Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sok fantasztikus jó, nagyszerű, szép dolog vegyesen. 3

2014.02.12

 

HA BESZÉLGETNÉL VELEM!

Ha beszélgetnél velem
könnyebben mehetne,
előkerülne minden, -
és lennének szeretve...

Szavaid, mosolyod,
és minden gesztusaid,
ha beszélgetnél velem,
mondanék valamit.

Így papíron tudom más,
olvasni tudni kell.
Érteni, érezni egy lapról
nagy siker!

Ha beszélgetnél velem,
nem kellene írnod!
Csak suttogni, súgni,
amíg szóval bírod!

Baranyai Máté

  

 

„Te alakítod a saját tapasztalatod, pontosan azt tapasztalod, amire szükséged van. Az energiák minden ember számára ugyanolyanok, de a tapasztatok különböznek. Mindenki maga választja meg, hogyan reagál, és hogy vezeti le az energiáit. Egyesek összegyűjtik, mások elpazarolják. A harcos úgy használja az életenergiát, ahogy a gazda öntözi a terményét… De választhatsz más módszert is – a békés harcosét -,hogy az energián uralkodva igazán ember légy.” (Dan Millman)

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=535421053236716=pcb.2411723749955685513&type=3&theater

 

 

A rezgés szint megtartása

- az energia érzésének felkeltése

Ha energiára van szükségünk, ne feledkezzünk meg arról, hogy a szellemi energia felerősítheti a fizikai energiát.
Az öröm, a jó hír boldogságvegyületeket hoznak létre.
A fáradság leggyakoribb oka a stressz és a boldogtalanság. Ezért tudnunk kell, honnan szerezhetünk energiát, és kerülnünk kell a negatív energia forrásait.

- az idegek lecsillapítása

Ha az ember belső ritmusa a félelem miatt felborul, annak két oka lehet. Az egyik, hogy a légzés felszínes lesz, és felgyorsul-ez a fizikai reakció- a másik pedig az, hogy az ideges, céltalan gondolatok mennyisége megnő. Ha futó gondolatokkal van tele az elme, az ember nem is tudja mihez is kapjon hirtelen. Még mielőtt a negatív irányultság kezelhetetlenné válik, és elhúzódó hullámvölgy következik be, helyre kell állítanunk a belső ritmust. Amikor ez az idő hosszúra nyúlik, fennáll annak kockázata, hogy rossz szokások alakulnak ki. Így keletkeznek a hullámvölgyek, és ezért válhatnak tartóssá.
Megoldást jelenthet a légzéstechnika: hosszú, lassú, mély légzés, legalább két percen keresztül. Ha nem jól-túl gyorsan, nem elég mélyen, vagy nem elég hosszú ideig- csináljuk, nem működik! A mély, lassú légzés további haszna, hogy a tudat ezalatt időt kap arra, hogy lelassuljon, lecsillapodjon. A tudat, amely nem tud összpontosítani, nem tud koncentrálni sem. Különösen nem a pillanatban, a pillanatnak élni.
Az ilyen ember arra gondol, amit legközelebb csinálnia kell, ezért sohasem fordít elegendő figyelmet arra, amit éppen csinál.
Az idegek megnyugtatásának másik módja, a korábbi sikerek újrajátszása. Pl. milyen érzés volt sikeresen teljesíteni valamilyen feladatot. az asszociációs felidézésnek ez a fajtája félelmeink helyét önbizalommal tölti fel, és lecsillapítja a harmónia útjába álló negatív gondolatot.

- Központosítás

A központosítás és egyensúly, egymás szinonimái. Minden emberi tevékenység alapjául kellene szolgálnia. A szilárd, mindig elérhető középpont, biztos kikötőt jelent. Középpont nélkül az ember teljes kiszolgáltatottságban van. Ezt megtalálhatjuk bizonyos mozgásokban, pl. tai-csi. A test és az elme lecsendesítése által is megtalálhatjuk a középpontot.(a meditáció különféle fajtái).
(folyt.köv.)

Miért kell, és érdemes a rezgésszintünket megtartani?

A rezonancia jelensége
„Ha megpengetjük egy gitár valamelyik húrját, a hozzá legközelebbi húrok igyekeznek azon a frekvencián rezegni, mint a megpendített húr. Ugyanez a rezonanciának nevezett jelenség a világ minden dolgára jellemző, érzékszerveink korlátaitól függően változó mértékben. Ezért van az, hogy az egy helyiségben elhelyezett ingaórák az idő múlásával összehangolódnak, míg végül egyszerre leng az ingájuk. Ez az oka annak, hogy az egymáséhoz közel álló gondolkodású emberek egymásra találnak, az emberek beleszeretnek egymásba. Ezért van az, hogy a sportmérkőzéseken a csapatok egyszerre „tűzbe jönnek”, tagjai a játék hevében is képesek összehangolni mozgásukat.
A vezérelt frekvenciájú rezgés, hatást gyakorol a hozzá aránylag közel lévő anyag rezgésére. Ezért van az is, hogy egy karizmatikus egyén a hatókörébe tudja vonni az embereket, mert rezgése annyira erős, hogy a többiek rezonálnak rá.
Az ember a maga „három agyával” háromközpontú lényével háromféle rezgést hoz létre önmaga körül: érzelmit, értelmit, és fizikait. „
(Larry Miller-James Redfield)

Ezért érdemes megtartanunk a pozitív rezgésünket azáltal, hogy gondolatainkat a célunkra, a helyes önértékelésre, érzéseinket önmagunk szeretetére koncentráljuk. Hiszen csak így tudjuk az ezeknek a rezgéseknek megfelelő körülményeket, embereket bevonzani. Ellenkező esetben a negatív események, negatív kimenettel valósulnak meg. Ekkor azt érzi az ember, hogy „lehúzták” az energiájukat, sokszor szavak nélkül is ezért működik. Ebben rejlik a gondolat, teremtő ereje is. Ezért mondják, hogy minden ember a maga sorsának kovácsa. Ezért mondják, hogy a jelenünk meghatározza a jövőnket, ezért van az a tény, hogy bizonyos dolgokat képesek vagyunk megteremteni. Csak az előjel nem mindegy! Negatív érzésből negatív gondolat, abból negatív cselekvés lesz, mígnem mindez szokássá válik. Természetesen ugyanez adódik a pozitív érzésből. Általában 21-szer kell valamit megtennünk ahhoz, hogy szokássá váljon.
Hogy miként tudjuk megtartani a rezgésszintet, arról a következőkben lesz szó.
(Völcsei Judit)

http://fenyhaz.network.hu/blog/fenyhaz-hirei/a-rezgesszint-megtartasa

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1523756291179377=pcb.7499285715036063147&type=3&theater

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=753729491344903=pcb.3072783562231018000&type=3&theater

 

,,A kényelem tehát az élet vívmánya egy szebb holnapért, azért, hogy bárkinek joga legyen igazán megvalósítani önmagát. Nem luxus, nem is a gazdagok kiváltsága. Minden ember megvalósíthatja, ha szeretet és tetterő kíséri munkáját. Nem a luxusban kell kimeríteni, hanem a szépben, az egyediben, a magunk módján, mert a miénk. Szívünk szerint alakítjuk, ingyen. Életünk tehát a komfortzónán kívül kezdődik: a kihívások, a munka, az életerő mezején. Ott, ahol saját magunk vagyunk az élet kovácsai, és ott, ahol Isten szeretete nélkül képtelenek lennénk bármit is cselekedni. Kényelmünk pedig e szeretet munkálása, érvényre juttatása. Gondolat a holnapnak: vajon érdemes mindent félreértelmezett kényelemideálokba fektetni, vagy el kellene ismerni, hogy minden kényelem, amit mi alkottunk, eszköz a jóhoz és az egymáshoz forduláshoz – önmagunkhoz?”

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=592031357582894=pcb.8805339770362678327&type=3&theater

 

 

Tanulságos történet:

"Történet egy New York-i taxisofőrről
Volt egy időszak az életemben, úgy húsz évvel ezelőtt, amikor taxisofőrként kerestem a kenyerem, New Yorkban. Igazi cowboy-élet volt, nem volt főnököm. És mint a szerencsejátékos, annyira élveztem, hogy minden egyes új utas más és más, előre megjósolhatatlan élményt tartogatott: pont, mint amikor kockát dobsz a játékteremben. Amire nem számítottam, hogy az autóm elkezdett amolyan gyóntatófülkeként is üzemelni. Éjszaka vezettem, nem láttam az utast, csak mentünk, mindig két idegen az éjszakában, és hallgattam, ahogy alkalmi útitársam az életéről mesél. Olyan bensőséges dolgokat osztottak meg velem, amelyekről fényes nappal, szemtől szemben biztosan nem beszéltek volna.

Egyik éjjel megérkeztem a megadott címre és dudáltam. Néhány perc várakozás után megint megnyomtam a dudát. Ez volt aznapra az utolsó fuvarom, úgyhogy már azon voltam, hogy inkább hazaindulok. De aztán mégis inkább kiszálltam, elsétáltam az ajtóig és becsöngettem.
- Egy pillanat – válaszolt egy törékeny, idős hang odabentről. Hallottam, hogy valamit vonszolnak a padlón.

Kisvártatva kinyílt az ajtó. Kilencvenéves-forma, aprócska asszony állt előttem. Kartonruhát viselt és kis kalapot, kalaptűvel. Úgy nézett ki, mintha egy régi, fekete-fehér filmből lépett volna ki.

Mellette egy kis bőrönd pihent. Ahogy benéztem a lakásba, olyan volt, mintha évek óta senki sem lakna benne. A bútorokat fehér lepedőkkel terítették le. Nem voltak órák a falakon, egyetlen kép vagy dísztárgy sem a polcokon. A sarokban egy kartondoboz árválkodott, mindenféle fotókkal és vázákkal teletömve.

- Kivinné a bőröndömet a kocsihoz? Szeretnék néhány percre egyedül maradni. Aztán, ha Ön is úgy gondolja, visszajöhetne értem, hogy lekísérjen az autójáig. Nem vagyok valami jó erőben.

Miután beraktam a bőröndöt a csomagtartóba és visszaértem, belém karolt. Lassan, nagyon lassan odasétáltunk a taximhoz. Közben végig a kedvességemért hálálkodott.

- Semmiség – feleltem- Minden utasommal úgy bánok, ahogyan mástól is elvárnám, hogy az édesanyámmal bánjon.

- Milyen jó fiú maga! – mondta, ahogy beült a hátsó ülésre. Odaadta a címet, aztán megkérdezte: - Mehetnénk esetleg a belvároson keresztül?

- Nem az a legrövidebb út. – vágtam rá gyorsan.

- Ó, azt egyáltalán nem bánom. – mondta. - Egy hospice házba tartok.

Belenéztem a visszapillantó tükörbe. A szemeiben könnycseppek csillogtak.

- Nincs már családom. Mindenki meghalt. A doktor úr szerint nekem sincs túl sok hátra.

Csendben a műszerfalhoz nyúltam és kikapcsoltam az órát.

- Mit szeretne, merre menjünk?

A következő két órában bebarangoltuk a várost. Megmutatta nekem azt az épületet, ahol réges-régen liftes kisasszonyként dolgozott. Aztán elmentünk abba a városrészbe, ahová új házasként a férjével költöztek. Egy picit megálltunk egy bútorraktár előtt. Azt mondta, lány korában az még bálterem volt, és a többiekkel odajártak táncolni.

Néha megkért, hogy álljak meg egy-egy sarkon vagy egy épület előtt. Nem mondott semmit, csak maga elé révedt.

Ahogy a hajnal első sugarai megjelentek a horizonton azt monda:

- Most már mehetünk. Elfáradtam.

Szótlanul haladtunk a megadott címig. Alacsony épület volt, a feljáró az előtetővel fedett főbejáratig vitt.

Két egyenruhás alkalmazott jelent meg, ahogy megérkeztünk az ajtó elé. Profi udvariassággal segítettek, figyelték az asszony minden mozdulatát.

Kinyitottam a csomagtartót, és elvittem a bőröndöt az ajtóig. Az utasomat már beültették egy kerekesszékbe.

- Mennyivel tartozom? – kérdezte és benyúlt a retiküljébe a pénztárcájáért.

- Semmivel. – feleltem.

- Magának is meg kell élnie valamiből. – mondta.

- Vannak más utasaim is. – szereltem le.

Aztán, egy hirtelen ötlettől vezérelve lehajoltam és megöleltem. Meglepő erővel szorított magához.

- Nagy örömöt okozott egy kis öregasszonynak. Köszönöm!- mondta végül.

Megszorítottam mindkét kezét és visszasétáltam a kocsihoz. Hallottam, ahogy mögöttem becsukódik a ház ajtaja. Egy életre zárták rá az ajtót.

Aznap csak vezettem, céltalanul. Nem vittem utasokat. Nem volt kedvem beszélni. Egyre csak az járt az eszemben, mi lett volna, ha az asszony egy dühös sofőrt fog ki? Vagy valakit, aki türelmetlen? Vagy mi lett volna, ha én magam vagyok türelmetlen és elhajtok kopogás nélkül?

Lassan megértettem, hogy egész életemben nem tettem még fontosabb dolgot, mint előző éjszaka.

Egész életünkben a nagy dolgokra várunk. És a nagy dolgok néha meglepő álruhában érkeznek: úgy vannak csomagolva, hogy aki nem figyel, az észre sem veszi, mennyire fontos lehetőséget mulasztott el."

http://www.hajnalcsillag.net/forum/index.php?topic=34.95;wap2

  

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=759296817456424=pcb.5456179816118109591&type=3&theater

 

Volt egyszer egy kisfiú, aki feltétlenül találkozni akart az Istennel. Tisztában volt azzal, hogy az Istenhez vezető út nagyon hosszú, ezért az összes fellelhető dobozos kólát és csokoládét bepakolta hátizsákjába, elindult. Addig futott, amíg egy parkhoz nem ért, ahol megpillantott egy öreg nénit.

A néni egy padon ült, és a galambokat nézte, akik táplálék után kutattak a földön. A kisfiú leült a néni mellé a padra. Kinyitotta a hátizsákját, és már éppen ki akart venni egy dobozos kólát, amikor arra gondolt, hogy a néni biztosan nagyon éhes lehet. Ekkor fogott egy csokoládét, és odaadta a néninek. A néni hálásan elfogadta az édességet, és a fiúra mosolygott - csodálatos volt a mosolya.

A kisfiú még egyszer látni akarta a mosolyt, ezért kólával is megkínálta a nénit, aki újra rámosolygott, talán még sugárzóbban, mint előtte. A kisfiú majdnem kiugrott a bőréből. Egész délután a parkban maradtak, de egy szót sem szóltak egymáshoz.
Amikor besötétedett, a kisfiú elálmosodott, és úgy döntött, hazamegy. Már ment néhány lépést, amikor megállt, és visszafordult. Visszasétált a nénihez, és átölelte. A néni legszebb mosolyával ajándékozta meg.

Amikor a fiú hazatért, édesanyja különös mosolyt látott az arcán és megkérdezte:
"Mi jó történt ma veled, hogy ilyen boldog vagy?"
A kisfiú így válaszolt:
"Istennel ebédeltem, akinek csodálatos a mosolya."

http://www.hajnalcsillag.net/forum/index.php?topic=34.95;wap2

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=741227642594189=pcb.9110155906626542329&type=3&theater

,,Vannak emberek, akik fogva tartanak minket, anélkül, hogy észrevennénk. Olyanok, akik így vagy úgy, de érzelmileg zsarolnak, manipulálnak, és rávesznek olyan dolgokra, amiket egyáltalán nem akarunk, csak hogy nekik jó legyen. Eszközként használnak és kihasználnak.
Különös ismertető jelük, hogy amikor kérnek, mézes mázassá válnak, hogy képtelen legyél ellenkezni. Ha pedig nagy ritkán felismerik szándékukat és számon kérik őket, esedezve, de értetlenül bocsánatot kérnek, még könnyeket is ejtenek, hízelegnek, és hirtelen segítőkésszé válnak.
Rövid ideig lesik minden kívánságunkat, hogy újra bizalmunkba férkőzzenek. És akkor követjük el a hibát. Meghat minket „bűnbánatuk”. Megbocsájtunk, mentegetjük őket, elhitetjük magunkkal újra és újra, hogy nem is akartak rosszat.
Pedig igenis vannak olyan emberek, akik jóságunkra és gyengeségeinkre utaznak, és olyan jól aknázzák ki őket, hogy képtelenek vagyunk nemet mondani. S ha mégis megtesszük? Mi érezzük magunkat rosszul!
Jobb, ha tudod, ezek profik. Tudatlanul vagy tudatosan, de kiszívnak minket, táplálkoznak belőlünk. Vámpírok, akik fényben járnak. A mi fényünkben…” (Manna OWell)

 

 

"Velem sincs minden rendben, veled sincs minden rendben, és ez így van rendben!" (Paul Watzlawick)

Bárkivel megtörténhet, hogy úgy érzi, annyira nincsen RENDBEN, hogy a legjobb lenne feladni, elbújni, elmenekülni, megszűnni létezni.

Feladni az ÁLMOKAT, A CÉLOKAT.

Ebből az állapotból kilépni és újra, meg újra "harcba" szállni, nem könnyű.
Vannak "szerencsések", akiknek elég, ha elolvasnak egy könyvet, megnéznek egy filmet, elolvasnak néhány motivációs szlogent, és máris újra startra készen állnak. (én irigylem őket).

És vagyunk mi, akiknek szüksége van egy segítő kézre, aki megkérdezi, hogy mi a baj, hogy hogyan és miben tudok segíteni. Hogy hol akadtál el, nézzük, lépésről-lépésre.

Ne egyben nézd az egész problémát, mert akkor kizárt, hogy meglátod a megoldást. Vedd sorra! Old meg egyesével.

Ami talán még ennél is fontosabb, hogy NE EZZEL FOGLALKOZZ EGÉSZ NAP. ONNAN, HOGY KINYITOD A SZEMED, ODÁIG, HOGY MÁSNAP KINYITOD A SZEMED!!!!!

Van néhány dolog, ami segíthet, amit ha nap mint nap megteszel, szinte észrevétlen, és kilábalsz a bajból, megérkezik a megoldás.

Tedd meg: KOCOGJ, KACAGJ, LAZÍTS, ÉRINTS, SEGÍTS!!!!
ez nem más, mint a Pszichofitness.

Egy nagyon kedves barátom ajánlotta, hogy EZT HALLGASSAM MEG, FOGADJAM MEG, TEGYEM MEG!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=0mVaTzWqfCM

Pszichofitnesz: kacagj, kocogj, lazíts, érints, segíts. Műsor tartalma: Mire jó a pszichofitnesz, azaz a lelki önkarbantartás? A pszichofitnesz segítségével ...
https://www.youtube.com/watch?v=0mVaTzWqfCM


Most én is ezt ajánlom. Szánj rá egy órát! Hallgasd meg!
És kezd el!!!!!
Csak 5 percig kocogj ma, holnap 6-ig, és így tovább.

Írd meg, ha kipróbáltad a pszichofitnesst, hogy milyen volt, mit éreztél. Sikerült e az első lépést megtenni, hogy ismét erős, sikeres, BOLDOG legyél.
http://egeszsegradtalalt.blogspot.hu/2014/04/velem-sincs-minden-rendben-veled-sincs_3.html

 

http://1.bp.blogspot.com/-Z8W_d7M6QFk/U2jGW344gsI/AAAAAAAABKI/Mh_kUcuoo8A/s1600/szemc3a9lyes-mic3a9rt.jpg

 

http://4.bp.blogspot.com/-bXl4RpiC5PM/U2hnaAQpirI/AAAAAAAABJA/uROg-Xq5W0U/s1600/A-fut%C3%A1s-el%C5%91nyei-infografika.png

 

 

SMOOTHIE

A smoothie vagy más néven zöld turmix, igazi reggeli klorofillbomba, ideális "BELSŐ DEZODOR"... :)

A klorofillt a növények „vérének" is nevezik, mert molekulaszerkezete és kémiai összetétele csaknem azonos a vér hemoglobinjáéval. Erőteljes természetes méregtelenítő anyag. Antibakteriális hatású. Technikai értelemben nem számít ugyan vita­minnak, mégis ma már széles körben elfogadott nézet, hogy a klorofill fontos része az optimális táplálkozásnak.

A klorofill a szervezetben valóságos belső dezodorként működik. Napjainkban, amikor az ember minden igyekezete ellenére igen erőteljes a környezetszennyezés, különös fontosságra tesz szert a klorofill ama tulajdonsága, hogy segít eltávolítani a testünkben felgyülemlett szennyező anyagokat. Enyhíti, esetleg megszünteti az emésztőszervi vagy húgyúti rendellenességek miatt keletkező kellemetlen test­szagot, illetve a vizelet és a széklet szagát.

Gyorsítja a sebek, sérülések és fekélyek gyógyulását, a sérült bőr rege­nerálódását. Csökkenti a vér koleszterinszintjét. Erősíti az immunrendszer működését. Radioaktív sugárszennyezés esetén is segíthet a fogyasztása.

forrás: Vitaminsziget.com

 

Rákmegelőző hatásain felül a káros baktériumok elpusztítására is alkalmazzák, és gyakran adják rágógumikhoz is a rossz szájszag kiküszöbölése érdekében.

A klorofill gyomorra gyakorolt előnyös hatásait régóta ismerik, így szorulás és hasmenés esetén is alkalmazzák. A klorofill fogyasztásának bárki hasznát láthatja.

A szennyezésnek és a felgyorsul életritmusnak mindannyian áldozatai vagyunk. A klorofill segíthet megszabadulnunk a káros szabadgyököktől, és megvédheti szöveteinket és szerveinket az ezek által okozott károsodásoktól.

Mi több, ha éppen sérülésből lábadozunk, a klorofill felgyorsíthatja a gyógyulást, mivel képes a baktériumokat elpusztítani. Így fontos szerepet játszhat a különféle fertőzések megelőzésében.

Ha immunrendszerünk legyengült, pl. az életkor előrehaladásával vagy akár valamilyen betegség következtében, a klorofill segíthet annak megerősítésében. Az egészséges izmok az immunrendszer egészségi állapotára közvetlen hatással vannak. A szabadgyökök és a baktériumok az izomtömeget vámolják meg, ami legyengíti immunrendszerünket is.

Mivel elősegíti a vörösvérsejt képződést, a klorofill elősegítheti az izomtömeg növekedést, így előnyös lehet a nehézatléták számára is. Az anabolikus szteroidok is többek között a vörösvérsejt termelődésének megnövelésén keresztül növelik a fehérjeszintézis mértékét, mely az izomtömeg növekedését segíti elő.

A zöld turmix egyik alapja a bio zöld levél, a másik összetevője pedig valamilyen édes gyümölcs. Rengeteg a variációs lehetőség.

Ezt az italt Viktoria Boutenko tette igazán népszerűvé, az "Életet adó zöldek" (Green for life, itthon a Nyers étel csodája) című könyvében.

http://egeszsegradtalalt.blogspot.hu/2014/05/smoothie.html

 

 

 

Miért kiabálunk, amikor dühösek vagyunk?

Egy szent tanító a Gangesz partján készült a rituális fürdőjére, amikor a közelben egy család tagjait hallotta dühösen kiabálni egymással. Mosolyogva a tanítványaihoz fordult és megkérdezte:

– Miért kiabálnak az emberek, amikor dühösek?

A tanítványok elgondolkodtak, s az egyikük így szólt:

– Amikor elvesztjük az önuralmunkat, kiabálunk.

– De miért kell kiabálni, amikor az, akihez beszélsz, ott áll melletted? Halkan is elmondhatnád neki azt, amit akarsz – mondta a tanító.

A tanítványok nem találták a választ, s a szent a következő magyarázatot adta:

– Amikor az emberek haragszanak egymásra, a szívük eltávolodik egymástól. A távolság miatt kiabálniuk kell ahhoz, hogy hallják egymást. Minél dühösebbek, annál jobban kiabálnak, mert annál nagyobb a távolság.

Amikor két ember megszereti egymást, nem kiabálnak, hanem kedvesen, lágyan beszélnek, mert a szívük nagyon közel áll egymáshoz, nincs köztük távolság. Amikor még jobban szeretik egymást, annyira egy helyen van a szívük, hogy már halkan sem kell megszólalniuk, megértik egymást már abból is, hogy csak egymásra néznek. Ilyen közel állunk egymáshoz, amikor szeretjük egymást.

A tanítványaira nézett, és így folytatta:

– Amikor vitatkoztok, ne hagyjátok, hogy a szívetek eltávolodjon. Ne mondjatok olyan szavakat, amelyek eltávolítanak benneteket egymástól, mert különben eljön a nap, hogy olyan nagy lesz a távolság, hogy nem találjátok meg az egymáshoz visszavezető utat.
http://www.szepi.hu/irodalom/vallas/tima/tima_654.html

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=730821866981518=pcb.4394779972704820041&type=3&theater

 

,,Az érzelmi hullámvasutak mindig megviselnek. Próbára tesznek, tesztelnek, mert kíváncsiak, hogy elhiszed-e, hogy végig tudod csinálni, hogy fel tudod ismerni, hogy a mi a baj, hogy mi gátol. A szuperbrutális és még annál is drasztikusabb hullámvasutakat nem kapja meg akárki. Az csak azoknak jár, akik mernek, akik bátrak, akik semmitől sem rettennek meg. Viszont ami nagyon mélyre lemegy, az ugyanolyan magasságokat is fog meglovagolni, szóval tarts ki.” (Oravecz Nóra)

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=513107078818476=pcb.248765800492424852&type=3&theater

 

"Mintha minden tisztulna körülöttünk, az életemben, másokéban. Kikerül minden, amire már nincs szükséged, elengeded, búcsút intesz, mert helyette valami új jön. Fejlődés jön, érkezik, de ahhoz csak akkor férhetsz hozzá, csak akkor élheted meg, ha nyitott vagy rá. Ha el mered engedni a kényelmet, a biztonságot, azt, amit már ismersz valami teljesen ismeretlenért cserébe. Az ismeretlenek időszaka következik, az újdonságoké, azoké, amik át tudják írni a sorsodat, ha bízol bennük. Semmit sem kell tenned, csak hallgatni a szívedre és aszerint cselekedni. Nem agyalni, nem görcsölni dolgokon, hanem hinni abban, hogy azt, aki az útján van, úgyis támogatják." (Oravecz Nóra)

 

,,Én tisztában vagyok azzal, hogy mit érek, hogy mit tudok adni és ezért mit érdemlek. Megérdemlem, hogy az első és egyetlen legyek."

http://image.hotdog.hu/user/EnnKing/magazin/47789_491760214225325_471865826_n.jpg

http://www.crystory.eoldal.hu/img/mid/14/merhetetlen-szerelem.jpg

 http://napiboldogsag.com/wp-content/uploads/2014/06/szerelem-id%C3%A9zet.jpg

 

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=809052335771815=pcb.3143437908605748960&type=3&theater

A Rangers története során először győzte le a Pittsburghöt a rájátszásban, és a konferencia döntőjében a Montreal Canadiens–Boston Bruins párharc győztesével találkozik. A hajrában a Pens nagy nyomás alá helyezte a Rangerst, de az összesen 35 védést bemutató Henrik Lundqvist kitartott, ez pedig továbbjutást ért a New York-iaknak

„Ez megmutatja, hogy sosem adhatod fel, hinned kell magadban és abban, amit csinálsz – mondta a meccs után Lundqvist. – Miután megnyertük az ötödik meccset, lassan elkezdtünk hinni, tudtuk, hogy sok munka van még előttünk, de csak a következő feladatra koncentráltunk, és látjuk, mi történt. Szerintem kiemelkedően fontos, hogy maradj az adott pillanatban, és ne gondolj a következményekre, arra, hogy mi történik, ha veszítesz. Csak menj ki, és játssz!”

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-isteni-segitseg-ferenc-papa-csapatanak-elkepeszto-szerencseje-2335865

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=547166345393242=pcb.8704829239050830244&type=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152547702788659=pcb.987738264198493302&type=3&theater

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t31.0-8/q71/s720x720/10431259_653291024752435_3188175138383633397_o.jpg

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=653291024752435=pcb.3188175138383633397&type=3&theater

 

 

 

http://static.origos.hu/s/img/i/1404/20140412csuszda-gyogyfurdo-medence-strand-barokk.jpg?w=666&h=444

http://static.origos.hu/s/img/i/1404/20140409vizualis-csodak-europaban--a1.jpg?w=550&h=825

http://www.life.hu/lifeutazas/20140311-talald-meg-belso-beked-japan-fantasztikus-kertjei-pihenesre-es-meditaciora.html

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oT1gLVL3JfI

http://www.life.hu/lifeutazas/20140324-6-szuperluxus-udulohely-ahol-elcsipheted-a-legnagyobb-sztarokat.html

http://vilagutazo.net/uticelok/2013/11/07/2014-legizgalmasabb-regioi

 

http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/garantaljuk-az-atvagott-city-nagyi-a-te-napodat-is-feldobja-2335693

 

http://utazas.life.hu/kulfold/klasszikus-korutazas-portugaliaban-chemol-travel?utm_source=life&utm_medium=cikk&utm_campaign=portugalia_chemol

http://utazas.life.hu/kulfold/harom-orszag-harom-fovaros

http://utazas.life.hu/kereses?szo=Ausztria

http://utazas.life.hu/kulfold/nyar-ausztriaban-mse

http://utazas.life.hu/kulfold/osz-ausztriaban-mse

http://utazas.life.hu/kulfold/karintia-csodai-msetours

http://www.life.hu/lifeutazas/20140421-utazas-3-gorog-sziget-ahol-nem-kell-tartanod-a-zsufoltsagtol-zakynthos-kastellorizo-milos.html

http://hellovilag.hu/2014/aprilis/gorogorszag-legszebb-strandjai.html

 

http://www.life.hu/lifeutazas/20140425-kirandulas-majusban-a-hosszu-hetvegen-bakony-koszegi-hegyseg-gocsej-malyinka.html

http://www.forrasvendeghaz.hu/setavonat.htm

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=697340253646422=pcb.3873021828282003575&type=3&theater

,,Azt hiszem egy férfi sokféle ajándékot adhat egy nőnek....
De talán mind közül a legszebb, ha azzal az érzéssel tudja megajándékozni, hogy mikor távol van, a nő mindennél jobban vágyja, hogy újra a közelébe legyen......
Mert ebben a vágyban minden benne van!
Minden, ami két ember között létezhet...... szavak nélkül.
Ez a vágy....... a távolság leküzdése..... az idő legyőzése..... ez az ami elmondhatatlan, és mégis mindennél több tartalommal bír..... mert a végtelen a tartalma...... az ismeretlen.....
És a férfinak semmire nincs nagyobb szüksége, mint érezni, hogy vágyják.... várják.... hiányzik...... szükség van rá.....
Lehet lexikonokat megtölteni a tökéletes párkapcsolat mibenlétéről.....
Azonban azt gondolom, rém egyszerű:
Merni kell megnyílni! És ha nyitott vagyok a társamra, akkor a lelkemmel és a szívemmel figyelek rá. És ha a lelkemmel és a szívemmel 'látom', szinte lehetetlen hibázni...... szerintem ilyen egyszerű."

pANNA
 

http://il1.picdn.net/shutterstock/videos/1727305/thumb/1.jpg

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=717133771680211=pcb.8552671167205135857&type=3&theater

 

Ne add fel. A kulcstartón is általában a legutolsó kulcs az, amelyik kinyitja az ajtót. (Paulo Coelho)

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=865777883437021=pcb.2498927045139035971&type=3&theater

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=583947678390298=pcb.8483743564421465570&type=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=714674798612636=pcb.2558394247874393519&type=3&theater

 

http://www.youtube.com/watch?v=yqeIUgbUaNk&feature=youtu.be Üzenet az Egész Világnak - Mooji (magyar felirattal) - A Message to the Whole World

 

 

http://filantropikum.com/5-perces-onismereti-gyorsteszt-mi-az-amit-magadrol-es-a-vilagrol-gondolsz/?fb_action_ids=663225053756328&fb_action_types=og.likes

 

http://szabadonebredok.info/jelek-kiserik-eletunket-7-tanacs-hogy-konnyebben-eszrevedd-oket/

 

 

http://betegsegnyelv.hu/blog/magyarsag-osi-gyogymodjai

 

http://szabadonebredok.info/hogyan-kepes-a-tudat-gyogyitani-a-testet/

 

www.facebook.com/masszazs.meditacio

 

http://diabetika.info/nem-betegseg-csupan-hiany/

 

http://hvg.hu/tudomany/20140618_Ingyen_olvashat_el_15_millio_magazint_a_n

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?v=1482013092016120 A világ tele van respekttel, szeretettel.

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=671434649613665=pcb.4639760410737494178&type=3&theater

 

Mindenki csak azt tudja magá­hoz vonzani, ami pillanatnyi rezgésének megfelel. A félelem tehát magához vonzza azt, amitől félünk. Viselkedésünk meghatározza a körülményeinket.

A hasonló hasonlót vonz magához, és általa meg­erősödik. Két különböző dolog taszítja egymást. Az erősebb meghatározza a gyengébbet, és önmagá­hoz hasonlóvá teszi.
Minden rezgés átadja a benne lévő energiát a hozzá hasonló rezgésű testnek. Test és lélek ekként erősíti egymás rezgését és ezzel a velük egylényegű energiát…. Ez azonban nem csu­pán a fizikai testekre érvényes, hanem a lelki tapasz­talás szintjén is igaz: azokat az energiákat, rezgése­ket és hangulatokat vesszük át, amelyekre fogéko­nyak vagyunk. A test és a lélek tehát a vele rokon rezgéseket veszi át, és belesimul környezetébe. A rezonancia törvénye nem más, mint az ener­giaátadás törvénye, hiszen minden rezgés átadja a benne lévő energiát a hozzá hasonló rezgésű test­nek. (Kurt Tepperwein)

 

Amit adsz, azt te is visszakapod... noha lehet, hogy onnan, ahonnan a legkevésbé várnád... (Paulo Coelho)

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=39Wu3Nl48PI Ismerős Arcok - Eső mossa

 

 

 

http://www.felsofokon.hu/szemelyisegepites/2012/05/01/feny-vagy-tanulj-meg-vilagitani

 

http://reiki.timba.biz/meditacio/

 

http://dszilvia.blogspot.hu/2014/06/az-agykontroll-technikai.html?spref=fb

 

http://www.tminfo.hu/transzcendentalis-meditacio/brahms-osszhangban-a-vegtelennel/

 

 

http://bookline.hu/product/home.action?id=124735&type=22&_v=Dr_Shefali_Tsabary_A_tudatos_szulo#.U6KGE4mJ2qM.facebook

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152470682148901=pcb.2149168640355367648&type=3&theater

 

 

https://www.youtube.com/watch?feature=trueview-instream&v=w48CawC9Lbw Lásd másképp a világot - Mogyi

 

A francia futball csapat felirata: "Impossible n'est pas Français"  „A lehetetlen nem francia szó”,

„Nem álmodunk a világbajnoki sikerről, hanem dolgozunk azért, hogy minél tovább meneteljünk. (Varane, francia válogatott hátvéd)

„Rengeteg buzdítást kapunk otthonról, és ez óriási érzés, az pedig még jobb, amilyen szeretetet kapunk a lelátóról a minket elkísérő szurkolótáborunktól. Büszkék vagyunk arra, hogy a játékunkkal örömet tudunk szerezni nekik. ... Nem lazíthatunk, egy rossz eredmény bármikor becsúszhat, ez ellen egyik csapat sincs bebiztosítva. Egyelőre azonban jó úton haladunk.” (Varane, francia válogatott hátvéd)

„Nem a szavak nyernek világbajnokságot. Nem a státusunk számít, hanem a teljesítményünk. Ha mentálisan végig ott tudunk lenni, akkor lehet esélyünk.” (Varane, francia válogatott hátvéd)

,,A közösségi médián keresztül áradnak az üzenetek és a jókívánságok, így tökéletesen át tudjuk érezni, mennyit adott ez a győzelem a szurkolóknak. Nagyszerűen játszottunk, büszkék vagyunk a teljesítményünkre, azon leszünk, hogy megszolgáljuk a drukkerek bizalmát.” (Moussa Sissoko, a francia válogatott középpályása)

Beszélnek már a világbajnoki címről?
– Tudjuk, hogy ha száz százalékot nyújtunk, akkor nagy dolgokra lehetünk képesek. (Moussa Sissoko, a francia válogatott középpályása)

 

Aki lazít, aki kienged, az veszít. (Joachim Löw)

 

A sok, kemény munka meghozza a gyümölcsét. (Valtteri Bottas)

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=SFiblF-tcPo

 

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?v=614129842017745&set=vb.326280940802638&type=2&theater

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=752668624756565&set=a.276206559069443.67384.100000403024700&type=1

 

https://www.facebook.com/remembermeforbaby/photos/a.159368444262238.1073741828.159362980929451/231286457070436/?type=1&theater

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152561018262774&set=a.10151957305857774.1073741829.390875897773&type=1

 

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=739049259479396=pcb.3716565349337855990&type=3&theater

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=781664101854915=pcb.6888006341573034116&type=3&theater

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=781663931854932=pcb.4660698274726425644&type=3&theater

 

KEDVESEM

Bizony a szirmok összeborulnak este.
Nem akartalak megcsókolni se,
Csak hogy kicsit itt érezzelek mellettem,
Mint kisgyerek az édesanyját.
A vackorfa a beojtott ággal összenő,
Én is jobb vagyok, hogy beojtottál csókjaiddal,
Én kedvesem,
És szebb is vagyok, miként az éjszaka
A számlálhatatlan csillagoktól.

Meleg vagy: esőt hozó tavaszi szél,
Mely fogócskára tanítja a gyerekeket
És fölkelti a sáros füveket.
Régóta várt mellem bozontos rengetegje,
Hol éhesen meg félfagyottan
Indulatok aggancsos csapata öklelődött
És most, íme,
Békén legelgeti liliomszavaidat
Meg a violákat.

Mert megjöttél, hisz meg kellett jönnöd,
Én kedvesem.

Még sötét van,
Leheletünk se látszik,
De ablakunkon ragyognak már a jégvirágok,
Odaki hajnalodik
S én még mindig csókokat beszélek.


1924. jan. 28.

József Attila: KEDVESEM

 

https://www.youtube.com/watch?v=4Alal0anysU

 

https://www.youtube.com/watch?v=n9cZ4EhiGTQ

 

https://www.youtube.com/watch?v=grPi4sUTcSY

 

"Mintha a tested lennék, úgy érezz
mintha egy válasz lennék úgy kérdezz
mintha az utad lennék úgy kövess
mintha már tiéd lennék úgy szeress…"

(Johann Wolfgang Goethe)
 

 

"Ölelj meg, nem kell most a szó,
Jó ez a csend, olyan megnyugtató.
Hunyd le szemed, csitt, ne beszélj,
Ne szavakkal, a testeddel mesélj.
Hallgasd, ahogy ver a szívem,
Ereimben mint fut a vér,
Érezd bőröm rebbenését,
Mikor vállad az enyémhez ér.
Ölelj át, oly szép az este,
A Hold az eget birtokba vette.
A csend hangja lágyan dalol,
S lelked lelkemmel összehajol. "

(Sárhelyi Erika – Összebújva)

 

https://www.youtube.com/watch?v=3rNJsRGJ__0

 

https://www.youtube.com/watch?v=MZVFc04GJ8o

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=44UC6muN8KY Egy Londoni üzletben énekelnek, vidámság!!!

 

http://www.buzzfeed.com/davidbertozzi/22-people-so-famous-that-they-were-turned-into-food

 

https://www.youtube.com/watch?v=uof1GYg869E&feature=youtu.be Üzenet a szívedhez – Arun Nectar

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=603199676454432=pcb.4858681475545582159&type=3&theater

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=713138025398974=pcb.2569104265583753586&type=3&theater

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=713464188699691=pcb.5626066553488348791&type=3&theater

 

Sokszor gondoltam rá, hogy feladom, amikor úgy éreztem, Isten már nem figyel rám, sokszor kellett irányt váltanom, máskor pedig le is tértem az utamról. De mindennek ellenére visszatértem és továbbmentem, mert meg voltam győződve arról, hogy nem élhetem másképp az életem. Megtanultam, hogy mely hidakon kell átkelnem és mely hidakat kell fölégetnem. (Paulo Coelho: Az accrai kézirat)

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204167916066523=pcb.1236191124117357438&type=3&theater

 

http://inspiralo-uzenet.blogspot.hu/2010/07/4-titkos-tipp-vizualizalashoz.html

 

https://www.youtube.com/watch?v=HGYkXn7aAJE&feature=share Az Álmod - A világ egyik legjobb motivációs videója!!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=r9qfaCZ6Pcw&feature=youtu.be DOMOKOS GABRIELLA   fantasztikus!!!

 

,,Győzött, mert jobban játszott, és többet tett érte.”

 

 

http://hu.scribd.com/doc/112960312/Vidd-hiret-az-Igazaknak-pdf

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=bqyXViDPBXw What's up (What's Going On) - (Acoustic Cover Jorge and Alexa Narvaez)

 

https://www.youtube.com/watch?v=DupOROewqrY&feature=share Magyar Rózsa - Én vagyok a Magyar Rózsa

 

https://www.youtube.com/watch?v=4Alal0anysU Tissy - Hány út visz tőlem hozzád

 

http://www.youtube.com/watch?v=E-K5eBgLYXE&feature=kp Ismerős Arcok - Szívemben tudlak

 

Az érintés - a szeretet egyik legerősebb megnyilvánulása, amely legyőzi a gátlásokat és megerősíti a kapcsolatokat.
Az érintés megváltoztatja a fizikai és érzelmi állapotunkat és érzékenyebbé teszi az embereket a szeretetre.
Az érintés meggyógyíthatja a testet és felmelegítheti a szívet. Ha ölelésre tárod karjaidat, azzal szíved is kitárod.
(Adam J. Jackson)

 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202287114559402=pcb.7781125076503409056&type=3&theater

 

 

,,Ismerd ki magad, tudd, hogy mi tartozik hozzád, és csak abban a valamiben élj, mert az fog boldoggá tenni. Más cél pedig nincs. Csak az, hogy megtaláld a helyedet, hogy addig menj, amíg azzá nem válsz, akivé válnod kell. Ugyanis mindenki okkal érkezett ide, mindenkiben van valami, amit edzeni kell. Megmozgatni, kiismerni, tudni, hogy mi miért működik, és mi az, ami sohasem fog. Az előnyös oldaladat megmutatni, azon dolgozni, mert az fog boldoggá tenni. Téged és másokat is. Szomorkodhatsz egy életen át afelett, ami nem tetszik, de attól nem fog megváltozni, csak depresszívebb leszel. Egyetlen dolgod van: elfogadni magad, szeretni a ragyogást, a csillogást, ami bizony ott van a szemedben, amikor valami boldoggá tesz. Lásd meg, hogy mi az, vedd észre, és csak azzal foglalkozz.” (Oravecz Nóra)

 

"Olyan emberek társaságát keresd, akik hisznek benned... akik motiválnak... és meglátják a benned rejlő sanszokat! Akik segítségével tanulhatsz és fejlődhetsz... s ne aggódj, hogy olyanokat veszítesz el, akik rossz hatással vannak rád! Te döntöd el, hogy kik vehetnek részt az életedben... hogy kik azok, akik nem hátráltatnak az álmaid elérésében! Te döntöd el, hogy mit teszel! Mert mindössze egyetlen ember létezik, aki hatalmat adhat másoknak személyed felett! És az az ember Te magad vagy! " (Cservik Andrea)

 

Egy jó érzést nem kell elfelejteni, de visszavárni azt, pontosan azt, sem érdemes. 

Mert mindig jön egy újabb érzés, más és erősebb. Ami felülmúlja az előzőt. 

(Cser Melinda)

 

 

https://www.facebook.com/idezetek0713/photos/a.294713500625484.63538.294616553968512/632120870218077/?type=1&relevant_count=1

 

https://www.youtube.com/watch?v=Xuh1dc1ULOs https://www.youtube.com/watch?v=i2dlXZo348w

 

 

Számomra csak két típusú élőlény létezik ebben a világban: a szeretet általi jótevőim és a türelem általi jótevőim.

A szeretet általi jótevőim vannak többségében, ők nagyon kedvesek és segítenek nekem. Néhányan megpróbálnak ártani, és nehézségeket létrehozni, ők az én türelem általi jótevőim.

Minden egyes jótevőmben ugyanannyi kedvesség lakozik, és így egyformán szeretem őket. Lehet, hogy a türelem általi jótevőim még kedvesebbek is velem, mivel lehetővé teszik, hogy a türelem tökéletességét gyakoroljam. Így nagyon hálás vagyok azoknak, akik nem szeretnek engem és arra késztetnek, hogy megszelídítsem a dühömet.

Ugyanakkor nagy együttérzést érzek a bánatuk miatt, és mivel lehetővé teszik, hogy gyakoroljam a türelmet, és hogy a dühömet, féltékenységemet fokozatosan megszüntessem – ők az én tanáraim.

Így végül, amikor a megvilágosodást elnyerem és minden dühömet és féltékenységemet megszüntetem – ez az ő kedvességüknek köszönhető. Emiatt szeretem őket annyira. (Garchen Rinpoche tanításai‎ - A jótevőkről) https://sites.google.com/site/zalaszantostupa/tanitasok/garchen-rinpoche-tanitasai/a-jotevokrol

 

 

A szelídség a legnagyobb erő. A nyúl nem szelíd, csak gyáva. Mert gyenge. Szelíd csak egy oroszlán lehet. (Müller Péter)

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=776296802391645=pcb.9021434540595602671&type=3&theater

 

 

http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/12-meghato-es-vicces-pillanat-tortenet-a-vebe-emberi-oldalarol-2345519

 

http://www.nemzetisport.hu/tenisz/video-nadal-zsenialis-mozdulattal-vette-le-a-teniszlabdat-2345707

 

 

http://tudnodkell.info/a-halhatatlansag-gyogynovenye/

 

http://tudnodkell.info/megtalaltak-a-fiatalsag-elixirjet/

 

 

http://tudnodkell.info/mukodo-ingyen-energia-amit-barki-megepithet/

 

http://tudnodkell.info/meggyogyitja-magat-a-mesterseges-izom/

 

 

https://sites.google.com/site/spirittravelclub/ezt-irjak-rolunk?pli=1

 

https://www.youtube.com/watch?feature=trueview-instream&v=jk_VtCXq3wU

 

 

Malacka, Micimackó mögött lépkedett.

- No mi az, Malacka?

- Semmi

Malacka megfogta Micimackó mancsát.

- Csak nem akarlak elveszíteni. <3 ;) :(

 

 

http://boldognapot.hu/blog/8-modszer-ahogyan-a-vonzas-torvenyet-alkalmazhatod

 

 

http://www.mindenegybenblog.hu/eletmod-egeszseg/egy-lista-minden-betegseg-lelki-hattererol

 

http://www.mindenegybenblog.hu/eletmod-egeszseg/botrany-rakellenes-vitamint-titkol#.U7XAezW4P7U.facebook

 

http://filantropikum.com/a-brokkolile-a-legjobb-meregtelenito

 

http://www.mindenegybenblog.hu/eletmod-egeszseg/a-rak-osi-ellenszere

 

http://joportal.hu/mindenre-gyogyir-csak-a-halalra-nem-mi-az/

 

http://filantropikum.com/diaklanyok-bizonyitottak-be-a-mobiltelefonok-karos-hatasait/

 

 

http://www.optimistakartya.hu/legyboldog.php

  

https://www.youtube.com/watch?v=8N_tupPBtWQ

 

https://www.youtube.com/watch?v=vxIOUJ7by6U&list=RDinb8MMZ-QmA&index=3

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152247416333241&set=vb.79223473240&type=2&theater

 

https://www.youtube.com/watch?v=1tP1umpp4M4

 

https://www.youtube.com/watch?v=rIBRcQdzWQs

 

 

A buddhizmus nem valami rajtunk kívül álló, valami más.
A buddhizmus az, ahogy eszel, iszol, alszol, szeretkezel, ahogy gondolkodsz, ahogy érzel. (Láma Ole Nydahl)

 

„A jóga nem más, mint gyakorlati pszichológia ... a jóga egész metódusa pszichológiai; úgy is fogalmazhatnánk, hogy a jóga a tökéletes pszichológiai ismeret teljes gyakorlata.” (Sri Aurobindo)

A jóga lélektan bizalmas tanítása szerint a szubjektív evolúció (reinkarnáció) az anyagi természettel, az elmét megelőző létállapottal kezdődik. A növények és az állatok fokról fokra haladnak az összetettebb, fejlettebb elme kialakulása felé. Bár a fejlett elme (gondolkodás és érzés) e bolygón kizárólag az ember sajátja, mégis úgy tűnik, túl nagy árat fizetettünk ezért. Amíg a növények és az állatok öntudatlanul ugyan, de az abszolút létbe, a Brahmanba kapaszkodva élnek, addig a megkülönböztető elme birtokosa, az ember kizuhant az isteniből, a természetesből, a harmóniából. Testi-lelki diszharmóniák, anyagi és pénzügyi bajok sokasága gyötri. Azonban ez csupán ideiglenes szenvedés, csak látszólagos veszteség. Mert az emberi lényre vár az a tudati bravúr, hogy meghaladja az elmét, hogy a tudatfölötti síkra érve visszatérjen az Abszolútba; a tudatosság magasabb fokán ismét egyesüljön azzal. Az ember a tudatsíkok, a pszichikus létezések, az átmenetek vándora. Utazása addig tart, míg sikerrel meghaladja az anyagi test-elmét és a tiszta meditáció csöndes, végtelen harmóniáját elérve a tudat fölöttibe, a gondok, vágyak, irtózatok, és hiú remények világa fölé nem emelkedik.

http://sahasraraguru.blogspot.hu/2014/06/a-joga-nem-mas-mint-gyakorlati.html?spref=fb

 

 

A mai angyalkártya az egyik legnagyobb örömhírt tudatosítja benned: Minden álmod valóra váltható. Nem egy, nem néhány, nem az arra alkalmasak, nem a szentek, nem a kicsik, nem az érdektelenek, nem a spirituálisak, nem a nagyok, nem a különlegesek, és nem a hétköznapiak, hanem mindegyik. Álmaink és vágyaink útjelzők, amelyek az életfeladatunk útját jelölik ki. Ugyanúgy, mint a fényvisszaverő tájékoztató táblák az autópálya mentén, a vágyaid is nagyon pontosan megmutatják neked, hogy merre kell menned az életfeladatod megvalósításához, még a legsötétebb időszakokban is. Ha pedig éppen napfényes pillanataidat éled, még ennél is könnyebb észrevenned ezeket a vágyakat, és követni az iránymutatásukat. Tudnod kell, hogy életfeladatod megvalósítása mindig együtt jár a szívből jövő vágyaid megvalósításával is. Ezeket nem lehet leválasztani egymásról. Az életfeladatodra ne egy titokzatos, felsőbb hatalom által rád mért feladatként gondolj, melynek a súlya alatt majd meggörnyedsz, és a megvalósításába beleroppanhatsz, vagy elbukhatsz. Ez az egó értelmezése az életfeladatról. A valóságban azonban az életfeladatod megvalósítása közben a lelked boldog, szárnyal, a szeretet és hála érzése tölti el, és a sikeresség biztos tudata áraszt el téged. Hiszen az életfeladatod sikeres megvalósítása azt is jelenti, hogy még a legtitkosabb, legértelmetlenebbnek tűnő, szíved mélyén rejtegetett vágyaidat is megvalósítod. Mert ezek a vágyak egytől egyig életfeladatod részei. Neked nem kell azt tudnod, hogy milyen módon kapcsolódnak életfeladatodhoz, vagy miért van rájuk szükséged a lélekterved megvalósításához, vagy, hogy mi az. Egyszerűen csak indulj el az álmaid felé, és tapasztalj meg egy egyszerű spirituális szabályt: ha elindulsz a szívből jövő vágyaid megvalósítása felé, ha az életfeladatodon dolgozol, az egész Univerzum megmozdul és összefog a támogatásodra. Épp ezért biztosan kijelenthetjük: vágyaid és életfeladatod mindig megvalósíthatóak. Ma kérd meg az angyalokat és a természetangyalokat, a tündéreket, hogy segítsenek neked álmaidat valóra váltani, és egy lépéssel közelebb jutni a lélekfeladatod megvalósításához.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=713450755367701&set=a.270483236331124.64689.246004268779021&type=1&fref=nf

Angyali Segítség

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=722524217809291&set=a.480698061991909.107290.478994685495580&type=1&theater

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=684256338294344&set=a.195287183857931.59603.116276405092343&type=1&relevant_count=1

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203995813755204&set=a.10201484247007605.1073741825.1218932959&type=1&relevant_count=1

 

 

http://tudnodkell.info/hatekony-energiaforras-a-zab/

 

http://www.szabadonebredok.hu/a-nyirokkeringes-felgyorsitasanak-10-modja/

 

http://tudnodkell.info/a-rendszeres-vizivas-a-borapolas-leghatekonyabb-modja/

 

 

Ikerlángok Vonzásában

Egyszercsak beérnek a tapasztalások.
Megérkezel oda, ahová a kezdetekkor elindultál.
Béke van. A helyeden vagy, és mindent értesz.

 

https://www.youtube.com/watch?v=oNgUfSoti60

 

 

http://mindenegybenblog.net/a-tiz-eves-kislany-a-zenejevel-gyogyit-hallgasd-meg-te-is-ppr-22519

https://www.youtube.com/watch?v=S1-LCnGojnw

 

http://www.tudasfaja.com/a-legjobb-zsiregeto-ital-fillerekbol/

 

http://www.erdekesvilag.hu/tokeletes-pillanatban-elkapott-fotok-vadon-elo-allatokrol-es-hazi-kedvencekrol/

 

https://www.facebook.com/lakbermagazin/photos/pcb.10152273873728722/10152273873448722/?type=1&theater

 

 

,,Ha megszólal benned egy hang, "Te nem tudsz festeni!" akkor csak fess nyugodtan tovább, és a hang el fog hallgatni." (Vincent Van Gogh)

 

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152039471891006&fref=nf 

 

 

Kárász Izabella: Vajon imádkozol-e értem? 

Vajon imádkozol-e értem,

Mikor leszáll a csendes alkony,

S a kis szobádban egyedül vagy,

Hogy senki már ne zavarjon.

 

Én úgy szeretném, hogyha akkor

Áldást kérnél rám egy imában,

Mert én hiszek az alázatos,

Buzgó, őszinte szent imákban.

 

Amit másokért mond a lelkünk,

Amit más lelke visszaérez.

Én szeretném, ha imádkoznál

Úgy este későn, ha sötét lesz.

 

És fönt az Isten trónusánál

Ahol majd mindketten megállunk

Egy csodálatos, tiszta percben

találkozna az imádságunk?

 

Ámen

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=xOSFZnaOH3I

https://www.youtube.com/watch?v=rANJorCBbG0

https://www.youtube.com/watch?v=uCt6vPJqO2E

https://www.youtube.com/watch?v=VWEdA78bgtU

https://www.youtube.com/watch?v=vHtYOqVWO5c

https://www.youtube.com/watch?v=jteoewhMxhg

 

 

http://joportal.hu/a-lelked-masik-fele-ikerlang/

 

 

,,Szeretnék angyalként az emberek lelkébe látni,
Egy pillanatra megérinteni őket, s mélyen a szívükbe ásni.
Megőrizni mosolyukat, s cserébe az enyémet adni
Átélni minden élményüket, s őket nem szenvedni hagyni.
Átölelni őket, ha éppen egyedül vannak,
Csókot adni nekik, de csak aki megérdemli annak.
Velük zokogni, s örülni, amikor csak lehet, hiszen ez a legtöbb, amit egy angyal megtehet.”

(Metzger Zsuzsanna: Szeretnék angyal lenni)

 

''A szeretet emeli trónjára az embert!"  

Az igaz megértés, nem a világ jelenségeinek megértése, hanem az embernek, s rajta keresztül minden emberinek.

Önmagunk megértése, megvilágosodás. A többiek megértése bearanyozza megvilágosodott napjainkat.

A megértés feltétele: a szeretet, amellyel másokat a szívünkbe befogadunk.

Amikor a megértést elneveztük szeretetnek, trónjára emeltük az embert. Senkivel sem történhet meg olyan dolog, ami nem emberi.

Az emberbe sok minden belefér: a nagyság éppúgy, mint a törpeség. Nem csak nagy dolgokra születtünk, hanem kis dolgokra is.

Az élet mindennapokból áll, a nagy dolgok semmiségekből tevődnek össze. Mindig tudd: a dolgok egyszer történnek meg veled. A legértékesebb idő a pillanat, amelyben élsz."

(Tatiosz)

 

,,Az emberben semmi sem olyan szép, mint szíve őszintesége.” (Sri Chinmoy)

 

 

http://www.wallsave.com/wallpapers/1600x900/man-and-woman-angels/328459/man-and-woman-angels-warrior-angel-fantasy-328459.jpg http://www.final-aniol-fantasy.zgry.net/gry/final-aniol-fantasy.jpeg

 

http://www.incrediblesnaps.com/wp-content/uploads/2011/11/dazzling-and-lovely-angels-photographs-19.jpg

http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2013/280/f/f/my_angel_by_rumay_chian-d6pnxb3.png

http://3.bp.blogspot.com/-vCwTZW35EdM/UipUeAuBDsI/AAAAAAAADj4/RIQELgN_ATQ/s1600/angel+of+the+heartg.+for+those+who+love+and+are+loved.png

  

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=2C-QaQLWUS0

 

http://www.youtube.com/watch?v=FfLpmQa9fXo

 

 

"Egyetlen út van. A boldogság, a kiteljesedés, az, hogy rád találnak azok a pillanatok, amik kiszíneznek mindent, olyanra, ami a célodhoz visz. Előre, tovább, egészen addig, amíg el nem jutsz a helyedre, oda, ahova születtél. Persze rögtön nem kaptad meg, rögtön nem raktak oda, de az élet mindig adta a jeleket, te meg hallgattál rá. Ha volt eszed. Megteheted, hogy elhessegeted az érzéseidet, és úgy teszel, mintha nem is lennének, de semmi értelme. Egy ronccsá válnál, olyanná, aki nem mer elég mélyre hatolni magában, aki nem mer elég nagyot álmodni, aki nem mer a helyére kerülni. Pedig csak ennyi dolgunk van. Indulj el, menj előre, találd meg a helyed, mert hidd el, mindenkinek megvan a maga helye. Mindenki okkal jött, de nem elég rájönni az okra. Rá kell szolgálni, hogy abban is élhess, ami a tiéd." (Oravecz Nóra)

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=308315722668623&set=a.265690790264450.1073741827.100004705920424&type=1&relevant_count=1

 

 

 

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/tudomany/egeszseg/nyers-etelek/3262-a-legjobb-oeregedesgatlo-ital-a-vilagon

 

http://www.nepbetegsegek.hu/mustarmag.html

 

http://www.vitalzone.hu/sargarepale.html

 

http://www.mindenegybenblog.hu/eletmod-egeszseg/a-szeretethiany-lelki-es-testi-kovetkezmenyei#.U7BV5-Uxe-Y.facebook

 

http://boldognapot.hu/blog/hogyan-takarithatod-ki-a-tobozmirigyedet-het-lepesben

 

http://hobbikert.hu/magazin/konyhakertben-szedtuk-ossze-a-napi-betevo-c-vitamint.html

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=756220154401412=pcb.7919926687612038292&type=3&theater

 

 

http://napielemozsia.hu/component/k2/tina-turner-egyetemes-beke-mantra?fb_action_ids=669729029772597&fb_action_types=og.likes&fb_ref=.U7RpBm_fGVt.like#.U7Rp3yL1VPC

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=666481653436162=pcb.7807805370217016788&type=3&theater

 

"Megnyílik az út a magasabbrendű elköteleződés felé, ami a szerelemben egy újfajta, mély bizalommal és szerelemmel teli összekapcsolódást tesz lehetővé. Újabb részeink olvadnak össze, és ezt szeretnénk az anyagban is kifejezésre juttatni, ezért egy új típusú házasságot fogunk létrehozni, mely túlmutat azon, ahogy eddig a házasságot értelmeztük. Sokkal szabadabb és áradóbb és tisztább és teljesebb lesz. Hú, bár tudnám szavakba önteni, mert energiában és érzelmekben már megvan bennem! A sok nehézség, amit évezredeken keresztül megéltünk a szerelemben azzal a társunkkal, akivel most újra találkoztunk, csak még jobban összeköt, és még jobban emeli a szerelmet bennünk.
És ugyanez fog szétsugározódni minden irányba, az anyagba is, ennek erejével teremtünk most már."

https://www.facebook.com/za.asztro/photos/a.150901038445648.1073741829.150889548446797/261251280743956/?type=1

 

http://www.ezohirnok.hupont.hu/220/domjan-monika-irasa http://www.ezohirnok.hupont.hu/267/domjan-monika-irasa

 

https://www.youtube.com/watch?v=9Qi1zI8ix14

 

 

Hiszek a jutalmamban, mert te leszel az. Megéri minden fájdalom és szenvedés, ha a jutalmam az lesz, aki bennem él. Féltem tőled, féltem magamtól, de képes vagyok szembe szállni magammal. Érted. Értünk teszem. Nem számít sem kín, sem fájdalom, mert minden ott változik át benned. Ott már édes lesz minden. Elfelejtem, mert megtettem. Értem és Érted. Mi leszünk a jutalom. Egymásnak. (Cser Melinda)

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1434434816843597=pcb.683770068977572952&type=3&theater

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=767009036677238=pcb.3290013478821105158&type=3&theater

 

,,~ Én Téged szeretlek úgy, ahogy vagy. Nem képzelek beléd senki mást, nem az ideálomnak élek, hanem neked. Érted. Mert szeretem a hibáidat, a butaságaidat, minden szép és rossz gondolatod, de a mosolyodat is, és a csókjaidat, na meg azt, ahogyan átöletsz, fülembe súgod mennyire szeretsz, és azt is, ahogyan ezt teszed. Igazából mindent szeretek benned, szerelemmel szeretem, teljes szívemből szeretem, pedig távolról sem vagy tökéletes, és én sem tudok az lenni, bármennyire is szeretném, bármennyire is szeretnék neked megfelelni. És ez az élet misztériuma. Szeretni úgy, hogy magad sem tudod megmondani miért.”

https://www.facebook.com/MindenAmitSzeretek?hc_location=timeline&filter=2

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=775920115786130=pcb.5693600733838056797&type=3&theater

 

 

~ Meglátod: nem annyira tetszik....
Megismered: áhh tök aranyos....
Egyre többet találkoztok: szeretsz vele lenni....
Bárhol vagy: rá gondolsz....
Végül rádöbbensz: beleszerettem? :$

http://tundegulacsi.blogspot.hu/2013/07/meglatod.html

 

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=703565753042727&set=a.339755802757059.77531.100001679273358&type=3&theater

Összeért a tenyerünk, az ujjaink egymáshoz tapadtak majd finoman összefonódtak. Ismerkedtünk. Ő egyenként, egymás után végigsimította az ujjaim, én meg óvatosan, láthatatlanul beleharaptam a szám szélébe, hogy ne lássa, ahogy az érintésétől remegek. Aztán egy ujjal végigsimította az arcom élét, a szemöldököm, az orrom vonalát, s óvatosan, már majdnem félénken végigsimította a szám. Visszafojtottam a lélegzetem és csak arra figyeltem, ahogy az energiaáram végigfut a bőrömön az ujja nyomát követve, s az élet lüktetése majd kiszakad a szívemen keresztül.

Az érintésnek varázsa van, az energia ami embertől emberig vándorol a bőrön át a lélekig hatol. Úgy érezzük, mintha egy pillanatra eltűnne a világból az összes zaj, csönd lesz, még a szívdobogás sem hallatszik. Ilyenkor tiszta és világos minden. De mégis, az ember fázik és melege van egyszerre, az egész teste lúdbőrös, s hogy pontosan mi történik nem felfogható, talán csak annyi biztos ebben a pillanatban, hogy a világban béke van. Aztán az érintésből eltűnik a bizonytalanság, s lassan megjelenik benne az erő. Megbújik a férfi karjában, biztonságot és melegséget sugall, azt az érzést, hogy rábízhatjuk magunkat, miközben meghagyja szabadságunkat. Az érintés már felszabadult, határozott, élettel, szeretettel teli és szelíd. Őszinte figyelem sugárzik belőle, gyógyító hatása van a lélekre, örömöt ad és közelebb visz önmagunkhoz. Ez a szívből jövő testi öröm egyben a testi örömön túli lelki boldogság.

Az élmény puha, kellemes és megelégedettséggel ajándékozza meg a pillanatot. Az ember ereiben rajongás, sóvárgás, ellazultság, beteljesülés lüktet egyszerre és az átélés extázisában még mindig ott a finom vágy, a szenvedély izgalma és annak boldogsága, hogy együtt vagyunk. Az érintés által megnyílnak határaink és beleengedjük magunkat valamibe, amire tudatosan nincs hatásunk. S csak ekkor, ebben a pillanatban válik elérhetővé annak lehetősége, hogy kibontakoztassuk érzéseinket, belső önmagunkat és megosszuk szépségünket a másikkal.

Nyugtalanít és lenyűgöz az érintés ereje, varázsa, mert a lelkem mélyén rejtőző titkot ajánlom fel, mint örök időkre szóló ajándékot annak, akit szeretek. S boldog vagyok, hogy a létezés csodája beleégeti ezt az érintést a testembe és a lelkembe egyaránt. Ezért tudom, ha azt akarom, hogy az emlékből valóság legyen nem kell mást tennem, csak becsukom a szemem, kinyitom a tenyerem és már érzem, ahogy a kezemben
megpihen a csókod…

Írta: Agatha Seymour

http://www.stylemagazin.hu/hir/Szepsegapolasi-praktikak-a-konyhabol/4211/

 

http://borika.hu/images/small_118660459482016460.jpg

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=EZpzhrvysOQ Ho'oponopono Canción español cantada por Maria Isabel Bozzini

 

,,Élhet melletted valaki, de ha a szívetek nincsen adásban, még akkor is idegenek maradtok, ha görcsösen szorítjátok egymás kezét. De ha a szív adni kezd, lehet a távolság a Föld másik pontja: válaszolnak rá.” (Müller Péter)

 

"Oly embert ismerni, kivel a távolság és a kimondatlan gondolatok ellenére is úgy érzed, megértitek egymást - e földet ez virágoskertté változtatja." (Johann Wolfgang von Goethe)

 

 

 

 

"Én pedig beköltözöm a szívedbe. Azok, akiket szeretsz, mind-mind ott laknak. Amikor rájuk gondolsz, akkor kicsit libabőrös leszel, mert eszedbe jutnak az emlékek, a szép pillanatok, amiket együtt töltöttetek – magyarázta Tündérbogyó. Ekkor nemcsak szomorú leszel, hogy nincs veled az, aki hiányzik, hanem vidám is, mert jó ezekre az emlékekre visszagondolni. Hálás leszel azért, hogy olyan sok jó dologban volt részetek."
(Részlet a Mesepszichológia című könyv mellékletében szereplő Lilla és Tündérbogyó mesékből),,Kritikus pillanatokban szinte ösztönös mozdulattal átöleljük egymást. A fizikai érintés ilyenkor minden szónál jobban kifejezi a szeretetet. Válságos helyzetekben semmire sincs olyan nagy szükségünk, mint mások szeretetére. Az eseményeket nem mindig tudjuk megváltoztatni, de a szeretet segít a túlélésben." (Gary Chapman),,Nem igaz, hogy lehet ragyogni egyedül is. Képtelenség. Hiába szeretgeted magad, hiába fogadod el minden porcikád, hiába vagy elégedett azzal, amit elértél. Kell melléd valaki, aki visszaveri a fényed, a maga legnemesebb értelmében. Ő fog ragyogtatni, a szeretetével. Az ember, akit nem szeretnek, nem ragyog. Akit nem szeretnek, az szürkévé válik. Ha szeretnek, az kiül az arcodra, és attól ragyogsz. Ha egyedül vagy és elhiteted magaddal, meg a többiekkel, hogy ez így neked mennyire jó, az csak egy maszk. A világot meg kell osztanod másokkal. A naplementéket, a csokoládékat az ágyban. Ez a ragyogás. A másokkal megosztott öröm. A többiek csak hazudnak. Boldog egyedül úgysem lehetsz. Aki ezt mondja, az vagy nem volt még egyedül igazán, vagy áltatja magát."

http://alberttimea.hu/archivum/csillaganizs/ragyogas/

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=J3Jzf8GZa04 The Carbonfools - Closer

 

 

Tanulságos történet :) :)

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=eva_gyulai&pid=118146&blog_cim=Humor..

 

 

http://www.oszdmeg.com/pic/1340875389.4996-boldogsg-f.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-Xp0GOXgVzwU/UKO6AAk3UgI/AAAAAAAAADs/_Rk6I0zibiM/s1600/267265_103336193100862_607947_n.jpg

 

 

http://videa.hu/videok/sport/joga-karacsonyi-szeretetmeditacio-karacsony-ijbgaRzjoMvvydQj

 


http://hu.srichinmoyraces.org/

http://www.womensrunningcommunity.com/

http://futasvelem.blogspot.hu/2012_07_01_archive.html

http://kny.hu/kny/mozgasterapia

 

„A gyönge nem harcol. Aki erősebb, harcol talán egy óra hosszat.
A még erősebb hosszú évekig küzd. De egész életén át küzd a
legerősebb. A legerősebb nélkülözhetetlen." (Bertold Brecht)

 

https://www.youtube.com/watch?v=w_wF3lGPSFk

 

"Nem értettem az élet értelmét addig, amíg nem fogtam fel, hogy bármikor elveszíthetem. Hogy nem szabad úgy élnem, mint az emberek többsége, akik nem saját maguknak, hanem másoknak élnek. Meg kellett értenem, hogy a szívemet teljesen bele kell tennem abba, amit éppen csinálok. Hogy nem foglalkozhatok más emberekkel, vagy a véleményükkel, mert nem nekik élek, hanem magamnak. Hogy az egyetlen ember, akinek bizonyítanom kell, az én vagyok. És az, hogy mások mit gondolnak, legyen az ő dolguk. Nem fogok vele foglalkozni, mert még annyi mindent tennem kell ebben a világban, hogy egy percemet sem pazarolhatom el ebből a kevés időmből. Meg kellett tanulnom, hogy figyeljek arra mit teszek, mit mondok és gondolok, mert a dolgok mindig visszatalálnak hozzánk. Azt is el kellett fogadnom, hogy be kell vallanom, ha hibázok, vagy ha kudarcot vallottam, miután mosollyal tovább kell, hogy lépjek. Hogy nem szomorkodhatok a tegnapom miatt, mert azzal kell foglalkoznom, hogy a mát és a holnapot tegyem szebbé és felejthetetlenné. Sok mindent megtanultam, de abban, hogy sikerül majd mindig ilyennek lennem, és nem olyannak, mint mások, csak hinni és bízni tudok."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=601958556591491&id=256774904443193

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=473088942834609=pcb.3681531707984218953&type=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=781511731870152=pcb.6567957976662909326&type=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151121038851840=pcb.1587400066&type=3&theater

 

 

http://www.vntv.hu/2013/11/a-megvilagosodottak-evangeliuma/

"Emberi testetek valóban állati eredetű. De az emberiség az egyénné fejlődés folyamata során elveszítette a veleszületett állati ösztönöket...A Felemelkedés egy folyamat, mely során annyi fényt kell felvennetek lényetekbe, hogy frekvenciátok a harmadik dimenzión túlra terjedjen ki. Ez a fény magasabb formája először az észleléseteket hangolja újra, hogy az képes legyen a magasabb dimenziók érzékelésére. de azt is lehetővé teszi számotokra, hogy minden illúzión átlássatok. Ez a képesség egy kihívás, mert kezditek megérteni, mennyire félrevezetett benneteket a sötét titkos szövetség."

http://kristalyhang.wordpress.com/2013/10/11/arkturusziak-a-matrix-zar-kioldasa-2013-09-28/

 
 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151284581704658=pcb.674315951&type=3&theater

 

„Egyre jobb lesz a következő meccseken. Nem isten, hogy mindenre képes legyen, de egyre jobban fog játszani." (Messiről, az anyai nagyapja, Antonio Cuccitini)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=758906817495424&set=a.315320825187361.91824.106490619403717&type=1

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=294552100656540=pcb.584248941&type=3&theater

 

A játékosok még véletlenül se higgyék azt, hogy ők tisztelik meg a közönséget, hanem éppen fordítva. A játékos érezze magát megtisztelve, hogy egy nemzet színeit képviselheti a nagyvilágban. Ez egy íratlan törvénye a közösség képviseletének, és ez nemcsak a sportra, hanem a világon minden másra igaz. (Grosics Gyula)

 

 

,,A központi idegrendszerünkben van egy vizicsikóra hasonlító struktúra, a hippocampus (hippocampus görög szó, vizicsikót jelent), ami egy különleges antennaként működik. Állandó összeköttetése van az ionoszféra alapvibrációival. Tehát rajta keresztül mi, emberek állandó összeköttetésben vagyunk a légköri jelekkel, valamint egymással, és az összes emlőssel is, mert az összes emlősnek hasonlóan van hangolva a hippocampus nevű agyközpontja. Vagyis a villám (ami megrezgeti a légköri mágnese teret), a gondolataink, és az érzelmeink a hippocampusunk segítségével összehangolódnak. Megfigyelések szerint ez az összehangolódás gátolt azoknál, akik ma vastag falú vasbetonépületekben laknak, vagy a föld alatt dolgoznak, és nagyon ritkán jutnak ki természetes környezetbe. Ők hiányában vannak ezeknek a természetes, szabályozó jeleknek, és ez a hiány komoly idegrendszeri, később pedig hormonális, és egyéb funkcionális elhangolódásukhoz vezet. Összegezve tehát, a bioszférában képződő jelek alapvető szükségleteink közé tartoznak, normál létünk és biológiai működésünk feltételei. " (Lőrincz Gabriella - Lednyiczky Gábor Világokon át Elménk birodalma: tudat, módosult tudat)

 

 

Elegem van. Rohadtul unom, hogy az emberek rettegnek kimondani az érzéseiket, nem mernek őszinték lenni. Könyörgöm, mi az Istent vártok valakitől, aki nem az igazságra kíváncsi? Aki elől rejtegetned kell magad? Ez nem élet. Ez kur@ára nem az. Mit akarsz te valakitől, aki a szeretet láttán elrohan? Szükséged van rá egyáltalán? Rohadtul nem! Merjetek szeretni és kimutatni az érzéseiteket. Lehet, hogy az Élet leszűkíti a szívkörödet, de tudod mit? Maradjon csak az, aki örül, hogy vagy neki. Hogy szereted, hogy ki mered mutatni azt, amit érzel. Az összes többi csak fárasztó játszma, szükségtelen és életet romboló. Ne tiltsd meg a szívednek, hogy szeressen. Szeretni szexi. Szeretni menő. Félni meg felesleges. Igen, lehet, hogy nemet kapsz. Lehet, hogy fájni fog. Na és? Még mindig jobb, mint egy életen át hazugságban élni! (Oravecz Nóra)

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=651495151611037=pcb.7033257290364854808&type=3&theater

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=579341802186160=pcb.5081034513129463058&type=3&theater

 

"Nos, egyetlen dolog létezik, amit nem tehetek meg helyetted, és ez a meditáció. Neked kell elvégezned a meditációd, saját magadnak. Főzhetek rád, megmoshatom a feneked, kicserélhetem a pelenkád, kitakaríthatom a szobád, kimoshatom a szennyesed, de nem meditálhatok helyetted. Neked magadnak kell meditálnod." (Szvámi Ráma)

 

"Légy okos és jó kertésze a lelkednek." (Wass Albert)