Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szeretet, Szerelem 14

2018.03.24

„Itt vagyok, ha kellek – ugye tudod? Vedd észre, hogy hányan szeretnek

Önmagadért! Vedd észre, hogy én is azért szeretlek, aki vagy: lelked

szépségéért, nem pedig azért, amit tettél, teszel vagy tenni fogsz.

Megengedem, hogy az legyél, aki valójában vagy, előttem és velem nem

kell szerepet játszanod.

Szeretetem feltételek nélküli. Érzed-e ezt a szeretetet, elér-e hozzád?” Forrás és a teljes cikk Ikerláng http://lelekmozaikok.cafeblog.hu/2016/07/18/ezt-jelenti-tenyleg-feltetelek-nelkul-szeretni/

 

 

,,Szeretni annyit jelent: adok, nem pedig kapok. Adom önmagamat, adom örömöm, bánatom, érdeklődésem, együttérzésem, barátságom, hálám, értelmem...
A szeretet lényege a másik-centrikus gondolkodás és cselekvés. A szeretet törődő és felelősségteljes. Figyel a másik ember kimondott és kimondatlan igényeire. Szükséges hozzá a másik ember tisztelete. Akit szeretek, annak tisztába vagyok egyéniségével. Őt szeretem, nem egy illúziót, egy képet, és nem azt, akinek szerintem lennie kéne. Ehhez pedig ismernem kell őt. Szent Ágoston mondta, nem lehet valakit szeretni, akit nem ismerek, és nem lehet megismerni valakit, akit nem szeretek. A szeretet lényege, hogy nem függ semmitől. A szeretet elfogadás. A szeretet elfogadja a másikat, ahogy a másik van. Nem akarja megváltoztatni. Megváltoztatni csak önmagunkat lehet. Lehetetlen mások szeretete önmagunk szeretete nélkül. Szeretni azt jelenti, fény és melegség vagyunk a másik számára. Minél inkább szeretünk és odaajándékozzuk magunkat, annál értékesebb lesz életünk." (Hermann Hesse)

http://judit-kavicsok.blogspot.hu/…/hermann-hesse-szeretetr…
 

Van, amikor a szavaknak nincs helye. Amikor hiába mondanál bármit, nincs értelme. Van, amikor csak egy érintés segíthet. Vagy egy ölelés, amiben a lelkek érintkeznek. S van, hogy elég egy tekintet, ami sokkal többet mond el minden szónál. Két olyan szempár, ami ha egymásra néz, az egész testük vibrál. Olyankor beszélnek igazán. Nem szavakkal, hanem más nyelven. Azon a nyelven, amit a legjobban értenek. Ketten, együtt, szeretetben. Ha meghallod, hogy mit mondok most neked, akkor a szavak eltörpülnek és megérted a nyelvemet. Azt a nyelvet, ami a lelkekhez elvezet. http://adwyw.blog.hu/2017/01/24/ha_meghallod_hogy_mit_mondok_most_neked

 

 

,,A boldog házasság és a boldog élet egyik titka,

hogy az ember arra törekszik, hogy ajándékká váljon.

Nem szabadna magától értetődőnek lennie, hogy valakinek a szívét megnyerted, és most főz, mos, vasal rád, elrakja a szétdobált holmidat, hogy ápolt legyél, jól érezd magad.

Köszönd meg neki! Hálát adhatsz azért is, ha társad meghallgat és megért, nyugtató, bátorító szavai írként hatnak a sebeidre.”

 

"A szavak nem ugyanazt jelentik mindenkinek. (...) Ezért kell sokat beszélgetni, megtanulni egymás szótárát."

 

"Abban mindenki egyetért, hogy a legfontosabb, hogy szeressük a gyermekeket. A különbség annyi, hogy sokan mást értünk azalatt, mit jelent a gyermeket szeretni."

Böjte Csaba - A szeretet bölcsője - A házasság mérföldkövei

Emberi léted kibontakozásának fontos perce, amikor megtapasztalod a tiszta, őszinte szerelmet. A mesében olyan egyszerű minden: „Megházasodtak és boldogan éltek, míg meg nem haltak!” A valóságban azt tapasztaljuk, hogy sok kísértés próbálja ellopni a hűséget, az őszinte egymásra figyelést, kioltani a házastársi szerelmet. Az oltár előtt a keresztre tett eskü könnyen elkopik a mindennapi terhelés alatt.
Ha azt látom, hogy valaki a sípályán hatalmasat esik, akkor nem arra gondolok, hogy a síelés ostoba sport, hanem arra, hogy az illető nem tanult meg jól síelni. Ha azt látom, hogy sok házasság felbomlik, hogy nem élnek szépen, szeretetben együtt, akkor nem a házasság intézményét kell elvetnem, hanem azt kell megállapítanom, hogy sajnos sokan naivan, vakon, túl gyorsan rámentek a feketepályára, és emiatt összetörték magukat. Nem a pálya rossz, egyszerűen nem tudtak bánni a felmerülő nehézségekkel.
Könyvünkben végigvesszük a házasság útjának 18 mérföldkövét, azok örömét, sajátos feladatait, kihívásait, melyekre ha tudatosan készültök, könnyebben megbirkóztok velük. Imádkozom azért, hogy töretlen hűséggel szeressétek egymást, kapcsolatotokat ápoljátok, és egymás iránti szerelmeteket mindeneken keresztül megőrizzétek.
Böjte Csaba

Olvasóink írták a könyvről:

Még házasság előtt állóknak, házasságban élőknek, és idős egyedülállóaknak csodálatos olvasmány, sőt többször is érdemes egy-egy fejezethez visszatérni. Minden lapról a szeretet, a türelem végtelen "szimfóniája" szól. Isten áldja meg Csaba testvér minden munkáját!!

https://bookline.hu/product/home.action?_v=_&id=113459&type=22

Ahogy a párkapcsolati egységről ír, ahogy a gyermeknevelésről ír: gyönyörű. Minden gyermeket váró házaspárnak, párnak kötelezővé tenném ezeknek a fejezeteknek az elolvasását. De félő, hogy aki olvassa, az így tesz, aki pedig nem tesz így, a legtöbben nem is olvasnak ilyen irodalmat. Itt megtaláltam azokat a mondatokat, amit én is vallok.

http://andielmenyei.blogspot.hu/2012/12/bojte-csaba-szeretet-bolcsoje-hazassag.html

A boldogság eredendően ott van bennünk, születésünktől fogva, jogunk van hozzá. A boldogságot soha nem egy társ, egy cipő, ruha, ház, kocsi, pénz fogja megadni számunkra. Hanem azok az apró és néha nem is látható dolgok, amik ott vannak körülöttünk, egy hang, egy illat, egy sugallat, egy íz, egy érintés.

A társ, ha megérkezik ahhoz az örömteli emberhez, akivé váltál vagy válni tudsz, azzal csak kiteljesíted magad és ő is önmagát.

Ebből a kapcsolatból pedig csoda születhet, mivel nem a hiány, elvárás, játszmák vannak jelen, mint romboló energia, hanem az építés. Az ilyen társ egy kincs, bánj úgy vele és te is ezt kapod vissza. -Zia-

Azt hiszem, az az ember igazán fontos a számodra, akit elsőként hívsz, ha valami baj, bánat ér. Aki előtt nem szégyenled a fájdalmad, akiről tudod, hogy támaszt nyújt, vigasztalást ad..aki egyszerűen ott van akkor is, amikor a világ darabokra hullik körülötted. Igen, vannak emberek, akiket földi őrangyalnak kapunk, lelkünk, szívünk őrizőjeként. (Jurák Kata)

 

https://www.youtube.com/watch?v=DDlcAAr62lw Az igazi férfi - szakrális férfi... Spiritual Tv.47. adás

 

NŐI FÉNY. Igazi csodálatos és valódi nőiességgel születik minden kisleány. Azonban mire felcseperedik addigra személyiségére rárakódnak a társadalmi elvárások. Sokszor a család sem tudja, hogy a kis-lánykát hogyan terelgesse a női kiteljesedés felé. Rohanunk a mindennapokban, rohanunk az életünkben.

A média és mobil kütyük, nem igazán tesznek jót a gyermeki fejlődésnek. Nők, anyukát és nagymamák sokszor minden életkorban keresik a nőiességük kulcsait. A rohanó élet mintha meglopná tőlünk az értékes pillanatokat.

Tudatosság! Olvassuk és halljuk oly sokszor. Hogyan? Harcolni és megfelelni, ez a mai korszellem jelszava. Fodrász, körmös, trendi rucik, ez kívülről látható ápoltságot feltételez. Fáradt tekintetű rohanó nők lelke mélyén, azért néha átüt egy-egy női ön-azonos pillanat.

Ilyenkor ragyogunk és tele vagyunk életerővel. Nőiesség, önszeretet, tudatos női lét, értékek és minták átadása, a következő generációnak nagyon ritkán kerülnek.

Találjuk meg női életünk középpontját, a női életösztönök felébresztésével, hogy a NŐI életünk szebbé jobbá és értékesebbé váljon.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1313152188731036&set=pcb.1313152258731029&type=3

 

https://www.youtube.com/watch?v=Jv-wo43YQl0&feature=youtu.be A szakrális Nő, Aranyasszony, BOLDOGASSZONY - Spiritual Tv.48.

Heffner Attila Beszélgetőpartnerek: Ilona Gyebrovszki, Judit Szomorkai Heffnerné Mária Csillaga.
 
 

Az Istennő egy nő, aki magától kiemelkedik a mélyből

Az Istennő egy nő, aki magától kiemelkedik a mélyből.
Ő egy nő, aki őszintén feltárta saját sötét oldalát, és megtanulta ünnepelni a fényét.
Ő egy nő, aki képes beleszeretni az önmagában rejlő csodálatos lehetőségekre.
Ő egy nő, aki ismeri önmaga mágikus és titokzatos helyeit, a szent helyeket, amelyek ápolják a lelkét, és vele az egész lényét.
Ő egy nő, aki Fényt sugároz.
Magnetikus erejű.
Ahogy belép a szobába, a férfiak és a nők egyaránt megérzik a jelenlétét.
Erő és lágyság rejlik benne ugyanabban az időben.

Igen erős szexuális energiával rendelkezik, ami nem függ a fizikai megjelenésétől.
Imádja és elfogadja a testét és kimutatja, hogy komfortosan érzi magát benne.
Ápolja a szépséget, a fényt és a szeretetet.
Ő minden gyermek anyja. Könnyed eleganciával áramoltatja az életet. Képes gyógyítani egy pillantásával, vagy kezének érintésével. Ő a hevesen érzéki és félelem nélküli erotikus nő, aki úgy éli meg a maga módján a szexuális erejét, hogy közben társával megéli és megérinti az isteni magasságokat. Ő maga az együttérzés és a bölcsesség.
Ő az Igazság keresője és mélyen legbelül magában ápol valami sokkal nagyobbat, mint önmaga.
Ő egy nő, aki tudja, hogy a célja az életben a magasabbra szintre emelkedés és a szeretetteljes uralkodás.
Ő a szeretettel teli szerelmes nő.

Tudja, hogy sorsa az öröm megélése, átölelve és megosztva másokkal, a sebek begyógyulnak.
Ő egy nő, aki azért jött, hogy tudja, az ő partnere is időnként elveszett, és ijedt, mint amilyen ő is volt időnként.
Ő azért jött, hogy megértse a fiú-sérüléseit a Férfiban, és tudja, hogy együtt menni fog, a szeretet meghozza a megkönnyebbülést, a gyógyulást sebeikre.

Ő egy nő, aki el tudja fogadni önmagát, ahogy van.
El tud fogadni másokat, ahogy vannak.
Meg tudja bocsátani a hibáit, és nem érzi magát veszélyben, még ha mások meg is támadják.
Ő egy nő, aki tud segítséget kérni, amikor szüksége van rá, illetve segítséget adni, ha tőle kérnek.
Ő tiszteletben tartja a határokat, sajátját és másokét is.

Látja az Istent a másik szemében.
Látja az Istent a sajátjában is.
Látja az Istent minden élethelyzetben.
Ő a nő, aki felelősséget vállal mindenért, amit teremt az életében.
Ő egy nő, aki teljes mértékben támogató és adó.
Ő egy Istennő.

(Rafael Espitia Perea)

 

 

Tom Kenyon; Judi Sion - Mária Magdolna Üzenetei - Az egyiptomi hórusz alkímia és az ízisz szerelmi mágia

Ki volt valójában Mária Magdolna, szent vagy prostituált? A keresztény egyház szentje, az apostolok apostola, Jézus feltámadásának hírvivője?

A Megváltó kedvese, aki Jézus lányának, Sárának életet adva Szent Grálként vitte tovább a szent vérvonalat?

A Mária Magdolna Üzenet segít tisztázni Jézus kedvesének ellentmondásos alakját, hogy ezáltal a szent nőiség megtestesítője - az évszázadokon át hullámzó irigység, féltékenység és félelem eltörlése után - elfoglalhassa az őt megillető helyet a megvilágosodott lelkek birodalmában, s ezzel együtt a hatalmától megfosztott nőiség újra felvirágozhassék.

Ebben a páratlan költői szépségű műben Jézus és Mária történetén keresztül tárul fel az egyiptomi Hórusz-alkímia és az Ízisz szerelmi mágia titka. Mária Magdolna - ihletett közvetítőjén, Judi Sionon keresztül - felfedi titkát, Jézus Krisztus örökségét abban a reményben, hogy időben felemelheti ezáltal az emberiséget.

Fény derül arra, miként lehetséges a tudatosság mélyebb szintjeinek megnyitása, a fény és a magasabb isteni képességek növelése az ember energiatestének kiegyensúlyozása, a szexuális energia finomítása és felemelése révén. Az alkímia iránt érdeklődök, a spirituális átalakulás mélyebb élményei után kutatók és az isteni szakrális kapcsolat után vágyakozók számára ez az üzenet felbecsülhetetlen értékű.

https://bookline.hu/product/home.action?_v=_&id=64566&type=22&gclid=EAIaIQobChMIgO_8n7PD2QIVRZUbCh1rKQVgEAAYASAAEgKLa_D_BwE

 

 

Amikor megnyílnak a csatornák, és az érzelmek kiáradnak… Teljes hőfok, …Férfi-Nő, …Energia, …Érzelem…Vágy…Gyengédség és Erősség…Szexualitás,…Érzelmek és Érzékiség, amiknek csakis férfi és nő között lehet meg az igazi bája, vadsága, gyengédsége, növekvő  szenvedélyessége, édes erotikája, megemelkedő hevülése, az ereje, felemelkedése, az összeolvasztó képessége.

a videoklip és a szövege is….!

https://www.youtube.com/watch?v=JNkTNAknE4I  Romeo Santos - Sobredosis (Official Video) ft. Ozuna
 

,,Szingliként is lehetsz boldog, és házasként is nyomorult - Házasként is lehetsz boldog, és szingliként is nyomorult.”

 

Addig, amíg magad körül keresed a boldogságot, folyton csalódni fogsz. Magadra fognak hagyni, boldogtalan leszel, és bizony teljesen mindegy lesz számodra, hogy a világ mely pontjára mész, valamiért nem fog menni. Keresni fogod a boldogságot, látni akarod, tapasztalni, de egy dolgot elfelejtesz: az otthon nem valami, amit kint találsz meg, az csak benned lehet.

De ahhoz bizony ismerned kell magad, tudnod kell, hogy mi tartozik hozzád, és ahhoz bizony néha magadra kell maradnod. Még véletlenül se hidd, hogy azt, hogy az élet igazságtalan ilyenkor.

Ő csak megmutatja, hogy mire vagy képes, hogy milyen erő van benned. A tömegben nem figyelsz magadra, az, aki folyton másokkal akar lenni ahhoz, hogy jól érezze magát, és képtelen csöndben maradni magával, sohasem lehet boldog. Hiszen mi ennek az életnek a célja, ha nem az, hogy akkor is jól érezzük magunkat, ha körülöttünk minden összeomlik? És hogy ki képes erre? Az, aki megtapasztalta a saját erejét.

-Oravecz Nóra-

 

A méltóságod, a tartásod, az önállóságod, az, hogy bármennyire is szereted a társadat, de a centrum benned van - elengedhetetlen létfeltétele a mai nő sorsának. Meg kell tanulnod két lábon állni, önmagadban bízni, és a saját szívedre hallgatni. Nem csak magad miatt. A párod miatt is. Nekünk nemigen kell egy gyenge, önállótlan nő.

(Müller Péter)

 

Hányszor sütötték már rád a címkét, hogy túl válogatós vagy, hogy túlzottan nagyok az igényeid és biztosan ezért nincs párkapcsolatod...? Elhangzik a mások által unalomig ismételt
,,"Te miért vagy még egyedül?" és a "Miért nem találsz már magadnak valakit?" kérdés, amire a célszemély általában csak egy vállrándítással válaszol. De mi mást is tehetnénk egy ilyen ítélkezéstől és sajnálattól zengő kérdés hallatán.
Hogyan is magyarázhatnánk meg a dolog miértjét valakinek, aki ha feltesz egy ilyen kérdést, valószínűleg úgysem értené meg a választ. Nem értené, hogy ha valaki sokat és keményen dolgozott magán és megtapasztalta az önismeret bizonyos szintjeit, akkor már tudja, hogy ki is ő valójában és mire vágyik. Nem ijeszti meg a tudat, hogy egy ideig most egyedül van a világban, elhiszi, hogy nem kell lejjebb adnia az igényeiből, mert bizony létezik a társ, aki neki való és nem éri be kevesebbel. Nem törődik azokkal, akik megbélyegzik emiatt, kiáll az élet mellett, amit választott. Hiszen ha egyszer valaki megtalálja saját magát és nem egy másik emberben keresi a válaszokat és a boldogságot, akkor minden a helyére kerül. Lehet, hogy időbe telik, de előbb-utóbb megtalálja azt az embert is, akire várt.”
A magam részéről hiszek benne, hogy attól, hogy nem élek a társadalom elvárásai szerint és nem megyek bele olyan dolgokba mások öröméért, amikhez nincs kedvem, még nem leszek kevesebb. Sőt.Sokkal szívesebben fordítom ezt az időt saját magamra, hogy amikor jön akinek jönnie kell, őszintén azt mondhassam:KÉSZEN ÁLLOK!  

http://picbear.com/tag/cselekedet

 

,,Az igaz Szerelem kapcsán

 

- Azt mondják minden a megfelelő időben jön...!

 

- Igen a megfelelő időben jön, ha a két rezgés egy szinten van...de jobb lenne hamarább...

 

- Nem adják ingyen azt mondják Rengeteg belső munka,stb kell hozzá....! Nem egyszerű, de megéri.

 

- Igen, sok belső munka kell, ha nagy az eltérés fizikailag, lelkileg köztük..még....sok minden rakódott ránk az életben, ami a lelkünk fényét, ismerőségét eltakarta..vagyis nálam..kell tisztulni.. fejlődni.”

 

 

Belefogtál, mert bátor voltál. És az is vagy! Hát csináld végig! A bátrak nem állnak meg és nem állnak félre, de még csak nem is fordulnak vissza. És nincs semmi, ami őket elriasztja. A bátor ember, az mer. Meri a maga útját járni. Mer haladni, küzdeni, és amibe belekezdett, azt meri véghezvinni. Mert tud magában hinni. Hit nélkül az ember már fél úton elveszne, e nélkül semmire se menne, s a támadóinak kereszttüzében szinte rögtön megsemmisülne. De aki bátor, az egyben legyőzhetetlen is. Aki pedig legyőzhetetlen, az bármit csinál is, sikerre viszi azt az életben!

(Lippai Marianna)

 

Boldogságunk egyenlő a szeretetre való képességünkkel. (Lester Levenson)

 

Ha depressziós vagy, a múltban élsz.

Ha ideges vagy a jövőben élsz.

Ha nyugodt vagy, a jelenben élsz.  – Lao Ce-

 

 

,,Szeretném a legjobbakat kívánni az exeimnek, de azon már túl vannak.”

 

 

,,Amikor megbocsátasz, nem a múltat változtatod meg, hanem a jövőt.”

 

 

,,Ne engedd, hogy mások berángassanak a viharba. Húzd be őket a békébe." (Kimberley Jones)

 

 

,,Az élet tül rövid ahhoz, hogy veszekedéssel és harcokkal töltsük ki. Nézz körbe és számold meg az áldásokat az életedben. Szeresd a családodat, a barátaidat, akikre mindig számíthatsz. Mosolyogj gyakrabban és minden napból hozd ki a legtöbbet.”

 

 

,,Merj a sötétségbe nyúlni, hogy egy másik kezet a fénybe húzz.”

 

 

,,Ha voltál ,már összetörve ,olyan szeretetre van szükséged, mely mélyebb a tengernél .Lelkednek olyanná kell válnia ,mint egy édes mangónak mások sorsával szemben és olyan erősnek ,mint annak Magja saját sorsoddal szemben.”

 

Mert adni kell. Mert szeretni kell. Mert meg kell ezt mutatni. Mintha a tárgyak értéke és mérete jelezné a szeretet nagyságát.

Pedig az igazi szeretet nem a hatalmas tévékben, telefonokban, ruhákban, az egymást túllicitáló ajándékokban rejlik. Hanem abban, hogy figyelsz rá. Akit szeretsz. És akkor tudni fogod, mire van szüksége. Nem biztos, hogy drága ajándékokra, nem biztos, hogy boltban megvásárolható dolgokra. Lehet, hogy csak arra, hogy figyelj rá. Hogy vedd észre, hogy ő is ember, akinek csodálatos lelke van, aki egy önálló, egyedi teremtés, teli kincsekkel. Lehet, hogy boldog lesz egy kis ajándéktól, amit neki készítettél. Szeretettel, törődéssel. Lélekkel. Szívvel. Mert ez a fontos. A szeretet ünnepén. Vagyis minden nap. Mert minden nap az. Ha szeretsz. Ha igazán szeretsz. Csitáry -Hock Tamás :)

 

"Lehet valaki szépségkirálynő, lehet tudós professzor, körülrajongott sztár, népszerű művész, ha nem tud szeretni tiszta szívből, olyan, mint egy csicsás ajándékdoboz, amely belül üres. Aki megkaparintja és kibontja, hatalmasat csalódik."

(Böjte Csaba )

 

Ha akarsz velem találkozni, akkor fogsz. Ha mégsem találkoznánk, akkor nem akartad igazán.

https://www.facebook.com/lelekterapia/photos/a.178882448893210.37069.178787175569404/938775169570597/?type=3&theater

 

 

Mindig tud adni, akinek a szíve szeretettel van tele. A szeretethez nem kell teli erszény. (Szent Ágoston)

https://www.facebook.com/1485145368370933/photos/a.1485594138326056.1073741828.1485145368370933/2064846547067476/?type=3

 

 

Két ember kapcsolatában sosem az akadályok számítanak. Hanem a szeretet. Ami az akadályokat is lebonthatja. Ha megélik. Mert az akadályok csak részei az életnek, amik folyamatosan alakulnak, és akár már holnap eltűnhetnek. A szeretet viszont örök...
Csitáry-Hock Tamás

https://www.facebook.com/1485145368370933/photos/a.1485594138326056.1073741828.1485145368370933/2075912325960898/?type=3

 

 

Sosem leszel magányos, ha szereted azt az embert, akivel egyedül vagy!

https://video.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t43.1792-2/20547138_132676670671873_2203384391114162176_n.mp4?efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InN2ZV9oZCJ9&oh=e88108533fcc73c9eda3d01d59809b17&oe=5A43B679

 

 

A világ tele van olyan dolgokkal, amelyeknek csak örülni lehet. Csak ahhoz nem jutnak el az élet csodái, akinek nincs füle, szeme, érzékelése a csodákhoz. (Fábián Juli)

https://www.facebook.com/1485145368370933/photos/a.1485594138326056.1073741828.1485145368370933/2075887075963423/?type=3

 

 

Ha megtöltöd az elméd jó és tiszta gondolatokkal, a rosszaknak már nem lesz helyük. Joyce Meyer

https://www.facebook.com/gondolkozzmaskepp/photos/a.333434313719517.1073741827.329412244121724/333434317052850/?type=3

 

 

Végtelenül Hálás vagyok a mai napért és benne minden pillanatért ❤️ Áldott vagyok , hogy a szerető áramlást amiben ringatózom a 'munkámnak, nevezhetem...Kívánom neked aki e sorokat olvasod , hogy legyél áldott ,boldog , fényben fürdő teljesség ....

 

 

Fény és Szeretet legyen veled.

 

 

Március 20 a boldogság világnapja.

 

 

A meditáló ember társaságában… ha vele vagy, úgy érzed, hogy erőt merítesz belőle. Szívesen találkozol vele csupán azért, hogy a társaságában légy.

 

 

Azt is észre fogod venni, hogy amint egyre meditatívabb leszel, minden gesztusod, lágyabbá és békésebbé válik, finomság költözik beléjük. És ezt nemcsak te fogod észre venni, hanem mások is kezdenek majd felfigyelni rá. …A járásmódod, a beszédmódodat és egész lényedet bizonyos kellem, csend, békesség lengi körül. Az emberek szívesen lesznek veled, mert erőt meríthetnek belőled.” (Osho)

 

 

…férfi megteszi a végső nagy ugrást, és pillangóvá válik. Ekkor lép be a képbe a függőleges. A lárva egy helyben áll; a hernyó mozog, ismeri a mozgást, a pillangó repül, megismeri a magasságot, kezd felfelé törni. A pillangó szárnyakat növeszt - e szárnyak jelentik a célt. Ha nem növesztesz szárnyakat, és nem válsz repülő teremtménnyé, nem lesz lelked sem. (Osho)

 

 

 

A gyerekek megértőbbek…mint az öregek….bizalommal teltek, közelebb állnak a buddhákhoz. Hogy miért? Mert az energiáik túláradnak. A kisgyermekek gyorsan tanulnak. Miért? Mert tele vannak energiával, s ebből felfogóképesség fakad. (Osho)

 

 

 

 ,,A megvilágosultság megtapasztalásával eljutunk a Hawkins féle Tudattérkép legmagasabb szintjeire. A 700 feletti szinteken a világ azon nagy tanítói állnak, akik a belőlük sugárzó lelki béke és isteni kegyelem révén hozzájárulnak az egész emberiség tudatszintjének növeléséhez. Az ezres szintet pedig olyan történelmi személyiségek képviselik, mint Jézus, Krishna vagy Buddha.”

http://lelekmozaikok.cafeblog.hu/2014/11/28/mi-a-megvilagosodas-hawkins-fele-tudatterkep-16-es-17-szint-beke-es-megvilagosultsag

 

 

 

,,Minél magasabb tudatszinttel rendelkezik valaki, annál tisztább csatornája a spirituális igazságoknak.

 

Azt, hogy lássuk, ki mennyire éli azt, amit ír, vagy mennyire csak üres, sokszor zavaros frázisokat puffogtat, ahhoz szintén szükséges egy nagyobb rálátás és tudatosság, érzékelés képessége. Minél közelebb jár valaki ahhoz, hogy nem csak ír a Szeretetről, de éli is azt, annál hitelesebben tud közvetíteni.

 

Ha a Lélekmozaikok című könyvemben is írt Tudatszinteket hívjuk segítségül, akkor mindez a Szeretet szintjéhez köthető.

És ebben az értelemben a Szeretet már nem egy érzést, érzelmet jelöl,

hanem egy életmódot, egy létállapotot. Egyre többen közelítenek ehhez a szinthez, de valójában teljességében még nagyon kevesek élik.

 

És pont ez a lényeg, amikor az ikerláng szerelemről olvasunk vagy épp megéljük. Az ikerláng szerelem azért lett „trendi jelenség”, azért írnak róla olyan sokan, sok mindent, mert az emberek tudatszintje emelkedik,

globálisan is egyre közeledik a Szeretet tudatszintjéhez.

Egyre több ember jutott el odáig a fejlődésben, hogy készen áll arra, hogy megjelenjen az életében az a kapcsolódás, amiben párkapcsolati szinten is meg tudja élni a feltétel nélküli szeretetet.” (dr. Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok)

 

 

Még a növények is gyorsabban nőnek, ha törődsz velük, ha csupán szeretettel nézel rájuk. (Osho)

 

A szeretet olyannyira nélkülözhetetlen szükséglet-pontosan a lélek tápláléka. (Osho)

 

 

Ha az ember szeret, még több értelme van mindennek. (Paulo Cuelho)

 

 

,,A szeretet tesz téged egésszé. Olyan, mint a ragasztó - egyben tartja az embert. …hiszen ha nem szeretnek, nem érezheted értékesnek magad. Abban a pillanatban, mihelyt valaki megszeret, értékessé válsz.” (Osho)

 

 

Szeretettel gondolni másokra? ah...kimondottan..ténylegesen tudatosan szeretettel gondolni rájuk?!..ah..ez...húúú elkezdtem..:) libabőr...:köszi..igyekszem, így , ezt tenni.!!

Szeretettel gondolok rád....ah..ez klassz..ez csodás..woww..:)

 

 

Minél több embert tudsz boldoggá tenni, annál boldogabbnak fogod érezni magad. (Osho)

 

 

A legtöbb páciens beleszeret a pszichoanalitikusába. …Azért, mert életében először sok-sok figyelmet kap valakitől. (Osho)

 

 

 

Egy nő nem csupán a bőre, nem csupán az arca, nem csupán a testi hányada. Egy nőnek lelke van! Bensőséges kapcsolatban kell vele lenned, részévé kell válnod az életének, a belső életének.

Ha unod a feleséged, ez azért van, mert nem tudod, hogyan hatolj a lelkébe. A testébe ugyan képes vagy behatolni, ám erre nagyon hamar ráunsz, mert rutinszerűvé válik. A test nagyon felszínes dolog. Szeretkezhetsz a testtel egyszer, kétszer, háromszor, azután tökéletesen megismerkedsz vele és körvonalaival. Azután semmi új nem marad, te pedig más nők után kezdesz érdeklődni: azt gondolod, hogy biztosan különböznek a feleségedtől; legalább a ruhájuk alá odaképzelhetsz valami különbséget. Továbbra is fantáziálhatsz róluk.

A ruhákat azért találták ki, hogy erősítsék a nemi vágyadat. Egy meztelen nő semmit sem bíz a fantáziádra. Ezért nem olyan vonzóak a meztelen nők; ahogyan a meztelen férfiak sem azok. De amikor egy nő vagy férfi némi ruha mögé rejtőzik, tág teret hagy a fantáziádnak. Fantáziálhatsz róla, mi van a ruhák mögött, újra képzeleghetsz.

A baj az, hogy a feleségedről immár nem fantáziálhatsz.

A szomszédod feleségéről viszont igen, hiszen vonzó a külseje.

Az emberek unatkoznak a feleségük és férjük mellett, s ennek az az oka, hogy nem képesek valódi kapcsolatot teremteni a másik lelkével. A testtel kapcsolatot teremtenek ugyan, ám azt a kapcsolatot elmulasztják létrehozni, mely a szívet a szívvel, a középpontot a középponttal, a lelket a lélekkel összeköti. Mihelyt rájössz, hogyan teremts kapcsolatot a lelketek között, mihelyt lelki társakká váltok, akkortól szó sincs unalomról. Akkortól mindig akad felfedeznivaló a másikban, hiszen minden emberi lény egy végtelenség, melynek felderítése sosem ér véget. (Osho)

 

 

 

Ekkor hirtelen úgy tűnt, hogy megtorpant az idő, és a fiú előtt mintha teljes valójában megjelent volna a Világlélek. Amikor megpillantotta a leány fekete szemét meg ajkát, amely félúton volt a mosoly és hallgatás közt, megértette a legfontosabb és legbölcsebb részét annak a nyelvnek, amelyet a világ beszél és a föld minden embere szívével megért. Ez a szerelem, olyasvalami, ami régebbi, mint maguk az emberek és a maga a sivatag, de ami mindig újból ugyanazzal az erővel jelenik meg, ha valahol két szempár, akárcsak itt, a kútnál, találkozik. Az ajkak végül a mosoly mellett döntöttek, s ez volt a jel, amelyet a fiú- bár nem tudott róla-olyan régóta, egész életében várt, és a juhoknál, a könyvben, az üvegek között meg a sivatag hallgatásában keresett.

Ez volt a világ igazi nyelve, amelynek nem volt szüksége semmiféle magyarázatra, mert a Mindenségnek nem kell magyarázat ahhoz, hogy folytassa útját a végtelen térben. Santiago ebben a pillanatban minden kétség nélkül megérezte, hogy életének asszonyával áll szemtől szemben, s a lány bizonyosan ugyanezt érezte egyetlen szó nélkül is. A fiú biztos volt ebben, mint bármiben a világon, még ha a szülei és nagyszülei azt állították is, hogy mielőtt megnősül, udvarolnia kell a lánynak, eljegyeznie őt, és pénznek is kell lennie. Ezt azok mondják, akik talán  soha nem ismerték az Egyetemes Nyelvet, mert mihelyt eljutunk hozzá, könnyedén megértjük, hogy mindig van a világon egy ember, aki a párjára vár, akár a sivatag, akár egy nagyváros közepén. Amikor pedig ezek az emberek találkoznak és tekintetük egymásra talál, minden múlt és jövő teljesen elveszíti jelentőségét, s csak az a pillanat és a hihetetlen bizonyosság létezik, hogy ugyanaz a Kéz írt meg mindent a nap alatt. A Kéz, amely felébreszti a Szerelmet, s amely mindenki számára, aki ebben a világban dolgozik, pihen és kincsét keresi, alkotott egy vele rokon lelket is. Másképpen az emberi nem álmainak semmi értelmük se lenne. ,,Makhub”-gondolta a fiú.” (Paulo Cuelho – Alkimista részlet)

 

 

 

"Látod, itt van az a három irány, amiről beszélünk:
a zene, amit magamban hallok:
önmagam szeretete.
A zene, ami a te testedből,
lelkedből árad, ami áthat engem és elragad,
s ha kibillennék, helyrebillent a te zenéd.

Vagyis: Téged szeretlek.

Az odaadásnak és elfogadásnak a nagy játéka ez-
Érzem magamat, érezlek téged,
és te is érzed önmagadat és érzel engem.
De ez kevés! A harmadik, legfontosabb irány:
hogy mindketten halljuk a Zenét.
És hogy mindketten átadjuk magunkat
nemcsak egymásnak - de főleg a Zenének."

(Müller Péter)

 

 

,,A szeretetben adni akarás van.”

 

,,És az élet mindig kárpótol. Mindig kiegyenlít. Mert nem vagyunk egyedül. Most sem. Én veled, Te velem. Hogy nem volt véletlen. Hogy megérhetjük, fogom a kezed és te is az enyémet. Mert egymást kaptuk a múltért, amit most még nem értesz. De egyszer elfogynak majd a kérdések, és akkor eljön az az idő, amire vártál. És akkor végre kitisztul a kép, hogy lásd nem véletlen volt…”

 

 

Mindössze 1 utcányira.........! <3

Már egészen fiatalon tudtam, hogy valahol odakint van. Az az egy, aki első látásra akkora dobbanást vált ki a szívemből, hogy még a lélegzetem is elakad. De a várakozás alatt naponta váltotta egymást a hit és a kétely. Ábrándoztam, hogy fog kinézni, milyen közös érdeklődésünk lesz vajon? Hogy tenger választ-e el minket egymástól, vagy csak néhány kilóméter? Hogy elfogadja -e majd minden színemet, vágyamat, értékrendemet? Teltek az évek, de csak nem jött el, mígnem feladtam. Pontosabban, az eszem tiltakozott a létezése ellen, azt gondoltam, soha, elkorcsult a világ, senki sem keresi azt, amit én, senki sem becsülné meg a mindenre érzékeny, nyitott szívemet. A lelkem legmélyén viszont éreztem, hogy eljön az idő. És ebben a pillanatban meg is talált. Amikor a legnagyobbakat csalódtam a világban, a kapcsolatokban, akkor úgy gondolta, ideje megmutatkoznia. És akkor megértettem miért kellett annyit várnom. Érnem kellett. Fejben és lélekben, ahhoz, hogy úgy tudjam szeretni, ahogy azt megérdemli. Hogy úgy körbe tudjam ölelni a fényemmel, ahogyan azt csak egy igazán szerelmes Nő képes. Hogy rá tudjak érezni minden hangulatára, gondolatára és ne engedjem libikókázni az érzelmeket, hanem meg tudjam tartani a boldogságot, amit mindketten érdemlünk. Vissza nézve csak egy pillanat volt az a várakozás, az a sok könny, amit a reményvesztett percekben ejtettem, de megélni már nem volt ilyen egyszerű. S most mégis mennyire másképp gondolnék a várakozásra, ha akkor tudom, hogy szívem nemes királya mindössze majd' egy utcányira van Tőlem?

-Agárdi Zsóka-

 

 

Nem hiszek mágikus karkötőkben, sem pedig teliholdkor elsuttogott, gyertyafénynél összpontosítva elszavalt varázsigékben. Abban hiszek, hogy egyszer csak a lelked beérik. Mindegy, hogy hány éves vagy, érezni fogod, amikor ez bekövetkezik. És akkor, nem előbb, nem is később, akkor majd a lelked impulzusokat küld a világba, elkezd fényleni, melegen lüktetni, és vonzza majd magához a másik lelkét, akár a mágnes. Pontosan akkor keresztezitek majd egymás útját, amikor mindketten megértetek rá, éppen időben. Mert létezik, ott van valahol, mindenkinek van. Az a bizonyos, az a valódi, az igaz, a megismételhetetlen. Sem a görcsös akarás, sem a mantrák, semmilyen ima nem hozza el, amikor még a lelked nem áll rá készen. Ki kell várni, érni, fejlődni, tapasztalatokat gyűjteni, erősödni, hogy mire megérkezik, már álarcok nélkül, meztelen szívvel álljatok egymás előtt, csupaszon, önmagatokként, tárt karokkal, mondván: készen vagyok rá, hogy szeresselek, úgy, ahogy azt megérdemled.

-Agárdi Zsóka-

 

 

 

Hatalom van a kezedben. Teremtő vagy, saját sorsodé. Akadozhatsz ugyan, de az út megtalál. Majd melléd szegődik Ő, aki minden vágyad volt, akiért elhagyod a félelmeket, az illúziókat. Otthonod lesz a kétségbeesés közepén, otthonod, ha ki kell józanodni, otthonod, ha magadban nem leled. Szíved nemességét őrzi majd, felerősíti a ragyogásod, és megérted. Megérted, hogy nincs más igazság, csak a saját vágyaid igazsága, az a megmásíthatatlan vágyódás, amit el kerülni nem tudsz, aminél nincs igazabb. És széppé varázsol majd, ellenálhatatlanná és megállíthatatlanná tesz. Hinni fog benned, amikor senki sem, bárhogy is döntesz. Letörli a könnyeket, mosolyra és dalra fakaszt. S most már mindegy mi jön vagy mi nem, mert nyertél. Egy szívet, egy lelket, egy szövetségest, egy barátot, egy szeretőt, aki tudod, hogy akkor is ott áll majd melletted, ha megnyílik a föld alattad. Lehet-e nagyobb gazdagság ennél?

-Agárdi Zsóka-

 

 

,,Szeretni a szó igazi értelmében csak az tud, akinek a fejében rend van. Akinek nincs, az csak ráncigálja a másikat; ráesik, vagy magára rántja. Az érzelmek, még a legmélyebb és legforróbb érzelmek sem képesek összetartani egy családot, mert zűrzavarosak. De még egy párkapcsolatot sem. Ha valaki nem ismeri önmagát, nem ismeri saját határait és a másik határait, az alkalmatlan az együttélésre. Akármilyen őszintén és hevesen szeret, és érzi, hogy a másikkal szorosan, sőt végzetesen összetartozik. Nem elég. Káoszban nem lehet szeretni! És ez összefüggésben van egy nagyon alapvető lélektani tapasztalatunkkal, hogy aki nem tudja önmagát szeretni, akiben zűrzavar van, mást sem tud igazán. Ebből a százszor ismételt közhelyből csak egyet felejtünk ki mindig: hogy aki önmagát szereti, abban harmónia van! Zaklatott ember, aki „nincs rendben”, valójában nem szereti önmagát."

-Müller Péter (Örömkönyv)-

 

 

Emlékszem a napokra, amikor még csak imádkoztam érted. Az eget kémleletem, és azon tűnődtem, vajon a világ tartogat e nekem valami észveszejtőt, valami eget rengetőt, amibe beletud sajdulni a szívem? Vajon ott vagy e valahol, ugyanígy rám várva, ábrándozva rólam? Akkor még csak remény voltál, hitsugár bennem. Már az életem része vagy, és nem csak látlak, és tudom, hogy létezel. Érezlek téged, a bőrömmel, a kezemmel, a lelkemmel, benne vagy mindenben, ami vagyok. Magadévá tettél. Amiről akkor ábrándoztam, az meg sem közelíti a valóságot. Minden nap megköszönlek. Hogy jöttél, hogy felemésztik a lángok a szívemet naponta, de cseppet sem bánom. Ha az embernek tanulnia kell ezen a Földön, akkor a sok tanulás jutalma az a szerelem, amit csak egyszer találhatsz meg az életben. Nekem Te vagy a jutalom. <3

-Agárdi Zsóka-

 

 

Az érett férfiak az élethez keresnek társat, nem csupán egy kapcsolathoz. Éppen emiatt olyan dolgokra helyezik a fókuszt, a társkeresés alatt, ami sokkal fontosabb annál, mint a mell-popsi kettőse.
-Lélek kettőse-

 

 

 

Ha egy férfi vonzónak talál, vonzódni fog hozzád, és kész: a szimpátia, a szeretet és a nemi vágy megmagyarázhatatlan, nincs köze semmilyen külsőséghez. Ha egy FÉRFI nem látja meg benned a NŐ-t, akkor hiába fogysz, hízol, vagy szépítkezel, lehetsz bármennyire dekoratív, soha nem fogsz tetszeni neki. Hát ne akarj másmilyen lenni, mint amilyen vagy! Mert lehet valaki csinosabb nálad, lehet valaki okosabb, vagy fiatalabb, de sohasem lesz olyan, mint TE. A megfelelő ember az akinek, pontosan azért tetszel, mert nem vagy olyan, mint más, a valódi énedet fogja értékesnek találni! Minél közelebb kerül hozzád, annál jobban fogsz neki tetszeni és minél jobban beléd szeret, annál szebbnek fog látni téged, napról napra…

(A. J. Christian)

 

 

Amint rátalálsz önmagadra, társad is Rád talál

Hidd el végre, hogy egy kincs vagy. Olyan érzéseket tudsz belevarázsolni a másik ember szívébe, amire Rajtad kívül senki más nem képes. 

Megismételhetetlen vagy, és egyedi… Valaki a világban pont Rád vár! Valaki, akinek pont így vagy jó… Aki szeretné végre megfogni a kezed, és megkérdezni: -Vajon hol voltál eddig? 

 

Keres Téged Ő, aki mindenféle kényszer nélkül, csak Veled szeretne lenni. Akinek lelkében ott van a Tiéd lenyomata. Aki tudja, hogy nem most találkoztok először, hiszen lelkeitek régóta együtt vándorolnak. Hiszi, hogy csupán fel kell ismernetek egymást. 


Vár Rád valahol egy magányos lélek, ki nem fog megelégedni senki mással. Várja a pillanatot ugyanúgy, ahogyan Te! 

 

Lelke azt üzeni Neked, hogy bízz benne! Bízz a kettőtök erejében! Bízz a szeretet erejében! S hidd el végre, hogy megérdemled, mert enélkül nem megy. Ha nincs hited, lelked csak szenvedni fog.  

 

Egy különleges, egyedi létező vagy, aki fényével beragyogja egy másik ember életét. Amint rátalálsz önmagadra, társad is Rád talál. 

 

Mohácsi Viktória

https://elozoeletek.blogspot.hu/2017/07/amint-ratalalsz-onmagadra-tarsad-is-rad.html

 

 

 

Az ember életében, lehet több kapcsolat, házasság, s még akkor sem biztos, hogy azt az embert találtuk meg, aki testünk-lelkünk másik fele, mert abból csak egy létezik az életünkben. Úgy passzol minden, s egymás kiegészítése, mint a borsó a hüvelybe... Nem a külső alapján történik ez a választás, és nem is vágyaink mozgatnak meg először, amikor már mind két ember eljut arra a tudati szintre, mikor egymás lelkébe meglátják a szépet, el tudják fogadni a gyengeségeket is. Ehhez idő kell, az igazi szerelem kezdete egymás megismerése. Az ember lelkébe, tulajdonságaiba lehetünk csak szerelmesek..
-Tóth Erzsébet-Zsóka Kineziológus-

 

 

 

,,Szívügyekben se alkudj meg: miért is tennéd? Ne akard beérni kevesebbel és ne akarj olyannal lenni, aki beéri kevesebbel! Minden vágy, remény vagy álom, ami benned él megvalósítható, s csak egy dolog van, ami megölheti őket: a megalkuvás.
Fogadd el, hogy megérdemled a legjobbat - valakit, aki úgy szeret, ahogy szeretnéd. Valakit, aki a másik feled...!”

http://spiritisland2013.blogspot.hu/2013/11/szivugyekben-ne-alkudj-meg-miert-is.html

 

„Kedves vagyok Hozzád,
mert kedves vagy nekem.”

 

,,Szerelmed a napfény, mely orcámat csókolja,

nevetésed a zeném,

és a karjaid között, menedékre találok e vad világ elöl.”

 

 

 

Győri László (Ifj.) - Fél év után

Emlékszel, mikor még csak egymást néztük?
Fogalmunk sem volt, hogy mi lesz velünk.
Ám egy nap összehozott a sors téged velem.
Milyen boldogok voltunk...El sem hittem.

Fél év telt el... S most is úgy szeretlek,
mikor kezed először fogtam a nagy hidegben.
Voltak persze nehéz napok és lesznek is,
de bízok abban, hogy minket ez csak erősít.

Előttünk az évek, legalábbis úgy remélem,
mert ha rajtam múlik téged el nem engedlek.
Megfogadtam egyszer, mindig szeretni foglak,
és te is tudod, nem csak üres szavak voltak.

182 nap, amit együtt töltöttünk el eddig,
4368 óra, melyben rád gondoltam mindig.
Sok nap telt el, s most együtt ünnepelünk,
egy napot, mikor fél éve tart szerelmünk.

Most jönne az ajándék mi egy rózsa lenne,
és e vers, mit neked írtam erre az eseményre.
Cserébe nem kérek semmi ajándékot tőled,
mert nekem az ajándék te vagy! TE! Szerelmem!

 

 

 

Tökéletesnek hitt magányom megszűnt, szívem pedig végre megvigasztalódott. Megpendítetted lelkem mindaddig szótlan húrjait, és hangja minden alkalommal szebbnél szebben csendült fel. Olyannyira részemmé váltál, hogy nem tudok már magamra gondolni úgy, hogy közben ne villannál eszembe te magad is. Most már nem csak a nappalimban vagy jelen, ott vagy a konyhámban gőzölgő kávéban, a lelkem otthonában, és mindenben ezen a világon. Átrendeztél, kidekoráltál, felújítottál, én pedig kulcsra kívánom zárni ajtómat, hogy vigyázzam, óvjam mindazt, mi az ajtómon belül, kettőnk által létezik. (Golden Dawn – Ott Réka)

http://goldendawn.blog.hu/2016/12/30/aszivajtaja

 

 

 

Aki ezt megtapasztalja, többet nem vágyik másra. Az ikerlelkünk megadja azt a biztonságot, azt a teljességet, ami nem csupán a testet, de a lelket és a szellemet is kielégíti. A hármasságban jön létre az egység. Ez egy földön túli érzés. Minden emberin túlmutat..... <3 O:) ♥
-Mohácsi Viktória-

 

 

Levél az ismeretlenhez

2017/02/13. - írta: Ott Réka

Hiányzol. Te, ki nem tudom hol vagy most, vagy mit csinálsz. Nem tudom neved, sem azt, hogy magas vagy-e vagy alacsony, szőke vagy barna, közel vagy-e hozzám, vagy éppen a világ másik felén. Te, ki csupán egy alaktalan, homályos látomás vagy szívemben, mégis Te hiányzol. 

Te, kinek vállára hajthatom fejem, kinek elmesélhetem egy napom minden egyes sikerét és kudarcát. Te, kinek ölelésében elveszek, és mindeközben tudtomra adod, hogy nem vagyok egyedül, s vigyázol rám. Te, kinek egyenrangú partnere vagyok, támogatsz, bátorítasz, felemelsz magadhoz, jobbá és többé teszel. Te hiányzol, aki mellett megnyugszik a szívem, kinél most már végérvényesen elönt a 'hazataláltam' érzése, s tudom, hogy ez alkalommal valóban így lesz és nem pusztán azért, mert mi így akarjuk. Vágyom oltalmat adó szerelmed, ami többé már nem hazugság, nem tévedés és a legkevésbé sem illúzió.

Vágyom Rád, kinek én vagyok legféltettebb kincse, ki gyönyörködni tud bennem akkor is, mikor nehéz napokat élek meg. Te, aki olyan őszintén és tisztán szeretsz, hogy senki és semmi nem szabhat gátat az irántam való érzéseidben. Te, aki harcolsz értem, sosem feladva mindezt közöttünk. Te, kinek a köztünk lévő csoda mindene a világon, s még a legszürkébb hétköznapokban is hálát ad mindezért. Te, ki tudod egy pillantásomból mire gondolok, mit érzek. Kinél ezen a világon senki sem ismer jobban, mégis szeretsz és elfogadsz annak, aki vagyok. Te, ki elfogadod múltamat, támogatod jelenemet, és jövőm része kívánsz lenni.

Egyedül már rég nem jó. Már bizonyítottam éveken át, hogy egyedül is elég vagyok, megállom helyemet a világban és erős vagyok. Most azonban már szükségem van Rád. Hol vagy? Miért késlekedsz? Gyere hát, és halld meg szívem hívó szavát. Tudom, mindez félelmetesnek tűnhet, s valahol jómagam is félek ettől az egésztől, de ugyanakkor vágyok is minderre. Ölelj szívedbe, tégy magadévá, hogy örökre egymás, szűnni nem akaró részei legyünk. Válj velem eggyé. Én várlak, egyre csak várlak. Nyitott szívvel, s rajta megannyi heggel. Mindeközben gyógyítom magamat, tisztogatom lelkem templomát, hogy felkészüljek jöttödre, ki ha ide belépsz elárasszon szívem ragyogó fénye, lelkem tisztasága. Tedd, amit tenned kell! Szeress, csalódj, tapasztalj, vívd meg harcaidat! Jómagam is ezt teszem. S ha úgy érzed itt az ideje, hogy lelkünk eggyé váljon, ne habozz. Ne habozz életembe belépni.

Egy szerető társ bátorítása szárnyakat adhat. (Gary Chapman)

 

A szeretet melegségét átadni, éreztetni a másik emberrel, az egy nagyon szép, nagyon kellemes élmény, érzés mindkét félnek. mj

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=4kuILVqDchQ Legszebb dolog - Più bella cosa / Eros - Roma live (magyar felirattal)

https://www.youtube.com/watch?v=IRFGSSUknLY Milyen nagy szerelem vagy - Quanto amore sei / Eros -Roma live (magyar felirattal)

https://www.youtube.com/watch?v=jf41pm0_8pg Egy komoly kapcsolat - Una storia importante / Eros - Roma live (magyar felirattal)

https://www.youtube.com/watch?v=d2JHOJH5vkY nel cuore lei - Andrea Bocelli & Eros Ramazzotti

https://dalszovegekmagyarul.wordpress.com/2012/12/09/andrea-bocelli-ft-eros-ramazzotti-nel-cuore-lei-az-o-szive/

https://www.youtube.com/watch?v=BqNAMNfxKiA Eros Ramazotti & Andrea Bocelli - Musica è - Magyar felirattal - Hungarian subtitles

https://www.youtube.com/watch?v=LQKSPgWWv4w Most Te  - Adesso tu / Eros - Roma live (magyar felirattal)

https://www.youtube.com/watch?v=skrIzWl5b-Q Ed Sheeran - Perfect (magyar felirattal) HD

https://www.youtube.com/watch?v=sqfRCPLOEcA Ed Sheeran - Kiss Me (Music Video)

https://www.youtube.com/watch?v=0eeXrRngFmM Ed Sheeran - Kiss Me (magyar felirattal)

 

https://www.youtube.com/watch?v=bC_3bIjow6E Lara Fabian - Je T'aime (I Promise I'll Never Leave You ) (Cinematic Beautiful)

 

https://www.youtube.com/watch?v=fT-nxX_QwPI Lara Fabian - I WILL LOVE AGAIN (Cinematic)

 

https://www.youtube.com/watch?v=8Rw8-O7aHd0 Lauren Christy - The Color Of The Night (Cinematic Beautiful)

 

https://www.youtube.com/watch?v=2CTBN8JHeRo Andrea & Agnese - ♥ 4 Ever ♥ CINEMATIC  A-HA - Hunting High And Low

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=_U-Kr6GknRo Lara Fabian - For Always / Mert mindig (magyar felirattal)

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=LhEOitJaMOY Lara Fabian - Adagio.../magyar felirattal/

 

https://www.youtube.com/watch?v=S5SRCpjnhBU Lara Fabian - You're Not From Here (magyar felirattal)

 

https://www.youtube.com/watch?v=nnCqrjuYhS4 DIO COME TI AMO

 

https://www.youtube.com/watch?v=yNKEsPd-faI Laura Pausini - You Are Lyrics

 

https://www.youtube.com/watch?v=2XPu0aIOrT8 Christina Perri - Sea of Lovers lyric

 

https://www.youtube.com/watch?v=zNpeK7sDLzE Gabrielle Aplin - The Power of Love

http://www.magyar-dalszoveg.hu/lyrics/gabrielle-aplin-the-power-of-love-english-rain

 

https://www.youtube.com/watch?v=NAFHNpneahQ Jovanotti - A Te (con testo)

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=gzD9VNrIwSI Jovanotti - Il più grande spettacolo dopo il Big Bang (Lyrics)

 

https://www.youtube.com/watch?v=jwjcQ-3UjuE Gerard Joling - The Promise of Love

 

https://www.youtube.com/watch?v=DJ8XwNQ9Qxk Amor Bravío - Camila y Daniel -  Tu Amor

 

https://www.youtube.com/watch?v=XEvKn-QgAY0 Prince Royce, Shakira - Deja vu (Official Video)

 

https://www.youtube.com/watch?v=rClUOdS5Zyw Jason Derulo - Want to want me

https://www.youtube.com/watch?v=Jca0B2lbqpU Demi Lovato - Body Say (Audio)

https://www.youtube.com/watch?v=_2R0fQxtWvs Duke Dumont x Gorgon City - Real Life (ft. Naations)

 

https://www.youtube.com/watch?v=tBESAFzAzw8 Kygo - Here for You (Official Audio) ft. Ella Henderson

https://www.magyar-dalszoveg.hu/lyrics/kygo-hier-for-you-hier-for-you

 

https://www.youtube.com/watch?v=mpIsPjiIXNk Atomic Kitten - If You Come To Me

http://lyricstranslate.com/hu/if-you-come-me-ha-elj%C3%B6ssz-hozz%C3%A1m.html

 

https://www.youtube.com/watch?v=2Qr8CaGLdNU Yumi - Baby i love you i am waiting for you

https://www.youtube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fk Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee

https://www.youtube.com/watch?v=90iN8Ogkwp4 Luis Fonsi - Despacito magyar szöveg

 

https://www.youtube.com/watch?v=JNkTNAknE4I Romeo Santos - Sobredosis (Official Video) ft. Ozuna

 

https://www.youtube.com/watch?v=L1nDih1rZAQ Sigma - Anywhere

 

https://www.youtube.com/watch?v=VKtTSoC7o2I David Guetta & Showtek - Your Love (Lyric video)

 

https://www.youtube.com/watch?v=6TT_UgrRHq8 SOUF - Mi Amor (Clip Officiel)

 

https://www.youtube.com/watch?v=94MHIeeGwys Michael Bublé - I Believe in You [OFFICIAL MUSIC VIDEO]

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=DjHnwAu1df0 Oh Wonder - White Blood

 

https://www.youtube.com/watch?v=Jr4TMIU9oQ4 INNA - Gimme Gimme | Official Music Video

https://www.youtube.com/watch?v=AguJ_fO8phg Marc Anthony - My Baby You / Kicsim te ... (magyar felirattal)

https://www.youtube.com/watch?v=gHbgMWA2OQU Il Divo - A férfi, aki szeret / The man you love - /magyar felirat

https://www.youtube.com/watch?v=mizFARTeGk4 Don Moen - TWO HANDS, ONE HEART (With Lyrics)

https://www.youtube.com/watch?v=2shcYH3yL_k Mario Frangoulis & Justin Hayward - Notte Di Luce / Nights In White Satin

 

https://www.youtube.com/watch?v=HEuUf9pRKak Tom Jones - You're My World / Te vagy az én világom (magyar felirattal)

 

https://www.youtube.com/watch?v=HSyB7I6Lzm4 Madonna - Cherish

http://www.hotdog.hu/dalszovegek_magyarul/j-o/madonna-cherish

 

https://www.youtube.com/watch?v=dls_cBmUt7Q Faith Hill - This Kiss

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=AguJ_fO8phg Marc Anthony - My Baby You / Kicsim te ... (magyar felirattal)

https://www.youtube.com/watch?v=gHbgMWA2OQU Il Divo - A férfi, aki szeret / The man you love / magyar felirat

https://www.youtube.com/watch?v=mizFARTeGk4 Don Moen - TWO HANDS, ONE HEART (With Lyrics)

https://www.youtube.com/watch?v=2shcYH3yL_k Mario Frangoulis & Justin Hayward - Notte Di Luce / Nights In White Satin

 

https://www.youtube.com/watch?v=HEuUf9pRKak Tom Jones - You're My World / Te vagy az én világom (magyar felirattal)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=JGb5IweiYG8 Peggy Lee – Fever

http://lyricstranslate.com/hu/fever-l%C3%A1z.html-0

 

https://www.youtube.com/watch?v=z0Ua7PTgjlo Diana Ross - When You Tell Me That You Love Me HD

https://www.youtube.com/watch?v=h_qLjenfDhA Julio Iglesias & Dolly Parton - When you tell me that you love me

 

https://www.youtube.com/watch?v=58T0NlhNweA John Paul Young - Love is in the air

 

https://www.youtube.com/watch?v=StdqLovbS2Y Bee Gees - How deep Is your love / magyar felirattal

 

https://www.youtube.com/watch?v=4kHl4FoK1Ys Modern Talking - You're My Heart, You're My Soul

 

https://www.youtube.com/watch?v=Z_w33Ahg4Yk No Mercy - Kiss You All Over

 

https://www.youtube.com/watch?v=3j3okb3kuts Marvin Gaye - Lets get it on

http://www.magyar-dalszoveg.hu/lyrics/marvin-gaye-lets-get-it-on-lets-get-it-on

 

https://www.youtube.com/watch?v=lCDXp2Zaoig Frank Sinatra - Night And Day

 

https://www.youtube.com/watch?v=S1UEzL9poPM Nat King Cole – Unforgettable

 

https://www.youtube.com/watch?v=D1Gu4Bad1xU Nat King Cole - When I Fall In Love (Live in HD)

 

https://www.youtube.com/watch?v=awanoUsHuhA Charles Aznavour -For Me Formidable

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=LzBfdqLScso Mátray Zsuzsa - Nézd a fát az égig ér

https://www.youtube.com/watch?v=uHNP3obIAdo Mátray Zsuzsa - Látod ez a szerelem

https://www.youtube.com/watch?v=TxlYjVTFMSI MaxBeard - Te Kellesz (Official music video)

https://www.youtube.com/watch?v=LdKmRqRnGuA ÚGY KELLESZ NEKEM

 

https://www.youtube.com/watch?v=LnRtfa9z_74 Te kellesz

 

https://www.youtube.com/watch?v=14Nq_Wmg4Mk Bódi Csabi - Gyönyörű a lány

 

https://www.youtube.com/watch?v=SjJ5jF38py8  The Sign – Egyetlen

 

https://www.youtube.com/watch?v=RIHL_Bm2oq0 Pintér Tibor - Csak azért szeretem a mesét ....

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=1ZEnSzBs7QQ Mirabai Ceiba - A hundred blessings

 

https://www.youtube.com/watch?v=l0mcMoIyJ7o Aykanna - I love you, I thank you

 

https://www.youtube.com/watch?v=-aXCSFV-aMw Alexander Tarasov – Touch

 

https://www.youtube.com/watch?v=wzYaXf3JzbY George Davidson - Mariage D'Amour | Waltz (Szépség és a Szörnyeteg) (piano)

 

https://www.youtube.com/watch?v=8iSLZNioI2c Moreza - Tell Me Why (Instrumental)

 

https://www.youtube.com/watch?v=QY2oWVqtnf4 Nicholas Gunn - A Place in My Heart  [cinematic] (Instrumental)

 

https://www.youtube.com/watch?v=OnUySF3zszw Vladimir Sterzer - For My Beloved One (Instrumental)

 

https://www.youtube.com/watch?v=XTOdjVPykMY je t'aime pour la vie ♥ mon amour instrumental

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ES8F40ugetI Sterling Angel - Loved by You

 

 

Igen, te tudod, hogy egy ideje már figyellek téged.

Táncolni fogsz ma még velem.

Láttam, ahogy szemei már hívtak engem.

Mutasd meg az utat nekem.

Te vagy a mágnes én a fém.

Az a tervem, hogy úgy kerüljek közelebb hozzád, hogy felgyorsítsuk a pulzust.

És most, hogy már az átlagosnál is jobban kedvellek, minden érzékem azt súgja,

mem lehet gond, meg kell tenni.

 

Lassan,

akarom,

hogy lassan érezze a lélegzetem a nyakán.

Hadd súgjak dolgokat a fülébe,

amire majd,

akkor is emlékezni fog, ha nincs velem.

Lassan,

akarom,

hogy vetkőzz, hogy csókolj lassan.

A labirintus falaira írom fel, tested kéziratát.

Szeretném látni hajának táncát, akarom a ritmusát.

Tanítsa meg a számnak a kedvenc helyeket.

Hadd menjek túl a veszélyes zónákon,

olyan sikítást okozva, hogy elfelejted a neved.

 

Ha kérek egy csókot, adj nekem.

Csak rád tudok gondolni.

Van időm próbálkozni mami, ez az adj és adj.

Tudod, hogy a szíved az enyém. (bam-bam)

Tudod, hogy a babámat keresem (bam-bam)

Gyere teszteld le a számat, hogy mit tud.

Akarom, akarom látni a szerelmed.

Nem kell sietni, még akarok veled utazni.

Kezdjük lassan, majd vaduljunk be.

 

Lépésről-lépésre, puhán, lágyan.

Összeilleszkedünk apránként, apránként.

Amikor olyan ügyesen csókolsz.

Olyan finoman rossz vagy.

Lépésről-lépésre, puhán, lágyan.

Összeilleszkedünk apránként, apránként.

Ha a szépséged egy kirakós, nálam van a hiányzó darabja.

 

Lassan,

akarom,

hogy lassan érezze a lélegzetem a nyakán.

Hadd súgjak dolgokat a fülébe,

amire majd,

akkor is emlékezni fog, ha nincs velem.

Lassan,

akarom,

hogy vetkőzz, hogy csókolj lassan.

A labirintus falaira írom fel, tested kéziratát.

Szeretném látni hajának táncát, akarom a ritmusát.

Tanítsa meg a számnak a kedvenc helyeket.

Hadd menjek túl a veszélyes zónákon,

olyan sikítást okozva, hogy elfelejted a neved.

 

Lassan,

Csináljuk Puerto Rico partjainál.

Míg a hullámok meg nem áldanak.

A bélyeged maradok.

 

Lépésről-lépésre, puhán, lágyan.

Összeilleszkedünk apránként, apránként.

Tanítsa meg a számnak a kedvenc helyeket.

Lépésről-lépésre, puhán, lágyan.

Összeilleszkedünk apránként, apránként.

olyan sikítást okozva, hogy elfelejted a neved.

Lassan.