Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stressz ellen 17

2018.03.15

 

Gabrielle Bernstein elsajátította a Transzcendentális Meditáció technikáját is a David Lynch Alapítvány közreműködésével. Utóbbi óta könnyebb számára a stressz kezelése és bőrproblémái is megszűntek. „Kiderült, hogy a bőrömmel a stressz miatt voltak problémák!” – nyilatkozta Bernstein „Már nem szenvedek a szorongástól, ahogyan korábban, amit közvetlenül a Transzcendentális Meditáció életemben való megjelenésének tulajdonítok.”

A TM-technikájával kapcsolatban Bernstein azt tekinti a legfontosabbnak, hogy teljesen természetes módszer. A stresszes gondolatokat remekül kordában tartja. „Amikor a gondolatok jönnek, hadd jöjjenek!” – magyarázza Bernstein. „Ne nyomjuk el őket, ne tagadjuk meg, vagy ne próbáljuk irányítani őket. A TM-el kapcsolatban azt tanítják, hogy a meditációban fellépő gondolatoknak érzelmi gyökerei vannak, ezek kellenek a gyógyuláshoz és az, hogy megjelennek, a gyógyulási folyamat részét képezik.” A stresszek feloldódása természetszerűleg következik be a technika egyszerűsége okán.

Forrás: http://meditacio.blog.hu/2014/12/27/gabrielle_bernstein_tippek_a_boldogsaghoz_tanulj_meg_meditalni

 

 

 

 

A helyes, jó minőségű meditáció elvezeti gyakorlóját a tudat tiszta, csodás állapotához, a samadhihoz.

Akik megtapasztalják ezt az állapotot, a rendkívüli boldogságot tapasztalják meg.

 

 

 

 

,,Viszonyulj másképpen a gondolataidhoz,

így kivonhatod magad hatásuk alól.

Ahogy megtanulod hatástalanítani a fájdalmas és kellemetlen gondolatokat,

azok már nem tudnak megrémíteni, zavarni, stresszelni, elszomorítani vagy aggodalmat okozni.

Ha hatástalanítod zavaró gondolataidat, köztük az önkorlátozó meggyőződéseket és a túl kemény önkritikát, azok jóval kevésbé befolyásolják a viselkedésedet.

 

Gazdag, teljes élet csak tettek révén érhető el.

Nem mindegy az sem, hogy milyen tettekről van szó. Csak az értékeid által vezérelt és motivált tettek vezetnek eredményhez.

És ami a legfontosabb, az elkötelezettség: hogy újra és újra megteszed, amit fontosnak tartasz.”

Forrás: http://www.kulturbutik.hu/elfogadas-es-elkotelezettseg-modszer.html

 

 

 

 

Stressz, fáradtság esetén, több gyümölcsre, zöldségre, vitaminra, ásványi anyagra, folyadékra, energiát adó ételre-italra van szükség. (Joseph Miller)

 

,,Olykor mérgesek vagyunk, ez normális dolog, de ne hagyjuk, hogy a düh vezesse a buszt. A düh maradjon csak szépen a busz hátuljában, vagy legalábbis olyan helyen, ahol a vezetőt nem zavarja. Ugyanis a düh, pocsék sofőr.”

 

 

,,Válasz hatékony eszközöket a célod eléréséhez.”

 

 

Önmagunk szeretete, - mondatokkal, szavakkal…beszélj önmagadhoz, kapd azt, amit szeretnél…akár, amit mástól szeretnél hallani. (mj)

 

 

Gondolj valami szépre, sikeresre, jóra kellemesre. (Molnár József)

 

 

Képzeld el a jó, nagyszerű, kedves, igazi anyukádat . apukádat - szerelmedet. S légy velük, töltsd velük az időt, beszélgess velük, érzések, érintsd őket, s ők téged. (mj)

 

 

5 tipp hogyan maradjunk nyugodtak stresszhelyzetekben

 • Légzés – Mély, tudatos. Ha csak egy egyszerű légzőgyakorlatot (pl. hosszú mély légzés) használunk, már annak is erőteljes hatása van az idegrendszerre. Amikor feldúltak vagyunk, akkor a légzésünk felületessé és gyorssá válik. Ha figyelünk a tudatos, mély belégzésre és a lassú, teljes kilégzésre, az segít ellazítani a testet és elmét még a stresszes helyzetekben is.
 • A mantra vagy ima ereje – Válasszunk egy rövid mantrát vagy imát, amit folyamatosan ismételhetünk magunkban a nehezebb pillanatokban. Ha a “Wahe Gurut” ismételjük, és a figyelmünket valami pozitívra irányítjuk, egy puffer zónát hozhatunk létre magunk körül annak ellenére, ami éppen történik körülöttünk. Ahogy ezt egyre jobban erősítjük, az egyre inkább áttörhetetlenné válik. Összekötve ezt a mély, tudatos légzéssel, máris két nagyszerű stresszűző dolgot végezhetünk egyszerre.
 • Ne hagyjuk magunkat becsalizni 
 • Sokunknak van olyan illető a környezetében, aki csak azért veszekszik, mert szeret veszekedni. Lehet, hogy csak a vicc kedvéért vannak ők épp az ellentétes nézőponton, vagy csak szeretnek a politikáról és vallásokról beszélgetni azokkal, akikről tudják, hogy más véleményen vannak. Fontos azt tudatosítanunk, hogy azért mert valaki nem ért velünk egyet valamiben, az nem azt jelenti, hogy automatikusan részt kell vegyünk egy vitában.  Lehet, hogy fegyelmet és elhatározást követel az, hogy ne menjünk mélyebben bele, de megakadályozhatjuk vele az indulatok és fájó érzések kiváltását.
 • Figyeljük meg magunkat – Néha egy személy vagy téma garantáltan felhúz minket, mindegy a szituáció maga. Egyik percben minden jó, a másikban dühbe jövünk, mert megtalálták a gyenge pontunk. A jógának az ősi tradíciójába tartozik önmagunk megfigyelése, ami aztán továbbsegíthet minket az adott szituációban.

Ahelyett, hogy a negatív érzelmeket erősítjük, lépjünk egyet hátra, és nézzünk magunkba, miért is vagyunk most feldúltak.

Amikor megfigyeljük mi van a gondolataink mögött, az agy különböző részével dolgozunk, ami megengedi, hogy válasszunk a közül, hogy belemenjünk-e a vitába vagy felemeljük magunkat. Ez az, ami segíteni fog a későbbiekben a problémáink megoldásában, ahogy egyre többet tapasztalunk magunkról és elménkről.

 • Pozitív hozzáállás választása – Ha minden kötél szakad, jusson eszünkbe, semmi sem állandó, minden változik. Mivel töltsünk több időt, hogy feldúltak vagyunk, vagy inkább élvezzük helyette az életet?

A kundalíni jóga rendszeres használata nemcsak segít megtanítani ezen technikákat, de segít elmélyíteni bennünk mindezt. A látszólag legegyszerűbbnek tűnő dolgok – mint pl. a légzés megfigyelése, a mantrák használata – általában olyan technikák, amiknek hatását a mindennapi életünkbe integrálva nemcsak a jógamatracon, hanem a napi szituációinkban is egyre inkább kamatoztathatjuk.

Forrás: Liz McCollum

Forrás: http://satnamjoga.hu/5-tipp-hogyan-maradjunk-nyugodtak-stresszhelyzetekben/

 

 

Bőség teremtés

- Szavakkal – pl. nő, növekedik, bőség, bőven, gazdag, gazdagon stb…

- Látni a bőséget. (mj)

 

,,Az öröm és az elismerés nagyon fontos.”

 

 

,,Sokat elmond rólad, hogy melyik 5 emberrel vagy kapcsolatban.”

 

,,Minden, amit szépnek látok, növeli lelkem világosságát. Erősebb, jobb, istenibb vagyok tőle.”

 

,,Minden ember olyan, mint egy mágnes.
Magához vonzza saját maga tükörképeit.”

(Dr. David Hawkins)

 

 

Sunrise Healing LELKI ÉS Fizikai Betegségek Gyógyítása

Vlagyimir Linnyik LELKI és Fizikai Betegségek Gyógyítása

Vlagyimir Linnyik extraszensz spirituális gyógyitó

-       Betegségek okának feltárása

-       Tudatalatti információk felszínre hozása és javítása

-       Mentális szerv- és sejtprogramozás

-       DNS strukturálása

-       Kvantumenergetikai gyógyítás

-       Energetikai blokkok oldása

-       Szervezet öngyógyításának elősegítése

 

Különböző egészségügyi problémák gyógyításával foglalkozom, mint:

-       Szív és érrendszer

-       Anyagcsere és emésztési zavarok

-       Hormonális problémák, meddőség

-       Mozgásszervi problémák

-       Izületi gyulladások

-       Idegrendszeri elváltozások

-       Immunrendszer alulműködése

-       Pszichoszomatikus megbetegedések

 

Forrás: https://www.facebook.com/sunrisehealing/?ref=br_rs

 

 

,,Ha egy másik lény képes lenne arra, hogy megmentsen minket, már valószínűleg megtette volna. Nem maradt más megoldás: magunkon kell segítenünk.

 

 

,,Aki a csendet hallgatja, kizárja a zavaró gondolatokat és az egot, boldog lesz, elégedett és békesség tölti el, mert a csend hangja a lélek és a tiszta tudat hangja. A csenden keresztül kapcsolódsz a Forráshoz, a Teremtőhöz.”

 

 

"Légy senki.
Amikor valaki vagy, annyi feladatod van, hogy még önmagadnak lenni is nyűg.
Amikor senki vagy, kiszabadulsz minden csapdából.
Ez azonnali szabadság."

- Mooji

 

 

,,Itt és most megszabadulhatsz a szenvedéstől teljes egészében.

Ehhez mindössze annyi a dolgod, hogy feladod az összes gondolatodhoz, érzelmedhez, véleményedhez, világnézetedhez, hiedelmeidhez, nemedhez, korodhoz, és az énképedhez való ragaszkodásodat. Nem ragaszkodsz többé sem az általad jónak vélt dolgokhoz, sem az általad rosszaknak véltekhez. Ha ezt megteszed, garantálom hogy megszűnik minden szenvedésed és valóban boldog lehetsz."

- Adyashanti

 

 

,,Ha az elme gondolni akar, hát gondoljon, de legyen irányított, hogy mire, így szabadságát meghagyva neki érjük el, hogy mégis fegyelmezett működésével utunkat segítse.”

 

,,Ha valami nem sikerül, az pusztán annak a jele, hogy valamiben fejlődnöm kell.”

,,A Szándék és a Gondolatok Ereje - Változtasd meg a gondolataidat és megváltozik a Világod.”

Rájöttem, hogy ha mindenben megkeresem a jót, és megpróbálom azt előtérbe helyezni a rosszal szemben, sokkal boldogabb lehetek. (CS.A.)

Igen, a gondolatok ereje, a pozitív gondolatok erejének a hatása hatalmas lehetőség a jobb életért..ezért tudatosan oda kell figyelni rájuk. (M.J.)

 

Van, hogy engedni kell a jó áramlásnak..de ez akár a rosszon keresztül is vezet,..s akkor is engedni kell át rajta az áramlást, mert ha megrekedünk a rossznál, ha belemerülünk, akkor sok idő kijönni, tovább menni. Egyszerűen blokkoldás van, s a blokkokon át kel menni. De akár fájhat  is az a blokk, s leragadunk.. a fájdalom lehúz..de vissza kell térni a jó áramlásba, s haladni a jón. (mj)

 

 

POZITÍV JÖVŐÉRZÉSek.

 

SZÉP EMLÉKEK - POZITÍV JÖVŐKÉP. – Pozitív Érzések – POZITÍV JÖVŐÉRZÉSek.

 

 

Ne gondolj a rosszra, mert stresszhormon kerül az áramlásba, s pont ez a baj, ez okozza a rossz érzéseket. Ezt kell elkerülni. Gondolj jókra, rengetegre, pl kisbaba…elmúlt és jövőbeli sikerek stb stb.

 

Bízz a meditáció és / a teljes kipihentség csodájában.

 

 

Tartsd tisztán, - vagy pozitívan, energikusan, - negatív és fáradtságtól mentesen a tudatodat, mert akkor jót vonzol, olyat, olyanokat, amit igazán akarsz.

 

 

A stresszforrásokat kikapcsolni, megszabadulni tőlük, mert az energiát rabolják, csökkentik, miközben pont energiára van leginkább szükség a stresszkor.

 

 

Ne azonosulj a rosszal. Ne adj neki energiát, ne menj bele…maradj távol tőle.. Térben és/ívagy időben távol..miközben a jó legyen közel térben és időben.

 

 

KEDVESSÉG VALAKITŐL, S ÖNMAGADDAL SZEMBENI KEDVESSÉG, BIZTATÁS, JÓ SZAVAK – S FIGYELJ ARRA, HOGY HA MÁSNAK ROSSZ, AKKOR KEDVES LÉGY VELE. (szavak, mondatok, érzelmek, érintés, ajándék, mosoly, jókívánságok)

 

 

TALÁLD MEG, HOGY MI OLDJA FESZÜLTSÉGET BENNED, VAGY MÁSBAN. PL. HA EGY PONTRA NÉZEL KÍVÜL VAGY BELÜL, S ÚGY LÉLEGZEL NYUGODTAN, LAZÁN -PERCEKIG, AKÁR 10 PERCIG, AKKOR KI MEGY A FESZÜLTSÉG BELŐLED. Állítólag az érintés is jó. Valamit megérinteni, ütni, s ilyen érintés a hang is, hangosan beszélni, kiáltani.

 

 

HA ROSSZ HELYZETBŐL NEM TUDSZ KIMENNI,

AKKOR AZ AZT JELENTI, HOGY NEM FEJLŐDSZ, NEM TUDSZ ÉPPEN GYORSAN FEJLŐDNI….

FEJLŐDJ..MOZDULJ FELJEBB, ARRÓL A SZINTRŐL, ahol a rossz vabn, ahol a rossz érzések vannak, S KIJÖSSZ.

Hogyan?

Rengeteg pozitív videó, pozitív szavak-mondatok-gondolatok-érzések, pozitív emberek, érzések, pozitív filmek, könyvek, idézetek, pozitív zenék (Bagdi Bella, meditítív, klasszikus, pörgős, kedvencek), új jó zenék/filmek, légzéstechnikák, pozitív élelmiszerek (roboráló-, nyugtató-, erősítő gyógynövények kapszulában vagy teaként) – tehát a pozitív , pozitív rezgésű, FELemelő helyek, helyzetek, emberek. Nem számít a visszaesés..csináld, csináld..HALADJ ELŐRE..HALADJ FELJEBB..S ELMÚLIK A ROSSZ..ha már nem azon a szinten vagy. Telítődj a jóval, olyan sok jót pozitívat használj.

 

 

S pihend ki magad jól, hogy legyen helye a jónak magadban.

 

 

Tiszta, pozitív rezgések…ha tiszta, pozitív rezgés van benned….ha tiszta-pozitív energia van benned, akkor a pozitívat, jó dolgokat vonzod magadhoz.

 

 

Tekintsd a rosszat csupán visszaesésnek..s haladj előre, tovább, fel…csináld a pozitív dolgok sokaságát tovább.

 

 

S ne engedd a rossz kisugárzást, azzal, hogy rossz negatív, érzéseid vannak,  - hogy a területnek, pl otthonodnak rossz sugárzása legyen – sőt növeld a jó kisugárzást, hogy a jóban, a pozitívban lehess, legyél.

 

 

Pozitív Elme = Pozitív eredmények.

 

 

Mentális tréning- Pozitív, Vizualizáció – akár 100-szor.

 

 

Hergeld magad szeretetre, a jóra.

 

 

SZÍVBŐL AKARNI… AKARNI, AKARNI….CSINÁLNI, CSINÁLNI, CSINÁLNI…EZ A MEGVALÓSULÁS ÚTJA.

 

 

Tessék keményen odatenni magad.

 

Pihentető szünetek – Pihentető napok- Töltődés –  – Vagy éppen sok pozitív, elfoglaltság, ami tereli, átírja az elmét.

 

 

Mentálisan erősnek lenni, maradni.

 

Felfelé élj – ne menj bele abba, ami lehúz.

 

- Engedd el..

 

Engedd el!!… Ha, kell, akkor, kapaszkodj valami másba, jobba, jóba.

 

 

- Engedd el a negatívat. …ráakadnak valami rosszra, s nem engedik, - vizualizáció--- rá kell akadni valami jóra, s nem engedni, - vizualizáció s elindul a vonzás, a megteremtődés.

  Gondold meg, hogy milyen gondolatot, ,,képet”, engedsz BE önmagadba, mert elindul a vonzás. A rosszat ne engedd be, maradjon kívül, a jót, a vágyottat viszont enged be, engedd magadhoz, vizualizáció.

 

- A lényeg, hogy ne maradjon a tudat képernyőjén a rossz gondolat helyzet,

Ne erősödjön meg ott, de nőjön nagyra, magasra…ezért le kell gyengíteni, lekicsinyíteni, eltüntetni.

 

 

- A rossz gondolat lendületi energiájának a kiengedése…

de a lényeg, hogy ne erősödjön, ne nőjön meg…a rossz gondolatot nem engedni..s ezért tenni pl. akár a légzéstehnikák, pl. hasi vagy nagy-mély szájon át, és feltétlen vitamin- és ásványi-anyag pótlás.

 

 

- Erősnek maradni, higgadtnak. Befolyásolás-mentesnek.

 

 

- Meg keresni azt a pontot, ami fájdalmas, s ezt ,,átmosni” a nyugodt légzéssel, vagyis az elakadást, a blokkot feloldani, ,,meg nemesíteni”.

 

 

- Van, hogy el kell fogadni, hogy vagy egy visszaesés része..vagy a fejlődés része..erre vezet az út.

 

 

Azt akarod, hogy megértsen..hogy ne kritizáljon..hogy el legyél fogadva annak, aki vagy…vagyis hogy szeretve legyél, s ne megtagadva?

Miért akarod meggyőzni?– nem tudod, ..mert most emberként 1. nincs azon a szinten.. 2.. védi magát, védi a megszokott ,,fészek melegét”-még ha rossz is, mert az új, a jó fájna elején, mert nem azt szokta meg.

 

 

- Ehhez tartom magam..... ;)

"Az egyetlen bizonyíték, ami valaki ellen vagy mellett szól, az az, hogy a közelében süllyed-e vagy emelkedik az ember." - Robert Musil

 

- Keresd azt, ami lelkileg fölemelő!

Azt keresd, ami a boldogság, békesség, szabadság, lelki tisztaság, szeretet, áhítat, tiszta tudás, tisztelet, megbecsülés, hála, öröm, lelkesedés, magabiztosság, derű érzését, magasszintű rezgését ébreszti benned.

És kerüld, ami a bosszankodás, türelmetlenség, aggodalom, stressz, szemrehányás, harag, bosszúvágy, gyűlölet, irigység, bűntudat, kisebbrendűségi érzés, félelem, fájdalom, kétségbeesés érzését, alacsonyszintű rezgését kelti benned. (Tormási Kati)

 

- Keress okot arra, hogy szeress! Minden napszakban keress valamit, ami a szeretet érzését hozza elő belőled!

 

 

- Önbizalom - - Tudás, Képességek.

 

 

 

- Önmagunk bíztatása és dicsérete is fontos, kell.

Ügyes vagyok, jó vagyok, tudom kezelni a helyzeteket, mert meg van a tudásom hozzá. Ügyes vagy Józsi, jó vagy Józsi.

 

Egyre jobb és jobb vagyok.

 

Jó vagyok, jó apa vagyok, szerelmes vagyok, sikeres vagyok.

 

 

 

 

- Ha valaki mond valamit, ami stressz okoz…,,az addig van, amíg a véleményét igaznak fogadod el.

 

 

 

 

- Mivel tudsz több lenni általa, - mivel tudsz több lenni a helyzet által, mivel tudsz növekedni általa?

Nézd meg mit tudsz tanulni a rossz által, mivel-miben lehetsz jobb általa.

 

- ,,A titkos szó, amit minden győztes tud, az a: Gyerünk tovább!”   

 

- Friss levegő. A friss oxigénben dús levegő igen jót tesz a szervezetnek.

 

- Illóolajok. Nagyon-nagyon hasznosak. Befolyással vannak a közérzetünkre, lelki-testi szinten pozitív hatással bírnak.

 

- Barátok - SZERETET.

 

Mivel a stressz, - a rossz – gyengíti a szervezetet, s energiát von el, egy idő után elfogy az energia a stressz ellen, felemésztődik, s nincs kellő pozitívitás, védelem, ezért létfontosságú ilyenkor az energia-pótlás gyorsan. pl. kóla, energia ital, méz, szőlőcukor, kávé, teák, nagy pihenések, pihentető szünetek, ,,semmittevések”.

 

Szóval nekem ezek a segítőim: :)

Több a teljes

Mariannos link ide több instant stressz ellen.

 

 

A SZERETET, AZ ÉN AJÁNDÉKOM. MEGTÖLTÖM MAGAM SZERETETTEL ÉS A SZERETETET KISUGÁRZOM A VILÁGBA. (Wayne Dyer)

https://www.facebook.com/1485145368370933/photos/1733427690209365/

 

 

,,Émile Coué észrevette, hogy azok a betegek, akikhez „volt néhány jó szava”, gyorsabban gyógyultak, mint akikhez éppen nem volt ideje szólni. Felfedezte a szavak erejét.”

 

 

,,Ha valamit elrontottál annak következményei lesznek. Gondold át, hogy mit rontottál el, és javítsd ki, hogy megváltozzon a HOZZÁD állása!”

 

 

,,Ha gyémántot akarsz, akkor ne a kavicsok között keresgélj, mert köztük nem lesz az igazi!”

 

 

,,A hosszútávú boldogság megélésének 90 %-nak a nem a környezetünktől függ, hanem attól, hogy az agyunk miként dolgozza fel a tapasztalatainkat." - Dr. Shawn Achor pszichológus, a boldogság és a siker közötti kapcsolat specialistája.

 

 

,,Az álom egy napon valósággá válik, ha hiszünk, és teszünk érte!”

 

 

 

,,Az univerzum nem angolul beszél, ő frekvenciául ,,beszél”.

The Universe doesn't speak English, it speaks frequency

https://www.facebook.com/awakenkundalini/photos/a.170431126347931.42479.166032730121104/1274586755932357/?type=3&theater

 

 


Jó Rezgést Csak

 

Amikor belépsz egy szobába, érezheted a jó hangulatot vagy a rossz hangulatot? Mi van az emberekkel?
Ez is az, hogy barátokat csinálsz.

Olyan lelkeket vonzol, mint a vibrációd. Hagyd, hogy a jó hangulat gördüljön!
Amikor élő példa arra, hogy mit szeretne vonzani, a rezgései hasonló lelkeket hoznak létre.

 

Az univerzum nem beszél angolul, hanem frekvenciául beszél.
Azok, akik rezegnek ugyanazon a frekvencián, vibrálnak egymás felé. A tudományban ezt hívják, szimpatikus heves rezgések.

 

Tippek a vibráció növeléséhez:

1. Gyakorolja a kedvesség cselekedeteit

2. Hálás köszönetet azoknak, akiket szeretsz

3. Ossza meg és adjon szeretetet és fényt mindenütt, ahol megy

4. Egyszerűen könnyítse meg a szobát, ahol belépsz, gyönyörű mosolyoddal

5. A szeretet és a szeretet nyitott szívével élni jön vissza hozzátok.

 

Nem kell úgy éreznie magát, mintha el kellene mennie az útból, hogy találkozzon és üdvözöljétek mindenkit.

Küldd el a szeretetet és a világosságot mindazoknak, amelyekkel csendben találkozol.

A rezgés növelése a barátokkal:


   -     Limit szarkazmus

 • Bocsásson meg, ha szükséges.
 • Beszéljétek meg a különbségeket és tiszteljék a különbségeket.
 • Ne hízelegedj csak jobban. Azt jelenti, amit mondasz és bátorítasz az igazsággal.
 • Nézd meg a jókat bennük és világíts rá rájuk (különösen, amikor érezzük sötétedni).
 • Ha van egy ellenséges vonat magad, hogy elhallgattasd őket, és küldj könnyedséget és szeretetet ott.

  A jó barátság szolgálatában:


      - Amikor a barátaid szomorúak – szimpatizálj velük.
 •     - Amikor a barátaid bajban vannak - vigasztald őket jó tanácsokkal
 •     - Amikor barátaid nehézségekbe ütköztek - támogasd őket,.. támogasd hálásan

            és örömmel mindazt, amit csinálsz.
 

A fejedben lévő érzés csökkentheti a jó vibrációt a negatív hatás miatt.
Ezért nagyon fontos a Detox gondolataihoz.

Forrás: https://www.kerryleesmith.com/good-vibes-only/

(Google fordítást pontosítani kellene)

 

 

 

,,Azt akartam, hogy megvilágítsam az egész Földet. Van elegendő villamos energiánk, hogy legyen egy második Napunk. …

De lehet más energiánk is, mint pl. pozitív mentális energiák. Bach vagy Mozart zenjében van, vagy a nagy költők verseiben.

A Föld belsőjében van az öröm, a béke és a szeretet energiája az emberiség számára. Ezek elnevezései a virágok, amik nőnek a Földön, az étel, melyet kapunk belőle, és minden, ami az ember hazájában csak létezik, minden tőle származik.

Éveket töltöttem el azzal, hogy ezek az energiák hogyan befolyásolják az ember életét.

A rózsa szépsége és az illata használható, mint egy gyógyszer, és a Nap sugarai számos jótékony gyógyító hatással bírnak.

 

…Felfedeztem a csillagot, mely valamennyi csillagászati és matematikai törvényt eltüntethet….
A fény akkor fordulhat elő ilyen sűrűséggel, amely illeszkedik a szférában kisebb, mint egy alma, egy nehezebb, mint a Naprendszerünk.


Művészetek és kultúrák azt tanítják,

hogy az ember képes legyen Krisztus, Buddha és Zarathusztra lenni.

Amit megpróbálok bebizonyítani az ennél is vadabb, és szinte elérhetetlen.

Ez az, amit teszünk az Univerzumban. minden lény, mint Krisztus, Buddha és Zoroaszter születik meg.

Tudom, hogy gravitációs hajlammal minden képes repülni, és a célom nem az, hogy ez repülő eszközökkel történjen (repülőgépek vagy rakéták), de tanítani az egyéneket visszatérjenek a saját szárnyaikhoz....”

Források: http://sciencevibe.com/2016/05/03/nikola-tesla-1899-everything-is-the-light-interview-must-read/  angol

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1013863648701235&set=pcb.1013863915367875&type=3 magyar

 

 

Skaláris energia

 

A longitudinális (skaláris hullámok-energia) EM hullámok néhány alkalmazási területe:

1. Egy csapásra megoldható lenne az energiaválság.

    Szükségtelenné válnának az „olajháborúk”. Ez a fajta energia végtelen mennyiségben áll rendelkezésre szabadon és örök időkön át.

 

A vákuum energiájának kifogyhatatlan óceánja, az idő birodalmában található skalár EM hullámok immár elérhetővé váltak, és „átalakíthatók” közönséges (transzverzális) EM hullámokká. A fejlődés olyan mértékű lehetne, mint amikor az első vízikerekeket felállították a folyókon. Az energia ingyen van. A folyó akkor is termeli számunkra, ha éppen nem akarjuk hasznosítani. Jelen esetben pedig egy hatalmas folyóról van szó, semmiben nem csökken energiája a ’vízikerekünktől’.

 

Mindez azt jelenti, hosszantartó megoldás van birtokunkban az „energiaválság” kezelése kapcsán, feltéve persze, hogy akiknek ez a bizonyos megoldás a kezükben van, hajlandóak lesznek végre átadni az egész emberiségnek.

 • Egy csapásra megszűnne az olajtól való függőségünk.
 • Olyan autókat gyárthatnánk, melyekbe egész egyszerűen nem kellene üzemanyag.
 • Olyan motorokat gyárthatnánk, melyek önmagukat hajtják meg.
 • Vagyis az elektromágneses energia korlátlan mértékben állna rendelkezésünkre, mindenhol és mindenki számára teljesen ingyen az egész világon.
 • Minden egyes ház, de akár kunyhó is saját energiaforrással rendelkezhetne.

Természetesen első alkalommal ott lenne még a berendezés költsége, az energia áramlása azonban teljesen ingyenes és a készülék élettartama is rendkívül hosszan tartó, hiszen nem tartalmaz mozgó alkatrészt a generátor. Minden bizonnyal évtizedeken át is képes működni, átalakítani a skalár energiát.

 

„Bizonyos hatalmak nem igazán szeretnék, ha az elektromágnesesség e kiterjesztett elmélete általánosan ismertté válna, netán az iskolákban tanítanák.

Mindez ugyanis elvezetné az állampolgárokat a szabadenergia (ingyen-energia) használatához, ami miatt gazdasági téren lehetetlen lenne őket irányítani. Pontosan ez volt az az ok, amiért Teslát elnyomták… Ma pontosan ugyanaz a hatalmi elit állja útját mindenféle tömeges elterjesztésnek.” – Bearden

 

2. Mindenki egészségessé válhatna, és egészségben élhetne.

    Korunk súlyos betegségei, mint a rák vagy az AIDS, de közel valamennyi betegség, néhány évnyi fejlesztés után esetleg gyógyíthatóvá válik – megfelelő költségvetési támogatás esetén.

 

3. Ha Beardennek igaza van a skalár EM hullámok természetével kapcsolatban, akkor

    lehetőség van olyan berendezések megépítésére, melyek képessé tesznek bennünket a gravitáció, az idő, a tehetetlenség, és egy objektum tömegének a megváltoztatására. A dolog így természetesen rendkívüli fontossággal bír a katonai alkalmazások tekintetében, űrhajók meghajtásánál, időutazás kapcsán, teleportáció, a parajelenségek, és egy csomó olyan jelenség megértésében is, amelyről jelenleg még fogalmunk sincs. Tömegek tudatbefolyásolása szintén lehetségessé válik.

 

„Idő-energia, az idő múlása, és az idő szerkezete jelentik az elektromágnesesség legfontosabb területeit.

Az ’idő, mint energia’ egykor ugyanolyan könnyen kezelhetővé válik, mint manapság a térenergia. Mindig is foglalkoztunk a téridő és a téridő görbületének kérdéseivel.”

 

A skalár EM hullámok különböznek a hétköznapokban ismert, a televíziót, a rádiót, a mobiltelefont, stb. működtető elektromágneses energia fajtájától. A közönséges EM hullámok transzverzálisak, azaz a haladási irányukra merőlegesen rezegnek, lényegesen különböznek hát a longitudinális EM hullámoktól.

Ezek a skalár hullámok igazából nem a mi „anyagi” világunkban léteznek, hanem világűr vákuumában, illetve az „idő birodalmában”.

Fontos megjegyezni, hogy ez a fajta vákuum betölti a Világegyetemet, a szilárd testeket is. A saját testünk is nagyrészt ürességből áll, sokkal nagyobb térrészek helyezkednek el a szervezetünket felépítő atomok, molekulák között, mint amekkora teret azok kitöltenek.

Ez a fajta energiaóceán tehát a Világegyetem minden pontján megtalálható, minden pontján megcsapolható.

Hatalmas felfedezésnek számított, amikor felismerték, az „üresség” korántsem üres valójában, ugyanis telis-tele van energiával.

Bearden alezredes úgy hivatkozik erre az energiára, mint „az idő birodalma”.

 

Rick Anderson a következő szavakkal írja le az új tudományt:

„A skalár EM elnevezés a már nyugdíjazott Thomas E. Bearden alezredes - rendszer-elemző, a háborús játékok specialistája -, aki az elektromágnesesség lényegének megfogalmazói közül azon elmélet támogatója, miszerint

lényegében egy hatalmas, láthatatlan, mindenütt jelenlevő skalár energia (ellentéte a vektor energiának) létezik, és ez az energia egyben minden fizikai valóság alapja.”

A vákuum terében felfedezett skalár-energiát olykor „nullponti energia” névvel is említik.

Forrás alapján: http://aranylaci.freeweb.hu/skalar/skalar.htm

 

 

Hogyan hozunk létre skaláris energiát 

Skaláris energiát tulajdonképpen sokféle módon lehet gerjeszteni, például elektronikus, mágneses, fizikai vagy optikai úton (például, fázisokra bontott mintákkal a számítógép képernyőjén). Még olyan karórák is kaphatók, amelyekbe mozgó Möbius-csíkot szereltek, amely védelmező skaláris mezőket generál. 

Forrás: http://www.egeszsegstar.eoldal.hu/cikkek/skalarenergiamedall.html

 

 

,,Melyek a leglényegesebb tulajdonságai a skaláris energiának?

- Elsősorban feltöltheti a testünk összes sejtjét az ideális 70-90 milli voltra, mely által megvédi azok egészségét (a rákos sejtek töltése nagyon alacsony, csupán 15-20 milli volt körüli !).

  A hidrogén atomok közti kovalens kötéseket megerősíti, amint azt spektrográf segítségével is megmérték. Ez azért fontos, mert ezek a hidrogénkötések tartják össze az emberi DNS-t.

- Növelheti a sejtfalak áteresztő képességet, melynek folytán a sejten belüli élettani funkciók, mint a táplálék felvétel és a méregtelenítés nagymértékben hatékonyabbá válik.

- Tisztíthatja a vért azáltal, hogy szabályozza annak zsír-fehérje arányát, így segít jobbá tenni a szív és érrendszeri keringést.

- Laboratóriumi kutatások szerint 145%-osra is emelheti az immunrendszer aktivitását, így nagyobb védelmet jelenthet a fertőzések ellen, illetve gyorsabb javulást eredményezhet.

- Ezen túlmenően emeli a mentális fókuszt,

  valamint egyensúlyba hozza a két agyféltekét mely hatásokat EKG segítségével is kimutattak.

- Antidepresszáns hatást is kifejthet, azáltal, hogy gátolhatja a noradrenalin felszívódását.

- Erősíti a testünket körülvevő éteri mezőt, vagyis auránk legbelső részét, az éteri testet.

- Nem utolsó sorban pedig védhet az összes elektromos berendezés által kreált káros elektromágneses sugárzást, így megóvhat azok nem csekély szervezetre gyakorolt egészség   

  romboló hatásától.

 

- Testi aktivitás és Sportteljesítmény

Emeli az Energiaszintet, a Mentális Fókuszt, a Kreativitást és a Libidót. Elősegíti a Testi Egyensúlyt, a Hajlékonyságot, a Nyúlékonyságot, az Erőnlétet és a Kitartást.

 

- Fájdalom ellen

Enyhítheti a végtag fájdalmakat, a Menstruációs panaszokat, a Migrént, a Fej- és Hátfájást, az Izomhúzódást, a Ficamokat és a Depressziót.

 

- Stressz és egyéb hasznos hatások

 • Elősegítheti a Nyugodtságot,
 • az Energia Egyensúlyt, a Csí áramlását, a Csakrák működését,
 • Mélyebb Relaxációt Eredményez és
 • Kivédheti az Elektro- Szmogot.
 • Csökkenti az Émelygést,
 • a Feszültséget,
 • a Fáradtságot
 • és a Horkolást.

 

- Jóllét és Egészség

Helyreállítja a test körüli Energiamezőt, a Kiválasztást, a Keringést, az Immun- és Endokrin rendszer működését, Gyorsíthatja a felépülést, a Méregtelenítést, Serkenti az Emésztést.

Összegzés:

 

A Skaláris energia:

 • Csökkentheti a gyulladásokat
 • Segíti a keringést
 • Erősítheti az immun rendszert, és a belső elválasztású mirigyeket
 • Elősegíti a sejtek anyagcseréjét, méregtelenít
 • Növeli az áteresztőképességet
 • Megnöveli az energiát
 • Megóvja a DNS-t a sérülésektől
 • Lassítja az öregedési folyamatokat
 • Megerősíti a szervezetet, megóvja az egészséget az elektromágneses hullámok befolyásától
 • Fokozottá teszi az összpontosítást, koncentrálóképességet "

 

Forrás: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=613667575387513&set=pcb.565708793543653&type=3

 

Mi is az az Anamé Frequency?
Nem más, mint egy olyan módszer, mely a mai modern technológiát, az ősi szellemi és spirituális tudást, és a világunkat előrelendítő Anamé energiát kombinálva képes a lehető legerősebb, legdirektebb és leghatékonyabb módon hatni testünkre, lelkünkre, szellemi fejlődésünkre, hangok és rezgések által.

Mit jelent a magasabb energiaszint?

Fizikai ismereteink alapján tudjuk, hogy az anyag, így a testünk is, rezgés, tehát végső soron energia.

Minél alacsonyabb a testünk rezgésének frekvenciája, annál „anyagibb” a test, annál jobban közelít a tehetetlen anyagba dermedéshez. Ennek végső foka a holttest vagy mondjuk a kő állapota.

Minél magasabb ez a frekvencia, a testünk anyaga annál közelebb van a magasabb szellemiséghez, az igéhez, ami az anyagot formálja, teremti és áthatja.

A körülöttünk lévő világ éppúgy rezgésből áll, ahogyan mi magunk. Rezgés az étel, az ital, az információ (a külvilágból származó és a belső világból jövő: pl. gondolatok). Te magad választod meg, hogy magasabb vagy alacsonyabb frekvencián rezgő ingereket engedsz be magadba, amik rezgésüknek megfelelően emelnek rajtad, vagy lehúznak téged.

Az Anamé Program gyakorlatai segítenek téged abban, hogy egyre magasabb energiaszintre juss. Tesszük ezt csakráid tisztításával, gyógyításával, energetizálásával.

Amint egy csakra élettelivé válik és magasabb energiaszintre lép, a hozzá tartozó életterületeden is pozitív változásokat fogsz megtapasztalni. Így hát az Anamé Program egy komplex út, mely nem csupán gyakorlatok ismétlését foglalja magában. Ez a belső béke és harmónia útja.

Mik hát a jellemzői a magasabb energiaszintnek? Milyen pozitív változásokat tapasztalsz meg, ha gyakorolsz?

Energiával teli állapotban vágysz a fizikai mozgásra. Tiszta levegőre, egészségesebb ételekre. Ez magával hozza a testi egészséget, fittséget. Az egészséges életmódnak nem kell lemondások sorozatának lennie. Ha megtapasztalod azt az élményt, hogy felszabadult és lelkileg kiegyensúlyozott vagy, nem is vágysz utána destruktív életmódra, nehéz ételekre, káros anyagokra.

Megtapasztalhatod a test regenerálódását, megfiatalodását.

Visszatér gyermekkorod elfeledett lelki könnyedsége, és az a pozitív attitűd, amellyel még nagy szemekkel csodálkoztál a világra.

Nyitottabbá válsz, derűsebbé. A kisugárzás nagyon fontos, ugyanis környezeted is úgy fog viszonyulni hozzád, ahogyan te magadhoz. Aki a belső béke útján halad, annak külső problémái is sokkal gördülékenyebben oldódnak majd meg. Nehéz párkapcsolati krízisek, megoldhatatlannak tűnő akadályok hullanak alá és tűnnek el a mélyben, mintha nem is lettek volna. Ezek mind csupán olyan alacsony energiaszintű képzetek, melyeket az agyad hamis képként szemed elé tár. Amint bizonyosságot nyersz saját magadban, és elkezdesz hinni abban, hogy minden a lehető legjobb forgatókönyv szerint történik, ezek a csalfa képek elveszítik jelentőségüket, eldobod őket.

A magasabb energiaszint tehát az élet minden területén változást hoz magával. Megszületve lelked apró, elrejtett bugyraiban, szépen lassan kihat egész sorsodra. Így találod meg helyedet a világban és éred el a legmagasabb boldogságot.

Források: https://www.facebook.com/events/138230403404333/?acontext={%22ref%22%3A%2222%22%2C%22feed_story_type%22%3A%2222%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22}

http://anameprogram.com/hu/mit-jelent-a-magasabb-energiaszint.31.aphtml

 

 

Az aurát erősítő módszerek

Védekezzünk a testünk energetikáját lecsapoló "energiavámpírok" ellen!

Előfordulnak olyan személyek közeli és távoli környezetünkben, akik testünk energiáit akarva-akaratlanul meggyengítik, lecsapolják. Ezzel fáradtságot, enerváltságot, rossz közérzetet okoznak nekünk. Léteznek olyanok is, akik szándékosan gyengítenek, szívják el életenergiánkat saját erejük megnövelésére. Őket "energiavámpíroknak" nevezhetjük. Ha ilyen jellegű negatív jelenséget tapasztalunk, akkor saját magunk védelme érdekében végezzünk el olyan mentális és fizikai gyakorlatokat, melyekkel megakadályozhatjuk, hogy energiáinkat lecsökkentsék.

1. Az egyik leghatékonyabb védekezési mód, ha gondolati szinten erősen összpontosítva, mentálisan létrehozunk egy aranyszínű gömböt vagy piramisformát, mely védőburokként testünket körbeölelve kirekeszti a negatív energetikai hatásokat, illetve megvéd attól, hogy erőnket lecsapolják.

2. A védekezés egyik legegyszerűbb módja a hüvelyk- és mutatóujjunk vagy a hüvelyk- és a többi ujjunk összeérintése, és lábaink bokánál történő keresztezése. Ha tudatosan, hittel elképzeljük, hogy ilyen módon védelmet élvezünk, akkor a valóságban is megakadályozhatjuk, hogy az energiánkat illetéktelenek elszívják. Ez a pozíció lezárja energiakörünket.

3. Szintén igen hatékony védekezési mód, amikor a köldök magasságából képzeletben energianyalábot bocsátunk ki, melyből testünk köré egy hófehér energiaburkot képzelünk. Ezt tudatunkkal védelmező tulajdonsággal ruházzuk fel, mellyel megvédhetjük magunkat a külső negatív energiahatásoktól. Ez a védelem is mentális szinten jön létre.

 

 

4. OM mantra - Az Univerzum hangjának is nevezik. Kiejtése után egy síkba került az elme, a test és a lélek az Istenséggel. Ez a mantra három hangból áll: A, U és M. Ezek kimondása és vibrációja a születésre, a halálra és az újszületésre utal. Ugyanakkor az emberek és az isteni szentség közötti harmónia és egység megtalálásában is segít.

Tudományosan is bebizonyították, hogy az OM mantra rezgési frekvenciája 432 Hz, ami megegyezik az Univerzum rezgési számával. Segít abban, hogy rendszerezzük a gondolatainkat, hogy elkerüljük a káoszt, amit például a rengeteg munka, elintéznivaló okozhat.

Az OM a legerősebbnek tartott mantra valamennyi között. Az egyiptomi Amen megfelelője, és valójában az isteni Logosz neve. Az OM szankszrit szó, és az életnek azt a szikráját jelenti, amely a fizikai életbe zárt isteni rész.

Az OM kiejtésének és intonációjának sok száz módja van, és mindegyik a maga sajátos módján hat az aurára.

Ha az "O"-t hangsúlyozzuk, és hosszasan mondjuk, akkor a mások és a magunk aurájára hatunk, míg ha az "M" dúdoló hangját nyújtjuk meg, az egész hatás sokkal beljebb keletkezik, és erőteljesebben hat.

Amikor kimondjuk az OM-ot, azt kell látnunk, hogy felülemelkedünk a fizikai lét uralmán.

El kell képzelni, hogy korlátozó és hátráltató gondolatformáink háttérbe szorulnak.

Látnunk kell, hogy az aura megtisztul a felhalmozódott energiahulladékoktól.

Az OM az istenivel való kapcsolat hangja is, és mint ilyen, az energiák felszabadításának az eszköze.

Tisztító, teremtő, az újat felszabadító ereje van, hogy továbbléphessünk az energia magasabb megnyilvánulásai felé.

Az OM figyelemfelhívás is. Kiegyenlíti és megszilárdítja az aurateret, összerendezi a finom testek részecskéit. Minden energiánk válaszol erre a hangra. Ha ezek az energiák összhangban vannak, akkor könnyebben helyreállítható az egészség, és eredményesebb a meditáció.

Az OM egyik változata az AUM (Ah-Ohmm). Ez a forma elősegíti az aura elképzelését, és lehetővé teszi, hogy gondolataink kristálytisztává váljanak. Annak megerősítésére, hogy energiáink a csúcson vannak és egyre nőnek, mintha a legfontosabb szinten mondanánk magunknak, hogy "Úgy legyen!".

Az AUM az auratér gyengeségeinek és lyukainak kijavítását is segíti.

Az OM kántálása alatt képzeletben vetítsük a testünkre a mantra szanszkrit betűinek a képét.

Forrás és a teljes cikk: http://tgy-magazin.hu/szepseg/az-aurara-hato-tenyezok-es-modszerek

 

7 jó hatású gyógynövény, mely nagyon pozitív hatással lehet rád.

 

http://egeszsegeselet.tippek.net/ez-a-7-magikus-gyogynoveny-eluzi-otthonodbol-a-negativ-energiakat/

 

Ez a 7 mágikus gyógynövény elűzi otthonodból a negatív energiákat!

Minden egyes percben különböző energiabehatások zajlanak otthonunkban, amelyek több forrásból is érkezhetnek. Vannak pozitív erők is, de olykor negatív légkör alakul ki, ami kihatással van a kedélyállapotunkra, érzelmeinkre, ez leginkább a feszültségben, stresszben nyilvánul meg.Most 7 olyan gyógynövénnyel ismerkedhetünk meg, amelyek kiűzik otthonainkból ezeket a káros energiákat.

1. Bazsalikom

A bazsalikom a termékenység, a szeretet jelképe, mert levelei a szívre hasonlítanak. Védi a családot, illóolaja elűzi a negatív erőket, helyette megnyugvást, békét idéz elő. Az agyban olyan reakciók indulnak be, ha megérezzük a bazsalikom szagát, amely boldogságot okoz. A bazsalikomot az őszinteség és a tisztánlátás növényének is tartják.

2. Fehér zsálya

Ezt a gyógynövényt szentként tisztelik, hiszen úgy tartják, hogy füstje képes semlegesíteni a negatív erőket. Észak-Amerikában az indiánok tisztították meg a zsálya füstjével magukat, ami szerintük elhozza számukra a bőséget is.

És a tudomány is elismeri a zsálya hatását, hiszen a növény negatív ionokat bocsát ki. Ezért ha feszültek, idegesek vagyunk, egy levéllel dörzsöljük be a csuklónkon áthaladó eret, vagy cseppentsünk két csepp illóolajat.

Az ókori görögök és rómaiak úgy tartották, hogy a fehér zsálya serkenti a gondolkodást.

3. Édeskömény

A hosszú élet, a bátorság és az erő jelképe. Tisztító hatásának köszönhetően semlegesíti a negatív energiákat, így az otthoni légkör barátságos, tiszta és üde lesz. Az édeskömény tehát gyógyhatású, engedjük, hogy különleges illata belengje otthonunkat.

4. Rozmaring

Ez is a hosszú élet, a szerelem és a boldogság növénye. Megtisztítja a tudatunkat az ártó gondolatoktól, a negatív energiáktól. Az illóolaja elűzi a káros erőket, utána pedig béke és szeretet lesz érzékelhető. Még a rémálmoktól is megszabadít.

5. Tömjén

A tömjén füstje megtisztítja otthonunkat a negatív energiáktól, netán ártó szellemektől. Remek hatással van a szellemi fejlődésre, a jótékony spirituális energiák keletkezésére. A tömjén füstje ideális meditáció, vagy imádkozás alatt. Kapcsolatot teremt köztünk és az istenségek között.

6. Oregánó

Elősegíti a boldogságot, a harmóniát, a szeretetet, a békét, a bőséget. A kínai ősi gyógyászatban több betegség kezelésére fogyasztották az oregánóból készített teát, amely a negatív energiáktól is megvédte az illetőt.

7. Szantálfa

Pozitív energiákkal tölti fel a lelkünket, a negatívokat viszont elűzi. A férfiakra és a nőkre is jó hatással van. Nagyszerűen alkalmazható az illóolaja meditálás, imádkozás, jóslás közben. Egyensúlyba hoz, lelkileg és fizikálisan egyaránt.

Forrás: http://filantropikum.com/ez-a-7-magikus-gyogynoveny-eluzi-otthonodbol-a-negativ-energiakat

Mint minden illóolajnál érdeklődje meg, hogy terhes, epilepsziás stb. is használhatja-e.

 

 

 

 

Az Aurum Életműhely egy olyan biztonságos hely, ahol az életed különböző területeiben integrált szakmai segítséget kaphatsz. Pszichológus, lelkigondozó, coach, tréner, gyógytornász, masszőr, dietetikus és stílustanácsadó kollégáink várnak, hogy testi-lelki-szellemi egészséged helyreállhasson, fejlődhessen, s jobban megtaláld a helyed saját bőrödben, életedben, saját magaddal, másokkal és az Istennel való kapcsolatodban.

https://www.facebook.com/aurumeletmuhely/

http://www.eletmuhely.com/

 

 

https://www.facebook.com/napszikra

 

 

https://www.facebook.com/tudatoselet

 

 

Csatlakozz az Állj félre a saját utadból! könyvet olvasók közösségéhez, akik azon munkálkodnak, hogy saját magukat és környezetüket pozitívabb irányba mozdítsák el!

Egy olyan mozgalmat akarunk indítani, ami Magyarországot a világ legoptimistább nemzetévé teszi, és aminek TE is a részese vagy!

https://www.facebook.com/peter.szabo.3956/videos/10207247123615053/

 

 

 

Kell a finom tápláló reggeli ebéd, uzsonna, vacsora – (fehérje, szénhidrát, olajok, friss zöldségek, gyümölcsök – vitaminok, ásványi anyagok, flavonoidok, omega zsírsavak stb.) fött ételek. A kiegyensúlyozott érkezés, a lelki szellemi és testi erőnek, a test jó működésnek kell. Kell a gondolkodáshoz, s az erőhöz a jó minőségi, gazdag, bőséges táplálkozás.  (mj)

 

 

Az emberek a gondjaikért hajlamosak másokat okolni. (...) Ha meg akarjátok ismerni a körülöttetek létező világot, akkor meg kell értenetek, hogy azért nem vagytok tudatában saját teremtő tulajdonságotoknak, mert tökéletesen beleéltétek magatokat az éppen aktuális szerepetekbe!
- A. J. Christian –

 

KÖTELÉK ELVÁGÓ IMA!

 

,,Kötelék elvágó ima.... semmilyen valláshoz nem kapcsolható, univerzális ima, kérésre tudnak segíteni a láthatatlan világból,

 

aki nem hiszi csak sajnálom mert ezt a lehetőséget kizárja ami megkönnyitheti életét.23 éves kapcsolatomat ami szerelem volt részemről sikerült 3 hónap alatt rendbe tenni...de utána is kipróbáltam egypárszor,,az az még kétszer. Most végre megtaláltam azt a Férfit aki annyira imád mint még soha senki, vissza kapva az összes Szeretetet is amit viszonzatlanul adtam. Az az Önértékelésen is kell javítani, hogy az ember bevonzza a hozzá méltó párt.Privátba elküldhetem ezt az imát annak aki kéri tőlem.

 

Több embernek is át adtam és a visszajelzések megerősítik ezt.”

 

,,KÖTELÉK ELVÁGÓ IMA! Válás szakítás, minden negatív kötödés megszüntetéséhez! .

 

Tisztelettel igaz szívemből szólítom az Isteni Igazság kardjának hordozóját, az Angyali seregek vezérét,az emberi lelkek védelmezőjét, Mihály arkangyalt! Kérlek Mihály Arkangyal Isten nevében szólítalak, jelenj meg itt, és most!

Tisztelettel kérlek,szabad akaratommal és az Isteni akarattal megegyezően vágd el létezésem minden energetikai teréből,az engem hátráltató, és lehúzó energetikai kötöttségeket, amelyek nem szolgálják utamat és fejlődésemet.

3x: Nincs rájuk szükségem! .

 

3x : Megbocsátok magamnak mindent ami miatt létrejött kötöttségem, és megengedem, hogy az engem fogva tartó energiák lehulljanak rólam.

 

. Kérem a mennyei Atya bocsánatát és Szeretetét,hogy tisztítson meg, és engedje, hogy lekerüljön rólam minden rossz energia.

Úgy mint fent, mint lent,mint keleten, mint nyugaton,mint északon, mint délen, minden térben, és időben, és minden dimenzióban.

Mihály arkangyal Szent kardod Isteni ereje szabadítson most fel, Jézus Krisztus nevében, kinek felajánlom létezésem.

Ez így van ! köszönöm.

Tisztelettel kérem, hogy minden energetikai terem töltődjön fel harmonikusan azzal az Isteni fénnyel, amire szükségem van létezésem teljességéhez.

A Szeretet Én vagyok!

A Szeretet Én vagyok!

A Szeretet Én vagyok!

Hálás vagyok! Köszönöm.

Több napon kell mondani addig míg a szenvedés tart....mert ha egymásra gondolnak a felek a kötelék újra alakul.”

 

 

 

Az idei évben mindenki óriási lelki erőre tett szert, a hirtelen, váratlan események megedzették a lelket.

Most döntened kell, merre tovább. Talán hónapok óta érzed, hogy valami kezd kibontakozni életedben. Valami új, valami sokkal jobb vár Rád. De le kellett hozzá pakolni a régit. El kellett engedni azt, ami lehúz. Szélnek kellett ereszteni, ami rombol. Amit elvett Tőled a sors, nem véletlenül tette.

 

Vannak dolgok, amiknek elvesztése roppantul fáj, de hónapok múltán rájössz majd, hogy tulajdonképpen isteni szerencse. Az elengedés nevel. Tanít. Amint megtanulod, hogy ne ragaszkodj, szabad leszel. Többé nem veszítesz el senkit.

 

… Teljesen mindegy, hol tart most az életed, kapsz esélyt arra, hogy felállj. Kapsz esélyt arra, hogy magadra találj. Kapsz esélyt, hogy tovább lépj! De ahhoz az kell, hogy most határozd el magad. Ne ragaszkodj semmihez, ami a múlthoz köt. Nincs értelme. Eddig nem tett boldoggá, ezután sem fog. Hagyd, hogy a helyzet is megtisztuljon, átalakuljon. Ha a Tiéd, visszatér.

 

Most magaddal törődj. Azzal, hogy TE mire vágysz. Értékeld át az éved, és vedd észre, milyen sokat fejlődtél. Rengeteget erősödtél. Lassan készen állsz arra az életre, amit megálmodtál. Lassan felépíted magad hozzá.

 

Az újhold új döntések meghozatalára késztet. Dönts, hogy ezentúl másként lesz minden. Dönts, hogy Te leszel életedben  az első. Dönts, hogy ezentúl magad döntesz. Dönts, hogy felvállalod a felelősséget! Dönts, hogy egészséges leszel és bőségben élsz! Dönts végre, és megnyílik a világ...

Forrás: https://elozoeletek.blogspot.hu/2017/08/augusztus-21-ujhold-uj-erzesek.html

Napi libabőr…

Érdekel, ki mit hallgat, ..mi az, amit 1 000 000-szor hallgatva sem unsz meg, vagy valami pozitív emlék fűz hozzá.

 

 

,,Az istennő az a hétköznapi nő, aki kilépett az önbizalomhiány árnyékából a szeretet fényébe.
Ő képes a kedvességre és a szeretetre, azonban senki nem járatja vele a bolondját – ő egy harcos királynő, akinek van ereje…" (Queenism)

 

 

,,Ez a tevékenység: a lehullottat visszaemelni, az elvesztettet megtalálni, a bemocskolódottat megtisztítani, az elhomályosultat kifényesíteni, az összetörtet ismét egybeépíteni, a fellázadtat megtéríteni és megbékíteni. Egyszóval: megváltani. Az emberi tevékenység értelme, hogy a világot át kell emelni a szellemi világba, vagyis arannyá kell változtatni."
(Hamvas Béla)

 

 

Ehhez tartom magam..... ;)

"Az egyetlen bizonyíték, ami valaki ellen vagy mellett szól, az az, hogy a közelében süllyed-e vagy emelkedik az ember."

(Robert Musil)

 

 

Stressz ellen - vitaminok és ásványi-anyagok

Körülbelül két éve jelent meg egy ausztráliai tanulmány, melyben azt vizsgálták, hogy az étrend-kiegészítők, hogyan javíthatják a hangulatot és miként hatnak a stressz ellen. A kutatás adatai szerint a szorongás csökkentése mellett a résztvevők általános hangulata is jelentősen javult. Milyen étrend-kiegészítőt szedtek?

Már egyetlen adag vitaminokat és ásványi-anyagokat valamint antioxidánsokat tartalmazó étrendkiegészítő hat a stressz ellen!

Az elvégzett mérés azt mutatja, hogy csökkent a szorongás mértéke és a résztvevők hangulata is jelentősen javult EGYETLEN!!! adag multivitamin hatására.

A legjelentősebb javulást a mentális stressz csökkenésében figyelték meg.

Korábban ugyan ez a kutatócsoport már vizsgálta azt, hogy nyolc heti multivitamin fogyasztás miként javította a kognitív teljesítményt, és az idegi problémákra is mérséklő hatással volt mind nők, mind férfiak esetében. Tartós multivitamin szedésről készült eredményeiket 2012-ban közölték a Human Psychopharmacology című lapban.

A mostani egynapos tanulmányba 76 nőt vontak be 50 és 75 éves életkor között. Véletlenszerűen kaptak placebot vagy vitaminokat és ásványi-anyagokat valamint antioxidánsokat tartalmazó csomagot. A nap során folyamatosan beszámoltak a hangulatukról és a nap végén egy számítógépes kognitív tesztet kellett kitölteniük.

Az eredmények azt mutatták, hogy bár a 8 hetes eredményekkel szemben az egyetlen napi dózis nem okozott látványos eredményt a kognitív képességekben, viszont jelentősen javította a vitaminokat kapó csoportban a hangulatot és a stressz csökkenését.

Fontos a magas vitamin és ásványi anyag tartalom!

Dr. Macpherson és szerzőtársa kihangsúlyozta, hogy a vizsgálat nem volt alkalmas a jelenség mögötti mechanizmusok feltárására, és csupán feltételezésük van arról, hogy az érrendszer és az endotelium funkcióira van javító hatással az, hogy nagyobb mennyiségben jut elsősorban B-vitaminokhoz és D-vitaminhoz valamint cinkhez és szelénhez a szervezet egy magas vitamin és ásványi-anyag tartalmú étrend-kiegészítőből.

Valljuk be, számunkra nem lényeges, hogy miért érezzük jobban magunkat ha megfelelő mennyiségben szedünk vitaminokat és ásványi-anyagokat valamint antioxidánsokat. Ez a kutatók dolga. Mi egyszerűen szedjük és kész. Jobban érezzük magunkat és élesebb a gondolkodásunk és ritkábban leszünk betegek. Bár úgy tudom, hogy ha ezt merjük állítani, az sért valamilyen jogszabályt és megbüntethetnek érte.

Forrás: Age 2015 Jun. Vol.:37

 

Forrás: http://vitaminkiraly.hu/stressz-ellen/

 

 

 

Stressz B-komplex – Vitaking

Minden B-vitamin külön-külön egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, ám van egy közös tulajdonságuk: együttesen vesznek részt az energiatermelési folyamatokban, ezért együtt célszerű fogyasztani őket, mivel egymás hatását erősítve vesznek részt a szervezet működésében. 

A Vitaking Stressz B-komplex tartalmazza az összes B-vitamint, valamint 500 mg C-vitamint is. http://vitaminkiraly.hu/termek/stressz-b-komplex-vitaking/

Stressz B-komplex – az idegrendszer normál működéséért

B-vitamin komplexnek köztudomásúan stressz-csökkentő hatása lehet. A nem túl nagy adagokban rendszeresen bevitt B-vitaminok jól oldják az idegi feszültséget. Számos B-vitamin játszik katalizáló szerepet az ingerületátvivő anyagok és az idegsejtek felépítésében.

Ezen termékünk tartalmazza a B-vitamin komplex összes tagját, ezen kívül plusz B-1 vitamint és 500mg C-vitamit is. Egyes B-vitaminok szedése mellett célszerű folyamatosan pótolni a C-vitamint is a szervezetben. Ez a termék speciálisan úgy készült el, hogy már eleve tartalmazza a napi szükséges mennyiségű C-vitamint.

Ilyen hatással vannak a különböző vitaminok az idegrendszerre:

B1 vitamin (tiamin)

 • A tiamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
 • A tiamin hozzájárul az ideg­rendszer normál működésé­hez.
 • Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához.
 • Hozzájárul a szív megfelelő működéséhez is

B2 vitamin (riboflavin)

 • A riboflavin  részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. 
 • Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez

A B5 vitamin (pantoténsav):

 • Részt vesz a normál energiatermelő folyamatokban
 • Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
 • Hozzájárul a normál mentális teljesítményhez

A B6-vitamin hozzájárul:

 • Az idegrendszer normál műkö­déséhez.
 • Normál pszichológiai funkció fenntartásához.

A B7 vitamin

 • Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
 • Hozzájárul az ideg­rendszer normál működésé­hez.
 • Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenn­tartásához

A B-12 vitamin:

 • Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
 • Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.
 • Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához
 • Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez.

 

A C-vitamin hozzájárul:

 • Az idegrendszer normál műkö­déséhez.
 • A normál pszichológiai funkció fenntartásához.

Forrás: http://vitaminkiraly.hu/termek/stressz-b-komplex-vitaking/

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 

 

 

Fáradékonyság, kimerültségre termékek

http://vitaminkiraly.hu/termekkategoria/vitamin_egeszsegugyi_problema/faradekonysag_kimerultseg_vitamin/

 

 

 

Super EPA halolaj – Swanson

A Super EPA egy olyan omega 3  készítmény, amely ötvözi a  kiváló minőséget és a nagy potenciát. Szokatlanul nagy mennyiségű EPA, illetve DHA omega-3 zsírsavakat tartalmaz. A  halolajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA)  hozzájárul a szív megfelelő működésé­hez, a DHA hozzájárul a normál agymű­ködés  és normál látás fenntartásához. http://vitaminkiraly.hu/termek/super-epa-halolaj/