Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stressz ellen 35

2018.03.20

,,Az embereknek világszerte szükségük van a megfelelő készségekre és hatékony módszerekre.

Konkrét, mindennapi életüket befolyásoló módszereket és eljárásokat akarnak, melyek segítségével eldönthetik, hogy mit tegyenek, és mit ne.

Amikor a hallgatósághoz beszélek valahol, majdnem mindig odajön hozzám utána valamelyikük, hogy elmondja, mennyire hálás a tanult készségekért és konkrét módszerekért.

 

„Egyszerű a receptem: mutasd meg az embereknek annak szükségét, hogy találni kell valamit, ami kivezeti őket a betegségből, az öregségből és a halálból, engedd őket bepillantani az életörömödbe. Mondd meg az embereknek, hogy a tudat olyan, mint a tér: nyílt, tiszta és határtalan; beszélj az útról és a célról is.” (Láma Ole Nydahl)

 

 

,,A légzésünk összekapcsolja tudatunkat a testünkkel,

ezért a teljes légzésnek fontos szerepe a tudatunk lecsendesítése.

A harmonikus légzésünk eléréshez helyes életmódra van szükségünk. 

A módszer elsajátítása csak tőlünk függ, hogy mennyi időt szánunk rá és mennyire vagyunk nyitottak - befogadók. Megfelelő idővel és eredménnyel eljuthatunk a béke forrásához.”

 

 

Hogyan legyél kreatívabb, boldogabb, eredményesebb?!

 

Zenélj

Bizonyos tanulmányok szerint a hangszeren való gyakorlás oly módon fejleszti az agy motorikus funkcióit, finomítja az egész idegrendszert, melyre más tevékenység nem képes.  

Ehhez nincs szükség arra, hogy szaladj és beiratkozz fuvola órákra - hasonló előnyt érhetsz el számítógépes játékokkal is, ilyen lehet például az „Easy Piano” Nintendo DS-en, ami 13 külső hangjeggyel van felruházva és egy teljes oktávos billentyűzettel, de a „KB Piano” is szóba jöhet még, ami sokkal inkább számítógépre specializálódott, és amin több mint 100 különféle hangszeren játszhatsz, a gitártól egészen az okarínáig. Bizonyos módon az agy olyan, mint az izom – minél többet gyakorlatoztatod, annál hatékonyabb lesz.

 

Oldd meg a rejtélyt

Nézz meg egy ,,Colombo vagy egy Don Matteo”, -epizódot, ami segít növelni az intelligenciád.  Az ilyen jellegű TV -műsorok anélkül, hogy észrevennéd, edzik a kisagyat, javítják a problémamegoldó képességedet és fokozzák a társadalmi intelligenciádat.

 

Aludj eleget!

Az elegendő alvás segít az agynak feldolgozni a nap eseményeit, erősíti a memóriát és a neuronok közötti kapcsolatot, mely által könnyebb lesz a visszaemlékezés - bizonyította egy tanulmány, melyben a résztvevőknek egy szólistát mutattak 12 órával azelőtt, hogy egy részük végigaludta volna az éjszakát, másik csoportjuk pedig egyáltalán nem aludt. Mikor a szavakat fel kellett idézni, azok követték el a legtöbb hibát, akik nem aludtak. Ez azt jelenti, hogy nem megfelelő mennyiségű alvás rontja a memóriát.

 

Olvass

Keith Oatley, a Torontói Egyetem kognitív tudományainak doktora szerint:

azok, akik sokat olvasnak, általában több empátiára és szociális intelligenciára tesznek szert, mint azok, akik nem.

"Még ha csak egy újságot, vagy egy magazint olvasol is, különböző ötletekkel, újdonságokkal találkozol, amivel egy nagyobb tudásbázist hozol létre az elmédben” - mondta a szakértő.

 

Szocializálódj okosakkal!

A mentális torna, mely a szociális interakciókkal jár, a kognitív funkciókat fejlesztik - állítják a szakértők.

Kutatásokban azt tapasztalták, hogy azon a tanulóknak, akik szocializáltabbak voltak, a kognitív teljesítmény szintjük is magasabb volt.

Ez azt jelenti, hogy jobban emlékeznek a kapott információkra, amit később tervekhez, célokhoz és érvelésekhez alkalmaznak.

Juttasd magad a szocializáltság következő szintjére azáltal,

hogy olyan emberekkel töltöd az idődet, akik okosabbak, mint te!

Forrás és a teljes cikk: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/suli/3432/okos

 

 

Gyűjts inspirációt!

Keress olyan dolgokat, amelyek tetszenek neked, hatással vannak rád, inspirálnak! Legyen szó képekről, zenéről, vagy csak egy versről, a lényeg,  hogy fogjanak meg valahol.

Emellett ne csak gyűjtsd őket - mindig gondold át, hogy az adott dologban mi is tetszik neked, hogyan tudnád átalakítani, mit változtatnál rajta. Így pedig már könnyen át is viheted a gondolataidat a saját munkádba.

Az sem rossz megoldás, ha olyan embereket tanulmányozol, akiket kreatívnak tartasz.

 

Aludj jól, aludj eleget!

Az alváshiány nem tesz jót a testednek - nehéz úgy fókuszálnod, hogy közben álmos vagy.

A rossz alvási szokások nemcsak depressziót okozhatnak, illetve az egészségedre hathatnak károsan, de a kreativitást is megölhetik.

Ha a tested fáradt és nincs a legjobb formában, akkor az elméd sem lehet abban.

 

Tarts szüneteket!

Ha egyszer csak arra eszmélsz, hogy már órák óta ülsz a dolgod felett, akkor állj fel és tarts egy kis szünetet! Igazán kifizetődő, ha mnuka közben gyakran és rendszeresen szünetet tartasz, ez ugyanis segít felfrissülnöd, hogy utána újult erővel eshess neki a feladatodnak. Jó dolog, ha teljesen elmélyülsz a munkádban, de így lehet, hogy a kreativitásodat szorítod háttérbe. Ha viszont sétálsz egy kört a friss levegőn, mire visszatérsz, lehet, hogy egészen más fényben látod majd a dolgokat.

 

Keress hasonló érdeklődésű embereket!

Ha felfedezted magadban a tehetséget, használd ki azt! A legjobb, ha keresel hasonló érdeklődésű embereket, szervezeteket - itt támogathatjátok egymást, és közösen ötleteket gyűjthettek.

És olyanokkal dolgozhatsz együtt, akikkel biztosan megtaláljátok majd a közös nevezőt. Ráadásul az egészséges versenyszellem mindig segít, és így még nagyobb az esély arra, hogy jó minőségű lesz a munkád.

Forrás és a teljes cikk: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/suli/3335/12-tipp-a-kreativitasert

 

 

A kreatív emberekre jellemző

·  Tudják, hogy egy lelassult, negatív agy nem segít majd nekik.

Önsegítő könyveket olvasnak, jógáznak, meditálnak.

Tudják, hogy pozitív hozzáállással könnyebben érnek majd el sikereket.

·  Álmodoznak. Élvezik, hogy új helyekre utaznak, új dolgokon gondolkoznak, hisz tudják, ebből születnek a legmélyebb, legkülönlegesebb dolgok.

·  Szeretnek egyedül lenni. A legtöbb kreatív embert magányosnak, kirekesztettnek látják, általában nem illik rájuk egy sztereotípia sem. 

·  Állandóan kérdeznek. Hiszen mindig tűnődnek valamin, az élet kis és nagy dolgain egyaránt.

·  Nem félnek attól, hogy másnak gondolják őket. Tudják, hogy mások, de ez teszi őket egyedivé, imádják ezt megmutatni a többi embernek is.

·  Csak olyan barátokat akarnak, akik inspirálják, felemelik őket. Nem keresik a nagy célokkal és álmokkal rendelkező emberek társaságát, csak az olyanokét akikkel lelki társak lehetnek és ötleteket oszthatnak meg.

·  Olyan dolgokat tesznek, amikre más emberek nem hajlandók. Nem adják fel egykönnyen, néha  kudarcot vallanak, amiből tanulnak és nagy szorgalommal dolgoznak még fáradtan is.

A kreatív emberek igazi harcosok: erős akaraterejük van és nem hagyják, hogy bármi is az utukba álljon.

·  A legtöbb dologra igent mondanak. Ahogyan az életre is, hisz tudják, ez fogja nekik biztosítani a lehetőségeket. Még akkor is ha félnek és bizonytalanok. A lendület és a pozitív hozzáállás miatt történnek velük izgalmas dolgok.

·  Komolyan veszik a munkát. Akár tizenöt vagy több órát is dolgoznak egy nap.

Tudják, hogy ha nem dolgoznak keményen, az álmaik sem fognak valóra válni.

·  Összetett személyiségek. Sokszor érzik magukat meg nem értettnek, de ez nem érdekli őket.

Tulajdonságok és mély érzelmek bonyolult hálójával rendelkeznek, amire nagyon büszkék, hisz ez teszi őket érdekes emberekké.

·  Mély érzelmű, empatikus személyek. A legtöbb kreatív ember nagyon érzékeny.

·  Vigyáznak az egészségükre.

Tudják, hogy ha a test és a szellem nem egészséges, a kreatív munka is nehezebb lesz.

 Odafigyelnek az étekzésre, gyakran edzenek, meditálnak.

·  Az életük csak úgy ér valamit, ha a szívükre hallgatnak.  A szenvedélyük a mindenük, ami egyben az életet és a végzetüket is jelenti.

·  Mindig izgatottak akarnak lenni és kihívásokat keresnek, hiszen így teljesedhetnek ki. A legkevésbé sem akarnak átlagos életet.

Forrás: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/lelek/7473/kreativ-gondolkodas

 

 

Az első lépés ahhoz, hogy elérj valamit,

maga a szándék megléte.

 

A boldog élet egyik titka az,

ha előre tervezünk.

 

Ha boldogok akarunk lenni,

azt csináljuk, ami boldoggá tesz.

 

A kezdeményező energia nélkül,

ami az új irányba terel bennünket, sosem változna a helyzetünk.

 

Indítsuk a reggelt nyújtózkodással!

 

 

Aki valóban örömökben gazdag életet szeretne élni,

annak minden egyes reggel meg kell fogadnia,

hogy aznap is a boldogságot fogja keresni. Mindenhol.

 

 

Mindennapi döntéseink hatalmas szerepet játszanak abban, hogy kik leszünk és hogyan élünk holnap, jövő héten, vagy évek múltán.

 

 

Nagyon fontos a hatékony cselekvés, az, hogy az ember aktívan munkálkodjon életminősége javításán.

 

 

A fő tényező, ami meghatározza, hogy melyik lehetőség jön létre, az az Akarat.

 

,,Azzal együtt, hogy kedves és nagylelkű vagy,

váljál erőteljessé is, hogy ne ingadozz a kihívások közepette.”

 

 

Meg kell tisztulnunk, fel kell oldanunk a blokkjainkat ahhoz, hogy a feladatunkat fel tudjuk vállalni és véghez vinni. A karmaoldással oldjuk azokat a blokkokat is, melyek megakadályozzák azt, hogy eljuss a feladatodig.

 

Ha valaki folyamatosan dolgozik magán, megszabadulhat blokkjaitól, s így ezek már nem lesznek hatással a jelenre és jövőre.

 

A belső azaz az érzelmi és gondolati energia átalakítása létrehozza a külső (anyagi) változást.
 Lezáródott a harmadik dimenziós vaskorszak. Jelenleg egy átmeneti korban élünk. A dualitás egós mintáiból kifelé, de még nem vagyunk tartósan a 4, 5 dimenzió magasabb rezgésében.
A szellemi ébredők, a tudatszint és a rezgésszint emelésével segíti a kollektív átalakulást.

Minden egyes tudatos ember hozzájárul a saját átalakulása révén az emberiség átalakuláshoz..

 

Minden embere korlátlanul hozzájuthat az univerzum energiáihoz,

ám az energiavámpírok képtelenek erre,

mert negatív gondolkodásukkal blokkolták a forrást,

és így embertársaiktól próbálnak energiához jutni.

 

A negatív energia legnagyobb ellensége az optimizmus.

Minél pozitívabb vagy, minél magasabb a rezgésszinted,

annál több jó esemény történik veled.

 

 

Az energiaáramlás viszonylag egyszerű folyamat.

Energetikai terünket azok a gondolatok és érzések határozzák meg,

amelyek számunkra szimpatikusak,

amelyek közel állnak hozzánk,

amellyel azonosulni tudunk.

A pozitív érzések erősítik a teret, a negatív gondolatok gyengítik azt.

Gondolataink, érzéseink és életenergiánk nemcsak a testbe-elmébe zártan léteznek,

hanem a testet körülvevő energia térben is jelen vannak.

Normál körülmények között az energia is szabad áramlást mutat a magasabb koncentrációjú terektől a kevésbé energia dús terek fele.

Energetikai terünket elsősorban gondolataink és érzéseink határozzák meg,

amikkel azonosulunk.

A pozitív érzésekkel és gondolatokkal való azonosulás

erős energiateret hoz létre, míg a negatív érzések és gondolatok gyengítik ezt a teret.

 

keresd meg,

és engedd el az ezzel/ezekkel kapcsolatos maradék rossz érzéseidet (harag, csalódottság, fájdalom stb.)

Majd - ha szükséges - bocsáss meg.

Elsősorban a másiknak, de ha úgy érzed, akkor önmagadnak is.

Nem egyszer marad az emberben önvád azért,

hogy esetleg túl hosszú ideig maradt benne egy nem jól működő kapcsolatban, vagy túl gyorsan lépett ki belőle,

vagy, hogy valamit nem jól csinált és ezért romlott el, lett vége stb.

Végül a párkapcsolat tapasztalataiból vond le a tanulságokat. Például: Mit szükséges jövőben másképp csinálnod?

Szeresd magad!

Második lépésként azt tanácsolom,

kezdd el értékelni önmagadat, mint férfit, vagy nőt.

Fogaddd el, és szeresd önmagadat, a testedet, olyannak, amilyen.

Keresd meg,

hogy melyek azok a tulajdonságaid, testrészeid, amelyekkel elégedett vagy, amik különleges, szebb az átlagnál,

és ezek dicséretével, szeretetével erősítsd pozitív kisugárzásodat.

Mert ez az, amit a másik elsőként érzékel, felfog rólad.

Hogy mit közvetítesz magadról,

Ha te vonzónak és szerethetőnek tartod magad, akkor a másik nem képviselői is annak fognak látni, bárhogyan is nézel ki.

Kezdj el önmagaddal is úgy viselkedni,

ahogy szeretnéd, hogy a leendő párod viselkedjen veled.

Szeresd, becsüld, értékeld, kényeztesd stb. magad!

Ezzel kibocsátod azt azt az energiát magadból,

hogy mire van szükséged.

Így olyan párt vonzhatsz be az életedbe, aki ezt szívesen meg is adja neked. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy járj minél több helyre, ahol sok ember megfordul. Különféle programokra, és társaságokba, táncolni, kirándulni, moziba. Ami épp adódik.

Legyél nyitott, vidám, barátságos. Éld az életedet, úgy ahogyan éppen szeretnéd.

Ha önbizalmat, magabiztosságot,

„teljesen jó vagyok úgy, ahogyan vagyok" érzését

árasztod magadból amerre jársz,

akkor egyre több tekintetet fogsz magadra vonzani, és hamarosan válogathatsz a jelöltek közül

 

 

Te határozod meg tehát, hogy mennyire élsz jól, vagy rosszul,

és hogy teljességben, vagy pedig ürességben telnek napjaid.

A megoldás kulcsa gondolatainkban rejtőzik

Nagyon nagy segítségedre lehet, ha nem a megszokott előítéleteiddel kezded meg napjaidat. Fel kell hagyni az olyan rosszkedvű reggeli mantrák ismételgetésével, mint például: „Ma megint ballábbal keltem fel”, vagy „Előre érzem, hogy pocsék napom lesz”.

Pontosan ezek a mondások,

és még sok más a felelős azért a fáradtságérzetért, amelyre oly sokan panaszkodnak.

Tehát saját túlzó reakcióink felelősek a minket gyötrő stresszért.

Szemléletváltással azonban sok minden megváltoztatható.

A pozitív gondolat tetté válik

Ha sikerül irányítani gondolataidat, és tetteidet ellenőrzésed alatt tartod, a stressznek nem lesz esélye.


Az ember élete az, amit gondolatai teremtenek. Csak rajtad múlik, hogy mit gondolsz.

 

Tartsd a negatív gondolatokat kordában és összpontosíts a jelenre.

 

Időrablók

Tedd fel magadnak a kérdést,

valóban segítenek azok a dolgok,

amivel az időt múlatod, hogy közelebb kerülj céljaidhoz, jobban, egészségesebben, boldogabban érezd magad?

 

 

 

Úgy vettem észre, hogy a sikeres emberek, csak pár dologban térnek el a többségtől. 

Másként élnek, mert figyelnek pár fontos részletre, amire mások nem.

 

 

A célok azok, amelyek igazán motiválnak.

Ha gyermeked látja, hogyan érhet célt először a kis dolgokban, később ellenállhatatlan lendülettel valósítja meg az élet nagy eredményeit!

A sikeres életpálya a célok helyes kitűzésével kezdődik.

 


Célod egy jó terv nélkül csak egy vágy!

Nem véletlen, hogy a legtöbb ember soha nem éri el céljait, mert vagy nincsenek nekik, vagy irreálisak, vagy nincs mögötte egy komoly stratégia, lépésről – lépésre, időkorlátokkal.

Tudatosság és pontos tervezés nélkül olyan, mintha sörétes puskával lőnénk csukott szemmel….vagy eltalálunk valamit, vagy nem.

Teljesen mindegy, hogy életed melyik területén szeretnél előrébb jutni és fejlődni, tervezni ugyanúgy kell, pontról pontra, legyen szó akár magánéletről, anyagiakról, karrierről vagy saját magadról.

Gyakran érzi úgy az ember, hogy összecsapnak a feje felett a hullámok, semmi nem halad úgy, ahogy szeretné,

és mindenben csak a problémát látja, nem a lehetőséget.

Hidd el, tudom mit érzel, mert hosszú évek voltak nekem is,

mire elsajátítottam ezt a szemléletet, és szupertudatosan kezdtem élni az életemet.

Azóta viszont minden működik körülöttem.

Ha ezt a szemléletet egyszer elsajátítod, kicsiben és nagyban is tudod majd alkalmazni, az életed bármely területén. https://absolutelywoman.hu/esemenyek/ujratervezes-hogy-ne-soretes-puskaval-lojunk-csukott-szemmel/

 

 

A pozitív érzelmek nemcsak a jelenről szólnak, hatással vannak a jövőre is, tehát különösen fontosak az embert próbáló időkben.

 

A testi-lelki fittséghez a jó alvás is hozzátartozik.

 

A test és lélek egészsége, békéje a jó fizikai állapoton,- így a jó masszőrön is múlik.

 

Figyelek a gondolataimra, és csak pozitív és szeretetteljes gondolatokat engedélyezek magamnak.

 

 

Szenvedély az, ami segít előhozni a legmagasabb fokú kifejezését a tehetségednek.

 

A szenvedély a legnagyobb szerelmed. Szenvedély az, ami segít előhozni a legmagasabb fokú kifejezését a tehetségednek. Szenvedély, érdeklődés -- nem ugyanaz. Mondanád a kedvesednek, hogy „Jöjj hozzám feleségül! Érdekes vagy.

 

„Ha nagyszerű karriert akarsz, a szenvedélyed nyomában kell járni, követni kell az álmaid, követni kell, ami a legnagyobb elragadtatással tölt el az életben." - Larry Smith

 

 

 

,,Cselekvő, megoldás orientált ember vagyok.

Szeretem kézben tartani a dolgokat, és ha valahol elakadok, gyorsan megtalálni, hogyan léphetek tovább.”

 

 

Minden sikeresen működő vállalatnak

megvannak a saját céljai és értékei.

Ennek szellemében képesek döntéseket hozni.

 

 

Intézményen belüli és kivüli kapcsolatok létrehozása,

amelyek lehetővé teszik a személyzet szakmai fejlődését és növeljék önértékelésüket

Együttműködés más intézményekkel, személyekkel, szervezetekkel az egészség megőrzése érdekében az országban és nemzetközi szinten.

 

Célja a fizikai, társadalmi, erkölcsi egészségszinvonalának emelése,

szakképzett egészségügyi nevelés és megelőzés által, amelyek összhangban vannak az orvosi tudomány fejlődésével és a keresztény lelkülettel.

Az orvosok, a nővérek és hidroterapeuták norvégiai és amerikai életmódközpontokban nyertek kiképzést és egységes orvosi kezelést segítik elő, a főhangsúlyt a természetes életmódra téve.

Programjában áll az élet minőségét nagymértékben befolyásoló tényezők legkorszerűbb, egyszerű és tudományos ismertetése: étrend, mozgás, zene, színek, víz, pihenés, levegő, bizalom, szellemi és lelki egyensúly. masszázsok, légzés-technikák, illatok, energia, szeretet, terápiák, napfény stb.

Mivel a krónikus betegségek (a helytelen életmód következményei) mint a cukorbaj, a szív és érrendszeri betegségek, emésztésizavarok, reuma,

nagymértékben az egészségtelen életmód következményei,

ezért kezelésük a betegségokozó rizikó tényezők eltávolításában keresendő.

Az egészségügyi nevelés célpontja ezeknek a tényezőknek

a felismerése és egy egészséges életmóddal való helyettesítése.

Az említett képességek hiánya a lakosság nagyrészét érintik, amik a hiányos életmód, tanítás és tanulás következményei,

A végkövetkeztetés az, hogy a lakosságnak különösen szükségük van egy egészséges életmód és belső, elérhető tudás kialakítására és elsajátítására, hozzájárulva testi – lelki és szellemi egészségük támogatásához.

A kutatások bebizonyították az ezen alapelvre felépített program jótékony hatását.

Ahhoz, hogy az itt alkalmazott program teljesen hatékony legyen, nagyon fontos a személyes, lelkiismeretes hozzáállás és felelősségtudat.

Kedves és szakmailag felkészült munkatársaink.

Viselkedésünk megváltozása, legyen az … személyreszabott tanácsadást igényel, ugyanis ezen viselkedéseknek erős érzelmi és konfliktusos hátterük van.

Nagyon sok egészségtelen viselkedésnek (szokásnak) vegyi-, érzelmi- vagy más természetű függőségi eleme van, amely a páciensek szaktanácsadását igényli.

 

A segítséget tudatosan, kívülről kell alkalmazni.

Amint van hatása a folyamatok alkalmazásának, törekedned kell minél többször alkalmazni, s ezáltal növekedni, fejlődni, boldogabbnak, egészségesebbnek lenni.

 

Életmód program

Nevelési összetevők

Mivel ezek nagymértékben az egészségtelen életmód és a rossz hatások-nevelés következményei, ezért kezelésük a rossz érzést, a rossz beidegződést okozó rizikó tényezők eltávolításában keresendő.

Tehát. az egészségügyi (testi, szellemi és lelki) nevelés célpontja ezeknek a tényezőknek a felismerése és egy egészséges életmóddal való helyettesítése.

 • Elkalauzolnak az ön egészségenek fantasztikus világába naprakész információkat szolgáltatnak napjaink leggyakoribb problémáival kapcsolatban

Választ nyújt a következő kérdésre:

Mi a teendő ezek megelőzése és/vagy gyógyítása érdekében?

 • Tájékoztatást nyújt a témakörökkel kapcsolatos elméletei és gyakorlati alkalmazások elsajátításában.
 • Gyakorlati megoldások a fizikai, szellemi és lelki állapot javítása érdekében.

 

 • Segédanyagot nyújtunk pácienseink részére. Különböző természetes gyógymódok és eljárások a gyógyulás folyamatában.

 

 

 

Szeretnél valamit? Vágyj rá, és megkapod!

Ha valamit nagyon szeretnél,

akkor meg kell tanulnod vágyni rá.

 

 

 

Te is tagjává válj a tudatos életmódot folytatók családjának.

 

 

,,Aki érzelmi biztonságban, testi-lelki értelemben ölelő melegségben nő fel, az gyerekként és később felnőttként is jóval eredményesebben tudja megoldani és kiegyensúlyozottabban átvészelni az élet nehézségeit.”

 

 

Amikor felszabadulunk a múlt terheitől,

jelen cselekedeteink a jövő megteremtésének termékeny talajává válnak.

A szándék hatalma katalizátorként működik az anyag, az energia és a tér-idő események számára, hogy bármi, amit akarunk, megvalósuljon. - Deepak Chopra

 

 

Ahhoz, hogy eredményeket érj el, először tudásra kell szert tenned.

A megszerzett tudásodat pedig használnod is kell tudni.

 

 

 

A szándék megfogalmazásával érdemes elkezdened.

Ez rögtön erőt és energiát indít el a megvalósításhoz.

 

Légy az, aki vagy! Kapcsolódj Felsőbb Énedhez

Szakértőnk, Diósy Kati elmagyarázza miért érdemes kapcsolódnunk Felsőbb Énünkhöz és mit kell tenni mindehhez.

Korábbi cikkünkben a szándék fontosságáról írtunk. Vagyis, hogy mit kell tenned azért, hogy a vágyaid valóra válhassanak.

Akkor felvetődött, hogy sokan azért érzik úgy,

hogy nem tudják megteremteni maguknak azt, amire vágynak, mert az ezotéria tanítása szerint, bár minden létező (emberek, állatok, növények, és az ásványvilág) egy soha el nem szakadó szállal kötődik a Teremtő Forráshoz és egymáshoz, az emberek legtöbbjénél nem élő ez a kapcsolat.

Miért van ez?

Ennek oka az lehet,

hogy az ego tévedései miatt (melyeket arról alkotott, hogy kik és mik is vagyunk valójában, és mire vagyunk képesek)

elszakadtak a teremtő forrásbeli részeiktől, (Magasabb Én, Felsőbb Én, Lélek),

és nem állították helyre még az együttműködést.

Szakértőnk, Diósy Kati  múlt heti cikkünkben elmagyarázta, kire, mire gondoljunk a Teremtő fogalma alatt?

Most pedig arra keressük a választ miért érdemes kapcsolódnunk Felsőbb Énünkhöz.

Miért nem tudnak sokan a Felsőbb Énjükről?

A Föld teremtésének a kezdetén még közvetlen volt a kapcsolat az emberi szellem és az univerzális szellem között.

Az ember tudta ki ő, honnan jött, és a földi működése során a vezettetést és az információkat a Felsőbb Lénye által a Teremtőtől kapta.

A kommunikáció nyelve az érzés volt. Ezek által érkezett számára visszajelzést arról, hogy a fejlődése, tapasztalatszerzése, önkifejezése milyen irányba halad.

Sok ezer évvel ezelőtt azonban egy kísérlet vette kezdetét. Ennek lényege az volt, hogy ha magára hagyják az energiát, azaz semmilyen spirituális befolyás nem éri, akkor merre tart. Ezért megengedésre került az elkülönülés illúziója, hogy az egyedi tudatosság - és ez ezáltal az a képesség kifejlődjön, hogy az ember egyfelől a Szellem tudatos társteremtője, másfelől egyúttal maga a Teremtő is legyen.

Ezzel egy időben kitűzték a harmóniába való visszatérés ideje is. Talán nem meglepő, hogy a spirituális tanítások 2012 körülre teszik ezt. Ennek megfelelően az emberiség fokozatosan eltávolodott a felsőbb részeitől, elfelejtette eredetét, és a vezettetés a szívéből a fejébe tevődött át, azaz az egója vette át az irányítást.

Ez a fény és a szeretet (a teremtő tulajdonságainak, és energiáinak) lecsökkenését hozta magával a bolygón, és megerősítette ezek ellentéteit, a negatív energiákat.

Az elkülönültség és magára hagyottság érzete kifejlesztette a félelmeket, a bűntudatot, a haragot, és ez magával hozta a hiányt, és a szenvedést.

De most mindez véget ér, lezárul.

Az utolsó 20 évben egyre erősödő hullámokban érkeznek azok az energiák és tanítások,

amelyek elkezdtek újból emlékeztetni bennünket valódi önmagunkra, a Felsőbb Részeinkre,

és segítik az összekapcsolódást velük, és általuk a Teremtővel, hogy a folyamatok megfordulhassanak.

Ebben mi a jó?

Visszatérést ahhoz az önvalónkhoz, akik valójában vagyunk.

Egy magasabb, és szeretetteljesebb nézőpontú szemléletet,

egyre több területen világosságot, belső békét, harmóniát, gyógyulást, egységtudatot és érzetet minden létezővel, pozitív irányú teremtő képességet.

Segítséget ahhoz, hogy felismerjük, elengedjük, megváltoztassuk a korlátozó és diszharmonikus érzelmi és gondolati energiáinkat.

Annak bölcsességét, hogy a Felsőbb Énünk segítségével a kezünkbe vegyük saját életünk irányítását,

és a vezetésével a legkönnyebb, legjobb, legörömtelibb életet éljük.

Hogyan alakítsd ki a kapcsolatot Felsőbb Éneddel?

Ez mindenképpen egy folyamat.

Kezdődik a kapcsolatfelvétellel, majd magasabb energiáink fokozatosan erősödő érzékelésével.

Később a valamilyen módon való „kommunikáció" és vezettetés is beindulhat,

ami egyre folyamatosabbá, és egyértelműbbé válik, és legvégül megtörténik az eggyé válás. Ekkor már az égi és földi részeink egybefonódnak, és a gondolataink önkéntelenül is a magasabb lényünk szellemiségét (és általa a Teremtő szellemiségét) képviselik.

Mit kell tenned?

A Felsőbb Énünkkel való eggyé válást először is a kapcsolat létrehozására irányuló szándék megfogalmazásával érdemes elkezdened.

Ez rögtön erőt és energiát indít el a megvalósításhoz. (Lásd a szándékról szóló cikkünket.)

Majd meditatív állapotban képzeld el, amint kilélegzed mindazt az energiát, amire nincs szükséged (negatív érzések, gondolatok stb.),

és kérd meg Felsőbb Énedet, hogy belégzéskor pedig az így megüresedett helyeken töltsön föl mindazokkal a magasabb energiáikkal, ami erősít, gyógyít, harmonizál téged.

Kérheted, hogy helyezze ki magát szembe velünk, s mutatkozzon meg számodra érzékelhető módon. Ekkor igyekezz információkat szerezni arról, hogy milyennek látod, mit érzel, majd egyesülj, olvadj össze vele, és kérd, hogy vezessen bennünket egész nap.

Mi segíti, és mi hátráltatja a Felsőbb Énnel való kapcsolatot?

 • Nagyban erősíti, ha egyre több tapasztalatot gyűjtesz arról, hogy ki vagyunk valójában, és ennek megfelelően élsz.
 • Ha használod magasabb tudásodat és képességeidet (pl. az öngyógyítást, a gondolati teremtést, a fizikai érzékelésen túli érzékelést stb.)
 • Az ego és a gondolatok helyett a szív, és az érzelmek (azaz a Felsőbb Én) vezérlete alá helyezed magad,

           és mindenre igyekszel szeretettel teli megoldásokat keresni.

 • Mindig a mostban vagy.

           A tapasztalatok földolgozása után nem foglalkozol tovább a múlttal,

                      és úgy élsz, hogy tudod, az aznapi energiáiddal teremted a jövődet.

 • Erősíted magadban az egészséges önszeretetet, önelfogadást, önbecsülést, önbizalmat, és magabiztosságot.
 • Egészségre, és harmóniára törekszel minden téren.
 • Folyamatosan karbantartod a testedet, és energiarendszeredet, és egyensúlyban a két oldaladat (bal-jobb) és pólusodat (férfi-női).
 • Köszönetet és hálát mondasz mindenért, ami van. (Bővebben lásd az erről szóló cikkünkben.)
 • Figyelmed fókuszát a pozitív dolgokra irányítod, gyűjtöd, erősíted azt.

Ezek által

folyamatosan emeled és erősíted a fényt és a szeretetet magadban, és egyre jobban közeledsz valódi énedhez, és a Teremtő frekvenciájához.

Természetesen mindezek hiánya, illetve ellentéte hátráltatja a folyamatos kapcsolódást és eggyé válást.

Így fontos, hogy ha valamiért kiesel a pozitív és harmonikus állapotból,

(ez pedig mindenképpen megtörténik, hiszen ember vagy),

akkor minél előbb állítsd helyre az egyensúlyodat.

Pl. ha negatív érzéseink keletkeznek valami miatt (harag, félelem, szomorúság, csalódottság stb.),

akkor mielőbb fejtsd meg,

hogy miért érzed azt,

engedd el őket,

és tedd meg a szükséges lépéseket,

változtatásokat önmagadban, és magad körül.

Majd a lehető legrövidebb idő alatt, térj vissza a békesség állapotába. Forrás: www.blikk.hu/eletmod/legy-az-aki-vagy-kapcsolodj-felsobb-enedhez/0gnh06w

 

Szerdai angyali üzenet - A szándék energiája

- B. Nagy Magdolna,

Szereted az angyalokat és te is érzed a szeretetüket? Az Örök Idők Angyali megérintenek és átölelnek angyali energiáikkal, amint erre kéred őket. Szerető támogatásuk leginkább abban nyilvánul meg, hogy segítenek tudatosabbá válnod, hogy jobban ki tudj állni önmagadért, és több önbizalmad legyen. A mai nap legfontosabb üzenete az Örök idők angyalaitól a szándék energiájának kihasználása. Hogyan használd ezt az erős energiát vágyaid megvalósítására? Útmutató az Örök Idők Angyalaitól. 

Amikor fáradt vagy és kedvetlen, talán csak annyit kérsz az angyaloktól, hogy nyugtassanak meg, és nyújtsanak segítséget. Ilyenkor az "elvárás energiáit" mozgatod meg, mert lelked mélyén elvárod a segítséget, szíved mélyén pedig tudod, hogy meg is kapod az angyali segítséget. Ez a fajta "elvárás" sok helyzetben van segítségedre, de amikor egy konkrét célt szeretnél elérni akkor ennél egy kicsit több energiát is érdemes megmozgatnod.

Képzeld most el azt az adott dolgot, helyzetet, amit életedben szeretnél megváltoztatni, jobb irányba terelni,

és a lehető legnagyobb örömmel megélni. Mi, az Örök Idők Angyalai mindvégig veled vagyunk közben.

Képzeld el... milyen lenne, ha már most azt a vágyott dolgot tapasztalnád meg, amit már nagyon régóta vársz.

Érezd át az esemény örömteli pillanatait (itt most a jelenben, mintha már megtörtént volna).

Érezd át ennek a kellemes élménynek az illatait.

Halld meg az eseményhez kapcsolódó örömteli hangokat...

Engedd, hogy az eseményhez kapcsolódó örömök át- meg átjárják a szívedet, testedet, lelkedet, szellemedet.

"Fürödj meg" ebben a sok szeretetet és örömöt hozó élményben, és most... tartsd meg magadban ennek az élménynek az energiáját.

Mi segítünk neked angyali energiáinkkal, hogy ez az örömteli "fürdőzés" az öröm élményének energiáiban minél tovább tartson, mert

minél tovább tudsz ebben a pozitív energiában "fürdeni",

     annál tovább tudod ezt az energiát tovább rezegtetni magadban.

Minél tovább tudod ezt az energiát tovább rezegtetni,

     annál gyorsabban tud a vágyott dolog megjelenni a valóságodban.

Tehát a mai napi üzenet: legyen meg benned a szándék,

hogy napjában akár többször is felidézd magadban ennek az örömteli élménynek a rezgését,

hogy többször és minél hosszabb ideig legyen ez a pozitív energia életed része.

A te feladatod ebben a helyzetben a pozitív rezgések és a hozzá kapcsolódó élmények megélése. Mi pedig angyali energiáinkkal segítünk a vágyott dolog megvalósulásához az éteri szálakat elrendeződni.

Ezért tartsd szem előtt az alábbi sorrendet:

 1. vizualizáld, lásd lelki szemeid előtt a vágyott dolgot,

         emellett éld át a vágyott dolog megérkezésének örömteli pillanatait,

               és a vágyott élmény rezgéseit örömmel fogadd el.

 1. a vágyott élmény rezgéseit napjában többször is éld át,

             mert ezzel segíted beépülni a mindennapjaidba vágyad tárgyát.

 1. legyen meg benned a szándék, hogy megteszed azt, ami ezzel kapcsolatban a Te dolgod.
 2. legyen meg benned az elvárás, hogy a vágyott dolog megvalósul.
 3. engedd, hogy mi az Örök idők angyalai segítsük a megvalósulást.

Engedd, hogy mi, az Örök Idők Angyalai segítsük a megvalósulást, mert gyakorta annyira szeretnéd megoldani az egyes helyzeteket, hogy nem figyelsz a belső hangodra. Ha pedig nem figyelsz belső hangodra, akkor az angyali üzeneteket sem hallod meg.

B. Nagy Magdolna http://ezoterikustanacsok.hu

 

Forrás: https://www.harmonet.hu/ezoteria/61890-szerdai-angyali-uzenet-a-szandek-energiaja.html

 

 

 

Dr. Wayne W. Dyer - A szándék hatalma - A kozmosz határtalan szervezőereje - Változtass világképeden, és a világ megváltozik!

Rejtve maradt képességeink és adottságaink életre keltése sokkalta inkább lehetséges, mint gondolnánk.

„Az univerzumban létezik egy mérhetetlen és leírhatatlan erő, melyet a sámánok szándéknak neveznek, és a kozmosz egészének kivétel nélkül minden létezőjét egy összekötő kapocs fűzi e szándékhoz. Amikor a varázslók magukhoz szólítják a szándékot, az eljő hozzájuk, és megnyitja a megvalósítás útját, ami annyit jelent, hogy a varázslók mindig véghezviszik, amibe belefogtak. - Carlos Castaneda

A szándék nem olyasvalami, amit Te csinálsz, hanem az univerzumban láthatatlan energiamezőként létező erő! Megszokott, mindennapi viselkedésformáid hatótávolságán kívül áramlik.

Módodban áll magadhoz vonzani ezt az energiát, és megtapasztalni az élet izgalmas, újszerű megélésének lehetőségét.

Hogyan? A szándék hatalmát alkalmazva hozzáférhetsz látszólag szunnyadó erőkhöz, amelyek segítségedre lesznek életed kulcsfontosságú időszakaiban, így valóra válthatod lelked hő vágyait. Melyek ezek az erők? Hol találhatók? Ki juthat a birtokukba, ki nem férhet hozzájuk, és miért? A szerző részletesen elmagyarázza mindezt.

Új szemmel tekinthetsz a szándékra, és a könyv gyakorlatain edződve hasznodra fordíthatod azt.

Eddig rejtve maradt, fantasztikus képességeket és adottságokat kelthetsz életre önmagadban!

A kötet gyakorlatait alkalmazva felfedezed, hogy sokkal kiválóbb ember vagy, mint amilyennek valaha is álmodtad magad.

A múlt gyűjtemény, emlék. A jövő elővételezés, a jelen a tudatosság. Amikor felszabadulunk a múlt terheitől, jelen cselekedeteink a jövő megteremtésének termékeny talajává válnak. A szándék hatalma katalizátorként működik az anyag, az energia és a tér-idő események számára, hogy bármi, amit akarunk, megvalósuljon.” - Deepak Chopra

Forrás: https://bookline.hu/product/home.action?_v=_&id=29115&type=22

 

 

Jólét teremtő megoldások

Lelki problémáid, a stressz, pénz gondok, magány, szexuális problémák megszűnését segítő útmutatók

Vajon, milyen élethelyzeted vár megoldásra, ami miatt égi segítőid ide vezettek a Jólét teremtő megoldásokhoz?

A Jólét teremtő megoldások tárháza, egy olyan hely, ahová akkor jössz, ha érzed, hogy valami gond van az életedben.

Ezeket az életút segítő gyakorlati útmutatókat, tanítások, azok választják, akik szeretnék megteremteni, a Testi, Lelki, Szellemi harmóniát,

hogy abban a teljességben éljenek amire szívük mélyén vágynak.

Te mire vágysz? Miben szeretnél pozitív változást?

Belső hangod szeretettel vezet a neked szóló legjobb útmutatóhoz, tanfolyami anyaghoz, meditációhoz vagy hangfelvételhez. Keresd meg ezt most, itt lejjebb!

 

http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=ezoterikus_tudas_anyagok

Minden, amit tudnod kell az
Ezoterikus tanácsokról

Az Ezoterikus tanácsok, összefüggéseiben tekint az életben felmerülő problémákra.

Ezért tanácsadóként, a megfelelő tudást és tapasztalatot nyújtja át a boldogabb, és egészségesebb életre vágyóknak,

Az Ezoterikus tanácsok küldetése, hogy a megszerzett ezoterikus tudás, a legtisztább, legegyszerűbb, és leghatékonyabb módon legyen

- tovább adva,

- és a tovább adott tudást használja az, aki igényes, és szeretné jobbá tenni az életét.

Mert ahhoz, hogy eredményeket érj el, először tudásra kell szert tenned.

A megszerzett ezoterikus tudásodat pedig használnod is kell tudni. Sőt! - a korábban megszerzett tudásoddal az új információkat, össze is kell tudnod hangolni.

Az Ezoterikus tanácsok oldalain megjelent cikkeket B. Nagy Magdolna írja.

A tanácsadások során, több éves tapasztalataimmal segítem a személyes fejlődésre vágyókat. Szem előtt tartva, az egyéni igényeket.

Tapasztalatom szerint csak az képes a boldogabb, és egészségesebb élet megélésére, akinél a test, a szellem, és a lélek hármas egysége nem csupán összhangban van, hanem folyamatosan megtudja tanulni, és használni is tudja, a mai felgyorsult világban, a szellemi tudás egyre növekvő áradatát.

Gyakorlati útmutatóimat használva, olyan ezoterikus tudást adok át Neked, amellyel már rövid távon - pozitív változást tudsz elérni az életedben.

Rendeld meg az Ezoterikus tanácsok
* SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓJÁT,
* Képzés anyagait, még ma. Hogy Te is megtapasztald, az ezoterikus tudás gyarapítása nem kiadás, hanem a legjobb befektetés amit megtehetsz önmagadért!

 

Így csináld, ha...

 

Így csináld, ha változást szeretnél, hogy boldogabb, és egészségesebb életet szeretnél
Iratkozz fel B. Nagy Magdolna
"Így csináld, hogy boldogabb, és egészségesebb életed legyen!" c. ingyenes email tanfolyamára, amelyben ezoterikus tanácsokat, tippeket és gyakorlati útmutatókat kapsz.


Ezeket azonnal használhatod önmagad számára, és családod életét is jobbá teheted!

 

 

 

Forrás: http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=rSDQrjqv01

 

 

Párkapcsolati, és Pénz gondok blokkjainak oldása, egyéni konzultáción B. Nagy Magdolnával

Szabadulj fel a múlt terhei alól! Segítek, hogy a félelmeid, a téged blokkoló energiák, élethelyzetek kitisztuljanak az életedből, a testedből, és azok ne korlátozzanak téged.

Az egyéni konzultációd történhet személyesen Budapest XVIII.ker. vagy ha gondot okoz az utazás, akkor SKYPE-on.

Válassz a konzultációk közül!

http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=egyeni_kezelesek

http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=blog

 

 

 

Szabadulj meg a Fájdalom testektől!

Akik már régebb óta foglalkoznak ezotériával tudják,

hogy a csakratisztítás milyen jó hatással lehet az életükre. Sok kliensem eddig csak a csakratisztítást kérte, de néha nem elegendő a csakrák tisztítása, mert a Fájdalom test energiák olyan "rafinált" módon tudják lehúzni az emberek energiáját, hogy amiatt a csakrák újra és újra elszennyeződnek.
 

A Fájdalom testek útját állhatják a boldogságodnak

Amikor azt érzed, hogy nem jól alakulnak a dolgaid - tudod, hogy jobb életet szeretnél...

a korábbi érzelmi sérülések azonban, masszív fájdalom testé alakulhatnak az idők során,

és mind addig amíg nincsenek felismerve, kitisztítva, energetikailag blokkolhatják az életed több területét is.

Három hasznos információ, amit jó ha tudsz a Fájdalomtestekről

1. A Fájdalomtestek néha egy apró sérelem miatt kezdenek kialakulni. Például, ha a suliban cikiztek, sokat kritizáltak, akkor minden egyes ilyen bántás egy egy negatív mérgező nyílként rombolni kezdte a tested energiáját. Minél több ilyen bántalmazás történik, annál nagyobbra nőhet ez a negatív energia felhő, mely az idők során fájdalom testé alakul át, ami egy nagyon sűrű és masszív félelem, kirekesztettség, magány érzéssé alakul át.

2. Vannak olyan Fájdalomtestek, melyeket a családi mintákon keresztül, "örökölnek" az emberek. Tehát nem csak jelen életbeli Fájdalom testeket cipelhet valaki, hanem a "karmikus" kapcsolatokon keresztül is aktívak lehetnek.

3. A harmadik típusú Fájdalom testek pedig azok, amelyeket az érzékeny emberek megéreznek a környezetben. Ha érzékeny vagy az energiákra, és érzékeled a környezetedet, a hangulatokat, negatív energiákat, akkor érzékelheted mások fájdalom testét is.

A munkám során azonban gyakran találkozom azzal a ténnyel, hogy nem tudják az emberek felismerni, hogy a negatív energia amit érzékelnek az a környezetből feléjük zúduló negatív energia.

Ezért gyakran előfordul, hogy az érzékeny emberek azt hiszik, hogy csak a saját negatív gondolataik, érzelmeik miatt van káosz az életükbe.

A Fájdalom testek negatív energiája helyett, élhetsz boldogabb életet!

A Fájdalom testek nem örök éltűek. Nem kötelező őket magaddal cipelni, és azok hatása alatt élni.

Amikor a test energetikai vizsgálata során megnézem,

hogy hol vannak a csakrák elszennyeződve, akkor utána látszik az is, hogy hol vannak leragadt fájdalom testek is.

Ilyenkor gyakran kérdezik tőlem a konzultációkon, hogy elegendő a csakrákat tisztítani?

Nos, a csakrák tisztítása akkor elegendő, ha nincs ott Fájdalom test. Ha Fájdalom test is jelen van, akkor azt külön kell vizsgálni. Fel kell ismerni a Fájdalomtest jelenlétének az okát, és utána már könnyedén lehet távozásra bírni a Fájdalom testet.

FONTOS!

Sőt, nagyon, nagyon fontos tudni azt a Csakrák, Aura tisztításról, és a Fájdalomtestek tisztításáról:

 • Nem elegendő kitisztítani, leszedni a szennyeződéseket a fizikai testről,

      hanem fel kell ismerni a negatív energia kialakulásának az okát is!

Amikor klienssel dolgozom, fel kell derítenem, és látnom kell a gyökér okokat,

és azt a kliensnek is fel kell tudnia ismerni, és meg kell értenie.

Mert, hiába szedném le a negatív energiát a testéről,

ha nem tudja a kliens, hogy mi okozta a negatív energia jelenlétét, nem tudja mi az a gondolati, érzelmi minta, ami a problémát okozta,

akkor visszateremtheti nagyon könnyen a negatív dolgokat.

Vagyis, egy - egy tisztítás, oldás

nem csak arról szól, hogy leszedem a kliensről a negatív energiát,

hanem arról is,

hogy utána a kliens tudja azt is,

hogy milyen módon tudja megőrizni, megtartani az elért pozitív eredményt.

Hiszen amikor befejeződik az konzultáció, és elkezdi élni az életét, akkor a konzultáció során elhangzó információkat is használnia kell tudni.

Nagy öröm számomra, hogy olyan klienseim vannak, akik nem csak a negatív energiáktól szeretnének megszabadulni,

hanem tudni akarják azt is,

hogy hogyan teremthetik meg a boldogabb életet, és ezért hajlandóak megtenni a saját feladatukat is.

Ezért, ha már voltál nálam konzultáción (vagy online csináltunk oldást) dicsérd meg magad, mert te is a tudatos teremtők közé tartozol!

Ha pedig úgy érzed itt az ideje számodra is az egyéni konzultációnak, blokk oldásnak, Fájdalom test tisztításnak, akkor ezen a számon tudsz időpontot kérni, és megbeszélni a részleteket. (a konzultációkhoz nem szükséges utazni, lehet skypeon, vagy messengeren keresztül is elvégezni)

B. Nagy Magdolna

Forrás: http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=szabadulj_meg_a_fajdalom_testektol

 

 

Szeretnél, a társaddal
boldog, és bensőséges kapcsolatban élni?

Ha a válaszod igen, akkor van egy jó hírem!

Nem számít hány éves vagy, és az sem, hogy van e társad vagy nincs. De ha, boldog, meghitt kapcsolatot szeretnél - most megtudhatod, hogyan érd ezt el.

Hogyan érd el, hogy boldog, bensőséges kapcsolatban élj!

Bizonyára már Te is tapasztaltad, hogy néha a dolgok könnyen, mennek, mégis sokszor szembetalálkozol ismétlődő élethelyzetekkel. Olyan szituációkkal, számodra kellemetlen eseményekkel amelyekből szívesen kilépnél már. Sőt ha lehetne akkor soha többé nem szeretnéd már átélni.

Ezért kérdezem most tőled:

"Mit tennél meg azért, hogy a számodra ideális társsal együtt lehess?"

1. Vajon, milyen lenne az életed, ha a régmúlt negatív energiái nem akadályoznák a boldogságodat? Választanád azt, hogy ezektől a terhektől megszabadulsz?.

2. Milyen életed lehetne, ha a képességeidet nem kéne elfojtanod csak azért hogy párkapcsolatban élhess? Választanád azt, hogy elindulsz azon az úton ahol a saját életedet élheted?

3. Ki lehetnél, ha a számodra ideális társsal, a neked való társsal lehetnél együtt? Választanád azt, hogy megismered azokat a gyakorlati útmutatókat, melyek a mostani beragadt helyzetedből kimozdítanak?

4. Ha ez egyedül még nem megy: Elfogadnád a segítségem, melyet a Lélektárs vonzó Párkapcsolati tréning

4 hete alatt írott anyagok, és videós segítségen keresztül kaphatsz? - hogy a számodra ideális társsal lehess?

http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=parkapcsolati_trening_rendeles_cwHn

 

 

 

B. Nagy Magdolna - Pénz, Párkapcsolat, Szex e-book

Az iskolában nem tanították meg

hogyan vonzd magadhoz a számodra ideális társat, az anyagi jólétet, és hogyan kaphatod meg a vágyott dolgokat...

Ezek miatt a hiányos tanítások miatt vannak az emberek a mai elakadt élethelyzetekbe,

mert az iskolai tanulmányok legfeljebb 10%-ban készítettek fel az életre!

A hiányzó 90% -on múlik azonban, a hosszan tartó boldog és jóléttel teli élet.

De mi szükséges ehhez?

B. Nagy Magdolna - Pénz, Párkapcsolat, Szex e-bookjából megtudhatod!

Te is megélheted a Pénz - Párkapcsolat – Szex gyümölcsöző hármasát, ha megfelelően tudod összeválogatni ehhez a szerelem konyhájában az összetevőket.

Gyakorlati útmutatókkal segítek Neked,

hogy felismerd azokat a hitrendszereket, energiákat, amelyek akadályozzák vágyaid megvalósulását.

Rámutatok, milyen eszközöket használj,

hogy beinduljanak a bőséget teremtő energiák. Így több pénzed lehet a pénztárcádban, és a folyószámládon is!

Megmutatom, milyen buktatókat kerülj el, ha boldog párkapcsolatban szeretnél közben élni, és ehhez hogyan éld meg saját nemed szépségét.

Mivel a hangsúly a mai felgyorsult világban a gyors megoldások felé terelődik, ezért úgy állítottam össze a Pénz - Párkapcsolat – Szex e-bookot, hogy abban rövid, de gyorsan használható megoldásokat is találj.

* Mert...Van aki könnyedén alakít ki boldog kapcsolatot, mások nehezebben. Van aki könnyedén él anyagi jólétben, mások nehezen vonzzák magukhoz a kívánt anyagi javakat.

Azonban, aki valóban boldog életet szeretne élni,

annak érdemes megismernie azokat a titkokat, amelyek segítségével a pénz, a párkapcsolat és a szexualitás hármasát boldogan meglehet élni.

Hiszen minden ember veleszületett joga, hogy bőségben, jólétben és szeretetben tudjon élni

 • ezt Te is megkaphatod –
 • még akkor is, ha nem ezt tanították Neked.

Ezért is jó, ha megismered a Pénz, a Párkapcsolat, és a Szex hármas egységét segítő titkokat, amely tartalmazza a boldog élet megteremtését segítő gyakorlati útmutatókat. Ne várj tovább!

Könnyen érthető, egyszerűen használható útmutatókat kaphatsz, amelyek segítségedre lesznek a legkedvesebb titkaid, és reményeid megvalósításában.

http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=penz_parkapcsolat_szex

 

 

 

Diósy Katalin

Diósy Kata vagyok, a teljességet, és általa eredeti Énünk harmóniáját, és szeretet-tudatosságát fizikai, érzelmi, mentális, és spirituális téren - azaz teljes körűen helyreállító tanácsadó, energetikai gyógyító, médium.

Az ANA-KÓD* Rendszer megalkotója, alkalmazója és oktatója. ANA-ról, és az ANA-KÓD® Rendszerről bővebben az erről szóló menüpontban lehet olvasni, vagy ide kattintva http://mesterlet.ewk.hu/ana--ana-kod--rendszer.

Az egyéni foglalkozásokon kívül, a fentiekkel kapcsolatos programokat, tanfolyamokat tartok, ismeretbővítő cikkeket írok, problémamegoldó, önismereti játékot vezetek, ill. tanítok.

Tanításaim főbb témakörei: kik vagyunk?, mit csinálunk a Földön?, milyen törvényszerűségek működtetnek bennünket, és az életünket, s hogyan fordítsuk mindezeket a javunkra?, bármilyen probléma megoldási menete, az eredeti Énjeinkkel való kapcsolódás és eggyé válás, érzékelőképesség-fejlesztés, a szeretet gyakorlata a mindennapi életben, öngyógyítás (teljes körűen, és véglegesen bármiből), mások (családtagjaink, vagy embertársaink) teljes körű segítése a fenti témakörökben.

Oldalaimon a munkámmal, a jelenlegi Föld és emberiség szintű változásokkal, átalakulásokkal kapcsolatos információkról olvashatsz

Személyes és csoportos gyógyítást, tanácsadást, a szellemi fejlődést, emelkedést, önmagunk, és az életünk harmóniájának a helyreállítását, az életfeladatot felismerni segítő (új energiás) programokat, tanfolyamokat tartok.

Minden programomon van élő médiumi közvetítés. Általában a Teremtő, Kryon, és a Plejádok Fényküldöttei szólnak rajtam keresztül a résztvevőkhöz. Azt az adott pillanatban (a résztvevők szükségleteihez, és az adott témához igazodva) az "égiek" döntik el, hogy milyen sorrendben jönnek, és egy alkalommal hányan nyilvánulnak meg.

Programjaimat az Eredeti Énem, ANA (és általa a Teremtő Szellem), meg az adott programot még inspiráló (azon közreműködő) Szellemi Vezetők, Mesterek felkérésére, velük összehangolódva készítem el.

2012. óta leginkább ANA-t, ill. a résztvevők Eredeti Énjeit közvetítem. Amelyek összessége nem más, mint ANA, és ANA nem más, mint a Teremtő Teljessége, mely magába foglal minden Mestert, Angyalt. A segítő Lények tanításaik, gyógyításaik, beavatásaik (amikor újra aktvizálódik valamilyen tudásunk, képességünk) által támogatják az egészségünk helyreállítását, a szellemi fejlődésünket, az életfeladataink felvállalását.

A személyes kezelések, és a tanfolyamok ideje alatt a résztvevőket az első pillanattól kezdve (az általam elindított, s az égi segítőink által optimalizált)

harmonizáló energiák veszik körül, melyek beindítják a testi, érzelmi és szellemi gyógyulási, emelkedési folyamatokat.

Ha segítségre, ill. tapasztalatcserére van szükséged

- bármilyen életproblémád,

 - a spirituális utadon való továbblépésed, haladásod, (különféle beavatások, DNS aktiválások, Eredeti Önvalóval (Felsőbb Én, Isteni Én) való kapcsolat és eggyé válás stb.)

- spirituális feladataidra való fölkészülésed, (öngyógyítás, mások gyógyítása, érzékelő-képesség fejlesztés, médiumitás, stb.) megoldásában.

 

Jelenleg

- a saját megéléseimen, tapasztalataimon alapuló - önmagunk és mások testi, lelki, szellemi gyógyulását támogató,

- az életünk harmóniájának a helyreállítását segítő,

- spirituális fejlődést (mesterré válást) eredményező,

- életfeladatainkat megtaláló, arra fölkészítő,

- az új energiák (utóbbi 27 év) információit és adományait átadó,

- az érzékszerveken túli érzékelő képességeket fejlesztő programokat, tanfolyamokat tartok, és mindezen témákban személyes tanácsadásokon egyénileg is segítek. Forrás: http://mesterlet.ewk.hu/

http://onmegvalositas.hu/szakember/diosy_katalin

 

Amire az adott pillanatban az egyénnek, vagy egy tanfolyami csoportnak szüksége van, azt rezgés-harmonizálással, az eredeti Én / Ének információinak közvetítésével, a szükséges tudnivalók, és gyakorlati teendők elmondásával adom át.

 

Minden tanfolyamomon, és a legtöbb programomon az alábbiakra lehet számítani: Az adott témával kapcsolatosan a résztvevők egyrészt "szellemi" információt kapnak (ez segít, hogy tudatosan ki tudjanak lépni a régi mintáikból), plusz energetikai segítséget (tisztítást, oldást, beavatást, aktiválást), hogy beinduljon a változás, és gyakorlati tanácsokat (hogyan csinálják másképp ezután, mit gyakoroljanak), hogy a hétköznapokban is új módon tudjanak működni, meg tudják tartani, és rögzíteni a programokon aktivált új (harmónikus, egészséges) mintákat.

I. Egyéni tanácsadás, energetikai gyógyítás, harmonizálás, beavatások Ismertetése. Módjai személyes találkozással, Skype-on, vagy Viberen, írásban.

Az egyéni tanácsadás, gyógyítás, és beavatás tudnivalói

Mivel lehet hozzám fordulni?

Ha segítségre van szükség

- bármilyen életprobléma,

- bármilyen betegség,

- a spirituális úton való továbblépés, haladás, (különféle beavatások, Eredeti Énnel (Felsőbb Én, Isteni Én) való kapcsolat és eggyé válás stb.) - spirituális feladatra való fölkészülés, (öngyógyítás, mások gyógyítása, érzékelő-képesség fejlesztés, médiumitás, stb.) megoldásában.

Minden oldalról -testi, érzelmi, szellemi, energetikai- segítek elindítani a gyógyulást, vagy az adott probléma megoldását, és a „szellemi segítőkkel” (Teremtő, ANA, saját Eredeti Énünk, Fénycsaládunk tagjai, vezető Mestereink) támogatjuk a továbblépést/továbbfejlődést mindabban, amiben épp szükséges.

Egész napos személyes foglalkozásokat is tartok, főként az alábbi témakörökben:

- az eredeti Énnel való kapcsolódás és kommunikáció,

- a teljes körú öngyógyítás megtanulása,

- az életproblémák megoldásának a menete és gyakorlata,

- a családtagok, ill. mások teljes körű segítése, gyógyítása,

- minden, amit az energiákról, működésükről, önmagunk valóságbeli lényéről, nem fizikai segítőinkről tudni érdemes, és az ezzel kapcsolatos érzékelőképesség fejlesztése,

- a halál átértékelése, tudnivalói, rossz érzések, félelmek oldása, szeretteink elengedése, érzékelése.

 II. Önfejlesztő, öngyógyító tanfolyamok, programok tartása: egyénileg, csoportosan, távoktatással.

 

III. Transzformáció társasjáték vezetése egyéni játékosoknak (mindenkinek a saját életproblémája megoldására) pároknak, közösségeknek, csoportoknak (közös probléma megoldására)

 

IV. Cikkek, médiumi üzenetek írása (a testi-lelki gyógyulás, szellemi átalakulás témákban)

 

I. A személyes tanácsadás, ill. foglalkozás a gyakorlatban úgy történik, hogy:

1. A problémával, az adott témával, vagy a betegséggel kapcsolatban mindazt a tudnivalót - szellemi információt –

átadom az illetőnek, amire épp az adott napon szüksége van (mi, miért történik vele, az univerzum működéséről, a szellemi törvényekről, önmagáról, testi-lelki működésünkről, másokról, a nem fizikai segítőkről, stb.)

a gyógyuláshoz, a változások beindításához,

a továbblépéshez, attól függően, hogy hol tart, és hol van elakadva.

Az én feladatom, hogy emlékeztessek mindenkit arra, hogy ki is ő valójában, mire képes, és segítsek elindulni, vagy haladni ezen az úton, de mindig úgy, ahogyan az illető ezt el tudja fogadni.

 

2. Tanácsokat és gyakorlatokat kap mindahhoz, ami épp szükséges pl. a fizikai egészsége megtartásához/helyreállításához, a gondolatai „egészségesre” programozásához, a negatív érzelmek elengedéséhez, teljes önvalója megtapasztalásához, testi-érzelmi-szellemi működése megértéséhez. A gyakorlatok egy része olyan, hogy otthon is folytatni kell őket, ha gyógyulni, változtatni akar valaki, mert a régi minták elengedése, megváltoztatása nem megy egyik percről a másikra.

 

3. Energetikai kezelés és átalakítás is történik, mindaz, amit az illető Eredeti Énje jónak lát, és kér aznap. Ez minden testére (érzelmi, mentális, spirituális, fizikai) hat, és szintén segíti a sejt szintű emlékezést, gyógyulást. Az én fény-gyógyító rendszerem az illető megérkezésétől kezdve aktívan működik, és folyamatosan kapom a vezettetést, hogy mi a teendőm. Van, hogy az aurában tevékenykedek, ritkábban a testen, és sokszor csak gondolati úton irányítom az energiát, a székemen ülve.

Bővebben: A létrehozott energiatérben (Fénycsatornában) a paciens Eredeti Énjével (mert e részünk tudja pontosan, hogy az élettervünk, vállalt feladataink szerint, éppen mire van szükségünk) összehangolódva, az ő információi (vezetése) szerint dolgozom az energiákkal, és a Fény-segítőkkel együtt.

Megtisztítjuk mindattól a rezgéstől a testet és az energiarendszert, ami az illetőt hátráltatja, és amit az adott pillanatban képes elengedni. Feltöltjük mindazokkal az energiákkal, amiből hánya van, a harmóniája helyreállításához, ill. aktiváljuk (beindítjuk) mindazon (sejtszintű, DNS szintű) energetikai változásokat, ami a továbblépéshez, a probléma megoldásához szükségesek.

 

4. Aki már elfogadja, az élő közvetítést is kap. ANA-tól, a Teremtőtől, saját Eredeti Énjétől, gyermeke, párja, esetenként meghalt rokona stb. Felsőbb Énjétől, esetleg saját segítő Angyalától, Mesterétől. Aki még nem fogadja ezt el, ott nincsen közvetítés. A számára érkező információkat én adom át.

 

5. Ha szükséges- vezetett meditációt is csinálunk (testi és érzelmi utazásokat; információk felhozását ebből, és esetleg előző életekből; negatív érzelmek oldását, elengedését; teljes megbocsátást; mentális programozást stb.).

Ez segít a gyógyulás útjában álló blokkok oldásában, a belső gyógyító erők felébresztésében, a változások elindításában és megtartásában.

 

Hozzám azoknak érdemes eljönni, akik már tudják, hogy változtatniuk szükséges, csak azt nem tudják, hogy mit, és hogyan csináljanak, ennek érdekében. Nálam legtöbbször a betegség vagy probléma megoldása után (esetenként közben) beavatásokat, képesség-fejlesztéseket is kap az illető, és a spirituális útjára, és feladataira is ráállítják (az Eredeti Énje és a segítői), ill. mindazt gyakoroltatják vele, ami épp szükséges a továbblépéséhez (pl. az isteni énnel való kommunikációt, sejt szintű kommunikációt önmagával, egyeseknél a médiumitást, valamilyen típusú gyógyítást stb.).

Forrás: http://mesterlet.ewk.hu/tevekenysegeim/ http://mesterlet.ewk.hu/bemutatkozas/  http://mesterlet.ewk.hu/aktualis-programok---uj-/

 


Bemutatkozás: Tanítottam általános iskolában, voltam üzletkötő, kisebb cégeknél és multinál szakmai és eladástechnikai oktató, e közben, és ez után, kisebb-nagyobb vállalkozások vezetője.

Mindezek mellett két dolog volt az, amit bárhol is dolgoztam éppen, egész életemben tettem.

Az egyik, hogy amit megtanultam és megtapasztaltam, azt utána azonnal továbbadtam másoknak, hogy megkönnyítsem a munkájukat.

A másik, hogy gyerekkoromtól szenvedélyesen kutattam a földi élet értelmét, az életproblémák, betegségek okát és a harmónia helyreállításának lehetőségeit.

Amikor a legfontosabb információkat összegyűjtöttem, és a megfelelő gyakorlati tapasztalatokat is megszereztem, otthagytam az üzleti világot, és elkezdtem ezeket egyéni tanácsadásokon, kezeléseken, és tanfolyamokon továbbadni.

Közben pedig haladtam a saját gyógyulási, és ébredési utamon is, lényem és a Mindenség rezgésminőségeinek a megismerése, és magamba fogadása által,

Az ANA volt az utolsó állomás.

Mert ő nem más, mint a Fény teljességének a neve az Univerzumban, az első teremtés (és eredetnevem vibrációja is egyben). Mindannyiunk Ős - eredet energiájának a Lénye, és mintázata, amely egykor elkezdett alkotó elemeire bomlani, hogy különféle összeállításokban megtapasztalhassa, és megismerhesse önmagát.

Ennélfogva képes lépésről-lépésre visszavezetni bennünket az eredeti Énjeinkbe, szeretet tudatosságunkba, s ez által a teljes harmónia állapotába.

 

Amire az adott pillanatban az egyénnek, vagy egy tanfolyami csoportnak szüksége van, azt rezgés-harmonizálással, az eredeti Én / Ének információinak közvetítésével, a szükséges tudnivalók, és gyakorlati teendők elmondásával adom át.

Az egyéni foglalkozásokon kívül, a fentiekkel kapcsolatos programokat, tanfolyamokat tartok, ismeretbővítő cikkeket írok, problémamegoldó, önismereti játékot vezetek, ill. tanítok.

 

Tanításaim főbb témakörei: kik vagyunk?, mit csinálunk a Földön?, milyen törvényszerűségek működtetnek bennünket, és az életünket, s hogyan fordítsuk mindezeket a javunkra?, bármilyen probléma megoldási menete, az eredeti Énjeinkkel való kapcsolódás és eggyé válás, érzékelőképesség-fejlesztés, a szeretet gyakorlata a mindennapi életben, öngyógyítás (teljes körűen, és véglegesen bármiből), mások (családtagjaink, vagy embertársaink) teljes körű segítése a fenti témakörökben.

 

Végzettségek, tanfolyamok:

Eredeti végzettségeim: Általános iskolai tanító, és Magyar nyelv-és irodalom szakos tanár

Tanfolyamok és programok, amelyek meghatározóak voltak a spirituális utamon:

- Gordon féle Szülői Eredményességi Tréning (1990),

- Agykontroll (1992),

- Pránanadi 1-7 gyógyítói + a 2 csontokkal foglalkozó és a 3 előző életes kommunikáció (utaztató) tanfolyam (2002-2006. között),

- Transzformáció játék facilitátor (2003),

- Spirituális gyógyítói tanfolyam (2005-kiváló minősítésű oklevéllel),

- Agykontroll Ultra (2007.),

- Kryoni beavatások (2007) - Fénycsatornás gyógyítónak, csoportos gyógyításra, egyéni és csoportos beavatások végzésére).

- Különféle energetikai gyógyítással, képességfejlesztéssel, médiumitással kapcsolatos meditációk, tanfolyamok     

   - Szellemgyógyászat,

- Angyalos tanfolyamok és meditációk,

- Ibolyaláng-tanfolyam,

- 7 sugár beavatások,

- Hogyan kérjünk az Univerzumtól?-tanfolyam,

- Látó és képességfejlesztő tanfolyam,

- Bőség tanfolyam,

- Kryon közvetítések, Kryoni továbbképzés gyógyítóknak stb.).

 

Ezek mellett:

Rengeteg könyvet elolvastam (és olvasok),

hosszabb - rövidebb ideig tanulmányoztam

- az asztrológiát,

- a számmisztikát,

- a kineziológiát,

- a homeopátiát,

- a Feng Shuit,

- a különböző jóslási formákat (kártya, kocka, rúna, Ji-king stb.),

- a gyógynövényeket,

- a zene,

- a mozgás,

- a kristályok,

- különféle szimbólumok,

- és esszenciák (pl. Bah-terápia, Aura-Soma) regeneráló, harmonizáló hatásait,

- a mágneses energia

- és a biorezonancia működését,

- és persze folyamatosan tájékozódom az újabb, és újabb módszerekről is (SVT, NLP, Theta Healing, Kapcsolatteremtő Gyógyítás stb.)

 

Mindezek egy teljes körű szemlélet és látásmódhoz juttattak, de egyik módszert sem éreztem a magaménak.

Nem véletlenül, mert a feladatom ANA-nak a lehozása volt a Földre.

Azaz a teljes Fény, az ős eredet energiánk kódjainak a rendszerével való működés, és az ehhez kapcsolódó tudás összerakása, és továbbadása.

Általuk pedig a harmóniába, és eredetünkbe való visszatalálás segítése.

 

Ennek megfelelően 2007-től a feladataimra való felkészítésem teljesen egyedi módon folytatódott.

De előbb pár szó arról, ahogyan kezdődött...

Soha nem akartam orvos lenni, mégis gyerekkoromban nem egyszer hajtogattam a nagymamám betegágyánál állva, hogy „ha nagy leszek, én biztosan meg tudlak majd gyógyítani”.

1992-ben elvégeztem az agykontroll tanfolyamot, és amit ott tanultam, azt sikerrel használtam is. Az elsajátított technikák közül legtöbbet – "érdekes módon" - mások gyógyítását gyakoroltam. A 90-es évek második felében megszaporodtak a családi és baráti körömben a súlyosabb betegségek. A szenvedés látványa nagyon megviselt.

Ennek kapcsán kezdtem el azon gondolkodni, hogy miért pont az az adott szerve, testrésze mondta fel a szolgálatot az illetőnek, miért nem egy másik.

Úgy éreztem, hogy biztosan van rá magyarázat, és ha erre rájövök,

akkor a gyógyulás mikéntjéhez is közelebb kerülök, hiszen a leghőbb óhajom az volt, hogy a szerettemet újra egészségesnek lássam.

Azokban az időkben még nem sok szakirodalmat lehetett találni e témában, így csak 1-2 könyv volt a segítségemre a megfejtésben (Kurt Tepperwein: Mit árul el a betegséged? Rüdiger Dalhke: A lélek nyelve:A betegség).

Közben valaki mesélt egy módszerről, ami szerinte a rákos daganatot is kisebbíteni, ártalmatlanítani tudja. Ez volt a pránanadi. Mivel édesapámnál akkortájt diagnosztizáltak nyelőcsőrákot, azonnal elrobogtam a következő 1-es tanfolyamra. 5 évig „nadiztam”. Elvégeztem az 1-7. gyógyító fokozatokat + a 2 csontokkal foglalkozót és a 3 előző életekbe „utaztató” tanfolyamokat.

Közben - kb. a 3-as tanfolyam után – a családomon kívül mások is megkértek, hogy segítsek meggyógyulniuk.

Az energetikai kezelések mellett minden esetben elmondtam a gyógyuláshoz szükséges szellemi tudnivalókat, és gyakorlati tanácsokat is adtam a visszanyert egészség megtartásához.

A napomból egyre több időt töltöttem kezelésekkel, és egyre kevesebbet a civil munkámmal.

Meglepett, hogy már a 3. 4. tanfolyammal - magasabb fokozatot végzettek segítsége nélkül - képes voltam a tünetmentességig segíteni, nagyon súlyos állapotban lévőket. (Ők, több mint 10 év eltelte után, ma is tünetmentesek.)

Most már tudom, hogy mindezt, a bennem lévő, eredetemként hordozott ANA energiának, és tudásnak köszönhetem.

E mellett több dolog is foglalkoztatott ez idő tájt, pl. hogy mi miért történik velünk, kik vagyunk valójában, miért vagyunk itt, milyen törvényszerűségek működnek az Univerzumban és az életünkben, mi van a születés előtt, és a halál után, mi is az életünk igazi értelme.

Az is nagyon érdekelt, hogy miért van annyi boldogtalan és beteg ember.

Lehetséges-e akár az egész életünket harmóniában és egészségesen leélni, és mit kell ehhez tenni. Rövidesen megtudtam, hogy igen, és azt is, hogy hogyan.

Mindent, amit tanultam, olvastam, amikre rájöttem, azt elsősorban magamon, a saját életemben teszteltem le, majd később a pacienseim is megerősítettek ezekben.

Célommá vált, hogy amire rájöttem, amit felfedeztem, megtanultam, megtapasztaltam, sikeresen végigcsináltam, azt másoknak is átadjam, ill. emlékeztessem rá (hiszen a tudás mindenkiben benne van).

2005-től tanítottam több spirituális iskolában, egyikben pár évig vizsgáztattam is energetikai gyógyítónak készülőket.

Tanácsadóként, meg energetikai kezelőként, és egyes témákban előadóként részt vettem egészségnapokon, fesztiválokon. 2006. őszétől ismereteim és gyakorlati tapasztalataim alapján elindítottam az első önálló tanfolyamomat Változz, és változtass! címen.

Egy nagy vágyam volt még akkoriban: az energetikai gyógyítást tanítani is szerettem volna.

Éreztem, hogy ez, az életfeladatom része.

Két dologban biztos voltam.

Az egyik, hogy beavatással (azaz alvó tudásnak és képességeknek újból aktívvá tételével) szeretném átadni a tudást,

a másik, hogy nem a pránanadit fogom tanítani. Kryon, a Fénycsatorna, meg a médiumitás...

2004. táján kerültek a kezembe az első olyan könyvek, amiket "égi segítők" diktáltak le médiumoknak.

Egy Ábrahám nevű fénylény tanításait olvastam el először (Jerry és Esther Hicks: Új életet kezdhetsz I.-II. kötetében),

és valamivel később akadtam rá az interneten a magyar nyelvű Kryon oldalra.

Az ő általuk elmondottakra éreztem először azt, hogy minden szavukkal egyet tudok érteni.

Kryonra az volt az első megjegyzésem, hogy „ez a valaki teljesen a szívemből beszél”.

Így nem volt véletlen, hogy amikor meghallottam, hogy itt Magyarországon is közvetítik őt, az első adandó alkalommal (2007. év elején) elmentem a programjára.

Egy beszélgetés során -a médiumán keresztül-

Kryon azt mondta, hogy ha elfogadom, akkor ad 3 beavatást, amelyek ráállítanak arra az útra és feladatokra, amit ez életemben, az emberiség önmagára ébresztésében vállaltam. Ennek a része a gyógyítás tanítása is, meg mindaz, amire már régóta vágytam.

Az első beavatásnál Kryon aktiválta azt a Fénycsatornát a testem, és az energiarendszerem körül,

aminek a segítségével kapcsolódok,

és be tudok hívni minden gyógyító-segítő fényenergiát az Univerzumból (pl. a Teremtő Forrás, magasabb dimenziók, a Föld és Új Föld, különféle bolygók energiái stb.),

és ezen keresztül mindig az a rezgés érkezik, amire az adott személynek, az adott testrészen, ill. az energiarendszere adott pontján épp szüksége van.

Az ebben a csatornában érkező energiák teljesen korszerűek, a mai új, ill. megváltozott rezgésekre, dns-re, és a most élő (többféle energetikai összetételű) emberekre vannak hangolva, így hatékony az indigó, kristály, szivárvány stb. felépítésű egyéneknél, és a más bolygókról érkezetteknél is.

A második avatás ahhoz segített hozzá, hogy csoportosan (azaz több személyt egyszerre) is képes legyek energetikailag gyógyítani, ébreszteni.

A 3. pedig, hogy én is avathassak másokat akár egyénileg, akár csoportosan.

Az első beavatás napja óta csak, és kizárólag, a "Fénycsatornás" módszerrel kezelek, a pránanadit (bár nagyon hálás vagyok az általa szerzett tapasztalatoknak) azóta nem használom, mivel a Fénycsatornám sokkal tágabb lehetőségeket nyújt.

Rajta keresztül bármelyik gyógyító energiát el tudom érni, le tudom hívni, amire nekem, vagy a paciensemnek szüksége van, így akár egy nadi szimbólumot is.

Az előző életes utaztatást is más módon, kezelés közben végzem, amikor szükséges, és csak azt nézzük meg az illető adott életéből/életeiből, amire az aktuális problémája kapcsán épp szüksége van. Ezt is Kryontól tanultam, az együttműködésünk során. Mert a beavatásoktól kezdve ő folyamatosan mellettem volt, és vezetett, inspirált.

Azóta elkezdtem öngyógyító tanfolyamokat is tartani, melyeken régebben Kryon, majd a Teremtő, mostanában az Eredeti Ének, ill. ANA segítségével kapják meg az energetikai átalakításokat és beavatásokat a résztvevők.

2007. ősze óta gyógyítóknak is tartok képzést/átképzést erre a módszerre.

A médiumi képességeimet sokáig észre sem vettem magamon, pedig rengeteget beszélgettem telepatikusan nem fizikai testű lényekkel, fénysegítőkkel, "halottakkal", vagy éppen olyanokkal, akik fizikailag messze voltak tőlem. 2003-ban elhunyt édesapám testéből eltávozott lényét, elmenetele első percétől kezdve érzékeltem, és több évig "beszélgettünk" úgy, hogy eszembe sem jutott, hogyan, és miért működik ez nekem.

A nadis kezelések közepette is lebonyolítottam egy-két eszmecserét a pacienseim, és elhunyt szeretteik között. Azután 2007. októberében az egyik tanfolyamom előtt Kryon megszólalt "bennem", hogy "mától beszélgetős avatások lesznek". Ami -mint kiderült- azt jelentette, hogy közvetítenem kell őt élőben a résztvevőknek. Reszketve, dadogva megtettem, de minden előzmény ellenére több hónapjába telt szegénynek, mire meg tudott győzni arról, hogy én erre képes vagyok, és elfogadtam ezt a feladatomat is.

 

Emiatt volt nagyon jó ajándék barátaimtól az eredetnevem megkérése. Mert a második nevem első betüje (hangja, rezgése) pont azt jelenti, hogy képes vagyok a szellemi világ üzeneteinek a vételére. Ez volt az, ami végül eloszlatott bennem minden kételyt.

Az eredetnévről és eredetenergiákról bővebben az erről szóló menüpontban lehet olvasni, vagy ide kattintva.

2008. májusától pedig megkért, hogy minden programomon tartsak élő közvetítést. Júniusban a Teremtő, júliustól a Plejádokbeliek, és azóta rengeteg Mester szólalt meg rajtam keresztül. Búcsú Kryontól...Jézus, és a Krisztus tudatosság teljessége (Rövidesen folytatom)

Programjaimat az Eredeti Énem, ANA (és általa a Teremtő Szellem), meg az adott programot még inspiráló (azon közreműködő) Szellemi Vezetők, Mesterek felkérésére, velük összehangolódva készítem el.

 

Minden programon tartok élő médiumi közvetítést, és a témának megfelelően, a program teljes ideje alatt, folyamatosan áradnak az egyénileg, és csoportosan szükséges tisztító, eredeti énünket helyreállító, ébresztő, gyógyító, harmonizáló energiák! Azt az adott pillanatban (a résztvevők szükségleteihez, és az adott témához igazodva) az Eredeti Ének döntik el, hogy ki, vagy kik jelentkeznek be, milyen sorrendben jönnek, és egy alkalommal hányan nyilvánulnak meg.

 

2007. óta, amikortól feladatommá vált a Szellemi világ információinak az átadása, a személyes kezelések és egyes programok alkalmával pl. megszólaltak már rajtam keresztül a Plejádok Fényküldöttei, a Teremtő, Kryon, Kuthumi, Adamus St. Germain, Michael Arkangyal, Hilarion, Ashtar Sheran, Seraphis Bey, Lady Nada/Mária Magdolna, Metatron (Melek Metatron és Metatron Arkangyal minőségében is), Jézus Krisztus, Merlin, Gabriel Arkangyal, Rafael Arkangyal, Uriel Arkangyal, Sanat Kumara, Sananda Kumara, az Istennő (a Teremtő női minősége), Gaia, Shakti, Napisten (és más, kevésbé ismert, személyes segítő mester, és angyal is).

 

2012. óta leginkább ANA-t, ill. a résztvevők Eredeti Énjeit közvetítem. Amelyek összessége nem más, mint ANA, és ANA nem más, mint a Teremtő Teljessége, mely magába foglal minden Mestert, Angyalt. A segítő Lények tanításaik, gyógyításaik, beavatásaik (amikor újra aktvizálódik valamilyen tudásunk, képességünk) által támogatják az egészségünk helyreállítását, a szellemi fejlődésünket, az életfeladataink felvállalását.

Diósy Kata

További részletek a Tevékenységeim menüpontban olvashatók!

Forrás: http://mesterlet.ewk.hu/bemutatkozas/ http://mesterlet.ewk.hu/aktualis-programok---uj-/