Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sok fantasztikus jó, nagyszerű, szép dolog vegyesen 20

2014.12.03

 

Téved, aki azt hiszi, hogy az előjáték a szex előtti pár perc simogatásban rejlik. Előjáték az egész közös élet. Minden együtt töltött perc meghatározza, hogy milyen lesz a szeretkezés. Ahogy egymásra néztek, amit egymásnak jelentetek. Amennyire feltudtok nézni egymásra. Ahogy együtt pucoljátok a krumplit az ebédhez, és a férfi átöleli a nőt, miközben ő keveri az ételt a tűzhelyen és belecsókol a nyakába. És nem tudnak elmenni egymás mellett, hogy meg nem érintenék egymást és még a kapuból is vissza rohannak egy utolsó csókért: ez az előjáték. (Szeréni S. Péter)

 

 

A markomat kinyithatom – repülj! – de ha szeretlek, bármerre szállsz is, örökké megtaláljuk egymást – mert a SZERETET: ÖRÖK. Csak az a szeretet múlik el, ami nem valódi! De nem is kár érte! Fáj – de nem kár érte. Akit szeretünk, bármilyen messze is került tőlünk, bármilyen világba – mindig megtaláljuk. Az elméleti fizika tudománya szerint az iker-fotonok hiába repülnek a két ellentétes végtelen felé – mindig együtt vannak. Érzik, tudják egymást, mert egyek. Úgy hívják ezt: szuperlumináris összekötöttség. Mi pedig úgy, hogy szeretet. (Müller Péter)

 

 

A férfiaknak meg kell tanulniuk nőnek lenni?

- Buddhát akkor tudsz megérteni, ha magad is buddha vagy.

- Igen.

- Mert buddha nemcsak egy személy, az egy állapot.

- Persze.

- Ugyanúgy, ha nőt megakarsz érteni, az csak akkor történhet meg, ha te is nő vagy valamennyire.

- Igen. Persze. A könyvemben van egy fejezet, ahol egy nagy tangótáncosnak van a vallomása. Egy olyan tangótáncosé, aki a vezetést a legjobban tudta a világon. A legnagyobb hím volt. Nagyon tudott vezetni. És megkérdezték, hogy mi a titka a vezetésnek, a férfi vezetésnek? És azt mondta, hogy az a titka, hogy az első 9 hónapban női szerepet kellett neki gyakorolni. Azt kellett megtanulni. Nőként kellett táncolnia 9 hónapig. És amikor már tökéletesen tudta a nő táncát, akkor átállt a másik oldalra , és elkezdett vezetni.

(Joshi Bharat és Müller Péter beszélgetéséből)

 

 

Én azt gondolom, hogy a szerelem: az abszolút létező dolog. De azt gondolom, hogy a szerelemnek nagyon sok oka is van. Tehát hogy ezek föltárhatóak. Én pont nem vagyok az az ember, aki egyébként mindent kémiailag leír. Tehát én azt gondolom, hogy mindennek van egy szakrális része. Mint ahogy a szerelemnek is van egy szakrális része, amikor két lélek egymásra talál, ezt nem lehet leírni földi viszonyok között, mert ugye testben élünk, ez innentől kezdve egész más.

...De az biztos, hogy archetipikusan vonzzuk egymást. Tehát az az egy biztos, hogy minden egyes női és férfi archetípusnak van két-három olyan ellenkező nemű archetípusa, amit vonz, és a többit nem.

- De, ha netán össze jön, az nem működőképes?

- Általában nem, hosszútávon nem. De ez megint azért bonyolultabb, mert mivel nem egy archetípus ural minket, hanem kb. 2-3 domináns, ezért nyilván lehet, hogy a háttérben áll egy olyan, aki viszont tud együtt működni a másik fő archetípusával, és, ha én képes vagyok azt mobilizálni, azt előtérbe állítani, akkor ez megváltoztatja a kapcsolódási struktúrát.

- Lehet mondani, hogy melyik típushoz, melyik típus?

- Persze. Az egyik nagyon jól értelmezhető típus, az az a fajta nő, aki hozzá megy egy alkoholista férfihez, aki veri. Aztán utána elválik nagyon nehezen a családja unszolására meg egyéb okok miatt, és hozzá megy egy alkoholistához, aki veri. Aztán megint elválik nagyon nehezen, és hozzá megy egy normálishoz, aki húsz év múlva alkoholistává válik mellette és veri.

- Miatta?

- Igen. Ebből látszik, hogy az ő archetípusa annyira erős, - ez egyébként az egyik áldozat archetípus – amelyik mindenképpen a másik nemből kineveli a ,,gyilkost”.

- Hogy?

- Hát ennek nagyon sok rejtett dinamikája van. Például állandóan veszekszik. Állandóan hergeli és provokálja a másikat. Nem tudatosan. Tehát ezek nem tudatos dolgok. Ez nem olyan, hogy haza jön a férj és ráugrik, és azt mondja …mert...megint ..az van, hogy…ez nem így működik. Ez általában úgy működik, hogy amit modern nyelven azt mondanánk, hogy: beszól. És ugye a férfi, a szerencsétlen meg hiába mondja az elején a feleségének kedvesen, hogy ezt ne tedd. Mert a felesége nem tud ellene tenni, mert az archetípusa uralkodik, magyarul az ő személyisége jelenleg ilyen. Ez megváltoztatható. Tehát minden ilyen megváltoztatható. Tanulható. Megváltoztatható. De amíg a hölgy nem jön rá arra, hogy igazából ő generálja ezt a feszültséget, addig ő megmarad abban a hitében, hogy ő áldozat. És ő sírva megy mindenkihez a szomszédságban, hogy mert az ő férje milyen vele, pedig ő nem tehet róla. A párkapcsolatoknál az alap dolog az az, hogy: mindenki tehet róla. Tehát olyan nincs, hogy a két ember együtt él és csak az egyik tehet róla. Ilyen nincs. Olyan van, hogy ez egyik archetípus ilyen, a másik meg olyan.

(Joshi Bharat és Dr. Bán Domonkos beszélgetéséből)

 

 

      A single nő archetípusa

- A single nő. …Rettenetesen bonyolultak. Az alapvető problémájuk az a single nőknek, hogy ők erőssé lettek nevelve, ezért fölvették az erős nő archetípusát, ez az: egyedül is megtudom oldani. Igen ám, de hogy ha egyedül megtudom oldani, akkor nincsen szükségem igazából férfira, hiszen egyedül is megtudom oldani. De vágyom rá, mert nő vagyok és kell mellém valaki. Ezért kétféle férfit vonzanak ezek a nők. Az egyik: az a papucs. Tehát egyértelműen a gyenge férfit vonzzák, mert a gyenge férfi megérzi benne, hogy ő erős, ezért neki nem kell semmit csinálni, ott van az erős nő..ő kiszolgálja az erős nőt, az erős nő kénye kedve szerint. Igen ám, csak erre azt mondja az erős nő, hogy nem tudom megélni a nőiességem, mert ő mellettem nem ,,férfi”. Ez egy nagyon általános probléma. Ezért aztán általában ezek a kapcsolatok előbb-utóbb megszűnnek, mert a nő szakít.

- De a single nő nem is akar állandó kapcsolatot?

- Dehogynem. Dehogyisnem. Van ami fölülírja az archetípust: ez pedig az evolúció. A nők arra vannak evolúciósan bekódolva, hogy utódot neveljenek. Ehhez pedig nekik biztonságra van szükségük. Tehát olyan nő, aki rejtve, legbelül, nem tartós kapcsolatra vágyik: olyan nincs.

- Single típusú nő sem?

- Ő is arra vágyik.

- A single nő is úgy akar egy férfit..a papucst, a gyengeakaratút, hogy domináns maradjon?

- Ő nem olyat akar. Nem. Na, ez az érdekes, hogy ő igazából nem ezt a fajta férfit szeretné, ő a FÉRFIt szeretné.

- Ilyet vonz be?

- De ezt vonzza, így van. Igen. És a másik, akit vonz, pont ez a FÉRFI, akire ő vár. Én mindig, én azt szoktam hallgatni, az ilyen típusú nőktől az életem során, hogy miért nem tud a másik ,,FÉRFI” lenni, mert miért van az, hogy mindig én vagyok az erősebb. De igen ám, ha jön egy erősebb férfi mint ő, akkor ő reaktíve elkezd küzdeni azzal a férfivel, hogy bebizonyítsa, hogy ő az erősebb. Magyarul, addig küzd, amíg a férfi vagy ott hagyja, vagy legyengül és behódol. Magyarul azért nincs megoldás erre a szituációra, mert a nő nem veszi észre, hogy ő az erejével teszi tönkre azt a kapcsolatot, amiben egyébként át kéne adnia az erejét, hiszen ő a nő. Tehát itt jön be az a kérdéskör az archetipizálásnak, az arhectipusosrendszereknek, hogy nagyon sok olyan női és férfi archetípus van, ami fölveszi a másik nem tulajdonságait, és ezzel az energiát megbolygatja. Egy nagyon erős nő nem tud együtt élni egy erős férfival, mert akkor nem tudja bebizonyítani, hogy ő nagyon erős nő. Arról meg nem mond le. Tehát itt jön be az, hogy minden archetípusnak van egy úgynevezett személyi fejlődési útja. És a személyi fejlődési út az, az hogy lemondok a saját erőmről a másik kedvéért, ha valóban tartós kapcsolatot szeretnék.

(Joshi Bharat és Dr. Bán Domonkos beszélgetéséből)

 

 

Egy mai nő csakis azután lesz igazán alkalmas szerelemre, párkapcsolatra, de még az anyaságra is, ha a szeretete egy bölcs Királynőé, s nem egy másoktól függő, tudatlan és kiszolgáltatott szolgálólányé. Ez a bibliai „Napba öltözött asszony” értelme. Eljött az a forradalmi kor, amikor akarva-akaratlan nem a Holdba, hanem a fényadó Napba kell öltöznötök. Mint feleségnek, mint társnak, és mint anyának is.

- Müller Péter-

 

 

Várok, de már szenvedély és lendület helyett, a nyugalom és a lelkesedés állapotában. Várok, hogy egymás felé fordulva, egybeolvadva, állandó ölelésben, feloldhatatlan szorossággal kapcsolódjunk egymásban. Szüntelenül áramló hullámzásban, egymást emelve és gazdagítva növekedjünk, össze kötve minden létet egymásban. Mert az út már befelé visz benned, már belülről látlak, és általad a világot. Hitemmel táplállak, míg te minden alkalommal megengeded, hogy odaadottá váljak. És Nőként ez a legnemesebb út: Virágzani. Tiszta szívvel beléd nyílni és éreztetni: Benned NÖvök.

-Napi inspirációk-

 

 

"Az otthont nem lehet falak közé szorítani, nem lehet kulcsra zárni. Mert az otthon egy érzés. (...) Egy érzés, amit nem tudsz felépíteni, berendezni, vásárolt tárgyakkal felékesíteni. Az otthon egy érzés, amit nem vehetsz, csak kaphatsz. Tőle. Vele, mellette mindenütt otthon vagy." (Csitáry-Hock Tamás)

 

 

 

Szerezz örömet!!! – Boldoggá tenni!!!

Fontos, hogy tudd, mi az boldoggá tenni...
Igazán boldoggá tenni!
Adni úgy, hogy közben nem vársz érte mást:

Egy őszinte mosolyt,
És Őt, hogy épp' odahajol -
Csendjével többet mond pár szónál.

Úgy fogy az idő,
Elmúlik majd, ami dicső.
Kérdezd meg, hogy mi számít igazán!

Jó érzés boldoggá tenni -
Az élet értelme ennyi…
Így válsz Te is boldoggá!

https://www.youtube.com/watch?v=FaD3tADOVWs

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=IKjJ6DQF7xY Sia - You're Never Fully Dressed Without a Smile

 

 

http://www.pranashop.hu/belso-erzekeles-kezikonyve-p-580.html

http://www.pranashop.hu/az-elet-rendje-lhaszai-eletkonyv-p-696.html

http://www.libri.hu/konyv/irini_rockwell.az-ot-bolcsesseg-energia.html

http://www.libri.hu/konyv/szvami_szaradananda.csakrameditaco.html

 

 

http://egykisfoldrajz.freeiz.com/RekordokKonyve.html

 

 

http://www.nicelife.hu/hirek/termeszet/leghosszabbfolyo.php

 

http://www.erdekesvilag.hu/a-vilag-leghatalmasabb-latnivaloi/

 

http://www.pesarourbino.com/mura_gradara.html

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=835924709771232=pcb.8415374211073818238_&type=3&theater

 

 

 

 

http://www.origo.hu/tudomany/felfedezo/20141201-antilop-kell-a-gyereknek-hogy-zseni-lehessen.html

 

Egyszer már megírtam és azóta többször visszahallottam azt a példát, hogy a gepárd a leggyorsabb állat. 110 km/óra sebességgel tud futni, de csak akkor, ha ott van előtte az antilop. Ha nincs, akkor nem fut ilyen gyorsan, mert minek. Ha állatkertben van a kis gepárd, és ott nyuszival etetik, akkor soha nem fut 110 km/óra sebességgel, mert 30 km/óra sebességgel is eléri a táplálékát. Nekünk az a dolgunk, hogy az antilopot biztosítsuk ahhoz, hogy a kis gepárd kénytelen legyen – és öröme is teljék benne – 110 km/órával futni. …

És máris ott vagyunk a nevelésnél, a pedagógiai problémánál, hogy ha mondjuk, egy nyolcesztendős gyerek 12 éves szinten tudja matematikát, akkor a legnagyobb vétek második osztályba járatni matekból! A negyedikesekkel, ötödikesekkel kell járnia matekozni, mert számára, a kisgepárd számára az lesz az antilop, ami miatt futni akar, hogy majd nagyon gyors, ügyes gepárd legyen belőle. …

Vannak valóban különleges gyerekek és igazi tehetségek is. Hogy ez a tehetség ne menjen veszendőbe, ahhoz a szülőknek is tenniük kell egyet és mást. A tehetséget az egész világban a teljesítményből mérik. Ebből adódik, hogy a legtöbb szülő akkor jön rá arra, hogy a gyereke tehetséges, amikor erről iskolai visszajelzéseket kap. Én azonban úgy gondolom, hogy vannak ennek jelei már korábban is. A szülő, ha figyel, felismerheti ezeket. (Ranschburg Jenő)

Forrás: http://www.obudairendelok.hu/index.php/egeszsegunkert/177-a-gepard-es-a-gyerekzseni

https://hu-hu.facebook.com/ranschburgjeno/posts/353049944745388

 

http://babamamaklub.network.hu/blog/babak-es-mamak-hirei/a-szereto-anyak-gyerekei-okosabbak-lesznek-egy-uj-kutatas-szerint

 

 

 

Úgy érzed, felemészt a szenvedés. A lelked minden pillanatban az ő lelkét keresi. Érzed, de nem látod. Hallod, de nem a füleiddel, hanem idebent a szíveddel. A fejedben számtalan kérdés, az egó nyughatatlan. Ugyanakkor a lelkedben ott van minden válasz. Te mégsem bízol benne. De idővel rájössz, hogy a valóság nem a külvilágban van. A valóságot nem látod a szemeddel. Az igazság a lelkedben lakozik. Egyedüli irányadó és útmutató csupán a saját érzésed lehet. Senki nem tudhatja, hogy kettőtök lelke mit élt már meg együtt ebben az inkarnációs ciklusban. SENKI nem tudhatja azt, hogy mi a feladatotok együtt. Egy rajtatok kívül álló mégcsak nem is sejtheti azon benyomások és tapasztalások összességét, ami által megterveztétek és összeraktátok ezt a közös életet. Ezer meg ezer érzés fut rajtunk keresztül, amikor két lélek találkozik. Talán nem is kettő, csupán egy lélek, mely 2 külön testbe kényszerült. Külön kell megküzdeni a fizikai lét gyötrelmeivel. De egymás nélkül nem érzik magukat egésznek. Számtalan lecke és feladatok sorozata, ami elé állította magát a lélek. Feladata, hogy nemesedjen, és ha beteljesítette küldetését, a két fél ismét egy egész legyen, s együtt ragyoghassák be az eget. De most úgy érzed fáj. Azt érzed, értelmetlen így az élet. Felemészt a kín lelked másik fele nélkül. Már nem vagy biztos benne, hogy amikor lejöttél, jól döntöttél.

De egyszer csak történik valami. Valami, amitől minden értelmet nyer. Felismered, hogy Ő csupán visszatükröz Téged. Megmutatja Neked azt, ami a Te lelkedben lakik. S ezáltal rájössz, hogy nem Őt kell szeretned, hanem magadat. Ez a kulcs ahhoz, hogy szerethessen Téged. Rájössz, hogy azokat a feladatokat, melyeket magaddal hoztál, senki más nem taníthatja meg Veled. Általa sajátítod el a türelmet, az alázatot, a megbocsátást. A legfontosabb felismerés, amit Tőle kapsz, az elfogadás leckéje. Megtanulod tiszteletben tartani a szabad akaratát. Nem tudsz mást tenni, mint hinni az isteni gondviselésben, hinni kettőtök erejében, a mindent átfogó szeretetben. Hinni azt, hogy minden Érted van. Hinni, hogy amit odafent együtt megírtatok, az egy közös célt szolgál. Kettőtökét. Ezt már mind megértetted és elfogadtad. A szenvedésed talán enyhült, de a hiány még mindig ott van a lelked mélyén. Úgy érzed talán, egy szinttel feljebb lépsz, kész vagy elengedni őt. Számtalan átsírt éjszaka, győzködés és párbeszéd önmagunkkal. De készen állok rá! Elengedem a kezét. Mintha a lelkem tépnék darabokra. De megtanultam a leckéket, érzem, hogy ideje a továbblépésnek. Ideje a lezárásnak, mert boldog akarok lenni, és tudom, hogy sebzett szív csak sebezhet.
Telnek a hetek, a hónapok, és érzed, még mindig hiányzik valami. Talán egy felismerés. Még mindig ott él Benned, lelked részeként. Mást mutat a fizikai világ és mást a lélek. Már nincsen benned harag, düh, neheztelés, csak a tiszta szeretet és hála. Boldogság önti el a szíved és egész lényed. Köszönöd a létezését, a csodás megtapasztalásokat, melyekhez vezetett Téged.

Megérted, hogy ami valaha EGY volt, abból újra EGY lesz. Nem válhatnak ketté útjaitok. Ő nem a párod, Ő lelked másik fele. Egyek vagytok. Önmagadat pedig nem veszítheted el. Megérzed azt, hogy Ő a Te részed, Te pedig az Övé. Ez mindig így volt, s ezután is így lesz. Nem számít a kora, a társadalmi helyzete, a fizikai távolság sem. Mindegy hol van, kivel és mit csinál. Hiszen van Benned egy bizonyosság. Tudod, hogy összetartoztok. És szép lassan megérted a lényeget, létezésetek értelmét. A szerelem és a szeretet nem azért van, hogy viszonzást nyerjen. Nem azért van, hogy kapj valamit, és ez jó érzéssel töltsön el Téged. A szeretet kizárólag az adás öröméért létezik. Azért van, hogy lehetőséged legyen a másiknak feltétel nélkül adni, mert igazán ez tölt el boldogsággal Téged. Adni valamit, ami boldoggá teszi a másik embert. Ehhez nem kellenek a fizikai találkozások. Ehhez nem kell a viszonzás. Megtanulod a fizikai lét legnagyobb leckéjét, áldását és csodáját: a feltétel nélküli szeretetet. Rájössz, hogy úgy szereted őt, ahogy van. Csupaszon a lelkét, semmi másért, csupán Önmagáért. Hálás vagy azért, hogy létezik, hogy általa jobb ember lettél. S a felismeréstől, mintha minden értelmet nyerne.

Már érted, honnan jöttél, miért vagy itt, és hová tartasz. Ebben a szent pillanatban valóban megtörténik az elengedés, az elfogadás, és a szeretet valódi befogadása önmagunk felé...
Majd másnap, egy álmos hétköznapon szembe jön Veled Ő. Az a szempár, akiben meglátod, és felismered újra önmagadat. E csodálatos időszak kiváltsága: Minden felismerés és feladat megoldása után megtapasztalni a Földön a mennyországot. A felismerések elhárítanak minden akadályt, és a fizikai síkon is megtörténik az összekapcsolódás. Ott áll előtted. Nem kell mondanotok semmi. Hiszen mindketten tudjátok. A lélek szavak nélkül kommunikál. És egy különleges vezetéken eddig is kapcsolatban voltatok egymással.
Csak nézel a szemébe, és ölelitek egymást. Szeretnéd, ha soha nem múlna el a pillanat. De valami megváltozott. Benned van a bizonyosság, hogy soha többé nem fogjátok elveszíteni egymást. Egy inkarnációs ciklus véget ért. És Ti újra egyek lesztek... Örökké...

Mohácsi Viktória

http://elozoeletek.blogspot.hu/2014/10/amikor-lelkunk-ujra-eggye-valik.html

 

 

"Van a találkozás... amit nem vársz. Ami váratlan... Vagyis... mégsem az... Mert vártad, csak talán nem az eszeddel, nem a tudatoddal, de legbelül érezted, hogy egy napon megtörténik. A találkozás... önmagaddal... egy másik emberben... Félelmetes és lenyűgöző ez a találkozás... Mert bár együtt élsz az érzéssel, lassan talán megszokottá válik, talán már nem is számítasz rá, talán már le is mondtál róla, mégis, megdöbbensz, amikor megpillantod önmagadat... a másikban." (Csitáry-Hock Tamás)

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=427500707302705=pcb.720144509_&type=3&theater

 

 

Les Misérables - Finálé dal

A szeretet az örökre szól - És emlékezz az igazságra, amit egyszer mondtak: Egy másik embert szeretni felér Isten arcát látni.

Halljad hát a nép dalát:
milliók lázas énekét:
arról, hogy új vlág jön majd,
s hogy a holnap szép!

Állsz-e mellénk,
hogyha kell?
Kiállsz-e értünk, harcunkért?
Jöjj, hisz a barikádon túl,
van még jövő, van még remény!

http://www.dailymotion.com/video/x2ccpoh_les-miserables-finale-dal_music

Van valahol egy szép kis vár – Az életemben – Szívvel szeretni

 

 

http://www.life.hu/advent/lelekmelengeto/20141203-muller-peter-adventi-uzenete-az-adventi-gyertyak-fenyerol-szol.html

 

https://www.youtube.com/watch?v=H965m0Hkk5M EDEKA - Kassensymphonie woooow! .)

 

https://www.facebook.com/video.php?v=10152938458772996&set=p.10152938458772996&type=2&theater

 

https://www.youtube.com/watch?v=03_1gzkkDLU&feature=youtu.be

 

https://www.youtube.com/watch?v=hPy0xQ67bTE

 

http://www.accuradio.com/accuholidays

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=762794883797002=pcb.6810063740713742148_&type=3&theater

 

 

A Boldogságprogram e havában, az apró örömök tudatos megélését tűztük ki célul. Boldogságpillanataink az öröm célirányos keresése és átélése nyújthat derűt a mindennapjainkban és mutathat egy más világot, mely a szívünkön át vezet. Kerested már a boldogságot? Valószínű, hogy igen. Mindannyian ezt keressük, akár tudatosan, akár tudattalanul. A szívünkhöz vezető ajtó kinyitásával, saját magunk szeretetével és elfogadásával, az élet apró örömei felragyognak előttünk. (Bagdi Bella)

 

 

A sikeresek arra gondolnak, amit elakarnak érni.

 

A sikeresek lejátszák magukban a sikert.

 

A sikeresek látják a sikereik következményeit.

Azok az emberek, akik jól teljesítenek, állandóan fejlesztik magukat, készségeiket.

 

Ha elég sokszor teszed, akkor meglesz.

Siker kulcsa a céltudatosság.

Mit szeretnél? Arra koncentrálj.

A felkészülés kulcsfontosságú a sikerhez.

 

Általában, azt kapjuk meg, amire összpontosítunk.

 

Az idegesség egyik legfőbb jele, hogy a légzésünk áttevődik a mellkas felső részébe. Vissza kell térni a hasi légzéshez, s így a beszéd is lassul.

 

hasi-legzes-nyugtato.jpg

 

 

Azt kérdezzük magunktól: ki vagyok én, hogy brilliáns, gyönyörű, tehetséges, és fantasztikus legyek?

Valójában úgy kell feltenni a kérdést: ki vagy te, hogy ne lehetnél mindez?

Isten gyermeke vagy.

Az, hogy összehúzod magad, nem szolgálja a világot. Semmi megvilágosult nincs abban, ha összegörnyedsz, csakhogy az emberek ne érezzék gyengének magukat körülötted.

Mindannyiunknak ragyognunk kellene, ahogy a gyermekek teszik. Arra születtünk, hogy rajtunk keresztül megnyilvánuljon Isten dicsősége, amely bennünk van. Nemcsak néhányunkban, mindenkiben. És ahogy hagyjuk saját fényünket felragyogni, akaratlanul is engedélyt adunk másoknak, hogy ugyanezt tegyék.

Ahogy megszabadulunk saját félelmeinktől, a jelenlétünk automatikusan felszabadítja a többieket is.

(Marianne Williamson – Return to Love)

http://me2watson.files.wordpress.com/2011/05/gods-hands-holding-child.jpg

 

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/12/11/23F7163500000578-2869904-These_adorable_images_by_photographer_Karen_Wiltshire_show_newbo-a-14_1418307291206.jpg

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=771407532912557_=pcb.2278578505495424438__&type=3&theater 

 

,,Mit ér a szándék, ha nem száguld vele a tett?”

 

Kifogásaid a legnagyobb visszatartó ereje a fejlődésednek!

-OtthonFa-

 

 

"Akkora marhaságokat tudtok kitalálni arra vonatkozóan, hogy miért nem kapjátok meg azt amit akartok!

Hivatkoztok előző életekre, korábbi bűnökre, Isten bosszújára, a karmára, hivatkoztok a gyerekkorotokra, a neveltetésetekre, a kormányra, a gazdasági helyzetre vagy egyszerűen csak a szerencse hiányára... - holott valójában arról van szó csupán, hogy régóta gyakoroltok magatokban bizonyos ellenállást szülő gondolatokat a vágyaitokkal kapcsolatban...

Olyan gondolatokat, amelyek már szinte megkövültek bennetek és amelyek távol tartják tőletek azt amit akartok.

Nincs karma, nincs gyerekkor, nincs semmi ami megakadályozza azt, hogy vágyatok teljesüljön -

Ti vagytok az egyetlenek akik ezt meggátolhatjátok, senki más!"

(Abraham-Hicks)

https://www.facebook.com/abrahamhicksmagyarul/photos/pb.663801776988040.-2207520000.1420741021./881538625214353/?type=3&theater

 

 

A legnagyobb kihívás minden ember életben, hogy a nem kedvező körülményekkel ellentétes gondolatokat gondoljon. Aláírjuk, ez valóban nem könnyű, ha fojtogatnak a körülmények, vagy sorozatosan valami szörnyűséget élsz meg. De nincs más út a változtatáshoz. Meg kell tanulnod lépésről-lépésre a jelenlegi valóságodtól eltérően gondolkodni, ha változást akarsz hozni az életedbe. A viselkedésed módosítása a vágyaidnak megfelelően ideig-óráig működhet, de ez hosszútávon iszonyat fárasztó és kimeríti az embereket. Tudjátok, hogy mi a depresszió? Amikor valaki a megélt élete hatására nagyon erős vágyakkal rendelkezik, de az élete folyamán a vágyaival ellentétes gondolati szokásokat alakított ki. Aztán ezt a rezgésbeli diszharmóniát cselekvéssel és viselkedésbeli változással próbálja kompenzálni. És amikor sokadjára sem sikerül változást hozni az életükbe, akkor hullafáradtan összezuhan és lemond mindenről. Sajnos így soha nem fog megváltozni semmi. Vissza kell térni az alapokhoz.

(Abraham-Hicks)

 

 

A legnagyobb személyes erő és befolyás akkor születik, amikor kitalálod végre. ki akarsz lenni és ragaszkodsz ehhez a képhez. (Richard Brooke)

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=771033489641762=pcb.8127209356908472033_&type=3&theater

 

"Azt kérdeztem: Miért kaptam ezt?
Egy hang válaszolt: Csak EZ fog elvezetni Oda..." (Rumi)

 

 

Arra születtem, hogy érezzek és megismerjem a világot, hogy a saját képességeimet kibontsam, a határaimat feszegessem, és átlépjem őket ott, ahol csak tudom. Hogy magam alakítsam a sorsomat, de elfogadjam azt is, ha az út, amelyet magamnak akarok mégsem az én utam, hogy minden rossz ellenére megéljem az életem minden egyes pillanatát. Hogy ne hagyjak elmenni magam mellett lehetőségeket, hogy tartozzak valahová, mégis különleges és egyetlen legyek. Hogy csalódjak, veszítsek, nyerjek, de leginkább szeressek. Hogy tudjak, akarjak, merjek, és próbáljak. Arra születtem, hogy mindent megtegyek azért, hogy boldog legyek.

-Álmok nélkül nincs holnap-

 

 

***Szárnyakkal születtél.
Miért azt választod, hogy végigvánszorogsz az életen?*** (Rumi)

 

 

http://www.vasasnetwork.com/14-pontos-szervezeti-kulturank

 

 

"Amikor a lelked mélyén élő szelíd bárányt sikerül összebékéltetned az ott tomboló vad oroszlánnal, akkor képessé leszel arra, hogy elfogadd, és valóban megszeresd önmagad." (Simon András)

 

 

Hálát adok a mai napért. Haladok az utamon, hitem szerint. Érzem, ahogy napról napra emelkedhetek, és magam mögött hagyhatok szépen apránként mindent, ami nem szolgálja az életem. Hálás vagyok a felismerésért, hogy az életem könyvét magamnak kell írnom. Sokan és sokat írtak bele, miközben az előző és a következő lap sorairól fogalmuk sem volt. Nem is lehetett. Ezt az életet én választottam, és csak én tudom, hogy hogyan írjam a történetem. Az a fontos, hogy az Én életem könyve legyen. Hiszen a könyv az Én nevemet viseli...!

-Ho'oponoponoway-

 

 

https://www.facebook.com/video.php?v=710908218963065&pnref=story :)

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=eR5NKaYp2cc Szitakötő (teljes film)

Ha egy szóban szeretném összefoglalni, amit érzek a filmmel kapcsolatban, azt mondanám: CSODÁLAT.

Csodálom azt a mély szeretetet, amit a férfi érzett a szeretett nő iránt, még halálában is.

Csodálom azt a kitartást, amivel kitartott a megérzései mellett.

Csodálom a bátorságát, hogy szembe ment a világgal, nem törődve azzal, hogy mindent elveszíthet.

Csodálom  a hitét.

Csodálom színész tudását, képességét, amivel az egész történetet eljátszotta, még akkor is, ha talán nem is hitt az egészben.

És azt hiszem, sorolhatnám még.

Nagyon kevés ilyen jellegű filmmel találkozom, pedig ez az, ami az én világom.

Örülök, hogy neked is tetszett.

https://www.youtube.com/watch?v=7yqEvHLfQTk&list=PLu7yJ_4FKwMaU_2fNKXnsF6bHhHP61Qrc

 

https://www.youtube.com/watch?v=sPzJBfHkpZY Platón Barlangja

 

 

 

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-lehet-rugni-ennel-kaprazatosabb-golt-a-fifa15-ben-2385003

 

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/video-oromunnep-volt-a-baszk-katalan-osszecsapason-2384997

 

https://www.youtube.com/watch?v=hDjQdUthywE Stephen Mallan 18 Year Old St Mirren Midfielder Amazing GOAL

 

 

 

http://www.basicbooks.hu/konyv/l-ron-hubbard-az-ut-a-boldogsaghoz

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=431208153698075=pcb.4643848217065342322_&type=3&theater

 

https://www.facebook.com/video.php?v=646665188736153&set=vb.324007614335247&type=2&theater

 

 

amazing kiss4.gif

 

amazing kiss5.gif

 

Legnagyobb ajándék

A legnagyobb ajándék az, amikor érezhetjük és megélhetjük, hogy valóban odatartozunk a másik emberhez. Amikor a pillanatban a Lényünk összeérhet, együtt, egyszerre vagyunk jelen. Lelkek találkozása ez a pillanat szentségében. Itt, ebben a pillanatban, itt van minden. Egyszerre és tökéletesen. Pontosan úgy, ahogy lennie kell.

Ha ezt a pillanatot nem tudod megélni, ha ez a találkozás nem születik, születhet meg, akkor teljesen mindegy, hogy mi az amid van, mert enélkül minden elveszik, minden értelmetlenné válik.
Az emberi élet egyik fő értéke: valódi találkozás egy másik Lélekkel, emberrel.

(Váradi Andrea)

 

Mesélsz... és én hallgatlak. Boldogan. Mert ez a mese csodálatos. Mert ez a mese igaz. Mert ez a mese kettőnké. Mert ebben a mesében mindent meghallok. Mindent, amit szavakkal nem mondasz el. Mindent, ami a szavakon túl van. És én hallom ezt a mesét. A legszebbet. Amit a szemeiddel mesélsz. Amit a szemeimmel hallgatok. Kettőnk csendjében. (Csitáry-Hock Tamás)

 

Van úgy, hogy néhány nap jelentősebbé válik életünkben, mint sok-sok év együttesen. Mert ebbe a kis időbe belesűrűsödik minden, amire mindig is vágytál. Azt érzed, nem hiányzik semmi. Mert jön valaki, aki kitölt minden űrt a szívedben. Akitől sokkal szebbnek látod a létezést. Amikor azt érzed, megérinted a megérinthetetlent. Amikor jelentéktelenné válik minden kérdés, hiszen a szívünk egyetlen dobbanásában benne van minden válasz. Ezek azok a pillanatok, amikre azt mondja a lélek, hogy megérte a sok szenvedés. Amikor azt érzi, hogy hazatalált, és benne van a bizonyosság, hogy ez nem lehet másként! (Mohácsi Viktória)

 

Egy boldogabb világot kívánok Neked, ahol sokkal több lesz a szeretet.
Ahol derűvel, hittel élheted az életet, ahol a mosoly és a nevetés a lételemed lehet.
Egy boldogabb világot kívánok Neked, ahol nem félsz önmagad lenned.
Ahol bátran kimondhatod mi a jó Neked, ahol céloktól vezérelve éled az életed.
Egy boldogabb világot kívánok Neked, ahol 365 napon át feltétel nélkül szerethetsz.
52 héten át reményteli szívvel élhetsz, hiszel magadban, bízol az isteni gondviselésben.

-Szívforrás A Szeretet Hangjai-

 

A legszebb érzés, mikor az ember érzi, hogy élete minden területén az útjára talált. Amikor béke, harmónia és végtelen szeretet van a nap minden pillanatában. Amikor a kettő egy egésszé lesz, és nem hiányzik semmi. A tökéletes egység... Ezzel együtt a lelkedben megválaszolásra kerül az összes kérdés. Értelmet nyer az összes szenvedés. Már hálás vagy minden megtapasztalásért. Ez a valódi élet csodája és célja. Szereted a létezést és tudod, hogy tökéletesen ott vagy, ahol most lenned kell... Csodaszép napot kívánok Nektek! (Mohácsi Viktória)

 

"Tudod, minden okkal történik. Minden egyes elhullajtott könnycsepp helyett milliónyi boldogságot fogsz kapni. Ezt most még nem látod, nem érzed és hihetetlennek tűnik. De hidd el nekem így lesz. Semmi sem történik véletlenül. Az életed könyvének minden egyes fejezete okkal íródik. Az előszónál még nem érted, a kifejtésnél zokogsz, de az utolsó oldalon akkor is happy end lesz. Viszont ahhoz, hogy megtudd és megértsd, végig kell olvasnod az előző több száz oldalt is, mert csak úgy lesz kerek egész a történet. És akkor túl minden fejezeten, az ágyad sarkában, pokrócba vackolva, tested minden porcikáját átjárja valami elmondhatatlan, megfoghatatlan. És újra sírsz. De már örömödben." >JanCica<

 

https://www.youtube.com/watch?v=ij_0p_6qTss Selena Gomez - The Heart Wants What It Wants

https://www.youtube.com/watch?v=szGomck3sZI Ariana Grande - Love Me Harder

 

Vagy te…

És vagyok én. Mindketten keresünk valakit. Önmagunkat. Hordozunk magunkban valakit, de sokáig mégsem találjuk. Nem találjuk saját magunkat. Nem tud kiteljesedni énünk, nem tud felszabadulni mindaz, ami lelkünk mélyén alszik. Sokan próbálkoznak egyedül. De hiába. Mert ahhoz, hogy megtaláld önmagad, előbb meg kell találnod a Másikat. Ő segít önmagad felfedezésében. Nála van a kulcs lelked titkos szobájához. És ha őszinte vággyal a szívedben megtalálod Őt, akkor érsz el önmagadhoz. És ennek így kell lennie. Azért nem találhatod meg önmagadat egyedül, hogy ne válj önzővé. Hogy megérezd a Másik hiányát, hogy elindulj megkeresni Őt. És csak ha Őt megtaláltad, akkor találod meg önmagad. Egyedül sosem leled meg. Csak Vele. Ezért vagyunk emberek. Ezért szeretünk. És a szeretet mindent megad végül.

Vagy te. És vagyok én. Vagyunk. Mi ketten.

(Csitáry-Hock Tamás)

 

 

A mindenem

Minden erőm szükséges, hogy magamba tudjam tartani,
Ne boruljak előtted térdre, ne kényszerüljek kimondani,
Hogy benne vagy minden halk sóhajú, eltitkolt vágyamban,
Hogy benne szuszogsz a percenként elvonuló pillanatban.

A mindent vágynék neked adni, de kezedbe nem tehetem,
Mert megértettem a Minden Te nem lehetsz nekem.
Egyszerre ölel át és lök el magától a mélységes felismerés,
Hogy az mi számomra a végtelen, neked talán kevés.

Jó kívánságaim hozzád tiszta szívemből szóltak,
S attól, hogy nem szeretsz viszont, lelkemben csillag vagy.
Minden szeretetemmel kívánom, találd meg a másik feled,
Ha a teljesség két ringó szemedben én nem lehetek.

Megcsaltak álmaim, hol együtt vagyunk– más a valóság,
Megérzéseim téged ringatnak, mégis messze az az ország.
Ember mivoltom levetkőzve, a szent szerepét játszom,
Azzal hogy mit arcodba üvöltenék, csak belül vigyázom.

Járom az úttalan utakat, mint ki már semmit sem keres,
S miközben sírok utánad, a szívem érted nevet.
Részemmé lettél, de nem akarlak mégsem rabbá tenni,
Hozzám tartozol úgy, ahogy nem tartozhat más senki.

Esténként gyertyafénynél imádkozom a Mindenhatóhoz,
Adjon elég tartást bennem a hozzád áradó jóhoz.
Indulataim, tehetetlenségem, érted lobbanó érzésem ne bántsanak,
S legyen erőm elfogadni, hogy nem tehetem– mégis a mindenem Te vagy.

(Kerner Mariann)

https://www.youtube.com/watch?v=ylZt6ple25E&feature=share

 

 

Két mosolyunk, két kedves szavunk legyen egy helyett. Megkettőzött szeretet, türelem, jóindulat – az élet mindennapos kellékei.
A jóból, a kellemesből tartalékunk legyen, hisz kétszeresen kell azt osztogatnunk.

A természet bölcsen gondoskodott az egyről: társat rendelt mellé, hogy törékenységétől megóvja. A férfihez a nőt a nőhöz a férfit. Az emberhez embert. A szeretethez szeretetet. (Tatiosz)

 

,,Élni annyi mint szeretni. Szeretni látni és megmutatni, érezni és érzékeltetni, meghallani és meghallgatni, magasba szállni és felröpíteni, kinyílni és felnyitni, megérteni és megértetni, együtt érezni és eggyé olvadni – és tudni, hogy a szeretet a legmagasabb rendű alkotás."

 

,,A szeretet hangja muzsika: ajándék a léleknek, felüdülés a szellemnek, megkönnyebbedés a szívnek. Ez a szó: szeretet - élettel teli valóság; segít feloldani és feloldódni; megérteni és megértetni; megtartani és elengedni."

 

Vond ki a rosszból a rosszat, és máris megtalálod benne a jót.

 

Nem érthetjük meg a másik ember problémáját, ha nincs bennünk szeretet. Együttérzés nem létezik szeretet nélkül. (Tatiosz)

 

https://www.youtube.com/watch?v=HxFAiBCt6fE Kerner Mariann: Ima a csodáért

 

https://www.youtube.com/watch?v=Hhgt5lustJs Benkő Péter - Most még ne mondj semmit

 

Megérinted... talán csak éppen hogy. Talán a bőrötök nem is ér egymáshoz, csak a karokon lévő pici szőrszálak simogatják egymást. Mégis érzitek. Mégis csodálatos érzés, nyugalom, bizalom, szeretet árad rajtuk keresztül egymás felé. Hihetetlen erő van benne, hihetetlen érzések szabadulnak fel ebben az aprócska érintésben. És megnyugszol. Ebben a pillanatban megáll körülötted minden. Nem beszéltétek meg az érintést, mégis, mindketten tudjátok, hogy kell. Érzitek, nem tehettek mást. Muszáj, mert érezni kell a másikat. Így is. Mert lélekben egyek vagytok. És a test követi a lelket. (Csitáry-Hock Tamás)

 

,,Ha az életed értelmét keresed, Szíved boldogságát és halhatatlan örömét, ha azt az Egyet keresed, amiért az Embernek érdemes élni: akkor tanulj meg Szeretni." (Müller Péter)

 

Ugye tudod, hogy egyszer eljön az a Valaki, aki mindent megváltoztat, felülír..aki mellett megérzed, milyen igazán boldognak lenni..aki nem akar változtatni rajtad semmit, aki mellett önmagad lehetsz..aki, ha melletted van is hiányzik, mert nem tudsz betelni vele…és aki mellett nem kell attól rettegned, hogy átver, megcsal, visszahúz vagy könnyet csal a szemedbe. Igen, egyszer csak betoppan az életedbe és te nem esel kétségbe, nem riadsz meg és nem próbálsz meg hadakozni ellene. Mert azonnal összeforr a lelketek.. És mert vigyáz rád, és tudod, hogy nem engedné meg azt, hogy elveszítsétek egymást. Mert a vérévé váltál. (Jurák Kata)

 

,,akivel olyan könnyű együtt lenni, mint a pehely.... hogy közösen úgy szeljük az életet, mint kés a vajat…,akivel nem kell megküzdeni,...aki ha melléd teszi magát, akkor úgy érzed, hogy végre két szárnnyal repülhetsz és ezáltal tovább jutsz!"

 

,,Drága Egyetlenem!

Mindenki vágyik arra, hogy valakinek teljesen odaadhassa magát -hogy mély lelki- kapcsolatban legyen egy másik emberrel, hogy valaki igazán és csakis őt szeresse, de én azt mondom: "Nem".
Mindaddig nem, amíg elégedett és boldog nem leszel az egyedüllétben, és abban, hogy teljesen és maradéktalanul Nekem adod magad. Mert addig nem állsz készen arra az intenzív és különleges személyes kapcsolatra, amelyet számodra tartogatok. Senkivel és semmivel sem egyesülhetsz, amíg Velem nem egyesültél. Szeretném, ha felhagynál a tervezgetéssel, a kívánságokkal, és engednéd, hogy átnyújtsam Neked a létezés nagyszabású tervét-egy olyan tervet, amely minden képzeletedet túlszárnyalja. Azt szeretném, hogy a legjobbat kapd. Kérlek, hagyd, hogy elhozzam Neked.
Fontos, hogy mindig figyelj Rám, és a legjobbat várd. Hogy mindennap megéld az elégedettséget, ami ÉN VAGYOK. Figyelj és tanulj a dolgokból, amelyeket mutatok Neked. És várj. Ez minden. Ne aggódj. Ne nyugtalankodj. Ne nézd, másnak mi van, vagy hogy mit adtam neki. Ne nézd a dolgokat, amelyekről azt gondolod, hogy szükséged van rájuk. Csak Engem nézz, különben nem fogod meglátni, amit mutatni akarok Neked. És akkor, ha felkészültél, megleplek egy szerelemmel, amely sokkal, de sokkal csodálatosabb, mint amiről valaha is álmodtál.
Láthatod, hogy amíg nem állsz készen, és amíg az a valaki, akit Neked szántam, nem áll készen (ebben a pillanatban is azon dolgozom, hogy mindkettőtöket felkészítselek), amíg mindketten meg nem elégedtek pusztán Velem és az élettel,, amelyet Nektek szántam, nem lesztek képesek megtapasztalni a szerelmet, amely a Velem való kapcsolatotokat példázza. Ez a tökéletes szerelem.
Én Drága Egyetlenem! Én azt szeretném, ha a Tiéd lenne ez a legcsodálatosabb szerelem. Szeretném, ha megelevenedne előttem Velem köttetett kapcsolatod képe, és örülhetnék a szépség, a tökéletesség és a szerelem eme uniójának, amint a kézzelfogható, anyagi világban is testet ölt. Tudd, hogy kimondhatatlanul szeretlek. Higgy, és légy boldog.

Szeretettel: Isten "

(Arielle Ford - Élj úgy mintha)

https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek/posts/581003395267394

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=2dN_yu9pKWM&feature=share L.L. Junior feat. Kenedi Veronika - Úgy szeretnék

 

https://www.youtube.com/watch?v=xyTndJ0RE1I Szilvia - Bíbormadár

 

https://www.youtube.com/watch?v=7Y9PCS38YlY Szilvia - Rólunk szól

 

https://www.youtube.com/watch?v=GrTwOXadtJ8&list=UUoJYR9femyHXD4qgML8wI7Q&index=1 Zuard Fejer

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=FrB-ItBsNH8 Ágnes feat Kowalsky - Indulj el egy úton

 

https://www.youtube.com/watch?v=wNYcqj8A1Tg Relaxing music | Beautiful Piano | - Positive music - Stress relief - Sound Therapy

 

Legyen szép madárcsicsergős a napod!:)

https://www.youtube.com/watch?v=Hv

 

,,A nap első sugarát ajándékba kapod, hogy megvilágítsa, bearanyozza napod.
Sikerüljön minden, amit mára terveztél, váljon valóra álmod, mit nagyon szeretnél!"

 

 

"Azáltal, hogy őszinte hálát érzel, mielőtt még megkaptad volna azt, amire vágysz, automatikusan létrejön egy kép a fejedben, amely azt tükrözi, mintha már megkaptad volna az adott dolgot, és ettől úgy is érzed magad, mintha már megkaptad volna.Ha sikerül fenntartanod magadban ezt a képet és érzést, varázslatos módon magadhoz vonzod vágyad tárgyát. Azt nem tudhatod, hogyan, és nem is a te dolgod kitalálni. Azt sem akarod bebiztosítani, hogy a gravitáció a földön tartson, mielőtt sétálni indulnál, ugye? Egyszerűen bízol benne, és tudod, hogy ez az erő szilárdan megtart majd.
Ugyanígy kell bíznod most is, és tudnod kell, hogy ha hálás vagy azért, amit akarsz, akkor varázslatosan magadhoz is vonzod. Hiszen ez az Univerzum törvénye."
(Rhonda Byrne)

 

 

A világ tele van születő csillagokkal. Az egyik szikrázó csillag te magad vagy. Téged is, akár a többi csillagot, egy szép fény ölel körül. Ő a te utad, melynek különböző lépcsőit járod….

A napok sorát fűzd fel egy nyakékre. Minden egyes nap egy újabb gyöngyszem lesz ékszereden. A csiszolatlan gyöngyöket finoman illeszd egymáshoz, hogy kezed nyomán ragyogjanak csöndes, békés fénnyel. Mintha ékszerészmester volnál, aki különös gyöngysorok alkotására született - így éld az életed.        

A legfőbb kincset, a Szeretet Erejét nem rejtették el az Istenek. …A szeretet mindig veled van, neked csak észre kell venned. Boldogságod olyan lesz, mint a szereteted. Mindennap új életre tudod kelteni, ha akarod. …Ha megértésre vágysz, kezdd magadnál: a szív képes együtt érezni, a száj azonban nem. Ezért csak azt mondd, azt tedd, és azt gondold, amit a szíved dobbanása üzen - itt kezdődik a megértés. … A lélek titkos beszéde a lélekkel - a szeretet.

Képzeld el, amit kívánsz, és kívánd, amit elképzeltél. A boldogság vágy, a képzelet hit - a cselekedet megvalósulás.

(Hioszi Tatiosz: A szeretet ereje)

 

 

http://socialhealth.biz/bejegyzes/a-pisztacia-ereje?linkid=AfCXtyNVTJm1NQlJH1ym

 

http://joportal.hu/johirek.php?readmore=989 Gyógyító számsorok

 

http://tvhelyett.hu/en/enismeret/ajahuaszka-mi-az-hogy-mukodik Ajahuszka

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&list=PLOZ7qkDCOksMezNQ3rhQ4B9sg6itpk7l6&v=97Yr7DXmCes

 

,,A meditáció által eljuthatsz magadhoz, hazalátogathatsz. Megismerheted ősi otthonod. Meghallhatod lelked üzenetét. Megtapasztalhatod a legnagyobb Fényt és Egységet.
Gyakorolj és tisztulj.
Újra elővettem ezt a Csodás meditációt. Segít ellazulni, elhagyni a fizikai valóságot.
Érezz.
Szertetettel Csodaszép napot!"

https://www.youtube.com/watch?v=j2smivRDSxQ


A reflaxáció egy gyógyító módszer, amit Paksi Zoltán dolgozott ki 1991 tavaszán.

http://www.asztrozofia.hu/index.php/reflaxacio

 

 

Tanulságos történet

"... Mindenki úgy érzi, hogy neki van igaza, és a másiknak nincs!

Nyolc évig hallgattam egy asszony panaszait. Elmondta, hogy pokol az élete. A férje önző, hiú, figyelmetlen, ápolatlan, rendetlen, egész nap a tévét bámulja, vagy internetezik, ezenfelül goromba, hisztérikus, gyáva, hazudik és leeszi az ingét, nem foglalkozik a gyerekével, koszos, ravasz és nem törődik vele... Elváltak.

A férj azóta egy másik nővel él, aki gyereket is szült neki. Kiderült, hogy nem önző, hiú, figyelmetlen és ápolatlan, nem bámulja mindig a tévét, nem goromba, gyáva, hisztérikus, és nem is hazudik. Néha ugyan leeszi az ingét, de azért boldogan élnek egymással.

A régi asszony egyedül maradt. Úgy él ma is. Nehezen talál társat magának. Egy ugyan akadt - több éves keresés után -, de az sajnos önző, hiú, figyelmetlen, ápolatlan, gyáva, hisztérikus, leeszi az ingét, és egész nap bámulja a tévét. Az asszony ötvenhat éves. Egyszer sem fordult meg a fejében, hogy talán ő az önző, hiú, figyelmetlen és hisztérikus. Hogy nem jó feleség, és nem tud bánni a férfiakkal. És hogy az elvált ura azért bámulta mindig a tévét, mert nem akarta az ő kellemetlen morgását hallgatni.

Amíg azt hiszed, hogy a sorsodnak áldozata és nem tettese vagy: menthetetlen vagy."

(Müller Péter)

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=771197672958677=pcb.8804412026274018343_&type=3&theater

 

Mi a spirituális erősséged?
http://hu.what-character-are-you.com/d/hu/601/0.html

 

 

 

Akik egymáshoz illők, az az igazi pár. Azt nem más választja meg. Az érzés választja meg, (...) az a szent mágnestű, amit Isten a szívekbe tett.

(Gárdonyi Géza)

 

https://www.youtube.com/watch?v=KZh60U1PqSE&list=RDF0rwOsAteXM&index=5 Axel - Te Voy A Amar

 

Én várok rád, mert tudom, hogy nincs ennél érdemesebb dolog a világon, amire várhatnék. Te vagy a minden és még több.

(Zakály Viktória)

 

,,Minden nőnek kell egy láng, amitől édesen tudd duruzsolni, mint a család kályhája, ahova mind örömben, mind bánatban érdemes visszatérni. Ez a láng a férfi.”

 

https://www.youtube.com/watch?v=FcYJ80qKTuo James Brown – Woman

 

https://eszmetar.wordpress.com/2015/01/03/amikor-a-nok-sokkal-jobban-akartak-szexet-mint-a-ferfiak/

 

https://www.youtube.com/watch?v=3h37xswCoY0 Girlband ADAM Gets Orgasms While Singing

 

 

http://www.okositotorna.hu/terapiak/tsmt

 

http://www.meditalas.hu/

 

http://tmkozpont.hu/category/a-tm-bemutatasa/

 

 

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/psg-a-brazil-fiu-megpillantotta-david-luizt-majd-elsirta-magat-2384235

 

http://instagram.com/p/xB1mpSOJyd/?modal=true Egy 4 éves kislány ,,szerelmet vallott” egy focistának

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=620097831401204=pcb.5103861243862951090_&type=3&theater

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=881437248554190=pcb.7876401037921438043_&type=3&theater

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=746972145345084=pcb.4766672455890510974_&type=3&theater

 

https://www.facebook.com/video.php?v=763197493730091&set=vb.132575876792259&type=2&theater

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1109953062378607=pcb.1376019765303417213_&type=3&theater

 

https://www.facebook.com/design.fanpage.it/photos/a.164101110360500.29134.135117519925526/749787615125177/?type=3&theater

 

https://www.facebook.com/182456441781998/photos/pcb.1111512262209740/1111511838876449/?type=3&theater

 

https://www.facebook.com/Stylisheve/posts/1113161068724473?pnref=story

 

http://szabadonebredok.info/az-icai-kovek-rejtelye/

 

http://mult-kor.hu/szuletett-1677-ben-meghalt-1933-ban-20141203

 

Sarva Mangalam "Békesség Mindenkinek"! Tashi Delek "Áldást és jó szerencsét"! Namaste "Üdvözlöm a benned lakozó Istenit"!

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=713836272057801=pcb.1466967631919791273_&type=3&theater

 

 

Ronnie O'Sullivan őrületes lökés után írt történelmet a 2015-ös Mesterek Tornáján,

775. százas brékkel, beállított Stephen Hendry rekordját. O'Sullivan nem panaszkodhatott a rekordbeállítás alkalmával, lévén egy ízben a sárga egyszerre bravúros és szerencsés, háromfalas elrakását követően még ő maga is mosolygott mázliján, a meccs után pedig elismerte, Fortuna nagyon erősen fogta a kezét az említett lökésnél.

„Simán beállíthattam volna már a rekordot korábban is, de elkezdtem ostoba hibákat elkövetni, mikor hajtottam a csúcsra. Végül valahogy összekapartam. Űzöm a rekordot, erre egy mázlista lökés segít hozzá!”

https://www.youtube.com/watch?v=8ZcV78mkM7Q

 

 

Külön világ minden ember. Ami összeköt bennünket - az az emberség.
Aki képes bölcsen dönteni, mindent egynek lát: a szeretet igazsága magába olvasztja a türelem, a figyelem, az odaadás az együttérzés, a magasba vágyódás, a felemelkedés képességét és a felemelés erényét.
A lehetetlen - méltatlan az emberhez.” (Tatiosz)

 

Ismerje meg, a hét Fidesz-KDNP-s képviselőt, akik leszavazták, hogy a rászoruló gyerekek kaphassanak meleg ételt a téli szünetben!

Szabó Tímea: decemberben módosító javaslatot nyújtottunk be, amely biztosította volna, hogy a rászoruló gyerekek is kaphassanak napi egyszeri meleg ételt a különösen hosszú téli szünetben. Hét Fidesz-KDNP képviselői egyetlen hang indoklás nélkül leszavazta a javaslatot.

Ahol van szándék, ott van megoldás, Karácsony Gergely, a PM társelnöke, vezette Zuglóban egy millió forintból megoldották, hogy kapjanak meleg ételt a rászoruló gyerekek.
Bővebben: https://parbeszedmagyarorszagert.hu/…/het-fidesz-kdnp-s-aki…

Oszd meg, hogy minél több ember megismerhesse a 7 Fidesz-KDNP képviselőt, akik leszavazták, hogy a rászoruló gyerekek kaphassanak meleg ételt a téli szünetben.

 

Rogán Antal kegyeltje, Csipak Péter a Fashion Street tulajdonosa, engedély nélkül elfoglalta a budai erdő egy részét, és oda építette villája egyik szárnyát. Természetvédelmi körzetben vágatott ki fákat, csak hogy elég helye legyen az új házának. Azt hitte, rá nem vonatkoznak a törvények. Egyszer mindenki bukik Rogán Antal és csapata!. https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/16212_835560259844070_2518029150923728714_n.jpg?oh=47d4cc11de9cd456049ba1c62e65fbd6&oe=55373507

 

 

http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/szeretet-tortenetek/2047-szeretet-toertenetek-a-fodrasznal

 

 

Az első lépés...

Múlnak a napok és telnek az évek,
Állsz egy helyben és gyűlnek az érvek,
Hogy miért kéne végre változtatni
De gyenge vagy és nem mersz lépni

A kifogásokkal csak nyugtatod magad,
De ettől az életed centit sem halad
Itt van az idő, hogy elhagyd a múltad
Bontsd le a falat, fogadd be az újat!

Az első lépést, gyerünk tedd meg,
Felejtsd el, hogy egyedül nem megy
Nagy levegővel becsukott szemmel
Csak előre egyet tiszta fejjel,
Ennyi a dolgod, engedd az újat, hogy
Magad mögött hagyd végre a múltad!

Attól, hogy vársz, nem javul a helyzet,
Ne vesztegess el egyetlen percet
A tétovázástól elfogy az erő
Hidd el nekem, egy lépés a jövő

A múlt falai között nem jó élni
Idővel úgy is rád fog dőlni,
A kezedben van, hogy tegyél ellene
Változtass, ez a jövő fegyvere

Az első lépést, gyerünk tedd meg,
Felejtsd el, hogy egyedül nem megy
Nagy levegővel becsukott szemmel
Csak előre egyet tiszta fejjel,
Ennyi a dolgod, engedd az újat, hogy
Magad mögött hagyd végre a múltad!

Csak annyit mondj, ha elindulsz végre,
Igazad volt, tényleg megérte...

(Kiss Norbert)

 

 

"Amikor olyan nagy dologra vágysz, amit elérhetetlennek érzel, akkor az még nem készül valóra válni. Amikor úgy érzed, minden amellett szól, hogy nem jöhet más, mint vágyad beteljesülése, az hamarosan be is fog következni." (Abraham – Hicks)

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=769998493077803=pcb.6238326153410934506_&type=3&theater

 

 

 

 

http://filantropikum.com/kik-a-fenymunkasok-mik-a-jelei-annak-hogy-te-is-az-vagy

 

 

http://mek.oszk.hu/03200/03286/html/tudos1/marsl.html

 

 

 

https://amegoldas.eoldal.hu/cikkek/111-dolog--mely-boldogga--meg-boldogabba-tesz-/

 

http://szabadonebredok.info/12-dolog-amely-megkulonbozteti-a-boldog-embereket-a-boldogsagkeresoktol

 

 

"Teremtők vagyunk. Minden kapcsolatunkban építünk… és rombolunk.
Minden szavunk, tettünk vagy annak hiánya, lavinákat indít el. Képesek vagyunk szárnyakat adni valakinek és egy pillanat alatt le is törhetjük azt. Formáló hatással vagyunk minden egyes személyre, akivel összekötjük éltünk akár csak egy kis részét is! Teremtők vagyunk…
Előfordul, hogy valaki teljesen más emberré válik, kinyílik, ha olyan mellé kerül, aki kisugárzásával ezt hozza ki belőle. És előfordul olyan is, hogy valaki már azt is elfelejti, milyen a saját nevetésének hangja...
Nem kell sok, olykor egy puszta mosoly, egy kedves szó, egy gyengéd hanglejtés vagy egy szorítás elég ahhoz, hogy visszahozzunk valakit az életbe. Hogy visszaadjuk az életbe vetett hitet. Az emberekbe vetett hitet. A szerelembe vetett hitet!
Bárhova mész, bárkinek is nézel a szemébe és bármit mondasz, soha ne felejtsd el: teremtő vagy és felelősséggel tartozol azért, amit másokkal teszel..." (Manna OWell)

 

 

,,Az élet szerelem! A mikor élsz akkor szeretsz, szereted azt aki vagy, és elfogadod azt ami vagy... Szereted azt aki szeret, és elfogadod amilyen Ő maga, minden résszel együtt... mert ez a szeretet... Szeretném azt hinni, hogy az élet csodálatos is lehet... Szeretnék úgy élni, hogy átsüti lényem a szeretet... átforrósítja testemet a szerelem... Minden percem a szerelemben élem... Reggel ezért ébredek, s kinyitom szemem, szerelmet látok... első lélegzetem a szerelem, hiszen benne van a levegőben a gondolataimban... készítem a reggelim, benne van a teában, a forró vízben, ami eper ízű és simogatja ajkaim és érzékeim... Ételem a szerelem, mert Rá gondolok miközben készítem és miközben eszem... csinálom a dolgomat, és tovább lélegzem, dobog a szívem... az Ő szíve rezgéseire válaszolva az éterben... Megebédelek, és arra gondolok milyen szép a szerelem... éltető mint egy finom húsleves, és ínycsiklandozó mint sült falatok krumplipürével... készítem a vacsorámat, és már simogatja a vágyamat az íze... És jön a szerelem... és néha könnyezem és néha mosolygok de szeretem... készítem az éjjeli étkem, és reménykedem... és kérem az Istent segítsen, óvja meg és védje minden percben, testileg és lelkileg tartsa meg Őt egészben... szeretem... mert Ő az életem! Mert az Ő az éltető fényem, …Ez a szerelem, minden percem... Ez a szerelem, az életem…”

 

 

,, ,Ismertetőjele annak a férfinak akit Isten küld nektek:
- ő hív fel benneteket nem nektek kell keresni, ő jön
- képes váratlanul betoppanni, Isten sem kér engedélyt
- vonzó, intelligens, elfogad és egy tündérnek lát... különlegesnek... égi párjának...
- ő akar az aktív erő lenni, neked passzívat javasol minden értelemben "alatta"
- isteni az ágyban... mert igazán szerelmes, full előjáték, utójáték és a főműsor is fenomenális... (mások tapasztalata de az én álmom is)

- felnézel rá... és többnek érzed magadnál de ez nem megalázó érzés... ez isteni...

Nem csak néha vesz le a polcról, nem kell érte senkivel sem küzdeni... mert ő rak le mindent és csak Te érdekled... gyengéd óvó... és mindentől megvéd...mindig meghallgat...nem tud elég elfoglalt lenni ehhez...

Igen, ez az! Ez a férfi zöld jádénak érez... ez a férfi értékel igazi drágakőnek érez! Nem kell keresni Ő talál meg!

Hölgyeim, Ti pedig nyissátok ki a szemetek... mert kopogtatni fog... hamarosan! "

http://indavideo.hu/video/A_szivemet_adom_Neked

 

 

Mindenkinek van egy ikerlángja, ami a lelkünk másik része.

Akkor találkozhatunk a másik felünkkel, ha ez szerepel az Isteni tervünkben (Ugyanis Istennek terve van velünk.

Általában gyógyitással, szolgálattal foglalkozó emberek vannak kiválasztva, annak érdekében, hogy életükben a szolgálatot magasabb szinten végezhessék, a célból, hogy az embereket egy magasabb rezgésszintre emeljék és gyógyítsák) . Ha szerepel az Isteni tervben akkor pár szót ejtenék a harmóniáról. Azért fontos a belső egyensúly és a harmónia fenntartása, mert ez egy ,,más” tipusú kapcsolodás. Ha az ego szintjén játszunk, akkor elbukunk. Itt lélek szinten el van döntve minden, a lelkek már találkozás előtt kommunikálnak egymással. (Álom formájában találkozhatsz ,,vele”, különböző jeleket kaphatsz,

hogy ezek a jelek emlékeztessenek Téged közeleg az idő a találkozásra.) Minnél tudatosabb, éberebb vagy és a spirituális képességeid fejlettebbek ( intuició, tisztánérzés, tisztánlátás stb) annál impulzivabb az élmény. Annál könnyebben és hamarabb ismered fel.

Tehát először a lelkek szintjén kezdődik, majd a ,,véletlen” az egyik ikerlelket vezeti a másikhoz és a következő ,,érzetek” jelentkezhetnek: szorító érzés a szívben, majd feltelik hihetetlen forrósággal a szíved.

Nem tudod kiverni a fejedből a másikat, bármit teszel, bármivel probálkozol nem fog sikerülni. ,,Ő” mindig ott lesz a szívedben és a fejedben, többé már nem tudod kitörölni ,,Őt”.

Érezhetsz egy nagyon erős vonzást, mint a mágnes, úgy húz magához a másik feled. Mintha a csakrátoknak össze kellene érniünk.

Az első találkozás pedig felejthetetlen… Végre megláthatod ,,Őt”, akiről már annyira régóta álmodoztál.

Magadhoz ölelheted, hallhatod szivének roppant gyors zakatolását. A találkozás alatt végig zavarban vagy, hiába beszél Hozzád, képtelen vagy figyelni, annyira el vagy foglalva Vele, az energiájával, a kettőtők energetikájával. Amikor a szemedbe néz….hűha….megszűnik minden….benne vagy egy mély nyugalomban, benne vagy saját magadban…a végtelenségben.

Ha ,,Vele” vagy muszáj megérintened!!

Rászánod magad, jöhet az első finom érintés…a hideg és forróság fut végig az egész testeden…Nem tudod mitévő légy, annyira váratlan, új, impulzív ez az egész.

Duskál az energiában, egyszerre ott van a nyugalom és a szenvedély. A forró, felperzselő szerelem és a feltétel nélküli szeretet… Mellette (nem feltétel, hogy fizikailag egy helyen éljetek, legyetek) a boldogságot és a fájdalmat hihetetlenül intenzíven éled meg, mintha az összes sejtedben éreznéd a boldogságot, a fájdalmat. Lehet azt gondolod, mintha ,,Ő” előtte nem éltél volna. Vegetáltál és most hirtelen felébredtél, magadhoz tértél és kapkodod a fejet jobbra, balra, szeretnéd megfejteni mi ez, mi is történt pontosan.

Érzed ,,Őt”, nagyon jól tudod, mikor gondol Rád és mikor adja a figyelmét másnak.

Amit a környezetemben látok, az az hogy a Teremtő nem adja könnyen az egyesülés élményét az ikerlelkeknek. Ugyanis, hiába, hogy az ikerlelkek egymásra találtak, tudják ki a másik felük, mégis a sors úgy hozta, valamelyik házasságban van és nem tudnak azonnal kapcsolódni. Ha Te is ilyen helyzetben vagy, bármennyire is fájdalmas, amit leírok… el kell engedd Őt. Nem kötheted magadhoz, hiszen neki még ,,dolga” van, feladata azzal a másik személyjel. Légy türelmes és elfogadó.

Ez az, ami megtanít a feltétel nélküli szeretetre és elfogadásra. Emellett tudod és érzed, , hogy szeretitek egymást, megjelentek a másik fejében és a szív csakrátok is élesen jelez. Kérlek figyelj rám, nagyon fontos a Te kitartásod és az, hogy ne engedd magad mélyre zuhanni, (Nagyon mélyre nem fognak engedni, hiszen össze vagytok kötve, ezáltal lélek szinten segititek egymást. Pl: amikor szomorú szerelmes dalt hallgatsz, azonosulsz az előadó fájdalmával és vinnéd magad leljebb és leljebb, akár sirhatsz is, addig amig egy láthatatlan segitőkész utánad nyúl és elemi erővel visszaránt Téged a harmóniádba.) mert ezáltal csak távolodsz Tőle..

Szóval inkább koncentrálj a jóra, a szépre, végezz olyan tevékenységet, ami örömöt ad. Foglald le magad, szervezz sok programot. Amikor már mindketten készen álltok egymás boldogabbá tételére, akkor szépen összeterelnek Titeket újra.

Bizz magadban és a rendező elvben. Tudd, hogy a Teremtő azt szeretné boldog légy. Ez egy csodálatos adomány, légy érte hálás!

Yvette Marie

http://szabadonebredok.info/az-ikerlang-talalkozasokrol-azaz-ki-talalkozhat-a-masik-felevel-honnan-ismered-fel-ot

 

 

Hermann Meyer – Mert Megérdemellek...

Mindannyian tökéletes társra vágyunk, s abban bízunk, hogy egy szép napon belép az életünkbe a Nagy Ő. A sors azonban nem szerencsejáték, meghatározott törvények szerint működik. Mindenki olyan társat kap, amilyet megérdemel, függetlenül attól, hogy ez tetszik-e neki, vagy sem. Az író kíméletlenül, ám játékos formában tárja fel viselkedésbeli és gondolkodási hibáinkat, amelyek miatt olyan gyakran csalódunk a szerelemben és a párkapcsolatban. Megmutatja, milyen úton érhetjük el azt a szintet, amikor tudatosan alakítjuk kapcsolatunkat azzal a társsal, akit megérdemlünk.
Egy könyv minden olyan embernek, aki párkapcsolatban élt, él, vagy élni szeretne...

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/Product?ProductName=179871_MEYER_HERMANN_MERT_MEGERDEMELLEK_____AKAR_TETSZIK__AKAR_NEM__BIOENERGETIC_KFT_&TabSheet=book&SessionID=3F03622BC04B071D4E2FDF5C7891F2CDFC3D118ECA1BB6E354E80465404FA03CA9242E26067DB10A5601FF8F2B0EDE2C9912A89B64FHAEBDJKBPAEKFAPSIQQMDMUBCKEBGGGHMCUKFF977A7&CBStock=Checked&SrcOrder=o

 

 

Bírd még egy picit. Néha csak elég türelmesnek kell lenni. Kivárni, megvárni, és nem elvárni. Szeretni, és nem abban kételkedni, hogy ami történik, az jó - nem lehet más. Aztán persze van, hogy valamiért még várni kell, valamiért még nincs itt az idő, pedig már ott van az orrod előtt. Érzed az illatát, látod a mosolyát, de tudod, hogy még ki kell tartanod egy picit. Ne kérdőjelezd meg, hogy miért, csak élj. Menj tovább magaddal, mosolyokkal kéz a kézben, nem feladva, harcolva, megküzdve minden egyes akadállyal, néha könnyekig hatódva földre zuhanni, sárba taszítva, csináld végig, mert majd ez hozza az életedbe. Nagy harcosoknak nagy harcos jár. Olyan, aki tudja, hogy milyen az, ha fáj, vagy ha az álmaidat éled. Csak vele mehet igazán, mással nem. De a harcosokat néha hagyni kell, hogy járják az útjukat, hogy kitapossák az ösvényt a saját útjukon. (Oravecz Nóra)

 

Ha hosszú az út, örülj, ha nem jön könnyedén, adj érte hálát, mert az csak azt jelenti, hogy valami nagyon nagy dolog vár rád. Nagyobb, mint amit el tudnál képzelni, és nagyobb, mint amit most el tudnál bírni. Hagyd, hogy az élet megedzen, erősebbé tegyen, bátrabbá, hogy el tudd fogadni azt, ha jön a pillanat, ami mindent megváltoztat majd. Hiszen nem törődhetsz bele abba, hogy az élet annyi, hogy egy olyan megállóban ragadsz, ami nem ott van, ahol lenned kell. Az élet arról szól, hogy megtaláljuk a vonatot, ami hazáig visz. Ha kell, akkor bizony néha egyedül haladunk az úton, sétálunk a homokban, a porban, a sárban, harcolva mindennel, csak hogy elérjünk oda, ahova a szívünk húz - DE SOHA NEM ADJUK FEL, és soha nem teszünk le arról, hogy van otthonunk. Ugyanis van, létezik, hiszen senki sem születik hontalannak. Mindenki számára van egy hely és egy pillanat, amikor azt érzi, MEGÉRKEZETT. (Oravecz Nóra)

 

Egy kapcsolat nem akkor kezdődik, amikor két ember megbeszéli, hogy randiznak, nem is akkor, amikor először látják egymást. A kapcsolat a lelkünkben indul, mikor megérezzük valami újnak az érkezését. Tudjuk, hogy valaki jön felénk az időben, aki szintén érzi, hogy valahol ott vagyunk, és rá gondolunk. Talán a nő, még nem döntötte el a válást, és férfi még nem tudja, hamarosan változások álnak be az életében, de a sors már szövi a szálakat. Mint, ahogy a zöldségek sem tudják még, amikor a háziasszony kezébe veszi őket, hogy egy nagyon finom kis saláta lesz belőlük, úgy a férfi, s a nő sem tudhatja, mikor a sors a kezébe veszi őket, hogy mi készül. És akkor egyszer, talán sok kín és fájdalom után szemben áll velünk valaki, akinek meglátunk valamit a szemében. Megismerjük, és megértjük, hogy minden út, amelyen elindultunk volna, ide vezetett volna, ez az ember elé. (Szeréni S. Péter)

 

Lelkembe jutsz... Mert amikor gondolok rád, nem "eszembe jutsz". Hanem a lelkembe. Mert nem az eszem gondol rád, hanem a lelkem. Nem csak egy-egy pillanatra, hanem folyamatosan. Nem tudlak, hanem érezlek. Nem gondolat vagy, hanem érzés. Nem távolság, hanem közelség. Nem ott, hanem itt. A lelkemben.

(Csitáry-Hock Tamás)

 

 

"Tanítsd meg, miként szerethetlek, ahogy még nem tette más, és én megtanítlak szeretve lenni..."

 

 

Grigo Zoltán: 

Várlak
Az ajtóban foglak várni,
Úgy gyere hozzám, ahogy vagy,
Hozd el a szívedet, a lelkedet,
Hagyj ott mindent, ami nem te vagy.

Ha itt leszel, sírok neked,
Némán hulló tiszta könnyeket,
Lemosom rólad a bánatot,
A magány szántotta éveket.

Helyette arcodra simítom,
A fűszálon rezgő harmatot,
Hajnalt lehelek homlokodra,
Lecsókolom rólad a tegnapot.

Fonok hajadba napsugarat,
Szemeidre fénylő csillagot,
És lágy hangú melódiákat,
Hozok neked az ajkamon.

Elringatlak téged szelíden,
Ahogy tó vize a csónakot,
Itt alszol majd a szívemen,
Hisz a párnád is én vagyok.

 

 

Szilágyi Hajni:

Rajzolj körbe

Szeress …
de úgy szeress most,
ahogy nem szeretett még senki más.
Szeress önzőn, álmaidban és azokon túl,
ahol már az idő csak egy elhajló fénypont,
és a tér oly hatalmassá tágul a képzeletben,
hogy minden belém szeretett sóhajod
alkonnyá perzselődik a szétmálló nap körül.

 

Szeress csupasz szerelemmel,
ha mellém fekszik ruhátlan árnyékod,
meztelen testeddel takard be
testem hívó szavát.
Feszülj rám, tépd, szakítsd ki álmaimból
a néma hullámokat, és simítsd ajkamra
a hajnal lobbanó tüzét,
szórd hangtalan körém a hold nyugvó ezüstjét.
Fond hajamba szelíden a csillagok fényét,
fésüld bele illatát a kócos reggeleknek,
de most ints csendet a zuhanó fekete estnek,
szólj a zajra, ne zúgassa a messzi harangokat,
kiálts, üvölts a zord égre, ne kopogjon
hideg esőcseppeket nyíló ablakunkra.

 

Súgd a világnak, forogjon lábujjhegyen
nyitott tenyerében lélegzetünket
Isten arca felé tartva,
míg szemérmes nászunk ring, szétdúlva
eget és földet, poklot és mennyet.
Lopj fény-szirmokat a felhőkön alvó csillagokról,
öltöztesd fel bűntelenné gyónt vétkeim,
karcold az éj fekete tükrére nevem,
betűzd ki hangosan a benned rejlő titkokat,
fejtsd meg a bennem rejtező álmokat.

 

Válladhoz bújó sóhajomba mártsd becéző ujjad,
s rajzolj körbe mezítelenül a világnak,
engedd takarónk alá kúszni
a lágy testű tavaszba vetkőzött árnyakat,
hagyd táncolni felettünk az angyalokat.
Vedd kezedbe szívem súlytalan némaságát
és tedd a tied mellé, hadd szóljon,
verjen, kiabáljon, sírjon, mint egy hegedű,
majd üvöltsön, mint kósza szélbe kapaszkodó
vad futam egy elhagyott zongorán.

 

Ártatlanná szeretkezett szerelmünknek
adj helyet a lángoló csillagvilág peremén,
hasíts rést, engedd belélegeznem az életet.
Legyen oltárod az eléd térdepelő bujaságom
és menedékem ölelő két karod.
Zuhanj velem, csókjainkkal,
fürössz meg örvénylő lavinák kékségében,
kéz a kézben kapaszkodva
test a testben összefonódva
fektess le óvatosan
az idő szétnyíló álomvölgyében.

 

Ájulj mellém ebbe a csupasszá satírozott fénybe
szeretve ölembe, ringva ringj a hajnallal.
Puhává ágyaztam köréd csendesedő vágyam,
arcodra csókolom ezt a meghitt csendvilágot.
Aludj kedves, ne mozdulj,
csak érezd hunyt szemmel,
a finoman játszó reggel édes illatát.
Testedben álmos szíved mellett
helyet kutat magzatszívem,
megrepedt burkában visszhangzik a szó…
szeress, szeress, szeress …
úgy, ahogy nem szeretett még senki más.

Tudod mit ér…

Tudod mit ér, ha két kéz, simulva összeér?
S lágyan öleli egymást, a két csupasz tenyér?
Ha ujjak játszadoznak, simítva szüntelen,
ha lángra gyújtja szíved, az álomnak tűnt jelen.
Incselkedő kis lépés, tétova mozdulat,
csiklandozó mosolygás,-a szív ekként mulat.
A bőr, a kézen érzi, vibrál a tiszta fény,
s az összeolvadásból feléled a remény...
 (Aranyosi Ervin)

 

 

Erdős Olga:
Ha...
Ha az éjszaka véget ér, de még napkelte előtt,
Ölelj át, vigyázz rám, mint soha azelőtt.

Ha hallgatsz, én is hallgatok,
nézlek, s beszívom illatod.

Ha beszélsz, iszom szavaid,
figyelem ajkad és kezed mozdulatait.

Ha hozzád bújok, veled biztonságban vagyok.

Ha szeretsz, nem kell úgy tennem, mint a nagyok;
lehetek az, aki vagyok.

 

 

Erdős Olga:

Láthatatlan kötelék

Űz hozzád, szorít,
nem ereszt.
Üvölteném, de csak
némán ejtem ki
nevedet.


Könnyek
fájdalmas szenvedélye

A ,,majd egyszer"
örök reménye.


Valami szép,
valami kék,
olyan, ami hív:
egy láthatatlan kötelék.


Csatok és kapcsok
nélkül -
lelkem lelkedbe
szédül. 

 

 

Hámory Lili - Ha akarod

Mit tegyek, hogy elérjek hozzád?

Ha akarod, leszek szél, ki mindig hosszan ölel.
Leszek álom, ki veled van minden éjjel.
Leszek napfény, ki melegen simítja arcod.
Leszek néma csend, ha nem akarsz több hangot.
Leszek csillagod sötét éjszakán,
Leszek virág, színes szivárvány.
Leszek tűz, forró, lángoló.
Leszek nevetés, szíveden táncoló.
Leszek dallam, ha nyomaszt a csend.

Ha akarod, leszek szív, aki boldoggá tesz.

 

http://talentum.cafeblog.hu/2014/11/28/a-sziv-erintese

 

Egy jó párkapcsolatban a két fél fejleszti, tanítja és segíti egymást.

Szerelem

A nyíló szerelem olyan, mint mezítláb belelépni egy hűs ismeretlen patakba, a hideg víz, és víz zubogása hirtelen minden érzékedet betölti. Mámorító és szédítő érzés... Belelépsz, pedig nem tudod mit rejt a medre. A patak hirtelen folyóvá duzzadva öleli körül az egész tested. Megrészegülsz, magával sodor a víz, végül már azt sem tudod, hogy hol van a lent és a fent, de hagyod hogy messze vigyen az ár... Eszed ágában sincs feladni ezt az érzést. Olyan, mintha megérintene az élet, mintha már éreznéd mi az élet valódi értelme. Körülötted minden addig megszokott felborul. Ha pillanatokra is, de egyesülsz az egész világegyetemmel, és érzed ezért jöttél, ezért születtél, erről álmodtál. Rájössz, hogy a szerelmes filmek és irodalom közel sem tudja leírni ezt az érzést, ami benned ég. (LHeszter)

http://allekcsendje.blogspot.hu/2013/01/az-az-igazi-szerelem-jele.html

 

Így kezdődik a szerelem, mivel a jóság kölcsönös létére alapozzátok, melyben mindketten osztoztok, s melyet mindketten tiszteltek.
Mivel vonzódsz a partneredben megérzett belső szépséghez, szeretnéd mélységeiben felfedezni. Arra vágysz, hogy partnered is minél inkább megtapasztalja ezt, mert tudod, hogy ez az ő valódi lénye, és szíved mélyén érzed, hogy ez jó.

Néhány árulkodó jel, melyből a valódi szerelem jelenlétére következtethetsz:
• Partneredhez való mély vonzódásodat habozás nélkül, világosan meg tudod fogalmazni, és miközben ezt teszed, partnered alaptermészetét jellemzed.
• Amikor többen összegyűltök beszélgetni, kettőtök között sohasem alakul ki hatalmi harc.
• Mindketten szabadon megtartjátok saját tereteket, és tiszteletben tartjátok a másikét.
• A legjobbat hozzátok ki egymásból. Megünneplitek egymás sikereit, még akkor is, ha ez megváltoztatja közösen élvezett életeteket.
• Ahogy telnek az évek, egyre teljesebben megértitek egymást, így szerelmetek csendesebbé, mélyebbé válik.
• Élvezitek az egymással való beszélgetést. Gondolataitokat és érzéseiteket félelem és bűntudat nélkül osztjátok meg egymással.
• Mindkettőtök számára természetes, hogy a másiknak a férfiak és a nők között is vannak barátai.
• Soha nem haboztok magatokhoz venni azt, ami saját jóllétetekhez szükséges. És amikor adtok, nem feladjátok magatokat, hanem önmagatokból adtok egymásnak.

http://igazabolszerelem.hu/blog/reszletek/5_szerinted_mi_igazabol_a_szerelem/

 

http://www.szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/tematikus-irasok/parkapcsolat--polaris-dualis-szellemi--ikerlang-/lelektars--ikerlang--hogyan-ismered-fel-.html

 

http://allekcsendje.blogspot.hu/2012/07/a-spiritualis-szerelem.html

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=htSmck7d4w0 Baby Sisters - Égben írt szerelem

https://www.youtube.com/watch?v=E3wwBGvitd4 Szécsi Pál - Két összeillő ember

https://www.youtube.com/watch?v=8A3vN7uJyE4 Te vagy minden gondolatom        

https://www.youtube.com/watch?v=ydwwwEWva7o Janicsák Veca – Édes szavakkal

https://www.youtube.com/watch?v=JEHpPCeGR_I Janicsák Veca – Az igazi

https://www.youtube.com/watch?v=CnZOvzcThHE Szekeres Adrienn – Te lettél a minden

 

http://lexi.hu/verajuska/20131107_az_eros_no.aspx

 

https://www.youtube.com/watch?v=F517bT0ZyR0 Regine Velasquez – You are my song (with lyrics)

https://www.youtube.com/watch?v=J74Y6kDDTkM Jason Mraz - Love Someone

https://www.youtube.com/watch?v=CPD7Bf4BfFI Backstreet Boys  - As Long As You Love Me

https://www.youtube.com/watch?v=Cxc89D6byP4 Backstreet Boys – The One

https://www.youtube.com/watch?v=Elp7jr6oYPw Kiss me

https://www.youtube.com/watch?v=w7iZs8LZ9Gs Donna Lewis - I Love You Always Forever

https://www.youtube.com/watch?v=GiIFy5kBd6I Billy Dean - I'm In Love With You

https://www.youtube.com/watch?v=TrZz1K0Z0HE Alexander Rybak - I'm In Love

https://www.youtube.com/watch?v=gv-0DdSfbIo Kim - I'm in love 

https://www.youtube.com/watch?v=Qhm9V7YBOQI Barbra Streisand - Woman in love

https://www.youtube.com/watch?v=WPGEYRhQ_Kg Michael Buble - L.O.V.E.

https://www.youtube.com/watch?v=m8t20qoQcxE&feature=youtu.be I'm in love - love movie scenes

 

 

 

http://elozoeletek.blogspot.hu/2014/10/amikor-lelkunk-ujra-eggye-valik.html

 

http://csermelinda.blogspot.hu/2015/01/indulok-kedves.html

http://csermelinda.blogspot.hu/2014/12/igerem.html

https://www.facebook.com/UtazasALelkemKorul?fref=nf

 

 

Csak Veled játszani

Nem tettél mást csak rám mosolyogtál. Belenéztél szemembe és tudtam, hogy megismertél. Próbáltalak nem csak téged nézni. Közben bizsergett miattad a lelkem. Éreztem, hogy újra nézel, visszanéztem. Elkaptad tekinteted és öröm járta át szívemet. Most én néztelek, és élveztem a játékot. A lelkünk kezdte el egymást kergetni. Teltek a percek és nem vágytam másra, csakhogy örökké nézhesselek. Tiszta bolond vagyok, boldog vagyok miattad. Egy mosolyodtól. Szeretnék veled bolond lenni. És egy életen át csak Veled játszani

(Cser Melinda)

 

 

Különös érzés.

Nem vagy itt, mégis itt vagy. Boldoggá teszel, pedig nem kérem. Ha szomorú vagyok, elsöpröd egy érzéssel... Újra tiszta lesz minden. Kifényesítesz. És szebbé teszed a világom, pedig nem kérem. Te odaadod, én elfogadom. Köszönöm.

(Cser Melinda)

 

 

Mintha itt lenne veled

Beszélsz hozzá, mintha ott lenne veled, mintha hallaná minden szavad.

Érzel iránta, mintha ott lenne veled, mintha érezné minden rezdülésed.

Látod őt, mintha ott lenne veled, mintha nézhetné pillantásod szeretetét.

Mert itt van. Csak még az árnyéka nem ért össze veled...

(Cser Melinda)

 

 

A szemét látom

Nyugodt vagyok, mert egyre többet mutatsz magadból.
Üzensz nekem, erősítesz és vonzol magadhoz. Nem testet és nem arcot mutatsz. Nem. 
Egy szempárt. 
Eltűnik az ember és csak a szemét látom. 
Felismerem, emlékszem rá vagy éppen az ígéreted látom újra? 
Bármi is az. Hamarosan ez a szempár fog mesélni nekem újra.

(Cser Melinda)

 

 

Vágyom megtapasztalni Téged. 

A lelkedhez bújni és érezni az Egyet. 

A Mit és a Fényt. 

Az áldott ősi otthont. 

Várom, hogy felragyogjon az érzés Bennünk. 

Teszem és cselekeszem a szívemmel mindazt, 

ami bennem él emlékként. 

Felidézem és magamat élem Érted.

Az Egységért. 

A szerelmünkért. 

Értünk.

(Cser Melinda)

http://csermelinda.blogspot.hu/2015/01/lelkedhez-bujva.html

http://csermelinda.blogspot.hu/2015/01/szolitod.html

...Mellette kiteljesedem. Mellette nincs kérdés, van válasz: mellette csak én vagyok mi.

Veled táncolok

http://bolcsek.net/veled-tancolok/

 

 

Madonna – Like a Virgin

https://www.youtube.com/watch?v=PdvhDM1Cqqg

https://dalszovegekmagyarul.wordpress.com/2012/12/08/madonna-like-a-virgin-mint-egy-szuz/

 

Ellie Goulding - Love Me Like You Do

https://www.youtube.com/watch?v=725WlG1idPc

http://magyarszoveg.blogspot.hu/2015/01/ellie-goulding-love-me-like-you-do.html

 

Christina Aguilera - Let There Be Love

https://www.youtube.com/watch?v=47jECvDi8NY

http://magyarszoveg.blogspot.hu/2012/11/christina-aguilera-let-there-be-love.html

 

https://www.youtube.com/watch?v=rYX0_3wp9aI  Savage Garden - I knew i loved you with lyrics

https://www.youtube.com/watch?v=WQnAxOQxQIU Savage Garden - Truly Madly Deeply

http://www.hotdog.hu/forditas/p-t/savage-garden-truly-madly-deeply-igazan-orulten-melyen

https://www.youtube.com/watch?v=1Y4_BivnrwM Westlife - I wanna grow old with you

https://www.youtube.com/watch?v=oolPsZThMmA Diana Ross - When you tell me that you love me

https://www.youtube.com/watch?v=raJ18DRcNSY Diana Ross When you tell me that you love me magyarul

https://www.youtube.com/watch?v=NpYvoXPXyUY Ami - Orta vez (Ismét)

https://www.youtube.com/watch?v=gAh34xcGzEE Backstreet boys - I promise you

https://www.youtube.com/watch?v=BKrespjrJms Backstreet Boys - Get Down (You're The One For Me)

 

Lucky Star

https://www.youtube.com/watch?v=JXO8_GDzFKA

http://www.dalszovegekmagyarul.org/2014/02/sarah-baker-lucky-star-szerencsecsillag.html

 

Tiesto – Red lihgts

www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84411374&v=yneetqUx4gs&x-yt-ts=1421828030#t=59

http://www.dalszovegekmagyarul.org/2014/02/tiesto-red-lights-piros-lampak.html

 

PHNTM – Save me

https://www.youtube.com/watch?v=yj5zkdOA-4g

http://www.dalszovegekmagyarul.org/2014/09/phntm-save-me-ments-meg.html

 

Ladyy Antebellum – Just kiss

https://www.youtube.com/watch?v=v_yTphvyiPU

http://www.dalszovegekmagyarul.org/2014/08/lady-antebellum-just-kiss-csak-egy-csok.html

 

3LAU - How You Love Me feat. Bright Lights

https://www.youtube.com/watch?v=yUR5aIxZCfI

http://www.dalszovegekmagyarul.org/2014/07/3lau-ft-bright-lights-how-you-love-me-ahogy-szeretsz-engem.html

 

 

Olly Murs feat. Demi Lovato - Up (magyar)

https://www.youtube.com/watch?v=xakrWBpHb8g

 

 

Nico and Vinz - Miracles (Csodák)

https://www.youtube.com/watch?v=XxT-zsfgpgg

http://www.dalszovegekmagyarul.org/2014/10/nico-vinz-miracles-csodak.html

 

Mariah Carey – Hero (A hős benned él)

https://www.youtube.com/watch?v=0IA3ZvCkRkQ

http://www.hotdog.hu/dalszovegek_magyarul/j-o/mariah-carey-hero

 

 

Louise L. Hay – Az erő benned van

Ki vagy? Mi a célod ezen a világon? Mit gondolsz az életről? Mindnyájunkban van egy belső Erő, amely választ adhat a kérdéseinkre, eljuttathat bennünket a tökéletes egészséghez, az ideális kapcsolathoz és a virágzó karrierhez. Elnyerhetjük a jólét valamennyi formáját, csak hinnünk kell a Lehetőségben. Ez a könyv feltárja előttünk, mekkora hatalmunk van valójában, és arra bíztat, hogy ne kívül keressük az erőt, hiszen bennünk is adott, és bármikor pozitív célok szolgálatába állíthatjuk!

Figyelj a belső hangodra! Nyilvánítsd ki szabadon az érzéseidet! Vállald a felelősséget sorsod alakításáért! Szabadulj meg a félelmeidtől!Gyógyítsd meg önmagadat és a Földet a meditáció erejével!
Bízz az életben, mert mindaz, amire szükséged van, rendelkezésedre áll!
Emlékszel arra az időre, amikor utoljára szerelmes voltál? A szíved csordultig telt. Csodálatos érzés volt. Ugyanezt éled át, amikor saját magadat szereted, csakhogy te sosem távozol.

http://webaruhaz.edesviz.hu/az-ero-benned-van.html

 

 

Louise L. Hay - Cheryl Richardson - Kiemelkedő életet teremthetsz!

Mindenki javíthat az életminőségén, ha gyakorolja az önmagáról gondoskodás művészetét, és olyan gondolatokra tanítja az elméjét, amelyektől jól érzi magát. Ha így teszel, örömteli élményeket vonzol, amelyek gazdagítják az életedet. Élj aggodalmaktól mentesen egy egészséges testben, rendelkezz bőséges jövedelemmel, miközben élvezed a kapcsolataidat! Megmutatjuk, hogyan változtathatod meg úgy az életedet, hogy többé ne áldozatnak érezd magad, hanem egy élvezetes élet teremtőjének. Gondolj olyan gondolatokat, amelyektől jól érzed magad, hozz olyan döntéseket, amelyektől jól érzed magad, és tégy olyan lépéseket, amelyektől jól érzed magad! - Louise L. Hay szavai világszerte számtalan ember számára szolgálnak útjelző lámpásként, kivezetve őket a kétségbeesés sötétjéből egy jobb élet világosságára. Egyszerűen és elegánsan megfogalmazott mély bölcsessége megadja az esélyt, hogy jól éld az életed, ami persze nem mindig könnyű. A könyv eléd tárja többek között annak fontosságát, hogy szeresd önmagadat és a testedet; hogy valódi jólétet és bőséget hozz a világnak; hogy pozitív kapcsolatokat alakíts ki mind a családod és a barátaid körében, mind pedig a munkahelyeden; és hogy méltóságteljesen és békésen nézz szembe a múló idővel. Miközben fejezetről fejezetre olvasod ezt a könyvet, észreveszed majd, hogy vállad ellazul, homlokod kisimul, oldódik benned a feszültség és a félelem, mert ráébredsz, hogy jobban is élhetsz. Fölfedezed, hogy benned is megvan a képesség egy kiemelkedő élet megteremtéséhez!

http://www.libri.hu/konyv/kiemelkedo-eletet-teremthetsz.html?recommendationId=i582stao-j5ku92n9xb2-S.ITEM_RELATED.C.c17_a190-0dce3tm

 

 

Erhard F. Freitag - Az erő benned van

Megadatott nekünk a szellem ereje, ám mi évezredek óta rosszul élünk vele: jelentéktelen, gyakran veszélyes dolgokra használjuk. Pedig az ember életét saját gondolatainak hatalma irányítja, teszi harmonikussá, boldoggá vagy keserűvé, szerencsétlenné. Freitag nemcsak megismerteti olvasóját azokkal a lépésekkel, amelyeket az önismeret megszerzése, a tudatalatti erejének feltárása és kiaknázása, valamint a pozitív gondolkodásra való áthangolódás érdekében meg kell lépni, hanem meg is tanítja, be is gyakoroltatja őket. Munkája igazán jól használható kézikönyv, melyből bárki elsajátíthatja azt a módot, hogyan szabaduljon meg mindattól a nyomasztó tehertől, ami boldogulása, boldogsága útjában áll.

http://bookline.hu/product/home!execute.action?_v=Erhard_F_Freitag_Az_ero_benned_van_A_tudatalatti_hatalma_es_a_pozitiv_gondolat_magiaja_&id=2102625915&type=10

 

 

https://www.facebook.com/meditalas/photos/a.599485233463256.1073741827.572268962851550/782793178465793/?type=1

 

https://www.facebook.com/azutaboldogsaghoz/photos/a.315320825187361.91824.106490619403717/872201126165992/?type=1

 

https://www.facebook.com/aranysarkanyok.rendje/photos/a.295984697110849.67845.186859831356670/847025518673428/?type=1

 

http://sikerutja.hu/ertek

 

https://www.facebook.com/bagdibella/photos/a.210113169016894.58775.114077335287145/984413918253478/?type=1&pnref=story

 

Egy nagyon megható animációs kisfilm ahogyan egy kis kutya a menhelyen várja, hogy őrökbe fogadják.

Egy nap felcsillan a remény! :)

https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84411374&x-yt-ts=1421828030&v=D_Rx4qZ8QRc

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=819589204753855=pcb.3307467820793566820_&type=3&theater

 

 

http://szabadonebredok.info/a-vilag-tenyleg-egy-elore-megirt-program-10-jel-hogy-szimulalt-vilagban-elunk/

 

 

Bikram yoga
Beindítja szervezetünk öngyógyító folyamatait, helyreállítja testünk és lelkünk egyensúlyát, így rendszeres gyakorlása erőssé és ellenállóvá tesz.
A Bikram jóga során végzett mozgással stimuláljuk a belső szerveket, mirigyeket és idegeket, javul a vér- és nyirokkeringés, bőrünk megszépül, feltöltődünk energiával, javul a közérzetünk, és öregedési folyamataink lelassulnak.
A Bikram jóga növeli a koncentrációs képességet, az önbizalmat, erősíti az önuralmat, az önkontrolt, az akaraterőt és a türelmet. Mindezek hatásaként megnő a szellemi frissesség és csökken a stressz.
A Bikram jóga 26 gyakorlat sorozata, mely mindenki által elvégezhető kortól és képességtől függetlenül. A Bikram jóga kiválóan alkalmas betegségek és sérülések megelőzésére és kezelésére.
A Bikram jógát 38-40°C fokos melegített teremben végezzük, melynek hatására kitágulnak az erek, javul a vérkeringés, oxigéndús vér járja át testünket, így helyreáll annak egészséges működése.
A fokozott vérellátás következtében az izmok, az inak és szalagok bemelegszenek, így azokat mélyebben és sérülésmentesen dolgozhatjuk meg.
Az átmelegedett izmok könnyebben égetik a zsírt, s a párás meleg hatására majdnem az egész 9o perc alatt zsírégető intervallumban van a pulzus,
így remek fogyasztó és alakformáló hatása van.
A keleti fegyelem és a nyugati orvoslás vegyítésével, Bikram tökéletesítette átfogó rendszerét, hogy az mindenkinek megfelelő legyen kortól és edzettségi állapottól függetlenül.
Bikram 1973-ban érkezett az Amerikai Egyesült Államokba az akkori elnök, Richard Nixon meghívására és Shirley Maclaine ösztönzésére. Gyorsan a legkeresettebb jógaoktatóvá vált nyugaton, özönlöttek hozzá a hírességek, sportolók és sokan mások. Azóta több ezer tanítványát gyógyította meg iskolájában Beverly hills-ben és a világot járva, eljuttatva a Bikram jóga jótékony hatását az emberek millióihoz világszerte.
Források: http://www.bikramyoga.hu/bikram-jogarol
http://www.bikramyoga.hu/bikramrol

 

 

https://www.facebook.com/169851043101777/photos/a.488527334567478.1073741827.169851043101777/512510022169209/?type=1

 

 

A jó szándékkal készített tea, pozitív hangulatot okoz, jó kedvre derít!

http://tudnodkell.info/jokedvre-derit-a-buddhista-szerzetesek-aldott-teaja/

 

http://tudnodkell.info/25-lecke-buddhatol-melyek-megvaltoztathatjak-eletunket/

 

 

https://www.facebook.com/Stylisheve/photos/a.222355147805074.61878.102313626475894/1123801214327125/?type=1

 

https://www.facebook.com/bagdibella/photos/a.210113169016894.58775.114077335287145/984413344920202/?type=1

 

"Legyél olyan egyszerű, mint egy gyermek.
Felejts el gyorsan minden sértést, amit másoktól kaptál.
Bocsáss meg azoknak, akik bántanak.
Soha ne hordozz magadban haragot senki iránt.
A megbocsátás a legmagasztosabb erény.
Emlékezz arra, hogy a ma bűnöse a holnap szentje."
- H. H. Srí Szvámí Sivánanda

 

 

Amikor egy szerelem véget ér, az egyik fél megszenvedi. Ha egyik sem szenved, soha el nem kezdődött. Ha mindkettő szenved soha véget nem ért. (Marylin Monroe)

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=3-zTYDMqzWw Olyan szép

 

http://elmondom.net/

 

Ha én tiszta patak volnék,
Galambom kertjében folynék,
Tán hattyúként nyári este,
Friss vizemben megfürödne.

Ha én zöldelő fa volnék,
Galambom kertjében állnék,
Föltartanám a nap hevét,
Hogy ne süsse szelid képét.

Ha illatos virág volnék,
Galambom kertjében nyílnék,
Tán víg kedvvel leszakasztna,
S keble havával itatna.

Ha én gyönge szellő volnék,
Galambomra legyezgetnék,
S míg édesden álmadozna,
Ajkam ezer csókot lopna.

Ha én fülemile volnék,
Galambom kertjébe szállnék,
Búmat talán meghallgatná,
Szívért szívét odaadná.

(Kisfaludy Károly: Ha én tiszta patak volnék)

 

 

,,Hasított már beléd az érzés, valakit megismerve, hogy Ő az? Érezted azt, hogy 1 láthatatlan kapocs köt össze valakivel? Arról az érzésről beszélek mikor úgy érzed..mintha a másik feledet találtad volna meg. Akivel minden jó, akivel a szex a legjobb...Ő az az ember, aki mindig is hozzád tartozott csak eddig nem találtál rá. Ő az, akit nem kell megismerned ahhoz, hogy szeress..mert szíved már ismeri Őt. Nem félsz rábízni magad..egyek vagytok. Azóta, hogy lelketek megszületett. Te Ő vagy..Ő meg te! 2 testben 1 lélek! Ő az!”

 

https://www.youtube.com/watch?v=F0C3ZRZqDXk Hol van az a szó…

 

Egy napon észrevettem, hogy szeretem. Miért?

A kérdés érdekelt, mert ostoba volt, s a tetejébe megválaszolhatatlan. Iparkodtam felelni a kérdésre.

Így feleltem: szeretem... másképp, mint a többit, másképp, mint mindenkit előtte... Valami van benne, ami számomra elmondhatatlanul ismerős. (Márai Sándor)

http://www.nagel.hu/marai-sandor/fuveskonyv-illusztracio-1.php

 

http://joportal.hu/johirek.php?readmore=480 Spirituális szerelem

 

https://www.youtube.com/watch?v=I6X46xyaAoY Kiss me

 

https://www.youtube.com/watch?v=bTXJQ5ql5Fw Pitbull, Ne-Yo - Time Of Our Lives

 

https://www.youtube.com/watch?v=tHQ9aALQm8M Tóth Andi - Legyek én

 

https://www.youtube.com/watch?v=8qR9qDKMc3g Tolvai Reni és Rácz Gergő: Ez még csak a kezdet

 

Itt van a helyed bennem
Tudom, milyen érzés, mikor hiányzol. Most igazán.

Évekig csak a hiányt éreztem, de nem tudtam milyen az, amikor szeretlek.

Mióta szólsz bennem, mióta üzensz, mióta velem vagy minden percben, tudom, milyen amikor bennem vagy - természetes részemmé lettél.

Mikor felkelek, csinos szeretnék lenni, neked öltözöm, neked mosolygok a tükörben, a te szemedet keresem a tömegben, a te zenédet hallgatom lelkemben, majd hazajövök és hozzád szólok először. Mikor lefekszem, érzem ölelő karjaid. Mikor pimasz és szenvtelen vagy, sokat nevetek veled. Mikor rád hagyatkozom, őrült dolgokat teszek meg - falra festek szívecskéket és krikszkrakszokat, amitől jól érzem magamat. Tudom, ezt is magunknak készítettem - veled egyetértésben.

Együtt élünk mi ketten, itt bennem, az életemben.

És ma megéreztem milyen, amikor hiányzol. Most igazán.

Szeretlek, így tudom, milyen mikor hiányzol. Elöntött a kétségbeesés, és azt éreztem, hogy meg kell keresnelek, hallanom és látnom kell. Kellett pár perc, hogy rád találjak. A szemedbe néztem, a hangodat fogadtam és megnyugodtam. Megvagy. Itt vagy.

Ráeszméltem, hogy már nem tudok nélküled élni. Nemhogy órákat, perceket nem tudok nélküled lenni. Ezért most arra kérlek, ne menj messze - ne menj messzebb, mint a lelkem, maradj itt, mert...

A HELYED ITT VAN - BENNEM.

http://csermelinda.blogspot.hu/2015/02/itt-van-helyed-bennem.html?spref=fb

 

 

Schopenhauer azt vallja, hogy az utód hívja életre a szerelmet, azért, hogy megszülessen. A gyermek akarata, hogy a tökéletesen összeillő pár nemzéséből megszülessen. A szerelemi szenvedély tehát az új egyén élni akarása! Ez tehát a voltaképpeni nagy szenvedélyek lelke, magva. Minél tökéletesebb pedig minden tekintetben két egyénnek kölcsönös összeillése, annál erősebb lesz kölcsönös szenvedélyük.

 

 

,,Reméltem, ha rám néz majd,
Lesz szavam, hogy elmondjam,
Ki is lettem, mióta Ő van."

(Szabó P. Szilveszter)

 

 

http://meselandia.hu/jegvarazs-teljes-mesefilm

 

 

A sikerbe vetett hit a legbiztosabb eszköz a sikertelenség ellen.

Mindenkinek a hite szerint alakul a sorsa, ezt azonban csak a sikeresek ismerik el.

Az igaz hit „valóságteremtő”.

A hit végül is az EGYETLEN erővel való összhang eredménye.
Ha egészen biztosak vagyunk abban, hogy helyesen cselekszünk, abból hegyeket mozgató erő fakad.

Jézus azt mondja: „Ha akkora hitetek volna, mint a mustármag, azt mondanátok ennek a hegynek: Menj innen amoda és elmenne; és semmi sem volna lehetetlen néktek.”

http://www.unicafe.hu/korseta/a-hit

 

 

Te tudod, mit akarsz?
Csodát akarsz?
Tégy csodát!

https://www.youtube.com/watch?v=G3wXT3GnnM0

 

 

 

Minden nap ott van melletted,
Egy őrangyal, ki hisz még benned,
Nézz, csak rá.

Felhúz, mikor mélyen szállsz,
Ott van veled, bárhol jársz!
Hinned már csak magadban kell!

Aki megérintett csillagokat,
Tudod, látott szebbnél szebb napokat,
Van az úgy, hogy néha nagyon nehéz!
De a győztes előre néz!

Olykor borúsan látunk,
mint ahogy rátaláltunk,
Nézz csak rá!

Melletted is napfény van,
Ott vár rád szép halkan,
Lépj oda, húzd magadhoz közel!
 
Aki megérintett csillagokat,
Tudod, látott szebbnél szebb napokat,
Van az úgy, hogy néha nagyon nehéz!
De a győztes előre néz!

De a győztes előre néz!
Te a győztes előre mész!

https://www.youtube.com/watch?v=s_QRICmTz4M

 

 

Minden, amit elhatározol és megteszel, csak akkor lesz biztos, ha a hited is teljes benne.
Ha te azt azért teszed, mert a lelked üzen. Akkor nincs olyan dolog és nincs olyan személy, aki elbizonytalaníthat.
Jönni fog száz kérdőjel, de te ezerszer is tudod, hogy a te döntésed a jó.
Már tisztán érzed, ki miért mondja, és ki lát úgy, mint te. Tisztán.
Nem ragadsz le náluk, és nem is tartod magasabbnak magadat náluk.
Egyszerűen csak tudod, te honnan érzel.
Ez legyen a TE hited, a te erősséged.
Ne rendítsen meg semmi, csak HALLD azt a HANGOT tovább.

http://csermelinda.blogspot.hu/2014/07/a-hited.html?spref=fb

 

 

 

Ott egy hős
Csak nézz a szívedbe

Nézz önmagadba, légy erős
S rá fogsz jönni az igazságra
Hogy a hős ott él benned

Rátalálhatsz a szerelemre
Csak nézz magadba

Isten a megmondhatója
Nehéz követni az álmokat
De ne hagyd
Hogy bárki is megfosszon tőlük
Tarts ki
Lesz még új nap
S idővel
Megtalálod a saját utad

S eljön a hős
Aki elég erős a folytatáshoz
Megszabadulsz a félelmeidtől
S elhiszed, hogy túlélheted
Szóval mikor úgy érzed, oda a remény
Nézz önmagadba, légy erős
S rá fogsz jönni az igazságra
Hogy a hős ott él benned
A hős ott él benned!

Magyar szöveg http://www.hotdog.hu/dalszovegek_magyar…/…/mariah-carey-hero

https://www.youtube.com/watch?v=0IA3ZvCkRkQ

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=876506405735464=pcb.8636558389808927828_&type=3&theater

 

 

Az élet során bekövetkező pozitív változás kiindulópontját mindenki önmagában hordozza. Boldogulásunk titka abban rejlik, hogy miképpen bánunk értelmünkkel, érzelmeinkkel és tudatunkkal. …
Ha úgy érzed, kifosztottak, jegyezd meg jól: senki sem veheti el tőled, ami jog szerint megillet. Ha a tiéd, vissza is fog kerülni hozzád, amikor elérkezik az ideje. Ha valamit sosem kapsz vissza, azt nem neked szánták. Ezt el kell fogadnod, és élned tovább….
A jó vitorlázónak mindegy, hogy honnan fúj a szél, megőrzi uralmát (életének) hajója felett, és el fogja érni a célját. …
A siker nagysága egyedül annak a vágynak az intenzitásától függ, amellyel célja elérését kívánja.

(Erhard F. Freitag -  Az erő benned van)

 

 

Ebben az életben a legnagyobb ajándék, amivel meglephetjük magunkat, a meditáció tudománya. (Szögjal Rinpocse)
 

 

,,Szükségünk van egy olyan tanítóra, akit az istenek megtanítottak gondolkodni és nevetni." :) (Kalimonasz e szavakkal hívta Tatioszt, hogy legyen tanító. Elfogadva a meghívást hazatérte után Tatiosz hosszú évekig tanított a Szeretet Tanításai iskolájában Hioszon)