz mélyére szállnak. Szerette minden számítás nélkül, nem is remélve semmit, korlátlanul; és e néma elragadtatásban, amely olyan volt, mint egy hálaima, szerette volna homlokát csókzáporban füröszteni. (Gustave Flaubert)

 

 

,,Mikor az érzéseid elérik, hogy boldoggá teszik azt, akit szeretsz, és amikor láthatod a mosolyát... az csodálatos érzés.”

 

 

Megérinted... talán csak éppen hogy. Talán a bőrötök nem is ér egymáshoz, csak a karokon lévő pici szőrszálak simogatják egymást. Mégis érzitek. Mégis csodálatos érzés, nyugalom, bizalom, szeretet árad rajtuk keresztül egymás felé. Hihetetlen erő van benne, hihetetlen érzések szabadulnak fel ebben az aprócska érintésben. És megnyugszol. Ebben a pillanatban megáll körülötted minden. Nem beszéltétek meg az érintést, mégis, mindketten tudjátok, hogy kell. Érzitek, nem tehettek mást. Muszáj, mert érezni kell a másikat. Így is. Mert lélekben egyek vagytok. És a test követi a lelket. (Csitáry-Hock Tamás)

 

 

,,A lelkek szerelmével kezdődik...
A szív szeret... A lélek imád... A test, vágyaktól hajtva engedelmeskedik...
Amikor megérinted, feledhetetlen marad örökre...
Érzed, hogy tested reszket belülről...
Tekintetében a végtelen szerelem ragyogását tündöklik...
Gyengéden köréd fonja karját, és a csók varázsába merültök... Olyan varázsba, mely életetek legszebb pillanata.
A lágy dallamok az égből jönnek... Az égiek áldásával... Csak ketten hallhatjátok...
Boldogság könnycseppje végigfolyik az arcodon... Megsimítja arcodat... A könny eltűnik...
Lassan lehatja fejét... Felemeled, és látod, hogy könnyek csordogálna a szeméből...
Végigsimítod, gyönyörű arcát a könnycsepp eltűnik... Megfogod a kezét... A két könnycsepp kéz a kézben, eggyé válik... A szerelmetek gyűrűjévé változik... Mely kör alakú... A végtelenséget jelképezi... De ez csak külsőség...
A végtelen szerelem a szívetekben él... Lelketek tesz rá pecsétet... Örök és felbonthatatlan...
Nem lesz hullócsillag...
Örökké ragyogni fog, lelketek álomszép fényében...
Szerelmetek csillagában...
Eggyé váltatok... Az idők végezetéig..Veled kedvesem
."

https://www.facebook.com/A-szeretet-az-%C3%A9let--357605894401530/?sk=posts_to_page

 

https://www.facebook.com/boszikam/photos/a.119175538199967.20331.109364722514382/843676389083208/?type=3

 

"Az ideális társ, az úgynevezett lelki társ az, aki mindkettőjük számára lehetővé teszi az optimális fejlődést. Nem csupán két ember közötti kapcsolatról van szó, hanem két lélek között létrejött kapcsolatról, s ebből a tényből az együttélésre és a szeretetre vonatkozóan nem kevés tanulság vonható le. Lelki társamat a lélek szintjén találom meg, nem a szerepek és elvárások szintjén. Ekképpen lesz ő az én számomra „kapu a belső Paradicsomhoz”, amely saját tökéletességemhez vezet. Úgy szeretem őt, ahogy van, és nem olyannak, amilyennek véleményem szerint lennie kell. A lélektársi kapcsolatban az a cél, hogy teljesen önmagam legyek, és a társamat hozzásegítsem ahhoz, hogy mindazokat a gondolat- és érzelemmintákat feloldja, melyek bennünket újra meg újra az elvárások és szerepek szintjére rántanak le. A szabadság és bizalom légkörében élek vele, amelyet kizárólag az igaz szeretet, szerelem tesz lehetővé.” - Kurt Tepperwein

 

 

Lehunyt pilláim mögött egy álom,
különös, színes, titkos film pereg.
Mosolygós arcod magam előtt látom,
vágyón, megfogom mindkét kezed,
hangod fülemben visszacseng s várom,
hogy újra halljam, ha megint lehet!
Megölelsz, s körülvesz kacagásod...

(Harcos Katalin)

 

 

Valaki üzente: ,,Eljön az életedbe az, aki olyan, mint te, aki boldoggá fog tenni. RÁD FOG TALÁLNI!!” :)

 

 

Mindegy, hogy a srác tökéletes-e vagy a lány tökéletes-e, amíg tökéletesek egymásnak. (Igazából Szerelem)

           

Hadd mondjam el, remény vagy érdek nélkül, csak azért, mert karácsony van – és karácsonykor igazat mondunk – Számomra te vagy a tökéletesség és feldúlt szívem szeretni fog téged, amíg élsz. Boldog Karácsonyt! (Igazából Szerelem)

 

 

Karácsony lesz…

Már megint. Milyen hamar érkezik. Megint. Már mennyit megértem. És annyiféle volt az ünnep. Volt, hogy vártam, volt, hogy inkább szerettem volna kitörölni a naptárból, az életemből. Azt a napot. De ma már tudom, hogy a karácsony más. Már tudom, hogy az ünnep nem egy nap. Az ajándék nem a fa alatt vár. Az igazi ajándék az Életben vár. És a karácsony maga az ajándék. Akit az Élettől kapunk.

Nekem Te vagy a karácsony.

-Csitáry-Hock Tamás-

 

"Nem uralkodhatsz rajtam! Akkor lehetsz a társam, s így leszel számomra az egyetlen minden."

 

 

,,Ha csak az eredményeim alapján tartasz értékesnek, elveszek; de ha pusztán önmagamért szeretsz, sikert sikerre halmozok. Semmit se tégy, csak szeress, és felnövök magamhoz.” (Simon András)

 

 

,,A szeretet:
kiválaszt, megszólít,
megtart és elenged,
de soha nem sajátít ki,
legfeljebb örömmel elfogadja,
ha önként csak neki
ajándékozod magad.” (Simon András)

 

 

A férfit kétféle módon, testileg és lelkileg lehet kielégíteni.
A testi egyszerűbb, de a férfi nem fejlődik a beavatásában, ha a lelki ölelést nem kapja meg az égi Nőtől.
Ezt az égi nőt csak tiszta nő adhatja meg a választottjának.
A testi zsonglőrködés sokszor csak álca, amely nem takar igazi nőt.
A nő emelhet egy férfit a fénybe.
A fiút is csak egy nő avathatja férfivé.
És így megy évezredek óta, amíg a DNS-ek nem változnak.
Az úton járó férfi keresse a nőben a lelket, és olvadjon fel benne.
Ha a testi részletekben megelégszik, akkor 12 éven belül beteg lesz, mert fogságba esett a lelke, ahonnan egy következő életben magának kell kiszabadítania azt.
Koncentrálj a minőségre!
Ha nő vagy, akkor arra a tisztaságra, amit adni tudsz; ha férfi, akkor arra, hogy észrevedd a Nőt.
Ha fiú vagy, válj férfivé!
Ha férfi vagy, keresd a Nőt a nőben!
Ha lány vagy, válj tisztává!
Ha ragyogsz, válaszd ki azt, akit feljebb akarsz emelni a sorsban, mert csak általa emelkedhetsz te is feljebb…
Ez a szerelemvallás alapja is. (Kozsdi Tamás)

 

 

Az igaz érintéssel az ember... a másik ember lelkében hagy nyomot.
-Léria Dipán-

 

 

Mi a szerelem?

Nagyon nagyon nagyon szeretni.

És szerinted?

A szerelem az, amikor mindent feladnál, mindened odaadnád, minden mást feláldoznál Érte.

Szerelem = tisztelet, féltés, rajongás, megbocsátást, elfogadás, figyelem, kényeztetés, idő, türelem, alázat, kedvesség, mosoly és szeretet nagyon sok szeretet. Nekem ezt jelenti.

A szerelem - Mindketten teljessé válunk.

 

 

Jobb, ha visszatérsz a párodhoz, s a mosolyában sütkérezel.

 

A költészet táplálja az erős szerelmet.

 

Csak a legmélyebb szerelem vehet rá a frigyre.

 

Kevesen vagyunk oly magabiztosak, hogy szerelmesek legyünk kellő bátorítás nélkül.

 

Ha most is úgy érez, mint áprilisban, mondja meg rögtön, az én érzéseim változatlanok. De egy szavába kerül és örökre elhallgatok. Ám, hogyha mostmár másként érez. Akkor meg kell mondjam: megigézte testem, lelkem, és szeretem. Szeretem. Szeretem. Mostantól nem akarok elszakadni Öntől.

 

Tényleg kedvelem. Szeretem.

 

- El sem hiszem, hogy téged bárki megérdemel.

- De győzedelmeskedtél fölötte.

 

Kevésbé érdemes embernek nem is adnálak oda.

 - Büszkeség és Balítélet film -

 

 

,,Mindig megéri bízni abban, aki szeret.”

 

https://www.facebook.com/valovilag7official/photos/a.851572931529809.1073741828.840087029345066/1061523963868037/?type=3

 

https://www.facebook.com/EletvezetesiMesterProgram/photos/a.467349636727554.1073741829.465999836862534/771957942933387/?type=3

 

A gyermekkor nem születésünktől egy bizonyos korig tart, hogy aztán ama bizonyos kor után a gyermek felnőtt legyen, s felhagyjon a gyermeteg dolgokkal. A gyermekkor az a királyság, ahol senki nem hal meg.

(A gyermekkor nem egy bizonyos korig tart, amely után a gyermek felhagy a gyermeki dolgokkal. A gyermekkor az a királyság, ahol senki se hal meg.)

 

Egész éjjel egymást bámultuk, arra szegezve a szemünket, amit egyikünk sem lett volna képes elveszíteni: a másikra.

 

Finoman, rajongva csókolt meg. Megfeledkeztem a tömegről, a helyről, az időpontról, az okról... csak arra emlékeztem, hogy szeret, akar, és az övé vagyok.

 

Hogyan csinálják ezt az emberek - félretenni minden félelmüket, és feltétel nélkül bízni valakiben, minden tökéletlenségük és félelmük ellenére?

 

Ha nem tudtam volna testem minden sejtjével, hogy szeret annyira, amennyire én szeretem őt – feltétel nélkül, visszavonhatatlanul, és hogy őszinte legyek, irracionálisan -, sosem lettem volna képes felkelni a földről.

 

Amikor saját sorsomról beszéltem, kétségtelenül kettőnkre gondoltam. Külön-külön az egésznek csak a fele voltunk.

 

Minden egyszerűbb volt, mint vártam: összeillettünk, mint egy kirakós két darabja, melyek azért készültek, hogy kiegészítsék egymást. Ez titokban nagy elégedettséggel töltött el. Testileg ugyanannyira passzoltunk, mint minden más szempontból. A tűz és víz valahogy úgy létezett együtt, hogy nem oltotta ki egymást. Újabb bizonyíték arra, hogy hozzá tartozom.

 

Kinyitottam a szemem, és láttam, hogy az övé is nyitva, s az arcomat bámulja. Sosem értettem, miért néz így rám. Mintha én lennék a főnyeremény, nem pedig az őrületesen szerencsés nyertes.

 

Téged akarlak, téged és örökre. Egyetlen élet egyszerűen nem elég nekem.

 

Ritka nagy szerencse, ha találunk valakit, akinek feltárhatjuk a lelkünket, és aki elfogad annak, amik vagyunk. Sokáig vártam, egy örökkévalóságig, hogy meghaladjam önmagam, és veled úgy érzem, végre hozzákezdhetek.

 

Bármennyit legyek is veled, az nem lesz elég. De kezdetnek jó az öröklét. - Alkonyat

 

 

 

"Van valami, ami több mint szerelem! És több mint szeretet! Az igazán nagy kapcsolatokra, amit mindannyian keresünk, már nincs emberi szó. Nagyon-nagyon belülről, a ,,szívem szemével" kell látni a másik szívét, hogy felismerjem: sorsom van veled!
Ez a ,,szív szeme" nem a múló időben, hanem az időtlenségben lát.
Fiatal, hamvas lányban meglátja az öreg nénit. És az öreg néniben meglátja a fiatal, hamvas lányt. Olyan helyről nézi, ahol már nincs idő. És olyasmit lát benne, amin nem fog az idő. A test jelmeze megváltozhat, összegyűrődhet, az arc maszkja megvénülhet, megráncosodhat, de mögötte semmit sem változik az, akit mindig is láttam, látok, és látni fogok benne, és akire azt mondom: ,,Ő AZ!"

 - Müller Péter.

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=752325044790094=pcb.6156707369099928969_&type=3&theater

 

Miért van, hogy te vagy nekem az a megtalált nagy kincs,
melynek ragyogása nem a külső csillogásból ered,
ha nem ott legbelül abban a megdobbanó szívben villan,
tündöklő gyémántként, mit sugarakba fon a néma tekintet.

Már tudom a miértre a választ, mit magamtól kérdezek,
hisz sok apró jelből tevődik össze az a felemelő tudat,
hogy amíg téged ennyire szeretlek, Isten óvja két kezével,
a meglelt szerelmet, mely életünk végéig égi áldást mutat.

(Kun Magdolna)

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=900004713382742&set=p.900004713382742&type=3

 

 

https://www.facebook.com/fenyorveny/photos/a.180864285410147.1073741827.180820765414499/539610336202205/?type=3

 

 

"Igazi Szeretet folyamatosan növekszik, soha nem áll meg, és nincs semmi ami ennél nagyobb"

- Sri Swami Vishwananda -

 

 

Te és én egyek vagyunk

Sokszor találkoztunk már álmainkban, s még többször a képzelet síkján. Fizikai szemmel látni Téged csupán felismerés volt. Felismertem szemedben a világmindenséget. Felismertem Benned önmagamat. Ki vagy Te?? Tettem fel befelé a kérdést... Minden utam Hozzád vezet. Minden gondolatom, felismerésem, félelmem, fájdalmam ott őrzöd a lelkedben. Ugyanakkor minden békém, nyugalmam és szeretetem is. Mintha én lennék egy másik testben. Néha azt érzem, inkább vagy ÉN, mint saját magam. Elfojtásaim, vágyaim mind ott élnek Benned...
Ugyanakkor átérzem a félelmeid, tudom azt, amikor Neked fáj. Akkor is érzem, hogy boldog vagy, ha ez Benned nem tudatosodik. Megállok, felnézek... és már tudom. Odafent, OTTHON mi EGYek vagyunk. Idelent azért keressük lélekben szüntelen egymást.
Eljön a nap, amikor úgy ölellek magamhoz itt a Földön, hogy többé nem lesz rá szükség, hogy elengedjelek...

Mohácsi Viktória

 

 

Ikerlélek

Egy adott pillanat előre meghatározott találkozása. A két szempár egymásra mered és nem képes elfordítani a figyelmet. Megszűnik a külvilág, csak a lelkek érthetetlen kommunikációja létezik. Tudod, hogy ő az és ezt kétségtelenül ő is tudja. Érdekes szituáció, nem tudod megmagyarázni, csak annyi játszódik le benned, hogy akarod. Azt is tudod, hogy ismered. Persze, hiszen már sokszor találkoztatok az inkarnációs körforgásban, de most azért találkoztatok, mert valami nagy tanítást kell átadnotok egymásnak. Ez az a bizonyos szerelem első látásra? Lehet. De ilyen esetben a közös és tökéletesnek mondható életetek egy idő után elér a feladat végrehajtásának a pontjához is, ami már nem annyira kellemes. Ekkor derül ki, hogy tényleg ikerlelkek vagytok e. Ekkor kell szembenézni a problémákkal, ekkor kell megoldani azokat úgy, ahogyan azt már előre megbeszéltétek otthon, az asztrál világban. Ekkor derül ki, hogy eddig mit tanultatok egymástól és ekkor kaptok lehetőséget arra, hogy mindent helyrehozzatok. A legnehezebb feladat. De ha szívedben az őszinte és tiszta szeretet lángja ég és tisztelettel vagy a társad iránt, hűséggel vagy felé a legnagyobb kísértéskor is, napi tevékenységetek után a kommunikáció minden esetben közös és megértő, problémamegoldó képességetek előtt csak egy cél lebeg, akkor valóban egymás ikerlelkei vagytok. Tiszteljétek és szeressétek egymást, ekkor karmátok fényes ösvényen halad a hazafele vezető úton és minden égi támogatás az otthonotok mindennapos vendége marad. Az örök Fény ragyogja be ezt az állapotot életedben! (Hajósi Péter)

 

 

"Arról szeretnék írni, amiről sem beszélni, sem írni nem, vagy csak nehezen tudok.... s lehet..... Arról, ami már nem fér,... nem jut át a szavak sokszor szűknek bizonyuló keresztmetszetén. Megtapasztaltam, mindannyiszor az életem, s érzelmeim viharában hogy a beszéd túljut a mindennapok egyértelműségén, tétovává válik, cserben hagynak, elhalnak a szavak, és marad két ember között a csend.
Közölnivalónk hídjának marad a lélek és a szeretet energia érintése. Az érintés, mely túl van a szavakon, túl van a csenden, nem tétova s nem bizonytalan, kilőtt nyílvesszőként hasít téren és időn át. Az érintés, amely túl van a test bármely pontjának találkozásán, érintkezésén a másik testtel. … ez-az az érintés amely mindig megtalálja a szeretet-szerelem forrását és ott megérinthetik egymást!
Nem szólni akarok hozzád, hanem érinteni akarlak. Könnyű a Napnak, mert nem kell szólnia ahhoz, hogy a pirkadat pírjával reményt öntsön a szívünkbe, sem a virág szirmán a harmatcseppnek, hogy parányi ékkőként beragyogja a lelkünket. Egyszerűen csak vannak, nem tesznek semmit és létük csodája önmagunk csodájának felismeréséhez segít.

Nem szólni akarok hozzád, hanem érinteni akarlak. De mit tegyek – ha nem érinthetlek szellőként, sem friss forrásvízként s nem vethetek rád óvó árnyékot, mint a dúslombú fa? Ember vagyok és fizikai valómban nem lehetek ott, ahol vagy, hogy megérintselek a tekintetemmel, a hangommal vagy a kinyújtott kezemmel. Lehet, hogy mire az érintésem eljut hozzád, a testem már régóta az enyészeté.

Nem szólni akarok hozzád, hanem érinteni akarlak, és az érintéshez nincs más eszközöm, csak a szó. A szó, amely túl van a tér és idő határán, és a csendből forrásozik.

Nem szólni akarok hozzád, hanem érinteni akarlak. Mert nem lehet szólni. Minden szó a teljességet töri darabokra. Csak a csend igaz. A csend a teljesség, a csend az időtlenség, a csend a változatlanság. Minden szó az időtlen teljességcsendből időt teremtő szárnyalással kél és ereszkedik vissza. A lét hullámverésének kiszakadt, elkülönült cseppjeként felragyogtatja a tengert és visszahull. Minden szó a teljesség gondolat szülte tükrének egy-egy cserépdarabkája. Minden szó az elveszett teljesség feletti fájdalom jajkiáltása. Minden szó hamis, mert az egészet részbesűrítetté, az időtlent időbeágyazottá, a változatlant változás látszatúvá varázsolja.

Nem szólni akarok hozzád, hanem érinteni akarlak a szavakkal. Mert minden szó igaz, benne a változatlan, időtlen teljesség az időben, a részben és a változóban nyilatkozik meg. Mert minden szó a csend szava, minden szó a csend törődése, minden szó a csend odaadottsága. Mert minden szó teremtés. Minden szóban a teremtő csend és a teremtett szó eggyé válik. Minden szóban a teremtő és a teremtett eggyé válik. Ez az érintés teljessége. Minden szóban a teljesség van jelen.

Lehet, nem a szavak lesznek, amelyek megérintenek. Hanem a szóközök fehér némasága. A csend könyvét nem lehet üres lapokkal megírni. Az csak a süketszoba csendje lenne. Reményem, hogy a szavaim olyanok lesznek, mint a szellőtől rezdülő falevelek susogása, vagy a madárdal, amelyek csak mélyítik a természet csendjét. A szíved csendjét."
Biegelbauer Pál

 

,,Érints meg szavaiddal, hogy később arcomat is megérinthessed!”

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201229952786707&set=a.1243477542890.28591.1707900542&type=3 Az ikerlélek kapcsolódás 40 pontja …valaki szerint, van ami igaz, van ami nem?.

 

http://www.a-feny-kuldottei-onmagadra-ebredesed.eoldal.hu/cikkek/kezdetekkor....html

 

A festő az utolsó ecsetvonáshoz ér... és elkészül a mű. A nagy mű. Aminek csodájára jár az egész világ. Csak állsz a kép előtt. És nem érted, mi olyan különös rajta. Nem tudod, miért megfejthetetlen a mosoly. Nem tudod, mit rejtett el benne a Mester. Pedig egyszerű. A Mester nem az arcot örökítette meg. Nem a külső szépséget vitte vászonra. Valami mást. Azt, ami belül lakozik. A lényeget. Mert ő tudta, hogy az igazi szépség belül kezdődik és kívül ér véget. Az arcon. A szemekben. Az ajkakon. A mosolyon. Az Ő mosolyán.  - Csitáry-Hock Tamás -

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=3wxyN3z9PL4 Starship - Nothing's Gonna Stop Us Now

http://www.hotdog.hu/dalszovegek_magyarul/p-s/starship-nothings-gonna-stop-us-now-1

 

 

Köszönöm, hogy vagy

Át szeretném beszélni veled a hosszú éjszakákat,
Kandalló mellett átvackolni mennydörgős teleket,
Tagjaink, ha szélvihartól, hófúvástól fáznak,
Szavainkban csengjen tengernyi szeretet.

Hallgatni szeretném lassan nyíló, szemérmes szóvilágot,
Nézni, ahogy ezernyi hangszínben játszik szád,
Pihe könnyűvé tenni azt, hogy az élet bántott,
Ölelni akarlak, hogy elmondjam, szükségem van rád.

Öledbe hajtanám fejem, mesélnék életemről,
Lassan, minden titkom, kudarcom kimondanám,
Bukásról, sikerről, elesésről, újrakezdésről,
Minden mi fáj, veled megosztanám.

Hajadba akarok túrni, vadul, újra, meg újra,
Csókolni, csókolni téged szünet, szavak nélkül,
Vigyázni, kísérni akarlak a hosszú útra,
És kitartani melletted, ha szíved zuhan, szédül.

Szeretnék egy nap hallgatásba hullni,
Aludjanak köröttünk el kereső szavak,
Simogatásba, szerelembe arcodhoz simulni,
Szívemmel zengeni: köszönöm, hogy vagy.

(Kerner Mariann)

 

 

https://www.facebook.com/537682249591177/photos/a.537762466249822.141017.537682249591177/1220763977949664/?type=3

 

 

A szeretetben nincs logika. A szeretet egy fantasztikus csoda. A létezés legnagyobb csodája. (Villás Béla)

 

 

Aki szeret, az megért. Anélkül, hogy magyarázkodnál neki. Magadról, az életedről, a fájdalmadról, a sorsodról, netán a múltadról. Nem kell ezt tenned, mert érti, mi zajlik benned. Hiszen aki szeret, az szeretettel is közelíti meg a lelked. Nem is tud másképp bánni veled, hisz szeret. Neki nem kell semmit elmagyaráznod, mert elég neki a feléje célzott pillantásod. Amiben benne van az összes érzésed, és az is, hogy mit él meg a szíved. Aki ugyanis igazán szeret, annak sokszor még mondanod sem kell, hogy mi van veled, hiszen kérés nélkül is megérti és segíti az életed. (Lippai Marianna)

 

 

Ha tele van a szíved,
Nem is kell szólnod nekem,
Csak kezd el kiönteni:
Szívem befogadja mind.
Egyetlen kincsem Te vagy.
Szívemben, lelkemben van
Minden mondatod...

(Krammer Dávid)

 

 

Az különbözteti meg azokat az embereket, akikkel "lélekben össze vagy kötve" a többitől, hogy ők "nem ismernek", hanem éreznek. Nem abból vonják le a következtetéseket, amit látnak vagy hallanak, hanem átérzik azt, amit még ki sem mondtál.
Vannak dolgok, amikről azért nem beszélünk, mert képtelenség elmondani. Nem azért, mert nem akarjuk, hanem egész egyszerűen az érzésekre nincsenek szavak.
A lélektárs a szemedbe néz, és nyitott könyvvé válsz. Kiolvassa lelkedből az érzéseket. Szavak nélkül kommunikáltok. Van, hogy a másik szemében évezredek játszódnak le pillanatok alatt. Mert a lélek mindent tud. Benne van a bizonyosság.
Két lélaktárs nem tévesztheti meg egymást, ha a szívükre hallgatnak. Hiába mond Neked mást, hiába tagad, ferdít, szépít, Te pontosan tudod az érzéseit. Érzed a félelmeit, a fájdalmait, a ki nem sírt könnyeket, és a mérhetetlen szeretetet.
Van, hogy fizikai segítséget nem nyújthatsz, de lélekben ott vagy vele. És ezt tudja Ő is.
Van, hogy az utcán összepillantotok, s talán senki észre nem veszi, de Benneteket milliónyi kis szikra táncol, hiszen a testek elmentek egymás mellett, de a két lélek találkozott. S ettől talán napokra vagy hetekre feltöltődött szeretettel.
(Mohácsi Viktória)

 

 

“A szerelem azt jelenti, hogy két ember: kettő és mégis egy. Egy férfi és egy nõ egyetlen angyallá olvad össze. Ez a mennyország.”  (Victor Hugo)

 

 

Szeretet és lélek
Ha két ember találkozik és egymásba szeretnek, annál nincs nagyobb csoda az életben! De csak akkor, ha ez a szerelem valóban mély, tartós, a másik lelkét ismerő, elismerő és tisztelő szerelem.
Ha két ember között egy igaz szerelem alakul ki, akkor olyan mértékben kerülnek egymás bűvöletébe, hogy az mögött bizonyosan van valami titokzatos vonzerő. Ilyenkor különböző emlékek, érzések kerülnek a felszínre. Egy szó nélkül ismerjük a másikat, mert érezzük.
„A feltétel nélküli szeretet, szabaddá tesz, teljes bizalommal kinyilváníthatod gondolataidat és érzéseidet."

Az igaz szerelem nem múlik.
A szerelem a legerősebb érzés a világon, és nem számít, hogy mi minden történt, senki sem felejti el azt, akit szeret, ezért Örök

Szeretettel, Florida Flor https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1528448350786132&set=a.1418401585124143.1073741827.100008629444307&type=3

 

A szeretet szépít. Hisz ha szeretsz, mindent és mindenkit szebbnek látsz. De te magad is szépülsz. Kívül, belül. Szépnek látod a fáradt, kialvatlan önmagadat, boldoggá tesz a kora reggeli ébredezés, örömmel a szívedben araszolgatsz a dugóban és a föld legkedvesebb embereként tekintesz a mindig morcos főnöködre. Mert a szeretet mindent és mindenkit megváltoztat. Kiváltképp azt, aki adja. Nézz hát ma is szeretettel a világra, s a világ is szeretettel néz majd vissza rád! Varázslatos és egyben varázsló is leszel, mert varázsolsz a szíveddel. (Lippai Marianna)

 

A szeretet a legnagyobb ajándék, amit az egyik ember a másiknak adhat! (K. Gyöngyi)

 

Váratlan lánykérés a szegedi orvosavatón

https://www.youtube.com/watch?v=sMsj5IFMJXA

 

Adj több figyelmet, szeretetet, odaadást, törődést, kedves szavakat, olyanokat is, amiket néha csak magadban ismételgetsz, de nem mersz kimondani a másiknak. Mondd ki, tudasd vele, hogy mit érzel, hogy szereted, hogy szükséged van rá, és számíthat arra, hogy mellette leszel - mindig. Add neki azt, amire valóban szüksége van, azt, ami boldoggá teszi, amiről tudja majd, hogy odafigyelsz rá. Mindig. A figyelmesség valami, amitől szebb ajándékot nem adhatsz. Adj időt, abból amiből mindig olyan kevés van.. És amikor majd egy napon arra fogsz gondolni, hogy mennyire jó, hogy a másik tudja, hogy mit jelent Neked, hiszen el merted mondani neki, boldog leszel. De addig, amíg inkább magadban tartasz mindent, az őszinte érzéseidet, a legnagyobb ajándékot tartod vissza a másiktól. (Oravecz Nóra)

 

A fiúnak már régóta tetszik egy lány, de eddig még nem tudta, hogy hogyan tudassa vele… De most…elámult a lány….megérintette.

https://www.youtube.com/watch?v=5bhS2iicg6k

 

Armenian Wedding - Dav M & Emily Ghuk - Hoy Tengo Ganas De Ti. Egy csodálatos esküvő alkalmával a menyasszony és a vőlegény elhatározta, hogy valami nagyon különlegessel lepi meg a násznépet. Amikor a fények elhalványodtak, a vőlegény a kezében a mikrofonnal a legszebb szerelmes számba kezdett bele...

https://www.youtube.com/watch?v=KsOIvT3NO_c

 

https://www.youtube.com/watch?v=asVmBJv034I Chicago Bulls Cheerleader Surprised With Marriage Proposal

 

Szeretni tudni a legnagyobb boldogság, és a szeretet a legnagyobb jó, amit az ember önmagából másoknak adhat. (Bihari Klára)

 

A szeretet nem vágyik egyébre, mint beteljesíteni önmagát. (Kahlil Gibran)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207291869726409&set=a.1816447142339.2096494.1574916345&type=3

 

A szeretet Szárnyakat fog nektek adni. (Lisieux-i Szent Teréz)

 

 

Az igaz érintéssel az ember... a másik ember lelkében hagy nyomot.
-Léria Dipán-

 

,,Az igazi ölelés az... amikor a lelked öleli egy másik ember lelkét.”

 

Felbecsülhetetlen értéke van annak, ha azt hallod másoktól, hogy jó vagy, és úgy szeretnek, ahogy vagy. (Eline Snel)

 

 

"... Nem elég szeretni... Alázatosan kell szeretni, hittel. Az egész életnek akkor van csak értelme, ha igazi hit van benne.
Isten a szeretetet adta az embereknek, hogy elbírják egymást és a világot. De aki alázat nélkül szeret, nagy terhet tesz a másik vállára.... . A szeretet, az igazi, - türelmes. A szeretet végtelen és tud várni."
- Márai Sándor: Az igazi - részlet

 

 

,,A szeretet lényei vagyunk. Nem többek és nem kevesebbek. Szívdobbanásod a létezés szívdobbanása, lélegzeted a létezés lélegzése, energiád a létezés energiája. Egyetlen dolgod: önmagad lenni. Azt adni, ami vagy. Mert erre születtél... önvalóddal, az igazi arcoddal színesíted ezt a világot, amelyben élünk. Mindenkinek van olyan kincse, ami a másiknak nincs. Mindenkinek van egyetlen olyan kincse, ami nélkül szegényebb lenne ez a világ.”

https://www.facebook.com/1398118087170638/photos/a.1398167403832373.1073741828.1398118087170638/1473280482987731/?type=3

 

 

"Mindenki azt mondja, hogy a szeretet fáj, de ez nem igaz. A magány fáj. Az elutasítás fáj. Valakinek az elvesztése fáj. Az irigység fáj. Mindenki összekeveri ezeket a szeretettel, de a valóság az, hogy a szeretet az egyetlen dolog ezen a világon, ami elfedi az összes fájdalmat és segít, hogy újra csodálatosan érezd magad. A szeretet az egyetlen dolog ezen a világon, ami nem fáj."
(Liam Neeson)

 

 

,,A szeretet meglátja a másik érdekeit és értékeit, és a sajátjai mellé helyezi őket."

 

 

Szeretet

A Tanítvány mérték nélkül fejlessze szeretetét minden élőlény iránt! Fejlessze az egész világ iránt, fent és lent, és mindenhol maga körül akadálytalanul a szeretet szívét… Mert az egész világon ez a szívállapot a legjobb. –Buddha

Az a fajta szeretet, amit legmélyebb állapotként élünk át, sokkal teljesebb és mindent magába foglalóbb, mint amit általában szeretet szón értünk. Mélyebb a szerelemnél, mélyebb annál, amikor szeretünk valakit vagy szeretnek minket. Mélyebb annál is, ahogyan magunkat szeretjük.

A szeretet legmélyebb állapota mindent és mindenkit magába foglal.

Erről a szeretetről beszélnek költők és misztikusok, ez a fajta szeretet túllépi az Én határait, az emberek közötti határokat.

https://www.facebook.com/varadi.andrea2/posts/875089699256970

http://talentumok.com/szeretet/

 

 

A szeretet tettei hangosabban szólnak a szavaknál. (David Baldacci)

 

 

https://www.facebook.com/borayeter/videos/875298992551251/ İnsanlık ölmedi Az emberieség még él

 

https://www.facebook.com/808520915843775/photos/a.808527739176426.1073741828.808520915843775/1196776943684835/?type=3

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153104648471459&set=gm.1004737136236866&type=3

 

A meditáció azt jelenti, hogy önmagad vagy, a szeretet pedig azt jelenti, hogy megosztod magadat valaki mással. A meditáció adja a kincset, amelyet a szeretet segítségével osztasz meg másokkal. Ez a két legalapvetőbb dolog, minden más lényegtelen. (Osho)

 

https://www.facebook.com/220020458122487/photos/a.221413021316564.1073741828.220020458122487/413091398815391/?type=3

 

,,Szíveddel akarni. Fénylő szeretetben gazdagítani a saját és mások életét csodás érzés! Bízni, hinni, hitet és szeretetet adni, szépen gazdagítani a saját ás mások életét az az emberi mély tündöklő lélek felszálló fantasztikus élménye, mely veled együtt a végtelenbe vágyik. S veled karöltve lép a díszes mennyország csodálatos világába. Érzed ezt a megnyugtató utazást, amely halhatatlan szeretet kapujában megálmodtál magadnak. Hadd, hogy a mámoros pillant veled összeforrva eggyé váljon. Légy hű önmagadhoz. Mint a hömpölygő, hatalmas tápláló folyó is egy forrásból fakad, ugyanúgy a szeretet és a siker is egy forrásból, mégpedig a gazdagon szerető lényed bőségéből fakad. A fejlett lélek tulajdonságai: a szeretet, szolidaritás, jókedv, a sikeres pozitív erő és a szeretetben bővelkedő tiszta energia. Ahogy átölel téged a szeretet, egész lényedben érzed, hogy: itt vagyok otthon. Ahogy édesen megsimogat, és magához húzva szeretve közli: megjöttem hozzád. Szeretni és szeretetet adni csodás!!! Te vagy a SZERETET. Te vagy a Csoda! Csodálatos vagy!!!”

 

 

Szent célom és küldetésem:
„Felszabadítani az emberek tudatát, hogy megélhessék a mindennapi életükben a végtelen lehetőséget és bőséget.”

 

Amikor a szívedből szeretet árad, megmentője vagy te a világnak!
Amikor a lelked díszbe öltözik, Isten veled örvendezik!
Amikor mosolyt csalsz egy arcra, tiédet Isten simogatja!
Mikor felragyog a fényed, hidd el Isten vezet téged!

(Kertész Kata Keke)

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=192904777722101&set=a.121098508236062.1073741829.100010077395071&type=3

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=803385813106691&set=a.586719151440026.1073741829.100003058386738&type=3

 

http://1.bp.blogspot.com/-JP8E3AWXIg4/VmBm96H2b4I/AAAAAAAAW-M/JIfxJLj-UIo/s1600/f%C3%A9ny2.gif Sandal fény

 

*A Szeretet-forrás egy csodás Kapu és az Aranyút, mely összeköt minden létezőt és mely, Átkelés egy magasabb Kozmikus Tudatosság felé Önmagadon keresztül. Mely elvezet az Új Földhöz az emberi tudat kivirágzásához. „Hidd, hogy lehet szabad az Élet, Merd megismerni a Valóságot, Tedd meg, mit a szíved diktál, Éld meg szabadon, aki Vagy!” Mindannyian keresők vagyunk, és a célunk ugyanaz: belső békét, fényt és örömöt elérni, elválaszthatatlanul eggyé válni Forrásunkkal, és valódi elégedettséggel teli életet élni. Kívánom neked a csend szépségét, a napfény dicsőségét, a sötétség rejtelmét, a láng hatalmát, a szeretetet, mely ott található minden dolgok gyökerében. Az élet csodáját kívánom neked. Köszönjük, hogy benéztél. Ez nem lehet véletlen. Örülünk, hogy itt vagy.*

http://szeretet-forras.blog.hu/2012/12/11/boldogsag_786

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1054153944608809&set=a.458371594187050.107720.100000426395801&type=3&theater

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=483684095138144&set=a.137624403077450.1073741876.100004896728886&type=3

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1059457780765871&set=gm.405127399691177&type=3

 

„A szeretet gyönyörű kincsesláda, de csak azt találod benne, amivel hozzájárulsz.” (Alejandro Jodorowsky)

https://www.facebook.com/aquariuskincsei/photos/a.110734542297506.6218.108539295850364/888331827871103/?type=3&theater

 

A szív jósága olyan, mint a nap melege: életet ad. Csak a jóság, a szeretet maradandó. Olyan, akár a forrás. Minél többet merítesz belőle, annál jobban buzog. Légy jó!
(Henryk Sienkiewicz)

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=196891180656794&set=a.121098508236062.1073741829.100010077395071&type=3

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1535673540063613&set=a.1418401585124143.1073741827.100008629444307&type=3

 

https://www.facebook.com/tudatosan.hu/photos/a.195287183857931.59603.116276405092343/940509862668989/?type=3&theater

 

Az Univerzum leghatalmasabb ereje a Szeretet. Ennek az érzésnek van az összes többi közül a legmagasabb rezgésszintje. Ha képes vagy rá, hogy minden gondolatodat szeretetbe csomagold – hogy Mindent és Mindenkit Szeress -, életed gyökeresen megváltozik.

- Böjte Csaba -

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=774695349322513&set=a.142097379248983.26351.100003461641273&type=3

 

,,Adni a legnagyobb öröm!
Egy jó szó aranyat ér,
az érzés zálogát,
ennyit adhatok kincsként Én!”

 

 

 

"Mostantól
Az örömömet fogom magamból tovább adni,
ezzel fogok mások napjába apró, könnyed kis csodákat juttatni!"

https://www.facebook.com/Talentum/photos/a.611941092219840.1073741828.611899285557354/959091397504806/?type=3

 

 

Kezdj el most szeretni. Most ebben a pillanatban. Nyíljon meg szíved és szeress! Engedd áradni a szeretetet! Minél jobban megnyílsz, annál inkább megtisztul elméd és az pozitív lesz. Szeretetteljessé válsz és jobban fogsz tudni szeretni. S tudd, bármit is teszel ebben a szeretetteljes állapotban, az mindig tökéletes lesz. (Sri Swami Vishwananda)

 

 

,,A szeretet:
kiválaszt, megszólít,
megtart és elenged,
de soha nem sajátít ki,
legfeljebb örömmel elfogadja,
ha önként csak neki
ajándékozod magad.” (Simon András)

 

 

,,Ha csak az eredményeim alapján tartasz értékesnek, elveszek; de ha pusztán önmagamért szeretsz, sikert sikerre halmozok. Semmit se tégy, csak szeress, és felnövök magamhoz.” (Simon András)

 

 

,,Mindig megéri bízni abban, aki szeret.”

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205385803672781&set=a.1068675685352.2010687.1479888402&type=3

 

Varázslatos, szeretetteljes boldog szép estét, Fénnyel szeretettel teli gyönyörű szép jó éjszakát, Tündérangyali meseszép álmokat, kívánok szeretettel.

 

https://www.youtube.com/watch?v=MNHVyOCjUIw&feature=share Good night  Bálint Katona video etude

 

JÓÓÓÓÓÓ reggelt, szeretettben gazdag szép napot

 

https://www.facebook.com/673437526016590/photos/a.676511149042561.1073741845.673437526016590/1210157495677921/?type=3

 

Kellemes hétvégét kívánok neked kedves   !! :) Sok pihenéssel, felüdüléssel. Kívánom, hogy töltődj fel sok-sok szeretettel, nyugalommal, harmóniával, ami egy darabig megint elkísér utadon. Legyenek veled a segítőid, óvjanak, védjenek. Kívánok neked, minden jól, mit szeretnél. Mosolyogj sokat! J  Legyél vidám! grin hangulatjel Élvezd az életet! Mit kívánhatok még? mindent ami szívednek kedves!!!

 

Neked is legyen szép napod! :) Légy elégedett mindennel, ami körülötted, benned van! :)

 

https://www.facebook.com/119663191441924/photos/a.212906705450905.50812.119663191441924/856492361092333/?type=3

 

Neked is csupa szépet és jót, örömöt és áldást küldök, kívánok.

 

,,Szépséggel teli hetet és napot kívánok mindenkinek! Ismerősöknek és ismeretleneknek egyaránt! Varázslatos lehetőségeket! Kitűnő egészséget! Bőséges pénzáradatot! Mindezeket vegye körbe végtelen szeretet! Béke és nyugalom költözzön lelketekbe! A hit rózsái viruljanak a szívetekbe! Legyen így! Áldás mindenkire! Áldás a Földre!”

 

https://www.facebook.com/Stylisheve/photos/pcb.1258661084174470/1258660800841165/?type=3

 

Légy boldog és elégedett, áldja meg Isten a te egész lényed.
Adjon neked erőt, jó egészséget, ezt kívánom tiszta szívből Neked!"

 

Sok-sok szenvedélyes szeretetben bővelkedő oltárian klassz élmények, hatalmas vigyorog, nevetések..Az aki a lelked mélyén vagy, s amit szeretnél élni.

 

Köszönöm Neked, hogy az életemben jelen vagy!
Csodálatos minden Veled töltött pillanat!
Köszönöm a Szereteted, mely melengeti szívemet,
legyen csodás napod és áldott az életed!

 

Egy jó barát azt mondja: "ha valaha is szükséged lesz valamire, én itt leszek", de egy igazi barát ennyit mond: "soha nem lesz szükséged semmire, hiszen én itt vagyok neked"

 

..hű mennyit hálasírok mostanság.

 

https://www.youtube.com/watch?v=SUi1wuvNSoI Mese az időről és a szeretetről

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207344365902947&set=a.2169955603996.2124469.1099914626&type=3

 

https://www.facebook.com/Stresszdoki/photos/a.425432467542932.1073741828.425426594210186/886576948095146/?type=3

 

https://www.facebook.com/nyeremenyjatekokoldala/photos/a.130479280337619.27432.103740673011480/991905050861700/?type=3&pnref=story