Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sok fantasztikus, jó, nagyszerű szép dolog vegyesen 24

2015.12.26

 

Mik a terveid?
Boldog akarok lenni.
Úgy értettem, ma.
Nem látok különbséget.

https://www.facebook.com/love.v.life/photos/a.610815525669511.1073741828.610801892337541/943858535698540/?type=3
 

 

Létezik a kollektív emlékezet és a kollektív tudat, amelynek köszönhetően kölcsönösen tudást, érzéseket, megérzéseket, emlékezetet, gondolatokat közvetít egymásnak minden élőlény a világon. Morfogenetikus energia, mátrix, vagy hívjuk, ahogy akarjuk.

Sheldrake szerint most egy evolúciós univerzumban élünk, ahol már nem lehetséges tagadni tudományos és szeptikus téren sem, hogy minden mindennel összefügg, helyesebben szólva mindenki mindenkivel.

https://charoninstitute.wordpress.com/2015/06/23/a-morfogenetikus-mezo-avagy-a-matrix-letezik/

 

 

Az embernek két nagy tévedése van. Az egyik: hogy valóságnak tartja azt, ami nem az. A másik: hogy nem tartja valóságnak azt, ami az. (Tendzin Gjaco)

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1622558811395638&set=a.1575394419445411.1073741830.100009246053976&type=3

A dolgok igazi természetéhez úgy jutunk el, ha átlátjuk a dolgok illuzórikus természetét. - Adyashanti -

 

A felébredés a valósággal való összekapcsolódásról szól, nem pedig a valóságról alkotott értelmezésedhez való kapcsolódásról. (Sri Amma Bhagavan)

 

https://www.youtube.com/watch?v=mvUVqGI80FA  Nem tudod, ki vagy valójában? Liberated from the conceptual identity (Megszabadulás a csak fogalmilag létező személyiségedtől.)

Eckhart Tolle gyakran használja az "awakening process" kifejezést, mely magyarul felébredési folyamatot jelent.

 

"A radikális belső átalakulás és egy új tudati szintre való
feljutás jelentheti az egyetlen reményt
a jelenlegi világméretű krízisben,
amelyet a nyugati mechanisztikus szemléletmód
dominanciája idézett elő" (Stanislav Grof)

 

A legmagasabb frekvencia lehet a norma:

Teljesen biztos vagyok abban, hogy önállóan is szét tudjuk törni azt a csigaházat, amely a magasabb rendű Énünktől és egy kellemesebb énünktől választhat el minket. Nem kell gurunak lennünk, és nem kell, hogy mindenféle drámai események természetfölötti élményekhez juttassanak minket, itt a saját fizikai valónkban is olyan magas frekvenciájú lényekké tudunk válni, hogy mindaz, ami régebben metafizikainak, transzperszonálisnak vagy paranormálisnak tűnt, most szinte normális állapotnak tekinthető.

A teljes kép hiányzó mozaikdarabkái most fognak a helyükre kerülni tudatunkban - és mindnyájunk életében ezek az új ismeretek idézik majd elő az "átbillenést" az INTUÍCIÓ korába.
Sokan kezdik már kapiskálni, hogy igazából nem is távolodtunk el a Lényegtől - a "mennyei" tapasztalástól -, miközben a legbámulatosabb, legelbűvölőbb ÁLMOT álmodtuk magunknak, amelynek a neve: "ÉLET A FÖLDÖN".

 

Ahhoz, hogy teljesen felébredjünk ebből az álomból, a mindennapokban is át kell élnünk lelkünknek azt a magasabb frekvenciaállapotát. Ez az együttérzés, a részvét átélését jelenti, amelynek során a magasabb rendű érzelem messze a szenvedés csábításán, a logika korlátain és a világ tompult hipnózisán túlra repít minket.

Minden porcikánkban szerethetőnek, szeretettnek és szeretetteljesnek kell éreznünk magunkat. Ha tudatos érzékenységet mutatunk az energiafrekvenciákban kódolt rejtett információk iránt, rohamtempóban juthatunk el abba az állapotba, amelyben átjár bennünket a szeretetbe és a lélekbe vetett bizalom.

Hogy felfedezzük a legfinomabb rezgéseinkben tárolt információkat és élményeket, okoskodás helyett - eddig nem tapasztalt módon - "lefelé" mozdulunk, és testünk tanulmányozására fordítjuk a figyelmünket. Ám mivel mindez érzelmeket vált ki, zavart, ellenállást és pánikot keltenek bennünk, elkerülő magatartást tanúsítunk. Saját tapasztalásokat kell szerezzél kitágult énedről, mely az Intuíció korában normális állapotodat fogja jelenteni.

 

Több van, mint a VONZÁS Törvénye:

Az elmúlt években egy sor könyv és DVD jelent meg és próbált utat mutatni, hogy felfokozott korban élünk. Sikerült megnyerni az emberek szívét és érdeklődését: pld. A békés harcos útja, A mennyei prófécia, A vonzás törvénye, Mi a csudát tudunk a világról? A víz rejtett bölcsessége, A Da Vinci-kód...stb. művekkel.

Ezek és az ezekhez hasonló művek segítettek tisztázni, mi történik a láthatatlan birodalmában és arra ösztönöztek, hogy elsajátítsuk az ENERGIA és a TUDAT formálásához szükséges alapvető képességeket.

Meg akarom könnyíteni az átalakulás folyamatát:

 

Az egész átalakulás egy "magasabb rendű cél" érdekében folyik és pozitív végkifejlettel zárul.

Szeretném megértetni veled azt a félig láthatatlan folyamatot, amely a Te életedre is kihat, hogy zökkenőmentesen haladhass végig az egyes fázisain.
Olyan technikákat szeretnénk bemutatni, amelyek tökéletes érzékenységgé változtatják az érzelmi blokkokat, hogy meg tudd fejteni a számtalan rezgési állapotban rejlő üzenetet. Szeretném elérni, hogy légy hű önmagadhoz, és olyan életet élj, amely a legmagasabb, legtermészetesebb egyéni rezgésedből fakad - és a legnagyobb összhangban van a lelkeddel.

Szeretném megtanítani, hogyan térhetsz vissza ehhez a középponthoz, amikor mások alacsonyabb rezgése lehúz. Igenis van rá mód, hogy egészségesen "érzékenyek" legyünk, és igenis komoly erőt lehet meríteni abból, ha tudjuk, hogyan kezelhetjük egyéni rezgésünket.

Újjá születni mint a főnix.

Idézetek Penney Peirce: Frekvencia (Az egyéni rezgés ereje) c. könyvéből

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=659574314130172&set=a.243965909024350.59638.100002328276764&type=3&pnref=story

 

 


,,Az emelkedés célja, hogy tudatunkat megtisztítsuk és egonkat kordák közé szorítva, lelkünket megnyitva kapcsolódjunk isteni énünkhöz.
Ez a folyamat már régóta elkezdődött, idáig azonban nem volt ennyire szembeötlő a változás.
A folyamat a maja naptár szerint 2012-ben éri el a tetőpontját.
Mit jelent ez?
Azt érezzük, felgyorsul az idő. (Az időt egyébként csak mi, emberek érzékeljük, más dimenziókban nincs se tér, se idő.)
A Földet érő energiák rezgése fokozatosan emelkedik, az anyag sűrűsége csökken.
Mivel jár ez a jelenség?
Tudatunk kitágul, egyre többször használjuk intuitív érzékelésünket.
Fejlődik finom érzékelésünk, egyre többen tudnak összekapcsolódni Isteni énünkkel,
másokkal is tudati szinten.
Testünk is változáson megy át, ennek következtében sokszor érezhetjük magunkat fáradtnak, idegesnek, levertnek ok nélkül. Komoly hangulathullámzások törhetnek ránk a semmiből.
Ez azért van, mert testünk nehezen alkalmazkodik a hozzánk érkező, új energiákhoz, amíg beépül. Nem kell tőlük megijedni, hagyjuk, hogy beépülhessenek az új energiák. "
Feküdjünk rá arra a bizonyos hullámra és hagyjuk, hogy vigyen magával előre"
Sokkal gyorsabban túljutunk a nehezén!
Tudati szinten gondolataink egyre többször és egyre pontosabban valósulnak meg.”

http://jezusafeny.hu/component/option,com_fireboard/Itemid,1/func,view/catid,17/id,3615/

 

 

Átalakulás

Egy olyan lehetőséget kaptál, amivel érdemes élned és nem szabad halogatnod. Ez a sikerednek és a boldogságodnak a lehetősége. Ráadásul sokkal egyszerűbben elérheted ezt, mint gondolnád. Ne bonyolítsd túl! Gondolj csak a hernyóra, aki rövid élete során a fennmaradásért küzd, bujkál a ragadozók elől, végül magába bábozódik, hogy egy gyönyörűséges pillangóvá fejlődjék. A múltadban te is egy hernyó voltál, aki küzdött a saját életéért, többször meghalt a ráerőltetett törvények megszorításaiban vagy kapcsolataiban. De amikor rájött arra, hogy minden érte van, magába fordult egy kicsit. És ez a lényeg, a bebábozódás folyamata. Ekkor vagy egyedül és csendben magadban, ekkor látod meg az ok és okozat törvényszerűségét és az összefüggéseket. Begyűjtötted a tapasztalatokat, immáron csak feldolgozod azokat. Ekkor születik megértés, majd megvilágosodás. Ekkor érted meg, hogy egy tökéletes isteni fény vagy, minden a tiéd! Ekkor veszel nagy levegőt és elkezdesz élni, ahogyan te akarod. Azonnal szárnyaid nőnek, hiszen újjá születtél, egy gyönyörűséges pillangóvá, aki csak az élet apró csodáit keresi, mert nincs olyan dolog, ami nem válna a javára és ne érte teremtetett volna. Bátran nézz fel az égre és lásd meg a szürkeségben a fényt, ami mindig ott van! Ehhez vedd fel azt a szemüveget, ami mindig kéznél van ugyan, de csak újjászületésed után, megértésekkel tudod tökéletesen használni. Lásd a csodát és élj, ahogyan te akarod! (Hajósi Péter)

https://www.facebook.com/karmakoncepcio/photos/a.471725626332470.1073741828.471022416402791/500273723477660/?type=3

 

 

Ha azt veszed észre, hogy az emberek együttműködőek a vágyaid megvalósításával kapcsolatban, az egy jelzés a számodra, hogy Te is együttműködsz a vágyaiddal. Ha viszont úgy tapasztalod, mintha az emberek nem segítenének, sőt még talán hátráltatnak is, akkor tud, hogy ez megint csak egy jelzés számodra, hogy Te nem vagy abban a pillanatban érzelmileg összhangban a vágyad megvalósulásával. A külvilág és a külső történések minden esetben csak a belső világodat tükrözik. (Abraham Hicks)

https://www.facebook.com/abrahamhicksmagyarul/photos/pb.663801776988040.-2207520000.1448054544./856026404432242/?type=3&theater

 

 

Ha hiányzik a lelki békéd, nem vagy szabad ember.
A lelki békének felszabadító ereje van. Ha hiszel és bízol magad­ ban, mert reálisan felmérted, hogy képes vagy elérni egy adott célt, állhatatosságodat nem áshatják alá külső tényezők. Tudni fogod, hogy megalapozottan bízol magadban, és bátran követhetsz bármilyen célt, amíg az összhangban van a humanizmus törvényeivel, és nem korlátozza embertársaid jogait.
Az egészséges szellemhez hozzátartozik a nagy írók és nagy gondolkodók munkáinak tanulmányozása. A nagy filozófusok gon­dolatainak megértése segít, hogy megismerd saját elveidet, ami le­ hetővé teszi számodra, hogy átgondoltabb és teljesebb életet élj.
- Napoleon Hill -

 

 

"Az elmét kétféle tevékenység köti le: a tervezgetés (alochana) és a párbeszéd (sambhashana). Ez kettő két külön vonalon halad. A tervezés az elmében felmerülő jelen problémák megoldását célozza, a párbeszéd pedig megsokszorozza a problémákat, megtévesztő megoldásokat és zavarodottságot szül, melyek következtében az ember helytelen eszközöket választ a megoldásra. A belső beszélgetés és az egymásnak ellentmondó csevej reggeltől estig folytatódik, míg az alvás nem keríti hatalmába az elmét. Ez az egészség megromlásához és korai öregedéshez vezet. A belső beszélgetések témái többnyire mások hibái, jó sorsa vagy balszerencséje. Ez az örökös dialógus az ember minden nyomorúságának alapja, mely sűrű sötétségként fedi be az elmét. Nagyon gyorsan növekszik és elnyomja az ember eredeti értékét. "
ॐ Bhagawan Sri Sathya Sai Baba ॐ

https://www.facebook.com/1483943501871751/photos/a.1484036468529121.1073741828.1483943501871751/1660091934256906/?type=3&theater

 

 

,,Sokan vagyunk "spirituálisak", de csak kevesen jutunk ezen is túl!”

 

 

,, - Későre jár. Feküdjünk le.
   - Későre jár - bólintott a mester. - Ébredjünk föl."

 

http://www.megertestablazata.hu/gondolatok-ertelme-meditacio-jelenlet

 

 

Engedd, hogy ne csináljak semmit,
amikor nincs semmi dolgom,
hadd időzzem oly zavartalan
a béke mélységeiben,
ahogy az este időz a tengerparton,
amikor csendes a víz.

-Rabindranath Tagore-

 

 

 

Elindultam az utamon és elkezdtem a saját bölcsességemben bízni, hagytam, hogy az a részem vezéreljen, amely többet tud. Elengedtem a véleményeket és értékítéleteket másokról és magamról, és most többet mondhatok magaménak az élet minden területén, mint amit valaha.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=214528302221431&set=a.158294621178133.1073741827.100009927888169&type=3

 

 

 

Felesleges elmenned a templomba vagy a szentélybe vagy a mecsetbe, bárhol vagy, légy üdvözült, és ott van a templom. A templom a saját energiád finom teremtménye.

Ha üdvözült vagy, te teremtesz templomot magad körül.

A templomban csupa hamis dolgot teszel. A templomban virágokat ajánlasz fel, amelyek nem a tieid; kölcsönveszed őket a fáktól. Már Istennek voltak ajánlva a fán, és a fán elevenek voltak; te azonban megölted őket, megöltél valami csodálatosat, és most azokat a meggyilkolt virágokat ajánlod Istennek, és még csak szégyent sem érzel miatta.

Megfigyeltem – különösen Indiában -, az emberek nem a saját növényeik közül veszik a virágokat: a szomszédtól szedik őket, és ebben senki nem akadályozhatja meg őket, mert ez egy vallásos ország, és vallási célra szedik a virágokat. Az emberek gyertyákat gyújtanak, amelyek nem az öveik; füstölőket égetnek és illatosítanak, de mindezt kölcsönveszik.

A valódi templomot az üdvösség teremti – és ezek a dolgok mind maguktól következnek be. Ha üdvözült vagy, rátalálsz majd néhány felajánlott virágra, de azok a virágok a te tudatodban vannak;
fény támad, de azt a fényt a te belső lángod teremti; illatok szállnak, de azok az illatok a te legbensőbb lényedhez tartoznak.

Ez a valódi istentisztelet.

OSHO

 

 

A mennyország belül van, és a tudatosság tárja fel. A világ csupán látszat. Melodrámája a torzított érzékelés ügyes mesterkedése, ami miatt arra a következtetésre jutunk, hogy a világ nagy, erős és örök, míg az Én kicsi, gyenge és mulandó. Ennek azonban épp az ellenkezője igaz. (David R. Hawkins)

https://www.facebook.com/ElsoVipassanaMeditaciosKozpont/photos/a.430764143628342.95436.400437746660982/1028581063846644/?type=3

 

 

"...Az élet csendes tudatosság. Az élet minden történése ebben a csendben jelenik meg és tűnik tova. Te vagy ez a csend."

 

A meditáció célja az elme lecsendesítése. A csendes elmében a beidegződések a felszínre kerülnek és kitörlődnek. A meditáció lehetővé teszi, hogy az elme elengedje a tárgyak iránti megszállottságát, és megpihenjen forrásában.

A csendes elme felfedi azt, ami mindig csendes: ahonnan mind a cselekvés, mind a nem cselekvés ered, és ahová visszatér; ahonnan a tudatlanság tapasztalata és a megvilágosodás tapasztalata ered, és ahová visszatér.

Ez a saját Éned.

Amit gyakran meditációnak neveznek, az koncentrációs gyakorlat. Ugyanúgy, mint a terápiák, a légzésszabályozás vagy más jógagyakorlatok, a koncentráció is lehet hasznos. Megvan a maga helye. De most fedezd fel, mi van az összpontosításon túl! Fedezd fel, mi nem a koncentráció tárgya, hanem maga a csendes tudatosság!

Én nem vagyok ellene a meditációnak és a gyakorlásnak. Annak vagyok ellene, ha a meditáció gyakorlata különválik az élettől. Amikor felismered, hogy a gyakorlás és az élet közötti különbözőség látszólagos, az egész életed meditációvá válik. Az élet csendes tudatosság. Az élet minden történése ebben a csendben jelenik meg és tűnik tova. Te vagy ez a csend. (Gangaji - A szabadság folyója)

 

 

A meditáció többet jelent annál, mint hogy egy fa alatt ülünk, és álmodozunk. A meditáció a legnagyobb tudatosság. A meditáció azt jelenti, hogy érzékeljük, miféle gondolatok, érzések, koncepciók, hittételek érintenek meg minket, és felismerjük, hogy van egy "üresjárat", egy választás, és hogy nem kell törvényszerűen mindenre reagálnunk. (Kurt Tepperwein)

 

 

"Lényeges dolog, hogy amikor a szemeink kezdenek nyiladozni vagy megnyíltak a lét magasabb rendű valóságaira, és kezdjük felismerni mi ez a világ, mindig tudatában legyünk kik vagyunk. Ez eleinte nagyon nehéz, hisz többé-kevésbé szembesülhetünk a jelenlegi rohanó, érdektelen, lelketlen környezettel, ahol sok dolog történik körülöttünk, amik nagyon könnyen elvonják a figyelmet a lényegről. De idővel azért egyre könnyebbé válik, ahogy dolgozunk magunkon és jobban keresztül látunk a minket körülvevő valóságon..."

 

 

http://www.szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/versszeru/valodi-szabadsag--freedom--2012.12.22.-a-fordulas-utani-elso-napon-.html

 

 

,,Az újrakezdés (...) nem azt jelenti, hogy teljesen szakítani a múlttal, hanem teremteni valami újat azzal a tudásbázissal, ami már megvan.”

 

 

“Amikor elkezdtem szeretni önmagam, észrevettem, hogy a kínok, a
szenvedések és érzelmi fájdalmak csak figyelmeztető jelei annak, hogy
a saját igazságom ellenében élem az életem.
Ma már tudom, hogy ez: HITELESSÉG.

Amikor elkezdtem szeretni önmagam, megértettem, hogy mennyire tud
bántani valakit az, ha rá akarom erőltetni a vágyaimat, miközben az
idő még nem jött el erre, illetve az adott személy még nem állt készen
rá, még akkor is, ha ez a személy én magam voltam.
Ma ezt úgy hívom: TISZTELET.

Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felhagytam azzal, hogy másfajta
élet után vágyakozzak és láttam, hogy minden, ami körülvesz, az
valójában egy lehetőség arra, hogy fejlődjek.
Ma ezt úgy hívom: ÉRETTSÉG.

Amikor elkezdtem szeretni önmagam, megértettem, hogy minden
körülmények között a megfelelő helyen és időben vagyok és minden a
megfelelő pillanatban törétnik. Így nyugodt lehetek.
Ma ezt úgy hívom: ÖNBIZALOM.

Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felhagytam azzal, hogy raboljam a
saját időmet és abbahagytam a jövőre vonatkozó nagy tervek gyártását.
Ma csak olyan dolgokat cselekszem, amik örömet okoznak nekem és
boldoggá tesznek. Olyan dolgokat, amik felvidítják a szívemet. Mindezt
a magam módján csinálom, a saját ritmusomban.
Ma ezt úgy hívom: EGYSZERŰSÉG.

Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felszabadítottam magam azok alól a
dolgok alól, amik nem tettek jót az egészségemnek – ételek, emberek,
dolgok, helyzetek és minden, ami elvitt önmagamtól. Először ezt a
hozzáállást egészséges egoizmusnak tartottam.
Ma már tudom, hogy ez: ÖNMAGAM SZERETETE.

Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felhagytam azzal a próbálkozással,
hogy mindig igazam legyen, és azóta sokkal kevesebb alkalommal
tévedtem.
Ma ezt úgy hívom: SZERÉNYSÉG.

Amikor elkezdtem szeretni önmagam, elutasítottam, hogy a múltban éljek
és a jövő miatt aggódjak. Most, csak a pillanatnak élek, ahol MINDEN
történik.
Ma napról napra élem az életem és úgy hívom: BETELJESEDÉS.

Amikor elkezdtem szeretni önmagam, észrevettem, hogy az elmém képes
arra, hogy zavarjon és beteggé tegyen. De ahogy összekapcsoltam a
szívemmel, az elmém nagyon hasznos szövetségessé vált.
Ma ezt úgy hívom: A SZÍV BÖLCSESSÉGE.

Nem kell, hogy féljünk a vitáktól, összekülönbözésektől vagy bármilyen
problémától önmagunkkal vagy másokkal.
Még a csillagok is összeütköznek néha, és a találkozásukból új világok
születnek.
Ma már tudom, hogy EZ AZ ÉLET.”

https://pozitivan.wordpress.com/2013/01/15/az-elet-2/

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208288193988352&set=gm.943936075655033&type=3

 

"Engem mindig lenyűgöz egy új nap ígérete: friss kezdet, még egy esély, és talán egy csipetnyi varázs is, amely valahol a reggelen túl vár." (John Boynton Priestley)

 

 

Elindultam az utamon és elkezdtem a saját bölcsességemben bízni, hagytam, hogy az a részem vezéreljen, amely többet tud. Elengedtem a véleményeket és értékítéleteket másokról és magamról, és most többet mondhatok magaménak az élet minden területén, mint amit valaha. (Mabel Katz)

 

https://www.youtube.com/watch?v=TS8sNplBp7I A Buddhizmus

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=474199149434945&set=a.369403076581220.1073741832.100005345927363&type=3

 

 

Először helyet kell csinálni a vágyadnak, álmodnak az életedben. (Van hogy az embernek ,,ezer” dolga van, s az álmainak, vágyainak már csupán néha a gondolataiban van helye, s az elfoglalt életében már nincs akkora hely, idő, űr, mint ami kellene, hogy beengedje oda az álmait, céljait, elképzeléseit)… Ha van hely, jön minden, amire vágyunk…Persze, ha nincs ellenállás - amit meditációval megszüntethetünk…minden akadályt, akadályozót, falat eltüntethetünk meditációval önmagunkban,…s olyan elengedettnek, olyan..tisztának érezzük a lelkünket, hogy az akaratunk és a vágyunk most már egyszerűen, akadályok nélkül ,,elhozza” mindazt az életünkbe, amit igazán akarunk. (Molnár József)

 

 

Minden vallás egy, mind a szeretetről szól.....Isten/Jehova/Alllah áldjon mindenkit!

https://www.facebook.com/hashtag/vilagvallasaiegyesuljetek?source=feed_text&story_id=948500561865251

 

 

http://zoldtara.hu/bemutatkozas/

 

Buddha követőjének harmóniában kell lennie önmagával és környezetével. Ezért a buddhista naponta öt erkölcsi gyakorlatot vállal magára. Úgy él, hogy ne sértsen meg másokat. Nem veszi el azt, amit nem adnak oda neki. Erkölcsös, tiszta életet él. Nem hazudik, és durva szavakat nem használ. Nem részegíti le magát. Arról van meggyőződve, hogy minden szándékos cselekvése gondolatban, szavakban és tettekben visszahat önmagára és jellemének alakulására.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204270758607798&set=a.1167952577659.21107.1793281544&type=3

 

http://41.media.tumblr.com/4879532fc10f75835fe95f8957a2451c/tumblr_nflxkijrfr1sb9y83o1_1280.jpg the Om symbolum

 

https://hu-hu.facebook.com/laarandras/posts/10151508382833991

https://hu.wikipedia.org/wiki/Om_mani_padme_hum

 

https://vaszati.wordpress.com/2010/08/

http://www.vaszati.hu/vaszati/ESZKOZOK/mahapurusha.htm

 

http://boldognaklenni.hu/konyvrendelesosszhangbanlenni/

 

http://www.vopus.org/hu/gnozis/gnosztikus-ismeret/a-szivnek-van-agya.html

 

http://ezomisztika.hu/shambala

http://www.zafirenergia.hu/index.php/bemutatkozas?id=134:shambalaatitkoshely

 

,,Megvilágosodott utazásotok legyen az öröm története, amit meg kívántok majd osztani mindazokkal, akik követni fognak benneteket ezen az úton."

 

http://boldognapot.hu/blog/a-szent-issa-eleterol-szolo-tekercsek-felfedik-hogy-jezus-tobb-evet-toltott-indiaban-es-tibetben/

 

 

"A magasabb szintű érzékelés megélésével feltárul a Mátrix összes titka, és megjelenik egy olyan magas szintű megértés,
amely végül szabaddá tesz Benneteket.
A Tudatotok szabadsága ezen a magasabb tudatossági szinten lehetővé teszi, hogy felülragyogjátok a Mátrix összes realitását, mivel elkezditek LÁTNI, hogy az mindig is csupán egy programozott energiarendszer volt.
Ki fogtok lépni az egóval való azonosulás tudatállapotából,
és fokozatosan hozzáfértek SAJÁT Önvalótok szellemi képességeihez.
Teljes bizonyossággal TUDNI fogjátok, hogy minden kanál hajlítható, és hogy valójában nincsenek falak.
Megértitek, hogy miért nem kellett a Mátrix ELLEN harcolnotok,
és hogy a kivezető Út miért befelé és felfelé haladt.
Megértitek, hogy a rabszolgaság csupán egy tudatállapot volt,
és a szabadság mindig is ott várt Benneteket a Szívetekben."
Részlet a Kódexből - 2. lap, 11. réteg http://kodex.webnode.hu/ii-lap/a11-reteg/  https://www.facebook.com/881503978588104/photos/pb.881503978588104.-2207520000.1452006084./914933695245132/?type=3

 

 

Minden meditáció elősegíti a megvilágosodást vagy rávilágít, hogy mi áll még az útjában. (Rüdiger Dahlke)

 

https://www.facebook.com/EletvezetesiMesterProgram/photos/a.467349636727554.1073741829.465999836862534/771943019601546/?type=3

 

Legyen minden lény boldog és rendelkezzen a boldogság okával! Legyen mentes a szenvedéstől és a szenvedés okától! Legyen részük a valódi boldogságban, mely mentes a szenvedéstől! Időzhessenek a teljes háborítatlanság állapotában, mely mentes a kötődéstől és az ellenérzéstől!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1688059028097929&set=a.1380641772172991.1073741830.100006815434755&type=3

 

Krisztus, Krisna, Buddha és Mohammed mind ugyanahhoz a kapuhoz vezetnek el bennünket, ami a SZERETET Mennyországába nyílik - a szeretetébe, ami nem ismeri a gyűlöletet, ahogy a nap fénye sem ismeri a sötétséget. Az Úr Jézus nyilvánítsa ki Magát neked! Legyél a tanításainak megtestesítője! Ragyogj Igaz Keresztényként, az Úr őszinte és hű leszármazottaként! Az Úr Jézus áldása legyen veled! (Szvámí Sivánanda)

 

Jézus, a kozmikus Krisztus, akinek spirituális útmutatása az egész emberiséghez szól, és nem csupán annak az egyháznak a tagjaihoz, amelyet az ő nevében hoztak létre. Ez a Jézus ahhoz az egyénhez szól, aki szeretné személyesen megtapasztalni Istent, és elérni azt, amit egyesek kegyelmi állapotnak, Isten-tudatosságnak vagy megvilágosodásnak neveznek.

 

,,A megvilágosodás a legmagasabb szintű öröm. Nincs semmi kielégítőbb vagy teljesebb, mint minden dolog, minden idő, minden lény és minden irány egységének állapota."

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=JJYjZtl7epg Zen buddhizmus - Chong An Sunim apát, Jakab István

 

 

Az élet igazi művészete a meditációval kezdődik. És meditáció alatt az elme csöndjét, a szív csöndjét értem; azt, hogy eljutsz lényed legbensőbb középpontjába és megtalálod a kincset: saját valóságodat. És ha megtaláltad akkor sugárzik belőled a szeretet, sugárzik belőled az élet, a kreativitás. (Osho)