Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szép, hasznos, szeretet, jó dolgok

 

Az a helyzet a nőkkel, hogy a legátlagosabbak is válhatnak királynővé, és a legkifinomultabb nő is válhat cseléddé - minden csak attól függ, hogy hogyan bánik vele az a férfi, akit szeret.

Isten a legnehezebb csatákat a legjobb harcosainak adja.

Tekints azokra a dolgokra, amiket elértél, úgy mint egy kincsre, amiben te vagy a középpont.

 

 

Az élet olyan amilyenné tesszük
S mennyire tőlünk függ nem is hinnénk.
Reggel mosolygok és hálát adok Istennek hogy újra fel keltem, hogy egészséges vagyok, vagy létezek.
sorolhatnám…
Hálát adok szeretteimért és kérem továbbra is vigyázzon rájuk.
Csodálatos nap van, tudom és hiszem, hogy ma, ma is minden rendbe lesz és ez így is van. Ha kimegyek szeretettel nézek a világ fele, mosollyal és kedvesen próbálok közeledni embertársaimhoz, segítek akin és ahol lehet, ha nem ..akkor meg áldást mondok.. Igyekszem csak a jót észrevenni embertársaimon, hiszen minden ember csodálatos és egyedi, igyekszem mindenkit elfogadni úgy ahogy van hiszen én sem vagyok hibátlan.. Az emberek annyira csodálatosak és különlegesek, mindenkitől sokat lehet tanulni, jól érzem magam velük..figyeld őket ..de figyeld őket szeretettel, lásd bennük a jót az istenit, amit keresel csakis azt fogsz bennük kapni.. Ha ezt teszed ..hiába próbálnak bántani vagy piszkálni, nem tudsz a hatalmuk alá kerülni ,mert elfogadod őket úgy ahogy vannak, szívedbe a szeretettel tudni fogod hogy azért morcos egy ember mert ez a legjobb ami benne van, vagy éppen baja van, vagy éppen szeretetre éhes.. ha te ezt meglátod mindjárt kioltod mérgét a kedves nyugtató szavaiddal, megsimogatod és megölelheted, biztos nagy szüksége van rá.. senki nem fog örömébe és boldogságába piszkálódni vagy morcolódni.. az biztos jóvá teheted egy ilyen ember napját ha akarod.. :) csakis a szeretettel.. egy mosoly, egy kedves szó, egy simogatás ,,világot tudnak változtatni.., s ez mind a mi kezünkbe van.. és tudjuk használni ha akarjuk...
A szeretet irányítja életem, nem haragszok, meg tudok bocsájtani, nem gyűlölök, nem bántok, tudok alázatos lenni megtanultam ki állni magamért:) Szeretem magamat és szeretem az embereket, próbálok minél többet azt csinálni amit szeretek, próbálom megérteni az embereket, senkinek sem könnyű mindenkinek megvan a saját tanulnivalója, de ha a szeretet útját válassza fejlődése gyors lesz és boldogság kíséri életét. Ki mit ad a külvilág fele azt kapja vissza. Az életet széppé tehetjük, ha akarjuk és élhetünk is benne szépen.. de tennünk kell azért hogy valami szép legyen, nem a világ kell megváltozzon, hogy mi boldogok legyünk hanem mi…én is szoktam tévedni mert ember vagyok, le esek aztán fel állok.. tanulok belőle míg élünk tanulunk és ez így van jól.. csak egy ember vagyok, aki ezt az utat választotta, tévedett, hibáiból tanult és tanul, igyekszik minél jobb lenni és higgyétek el megéri.. azt tudom mondani az élet szép.. nem megy könnyen, de megéri ezt az utat járni, az eredmények csodálatosak...addig van baj míg elhatározod magad hogy megpróbálsz minél jobb lenni.. utána biztos többet nem bánod meg.. nem attól lesz egy ember közel Istenhez hogy sűrűn jár templomba, hanem attól hogy neki tetsző életet él ...ölelés
Egy csodálatos Tanító mesterem azt mondta ,,a jövő emberének úgy kéne kinéznie ha bárki is be néz a fejébe ne kelljen szégyellnie magát,,
hát igen.. se aki benézet, se az akinek benéztek:) Kaptam, tovább osztom.:)J

 

 

 

Hajlandó vagy megfizetni az árat? Vagy csak a végeredményt szeretnéd?

"Egy este egy koktélpartin egy híres zongorista eljátszott néhány számot. Később odajött hozzá a háziasszony, és azt mondta:
- Bármit megadnék azért, hogy úgy játsszak, mint ön!
A zongorista egy darabig elgondolkozva nézte, majd így szólt:
- Nem, nem hiszem.
A háziasszony meglepetten, és zavarban a vendégei előtt, azt mondta:
- De igen, teljesen biztos vagyok benne.
A zongorista megrázta a fejét.
- Ön szeretne úgy játszani mint én, de nem szeretne napi nyolc órát gyakorolni húsz éven át, hogy megtanulja, hogyan kell.
Egy időre csönd lett: a vendégek a tányérjukat bámulták. De senki sem kezdett vitázni. Mindenki tudta, hogy a zongoristának igaza volt. A háziasszony blöffölt. Szeretett volna zongoraművész lenni, de nem szeretett volna azzá válni.

Megkaphatsz bármit, ha hajlandó vagy megadni az árát. Az árat kifejezheted dollárban, centben vagy éppen munkaórában. Lehet az ár az erőfeszítés, amit egy képesség elsajátításába fektetsz, vagy az, amiről le kell mondanod azért, hogy megkapd, amire vágysz. Bármi is legyen az ár, meg kell fizetned az utolsó fillérig. A sors nem alkuszik.
Azon elhatározásod, hogy te igenis megfizeted az árat, adja neked az erőt ahhoz, hogy valóra váltsd a kívánságod. Ha száz százalékig biztos vagy benne, hogy hajlandó vagy kifizetni, akkor száz százalék, hogy sikerül. Ha ötven százalékig vagy biztos benne, akkor az esélyed ötven százalékos. Ok és okozat egyszerű összefüggése az egész. Az ár az ok, a kívánság az okozat. Add meg az árát,
és kívánságod teljesül."
(Keith Ellis: Csodalámpa)

 

 

Kedvencem:

Hogy érek-e 100 millió dollárt? Igen, azt hiszem. Azt hiszem, többet is érek, mert én ilyen vagyok. Mindenki annyit ér, amennyit gondolni akar magáról. (Allen Iverson)

 

http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/reklam-amitol-kicsordulnak-a-konnyek

  

http://www.youtube.com/watch?v=xwndLOKQTDs

 

http://www.ma.hu/webbulvar.hu/181554/Feleskudhetett_rendornek_egy_haldoklo_kisfiu__KEPEK

 

http://www.youtube.com/watch?v=PN-MjUC4f9k

 

"A tetteiből kellett volna megítélnem, nem a szavaiból. Beburkolt az illatával, elborított a ragyogásával. Szegényes kis csalafintaságai mögött meg kellett volna éreznem gyöngéd szeretetét. Minden virág csupa ellentmondás. De én még sokkal fiatalabb voltam, semhogy szeretni tudtam volna!" (Antoine de Saint-Exupéry)

http://www.elixirbolt.hu/hu/webaruhaz/onismeret/fedezzuk_fel_a_lelki_fejlodes_utjat


http://www.youtube.com/watch?v=F0SYM05zWs4&feature=youtu.be

 

http://superiorhirek.hu/a-legtokeletesebb-immunerosito-hazilag-ettol-tutti-talpra-all-az-immunrendszered/

 

http://cink.hu/hogyan-mukodik-a-homeopatias-baleseti-sebeszet-1220667815?autoplay=1

 

 

http://www.humanbenchmark.com/tests/reactiontime

 

http://www.elixirbolt.hu/hu/webaruhaz/onismeret/az_onszuggesztio_gyakorlata

 


"„Utazó: Milyen időnk lesz ma? Juhász: Olyan, amilyet én szeretek. Utazó: Honnan tudod, hogy olyan időnk lesz, amilyet szeretsz? Juhász: Miután rájöttem, uram, hogy nem lesz mindig olyan idő, amilyet szeretek, megtanultam szeretni azt, amit kapok. Így aztán biztos vagyok benne, hogy olyan időnk lesz, amilyet szeretek." A boldogságunk vagy a boldogtalanságunk attól függ, ahogyan az eseményeket fogadjuk, és nem az események természetétől. (Anthony de Mello)

 

Ha rájössz, hogy képes vagy elérni kitűzött céljaidat, újabb, akkor még az előzőeknél is merészebb álmok megvalósításába fogsz belekezdeni! Aki megérzi egyszer az akaraterejével szakított gyümölcs izét, azt már nem lehet megállítani a maga választotta úton! (Székely György - A Magyar Szervátültetettek Szövetségének elnöke)

 

A kommunizmus és a kapitalizmus között csak az a különbség, hogy az utóbbi sokkal kifinomultabb eszközökkel zsákmányolja ki az embereket. (Székely György - A Magyar Szervátültetettek Szövetségének elnöke)

 

John és Mary késő éjjel ballagtak az úton.
- Borzasztóan félek, John - mondta Mary.
- Ugyan mitől?
- Hogy esetleg megcsókolsz.
- És hogyan csókolnálak meg, amikor mindkét kezemben szakajtó van, a hónom alatt meg egy-egy tyúk?
- Attól félek, hogy a tyúkokra ráborítod a sza­kajtókat, és aztán megcsókolsz. Gyakrabban, mint gondolnánk, azt teszik velünk az emberek, amit kérünk tőlük.
(Anthony de Mello)

 

http://nol.hu/ajanlo/20120302-a_hejokereszturi_csodaiskola?ref=sso

 

Te melyik utcán sétálsz?

1. Sétálok végig az utcán.
Van egy mély lyuk a járdán
Beleesek.
Elveszett vagyok… remény nélküli
Nem az én hibám.
Egy örökkévalóság lesz, mire kijutok.

2. Sétálok ugyanazon az utcán.
Van egy mély lyuk a járdán,
Úgy teszek, mintha nem látnám.
Megint beleesek.
Nem tudom elhinni, hogy ugyanott vagyok.
De nem az én hibám.
Ismét hosszú időbe telik, mire kijutok.

3. Sétálok ugyanazon az utcán.
Van egy mély lyuk a járdán.
Látom, hogy ott van.
Mégis beleesek… ez már szokás.
Nyitva a szemem,
Tudom, hol vagyok.
Az én hibám.
Azonnal kikerülök onnan.

4. Sétálok ugyanazon az utcán.
Van egy mély lyuk a járdán.
Kikerülöm.

5. Egy másik utcán sétálok.

 

Tény: A vadlibák csoportosan, V-alakban szállnak. Repülés közben mozgatják szárnyukat, s a levegő felhajtó ereje fenntartja a következő libákat. Így lehetséges, hogy 71 százalékkal hosszabb távolságot tudnak megtenni, mint ha csak egyetlen pár repülne együtt.
Lecke: Ha egymást segítve dolgozunk, s közösségi szellemben végezzük a munkát, sokkal gyorsabban, és könnyebben érjük el a célt.
Tény: Ha egy vadliba kirepül a sorból és egyedül próbál célhoz érni, azonnal lelassul, mert nem segíti őt többé a levegő emelő hatása, amelyet a többi vadliba szárnycsapásai biztosítanak számára. Így gyorsan visszarepül a sorba, hogy repülése könnyebbé váljon a társai erőfeszítése által.
Lecke: Ha van annyi eszünk, mint egy kanadai vadlibának, akkor együtt dolgozunk a közösséggel, a közös cél érdekében.
Tény: Amikor a vezető vadliba elfárad, egy másik veszi át helyét az élen.
Lecke: A közösségben el kell fogadnunk egymásrautaltságunkat, s a megfelelő pillanatban átadni vagy átvenni a munkát éppúgy, mint a vezetést.
Tény: Repülés közben a hátsó vadlibák hangosan gágognak, hogy az elsőket erőfeszítéseikben bíztassák.
Lecke: A közösség nem létezhet szurkolók nélkül, és fontos, hogy a "gágogás" bíztató legyen.
Tény: Ha egy vadliba megbetegszik, két társa leszáll vele, s addig együtt maradnak, amíg meggyógyul vagy elpusztul. A libák ezután visszatérnek a saját közösségükhöz, vagy hármasban vagy már csak kettesben, olykor egy másik közösséggel röpülnek, míg el nem érik a sajátjukat.
Lecke: Ha annyi együttérzés lenne bennünk, mint a vadlibákban, átsegítenénk egymást a nehéz időkön, ahogyan ők teszik.

 

https://www.youtube.com/watch?v=IcrbM1l_BoI

 

Ugye adsz majd, mikor inni kell
S ugye fogsz majd, mikor esni kell
Ugye írsz majd nekem, szép kicsi verseket
Mind arról szól, hogy milyen jó neked.

Ugye eljössz, mikor vágyom rád
Nem lesz rajtad, csak a nagykabát
Aztán nálam hagyod a szerelmed illatát
Majd jelentkezem, ha újra vágyom rád.

És majd nézlek, ahogy mellém ülsz
S aztán mégis, újra összegyűrsz
ugye szép lesz a fényképem veled
Majd találsz nekünk egy frekventált helyet - a faladon

 

S ugye úgy lesz, ahogy ígérted
Ugye, ha gondom van, te megérted

És ha elvennék a maradék jókedvem
Te ott termesz és visszalopod nekem


Ugye sírsz majd, mikor elmegyek
Pedig látod, hogy csak viccelek

Ugye rám hajolsz, ha vígasztalni kell
És elszáguldunk 190-nel
(Presser Gábor: Ugye ott leszel? )

Szeretem magam és én vagyok a felelős.

Hívd be a lelki társadat!
Imáid megerősítéseid és vizualizációid segítenek összehozni benneteket.

Mint mindenkinek, neked is vannak lelki társaid - olyan emberek, akikkel együtt voltál a mennyországban és más életekben. Lelki egyezséget kötöttek, hogy találkoztok ebben az életben a kölcsönös spirituális fejlődés céljából. Sok ilyen egyezséget kötöttél különböző emberekkel, és ők mindannyian a lelki társaid. Közéjük tartoznak a barátok, a családtagok, a munkatársak és a szerelmi partnerek.
Ez a lap azt az útmutatást adja, hogy aktívan hívd be az életedbe szerelmes lelki társadat. Ezt megteheted imákkal, megerősítésekkel és vizualizációkkal. Azt is jelenti, hogy dolgozz magadon, és testesítsd meg azokat a tulajdonságokat, amelyeket egy társban keresel. Ha például egy fontos személyre vágysz, akinek remek humorérzéke van, akkor fejleszd ezt magadban. Hasonló a hasonlót vonzza, és ez a lelki társad behívására is igaz.

 

,,Iszonyatosan fontos vagy nekem. Minden nap azt hiszem, nem szerethetlek ennél jobban… de jön egy következő találkozás, amikor olyat csinálsz vagy mondasz amitől megdobban a szívem.. És NEM.. a közeljövőben nem akarlak elveszíteni… Te vagy nekem a legfontosabb. Annyira üresnek tűnik minden, ha nem vagy mellettem. De már azzal is könnyebb felkelni, hogy Te vagy minden nap az első gondolatom. El sem hiszed, hogy mennyire Szeretlek!:))"

 

 

„Két szerelmes, akik között mély harmónia van, felolvad egymásban.
Eggyé válnak. Együtt lélegeznek, egymás közt vannak; az együttlét létezik.
Ebben a mély szerelemben megtörténik, hogy a két személy megszűnik kettőnek lenni. Valami áramlani kezd kettejük között. Amikor ez az áramlás megindul, boldogságot éreznek, és egy pillanatra megvalósul az egység.” (Osho)

 

 

A szeretetről..
A szeretet: érzés és állapot, elfogadással és türelemmel járó harmonikus viszony a létezők között. Kiáradás, az isteni megnyilvánulás és léteztetés maga. Semmihez sem hasonlítható, csodálatos érzés, mely késztet az Eggyé válásra. Éltető, gyógyító, boldogító, harmonizáló fény, mely adható és elfogadható és értelmet ad az életünknek.
A szeretet nem szorítható be az értelem ideakeretei közé és nem magyarázható, vagyis szavakkal leírhatatlan, mégis mindenki számára egyértelműen érthető és átélhető. A szeretet Isten ajándéka. A szeretet igazsága vezet bennünket haza az úton az életbe, Istenhez.
A szeretet önmagából táplálkozik és mindvégig jelen van a létező evolúciója során minden entitásban. A szeretet extázisig fokozódó érzése a szerelem, a rajongás, mely öröm, gyönyör, boldogság annak is aki adja és annak is aki kapja. A szeretet minden létező iránt, tisztán és elfogulatlanul az önmegvalósítás célja. Általa tovább lehet jutni a megismerésben, mint a puszta tudomás és bármekkora bölcsesség által. Ez a szellemi fejlettség igazi mércéje.
A szeretet hiánya a fény, az élet, a harmónia hiánya. Ez a zűrzavar, a sötétség, a tudatlanság és a gonoszság fájdalma. Szeretet nélkül a legnagyobb tudás és bölcsesség sem ér semmit. A szeretetérzés elfolytható és eltorzítható, de meg nem szüntethető. A leggonoszabbak lelke mélyén is ott pislákol a szikrája.
A szeretet annak a felismerése, hogy minden létező egy. Az önmegvalósítás során az entitásban öntudatára ébredő Isten kisugárzása magából, magának, magáért. A szeretet Isten valóságos természetének, a létezés lényegének felismerése és megvalósítása. A szeretet minden.
Kiegészítés: Az odaadó szolgálat a szabad akaratból, másokért végzett önzetlen jócselekedet. Azért tenni valamit, hogy a másiknak jó legyen (lásd: a spiritika 2. törvényét). Áldozatvállalással jár, tehát lemondást követel és a veszteségek elviselését. Ez a szeretet közvetlen megnyilvánulása, a legnemesebb tevékenység a világon, mert mások szerető szolgálatában fejlődhetünk a legjobban. Sokszor úgy segíthetsz a másikon, ha magadon segítesz előbb vagy csak az eszközt (tudást) adod meg neki, hogy segíthessen magán. Mert a szeretet lényege az élet. Élni és másokat élni segíteni.

http://dszilvia.blogspot.hu/2012/11/a-megnyilvanulo-letezes-termeszetenek.html

 

 

Az igazi szeretet tettekben, és nem csak a szavakban nyilvánul meg. ....,,Féltő gonddal kell őrködnünk az emberek felett, akiket szeretünk, sosem elég azt mondani - szeretlek, hanem minden áldott nap ki is kell mutatnunk azt a szeretetet, még olyankor is, amikor akadályokat gördít elénk az élet." (Green Jane)

 

 

http://365.postr.hu/mackinac-automentes-varos-kerekpar-kornyezetvedelem

 

http://www.wien.info/de/sightseeing/sehenswuerdigkeiten/panorama-stephansdom

 

 

Ha a véleményemet elakarom mondani, majd elmondod, ...ha kérded. (Joseph Miller)

                                                                            

Amit el akarok mondani a szeretetről, nem az, amit érzek vagy gondolok, nem is az, amit máshol olvastam. (...) Amit érdemes kimondani, az ott van, a lelkünk mélyén. És, ha valóban találkozni akarunk, csakis ott találkozhatunk, lelkünk legmélyén, mert ott összeérünk - az igazi találkozások ott történnek.
(Müller Péter)

 

"Egy rózsa éjjel-nappal a méhekkel álmodott, de a valóságban egy sem pihent meg a szirmain. A virág azonban tovább álmodozott. Hosszú éjszakáin elképzelte, hogy az eget ellepik a méhek, és sorra leszállnak, hogy megcsókolják őt. Így tudta kibírni másnapig, amikor a napsütésben újra kinyílt.
Egyik este megszólalt a hold, aki ismerte a rózsa magányát:
- Nem unod a várakozást?
- Talán. De folytatnom kell a küzdelmet.
- Miért?
- Mert ha nem nyílok ki, elhervadok.
Amikor úgy érezzük, hogy a magány minden szépséget elpusztít, a túlélés egyetlen módja az, ha nyitottak maradunk."  (Paulo Coelho)

 ,,Vannak érzések, amik csak úgy nem jönnek ki belőled akárkinek. Nem hallhatja vagy láthatja bárki, csak az, aki bármit is kezdeni tud vele. Na de ilyen aztán kevés van. Olyan, akinek meg mered nyitni a szíved anélkül, hogy attól kellene rettegned, hogy kihasználja és sérülsz. Ilyet csak az őszinte embereknek tudsz megtenni, azoknak, akiken semmiféle görcsösséget sem látsz. Olyanoknak, akik nyitottak a világra, és a szívüket adják, nem takargatják, kinyújtják, és hagyják, hogy belenyúlj, elkapd, és addig szorítsd, öleld magadhoz, ameddig szükséged van rá. (...) Nem láthatunk mindent egyedül. Olyankor kell más, de nem lehet akárki. Sohasem lehet akárki, hiszen a szívedről van szó, amit csak különleges ember nyithat meg."                                            

 

 

Ha valakit őszintén szeretsz, szívedben angyallá változik.
Már nem egy ember a sok közül, nem egy az ismerőseid közül, hanem valaki más.
Mert szereted. Egész szíveddel szereted. Gondolsz rá, de nem emberre gondolsz.
Látod őt, de nem embert látsz. Ha vele vagy, ha beszélsz vele,
ha rád mosolyog, minden, minden más. Nem emberi. Jóval több annál.
Pedig tudod, hogy hús-vér ember ő... de mégsem az. Angyal. (Csitáry-Hock Tamás)

 

 

12 érdekes és Yooó

http://365.postr.hu/mackinac-automentes-varos-kerekpar-kornyezetvedelem

 

http://www.wien.info/de/sightseeing/sehenswuerdigkeiten/panorama-stephansdom

 

 

http://kreativonismeret.hu

 

 

http://kreativonismeret.hu/tanfolyam-az-otthonodban

 

 

Kilátás a világ legmagasabb (828m) épületéből 360 fokos panoráma

http://dubaimap.hipa.ae/index.html

 

Fantasztikus, csodaszép, látványos Rio

http://vimeo.com/73053894#

 

 

http://www.everystudent.hu/a/celom.html

 

http://www.everystudent.hu/story/Zsofi.html

 

http://www.everystudent.hu/story/Petra.html

 

http://www.beszedkeszseg.hu/

 

http://www.youtube.com/watch?v=IcrbM1l_BoI

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=5_OlCsl8XUc#t=94

 

 

 

 

,,Pszichology játék”

 

Vegyél elő egy A4-es papírt.

 

Ez a szobád.

 

Rajzold be rajta az ajtót, ahol bejössz.

 

Ülj le valahová, vagy állj a szobádban, oda tegyél egy X-et, s írj mellé egy 1-est TEHÁT EZ VAGY TE!

 

Most bejön valaki, ő a 2-es. Őt is helyezd el valahol a szobában. Rajzold be, hogy merre néz, s írd le, hogy milyen viszonyban van VELED, az 1-esssel.

 

 

Most be jön egy 3. személy is, őt is helyezd el, rajzold be, hogy merre néz, s milyen viszonyban van, az 1-es és 2-essel.

 

 

S ezt csináld meg a 4-es, 5-ös, 6-os, 7-es, 8-as, 9-es, 10-es személlyel..

 

 

Kész!!!???

 

A megoldást lejjebb közlöm.

 

 

 

"Senki nem ismeri az utat, amely előtted áll.
Még soha senki nem járt ezen az úton,
és nem is fog más járni rajta,
mert ez a te utad.
Olyan egyedülálló,
mint amilyen egyedülálló te vagy.
Igen, egyedülálló vagy és különleges,
egyedülálló módon kell hozzájárulnod az élethez:
ez a te igazi rendeltetésed.
Menj hát az utadon,
menj azon az egyedülálló módon,
amely csak a tiéd.”  (Kurt Tepperwein : A te életutad)

 

 

„Amikor gyerek vagy, és elkezdesz futballozni, arról álmodozol, hogy egyszer a Real Madridban játszhatsz. Amikor én gyerek voltam, láttam azt a nagyszerű csapatot Puskás Ferenccel, Francisco Gentóval, Alfredo di Stéfanóval. A Real különleges klub. Ahogyan azt korábban Zinedine Zidane is mondta, olyan lehetőség, hogy a Santiago Bernabéuban lépj pályára, csak egyszer adatik meg az életben, és nem lehet kihagyni” (Harry Redknapp)

 

,,A sok edzés és munka semmit sem ér, ha nem adjuk bele a lelkünket is” – nyilatkozta a Hannover elleni siker után Matthias Sammer a Bayern sportigazgatója.

 

– Nem ismer lehetetlent – a védjegye is lehetne.
– Mottónak tökéletes, mert valóban ennek szellemében élem az életemet. Tudja, a sport megtanított küzdeni, harcolni, célokat kitűzni, kitartani, belém ivódott a győzni akarás, a soha ne add fel érzés. Sportoló koromban 1526-szor nekifogtam az edzésen annak az elemnek, amellyel mondjuk hadilábon álltam, addig gyakoroltam, amíg nem sikerült megbirkóznom vele. (Borkai Zsolt olimpiai bajnok)

 

Hogy érek-e 100 millió dollárt? Igen, azt hiszem. Azt hiszem, többet is érek, mert én ilyen vagyok. Mindenki annyit ér, amennyit gondolni akar magáról. (Allen Iverson)

 

 

,,Ha zűr van, keresd a nőt."

 

 

,,A szerelem még mindig a legjobb dolog, ami történhet velünk az életben. De egy ilyen tehetséges játékosnak, mint Rory, olyan nőre lenne szüksége, mint akibe én lettem szerelmes, akivel már 56 éve házasok vagyunk, és mindig támogatott engem és rengeteg áldozatot hozott értem." (Gary Player legendás golfozó)

 

„Az utóbbi időben gondjai támadtak Rorynak, de mindenkinek vannak gondjai. Nem álomvilágban élünk, mindenkinek van valami baja. Meg fogja oldani. Csodás szülei vannak, hatalmas tehetség. (Újra a régi lesz." Gary Player legendás golfozó)

 

Amikor kétségek közt vagy, két út közül választhatsz: mehetsz balra vagy mehetsz jobbra. Azt mondják, a kudarc nincs a lehetőségek közt, de ez nevetséges. A kudarc mindig is egy lehetőség. A kudarc a legkönnyebben elérhető lehetőség mindig és mindenkor, de az egy választás. Választhatsz, hogy elbuksz vagy sikeres leszel. Ha elvetjük ennek a csíráit, tudatjuk az ellenfelünkkel, hogy megyünk előre, magunk elé tartott kézzel, akkor elérjük a győzelemhez vezető utat. (Chael Sonnen)

 

Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat. (Lionel Messi)

 

Ahhoz, hogy folyamatosan a legmagasabb szinten tudj játszani, mindenből motivációt kell merítened, legyen az bármilyen típusú üzenet. (Michael Jordan)

 

A sportban és az életben is arra kell összpontosítanod, amit akarsz! (Andrew Matthews)

 

Nyújtsd mindig a legtöbbet! Ne elégedj meg azzal, ami vagy! Próbálj meg az lenni, ami lehetnél! (Dalnoki Jenő)

 

 

A megoldás.

 

Minden személy te vagy.

Akivel jobban voltál, az az érzés jó.

Ha valakivel volt rossz érzésed, mi is volt milyen érzés? Ezt miért érzed? Mi indukálja benned ezeket az érzéseket?

 

 

S.

 

 

 

Ál..

 

 

li..

 

tó..

 

 

lag…

 

Az 1-es  ugye Te vagy

a 2-es a Szakmai lelkesedésed

3-as a Pénzhez való viszonyod

4-es Munkához való viszonyod

5-ös a Kommunikáció ás te

6-os a pénzhez való viszonyod

7-es SORS

8-as életminőséged

9-es édesanyád

10-es édesapád.

 

 

,,Annyi lesz a szerelem, amennyit belerakunk.” (Gombos Edina)

 

 

Mi lenne, ha aludnál,
s ha alvás közben
álmot látnál?
Mi lenne, ha álmodban
mennybe mennél
és ott egy különös,
csodaszép virágot szednél?
Mi lenne, ha amikor felébredtél,
a virág a kezedben lenne?
Akkor mi lenne?

(Deepak Chopra)

 

 

A testedet ÉR-intem,
a lelkedet ÉR-zem
és szellemedet ÉR-tem.

Háromféle módon tudok hozzád Ér-ni.
Kezemmel simogatlak,
érzéseidet átérzem,
és (...) gondolatodat megértem.

Ujjaim ugyanazt üzenik, mint az érzéseim és a kimondott gondolataim.

Három síkon szeretünk (...)
És a három sík nincs külön.

Ér-ted?"

 

 

 

http://www.noiteazo.hu/hirek/kinai_asztrologia_1_resz/3/602

 

http://filantropikum.com/egy-16-eves-srac-uj-modszert-talalt-a-rak-felfedezesere

 

 

Szeretni és szeretve lenni, olyan, mintha kétfelöl sütne ránk a Nap. (David Viscott)

 

"Az embernek szüksége van egy barátra aki igazán megérti,
aki mellé áll akkor is ha épp nincs igaza.
Akinek ugyan olyan fontos a sorsa, mint a sajátja.
Aki tiszta szívből szereti és akinek akkor is hiányzik
ha csak egy percre ... vagy napokra eltűnik. "

 

A vonzás törvénye szerint olyan embereket vonzunk magunkhoz, akik nagyon hasonlítanak hozzánk. Belül!
Ha meg akarjuk változtatni kapcsolatainkat, az az első lépés,
hogy változtassuk meg kapcsolatunkat magunkkal.
A külső kapcsolatok ezt tükrözni fogják. (Brian Tracy)

 

Mivel életünk saját magunk tükörképe,
minnél több szeretetet, és szépséget észlelünk,
annál többet fejlödünk,
ezért mindannyiunk számára,
a szeretet minden.
(Andrew Matthews)

 

Ha valaki nem születik angyalnak, el kell sajátítania az angyaltant.
Az első évben megtanul együtt érezni és belebújni a védenceibe. Érzi a fájdalmaikat, féli a félelmeiket, együtt sír és nevet velük.
A második évben megtanul szeretni. Ez már nemcsak érzés, hanem értés is. Nem elég érezni, érteni is kell a másikat: ez az igazi szeretet.
A harmadik évben megtanulja a távolságtartást. Azt, hogy nem szabad valakit túlszeretni. Nem szabad bárkinek, bármikor odaadni magát - naiv módon, elolvadóan. Nem szabad túl jónak lenni. Ha úgy alakul, hátra lépve, okosan kell szeretni.
A negyedik évben azt tanulja az angyal, hogy nem elég a szeretet, a lágyság, a kedvesség és az okosság. Nem elég a tisztánlátás sem. Az angyal küldetéséhez erő kell! A felnőtt angyal démonokkal küzd, és ehhez fegyver kell.
Az utolsó évfolyamon kardot adnak a kezébe. Lángpallost. Legyőzhetetlen csodafegyvert, amelyet ritkán használ. Sohasem támad vele, de megvédi az igazságot, és a tanítványait. Az érett angyal tudja, hogy nemcsak a Jónak, a Rossznak is hatalma van. Tudja, hogy a fény mellett ott a sötét, és a teremtés drámai alkotás. Küzdeni kell. Szüntelenül harcolni.
(Müller Péter)

 

Mi nem szenvedni jöttünk, - az élet többet ér!
Kutasd a boldogságot, mindent ezért tegyél!
Értelme van a létnek, s hidd el, ha megleled,
virágba borul minden, és ünnepel veled.
Bizony, tanulni jöttünk - kicsit lusták vagyunk,
- csak várunk a csodákra, s tett nélkül álmodunk.
Pedig csak néhány lépést kellene tenni még,
- s mi vissza-visszanézünk, mi sértett egykor, rég?
Félelmek gúzsba kötnek, - bolond hitrendszerek,
mert egykor ezt tanultuk! - Másként nem is lehet?
Törvények, rút szabályok, megannyi zord bilincs.
Ketrecbe zárva lelkünk, s kívül van a kilincs.
Ajtónk a szabadságra, csak szívvel nyitható,
csak mozdulatra vár, mint egy álló hintaló.
A lendület a lényeg, egy lépés, könnyű tett,
és új csodát varázsol a szív, a szeretet.
(Aranyosi Ervin)

 

Néha el kell távolodnunk egymástól, hogy mikor újra találkozunk, közelebb legyünk mint valaha. (Havasi Máté)

 

Az a tudat, hogy szerethetsz, és szeretnek,
olyan melegséget, és gazdagságot ad az életnek,
amit semmi más nem pótolhat!
(Oskar Wilde)

 

Ha boldogan szeretnénk élni,
meg kell örizni optimizmosunkat.
Ha sikereket akarunk elérni, hinnünk kell.
Ha szeretetre vágyunk, nem vezérelhet bennünket a gyülölet.
Ami sugárzik belölünk, amit hangoztatunk,
hasonlo formában visszajut hozzánk.
(Louise L.Hay)

 

Van a tisztelet...
Tisztelve szeretni, és szeretve tisztelni a másikat.
Ez a legszebb.
Úgy szeretni, hogy tiszteletben tartod szabadságát, érzéseit,
nem erőszakkal közeledsz hozzá, és nem bántod őt.
Ha szíved mélyéből szereted, akkor tiszteled őt.
Tisztelve szereted.
Tiszteleted megnyilvánul iránta minden szavadban,
cselekedetedben, gondolataidban.
De ezt a tiszteletet csak a szeretet válthatja ki.
Semmiféle erő, kényszer nem képes rá.
Csak a szeretet.
Engeded őt élni, tiszteled őt, teljes személyiségét, őszinteségét,
türelmes vagy hozzá, úgy fogadod el, ahogy van,
minden érzésével, gondolatával, elhatározásával.
Szeretve tiszteled.
Csak így érdemes, csak így szabad szeretni.
Minden más csak önzés, amiben cseppnyi szeretet nincs.
Ha a másikért élsz, őt fogadod el, úgy, ahogy van, azzal, amit tesz.
Így tiszteled.
Az igazi szeretet képes erre.
Létezik ilyen tisztelet.
(Csitáry-Hock Tamás)

 

Sokáig kerestem őt, hogy egymást átkarolva emelkedjünk fel a fénybe. Nem adtam fel, és végül megtaláltam azt a férfit, akire mindig is vágytam. Illetve ő talált meg engem. Fel kellett őt ismernem annak ellenére, hogy a pajzsaink sokat takartak valódi énünkböl. Igazi társam ő fizikai, érzelmi, gondolati sikon is. Képesek vagyunk szivből kommunikálni egymással, azonosak a céljaink, az izlésünk, az értékeink. Hiszek benne, mellette hiszek magamban, és abban, hogy létezik 1 élhető világ, azoknak, akiket a szeretet visz előre. (B. A.)

 

"Minden szépséghez tartozik egy szem, ami láthatja.
Minden igazsághoz tartozik egy fül, ami hallhatja.
Minden szerelemhez tartozik egy szív, ami befogadhatja."
(Ivan Panin)

 

Tudok valamiben segíteni neked?

Tudok valamiben együtt örülni veled? (Pe-chi-ce)