Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stressz ellen 79

2018.11.24

Ki mint vet, úgy arat

A kapcsolataink minősége, hogy mit aratunk kapcsolatainkban egy bizonyos pillanatban annak következménye,

amit kapcsolatainkban elvetünk.

Az, amit a kapcsolatainkban kapunk, csak igen kis mértékben függ a másik személytől, a sorstól, a véletlentől, vagy a természettől.

Inkább attól függ, hogy mit vetettünk.

Megfelelés törvénye: Külvilágunk megfelel a belső világunknak. Amilyen bent, olyan kint. Különösen a kapcsolatainkban.

Vonzás törvénye: Olyan embereket vonzunk akik hasonlítanak hozzánk belül. Ahhoz, hogy megváltoztasd a kapcsolataid, változtasd meg a kapcsolatod magaddal.

Az egészséges személyiség kritériumai:

  • Az egészséges személyiség fő kritériuma, hogy: MENNYIRE SZERETJÜK MAGUNKAT: Hogy mennyire szeretjük magunkat, az a lényege személyiségünknek. Akik nagyon szeretik magukat egészséges személyiségük van.
  • Az egészséges személyiség másik ismerve az, hogy: MENNYI FELELŐSSÉGET VÁLLALUNK: Azok, akik sok felelősséget vállalnak magukra, akik nem másoktól várják sorsuk alakítását, akik nem másokat hibáztatnak, nagyon egészséges személyiségek.
  • Az egészséges személyiség újabb kritériuma az, hogy: KÖNNYEN MEG TUDUNK-E BOCSÁTANI: Azt minden kétséget kizáróan tudjuk, hogy közvetlen összefüggés van aközött, hogy milyen könnyen bocsátunk meg, ha valaki megbánt bennünket, és személyiségünk egészsége között.
  • AZ EGÉSZSÉGES SZEMÉLYISÉG 4. ISMÉRVE: AZ ÚN. POZITÍV VÁRAKOZÁSOK.

Az, hogy mennyire keressük a jót mindenben és mindenkiben magunk körül.

Azok az emberek, akik a jót szokták keresni, igazán egészséges emberek.

Minél jobban szeretjük magunkat, annál jobban szeretünk mást. Minél több felelősséget vállalunk, annál jobb a kapcsolat. Minél könnyebben bocsátunk meg, és nem neheztelünk, morgunk, annál jobban fejlődnek kapcsolataink.

Minél inkább csak a jót keressük az emberekben, annál jobban jövünk ki önmagunkkal és velük, és minél jobban kijövünk más emberekkel annál jobban szeretjük magunkat.

https://www.youtube.com/watch?v=ONg0a39AZIs Brian Tracy - A sikeres személyiség kialakítása

Őrizd meg a belső erőd, a belső stabilitásod, a békéd, a szereteted. Értékes és érdemes vagyok. Megbecsülendő, dicsérendő, dicsérhető, szerethető. Szeretem magam.

 

,,A kapcsolatokra még egy dolog érvényes: az, akiben jó gondolatok, jó érzelmek köröznek, aki tele van szeretettel, humorral stb., az úgy működik, mint egy mágnes.

Aki be van savanyodva, simlis, haragszik, depressziós, stb., azaz rossz a kisugárzása, attól elhúzódnak. Ugyanúgy, mint a kutya, odamegy a jó állapotban lévő emberekhez, és megugatja a negatív töltésűeket. A saját töltésünk tehát nagymértékben meghatározza a kapcsolatainkat is.”

Az emberi kapcsolatokban fontos a másság iránti tolerancia.

Az, aki egy kicsit is biztos magában, már nem látja olyan fenyegetőnek, ha valaki más, másképp csinál dolgokat, mint ő. Ez az érettség egyik jele, hogy attól, hogy valaki nem olyan, mint én, attól még nem rossz - csak más.


https://www.facebook.com/TunderEzoteria/posts/kezdem%C3%A9nyez%C5%91k%C3%A9szs%C3%A9gkapcsolatainkban-gyakran-kudarc-%C3%A9r-megsz%C3%A9gyen%C3%BCl%C3%BCnk-zavarba-j%C3%B6/593747127334888/

 

"Ha meg akarjuk érteni egy kapcsolat problémáit, a folyamat első szakaszában először el kell gondolkodnunk azon, mi is a kapcsolatnak az alapja."

"Ha valaki valóban kielégítő kapcsolat kiépítésére vágyik, ennek legjobb módja az,

ha mélyebben megismerjük a másikat, és ezen a szinten rögzítjük vele a kapcsolatot, s nem csupán a felszínes tulajdonságokra alapozva. Az ilyen típusú kapcsolatokban nagy szerephez jut az együttérzés."

- Dalai láma -

 

Légy kedves, együttérző, megértő, szeretetteljes, inspiráló, biztató, dicsérő Önmagad és Mások felé.

 

Szeretve lenni ragyogásban

Az elmúlt évek legfontosabb tapasztalása az volt számomra, hogy ami a lelkemből érkezik információ, mindig az legyen az iránymutató, az legyen legfontosabb igazodási pont.

Ha valaki hasonlóan gondolkodik, és mindketten készek vagyunk egy közös, mindenki számára elfogadható értékrend felállítására,

és teszünk is a megvalósításért, akkor mindkét fél nyer és emelkedik.

Gyakran ezt nem is érzékeljük a folyamat közben.

Mikor azonban megtörik a varázslat, vagy mások mágiája rajtunk, és elkezdünk valóban látni, akkor nézünk rá önmagunkra is igaz szemmel.

Akkor vesszük észre, hogy feladtuk önmagunkat, és hogy ez mennyit vett el az erőnkből.

Ez is egy tapasztalás azonban az úton, ami hozzáad az önismerethez és ahhoz, hogy a saját igazságunk még tisztábban ragyogjon. Ahogy a szándék kiélesedik, úgy jelennek meg az úton az angyali társak, a segítő energiák. Nem veszett hát kárba semmi, csak még tisztább és élesebb lett a kép belső világunkról.

A további úton még arra is van lehetőségünk, hogy visszapótoljuk az elveszett időt, fényünket és ragyogásunkat, ha a fejlődésünket megtámogatjuk.

Minél nagyobb a motiváció, a vágy önmagunk megvalósítására és a teljességünk megélésére, annál elkötelezettebben teszünk önmagunkért.

 

Jól jegyezd meg:

Te vagy az életedben az első számú létező!

Senki és semmi nem fontosabb önmagadnál.

Csak akkor tudsz magadból szeretetenergiát áramoltatni, ha te jól vagy és szeretve vagy.

Ahol nem szeretnek, onnan fordulj el!

Ahonnan melegség, szeretetenergia, biztatás- bármilyen pozitív energia érkezik, amely hozzátesz az utadhoz és nem elvesz, oda fordulj bátran.

 

Ha teszel a ragyogásodért, minden eljön hozzád.

A ragyogást és a vonzerő növelését a Ragyogó test megerősítésével érheted el. 

 

Hamarosan egy olyan program indul amivel megerősítheted a tizedik finomenergetikai testet, ami a Ragyogó vagy Sugárzó test, most a tizedik hónapban. 

Ha királyi, királynői minőségedet szeretnéd megnyilvánítani és tapasztalni a világban, ha a lelked nemesen tiszta fényét szeretnéd felragyogtatni, akkor rád vár a SHINE! RAGYOGJ! online kurzus.

 

Bátorság, szépség, lehetőségek és bőség

A Ragyogó test mágneses vonzása bátorságot ad.

A segítségével képesek vagyunk hatni az életünk alakulására, és boldogulni.

Arra születtünk, hogy pozitívak legyünk, és pozitív dolgokat élvezzünk az életünkben.

Ez mindenképpen bekövetkezik, ha kiegyensúlyozzuk az identitásunkat.

Amikor a Ragyogó tested mezeje működik, bekapcsolt állapotban van, akkor fényes vagy és gyönyörű. A Ragyogó test azonban nem működik jól, ha a félelem felhői takarják. 

 

A jószerencse eljöhet hozzád, és nem azért, mert megérdemled, nem azért, mert akarod, nem azért, mert szép vagy, és nem azért, mert kéred.

Az elektromágneses meződ és a tíz finomenergetikai tested ragyogása miatt érkezik.

Ez elkerülhetetlen, ha kiigazítod a finomenergetikai testek rendszerét a kundalini jóga tanításaival, gyakorlataival és meditációival.

Bátorság, szépség, vonzás, lehetőségek és bőség! Minden elérkezik hozzád, ha teszel önmagadért!

http://www.simratyogaworld.com/aktualis-programok/shine-ragyogj-6-hetes-online-kurzus-a-kundalini-joga-tanitasaival-es-gyakorlataival/

 

Attól kezdve, hogy elindul. a célod felé, folyamatosan korrigálnod kell az útvonalat. Elindulsz, megállsz, balra vagy jobbra mész, alulról vagy felülről kerülöd meg az akadályokat, sőt, olyan is előfordul, hogy visszafordulsz ugyanazon az úton. Ezek azok a lényeges tapasztalatok, amelyek révén olyan személyiséggé válhatsz, ami a hosszú távú sikerhez szükséges.

Légy saját magad tanácsadója!

Képzeld el, hogy felkértek, légy saját magad tanácsadója. Abban kell magadnak segítened, hogy eldöntsd, hogyan a legcélszerűbb elérni egy kitűzött célt vagy célállomást. Tanácsadóként maradj mindig, nyugodt, kiegyensúlyozott és objektív.

Ne feledd: a remény nem stratégia.

Sikereidnek legalább nyolcvan százaléka annak köszönhető, hogy elegendő időt fordítottál gondolkodásra.

Szellemi energiáid felszabadítása

Agyunk igen figyelemreméltó szerv. Ha nyugodt és laza vagy, agyad „gondolkozó” része, a neocortex - a neocortex az emberi agykéreg fejlődéstanilag legfiatalabb és egyben legnagyobb, legkomplexebb része. Az élővilág evolúciójának ezen késői eredménye kifejezetten az emberre jellemző- ford. megj. - teljes mértékben aktív, és a rendelkezésedre áll. Ha azonban valami miatt ideges vagy mérges vagy, a neocortex kikapcsol. Mint amikor egy épületben egyszerre minden világítást lekapcsolnak.

Ha érzelmileg involválódsz egy problémában, már csak agyad másik, ősi területe: a paleocortex ké­pes a gondolkodásra. Ezt limbikus vagy érzelmi agynak is szokták hívni. Érzelmi agyad kétféle állapotban létezik: vagy harcol, vagy me­nekül. Ha félsz vagy ideges vagy egy probléma miatt, érzelmi agyad mindkét állapotában hajlamos arra, hogy tagadásba, dühbe vagy mások hibáztatásába meneküljön. Ez vagy valaki vagy valami elleni kirohanásban jelentkezik, vagy pedig abban, hogy megpróbálsz tu­domást sem venni a problémáról, hátha magától is megoldódik. Egyik válasz sem segít azonban a probléma megoldásában.

A nagy elmék, bármely területről legyen is szó, úgy néznek szembe az életünk szerves részét alkotó gondokkal, hogy közben teljes mértékben ellenőrzésük alatt tartják gondolataikat és érzelmei­ket. Ezt úgy érik el, hogy gondosan megválasztják a szituáció leírásara felhasznált szavakat, a hangszínüket és a viselkedésüket, mi­ közben a problémával foglalkoznak.

…Használj más szavakat!

A repülésben az „attitűd” (angolul attitűdé) a repülés irányának vízszintessel bezárt szögét jelenti. Az analógiát alkalmazva egy problémáról való gondolkodásmódod meghatározza az attitűdödet, a hozzáállásodat, a problémához való közelítésed módját. Három szó segítségével te is megváltoztathatod a hozzáálláso­dat, amikor problémával szembesülsz. Először is, minden „problé­mát” ezentúl nevezz „helyzetnek”. A „probléma” ugyanis negatív érzéseket, félelmet és aggódást kelt, a „helyzet” viszont semleges. Ha a „Van egy problémánk” helyett annyit mondasz, hogy „Ilyen helyzetben vagyunk”, azzal nem értékelted előre a szituációt. Én személy szerint a „probléma” helyett jobban szeretem a „ki­hívás” szót. A „helyzet” és a „kihívás” mellett van egy harmadik szó is, ami­vel szintén helyettesítheted a „probléma” szót. Ez pedig: „lehető­ség”

Nem tudsz sikeres lenni, ha nem tanulod meg kezelni az elkerülhetetlen kihívásokat és akadá­lyokat, amelyek jelen helyzetedet elválasztják az általad kitűzött céltól.

Irányítsd a válaszodat! Az erős jellemű emberek mindig számítanak az esetleg felmerülő problémákra. A gyengék viszont minden alkalommal meglepődnek, és megrémülnek, amikor a dolgok nem a terveiknek megfelelően alakulnak. Van, aki mérges lesz, és robbanékony. Van, aki másokat kezd hibáztatni. És van, aki depresszióssá válik, vagy irracionálisán kezd gondolkozni. Az ok-okozat összefüggésben te csak az okozatot, azaz a problémára adott választ tudod befolyásolni. A problémát magát nem. Ezt gyakran „válaszadási képességnek” is nevezik.

Sikered nagymértékben függ attól, hogy mennyire hatékonyan vagy képes válaszolni az utad során felmerült problémákra. Szeren­csére rengeteg hatékony stratégiát leshetsz el sikeres emberektől, amelyeket ők alkalmaznak, problémakezelésük során. Ne döbbenj meg, ne légy meglepett, de ne légy mérges sem, ha problémával találkozol. ….

Minden alkalommal, amikor sikerül megoldanod egy problémát, gyakorlottabb leszel a problémamegoldásban.

Gondolkozz megoldásokban! A kiemelkedő emberek megoldás-orientáltak.

Napoleon Hill híres szavait idézve: „Minden probléma vagy ne­hézség, amellyel szembekerülsz, valójában egy ugyanakkora vagy még nagyobb előny magja.” Neked az a feladatod, hogy találd meg ezt a bizonyos előnyt. Csak a hozzáállásodon múlik, hogy képes vagy-e így kezelni a kérdéseket, vagy sem. A legtöbb sikeres ember gondolkodására ugyanez jellemző: min­den problémában és nehézségben a jót, a lehetőséget és az előnyt keresik. (Brian Tracy – Repülési terv)