Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stressz ellen 76

2019.05.30

Tomek Noémi (Örömvirág)

ThetaHealing® instruktor és konzulens, Points-of-You™ tréner és Source Memory Healer

Változtass a sorsodon szeretettel!

Az Örömvirág azt az életérzést szimbolizálja, ami ThetaHealing® technika megismerését követően vált részemmé. Immáron bő két évtizede ismerkedem olyan hagyományos és alternatív módszerekkel, amelyek által teljesebb és boldogabb életet élhetünk.

Amikor "véletlenül" eljutottam egy ThetaHealing® alaptanfolyamra, megértettem azt az utat, amit eddig bejártam. Tudtam, hogy ez a hivatásom. Tudtam, hogy egykor azért tanultam tanárnak az egyetemen, hogy egyszer valóban azzá válhassak. Tudtam, hogy azért foglalkoztam több mint húsz évet kommunikációval, hogy felkészüljek az igazi feladatomra, hogy ezt a csodálatos technikát minél többekkel megismertessem.

Tudásom az elmúlt években több új területtel bővült, így egyike vagyok a kevesebb, mint egy tudatnyi magyarországi Points of You trénernek, valamint abba a néhány fős csapatba tartozom, akik előző életes utaztatásokat tarthatnak a Source Memory Healing technika segítségével.

Végtelenül hálás vagyok mindazoknak, akik által azzá váltam, aki ma vagyok, és tiszta szívvel köszönöm a Teremtő sosem szűnő támogatását.

Vagyok, aki vagyok:) Már nem csak keresem, de járom is az utamat.  Az elmúlt években megtanultam elengedni, megengedni, szeretni és szeretve lenni.

https://www.oromvirag.hu/?fbclid=IwAR0GLZ7ObFV5ua4SrbGJwTzXc9hbeZcOwF6pmmoJhuQzXTDUeTEBGzU6Zc4

 

 

Nagy Gyöngyi Napsugár, Lélelkmediátor

Nagy Gyöngyi Napsugár vagyok, már fiatalon a barátaim ismerőseim gondját-baját hallgatva, őket támogatva beérkezett a térbe a pszichológia. A Babes-Bólyai Tudományegyetem hallgatójaként pszichológia szakon végeztem, lélekmediátor lettem.

Jó pár év önmunka, segítői lét, konzultáció után találkoztam Tomek Noémivel, akinél kliensként kaptam betekintést a ThétaHealing technikába, mely elképesztő gyorsasággal rendkívüli megtapasztalásokat hozott. Magával ragadott az élmény, s elkezdtem tanulni, elsajátítani hozzá a megfelelő tudásanyagot, tanfolyamról tanfolyamra a technikát: ThetaHeling-konzulens lettem. ThetaHealing az ún. théta agyhullámok állapotában fejti ki hatását, a tudatalatti küszöbén állva módunkban áll, módunk van arra, hogy a tudatunk elől elzárt szférából előhívjunk emlékeket, élményeket, érzéseket, s ezeket átalakítsuk. Többször előfordul, hogy a megoldandó feladat, probléma mögött egy teljesen más élmény, tapasztalás áll. Legtöbb traumatikus rögzítés, amely befolyásolja életünket, életminőségünket a fogantatástól 7 éves korig lévő életszakaszunk, melyet a ThetaHealing segítségével, kellő nyitottsággal könnyedén feldolgozhatunk.

Időközben megtanultam Source Memory Healinget, ami egy erőteljes érzelmi töltetű technika, a probléma, elakadás... karmikus forrásemlékének gyógyításával foglalkozik, ez lehet a fogantatástól kezdve a jelen életből vagy akár előző életekből is. Ez a technika azok számára javasolt, akik úgy érzik, hogy vannak olyan részei az életüknek, amelyek akár több éves belső munka hatására sem változnak, s akik hajlandóak elég mélyre menni a tartós változás érdekében.

A Points of You egy különleges, inspiratív és játékos módszer, amely újszerűen teszi lehetővé, hogy számtalan új szempontból lássunk rá adott témákra.

Lélekmediátorként életformámmá vált az, hogy az embereket a napos oldalra forgassam, melyhez hol a pszicholóiga, hol a ThetaHeling, hol a Source Memory, hol pedig Points of You technikát hívom segítségül.

Várlak szeretettel 

https://www.oromvirag.hu/nagy-gyongyi-napsugar

 

Napsugár - Napra forgatlak·

Szívvel-lélekkel, különböző technikákkal, akár játékosan is rálátást kínálok az életedben lévő elakadásra.

ThetaHealing az egyik legerőteljesebb ma ismert életjobbító technika. Előnye, hogy elfogadó, akár azonnali változást generál, kíméletes, és gyakorlatilag bárkinek lehetősége van arra, hogy hozzáférjen.

Source Memory Healing, mely forrásemlék gyógyítást jelent. Forrásemléknek nevezünk minden olyan alapélményt, tapasztalást, traumát, amely erőteljes érzelmi töltettel bír. Ezek a forrásemlékek jöhetnek a jelen életből, a fogantatástól a jelen pillanatig, de jöhetnek előző életekből, vagy akár a felmenőktől, generációs mintaként. Hangsúlyozni kell, hogy erőteljes érzelmi töltéssel jár.

A Points of You egy különleges, inspiratív és játékos módszer, amely újszerűen teszi lehetővé, hogy számtalan új szempontból lássunk rá adott témákra.

Hipnózisban, delta agyhullámok mentén előző életes blokk oldás.

A Spirituális választerápia (SVT) egy olyan pontos, gyors és hatékony módszer, mely a tudatalattiban lévő programokat vizsgálja és távolítja el a blokkokat.

Várlak szeretettel:

Konzultációs lehetőség személyesen, telefonon, internetes portálon keresztül.

https://www.facebook.com/pg/napraforgat/about/?ref=page_internal

 

 

Cservenkai Vivien, Kundalini-jóga oktató, Lélek Coach  http://valositsdmegonmagad.hu

Amennyiben, úgy érzed VALAMI VISSZAHÚZ céljaid elérésétől, esetleg nem tudod HOGYAN TOVÁBB, netán PÁRKAPCSOLATI PROBLÉMÁKKAL küzdesz, akkor jó helyen jársz. Ezt az oldalt azzal a céllal hoztam létre, hogy segítsek másoknak önmaguk rátalálásában, kibontakozásában és kiteljesedésében.

Módszereim segítségével, a tudatalattiban rögzült félelmek, téves minták, diszharmonikus energiák, és negatív dolgok kitisztulnak, és új pozitív minták kerülnek a helyükbe. Más szóval, a tudatban és a tudatalattiban egy szoftverfrissítés történik, aminek segítségével könnyebben tudjuk megoldani életfeladatainkat, és problémáinkat egyaránt.

Cservenkai Vivien vagyok, hivatásom Lélek Coach.  Az életemben lévő nehézségek, és mély pontok, sok-mindenhez hozzásegítettek, általuk jutottam el arra az elhatározásra, hogy segítsek másoknak is, problémáik más megvilágításba helyezésében.

Kerestem a válaszokat a miértekre, azonban kezdetben még csak a felszínen tapogatóztam. Ahogy, a különböző technikákon keresztül, belevetettem magam saját önvalóm megismerésére, úgy ástam egyre mélyebbre és mélyebbre, ahol végül rátaláltam önmagamra. Sok időbe telt, míg a mélységből a felszínre került a valódi Énem, és eljutottam arra a pontra, hogy megvalósítsam önmagam.

Számos módszert kipróbáltam, és rájöttem hogy mindegyik tanított valamire, és fejlődtem általa. Ebből kiindulva, én is elkezdtem tanulni a különböző technikákat, először a saját életem  megkönnyítésére, később pedig már a másoknak történő segítségnyújtás céljából.

A tanácsadás során, célom hogy a tudásom mások számára is segítséget nyújtson, egy adott élethelyzet megértésében,  és a személyes fejlődésben. Forrás: http://valositsdmegonmagad.hu/bemutatkozas-2/

 

Sat Nam, Cservenkai Vivien- Liv Tara Kaur vagyok, 2013-ban találkoztam először a Kundalini-jógával, ami első alkalommal magával ragadott. Akkoriban kezdtem keresni a válaszokat a miértekre, az élet megpróbáltatásai, és viszontagságai rávilágítottak, a válaszokat önmagamban találom. Ennek hatására, elkezdtem ásni, és felderíteni, ami a felszínem alatt rejtve van. Ebben segítettek, a különböző önismereti és önfejlesztő technikák, módszerek, amelyeket alkalmam volt elsajátítani, és megismerni. Elvégeztem a Feng Shui tanácsadói, és Családállítás terapeuta képzést, megismerkedtem a Prana Nadi energiagyógyászattal, Kronobiológia módszertanával, Tartot kártya elemzéssel, Numerológiával, Agykontrollal, Ingás sorstisztítás módszerével, és sok egyéb technikával, amelyeket jelenleg is hasznosítok életemben. Az évek folyamán, a jóga gyakorlást is folytattam, bár többnyire rendszertelenül.

Az átütő változást, a Kundalini-jóga oktatóvá válás, hozta életemben. Elkezdett integrálódni bennem a tudatosság, rendszeresítettem a gyakorlásokat, meditációkat, és beindult egy teljes átalakulás. Elengedtem a gyeplőt, teret engedtem a változásnak, hagytam, hogy a jóga tisztítson és összekapcsoljon önmagammal. Eleinte nehéz volt elköteleződni, azonban tudatosult bennem, hogy ez segít túljutni az akadályokon, és fejlődéshez vezet. A napi gyakorlások, segítenek abban, hogy szívemmel lelkemmel kapcsolódjak önmagamhoz, és másokhoz egyaránt, az elmémben nyugalom legyen, és higgadtam kezeljem az élet megpróbáltatásait. Törekszem, egészséges életmódot folytatni, és a jóga jótékony hatásait, mindennapi életemre, élethelyzeteimre is kiterjeszteni. A jóga és meditáció segít felkészíteni a mindennapokra, hiszen ami a szőnyegen történik magukkal visszük a valódi Életbe, ahol lehetőséget kapunk a gyakorlásra, és megmutathatjuk kik is vagyunk valójában.

Jelenleg, a 2-es szintű Kundalini-jóga tanárképzőt végzem, folyamatosan képzem magam, tanulok, tapasztalok. Vállalok magánoktatásokat, Lélekállító terapeuta vagyok, és egyéni lélektréningeket is tartok, ahol alkalmazom, az évek alatt szerzett tudásbázisomat.

Célom, hogy minél több embert rávilágítsak, az élet nem a jóga teremben zajlik, hanem a jóga egy eszköz az élethez, ami lehetőséget ad, változtatni önmagunkon, hogy boldogabb és teljesebb életet élhessünk. Szeretnék inspirálni másokat, a tudatos, egészséges életmódra, és segíteni beintegrálni a gyakorlások jótékony hatásait a mindennapokba.

Wahe Guru

http://www.jadespirit.hu/eloadok/cservenkai-vivien/

 

Adományos Kundalini-Jóga & Meditáció a Millenáris Parkban Májustól
Feltöltődés, Kikapcsolódás, Mozgás & Kultúra egy helyen.
Jógázz, és meditálj a Természetben, és töltődj fel pozitív energiákkal!
Májustól, minden héten szabadtéri Kundalini-jóga órákat tartok, a Millenáris Park B és D épülete előtti füves részen. Gyere csatlakozz te is, és hozd magaddal barátod, barátnőd, anyukád, apukád, vagy akivel szívesen töltöd az időd.

https://www.facebook.com/ValositsdMegOnmagad/posts/1320235834784011:0

 

A Kundalíni-jóga tudományában, a szexualitás és a spiritualitás összekapcsolódik egymással. A Kundalíni-jógát, arra fejlesztették ki, hogy a szexuális energiákat az alsóbb testrészekből, a felsőbb csakrákba emelje, és átalakítsa spirituális energiává. Továbbá, felkészítsen minket, egy magasabb szintű tudatosságra, és egészséges, kiegyensúlyozott, fizikai, mentális, érzelmi és szexuális életre. Ez a szemléletmód, új lehetőségeket nyit a szexuális kapcsolataink tekintetében.

Egészséges testtel, és lélek-tudatos elmével, jelentőségteljesebb kapcsolatokat vonzhatunk be életünkbe, és ápolhatunk, amelyek a szeretet, életöröm, és béke magasabb szintjén vibrálnak, ezáltal sokkal áthatóbbak és örömtelibbek, mint azelőtt.

A szexualitáson keresztül, is meg tudjuk tapasztalni, a bennünk lévő Isteniséget, ahhoz hogy ez megtörténjen először saját magunkat kell megtalálnunk és megszeretnünk. Ezután találunk rá, az igazi szerelemre, igazi partnerünkre. Először, önmagunkban kell megtalálnunk a boldogságot, biztonságot és békét, ezután tudjuk ezeket az energiákat párkapcsolatunkon belül is bevonzani. Munkálkodás önmagunkon, és a fejlődésünk által, képessé válunk megosztani, tiszta szeretetünket a partnerünkkel, amely már túl szárnyalja a pusztán testi szükségleteken, és társfüggőségen alapuló kapcsolatokat. A magasabb rezgésű párkapcsolatok, magasabb szintű szexuális összhangot tartalmaznak, egyesítik a yin és yang energiákat, és nem pusztán a fizikai testek egyesüléséről szólnak.
Két lélek egyesülése, ezen a rezgésen, mély, örömteli, átható, és ragyogó szexuális élményt nyújtanak, energiával tölti fel a testeket, és egyesíti az emberi és isteni energiákat a tiszta szerelemben, amelyet, mindannyian keresünk.
Ahhoz, hogy a szexuális energiáink rendben legyenek, szükségünk van kiegyensúlyozott energia rendszerre, ebben is segítséget nyújt a Kundalíni jóga. Rendszeres gyakorlással, kapcsolataink és energetikai rendszerünk egyensúlyba hozásával, társkapcsolataink minőségén is javíthatunk, és bevonzhatjuk az igazi partnerünket is.1. Téma: Kriya a szunnyadó Kundalini energiák felélesztésére, meditáció a bennünk lévő kreatív energiák aktiválására.

http://valositsdmegonmagad.hu/10-alkalmas-adomanyos-kundalini-joga-gyakorlas-szexualitas-es-spiritualitas-jegyeben/

 

 

Bónyai Nikolett

,,9 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem természetgyógyászként, alternatív mozgás-masszázsterapeutaként és lélekgyógyászként.

Fő szakterületem a tudatalatti terápiák, oldások. Számos technikát tanultam és alkalmazok sikeresen. Vannak, akik a holisztikus masszázsok és energetikai kezelések által keresik a feltöltődést.

Évek óta tartok csoportos meditációkat, tánc meditációkat és oktatok Kundalini jógát.

A napi gyakorlás az életem része, egy életforma, melyben megtalálható a jóga, a meditáció, a mantrázás és a Theta Healing. Úgy vélem, hogy a rendszeres önmunka nélkül nem lenne Teljes az életem. Ebben segítenek a saját megéléseim is, melyeket az önismereti-szellemi Utamon szereztem az évek során és szerzek folyamatosan.

Táborokat, elvonulásokat tavasszal és ősszel tartok, immár 6. alkalommal, melyek nagy energetikai lökést adnak a résztvevőknek.
Fontosnak tartom a folyamatos tanulást, fejlődést elméleti, gyakorlati és szellemi szinten egyaránt.

Életfeladatom, hivatásom, hogy segítsek az ébredező lelkeknek megtalálni önmagukat, kézen fogjam őket és vezessem, amíg szükségét érzik. Segíteni őket spirituális Útjuk felfedezésében, továbbá feltárni és oldani a hozzám fordulók testi, lelki, energetikai problémáit, útmutatást adni a tovább lépéséhez.”http://teljesseg.blogspot.com/p/legy-valtozas.html

,,Szeretettel köszöntelek!

Bónyai Nikolettnek hívnak.

A blogon olvasható lehetőségek Neked is szólnak kedves Kereső, hogy megtapasztald, hogyan lehetséges minden szempontból minőségibb, boldogabb, energikusabb, egészségesebb és teljesebb életet élni.
A napi gyakorlás az életem része, egy életforma, melyben megtalálható a jóga, a meditáció, a mantrázás és a Theta Healing. Úgy vélem, hogy a rendszeres önmunka nélkül nem lenne Teljes az életem.

9 éves terápiás tapasztalattal, kívülről nézve segítek ránézni és tudatosítani, majd feloldani bármilyen lelki eredetű nehézséget az életedben. Ebben segítenek a saját megéléseim is, melyeket az önismereti-szellemi Utamon szereztem az évek során és szerzek folyamatosan. A csoportos órákon pedig a közösség ereje segíti az egyéni fejlődésedet.
Fontosnak tartom a folyamatos tanulást, fejlődést elméleti, gyakorlati és szellemi szinten egyaránt.
Hálás vagyok tanítóimnak, akik segítettek megtapasztani valódi Önmagam. Életre szóló élményeket, megértéseket kaptam az Utam során, melyeket igyekszek  továbbadni azoknak, akik úgy érzik, hogy tudom őket támogatni.
Milyen módszerek, eszközök állnak a rendelkezésünkre a test-lélek-szellem egyensúlyának érdekében?
-A ThetaHealing® Technika gyors, egyszerű, fájdalommentes és hatékony segítséget ad az önkorlátozó hiedelmek és az emlékek érzelmi blokkjainak felszabadítására, a pozitív minták betöltésére, melynek hatására azonnal érezhető változás áll be az életünkben, mely lehet lelki, fizikai, spirituális vagy lelki szinten.
- A Source Memory Healing, Forrás Emlék Gyógyításban az emlékeket egy meditációs utazással egy mély, nagyrészt delta agyhullámban derítjük fel és engedjük el az ebből eredő negatív, karmikus blokkokat, mely maradandó és hatékony változást idéz elő.

-Minden problémának, disszonanciának, betegségnek megvannak a lelki okai. Ezeket az okokat a Kineziológia, a Spirituális Választerápia vagy az Integratív tudatalatti terápia módszereivel segítek tudatosítani és oldani. Egy egyéni terápiában csak Rád és a hozott problémádra fókuszálunk, hatására felszabadulnak a tudatalatt raktározott sérülések, fájdalmak, helyreállnak az öngyógyító folyamatok és emelkedést, megértést, új fajta, tudatos hozzáállást hozhat minden szinten.

-A Kundalíni jóga órákat pedig azonak ajánlanám, akik szeretnének fejlődni és ezért hajlandóak is tenni. A gyakorlatok, légzések, meditációk és mantrák tisztítják a tudatalattit és a fizikai szemmel láthatatlan energetikai csatornákat. A jóga gyakorlásával egyre inkább háttérbe szorul az egó és kinyílunk az érzésekre, a Tudatra, arra a minőségi Életre és Létezésre, ahol a tiszta kommunikáció működik, ahol energikusak, boldogok és egészségesek vagyunk és nem az elme vezérel, hanem a tiszta Szívünk.

-Különböző problémákat szép eredménnyel lehet segíteni a Reconnective Healing® módszerével (Eric Pearl általi Kapcsolatteremtő kezelés) és egyéb kvantum technikákkal. Ezek az energiák új frekvencián működnek, ellentétben a korábbi energia gyógyászati eljárásokkal. Messze túl mutat a korábban alkalmazott technikákon és aki kipróbálja megkapja azt a gyógyulást, amit számára az Univerzum tartogat, lehet ez fizikai, mentális, érzelmi vagy spirituális szinten. Az eredeti, hibátlan DNS-hez segít visszatalálni.

-Ha energetikai és fizikai feltöltődésre vágysz, próbáld ki a keleti masszázsokat: Hawaii Lomilomi, Kahi Loa, Shiatsu masszázs, Kínai masszázs és Talpmasszázs. Lazítja a fáradt izmokat, felszabadítja az energaikai blokkokat és feltölti a testet-lelket egyaránt. Nem utolsó sorban nagyon hatékony megelőzés szempontjából is.

-Rendszeresen tartok csoportos Lélektáncot, melyek csodálatos lehetőségek arra, hogy megtapasztaljuk Önmagunkat és Szabadságunkat. A foglalkozások során ki lehet mozogni, lélegezni a felgyülemlett stresszt és feszültséget, ezáltal lecsendesedik az elme, egyensúlyba kerül a lélek és feltöltődünk csodás energiákkal és ragyogással.
-Létrehoztam és tanítom a saját módszeremet, a Lélekkulcsot, mely szintén a tudatalatti blokkokat segíti kitisztítani inga segítségével.
Képesítéseim:

Alternatív masszázs-mozgásterapeuta - Shiatsu masszázs - Callanetics - Qi-gong - Aktív szellemgyógyászat I-II. - One Brain Kineziológia - Spirituális Választerápia - alap, haladó - Spirituális Újjáépítés - Kínai masszázs - Szellemgyógyászati Akadémia  - Reiki I-II. - Lélekhang - Hatha jóga - Reconnective Helaing I-II. - Lélekkulcs - Theta Healing alap, haladó , Theta Healing Game of life - Theta Healing Teremtés, bőség, Theta Healing Intuitív anatómia - Theta Healing Áss mélyebbre - Kundaílini jóga tanárképző - Integrált Lomilomi masszázs - Source Memory Healing

Életfeladatom, hivatásom, hogy segítsek az ébredező lelkeknek megtalálni önmagukat, kézen fogjam őket és vezessem, amíg szükségét érzik. Segíteni őket spirituális Útjuk felfedezésében, továbbá feltárni és oldani a hozzám fordulók testi, lelki, energetikai problémáit, útmutatást adni a továbblépéséhez.

Várlak szeretettel Téged is, ha szívesen kipróbálnád bármelyik kezelést, vagy részt vennél a csoportokon és akkor is, ha kérdéseid vannak.

Bővebb információt a témaköröknél talász vagy kérj hírlevelet. Kellemes olvasást!

Szeretettel: Bónyai Nikolett
okleveles természetgyógyász
alternatív masszázs-mozgásterapeuta
Theta Healing® konzulens
Source Memory Healer
Kundalíni jóga instruktor
www.harmoniacentrum.hu

http://teljesseg.blogspot.com/p/rolam.html

 

 

Gazdag Dóri, jógaoktató, tibeti hangtálterapeuta

Hiszem, hogy szeretve-vezetve vagyunk, és, hogy semmi más dolgunk nincs, mint figyelni a jeleket és aztán rábízni magunkat az Égre. Fent pedig már úgy is elég megbízható döntések születnek.

18 éves koromban, mikor először kezdtem el jógázni még csak nem is álmodtam róla, hogy egyszer majd minden téren megváltoztatja az életemet ez az ősi tudás, ami azóta is az összes kérdésemre választ ad. Akkor csak örültem neki, hogy az egyébként rendkívül szorongó, ideges mentális alkatom megnyugszik. Időközben eltelt több, mint 10 év. Tanultam róla sokat itthon, nyugaton, és keleten is különböző mestereknél, de még mindig csak csodálom, hogy mennyire összetett és hatékony rendszer mind ez, és hogy mindig tud újat mutatni.

Célom – a mai, anyagi társadalomban – hogy az emberek észrevegyék és megtapasztalják azt, hogy máshogyan is lehet élni ebben a felgyorsult világban. Kiterjesztve ezt a figyelmet egyaránt az egészséges életmódra, és az egészséges gondolatokra is. Sokan mondják nekem, hogy: “de hát én nem tudom, hogyan kell jógázni!” Majd ezzel a kifogással el is intézik a dolgot és felmentik, megfosztják saját magukat egy csodálatos lehetőségtől. Én sem tudtam magamtól, hogy hogyan kell a fejemen állni. Hanem valaki megtanította. A kérdés csak az, hogy valaki mennyire bátor elmerülni saját belső lényében, csendjében.

A jóga mellett életemben kiemelt szerepet kap a Krisna-tudat is. A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán eltöltött 3 év alatt a lehető legtermészetesebben belekerült a hétköznapjaimba a bhakti jóga, vagy is az odaadó szeretet jógája. Hiszem, hogy szeretve-vezetve vagyunk, és, hogy semmi más dolgunk nincs, mint figyelni a jeleket és aztán rábízni magunkat az Égre. Fent pedig már úgy is elég megbízható döntések születnek.

Áldás az úton!

http://ujegyensuly.hu/szerzo/gazdag-dori

,,Ez egy olyan dolog, ami nem múlt időben van, hanem még mindig feladatom. De nem is hiszek abban, hogy bizonyos traumákat, emlékeket, nehéz helyzeteket csak úgy le lehet tenni, manapság divatosan mondva el lehet vagy kell engedni. Persze van, ami nem a miénk, és valóban nincs vele feladatunk (pl. a romboló hatású transzgenerációs mintáink, vagy a szomszéd pocsék zenei ízlése), de van egy saját csomagunk, főleg így harminc után, amit mindig viszünk magunkkal. És szerintem csak elfogadni lehet, hogy ez márpedig a miénk. Sőt ettől lettem az, aki ma vagyok. Az én legnagyobb feladatom pedig a feltétel nélküliség. Nagyon-nagyon szeretnék olyan ember lenni, aki a másikban mindig csak és kizárólag a szívét, a lelkét látja, és nem azokat a felszíni, kérges rétegeket, amik alól üvölt a metrón, csapkod a bankban, vagy esetleg közvetlenül megbánt egy-egy szavával, tettével. Valaki azt mondja erre, hogy "de nem vagyunk szentek"! Én meg azt mondom, de! Én szeretnék az lenni és szeretném mindig mindenkiben a Fényt látni és magaban is csak ezt őrizni.”

https://totalpackage.blog.hu/2019/01/08/gazdag_dora_ashtanga_es_jin_joga_oktato

https://www.facebook.com/pg/Gazdag-D%C3%B3ri-j%C3%B3gaoktat%C3%B3-269192480616842/about/?ref=page_internal

 

 

Ruttner Kata, freelancer riporter, mindfulness coach⁣⁣⁣
Írásaim: @satnamjoga.hu www.mindfulpackage.com --,,Ruttner Kata vagyok mindfulness eszközöket alkalmazó tanácsadó (coach) és szabadúszó újságíró. Itt a Mindful Package-en olyan módszerekkel inspirállak, amelyek Neked is segíthetnek, hogy egészséges, önazonos és kiegyensúlyozott életet élhess.”

,,Nekem valahogy eddig mindig úgy volt, hogy ha valami nagyon érdekelt, ha valamire nagyon vágytam és elkezdtem vele foglalkozni mélyebben, akkor az élet bedobta a lehetőségeket. Így volt a tévézéssel... Egy veszprém megyei kis városból Ajkáról indulva sikerült 21 évesen főiskola mellett bejutnom első tévés munkahelyemre a TV2-höz. Sosem felejtem el az első napot amikor izgulva sétáltam a Róna utcába, és csak az a mondat járt a fejemben, hogy “megyek a tévébe.” Szinte el sem hittem :) aztán érdekelt a pszichológia, faltam az ilyen jellegű könyveket, majd bedobta egy ismerosom altal az elet a coach tanfolyamot. Elvegeztem. Ezutan jelentkeztem pszichológia szakra Szegedre, felvettek, de Anyukam abban az évben halt meg és nem volt erőm sem akkor, sem utána évben elkezdeni. Közben már réges rég érdekelt a jóga aztán a meditáció. A meditációt 2016 óta veszem komolyan, most itt van nekem a mindfulness és idén bejött a kundalini, vele együtt pedig Domján Mia, akitől sokat tanulhatok spirituális szinten is minderről. De lesznek közös projktjeink is, majd figyeljétek. Szóval tényleg az van, ahogy Mia is mondja. Ne a célt keresd, hanem a szándékot. Ha az megvan az élet segít abban, hogy az utadat járd.”

https://www.instagram.com/p/Bvl_tilgth5/

,,A Total Package Ruttner Kata mindfulness life coach, szabadúszó újságíró, minőségi életmód blogja. Egy olyan csomag, amelyben egymás után gyűlnek azok a valóságos tapasztalások, melyek által az élet teljes lehet, amelyek által egyensúlyba kerülhetünk. Lassítsunk le együtt a mindennapos rohanásban!” https://totalpackage.blog.hu/

https://ruttnerkata.wordpress.com/

 

 

Kelemen Krisztina (Bhagti Kaur) hangterapeuta, a mantrák szerelmese, és elkötelezett tanítója!

,,A hajnali jóga gyakorlásban Kriszta által fogjuk eredeti hangzásban hallani a Japji-t, illetve  hangfürdőt is ad a csoportnak hangtálakkal és gonggal. Kriszta hangterápiával foglalkozik, gongok és tibeti hangtálak rezgéseivel támogatja vendégei testi-lelki-szellemi egyensúlyának helyreállítását és fenntartását. Hatha és kundalini jógát gyakorol, a mantrák keltetették fel érdeklődését a gurmukhi iránt. A szikhek szent könyve, a Guru Granth Sahib gurmukhi nyelven íródott, ez az a spirituális nyelv, amelynek rezgésein keresztül a szikh guruk átadják tanításaikat a világnak. Amritszárban tanult Parvinder Singh Khalsától, hogy eredeti nyelven tudja olvasni a Guru Granth Sahib csodálatos imáit.”

http://teljesseg.blogspot.com/p/legy-valtozas.html

 

 

Molnár Meli, Kundalini, Barkan Method Hot Yoga oktató

2006-ban kezdtem jógázni, villámszerű volt a felismerés, hogy ez az ami hiányzott az életemből. Gyakoroltam, néha kevesebbet, néha többet. 2014-ben szereztem meg Jimmy Barkan által vezetett Hot Yoga TT első szintű diplomáját. Aztán jött egy betegség az életemben, ami mindent megváltoztatott. A legnagyobb tanítóm lett abban, hogyan találjak vissza önmagamhoz. Nem a fejemből kezdtem megoldani a dolgokat, hanem a szívem nyitottam egyre nagyobbra. 2017-ben elvégeztem a Rebirthing Kundalíni jógaterapeuta képzést Navnihal Kaur Bujáki Gabriellánál. A Kundalíni jóga számomra művészet és tudomány egyben: megtanít a saját hangszereden játszani és megtapasztalod a teremtő, öngyógyító belső erőd, ami segít a felemelkedésben.

Sat Nam

http://www.barkan.hu/trainers/molnar_meli/

 

 

Béki Flóra

Külső és belső utazásom a jógával 2016-ban kezdődött. Amikor először a matracra álltam, tudtam, hogy a jóga ezentúl végigkísér az utamon. A jóga többek között azt tanítja, hogy minden külső dolog valamilyen belső dolog szimbóluma, tehát minden kapcsolatban áll mindennel. Ahogy mélyült a gyakorlásom, éreztem, ahogyan változni, formálódni kezdek. A jógagyakorlás tudati és testi síkon is olyan magasságokba repített, ahol azelőtt még sose jártam. Testem erősebbé, rugalmasabbá vált, mozgásom könnyedebb lett. De az igazán lényeges dolgok belül történtek! Elengedtem felesleges félelmeimet, magabiztosabbá, alkalmazkodóbbá és boldogabbá váltam, a világ pedig kivirágzott körülöttem. Megtapasztaltam, ha képes vagyok uralni a testem egyes ászanákban, képes vagyok uralni a gondolataimat is. Ez a kepesseg mindannyiunkban megvan. Célom, hogy segítségemmel mások is megtapasztalhassák a jógagyakorlás jótékony es csodálatos hatásait. Namaste

http://www.barkan.hu/trainers/beki-flora/

 

Sárvári Annamária, Gyógymasszőr & Érintésterapeuta, Euphoria Pole & Fitness

,,A mai nap elindult valami nagyon nagy változás és energia , mely meghatározza az Egész Életemet. Eldöntöttem , hogy a Hivatásomnak szentelem az Életem. Mert EZ VAGYOK ÉN. EHHEZ ÉRTEK ÉS ETTŐL VAGYOK AZ AKI. Ezzel fekszem , ezzel kelek , és ha másoknak tudok segíteni abban , hogy megismerjék önmagukat , testüket és lelküket , az egy csodálatos érzés.
Élesben indult el a történet , mert ez most addig így lesz , ameddig én élek és vagyok.
Mindig mindenért megküzdöttem , és soha nem a könnyebbik út adatott meg , de ettől lesz annyira erős és szenvedélyes minden , mely körülvesz és amit átadok. Mindennap úgy ébredek fel , hogy HÁLÁT adok mindenért mely történik , mert minden Értem van.
Köszönöm , akik eddig is és ezek után is velem tartanak és támogatnak. Akik egy szót sem tesznek felém , ott sincs harag...miért lenne? Nem része ennek a folyamatnak. Szèpen elválunk és ennyi. Viszont ha segítséget kérnek tőlem , en azt megadOM. A munkámmal.

Nagyon sok olyan Ember van , kik segítették a mostani Amy-t , ahogyan ezen a fotón is látszik. Kizárólag a fejlődésre és a fejlesztésre törekszem. Pozitív hozzáállásommal , szókimondásommal , őrült megnyilvánulásaimmal , humorral és semmiképpen sem képmutatással valamint àlarcokkal igyekszem megteremteni egy olyan közeget , melyben Te is és Jómagam is úgy érezzük magunkat , hogy az eredményes legyen és töltekezzünk.

Nagyon szép estét kívánok és Minden reggel ébredj úgy , hogy ma is egy Csoda fog történni. Szeress élni és Tiszteld , valamint Becsüld önmagad. Váljon Valóra Minden Álmotok.

Amy”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=429583461187448&set=a.357656751713453&type=3&theater

 

Szigeti Krisztina

Alapító itt: Egyensúly Központ és tulajdonos itt: Egyensúly Magazin

http://www.szexualcoach.hu/

http://www.szigetikrisztina.hu/

http://www.kapcsolaticoach.hu/

http://www.egyensulymagazin.hu/

https://www.facebook.com/krisztina.szigeti.3/about?lst=100001679273358%3A100000798762560%3A1557346072

 

 

Frankó Betta tanácsadó szakpszichológus, művészetterapeuta, Gyászfeldolgozás Módszer specialista

Szeresd Önmagad, szeresd az Életed! Segítek, hogy elengedd a múltat és az önismeret útján keresztül visszatalálj legjobb önmagadhoz.

Lelkisúgó

Szeretettel köszöntelek! Nagyon örülök, hogy itt vagy.
Frankó Betta szakpszichológus, önismereti- és életvezetési tanácsadó vagyok. Legfőbb célom, hogy megtanulj hinni önmagadban és hivatásom, hogy az önismeret útján visszavezesselek belső egyensúlyodhoz. Mélyen hiszek a lelki egészség erejében és vallom – mivel saját bőrömön is megtapasztaltam –, hogy önmagunk megismerésével megváltoztathatjuk az életünket.
Ezért hoztam létre a Lelkisúgót (frankobetta.com/blog), hogy segítségével hétről-hétre személyiségfejlesztő és egészségpszichológiai tanácsokat oszthassak meg Veled.

A Lelkisúgó nevű blogomat azért hoztam létre, mert rendkívül fontosnak tartom, hogy beszéljünk az önismeretről és a pszichológiáról a mindennapokban. Hétről-hétre, minden vasárnap olyan gondolatokat és tapasztalatokat osztok meg Veletek bejegyzéseimben vagy videóimban, amelyek tanácsadási praxisomban leggyakrabban előkerülnek, s amelyekről úgy gondolom, hogy figyelmet igényelnek.

Mélyen hiszek a lelki egészség erejében és vallom – mivel saját bőrömön is megtapasztaltam –, hogy önmagunk megismerésével megváltoztathatjuk az életünket. Hivatásom, hogy az önismeret útján keresztül visszatalálj belső egyensúlyodhoz és megtanulj hinni önmagadban.

Ha kérdésed van, bátran írj a lelkisugo@gmail.com címen, amelyre a lehető leghamarabb (legfeljebb 1-2 héten belül) igyekszem válaszolni. Sokan írtok, s visszajelzéseiteknek mindig örülök

https://www.facebook.com/pg/lelkisugo/about/?ref=page_internal

Benned rejlik a kulcs életed megváltoztatásához.

Segítek, hogy elengedd a múltat és az önismeret útján keresztül visszatalálj legjobb önmagadhoz.

Így segítek.

A pszichológiai tanácsadás célja, hogy önismereted fejlesztésével javulást hozzunk létre az életminőségedben, személyes kapcsolataidban és az Önmagadról alkotott képben. Az ülések során arra törekszünk, hogy egy másik szemszögből nézzünk rá a kialakult helyzetre, hogy aztán abba az irányba léphessünk tovább, amely a fejlődést, illetve a gyógyulást a leginkább szolgálja. 

EGYÉNI TANÁCSADÁS & COACHING

Találj vissza önmagadhoz és győzd le mindazt, ami visszatart személyes fejlődésedben.

CSOPORTOS ÖNISMERETI PROGRAMOK

Az önfejlesztés egyik rendkívül hatékony módja a csoportban végzett önismereti munka. Fedezd fel az önismereti csoportok erejét!

MŰVÉSZETTERÁPIA

Az alkotás önmagunk megismerésének játékos, kalandos útja. A szimbólum- és művészetterápia különböző eszközei (képzőművészet, mozgás, zene, irodalom) lehetőséget adnak élményeink kifejezésére, érzéseink megragadására, miközben önbizalmunkat is erősítik.

Ingyenes önismereti tréning & HAVI LELKISÚGÓ HÍRLEVÉL

Célom, hogy szeretettel támogassalak az önismereted útján. Havi hírlevelemben ezért önbizalom- és önismeretfejlesztő tanácsokat, illetve bátorító - olykor személyes - gondolatokat osztok meg Veled

https://www.frankobetta.com/szolgaltatasok

 

 

Frankó Dóra

Frankó Dóra tanácsadó szakpszichológus, relaxációs terapeuta vagyok. 
Relaxációs terapeutaként abban segítek, hogy elengedd szorongásaid és megtaláld a boldogságod önmagadban. Mélyen hiszek a kreatív önkifejezés és a tudatosság életátalakító erejében és hivatásom, hogy elkísérjelek ahhoz, aki a szíved mélyén vagy.

Szakmai háttérem:
Pszichológiai tanulmányok
Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen 2012-ben szereztem pszichológus diplomát, tanácsadás-és iskolapszichológia mesterszakon. A Magyar Szimbólumterápiás Egyesületnél váltam autogén relaxációs trénerré. Tanulmányaimat 2014-ben az Evangélikus Hittudományi Egyetem szociáletika mesterszakán bővítettem. Végül, az ELTE tanácsadó szakpszichológus továbbképzésén végeztem család- és pártanácsadásszakirányon 2017-ben.
Mese-, kifejezés- és szimbólumterápia: írás és rajzelemzés...
Egyetemi tanulmányaimmal párhuzamosan grafológus oklevelet szereztem a Grafodidakt Plusz Stúdió képzésén. Az írás gyógyító erejét felhasználva kezdtem el grafoterápiával foglalkozni.
A képi kifejezés pszichológiája iránti érdeklődésem dr. Vass Zoltán rajzelemzés képzésein mélyítettem el. Ezt követően dr. Antalfai Márta Katarzisz Komplex Művészetterápiás módszerének megismerésével a művészetterápia és a meseterápia elemeit is be tudom építeni az önismereti folyamatba. Ezeket a nonverbális és szimbólumterápiás módszereket ötvözöm pszichológusi munkámban.
Honlapom: autogenrelaxacio.blogspot.com
Szolgáltatásaim:
- Autogén tréning gyerekeknek és felnőtteknek
- Stresszkezelés & személyiségfejlesztés gyerekeknek mese- és szimbólumterápiával
- Várandós autogén relaxáció
- Önismereti grafoterápia

http://bethesdakozpont.blogspot.com/p/franko-dora.html

 

Dr. Nagy Erzsébet

1986-ban végeztem a SOTE Általános Orvosi Karán. 1986-87-ben a stuttgarti Bethesda Kórházban dolgoztam ösztöndíjasként. Itt kezdtem el akupunktúrát tanulni a Német Akupunktúra Társaságnál. 1996-ban belgyógyászatból szakvizsgáztam. A dr. Eöry Ajándok szervezte Hagyományos Kínai Orvosi Főiskola hároméves képzésében vettem részt, és orvosi diplomát szereztem hagyományos kínai orvoslásból 1997-ben (a vizsgát a WHO >>Egészségügyi Világszervezet<< felügyelte).
1998-ban a Haynal Imre Orvostovábbképző Egyetemen is levizsgáztam akupunktúrából. Ugyanitt részt vettem elektro-akupunktúrás képzésen is. 2000-ben a budapesti Medicinális Laser Centrumban lézergyógyászatból vizsgát tettem. 

2010-ben Schüssler-só therapeuta végzettséget is szereztem.
2004-ben kezdtem el a Magyar Hipnoterápiás Egyesületnél a hipnoterápiás képzést, majd további pszichoterápiás képzésemet a Tündérhegyen folytattam. 2014-ben pszichoterápiás szakorvosi vizsgát tettem. 

Az évek folyamán megszerzett orvosi tudásommal, tapasztalatommal próbálok segíteni betegeimen szakorvosként, és tradicionális kínai gyógymódot alkalmazó orvosként.  

Szolgáltatásaim:
- Akupunktúra
- Egyéni állítások
- Pszicho- és hipnoterápia
- Életmódtanácsadás

http://bethesdakozpont.blogspot.com/p/dr.html

Bethesda Életmód

Mi, a Bethesda Központ munkatársai valljuk, hogy az egészség a legnagyobb ajándék. Tapasztalatainkkal és egészségfejlesztő ötletekkel szeretnénk segítséget nyújtani mindazoknak, akik testi és lelki jólétük növeléséhez keresnek megbízható forrást.

Tovább recepttárunkhoz és információs oldalunkhoz...

www.bethesdaeletmod.blogspot.com

http://bethesdakozpont.blogspot.com/p/bethesda-eletmod.html

 

 

 

Záborszky Zsófia, Pszichológus, tréner, család- és párterapeuta-jelölt. Az NMHH egyik pszichológus szakértője, a holisztikus szemléletű Aurum Életműhely egyik alapító tagja, a Lélekszörf blogjának szerzője. https://pszichoforyou.hu/author/zaborszkyzsofi/

Számomra a pszichológia nem szimplán munkát, hanem inkább hivatást jelent. Egészen kiskoromtól kezdve tudtam, hogy majd emberekkel szeretnék foglalkozni, és később, részben saját önismereti élményeim és tapasztalataim hatására tovább körvonalazódott, hogy legszívesebben az emberek lelki egészségével szeretnék foglalkozni. Pszichológusként azt élem meg, hogy egy szakavatott kísérő lehetek a hozzám fordulók életében: nem az én utam, és nem csak én mutatom az irányt, de egy időre a kliens mellé szegődhetek, és segíthetek kiigazodni saját élethelyzetében, gondolkodásmódjában, érzelemvilágában, kötődéseiben. Továbbá, ami nagyon fontos: észlelem és jelzem, hogy milyen súlyos a probléma, s milyen kezelést igényel a valódi változás.

Hiszem, hogy életünk ajándék, és olykor nehéz, de szép felelősség olyanná alakítani, amilyenre vágyunk, ami hozzánk illik. Mindannyian szembetalálkozunk életünk során nehézségekkel, küzdünk szorongásokkal, félelmekkel, helytelen önértékeléssel és félrecsúszott kapcsolatokkal. Azonban, ha ezek eluralkodnak rajtunk, könnyen válhatunk pszichésen beteggé (pl.: depresszióssá, kényszerbeteggé, pánikbeteggé, fóbiássá, kapcsolat-, vagy szerfüggővé, stb.), ami aztán megakadályoz a teljes életben, kibontakozásban. Ezért nagyon hasznosnak tartom egy segítő szakember felkeresését egy probléma észlelése után minél hamarabb, hogy minél hamarabb visszanyerhesse pszichés egészségét az érintett.

Pályám elején menekült és migráns fiatalokkal dolgoztam: segítettem őket háborús traumáik feldolgozásában és kulturális beilleszkedésükben. Emellett számos egyéni ügyfélnek és párnak, családnak lehettem kísérője életük egy-egy nehéz szakaszán, támogathattam őket a változásban. Szakemberként nagyon fontosnak tartom a hitelességet, így folyamatosan járok különféle szakmai továbbképzésekre és nagy hangsúlyt fektetek saját személyes önismeretem fejlesztésére.

Fontos számomra a hitéletem, férjem lelkipásztor, egy gyülekezet plántálását vezeti Budapesten, melyben én is részt veszek. Szakdolgozataim és több műhelymunkám keretében is kutattam a keresztény közegben szocializálódott fiatalok identitásalakulását, a hit hatását az egyéni lelki egészségre nézve, a vallásból eredő szégyent és kezelését. Egy nagyobbkörű nemzetközi kutatásba is bekapcsolódtam, mely a gyülekezetek egészségének faktorait vizsgálta. Nagyon fontosnak tartom az egyéni hitélet és Istenkapcsolat szakmai kísérését.

http://eletmuhely.com/bemutatkozas/

 

http://eletmuhely.com/bemutatkozas további segítők

http://eletmuhely.com/

 

 

Helstáb Laura, pszichológus, kommunikátor, a Mindset Pszichológia szakújságírója. Iskolapszichológusként és meseterapeutaként dolgozik. Érdeklődési területe a művészet, mese, divat, és a pozitív pszichológia.

https://mindsetpszichologia.hu/2019/04/14/szorongas-az-iskolaban-mit-tehetunk-ellene/?fbclid=IwAR01PKLOejp9HnO7f-kN6KNowGFtgyFnPjiif-gKceHx3dAKT7aJHLlvI0s

”Az adott lelki probléma – például egy függőség vagy szorongás – sokszor bonyolult rendszerbe ágyazott, melynek a családtagok is részei, és ebben a rendszerben egy egyensúlyi állapot áll fent, aminek valahogy a probléma is a része. Ha ezt kivesszük, és a rendszer egyik tagja változni kezd – még akkor is, ha pozitív irányba – az hatással van a többiekre, akiknek szintén változnia kellene, ez pedig elég erős ellenállást tud szülni.”

Fontos dolog, amiről ritkán beszélünk a terápia kapcsán - pedig kellene!

https://www.facebook.com/permalink.php?id=261697378031240&story_fbid=350275989173378

https://jogespszichologia.hu/tag/helstab-laura/

 

 

Boros Tünde, Klinikai szakpszichológus, relaxációs- és szimbólumterapeuta

Szeretettel várom, ha úgy érzi, hogy az életében felmerült problémák megoldása az Ön feladata, de bizonytalan abban, hogy ezt hogyan csinálja. Szívesen elkísérem egy darabig az úton.

Eszköztáramban szerepelnek pszichodinamikusan orientált módszerek, kognitív és viselkedésterápiás elemek, dramatikus eszközök, valamint a módosult tudatállapot, az autogén tréning, relaxáció és imagináció lehetőségeit is használom. Pályám során felnőtt és gyermek egyéni pszichoterápiás kezelésben és csoportvezetésben egyaránt gyakorlatot szereztem. Pszichodiagnosztikai- és terápiás tapasztalataimat felhasználva mindig törekszem a lehető legpontosabb képet alkotni a hozzám fordulók személyiségéről és pszichés állapotáról, valamint a leghasznosabb segítséget nyújtani a lelki fejlődésükért végzett munkájukban.

Témakörök, melyekkel kapcsolatban bizalommal fordulhat hozzám:

 • önismereti kérdések
 • önértékelés, önbizalom, önelfogadás
 • életvezetés, életmódváltás
 • kiégés
 • krízis, élethelyzet vagy életkorszak okozta nehézség
 • gyász
 • elengedés, elfogadás, megbocsátás
 • családi- vagy személyes elakadások
 • kommunikációs- és kapcsolati problémák
 • konfliktuskezelés, mediáció
 • szorongás, stressz, félelem
 • pánikbetegség
 • alvászavar
 • depresszió, örömtelenség, öngyilkossági gondolatok
 • pszichoszomatikus betegség vagy testi tünetek lelki háttere
 • személyiségzavar
 • indulatkezelési- és impulzuskontroll zavar
 • pszichés megbetegedés

http://eletfeny.hu/pszichologiai-konzultacio/

 

 

Domin Mónika, Lélekgyógyász, Parapszichológus, Mentálhigiénés asszisztens, Mediátor, az ÉletFény Spirituális Központ megálmodója.

Húsz éve vagyok a segítői pályán. Két éve jött a gondolatot, hogy olyan oktató, gyógyító, rendezvényközpontot hozzak létre, ahol a saját egyéni gyógyításaim és csoportos programjaimnak is helye van. Mindez megvalósult Budapest belvárosában a II. János Pál pápa tér közvetlen közelében. Az ÉletFény Központ célja, hogy Munkatársaimmal együtt olyan programoknak adjunk helyet, amelyek tudatosan vezetik az ébredő embereket.

A terápia alatt segítek az okot megtalálni és oldani: legyen az gyógyító energia, hipnózis, Théta Healing vagy más  lelki terápiák, parapszichológus módszerek.

Yin- Jang gyógyítóként most is azt teszem.

Személyre szóló egyéni kezelések, Kis létszámú csoportos terápiáim közül választhat a Lelki terápiákhoz.

Egyénileg segíteni tudok

• Veszteségek feldolgozása,
• Kapcsolati / Párkapcsolati gondok,
• Karmikus terhek oldása,
• Lelki oldások,
• Betegségek háttereinek feldolgozása
• Gyógyító folyamatok…
• Megrekedtem, hogyan tovább?
• Életút tisztítás,

Kis létszámú csoportos terápiáim közül szeretettel ajánlom:

• SORSFORDÍTÁS - Családállítás http://eletfeny.hu/csaladallitas/
• Belső gyermek állítás és terápia
• Érzelmek Felszabadítása
• Szomato dráma
• Élő zenés vezetett meditációk

Lakások energetikai tisztítását helyszínen végzem.

Aki terápiára jön az nem beteg, csak tudja mire van szüksége!! monika.domin@eletfeny.hu Gyógyulj velem! Szeretettel: Mónika

http://eletfeny.hu/lelki-terapiak/

http://eletfeny.hu/domin-monika/

 

 

Hepp Gráta, prevenciós és rehabilitációs tréner

Célom a sporttudományban szerzett tapasztalataim átültetése a hétköznapi emberek edzéstervébe.
A foglalkozások során a preventív szemléletet az edzés szerves részévé teszem, hogy vendégeimnek egy komplex edzésmódszerrel segíthessek a kitűzött céljuk elérésében.

Emellett örömmel segítek hobbi- és élsportoló vendégeimnek, akár teljesítmény-növelésről, mozgásminta-javításról, sérülések megelőzéséről vagy kezeléséről legyen szó, hogy együtt, biztonságosan, gyorsan, hatékony eredményt érjünk el.

https://kkmoves.net/hepp-greta/

 

 

Borsodi Erika

Lélekgyógyász terapeuta, parapszichológus itt: Tudatvirága Lélekgyógyász és Hospice önkéntes itt: Szent László Kórház

Lélekgyógyászat

Egyéni konzultáció alkalmával változást hozó folyamatokat indítunk be. Segítségedre leszek mindaddig, amíg szükséges. A találkozások gyakoriságára javaslatot teszek, de a döntést neked kell meghoznod. Hogyan is történik mindez?

Mögöttünk, ott pihen a láthatatlanban egy életút, élet képek, a múlt, jelen és jövő képzetek, melyeket energia hat át és tart fenn. A jelen és a jövő gyógyíthatja a múltat. Minden betegség a lélekből fakad, fizikai testben a tünete mutatkozik meg. Konfliktusaink rendezése által történhetnek meg azok a sorsrendezések, mély gyógyulást hozó átélések, melyek előre vihetik életünket. A megbocsájtás és önmagunk feloldozása által, az egykori fájdalmakból született tanulás megértése után a konfliktust teremtő és átélő emberek végül elsimíthatják a Sors csomóit. Valószínűleg mindannyian átéltük már legalább egyszer, hogy milyen hihetetlenül megkönnyebbül a lelkünk, amikor kiüríthetjük a szívünkből a belénk fagyott érzéseket feldolgozva történeteket az évek alatt kikristályosodó bölcsesség erejével feloldjuk a neheztelést, haragot, vádaskodást és fájdalmas érzéseket. Teret engedve annak, hogy egy magasabb, tudatosabb valóság működhet és gyógyíthat ezután. Komoly önelemzésre, valódi alázatra, szeretet és megbocsájtás képességére van szükség ahhoz, hogy megértsük és elfogadjuk a saját és a másik ember gyengeségeit, önvédelmező mechanizmusát. Belássuk hibáinkat, tévedéseinket, vagy akár képesek legyünk felülről, egy sokkal magasabb összefüggés rendszer nézőpontjából szemlélni tetteinket, hogy még a fájdalmas élményekért is hálásak tudjunk lenni, látva hogy mit tanultunk általa.

Mikor forduljon lélekgyógyászhoz?

Lélekgyógyászt akkor érdemes felkeresni, ha mélyebb megértést keresünk problémáink, betegségeink kialakulásának okairól, melyek életünket befolyásolják, hatással vannak mindennapjainkra. Akkor is érdemes szakembert felkeresni ha önmagunk mélyebb megismerésére igényünk merült fel.

Hogyan történik a terápia? 

Első alkalommal beszélgetünk, figyelmesen meghallgatom milyen problémával érkezett hozzám. Ahogy saját szavaival megfogalmazza és kimondja a problémáját,sokszor abban a pillanatban a felismerések is megérkezhetnek,mely segíti a továbbiakat. Az ülések 1-1,5 óra időtartalmúak,kényelmes székben,ülő helyzetben történik a konzultáció. Ha szükséges, hogy mélyebben keressük a probléma gyökerét, akkor relaxált állapotban,mély tudati szinten folyik tovább a terápia, melyet a terapeuta vezet, a pácienssel együttműködve. A kommunikáció így folyik tovább, a relaxált állapotból való visszatérés után mindenre emlékezni fog ami történt.

A relaxációval egy olyan állapotot tudunk elérni, mely kikapcsolja a feszültséget és a szorongást, létre tudunk hozni egy testi-lelki ellazultságot, melynek hatására könnyebben hozzá tudunk férni a tudatalattiban eltárolt emlékképekhez.

A lélekgyógyász segít eljutni a lélek mélységéig, ahonnan a legtöbb probléma ered, de belenézni mindenkinek saját magának kell. A legjobb gyógyítók csak saját magunk lehetünk önmagunknak.

https://tudatviraga.wixsite.com/mysite?fbclid=IwAR2APhad2Ka4E2CPJt0OOAUzc4ApzXRntpGGEF1ONWEFEGbP_h_LtX1enF8

 

 

Takács Kriszta, Spirituális tanácsadás, Párkapcsolati tanácsadás, blokkoldás, meditációs utaztatás, karmaoldás, sorselemzés, életviteli és párkapcsolati tanácsadó, lélekgyógyító, dalszövegíró, író, költő, szerkesztő,
https://www.facebook.com/uthozzad/about/

Kedves Olvasóim, Ikerlángocskák!

Ha szeretnétek bejelentkezni hozzám tanácsadásra, megtehetitek az uthozzad.utmutatas@gmail.com e-mail címen vagy akár itt privát üzenetben is.

Tanácsadás, blokkoldás, sorselemzés, előrejelzések készítése angyalkártyák és jóskártyák segítségével. Ezen kívül meditációs utaztatással tudunk a lélek mélyére utazva kapcsolatfeltárást, javítást, anyai, apai blokkoldást végezni. Ezek nagyon sikeresek szoktak lenni, az első utazás során nagyon sok minden kerül a felszínre, ami mélyen rejtőzik a tudatalattiban.
Egy alkalommal 1 órát szoktam javasolni, hisz annyi minden kioldódik, hogy azt fel is kell dolgozni. :)

Várlak Benneteket szeretettel továbbra is.

https://www.facebook.com/uthozzad/posts/1836593139715214

 

 

Thamó- Bolbás Gyöngyi, önismereti mentor, fejlődéstudatos coach, Emellett MSc közgazdász, integrál szemléletű tanácsadó, business coach, RYT 200 jóga oktató, hétszeres magyar bajnok atléta. https://www.kozelebbmagadhoz.hun

Mit is jelent mindez a gyakorlatban?

Önismereti mentorként beszélgetéssel, illetve szimbólum munkával vezetlek közelebb önmagadhoz, ahol például érzelem- és élményfeldolgozással foglalkozunk. Minőségi figyelem térben vagyok veled, hogy megtaláld saját válaszaidat a kérdéseidre. Többet erről az önismereti ülés oldalon olvashatsz.

Coach divatos kifejezés lett, azt írom le, amit nekem jelent. Olyan mint egy jó edző: kitaláljátok a célt, együtt dolgoztok rajta, visszajelez neked, méri a részeredményeidet,  biztat, motivál, lelket önt beléd amikor elfáradtál. Viszont nem futja le helyetted a versenyt!

Fejlődéstudatos pedig azt jelenti, hogy tisztában vagyok a fejlődési lehetőségeiddel, amihez számomra az integrál szemlélet a térkép, és veled együtt fedezzük fel a TE saját utadat.

Integrál szemléletű tanácsadóként átlátom az emberi fejlődés és élményeink teljes spektrumát, (pszichózistól a spirituális élményekig) tudok róluk, elfogadom őket, és felismerem a jelenségüket. Az integrál szemlélet térképén megtanultam eligazodni, és látom, hogy kit honnan hová tudok vezetni a kérdésével, problémájával.

Használok humanisztikus pszichológiai eszközöket, NLP technikákat, meditációs elemeket, szimbólum munkát, légzési technikákat.

 

Az ide vezető hátteremről röviden:

Közgazdászként a diplomáciában dolgoztam, többek között az egyik magyar tiszteletbeli konzulátust vezettem. 8 évet éltem a világ több pontján. Kiábrándulásom, és szemléletváltásom vezetett át a jógához. (Saját utamat és tapasztalataimat megosztom veled.)

Korábban is gyakoroltam a hatha jógát, majd pedig a Himalája Tradíció keretében jóga oktató lettem.

A pszichológia, önismeret, emberismeret iránti kíváncsiságom által találtam rá az Integrál Akadémia 3 éves integrál pszichológiai képzésére, amit 2016-ban fejeztem be. Itt rengeteget gyakoroltunk az elméletek mellett: 3 éves önismereti csoporton (pszichodráma, bodywork) illetve 2 éves terápiás kommunikáció képzésen vettem részt.

Ezek után végeztem el egy egy éves szimbólumokkal történő munka képzést. Jelenleg terápiás kommunikáció tréner képző csoporton veszek részt.

A külvilágra irányuló megfigyelések mellett a belsőre is hangsúlyt fektetek: több mint 4 éve egyéni saját élményű terápiára járok, elvonulásokon veszek részt,  többek között 10 napos vipassana és ánápánaszati meditációs elvonuláson is. Ez a gyakorlás a mindennapjaim részét képezi.

Coachingot azért tanultam, mert hídnak érzem, indulásnak saját világod felfedezéséhez.

A sport, a futás, és az egészséges életmód szeretete pedig életformám.

Várom, hogy kapcsolódjunk, és megismerhesselek! :-)

https://www.kozelebbmagadhoz.hu/rolam?fbclid=IwAR1CusHpNtzQEY_7tKaF6T6pHMyCJGS3eUtVEyJCsPd5IYxI4U4pcstpOC4

 

Örülök, hogy itt vagy!

...és talán egy lépéssel

közelebb magadhoz :-)

 

Önismereti ülés

Az önismereti ülés során beszélgetéssel, illetve szimbólum munkával vezetlek közelebb önmagadhoz, ahol például érzelem- és élményfeldolgozással foglalkozunk.

Minőségi figyelem térben vagyok veled, hogy megtaláld saját válaszaidat a kérdéseidre.

Miért jó ez neked?

Önismerettel tudatosságodat növeled, számodra megfelelőbb döntéseket hozol, pontosabban határozod meg a céljaidat, mert tudod, hogy mi az, amire igazán vágysz.

Kívülről is rá tudsz nézni magadra, a helyzetedre, megértheted viselkedésed.

Akár online

Online ülések külföldön élő magyaroknak

Külföldön élsz és azt tapasztalod meg, hogy néha mennyire jó lenne a saját anyanyelveden beszélgetni valakivel a problémáidról, elakadásaidról?

Valaki, akivel nyíltan tudsz beszélni bármiről?

Esetleg vidéken élsz és nincs a közeledben olyan, akihez szívesen fordulnál a problémáiddal?

 

Tudatosabb életet szeretnél élni, csak nem tudod hogyan kezdj neki?

Lehet, hogy vannak ismétlődő helyzetek az életedben amin szeretnél változtatni?

 

Talán erőtlen, frusztrált, motiválatlan vagy, és szeretnél értelmes célt találni az életedben?

Testi tüneted van, és az orvosok szerint nincs semmi bajod?

 

Keress fel, hogy együtt nézzük rá, mi okozza és hogyan tudsz változtatni rajta!

 

Düh- tréning

Feszültséglevezetés szabadon

Erőtlen, stresszes, esetleg motiválatlan vagy?

Nincs erőd váltani, vagy változtatni a munkahelyeden, párkapcsolatodon, szüleiddel való viszonyodban?

 

Lehet, hogy türelmetlen, feszült, ideges vagy sűrűn, néha még agresszív is?

Talán keresed a célod, és már idegesít, hogy miért nem találod?

Rögtön ideges leszel egy apróság miatt is, és lehet, hogy régen nem voltál ilyen?

Unottan csinálod a szürke hétköznapokat, amelyekben minden rutinos?

 

Vegyél részt egy düh-és feszültséglevezető tréningen!

Hogyan kapcsolódik össze a motiválatlanságod, frusztrációd a dühöddel, haragoddal?

Úgy, hogy a frusztráltságban, életuntságban nincsen erőd.  Nem ég benned a vágy, nincs benned a tűz valami, valaki vagy az élet iránt.

Egyik ok lehet, hogy a sok elnyomott haragod, dühöd az, ami nem engedi a saját erődet a felszínre.

Mert bizony a düh, harag elnyomása, felszín alatt tartása nagyon sok energiát emészt fel, amihez így nem férsz hozzá.

Ebben a tréningben ötvözzük a harag lelki és testi tudatosítását, és együtt gyakorolunk olyan technikákat, amivel megtanulhatsz bánni ezzel az erővel.

 

Olvass bővebben a haragról, a következő csoportról pedig szívesen adok tájékoztatást, kapcsolódjunk!

https://www.kozelebbmagadhoz.hu/?fbclid=IwAR1CusHpNtzQEY_7tKaF6T6pHMyCJGS3eUtVEyJCsPd5IYxI4U4pcstpOC4

 

 

Válóczi Andrea Miaa, ember- és életrajongó, intimitás-kutató, rutinos önismerő, integrál szemléletű önkifejezés- és személyiségfejlesztő közgazdász.

https://www.facebook.com/events/276193149724037/

 

Lató Renáta http://holisztikuskucko.hu

24 évet dolgoztam az egészségügyben ápolóként. Mindig segíteni akartam az embereknek, aztán rájöttem, hogy az embereknek egy dologra van szükségük a figyelemre és az elfogadásra, mely a gyógyulás útján kíséri az embereket. 2011-ben kezdtem el tanulni természetgyógyászatot, alternatív kezelési módokat. Kezeléseim célja, hogy az embereket visszavezessem a saját lelkük (felső Énjük) válaszaihoz. A válaszok az életünkben ugyanis bennünk vannak! Belső elakadásainkat, blokkokat szépen szeretettel oldjuk, akár az érintés gyógyító szent erejével(Lomi Lomi Nui) a gyógyító kommunikáció és a családállítás rendszerével. Amennyiben szeretnél másképp, fentről rálátni az életedre, és oldódni a folyamataidban, elindulni az életben egy boldogabb jövő felé, várlak szeretettel egy csodás belső utazásra, gyógyulásra!

Hogy miben tudok neked segíteni?

A múltunkat szeretettel elfogadni, megbocsájtani a sérelmeinket, a fájdalmainkat,először a másiknak, aztán a saját magunknak való megbocsájtásig eljutni. Ekkor tudunk megérkezni a jelenbe, amitoly sokszor nehéznek gondolunk. Megnézni, hogy az a folyamat amiben éppen benne vagyunk, vajon mire akar engem tanítani, melyik részemet érinti meg, hol van az én életemben az a rész amelyik gyógyításért, szeretetért kiállt? Sokszor haragszunk az életre, a szüleinkre vagy akár épp a szomszédra, az országra. Beleragadunk a másik hibáztatásában, a múltban élünk és nem itt a jelenben. Nagy kegyelemnek tartom, nem is megérteni, hanem megérezni ott belül a szívemben, a lelkemben, hogy pl a szüleimtől azt kaptam, amit ők tudtak adni nekem, hiszen azt ami nekik sem volt, azt hogyan is tudták volna nekem odaadni. Ettől én még csinálhatom másképp is, hiszen jogom van a Boldog élethez, akkor is hozzájuk tartozok. Megértés ( inkább megérzés), megbocsájtás és elengedés. Így tudunk megérkezni a jelenünkbe és megélni azt, mely formálja a jövőnket!

Ehhez segítség a családállítás rendszere, egyéni és csoportos kezelés kereteiben.

Kezeléseimet személyre szabom, a kineziológi-érzelmi stresszoldás keretin belül, a Bach virágterápiával kiegészítve illetve a parapszihológia segítségével.

Amennyiben pihenni, relaxálni szeretnél, letenni a mindennapi rohanó stresszt, gyere el egy relaxáló, feltöltödő masszázsra, ahol a illóolajok csodálatos varázsában és az érintés erejében töltődhetsz.

Érintésterápia- Hawaii Lomi Lomi Nui

Az Érintés művészete! Ez a kezelés sokkal több, mint masszázs. A kezelés előtt ráhangolódunk egy rövid beszélgetéssel a jelenlegi élethelyzetedre, amire szeretnél mélyebben rálátni. Kapcsolóduk egy ima segítségségével az Égi segítőinkhez, kérjük, hogy vezessenek mindkettőnket a folyamatban bölcsességükkel és a szeretetükkel. A masszázs meleg olajjal és alkarral történik, az Óceán hullámzásának az erejével. Fizikai síkon, igen masszázs hiszen a testet érintjük, azonban ennél sokkal többről van szó. A fizikai síkon túl kísérjük a lelket egy belső gyógyuló folyamatban....figyelemmel és szeretettel. Segítjük a szellemivel, a Belső Isteni Önvalónkkal való kapcsolódást...a gyógyulást. Kísérlek a folyamatodban, a saját belső válaszodig, a Benned lévő fényig, ahol egy mélyebb rálátást és gyógyulást élhetünk át! A Lomi egy belső utazás, egy repülés....egy hatalmas lelki könnyülés a szeretet erejével! Régen a Sámánok gyógyítottak ezzel a kezeléssel, sőt avatások előtt akár több napig is tartott egy-egy kezelés, tisztítás, gyógyítás. A kezelés alatt egy szent térbe ( szentélybe) való beléptetés történik, ahol a test-lélek-szellem egységében ragyogva léphetsz tovább az Élet-edbe.

Reflexológiai talp masszázs segíti a szervezetünkben az egyensúlyt visszaállítani, a reflexpontok kezelésével erősödik az immunrendszerünk, beindulnak a saját öngyógyító folyamataink, relaxál, ellazít valamint segíti a méregtelenítő folyamatainkat.

Chakra kezelések , mely a talpon megtalálható chakrákon keresztül hat, segít elengedni az ott letárolt nehéz megéléseket, ezeket felszabadítva hozzásegíti a szervezetünket és a lelkünket a gyógyuláshoz, és a nekünk legmegfelelőbb energia felvételéhez és áramoltatásához illetve lelki folyamataink gyógyulásához. A kezelés során, nem csak masszázsban részesülünk, hanem egy lelki oldásban is, mely meg van támogatva a Bach virágterápiával, szín valamint táplálkozási és jóga gyakorlatokkal, melyek segítik az adott chakra energia felvételét és a Jól-Lét-ünket.

https://www.facebook.com/pg/holisztikuskucko/about/?ref=page_internal

·  Ringató Lélek masszázs

·  Illóolajos hát és teljes test masszázs

·  Talpmasszázs

·  Csakra-Talpmasszázs

Energetikai kezelés

Reiki

2011-ben sajátítottam el egy csodálatos kezelést a Reiki-t,( REIKI  I-II-III Mestreri fokozatig,) mely egy csodás, gyógyító Isteni energiát közvetít kézrátétel által. A kezelésnek nincsen mellékhatása, Mindenki számára ajánlott.

A kezelés során a test energetikai rendszerében dolgozunk. Beindítjuk a szervezet gyógyító folyamatait, csökkenti, megszünteti a fájdalmakat, és feltölti a testet és a lelket gyógyító energiákkal.

2013-ban volt szerencsém részt venni a Szellemgyógyászat, Arolo és az Angyal tanfolyamokon.

Azóta az energetikai kezeléseim során, ezen ismereteim ötvöződtek és hatékonyan egységben együttműködve alkalmazom őket gyógyításhoz, akár előző életből hozott blokkok oldásához Isten és az Angyalok segítségével és kíséretében!

Családállítás

“Csak kilépsz a napfénybe és máris világos van”
Bert Hellinger
A családállítás egy utazás, mely visszarepít minket a jelenlegi problémánk gyökeréhez a múltba, ahol a Transzgenerációs mintákon dolgozunk, egy mélyebb megértés és oldás erejében.

Igen, elmegyünk egészen a gyökerekig, ahol ráláthatunk, hogy az érzés melyben megrekedtünk, valóban hozzánk tartozik e. Vajon a saját életemet élem?
A mélyben az ősök erejével dolgozunk, bontjuk ki szeretettel az elakadásokat,mely által juthatunk vissza önmagunkhoz, a saját erőnkhöz, vállalva a saját életünket és boldogságunkat!

http://holisztikuskucko.hu/csaladallitas

 

Tamási Tímea, Kineziológiai és életvezetési tanácsadó, Transzgenerációs epigenetikus kineziológiai tanácsadás és choaching, https://www.facebook.com/pg/szelidmegoldas

Ha olyan segítőt (tanácsadót) keresel, aki egyrészt céltudatos, megoldás centrikus, de ugyanakkor, mély empátiás készséggel is rendelkezik. Aki, nem szereti készen eléd tenni a válaszokat, de pontosan érzi, ha hárítod, és addig figyel kitartóan, szeretettel, amíg készen állsz rá, és megtalálod. Aki hiteles. Akinek, amit tanul, tanít, tapasztal, megél, működtet, összhangban van az életében. Elsősorban önmagán tartja fontosnak alkalmazni az elméleti tudást. Akkor én vagyok a te embered.

Hivatásomnak tekintem a segítői munkát. Nem keresgéltem az utam, az út talált rám, amikor készen álltam rá. Úgy emlékszem, mindig is ezt csináltam, amit most, ültem szemben a másik emberrel és beszélgettem róla, a érzéseiről, kimondatlan félelmeiről, fájdalmáról. Most is ezt teszem, csak egyre több ember fordul meg nálam. Egyre több sors, tapasztalás.

Tanulok, mindenkitől, aki felkeres, és tudok minden elvárás, skatulyázás nélkül tekinteni minden újonnan érkezőre. Tiszteletben tartva a világát, meggyőződését. Nem akarok senkit megváltoztatni, megváltani. Csak’ új kapaszkodókat mutatok, amik segítségével könnyebben kitalál egy érzelmi megrázkódtatásból, válságból. Segítek tisztán látni. Fel tudlak vinni, megmutatni azt amire vágysz, pályára állni, hogy elérd, és elengedni a kellő időben. Fontos, hogy olyan egyedül is alkalmazható módszereket adjak át, amiket magam is eredményesen használok, és megtapasztald, hogy önállóan is tudsz magadon segíteni, nem kell új és új rendszereket, keresned.

Ugyanakkor abban is hiszek, hogy elsősorban nem módszerre, technikára van szükség, hanem egy olyan különleges érzésre – amelyet egy olyan ember tud köréd varázsolni, aki nem vesz részt a történetedben, – ahol meg tudsz nyílni, fel tudsz oldódni, nincs más, csak kézzel tapintható megértő biztonság, ami megtart, akkor is, ha nagyon nehéz a teher, amit le kell tenned, ki kell mondanod, ahhoz, hogy tovább tudj menni békével.

http://www.kineziologiaioldas.com/magamrol/?fbclid=IwAR1Cr1jYtfnsvF--_dBM1NbFzgDO4Sn0FnDlhoePF9SxJ5b4IS5Z2ExT4wE

Mindannyian sokféleképpen sérültünk.
Minél inkább megnyílsz a gyógyulás felé, annál jobban fogod látni, milyen mélyek a sebeid.
A nagy próbatétel az, hogy átéld sebeidet ahelyett, hogy átgondolnád őket.
Jobb sírni, mint aggodalmaskodni, jobb mélyen átérezni sebeidet, mint érteni őket, s jobb beengedni őket belső csendedbe, mint beszélni róluk.
Egyfolytában az előtt a választás előtt állsz, hogy a fejeddel vagy a szíveddel fogod-e fel fájdalmadat. Fejeddel elemezheted őket, megtalálhatod okaikat és következményeiket, és szavakat kovácsolhatsz, hogy beszélj és írj róluk.

Végleges gyógyulás azonban nem fakad ebből a forrásból. Hagynod kell, hogy sebeid leszálljanak a szívedbe. Így már átélheted őket, és megláthatod, hogy nem okozzák veszted.
Szíved nagyobb sebeidnél.
(Henri J. M. Nouwen)

Generációs kineziológiai oldások, a gyökeres változásért.

Az igazi mély megéléshez, az új rögzítéséhez, nem mindig elegendő egyetlen alkalom, gondolj bele milyen régóta őrízgeted magadban, a hosszú évek alatt felhalmozott, szőnyeg alá söpört problémáit.

Ezért szeretettel ajánlom figyelmedbe:
van lehetőség bérletet váltani hozzám, ami négy plusz egy alkalmas, és a plusz egy alkalom ajándék 
és utalni is tudod, ha úgy könnyebb. Egy évig felhasználható, érvényes telefonos igénybe vétel esetén is...valami hirtelen adódó helyzetre. 

Bejelentkezés, információ kérés: szelidmegoldas.info@gmail.com

Szeretettel: Tímea/ SzelidmegOldás

https://www.facebook.com/szelidmegoldas/photos/a.767120103305826/2999759483375199/?type=3&theater

 

Amiben segíthetek:

A transzgenerációs epigenetikus kineziológia a jelen életünkben felismerhető elakadásokon, téves mintákon túl nagy hangsúlyt fektet az előttünk élt generációktól áthozott, átvett minták, nehézségek feltérképezésére és feloldására is. Sokszor azért nem tudunk megfelelően viselkedni, működni valamely helyzetben, mert a korábbi sérülések hatására lelkünk kisebb-nagyobb darabjai letörtek vagy letapadtak a stresszt okozó múltbeli eseménynél. A kineziológiai oldás segít ezeket az elveszett lélekrészeket megtalálni és újra visszakapcsolni a mi saját, személyes egységünkbe. Emellett a személyes életmódunk, táplálkozásunk, önmagunkhoz és testünkhöz való viszonyunk rendezésére, kiegyensúlyozására is kiemelten megfelelő, hatékony módszer..

Az alábbi témákhoz kapcsolódóan nyújthat segítséget:

 • koncentrációs és tanulási zavarok rendezése
 • szorongás, félelem, fóbia, allergia, pánikbetegség, pszichoszomatikus eredetű betegségek kezelése
 • kapcsolati problémák, párkapcsolati nehézségek
 • táplálkozási zavarok, hízás, fogyás, személyre szabott étrend kialakítása
 • önértékelés, önbizalom, egészséges énkép formálása
 • szexuális zavarok
 • személyes életút, kiteljesedés, életcél, önmegvalósítás

http://www.kineziologiaioldas.com/kineziologiai-oldas/

 

 

Tóth Erzsébet–Zsóka, Life-Coach, Kineziológus

 • Life-Coach-Access Bars - Integrált Energiaterápia - Kineziológia-Metamorf masszázs-Lélekringató masszázs-Indiai fejmasszázs-Talpcsakra masszázs- Kronobiológiai személyiség elemzés-Lélekküldetés aktiválása Integrált Energiaterápi módszerével
  Mi a Kineziológia és milyen estekben ajánlott ?
  A Kineziológia szó jelentése Mozgás-Tudomány. Stressz hatására az izmok elgyengülnek, s mivel sejtjeink minden információt megőriznek, a testünk jelzései vezetnek minket a folyamatban, hogy megkeressük a probléma ,betegség gyökerét. Pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-képesség,- és személyiségfejlesztő. Érzelmi stresszek feloldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben,hatékonyan befolyásolja a test energiaáramlását. EZÁLTAL aktivizálja a szervezet Öngyógyító mechanizmusát !! A kineziológiával az okot keressük meg,Módszerének LÉNYEGE, hogy feltárja azt az Életeseményt ahonnét a probléma ered, IZOMTESZT segítségével. Ez Biztos és Egyértelmű válaszokat ad a Kineziológus számára.Hosszú utat bejártam,amíg 1995-ben rátaláltam a Kineziológia módszerére. Egy kéztörés indított el általam addig nem ismert világ felé. Kíváncsiságomat, egyre inkább a tudatos érdeklődés jellemezte. Reiki mesteri beavatásom után éreztem,hogy ott belül a szívemben megfogalmazódott a vágy : Segíteni az Embereknek , hogy ebben a mai világban,ahol az emberi kapcsolatok annyira bonyolultak,tüskések ,fájdalmasak,szeretet nélkülivé válnak olyan sok esetben. Önértékelési zavar,fóbia,depresszió ,allergia és még sorolhatnám mennyi probléma keserítheti meg Életünket. Tanulmányaim során , több gyógyító módszert megismerve,mindig felmerült Bennem a kérdés: de mi lesz az okkal, a betegséget kiváltó mélyen a tudatalattiba elrejtett "kis gazfickóval" idegdúcainkban megbúvó "kór"-okozóval. A Kineziológia adta meg számomra a választ és TUDTAM , megtaláltam amit kerestem ! Hiszen egy gyermek nem dadogva születik, mindig megtalálható a múltban az a félelmet kiváltó esemény,amelynek hatására torkunkba szorulva a félelem egy blokkot létrehozva az izmokban egy ilyen elváltozást okoz. Közösen megtalálva a megoldást , oldva az eseményhez kapcsolódó negatív érzelmi töltést a múltban, ennek hatására lehetőségünk nyílik a testi gyógyulás útján is hátmérföldes léptekkel haladni . A Lélek nyelve a betegség . A testtel "beszélgetek " az izmon keresztül , amely őszintén elvezet múltunk és jelenünk életeseményeihez, akár a fogantatáshoz is, ahol Nekem és Önnek kedves érdeklődő , DOLGUNK van. Szükségem van az Ön segítségére is hogy akarja az életében a változást ! Ha, már ezeket a sorokat olvassa , bízom benne, hogy ez a vágy viszont Önben megszületett ! Szeretettel várom,amennyiben igent mond a változásra !
 • Hívjon bizalommal!

https://www.facebook.com/pg/T%C3%B3th-Erzs%C3%A9bet-Zs%C3%B3ka-Life-Coach-Kineziol%C3%B3gus-Gy%C5%91r-231683500354839/about/?ref=page_internal

 

 

Esztergomi Gréta, Életút és életvezetés konzultáció, https://csillagforras.hu/ https://www.youtube.com/user/csillagforras

Csillag Sziget - Életút és Életmód vezetés

Segítek feltárni, megismerni Önmagad. Felszínre hozzuk az Erőid. Megmutatom az Életutad, megértheted s Tanításai. Tisztítjuk a Karmád, és megvilágítom a Spirituális ösvényed.

Élet Vándora, szeretettel köszöntelek!

Válaszok, a benned lévő kérdésekre!

Ismerd meg a belső erőidet, a megoldásaidat és az életutad .

Mindannyian feladattal érkezünk a Földi létre, és a sorsunk folyamatosan abba az irányba terel, ahol feladatunk van. Életünkben vannak olyan időszakok, amikor olyan betegségek, családi vagy személyes problémák jelennek meg, melyből nem találjuk a kiutat.

☆ Keresed Önmagad, keresed az Utad, a Megoldásaid?
☆ Szeretnéd megtudni milyen képességek birtokában vagy?
☆ Szeretnéd tudatosítani milyen módon tudsz hatékony lenni?
☆ Szeretnéd megérteni és rendbe tenni a kapcsolataid?
☆ Szeretnéd megismerni az Életterved?
☆ Szeretnéd az égi kapcsolataidat tisztán működtetni?

Megmutatom a Benned szunnyadó erőket. Segítek, hogy ráláss az élethelyzetedre, az eddig megtett utadra. Segítek megtalálni az ösvényedet, és megmutatom, hogyan tudsz rajta végigmenni. Fontosnak tartom a személyes vagy online beszélgetést, mivel a célom, hogy a benned lévő energiák megmozduljanak és elindulhass a változás útján.

Mindenből van kiút, de az Útról Te döntesz, az Úton Neked kell végigmenni.

Az ÉLET a TIÉD, a VARÁZSLÓ TE VAGY! ॐ

Szolgáltatások ~ Életút keresés

Segítek meglelni az Utadat és megmutatom a Belső Erőid. … Az asztrológia és az asztrozófia segítségével megmutatom a benned lévő erőket, képességeket, és megbeszéljük HOGYAN TUDOD ezeket a felszínre hozni és a LEGJOBBAN MEGÉLNI.  Tudatosíthatod, hogy az anyagi világban, a kapcsolataidban hogyan tudsz kibontakozni. Megismerheted Életutad és (pár)kapcsolataid KARMIKUS tanításait. Megmutatom, hogyan tudod átlépni a gátjaid, hogyan tudod meghozni a döntéseid. Lehetőség van arra is hogy lásd, egy adott időszakban (évben) mire figyelj oda, milyen lehetőségeket és tanításokat kapsz.

Elengedés, de hogyan? ~ Az Új kezdetek

Mit hoz a Jövő? ~ Tudatos Élettervezés

Egészség belső útja ~ Feltárás, útmutatás

 

Szolgáltatások ~ Spirituális Útkeresés

Segítek feltárni és megérteni az eddig megtett Utad Tanításait: Ki, miért volt, van jelen az Életedben. Egyes életesemények milyen tanítást rejtenek. … Megmutatom merre tartasz az Életutadon, mi az Életküldetésed, amit megtapasztalni jöttél. … Megismerheted milyen gyógyító képességeket hoztál magaddal, milyen égi kapcsolataid vannak és mi a spirituális utad. Megmutatom hogyan tudod az égi segítőiddel a kapcsolatot kiépíteni, és milyen módon tudod ezt működtetni.

A találkozás során egymás mellett nézzük a születési horoszkópot és a valós csillagos égboltot, mely alatt megszülettél. A kettő együtt elmeséli azt a csodát, mit jöttünk megélni ebben a Földi Létezésben. A Találkozásunk során betekinthetsz a saját belső TISZTA VILÁGODBA, amit lehoztál Magaddal.

Forrás: https://csillagforras.hu

 

 

dr. Kézdi Andrea

Numerológus, tarológus, A Spirit Flow módszer megalkotója

Az utóbbi időkben egy teljesen új életvezetési és önismereti módszert dolgoztam ki, amit már egy ideje tanítok is. A Spirit Flow az emberi kapcsolatokat térképezi fel és csodás segítség a kapcsolatok változtatásához is. A megjelenő új energiák és tudás, elsősorban a kvantum mechanika segítségével átprogramozhatjuk az életünket.

A Tiszta Forrás Intézetben 2004 óta tanítok. Kezdetben tarót és numerológiát is tanítottam. Jelenleg a tarót régi tanítványom és barátom tanítja, én csak a numerológiával kapcsolatos tudást adom át a hallgatóknak.

A tarot vezetett el a numerológiához is. Nem érti meg a számok titkait, aki nem használja a tarót és a kártyák jelentését sem tudja igazán megfejteni az, aki nem ismeri a numerológiát. A számok titkos tudománya nem csak arra jó, hogy megismerjük magunkat és a világ működését, hanem segít a változtatásban is, hiszen egy névváltoztatás, egy másik lakcím vagy akár csak a kocsink rendszámának megváltoztatása a sorsunkat is más irányba viheti.

http://tisztaforrasintezet.hu/tanaraink/dr-kezdi-andrea/

Lehetséges Skype-on vagy FaceTime-on is kérni elemzést.

Sajnos az energia–programozást csak személyesen lehet megcsinálni, az a távolból nem megoldható. Az a tapasztalatom, hogy ez a módszer világosan megmutatja az elakadásokat és  magában hordja a feloldozás lehetőségét is.

teljes sorselemzés feltárja az egész életfolyamát egy embernek, az energetikai családfa segítségével a kapcsolati viszonyok kialakulására és problémáira lehet rálátni. Mindig használok tarot kártyát is, mert az ad választ az aktuális kérdésekre.

Elsősorban tarológusként és numerológusként ismerik, 15 éve tanítja ezt a két tárgyat. A tarot kártyáról könyve és oktatófilmjei jelentek meg (A Titkok Könyve: Tarot, Gyakorlati tarot), az Életünk kódjai című írásom oktatófilmmel, ami a numerológia alapjairól szól, most jelenik meg.

A felgyorsuló világunkban megjelenő új energiák őt is megérintették.  Amerikában született, az emberi kapcsolatok energetikáját bemutató Spirit Flow (Lélekáramlás) rendszer.

„A rendszer segíti a különböző kapcsolattípusok – szülő-gyerek, párkapcsolat, barátságok, munkahelyi kapcsolatok, stb. – feltérképezését. Szinte hihetetlen, hogy mennyire befolyásolnak minket a körülmények, hogyan alakítják életünket azok az emberek, akikkel kapcsolatba kerülünk. Az ismeretek alapján megtanulhatjuk, hogyan hatnak ránk mások, illetve elsajátíthatjuk az igazi titkot: hogyan befolyásolhatjuk kapcsolatainkat.”

http://ezoexpo.hu/eloado/dr-kezdi-andrea-tarologus-numerologus/

Mi az a morfogenetikus mező?

Már a két világháború között végeztek a tudósok különböző kvantumfizikai kísérleteket, de igazán néhány évtizede sikerült bebizonyítani egy különleges tér létezését. A morfogenetikus mező olyan akár a gravitáció vagy az elektromágneses tér, szabad szemmel nem látható, de hatása mégis érezhető. Befolyásolja az anyag működését és meghatározza annak létezési és működési formáját.

Ennek a különleges mezőnek a meglétét bizonyítják olyan megfigyelések, mint a századik majom kísérlet. Egy kellő létszámú majomcsapat egy szigeten rájött arra, hogy megmossa az ételét. Egy bizonyos idő után több száz vagy több ezer kilométerrel arrébb is hirtelen tudták ezt a majmok. Az információ, a tudás amire rájöttek a majmok, bekerült az egységes mezőbe és onnan más majmok is le tudták szedni. A morfogenetikus mező következménye a madarak V alakban repülése, a madarak és a halak vándorlása, a hangyák, méhek szerveződése, stb.

A közös tudat-mező, vagy háló tehát az információs közeg, melyen keresztül metafizikai energiaminták, gondolatok és érzelmek „találkoznak”.

A régi mágusok ismerték ezt a teret, és ez az, ahol a csodák is megtörténnek. Ennek a térnek a létrehozója maga az Univerzum. A régiek Akasha krónikának, kollektív tudatnak, éternek vagy asztrálfénynek nevezték ezt a közeget. Ma már tudjuk, hogy létezik egy közös mező, de azt is, hogy az emberek is létre tudnak hozni információs tudatmezőket.

A család, a város, az ország, a kontinens mind saját információs mezővel rendelkezik és minden egyes ember aki csatlakozott ehhez a térhez lehívhat innen információkat. Olyan ez az egyes ember számára, mintha a számítógépünkhöz csatlakoztatnánk egy külső memóriát. Ugyanakkor fel is töltünk információkat, amikhez így más emberek juthatnak hozzá. Ez az oka annak, hogy sokszor egy időben születnek meg, egymástól látszólag függetlenül találmányok.

Ugyanakkor a morfogenetikus mező az agyunkon kívüli memóriánk. Innen,ellazult tudatállapotban, amikor gondolkodunk vagy meditálunk, le tudunk hívni információkat. Mi is folyamatosan töltjük ezt a mezőt. Minden cselekedetünk, gondolatunk megjelenik ebben a virtuális térben. Tudjuk, hogy egész világunk energiából épül fel, az anyag maga is végsőként lebontva „csupán” energia. A minket körülvevő különböző információs mezőkhöz csatlakozunk mi is. Amennyiben ezt önszántunkból tesszük, akkor energiával töltjük fel ezt a mezőt úgy, hogy mi magunk is kapunk energiát. A családunknak is van saját morfogenetikus tere. A családi összefogás, a biztonság és szeretet minden tagját feltölti. Amikor azonban már kényszernek érzi valaki a családhoz tartozást, akkor már nem feltölti a család, hanem elszívja az energiáit. Az energiavámpírok is így működnek. Maga az információs tér is lehet energiavámpír.

Amíg az adott térben vagyunk, addig azt tápláljuk energiával. Sokszor megfigyeltem válásnál, hogy amíg heves érzelmeket táplálnak egymás iránt a felek, nem tudnak békében megegyezni. A szeretet érzése sokszor átcsap gyűlöletbe. Mindkét érzés energiával tölti fel a közös információs teret és nem engedi elszakadni őket egymástól. Idővel sikerül nekik megszüntetni azt az entitást (közös tudati mezőt), amit közös életük során felépítettek és akkor sikerül elválniuk.

A morfogenetikus mező, mint virtuális élőlény viselkedik. Nem jó és nem rossz. Nincsenek érzelmei. Azonban az emberek energiájából él, azokat sokszor irányítja. Külön információs mezeje van a különböző ideológiáknak, társadalmi rendszereknek, politikai irányzatoknak, de még egy focicsapat szurkolóinak is. De saját tudati mezővel rendelkeznek a betegségek is.

A morfogenetikus mezők összességét morfikus mezőnek nevezzük. Ezt a nagy, közös tudástárat az Univerzum hozta létre. Minden és mindenki kapcsolatban áll vele. Az ember maga is hoz létre információs mezőket. A meglevőkhöz lehet csatlakozni, de le is lehet válni tőle. Ilyenkor lépünk ki a családból vagy egy házasságból, de ugyanígy csatlakozhatunk vagy leválhatunk egy politikai pártról vagy egy eszmerendszerről. De még egy betegség tudati szintjéhez is csatlakozhatunk, vagy akár meg is szüntethetjük.A világban végtelen sok morfogenetikus mező van. Egyik sem jó vagy rossz. Az emberek energiájából táplálkoznak, ezért minél több ember csatlakozik egy tudati mezőhöz annál nagyobb lesz. A közös összefogás vagy a közös ima képes megváltoztatni a világ eseményeit.

Felhasználhatjuk ezt a morfogenetikus mezőt arra, hogy saját életünket a lehető legjobbá tegyük. A Spirit Flow® rendszere ebben a térben dolgozik. Energetikailag vizsgálja a családunkat és megtanítja az energia-programozást. Az életünk irányítása rajtunk múlik, de döntéseink másokra is kihatnak. Alakítsuk együtt a jövőt!

Dr. Kézdi Andrea
www.spiritflow.hu

http://www.spiritflow.hu/mi-az-a-morfogenetikus-mezo/?fbclid=IwAR1ikQTr6icKpqPpUA2l9aTRibyVFw9vgqaOcQilmHnbRLEcN_d_2mj-xUE

 

 

Sáfár Emese

Jelenleg a Tiszta Forrás Intézet elméleti oktatásért felelős vezetőjeként tanítok a parapszichológia szakon extrapszichológiát, transzcendentális karmaasztrológiát és okkult alapismereteket. Iskolánkban minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Mesterfokozatú parapszichológus- karmaasztrológus, Elméleti oktatásáért felelős vezető. Tantárgyak: Transzcendentális Karmaasztrológia, Extrapszichológia, Okkult alapismeretek. http://tisztaforrasintezet.hu/tanaraink/safar-emese/

Spirituális Önismereti Konzultáció

Azoknak, aki az önismeretben szeretnének elmélyülni.

A személyiség erősségeinek, lehetőségeinek, gyengeségeinek és kihívásainak összefoglalása a numerológia, kronobiológia, asztrológia segítségével.

Havi konzultáció

Azoknak, akik rendszeresen szeretnének beszélgetni és dolgozni magukon. Ezeken az alkalmakon átnézzük az adott hónap energetikai tendenciáit. Mire kell készülni és mi legyen a cselekvési terv?

Havi tanácsadáson azon ügyfeleim tudnak részt venni, akik már jártak nálam az asztrológiai szempontú személyiségelemzésen.

Kronobiológiai pszichogenetikai és numerológiai elemzés

Azoknak, akik a hozott energetikai szintjük milyensége, adottságai és kihívásai iránt érdeklődnek, illetve tudni akarják, hogy az életük jelentős számkódjai, milyen lehetőségeket hoznak. Gyermekek erősségeinek és hozott energetikájának feltérképezése, szülőknek, nevelőknek kifejezetten ajánlom. Nagy segítség a munkaerő kiválasztásban és a munkahelyi szociális hálók energetikájának vizsgálatában.

Komplex parapszichológiai és karmaasztrológiai elemzés

Azoknak, akik kronobiológiai, numerológiai, karmaasztrológiai szempontból is rá szeretnének pillantani saját magukra és kapcsolatrendszerükre. Teljeskörű tanácsadás, a testi- lelki- szellemi és karmikus rétegek áttekintésével és múlt- jelen- jövő elemzéssel.

Párkapcsolati elemzés (Szinasztria)

Azoknak, akiket érdekel, milyen lehetőségek rejlenek a kapcsolatukban. Energetikai összhang és feszültségek feltárása.

http://safaremese.hu/szolgaltatasok/

Végzet? Szabad akarat?

Miért vagyok itt?

Örök kérdések, melyekhez szinte mindenki eljut, aki önismereti úton jár. Pont azok a kérdések, melyekre nehéz egyértelmű választ adni. A körülöttünk lévő világ jelenségeire és saját létezésünkre a válaszok sokszor rejtve vannak előttünk.

Parapszichológusi munkám során ezeket keresem én is. Bedugom fejem az égboltba és mögé nézek, ahogy azt Camille Flammarion megrajzolta.

Fedezd fel önmagad és a világot! Légy kíváncsi! Mindenkit erre bíztatok.

… és ha tudok, szívesen segítek ebben…

http://safaremese.hu/

Bemutatkozás:

„Gyermekkoromban volt egy kedvenc könyvem. Igazából sok kedvenc könyvem volt, de ezt különösen szerettem. Arról szólt, hogyan fedezte fel az ember a csillagos eget, mit gondoltak őseink a körülöttünk lévő világról és benne saját magukról. Abban a könyvben volt egy kép. Camille Flammarion alkotta, aki amellett, hogy az 1800-as években csillagászként élt Franciaországban, csodálatos metszeteket is alkotott a tudomány népszerűsítésére.

Akkor kisgyermekként elvarázsolt a kép. Elképzeltem, hogy elődeink felnézve az égboltra történeteket találnak ki róla, vagy történeteket olvasnak ki belőle. Láttam magam előtt, ahogy az égboltba fúrva fejüket megpillantják az „isteni” szférát és megértik a világunk működését. Azt a működést, melyről az épp uralkodó világnézet mindig nagy bizonyossággal állítja, hogy érti, de végül mindig kiderült, hogy nem igazán értünk mi semmit. Ez a gondolat pedig igen bosszantó volt számomra. El is határoztam, hogy annak rendje és módja szerint, felnőve én megértem a világnak a működését és benne a legfurcsább „képződményt”, az embert.

Felnőve hirtelen nagyon fontossá váltak a hétköznapok és csak később, valahogy az első Szaturnusz visszatérésem idején jutott eszembe, hogy valahogy valamiről elfeledkeztem útközben. Nem ez volt a magamnak tett fogadalmam. Így újra elkezdtem kutatni és ennek a kutatásnak eredményeképpen jutottam el Griga Zsuzsannához és rajta keresztül a Tiszta Forrás Intézet Parapszichológiai képzésére.”

Jelenleg magam is a Tiszta Forrás Intézetben tanítok, de saját tanulási utamon sem álltam meg és azt hiszem nem is fogok életem végéig.

Legfőbb érdeklődési területeim közé tartozik a pszichológia (legfőképpen az integrál és transzperszonális megközelítés), a csillagászat, természetesen szinte minden asztrológiai irányzat, az okkult tudományok és a mágia. Hobbim a hivatásom, amit itt az iskolánkban végzek… … de a zenét is nagyon szeretem, mert varázsszer.

http://tisztaforrasintezet.hu/tanaraink/safar-emese/

Nagyon sok oka lehet annak, hogy valaki felkeres egy spirituális önismereti tanácsadót, parapszichológust, karmaasztrológust. Ezeknek megfelelően igyekszem a hozzám fordulóknak segíteni. Természetesen minden szolgáltatás egyben beszélgetés, ahol a jelen problémáit spirituális szempontból közelítjük meg.


https://www.youtube.com/watch?v=9K8BfhMFCtE&list=PLTs4XlcJ9H5BKqdosb-pHoDz00QqEN0Xn Sáfár Emese és dr. Veress Adrienn: Okkultizmus, pszichológia és spirituális önismeret

 

 

Kedves Adél Médea, Életvezetési tanácsadás, életmód tanácsadás, a belső csend megtapasztalása

Mentálhigiénés beszélgetés - életvezetési tanácsadás

Ennél a konzultációnál rögtön meg is jegyzem azt, ami a legfontosabb: Nincs séma, csak Te vagy és az amit hozol magaddal, ami benned épp most van. Ezekre keresünk megoldást és tárjuk fel azokat a képességeidet is, amivel később is boldogulsz majd az életben.

Célom, hogy ne szoruljunk segítségre, hanem tanuljuk meg kezelni a problémáinkat és vezetni az életünket önállóan is. Ezért is hívják életvezetési tanácsadásnak is ezeket a beszélgetéseket.

A leggyakrabban hozott témák : párkapcsolat, munka, család, gyerek, utazás, költözés kapcsán kerülnek elő.

Gyakran elhangzó mondatok:

 • " Úgy érzem elakadtam és nem találom a megoldást "
 • " Egyedül nem sikerül tovább lépnem és jól jönne egy kis segítség "
 • " Változtatni szeretnék valamit az életemen, de nem tudom, hol kezdjem el " 
 • " Már egy ideje akarok változtatni, de valamiért nem jutok eredményre "

Bármilyen  Téged érintő kérdéssel fordulj hozzám bizalommal! Ha nem vagy biztos, hogy jó helyre hoznád-e a problémád/kérdésed, írj nekem erről nyugodtan email-t a kapcsolat@utamon.hu címre! 

És, ha még mindig nem tudod, hogy neked szól-e ez a fajta beszélgetés talán az alábbiak közül magadra ismersz:

 • Ha már jártál több helyen, de úgy vetted észre, hogy nemigazán segítettek, nem hallgattak meg őszintén
 • Ha döntéshelyzetben vagy és szeretnél dönteni végre (esetleg kikapcsolni zavaró, aggodalmaskodó gondolataid, hogy tiszta fejjel-szívvel tudj gondolkodni és dönteni)
 •  Ha most épp nincs kit megkérdezni a Téged érintő dolgokról
 •  Ha tényleg akarsz változtatni az életeden, nem csak mondod :)
Leginkább online konzultációkat adok. Ezzel szeretnék minden magyar embernek lehetőséget nyújtani a beszélgetésre, lakóhelytől, országtól függetlenül, akárhol is él. :)
A közel 10 éves tapasztalatom személyes konzultációkban és a később megjelenő online konzultációkban lehetőséget nyújtott egy szakmailag biztonságos és nyugodt hangulatú módszer kialakítására. Az évek alatt felismertem az emberek nővekő időigényét is ezért a konzultációk idejét meghosszabbítottam. :)

Időpont kérés, érdeklődés: kapcsolat@utamon.hu

Minden email-re válaszolok! :)

http://www.utamon.hu/index.php/hu/konzultacio/egyeni-konzultacio/13-mentalhigienes-beszelgetes

Életmód tanácsadás

A közel 10 éves tapasztalatom személyes konzultációkban és a később megjelenő online konzultációkban lehetőséget nyújtott egy szakmailag biztonságos és nyugodt hangulatú módszer kialakítására. Az évek alatt felismertem az emberek nővekő időigényét is ezért a konzultációk idejét meghosszabbítottam. :)
Egyéni konzultáció bármilyen egyéni kérdés esetén, az alábbi témákban, hogy elégedett légy magaddal és azzal, ahogy éled az életed:
·         táplálkozás 
·         egyéni időbeosztás kialakítása 
·         mozgás (itt egészségügyi -  gyógytornász - végzettségem is igénybe vehető)
·         pihenés, relaxáció
·         mentális - lelki kikapcsolódás tágabb témaköre 
Az online beszélgetés ugyanúgy csendet és odafigyelést igényel mintha személyes találkozó lenne!

http://www.utamon.hu/index.php/hu/konzultacio/egyeni-konzultacio/12-eletmod-tanacsadas

 

Dr. Korányi Mariann

Yumeiho masszázs terapeuta, jógaoktató, jogász

A masszázs, a jóga, a meditáció és a csi kung gyakorlati alaptechnikáit jeles Mesterektől ismertem meg itthon és Távol-Keleten: Burmában, egy buddhista kolostorban, Kínában a Shaolin völgyben és egy Indiai jóga Ashramban. Jogot végeztem. A Fiam, Marci, 23 éves.

Jelenleg integrál pszichológián végzős vagyok. Szakdolgozatomat  Integrál Stressz Management és Teremtőerő címmel írom, melyhez a Yumeiho terápiából gyakorlati és kutatási alapot merítek.

Bővebben itt olvashatsz a Yumeiho masszázs tevékenységemről.

http://szeretetero.hu/bemutatkozas/munkatarsaim/dr-koranyi-mariann/

Karrierszünetet tartok 2014 óta, melyet egy éves távol-keleti, ázsiai úttal kezdtem meg. 9 hónapot meditáltam szerzetesek között egy buddhista erdei kolostorban Burmában. A Shaolin Völgyben Kung Fut és keleti tradicionális gyógymódokat tanulmányoztam Kínában. Majd a Himalája és a Gangesz mentén egy Indiai jóga ashramban jógaoktatói kurzuson vettem részt.

A Miskolci Egyetem ÁJTK jogi karán diplomáztam 1989-ben. Ügyvédi hivatásom több, mint 20 évig Budapesten gyakoroltam, ingatlan és informatikai projekteken dolgoztam.

Most kezdtem az Integrál Akadémia 3 éves integrál pszichológia szakát. A modern pszichológia tudománya és a keleti bölcsesség itt ötvöződik. Célom a tudatfejlődés mind teljesebb megértése és hiteles átadással segíteni a keresőknek a fejlődésben.

Jelenleg tapasztalataim jóga és meditációs órákon osztom meg valamint élménybeszámoló előadásokat tartok és Yumeiho távol-keleti masszázs terapeutaként dolgozom. Az élményeket és a tanultakat a készülő könyvem formájában is összegzem, Karrierszünet egy buddhista kolostorban címmel.

https://csendesules.wordpress.com/dr-koranyi-mariann/

 

 

Vasadi Judit

integrál szemléletű önismereti tanácsadó, kommunikációs tréner

2011-ben végeztem az Integrál Akadémián. Az ott megélt tapasztalatok, tanultak részben keretbe foglalták az addigi felfogásomat az életről, önmagamról, másrészt új perspektívát is nyitottak azok tudatosítására.
Hiszem, hogy van olyan világ, ahol mindenki egyaránt számít, és megfér egymás mellett az élet és az emberi sokszínűség, ahol a versengést az együttműködés, az életre mondott IGEN váltja fel.
Azt is hiszem, hogy mindegyikünkben hatalmas teremtő erő lakozik, amire tudatossá válva változik az élet. Ez a táguló tudatosság folyamatosan új szükségleteket és minőségeket hív életre bennünk: igénnyé válik az őszinte, hiteles kommunikáció, a párbeszéd, az együttműködés, önmagunk „szelíd” képviselete stb.

Sokszor érezheted azt, hogy ezek az új, ébredő szükségletek összeütközésbe kerülnek a régi, mára már szigorú szokássá vált rutinjaiddal, gondolkodásoddal. Egyre gyakrabban úgy érezheted: ” A régi ruha már szűk, az új még nincs kész”. Az új gondolkodás/szemlélet/tudatosság – bárhogy is nevezed – új nyelvezetet, kommunikációt is követel. A változáshoz nagy lökést képes adni a Dr. Marshall Rosenberg által összeállított Erőszakmentes Kommunikáció (EMK) technikája és szellemisége. Ez a kommunikációs technika segít szakítani a „Valami, ami van, és a valami, amilyennek lennie kéne” típusú, életet megrontó gondolkodásmódunkon.
Ha Te is így érzel és szükséged van támogatásra, a folyamatod kísérésre, kérlek hívjál! Együtt könnyebb!
Munkámat a Ken Wilber nevéhez fűződő integrál szemlélet, az asztrológia és a Dr. Marshall Rosenberg nevéhez fűződő Erőszakmentes kommunikáció gondolkodásmódja és emberképe segíti.

A Szereteterőben 2019. áprilisban a Négy lépés + négy kérdés csoportot tartom.

Elérhetőségem: jvasadi@gmail.com

http://szeretetero.hu/bemutatkozas/munkatarsaim/1862-2/

 

 

Tóth Andrea Beáta 

ThetaHealing konzulens, vipasszana meditációs és relaxációs tanár. Szimbólum és transzlégzés módszerrel is dolgozom egyéni és csoport terápiákon.

Kétéves Ázsiai tapasztalatok után 2000-ben megalapítottuk a Buddhista Vipassana Alapítványt és azóta szervezünk rendszeres elvonulásokat.

Ázsiában a kolostori meditációk során értettem meg, hogy életemben a nehézségeket csak a saját tudatom megváltoztatásával lehet leküzdeni és nem a körülményeim és a körülöttem élő emberek befolyásolásától várhatom a nyugalmat.

A szülés, mint spirituális élmény és beavatás vezetett el a transzperszonális pszichológia területére.

2001 óta, saját szülési élményeim alapján rájöttem, hogy a szülés és születés olyan fontos élmény, amely az egész életutunkat meghatározza. Hat a párkapcsolatainkra, szexualitásunkra, szüleinkkel, gyermekeinkkel való kapcsolatunkra, betegségeinkre és a halálunkra is.

2001-2003-ig a Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézetben Vivation relaxációs és transzlégzés tréneri oklevelet kaptam.

2007-2009-ben szimbólumterápiás képzésben vettem részt.

2011 óta foglalkozom Kvantum pszichológiával, évek óta használom a DNS aktiválás módszerét.

2013 tavaszán végeztem a kezdő és haladó ThetaHealing tanfolyamot.

Közel 10 éve szervezek csoportokat várandós kismamáknak és a magzattal való kapcsolatfelvételen keresztül készülünk az anya által átélhető legjobb szülésre.

Újjászületés workshopjainkon férfiak és nők számára átélhetővé válik a saját születésük és átalakulnak a régi élmények tapasztalatok. Sokszor ez az akadálya egy baba megfoganásának, így meddőnek tartott párok számára is nagyon hasznosak ezek a hétvégi csoportok.

Egyéni szimbólum és transzlégzés terápia keretében foglalkozom várandósokkal és olyan személyekkel, akik életükben és szellemi fejlődésükben elakadnak, nem érzik hatékonynak magukat és nem elégedettek azzal az élettel, amit élnek.

A ThetaHealing módszerrel a hiányzó láncszemet találtam meg, azóta felgyorsultak a változások is körülöttem.

Célom az emberekben előmozdítani a tudatosodást, hogy képessé váljanak felszabadítani magukat a korlátozó hitrendszerek és koncepciók alól.

Információ: Email:tothandreabeata@gmail.com

http://www.vipassana.hu/kapcsolat

 

 

Czike Klára

Végzettségem szerint szociológiai tudományok doktora, szociológus, szociálpolitikus, pszichodráma vezető, coach, théta healing konzulens vagyok.

Autodidakta módon tanultam, és évek óta foglalkozom tréningek tartásával, vipassana meditációval, táplálkozási- és böjti tanácsadással, önkéntességgel, közösségfejlesztéssel. Vegetariánus vagyok több mint 10 éve.

1995-ben kezdődött bennem egy „átállás” a pszichodrámának köszönhetően annak érdekében, hogy megértsem, feldolgozzam, újraépítsem magamat. Az eddigi fáradságos, de izgalmas úton pszichodrámába, pszichoanalízisbe, családállításra, szimbólumterápiába, coachhoz jártam, meditálni tanultam. Egy ideig azt gondoltam, hogy lesz olyan pillanat, amikor már nincs szükségem külső segítségre. Ma úgy gondolom, hogy mindig segítséget fogok kérni ha szükségem van rá, és mindig foglalkozni szeretnék a saját fejlődésemmel. Hálával és köszönettel gondolok azokra a terapeutákra, segítőkre, mesterekre, akikkel eddig találkoztam. Nélkülük nem lennék ma egészséges, fejlődő, az „útra lépett”.

Sok ok miatt egész életemben voltak súlyproblémáim, sokáig nem akartam autót vezetni, nehezen tudtam kötődni, a szeretetemet kimutatni, problémáim voltak az autoritással, és bizony volt az életemben számtalan pillanat, amikor úgy éreztem, nem lépek előre, nem haladok. Manapság is van ilyen állapot, de akkor igyekszem böjtölni, meditálni, sokat olvasni és írni, mert ezek a kedvenc foglalatosságaim a szabad időmben. Ami biztos, az az, hogy rajta vagyok az úton, és mindent megteszek, hogy rajta is maradjak. Köszönet érte azoknak is, akik szeretetükkel, kedvességükkel, biztatásukkal körülvesznek.

Információ: Email: czike.klara@mettater.hu

http://www.vipassana.hu/kapcsolat

 

 

Basa Ágnes

Asztrológus tanácsadóként önismeretre épített pályaválasztással, pályamódosítással, illetve párkapcsolati kérdésekkel foglalkozom. Nagyon fontosnak tartom a hétköznapokban megvalósuló tudatosságot, azélet minden területére kiterjedő felelősségvállalást.

Évek óta dolgozunk együtt Dobos Andreával az újjászületés-tréningeken. A születés ideje és körülményei többszörösen meghatározzák az ember életét, a születési képlet megbeszélése, valamint a tréning önmagunk megértését és elfogadását segíti.

Több mint 20 éve találkoztam először relaxációs, autogén technikákkal, tanultam kineziológiát, amelynek segítségével a sejtszinten elraktározott információkhoz férhetünk hozzá.

2009-ben kezdtem rendszeresen meditálni. A legfontosabbnak azt tartom, hogy át tudjuk ültetni a meditációban megtapasztalt jelenlétet a hétköznapok minden területére. Logikus lépés két hosszú gyakorlati út, a háztartás és a meditáció összekapcsolása. Az odaadó figyelemmel végzett kétkezi munka lecsendesíti az elmét. Akinek sikerül megváltoznia, annak az átérzett gondoskodás, felelősség miatt könnyebb konfrontáció nélkül szembesülnie a rengeteg feladattal is.

A feszültségoldó módszerek beindítják a szervet öngyógyító képességét. Ezeknek a módszereknek segítségével keresek szelíd megoldást olyan komplex tünetegyüttesre, mint a változás korát kisérő panaszok.

Információ: Email: agnesbasa@gmail.com

http://www.vipassana.hu/kapcsolat

 

 

Balajcza Tiborné dr. (Ági)

„Nem az élet sötét oldalai ellen kell harcolni. Elég, ha erősíted a jó oldalt. Ha erősíted a jót,

gyengül a rossz. Életedet gondolataid és hited alakítják.” (Idézet Balogh Béla: A végső valóság című könyvéből)

„A dolgok önmagukban soha nem rosszak, csak a róluk alkotott gondolataidban válnak azokká.” (Epiktétosz)

Ezeknek a gondolatoknak az igazságát elfogadva arra a felismerésre jutottam, hogy a világ jobbá tételéhez azzal tudok hozzájárulni, hogy a lehető legjobb állapotba hozom saját magamat, azaz a világnak azt a kis részét, amely általam nyilvánul meg.

Folyamatosan kerestem ehhez a megfelelő eszközöket. Olyan módszert szerettem volna találni, amivel – önmagam jobbítása mellett – másoknak is segítségére lehetek, amit másokkal is megoszthatok, hogy ők is egy kiegyensúlyozott, harmonikus, pozitív energiákkal működő életet teremthessenek maguknak.

Az utóbbi 10 évben tanultam asztrológiát, agykontrollt, pránanadit (8. fokozat), reikit (3. fokozat), és végül eljutottam az Érzelmi Felszabadítás Technikához (Emotional Freedom Techniques, röviden: EFT). Azt tapasztaltam, hogy az említett módszerek mindegyike működik, különbség csak abban van, hogy kinél melyik bizonyul hatásosabbnak.

Egyszerűsége, gyorsasága, rendkívüli hatékonysága, és szinte bármilyen problémára való

alkalmazhatósága miatt az Érzelmi Felszabadítás Technika az, amellyel szeretnék segítséget nyújtani mindazoknak, akik meg akarnak szabadulni negatív gondolataiktól, testi, lelki, és érzelmi problémáiktól.

Az Érzelmi Felszabadítás Technikát az EFT Magyarországi Központjában, az EFT Akadémián tanultam közvetlenül a módszer hazai meghonosítójától, Sághy András nemzetközi EFT gyógyítótól és oktatótól.

https://samadhicenter.hu/balajcza-tiborne-dr-agi-bemutatkozo/

Samadhi Központ Gyógyászat

Központunkban kizárólag olyan gyógymódokat alkalmazunk, amelyek működőképességéről magunk is meggyőződtünk. Felhívjuk azonban a figyelmed, hogy az általunk végzett gyógyászati tevékenységek soha nem helyettesítik az esetleges orvosi kezelést, azt csak kiegészíthetik. Ugyanígy diagnózist sem állítunk fel, és soha nem próbáljuk befolyásolni az esetleges gyógyszeres kezeléseket.

Tapasztalataink szerint az általunk végzett gyógymódok a gyógyulást támogatják, felgyorsítják, ezért számodra is jó szívvel ajánljuk.

Szükség esetén az alábbiakra van lehetőség jelentkezni:

A kezelések hossza változó, általában 45-75 perc/alkalom.

A kezelések díjazása

Szeretnénk tájékoztatni, hogy gyógyászati tevékenységeinkért nem kérünk semmilyen anyagi ellentételezést. A kezelésekért kapott minden esetleges felajánlás önkéntes alapon történik, és 100%-ban a Rex Állatotthon számára kerül felajánlásra. Így amennyiben valamely kezelésen részt veszel nálunk, esetleges felajánlásodat kérjük közvetlenül a szertartásteremben lévő, lezárt Rex Állatotthon pénzgyűjtő urnába dobd. Köszönjük!

Ha jelentkeznél valamilyen kezelésre, vagy csak kérdésed van, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

https://samadhicenter.hu/

 

Szabó Orsolya Üzleti szaktanácsadó · Írási szolgáltatás

,,…az online kommunikáció a kutatási területem, azt vizsgálom, hogyan tudunk a közösségi média-felületeken egy céget úgy berobbantani, ami átsegítheti egy átmeneti válságon vagy visszaesésen. Ez egy közgazdász diploma, én eredendően jogász vagyok, szóval nem az erősen pénzügyi vonalat viszem, hanem ezt a lágyabb, kommunikációsat inkább. Nyilván ha nagyon komoly a gond, akkor ezt egy szakértői csapat csinálja, amiben van jogász, pénzügyes és egy kommunikációs szakember, mint én. Ügyvédként csőd- és felszámolási eljárásokat vittem, innen a kapcsolódás, ennek a megelőző lépéseit próbálom most a gyakorlatban elsajátítani. Pénzügyi cégnél voltam ügyvéd, reorganizációs eljárásokkal foglalkoztunk. Illetve GYES előtt üzleti tanácsadással foglalkoztam, innen jött, hogy jól jönne még egy közgazdasági diploma ehhez, így kerültem erre a képzésre.

Hogyan tervezed hasznosítani ezt a szakértelmet, amit most sajátítasz el?

Most már megvan ez a “láb” egy ideje, most szerzem meg hozzá a papírt.

A Zsolyának három fő lába van: a szövegírás, a social media management és a kommunikációs stratégiai tanácsadás. Nagyon sokszor látom akár kezdő vállalkozóknál is, hogy nagyon fontos előnyökre tehetnének szert, ha a megfelelő irányba lenne rakva a kommunikációjuk, hogy a célközönségüket megszólítsák és értékesíteni tudjanak. A válságba kerülő, de addig prosperáló cégek számára is nagyon sok esetben a jobb és tudatosabb kommunikáció ad választ, ehhez ad egy újabb támpontot nekem ez a diploma.

Havidíjas ügyfeleid vannak vagy projektszerűen dolgozol? Vagy vegyesen?

Vegyes, hat-hét havidíjas ügyfelem van most és ezen felül vannak a megbízások.   

Bemutatnál hármat az ügyfeleidből, most cégnév nélkül, csak jelleg alapján?

Erős vonal lett a HR kommunikáció, egy versenynek köszönhetően, ahol különdíjas lett a csapatom. Így lett ügyfelem egy nagy gyógyszeripari multi. Van közöttük szépségápolási multinacionális cég magyar vállalata, illetve van például egy magyar divatcég, ami egyszemélyes selfbrandből nőtte ki magát – mivel én vállalkozó és digitális nomád anyuka vagyok, ezért sok más anyuka keres meg, sokakat érek el a Zsolyán keresztül. Így talált rám ő is.”

https://freelancerblog.hu/rendszert-vinni-masok-eletebe-interju-szabo-orsolya-szovegiroval/

 

 

Kocsis Dóra, a Simplicity Fesztivál szervezője

A Simplicity Fesztivál egy olyan esemény, ahol az anyagi és szellemi zaj tudatos lecsendesítéséhez keresik az utat a résztvevők az előadásokon és workshopokon. A fesztivál megálmodójával, Kocsis Dórával beszélgettünk.

Kocsis Dóra – Messzelátó Egyesület

Az online és offline térben te személyesen a Talpalatnyi Történetekkel tettél szert ismertségre, amelyet lehetne úgy teaselni, hogy arról szól, hogyan lehet olcsón és környezettudatosan világutazni. A helyfüggetlen életmód iránt érdeklődők számára ez elég izgalmasan hangzik.

A férjemmel, akkor még jegyesemmel, elmentünk Skóciába dolgozni egyetem után, hogy pénzt keressünk a tervezett hátizsákos utazásainkhoz, illetve anyagi alapot teremteni a közös életünkhöz. Az esküvőnk után végül nekivágtunk, és egy évig utaztunk megállás nélkül, a világ körül. Amikor van egy szemléletmód, amit képviselsz, az megjelenik a munkádban vagy az utazásaidban is. Én nem tudok máshogy döntéseket meghozni, mint ami vagyok. Ezért az utazásaink alatt is couchsurföltünk, stoppoltunk, mindig a helyi tömegközlekedést használtuk, helyi ételeket ettünk, figyeltünk a hulladékra. Mikor hazajöttünk, eldöntöttem, hogy környezeti szemléletformálással szeretnék foglalkozni és csatlakoztam a Messzelátó Egyesülethez, nem mellékesen a világutazásunk során látottak, a szemét, a társadalmi problémák hatására. Ebből lett a blog is, ami mondjuk úgy, hogy a “tudatos utazóknak” szól.

Hogy dőlt el, hogy a civil szférában kezded a karriered?

Bölcsészként végeztem, esztétika-filozófia és pedagógia szakon. Skócia után hazatérve, az utazásaink előtt, még dolgoztam egy alapítványnál, akikkel megcsináltuk Magyarország első nonprofit szervezeteknek szóló crowdfunding weboldalát, ami nagyon izgalmas projekt volt.

Gondolom nem a filó szak miatt esett rád a választásuk.

Az az igazság, hogy egyetemen is eléggé aktivista szemléletű voltam. Létrehoztam például egy diákszervezetet, ami számos önkéntes munkával és nemzetközi tapasztalattal járt. Ez jó szakmai alapot nyújtott a későbbi civil karrieremhez, együtt a magabiztos nyelvhasználattal, ami a külföldi munkából jött. Rendezvényszervezői szemmel sokszor nulla pénzből csináltunk nemzetközi konferenciákat, ezt a “semmiből valamit” tapasztalatot már itt megszereztem.

Ez a tapasztalat elég relevánsnak tűnik egy minimalista fesztivál megszervezéséhez. A Messzelátó Egyesület egyébként egy fenntarthatósági projektekkel foglalkozó civil szervezet, és ez az első ilyen nagyságrendű rendezvényetek. Hogyan került a fókusz az egyszerűségre?

Ez az életmód azért nagyon jó, mert akkor is környezettudatosabb, ha te egyébként nem környezeti szempontokból kezdesz egyszerűbben élni, mert eleve kevesebbet fogyasztasz.

A Slow Budapestnek írt cikkemben leírom, milyen hatással volt rám a hulladékmentesség célkitűzése – ilyen hatás például az általános lassulás, a közösségi értékek újrafelfedezése, a piacokon, a helyi termelőkkel kialakuló személyes kapcsolatok. A helyi és idénytáplálkozás például minden esetben gazdaságosabb is, a többi előnye mellett: ha télen a piacon savanyúkáposztát veszel olasz paradicsom helyett, az egyszerűen olcsóbb. A húsfogyasztás csökkentése szintén az, ha helyette nem szójával, kókusztejjel és hasonló pótmegoldásokkal élsz. Továbbá önismeretet és kreativitást ad, ezen keresztül pedig új magabiztosságra lelhetsz.

https://freelancerblog.hu/kocsis-dora/

 

 

Filep Szilvia

Marketing és kommunikációs szakember. 5+ éve aktívan támogatja a hazai freelancer közösség- és kapcsolatépítést, tudásmegosztást. Az Upwork egykori trénere, a Freelancers in Hungary meetup és a Freelancer Festival alapítója, a Freedom X Fest társalapítója és projekt managere, a FreelancerBlog tulajdonosa és szerzője.

https://freelancerblog.hu/kaptar-kozossegi-iroda/

 

 

SZLAFKAI ÉVA, Kreatív szakember, Womenspiration társalapító

Szabadúszó kreatív szakemberként igényes online tartalmakat készítek. Több mint 10 év reklámügynökségi, vállalati marketing, és nyomdai tapasztalat birtokában komplexen átlátom a web, a dizájn, a tartalom és a marketing területét. 

Kíváncsi tudásvágy hajt, amely szuper muníció számos projekthez: céges blog- és weboldalakat szerkesztek, a HVG Kiadó szakmai partnere vagyok, valamint társalapítója a Womenspiration programsorozatnak és a Nők az úton podcastnak.

A kreatív gondolkodás témakörét kutatom, ebben a témában vezetem a Szikra magazinblogomat is. A különféle nézőpontokban, a kíváncsiság szemléletformáló erejében és az igényes tartalomban hiszek.

Kreatív eszköztár a vállalkozásunk és az énmárkánk építéséhez

Ha önazonosan akarjuk képviselni magunkat, ennek szellemében vezetni a vállalkozásunkat, az önismereten kívül kihagyhatatlan fejlődési terület az idő- és feladatmenedzsment, a problémamegoldás és a vizuális kommunikáció.

A workshopon kérdések és feladatok mentén ismerkedhetsz meg az énmárkád építéséhez hasznos kreatív eszköztár néhány elemével, valamint betekintést nyerhetsz a Womenspiration eseménysorozat háttérsztorijába.

https://freedomexperience.io/events/freedom-budapest-2019/?fbclid=IwAR1x4XjzhdMDewN6YoY_jF2UxBXJr2m-YXNn9aEycB9aqjYcEDHdeuU5KiY

 

 

FARKAS RENÁTA, Önismereti Tréner, Táncoktató

Önismeretfejlesztéssel foglalkozom, művészeti eszközök használatával, melyek a kreativitást, az új nézőpontból való szemlélést erősítik. Felszabadítanak és megindítják a lelki áramlást.

Hiszek a mozdulatok erejében, a zene lélekre gyakorolt hatásában, így módszeremben ezeket is használom. Abban támogatlak, hogy újra önmagadra találj, és meg tudd élni azt a csodát, aki igazán Te vagy!

Célkitűzés kreatív eszközökkel

Hogyan lehet kreatív eszközök bevonásával könnyedén célokat kitűzni és meg is valósítani? Hogyan lehet a szolgálatunkba állítani egy-egy nem mindennapi eszközt, hogy ne csak halogatás legyen a célokból? Maradj fókuszban, játékosan, könnyedén, kreatívan tervezünk, sok-sok színnel, élménnyel!

https://freedomexperience.io/events/freedom-budapest-2019/?fbclid=IwAR1x4XjzhdMDewN6YoY_jF2UxBXJr2m-YXNn9aEycB9aqjYcEDHdeuU5KiY

 

 

HANKOVSZKY KATALIN, Solutionsurfer

Több országban dolgozom és a családom a háttérországom. A coacholás, szervezetekkel való munka és coachképzés mellett (vagy közben…) figyelmem jelentős részét fordítom a módszereink továbbfejlődésének és aktív alakítására. Konferenciák elindítása és szervezése, könyvkiadás, doktori kutatásom mind azt szolgálja, hogy a megoldásfókusz minél több területen, minél többek számára elérhető legyen Magyarországon, illetve hogy a régióban gyakorló szakemberek találkozhassanak, és hasznos tapasztalatot szerezhessenek a közös munkával.

Amit ma megtehetsz...?

A megoldásfókuszú brief coaching paradigmáját, valamint annak fejlődési trendjeit hívjuk segítségül hogy ránézzünk, hogyan élhetünk vállalkozásunkban szabadabban.

Hogyan teljesedhet ki az életünk mindabban, amit épp teszünk, vagy nem teszünk. Mindezt akkor, mikor több diszciplína is azt jósolja, hogy halvány fogalmunk lehet csak arról, hogy éveken belül hogyan fogunk élni. Számoljunk a kiszámíthatatlannal.

https://freedomexperience.io/events/freedom-budapest-2019/?fbclid=IwAR1x4XjzhdMDewN6YoY_jF2UxBXJr2m-YXNn9aEycB9aqjYcEDHdeuU5KiY

 

 

Nagy Andrea, Coach, Vállalkozó&Szabadúszó Viselkedéselemző

10 éve analizálok, önreflexióval vizsgálódok magamban, és a világban, a fejlődési vágyam mára beszippantott.

Fiatal, lelkes kezdőként, majd csapatvezetőként szereztem tapasztalatot multinacionális szervezeti közegben, coaching technikákkal és módszerekkel ezeket a tapasztalatokat és felismeréseket tudatosabb szintre emeltem. A vállalkozói csalódások, az izgalmas, örömteli és egyben keserédes szabadúszás, az erőfeszítéssel teli autodidakta tanulás, a félelmeimmel való szembenézés megerősített abban, hogy bármilyen kiemelkedő készség-képesség csomaggal rendelkezünk, a sikerességben döntő szerepe végül csak annak van, hogy önmagunkról hogyan gondolkodunk, milyen szemléletmóddal rendelkezünk, és ennek következtében hogyan viselkedünk. A viselkedésünk önmagunkkal és a külvilággal.

Azt kutatom, hogy milyen viselkedésprofillal rendelkeznek az igazán jól működő vállalkozók és szabadúszók, előre jelezhető-e valakinek (vagy egy csapatnak) a sikeressége, vagy bukása. A célom, hogy minél több ember szembe merjen nézni önmagával. A coaching üléseken és a képzéseken azon dolgozunk, hogy megtaláljuk azokat a viselkedési pontokat, ami rombolja az embert és az üzletet, majd, hogy hol és hogyan tud valaki beavatkozni a saját automatizmusaiba és ezekben változást elérni. A piszkosul nagy szabadság sem habos torta, ha nem tudsz élni vele. Hiszem, hogy álmodni is jól kell tudni!

Nagy Andrea a panel és pódium beszélgetések csodálatos moderátora.

https://freedomexperience.io/events/freedom-budapest-2019/?fbclid=IwAR1x4XjzhdMDewN6YoY_jF2UxBXJr2m-YXNn9aEycB9aqjYcEDHdeuU5KiY

 

 

Kormos Éva, Kundalini jóga oktató, freedom addictm

Ha az élet egy utazás, akkor mindig is a szabadság volt az úticélom, a kundalini jóga a hajóm, és az autentikus, örömteli élet iránti vágy a szél a vitorlámban.

A jógával kapcsolatban az érdekel, hogyan lehet ezt a több ezer éves bölcseletet és gyakorlatot lefordítani a mai ember számára. Lenyűgöz, hogy a jógának a hétköznapok minden kihívására van praktikus válasza és hatékony megoldása.

Én főként két területtel foglalkozom a kundalini jógán belül: a függőségek kezelésével (Mastering the Addictive Personality) és a jógikus tanításokon alapuló vezetőképzéssel (Science of the Mind and Humanology for Leadership and Success)."

Az isteni biznisz, avagy a valódi siker a spiritualitás szempontjából

Amikor azt mondom spirituális, nem valami ködös, new ages hangzatos közhelyre gondolok, hanem az univerzumnak azokra a törvényszerűségeire, melyeknek mindannyian a befolyása alatt állunk, akár tudunk róla, akár nem. Ha tudatos és tartósan sikeres vállalkozást szeretnél felépíteni, akkor jó, ha ismered ezeket. A régi minták ugyanis már nem működnek, ami nem a valóságból születik, darabokra hullik: üdv a vízöntő korban!

Új szemléletmódra van szükség, új vezetői attitűdre, új értékekre, melyek a szívből és a tudatosságból táplálkoznak. A workshop ízelítőt ad a kundalini jóga gyakorlataiból és Yogi Bhajan sikerről szóló tanításaiból, aki nem csupán jógamester és vallási vezető volt, de 3 nemzetközi civil szervezet és 16 prosperáló cég alapítója és vezetője is!

https://freedomexperience.io/events/freedom-budapest-2019/?fbclid=IwAR1x4XjzhdMDewN6YoY_jF2UxBXJr2m-YXNn9aEycB9aqjYcEDHdeuU5KiY

 

Sayalay Anuttara

Az angol származású burmai szerzetesnő, Sayalay Anuttara idén is ellátogat hazánkba, hogy részesülhessünk a tanításából.

A szerzetesnő sajátossága, hogy nem egy módszert tanít, hanem személyes interjúkat csinál az emberekkel, és a számukra megfelelő személyes instrukciókat adja. Ezeket a théraváda buddhista hagyomány (Buddha eredeti szövegei, a Páli Kánon, vagy Tripitaka) szerint teszi. Noha fő iskolázottsága a Pa Auk vonalból származik, elutasítja, hogy őt (és általában Buddha tanait és az erre épülő meditációt) egy módszerhez kössék. Szamathát és vipassanát tanít Buddha tanai szerint, viszont igyekszik azt személyre szabni. ​

http://sayalayanuttara.weebly.com/

Sayalay Anuttara szerint mindannyiunkban közös, hogy nem akarunk szenvedni. Vannak vágyaink, félelmeink, sóvárgásaink, szomorúsággal és dühvel teli pillanataink. Ha egy kívánság által meg tudnánk ezektől szabadulni, akkor nagyon sokan elértük volna már a megvilágosodást. Buddha azt mondta, hogy nem a külső világ miatt szenvedünk, hanem amiatt, ahogy a külvilágra figyelünk. Lehet, hogy azt gondolod, azért szenvedsz, mert a testedben van egy fájdalom vagy azért, mert más emberek szenvedést hoztak rád. Lehet, hogy az időjárást vagy a politikát okolod. Buddha felismerte, hogy nem ezek miatt, hanem a dolgokhoz való belső viszonyulásunk miatt szenvedünk. A világhoz viszonyulhatunk félelemmel, haraggal, gyűlölettel, szomorúsággal, büszkeséggel, féltékenységgel, szeretettel, együttérzéssel, bölcsességgel, fájdalommal, tehát nagyon sokféle módon. Buddha osztályozta ezeket az érzelmi állapotokat és két nagy csoportra osztott őket: helyes és helytelen hozzáállásra. Azt mondta, nincs közti állomás, ha a tudatunkat nem helyes módon irányítjuk a dolgokra, akkor csak helytelenül tudjuk ezt megtenni, amitől szenvedni fogunk. Ha viszont jól fordulunk a dolgok felé, akkor elmúlik a szenvedés.

http://blog.integralakademia.hu/sayalay-anuttara-egy-buddhista-szerzetesno-tanitasai-1-resz

https://www.youtube.com/watch?v=zE_S1ppguFY

 

 

Horváth Diána Szubhá

A szerencsés karmámnak köszönhetően 1986-ban születtem újra emberként egy vidéki keresztény családban.

Már gimnáziumban megfogalmazódott bennem, hogy a kereszténységet, mint vallást nem érzem magaménak, ezért elkezdtem keresni és rögtön a keleti vallások felé fordultam (micsoda „nem véletlen”). Sokat olvastam a krisna tudatról, a hinduizmusról, de egyik sem fogott meg igazán, hála hatalmas szabadságvágyamnak.

2004-ben elkezdtem a buddhizmussal foglalkozni, majd 2007-ben elérkezettnek láttam az időt, hogy felvegyem a kapcsolatot egy buddhista közösséggel. Csalhatatlan intuícióm, na meg az internet segítségével rátaláltam Lílávajra hétfő esti előadásaira és gyakori látogatóvá váltam a Keleti Kulturális Központban (KKK). Minél többet tudtam meg a buddhizmusról, annál világosabbá vált, hogy ez az, amit eddig kerestem.

Lelkesedésem addig fokozódott, hogy 2010 májusában, a Vészakh ünnepségen menedéket vettem. Mesteremtől, Lílávajrától a Szubhá nevet kaptam. Ugyan ebben az évben kezdtem el járni Lílávajra Szellemi jóga tanfolyamára, hogy tudatom mellett a testemet is hajlékonyabbá varázsoljam.

2011-ben végeztem az ELTE kommunikáció-művelődésszervező szakán, majd önkéntes programszervezőként kezdtem segíteni a Missziót.

A szaporodó feladatoknak köszönhetően 2012-től félállásban, 2013-tól pedig teljes állásban dolgozom az egyháznak mint programszervező és könyvtárvezető. Nagy örömmel tölt el, hogy olyasmivel foglalkozhatok, amit értékesnek találok és egyben a meggyőződésem is.

A KKK-ban berendezett kis kuckómban mindenkit szeretettel látok.

2013-ban bátorságom akkorára duzzadt, hogy megkezdtem Szisztematikus buddhista tanulmányaimat Vajramala szárnyai alatt, majd a 4. félévben vizsgát tettem a „Karma” témaköréből.

2014 elején vezetni kezdtem a Govinda könyvklubot, melynek nem titkolt célja az volt, hogy jobban megismerjük rendünk alapítójának, Láma Anagarika Govindának életét és munkásságát.

Jelenleg a kedd esti Metta meditációkat vezetem, és törekszem arra, hogy ezt a fajta szerető kedvességet, a mettát sugározzam a környezetemben, nem megfeledkezve arról, hogy véletlenül se vegyem túl komolyan magamat. ☺

"Engem kemény fából faragtak!
Tudok magamon uralkodni.
Nem látszott rajtam semmi, pedig hosszú évek szorgalmas munkája, tehetségem elismerése, egész jövõm forgott a kockán.
-Állatmûvész vagyok - mondtam.
-Mit tud? - kérdezte az igazgató.
-Madárhangokat utánzok.
-Sajnos - legyintett -, ez kiment a divatból.
-Hogyhogy? A gerle búgása? A nádiveréb cserregése? A fürj pitypalattyolása? A sirály vijjogása? A pacsirta éneke?
-Passzé - mondta unottan az igazgató.
Ez fájt. De azt hiszem, nem látszott rajtam semmi.
-A viszontlátásra - mondtam udvariasan, és kirepültem a nyitott ablakon."

/Örkény István/

Kellemes repülést mindenkinek!

https://buddhizmus.hu/hu/szemely/szubha

 

Máta Amritánandamaji (sz.: 1953) indiai származású spirituális vezető és tanító, akit követői szentként tisztelnek.
Általánosan ismert neve: Amma (jelentése:anya), vagy Ammacsi ( anyácska); egyéb nevén "az ölelő szent"-nek is hívják, mert eddigi élete során már rengeteg (több mint 20 millió) embert ölelt meg.
Humanitárius aktivista, aki ismert a széles körben tevékenykedő jótékonysági szervezeteiről is.

A jelenkor egyik legfontosabb adakozója. A hajdani dél-indiai kislány életét a rászorulók segítésére tette fel, miután erős megtapasztalásai voltak Istenről. Nem vár tanítványokat, hanem éppenhogy ő járja a világot, húsz éve, adományokat gyűjtve. Azonban Amma nem csak gyűjt, hanem ad is: tanítása elsősorban abból áll, hogy teljes, elfogadó szeretetével átöleli az elébe sorjázó embereket, immár több, mint huszonhét milliót.

https://harmonet.hu/ezoteria/18723-atolelni-a-vilagot-szubjektiv-elmenybeszamolo-amma-muncheni-latogatasarol.html

Ayudh szanszkrit szó jelentése,,Béke”, Továbbá az AYUDH betűszó, az Amrita Yuva Dharma Dhara kezdőbetűiből áll össze, mely szabad fordításban azt jelenti szanszkritül: „fiatalok, akik mozgásban tartják a tisztesség kerekét. Az AYUDH egy olyan - Ammá (Mata Amritanandamayi)által inspirált - ifjúsági mozgalom, melynek tagjai spirituális értékeken nyugvó életet szeretnének élni. Önmagukon kezdve a változtatást, azon dolgoznak, hogy a jövő reménytelibb, békésebb és szociálisan érzékenyebb legyen. Galambot formázó logójuk két szárnya a szeretetet és odaadást szimbolizálja. Ammá egyik allegóriájában, farka a spirituális tudást, és a madár irányításához nélkülözhetetlen intellektust ábrázolja. Mindezen értékek segítenek nekünk szabadon szárnyalni, függetlenül és boldogan élni életünket.

 

 

Meera anya, spirituális tanító, eredeti nevén Kamala Reddy. (1960 -, India)
Szegény, mélynyomorban élő szülők gyermeke, akik a hindu vallás törvényei szerint élnek. Hat éves, amikor van egy olyan révülés élménye, amit rokonai, és a közelében levő ismerősei megvilágosodásként értékelnek. Ez a szamádinak mondott élmény eltart pár napig, és erős nyomokat hagy a kis Kamalában. 12 éves, amikor meglátogatja egyik nagybátyja, akivel addig soha nem találkozott, és akinek az a felismerése van, hogy ő Shakti istennő megtestesülése, avatára. Innentől kezdve úgy tekint Kamalára, mint segítő istennőjére, akinek tanácsaira, álmaira hagyatkozhat. Az ő rajongása kultuszt csinál a kislány köré, amihez egyre többen kezdenek el csatlakozni. 14 évesen elviszi őt egy asramban, ahol Kamala, Meera anya néven, tanítani kezd. Ezek az átadások először az asram tagjainak szólnak, majd egyre több kívülálló is csatlakozik, főleg nyugati emberek. 19 éves, amikor meghívják tanítani Kanadában. Itt nyilvános előadásokat tart. Két évvel később Németországba utazik, ahol egy éven keresztül folyamatos kurzusokat és eladásokat tart. 22 éves, amikor Németországban férjhez megy, és ugyanebben az évben meghal nagybátyja is. A tanításai egy rítus szerint zajlanak teljes csöndben. Az emberek hozzá járulnak, ő megérinti a homlokukat és mélyen a szemükbe néz. Ezalatt állítólagosan a személy tudatalattijával kommunikálva, megtölti azt fénnyel, kiiktatva a rossz gondolatokat, a félelmeket. Szóbeli tanításai korlátozottak, nem az értelem segítségével, hanem a mélyebb élményalapú információ átadással kommunikál. Ezekért nem fogad el pénzbeli juttatást, ingyen és ellenszolgáltatás nélkül folynak ezek az átadások. Szerinte a boldogság, a teljességben megélt élet, akárcsak a fény úgy van jelen körülöttünk, de úgy működik, mint az elektromosság, hogy aki nem tud magának villanyt kapcsolni, annak fel kell azt kapcsolni.

http://eletemmodja.blogspot.com/2014/12/szuletett-december-26-meera-anya.html

 

https://hu.fitnessonline365.com/best-success-tips-from-made-women-36733

https://nokert.hu/kategoriak/arckepcsarnok további inspiráló nők

http://www.supersoul.tv/category/supersoul-100/the-complete-list további inspiráló nők és férfiak

 

https://amegoldas.eoldal.hu/cikkek/200-inspiralo--peldamutato-no/